Tässä jäsenkirjeessä:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tässä jäsenkirjeessä:"

Transkriptio

1 JÄSENKIRJE 2 / 2016 Toiminnanjohtajan tervehdys Kevät on kasvun aikaa. Salon Muistiyhdistyskin kasvaa ja kehittyy roimasti tänä keväänä: saimme neljä uutta työntekijää taloon! He tulevat erilaisista taustoista täydentäen toinen toisiaan. Projektityöntekijät tulevat suunnittelemaan ja toteuttamaan täysin uudenlaisia toimintoja ja palveluja Salon ja Someron alueille. Projektit ovat nimeltään Muistikylä ja Monikulttuurinen muisti. Tarkempi esittely sivulla 3. Henkilöstömäärän kasvu antoi meille mahdollisuuden hakea uusia toimitiloja. Tulevasta muutosta uuteen Muistikeskukseen lisää sivulla 2. Hienoa saada kaikki toiminnot saman katon alle! Uudet projektit tulee käynnistämään Luonsisen Mari, joka on ollut lainassa Turussa, Muistiluotsin aluesuunnittelijana. Mari palaa toiminnanjohtajaksi toukokuun alussa. Samalla minä jatkan matkaani: lähden kasvattamaan ammatillista osaamistani Turun kaupungin palvelukseen, sosiaalityöntekijänä. Olen nauttinut tässä yhdistyksessä työskentelystä suuresti: työn monipuolisuudesta, työntekijöidemme ja hallituksen asiantuntijuudesta ja ennen kaikkea monista antoisista ja lämpimistä kohtaamisista Muistikammarilla, Muistipysäkeillä, ryhmissä, Päiväpaikassa, tapahtumissamme, kokouksissamme, jne. Useamman kerran olen saanut lämpimän halauksen kiitolliselta ihmiseltä, joka on kokenut saavansa meiltä apua ja tukea. Kiitos. Jäätte sydämeeni. Tervetuloa uudet ihmiset ja oikein hyvää jatkoa kaikille! Terveisin, Kaisa vs. toiminnanjohtaja p , kaisa.hakamaki@muistisalo.fi Tässä jäsenkirjeessä: Toiminnanjohtajan tervehdys Muistiyhdistys muuttaa uusiin tiloihin s. 2 Muistiyhdistyksen uudet projektit ja työntekijät s. 3 Jäsenhankintakampanja, Muistikaveri-toiminta s. 4 Päiväpaikassa tapahtuu s. 5 Tunnelmia jäsenistön kevätretkeltä s. 6 Aivopähkinöitä s. 7 Toimintakalenteri s. 9 Hae virkistyslomalle ( , Kangasala) s. 10

2 2 AJANKOHTAISTA! Muistiyhdistys muuttaa Muistiyhdistys muuttaa uusiin tilavampiin toimitiloihin toukokuun alussa. Uudet tilat sijaitsevat osoitteessa Turuntie 21 (entinen ravintola Krassi). Uudet tilat sijaitsevat aivan Ilolansalon vieressä, lähellä Läntistä terveysasemaa. Uuden toimistotilan etsintä avasi mahdollisuuden varsinaisen Muistikeskuksen perustamiselle. Uusiin toimitiloihin muuttaakin koko yhdistyksen toiminta: yläkerrassa on toimisto, alakerrassa toimii Päiväpaikka, Muistikammari sekä ryhmät. Saman katon alla toimiminen tuo monia etuja. Esimerkiksi jokaviikkoiseen Muistikammarin tiivis tunnelma tulee helpottumaan, mutta varmasti säilymään hyvänä edelleen. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme, viimeistään 9.6. avoimien ovien päivänä (klo 10-12)! Plaza Päiväpaikan aikataulumuutoksia Päiväpaikka muuttaa uusiin tiloihin P äiväpaikan toimintapäivät sekä ryhmien kokoontumiset normaalisti Pensalantiellä, Halikossa asti. Tiedoksi: Päiväpaikan toimintapäivät muuttuvat kesäkaudella (viikot 25-35). Juhannusviikosta lähtien toimintapäivät ovat maanantai, tiistai ja keskiviikko lähtien toimintapäivät ovat jälleen maanantai, tiistai ja perjantai.

3 3 UUDET PROJEKTIT ALKAVAT Salon Muistiyhdistys sai vuodenvaihteessa projektirahoitusta kahdelle uudelle määräaikaiselle projektille. Raha-automaattiyhdistyksen tukemalla projektitoiminnalla on suurimerkitys yhdistyksen toiminnan kehittämisessä. Projekteilla luodaan uusia toimintamalleja ja työtapoja. Uudet projektit ovat nimeltään Muistikylä sekä Monikulttuurinen muisti. Uudet projektit starttaavat käyntiin huhtikuussa. Kolmevuotisen Muistikylä-projektin päätavoitteena on vahvistaa muistisairaan henkilön osallisuutta ja toimijuutta omassa toimintaympäristössään ja edistää esteettömyyden kehittämistä muistisairauden näkökulmasta. Projektityöntekijöinä aloittavat VTM Riina Aulén sekä muotoilija Maija Haapakoski. Nelivuotisen Monikulttuurinen muisti -projektin tavoitteena on lisätä monikulttuurisen taustan omaavien henkilöiden tietoa muistisairauksista, muistija aivoterveyden ylläpitämisestä ja edistämisestä Salon seudulla, jossa maahanmuuttajia on 87 eri maasta. Projektityöntekijöinä aloittavat sosionomi, muistihoitaja Anne-Ly Trei sekä yhdistyssihteeri, THM, Pauliina Römpötti. Kuvassa vasemmalta lukien: Anne-Ly Trei sekä Pauliina Römpötti (Monikulttuurinen muisti -projekti ), Riina Aulén sekä Maija Haapakoski (Muistikylä-projekti ). Uutena yhdistyssihteerinä aloittaa toukokuun alussa Jaana Lehtinen. Hänellä on pitkä Nokia-tausta, minkä jälkeen hän on työskennellyt esim. koulunkäynnin ohjaajana ja tukihenkilönä kriisikeskus Etapissa.

