S&A Matintupa / EMITOR KÄYTTÖOHJE, DIGIAIR V. 2.1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "S&A Matintupa / EMITOR KÄYTTÖOHJE, DIGIAIR V. 2.1"

Transkriptio

1 S&A Matintupa / EMITOR KÄYTTÖOHJE, DIGIAIR V. 2.1

2 1 Aloitus 1.1 Virta päälle/pois Virran päälle kytkemiseksi, paina punaista ON/MENU nappia muutaman sekunnin ajan (laite on akkukäyttöinen). Laite käynnistyy kanavamittaustilassa, jossa signaali näkyy mittarissa. Virran poiskytkentä: Paina ja pidä alas painettuna keltaista OFF/DOWN nappia. 1.2 Verkkokäyttöinen laturi ja akku Digiairia voidaan käyttää myös ulkoisen 9 voltin (minimi 7,5 ja max. 10 Voltin ) jännitelähteen avulla (ei toimiteta laitteen yhteydessä), 15 V DC porttiin liitettynä. Käyttökelpoinen tapa, mikäli laitteen akun virta loppuu kesken mittauksen. Virran poiskytkentä laitteesta (ulkoista jännitelähdettä käytettäessä): Irrota ensin ulkoisen jännitelähteen syöttökaapeli laitteesta, ja paina sen jälkeen keltaista OFF/DOWN nappia. Laite käynnistyy automaattisesti, kun siihen kytketään ulkoinen jännitelähde. Jos jännite on vähintään 13,5 V, niin laitteen akku alkaa latautua. Tyhjäksi purkautuneen akun täyteen latautuminen kestää pisimmillään n.14 tuntia. Akun latausta kontrolloi laitteen mikroprosessori ja latauksen tila näkyy näytöllä (katso kuva alla). Kun akku on täynnä, näytössä on teksti : BATTERY CHARGED. DIGIAIR laitteessa on uudelleen ladattava NiMe akku. Akun latauksen lisäksi laite ei tarvitse muuta erityistä huoltoa. Laitteen akku on ladattava, kun akku on tyhjentynyt, (latauksen tarvetta indikoi akku symboli näytöllä, kanavamittaus tilassa ). Lataus voidaan suorittaa mukana seuraavien latureiden avulla, verkkolaturin, tai auton akusta virtansa ottavan laturin avulla. Täyteen ladattu akku kestää n. tunnin mittausajan (riippuen antennin aiheuttamasta kuormituksesta). 1.3 Miten kytketään Aloita kytkemällä antenni kiinni mittariin (F-liitin).

3 1.3.1 Menuvalikko Seuraava valikko tulee näyttöön, painettaessa punaista ON/MENU nappia: Tämä on päävalikko. Käytä keltaisia nappeja liikuttaaksesi nuolta valikossa ylös tai alas. Käytä punaista ON/MENU nappia valitun toiminnon aktivoimiseen. 2 Eri toiminnot 2.1 Kanavamittaus Tässä tilassa mittari näyttää valitulle kanavalle signaalin voimakkuuden (HUOM ei db V). Mitä suurempi arvo, sen parempi signaali. Korkein mitattu arvo näkyy myös (Max). Muuttaksesi mitattavaa kanavaa, paina UP ja OFF/DOWN nappeja. Jos et ole koskenut UP, tai OFF/DOWN nappeja viiteen sekuntiin, taltioituu kanava esiasetelluksi, ja näytetään laitteen seuraavan käynnistyksen yhteydessä. Alimmalla rivillä näkyy käytettävän CCIR järjestelmän tunnus (esimerkkikuvassa PAL PG, jota käytetään esim. Suomessa ja Ruotsissa). Käytettävä CCIR järjestelmä voidaan vaihtaa, valitsemalla päävalikosta SETUP ja sieltä CCIR System. Jos laite syöttää antenniverkkoon jännitettä, se indikoidaan näytöllä 5V tai 12 V symbolilla. Jännite syöttö valitaan Power to antenna valikossa. Akku symboli ei ole näytöllä, mikäli käytetään ulkoista virtalähdettä. Katkoviivat näytöllä ovat lähinnä signaalitason toteamisen helpottamiseksi.

