Kuusamon Nuorkauppakamari ry

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kuusamon Nuorkauppakamari ry"

Transkriptio

1 2005 Toimintakertomus

2 Tammikuu Start-koulutus Hotelli Kuusamo Koejäsenten tutustuttaminen Nuorkauppakamari toimintaan aloitettiin Hotelli Kuusamon kokoustiloissa. 7 koejäsenestä 5 osallistui tähän IPP Marko Kokkilan sekä PRES Tarja Mannisen vetämään tilaisuuteen. IPP esitteli kalvojen muodossa Nuorkauppakamarin toimintaa ja faktoja, heijasti projektorilla kuvia viime vuoden toiminnasta. PRES esitteli koejäsenille alustavaa toimintasuunnitelmaa sekä tapahtumakalenteria. Koejäsenet saivat perinteisen Ystävänpäiväoluset -nimisen tapahtuman järjestettäväkseen ja hiukan ohjeita sitä varten. Osallistujia yhteensä 8, joista 5 koejäsentä, 1 edellisen vuoden koejäsen sekä 2 jäsentä. Kuukausitapahtuma Holiday club Kuusamon Tropiikki Tämä koko perheen tapahtuma oli mielenkiintoinen tutustuminen Kuusamon Tropiikin vastavalmistuneisiin ravintolatiloihin, hohtokeilaratoihin sekä monitoimihalliin, joka tunnetaan myös nimeltä Kuusamo Areena. Tutustumisen jälkeen kamarilaiset saivat pulikoida 2 tuntia superedulliseen hintaan Tropiikin lämmössä. Paikalla oli runsaslukuisesti kamarilaisia, yhteensä 44, joista 12 jäsentä, 3 senaattoria, 9 seuralaista sekä 20 lasta. Hyväntekeväisyyskirpputori Kirkkokedon koulun alaaula Aasian tsunamin aiheuttaman katastrofin seurauksena myös kamarilaisten auttamishalu heräsi ja siitä saimme aikaiseksi hyväntekeväisyyskirpputorin lauantaipäivälle, jonka yli 400 euron tuotto lahjoitettiin kokonaisuudessaan SPR:n Kuusamon osastolle edelleen välitettäväksi Kaakkois-Aasian rahastoon. Kamarilaiset olivat keränneet itseltään ja kavereiltaan myytäviä vaatteita ja tavaroita. SPR:n paikallisosaston jäsenet esittelivät myös toimintaansa, antoivat kokeilla elvytystekniikkaa ja opettivat mm. haavan sidontaa. Kamarilaisia osallistui tavalla tai toisella 8 sekä useita lapsia. Helmikuu Ystävänpäivä-oluset tapahtuma Tämä kokonaan koejäsenten 200 euron budjetilla toteutettu ilta oli kaikin tavoin erittäin onnistunut. Liikuntahallin parkkipaikalta matka alkoi tervetulomaljan jälkeen hiihtomaan pulkkamäkeen, jossa 3-4 hengen joukkueet kisailivat mäenlaskussa sekä sokkohusky-lajissa. Sieltä jatkoimme syömään Nordean kokoustilaan, jossa tehtäväksi annettiin samalla keksiä eri lauluille JC-henkisiä sanoituksia. Seuraava rasti johdatti meidät keilailemaan, josta jatkoimme iltaa viettämään Hotelli Kuusamon alakerran karaoke-baariin. Siellä ratkottiin kilpalaulannalla ystävänpäivä mestaruus, jonka lopulta vei joukkue nimeltä YÄK, Ystävyys Älyttömän Kivaa. Osallistujia 4 koejäsentä, 7 jäsentä, 4 senaattoria ja 10 seuralaista.

3 Hyväntekeväisyyskonsertti Kuusamotalo Tässä Kuusamon Yrittäjien ideoimassa tapahtumassa meillä Nuorkauppakamarilaisilla oli vastuu lahjoitusten keräämisessä etukäteen sekä itse tapahtumassa narikan ylläpito. Esiintyjinä oli kuusamolaisia laulajia ja esiintyjiä, hyväntekeväisyyden kohteena siis jälleen Kaakkois-Aasia ja katastrofista kärsineet uhrit. Sali oli myyty täyteen, 500 lippua ja konsertti oli koskettava, laulut oli valittu aiheen mukaan. Lahjoituksia ja pääsylipputuloja kertyi n euroa, joka lahjoitettiin kokonaisuudessaan SPR:n kautta Aasiaan. Vuosikokous Kuusamon Osuuspankki Pankinjohtaja Kari Kivelä piti meille pienen esityksen kuusamolaisesta yrittäjyydestä rahoittajan näkökulmasta. Mielenkiintoisessa esityksessä ilmai-si mm. huolensa paikkakunnan kapeanäköisyydestä keskittyä vain matkailuun, kun olisi hyvä miettiä myös mistä muualta voisi saada euroja. Itse vuosikokouksessa edellisen vuoden reilun 1000 euron alijäämäinen tilinpäätös hyväksyttiin ja vastuuvapaus myönnettiin. Puheenjohtaja esitteli toimintasuunnitelman ja tapahtumakalenterin sekä talousarvion. Paikalla ollut Aluejohtaja VP8 Jari Kerttula Oulusta esitti keskusliiton tervehdyksen. Osallistujia VP, 5 jäsentä, 1 senaattori, 1 kunniajäsen 2 koejäsentä sekä 1 seuralainen Maaliskuu Kuukausitapahtuma SPR:n koulutustilaisuus Palolaitos SPR:n Kuusamon osasto järjesti pikakoulutustilaisuuden ensiaputaidoista. Irma Kinnula esitteli myös SPR:n toimintaa, joka on hyvin mielenkiintoista ja moninaista perustuen täysin vapaaehtoisen tuen antamiseen. Kamarilaisille oli räätälöity pikakurssi tärkeimmistä ensiaputaidoista, tajuttoman henkilön ensihoito, elvytystekniikka ja palovamman hoito. Mielenkiintoinen ilta kuulla vähän laajemmalti SPR:n toimialueista. Paikalla kamarista oli 4 jäsentä, 1 koejäsen, 2 seuralaista ja 2 lasta Huhtikuu Pohjoinen konferenssi Oulu Laatuaan ensimmäinen Pohjoinen Konferenssi järjestettiin Oulussa. Pidettiin puheenjohtajakokoukset. Tulojuhla scifi-hengessä, koulutuksia mm. QPM-koulutus, uusi World Trade Game - maailmankaupan ja globalisoitumisen oppimista pelin keinoin, naisyrittäjyydestä luennoi Leena Harkimo sekä Markus Korhonen luennoi Oulun historiasta konferenssin osanottajille. Iltajuhla pidettiin upeissa puitteissa Teknologiakylän Smart Housessa. Kuusamon Nuorkauppakamarille tuli 2 palkintoa vuodelta 2004, paras kamaritoiminta sekä paras puheenjohtaja Marko Kokkilalle. Kuusamosta rekisteröityneinä oli yhteensä 11, 4 jäsentä, 2 koejäsentä, 2 seuralaista ja 3 lasta.

