...ja maailmasi kasvaa HEINÄ- JA ELOKUU 2014 KESÄ JATKUU!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "...ja maailmasi kasvaa HEINÄ- JA ELOKUU 2014 KESÄ JATKUU!"

Transkriptio

1 VIHERLASSILAN ASIAKASLEHTI Kannattaa säästää hyödyt vinkeistä ja tarjouksista koko kesän! JA ELOKUU 2014 KESÄ JATKUU! Viherlassilan taimitarjoukset rönsyilevät TUTUSTU KESÄN INSPIROIVIIN IDEOIHIN! Hae lisää kesää meiltä!...ja maailmasi kasvaa

2 Sopivaa puuhaa koko kesäksi! Sormet multaisina ja kasvot pihapuuhissa päivettyneinä siinä on tämän kesän trendikkäin olemus. Puutarhassa puuhailusta tulee rauhallinen mieli ja iloinen ilme ja mikä parasta: sivutuotteena saat pihaasi tai parvekkeellesi kauneutta tai terveellisen herkullista popsittavaa pitkin kesää. Kasvilavoissa voi kasvattaa mitä vaan: kurpitsat, porkkanat ja punajuuret rehottavat kilpaa salaattien ja yrttien kanssa. Joukkoon kannattaa istuttaa myös muutamia kesäkukkia, samettikukat tunnustavat täyteläisiä värejä ja karkottavat siinä ohessa porkkanakemppejä ja klassisten kehäkukkien terälehdillä voi koristaa salaatteja tai kesäbooleja. Valitse kasvien joukkoon myös nenäiloa: voimakkaasti tuoksuvat yrtit lähellä oleskelupaikkoja ja kulkureittejä virittävät meihin kesämieltä. Tee uusi kasvimaa tai täydennä jo tehtyä: perunat ja sipulit, salaatit ja mansikat, herneet ja muut herkut ehtivät hyvin kasvaa lautasellesi asti! Laita kehäkukan terälehtiä jääpala-astiaan ja saat kylmänkauniita kesäjuoman viilentäjiä! Nyt Viherlassilasta! SOMERSET SEEDLES VIINIKÖYNNÖKSET Erittäin talvenkestävä, hyvänmakuinen ja täysin siemenetön lajike. Taimia rajoitettu erä hae pian omasi! 30,- 2 kpl (norm. 22 kpl) Viiniköynnöksen kanssa ystävyys on molemminpuolista kunhan muistat oman osasi: 1. Valitse lämmin ja aurinkoinen paikka. Eteläistä seinustaa köynnös luulee paratiisiksi. 2. Kaiva köynnökselle reilu kuoppa: leveyttä saman verran kuin kaivajalla on matkaa kyynärpäästä sormiin ja syvyyttä puoli metriä. 3. Sekoita kaivamaasi maahan uutta multaa ja puoli kourallista kevätlannoitetta. 4. Istuta taimet hyväntuulisena 5. Kastele istutuksen yhteydessä runsaasti ja muista itsekin juoda välillä. 6. Siirry puolentoista metrin päähän ensimmäisestä taimesta ja aloita taas kohdasta yksi. 7. Jos oikein haluat hellitellä köynnöksiä, niin laita juurelle 5 10 sentin kerros hiekkaa, niin rikkaruohot eivät leiki verottajaa ja vie taimellesi varattua valoa ja ravinteita. 8. Laita kasvavalle taimelle tueksi keppi, säleikkö tai tukilanka. 9. Jos kasvi meinaa tulla liian tiheäksi tai haluat kasvatella sitä tiettyyn muotoon, niin syksyllä lehtien putoamisen jälkeen on oikea aika leikata. 10.Kehu itseäsi ja noteeraa, miten köynnös kiittää sinua hyvällä kasvulla. Aito ja alkuperäinen, vaaleanpunainen kastelulannoite: PUUTARHAN KESÄ 1KG 8, 50 (norm ) Kukittaa ahkerasti ja parantaa vihannesten laatua ja määrää. Sopii myös huonekasveille. Veteen sekoitettavan Puutarhan Kesän ravinteet ovat kasvien käytössä nopeasti. TÄÄ AIVAN PUSKISTA! KOTIMAISET VADELMAN ASTIATAIMET 6, 90 (norm. 10,00)