4 2.2 Valitut kanavat Tässä tilassa mitataan kuuden erikseen valitun kanavan signaalin voimakkuutta. Laitteen muistiin voidaan tallentaa yhteensä kolme sivua, joissa kussakin on kuusi kanavaa (3x6 kanavaa). Sivunumero näkyy näytön oikeassa yläreunassa (esimerkkikuvassa sivunumero on 2). Voit siirtyä sivulta toiselle, painamalla UP nappia. Alempi rivi kanavatunnuksineen kattaa osan mitatuista (taso 0-12,5 ei db). Näyttääksesi / piilottaaksesi kanavanumerot, käytä OFF/DOWN nappia. Kaikki max- arvot nollautuvat sivua vaihdettaessa. Katkoviivat näytöllä ovat lähinnä signaalitason toteamisen helpottamiseksi 2.3 Spektri Tässä tilassa laite näyttää kaikki valitun CCIR Järjestelmän kanavat. Kukin palkki edustaa yhtä kanavaa. Siirrä (kuvassa harmaa linja) UP ja OFF/DOWN nappien avulla haluamasi palkin eli kanavan kohdalle. Voit nyt nähdä haluamasi kanavan tiedot, Single channel mode - valikossa, painamalla punaista ON/MENU nappia kaksi kertaa. Tätä suositellaan, jotta saadaan aikaiseksi paras mahdollinen mittaustarkkuus. Spektrin näyttöaika saadaan muutettua valikosta Spectrum info Bar: Always visible (Aina näkyvissä) tai piilotettu 2, 4 tai 8 sekunnin kuluttua, siitä hetkestä lukien, kun et enää ole koskenut UP tai OFF/DOWN nappeihin. Spectrum info bar kattaa alueen 0-12,5 (taso, ei db), näytöllä esillä oleville kanaville. Kun spektri-informaatio on näkyvissä, se täyttää osan visualisoidusta spektristä. Kuitenkin näkyvä palkki on enimmäkseen ei tarkkaa tietoa antavaa grafiikka, koska tehtaalla vertailukohdaksi kalibroitu 12,5 on lähes heti alimman informaatiotekstin yläpuolella. Lisäksi referenssipiste on valittu 0 pisteestä poikkeavaksi, koska referenssipiste muuttuu hieman, jos laitteen sisällä tapahtuu lämpötilan muutoksia, ja joka voisi tehdä laitteesta mittausten suhteen epätarkemman tietyissä ulkoisissa lämpötila olosuhteissa mitattaessa. Koska mittaus tapahtuu oikeassa suhteessa referenssipisteeseen verrattuna, antaa laite mittaustulokset aina yhtä oikeina.

5 2.4 Ääni päälle Pois Valitse Sound On/Off päämenusta pistääksesi äänen päälle tai pois. Ääni on kuultavissa vain Single channel mode tilassa. Äänitoiminto auttaa löytämään valitulta kanavalta vahvimman signaalin. Vahvimmalla signaalilla on korkein äänitaajuus. 2.5 Antenni jännite Valitse Power to antenna päämenusta, muuttaksesi ulos syötettävän jännitteen arvoa (Antenni liittimestä ulos lähtevä jännite). Vaihtoehtoina ovat 5 tai 12 V, tai syöttöjännitteen kokonaan pois kytkeminen (Off). Jännite antenni ulostuloliittimessä muuttuu heti punaista ON/MENU nappia painettaessa, vaikka oltaisiin menu tilassa. VAROITUS! Älä kytke antennia mittalaitteen ulostulo liittimeen ennen, kuin oikea jännite on valittu. Antenni voi vioittua, jos erehdyksessä valitset 12 V, maksimissaan 5 voltin antenniin. Valittu antenniulostuloliittimen jännite näkyy Single chanel mode tilassa. 2.6 Kanavien valinta Tässä tilassa voit valita ne kanavat, jotka haluat tallentaa laitteen muistiin. Selected ch`s mode - tilassa näkyvät tallennetut kanavat. Voit itse valita mille sivulle ja asemaan kanava tallennetaan. Toimi seuraavasti, valitaksesi käytettävien kanavien näyttöjärjestyksen. 1) Kun Page / Meter vilkkuu käytä UP ja OFF/DOWN näppäimiä siirtääksesi kanavan halutulle paikalleen. (18 mahdollista paikkaa; 3 sivua ja 6 paikkaa / sivu). 2) Kun painat punaista ON/MENU nappia, alkaa kanavanumero vilkkua. Voit nyt muuttaa UP ja OFF/DOWN nappien avulla kanavanumeroa. Tallenna kanava painamalla punaista

