KOSKI TL KEVÄT 2014 KUNTATIEDOTE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOSKI TL KEVÄT 2014 KUNTATIEDOTE"

Transkriptio

1 KOSKI TL KEVÄT 2014 KUNTATIEDOTE KOSKEN TL KUNTA Härkätie 5, KOSKI TL Kunnanvirasto avoinna maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin , torstaisin ja perjantaisin Sähköposti: Henkilöstön sähköpostiosoitteet: Kunnanviraston keskus telekopio KOTISIVUILTAMME löydät paljon tarpeellista, kiinnostavaa ja ajankohtaista tietoa kunnastamme ja palveluistamme!! KOSKEN KIRJASTO, Hämeentie 12, puh Avoinna: ma , ti , ke , to , pe Kirjastossa voit käydä lukemassa sanoma- ja aikakausilehtiä. Tänä vuonna asiakkaitten toivomuksesta uusia lehtiä ovat mm. Ottobre ja Metsästys ja Kalastus - Kirjastossa on myös hyvä valikoima aikuisten ja lasten DVD-levyjä, laina-aika 2 viikkoa. - Energiamittari on edelleen lainattavissa. - Käy katsomassa kuukausittain vaihtuvat näyttelyt. - Käy lukemassa pöytäkirjat - Kirjaston Facebook-sivut ovat taas käytössä - Seuraa kirjaston tapahtumia kotisivuilta tai Facebookista Muistutus Tampereelle Les Misérables -musikaaliin lähtijöille: bussi lähtee Nuortentuvalta klo la 8.2. KOULUTOIMI KEVÄTLUKUKAUSI to la Talviloma Pääsiäisloma Vapunpäivä , vapaapäivä Helatorstai

2 TEKNINEN TOIMI AVANTOUINTI LIIPOLANJÄRVELLÄ * Avantouintikausi jatkuu ke saakka sunnuntaisin klo 12-20! 8 tuntia! keskiviikkoisin klo Maksut: * kertamaksu 3,00 / kerta * kausimaksu kevätkausi sunnuntait 38, keskiviikot 38. Koskelaiset eläkeläiset 50%!!! Avantouinnin järjestelyistä vastaavat avantouimarit (lämmitys, siivous, avannon auki pito, turvallisuus, maksujen perintä, yms.) KOSKEN TL KUNNAN UIMARANNAN SAUNA Kuntalaisten käytössä seuraavasti: - perjantaisin kello lauantaisin ja sunnuntaisin kello Kello aloitetaan sauna-, pesu- ja pukutilojen siivous, jolloin tilojen tulee olla tyhjät. Muina aikoina saunaa vuokrataan yksityisille ja järjestöille. Takkahuonetta vuokrataan myös järjestöjen ja yhdistysten käyttöön. Vuokraajan tehtäviin kuuluu tilojen siivous. Saunan ja takkahuoneen varaukset kunnanviraston keskustoimistosta, puh TEKNINEN LAUTAKUNTA MATONPESUPAIKKA Kosken Tl kunnan paloasemalla sijaitseva matonpesupaikka on vapaasti koskelaisten käytettävissä TEKNINEN LAUTAKUNTA HYÖTYJÄTEPISTEET Kosken Tl kunnan alueella sijaitsevat: Keskusta: tori Maijankuja, Seljänkulma: TB-huoltamo, Sorvasto: Mattarin tienhaara Tapala: H. Posti, Harmaa: entistä Harmaan koulua vastapäätä. Älä jätä mitään säiliöiden ulkopuolelle, pidä ympäristö siistinä! KERÄYSLASI (ei ikkunalasi ja posliini, ei metalli), KERÄYSPAPERI (ei ruskea pahvi, muovikassit, muut roskat) PIENMETALLI (säilyketölkit, muut tölkit, kannet) KOTITALOUS- JA ONGELMAJÄTTEIDEN VIEMINEN EHDOTTOMASTI KIELLETTY! ONGELMAJÄTTEILLE JA SÄHKÖ- JA ELEKTRONIIKKAROMULLE (SER) ON OMAT KERÄYSPÄIVÄT! Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy KOSKEN TL KUNNAN JÄTEHUOLTOVIRANOMAISENA TOIMII FORSSAN KAUPUNGIN HALLINNOIMA LOIMI-HÄMEEN JÄTEHUOLTOYHTIÖN OSAKASKUNTIEN YHTEINEN JÄTELAUTAKUNTA!

3 OHJEITA ÖLJYSÄILIÖIDEN SIJOITTAMISEEN, TARKASTAMISEEN JA POISTAMISEEN KOSKEN TL KUNNASSA Maanalaiset öljysäiliöt Maanalaiset öljysäiliöt tulee kiinteistön haltijan tai omistajan toimesta tarkastuttaa valtuutetulla tarkastajalla ensimmäisen kerran 10 vuoden kuluttua käyttöönotosta ja sen jälkeen teollisuusministeriön päätöksen 344/1983 mukaisesti. Tarkastajan tulee toimittaa tarkastuspöytäkirja pelastusviranomaiselle 30 vuorokauden kuluessa tarkastuksesta. (Ympäristönsuojelumääräykset 14.2 ) Maanalaiset öljysäiliöt putkistoineen on poistettava kiinteistöltä, kun niitä ei enää käytetä. Poistamisesta huolehtii kiinteistön omistaja tai haltija. Poistamisen yhteydessä tulee säiliöt puhdistaa asianmukaisesti ja tarkastaa mahdolliset vuodot. Polttoainesäiliöstä aiheutuneesta maaperän pilaantumisesta on tehtävä ilmoitus pelastuslaitokselle ja kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle. (Ympäristönsuojelumääräykset 14.3 ) Öljysäiliön sijaitessa sellaisessa paikassa, että sen poistaminen on teknisesti tai taloudellisesti kohtuutonta, ympäristönsuojeluviranomainen voi myöntää poikkeuksen säiliön poistamisvelvollisuudesta. (Ympäristönsuojelumääräykset 14.4 ) Maanpäälliset öljysäiliöt (Farmarisäiliöt) Maanpäälliset öljysäiliöt tulee tarkastuttaa ensimmäisen kerran 15 vuoden kuluttua käyttöönotosta ja sen jälkeen vähintään kerran kymmenessä vuodessa. Tarkastajan tulee toimittaa tarkastuspöytäkirja pelastusviranomaiselle 30 vuorokauden kuluessa tarkastuksesta. (Ympäristönsuojelumääräykset 14.2 ) Öljysäiliöt on suositeltavaa suojata esimerkiksi katoksella sateen ja lumen varalta. Varkauksien estämiseksi myös lukitus on suositeltavaa. Säiliön pakolliset varusteet: - Tyyppikilpi - Laponesto (käsipumpuilla varustetuissa säiliöissä) - Ilmaputki - Lukittava täyttöaukko - Säiliön merkinnät (polttoaineen nimi, varoitusmerkki) Muuta huomioitavaa Uuden öljysäiliön sijoituspaikkaa harkittaessa tulee olla yhteydessä kunnan rakennusvalvontaan tai pelastusviranomaiseen. Siirrettävien vaunukuivureiden sijoittamisessa on aina noudatettava valmistajan ohjeita. Uudet öljylämmityslaitteistot on katsastettava kolmen (3) kuukauden kuluessa niiden käyttöönotosta. Kiinteistön omistajan tulee tilata katsastus erikseen pelastusviranomaiselta. Lisätietoja Kosken Tl kunta Varsinais-Suomen Pelastuslaitos Kosken Tl kunta Ympäristönsuojelu pelastuslaitos@turku.fi Rakennusvalvonta ympäristö@koski.fi puh. (02) mauno.maentausta@koski.fi puh. (02) puh. (02) puh. (02)

4 VARHAISKASVATUS Päivähoito kokopäivähoidossa saa jatkua yhtäjaksoisesti enintään 10 tuntia. Päiväkodin aukioloajan ulkopuolella tarvittava päivähoito pitää ilmoittaa vähintään kahta viikkoa ennen. Päiväkoti Kosken Tl päiväkodissa on kaksi yksikköä, Maitoparran Maja ja Töpöhännän Tupa. Maitoparran Maja Ikkarmäentie Koski Tl maitoparranmaja@koski.fi Pillit Pullat Maitoparran Majassa toimii kaksi ryhmää, Pillit ja Pullat. Töpöhännän Tupa Ikkarmäentie Koski Tl esikoulu@koski.fi Töpöhännän tuvassa toimii esikoulu. Perhepäivähoito Perhepäivähoitajia on neljä. He hoitavat lapsia kotonaan. Yhdellä perhepäivähoitajalla voi olla korkeintaan neljä kokopäiväistä lasta. Perhepäivähoidon lapset ja hoitajat viettävät perjantaipäivät Metsäkulman Kodissa. Siellä lapset voivat tutustua toisiinsa ja saada ikäistään seuraa askartelun ja leikkien merkeissä. Metsäkulman Koti Lampitie 3b Koski Tl Päivähoitoasiat varhaiskasvatusjohtaja Laskutus toimistosihteeri ELÄINSUOJELUA * Eläinsuojeluvalvoja Heidi Leyser, puh. (02) , * Alueemme LÖYTÖELÄINKOTI puh Jokioisten Löytöeläinkoti Tuulenpesä neljantuulenpesa.nettisivu.org * Viime kädessä yhteys poliisiin, mikäli muualle ei saada yhteyttä!

5 VAPAA-AIKATOIMI TIEDOTTAA liikunta ja nuoriso Vapaa-aikatoimisto puh , telekopio Vapaa-aikasihteeri Päivi Peuranto puh , matkapuh Sähköposti: Liikuntapaikat, -alueet ja -tilat Jouni Lehti puh , sähköposti: Ilmoitukset tilojen ja alueiden korjaustarpeista suoraan Jounille. VAPAA-AIKATOIMEN HALLINNOIMAT TILAT JA ALUEET: * Hevonlinnan ulkoilukeskus * Valaistut hiihtolenkit, muut ladut, * Liikuntahalli ja kuntosali * Jääkiekkokaukalo, Talolan * Nuorisotila Seukkari luistelualue, Liipolan luistelurata * Yhdistystalo ja partiokolo Kosken Tl Vapaa-aikatoimi nyt myös Facebookissa, käy tykkäämässä YHDISTYSTALO Hämeentie 43 (vanha kirjastotalo) * Kokoontumis-, kerho- ja toimitiloja ilmaiseksi oman kunnan yhdistyksille ja seuroille * Arjen Sankarit toimintaa ma, ke ja pe päivisin * Varattavissa mm. kokouskäyttöön, varaukset suoraan Yhdistystalon keskikerroksen pöytäkalenteriin * Paloturvallinen arkistotila yhdistysten ja järjestöjen arkistoja varten ota yhteyttä vapaa-aikasihteeri Päivi Peurantoon, puh HEVONLINNAN ULKOILU- JA HIIHTOKESKUS * Kankaalla, osoite Huovintie 215, opastus Koskentieltä * Pysäköinti merkitylle P-alueelle, ei piha-alueelle pulkkarinteiden läheisyyteen * Latuja ei vielä tänä vuonna ole päästy ajamaan. Latutiedot löytyvät kunnan kotisivuilta Liikunta ja ulkoilu -> Hiihtolatujen kunto * Ulkoilukeskuksessa piha-alueella grillikatos ja pulkkarinteet * Harjun laella laavu, nuotiopaikka, puuvaja/wc ja näkötorni * Keskuksen mökin sisätiloja myönnetään oman kunnan yhdistysten käyttöön ilmaiseksi, muilta vuokra on 25 /kerta, tied. puh. (02) Vuokraajan tehtäviin kuuluu tilojen siivous. * Keskusalueella on jäteastia, laavulta roskat on vietävä pois mennessään! * Tee grillikatoksessa grillatessasi alkuun kunnon tulet, muuten savuttaa helposti sisään! * Moottoriajoneuvoilla ja hevosilla latu-urilla liikkuminen kielletty! KESKUSTAN LADUT JA MUUT HIIHTOLENKIT * Latuja ei vielä tänä vuonna ole päästy ajamaan. Latutiedot löytyvät kunnan kotisivuilta Liikunta ja ulkoilu -> Hiihtolatujen kunto * Jos lunta saadaan, niin keskustassa: Pururata 1,7km, Metsälenkki 2,5 km * Kauempana Liipolan lenkki n. 11 km, ja Heikin ladut Reksuolla, Järvilatu 1 km * Latutiedot löytyvät kunnan nettisivuilta Liikunta ja ulkoilu Hiihtolatujen kunto. Laduilla ja luistelu-urilla käveleminen, pulkalla laskeminen ja lemmikkieläinten ulkoiluttaminen on ehdottomasti kielletty! Jäljet aiheuttavat kaatumisia ja vaaratilanteita, kuoppien korjaaminen vie arvokasta huoltoaikaa ja teettää turhaa ylimääräistä työtä!