4 4 JÄSENHANKINTAKAMPANJA Tuo ystäväsi tai tuttusi Salon Muistiyhdistyksen jäseneksi, saat palkinnoksi ilmaiset pullakahvit kahdelle Kuiron kahvilassa! Kun uusi jäsen liittyy ja kertoo kenen suosituksesta hän on liittymässä, lähetämme sinulle pullakahvilipukkeen kiitokseksi. Kahvilipuke käy Kuiron Helsingintien kahvilassa. Jäsenkampanja voimassa vuoden 2016 loppuun asti. Muisti-KaVeRi -toiminta Muisti-KaVeRi on koulutettu vapaaehtoinen, joka voi tarjota muistisairaille ihmisille tukea omannäköisen elämän jatkumiseen ja arvokkaan elämän kokemiseen. Muistikaveri voi käydä kertaluonteisesti tai hänestä voi tulla säännöllinen apu tai seura erilaisiin tilaisuuksiin. Muistikaverista voi olla myös apua, jos omaishoitaja tarvitsee lepotaukoa arjessa. Haluaisitko saada Muisti-KaVeRin tai etsitkö läheisellesi Muisti-KaVeRia? Muistikaveria voi kysellä seurakunnalta tai Avustajakeskukselta. Seurakunta tarjoaa pidempiaikaisia vapaaehtoista säännöllisiin, esim joka toinen viikko tapahtuviin tapaamisiin. Avustajakeskus välittää kertaluonteisia Muistikavereita esim lääkärikäynteihin ym menoihin. Yhteystiedot: Seurakunta, Sanna Saramo, puh Avustajakeskus, avustajavälitys MA-TO klo 9-12 puh Avustajakeskuksen kautta tilatulle vapaaehtoiselle maksetaan aina 7 euron matkakulukorvaus. Seurakunnan vapaaehtoisille ei tarvitse korvata matkoja. Jos haluat kouluttautua Muisti-KaVeRiksi niin voit olla yhteydessä Sanna Saramoon tai Avustajakeskukseen. Syksyllä alkavat taas uudet, maksuttomat koulutukset.

5 5 PÄIVÄPAIKASSA TAPAHTUU Päiväpaikalla on juhlavuosi. Toimintaa on ollut jo 25 vuotta. Varsinaisia juhlia emme järjestä, vaan kutsumme kaupungin työntekijöille sekä muita toiminnan kautta tutuiksi tulleita kahvikutsuille Päiväpaikkaan. Kutsu on voimassa koko vuoden toimintapäivisin. Sinäkin voit tulla meille kahville. Ilmoitathan tulostasi etukäteen p Lämpimästi tervetuloa! Päivikki Franck lausui runoja Päiväpaikassa käydessään. Saamelaissyntyinen Marko Pohjanrinne kävi kertomassa mielenkiintoisia asioita saamelaisuudesta. Tähänastiset vieraamme ovat halunneet esiintyä meille. Sinä voit tulla kahville omana itsenäsi ja ilahduttaa meitä seurallasi.

6 6 TUNNELMIA JÄSENISTÖN KEVÄTRETKELTÄ Jäsenistön kevätretki suuntautui aprillipäivänä 1.4. Perniöön, Pyhän Laurin kirkkoon. 30 hengen voimin ajoimme torilta isolla bussilla kirkolle ja Päiväpaikan asiakkaat saapuivat kirkolle hetkeä myöhemmin omin kyydein. Parvella osa väestä tutustui urkuihin kanttori Mika Särkijärven opastuksella. Mika antoi ääninäytteitä sekä kertoi mielenkiintoista tietoa mm. urkujen valmistuksesta ja materiaaleista. Urut ovat melkoinen investointi seurakunnilta, niiden keskihinta liikkuu noin euron paikkeilla! Suntio Marko Välläri esitteli kirkkoa, jonka historia ulottuu aina 1300-luvulle asti. Hän kertoi mm. upeista kattomaalauksista, jotka on vuosisatojen saatossa välillä kalkittu piiloon ja kaivettu taas esiin. Musiikkiesityksinä kuulimme sekä urkumusiikkia että Alexi Karhun laulua. Päivän kohokohta, maistuva lounas, tarjoiltiin Seurakuntatalossa kirkon vieressä. Emäntä-Kaarina otti meidät lämpimästi vastaan höyryävine ja herkullisine lihapatoineen. Kakkukahvien jälkeen meitä laulatti nuoriso-ohjaaja Martti kitaroineen. Kiva päivä, todettiin yhdessä, kun bussi saapui iltapäivällä takaisin torille.

7 7 AIVOPÄHKINÖITÄ Vastaus jäsenkirjeen 1/2016 aivopähkinään eli sinisen kolmion sisältä löytyi yhteensä 13 pikkukolmiota. Uutta ratkottavaa: Kumpaan suuntaan keltainen bussi kulkee? Mikä on parkkiruudun numero, jossa auto seisoo? Vastaukset seuraavassa kirjeessä!

8 MYYTÄVÄNÄ Toimiva turvapuhelin ranteeseen. Hinta: 100 Puhelin on ostettu Dementiashopista 10/2015 (199 euroa) ja puhelimessa on 12 kk:n takuu. Yhdellä napin painalluksella voi soittaa kolmeen ennalta määrättyyn numeroon ja puhelin jatkaa soittamista niin kauan kunnes joku numeroista vastaa ja voit puhua ranteessa olevaan puhelimeen. Puhelimeen voi soittaa myös ns. toisin päin ja silloin painetaan puhelimessa olevaa nappia. Turvapuhelinsoittojen jälkeen tulee aina numeroihin tekstiviestinä koordinaatit mistä puhelimeen on soitettu. Puhelimen koko on 5 cm x 3 cm x 1,3 cm (korkeus x leveys x syvyys) paino vain 27 grammaa. 8 Toimiva seinäkello yö/päivänäytöllä. Hinta: 55 Sopii muistisairaille tai muille, jotka eivät hahmota vuorokauden aikaa. Päivällä kellon yläosassa on auringon kuva ja yöllä kuu ja tähtiä. Kellotaulun halkaisija on 25 cm:ä +reunus. Kello on laadukasta Quartz-laatua Kello on ostettu Dementiashopista hintaan 119 euroa. Mikäli kiinnostuit näistä myynnissä olevista tavaroista, niin ota yhteyttä Muistiyhdistyksen toimistoon p Välitämme tiedon myyjälle, joka on sitten yhteydessä sinuun. KESÄTEATTERIIN! Vuohensaaren kesäteatterissa on tarjolla tänäkin kesänä hauskaa katsottavaa. Kesäteatterin 50-vuotisjuhlanäytelmänä esitetään maalaiskomedia Mooseksen perintö. Televisiostakin tutussa näytelmässä palataan jälleen Kuusniemen kuntaan ja sen monenkirjavien asukkaiden joukkoon. Salon Muistiyhdistyksen jäsenet saavat teatterilipuista 2 euron alennuksen. Lipun varauksen yhteydessä mainitse Salon Muistiyhdistyksen jäsenyys niin saat alennuksen. Eläkeläislipun hinta 16 (norm. hinta 18 ). Lippuja saa Salon Teatterilta p (tai sähköpostilla toimisto@salonteatteri.com) Teatterinäytökset klo 19: ke 22.6., su 26.6., ti 28.6., ke 29.6., la 2.7., su 3.7., ti 5.7., ke 6.7., to 7.7., pe 8.7., ke 13.7., to 14.7., pe 15.7., ti 19.7., ke 20.7., pe 22.7.