6 ON/MENU nappia. Toista edellämainittu kaiklle kanaville, jotka haluat tallentaa, tai siirtää toiseen paikkaan muistilla. 3) Valitse lopeta (Avsluta), kun olet valmis ja paina punaista ON/MENU nappia, EXIT? valinta näkyy aina, kun siirryt paikan oikealle, 6 paikkaa joka rivillä, sekä vaihtaessasi sivua. HUOMIO!! Jos CCIR järjestelmä muuttuu, muuttuu myös kanavanumero, koska eri CCIR järjestelmät käyttävät eri kanavanumerointeja. 2.7 Asetukset Setup - menussa voit valta yllä oikealla olevien vaihtoehtojen väliltä. Alla on kuvattu, kuinka asetuksia voidaan muuttaa Näytön kontrasti Muuta näytön kontrastia, siirtämällä kursori Darker (tummempi) tai Lighter (kirkkaampi) tekstin kohdalle. Ja paina punaista ON/MENU nappia toistuvasti Automaattinen sulkeminen Digiair voidaan asettaa sulkeutumaan automaattisesti 1 min, 5 min, 15 min tai 30 min kuluttua. Tehdasasetuksena on 1 minuutti. Laite sulkeutuu ainoastaan, jos et ole painanut mitään nappia asetellun ajan sisällä. Voit poistaa automaatti sulkeutumis - toiminnon valitsemalla valikosta Never.

7 Vihje: Valitse Auto power Off 1 min, kun et käytä laitetta, ja säilytät sitä esim. laukussa, muuten akku voi tyhjetä, jos laite punaista ON/MENU nappia tahattomasti painettaessa käynnistyy Spektri informaatio (Spectrum info Bar) Valittavissa spektrin näyttöaika: Always visible (aina näkyvissä) tai piilotettu 2, 4 tai 8 sekunnin kuluttua, siitä hetkestä lukien, kun et enää ole koskenut UP tai OFF/DOWN nappeihin CCIR-system Valitse Cancel, pitääksesi CCIR systeemiasetukset muuttumattomina. Alla on opastus, jota voidaan käyttää oikean CCIR järjestelmän valintaan. Huom!: Järjestelmä näytetään, pitäessäsi punaista ON/MENU nappia painettuna, laitetta käynnistettäessä Opas CCIR järjestelmälle Aseta oikea CCIR järjestelmä sen alueen mukaan, jossa sitä käytetään, alla olevan taulukon mukaisesti. Model Name: Europe PAL BG Sverige, Norge, Suomi, Danmark, Island, Tyskland, Schweiz, Österrike, Nederländerna, Spanien, Portugal, Turkiet, Malaysia, Singapore, Israel, Serbien-Montenegro, Makedonien, Kroatien, Slovenien, Bosnien Hercegovina, Förenade, Arabemiraten, Kuwait, Oman, Jordanien. PAL I United Kingdom, Irland, Hong Kong. SECAM BH Marocko, Syrien.