4 Kansallinen vuosikokous Joensuu Joensuun vuosikokouksessa hyväksyttiin Suomen Nuorkauppakamarit Ry:n vuoden 2004 tilinpäätös, joka oli yli 100 euroa ylijäämäinen, mikä oli todella hyvä tulos. Myös sääntömuutoksia tehtiin, kuten pääteemaehdotuksien kä-sittelykäytäntö, jäsenmäärien määritteleminen jo tilanteen perusteella seuraavaksi vuodeksi. Kuusamosta paikalla virallinen edustaja, IPP paikalla. Hiihtokilpailut Kamarilaiset kokoontuivat perinteiseen hiihtokilpailuun. Hotelli Kuusamon rantaan. Tämän vuoden järjestystoimikuntaan kuului Keräsen Eliisa ja Virranniemen tytöt. Kolmihenkisin joukkuein selvitimme rataa, johon kuului leikkimielisiä tehtäviä, kuten vesiilmapallojen räjäyttelyä, tarkkuusheittoa ja hula-hula-vanteen läpi hiihtämistä. Lopuksi joukkueet saivat sopivan nuoskaisesta lumesta muotoilla haluamansa figuurin, jonka aiheena oli nuorkauppakamari. Paikalla oli harvalukuinen joukko, jäseniä 4, koejäseniä 1, seuralaisia 4, lapsia 8. Toukokuu Kuukausitapahtuma sisustusilta, , Värisilmä Yrittäjä Anne Träskilä, sisustussuunnittelijan kanssa, kertoi sisustuksen perusjutuista, väreistä yhtenä sisustuksen peruselementtinä. Mielenkiintoinen esitelmä mm. värien vaikutuksesta tiloihin ja myös ihmismieleen. Tämän jälkeen saimme tutustua Värisilmän tuotteisiin ja kysellä henkilökunnalta, joka oli paikanpäällä ihan meitä varten, neuvoja ja vinkkejä maalaamiseen ja sisustamiseen. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen ilta johon osallistujia olisi voinut olla enemmänkin. Kamarilaisia oli paikalla 4 jäsentä, 1 koejäsen, 4 seuralaista, 2 lasta. Viiden vuoden hallitusjäsenten sekä senaattorien seminaari Puheenjohtajan perinteisesti koolle kutsuman seminaarin tarkoitus on vaihtaa ajatuksia kamaritoiminnasta, miten sitä on hoidettu viimeisten vuosien aikana ja ennen vanhaan. Tällä kertaa kokoontuminen oli Männikön Lomamajoilla, paikalla oli yhteensä 11 entisten ja nykyisen hallitusten jäsentä sekä senaattoreita. Syömisen, savusaunomisen sekä makkaranpaiston merkeissä iltaa vietettiin ja vaihdettiin ajatuksia. Ahkerimmat saunojat saunoivat ainakin 3 kertaa illan aikana. Karhujuhlapalaveri lentoasemalla Karhujuhla projektipäällikön koolle kutsuma ensimmäinen palaveri ei vetänyt paikalle juurikaan ketään osallistujaa, kutsu pääsi erehdyksessä lähtemään vasta 2 päivää ennen palaveria. Palaveri päätettiin pitää ennen karhujuhlia uudestaan. Olisiko aiheellista pitää palaveri suurelle joukolle vasta juhlia edeltävällä alkuviikolla ja siellä käydä asiat läpi kertaalleen. Ja muutoin asiat pitää käydä läpi projektipäälliköllä ja muilla tehtävien vetäjillä.

5 Kesäkuu Valmistautumista karhujuhlille ja työryhmien työskentelyä. Heinäkuu Karhujuhlat Rakentaminen aloitettiin tuttuun tapaan jo torstaina, jolloin rakentajia oli aika vähän. Perjantaina rakentajia oli vielä vähemmän. Porukka loisti todella poissaoloaan. Muutoksena edellisiin vuosiin perjantain iltaohjelmassa oli vain nuorison limudisco. Lauantain päivän tapahtuma pidettiin Kitkantiellä, jota pidettiin yleisesti hyvänä ideana. Oluenmyynti lauantai päivälle oli ulkoistettu. Karhujuoksu oli hyvä uusi laji, sitä kannattaa jatkaa. Voimamieskisaa ei pidetty osallistuja kadosta johtuen, riskaapeli kisa oli pienimuotoinen. Lauantai-illan pääesiintyjä Boney N. veti paikalle n.950 katsojaa. Elokuu Leirien Leiri Rokualla Järjestävänä kamarina Rokualla oli Oulun Tervaporvareiden Nuorkauppakamari ja he olivat järjestäneet oivallisen keskiaikaiseen teemaan perustuvan viikonlopun turnajaisineen ja keskiaikaisine pitoineen. Perinteisen hiihtokilpailun voitti joukkue joka oli muodostettu Oulaisten ja Kuusamon pressoista ja alueen pääteemavastaavasta. Kuusamosta osallistujia oli puheenjohtajan lisäksi senaattori Heiskasen perhe. Kalastustapahtuma Senaattori Ulla Jokisen todella jämäkällä otteella järjestetyssä tapahtumassa oli paikallaolijoita lapset mukaan luettuna lähes 20. Iijärven rannalta 6 joukkuetta sai saalista usean metrin verran. Voittajajoukkueen Johannes ja kumpparit reilusti yli 3 metrin saalis on luultavimmin historian pisimpiä. Sen ansiosta vuoden 2006 kalastustapahtuman järjestelyt ovat Laurilan perheellä. Vatsamme söimme täyteen Hopun Lopun kodalla ja Ullan tyttö Laura ystävänsä Ullan kanssa oli järjestänyt lapsille ohjelmaa. Mukava leppoisa perhetapahtuma. Osallistujia 4 jäsentä, 1 koejäsen, 1 senaattori, 3 seuralaista ja 10 lasta. Syyskuu Karhujuhla kritiikkipalaveri 2.9. Riitta Aittaniemen mökillä pidetty palaveri veti paikalle pienen joukon kamarilaisia. Yhdessä kävimme läpi Karhujuhlat, vaihdoimme ajatuksia ja ideoita. Toivottavasti joukossa oli tulevia Karhujuhlien vetäjiä. Seuraavan vuoden Karhujuhlia olisi jo syytä alkaa miettimään.