6 LUISTELUALUEET JÄÄKIEKKOKAUKALO * Valot iltaisin klo 22:een * Pukukopit avoinna ma-to klo 22:een, pe klo 20:een la ja su klo * Yleisluistelut ma, ke ja pe klo mailat ja kiekot kielletty! * Sekaluistelut ma, ke ja pe illat klo 17-22, kaukalo jaetaan sovussa käyttäjien kesken! * Kiekkoillat ti ja to, klo alle 14-vuotiaat, klo nuoret ja aikuiset * Viikonloppuisin sekaluistelut, kaukalo jaetaan sovussa käyttäjien kesken! * Yleisluistelualueella (Talolan koulun kenttä) valot iltaisin klo 22:een. * Viikonloppuisin jäät pyritään auraamaan klo 12:een mennessä (kaukalo, yleisluistelualueet), seuraavaksi ajetaan tarpeen mukaan hiihtoladut. * Hiihto- ja luistelualueista huolehtii liikunta- ja urheilupaikkojen hoitaja Jouni Lehti, puh Jokimetsän leikkipuistossa on myös luistelukenttä! LIIPOLANJÄRVELLÄ NYT UUSI N. 1,2 KM:N RETKILUISTELULENKKI, KULKU SRK:N LIPARIMAJAN RANNASTA!!! VIEREEN VALLILLE AJETAAN LATU, JOS LUMI PYSYY - SIIS HIIHTÄMÄÄN SINNE! KOSKEN TL NUORISOTILA SEUKKARI * Yhdistystalon kellarikerroksessa Hämeentie 43. Sisäänkäynti talon takaa alaovesta. * Avoinna alla olevan "lukujärjestyksen" mukaan, valvojina Jaana Lilja, Johanna Uusitupa, Matti Salminen, Marika Skytte, Maria Tuominen ja Päksy Peuranto * Seukkarin JÄSENKORTTI on ILMAINEN, täytä yhteystietolomakkeesi tilalla ja hanki oma korttisi! AUKIOLOAJAT JA IKÄRAJAT 2014 alusta: Ma Yläkoulu - 17 vuotiaat Ti luokkalaiset Ti Yläkoulu Ke Yläkoulu 17 -vuotiaat To luokkalaiset Kosken Seukkarilla tarjolla: * Biljardi, pingis, 3 X-Boxia, 2 PS kakkosta, 2 nettitietokonetta, RockBand-nurkkaus X-Boxiin, ajopelipiste, karaoke Karhunpesä -karaokeluolassa (PS3 Singstar), tanssimatto, lautapelejä * Uusin DEMI tulee Seukkarille * Voit katsella telkkaria, lueskella, syödä eväitä, seurustella, olla vaan * Peliuutuuksia tulossa kevään mittaan - toivomuksia voi esittää valvojille! * Keittiöstä löytyy jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja hella uunilla. * Joka ilta ILMAISEKSI TARJOLLA JOTAIN TERVEELLISTÄ VÄLIPALAA, HEDELMIÄ TAI KASVIKSIA, lisäksi mehua, kahvia ja teetä, joskus juhlissa keksiä/pullaa/lettuja/vohveleita / makkaraa! * SEUKKARI LÖYTYY MYÖS FACEBOOKISTA, käy tykkäämässä! * Seukkaria on mahdollista vuokrata esim. lasten syntymäpäivien viettoon vanhempien valvonnassa, päivähinta 25. Kysy vapaa-aikatoimistosta, Nuorten omat tietosivut myös netissä SEUKKARIn pihalle on suunniteltu toimintapisteitä, maalauksia, pikkupuistoa - tule mukaan suunnittelemaan mieleisesi pihasysteemit!?! Entä TALVIOLYMPIALAISTEN katsominen porukalla - liity yleisöön! Olemme suunnitelleet tv-sarjamaratoneja viikonlopuille - oletko kiinnostunut? Tule Seukkarille kertomaan valvojille sarjatoiveesi ja ehdotuksesi!!

7 SAVISEUTU KÄVELEE -haastekampanja Yhteensä syksyn aikana kuntalaiset kävelivät km. Kuntien välisessä kilpailussa KOSKI VOITTI YLIVOIMAISESTI - kuten kesän pyöräilyssäkin Hyvä me koskelaiset! Kuntien haastekilpailun yhteistulokset tulevat vielä Viikkolehteenkin! Koski TL ,78 Marttila ,27 Tarvasjoki ,57 Oripää ,32 Pöytyä ,82 Aura ,22 Eniten suorituksia keränneille sekä arvontapalkinnot osuivat seuraaville: Sakke ja Andy (Margit Rautanen), Milo (Mika Silander), Doni (Kristiina Silander), Lulu, Linda ja Roope (Hilkka Saarinen), Risto Hytönen, Pirjo Hörkkö, Jonna Pakola, Risto Airiskallio, Raili Lindén-Hakala, Minna Virta + vauva, Sisko Pursimaa, Raija Kärri, Leila Pasuri, Seija Virtanen, Toni Leino, Helvi Salonen. Palkinnot voi käydä valitsemassa vapaa-aikatoimistolta! Onnittelut voittajille! Nyt olisi hiihtokampanjan vuoro, mutta ladut puuttuvat! Liipolanjärven jäälle yritetään tehdä kilometrin lenkkiä, jos onnistuu. Hiihtovihkot laatikoissa pururadalla ja Hevonlinnalla. Sinne voit merkitä muuallakin hiihtämäsi kilometrit. Hiihdon suorituskortti löytyy myös tulostettavaksi kunnan kotisivuilta pdf-muodossa. LIIKUNTANEUVONTA.FI Kosken Tl kunnan vapaa-aikatoimi on syyskuussa avannut asukkailleen maksuttoman omavalmentajapalvelun. Koskelaiset ovat hyvin käyttäneet palvelua, jatketaan samaan malliin! Kaikille liikunta- ja/tai ravitsemuskäyttäytymisen muutosta harkitseville ja sitä jo aloitteleville asukkaille tarjotaan henkilökohtainen nettivalmentaja. Valmennuksessa pohditaan asiantuntijan tukemana tavoitteita ja niihin etenemistä. Valmennustapaamiset toteutetaan internet-keskusteluina, joten tukea saa nyt nimettömästi kotisohvalta käsin. Palvelu ei velvoita mihinkään ja valmennussuhteen voi päättää kun se oikealta tuntuu. Pisimmillään yhteistyötä jatketaan kuusi kuukautta. Oletko jo aloittanut tai harkitsetko muutosta? Kosken Tl kunnan liikuntapalvelut tarjoaa sinulle henkilökohtaisen valmentajan ilmaiseksi ja nimettömästi. Terveysliikuntaan ja ravitsemukseen erikoistunut omavalmentaja auttaa sinua pohtimaan tavoitteitasi sekä niihin etenemistä. Etenemisen tueksi rakennatte arkeen ja paikallisiin mahdollisuuksiin keskittyvää, kokeilujen kautta etenevää suunnitelmaa. Omavalmentajan saat rekisteröitymällä ja varaamalla ajan osoitteesta Kerro palvelusta myös tuttavillesi! KUNTOSALIPROJEKTI * Kosken Tl kunnan kuntosalia liikuntahallilla ollaan uusimassa vuoden 2014 aikana. Ehdotuksia ja toivomuksia varusteista, välineistä ja poistoista toivotaan kuntalaisilta. Joko kuntosalin oven vieressä olevaan "palautelaatikkoon" tai vapaa-aikatoimistoon sähköpostilla: paivi.peuranto@koski.fi * Kuntosalilla järjestetään erilaisia te toja/-aamuja kevään aikana: "laitteiden käytön opastus", "niska-hartiavaivoihin täsmäharjoittelua", "perusohjelma aloittelijoille", "uudet laitteet tulevat - tule tutustumaan", "kysy mitä vaan kuntosaliharjoittelusta - ohjaajat vastaavat". Seuraa ilmoituksia kotisivuilla ja facebookissa!

