Toimintakertomus vuodelta 2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "www.vaasanteknillinenseura.fi Toimintakertomus vuodelta 2015"

Transkriptio

1 Toimintakertomus vuodelta 2015

2 Sisältö 1. Vaalikokous Vuosikokous 3. Vaalikokous 4. Jäsentilaisuudet 5. Johtokunnan toiminta 6. Avustustoiminta ja stipendit 7. Jäsentilasto

3 1. Vaalikokous 2014 Vaalikokous pidettiin maanantaina Wärtsilän tiloissa, Tarhaajantie 2, Vaasa Talousarvio ja jäsenmaksu hyväksyttiin rahastonhoitajan esityksen mukaisesti. Jäsenmaksuksi vuodelle 2015 tuli 20 euroa.

4 Vaalikokouksessa valittiin vuoden 2015 johtokunta: Johanna Ahopelto, puheenjohtaja, tiedotus- ja webvastaava; ; etunimi.sukunimi (ä) desnetti.fi Sauli Jäntti, varapuheenjohtaja ja jäsenrekisterivastaava; ; etunimi.sukunimi (ä) merinova.fi Nora Möttönen, sihteeri; ; etunimi.sukunimi (ä) gmail.com Jussi Sievänen, rahastonhoitaja; ; etunimi.sukunimi86 (ä) gmail.com Ilkka Raatikainen, jäsentilaisuusvastaava (ilmoittautumiset) ja TEK-yhdyshenkilö; ; etunimi.sukunimi (ä) desnetti.fi Raimo Sillanpää, jäsen, jäsentilaisuusvastaava: ; etunimi.sukunimi (ä) anvianet.fi Maarit Vesapuisto, isäntä; Johtokunnan kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeutetut opiskelijaedustajat: Tutti ry:n pj Jens Renqvist; puheenjohtaja (ä)tutti.fi teekkariyhdysmies Tytti Niemi, etunimi.sukunimi (ä) tek.fi

5 2. Vuosikokous Vuosikokous järjestettiin Novafloor Oy:n tiloissa Vaskiluodossa Toimitusjohtaja Markus Myllymäen isä Jarmo Myllymäki kertoi mielenkiintoisen yritysesittelyn. Vuosikokouksessa hyväksyttiin vuoden 2014 toimintakertomus, kuultiin toiminnantarkastuskertomus ja hyväksyttiin sekä VTS:n että Reino Ignatiuksen stipendirahaston tilinpäätökset ja taseet. Vuoden 2014 johtokunnalle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus yksimielisesti.

6 3. Vaalikokous Vaasan Teknillinen Seura ry valitsi vaalikokouksessaan johtokunnan jäsenet ja toiminnantarkastajat vuodeksi Puheenjohtajana jatkaa FT, KTT Johanna Ahopelto, samalla myös tiedotus- ja webvastaava. DI Sauli Jäntti valittiin jälleen varapuheenjohtajaksi ja jäsenrekisterivastaavaksi. DI, kauppat. yo Miika Pietilä valittiin uutena johtokunnan jäsenenä seuran sihteeriksi. DI Jussi Sievänen jatkaa rahastonhoitajana ja DI, KTM Maarit Vesapuisto isäntänä. TkT Ilkka Raatikainen toimii vuonna 2016 jäsenhankintavastaavana sekä TEK-yhdyshenkilönä ja ins. Raimo Sillanpää jäsentilaisuus- ja ilmoittautumisvastaavana. Johtokunnan kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeutetut opiskelijaedustajat vuonna 2016 ovat Tutti ry:n puheenjohtaja, tekn. yo Saana Liimatainen sekä teekkariyhdysmies, tekn. yo Tytti Niemi. Toiminnantarkastajiksi valittiin DI Timo Anttila ja DI Mika Niskanen sekä varatoiminnantarkastajiksi DI Timo Alho ja DI Nora Möttönen.

7 4. Jäsentilaisuudet Vuoden mittaan jäsentilaisuuksia järjestettiin yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa 16 kertaa seuraavilla sivuilla olevan tapahtumakalenterin mukaisesti

8

9 Waasan Sijoitus 2015 (to) klo Pohjanmaan suurin ja kattavin säästämisen, sijoittamisen ja varainhoidon messutapahtuma kokosi alan ammattilaiset jo 16:tta kertaa vastaamaan kysymyksiin rahasta ja sen tekemisestä. Pohjanmaan Expo kutsui jälleen jäsenkuntamme tutustumaan messuihin, kuulemaan sijoitusmarkkinoiden näkymät ja hakemaan tuottavimmat vinkit sijoittamiseen ja säästämiseen. Sijoitusmessut järjestettiin torstaina klo Vaasan kaupungintalossa osoitteessa Senaatinkatu 1.

10 Ystävänpäiväkisa (pe) klo 18 Ateljeessa: Wii-golf Ystävänpäiväkisamme lajina oli tänä vuonna Wii-golf Ateljeessa (Koulukatu 41 A 13). Tarjolla oli myös ystävänpäiväkisahenkistä purtavaa - ja vakaa tarkoituksemme oli voittaa ekonomijoukkue. Lajin etukäteisosaamista ei tällä 17. kerrallakaan edellytetty! Alkuperäinen vakaa tarkoituksemme oli voittaa ekonomijoukkue. Nyt kuitenkin pääsi käymään niin, että ekonomit peruivat osallistumisensa, mutta koska Ystävänpäiväkisalla on jo lähes kaksikymmenvuotinen perinne, emme antaneet pienten takaiskujen (kuten vastustajan puuttumisen) häiritä, vaan otimme vastaan luovutusvoiton ja kokoonnuimme kokeilemaan uutta lajia sekä viettämään mukavaa iltaa hyvässä Seurassa.

11 Loppuillasta lajikin vaihtui... Kuvassa puheenjohtaja ja rahastonhoitaja ottavat mittaa toisistaan (tässä kuvaajana Sami). Ystävänpäiväkisa Kaikkien aikojen ensimmäinen ystävänpäiväkisalajimme oli VTS:n voittama ilma-aseammunta vuonna Seuraavana vuonna voitimme keilauksen, sitten hävisimme karting-kilvan ja vuoden 2002 jousiammuntakisan.

12 Vuonna 2003 VTS vei jatkoajalla sählykisan voiton ja vuonna 2004 voitimme petanquessa. Seuraavaksi mittelimme taitojamme Trivial Pursuitin parissa ja voittoputki jatkui vuoden 2006 oluttunnistuskisassa. Vuonna 2007 ekonomit voittivat curling-kisan, mutta VTS voitti jälleen 2008 Cranium-pelin ja hohtokeilauksen Kirvelevä tappio tuli 2010 ilma-aseammunnassa ja 2011 paperilennokkikisassa, mutta sitkeän taistelun jälkeen kiertopalkinto siirtyi takaisin VTS:n haltuun vuoden 2012 dartskisavoiton seurauksena. Vuoden 2013 ystävänpäiväkisalajiksi ekonomit valitsivat hohtokeilauksen ja VTS saavutti lopulta tasaväkisessä kisassa voiton. Vuoden 2014 kisalajiksi paljastui kisapaikalla baarimestarimittelö, ja noin puolen senttilitran tarkkuudella ekonomit veivät lopulta voiton. VTS:n joukkue onnistui kisan tiimellyksessä kehittämään juhlavuoden hyväksi havaitun nimikkodrinkin: VTS95.

13 Järjestelyistä vastaa vuorollaan edellisen vuoden leikkimielisen kisan hävinnyt joukkue, voittajajoukkue puolestaan saa kiertopalkinnon haltuunsa seuraavaan kisaan saakka - ja on velvollinen huolehtimaan kaiverrusten pysymisestä ajan tasalla. Lajikriteerit puolestaan ovat jokseenkin vapaat: kisalajin on oltava sellainen, että sitä voi harjoittaa joukkueena, keskitalvella, se ei myöskään saa maksaa liikaa, eikä aiheuttaa terveydellisiä vaaroja. Kiertopalkintomme sanoin: ILLIS QUORUM MERUERE LABORES LUCRUM SINE DAMNO ALTERIUS FIERI NON POTEST. Eli heille, joiden vaivannäkö (voidaan kääntää myös: juonittelut) ansaitsee sen voittoa ei voi syntyä ilman toisen tappiota...