3 Viherlassilan kanta-asiakkaalla pysyy ilo ilmeessä! Anna lahjaksi ja vie tuliaisiksi kasvun iloa! Kesä on juhlien aikaa: vietetään syntymäpäiviä ja häitä, käydään lomavisiiteillä ja sukuloimassa. Viedään tuliaisia ja muistetaan naapureita. Antamalla lahjaksi puun taimen annat muistopuun muodossa yhdellä kertaa monta lahjaa: hyvin valittu puu tuottaa iloa kaikkina vuodenaikoina. Havupuu tuo vihreyttä ja näkösuojaa myös talvella, lehtipuun hankkimalla saat neljä erinäköistä puuta yhden hinnalla: kevään hento viherrys, kesän kukoistus, syksyn väriloisto ja talvisen rungon kauneus samassa paketissa. Symbolisestikin puu on aina lupaus uudesta, kasvusta ja toivosta. Viherlassilasta saat lahjapuut tarvittaessa nätisti paketoituna. Jos et ole ihan varma lahjansaajan mausta, turvaa selustasi antamalla Viherlassilan lahjakortti. Lahjasi miellyttää saajaansa varmasti! Muista lahjoa myös elämäsi tärkeintä ihmistä - itseäsi! KEKKILÄ PUUN VARUSTEET -SETTI Yhdessä pakkauksessa kaikki tarvittava tuki ja suoja, jonka nuori puu tarvitsee juurtuakseen ja kasvaakseen. Puun varusteet -setti sisältää kaksi vahvaa tukikeppiä, sidontaan sopivan tervanauhan ja kaksi suojaverkkoa sekä puun nimikyltin. (norm. 36,00) KOTIMAASSA VILJELTY PENSASKIRSIKKA LATVIAN MATALA ISTUTA VIELÄ SE OMENAPUU tai kokeile pensaskirsikkaa! Matalakasvuisena sopii pieneenkin pihaan, tuottaa suuria ja makeita marjoja, jotka kypsyvät jo heinäkuun alussa. Erittäin kaunis koristepuu ja alkukesän kukinta suorastaan hurmaa! Itsepölytteinen ja talvenkestävä Perhe on pop! PERHE- OMENAPUUT JA PERHEPÄÄRYNÄT 20 % Useampi lajike yhdessä puussa takaan varman pölytyksen ja hyvän sadon. Perhepuut ovat kuin ihmisperhe: samaan perheeseen sattuu usein erilaisia lapsia ja perhepuussa jokainen oksa tuottaa erinäköisiä ja makuisia hedelmiä! Perhepuu on hyvä lahjaidea! KEKKILÄN SYYS- LANNOITE 10 KG 23, 00 Levitä syyslannoite puille, pensaille ja hedelmäkasveille elo-syyskuussa, kun kasvit vielä kasvavat, mutta valmistautuvat jo talveen ja suunnittelevat seuraavan kesän kukinnan runsautta. TÄÄ IHAN PUUN TAKAA! Fiskarsin korkealaatuiset työkalut kestävät aikaa ja pohjoisia olosuhteita! FISKARS CLASSIC Kerää koko sarja, aloita vaikka näistä: Fiskars Classic puutarhalapio 49,90 Fiskass Classic puutarhatalikko 49,90

