Toimintakertomus vuodelta 2014

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimintakertomus vuodelta 2014"

Transkriptio

1 Toimintakertomus vuodelta 2014

2 Sisältö 1. VAALIKOKOUS JÄSENTILAISUUDET 3. VUOSIKOKOUS 4. JOHTOKUNNAN TOIMINTA 5. AVUSTUSTOIMINTA JA STIPENDIT 6. JÄSENTILASTO

3 1. Vaalikokous 2013 Vaalikokous pidettiin tiistaina klo Vaskiluodon Voima Oy:n tiloissa, osoitteessa Reininkatu 1, Vaasa. Talousarvio ja jäsenmaksu hyväksyttiin rahastonhoitajan esityksen mukaisesti. Jäsenmaksuksi vuodelle 2014 tuli näin ollen 20 euroa. Seuran sääntöjen mahdollistamaa ylimääräistä jäsenmaksua päätettiin periä lisäksi 5 euroa. Ylimääräinen jäsenmaksu koskee kaikkia muita jäseniä paitsi seuran kunniajäseniä.

4 Vuoden 2014 johtokuntaan valittiin seuraavat henkilöt: Johanna Ahopelto, puheenjohtaja, tiedotus- ja webvastaava; ; etunimi.sukunimi (ä) desnetti.fi Sauli Jäntti, varapuheenjohtaja ja jäsenrekisterivastaava (osoitteenmuutokset); ; etunimi.sukunimi (ä) merinova.fi Petter Ojala, sihteeri; ; etunimi.sukunimi (ä) fi.abb.com Jussi Sievänen, rahastonhoitaja; ; etunimi.sukunimi86 (ä) gmail.com Ilkka Raatikainen, jäsentilaisuusvastaava (ilmoittautumiset) ja TEKyhdyshenkilö; ; etunimi.sukunimi (ä) desnetti.fi Tero Törmä, jäsen, saunavastaava; ; etunimi.sukunimi (ä) vacon.com Timo Alho, isäntä; ; etunimi.mr.sukunimi (ä) gmail.com Johtokunnan kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeutetut opiskelijaedustajat: Tutti ry:n pj Antti Greggilä; puheenjohtaja (ä) tutti.fi ja teekkariyhdysmies Tytti Niemi, etunimi.sukunimi (ä) tek.fi Seuran toiminnantarkastajiksi valittiin Timo Anttila ja Mika Niskanen. Varatoiminnantarkastajiksi valittiin Maarit Vesapuisto ja Yrjö Halttunen.

5 2. Jäsentilaisuudet Vuoden mittaan jäsentilaisuuksia järjestettiin yhdessä yhteistyökumppanien kanssa 15 kertaa seuraavilla sivuilla olevan tapahtumakalenterin mukaisesti.

6

7 Vuosi 2014 oli VTS:n 95-vuotisjuhlavuosi. Seuramme syntysanat lausuttiin Vaasan Suomalaisella Klubilla pidetyssä perustamiskokouksessa , ja vuonna 2014 juhlistimme perinteikkään yhdistyksemme historiaa, nykyhetkeä sekä tulevaisuutta monin tavoin. Juhlavuotemme huipentui lokakuun lopussa Vaasassa pidettyihin Valtakunnallisiin teknologiayrittäjyyspäiviin sekä ikimuistoisiin VTS95-juhliin. Myös maamme teknilliset alueseurat ja TEKin kerhot oli aloitteestamme kutsuttu koolle Vaasaan juhliemme aikaan.

8 WAASAN SIJOITUSTAPAHTUMA KLO VAASAN KAUPUNGINTALOLLA Pohjanmaan Expo järjestää vuonna 2013 Waasan Sijoitustapahtuman 15:ttä kertaa, ja kuten kaikkina aiempinakin vuosina, tarjoaa VTS:n jäsenille maksuttoman sisäänpääsyn messuille (maksuton lippu myös webistä lippu ovelta á 20 euroa). Sijoitustapahtuma koostuu messuista ja tietoiskuista ja se järjestetään Vaasan kaupungintalossa torstaina klo Pohjanmaan suurin ja kattavin säästämisen, sijoittamisen ja varainhoidon messutapahtuma kerää vuosittain n. 800 kävijää. Lisätietojen hankinta, omien päätösten ja ajatusten vahvistaminen sekä uusiin mahdollisuuksiin ja yhteistyökumppaneihin tutustuminen on tapahtuman keskeinen tehtävä. Yhden tehokkaan päivän aikana on tarjolla tiivis paketti ajankohtaisia sijoituspalveluita, ratkaisumalleja, vaihtoehtoja sekä alan tuoreinta tietoa.

