PalloVerkko

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "12.1.2011. PalloVerkko"

Transkriptio

1 PalloVerkko

2 SISÄÄNKIRJAUTUMINEN, jolla on PalloID, kirjautuu kohdasta Kirjaudu PalloVerkkoon

3 PELAAJAN VALIKKO Etusivulta näet edustusoikeudet ja tuotteet (pelipassi/vakuutus) Muokkaa tietojasi kohdasta pääset muokkaamaan perustietojasi Edustusoikeuteni sivulla näet kaikki nykyiset ja aiemmat edustusoikeutesi Ostohistoriassa näkyvät mm. pelaajasiirrot, pelipassit Osta pelipassi/vakuutus Aloita pelaajasiirto. Kaikki pelaajasiirrot aloitetaan aina pelaajan henkilökohtaiselta sivulta. Korttimaksut; jos pelipassi kortti on kadonnut, sen voi tilata tästä uudelleen

4 MUOKKAA TIETOJASI voi muokata tietojaan tämän sivuston kautta, valitsemalla ensin Muokkaa. Muuta tieto ja tallenna. Henkilötiedoista ei pelaaja eikä myöskään seura pääse muokkaamaan nimeä ja HETU tietojaan, joten jos henkilön nimi on virheellisesti kirjoitettu tai nimi muuttuu, laita viesti osoitteeseen Ohjeet saat esille kysymysmerkin kohdalta.

5 VAIHDA SALASANA Salasanan voit vaihtaa tästä, mutta suositus, älä käytä PalloID:si salasanana.

6 EDUSTUSOIKEUTENI Kootusti kaikki pelaajan pelaajasiirrot. voi myös nähdä tämän sivuston kautta, mihin osoitteeseen pelaajasiirto pyyntö on mennyt kohdasta Seuran tiedot. Tiedot kohdasta pelaaja voi seurata pelaajasiirron tilaa; onko vanha seura / uusi seura / piiri tai liitto hyväksynyt siirron.

7 OSTOHISTORIA n pelipassi/vakuutusmaksut. Jos pelipassimaksu on tehty eikä sitä ole vielä maksettu, laskun saa näkyville PDF:nä kohdasta Lasku, josta sen saa myös tulostettua. näkee tämän sivuston kautta, mihin osoitteeseen pelaajasiirto pyyntö on mennyt kohdasta Seuran tiedot. Tiedot kohdasta pelaaja voi seurata pelaajasiirron tilaa; onko vanha seura / uusi seura / piiri tai liitto hyväksynyt siirron.

8 OSTA PELIPASSI / VAKUUTUS Kun valitset Osta pelipassi /vakuutus, saat lunastettua passin ja mahdollisen vakuutuksen. Tarkista henkilötiedot ja jos ei muokattavaa, niin valitse seuraava.

9 OSTA PELIPASSI / VAKUUTUS Tällä sivulla näkyy pelaajan voimassa olevat edustusoikeudet ja pelipassia ostaessa sitä ei voi vaihtaa. Jos pelaajalla on vain esim. jalkapallon puolella edustusoikeus ja alkaa pelaamaan Futsalia eikä ole voimassa olevaa pelipassia, silloin pelaaja valitsee lajiksi Futsal ja valitsee sen seuran, jossa ko. lajia pelaa. Jos lunastaa vain pelipassin ja/tai vakuutuksen, eikä lajia tarvitse valita, valitse Seuraava mennäksesi tuotteiden valintaan. Jos edustusoikeutesi on toisessa seurassa, kuin mitä tämä sivu näyttää, teethän pelaajasiirron kilpailumääräysten mukaisesti.

10 OSTA PELIPASSI PalloVerko tarjoaa ensisijaisesti Pelipassia ja vain ikäsi mukaista pelipassia lunastettavaksi. Valitse passi ja lisää koriin Vakuutusta valitessa valitse tuoteryhmästä Vakuutus, jonka jälkeen valitse oikea vakuutustuote itsellesi. Tutustu myös vakuutusten tuoteselosteeseen ja ehtoihin. Valitut tuotteet näkyvät Tuotelistalla, jonka jälkeen valitse seuraava. Jos pelaajalle on lunastettu Pelipassi aiemmin ja haluaa lunastaa myöhemmin vakuutuksen, se tehdään aina pelaajan sivun kautta tästä kohdasta. Vakuutusta ei voi lunastaa, ellei ole voimassa olevaa pelipassia.

11 OSTA PELIPASSI PalloVerko tarjoaa ensisijaisesti Pelipassia ja vain ikäsi mukaista pelipassia lunastettavaksi. Valitse passi ja lisää koriin Vakuutusta valitessa valitse tuoteryhmästä Vakuutus, jonka jälkeen valitse oikea vakuutustuote itsellesi. Tutustu myös vakuutusten tuoteselosteeseen ja ehtoihin. Valitut tuotteet näkyvät Tuotelistalla, jonka jälkeen valitse seuraava. Jos pelaajalle on lunastettu Pelipassi aiemmin ja haluaa lunastaa myöhemmin vakuutuksen, se tehdään aina pelaajan sivun kautta tästä kohdasta. Vakuutusta ei voi lunastaa, ellei ole voimassa olevaa pelipassia.

12 KOONTISIVU Tarkista tiedot ja mikäli kaikki on oikein, hyväksy ehdot ja valitse seuraava. Jos haluat muokata esim. perustietojasi, valitse Muokkaa, jolloin pääset perustietoihisi muokkaamaan tarvittava tieto. Tarkista myös kausi, jos se on valittavissa. Hyväksy ehdot ja valitse Hyväksy.

13 MAKSAMINEN Maksuvaihtoehdot ovat Nordea, Sampo, OP Pohjola tai laskulla. Laskun valitessa, se tulee myös ilmoittamaasi sähköpostiin ja on myös nähtävillä omalla sivustolla.