8 Tekniset tiedot Sisäänmenotaajuus: Sisäänmenotaso: Sisäänmenoimpedanssi: Oikosulkusuoja: Mittausmetodi: Signaali taso, data: Indikatiot: Virransyöttö: Lataus: Näyttö: Virran kulutus: MHz db V 75 Ohm, F-Liitin. Automaattisulake antenni sisäänmenopuolella. Signaalinäyttö LCD näytöllä termometriskaalalla. Spektrinäyttö tai kolminumeerinen näyttö, Ääni indikaatio kaiuttimesta. Termometrinen skaala, joka näyttää signaalitason maksimitason ja sen hetkisen arvon. Kolmenumeroinen numero, joka näyttää korkeimman arvon yksittäisessä kanavatilassa. Korkein ääni summerissa. Maksimi arvo funktio. Antennijännite 5V, 12V tai ei jännitettä. Ulkoinen DC jännitelähde 7,5 V -10 V. ( keskusnapa +). 13,5-18V pixel LCD taustavalolla. 230 ma. Akku: 600mAh, 8.4V Latausaika: < 14 tuntia Paino, akkuineen: Mitat: Lisätarvikkeet: 245g mm Kantolaukku, akkulaturi, autolaturi

Käyttöohje Micro 5 DC-70

Käyttöohje Micro 5 DC-70 Käyttöohje Micro 5 DC-70 Kuluttajapuhelin 031-840430. www.lafayette.eu Lafayette Radio AB 2009 1 Instruktionsbok_MICRO5_FIN.indd 1 09-03-03 08.57.53 Sisältö Sivu 1. Yleistä: 4-5 Toiminnot 2. Radiopuhelimen

Lisätiedot

Mikrofoni Combo DM-30 Suomi

Mikrofoni Combo DM-30 Suomi Comfort Digisystem Käyttöohje Mikrofoni Combo DM-30 Suomi Käyttöohje Sisällysluettelo Sivu Comfort Digisystemin esittely 3 Microphone Combo DM-30:n esittely 3 Toiminnot Microphone Combo DM-30 4 Ennen ensimmäistä

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. NOKIA 640 http://fi.yourpdfguides.com/dref/822654

Käyttöoppaasi. NOKIA 640 http://fi.yourpdfguides.com/dref/822654 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Käyttöohje. 9352293 1. painos

Käyttöohje. 9352293 1. painos Tämän ohjeen sähköistä versiota koskee "Nokian käyttöohjeiden ehdot 7.6.1998". Electronic user s guide released subject to Nokia User s Guides Terms and Conditions, 7th June, 1998. Käyttöohje 9352293 1.

Lisätiedot

Teemme työtä myös kaupan ja jakelun kanssa, ja muodostamme yhteistyösuhteita kuluttajamarkkinoilla sekä ammattilaismarkkinoilla.

Teemme työtä myös kaupan ja jakelun kanssa, ja muodostamme yhteistyösuhteita kuluttajamarkkinoilla sekä ammattilaismarkkinoilla. Hyvä Forcen omistaja Onnittelemme Force-vastaanottimen valinnasta. Uusi Force-vastaanottimesi edustaa parhaimpia ja kehittyneimpiä ominaisuuksia, mitä uusi digitaalinen DVB-teknologia tarjoaa. Helposti

Lisätiedot

Stand-Alone DVR Käyttö-ohje KÄYTTÖ-OHJE EST4120. MPEG-4 Triplex DVR V.0921. Muotoilu ja ominaisuudet saattavat muuttua ilman erillistä ilmoitusta

Stand-Alone DVR Käyttö-ohje KÄYTTÖ-OHJE EST4120. MPEG-4 Triplex DVR V.0921. Muotoilu ja ominaisuudet saattavat muuttua ilman erillistä ilmoitusta Stand-Alone DVR Käyttö-ohje KÄYTTÖ-OHJE EST4120 MPEG-4 Triplex DVR V.0921 Muotoilu ja ominaisuudet saattavat muuttua ilman erillistä ilmoitusta TURVALLISUUS OHJEITA MERKKIEN SELITYKSET Tämä symboli on

Lisätiedot

PIKAOPAS... 4 JOHDANTO... 4 OMINAISUUDET... 7 TURVALLISUUSOHJEET... 7 LISÄVARUSTEET... 7 TIETOA RADIOSTA... 7 TIETOA NÄYTÖSTÄ... 8