6 Kamarin golf-kisa 3.9. Paikalla Rukalla oli golfaamassa kymmenkunta kamarilaista. Voiton vei Minna Ruikka, joka sai siis itselleen järjestämisvastuun seuraavalle vuodelle. Perinteisesti mukana oli myös uupuneita, eli mukana myös entisiä jäseniä ym. Lokakuu Kansainvälinen iltapäivä Kuusamon Nuorkauppakamari järjesti Kansainvälisen iltapäivän Sokos Hotelli Kuusamossa. Luennoimassa olivat Pentti Raivio, Enson toimitusjohtaja South East Asia, Singapore , Enso Middle East, Dubai, United Arab Emirates , aiheena Käytännön kokemuksia kaupankäynnistä Kaakkois-Aasiassa ja Lähi-Idässä. Rukapalvelun myyntipäällikkö Lieven De Rycke, Expectations of clients from Benelux and France ja Tanja Pohjola, Nordic Holidaysin myyntipäällikkö, yrittäjä, Voiko venäläisyyttä ymmärtää. Tapahtuma oli erittäin mielenkiintoinen ja osallistujia oli myös hyvin. Kuusamon Nuorkauppakamarin vaalikokous Vaalikokousta vietettiin taas Sadunpäiväjuhlien merkeissä ja kamarille valittiin uusi hallitus kaupungintalon valtuustosalissa. Tunnelma oli hyvä, itse kokous käytiin ripeästi läpi, vain puolessatoista tunnissa, jonka jälkeen siirryimme Hotelli Kuusamoon juhlaillalliselle. Uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2006 valittiin Reijo Timonen, sekä varapuheenjohtajiksi Tanja Pohjola, Henna Väätäinen, Vesa Määttä ja rahastonhoitajaksi Riitta Aittaniemi ja tieodottaja sihteeriksi Riitta Piittinen. Paikalla oli 5 senaattoria, 1 kunniajäsen, 3 koejäsentä sekä 9 jäsentä. Myös alue pj. oli mukana. Kansallinen vaalikokous Rovaniemi Erittäin mielenkiintoinen kansallisen vaalikokousviikonlopun vietto Rovaniemellä. Kokous oli itsessään mielenkiintoinen, hyvät ja mielenkiintoiset vaalikampanjat, kiinnostava sääntömuutosehdotus, hyvät keynote speakerit. Hyvät koulutukset. Hyvä ruoka tulojuhlassa. Upea iltajuhla Santa Parkissa. Suuri hartaasti mietitty sääntömuutos kamarien äänimäärien muutoksesta ei mennyt läpi äänestyksessä. Suuret kamarit olisivat saaneet jopa viisi ääntä. Kansalliseksi puheenjohtajaksi 2006 valittiin Timo Ketola, DP:ksi Petri Lahtinen. Kuusamosta osallistujia 5 jäsentä ja 5 senaattoria Hyväntekeväisyyskirppis Kamari tempaisi jälleen kirppiksen merkeissä, josta tuotto suunnattiin tällä kertaa Pakistanin maanjäristyksen uhreille. Mukana oli 6 kamarilaista ja kokoon saimme 233 euroa jotka ohjattiin perille SPR:n kautta.

7 Marraskuu Lom-koulutus, Raahe, marraskuu Vuoden 2006 hallitusvirkailijat kouluttautuivat Raahessa, mukana Kuusamosta tuleva puheenjohtaja, VP2 sekä rahastonhoitaja. Verkostoitumistilaisuus Ammatti-Instituutissa, ravintola Rosmariini Rupattelu ja tarinointi vaikka kahvikupin ääressä on tärkeää. Ei tuloksia synny tavoitteita lisäämällä vaan hyvästä fiiliksestä. - Pauli Juuti, Johtamistaidon opiston rehtori - Nuorkauppakamarilaiset kutsuttiin mukaan ilmaiseksi tapahtumaan, jonka järjestäjänä oli opettajien PR-tiimi, yhteistyössä mukana Kuusamon kaupunki/koulutoimi ja Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto. Mahdollisuuden käytti hyväkseen 2 jäsentä ja yksi seuralainen. Kuusamon Joulunavaus Nuorkauppakamari järjesti jo neljättä kertaa kansainvälistä joulunavausta torilla. Ohjelmaan kuului Vuoden Kuusamolaisen, Hannu Hautalan valinta, kaupungin, Nordic Opening kisajärjestäjien sekä kamarin puheenjohtajan tervehdykset, joululauluja, joulupukki ja muori, heidän vastaanotto lapsille Sokos-aulassa, sekä ilotulitus. Yleisöä oli vesisateesta huolimatta tullut torille satamäärin, ehkä jopa reilu tuhat. Itse tapahtumassa oli myös kamarilaisten osallistuminen kiitettävää, mukana 12 jäsentä ja 4 seuralaista. Joulukuu Pres-Lio, Naantali, Kuusamosta oppia ottamassa sekä Pres06 Reijo Timonen että Lio06 Riitta Piittinen. Nuorkauppakamarin pikkujoulut Perinteinen vallanvaihto ja palkitsemisilta pidettiin Iso-Kenkäisten klubilla. Käädyt päätyivät Pres05:n Tarja Mannisen harteilta Pres06:n, Reijo Timosen harteille. Palkitut olivat: Aktiivisin koejäsen Taina De Rycke, Aktiivisin jäsen Jaana Hänninen, Kamarin henki Harri Laurila ja Tartu Kiinni-palkittu Riitta Piittinen. Myös hiihtokisan tulos ja voittaja julkistettiin ja vuoden 2006 hiihtokisat järjestää Kirsi Korhonen miehensä Wolfgangin kanssa. Lio Henna Väätäinen antoi Lion palkinnon parhaasta kirjoituksesta Riitta Piittiselle. Paikalla oli runsaasti kamarilaisia, jäseniä ja koejäseniä sekä seuralaisia.