9 9 TOIMINTAKALENTERI MUISTIKAMMARI Tiistaisin klo asti Plazassa, jonka jälkeen tauko lähtien Muistikammari torstaisin uusissa tiloissa, Turuntie 21, Salo. Kahvittelua ja muistiasiaa, tervetuloa mukaan! MUISTITUNTI jää tauolle muuton vuoksi. Muistiin liittyvissä kysymyksissä voit piipahtaa Muistikammarilla tai soittaa toimistoon p VERTAISTUKIRYHMÄT Ryhmät kokoontuvat kerran kuukaudessa (11.5. asti Pensalantiellä. Sen jälkeen kaikkien ryhmien kokoontumiset uudessa osoitteessa Turuntie 21, Salo). Ainot & Reinot muistisairaiden oma ryhmä: to klo Omaisten tukiryhmä: ke klo Yhdessä eteenpäin pariskuntien ryhmä: to klo 13-15, 28.4., MUISTIPYSÄKIT muistiin liittyvää tietoa kahvittelun lomassa Kisko (Kiskola) ma 9.5. klo Suomusjärvi (Kitulan srk-keskus) pe klo PIRITAN PÄHKINÄT muistitehtäväryhmä torstaina klo , Avoinna kaikille, Piritan Palvelukeskuksessa (Kauppiaankatu 4) MAANANTAIN MUISTINVIRKISTYSRYHMÄ klo jatkuu normaalisti SYTYssä (Helsingintie 6). Tiedustelut p JÄSENISTÖN KUNTOSALIVUORO Kuntosalivuoro Salohallilla tuntia myöhemmin eli klo Kuntosali ja uimahalli ovat suljettuna kesän ajan lähtien. YHTEYSTIEDOT vs. toiminnanjohtaja Kaisa Hakamäki asti / 2.5. lähtien Mari Luonsinen p Yhdistyssihteeri Muistiohjaaja Sari Nyrhinen p PÄIVÄPAIKKA vastaava ohjaaja Anne Alanko ohjaaja Mia Kuisma paivapaikka@muistisalo.fi, p Osoite: Turuntie 21, Salo

10 10 VIRKISTYSLOMA MUISTISAIRASTA KOTONA HOITAVILLE/OMAISHOITAJILLE SEKÄ SAIRASTUNEILLE Lomapaikka ja aika: Kuntoutumiskeskus Apila, Kangasala, Loman sisältö: Majoitus kahden hengen huoneissa Täysihoito Lomapaikan allasosaston ja kuntosalin vapaa käyttö Yleinen vapaa-ajan ohjelma Oman ryhmän ohjelma Mukavaa yhdessäoloa Omavastuu osallistujalle on 20 /vrk, yhteensä Lomatukea haetaan Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon hakemuslomakkeella, jota on saatavana lomajärjestelyissä mukana olevien Muistiyhdistysten toimistosta sekä MTLH nettisivuilta. Yksi hakemus/ pariskunta. Hakemuksessa on tärkeä olla tarkasti henkilötiedot, henkilötunnus täydellisenä, sekä molempien hakijoiden tulotiedot ja lomatuen tarpeen perustelut ovat välttämättömät. Tärkeää on kuvata muistiasiakkaan avun tarve tarkasti hakuhetkellä. Lisätietoja tarvittaessa p MUISTIYHDISTYKSEN VÄKI AUTTAA MIELELLÄÄN HAKEMUSTEN TÄYTTÄMISESSÄ JA TARKISTAMISESSA! Hakemus palautetaan välisenä aikana osoitteeseen: Varsinais-Suomen Muistiyhdistys ry/muistiluotsi Varusmestarintie 15, Turku Virkistysloman järjestävät MTLH, RAY ja Varsinais-Suomen ja Satakunnan Muistiluotsi yhteistyössä Varsinais-Suomen Muistiyhdistys, Kankaanpään seudun Muistiyhdistys, Porin Muistiyhdistys, Rauman Muistiyhdistys ja Salon Muistiyhdistys.

KOHTI VUOTTA 2016. Jäsenkirje 6/2015 4.12.2015

KOHTI VUOTTA 2016. Jäsenkirje 6/2015 4.12.2015 1 Jäsenkirje 6/2015 4.12.2015 KOHTI VUOTTA 2016 Tämä vuosi alkaa olla jo loppusuoralla ja me Muistiyhdistyksessä olemme kääntäneet katseen kohti tulevaa vuotta. Kevätkauden aikataulut löytyvät tästä kirjeestä

Lisätiedot

Salon Muistiyhdistys ry 25v!