4 Kummalla puolella se ruoho nyt olikaan vihreämpää? Täl pual vai tois pual aitaa? Tee-se-itse -pihanhoitajalle Ruohonjuurihoitoa saat nurmikollesi Viherlassilasta: nurmikonsiemeniä, multaa, kalkkia, lannoitteita, lapioita, nurmikkojyrä vaikka lainaksi ja sammaleenkarkottajia. Valmiimmasta tykkäävälle Jos kaipaat nopeasti valmista, käytä siirtonurmikkoa tai todella helppohoitoista valmista metsäpohjamaata eli kunttaa. Kuntta on ekologinen ja luonnonmukaisuudessaan kestokaunis ratkaisu! Jos tontillasi on alue, missä ei kuljeta, saat sinne valmista maksaruohomattoa. Se vihertää ja kukkii ja asennuksen jälkeen se on täysin huoltovapaa! Maksaruohomatosta voi tehdä myös viherkaton! Silja MAKSARUOHOMATTO 49, 00 /m 2 MIKA KUNTTAMAA 30, 00 /m 2 Maksaruohomatto, siirtonurmikko ja kunttamaa TOIMITUSMYYNTINÄ: Toimitusaika 2-10 vrk. Hinnat alkaen muun kuorman yhteydessä. TEE OMA KUKKANIITTY! Perhoset ja muut pölyttävät pörriäiset rakastavat kukkaniittyjä ja kukkapellosta on mukava poimia kukkia keittiön pöydälle ja vaikkapa kylään lähtiessä. Ohjeen saat myymälästämme. KETOKUKKASEOS FLOREA Monivuotinen 30, 00 (200 m²) Kylvetään nyt ja kukkii ensi kesänä. Ja sitä seuraavana ja sitä seuraavana Kauppiaspariskunta Silja ja Mika Lassila henkilökuntineen tietävät pihanhoidon niksit. Viherlassilassa hyvät neuvot eivät ole kalliita vaan kallisarvoisia! Ja sinulle ilmaisia! GARDENA WATER SMART VESIMITTARI 25, 00 Nyt loppuu arvailu: Gardenan kastelumittarilla tiedät minkä verran vettä kuluu. Mittari on mahdollista liittää hanaan, ruiskuun tai pumppuun. Suurelta näytöltä on helppo seurata päivittäistä tai vuodenaikaan kohdistuvaa vedenkulutusta. Mittari toimii mukana tulevilla paristoilla ja se on helppokäyttöinen. SIIRTONURMIKKO 5, 00 /m 2 DEWDROP TIHKULETKU 21, 90 Pituus 15m/ Ø12,5 mm Pakkaus sisältää liittimet Tihkuletku kastelee kukkapenkit, vihannekset ja reunukset tasaisesti ja vettä säästävästi. Tihkuletku toimii sekä maan alla että päällä.

5 Tänä kesänä mä aion olla ihan pihalla HOPEAPAJUPUU 20, 00 /kpl Hopeapaju viihtyy varsinaissuomalaisessa savimaassa. Sen alla voit lauleskella Hopeisen kuun sävelellä, miten hopeinen puu luoooo, pihalle varjoooo, linnulle turvaa ja pesäoksan tarjoooo Viherlassilan kanta-asiakaskortin hankkiminen on kuin laittaisi siemenen multaan. Pieni teko tuo mukanaan paljon vihreää hyötyä ja kukkivaa iloa. Kesävinkkejä keittiöpuutarhaan Muista täydentää kylvörivistöjäsi kesällä: tuoretta salaattia ja retiisejä ja uusia yrttielämyksiä saat, kun teet lisäkylvöjä parin viikon välein Ruukkupuutarha elää koko kesän On aika vaihtaa kuihtuneet kukat pois ja vaihtaa ne kokonaan uusiin. Heinät, keijunkukat, bataatit ja muut ihanuudet buustaavat kukkaruukkusi uuteen kukoistukseen. Nyt on verraton aika istuttaa uusia kukkia, vai uusitko myös ruukut? Astiataimia voit istuttaa huoletta myös keskikesällä Tykkäätkö modernin pelkistetystä tyylistä: tee selkeitä istutusryhmiä, käytä runsaasti taimia mutta säästeliäästi värejä. ISTUTA ELÄVÄ AITA! Kasveista istutettu aita suojaa melulta, pölyltä ja katseilta. Aidalla voit rakentaa oman rauhallisen nurkkauksen myös kaupunkipihalle. Puilla ja pensailla voit luoda puutarhaasi suotuisan pienilmaston, jossa viihtyvät sekä kasvit että ihmiset. KUUSET Komeat leikatut 1,2 1,5 m korkuiset astiataimet TARJOUS Pieneenkin pihaan voi valita voimakaskasvuisia kasveja. Säännöllinen leikkaus pitää kasvuvauhdin hallittuna. Aitaan tai muuten vaan: KARTIO- TUIJAT 100 cm astiataimet, uutta satoa 9, 50 Vihreä myös talvella! JALO- SYREENIT XL kokoa TARJOUSERÄ Hyvä tuoksu! Herneenversoja tai keskenkasvuisia palkoja voi käyttää salaatteihin. Myös herneenkukat ovat syötäviä! Jos viljelyksillesi ilmestyy etanoita, levitä rivien väliin kekomaisena nauhana hienoa hiekkaa. Limaiset etanat karttavat pintaansa tarttuvia hiekanjyväsiä. Nauriit antavat parhaan sadon kylvettynä heinäkuun alussa. Kesäpunajuurista voi wokata myös naatit UUSI SIEMEN- VALIKOIMA kesäkylvöihin nyt myymälässämme. 0, 90 alk. / pussi PALLO BUXUS 20 cm 15, 90 TÄÄ AIVAN PUSKISTA! LAADUKKAAT SERRALUNGA RUUKUT 20 % Ruukut Loppukesän loistoa hortensioilla! PERINTEINEN SYYSHORTENSIA 12, 50 kestävät pakkasta ja UV-säteitä ja ne sopivat sekä ulos että sisälle. Hortensiat antavat hämärtyvään syyspuutarhaan upeaa kukkaloistoa. Valkokukkaisista hortensioista löytyy useita pitkään kukkivia lajikkeita. Istuta hortensiat suojaan iltapäivän paahteelta. Kasvualusta saa olla hapanta, humuspitoista, runsasravinteista ja vettäläpäisevää. Rodomulta on hortensiallekin varma valinta. Valikoimassamme on juuri nyt uutuuslajikkeita ja kaikki ovat kotimaista tuotantoa!