8 Vuoden 2005 hallitus PRES Tarja Manninen VP1 Pasi Tolonen VP2 Tanja Pohjola VP3 Reijo Timonen Treas Riitta Aittaniemi (Jaakko Ylitalo) Secy/LIO Henna Väätäinen IPP Marko Kokkila Hallitus kokoontui 11 kertaa puheenjohtajan kotona. Alkuvuoden Treas virkaa hoiti Jaakko Ylitalo, mutta hänen muuttaessa eri paikkakunnalle, tilalle pyydettiin Riitta Aittaniemi. Jaakko Ylitalo sai siirtojäsenyyden Keurusseudun Nuorkauppakamariin. Tiedotustoiminta Tiedottaja Henna Väätäinen teki kamarimme lehden 4 kertaa. Tiedottaminen muuten hoitui sähköpostitse. Aluetoiminta Kamaristamme puheenjohtajan lisäksi aluetoiminnassa oli mukana TOYF-alue-projektipäällikkönä Pasi Tolonen ja alue-iprona Tanja Pohjola. Projektit Vuoden Positiivisin kuusamolainen valittiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Valituksi tuli Anssi Koivuranta, hänet valinneeseen raatiin kuuluivat Nuorkauppakamarista Pres Tarja Manninen, Ipp Marko Kokkila ja koejäsen Riitta Piittinen, yhteistyökumppaneilta Koillissanomilta ilmoituspäällikkö Tapio Leväniemi ja Invespo Oy:stä toimitusjohtaja Mikko Isopoussu. Kuusamosta tehtiin myös Vuoden TOYF-palkinto hakemus, ehdokkaana Maatalousyhtymä Sirpa ja Katja Kämäräinen. Sirpa ja Katja olivat myös alue 8:n ehdokkaana kansallisessa kilpailussa. Seuralaistoiminta Seuralaistoiminta oli aktiivista ja vetäjänä toimi Timo Pirttijärvi. Jäsenmäärät jäsentä 28 jäsentä 7 koejäsentä 5 koejäsentä 9 senaattoria 9 senaattoria 6 kunniajäsentä 6 kunniajäsentä

Kuusamon Nuorkauppakamari ry

Kuusamon Nuorkauppakamari ry 2006 Toimintakertomus Tammikuu Start-koulutus 25.1.2006 MGPosition toimitiloissa Naturpoliksessa Koejäsenten tutustuttaminen Nuorkauppakamaritoimintaan aloitettiin MGPositionin toimitiloissa. Tilaisuuteen

Lisätiedot

KUUKAUSITIEDOTE Kotkan Nuorkauppakamari ry * 09 / 2012

KUUKAUSITIEDOTE Kotkan Nuorkauppakamari ry * 09 / 2012 KUUKAUSITIEDOTE Kotkan Nuorkauppakamari ry * 09 / 2012 Värikästä syksyä kaikille! Ajankohtaista Uusi hallitus vuodelle 2013 on valittu JCI Kotkan vaalikokouksessa 2.10.2012 PRES (President), puheenjohtaja:

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012 OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta 2012 Kuva Sirpa Heikkinen 2012 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2012 Oikaristen 12-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena.

Lisätiedot

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry Syyskokouksen pöytäkirja, verkkoversio 1. (3) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2015 Aika: 11.11.2015 klo 17.30 Paikka: Ravintola Nevillen Kammari, Kouvola Läsnä: 15 jäsentä 1. Kokouksen avaus KoLVIn puheenjohtaja

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Taas on vuosi vaihtunut. Yhdistys piti syyskokouksensa ilman suurempia

Lisätiedot

Marraskuun tapahtumat

Marraskuun tapahtumat Marraskuu on jo onnellisesti takanapäin ja joulu on ihan kohta ovella. Marraskuun tapahtumat Ennen syyskokouksen alkua Tuulia Alanen-Brandt piti mielenkiintoisen luennon vartalon mittalinjoista ja esitteli

Lisätiedot

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 Aika: Maanantai 29.8.2011 klo 18.00 Paikka: Vähä-Heikkilän yksikön ruokala Läsnä: Katrine Arbol-Lilleberg (saapui klo 18.35), Mia Enlund, Sanna Ketonen-Oksi,

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Kuusamon Nuorkauppakamari ry

Kuusamon Nuorkauppakamari ry 2004 Toimintakertomus Tammikuu Start-koulutus Hallituksen kokouksen lisäksi varma toimintakauden avaus on koejäsenten Start-koulutus. Kamarimme seitsemästä koejäsenestä paikalla oli neljä. IPP Saara Leivo,

Lisätiedot

Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa:

Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa: Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulu Rakentajanaukio 4 A, PL 12100, 00076 Aalto http://rmseura.tkk.fi Y-tunnus: 1108237-1 Jäsentiedote 03.04.2012 JÄSENTIEDOTE 1/2012 Hyvä Rakenteiden Mekaniikan

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI Pohjois-Savon terveydenhoitajayhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI YHDISTYKSEN HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT HALLITUS Puheenjohtaja Fatima Moursad (Maaninka),

Lisätiedot

Yhteenveto sukukokouksesta 9.-10.8.2014 Tuusulassa Majatalo Onnelassa

Yhteenveto sukukokouksesta 9.-10.8.2014 Tuusulassa Majatalo Onnelassa Lönnmarkin sukuseuran tiedote 2/2014 11.10.2014 Yhteenveto sukukokouksesta 9.-10.8.2014 Tuusulassa Majatalo Onnelassa Taas on aikaa vierähtänyt kesäisestä sukukokouksemme Tuusulanjärven kauniissa maisemissa.

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013 Oikaristen Sukuseura Ry:n toimintakertomus 2013 Kuva: Sirpa Heikkinen 2013 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2013 Oikaristen 13-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena. Seuran

Lisätiedot

KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003

KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003 Tiedustelut Timo Partio, puh. 020 434 1382 s-posti timo.partio@kela.fi KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003 Kaikki Tuki maksun vastaanottajan mukaan, 1 000 euroa 2003 Tammikuu 23 555 2 008 1 156 35 374 23 419

Lisätiedot

Puhtaasti liikkeelle Pohjois-Pohjanmaan ympäristötietoisuuden teemavuosi 2009

Puhtaasti liikkeelle Pohjois-Pohjanmaan ympäristötietoisuuden teemavuosi 2009 Puhtaasti liikkeelle Pohjois-Pohjanmaan ympäristötietoisuuden teemavuosi 2009 Ympäristötoiminnan neuvottelupäivä Marketta Karhu Oulun seudun ympäristötoimi Maakunnallinen ympäristötietoisuuden yhteistyöalkoi

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 15.2.2002 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 Kulunut vuosi oli kiltamme 37. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

avoimesti, reilusti, viisaasti, osaamisesta iloiten ja taitavasti Skills Finland

avoimesti, reilusti, viisaasti, osaamisesta iloiten ja taitavasti Skills Finland avoimesti, reilusti, viisaasti, osaamisesta iloiten ja taitavasti Skills Finland Taitaja9 täytti maaliskuussa 10 vuotta. Kilpailun isä, Pekka Ruokomäki sai idean kilpailusta syksyllä 2001. Espoon Matinkylässä

Lisätiedot

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus Vaasan ekonomit Toimintakertomus 2017 Jäsenistö Vaasan Ekonomien jäsenmäärä 31.12.2017 oli 900 Suomen ekonomien 25 jäsenyhdistyksen joukossa kuudenneksi vanhin ja seitsemänneksi suurin Yhdistyksen varsinaisten

Lisätiedot

Pieksämäen Nuorkauppakamari ry hakee Suomen Nuorkauppakamarit ry:n Alue B:n Vaalikokousta ajalle 10. 12.9.2010.