Salon Muistiyhdistys ry 25v! Jäsenkirje 2/2015 1 Salon Muistiyhdistys ry 25v! Toden totta; on jo 25. vuosi Salon Muistiyhdistyksen toimintavuosi meneillään! Matkamme varrelle on mahtunut paljon hienoja kokemuksia, ihmisiä, kohtaamisia,

Lisätiedot

Keväinen tervehdys jäsenistölle,

Keväinen tervehdys jäsenistölle, Jäsenkirje 1/2015 1 Keväinen tervehdys jäsenistölle, Olemme päässeet jo jonkin matkaa kohti kevättä, ennen kuin tämä ensimmäinen tämän vuoden jäsenkirjeemme saapuu jäsenillemme. Alkuvuosi yhdistyksessä

Lisätiedot

Hyvät jäsenet! Jäsenkirje 1 / 2013

Hyvät jäsenet! Jäsenkirje 1 / 2013 1 Jäsenkirje 1 / 2013 Hyvät jäsenet! Kevät keikkuen tulevi ja tuopi kesän tullessaan. Useimmille meistä auringonvalon lisääntyminen merkitsee uudistumista. Työntäyteisen syksyn ja keskitalven jälkeen tarvitsemme

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 06.07.2015 HEINÄKUU 2015 Avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 Salla Harteelan taulunäyttely Ti 21.7. Päättyy ilmoittautuminen Pöytyän teatterin esitykseen

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 23.10.2017 OivaHetki kokeiluna jatkuu Toimintakalenteriin merkittyinä maanantai-päivinä työntekijä on paikalla Olohuoneessa klo 9.00-11.00 välisenä aikana. Lisäksi samoille

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 24.10.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Talvinen tervehdys 1 JÄSENKIRJE 1/ Vuosi on taas vaihtunut ja ihan pian alkaa kevät!

Talvinen tervehdys 1 JÄSENKIRJE 1/ Vuosi on taas vaihtunut ja ihan pian alkaa kevät! 1 Talvinen tervehdys Vuosi on taas vaihtunut ja ihan pian alkaa kevät! Muistiyhdistys järjestää kansainvälisellä Aivoviikolla (vko 11) tapahtumia Salossa ja Somerolla. Aivoviikolla muistutetaan aivoterveyden

Lisätiedot

t. Kirsi-Marja Toiminnanjohtajan tervehdys JÄSENKIRJE 4/ 2017

t. Kirsi-Marja Toiminnanjohtajan tervehdys JÄSENKIRJE 4/ 2017 1 Toiminnanjohtajan tervehdys Tervehdys syksyn ensimmäisen pakkasaamun hämärästä. Pimeys on salakavalasti hiipinyt niin aamuihin kuin iltoihinkin, päivät ovat sateisia ja harmaita. Lehtipuut onneksi loistavat

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 5/2018. Salon Muistiyhdistyksen jäsenkirje

JÄSENKIRJE 5/2018. Salon Muistiyhdistyksen jäsenkirje JÄSENKIRJE 5/2018 Salon Muistiyhdistyksen jäsenkirje 1 Sisällys... 1 TOIMINNANJOHTAJAN TERVEISET... 2 MUISTIKYLÄN TERVEISET... 3 MEMONIN TERVEISET... 4 MUISTISAIRAUTTA SAIRASTAVILLE HENKILÖILLE... 5 MUISTISAIRAAN

Lisätiedot

Mistä saa tietoa, tukea ja palveluja?

Mistä saa tietoa, tukea ja palveluja? Mistä saa tietoa, tukea ja palveluja? Kunnan muistihoitajat ja -koordinaattorit Muistihoitajat ja -koordinaattorit ovat muistisairaan ja hänen perheensä tukemiseen koulutettuja terveydenhuollon ammattilaisia.

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 18.09.2015 Kuntosalivuoro Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa osoitteessa Huvilakatu 32 on tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14-15, nimi Omaishoitajien

Lisätiedot

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Jäsentiedote 1/2017 1 HALLITUS V. 2017 Puheenjohtaja Tuiri Iso-Hollo tuiri.iso-hollo@elisanet.fi p. 050-3016043 Varapuheenjohtaja Rainer Paakkonen rainer.paakkonen@pp.inet.fi

Lisätiedot

Toimintaa toukokuussa 2019

Toimintaa toukokuussa 2019 Toimintaa toukokuussa 2019 TOUKOKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 5.5. klo. 10.00 su 12.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 26.5. klo. 10.00 to 30.5. klo. 10.00 pe 31.5. klo. 9.00 pe

Lisätiedot

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin,

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin, Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 Puh. (02) 231 9632 torstai 9:00 17:00 e-mail: toimisto@tsey.fi Internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016 Raahen nuorisotoimi Sisältö Sisältö: Nuorisotoimen tervehdys Nuorisotoimen tapahtumat Nuorisotilojen aukioloajat Kaupunginlahden liikennepuisto Järjestöjen tarjonta Nuorisotoimen

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 01.02. 30.04.2018 Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa os. Huvilakatu 32 ovat tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14.00-15.00, nimi kansioon Omaishoitajien

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT 2014-2015

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT 2014-2015 VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT 2014-2015 MAA- NANTAI - - - - - - 21.30 21.30-22.00 PoU/yleisurheilu PoU/yleisurheilu PoU/yleisurheilu PoU/yleisurheilu PoU/yleisurheilu PoU/yleisurheilu PoU/yleisurheilu PoU/yleisurheilu

Lisätiedot

Lokakuun kuukausitiedote

Lokakuun kuukausitiedote Lokakuun kuukausitiedote Muistiyhdistyksen toimitilat ovat osoitteessa Pakkahuoneenkatu 15 A 5, 3.krs. (ellei toisin mainita), 90100 Oulu. Osaan tilaisuuksista ja ryhmistä on ilmoittautuminen. Lisätietoja

Lisätiedot

toimisto 017 261 2348 gsm 050 537 5857 gsm 0440 576 205

toimisto 017 261 2348 gsm 050 537 5857 gsm 0440 576 205 Toimintakalenteri Lokakuu-Marraskuu 2012 Vuoden teema: YHTEYS Seurakunnan posti- ja käyntiosoite Toimisto avoinna Kemilänrinne 3 tiistaisin ja torstaisin 70340 Kuopio klo 10-12 Pastori, seurakunnan johtaja

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 1.10.2019 31.1.2020 *************************************************************************** YHTEYSTIETOJA: Loimaan seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry OmaisOiva Loimaan seutu Toimisto

Lisätiedot

Jokaiselle sairastuneelle laaditaan hoitosuunnitelma. Järjestetään yhteistyössä OYS:n ja Oulun seudun muistiyhdistyksen

Jokaiselle sairastuneelle laaditaan hoitosuunnitelma. Järjestetään yhteistyössä OYS:n ja Oulun seudun muistiyhdistyksen Muistipolku Tämä esite on tarkoitettu muistisairaille ja heidän läheisilleen. Esitteeseen on kirjattu palveluita, joita sairastunut voi tarvita sairautensa eri vaiheissa. Esite auttaa valitsemaan jokaiselle