8 KOSKEN JUMPPAKALENTERI KEVÄT 2014 MAANANTAI * Zumba Kids vuotiaille tytöille ja pojille Nuortentuvalla maanantaisin klo , Ohj. Johanna Heikkilä. HUOM. UUSI AIKA! * Zumba Fitness Nuortentuvalla maanantaisin klo sopii kaikille 13v->. Ohj. Johanna Heikkilä. * Maaseutunaisten jumppa Nuortentuvalla maanantaisin klo Ohj. Marja Levonen. Osallistumismaksu jäseniltä 2 /kerta, muilta 3 /kerta. (Maaseutunaiset) * Miesten jumppa Koulukeskuksen salissa miehille maanantaisin klo krt kevään aikana. Kevyt verryttely, lihaskuntoa, liikkuvuutta, venyttely. Ohj. Piika Vainio TIISTAI * Eläkeläisten terveysliikunta Nuortentuvalla tiistaisin klo , jumpataan myös lattialla. O. Pirjo Laine (EL) * Senioritanssit Nuortentuvalla tiistaisin klo Ohj. Eine Potkonen ja Toivo Hurskainen (EL) * Zumba Toning - käsipainoilla meininkiä Zumbaan. Liikuntahallin peilisalissa tiistaisin klo Sopii 13v->. Ohj. Johanna Heikkilä. ' Kansalaisopiston kansantanssit Nuortentuvalla tiistaisin klo Kurssi ajalla Ohj. Taina Salminen. Katso kansalaisopiston ohjelma. KESKIVIIKKO * Kuntosali-Circuit Liikuntahallin kuntosalilla keskiviikkoisin klo , kevät alkaa ke Sopii 13v->. Kuntosalilaitteita ja välineitä käyttäen tehokuntotreeni. Ohj. Johanna Heikkilä. * Kansalaisopiston Kosken Jooga Talolan koululla keskiviikkoisin klo Kurssi ajalla Ohj. Joogaopettaja Saara Turpeinen. Katso kansalaisopiston ohjelma. TORSTAI * Zumba Gold Nuortentuvalla torstaisin klo Aloittelijoille, ikääntyneille tai kevyempää zumbailua kaipaaville mukavaa latinofiilistelyä. Sopii 13v->. Ohj. Päksy Peuranto. * Venyttelyjumppa Nuortentuvalla torstaisin klo Kevät alkaa to Tasapainoa, kehon hallintaa ja paljon venyttelyä. Sopii 13v->. Ohj. Päksy Peuranto. PERJANTAI * Aamujumppa Nuortentuvalla perjantaisin klo 9-10, 12 krt. kevään aikana. Kevyt verryttely, lihaskuntoa ja liikkuvuutta, mattojumppaa, venyttelyä. Ohjaajana Piika Vainio. SUNNUNTAI * TeemaVoimaJumpat Liikuntahallin peilisalissa sunnuntaisin klo jakso kerrallaan yhtä teemaa. Sopii 13v->. Su Mikkolan Eevan PumppiTreenit. Su > Sorvarin Helenan PunttiJumpat. Osallistumismaksu vapaa-aikatoimen jumpista on 3 /kerta (sis. alv 10%). Laskutus kevään lopussa kertojen mukaan! Kunnan vapaa-aikatoimi tukee tässäkin ikääntyvien terveysliikuntaa - eläkeläisiltä ei peritä liikuntaryhmistä lainkaan maksuja!! Yli 25 kerran osallistumiset bonuksena ilmaiseksi!! Maksimilasku kaudesta siis 75, vaikka kuinka paljon jumppaisit! Kannattaa siis osallistua kaikkiin ja usein (Alle 2 krt yht. kauden aikana osallistumisia ei laskuteta). Jumpat voi maksaa myös liikuntaseteleillä. Jumppaajien oma sähköpostilista on jo olemassa toimita oma sähköpostiosoitteesi vapaa-aikatoimistoon ja liity jumppatiedotuslistallemme, niin saat aina pikatoimituksena uudet tiedotteet ja muutokset! Osoitteeseen paivi.peuranto@koski.fi Uutta tulossa keväälle! Erityisliikuntaryhmä ylipainoisille = PAINOryhmä Ryhmä tarkoitettu ylipainoisille henkilöille, joille liikkumisen kynnys on muodostunut korkeaksi. Painoindeksisuositus ylöspäin. Alkanut , tiistaisin Nuortentuvalla klo Ryhmän tarkoituksena on madaltaa liikkumisen kynnystä, innostaa liikkumaan sekä saada vertaistukea ryhmästä. Ryhmä sisältää kestävyystyyppistä perusliikuntaa, liikkeelle lähdetään rauhallisesti, oman kunnon mukaan. Ohjaajana Jenni Halkivaha Terapiatiimistä. Osallistumisesta peritään normaali jumppamaksu, eli 3 /kerta, laskutuksella kevään lopussa. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Kosken Tl vapaa-aikatoimisto, Päivi Peuranto, puh NYT hae FACEBOOKista Kosken Tl Vapaa-aikatoimi ja käy tykkäämässä, niin saat aina uusimmat tiedotteet omalle seinällesi!!!

9 LIIKUNTAHALLI JA KUNTOSALI KOULUKESKUKSESSA puh Kuntosali avoinna: MA, KE, PE ilmainen aamuvuoro klo 07-09, Avoinna iltaisin: MA-PE KLO Vuoro vain naiset ja Kaiun yu-juniorit: MA klo Kuntosali Circuit varattu: ke Viikonloppuina ei ole vakioaukioloja, mutta ulko-ovessa on kunkin viikon erillisvaraukset ja turnausten ajankohdat, jolloin pääsee kuntosalillekin! Hallin avaimien haltijoista on lista ulkoovessa - myös heiltä voit lainata avaimia silloin, kun ovet ovat kiinni. * Kuntosalimaksut: - aikuiset 3 /kerta, kausikortti 30 - koululaiset, opiskelijat ja eläkeläiset 2 /kerta, kausikortti 20 - Kertamaksut maksetaan hallin valvomoon valvojalle, kausikortit saa suoraan hallin valvojalta, maksu laskutetaan keväällä toukokuussa - työnantajan lunastama työpaikkaliikunnan kausikortti vain 10 (tilaus ja toimitukset vapaa-aikatoimistolta, soita puh ) - kunnan työntekijöillä on oikeus vapaakorttiin kuntosalille * Liikuntahalli avoinna: * ma-pe * Sulkapallovuorot 4,00 /kerta, kausikortti 50 (maksu myös liikuntaseteleillä) * Koko hallin vuokra 7 /tunti * Kertamaksut hallin valvomoon, kausikortit saa vapaa-aikatoimistosta, laskut lähetetään keväällä * Kunnan, koskelaisten seurojen, yhdistysten ja järjestöjen liikuntatoiminta on ilmaista * Ulkopaikkakuntalaisten anoman liikuntatoiminnan salivuokra on 35 /h ja vuoroja myönnetään vain kunnan omasta toiminnasta vapaana olevalle ajalle * Muun kuin liikuntakäytön, esim. juhlien vuokran, päättää anomuksesta vapaa-ajanlautakunta tapauskohtaisesti. SALIBANDYT * Sähläreiden Sähly naisille tiistaisin klo Liikuntahallin peilisalipuolella. Kaiken ikäisille ja kokoisille naisille tarkoitettu hilpeän hauska salibandyn peli-ilta, tule mukaan kokeilemaan rentoon ja vauhdikkaaseen liikuntaan! Mailat talon puolesta! * Maanantai-iltaisin Kaiulla miesten sb-pelivuoro hallilla ma klo Puolikkaan hallin tehopaketti säbäilyä! KUNTOLENTOPALLOVUOROT * Kuntolentopallot naisille ja miehille keskiviikkoisin liikuntahallilla. 1-puolella pelaavat MIEHET klo ja 2-puolella NAISET klo Kaikille pelailemisesta kiinnostuneille tarkoitettu vapaamuotoinen peli-ilta. LIIKUNTAHALLIN JA KOULUN SALIN SALIVUOROT KEVÄT 2014 löytyvät osoitteesta Liikunta ja ulkoilu Liikuntahalli klikkaa linkki : Salivuorot KEVÄT 2014 Koulukeskuksen iltakäyttäjien tulisi käyttää koulun parkkipaikkaa! Ei läpiajoa EIKÄ etenkään pysäköintiä hallin sisäpihalle! Vain huolto- ja työajo sallittu! BOCCIA-KERHO maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-11 Nuortentuvalla alkaen ma.9.1. järjestetään Eläkeliiton ja Vapaa-aikatoimen yhteistoimintana. TERVETULOA kaikki uudet harrastajat tutustumaan!!!

10 KOSKELAISET YHDISTYKSET TIEDOTTAVAT: ELÄKELIITON KOSKEN TL YHDISTYS RY Eläkeliiton Kosken Tl yhdistyksen menovinkit kevätkaudelle: Päiväkerhot kokoontuvat kaksi kertaa kuussa joko Osuuspankin kerhohuoneella tai seurakunta-talon salissa: - Pe Päiväkerho Op:n kerhohuoneella klo 12, vet. Aino Kanasuo, mukana mauste-esittelijä Pirkko-Liisa Marttila. - Pe Srk-talolla klo 12, vet. Pentti Haapasalo, mukana ornitologi/luontokuvaaja Lauri Laukkanen. - Pe 7.2. Op:lla klo 12, vet. Mikko Kangasniemi. - Pe Srk-talolla klo 12, vet. Heikki Kujala. - Pe.7.3. Op:lla klo 12, vet. Vilho Kotila - Pe Srk-talolla klo 12, vet. Osmo Korhonen. - Pe Op:lla klo 12. vet. Milja Viljanen. - Pe Srk-talolla klo 12, vet. Tuula Rautoma. - Pe 9.5. Op:lla klo 12, vet. Toivo Hurskainen. - Pe Srk-talolla klo 12, vet.vilho Salonen. - Boccia-kerho kokoontuu kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin Nuortentuvalla klo 9-11, aloitus 8.1., vet. Mikko Kangasniemi. - Eläkeläiskuoron harjoitukset keskiviikkoisin srk-talolla klo 16.15, aloitus 8.1., vet. kanttori Hannu Ilola. - Terveysjumppaa tiistaisin klo 11. Nuortentuvalla, aloitus 14.1., vet. Pirjo Laine ja muut. - Napakat-senioritanssikerho tiistaisin klo 12 Nuortentuvalla, aloitus 14.1., vet. Eine Potkonen ja Topi Hurskainen. - Sauvakävelyä porukalla torstaisin klo 9, vähälumisena talvena Urheilukentältä, aloitus 16.1., vet. Sisko Pursimaa. - Käsityökerho maanantaisin klo 13 Pappilantien kerhohuoneella, aloitus 20.1., vet. Pirkko Salin. - Runokerho maanantaisin klo 15 Pappilantien kerhohuoneella, aloitus 20.1., vet. Milja Viljanen. - Tarinatupakerho maanantaisin kerran kuussa Pappilantien kerhohuoneella, aloitus 20.1.,seuraavat päivät 17.2., 17.3., 14.4., 19.5., vet. Riitta Lahti. - Senioriinat kokoontuvat joka kolmas viikko tiistaisin klo Pappilantien kerhohuoneella, aloitus 21.1., seuraavat päivät 11.2., 4.3.,15.4.,6.5., vet. Terttu Heikkilä - Näytelmäkerho aloittaa to klo 15 Yhdistystalolla, vet. Topi Hurskainen, seuraavat kerrat ilm. Viikkolehden seuratoimintapalstalla. - Karaoke-kerho kokoontuu kerran kuussa Kestikarassa klo 18-21, aloitus 1.2. Seuraavat kerrat ilm. Viikkolehden seuratoimintapalstassa, vet. Vilho Kotila - Vapaaehtoistyön merkeissä käymme Kosken Palvelukeskuksessa ja Hoitokoti Niittykukassa. - Palvelukeskuksessa joka toinen tiistai klo 10, aloitus 21.1., seuraavat päivät 4.2., 18.2., 4.3., 18.3., 1.4., 15.4., 29.4., 13.5., Niittykukkaan kerran kuussa klo 14. kuukauden viimeisenä keskiviikkona, aloitus 29.1., seuraavat päivät 26.2., 26.3., 30.4., 28.5., vet. Maija Virtanen - Ti klo 9 alk. Turun talousalueen Boccia-karsinnat Kosken Tl koulukeskuksen liikuntasalissa. - Yhdistyksemme kirkkopyhää vietämme su 2.3. klo 10 Kirkossa, messun jälkeen kirkkokahvit srk-talolla. - ma 3.3. V-S:n Piirin Boccia mestaruuskisat Lehmirannassa. - Laskiaistiistaina 4.3. Someron Teeriharjulla Laskiaisrieha klo Laivaristeily Viking Gracella ma lähtö klo 19 Nuortentuvalta. - V-S Piirin hengellinen päivä su Pöytyän kirkossa klo 10, messun jälkeen juhla Kisariihessä - V-S:n Piirin Karaokekarsinnat Lehmirannassa su klo V-S:n Piirin matka Kroatiaan Helatorstaina Yhdistyksemme 40-vuotisjuhla, aloitamme Kosken kirkossa klo 10, messun jälkeen Nuortentuvalle. - To V-S Piirin yhteinen kesäteatteri Tampereen Pyynikillä esitys "Pirunpelto" Seuratkaa Auranmaan Viikkolehden seuratoimintapalstaa ja ilmoituksia! puheenjohtaja Vilho Salonen, puh , vilhosalonen@hotmail.com sihteeri/tiedottaja ja kotisivuvastaava Pirjo Laine, puh , pirjomarjatta.laine@luukku.com