14 Vuosikokous (to) klo 18: Novafloor, Vaskiluoto Sääntöjemme 7 :n mukaisesti maaliskuussa pidettävässä kokouksessa, jota kutsutaan vuosikokoukseksi, esitetään seuran toimintakertomus edelliseltä kalenterivuodelta sekä tilit ja toiminnantarkastuskertomus, päätetään vastuuvapaudesta sekä päätetään muista kokouskutsussa mainituista asioista. Vuosikokouksemme järjestettiin tänä vuonna Novafloor Oy:n tiloissa Vaskiluodossa (Teollisuuskatu 4). Vuonna 2007 perustettu yritys aloitti yhden nuoren miehen ylläpitämänä verkkokauppana ja on nyt kasvanut Suomen suurimmaksi lattianpäällysteisiin keskittyväksi verkkokaupaksi työllistäen jo yhteensä 15 henkilöä ( TYP2014:ssä saimme kuulla Jarmo Myllymäen kiinnostavan esityksen yrityksen taustasta ja toiminnasta; vuosikokouksen yhteydessä oli luvassa lisää tietoa kahvitarjoilun kera. Kiinnostavan yritysesittelyn päätteeksi vietimme VTS:n vuosikokousta isännän leipomia kääretorttuja nauttien.

15 Suklaakurssi (to) klo 18 Ateljeessa Tänä vuonna järjestimme perinteisen drinkkikurssin sijaan suklaakurssin vaalikokouksen toiveen mukaisesti, saimmehan toukokuussa tutustua ekskursiollamme viskinvalmistuksen saloihin ja muutoinkin tuohon jaloon juomaan. Suklaakurssi järjestettiin VTS:n toimitiloissa eli Ateljeessa, osoitteessa Koulukatu 41 A 13, ylin kerros. Kouluttajaksemme saapui Anne Nymark SuklaaParatiisi Oy:sta. Suklaakurssimme aikana lähdimme ensin nojatuolimatkalle kaakaoplantaasille ja kävimme läpi kaakaopavun muodonmuutoksen suklaaksi. Samalla maistelimme kuutta erilaista tummaa suklaata. Maistelemamme suklaat olivat peräisin maapallon eri puolilta ja ne olivat hyvinkin eriluonteisia makuelämyksiä. Kurssin lopuksi nautimme kolme täytekonvehtia hyvän kahvin kera.

16 Kurssista perimme jäsenhinnan á viisi euroa (norm. 20 /hlö). Seuralaisenkin sai halutessaan ottaa mukaan. Suklaakurssin 21 osallistujaa pääsivät nauttimaan hienoista makuelämyksistä. Lisäksi pidimme jäsenkokouksen ja saimme Seuraamme jälleen uuden jäsenen.

17 Suurmessut ( ) Tarjosimme kaksi suurmessulippua per jäsen kahdellekymmenelle nopeimmalle varaajalle. Pohjanmaan Expo lahjoitti liput. Lisätietoa messuista:

18 Ydinvoimailta klo 18 Vaasan yliopistossa Mitä mieltä olet ydinvoimasta? Ydinvoima on mielipiteitä jakava ja jatkuvasti ajankohtainen puheenaihe. VTS:n johtokunta tiedusteli viime vuosikokouksessa jäsenistöltä kiinnostavia esitelmäaiheita ja eräs niistä oli järjestää ydinvoimailta. Ydinvoimasta puhuttaessa argumentteja valitaan monesti puhujan oman kannan tueksi, minkä vuoksi objektiivisen tiedon saanti ja oman näkemyksen muodostaminen aiheeseen on välillä haastavaa. VTS:n ydinvoimaillan tarkoituksena oli välittää tietoa ydinvoiman rakentamisesta, turvallisuudesta, käytöstä, jätteenkäsittelystä ja -varastoinnista sekä ydinvoiman käytön hyödyistä ja haitoista. Illan puhujaksemme saapui Helsingistä Energiateollisuus ry:stä ydinvoimaasiantuntija, Energiafoorumi ry:n pääsihteeri Lauri Muranen (energia.fi). VTS tarjosi pullakahvit sekä ennen muuta hyvää keskustelua. Ydinvoimailtaan ilmoittautui mukaan yli 40 kiinnostunutta kuulijaa ja keskustelijaa.

19 Kevätexcursio: Kyrö Distillery Company (to) Tänä vuonna kevätexcursiokohteemme oli myös TYP2014:ssä esillä ollut Kyrö Distillery Company Isossakyrössä. Matkaan lähdimme Kasarmin kentän vierestä Korsholmanpuistikolta bussilla torstaina klo 17. Tislaamokierros esittelyineen alkoi klo 18 osoitteessa Oltermannintie 6, Isokyrö. Tutustuimme Meijerin ja Kyrö Distillery Companyn historiaan sekä tislaamiseen, ja kierroksen päätteeksi maistelimme ohjatusti: Juuri 2 cl, Napue 2 cl, Koskue 2 cl - drinkki ja miten se tehdään. Matkasta tarjoiluineen perittiin 10 euron jäsenhintainen omavastuuosuus per osallistuja. Viskiexcursiomme sai todella suuren suosion ja voimme myöntää lopuille enää varasijoja, koska bussi tuli täyteen ja tislaamokierroksellekin piti kaikkien mahtua. Mielenkiintoinen kohteemme kokosi runsaan excursio-osallistujajoukon paikalle. Tuotantotiloihin tutustumisen lisäksi pääsimme maistelemaan yrityksen tuotteita, joista yksi voitti sittemmin kesällä maailman parhaan ginin tittelin.

20 Seuran epävirallinen syntymäpäiväillanvietto (ti) klo 18 Ateljeessa Jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan juhlistimme VTS:n toukokuista syntymäpäivää vasta kesäkuussa vapaamuotoisen illanvieton merkeissä. Johtokunta päätti suhtautua skeptisesti sääennusteisiin ja jätti sateen kuitenkin sattuessa mölkkypelin tänä vuonna väliin. Siksi kokoonnuimme suoraan Ateljeeseen Seuran syntymäpäiväkakun ja kesäisten juomien sekä erinomaisen seuran pariin. Runsaslukuinen syntymäpäivävieraskuntamme viihtyi isännän leipomaa kakkua syöden ja mitä moninaisimmista asioista keskustellen pitkälle iltamyöhään saakka.

21 Terassi-ilta (pe) klo 18 LittlePub Kuten jo useana vuonna aiemminkin, elokuussa kokoonnuimme nytkin aloittelemaan syyskauttamme terassi-illan merkeissä. Keskustelimme jälleen paitsi tekniikasta ja maailman menosta yleensä, myös Seuramme syyskauden ohjelmasta. Vietimme mielenkiintoisen illan hyvässä Seurassa monipuolisten keskusteluiden parissa. Koska 12 todettiin Seuran kokoinaisjäsenmäärään nähden "riittävän vähksi" osanottajamääräksi, tarjosi Seura lupauksensa mukaisesti kahdet.

22 VTSVYTEK-ilta 1h+k (ma) klo 18 VTSVYTEK-yliopistovaliokuntamme vapaamuotoinen tapaamiseen 1h + k - ravintolassa maanantaina klo 18. Tarjolla oli ruokaa, juomaa, hyvää seuraa ja ajankohtaisia keskusteluita tekniikan yliopistokoulutuksesta. TEK tarjosi iltapalan: Alkuruoka Västerbotten-juustosalaattia, aurinkokuivattuja tomaatteja, oliiveja ja paahdettuja pinjansiemeniä Pääruoka paistettua kananpoikaa, suppilovahverokastiketta, kauden kasviksia ja perunoita Jälkiruoka Karamellisoitua omenaa, pistaasirumblea ja dulce de leche -jäätelöä. Vietimme mielenkiintoisen illan hyvässä Seurassa kiinnostavien keskusteluiden ja hyvän ruoan parissa.