Pieksämäen Nuorkauppakamari ry hakee Suomen Nuorkauppakamarit ry:n Alue B:n Vaalikokousta ajalle 10. 12.9.2010. Sivu 1/6 21.5.2009 VAALIKOKOUS HAKEMUS hakee Suomen Nuorkauppakamarit ry:n Alue B:n Vaalikokousta ajalle 10. 12.9.2010. Kokouspaikkana: Hotelli Savonsolmu Pieksämäellä. Kokouksen teemana: All together!

Lisätiedot

1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys - Finlands Svetstekniska Förening ja kotipaikka on Helsingin kaupunki.

1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys - Finlands Svetstekniska Förening ja kotipaikka on Helsingin kaupunki. SUOMEN HITSAUSTEKNILLINEN YHDISTYS r.y. FINLANDS SVETSTEKNISKA FÖRENING r.f. SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys - Finlands Svetstekniska Förening ja kotipaikka

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 19.02.2004 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 Kulunut vuosi oli kiltamme 39. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

KOTKAN NUORKAUPPAKAMARIN KUUKAUSITIEDOTE 09/2011

KOTKAN NUORKAUPPAKAMARIN KUUKAUSITIEDOTE 09/2011 KOTKAN NUORKAUPPAKAMARIN KUUKAUSITIEDOTE 09/2011 1. Ajankohtaista tammikuu 2012 2. Menneet tapahtumat marras-joulukuu 2011 3. Uudet koejäsenet 1. Ajankohtaista ja tulevaa kronologisessa järjestyksessä

Lisätiedot

Järvenpään Vasemmisto

Järvenpään Vasemmisto Toimintakertomus vuodelta 2013 1. Yleistä Järvenpään Vasemmisto onnistui 2012 kunnallisvaaleissa hyvin ja sai yhden lisäpaikan eli kolme valtuutettua kaupunginvaltuustoon. Onnistunut tekninen vaaliliitto

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 LIONS CLUB TAMMELA RY TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 Yleistä Tällä kaudella ei ole kansainvälisiä projekteja. Pääpaino on paikallisissa palveluaktiviteeteissa sekä klubin toiminnan kehittämisessä.

Lisätiedot

Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere

Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2016 Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere Läsnä: Ari Immonen Jari Yltävä Tarja Myry Olli Lassinaro Anu Karrimaa Anna

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY

TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY HALLITUS Rauno Veijanen jatkoi yhdistyksen puheenjohtajana ja Pasi Juuti sihteerinä. Varapuheenjohtajana toimi Hannele Rintavaara

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015

TOIMINTAKERTOMUS 2015 Sairilan ratsastajat ry. TOIMINTAKERTOMUS 2015 www.sairilanratsastajat.net SAIRILAN RATSATSAJAT Sairilan Ratsastajat (SarRa) on mikkeliläinen ratsastusharrastusta edistävä seura, joka toimii yhteistyössä

Lisätiedot

6. KOKUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

6. KOKUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJA 1(3) 20.03.2013 TaLVI ry Sääntömääräinen kevätkokous Aika 20.03.2013 klo 18.25-18.55 Paikka ABC Lahdesjärvi, Automiehenkatu 39, Tampere Läsnä Osallistujaluettolo (liite 1) 1. KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Tervetuloa vuosikokoukseen! SK POHJANMAA - POHJANMAAN LASTUSALAN LIITTO ry Tervetuloa vuosikokoukseen! Pohjanmaan Pelastusalan liitto ry:n vuosikokous pidetään la 21.5.2016 Nurmon Paloasemalla, Paanatie 1, 60550 Nurmo Tilaisuuteen

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 29.9.2009 PÖYTÄKIRJA. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jari Pekkola. Kokouksen sihteeriksi valittiin Jan Ameri

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 29.9.2009 PÖYTÄKIRJA. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jari Pekkola. Kokouksen sihteeriksi valittiin Jan Ameri F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 Kaunisharju 17 K, 01230 VANTAA FINLAND www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2009 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 29.9.2009 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 2/2012 ITÄ-SUOMEN ALAOSASTON VUOSIKOKOUS IISALMESSA Kokouksen osanottajia Olvin panimomuseossa Pidettiin 7.3.2012 Iisalmessa vuosikokous, kuten toimintasuunnitelmassa

Lisätiedot

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat Hallinto 2510 Hyvinvointitoimiala tammikuu 134,9 121,3-13,6 82,8 84,4 3,2 5,4 11,8 7,3 2,3 2,9 3,9 5,8 55,6 38,6 123,1 107,6 91,3 % 88,7 % helmikuu 133,9 118,8-15,1 82,3 83,4 3,9 5,5 11,1 7,6 2,6 3,6 8,1

Lisätiedot

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY VUOSIKOKOUS 16.3. 2013 klo 14.00 Tampereella, Hotelli Rosendahlissa, Pyynikintie 13 PÖYTÄKIRJA 1 24 1. KOKOUKSEN AVAUS Suomen Pystykorvajärjestön puheenjohtaja

Lisätiedot

TEAM FINCHEVAL RY TOIMINTALINJA 2015

TEAM FINCHEVAL RY TOIMINTALINJA 2015 1 TEAM FINCHEVAL RY 2 JOHDANTO Toimintalinja on laadittu Suomen Ratsastajainliiton seurakehittämisohjelman mukaisesti vuodelle 2015. Toimintalinjasta käy ilmi asioita, jotka ovat seurallemme tärkeitä ja

Lisätiedot

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos).