11 KOSKEN TL MAASEUTUNAISET Naisten messut Honkamäessä klo Kello 12 aloittaa Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisten toiminnanjohtaja Mia Poutunen, aiheesta Iloa ja eloa arkeen. Paikalla myös erilaisia tuote-esittelijöitä ja Puffetti Järjestäjänä Maaseutunaiset ja tuote-esittelijät SPR, KOSKI TL Verenluovutus on torstaina klo seurakuntatalolla. TERVEYS RY, KOSKEN TL OSASTO Terveys ry:n perinteinen kuutamotapahtuma torstaina klo 19-> Liipolanjärvellä. Kahvia, mehua, makkaranpaistoa rakovalkealla. "Sateen sattuessa sateessa". KOSKELAISSEURA Johtokunta 2014 pj Piika Vainio puh sihteeri Matti Laakso, Pertti Kujala, Hely Nurminen, Seija Ojala, Tarja Peltola, Jukka Tiensuu, Antti Tuominen, Irma Vesanen Koskelainen -lehtiä ja kirjoja myydään Lehdon sähköliikkeessä ja OP:ssa, uusi lehti julkaistaan joulukuussa, jos haluat postituslistalle ota yhteyttä puheenjohtajaan. Tapahtumista tiedotetaan Viikkolehdessä ilmoituksin tai tervemenoa-palstalla. ANNA VINKKI ja TUL MUKKAAN SÄÄKI! KOSKEN SEUDUN KOIRAHARRASTAJAT RY Koirien yhteislenkitys torstaisin klo tammi-maaliskuun ajan. Kokoonnumme kunnantalonpihalle ja siitä sitten reippaalle lenkille. Koirien vapaanajuoksutus sunnuntaisin klo Palojen maneesilla. Osoite: Palojoentie 150,31500 Koski TL Hinta: Jäsen 2 /kerta, Ei Jäsen 3 / kerta. Maksetaan paikanpäällä. Sunnuntai 9.2. ilmainen tutustumiskerta. Luento koiran ja kissan ensiavusta. Luennoitsijana eläinlääkäri Pirkko Hämeenoja Kuninkaantien Eläinklinikalta. PAIKKA: Kosken TL Osuuspankin Auditorio (Hämeentie 14,31500 Koski TL) AIKA: Su 23.2., luento alkaa klo 11. Luennon kesto 1h, jonka jälkeen vapaata keskustelua aiheesta. Kahvitus ennen luentoa klo 10:30 alkaen. HINTA: Jäseneltä 5. Ei jäseneltä 10. Ennakkoilmoittautumiset mennessä virpi.hahko@suomi24.fi tai Arkitottelevaisuus-ja näyttelykoulutus alkaa torstaina 3.4. klo Paikka: Kosken Tl Kunnantaloa vastapäätä oleva ruohokenttä. Kosken Seudun Koiraharrastajat ry jäsenmaksu 10 / vuosi Yhteyshenkilö: Virpi Hahko,virpi.hahko@suomi24.fi tai Yhdistyksen kotisivu: Yhdistykseemme löytyy myös facebookista!

12 KOSKEN KAIKU Kosken Kaiun kotisivut osoitteessa Seuran lajit: hiihto, lentopallo, pöytätennis, salibandy, suunnistus, yleisurheilu, harrasteliikunta. Käy tutustumassa ja anna palautetta!! KOSKEN KAIKU, YLEISURHEILU Yleisurheilu on monipuolisuutensa vuoksi yksi parhaiten muille lajeille tukea tuova laji Yleisurheiluharjoituksia pidetään koulutettujen yleisurheiluohjaajien voimin: Maanantaisin koulun salilla klo vuotiaille ja vanhemmille (ohjaajina Janne Lehti ja Martti Nurmi) Keskiviikkoisin liikuntahallilla klo alle 12-vuotiaille (ohjaajina vuorokuukausin Matti Nevala, Juha Laine, Erja Salminen ja Jouni Lehti), klo vuotiaille ja vanhemmille. Toimintamme sisältää myös ulkopuolisten kouluttajien vetämiä harjoituksia. Suunnitteilla on mm. aitajuoksun, kävelyn, korkeushypyn ja telinevoimistelun koulutuksia. Tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan nettisivuillamme ja Viikkolehden muistilistalla. Keväällä yleisurheilutoimintamme vilkastuu, kun pääsemme urheilukentälle. Siellä harjoitellaan käyden myös eri lajien tekniikoita läpi ja kisaillaan - pienemmissä ja isommissa kisoissa. Maastojuoksujakin on tarkoitus järjestää. Perinteitä vaalien jälleen toukokuussa kierrämme tunnin ajan urheilukenttääm ympäri kävellen/hölkäten/ juosten/ lastenvaunuja työntäen/puujaloilla kävellen Kunniakierrostapahtuman merkeissä. Tänä vuonna Kohaushölkkä viettää synttäreitään kokonaista 20 vuotta on tullut jo plakkariin. Pyrimmekin erilaisilla muutoksilla tekemään tästä juhlavuodesta ikimuistoisen, joten kannattaa tulla mukaan tapahtumaan. Alkuvuodesta/keväällä on suunnitelmia aloittaa myös lasten IF-yleisurheilukoulu, mikäli saadaan rekrytoitua uusia ohjaajia. Nyt nuoret ja aikuiset, ilmoittautukaa pikaisesti jollekin jaoston jäsenelle! Jaostomme kokoonpano vuonna 2014: Erja Salminen (pj ja lisenssivastaava), Janne Lehti (sihteeri ja valmennusvastaava), Martti Nurmi (kunniakierrosvastaava), Arja Tuominen (kanttiinivastaava), Juha Laine (vpj ja nuorisovastaava), Matti Nevala, Petri Rautiainen ja Jouni Lehti. Meistä kehen tahansa voi olla yhteydessä lisäkysymysten merkeissä, yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme: koskenkaiku.fi ja sieltä etusivulta vasemmalta valikosta löytyy yleisurheilu. Rakkaudesta yleisurheiluun ja liikuntaan KOSKEN KAIKU, HIIHTO Kosken Kaiku järjestää LASTEN HIIHTOKOULUN esikoulu-kolmasluokkalaisille lapsille keskiviikkoisin alkaen 12.2 klo Paikkana on pururata ja tarkoituksena hiihdellä niin kauan kuin kelejä riittää. Hiihtokoulumaksu 30 euroa sisältää ohjauksen ja vakuutuksen. Hiihtoryhmä Lumihirmut (edistyneemmille alakoululaisille) harjoittelee Hevonlinnalla torstaisin klo Tule tutustumaan hiihtoharrastukseen. Talven hiihtokisoja mm Kosken Kaiun hiihtomestaruuskisat Hevonlinnalla klo Kosken Osuuspankin ja Kaiun yhdessä järjestämät Poppi- hiihdot klo pururadalla. KILPAILUISSA PAKKASRAJA -15 ASTETTA. Hiihtotapahtumien lisätiedot hiihto. Hiihtojaoston puheenjohtaja: Tapani Rantanen, Verhontie 262, Koski Tl puh , tapani.rantanen@pahkinapensas.fi

13 KOSKEN KAIKU, LENTOPALLO LENTOPALLOJAOSTO Kokoonpano 2014 Saku Kanasuo Jani Korhonen Jukka Lehti Anna Hägg Markus Haavisto Mirkku Mäki Arto Mäki Kotiottelut ja turnaukset: Miesten ja Naisten ykkösjoukkueet: Su klo N 1 - Raision Loimu 3 Su klo N 1 - Maskun Kataja Su klo M 1 - Lempäälän Kisa Su klo M 1 - Kuortaneen Urh.Op.2 Su klo N 1 - Raision Loimu 2 Su klo N 1 - Raision Loimu 1 Junioriturnaukset: La klo 9-15 E-pojat Tiikeri La klo D-tytöt La klo 9-15 F-juniorit Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja, sihteeri Valmennus- ja koulutusvastaava Talousvastaava Sinettivastaava Tiedotusvastaava Talkoovastaava LENTOPALLOKOULU Kaiun lentopallojunioreiden lentopallokoulumaksut kaudelle F- ja E-ikäiset (7-10-vuotiaat) 40 /kausi D- ja C-ikäiset (11-14-vuotiaat) 50 /kausi B- ja A-ikäiset (15-19-vuotiaat) 50 /kausi Kosken Kaiun uudet fanituotteet ovat saapuneet! Fanituotteita voi ostaa kotipeleistä ja turnauksista. Kaiku college-takkeja voi käydä tilaamassa lentopallojaoston kotisivuilta osoitteesta lentopallo. KOSKEN KAIKU, PÖYTÄTENNIS Harjoitukset yläasteen salissa varmimmin keskiviikkoisin ja sunnuntaisin 15-17, mutta muinakin päivinä pelataan. Tiedustelut jaoston puheenjohtaja Esko Heikkinen, puh , sähköposti esko.heikkinen@diacor.fi KOSKEN KAIKU, SALIBANDY Miesten harrastesalibandyvuoro liikuntahallin 2-puolella maanantaisin klo

14 KOSKEN KAIUN HARRASTELIIKUNTAJAOSTO Hanna Kanasuo puheenjohtaja Marja Mattila sihteeri Miikka Saarinen varapuheenjohtaja Saku Kanasuo jäsen Eveliina Salminen rahastonhoitaja Anu Rautoma jäsen Kevät 2014 Liikuntaleikkikoulu Liikunnan perustaitoja leikin varjolla pienissä ryhmissä (max. 12 lasta). Liikuntahalli. Ohjaajina Veera Lilja (3-4 v.) ja Sanna Hänninen (5-6 v.) Maanantaisin klo (3-4 vuotiaat) Maanantaisin klo (5-6 vuotiaat) 65 / ½vuotta Vipinävarpaat Lajikokeiluita sisältävä monipuolinen liikuntakerho 6-8 -vuotiaille. Liikunta halli. Ohjaaja Eveliina Nurmi Tiistaisin klo /vuosi Satubaletti Luovaa liikuntaa ja baletin alkeita satumaisin keinoin. Koulun Sali. Ohjaaja Erika Reiman Torstaisin klo (3-4 vuotiaat) 35 /vuosi Torstaisin klo (5-7 -vuotiaat) Show-tanssi Tanssin alkeita ja koreografioita 7-12 vuotiaille. Koulun Sali. Vastuuvetäjä Erika Reiman Torstaisin klo /vuosi Juoksukoulu Juoksuharrastuksen aloittamisesta kiinnostuneille aikuisille suunnattu ryhmä. Vastuuvetäjä Erja Salminen Torstaisin klo /vuosi Perhe-Peuhu Koko perheen liikuntahetki, jossa käytössä kaikki hallin välineet ja tilat. Hallin toisella puolella perheen pienempien temppurata ja toisella puolella isommille pelejä. Paikalla Liikuttaja-Perhe, ei ohjausta. Sunnuntaisin klo maksuton- Lisätietoja: harrasteliikunta KOSKEN TL ERÄNKÄVIJÄT, KoE, ILMA-ASEJAOSTO Avoimet ammuntaillat jatkuvat Nuortentuvan alakerrassa ma ja ke klo Kaikki kiinnostuneet tervetuloa mukaan tutustumaan ja harrastamaan ilmaiseksi. Eränkävijöiden ilma-aseampujat opastavat ja lainaavat aseita. Myös Laser-ammunta. Kaikki mukaan ikään ja sukupuoleen katsomatta!!! Ammunnat jatkuu sisällä maaliskuun loppuun. Sen jälkeen Erämajalla. Piirinmestaruuskilpailut klo Nuortentupa Yhteyshenkilö Antti Aho, puh Seuran puheenjohtaja: Mika Toivonen, puh:

15 PARTIOLIPPUKUNTA KOSKEN KERKÄT syntyneet Koivupuut kokoontuvat Yhdistystalolla perjantaisin klo 17:30-18: syntyneet Lentävät Superhirvet myös perjantaisin klo 18:45-20:00. Johtajina vuorotellen Kerkkien hallituslaisia ja vaeltajia. Keväälle luvassa myös kaksi kaikille avointa perhepartiota; tarkkaile Viikkolehden Tervemenoa - palstaa! La 15.2 klo kaikille avoin perhepartio Hevonlinnan ulkoilukeskuksella. Ilmoittautumiset Sanna Salliselle, puh Säiden niin salliessa partiolaiset pitävät Hevonlinnalla kanttiinia lauantaisin sekä sunnuntaisin. Varaa siis taskunpohjalle muutama kolikko kaffetta ja pullaa varten! Ottaisimme toimintaan mieluusti mukaan myös vuotiaita, jotta saisimme perustettua samoajien ryhmän. Lisätietoja ohjelmasta voi katsoa osoitteesta ohjelma.partio.fi. Minimimäärä ryhmän perustamista ajatellen on 3-4 jäsentä. Olisiko sinulla jo tiedossa valmis kaveriporukka? Ensi kesänä on Kerkillä luvassa juhlavaellus Lappiin sekä osallistuminen Lounais-Suomen piirin Piiru-leirille Evolle. Lisätietoja lippukunnanjohtaja Anna Saloselta, , annakristiina_@luukku.com. MLL, KOSKEN TL YHDISTYS *Perhekahvila kokoontuu entiseen tapaan Yhdistystalolla ( Hämeentie 43) parillisilla viikoilla torstaisin, mutta on siirtynyt alkuiltaan klo Tervetuloa mukaan myös ne äidit / isät lasten kanssa joille päiväaika ei ole sopinut. Perhekahvilassa voit helposti tutustua muihin pienten lasten perheisiin. Kahvimaksu 2 (jäsenet 1 ) / aikuinen. Tietoja perhekahvilan ajankohtaisista asioista löydät jos sinulla on FB tili *Vauvamuskari aloitti kevätkauden ke , pienten ryhmä klo 17:30 ja isompien klo 18:00. Keväällä on 10 kokoontumiskertaa ( ei hiihtolomaviikolla vk 8). Paikkana on kirjaston yläkerta ja ohjaajana Kirsi Aalto. Ryhmät ovat lähes täynnä. Hinta 45 (Kosken MLL jäsenet 35 ) *Isä-lapsi puutyökerho 20.1 alkaen joka toinen maanantai klo yläkoulun puutyöluokassa. Vielä ehtii hyvin mukaan. Kerho on maksuton ja sitä vetää Pekka Leime ( p tai pekka.leime@koski.fi) *Tanssitan vauvaa ryhmä aloitti pe klo 10:15-11:00 kirjaston yläkerrassa. Kokoontumiskertoja on 10 ja vielä olisi tilaa. Hinta 40 ( Kosken MLL jäsenet 30 ) Ryhmää vetää Johanna Havikallio - ota häneen yhteyttä ( p ) jos vielä haluat mukaan tai mikäli olet kiinnostunut uudesta ryhmästä, joka voisi alkaa vaikka jo huhtikuussa jos osallistujia on tarpeeksi (päivä tai ilta). MLL huolehtii Kirkkopuistossa olevasta leikkipuistosta. Jos sinulla on puistoon liittyvää asiaa ota yhteyttä Essi Kalenius, p tai Johanna Havikallio, p Kaikesta toimintaamme liittyvästä voit kysellä pj. Katriina Ruohonen p (iltaisin) tai siht. Minna Lehti p Perustiedot yhdistyksestämme löydät myös netistä osoitteesta tai

16 KOSKEN TL NUORISOSEURA RY Seurantalo: Nuortentupa, Härkätie 3. p www. koskennuorisoseura.fi Kosken T.L. Nuorisoseura ry on monipuolinen kulttuuri- ja harrastustoiminnan tuottaja. Seuran alaisuudessa toimii näytelmä-, kansantanssi- ja laulukerhoja. Musiikkikuoro Köörin ja/tai kansantanssi-ryhmä m:t voi tilata esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin. Nuortentuvan voit vuokrata vaikkapa syntymäpäivä- tai hääjuhlan pitopaikaksi. Johtokunta v.2014: Timo Toivonen (pj), Matti Salminen (vpj), Terhi Pettersson (siht), Emmi Lainio, Veera Lindholm, Markus Heikkilä, Patrik Jansson, Elina Vainio, Mika Toivonen. Iltapäiväkerho: alakouluikäisille koulupäivinä klo Meillä Koskella Ilttikseen saa tulla 1-2 luokkien oppilaiden lisäksi tarvittaessa myös 3-6 luokkien oppilaita! Ilttiksessä liikutaan, leikitään, askarrellaan, pelataan, tehdään läksyjä, näytellään, musisoidaan, taiteillaan, jne. Lukuvuoden keväällä 1-2-luokkalaisten osallistumismaksu on 3 /päivä, minimimaksu kuukaudessa on luokkalaisten osallistumismaksu 4 /päivä, minimimaksu kuukaudessa on 15. Nuorisoseuran jäseniltä, jotka ovat luokilla 3-6, on maksu 3 /päivä, minimimaksu kuukaudessa on 10. Sisältää välipalan ja ohjattua toimintaa. Ohjaaja Arja Urmas p Iltapäiväkerhoon ilmoittautuminen ohjaajalle! Musiikkileikkikoulu MUSKARI tiistaisin. Ryhmät keväälle 2014 täynnä. Kansantanssikerhot Nuortentuvalla 6-12v. LANSSI torstaisin klo 17 18, ohjaajina Elina Vainio p , Sinna Saksi p ja Iida Sintonen p yli 13v. RIKURILLA, harjoitusajat nähtävissä kalenterissa seuran nettisivuilla, ohjaaja Taina Salminen p kansantanssiryhmä m:t, harjoitusajat nähtävissä kalenterissa seuran nettisivuilla, ohjaaja Taina Salminen p Kansantanssikerhojen kerhomaksu 15 /lukukausi Kansantanssiryhmä Rikurilla osallistuu Barnlek 14-kansantanssitapahtumaan Islannissa Ryhmä kerää varoja matkakassaan vielä kevään aikana mm: - järjestämällä Kirpputoritapahtumat 1.3. ja Nuortentuvalla, pöytävaraukset viim. kolme päivää ennen tapahtumaa - pitämällä puffettia erilaisissa tapahtumissa - myymällä raakapakasteita huhtikuun alussa - pitämällä äitienpäiväkakkumyyjäiset Nuortentuvalla - myymällä mm. pullia ja sämpylöitä kevään aikana torilla tai tilauksesta kotiin kuljetettuna muitakin leivonnaisia Lisätietoja kaikista tempauksista Taina Salminen p Seuraa myös paikallislehden Tervemenoa -palstaa. KoskisFolk Kesä alkaa KoskisFolkista! Uutta ja vanhaa kansanmusiikkia koko toukokuisen viikonlopun ajan Näppäri-kansanmusiikkikurssi Mauno Järvelän johdolla Pe 23.5 klo Kansantanssi Iltamat/Nuortentupa mm. Kööri & m:t, Krämpät, PRO, Tartu Ülikooli Rahvakunstiansambel (EST), The Green Hope Pe 23.5 klo Ravintola Kestikara: Pirulainen (Vuoden kansanmusiikkiyhtye) La 24.5 klo Folkia Kosken raitilla: Ohjelma julkaistaan alkukevään aikana La 25.5 klo LastenFolk/Nuortentupa: Freija, Laulava Nukke Maddaleena, Lanssi, Tarton Yliopiston kansantanssijoiden lapsiryhmä La 24.5 klo IltaFolk /Nuortentupa: Hoven Droven (Swe), Esko Järvelä Epic Male Band, Vilma Timonen Quartet, Suo Su 25.5 klo 14 Näppärit folkkaa!-konsertti /Nuortentupa KoskisFolkin kotisivut: Nuorisoseuralla on romuraudan keräyspiste Postin Hannun pihalla, sininen Stenan lava!

17 KOSKEN TL VPK Hälytysosaston harjoitukset ovat joka toinen maanantai klo 18 alkaen paloasemalla Ensivaste harjoitukset ovat joka toinen tiistai klo 18 alkaen paloasemalla Nuoriso-osaston harjoitukset ovat joka toinen keskiviikko klo 18:30-20:00 paloasemalla Katso tarkemmat tiedot Nuorten ohjaus Loimaan seutukunnalla, Seutukunnallinen nuorisotoimi - SENU Loimaan seutukunta: Loimaa, Pöytyä, Aura, Oripää, Tarvasjoki, Marttila ja Koski TL. Lukioon vai ammatilliseen? Mikä ala ja mikä oppilaitos? Miten valitsen ja selviydyn tästä kaikesta? Jos tuntuu, että sinulla on vain sekalaisia lankoja ilman selviä päitä, uraohjaaja ohjaa uusille urille! URAPOLKU -hanke, Uraohjaaja Henna Rusi, PL 129, Loimaa, , ura.senu@loimaa.fi, Nukkuminen, pelaaminen ja hengaaminen vailla päämäärää, olisiko aika muuttaa sitä? Etsivä auttaa ja tukee elämän pyörityksessä, kun ei enää tiedä mitä tehdä. Elämän hallintaa etsivän nuorisotyöntekijän avulla! Etsivät nuorisotyöntekijät, vuotiaille yhteinen sähköposti: etsivat@loimaa.fi Elina Nuotio, puh Mari-Anna Hovi, puh , ETSIVÄ NUORISOTYÖNTEKIJÄ ON TAVATTAVISSA KOSKEN NUORISOTILA SEUKKARILLA JOKA KUUN ENSIMMÄINEN KESKIVIIKKO KLO Opetusministeriö ELY-keskus HAE VAPAA-AIKATOIMEN TIETOJA KUNTAMME KOTISIVUILTA! -> Liikunta ja ulkoilu sekä -> Nuoriso Netistä löydät tärkeitä ja ajankohtaisia tietoja seuraavista vapaa-aikatoimen tehtäväalueista linkkien kautta Kunnan etusivulta löydät UUSIMMAT TIEDOTTEET JA UUSIMMAT TAPAHTUMAT, joista löydät ajankohtaista ja tärkeää tietoa VAPAA-AIKATOIMI, liikunta ja nuoriso Vapaa-aikatoimisto puh , telekopio Vapaa-aikasihteeri Päivi Peuranto puh , matkapuh Sähköpostit: etunimi.sukunimi@koski.fi Liikuntapaikat, -alueet ja -tilat Jouni Lehti puh , sähköposti: etunimi.sukunimi@koski.fi Ilmoitukset tilojen ja alueiden korjaustarpeista suoraan Jounille.