23 LumiTar (to) klo 18 Lokakuussa vierailimme LumiTar Oy:ssä (Hovioikeudenpuistikko 23, Vaasa; LumiTar tuottaa valoa Array LeS -teknologialla. Yritys on kehittänyt innovatiivisia valaisimia ja tehokkaita lämmönsiirtoratkaisuja, jotka mullistavat perinteistä valaistusajattelua. Vietimme mielenkiintoisen ja mieleenpainuvan illan hyvässä Seurassa.

24 VTS/TEK-ilta Bock s Corner (pe) klo 18 Syksyllä on perinteisesti ollut vuorossa VTS/TEK-ilta, joka kokoaa alueemme tekniikan alan ihmiset johonkin mielenkiintoiseksi katsottuun paikkaan. Tällä kertaa tutustuimme Bock s Corneriin sekä UPC Printiin - molemmat kohteet löytyivät samasta Pukinkulman pihapiiristä (Gerbyntie 18, Vaasa; ja Tutustumme sekä Bock s Cornerin että UPC Printin toimintaan ja historiaan toimitusjohtaja Sture Uddin johdolla. Yritysvierailun jälkeen pääsimme maistelemaan yrityksen tuotteita ja noin klo oli vuorossa buffet-tyyppinen ruokailu juhlasalissa (antipastot, makkarat ja salaatti). TEK tarjosi totuttuun tapaan ruoan ja ruokajuoman, isäntänämme Tekniikan Akateemiset TEKin puolesta oli jälleen alueasiamiehemme Petri Partanen Tampereelta.

25 Paikalle saapui kaikkiaan yli 70 VTS:n ja/tai TEKin jäsentä. Ilta yritys- ja tuote-esittelyineen oli mitä mielenkiintoisin, ja uusia jäsenhakemuksiakin saimme käsiteltäviksi. Yhtään drinkkilippuakaan ei päässyt menemään hukkaan, sen verran tehokkaasti joukkueemme "ylijäämän" keskenään iltapalan jälkeen jakoi. Hieno ilta, ensi vuonna taas uudelleen jossain yhtä mukavassa paikassa!

26 Akava-päivä Vaasassa Kirjasto, Draama-Sali Akava-päivän iltatilaisuus Vaasassa: Uudistumalla työtä, kehitystä ja hyvinvointia Tiistaina Vaasan pääkirjaston Draama-salissa. Illan paneelissa käsiteltiin muun muassa seuraavia teemoja: Yrittäjyys Pohjanmaalla - kokemuksia ja ajatuksia Miten Suomea pystytään uudistamaan? Miten luodaan työpaikkoja ja kannustetaan yrittäjyyteen? Yleisökysymyksiä Vastaako nykyinen koulutus työelämän tarpeisiin? Mieskuoro Pohjan Miehet esiintyy, johtaa Katariina Korkman Avauspuheenvuoro Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder Paneeli ja panelistien esittäytyminen * Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder * Kokkolan yrittäjät * Akavan opiskelijoiden puheenjohtaja Henna Hirvonen * Keski-Pohjanmaan yrittäjien toimitusjohtaja Mervi Järkkälä * Vaasan ammattikorkeakoulun rehtori Tauno Kekäle * Vaasan yliopiston rehtori Jari Kuusisto * Novafloorin toimitusjohtaja Markus Myllymäki * Sundom Wine viinitilayrittäjä Kaarlo Nelimarkka Päätössanat puheenjohtaja Reima Mänty, Akava Pohjanmaa Ohjelma Juontaja toimitusjohtaja Hippi Hovi, Rannikko- Pohjanmaan Yrittäjät Tarjoilua, Café Proosa, tarjolla välipalaa virvokkeiden kera Tilaisuuden päättyminen Akava Pohjanmaa, Akava ry.

27 Pikkujoulut 1920-luvun salakapakkatyyliin (pe) klo 19 Ateljeessa Vuoden 2015 pikkujoulut vietimme Seuramme ensimmäisen kokonaisen vuosikymmenen tyyliin luku teemanamme perustamme oman salakapakan ja No, tarkemmin asiaa harkittuamme järjestimme pikkujoulut Ateljeessa (Koulukatu 41 A 13) ja johtokunta järjesti ajan henkeen sopivia pieniä ohjelmanumeroita illan mittaan. Juhlatoimikunta esitti myös toiveen, että juhlaväki mahdollisuuksien mukaan ottaisi illan teeman huomioon myös pukeutumisessaan.

28 Vuosikymmenen teemoja olivat kulttuuria leimaava iloisuus ja vallattomuus. Euroopassa ensimmäisen maailmansodan jälkeen pako todellisuudesta oli tarpeen, ja siihen tarjosi apuaan Hollywoodin elokuvateollisuus. Kirjallisuus, musiikki ja elokuvat tarjosivat vaihtoehtoisen maailman korostaen epäsovinnaisuutta ja vastakkaisuutta 1800-luvun lopun arvoille...

29 Suomalaisten mielissä vuosikymmen merkitsi kokonaisuudessaan voimakasta ja dynaamista uudistumisen vaihetta. Yhdysvalloissa lukua on nimitetty kultaiseksi 1920-luvuksi tai jazz-ajaksi. Se oli suurkaupunkien, urbaanin kulttuurin ja elokuvan aikaa. Siihen liittyi myös elintason nousu, keskiluokkaistuminen ja autoistuminen. (Wikipedia ) - sopiva juhlateema tällaiselle teknilliselle seuralle siis! Seuran perinteitä kunnioittaen tietovisan lisäksi seurasimme illan mittaan mm luvun onnistuneita ja vähemmän onnistuneita keksintöjä TVruudulta; kokoontuihan Seuramme vuonna 1926 kuuntelemaan radiolähetystä. Ilta oli mitä mukavin ja seura parasta - ja pääkokkimme eli rahastonhoitaja oli onnistunut hienosti ruokavalmisteluissa. Pj vastasi jälkiruokien lisäksi juhlatilan koristeluista ja ilmoittautumisvastaava juhlajuomista. MENU cocktail-palat rahastonhoitajan tapaan lämmin ruoka paisti ja lämpimät juurekset jälkiruoka hedelmäsalaatti ja jäätelökakku (suklaa, mansikka ja vanilja) kahvi avec juustovalikoima suklaata kuohuviini vesi, olut, viini Mimmi cocktails (pj:n sovellukset luvun suosikeista)

30 Vaalikokous Escarmat (ke) klo 18 Vaalikokouksemme järjestettiin keskiviikkona 9. joulukuuta 2015 klo 18 Oy Escarmat Ltd:ssä (Hirvenpolku 3, Helsingby; Oy Escarmat Ltd on logiikka- ja automaatioalan erikoisyritys, joka on keskittänyt toimintansa luotettavaan ja joustavaan alihankintaan. Isäntänämme toimi Seuran sihteeri, tuotantojohtaja Nora Möttönen. Yritysesittelyn jälkeen pidettävässä Seuran vaalikokouksessa käsiteltiin sääntöjen 7 :n määräämät asiat: Joulukuussa pidettävässä kokouksessa, jota kutsutaan vaalikokoukseksi, valitaan seuran johtokuntaan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, isäntä ja kaksi muuta jäsentä seuraavaksi kalenterivuodeksi umpilipuin, ellei yksimielisesti suostuta avoäänestykseen, vahvistetaan johtokunnan laatima talousarvio jäsenmaksuineen seuraavaa kalenterivuotta varten, valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heidän varamiehensä tarkastamaan seuran ja sen hallussa olevien rahastojen taloutta ja hallinnointia seuraavalta kalenterivuodelta, seuran kassan, arvopaperit ja muun omaisuuden, ja on toiminnantarkastajien jätettävä ennen helmikuun viimeistä päivää johtokunnalle kertomus toiminnantarkastuksesta ynnä lausunto vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle.