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos). Hallituksen kokous 7 / 2009 Pöytäkirja Paikka: Ravintola Musta Ori Aika: ti 31.3.2009 klo 18.15 71 Kokouksen avaus Presidentti avasi kokouksen klo 18.19. 72 Todetaan läsnäolijat ja päätösvaltaisuus Läsnä

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Kehittyvä yritysyhteistyö ja yhteiskuntavastuu Missio: Tarjoamme kestävää johtajuutta, kehittämisen kipinöitä ja intohimoista tekemistä. 2 1. TAUSTA JA TEKIJÄT 1.1 Kalajokilaakson

Lisätiedot

Council Meting Portugal 5.11-10.11.2013

Council Meting Portugal 5.11-10.11.2013 Council Meting Portugal 5.11-10.11.2013 Lappeenrannasta osallistui Council Meetingiin tänä vuonna kahden delegaatin lisäksi ennätyksellisesti viisi henkilöä. Lappeenranta oli siis hyvin edustettuna. Lähdimme

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2016 Kokoustiedot Aika 23.11.2016 klo 10.04-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry.

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2014 Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Vuosi 2014 Vuosi 2014 oli yhdistyksen 77. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa.

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa. TOIMINTAKERTOMUS 2015 YLEISTÄ Metsäkansan kyläyhdistyksen toiminta vuonna 2015 oli aktiivista. Vuotta värittivät erityisesti hyvin onnistuneet tapahtumat ja kyläyhdistyksen saama positiivinen huomio. Yhdistys

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006 PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006 Aika: Maanantai 20.02.2006 klo 18.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S1 Paikalla: Valtuusto: Matti

Lisätiedot

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2008

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2008 SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli ry:n 17.toimintavuosi. Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden lopussa oli 107 + 2 kannattajajäsentä. 21.9. järjestettiin

Lisätiedot

Kannelmäen peruskoulun lehti

Kannelmäen peruskoulun lehti Kannelmäen peruskoulun lehti Tämä lehti on kannelmäen peruskoulun oppilaiden tekemä lehti Tässä lehdessä esitetään oppilaiden tekemiä eri töitä, piirroksia ja sarjakuvia sekä raportti Super Schools viikosta

Lisätiedot

KAUPUNKIOTTELU LAPPEENRANTA 2010

KAUPUNKIOTTELU LAPPEENRANTA 2010 KAUPUNKIOTTELU LAPPEENRANTA 2010 Tervetuloa 26. kaupunkiotteluun 3.-4.9.2010 Lappeenrantaan Itä-Suomen kaikki golfseurat ja lisäksi kaksi aikaisemmin mukana ollutta golfseuraa on kutsuttu 26:een golfseurojen

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 OAJ PIRKKALAN PAIKALLIYHDISTYS ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: Perjantai 6.3. lauantai 7.3. 2015 Paikka: Villa Merja s Garden Osallistujat: jäsen varajäsen toimihenkilö Almi Susanna Kanto

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2015 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Suomen hydrologian yhdistys (SHY) VUOSIKOKOUS 15.5.2014 klo. 17.30-18:43 Suomen ympäristökeskus, Mechelininkatu 34a, Helsinki Läsnäolijat: Johanna Korhonen, Hannu Marttila, Harri Koivusalo, Ari Jolma,

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Kiimingin jäälihalli Jäälintie 6 90900 Kiiminki 1.3.2016 klo 18.00 Kokouspöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja Harri Sanaksenaho avasi

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08

Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08 Suomen APL-yhdistyksen syyskokous 19.11.2014 Eläketurvakeskus, Kirjurinkatu 3, Itä-Pasila 1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08 2. Kokouksen toimihenkilöiden

Lisätiedot

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Kotkantie 1, Oulu Leijonehenki Esityslista 1. Kokouksen avaus -DG Eero avasi kokouksen -DG jakoi Lions liiton palkitsemiset ensimmäisen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA 2015-2016 STRATEGIA 2016 VISIO 2016 Me olemme tunnettuja palveluistamme ja avustustoiminnastamme, Jäsenistömme on innostunutta ja aktiivista Teemme toimintaamme tunnetuksi TOIMINTA-AJATUS

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 Aika 24.02.2015 klo 17.00 Paikka HO / Osakuntabaari Paikalla: Petri Pellikka Pekka Hassinen Maija Häkkinen Taneli Laine Ville Timonen inspehtori

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 BEST WESTERN Hotel Samantta Välitie 1 90830 Haukipudas 7.3.2015 klo: 15.00. Kokouspöytäkirja Kokouksen alussa palkittiin ansioituneet koirat ja

Lisätiedot

Pöytäkirja. 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleeksi.

Pöytäkirja. 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleeksi. Pöytäkirja Jalasjärven Alapään Eränkävijät Ry Vuosikokous 22.02.2009 Aika 13.00 14.20 Paikka Seuran Maja Läsnä 39 jäsentä 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti

Lisätiedot

Laitinen Eerika. Nissilä Eerika Lundberg Pipsa Kuoppakankaan koulu Paasonen Justiina Henttinen Milla. Rajaniemi Vanessa

Laitinen Eerika. Nissilä Eerika Lundberg Pipsa Kuoppakankaan koulu Paasonen Justiina Henttinen Milla. Rajaniemi Vanessa PÖYTÄKIRJA 1/2013 VARPASET Aika: Torstai 21.3.2013 klo 11.30-12.58 Paikka: Varkauden kaupungintalo, valtuustosali Läsnä: Kainulainen Kimmo puheenjohtaja, kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Heikkinen Anneli

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Keski-Suomen Yrittäjänaiset:

Keski-Suomen Yrittäjänaiset: Tervehdys kaikille ihanat Yrittäjänaiset. Vuosi alkaa olla lopuillaan ja on aika pikkuhiljaa rauhoittua Joulun viettoon, kukin tavallaan. Mennyt vuosi yhdistyksellämme oli varsin vaiherikas lukuisine tapahtumineen

Lisätiedot

NÄKY viettää kansallissäveltäjämme, Jean Sibeliuksen juhlavuotta. 1. Juhlavuoden Sibeliusta koskevat tapahtumat erillisenä tämän luettelon lopussa.

NÄKY viettää kansallissäveltäjämme, Jean Sibeliuksen juhlavuotta. 1. Juhlavuoden Sibeliusta koskevat tapahtumat erillisenä tämän luettelon lopussa. KULTTUURITAPAHTUMAT VUONNA 2015 NÄKY viettää kansallissäveltäjämme, Jean Sibeliuksen juhlavuotta. 8.12.2015 tuli hänen syntymästään kuluneeksi 150 vuotta. 1. Juhlavuoden Sibeliusta koskevat tapahtumat

Lisätiedot

Oulaisten ammattiopisto Liiketalouden yksikkö 2007 RAPORTTI KANSAINVÄLISELTÄ TYÖELÄMÄJAKSOLTA. Veszprém, Unkari. Aika 18.3. 12.4.