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA TAMMI-TOUKO 2013

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA TAMMI-TOUKO 2013 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA TAMMI-TOUKO 2013 1.1. Lautakunnan kokoukset tammi-toukokuu 2013 * Vapaa-ajanlautakunta on kokoontunut 5.3.2013 ja KESU, kehittämis- ja suunnittelupäivään 6.4.2013 * Vapaa-ajanlautakunnan

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

KOSKI TL KEVÄT 2015 KUNTATIEDOTE

KOSKI TL KEVÄT 2015 KUNTATIEDOTE KOSKI TL KEVÄT 2015 KUNTATIEDOTE KOSKEN TL KUNTA Härkätie 5, 31500 KOSKI TL Kunnanvirasto avoinna maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin 8.00-15.45, torstaisin 8.00 17.00 ja perjantaisin 8.00 14.30

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

Huittisten kaupunki. Lisätietoja: Nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja Teuvo Munkki, puh. 044 560 4331, teuvo.munkki@huittinen.fi

Huittisten kaupunki. Lisätietoja: Nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja Teuvo Munkki, puh. 044 560 4331, teuvo.munkki@huittinen.fi Vipinää Varpaisiin! on Huittisten kaupungin nuoriso- ja liikuntapalveluiden toimintaa, jossa kehitetään liikunnallista nuorisotyötä. Salivuorojen tarkoituksena on tarjota lapsille ja nuorille myönteisiä

Lisätiedot

KOSKI TL SYKSY 2013 VAPAA-AIKAMUISTIO

KOSKI TL SYKSY 2013 VAPAA-AIKAMUISTIO KOSKI TL SYKSY 2013 VAPAA-AIKAMUISTIO KOSKEN TL KUNTA Härkätie 5, 31500 KOSKI TL Kunnanvirasto avoinna maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 8.00-15.45, torstaisin klo 8.00 17.00 ja perjantaisin

Lisätiedot

1.1. Lautakunnan kokoukset * Vapaa-ajanlautakunta on kokoontunut 4 kertaa, 10.2.2014, 4.6.2014, 10.9.2014 ja 16.12.2014, käsiteltäviä asioita oli 48

1.1. Lautakunnan kokoukset * Vapaa-ajanlautakunta on kokoontunut 4 kertaa, 10.2.2014, 4.6.2014, 10.9.2014 ja 16.12.2014, käsiteltäviä asioita oli 48 LIITE 2 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS 2014 1. KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1.1. Lautakunnan kokoukset * Vapaa-ajanlautakunta on kokoontunut 4 kertaa, 10.2.2014, 4.6.2014, 10.9.2014

Lisätiedot

Harrastekalenteri

Harrastekalenteri Harrastekalenteri 2016 2017 PoU Yleisurheilu: Anniina Walling p. 044 0303858 Jääkiekko: Teuvo Mutanen p. 040 1046107 teuvo.mutanen@polvijarvi.fi - Yleisurheiluharjoitukset Maanantaisin 17 18 Vapaa-aikatalo

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.6.2013 klo 18.00-20.07 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Timo Toivonen

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 SISÄLTÖ Kuntatiedotteista... 1 Valtuuston kokouskutsu... 1 112-päivä Pyhännällä... 2 Mitä haluaisit opiskella kansalaisopistossa... 2 Pyhännän rintamaveteraanien

Lisätiedot

HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2012

HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2012 HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2012 Kristiinankaupungin Sivistys- ja vapaa-aikakeskus on koonnut hiihtolomaviikon ohjelmalehtisen, johon sisältyy paljon erilaista toimintaa. Kristiinankaupungin

Lisätiedot

Tapanilan kirkko. Kevät 2015

Tapanilan kirkko. Kevät 2015 Tapanilan kirkko Kevät 2015 Aikuisille Naisten jumppa maanantaisin klo 18 Kamarikuoro aloittaa ti 13.1 klo 18.30 Merja Wirkkala p. 09 2340 4495 Alfa-kurssi tiistaisin klo 18.30. 20.30 Alkaa 24.2. Tule

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA ESITYSLISTA 2 / 2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.6.2013 klo 18.00- Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja:

Lisätiedot

Pilates/syvävenyttely Aseman koulu Tiistaisin 2.2. alkaen klo Ohjaajana Satu Hokkanen Järj. Lempeät Liikkujat.

Pilates/syvävenyttely Aseman koulu Tiistaisin 2.2. alkaen klo Ohjaajana Satu Hokkanen Järj. Lempeät Liikkujat. 55+ liikuntalukkari kevät 2016 Esan Kuntosalivuorot Kunnan kuntosali maanantaisin ja perjantaisin klo 16.00-18.00 Yhteyshenkilönä Saija Niittymäki p. 040 721 9546 Järj. Nuutajärven Esa ry Pilates/syvävenyttely

Lisätiedot

Päivitetty liikuntakalenteri kevät 2014

Päivitetty liikuntakalenteri kevät 2014 Päivitetty liikuntakalenteri kevät 2014 Kaikissa ryhmissä tilaa! Maanantai Klo 9.00 10.00 Vertaisohjattu kuntopiiri 65+, 13.1. 26.5.2014 Ilmoittautumiset ja lisätietoja ma-pe klo 9 10 Liperin terveystoimi

Lisätiedot

Ostopalveluna toiminimi Aquasa:lta, opettajana toimii Sari Saarinen.

Ostopalveluna toiminimi Aquasa:lta, opettajana toimii Sari Saarinen. VUOSISUUNNITELMA 2005 LIIKUNTATOIMEN JÄRJESTÄMÄSTÄ OHJATUSTA TOIMINNASTA 1. UIMAKOULUT 1. Uimakoulut uimahalleissa Liikuntatoimi järjestään vuoden aikana Lauritsalan uimahallissa lasten alkeis-, jatko-

Lisätiedot

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät.

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät. L e Lisätietoja: Katarina Kiki Norrena puh. 0400 197150 www.hyvinkaa.fi/liikunta Vesijumppa Tuolijumppa Lyhytkurssit Erityisryhmät HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. LIIKKUEN ILOA ARKEEN! Säännöllinen

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2014

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2014 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2014 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikkona 4.6.2014 klo 18.30-20.01 Paikka: Hevonlinnan ulkoilukeskus Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Timo Toivonen

Lisätiedot

Vampulan Urheilijat. Huittisten seudun kansalaisopisto. Lentopallo.

Vampulan Urheilijat. Huittisten seudun kansalaisopisto. Lentopallo. Huittisten seudun kansalaisopisto www.huittinen.fi/kansalaisopisto Liikuntaleikkikoulu 1 3 4 -vuotiaat Keskiviikko klo 17.00 17.30 6.9. 29.11.2017, 10.1. 4.4.2018 Sallilan koulu Susanna Tähtinen Liikuntaleikkikoulu

Lisätiedot

TEUVa LiiKKuusyksy 2015 uu

TEUVa LiiKKuusyksy 2015 uu TEUVa LiiKKuu syksy 2015 uu TEUVAN UIMAHALLI www.teuva.fi TEUVAN KUNTOSALI www.teuva.fi OHJATUT RYHMÄT syksy 2015: MAANANTAI 19.00 20.00 Naisten vesijuoksu I 20.00 21.00 Miesten vesijuoksu TIISTAI 7.00-9.00

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

KOULUIKÄISTEN talvi 2016

KOULUIKÄISTEN talvi 2016 Tuomiokirkkoseurakunnan ja Tammerfors Svenska församlingenin KOULUIKÄISTEN talvi 2016 ILLAT KERHOT PARTIO LEIRI TAMPEREEN TUOMIOKIRKKO- SEURAKUNTA TAMMERFORS SVENSKA FÖRSAMLING www.tampereenseurakunnat.fi/tuomiokirkonkoululaiset

Lisätiedot

KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI PAJASANOMAT 1 /2012

KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI PAJASANOMAT 1 /2012 KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI TALVEN TAIKAA PAJASANOMAT 1 /2012 Joulukuussa näytti talven tulo jäävän muutamaan pakkasasteeseen ja lumihiutaleeseen, olihan joulukuussa jopa

Lisätiedot

KOSKI TL KESÄTIEDOTE 2012

KOSKI TL KESÄTIEDOTE 2012 KOSKI TL KESÄTIEDOTE 2012 KUNNANVIRASTO AVOINNA ma-ke klo 8.00-15.45 to klo 8.00-17.00 pe klo 8.00-14.30 Vaihde (02) 484 410 Telefax (02) 4844 1511 Sähköposti: kosken.kunta(at)koski.fi Posti- ja käyntiosoite:

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

KEVÄTLUKUKAUSI to 7.1.2016 la 4.6.2016 Talviloma 22. 26.2.2016 (vko 8) Pääsiäisloma pe 25.3.- ma 28.3.2016

KEVÄTLUKUKAUSI to 7.1.2016 la 4.6.2016 Talviloma 22. 26.2.2016 (vko 8) Pääsiäisloma pe 25.3.- ma 28.3.2016 KOSKEN TL KUNTA Härkätie 5, 31500 KOSKI TL Kunnanvirasto avoinna maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 8.00-15.45, torstaisin klo 8.00 17.00 ja perjantaisin klo 8.00 14.30 Kotisivut: www.koski.fi

Lisätiedot

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa wwwwwwwww.harjavallanseurakunta.fi DIAKONIATYÖ Keskiviikkokerho parillisina keskiviikkoina klo 13 alkaen 70/75-vuotiaiden juhla su 12.10 alkaen messulla klo 10 Anna

Lisätiedot

Toimintaa toukokuussa 2019

Toimintaa toukokuussa 2019 Toimintaa toukokuussa 2019 TOUKOKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 5.5. klo. 10.00 su 12.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 26.5. klo. 10.00 to 30.5. klo. 10.00 pe 31.5. klo. 9.00 pe

Lisätiedot

Kevä tkäusi 2015. Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä.

Kevä tkäusi 2015. Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä. Kevä tkäusi 2015 Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä. 2015 Kevätkausi alkaa 5.1.2015 Tammikuun viides päivä polkaistaan käyntiin kaupungin ohjatut liikuntaryhmät. Tarjolla

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2015

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2015 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2015 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 9.6.2015 klo 18.30-20.23 Paikka: Kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Timo Toivonen x Varapuheenjohtaja:

Lisätiedot

OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE!

OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE! OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE! 8.2.2016 Kuntosali sijaitsee Monitoimitalolla, os. Kristiinantie 17 A, 64900 Isojoki Kuntosalille päästäksesi tarvitset oman poletin Kuntosalin käyttövuorot ovat luettavissa

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

Ryhmät alkavat tiistaina 7.1 ja päättyvät viikolla 16-17. Kertoja on 15.

Ryhmät alkavat tiistaina 7.1 ja päättyvät viikolla 16-17. Kertoja on 15. KUNTOKEIDAS SANDELS Kalliolan Senioripalvelusäätiö Kuntokeidas Sandels Välskärinkatu 4 B, 00260 Helsinki Puh. (09) 4368 8070 Sisäänkäynti: katutaso, B-ovi, hissi/portaat pohjakerrokseen Kevätkauden 2014

Lisätiedot

KOULUIKÄISTEN syksy 2015

KOULUIKÄISTEN syksy 2015 Tuomiokirkkoseurakunnan ja Tammerfors Svenska församlingenin KOULUIKÄISTEN syksy 2015 KERHOT LEIRI PARTIO ILLAT TAMPEREEN TUOMIOKIRKKO- SEURAKUNTA TAMMERFORS SVENSKA FÖRSAMLING www.tampereenseurakunnat.fi/tuomiokirkonkoululaiset

Lisätiedot

KYS:n synnytysvalmennus Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti ensisynnyttäjälle ja heidän tukihenkilölleen.

KYS:n synnytysvalmennus Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti ensisynnyttäjälle ja heidän tukihenkilölleen. Raskausajan valmennukset Suuhygienistin ja fysioterapeutin valmennus Suuhygienisti ohjaa suun hyvinvointiin liittyvistä asioista. Fysioterapeutin valmennuksessa opastetaan ergonomiasta, raskausajan liikunnasta

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7.