6 TÄÄ AIVAN PUSKISTA! MARJAPENSAAT 5, 90 alk. Vaihtelu virkistää myös pihassa: kokeile uutta, tee ruukkupuutarha sinne, missä muutoin ei kuki mikään, istuta iloisesti kukkivia kesäkukkia pursuilemaan vaikka vanhoihin kenkiin ja istuta marjapensaita kulkureitin varrelle suun iloksi Marjapiirakan teko alkaa istutuksesta! KARHUNVATTU SONJA 12, 50 Loppukesän runsasta väriloistoa kärhöillä! Kokeile myös ruukkuistutuksissa tai istuta vaikka ruusupensaan lomaan SUURIKUKKAISET LOISTOKÄRHÖT alk. 8, 90 Useita eri lajikkeita TEE PERHOSILLE OMA KUKKABAARI PERHOSPUUTARHALLA! Puutarhuri saa tekemisen ilon ja perhosten seuran lisäksi hyötykasvinautintoja, yrttien makua, näyttäviä kukkaistutuksia tai aromikkaita tuoksuja. Tai vaikka kaikkia valitse itse! Jos pihassasi kasvaa nokkosia, voit onnitella itseäsi. Käännä nokkosongelma voitoksi ja tee nokkosvettä, jota voit käyttää lannoitukseen ja kasvinsuojeluun. Kerää ämpärillinen nokkosen versoja ja täytä ämpäri vedellä. Anna muhia vuorokausi. Siivilöi ja käytä kirvojen torjuntaan puutarhassa. Pidempään seisonut nokkoskäyte on erittäin typpipitoinen lannoite! Laimenna käyte veteen suhteessa 1:10. Uudelleen versova kasvusto sopii lettuihin ja sämpylöihin. Suomen olosuhteisiin hyvin sopiva maatiaislajike: aikaisin kypsyvä, kestävä ja itsepölytteinen! Marjat ovat suuria ja makeita ja kiiltävän mustia. Marjoneet versot poistetaan syksyisin. Villiviini kasvaa teinipoikaakin nopeammin. Se peittää kauniisti seinän tai maanpinnan ja se kestää talvea hyvin. Kesävehreyden lisäksi villiviini tarjoaa bonuksena loistavan punaisen syysvärin! Komeasti kukkivia perhoskasveja Leimut, nauhukset, punahatut, punalatvat, päivänhatut, rantakukat ja värimintut Ruukkuihin ja parvekkeelle sopivia perhoskasveja Tuoksuva syyssyrikkä Ruohosipuli Samettikukat Timjamit Tuoksuvat meiramit ja oreganot Tuoksuvia perhoskasveja Ampiaisyrtti Illakko Mintut ja kissanmintut Pihasyreeni Viherlassilan kanta-asiakkuus on ilmaista. Muista käyttää korttiasi niin hyödyt jatkuvasti! VILLIVIINI Oi mitkä puskan värit! 8, 90 Itsekiipeävä ja säleikkövilliviini OMAA TUOTANTOA!