Lisätiedot

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT 2011-2012

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT 2011-2012 VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT 2011-2012 MAA- NANTAI - Sulkapallo JHL Sulkapallo JHL - JHL JHL JHL - - - 21.30 21.30-22.00 KLC/edustus KLC/edustus KLC/edustus KLC/edustus KLC/edustus KLC/edustus KLC/edustus

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 15.08.2014 ELOKUU 2014 Avoinna arkisin ti - pe klo 10-12, lisäksi ke 6.8. ja 20.8. klo 16-18 Aila Schwartzin valokuvanäyttely Ke 20.8. klo 13.00-15.00 Peli-iltapäivä,

Lisätiedot

Varsinais-Suomen ja Satakunnan Muistiluotsi

Varsinais-Suomen ja Satakunnan Muistiluotsi Varsinais-Suomen ja Satakunnan Muistiluotsi 20.10.2014 Pori Satakunnan muistikoordinaattorien, -hoitajien ja -yhdyshenkilöiden tapaaminen Minna Rosendahl, aluejohtaja Varsinais-Suomen ja Satakunnan Muistiluotsi

Lisätiedot

Toiminnanjohtajan tervehdys

Toiminnanjohtajan tervehdys 1 JÄSENKIRJE 5 / 2016 Toiminnanjohtajan tervehdys Aloitin Salon Muistiyhdistyksen toiminnanjohtajana marraskuun alussa. Olen muutaman viikon ajan päässyt perehtymään yhdistyksemme toimintaan ja olen innoissani:

Lisätiedot

lokakuu tiedote Laita viesti osoitteeseen info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi kuukauden viimeisenä perjantaina.

lokakuu tiedote Laita viesti osoitteeseen info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi kuukauden viimeisenä perjantaina. lokakuu tiedote Jos Sinulla on tiedotettavaa: kirjoita teksti suoraan sähköpostin viestiosaan, viestin pituus enintään 600 merkkiä, ei erikoismerkkejä ( VERSAALIA, kursiivia, lihavointeja, väriä yms.),

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 02.05.2017 Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa os. Huvilakatu 32 ovat tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14.00-15.00, nimi kansioon Omaishoitajien

Lisätiedot

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö on kokonaisvaltaista kotiin annettavaa tukea vanhemmuuden ja arjen haasteisiin. Tukea voidaan tarjota mm. vanhemman jaksamiseen,

Lisätiedot

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT 2017-2018 MAA- NANTAI Yläaste/Lukio Tuolijumppa/ Vanhusneuvosto Tuolijumppa/ Vanhusneuvosto - - - PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu

Lisätiedot

Salon Muistiyhdistys ry 25v!

Salon Muistiyhdistys ry 25v! 1 Jäsenkirje 4/2015 4.9.2015 Salon Muistiyhdistys ry 25v! Kesä on kääntynyt syksyyn. Syksy on käynnistänyt keskustelun niin pakolaisasioista kuin hallituksen tulevien vuosien kärkihankkeista. Monenlaista

Lisätiedot

ri KEVÄT 2019 te n le Avoin Paja taka INSPIS inimto

ri KEVÄT 2019 te n le Avoin Paja taka INSPIS inimto Toimintakalenteri KEVÄT 2019 2018 Inspis on kaikille 18 vuotta täyttäneille avoin matalan kynnyksen mielekkään tekemisen keskus. Toimintamme on tarkoitettu sinulle, joka koet hyötyväsi mielen hyvinvointia

Lisätiedot

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT 2017-2018 MAA- NANTAI - - - Yläaste/Lukio Yläaste/Lukio Yläaste/Lukio Lavatanssijumppa Lavatanssijumppa PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT 2017-2018 MAA- NANTAI - - - Yläaste/Lukio Yläaste/Lukio Yläaste/Lukio Lavatanssijumppa Lavatanssijumppa PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 6.6. maanantai 7.6. tiistai 8.6. keskiviikko 9.6. torstai 10.6. perjantai Seurakunnan Kesäkerhot arkisin ma-pe 6.6.-17.6. Pappilassa Pienten Isojen

Lisätiedot

Omaishoito. Salon omaishoitajat ry Mari Ilvonen ja Milka Leppiniemi

Omaishoito. Salon omaishoitajat ry Mari Ilvonen ja Milka Leppiniemi Omaishoito Salon omaishoitajat ry Mari Ilvonen ja Milka Leppiniemi Mitä on omaishoitaminen? Omaishoito mahdollistaa sairastuneen, vammaisen tai iäkkään läheisen hoidon ja hoivan kotona. Omaishoidon taustalla

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 24.01.2014 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

Toimintaa elo syyskuussa 2018

Toimintaa elo syyskuussa 2018 Toimintaa elo syyskuussa 2018 Kirkon maalausremontti etenee. ELOKUU 2018 JUMALANPALVELUKSET: pe 17.8. klo 12.15 su 19.8. klo 16.00 su 26.8. klo 10.00 Koululaisjumalanpalvelus kirkossa, Hautala, Toivonen

Lisätiedot

MTLH ry / Meidän perheen loma

MTLH ry / Meidän perheen loma MTLH ry / Meidän perheen loma Tervetuloa Runnille! Jokainen osallistuu ohjelmaan oman perheensä tilanteen mukaan. Toivotamme antoisaa lomaa ja ihanaa yhdessäoloa sekä oman perheen kesken että toisten perheiden

Lisätiedot

Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET

Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET PÄIVYSTYSAJAT TOIMISTOLLA Kuukauden ensimmäinen maanantai klo 12.00-14.00

Lisätiedot

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa TOIMINTAOHJELMA 30.5.-5.6.2016 Maanantaina 30.5. RUOKASALISSA KANSAINVÄLINEN VIIKKO! klo 10.00 ULKOIL UA klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN

Lisätiedot

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 Hei! Tässä Haka Gym ry:n jäsentiedote kaikille jäsenille! Tiedotteesta löydät tietoa mm. kesän jumppa- tarjonnasta sekä leikkikenttä- ja kesäkerhoista. Muistuttelemme

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 01.05. 30.09.2018 Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa os. Huvilakatu 32 ovat tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14.00-15.00, nimi kansioon Omaishoitajien