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7. VUOSITIEDOTE 2009 Levikki 400 kpl 1 Sisältö: Kyläyhdistyksen terveiset 3 Jäsenmaksu 3 Kyläyhdistys vuokraa 4 100 -vuotias koulumme 5 30 -vuotias kyläyhdistys 6 Nettisivut 7 Tapahtumat 7-9 Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

Vipinää Varpaisiin! Lisätietoja: Teuvo Munkki,

Vipinää Varpaisiin! Lisätietoja: Teuvo Munkki, Vipinää Varpaisiin! on Huittisten kaupungin nuoriso- ja liikuntapalveluiden toimintaa, jossa kehitetään liikunnallista nuorisotyötä. Salivuorojen tarkoituksena on tarjota lapsille ja nuorille myönteisiä

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 01.02. 30.04.2018 Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa os. Huvilakatu 32 ovat tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14.00-15.00, nimi kansioon Omaishoitajien

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2014

HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2014 HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2014 Kristiinankaupungin Sivistys- ja vapaa-aikakeskus on koonnut hiihtolomaviikon ohjelmalehtisen, tarjolla on paljon erilaista toimintaa. Kristiinankaupungin

Lisätiedot

Huittisten kaupunki. Lisätietoja: Nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja Teuvo Munkki, puh ,

Huittisten kaupunki. Lisätietoja: Nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja Teuvo Munkki, puh , Vipinää Varpaisiin! on Huittisten kaupungin nuoriso- ja liikuntapalveluiden toimintaa, jossa kehitetään liikunnallista nuorisotyötä. Salivuorojen tarkoituksena on tarjota lapsille ja nuorille myönteisiä

Lisätiedot

RINVA. Riihimäen Seudun Invalidit ry. www.rinva.fi - www.helppoliikkua.fi - www.invalidiliitto.fi

RINVA. Riihimäen Seudun Invalidit ry. www.rinva.fi - www.helppoliikkua.fi - www.invalidiliitto.fi RINVA Riihimäen Seudun Invalidit ry 2016 www.rinva.fi - www.helppoliikkua.fi - www.invalidiliitto.fi RINVA Riihimäen Seudun Invalidit ry. Invalidiliiton paikallisyhdistyksenä RINVA-Riihimäen Seudun Invalidit

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

RAISION KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT

RAISION KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT RAISION KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT 2016 RAISION KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUIDEN TERVEYS- JA SOVELTAVAN LIIKUNNAN RYHMÄT 2016 Raision kaupungin liikuntapalveluiden kevätkausi alkaa pääsääntöisesti viikolla

Lisätiedot

LIIKUNTAKALENTERI AIKUISET KEVÄT 2017

LIIKUNTAKALENTERI AIKUISET KEVÄT 2017 LIIKUNTAKALENTERI AIKUISET KEVÄT 2017 MAANANTAI: Avoin pingisvuoro klo 17-18, Liikuntahallilla. Vapaa-aikatoimi. Kuntopotkunyrkkeilyn alkeet klo 18-19, Liikuntahallilla. Ilmoit. Kansalaisopisto. Kuntopotkunyrkkeilyn

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 24.01.2014 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

Liite 2 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012

Liite 2 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 Liite 2 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2012 1.1. Lautakunnan kokoukset 2012 * Vapaa-ajanlautakunta on kokoontunut 4 kertaa; 23.2., 28.5.,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1/2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 YLEISTÄ Lielahden Kipinä ry:n toiminta perustuu ihmisten omatoimisuuteen ja vapaehtoiseen osallistumiseen. Toiminta on jatkunut menestyksellisesti jo vuodesta 1929.

Lisätiedot

Sisällysluettelo Yhteystiedot Yleiset ehdot sekä vuokrausehdot Liikuntasalit Uimahalli Ulkoliikuntapaikat Sauvosaaren urheilupuisto Tervahalli

Sisällysluettelo Yhteystiedot Yleiset ehdot sekä vuokrausehdot Liikuntasalit Uimahalli Ulkoliikuntapaikat Sauvosaaren urheilupuisto Tervahalli Sisällysluettelo Yhteystiedot 3 Yleiset ehdot sekä vuokrausehdot 4 Liikuntasalit 5 Uimahalli 6 Ulkoliikuntapaikat 9 Sauvosaaren urheilupuisto 10 Tervahalli 11 Sauvosali ja Nyrkkeilysali 12 Kuntotestit

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 24.10.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille

Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA senioreille ja aikuisille 1 Ohjattua kesäliikuntaa Myyrmäen kuntosalin aukioloajat kesäkaudella...2 Kuulovammaisten aikuisten kesäliikunta...2 Hinnat...3 Yleistä...3 Kuntosalin

Lisätiedot

ALAJÄRVEN KAUPUNKI SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2013-2014 URHEILUHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2013-2014

ALAJÄRVEN KAUPUNKI SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2013-2014 URHEILUHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2013-2014 ALAJÄRVEN KAUPUNKI SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2013-2014 URHEILUHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2013-2014 14.15-15.15 15.15-16.45 Järvi-Pohjanmaan kansalaisopisto/kevennetty kuntopiiri 16.9.2013-2.12.2013

Lisätiedot

Isonkyrön kunnan perusopetus

Isonkyrön kunnan perusopetus Isonkyrön kunnan perusopetus Isonkyrön perusopetus, kerhotoiminta 2015-2016 Isonkyrön kunnan peruskoulut järjestävät kerhotoimintaa opetushallituksen myöntämän valtionavustuksen turvin. Tähän lehtiseen

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

HARJULAN HALLAN SYYSOHJELMA

HARJULAN HALLAN SYYSOHJELMA HARJULAN HALLAN SYYSOHJELMA Syyskausi alkaa 28.8.2017 Havisevan koululla. Hallan jäsenillä on käytössä monipuolinen kuntosali koulun alakerrassa. Lisätietoja kuntosalin käytöstä sekä avaimista saat Salosen

Lisätiedot

JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019

JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019 Toimintaa joulu tammikuussa 2018 & 2019 JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 7.10. klo 10.00 to 6.12. klo 10.00 su 9.12. klo 10.00 su 16.12. klo 10.00 su 23.12. klo 10.00 ma 24.12. klo

Lisätiedot

SYYSKAUDEN OHJELMA 2012 Ryhmät alkavat maanantaina 3.9 ja päättyvät viikolla 50/51. Kertoja on 15

SYYSKAUDEN OHJELMA 2012 Ryhmät alkavat maanantaina 3.9 ja päättyvät viikolla 50/51. Kertoja on 15 KUNTOKEIDAS SANDELS Kalliolan Senioripalvelusäätiö Kuntokeidas Sandels Välskärinkatu 4 B, 00260 Helsinki Puh. (09) 4368 8070 Sisäänkäynti: katutaso, B-ovi, hissi/portaat pohjakerrokseen SYYSKAUDEN OHJELMA

Lisätiedot

SENIORILIIKUNTAA ESPOOSSA. Espoo 15.10.2014 Espoon liikuntapalvelut, liikuntasuunnittelija esa.yletyinen@espoo.fi p. 050 540 6329

SENIORILIIKUNTAA ESPOOSSA. Espoo 15.10.2014 Espoon liikuntapalvelut, liikuntasuunnittelija esa.yletyinen@espoo.fi p. 050 540 6329 SENIORILIIKUNTAA ESPOOSSA Espoo 15.10.2014 Espoon liikuntapalvelut, liikuntasuunnittelija esa.yletyinen@espoo.fi p. 050 540 6329 LIIKUNTAA IKÄÄNTYVILLE Ikääntyessä säännöllinen ja monipuolinen liikkuminen

Lisätiedot

Maanantai Liikuntahalli ja kuntosali avoinna sekä iltavalvoja paikalla klo Klo Lohko A klo Lohko B klo Lohko C klo Kuntosali

Maanantai Liikuntahalli ja kuntosali avoinna sekä iltavalvoja paikalla klo Klo Lohko A klo Lohko B klo Lohko C klo Kuntosali Maanantai Liikuntahalli ja kuntosali avoinna sekä iltavalvoja paikalla klo 15-21. 8:30 SIIVOUS 8:30 S I I V O U S 8:30 S I I V O U S 8:30 9:00 9:00 9:00 9:00 9:30 Tietäväisen koulu 9:30 9:30 9:30 10:00

Lisätiedot

ERITYISLIIKUNTAKALENTERI

ERITYISLIIKUNTAKALENTERI ERITYISLIIKUNTAKALENTERI Syksy 2015-kevät 2016 Erityisliikuntakalenterista löydät Loviisan eri toimijoiden järjestämät liikuntaryhmät, jotka soveltuvat pitkäaikaissairaiden, eri vammaisryhmien ja toimintakyvyltään

Lisätiedot

50-vuotisjuhla 22. 23.5.2012 Hakametsän jäähalli, Tampere

50-vuotisjuhla 22. 23.5.2012 Hakametsän jäähalli, Tampere 50-vuotisjuhla 22. 23.5.2012 Hakametsän jäähalli, Tampere Ohjelmaryhmien vetäjät tutustumassa esiintymisareenaan! Tapahtumatiedote 2/2012 20.3.2012 Sisältö: 1. Tapahtumarannekkeiden ja ruokailujen tilaamisella

Lisätiedot

Voi hyvin -liikuntakalenteri

Voi hyvin -liikuntakalenteri Voi hyvin -liikuntakalenteri Kevät 2018, toiminta viikoilla 2-17 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI - SUNNUNTAI Eurajoki Luvia Eurajoki Luvia Eurajoki Luvia Eurajoki Luvia Eurajoki

Lisätiedot

LIIKUNTASALIVUOROT KISATIEN LIIKUNTAHALLI

LIIKUNTASALIVUOROT KISATIEN LIIKUNTAHALLI LIIKUNTASALIVUOROT 2018-2019 - KISATIEN LIIKUNTAHALLI 09.00-15-45 (ABC) Koululiikunta yläaste / lukio Tapio Ylinen, Lotta Toivanen 16.00-17.00 (A) Kisatien koulun henkilökunnan lapset Mervi Niskakoski

Lisätiedot

NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi

NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi Tammikuu 2016 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi puh 0400 638 398 SAARISTOMARSSI Jo perinteeksi muodostunut saaristomarssi järjestetään lauantaista sunnuntaihin

Lisätiedot

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö on kokonaisvaltaista kotiin annettavaa tukea vanhemmuuden ja arjen haasteisiin. Tukea voidaan tarjota mm. vanhemman jaksamiseen,

Lisätiedot

Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta

Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta 1. Sähköpostilla 2. Puhelimella suoraan päätoimittajaan, toimitussihteeriin tai toimittajaan (numerot lehden viimeisellä aukeamalla) 3. Kirjeellä/kortilla 4. Facebookisssa,

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 2.4.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

Kontiolahden Urheilijat järjestää kesällä 2010:

Kontiolahden Urheilijat järjestää kesällä 2010: Kontiolahden Urheilijat järjestää kesällä 2010: Leirit: Pro-Sporttileiri Kulho 14.-16.7. Kolme vuorokautta mukavaa toimintaa liikunnan parissa. Hinta: 60 Sisältää: ruokailut, majoituksen, vakuutuksen ja

Lisätiedot

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 Raahen teatteri esittää Komppakujan Cityjänis ja Lehmä-Ammuu Ohjaus: Toni Kettukangas ke 28.10. kello 13.00 Pyhäjoen kirjastossa Esitys on suunnattu päiväkoti- ja

Lisätiedot

TYKY OHJELMA 2016. Pääkohdat

TYKY OHJELMA 2016. Pääkohdat TYKY OHJELMA 2016 Pääkohdat 1. Tyky-Online liikuntaan ja kulttuuriin. 2. Liikuntatoimen Tyky-avustukset 3. Yhteiset tapahtumat Käyttösäännöt. Olet Tammelan kunnan palveluksessa palvelun käyttöhetkellä.