7 Kotimaiset PENSAS- MUSTIKAT alk.14, 90 KIRSIKKA- PUUT - 20 % JOKA Kesä jatkuu ja myymäläämme tulee uusia tuotteita pitkin kesää. Tule Sinäkin! Vi betjänar er också på svenska och era växter på växternas språk! Viherlassila kesä lehden tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää tai asti. Alennukset tulevat normaalihinnoista....ja maailmasi kasvaa JOS ET OMISTA AUTOA TAI EHDI KUSKAILEMAAN, KÄYTÄ KULJETUS- PALVELUAMME! RAUMAN VALTATIE NAANTALINTIE SUIKKILANTIE V I H E R L A S S IL A VAKKA-SUOMENTIE Alakyläntie 2-4, TURKU (02) ALAKYLÄNTIE PITKÄMÄENK. NAANTALIN PIKATIE PUISTOK. KÖYDEN- PUNOJANK. KOULUK. RATA- PIHANK. Myymälämme on avoinna MA-PE 9-20, LA 9-18, SU aukiolo vaihtelee kauden aikana Tervetuloa välkommen!

KEVÄTKUVASTO 2013. Tilaa helposti netistä www.kauppila.fi

KEVÄTKUVASTO 2013. Tilaa helposti netistä www.kauppila.fi KEVÄTKUVASTO 2013 Myrttilinnunruoho sivulla 13. Tilaa helposti netistä www.kauppila.fi Tämän kuvaston tuotteet toimitetaan viikoilla 11-15. Tämän kuvaston tilauksia ei voi yhdistää Taimikuvaston tilauksiin.

Lisätiedot

Puutarhan neljä kaunista vuodenaikaa

Puutarhan neljä kaunista vuodenaikaa TAINA KOIVUNEN Puutarhan neljä kaunista vuodenaikaa LUKUNÄYTE GUMMERUS LUKUNÄYTE Kiitän Kirjailijoiden ja kääntäjien kirjastoapurahalautakuntaa saamastani apurahasta. Lämpimät kiitokset kaikille, joiden

Lisätiedot

Synttäritarjous PIONITULPPAANI BLUE WOW. 2,95 / 5 kpl (ovh 7,50) Tilaa s. 11

Synttäritarjous PIONITULPPAANI BLUE WOW. 2,95 / 5 kpl (ovh 7,50) Tilaa s. 11 Synttäritarjous PIONITULPPAANI BLUE WOW 2,95 / 5 kpl (ovh 7,50) Tilaa s. 11 SYYSKUVASTO 2015 Silmut ja siemenet kasvattaa, lämmin sydän ja hyvä maa Hyvä puutarhaystäväni Poikkeuksellisen viileä kevät ja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN PIHA JA PUUTARHASANOMAT

JYVÄSKYLÄN PIHA JA PUUTARHASANOMAT Numero 11 JYVÄSKYLÄN PIHA JA PUUTARHASANOMAT 8. 3. 2013 Jyväskylän Puutarhaseura ry. 117. toimintavuosi Atsaleat loistavat keväällä Ilo irti puutarhassa on vuoden 2013 valtakunnallinen puutarhateema. Valtaosa

Lisätiedot

MA Pohjois-Savon Martat ry KP Kuopion puutarhaseura ry PP Pitkälahden puutarhakerho. (tapahtumat Kuopiossa, ellei toisin mainita)

MA Pohjois-Savon Martat ry KP Kuopion puutarhaseura ry PP Pitkälahden puutarhakerho. (tapahtumat Kuopiossa, ellei toisin mainita) Muutokset tapahtumiin ovat mahdollisia. Osaan tapahtumista on ilmoittauduttavan ja osa tapahtumista on maksullisia. Lisätietoja saat tapahtuman järjestäjältä. Löydät yhteystiedot tästä lehtisestä. LISÄTIETOJA

Lisätiedot

Esikasvatettavat taimet 2014

Esikasvatettavat taimet 2014 Esikasvatettavat taimet SUPER Petunia Crazytunia Mandeville Tilaa s. 3 3 kpl 4 7,50 (ovh. 410,50) Erittäin helppohoitoinen 2 1 2 1 Amppelibambu Green Twist Amppelibambu Green Twist Sydämellistä vehreyttä!