Lisätiedot

Kaukaharjukeskuksen kesäkuun ohjelmia

Kaukaharjukeskuksen kesäkuun ohjelmia Maanantai 30.5 14 15 Nääsvillen muistijumppa. Kertamaksu 4 Tiistai 31.5 Keskiviikko 1.6 10 Teatteriryhmä. Ohjaajana Riku Laakkonen PiiPoosta Torstai 2.6 14 Hengellisiä yhteislauluja laulattaa Elna, Risto

Lisätiedot

MUISTILUOTSI LÄHELLÄSI. Asiantuntija- ja tukikeskuksista tukea, tietoa ja toimintaa

MUISTILUOTSI LÄHELLÄSI. Asiantuntija- ja tukikeskuksista tukea, tietoa ja toimintaa MUISTILUOTSI LÄHELLÄSI Asiantuntija- ja tukikeskuksista tukea, tietoa ja toimintaa TUKEA, TIETOA JA TOIMINTAA MUISTI- SAIRAILLE JA LÄHEISILLE Tukea ohjausta ja neuvontaa muistiasioissa puhelimitse ja henkilökohtaisesti

Lisätiedot

KEVÄT 2016 OMAISHOIVAKESKUS. Kokkolanseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry www.kokkolanomaishoitajat.fi. Toimintaamme tukee:

KEVÄT 2016 OMAISHOIVAKESKUS. Kokkolanseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry www.kokkolanomaishoitajat.fi. Toimintaamme tukee: KEVÄT 2016 OMAISHOIVAKESKUS Kokkolanseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry www.kokkolanomaishoitajat.fi Toimintaamme tukee: TERVETULOA Omaishoivakeskukseen Kaarlelankatu 22, 67100 Kokkola puh. (06) 8226 725

Lisätiedot

LAUANTAINA klo Paikalliset yritykset ja yhdistykset esittelevät palveluitaan ja toimintaansa Martintalolla (Metsäniityntie 9) ja

LAUANTAINA klo Paikalliset yritykset ja yhdistykset esittelevät palveluitaan ja toimintaansa Martintalolla (Metsäniityntie 9) ja LAUANTAINA 24.3.2018 klo 11-14 Paikalliset yritykset ja yhdistykset esittelevät palveluitaan ja toimintaansa Martintalolla (Metsäniityntie 9) ja omissa toimipisteissään. Tervetuloa viihtymään Marttilaan!

Lisätiedot

Saanko luvan toimintamallilla ensikontakti toimivaksi

Saanko luvan toimintamallilla ensikontakti toimivaksi Saanko luvan toimintamallilla ensikontakti toimivaksi Ulla Halonen, 2.5.2017 Kehittämispäällikkö/ Keski-Suomen Muistiyhdistys ry. Muistiluotsi Muistisairauksien asiantuntija- ja tukikeskus Ammatillista

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 2.4.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

VAPARIN SALIVUOROT KEVÄT 2019

VAPARIN SALIVUOROT KEVÄT 2019 VAPARIN SALIVUOROT KEVÄT 2019 MAANANTAI 15.00-16.00 Yläaste/Lukio Tuolijumppa/ Ikäihmiset 16.00-17.00 Alkaa 16.30 Naisten liikunta/vauhti 17.00-17.30 Naisten liikunta/vauhti Tuolijumppa/ Ikäihmiset Alkaa

Lisätiedot

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 Raahen teatteri esittää Komppakujan Cityjänis ja Lehmä-Ammuu Ohjaus: Toni Kettukangas ke 28.10. kello 13.00 Pyhäjoen kirjastossa Esitys on suunnattu päiväkoti- ja

Lisätiedot

Rippikoulujen yhteisiä menoja Naarila 2

Rippikoulujen yhteisiä menoja Naarila 2 Rippikoulujen yhteisiä menoja Naarila 2 RIPPIKOULUPASSI Ennen leirijaksoa tutustut seurakunnan toimintaan. Rippikoulupassiin keräät merkinnät: 4 jumalanpalveluksesta 2 seurakuntatilaisuudesta (esim. diakonia-

Lisätiedot

Toukokuu on vihdoin koittanut!

Toukokuu on vihdoin koittanut! 1 Toukokuu on vihdoin koittanut! Muistiyhdistys täyttää tässä kuussa 28 vuotta. On hienoa olla mukana perinteikkäässä yhdistyksessä, jossa päivätoiminnan tarpeesta alkoi vuosikymmenten projektitoiminta.

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 1.11.2018 28.2.2019 Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa os. Huvilakatu 32 tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14.00-15.00, nimi kansioon Omaishoitajien

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 11.2.2019 31.5.2019 HELMIKUU 2019 Olohuone on avoinna arkisin tiistaisin ja perjantaisin klo 10.00-13.00. Visiitti keskiviikkoisin klo 10-14. Maanantai 11.2. Tiistai 12.2. Keskiviikko

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 4/ Kohden muistiystävällistä maailmaa

JÄSENKIRJE 4/ Kohden muistiystävällistä maailmaa JÄSENKIRJE 4/ 2018 1 Kohden muistiystävällistä maailmaa Vietimme juuri näkyvästi muistiviikkoa. Muistiposti tavoitti paikallislehden välissä useita lukijoita ja suurimpana tapahtumana viikolla oli Salon

Lisätiedot

PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET

PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET AIKATAULU PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET KESÄAIKATAULU Voimassa koulujen kesäloman aikana NAANTALIN KAUPUNKI TLO TERVETULOA TURVALLISEN JA MUKAVAN PALVELULIIKENTEEN KYYTIIN! Naantalissa

Lisätiedot

Värikästä lokakuuta jäsenistölle

Värikästä lokakuuta jäsenistölle 1 JÄSENKIRJE 4 / 2016 Värikästä lokakuuta jäsenistölle Tutkiskelin tässä netin synonyymisanastosta erilaisia vaihtoehtoja sanalle muutos. Synonyymeina olivat mm. uudistus, käänne, käännekohta, murros,

Lisätiedot

LÄHITORI PEURANKALLIO AVAJAISVIIKKO TI 10. LA 14.2.2015

LÄHITORI PEURANKALLIO AVAJAISVIIKKO TI 10. LA 14.2.2015 LÄHITORI PEURANKALLIO AVAJAISVIIKKO TI 10. LA 14.2.2015 Avajaisviikon ohjelma koostuu teemoista, jotka liittyvät ikäihmisten elämään. Ohjelmassa on tietoiskuja sekä erilaisten tuotteiden ja palveluiden