31 Vaasan Teknillinen Seura ry valitsi vaalikokouksessaan johtokunnan jäsenet ja toiminnantarkastajat vuodeksi Puheenjohtajana jatkaa FT, KTT Johanna Ahopelto, samalla myös tiedotus- ja webvastaava. DI Sauli Jäntti valittiin jälleen varapuheenjohtajaksi ja jäsenrekisterivastaavaksi. DI, kauppat. yo Miika Pietilä valittiin uutena johtokunnan jäsenenä seuran sihteeriksi. DI Jussi Sievänen jatkaa rahastonhoitajana ja DI, KTM Maarit Vesapuisto isäntänä. TkT Ilkka Raatikainen toimii vuonna 2016 jäsenhankintavastaavana sekä TEKyhdyshenkilönä ja ins. Raimo Sillanpääjäsentilaisuus- ja ilmoittautumisvastaavana. Johtokunnan kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeutetut opiskelijaedustajat vuonna 2016 ovat Tutti ry:n puheenjohtaja, tekn. yo Saana Liimatainen sekä teekkariyhdysmies, tekn. yo Tytti Niemi. Toiminnantarkastajiksi valittiin DI Timo Anttila ja DI Mika Niskanen sekä varatoiminnantarkastajiksi DI Timo Alho ja DI Nora Möttönen.

32 Ateljeen siivoustalkoot ja jäsenkokous klo 19 Vuoden viimeinen jäsenkokous ja samalla perinteiset Ateljeen siivoustalkoot pidettiin perjantaina klo 19 (Koulukatu 41 A 13 (ylin kerros), Vaasa). Jäsenkokouksen aiheina vuoden viimeisimpien uusien jäsenhakemusten käsittely - ja Ateljeen siivous valmiiksi uutta toimintavuottamme varten.

33 5. Johtokunnan toiminta Johtokunta kokoontui vuoden 2015 aikana yhteensä 11 kertaa. Kokouksissa suunniteltiin tulevaa toimintaa ja valmisteltiin jäsentilaisuuksia ja päätettiin stipendirahaston hallinnointiin liittyen vuoden 2015 stipendien jakamisesta. Jäsenkirjeiden postitustalkoot toteutettiin johtokunnan kokousten päätteeksi.

34 6. Avustustoiminta ja stipendit Seura jakoi vuonna 2015 stipendeinä Tehtaanjohtaja, DI Reino Ignatiuksen stipendirahaston osinkotuotoista seuraavasti: Saarikoski Lotta 500 Kumpulainen Lauri 500 Ylinen Kaisa 500 Vuorenpää Valtteri 300 Haavikko Olli 300 Suvanto Jouko 300 Strang Anna-Stina 250 Nieminen Paula 250 Schaffter Henri 250

35 6. Avustustoiminta ja stipendit Vaasan Teknillinen Seura VTS on lahjoittanut euroa Vaasan yliopistolle kohdennettuna erityisesti tekniikan koulutusalalle Lahjoituksen luovuttivat VTS:n pj Johanna Ahopelto, Ilkka Raatikainen, Maarit Vesapuisto ja Jussi Sievänen. Lahjoituksen vastaanotti viimeisenä virkatehtävänään rehtori emeritus Matti Jakobsson yhdessä vararehtori Kuusiston, yhteyspäällikkö Palosaaren ja dekaani Antilan kanssa

36

37 7. Jäsentilasto Vuoden 2015 lopussa seurassa oli jäseniä yhteensä 347. Vuosijäseniä oli 180, ainaisjäseniä 159, kannatusjäseniä kuusi sekä kunniajäseniä kaksi, Topi Nieminen ja Pentti Ruotsala. Vuonna 2015 seuraan hyväksyttiin 7 uutta vuosijäsentä. TEKin jäseniä Seurassa oli 132. Jäsenluettelo vuosikertomuksen liitteenä.

38 Lisäkuvia vuoden 2015 varrelta www-sivuillamme

39 Marraskuu Joulukuu Tammikuu Lokakuu Helmikuu Syyskuu Tilintarkastus Maaliskuu Heinäkuu Elokuu Kesäkuu Seuran kesäsynttärit Toukokuu Huhtikuu jsa 2014

www.vaasanteknillinenseura.fi jsa

www.vaasanteknillinenseura.fi jsa www.vaasanteknillinenseura.fi VAASAN TEKNILLINEN SEURA RY 5 Toimintasuunnitelma vuodeksi 2015 1 YLEISTÄ Kuten aikaisempinakin vuosina, myös vuoden 2015 aikana järjestämme useita erilaisia tilaisuuksia

Lisätiedot

jsa

jsa www.vaasanteknillinenseura.fi VAASAN TEKNILLINEN SEURA RY Toimintasuunnitelma vuodeksi 2017 1 YLEISTÄ Kuten aikaisempinakin vuosina, myös vuoden 2017 aikana järjestämme useita erilaisia tilaisuuksia ja

Lisätiedot

jsa

jsa www.vaasanteknillinenseura.fi VAASAN TEKNILLINEN SEURA RY 5 Toimintasuunnitelma vuodeksi 2016 1 YLEISTÄ Kuten aikaisempinakin vuosina, myös vuoden 2016 aikana järjestämme useita erilaisia tilaisuuksia

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2016

Toimintakertomus vuodelta 2016 www.vaasanteknillinenseura.fi Toimintakertomus vuodelta 2016 Sisältö 1. Vaalikokous 2015 2. Vuosikokous 3. Vaalikokous 4. Jäsentilaisuudet 5. Johtokunnan toiminta 6. Avustustoiminta ja stipendit 7. Jäsentilasto

Lisätiedot

jsa

jsa www.vaasanteknillinenseura.fi VAASAN TEKNILLINEN SEURA RY 5 Toimintasuunnitelma vuodeksi 2018 1 YLEISTÄ Kuten aikaisempinakin vuosina, myös vuoden 2018 aikana järjestämme useita erilaisia tilaisuuksia

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2017

Toimintakertomus vuodelta 2017 www.vaasanteknillinenseura.fi Toimintakertomus vuodelta 2017 Sisältö 1. Vaalikokous 2016 2. Vuosikokous 3. Vaalikokous 4. Jäsentilaisuudet 5. Johtokunnan toiminta 6. Avustustoiminta ja stipendit 7. Jäsentilasto

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2013

Toimintakertomus vuodelta 2013 Toimintakertomus vuodelta 2013 Sisältö 1. VAALIKOKOUS 2012 2. JÄSENTILAISUUDET 3. VUOSIKOKOUS 4. JOHTOKUNNAN TOIMINTA 5. AVUSTUSTOIMINTA JA STIPENDIT 6. JÄSENTILASTO 1 1. Vaalikokous 2012 Vaalikokous pidettiin

Lisätiedot

jsa

jsa www.vaasanteknillinenseura.fi VAASAN TEKNILLINEN SEURA RY Toimintasuunnitelma 100-vuotisjuhlavuodeksi 2019 1 YLEISTÄ Kuten aikaisempinakin vuosina, myös vuoden 2019 aikana järjestämme useita erilaisia

Lisätiedot

jsa

jsa www.vaasanteknillinenseura.fi VAASAN TEKNILLINEN SEURA RY Toimintasuunnitelma VTS:n 95-vuotisjuhlavuodeksi 2014 1 YLEISTÄ Yhdistyksemme on perustettu 17.5.1919, joten vuosi 2014 on yhdistyksemme 95:s toimintavuosi.

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2014

Toimintakertomus vuodelta 2014 Toimintakertomus vuodelta 2014 Sisältö 1. VAALIKOKOUS 2013 2. JÄSENTILAISUUDET 3. VUOSIKOKOUS 4. JOHTOKUNNAN TOIMINTA 5. AVUSTUSTOIMINTA JA STIPENDIT 6. JÄSENTILASTO 1. Vaalikokous 2013 Vaalikokous pidettiin

Lisätiedot

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 Aika: Maanantai 29.8.2011 klo 18.00 Paikka: Vähä-Heikkilän yksikön ruokala Läsnä: Katrine Arbol-Lilleberg (saapui klo 18.35), Mia Enlund, Sanna Ketonen-Oksi,

Lisätiedot

Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa:

Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa: Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulu Rakentajanaukio 4 A, PL 12100, 00076 Aalto http://rmseura.tkk.fi Y-tunnus: 1108237-1 Jäsentiedote 03.04.2012 JÄSENTIEDOTE 1/2012 Hyvä Rakenteiden Mekaniikan

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2018

Toimintakertomus vuodelta 2018 www.vaasanteknillinenseura.fi Toimintakertomus vuodelta 2018 Sisältö 1. Vaalikokous 2017 2. Vuosikokous 3. Vaalikokous 4. Jäsentilaisuudet 5. Johtokunnan toiminta 6. Avustustoiminta ja stipendit 7. Jäsentilasto

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus Vaasan ekonomit Toimintakertomus 2017 Jäsenistö Vaasan Ekonomien jäsenmäärä 31.12.2017 oli 900 Suomen ekonomien 25 jäsenyhdistyksen joukossa kuudenneksi vanhin ja seitsemänneksi suurin Yhdistyksen varsinaisten

Lisätiedot

TAMPEREEN TEKNILLISEN YLIOPISTON HENKILÖSTÖYHDISTYS (TTYHY) ry. SÄÄNNÖT 2015 (Hyväksytty Patentti- ja rekisterihallituksessa 18.6.