Lisätiedot

Harrastajatuotteet. 2013 Suomi

Harrastajatuotteet. 2013 Suomi Harrastajatuotteet 2013 Suomi Vihreä koti ympäri vuoden Kesä on lyhyt niin meillä Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa. Tästä huolimatta suomalaisten kiinnostus koristepuutarhan hoitoa ja hyötyviljelyä

Lisätiedot

TIKKURILAN MAALIPÄIVÄ 299,- 179,- 2790,- 1395,- 1795,- 3690,- KANNUKSEN AGRIMARKETISSA KESKIVIIKKONA 18.5. KLO 10-17! HSP-Asennus

TIKKURILAN MAALIPÄIVÄ 299,- 179,- 2790,- 1395,- 1795,- 3690,- KANNUKSEN AGRIMARKETISSA KESKIVIIKKONA 18.5. KLO 10-17! HSP-Asennus www.pihla.fi Ikkunat ja ovet asennettuina, Pihla-rahoituksella! Jani Harja P. 040 903 0757 Hoidamme kaiken. Pyydä ilmainen esittely. Myynti 0400 387 188 Ruutihaantie 13, YLIVIESKA www.omegakeittiot.fi

Lisätiedot

Vadelma (Rubus idaeus) HSPY jäsenlehti. Kesä 2011

Vadelma (Rubus idaeus) HSPY jäsenlehti. Kesä 2011 HSPY jäsenlehti Kesä 2011 Vadelma (Rubus idaeus) Vadelmissa on kohtalaisen paljon hedelmähappoja, sokereita on runsaasti varsinkin aurinkoisina kesinä. Kivennäis- ja hivenaineista vadelmassa on runsaasti

Lisätiedot

KOMPOSTOINTI- OPAS. Teksti: Tiina Ikonen, Pohjois-Savon Martat ry

KOMPOSTOINTI- OPAS. Teksti: Tiina Ikonen, Pohjois-Savon Martat ry KOMPOSTOINTI- OPAS Teksti: Tiina Ikonen, Pohjois-Savon Martat ry SISÄLLYS- LUETTELO 2 KOMPOSTOINTIOPAS Kompostointi - helppoa ja palkitsevaa 4 Kompostoidaan kaikki maatuva 6 Kompostori, kehikko vai kasakomposti?

Lisätiedot

Jaanan ja Mikon valovoimaa

Jaanan ja Mikon valovoimaa Teatterin yhdistävä taika Mira-talo on kulttuurien keskus V A A S A 1 / 2 0 0 7 T O U K O K U U Vuoden hurmaavin päivä Nuorten äitien onni Leikkimökin taikaa Upein leikkimökki on itse tehty Jaanan ja Mikon

Lisätiedot

Maatiainen - Det lantliga kulturarvet ry

Maatiainen - Det lantliga kulturarvet ry Siemenluettelo 2007 Maatiainen - Det lantliga kulturarvet ry Maatiainen ry on perustettu vuonna 1989. Yhdistys pyrkii säilyttämään vanhat viljelyja koristekasvit eli maatiaiskasvit sekä alkuperäiset kotieläinrodut

Lisätiedot

valis! kotiin Kato isi: >s. 26 Väriä Kotitalon piha tarjoaa monta tilaisuutta tutustua lintuihin

valis! kotiin Kato isi: >s. 26 Väriä Kotitalon piha tarjoaa monta tilaisuutta tutustua lintuihin sukas asiakaslehti VVO:n asukkaille n u m e r o 1 m a a l i s k u u 2 0 0 8 valis! Kato isi: Kotitalon piha tarjoaa monta tilaisuutta tutustua lintuihin >s. 26 kotiin Väriä maalaamalla uutta ilmettä Ikääntyvien

Lisätiedot

Maatiaiskasvien, -eläinten ja -maisemien puolesta 4/2008

Maatiaiskasvien, -eläinten ja -maisemien puolesta 4/2008 Maatiaiskasvien, -eläinten ja -maisemien puolesta 4/2008 Maatiainen - Det lantliga kulturarvet ry Maatiainen ry on perustettu vuonna 1989. Yhdistys pyrkii säilyttämään vanhat viljely- ja koristekasvit

Lisätiedot

NO. 2 2013. Partylite Nordic. magazine. Syksy 2013. Täynnä väriä ja energiaa! WORLDWIDE