PIKAOPAS... 4 JOHDANTO... 4 OMINAISUUDET... 7 TURVALLISUUSOHJEET... 7 LISÄVARUSTEET... 7 TIETOA RADIOSTA... 7 TIETOA NÄYTÖSTÄ... 8 SISÄLTÖ PIKAOPAS... 4 JOHDANTO... 4 OMINAISUUDET... 7 TURVALLISUUSOHJEET... 7 LISÄVARUSTEET... 7 TIETOA RADIOSTA... 7 TIETOA NÄYTÖSTÄ... 8 TIETOA NÄPPÄIMISTÄ... 10 LISÄLAITELIITÄNNÄT... 11 ENNEN KUIN ALAT

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SAMSUNG PS-42P3S http://fi.yourpdfguides.com/dref/784582

Käyttöoppaasi. SAMSUNG PS-42P3S http://fi.yourpdfguides.com/dref/784582 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

FI FI Ohjauskeskus 0 2007

FI FI Ohjauskeskus 0 2007 FI Ohjauskeskus 11012007 SISÄLLYSLUETTELO FI FENIX-OHJAUSYKSIKKÖ... 3 PIKAKÄYTTÖOHJE... 4 ENSIMMÄINEN KÄYNNISTYSKERTA... 4 KOSKETUSNÄYTÖN KALIBROINTI... 4 KÄYTTÖKIELEN VALINTA... 4 KELLONAJAN JA VIIKONPÄIVÄN

Lisätiedot

ScopeMeter 190 Series II

ScopeMeter 190 Series II ScopeMeter 190 Series II Fluke 190-062, -102, -104, -202, -204, -502, -504 Käyttöohje Tammikuu 2011, Rev. 2, 1/14 (Finnish) 2011-2014 Fluke Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöohjetta voidaan

Lisätiedot

väri-tv Färg-tv FLD845H colour television äyttöohje Bruksanvisningen Owner s manual

väri-tv Färg-tv FLD845H colour television äyttöohje Bruksanvisningen Owner s manual FLD845H Sisältö Lisävarusteet... 2 Ominaisuudet... 2 Esittely... 2 Valmistelu... 2 Turvallisuusohjeet... 3 Virtalähde... 3 Virtajohto... 3 Kosteus ja vesi... 3 Puhdistaminen... 3 Kuumuus ja liekit... 3

Lisätiedot

CL50. Be inspired. Issued by Information and Communication mobile Haidenauplatz 1 D-81667 Munich

CL50. Be inspired. Issued by Information and Communication mobile Haidenauplatz 1 D-81667 Munich s Be inspired Issued by Information and Communication mobile Haidenauplatz 1 D-81667 Munich Siemens AG 2002 All rights reserved. Subject to availability. Rights of modification reserved. Siemens Aktiengesellschaft

Lisätiedot

Topfield TF5400 PVR Käyttäjän opas

Topfield TF5400 PVR Käyttäjän opas 1 Topfield TF5400 PVR Käyttäjän opas Tallentava digisovitin satelliitti ja antenniverkkoon CONAX i Luku 1 3 1. Esittely 3 1.1 Toiminnot 3 1.2 Esittely 3 1.2.1 Etupaneeli 4 1.2.2 Kaukosäädin 5 1.3 Mikä

Lisätiedot

NEUROTHERM RADIOTAAJUUS LEESIO GENERAATTORI MALLI NT1000 KÄSIKIRJA SISÄLLYSLUETTELO

NEUROTHERM RADIOTAAJUUS LEESIO GENERAATTORI MALLI NT1000 KÄSIKIRJA SISÄLLYSLUETTELO NEUROTHERM RADIOTAAJUUS LEESIO GENERAATTORI SISÄLLYSLUETTELO 1 JOHDANTO...1-1 1.1 Huomioitavaa...1-1 2 VAROITUKSET JA VAARAT...2-1 2.1 Varoitukset...2-1 2.2 Vaarat...2-3 3 TEKNISET TIEDOT...3-1 3.1 Erittelyt...3-1

Lisätiedot

Doro PhoneEasy 632. Suomi

Doro PhoneEasy 632. Suomi Doro PhoneEasy 632 Suomi 1 2 3 4 5 6 7 8 14 13 12 11 10 9 15 16 17 18 19 23 22 21 20 Huomaa! Kaikki kuvat ovat vain viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä täysin vastaa todellista tuotetta. Suomi 1. Kuuloke