Lisätiedot

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018 PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018 1.10. maanantai klo 10 Paprus korttitarvikemyyntiä askartelutilassa klo 12 Maestro -karaoke 2.10. tiistai klo 10 Seniorikerho klo 10 Ikääntymismuutokset

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu tammikuulla 2018

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu tammikuulla 2018 PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu tammikuulla 2018 1.1. maanantai Ravintola suljettu 2.1. tiistai 3.1. keskiviikko klo 12 14 Maestro-Karaoke, Sarin johdolla 4.1. torstai 5.1. perjantai klo 10.30 Kenkäesittely

Lisätiedot

Soluku. Soluku-luontolomat vuonna 2014

Soluku. Soluku-luontolomat vuonna 2014 Soluku-luontolomat vuonna 2014 Yleistä Soluku-lomista Sosiaalisella luontolomatoiminnalla (Soluku) edistetään pitkäaikaissairaiden ja vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia ja harrastaa erilaisia luontoaktiviteetteja.

Lisätiedot

Muistipalvelut. Kanta-Hämeen Muistiyhdistys ry Kasarmikatu Hämeenlinna p

Muistipalvelut. Kanta-Hämeen Muistiyhdistys ry Kasarmikatu Hämeenlinna p Muistipalvelut Kanta-Hämeen Muistiyhdistys ry Kasarmikatu 12 13100 Hämeenlinna p. 044 726 7400 info@muistiaina.fi Kanta-Hämeen Muistiyhdistys ry tarjoaa Muistipalveluita Hämeenlinnan alueella asuville

Lisätiedot

Toimintakykyisenä ikääntyminen KASTEhanke, Salon kuntapilotti 2010 2012

Toimintakykyisenä ikääntyminen KASTEhanke, Salon kuntapilotti 2010 2012 Toimintakykyisenä ikääntyminen KASTEhanke, Salon kuntapilotti 2010 2012 TERVEYTTÄ JA HYVINVOINTIA -seminaari, projektikoordinaattori, th TtM Salon kaupungin vanhuspalvelut Vanhuspalveluiden palvelurakenteen

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4 / 2014

JÄSENTIEDOTE 4 / 2014 JÄSENTIEDOTE 4 / 2014 Kuva Jaana Boström: Alastaro 3.10.2014 Tuttujen tuvan edustalta Kuva Jaana Boström: Toimiston kaktus keräsi voimaa taloyhtiön pihalla aidan vieressä ja 23.10.2014 kukinta oli todella

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

Halli Toimintakalenteri Helmikuu 2014

Halli Toimintakalenteri Helmikuu 2014 Halli Toimintakalenteri Helmikuu 2014 Lisätietoja: kotihoidon esimies Anna-Liisa Raiskio, puh. 040 752 1138 KEVÄTTÄ KYNTTELISTÄ Tapahtuma: Palvelupäivä Ajankohta: keskiviikkoisin klo 9-14, Puistotie 5

Lisätiedot

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. syksy 2019 kevät 2020

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. syksy 2019 kevät 2020 Pieksämäen kaupungin erityisliikunta syksy 2019 kevät 2020 ERITYISLIIKUNTA Erityisliikunnan (= soveltava liikunta) ryhmät on tarkoitettu henkilöille, joiden vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen

Lisätiedot

Imatra. Kylpylä Spa. ilon pisaroita

Imatra. Kylpylä Spa. ilon pisaroita Hinnasto 1.5.08 31.1.09 Imatra Kylpylä Spa ilon pisaroita 1 Huonehinnat Huonehinnat arkisin 1hh 2hh Studiohuone 92,00 124,00 Standardihuone 98,00 136,00 Promenadihuone 103,00 146,00 viikonloppuisin 1 hh

Lisätiedot

Helmi toukokuun tapahtumat ja toimintakalenteri ja yhteyshenkilöt

Helmi toukokuun tapahtumat ja toimintakalenteri ja yhteyshenkilöt Helmi toukokuun tapahtumat ja toimintakalenteri ja yhteyshenkilöt Aikoihin voi tulla muutoksia. Seuraa ilmoitteluamme Hämeen Sanomissa ja Kaupunkiuutisissa. Tapahtumat ovat Hyvinvointikeskuksessa, Hallituskatu

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko.

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko. SISÄLLYSLUETTELO Yleistä 2 Hallituksen jäsenet 2 Jäsenedut 3 Hoitovuorokausikorvaus 3 Kuntoutus/Kurssitoiminta 4 Tukihenkilötoiminta 5 Keskusteluillat 6 Osaston toiminta 7 Liikuntaa syöpäpotilaille 8 Yhteystiedot

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 22.8.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 Lauantai 1.7. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.7. Maanantai 3.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä

Lisätiedot

KESKIAIKAINEN ULVILA KUTSUU

KESKIAIKAINEN ULVILA KUTSUU KESKIAIKAINEN ULVILA KUTSUU Vanhan Musiikin Viikolle 27.7.-2.8.09 Tiedusteluihin vastaavat diplomiurkuri Anne-Marie Grundstén, puh. 050 520 4798. Kulttuurisihteeri Hilpi Toikka-Haldin, puh. (02) 677 4698;

Lisätiedot

Keinupuistokeskuksen Syyskuu

Keinupuistokeskuksen Syyskuu Torstai 1.9. Koko päivän Keinupuistokeskuksen Syyskuu Tule tutustumaan Kanervan ryhmiin ja TOIVO -Mummusikaalin tekoon 10.15-11.00 Yhteislaulua, ravintolasalissa 10.00-12.00 Lähitorin fysioterapeutin vastaanotto

Lisätiedot

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Satutunti UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

Tervetuloa rakentamaan omaa seurakuntaasi ja Kristuksen kirkkoa!

Tervetuloa rakentamaan omaa seurakuntaasi ja Kristuksen kirkkoa! 7.8.2018 Tervetuloa rakentamaan omaa seurakuntaasi ja Kristuksen kirkkoa! Raamatussa seurakunta on yhteisö, jossa kaikki palvelevat toisiaan. Jokaisella on jotakin annettavaa. Sinulla on lahjoja; erilaista

Lisätiedot

Jätä yhteystietosi ja lyhyt kuvaus omaishoitotilanteestasi niin saatamme ottaa piankin yhteyttä kummittelun merkeissä.