TAMPEREEN TEKNILLISEN YLIOPISTON HENKILÖSTÖYHDISTYS (TTYHY) ry. SÄÄNNÖT 2015 (Hyväksytty Patentti- ja rekisterihallituksessa 18.6. TAMPEREEN TEKNILLISEN YLIOPISTON HENKILÖSTÖYHDISTYS (TTYHY) ry SÄÄNNÖT 2015 (Hyväksytty Patentti- ja rekisterihallituksessa 18.6.2015) Yhdistyksen nimi on Tampereen teknillisen yliopiston henkilöstöyhdistys

Lisätiedot

KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI otetaan vastaan , jonka jälkeen kaikki tilat ovat jäsenten käytettävissä!

KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI otetaan vastaan , jonka jälkeen kaikki tilat ovat jäsenten käytettävissä! 1 Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 25.8.2017 http://www.klubi.biz/viikkokirje.html SYYSKUUN KUUKAUDEN TAIDETEOS Seppo Larste öljyvärityö Ströömin auringonlasku 2017 KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry.

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2014 Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Vuosi 2014 Vuosi 2014 oli yhdistyksen 77. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103)

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Esityslista 25.3.2014 Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Siirrettiin pöytäkirjan 6/2015 tarkastaminen seuraavaan kokoukseen.

Siirrettiin pöytäkirjan 6/2015 tarkastaminen seuraavaan kokoukseen. PYKÄLÄ RY Opintovaliokunnan kokous 7/2015 AIKA: 23.9.2015 klo 18.00 PAIKKA: LÄSNÄ: Pykälän ry:n toimisto Mannerheimintie 3 B, 5.kerros Asta Tukiainen, puheenjohtaja Laura Linnove, varapuheenjohtaja (saapui

Lisätiedot

Yhdistyksen tarkoituksena on suorittaa ohjaus- ja tiedotustyötä ikääntyvien, yksinäisten ja perheiden arkeen liittyvissä kysymyksissä

Yhdistyksen tarkoituksena on suorittaa ohjaus- ja tiedotustyötä ikääntyvien, yksinäisten ja perheiden arkeen liittyvissä kysymyksissä KOTIEN PUOLESTA RY:N SÄÄNNÖT 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE 1. Yhdistyksen nimi on.. Kotien Puolesta ry 2. Yhdistyksen kotipaikka on kaupunki/kunta 3. Yhdistystä kutsutaan näissä säännöissä jäljempänä

Lisätiedot

Pohjois-Haagan ala-asteen vanhempainyhdistyksen vuosikokous 25.9.2014 VANHEMPAINYHDISTYS

Pohjois-Haagan ala-asteen vanhempainyhdistyksen vuosikokous 25.9.2014 VANHEMPAINYHDISTYS Pohjois-Haagan ala-asteen vanhempainyhdistyksen vuosikokous 25.9.2014 VANHEMPAINYHDISTYS Kokouksen avaus ja laillisuuden toteaminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

Lisätiedot

1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys - Finlands Svetstekniska Förening ja kotipaikka on Helsingin kaupunki.

1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys - Finlands Svetstekniska Förening ja kotipaikka on Helsingin kaupunki. SUOMEN HITSAUSTEKNILLINEN YHDISTYS r.y. FINLANDS SVETSTEKNISKA FÖRENING r.f. SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys - Finlands Svetstekniska Förening ja kotipaikka

Lisätiedot

(Säännöt on ennakkotarkastettu Patentti- ja rekisterihallituksessa 6.6.2012, rekisterinumero on 135.654))

(Säännöt on ennakkotarkastettu Patentti- ja rekisterihallituksessa 6.6.2012, rekisterinumero on 135.654)) Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Tukiyhdistyksen mallisäännöt 1 - yksi (1) sääntömääräinen kokous vuodessa (Säännöt on ennakkotarkastettu Patentti- ja rekisterihallituksessa 6.6.2012, rekisterinumero on

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 01.11.2013 31.10.2014

VUOSIKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 01.11.2013 31.10.2014 VUOSIKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 01.11.2013 31.10.2014 Yhdistys on saavuttanut tunnustetun aseman Ylläksen alueen vaikuttajana. Yhdistyksen jäsenmäärä on noussut tasaisesti ja on nyt 226. 1. Jäsentapaamiset

Lisätiedot

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA Naisagronomien jäsenkirje 2/2014 28. lokakuuta 2014 HYVÄ NAISAGRONOMI Syksy on jo pitkällä ja pian on taas vuosikokouksen aika, toivottavasti pääset osallistumaan. Kaipaamme myös ajatuksiasi ja toiveitasi

Lisätiedot

Pohjoisen Keski-Suomen ammatilliset opettajat ry:n säännöt

Pohjoisen Keski-Suomen ammatilliset opettajat ry:n säännöt 1 Pohjoisen Keski-Suomen ammatilliset opettajat ry:n säännöt NIMI, TARKOITUS JA TOIMINTA 1 Yhdistyksen nimi on Pohjoisen Keski-Suomen ammatilliset opettajat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Äänekoski ja toiminta-alueena

Lisätiedot

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry Syyskokouksen pöytäkirja, verkkoversio 1. (3) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2015 Aika: 11.11.2015 klo 17.30 Paikka: Ravintola Nevillen Kammari, Kouvola Läsnä: 15 jäsentä 1. Kokouksen avaus KoLVIn puheenjohtaja

Lisätiedot

Marraskuun tapahtumat

Marraskuun tapahtumat Marraskuu on jo onnellisesti takanapäin ja joulu on ihan kohta ovella. Marraskuun tapahtumat Ennen syyskokouksen alkua Tuulia Alanen-Brandt piti mielenkiintoisen luennon vartalon mittalinjoista ja esitteli

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN ARVOT JA PAINOPISTEET 2013 LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN HALLINTOMALLI PÄÄTÖKSENTEON VUODENKIERTO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN ARVOT JA PAINOPISTEET 2013 LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN HALLINTOMALLI PÄÄTÖKSENTEON VUODENKIERTO Kokousaika Keskiviikko 24.4. klo 17 Kokouspaikka Lempoisten srk-talo, pieni sali 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 KOKOUKSEN AVAUS VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN ARVOT JA PAINOPISTEET

Lisätiedot

Yhdistyksen, jota näissä säännöissä sanotaan seuraksi, nimi on Porin Paini-Miehet.

Yhdistyksen, jota näissä säännöissä sanotaan seuraksi, nimi on Porin Paini-Miehet. TOIMINTASÄÄNNÖT 1(6) I Seuran nimi, kotipaikka ja tarkoitus Yhdistyksen, jota näissä säännöissä sanotaan seuraksi, nimi on Porin Paini-Miehet. 1 2 Seuran kotipaikka on Porin kaupunki Länsi-Suomen läänissä

Lisätiedot

4. Yhdistyksen tilillä on n 600e ja käteiskassa koululla n. 112,90. Myyjäisistä tuli 75,70. Tilanne tammikuussa 15.1.2013.