Lisätiedot

DIGITAL * DIGITAL * DIGITAL

DIGITAL * DIGITAL * DIGITAL DIGITAL * DIGITAL * DIGITAL TRIAX DVB 63S/65S TRIAX Käyttöohje 1 SOUMI JOHDANTO Turvaohjeita Lue oman turvallisuutesi vuoksi turvaohjeet huolellisesti ennen vastaanottimen käyttöönottoa. Valmistaja ei

Lisätiedot

evolution G3 shortguide

evolution G3 shortguide G3 Shortguide Onnittelut uuden evolution wireless G3-mikrofonijärjestelmän hankinnasta Tämän pikaohjeen tarkoitus on auttaa kaikkia uusia käyttäjiä - ja erityisesti heitä, joilla ei ole teknistä taustaa

Lisätiedot

HUOMAUTUS. Turvallisuustiedot. TÄRKEÄÄ -Lue nämä ohjeet kokonaan ennen asennusta tai käyttöä.

HUOMAUTUS. Turvallisuustiedot. TÄRKEÄÄ -Lue nämä ohjeet kokonaan ennen asennusta tai käyttöä. Sisältö Sisältö... 1 Turvallisuustiedot... 2 TÄRKEÄÄ -Lue nämä ohjeet kokonaan ennen asennusta tai käyttöä... 2 Aloittaminen... 3 Ilmoitukset & ominaisuudet & varusteet... 3 Ympäristötietoa... 3 Valmiustilan

Lisätiedot

Kodak EasyShare CX6230 Zoom -digitaalikamera

Kodak EasyShare CX6230 Zoom -digitaalikamera Kodak EasyShare CX6230 Zoom -digitaalikamera Käyttöopas www.kodak.com Vuorovaikutteisia opetusohjelmia on osoitteessa www.kodak.com/go/howto Eastman Kodak Company 343 State Street Rochester, New York 14650,

Lisätiedot

Doro PhoneEasy 608. Suomi

Doro PhoneEasy 608. Suomi Doro PhoneEasy 608 Suomi 1 13 2 3 4 5 12 11 14 15 16 17 18 19 20 6 10 7 9 8 Suomi 1. Kuuloke 2. Mikrofoni 3. Nuolinäppäimet 4. Vasen valintanäppäin 5. Soittopainike 6. Pikavalintanäppäimet 7. Vastaaja

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. PHILIPS SE6352S http://fi.yourpdfguides.com/dref/983750

Käyttöoppaasi. PHILIPS SE6352S http://fi.yourpdfguides.com/dref/983750 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Käyttäjän Pikaohje. CCTV Videovalvonta

Käyttäjän Pikaohje. CCTV Videovalvonta Käyttäjän Pikaohje CCTV Videovalvonta Tallenteiden haku 1.Aikahaku 1. Aloittaaksesi tallenteiden haun, paina näppäintä, jolloin aikahaun valikko tulee näkyviin, kuten alla. 2. Käytä vasen/oikea näppäimiä

Lisätiedot

Käyttöohje Uovision UM565-SMS (GPRS) 12MP

Käyttöohje Uovision UM565-SMS (GPRS) 12MP Käyttöohje Uovision UM565-SMS (GPRS) 12MP Etäohjattava ja lähettävä, Inframusta salama, Suomenkielinen käyttövalikko Ominaisuudet: E-MAIL ja MMS kuvaviestiä lähettävä datakamera SW V3- * Lähettävä ja etäohjelmoitava

Lisätiedot

Motomit IT / PC. Hakkuukoneen apteeraus- ja ohjausjärjestelmän käyttöohje

Motomit IT / PC. Hakkuukoneen apteeraus- ja ohjausjärjestelmän käyttöohje Motomit IT / PC Hakkuukoneen apteeraus- ja ohjausjärjestelmän käyttöohje SISÄLLYSLUETTELO: Motomit IT apteeraus- ja ohjausjärjestelmä 1 JOHDANTO... 5 2 JÄRJESTELMÄN PERUSTOIMINNOT JA TEKNINEN RAKENNE...