NO. 2 2013. Partylite Nordic. magazine. Syksy 2013. Täynnä väriä ja energiaa! WORLDWIDE NO. 2 2013 Partylite Nordic magazine Syksy 2013 Täynnä väriä ja energiaa! Panosta PÄÄLLIKÖITYMISEEN - Se kannattaa! TH www.partylite.fi A NNIVERSARY 1 WORLDWIDE DRAMAATTISTA TUNNELMAA TH A NNIVERSARY WORLDWIDE

Lisätiedot

Asiantuntija 1. Laatutakuun sidosryhmälehti 1/2013. Luovasti lomalle Kevättyöt käynnistyvät pihalla. Radiossa koetaan tunteita

Asiantuntija 1. Laatutakuun sidosryhmälehti 1/2013. Luovasti lomalle Kevättyöt käynnistyvät pihalla. Radiossa koetaan tunteita Asiantuntija 1 Laatutakuun sidosryhmälehti 1/2013 Luovasti lomalle Kevättyöt käynnistyvät pihalla Radiossa koetaan tunteita 2 Ammattilainen asialla Ari Ijäs Uteliaana uuteen aamuun Yrittäjyys oli ollut

Lisätiedot

MOIKOISISSA LÄHELLÄ KAIKKEA ARI JA HENNA LAHDEN KOTI ON. Annan Amerikankuulumiset. sivulla 9. Tuire ja Veikko Mustalahden mehiläiset asuvat Illoisissa

MOIKOISISSA LÄHELLÄ KAIKKEA ARI JA HENNA LAHDEN KOTI ON. Annan Amerikankuulumiset. sivulla 9. Tuire ja Veikko Mustalahden mehiläiset asuvat Illoisissa ELÄMÄÄ SAARISSA HIRVENSALON, KAKSKERRAN JA SATAVAN OMA LEHTI SYYSKUU 2013 Tuire ja Veikko Mustalahden mehiläiset asuvat Illoisissa Iida Vartiainen aloitti koulun Tiina ja Pekka Mäkelän pihavieraina Kai

Lisätiedot

Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968

Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968 2011 Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968 Tervetuloa in maailmaan! Pohjolan kesä tuntuu usein kovin lyhyeltä, mutta se on pidempi kuin uskotkaan.

Lisätiedot

Sormet multaan puutarhakaupan kautta! Kotivakuutus korvaa myös piha-alueiden myrskyvahinkoja. Omakotitalkkaritoiminta - uusi palvelu jäsenistölle!

Sormet multaan puutarhakaupan kautta! Kotivakuutus korvaa myös piha-alueiden myrskyvahinkoja. Omakotitalkkaritoiminta - uusi palvelu jäsenistölle! Lohjan Seudun Omakotiyhdistyksen jäsenlehti 2012 Kotivakuutus korvaa myös piha-alueiden myrskyvahinkoja Omakotitalkkaritoiminta - uusi palvelu jäsenistölle! Sormet multaan puutarhakaupan kautta! Paikallista

Lisätiedot

Taimikuvasto 2012. myynti@kauppila.fi. www.kauppila.fi. Tilaa kätevästi www.kauppila.fi nettikaupastamme: Uutuus

Taimikuvasto 2012. myynti@kauppila.fi. www.kauppila.fi. Tilaa kätevästi www.kauppila.fi nettikaupastamme: Uutuus Tään kuvaston tuotteet toiitetaan viikoilla 17-24. Tään kuvaston tilauksia ei voi yhdistää Kevätkuvaston tilauksiin. Kuvaston tarjoukset voiassa 31.5. saakka tai niin kauan kuin tavaraerät riittävät. Tuotteet

Lisätiedot

HALUATKO SAADA KAUNIIN PIHAN MAHDOLLISIMMAN HELPOSTI?

HALUATKO SAADA KAUNIIN PIHAN MAHDOLLISIMMAN HELPOSTI? KEVÄT 0 HUIPPUTARJOUS! juurakkoa SYYSLEIMU 'MISS PEPPER' (Phlox paniculata) tuotenro. 044 heinä-elokuu 80-00 cm 9 (Norm. 4,9) HALUATKO SAADA KAUNIIN PIHAN MAHDOLLISIMMAN HELPOSTI? Osallistu kevätkampanjaamme

Lisätiedot

6VINKKIÄ KOTI JA SISUSTUS INSPIROIDU JA

6VINKKIÄ KOTI JA SISUSTUS INSPIROIDU JA 6VINKKIÄ Muotoilu ja design Ota käytettävyys suurennuslasin alle TÄMÄ JULKAISU ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA TEEMALEHTI Puukalusteet Tee huonekalusta uusi perheenjäsen Puutarha ja piha Minna Toivanen auttaa