Oulaisten ammattiopisto Liiketalouden yksikkö 2007 RAPORTTI KANSAINVÄLISELTÄ TYÖELÄMÄJAKSOLTA. Veszprém, Unkari. Aika 18.3. 12.4. 1 Mervi Matinlauri Oulaisten ammattiopisto Liiketalouden yksikkö RAPORTTI 2007 RAPORTTI KANSAINVÄLISELTÄ TYÖELÄMÄJAKSOLTA Paikka Veszprém, Unkari Aika 18.3. 12.4.2007 1. Taustatyö ja kohteen kuvaus Tavoitteenani

Lisätiedot

KUUKAUSITIEDOTE Kotkan Nuorkauppakamari ry * 10 / 2012

KUUKAUSITIEDOTE Kotkan Nuorkauppakamari ry * 10 / 2012 KUUKAUSITIEDOTE Kotkan Nuorkauppakamari ry * 10 / 2012 Pirteää marraskuuta! Menneitä tapahtumia * Kansallinen Vaalikokous Tuumasta Toimeen 12.-14.10. Tampereella KUVIA: https://picasaweb.google.com/114534670634958369861

Lisätiedot

Tammikuu. Sinun apteekkisi. Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai

Tammikuu. Sinun apteekkisi. Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai Tammikuu Keskiviikkona 14.1. Asiaa laihduttamisesta. Tietoa laihdutuksesta ja apteekissa myytävistä laihdutustuotteista. 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Asiaa laihduttamisesta 19

Lisätiedot

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS 12.4..2014, Oulu klo 12.45 alkaen Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus -DG Eero Vilèn avasi kokouksen 2. Kokouksen järjestäytyminen -Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi

Lisätiedot

Valtorin hallituksen vuosisuunnitelma 2014. Kari Pessi

Valtorin hallituksen vuosisuunnitelma 2014. Kari Pessi Valtorin hallituksen vuosisuunnitelma 2014 Kari Pessi Hallituksen kokouksien asialista 04-06/2014 Huhtikuu: 11.4. 2014 klo 10.00-14.00 Järjestäytyminen TAE2015 Työjärjestys luonnos Toimitusjohtajan valintamenettely

Lisätiedot

Teksti: Pekka Kneckt, Kuvat: Kari Niva ja Eero Aula

Teksti: Pekka Kneckt, Kuvat: Kari Niva ja Eero Aula Juhla-,kokous- ja muistelumamatka Lappiin Teksti: Pekka Kneckt, Kuvat: Kari Niva ja Eero Aula Kukonlaulun aikaan syyskuun 19.päivänä aloitimme LaaksojenAutoteknillisen yhdistyksen matkan Rovaniemen suuntaan.

Lisätiedot

OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016

OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016 OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016 Kuva Sirpa Heikkinen 2009 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 5.12.2016 Oikaristen 16-vuotias sukuseura toimi aktiivisesti. Seuran tavoitteena on ollut

Lisätiedot

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY Toimintakertomus 2010 Sisältö 1. Toiminnan ydinalueet 1 2. Toiminta 1 2.1 Säännöllinen toiminta 1 2.2 Tapahtumat 1 2.3 Tapahtumia, joihin osallistuimme

Lisätiedot

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011 SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 1(6) Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintakertomus 2011 Versio 1.0H Toiminnanjohtaja Eeva Isokorpi SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 2(6) Sisällysluettelo 1 KILPAILUT... 3 1.1

Lisätiedot

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi 1 (7) KUTSU LIONSPIIRI 107-H:n VUOSIKOKOUKSEEN JA -JUHLAAN Paikka: Kummun koulu Kummunkatu 15, 83500 OUTOKUMPU Ohjelma: 09.30 10.00 Aamukahvi piirihallituksen osanottajille 10.00 12.00 Piirihallituksen

Lisätiedot

RI Oulun Tulli ohjelma 2007-2008

RI Oulun Tulli ohjelma 2007-2008 2.7.2007 1. peruttu kokous 9.7.2007 Hallituksen kokous 16.30 Pohjois-Suomen Messut RY, Ojakatu 2 12.7.2007 Kesäteatteri Hupisaari "Raksilan iloiset rouvat" 19.00 19.7.2007 16.30, kauden 2007-2008 toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2018 Yleistä Vuosi 2018 oli pelastusliiton 89. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Toimintakertomus vuodelta 2013 Nykytila: Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvoi 14.11.1013 lähes kaksinkertaiseksi, kun Helsingin sosiaaliviraston henkilöstö

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA 1959-2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 STRATEGIA 2016 1959-2017 VISIO 2017 Me olemme tunnettuja palveluistamme ja avustustoiminnastamme, Jäsenistömme on innostunutta ja aktiivista Teemme toimintaamme

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Suomen Pitkäkarvakerho ry Deutsch Langhaar Klub Finnland -yhdistyksen vuosikokouksesta 2015

PÖYTÄKIRJA Suomen Pitkäkarvakerho ry Deutsch Langhaar Klub Finnland -yhdistyksen vuosikokouksesta 2015 PÖYTÄKIRJA Suomen Pitkäkarvakerho ry Deutsch Langhaar Klub Finnland -yhdistyksen vuosikokouksesta 2015 Paikka: Wanha Karhunmäki, Lapua Aika: 14.11.2015 1. Kokouksen avaus Hallituksen jäsen Joni Riste avasi

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2010 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen. Suomen Nuorkauppakamarit

Mahdollisuus itsensä kehittämiseen. Suomen Nuorkauppakamarit Mahdollisuus itsensä kehittämiseen Suomen Nuorkauppakamarit Miten voin edetä kamariuralla? ALUEVIRAT KANSALLINEN PÄÄLLIKKÖ KEHITYSJOHTAJA (EVP / CD / TD / NT)? AKTIIVINEN TEKIJÄ ALUEVIRAT JÄSEN ALUEJOHTAJA

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 01.11.2013 31.10.2014

VUOSIKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 01.11.2013 31.10.2014 VUOSIKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 01.11.2013 31.10.2014 Yhdistys on saavuttanut tunnustetun aseman Ylläksen alueen vaikuttajana. Yhdistyksen jäsenmäärä on noussut tasaisesti ja on nyt 226. 1. Jäsentapaamiset

Lisätiedot

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 Ala-Ounasjoen Erästäjät PÖYTÄKIRJA Johtokunta Rovaniemi 17.2.2010 ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 AIKA 17.2.2010 klo 18.00 PAIKKA Toimitalo, Erästäjänpolku OSALLISTUJAT Seuran jäseniä 25 liitteenä