Jätä yhteystietosi ja lyhyt kuvaus omaishoitotilanteestasi niin saatamme ottaa piankin yhteyttä kummittelun merkeissä. OMAISHOITAJAT OPISKELIJOITA! Yhdistyksemme aloittaa yhteistyön TAMK:n kanssa ensi vuoden alussa. Hyvän yhteistyön toteutumiseksi tarvitsemme lisää omaishoitopareja ja perheitä, jotka ovat valmiit ottamaan

Lisätiedot

Läsnä: Liisa Temisevä puh.joht. Eläkeliitto Leivonmäen yhd. Joutsan seudun Parkinsson-kerho

Läsnä: Liisa Temisevä puh.joht. Eläkeliitto Leivonmäen yhd. Joutsan seudun Parkinsson-kerho PÖYTÄKIRJA Vanhus- ja vammaisneuvosto Aika 26.6.2015 klo: 13.00 14.40 Paikka Palvelukeskus Jousi, Myllytie 14 19650 Joutsa Läsnä: Liisa Temisevä puh.joht. Eläkeliitto Leivonmäen yhd. Tapio Lankia Taisto

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015 Viikko 45 (2.11.-8.11.) Ma 2.11. - Klo 9-14 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

VARTIOKYLÄN SEURAKUNNAN KEVÄT 2016

VARTIOKYLÄN SEURAKUNNAN KEVÄT 2016 VARTIOKYLÄN SEURAKUNNAN KEVÄT 2016 Terveisiä Vartiokylän seurakunnasta! Palvelemme sinua elämäsi monenlaisissa tilanteissa. Ota yhteyttä ja tule mukaan toimintaan. Kirkkoherranvirastomme palvelee osoitteessa

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2010

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2010 Valtuuston kokouskutsu... 1 Kuulutus Leiviskänkankaan kaavasta... 1 Jätevesiasiaa... 2 Vanhustenviikko 3.-10.10.2010... 2 Hiljaiset taiteilijat Siikalatvalla ja Pyhännällä.. 2 Kirjaston aukioloajat...

Lisätiedot

TERVETULOA RIPPIKOULUUN!

TERVETULOA RIPPIKOULUUN! TERVETULOA RIPPIKOULUUN! Mikä ihmeen ripari? Edessäsi on nyt ainutkertainen elämän jakso, jolloin sinulla on mahdollisuus osallistua rippikouluun yhdessä ikätovereidesi kanssa. Rippikoulussa eli riparilla

Lisätiedot

HAPPILIIKKUJA-RYHMIEN PAIKKAKUNNAT SYKSY 2015

HAPPILIIKKUJA-RYHMIEN PAIKKAKUNNAT SYKSY 2015 6.10.2015 HAPPILIIKKUJA-RYHMIEN PAIKKAKUNNAT SYKSY 2015 AKAA Paikka: Seurantalo Sampola, Sampolantie 3, Toijala Aika: Syksyn 2015 kokoontumiset 28.9, 26.10, 30.11, 7.12 kello 14.15-15.15. Lisätietoa: Eine

Lisätiedot

YHTEYSTIEDOT. Liikennöitsijä Päivin Liikenne Oy. Karkkilan kaupunki

YHTEYSTIEDOT. Liikennöitsijä Päivin Liikenne Oy. Karkkilan kaupunki Karkkilassa on elokuussa 2013 aloittanut liikennöinnin uusi paikallisbussi Höökikyyti, jonka liikennöintiä hoitaa Päivin Liikenne Oy. Höökikyyti on Karkkilan kaupungin tukema kaupungin sisäisen joukkoliikenteen

Lisätiedot

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä TOIMINTAOHJELMA 1.6.-7.6.2015 PALVELUKESKUS AVOINNA; MA-TO 7.30-15.00, PE 7.30-15.00 ja LA 7.30-12.00 PALVELUKESKUS SIIRTYY KESÄAIKAAN! SULJEMME 1.6.-30.8. MAANANTAISTA PERJANTAIHIN KLO 15.00. Maanantaina

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Vuoreksen koulu lv. 2017-2018 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 4.9. - 8.12.2017 ja keväällä 8.1. - 11.5.2018. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

TUKEA JA VAPAAEHTOISPALVELUJA SAARIJÄRVELLÄ 2018

TUKEA JA VAPAAEHTOISPALVELUJA SAARIJÄRVELLÄ 2018 TUKEA JA VAPAAEHTOISPALVELUJA SAARIJÄRVELLÄ 2018 Päivitetty 2/2018 SEURAA, APUA JA ULKOILUA Ystävätoiminta, ulkoiluystävätoiminta Seuraa tai ulkoilukaveria kaipaaville Koko Saarijärven alue: SPR Saarijärven

Lisätiedot

Hyvinkään Verso ry:n Kevätjäsentiedote 2015

Hyvinkään Verso ry:n Kevätjäsentiedote 2015 Hyvinkään Verso ry:n Kevätjäsentiedote 2015 Ylimääräinen jäsenkokous perjantaina helmikuun 6. päivä 2015 klo 13.00 Kokouksessa valitaan puheenjohtaja. Sääntömääräinen vuosikokous (kevätkokous) keskiviikkona

Lisätiedot

Vanhustenviikko Kotkassa

Vanhustenviikko Kotkassa Vanhustenviikko 2.-9.10.2016 Kotkassa Sunnuntai 2.10.2016 Vanhusten viikon pääjuhla Seuratalo Sampo, Sampokuja 6. Tilaisuus alkaa kahvituksella kello 13. Juhla klo 14-15.30. Juhlassa monipuolinen ohjelma.

Lisätiedot

Mikkelin seudun Muisti ry. Porrassalmenkatu Mikkeli Taru Vartiainen

Mikkelin seudun Muisti ry. Porrassalmenkatu Mikkeli   Taru Vartiainen Mikkelin seudun Muisti ry Porrassalmenkatu 26 50100 Mikkeli www.mikkelinseudunmuisti.fi Taru Vartiainen 16.5.2018 Valtakunnallinen kattojärjestö, johon kuuluu 44 paikallisyhdistystä Mikkelin alueen paikallisjärjestö

Lisätiedot