Lisätiedot

Löydä liikunta

Löydä liikunta Löydä liikunta 2018 2019 Tämä on Uudenkaupungin liikuntapalveluiden kokoama opas. Oppaasta löydät tietoa liikuntapalveluiden, Vakka-Suomen Kansalaisopiston sekä eri seurojen ja yhdistysten tarjoamista

Lisätiedot

MONITOIMITALON LIIKUNTASALIN KÄYTTÖVUOROT / talvikausi kevät 2018 (päiv ) ma ti ke to pe la su

MONITOIMITALON LIIKUNTASALIN KÄYTTÖVUOROT / talvikausi kevät 2018 (päiv ) ma ti ke to pe la su MONITOIMITALON LIIKUNTASALIN KÄYTTÖVUOROT / talvikausi 2017-2018 25.8.2017 kevät 2018 (päiv. 21.2.2018) klo 9-11 klo 11-15 Ft/Fp klo 13-14 Sb-kerho 6-9 lk klo 15-16.30 kouluviikoilla Kotikumpu klo 15-16

Lisätiedot

Jäsentiedote 1/2015. Kuva Pertti Tiuttu.

Jäsentiedote 1/2015. Kuva Pertti Tiuttu. Jäsentiedote 1/2015 Kuva Pertti Tiuttu. HUITTISTEN LATU JA POLKU RY. perustettu 1976 Pankkiyhteydet: FI69 11193000052670 (Nordea) FI80 50590040008590 (OP) FI95 44561040010091 (SP) Toimihenkilöt vuonna

Lisätiedot

Isonkyrön perusopetus, kerhotoiminta

Isonkyrön perusopetus, kerhotoiminta Isonkyrön perusopetus, kerhotoiminta 2017-2018 Tähän lehtiseen on kerätty kaikkien koulujen kerhojen sisällöt ja aikataulut. Kerhot on ensisijaisesti tarkoitettu oman koulun oppilaille, mutta mahdollisuuksien

Lisätiedot

Seniorit. Liikuntatarjotin. Työikäiset. Syksy , kevät (ei vko 43, 10) Ilmoittautumiset ryhmiin alkaen klo 8.

Seniorit. Liikuntatarjotin. Työikäiset. Syksy , kevät (ei vko 43, 10) Ilmoittautumiset ryhmiin alkaen klo 8. Liikuntatarjotin Työikäiset Seniorit Syksy 3.9. 14.12.2018, kevät 7.1. 10.5.2019 (ei vko 43, 10) Ilmoittautumiset ryhmiin 27.8.2018 alkaen klo 8.00 Liikuntatarjotin 2 Seniorit, tiedustelut liikunta-asioissa:

Lisätiedot

RUHA WOLLEY ry seurana.

RUHA WOLLEY ry seurana. KAUSIJULKAISU 2012-2013 27. kausi Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija www.netikka.net/ruha.wolley -1- - 2 - RUHA WOLLEY ry seurana. Seura on aloittanut toimintansa vuonna 1986 ja on siitä yhtäjaksoisesti

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 15.08.2014 ELOKUU 2014 Avoinna arkisin ti - pe klo 10-12, lisäksi ke 6.8. ja 20.8. klo 16-18 Aila Schwartzin valokuvanäyttely Ke 20.8. klo 13.00-15.00 Peli-iltapäivä,

Lisätiedot

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 1 SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 18.1.2013 Outokummun kaupungin alueen liikuntapalvelut yli 60-vuotiaille Kevät 2013 2 MAANANTAI SENIORISALIRYHMÄT, käyntimaksu 2 - Klo 10.00, ohjaaja Kati Pykäläinen,044 7559573

Lisätiedot

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä RYHMÄKALENTERI Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä 2018 Sisällys Lukijalle... 2 Aijjoos-toiminta... 3 Eläkeliiton Evijärven yhdistys ry... 3 Eteläpohjalaiset Kylät ry... 3 Järviseudun

Lisätiedot

Kallion musiikkikoulu 2014-2015

Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Opetusta kaiken ikäisille ja tasoisille aloittelijoista edistyneisiin soittajiin. Kallion musiikkikoulu Kallion bändikoulu Musiikkileikkikoulu Pikkukarhu Kallion musiikkikoulu,

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 11.2.2019 31.5.2019 HELMIKUU 2019 Olohuone on avoinna arkisin tiistaisin ja perjantaisin klo 10.00-13.00. Visiitti keskiviikkoisin klo 10-14. Maanantai 11.2. Tiistai 12.2. Keskiviikko

Lisätiedot

Kausitiedote. Seuraava kausitiedote ilmestyy

Kausitiedote. Seuraava kausitiedote ilmestyy Kausitiedote Seuraava kausitiedote ilmestyy 1.12.2017 Ilmoitukset tiedotteeseen 31.11.2017 mennessä osoitteeseen: kari.rissanen@huittinen.fi tai http://www.huittinen.fi/matkailu/huittisissa_tapahtuu/ilmoita_kausitiedotteessa

Lisätiedot

Tammelan lähitorilla tapahtuu helmikuussa 2018

Tammelan lähitorilla tapahtuu helmikuussa 2018 Tammelan lähitorilla tapahtuu helmikuussa 2018 Tammelan lähitori on kaikenikäisten kaupunkilaisten kohtaamispaikka 2. LÄHITORIN PALVELUOHJAUS Mietityttääkö sinua jokin asia? Oletko yksinäinen? Tarvitsetko

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3 / 2014 Sivistyslautakunta 33 Kokousaika Keskiviikko 9.4.2014 klo 18.00-20.16 (kahvitauko 19.15-19.34) Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 29-38

Lisätiedot

PUISTOLAN SEURAKUNTAPIIRIN kevät 2016

PUISTOLAN SEURAKUNTAPIIRIN kevät 2016 PUISTOLAN SEURAKUNTAPIIRIN kevät 2016 Puistolan kirkko Tapulin seurakuntakoti PUISTOLAN KIRKKO Messut sunnuntaisin klo 10 17.1. 2.su.lopp. Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa. Esko M. Laine, Sofia Tuomenvirta,

Lisätiedot

Veteraaniväen lounas. Kansalaisopiston kurssit. Lamujoki-Ojalankylä kyläyhdistyksen 20-vuotisjuhla (ENT.KYLÄTOIMIKUNTA) KYLÄTALO JOKIHELMESSÄ

Veteraaniväen lounas. Kansalaisopiston kurssit. Lamujoki-Ojalankylä kyläyhdistyksen 20-vuotisjuhla (ENT.KYLÄTOIMIKUNTA) KYLÄTALO JOKIHELMESSÄ 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE SYYSKUU 2013 Sisältö Veteraaniväen lounas... 1 Kansalaisopiston kurssit... 1 Lamujoki-Ojalankylä kyläyhdistyksen 20-vuotisjuhla.. 1 Eläkeliiton Pyhännän yhdistys tiedottaa... 1

Lisätiedot

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. syksy 2019 kevät 2020

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. syksy 2019 kevät 2020 Pieksämäen kaupungin erityisliikunta syksy 2019 kevät 2020 ERITYISLIIKUNTA Erityisliikunnan (= soveltava liikunta) ryhmät on tarkoitettu henkilöille, joiden vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 1.11.2018 28.2.2019 Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa os. Huvilakatu 32 tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14.00-15.00, nimi kansioon Omaishoitajien

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Varaus- ja yhteystiedot Sisä- ja ulkoliikuntapaikat. Uimahalli. Soveltava liikunta. Nuoriso- ja liikuntatoimisto

Sisällysluettelo. Varaus- ja yhteystiedot Sisä- ja ulkoliikuntapaikat. Uimahalli. Soveltava liikunta. Nuoriso- ja liikuntatoimisto Sisällysluettelo Varaus- ja yhteystiedot Sisä- ja ulkoliikuntapaikat Liikuntasihteeri Ilkka Kotala 050 427 6460 ilkka.kotala@kemi.fi Toimistosihteeri Eija Juntunen 040 728 6507 eija.juntunen@kemi.fi Yhteystiedot

Lisätiedot

Löydä liikunta

Löydä liikunta Löydä liikunta 2018 2019 Tämä on Uudenkaupungin liikuntapalveluiden kokoama opas. Oppaasta löydät tietoa liikuntapalveluiden, Vakka-Suomen Kansalaisopiston sekä eri seurojen ja yhdistysten tarjoamista

Lisätiedot

päivitetty 9.11.10 Nuoriso- ja liikuntatoimi syyskausi 30.8.-15.12.2010, kevätkausi 2.1.-29.5.2011 KALANNIN KOULU SALI 1 SALI 2

päivitetty 9.11.10 Nuoriso- ja liikuntatoimi syyskausi 30.8.-15.12.2010, kevätkausi 2.1.-29.5.2011 KALANNIN KOULU SALI 1 SALI 2 päivitetty 9.11.10 KALANNIN KOULU Nuoriso- ja liikuntatoimi syyskausi 30.8.-15.12.2010, kevätkausi 2.1.-29.5.2011 SALI 1 SALI 2 MA UPK P-01 / Timo Veijanen p. 041 440 0346 16.00-17.30 UPK P-01 / Timo Veijanen

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 Sisältö: Seuraava kuntatiedote... 1 Valtuuston kokous... 1 Viemärilaitoksen päivystys... 1 Avoin luento/ Pääasia muistista... 1 MTK-Pyhäntä tiedottaa... 1 Eläkeliitto

Lisätiedot

PERJANTAI 18.10. MAANANTAI 21.10.

PERJANTAI 18.10. MAANANTAI 21.10. PERJANTAI 18.10. YÖKAHVILA, Aika: klo 18.00 23.30, 8lk 18v Paikka: Nuorisotalo Wanha Vesilaitos (Kauppakatu 1b) Hinta: Maksuton, 0-promillea Lisätietoja: nuoriso-ohjaaja Teemu Eskelinen p. 044-7100380

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko.

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko. SISÄLLYSLUETTELO Yleistä 2 Hallituksen jäsenet 2 Jäsenedut 3 Hoitovuorokausikorvaus 3 Kuntoutus/Kurssitoiminta 4 Tukihenkilötoiminta 5 Keskusteluillat 6 Osaston toiminta 7 Liikuntaa syöpäpotilaille 8 Yhteystiedot

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

Vehmaan kunnan vapaa-aikalautakunta 01/2015 PÖYTÄKIRJA ASIALISTA. Kokousaika: 19.3.2015 kello 17 18.04. Vapaa-aikasihteeri/ Pöytäkirjanpitäjä

Vehmaan kunnan vapaa-aikalautakunta 01/2015 PÖYTÄKIRJA ASIALISTA. Kokousaika: 19.3.2015 kello 17 18.04. Vapaa-aikasihteeri/ Pöytäkirjanpitäjä 1 Vehmaan kunnan vapaa-aikalautakunta 01/2015 PÖYTÄKIRJA ASIALISTA Kokousaika: 19.3.2015 kello 17 18.04 Kokouspaikka: Liikuntahallin kokoustila 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 ntarkastajien

Lisätiedot