4. Yhdistyksen tilillä on n 600e ja käteiskassa koululla n. 112,90. Myyjäisistä tuli 75,70. Tilanne tammikuussa 15.1.2013. Vallilan vanhemmat-yhdistyksen kokous 02.04.2013 Aika: Tiistai 02.04.2013 klo 18.00 Paikka: Vallilan koulun opettajanhuone 1. Läsnä Opettaja Sami Paavola Annu Kilpeläinen (3A) Anu Vauramo (6A) Kati Lounema

Lisätiedot

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Tervetuloa vuosikokoukseen! SK POHJANMAA - POHJANMAAN LASTUSALAN LIITTO ry Tervetuloa vuosikokoukseen! Pohjanmaan Pelastusalan liitto ry:n vuosikokous pidetään la 21.5.2016 Nurmon Paloasemalla, Paanatie 1, 60550 Nurmo Tilaisuuteen

Lisätiedot

Oulaisten ammattiopisto Liiketalouden yksikkö 2007 RAPORTTI KANSAINVÄLISELTÄ TYÖELÄMÄJAKSOLTA. Veszprém, Unkari. Aika 18.3. 12.4.

Oulaisten ammattiopisto Liiketalouden yksikkö 2007 RAPORTTI KANSAINVÄLISELTÄ TYÖELÄMÄJAKSOLTA. Veszprém, Unkari. Aika 18.3. 12.4. 1 Mervi Matinlauri Oulaisten ammattiopisto Liiketalouden yksikkö RAPORTTI 2007 RAPORTTI KANSAINVÄLISELTÄ TYÖELÄMÄJAKSOLTA Paikka Veszprém, Unkari Aika 18.3. 12.4.2007 1. Taustatyö ja kohteen kuvaus Tavoitteenani

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry PÖYTÄKIRJA OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika: Keskiviikko 25.4.2017 klo 18.00 19.18 Paikka: Kotimäen koulun ruokasali, Littoistentie 500, Kaarina Läsnä: Kokouksessa

Lisätiedot

Yhdistyksen, jota jäljempänä kutsutaan seuraksi, nimi on Nordic Power ja seuran kotipaikka on Kokkola.

Yhdistyksen, jota jäljempänä kutsutaan seuraksi, nimi on Nordic Power ja seuran kotipaikka on Kokkola. SÄÄNNÖT Nordic Power ry 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen, jota jäljempänä kutsutaan seuraksi, nimi on Nordic Power ja seuran kotipaikka on Kokkola. 2 Seuran tarkoitus ja toiminnan laatu Seuran tarkoituksena

Lisätiedot

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi 1 (7) KUTSU LIONSPIIRI 107-H:n VUOSIKOKOUKSEEN JA -JUHLAAN Paikka: Kummun koulu Kummunkatu 15, 83500 OUTOKUMPU Ohjelma: 09.30 10.00 Aamukahvi piirihallituksen osanottajille 10.00 12.00 Piirihallituksen

Lisätiedot

1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Lakeuden Noutajakoirayhdistys r.y. ja sen kotipaikka on Seinäjoki.

1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Lakeuden Noutajakoirayhdistys r.y. ja sen kotipaikka on Seinäjoki. Lakeuden Noutajakoirayhdistys ry Säännöt 1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Lakeuden Noutajakoirayhdistys r.y. ja sen kotipaikka on Seinäjoki. 2 Toiminnan tarkoitus Yhdistys toimii Etelä Pohjanmaan

Lisätiedot

Lyömätön Linja Espoossa ry:n säännöt 1 (5)

Lyömätön Linja Espoossa ry:n säännöt 1 (5) Lyömätön Linja Espoossa ry:n säännöt 1 (5) 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lyömätön Linja Espoossa ry ja sen kotipaikka on Espoo. 2 Yhdistyksen tarkoitus ja toiminnan laatu Tarkoitus:

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003

KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003 Tiedustelut Timo Partio, puh. 020 434 1382 s-posti timo.partio@kela.fi KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003 Kaikki Tuki maksun vastaanottajan mukaan, 1 000 euroa 2003 Tammikuu 23 555 2 008 1 156 35 374 23 419

Lisätiedot

SÄÄNNÖT: LIITE 1. Nimi, kotipaikka, kieli ja tarkoitus

SÄÄNNÖT: LIITE 1. Nimi, kotipaikka, kieli ja tarkoitus SÄÄNNÖT: Nimi, kotipaikka, kieli ja tarkoitus 1 nimi: Yhdistyksen, jota näissä säännöissä kutsutaan killaksi, nimi on Kemiantekniikan Kilta ry. 2 Kotipaikka Killan kotipaikka on Lappeenrannan kaupunki.

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

RAUDANMAAN MAA- JA KOTITALOUSNAISTEN SÄÄNNÖT

RAUDANMAAN MAA- JA KOTITALOUSNAISTEN SÄÄNNÖT 1(6) RAUDANMAAN MAA- JA KOTITALOUSNAISTEN SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Raudanmaan maa- ja kotitalousnaiset, joka toimii rekisteröimättömänä yleishyödyllisenä yhdistyksenä osana valtakunnallista

Lisätiedot

Toimintakertomus kaudelta 2011 2012

Toimintakertomus kaudelta 2011 2012 Toimintakertomus kaudelta 2011 2012 Kauden kansainvälinen teema Kauden kansainvälinen teema oli Kuuntele sydäntäsi auttaaksesi muita RI presidenttinä toimi Kalyan Banerjee. Kokemäen rotaryklubilla oli

Lisätiedot

Council Meting Portugal 5.11-10.11.2013

Council Meting Portugal 5.11-10.11.2013 Council Meting Portugal 5.11-10.11.2013 Lappeenrannasta osallistui Council Meetingiin tänä vuonna kahden delegaatin lisäksi ennätyksellisesti viisi henkilöä. Lappeenranta oli siis hyvin edustettuna. Lähdimme

Lisätiedot

TOIVALAN URHEILIJAT RY 1

TOIVALAN URHEILIJAT RY 1 TOIVALAN URHEILIJAT RY 1 I NIMI, KOTIPAIKKA JA TARKOITUS 1 Yhdistyksen nimi on Toivalan Urheilijat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Siilinjärven kunta. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää liikuntakasvatusta

Lisätiedot

PiRIL-Nuoret ja TTS Nuorisojaosto Ensiasunnon osto ilta 18.11.2014

PiRIL-Nuoret ja TTS Nuorisojaosto Ensiasunnon osto ilta 18.11.2014 PiRIL-Nuoret ja TTS Nuorisojaosto Ensiasunnon osto ilta 18.11.2014 17:00 Tilaisuus alkaa Tervetuloa! Stina Hyyrynen, PiRIL-Nuoret & Maija Mustonen, TTS Nuorisojaosto 17:10 Vinkit ensiasunnon ostoon rakennusalan

Lisätiedot

2. Todettiin kokous laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Todettiin kokous laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. KASKELAN OMAKOTIYHDISTYS RY VUOSIKOKOUS AIKA Tiistai 21.5.2013 klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Skomarsin torppa, Hakunila Markku Loikkanen (pj) Sirkka Luukkanen Marjukka Kallio Markku Kallio Reino Raijos Sirkku

Lisätiedot

Pöytäkirja. 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleeksi.

Pöytäkirja. 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleeksi. Pöytäkirja Jalasjärven Alapään Eränkävijät Ry Vuosikokous 22.02.2009 Aika 13.00 14.20 Paikka Seuran Maja Läsnä 39 jäsentä 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti

Lisätiedot

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS JYTY JÄMSÄ RY Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1 1. HALLINTO 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Ulla Mäkiaho Riitta Leiman Ulla Peltonen

Lisätiedot

Naisjärjestöjen Keskusliitto - Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry. S ä ä n n ö t

Naisjärjestöjen Keskusliitto - Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry. S ä ä n n ö t Naisjärjestöjen Keskusliitto - Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry S ä ä n n ö t Merkitty yhdistysrekisteriin 9.12.2005 Nimi Yhdistyksen nimi on Naisjärjestöjen Keskusliitto - Kvinnoorganisationernas

Lisätiedot

YHDISTYKSEN TOIMINTASÄÄNNÖT

YHDISTYKSEN TOIMINTASÄÄNNÖT KäPa Fanit ry Hyväksytty 6.6.2008 YHDISTYKSEN TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on KäPa Fanit ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alue on Käpylän

Lisätiedot

Suomen Laikajärjestö VUOSIKOKOUS 2014

Suomen Laikajärjestö VUOSIKOKOUS 2014 Suomen Laikajärjestö VUOSIKOKOUS 2014 Finska Laikaklubben ry PÖYTÄKIRJA AIKA 1.3.2014 klo 15.00-16.57 PAIKKA Sievi, Urjanlinna 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Harri Mäkinen avasi vuosikokouksen Tervehdykset

Lisätiedot

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys:

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: 1/5 Vuosikokouksen 2013 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: Kokonaisohjelma:

Lisätiedot

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 26.11.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 07.04.2015 1 Aika Tiistaina 07.04.2015 klo 16.00 16.58 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos).