Lisätiedot

Comsys 1000 XL PUHELIN NUMERONÄYTÖLLÄ ODOTUSKAIUTTIMELLA VIP-SIGNAALILLA RUOTSI,TANSKA, NORJA, SUOMI

Comsys 1000 XL PUHELIN NUMERONÄYTÖLLÄ ODOTUSKAIUTTIMELLA VIP-SIGNAALILLA RUOTSI,TANSKA, NORJA, SUOMI Comsys 1000 XL PUHELIN NUMERONÄYTÖLLÄ ODOTUSKAIUTTIMELLA VIP-SIGNAALILLA RUOTSI,TANSKA, NORJA, SUOMI FI KÄYTTÖOHJE OND-2009VII Ond-2009VII Sivu 2 Ond-2009VII Sivu 3 Käyttöohje Sisältö Ominaisuudet 3 Turvaohjeet

Lisätiedot

Puhelimen yleiskuva. 1 Näytön symbolit. 5 Näppäimet. Puhelimen yleiskuva. Verkon voimakkuus/akun varaus. 2 Valintanäppäimet

Puhelimen yleiskuva. 1 Näytön symbolit. 5 Näppäimet. Puhelimen yleiskuva. Verkon voimakkuus/akun varaus. 2 Valintanäppäimet Puhelimen yleiskuva 1 Puhelimen yleiskuva 1 Näytön symolit Verkon voimakkuus/akun varaus. 2 Valintanäppäimet Valintanäppäintä painamalla avataan toiminto, joka näkyy tekstinä tai symolina harmaalla pohjalla

Lisätiedot

TOPFIELD CRC-2400. Käyttäjän opas. Teräväpiirtovastaanotin kaapeliverkkoon CONAX -kortinlukija

TOPFIELD CRC-2400. Käyttäjän opas. Teräväpiirtovastaanotin kaapeliverkkoon CONAX -kortinlukija TOPFIELD CRC-2400 Teräväpiirtovastaanotin kaapeliverkkoon CONAX -kortinlukija Käyttäjän opas ii SISÄLTÖ Sisältö 1 Esittely 1 11 Ominaisuudet 1 12 Digitaalisen vastaanottimen hallinta 2 121 Etupaneeli 3

Lisätiedot

Version 1: 13.09.12 SUOMI

Version 1: 13.09.12 SUOMI Version 1: 13.09.12 SISÄLTÖ PIKAOPAS... 4 ONGELMATILANTEET... 4 JOHDANTO... 6 OMINAISUUDET... 6 TURVALLISUUSOHJEET... 6 PAKKAUKSEN SISÄLTÖ... 6 LISÄLAITTEET... 6 RADIOPUHELIN... 7 NÄYTTÖ... 8 NÄPPÄIMET...

Lisätiedot

myreader Käyttöohje 11 Mary Muller Drive, P.O. Box 3044 Christchurch, New Zealand www.humanware.com P/N MY283 V4.0

myreader Käyttöohje 11 Mary Muller Drive, P.O. Box 3044 Christchurch, New Zealand www.humanware.com P/N MY283 V4.0 myreader Käyttöohje Copyright 2005-2006 by HumanWare Limited, Christchurch, New Zealand. kaikki oikeudet pidätetään. Tämän ohjeen osittainen kopioiminen tai jakelu tai tietokantoihin taltiointi ilman HumanWare

Lisätiedot

E710. KÄSIKIRJA Suomi. 05-0500 Revisio 7.0 Järjestelmäversio 6.0

E710. KÄSIKIRJA Suomi. 05-0500 Revisio 7.0 Järjestelmäversio 6.0 E710 KÄSIKIRJA Suomi 05-0500 Revisio 7.0 Järjestelmäversio 6.0 SISÄLTÖ JOHDANTO 1 Turvallisuusohjeet 3 Huolto ja kalibrointi 3 Mittausjärjestelmän kanssa matkustaminen 4 NÄYTTÖYKSIKKÖ 5 Navigointipainikkeet

Lisätiedot