Lisätiedot

aviisi Keuruun Ekokylän

aviisi Keuruun Ekokylän aviisi Keuruun Ekokylän 2013 2013 Sisältö Puheenjohtajan palsta... 3 Kivitalon saneeraus jatkuu... 4 Kivijärven tilan osto Keuruun Ekokylä ry:lle... 6 Juomatuotantoa Keuruun Ekokylässä... 7 Ekokylän puutarha...

Lisätiedot

-48% -59% Lakattu/petsattu 99x46x79,5 cm 289,- (560,-) Näyttävännäköinennäköinen jakok

-48% -59% Lakattu/petsattu 99x46x79,5 cm 289,- (560,-) Näyttävännäköinennäköinen jakok GOLFKURSSILLE! Täällä vartioin minä, Herra Ruostunut Pupu. SIVU 4 Keskiviikko24.6.2015 3. vuosikerta n:o 24 Jakelu 17 645 kpl News-lehdet nurmijarvi-golf.fi HAMMASHOITOA +SYY HYMYYN Hammaslääkärit Maarit

Lisätiedot

s u n e n m et säp tarha

s u n e n m et säp tarha Ella Räty Hanna Marttinen metsäpuutarha w e r n e r söde r s t r ö m osake y h t i ö h e l s i n k i Tekijät ja WSOY 2014 Teksti ja piirrokset Ella Räty Valokuvat Hanna Marttinen/Studio Kiiltomato ja Ella

Lisätiedot

Portsan. Sanomat PORTSASSAKIN VOI OLLA HULLUNA PUUTARHAAN 1/2014 HELLAKAKLUUNISSA: TEE-SE-ITSE -PATOVENTTIILI

Portsan. Sanomat PORTSASSAKIN VOI OLLA HULLUNA PUUTARHAAN 1/2014 HELLAKAKLUUNISSA: TEE-SE-ITSE -PATOVENTTIILI 1/2014 Portsan Sanomat PORTSASSAKIN VOI OLLA HULLUNA PUUTARHAAN RISKILLÄ RISTEYKSEEN - PIKKUPORTSALAISET KOULUTIELLÄ KOSKEN LEIPOMO TUNTEE HYVÄN LEIPOMON RESEPTIN HELLAKAKLUUNISSA: TEE-SE-ITSE -PATOVENTTIILI

Lisätiedot

metsä on täynnä elämää KERTOMUS SUURIMMASTA LUONNONVARASTAMME

metsä on täynnä elämää KERTOMUS SUURIMMASTA LUONNONVARASTAMME metsä on täynnä elämää KERTOMUS SUURIMMASTA LUONNONVARASTAMME 1 METSÄ ON TÄYNNÄ ELÄMÄÄ Tämän kirjan ruotsinkielinen alkuperäisteos on Skogen är full av liv, jonka ensimmäinen painos julkaistiin 2004. Kirjaa

Lisätiedot

T u o m a s Alijoki (to i m.) RUOKOKIRJA OPAS RUO ON HYÖDYNTÄMISEEN

T u o m a s Alijoki (to i m.) RUOKOKIRJA OPAS RUO ON HYÖDYNTÄMISEEN T u o m a s Alijoki (to i m.) RUOKOKIRJA OPAS RUO ON HYÖDYNTÄMISEEN Päätoimittaja: Tuomas Alijoki Kielenhuolto ja toimitustyö: Jenni Leppänen Taitto ja graafinen suunnittelu: Hanna Saari Kannen kuva: Tuomas

Lisätiedot

Saunaan syntyy höyryverho samaan tapaan kuin turkkilaisessa saunassa. Teksti: Tuomas Lehtonen

Saunaan syntyy höyryverho samaan tapaan kuin turkkilaisessa saunassa. Teksti: Tuomas Lehtonen 2 Kevätmessut 2013 Messuinfo Saunaan syntyy höyryverho samaan tapaan kuin turkkilaisessa saunassa. 3 Oma Koti koti, asuminen, rakentaminen ja remontointi Kevät saapuu Messukeskukseen 11. 14.4. Höyrykiuas

Lisätiedot