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos). Hallituksen kokous 7 / 2009 Pöytäkirja Paikka: Ravintola Musta Ori Aika: ti 31.3.2009 klo 18.15 71 Kokouksen avaus Presidentti avasi kokouksen klo 18.19. 72 Todetaan läsnäolijat ja päätösvaltaisuus Läsnä

Lisätiedot

SFO:n voimassa olevat säännöt. SFO:n vaalikokouksessa 2015 hyväksytyt. säännöt (ensimmäinen käsittely) 1 Yhdistyksen nimi ja toimipaikka

SFO:n voimassa olevat säännöt. SFO:n vaalikokouksessa 2015 hyväksytyt. säännöt (ensimmäinen käsittely) 1 Yhdistyksen nimi ja toimipaikka SFO:n voimassa olevat säännöt SFO:n vaalikokouksessa 2015 hyväksytyt säännöt (ensimmäinen käsittely) 1 Yhdistyksen nimi ja toimipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Fysiikanopiskelijat ry, ruotsiksi Finlands

Lisätiedot

ETELÄ-KARJALAN AMMATILLISEN KOULUTUKSEN TUKISÄÄTIÖN SÄÄNNÖT Voimassa 1.12.2015 alkaen

ETELÄ-KARJALAN AMMATILLISEN KOULUTUKSEN TUKISÄÄTIÖN SÄÄNNÖT Voimassa 1.12.2015 alkaen tukisäätiön hallitus 17.9.2015 1 (4) ETELÄ-KARJALAN AMMATILLISEN KOULUTUKSEN TUKISÄÄTIÖN SÄÄNNÖT Voimassa 1.12.2015 alkaen 1 Säätiön nimi on Etelä-Karjalan ammatillisen koulutuksen tukisäätiö sr ja kotipaikka

Lisätiedot

Toimintakertomus 2011. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintakertomus 2011. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2011 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry VasE:n toimintakertomus vuodelta 2011 Vuosi 2011 oli yhdistyksen 74. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia,

Lisätiedot

EMO. Espoon musiikkiopisto. Espoon musiikkiopiston kannatusyhdistys ry:n säännöt

EMO. Espoon musiikkiopisto. Espoon musiikkiopiston kannatusyhdistys ry:n säännöt EMO Espoon musiikkiopisto Espoon musiikkiopiston kannatusyhdistys ry:n säännöt 2 ESPOON MUSIIKKIOPISTON KANNATUSYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Espoon musiikkiopiston kannatusyhdistys Esbo

Lisätiedot

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2013

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2013 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2013 Vuosi 2013 Vuosi 2013 oli yhdistyksen 76. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2016 Kiimingin jäälihalli Jäälintie 6 90900 Kiiminki 1.3.2016 klo 18.00 Kokouspöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja Harri Sanaksenaho avasi

Lisätiedot

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat Hallinto 2510 Hyvinvointitoimiala tammikuu 134,9 121,3-13,6 82,8 84,4 3,2 5,4 11,8 7,3 2,3 2,9 3,9 5,8 55,6 38,6 123,1 107,6 91,3 % 88,7 % helmikuu 133,9 118,8-15,1 82,3 83,4 3,9 5,5 11,1 7,6 2,6 3,6 8,1

Lisätiedot

Yhdistyksen säännöt. 1 Nimi, kotipaikka ja toimialue Yhdistyksen nimi on Eläkeliiton Hämeen yhdistys ry. Yhdistyksen kotipaikka on Hämeen kunta.

Yhdistyksen säännöt. 1 Nimi, kotipaikka ja toimialue Yhdistyksen nimi on Eläkeliiton Hämeen yhdistys ry. Yhdistyksen kotipaikka on Hämeen kunta. ELÄKELIITON HÄMEEN YHDISTYS ry Yhdistyksen säännöt 1 Nimi, kotipaikka ja toimialue Yhdistyksen nimi on Eläkeliiton Hämeen yhdistys ry. Yhdistyksen kotipaikka on Hämeen kunta. 2 Tarkoitus Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

1 Yhdistyksen nimenä on Porin Erotuomarit -53 ja sen kotipaikkana on Porin kaupunki.

1 Yhdistyksen nimenä on Porin Erotuomarit -53 ja sen kotipaikkana on Porin kaupunki. Sopimuskirja 1 Yhdistyksen nimenä on Porin Erotuomarit -53 ja sen kotipaikkana on Porin kaupunki. 2 Yhdistyksen jäseneksi pääsevät kaikki jalkapallo- ja futsalerotuomarit. Yhdistyksen kannattajajäseneksi

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Golfkentänhoitajien Yhdistys - Finnish Greenkeepers Association r.y. ja sen kotipaikka on Espoon kaupunki. 2 Tarkoitus ja tehtävät Yhdistyksen

Lisätiedot

3 Osakunnan kanta-alueita ovat Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnat.

3 Osakunnan kanta-alueita ovat Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnat. OULUN ETELÄ- JA KESKIPOHJALAINEN OSAKUNTA RY:n SÄÄNNÖT I LUKU YHDISTYKSEN KOTIPAIKKA, TARKOITUS JA ALUE 1 Yhdistyksen, josta näissä säännöissä käytetään nimitystä osakunta, nimi on Oulun Etelä- ja Keskipohjalainen

Lisätiedot

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 Ala-Ounasjoen Erästäjät PÖYTÄKIRJA Johtokunta Rovaniemi 17.2.2010 ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 AIKA 17.2.2010 klo 18.00 PAIKKA Toimitalo, Erästäjänpolku OSALLISTUJAT Seuran jäseniä 25 liitteenä

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012. Lentopalloseura Ruha Wolley 1986-2011. 26. kausi. www.netikka.net/ruha.wolley. Ruha. Ruhan lentopalloilun päätukija - 1 -

KAUSIJULKAISU 2011-2012. Lentopalloseura Ruha Wolley 1986-2011. 26. kausi. www.netikka.net/ruha.wolley. Ruha. Ruhan lentopalloilun päätukija - 1 - KAUSIJULKAISU 2011-2012 26. kausi www.netikka.net/ruha.wolley Lentopalloseura Ruha Wolley 1986-2011 Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija - 1 - - 2 - Ruha Wolley ry Viime kausi päättyi hienosti kolmanteen

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2012 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry VasE:n toimintakertomus vuodelta 2012 Vuosi 2012 oli yhdistyksen 75. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia,

Lisätiedot

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Suomen hydrologian yhdistys (SHY) VUOSIKOKOUS 15.5.2014 klo. 17.30-18:43 Suomen ympäristökeskus, Mechelininkatu 34a, Helsinki Läsnäolijat: Johanna Korhonen, Hannu Marttila, Harri Koivusalo, Ari Jolma,

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry Säännöt

Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry Säännöt Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry Säännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry, ruotsiksi Miljöstuderande MYY rf ja englanniksi The Association

Lisätiedot

Pirkanmaan CP-yhdistys ry

Pirkanmaan CP-yhdistys ry Pirkanmaan CP-yhdistys ry SÄÄNNOT 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE 1. Yhdistyksen nimi on Pirkanmaan CP-yhdistys ry 2. Yhdistyksen kotipaikka on Tampere ja sen toimialueena on Pirkanmaa. 2 TARKOITUS, TOIMINTAMUODOT

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI Pohjois-Savon terveydenhoitajayhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI YHDISTYKSEN HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT HALLITUS Puheenjohtaja Fatima Moursad (Maaninka),