Lisätiedot

Suomen Laikajärjestö VUOSIKOKOUS 2014

Suomen Laikajärjestö VUOSIKOKOUS 2014 Suomen Laikajärjestö VUOSIKOKOUS 2014 Finska Laikaklubben ry PÖYTÄKIRJA AIKA 1.3.2014 klo 15.00-16.57 PAIKKA Sievi, Urjanlinna 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Harri Mäkinen avasi vuosikokouksen Tervehdykset

Lisätiedot

OPPILASKUNTA 2012-2013 TOIMINTAKERTOMUS

OPPILASKUNTA 2012-2013 TOIMINTAKERTOMUS OPPILASKUNTA 2012-2013 1. KALEVANKANKAAN KOULUN OPPILASKUNNAN KOKOONPANO JA TEHTÄVÄ Oppilaskuntatoiminta on tärkeä osa Kalevankankaan kouluyhteisöä. Sen tavoitteena on kehittää oppilaiden valmiuksia toimia

Lisätiedot

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS JYTY JÄMSÄ RY Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1 1. HALLINTO 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Ulla Mäkiaho Riitta Leiman Ulla Peltonen

Lisätiedot

Tässä numerossa mm: Hallitusesittelyt alkavat Supersankarit PRESLIO Pilkkikisan tunnelmia Cocktail-tilaisuus Tapahtumakalenteri 2008

Tässä numerossa mm: Hallitusesittelyt alkavat Supersankarit PRESLIO Pilkkikisan tunnelmia Cocktail-tilaisuus Tapahtumakalenteri 2008 Tässä numerossa mm: Hallitusesittelyt alkavat Supersankarit PRESLIO Pilkkikisan tunnelmia Cocktail-tilaisuus Tapahtumakalenteri 2008 Kirkasta Tietoa 1/2008 Kiteen Nuorkauppakamari ry Kokouksista poimittua

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2006 Bobäck byaförening rf.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2006 Bobäck byaförening rf. 17.1.2006 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 15.1.2006 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa,, Kerttu Ojajärvi, Erkki Kasto, Annikki Lindfors, Heikki Niemi, Juha Saranpää, Harri Ala-aho Kari Meriläinen, Sari

Lisätiedot

Partiolippukunta Ryttylän Eräveikot ry

Partiolippukunta Ryttylän Eräveikot ry 1 Partiolippukunta Ryttylän Eräveikot ry Partiovuoden 2003 toiminta oli monipuolista ja aktiivista. Jokaisella laumalla ja vartiolla oli osaavat ja innostuneet johtajat, mistä tuloksena oli lukuisat suoritetut

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 1. HALLINTO Hallituksen jäsenet ja vastuuhenkilöt: Liisa Korpela, puheenjohtaja, tiedotusvastaava, edustukset sidosryhmiin, yhteydet. yhteistyökumppaneihin

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta.

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta. F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2011 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2013 Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Tea Lassinaro Marjo

Lisätiedot

Toimintakertomus kaudelta 2011 2012

Toimintakertomus kaudelta 2011 2012 Toimintakertomus kaudelta 2011 2012 Kauden kansainvälinen teema Kauden kansainvälinen teema oli Kuuntele sydäntäsi auttaaksesi muita RI presidenttinä toimi Kalyan Banerjee. Kokemäen rotaryklubilla oli

Lisätiedot

KUARA 2/2013. KUOPION URHEILUAUTOILIJAT RY www.kuopionua.fi. Arctic Machine JM 2013/ kuva N-P Rönkkö

KUARA 2/2013. KUOPION URHEILUAUTOILIJAT RY www.kuopionua.fi. Arctic Machine JM 2013/ kuva N-P Rönkkö KUARA 2/2013 Arctic Machine JM 2013/ kuva N-P Rönkkö KUOPION URHEILUAUTOILIJAT RY www.kuopionua.fi PIKKUJOULUT Kuopion Urheiluautoilijoiden pikkujoulut vietetään lauantaina 23.11.2013 Hotelli Savoniassa,

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

Merenkulkija 4/2013. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö:

Merenkulkija 4/2013. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö: Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net Merenkulkija 4/2013 Sisältö: Johtokunnan yhteystiedot Kommodorin palsta Tärkeät päivämäärät Sähkönkäyttö talviaikana Talvisäilytys ja pukkiaitaus Talvisäilytysmaksut

Lisätiedot

OMAISHOITAJAT JA LÄHEISET -LIITTO RY TAPAHTUMAKALENTERI 2011

OMAISHOITAJAT JA LÄHEISET -LIITTO RY TAPAHTUMAKALENTERI 2011 OMAISHOITAJAT JA LÄHEISET -LIITTO RY TAPAHTUMAKALENTERI 2011 Ajankohta Tilaisuus Paikka Ilmoitt. viim. Alueell./ valtak. kutsu TAMMIKUU 13.1. Työvaliokunta kokoontuu, eduskunta Helsinki 25.1. Hankepoliklinikka

Lisätiedot

Kehitysvammaliitto ry. RATTI-hanke. Haluan lähteä kaverin luokse viikonlopun viettoon ja olla poissa ryhmäkodista koko viikonlopun.

Kehitysvammaliitto ry. RATTI-hanke. Haluan lähteä kaverin luokse viikonlopun viettoon ja olla poissa ryhmäkodista koko viikonlopun. RISKIARVIOINTILOMAKE 1. Henkilön nimi Pekka P. 2. Asia, jonka henkilö haluaa tehdä. Haluan lähteä kaverin luokse viikonlopun viettoon ja olla poissa ryhmäkodista koko viikonlopun. 3. Ketä kutsutaan mukaan

Lisätiedot

KULTAKIVI XXVII (6.-7.06.2015) Naiset / Ladies HIPPUJA: 10 finaali

KULTAKIVI XXVII (6.-7.06.2015) Naiset / Ladies HIPPUJA: 10 finaali Naiset / Ladies HIPPUJA: 10 1 Maija Keränen 01:13,0 10 01:13,0 2 Laura Iltanen 01:20,0 10 01:20,0 3 Anita Patala 01:32,0 10 01:32,0 4 Säilä Marjo 02:09,0 10 02:09,0 5 Marina Lindqvist 02:14,0 10 02:14,0

Lisätiedot

Jarmo Solja, Kommodori

Jarmo Solja, Kommodori Jarmo Solja, Kommodori Kommodorin mietteitä Vuoden viimeistä Puuskaa eetteriin! Tällä kertaa palstatilan valtaa kuvat, kun kauden ylivoimainen päätapahtuma, 50-vuotisjuhla, vietettiin Teatteriravintolassa

Lisätiedot