Lisätiedot

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa Otaniemen TEK-tutkijat ry Otaniemen TEK-tutkijat ry:n sääntömääräinen kevätkokous Aika: 6.6.2016 klo 15:00 Paikka: Otaniemi, Otakaari 7, kokoushuone Maxwell Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Petri Kärhä avasi

Lisätiedot

Maankäyttötieteiden päivä 2014

Maankäyttötieteiden päivä 2014 30.10.2014 Tieteiden talo Sali 104 Maankäyttötieteiden päivä 2014 Maanmittaustieteiden Seura ry Suomen Maanmittausinsinöörien Liitto ry ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT Maankäyttötieteiden päivän 2014 normaalihintainen

Lisätiedot

PIONEERIASELAJIN LIITTO RY:N SÄÄNNÖT

PIONEERIASELAJIN LIITTO RY:N SÄÄNNÖT 1 (5) PIONEERIASELAJIN LIITTO RY:N SÄÄNNÖT I Nimi, kotipaikka ja toiminta-alue 1. Yhdistyksen nimi on Pioneeriaselajin Liitto ry. Sen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Yhdistyksen toiminta-alue on koko

Lisätiedot

Kaakon Beagle ry:n säännöt 1.

Kaakon Beagle ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Kaakon Beagle ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi on Kaakon Beagle ry (entinen Etelä-Suomen Beagleyhdistys ry) ja sen kotipaikka on Kouvolan kaupunki. Yhdistys on Suomen kennelliitto-finska

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. - valvoo kunnallistekniikkaa ja palvelujen järjestämistä sekä tekee niitä koskevia ehdotuksia

SÄÄNNÖT. - valvoo kunnallistekniikkaa ja palvelujen järjestämistä sekä tekee niitä koskevia ehdotuksia SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Vaasan Purolan kyläyhdistys ry Vasa Bobäck byaförening rf ja kotipaikka Vaasan kaupunki. Yhdistyksen toimialue on Purolan kaupunginosa Vaasassa. 2 Tarkoitus

Lisätiedot

Donelaitis Turun seudun Liettuan ystävät ry SÄÄNNÖT

Donelaitis Turun seudun Liettuan ystävät ry SÄÄNNÖT Donelaitis Turun seudun Liettuan ystävät ry SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Donelaitis Turun seudun Liettuan ystävät ry ja sen kotipaikka on Turku. Yhdistyksestä voidaan epävirallisissa

Lisätiedot

Länsituulen viesti 1 / 2001

Länsituulen viesti 1 / 2001 Länsituulen viesti 1 / 2001 Kevätauringon säteiden herätellessä venekansaa talviunilta, tahdon minäkin tervehtiä seuran jäseniä lämpimällä tervehdyksellä. Monenlaista toimintaa on ollut toki talvenkin

Lisätiedot

Finnish Bone Society. Yhdistyksen säännöt. 1 Yhdistyksen nimi on Finnish Bone Society r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki

Finnish Bone Society. Yhdistyksen säännöt. 1 Yhdistyksen nimi on Finnish Bone Society r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki Finnish Bone Society Yhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Finnish Bone Society r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki 3 Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä luututkimuksesta kiinnostuneiden

Lisätiedot

Kiltauutiset 3/2014. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 3/2014. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 3/2014 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kaartin Jääkärirykmentin Kilta KUTSU Paikka: Perinnetalo, Santahamina Aika: 25.10.2014 klo 12:00 Esityslista Kaartin Jääkärirykmentin killan syyskokoukseen

Lisätiedot

Vesaisten Keskusliitto ry:n säännöt

Vesaisten Keskusliitto ry:n säännöt Vesaisten Keskusliitto ry:n säännöt Yhdistyksen nimi on Vesaisten Keskusliitto ry., josta näissä säännöissä käytetään nimitystä liitto. Liiton kotipaikka on Helsingin kaupunki. I TARKOITUS Liiton tarkoituksena

Lisätiedot

Pilvenmäen Ravinaiset ry:n säännöt

Pilvenmäen Ravinaiset ry:n säännöt Pilvenmäen Ravinaiset ry:n säännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Pilvenmäen Ravinaiset ry ja sen kotipaikka on Forssan kaupunki. 2 Tarkoitus Yhdistyksen tarkoituksena on edistää

Lisätiedot

1 Yhdistyksen nimi on Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry, De Högre Tjänstemännen YTN rf, josta myöhemmin näissä säännöissä käytetään lyhennettä YTN.

1 Yhdistyksen nimi on Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry, De Högre Tjänstemännen YTN rf, josta myöhemmin näissä säännöissä käytetään lyhennettä YTN. YLEMMÄT TOIMIHENKILÖT YTN RY SÄÄNNÖT 1 Rek.n:ro 138.504 (27.5.2014) Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry, De Högre Tjänstemännen YTN rf, josta myöhemmin näissä säännöissä

Lisätiedot

AJANILMAISUT AJAN ILMAISUT KOULUTUSKESKUS SALPAUS MODUULI 3

AJANILMAISUT AJAN ILMAISUT KOULUTUSKESKUS SALPAUS MODUULI 3 AJAN ILMAISUT AJAN ILMAISUT 1. PÄIVÄ, VIIKONPÄIVÄ 2. VUOROKAUDENAIKA 3. VIIKKO 4. KUUKAUSI 5. VUOSI 6. VUOSIKYMMEN, VUOSISATA, VUOSITUHAT 7. VUODENAIKA 8. JUHLAPÄIVÄT MILLOIN? 1. 2. 3. 4. maanantai, tiistai,

Lisätiedot

PIHLAVAN VPK RY:N SÄÄNNÖT

PIHLAVAN VPK RY:N SÄÄNNÖT PIHLAVAN VPK RY:N SÄÄNNÖT PIHLAVAN VPK RY Pihlavan VPK Ry:n säännöt Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Pihlavan VPK ry. Yhdistystä nimitetään näissä säännöissä palokunnaksi. Palokunnan toiminta-alueena

Lisätiedot

Säännöt hyväksytty Kennelliitossa ja Patentti- ja Rekisterihallituksessa. Muutos voimaan 30.1.2015

Säännöt hyväksytty Kennelliitossa ja Patentti- ja Rekisterihallituksessa. Muutos voimaan 30.1.2015 SUOMEN MOPSIKERHO RY:N SÄÄNNÖT Säännöt hyväksytty Kennelliitossa ja Patentti- ja Rekisterihallituksessa. Muutos voimaan 30.1.2015 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Mopsikerho ry ja sen tarkoituksena on kaikin

Lisätiedot

Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere

Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2016 Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere Läsnä: Ari Immonen Jari Yltävä Tarja Myry Olli Lassinaro Anu Karrimaa Anna

Lisätiedot

Järvenpään Vasemmisto

Järvenpään Vasemmisto Toimintakertomus vuodelta 2013 1. Yleistä Järvenpään Vasemmisto onnistui 2012 kunnallisvaaleissa hyvin ja sai yhden lisäpaikan eli kolme valtuutettua kaupunginvaltuustoon. Onnistunut tekninen vaaliliitto

Lisätiedot

Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen

Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen Jäsentiedote 07.04.2009 JÄSENTIEDOTE 1/2009 Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa: Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen

Lisätiedot

Suonteen kalastusalueen vuosikokous. 25.4.2014 klo 12.00 PÄYTÄKIRJA

Suonteen kalastusalueen vuosikokous. 25.4.2014 klo 12.00 PÄYTÄKIRJA Suonteen kalastusalueen vuosikokous 25.4.2014 klo 12.00 PÄYTÄKIRJA SUONTEEN KALASTUSALUEEN VARSINAINEN VUOSIKOKOUS AIKA: Perjantai 25.4.2014 alkaen klo 12.00 PAIKKA: Lamminmäen tila, Joutsa 1. Kokouksen

Lisätiedot

Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry, Kommunikationsspecialisternas fackorganisation rf

Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry, Kommunikationsspecialisternas fackorganisation rf YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry, Kommunikationsspecialisternas fackorganisation rf Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja toiminta-alue 1 Yhdistyksen nimi on Viestinnän

Lisätiedot