9 PERINTEINEN YSTÄVÄNPÄIVÄKISA KLO 17 ROCKTAILSISSA Ystävänpäiväkisa järjestetään tänä vuonna jo 16:tta kertaa! Ekonomit hävisivät viime vuonna ja ovat siksi tänä(kin) vuonna kisajärjestelyvastuussa. Laji on pidetty meiltä pimennossa viimeiseen asti, mutta heti kun tietoja tihkuu meille päin, lisäämme ne tänne VTS-webbiin. Joka tapauksessa aika ja paikka ovat selvillä: torstaina klo 17 kokoonnumme Rocktailsiin osoitteeseen Teräksenkuja 3, jossa viimeistään paljastuu, mikä laji kisaajiamme odottaa. Ilmoittautumiset ottaa vastaan tämän vuoden jäsentilaisuusvastaavamme Ilkka Raatikainen: etunimi.sukunimi (ä) desnetti.fi, , ja toivomme joukkueemme lukumäärän olevan selvillä viimeistään viikkoa ennen kisaa. Tervetuloa rohkeasti mukaan! "Kutsumme VTS:n ystävällisesti mukaan ekonomien ja insinöörien perinteiseen ystävänpäiväkisaan Rocktailsiin to klo 17-19! Luvassa on leikkimielistä kisailua rennoissa merkeissä, ja kisailun jälkeen on mahdollista jäädä kuuntelemaan 60-luvun jazzia. Illan yhtyeenä Toni Henrik Trio. Mukaan mahtuu 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoitattehan osallistujamääränne ma mennessä. Tervetuloa kisailemaan! VAASAN EKONOMIT PS. Tälle kisalle ei taida olla virallista lajimääritelmää, mutta paljastetaan sen verran että kisapaikasta voinette jo vähän aavistaa ainakin aihepiiriä kisailujen teemalle :-) Joukkuekisasta on kuitenkin kyse ja varmasti hauska ilta luvassa!"

10 Kaikkien aikojen ensimmäinen ystävänpäiväkisalajimme oli VTS:n voittama ilmaaseammunta vuonna Seuraavana vuonna voitimme keilauksen, sitten hävisimme karting-kilvan ja vuoden 2002 jousiammuntakisan. Vuonna 2003 VTS vei jatkoajalla sählykisan voiton ja vuonna 2004 voitimme petanquessa. Seuraavaksi mittelimme taitojamme Trivial Pursuitin parissa ja voittoputki jatkui vuoden 2006 oluttunnistuskisassa. Vuonna 2007 ekonomit voittivat curling-kisan, mutta VTS voitti jälleen 2008 Craniumpelin ja hohtokeilauksen Kirvelevä tappio tuli 2010 ilma-aseammunnassa ja 2011 paperilennokkikisassa, mutta sitkeän taistelun jälkeen kiertopalkinto siirtyi takaisin VTS:n haltuun vuoden 2012 darts-kisavoiton seurauksena. Vuoden 2013 ystävänpäiväkisalajiksi ekonomit valitsivat hohtokeilauksen ja VTS saavutti lopulta tasaväkisessä kisassa voiton. Vuoden 2014 neliosaisen baarimestarimittelön VTS hävisi. Järjestelyistä vastaa vuorollaan edellisen vuoden leikkimielisen kisan hävinnyt joukkue, voittajajoukkue puolestaan saa kiertopalkinnon haltuunsa seuraavaan kisaan saakka - ja on velvollinen huolehtimaan kaiverrusten pysymisestä ajan tasalla. Lajikriteerit puolestaan ovat jokseenkin vapaat: kisalajin on oltava sellainen, että sitä voi harjoittaa joukkueena, keskitalvella, se ei myöskään saa maksaa liikaa, eikä aiheuttaa terveydellisiä vaaroja. Kiertopalkintomme sanoin: ILLIS QUORUM MERUERE LABORES - LUCRUM SINE DAMNO ALTERIUS FIERI NON POTEST. Eli heille, joiden vaivannäkö (voidaan kääntää myös: juonittelut) ansaitsee sen - voittoa ei voi syntyä ilman toisen tappiota

11 Baarimestarimittelöksi paljastuneeseen neliosaiseen kisaan osallistui viisi VTS-jäsentä sekä neljä ekonomia. Noin puolen senttilitran tarkkuudella hävisimme 3-4, mutta vaikka kiertopalkinto siirtyikin vuodeksi ekonomien haltuun, onnistui joukkueemme kehittämään VTS95-juhlajuoman, jota ainakin me kisaajat pidimme erittäin onnistuneena. Kiitos kaikille kisaajille, ja ensi vuoden lajiakin saa ehdottaa, VTS on nyt järjestelyvastuussa! VASEMMALLA VIIMEISEN LAJIN VOITTANUT VTS95-JUHLAJUOMA, OIKEALLA VASE-JUOMA.

12 GUBBROCKARNA AMAZING 60'S VAASAN KAUPUNGINTEATTERISSA KLO 14 Tämän vuoden teatterijäsentilaisuutemme on Gubbrockareitten 60-luvun musiikin hengessä toteuttama "GUBBROCKARNA Amazing 60ies" lauantai-iltapäivällä klo 14.00! VIP-paketti sisältää teatterilipun, narikkamaksun, tervetuliaismaljan (alkoholiton), kahvin/teen ja pienen leivoksen väliajalla. Jäsenhinta (myös avecille) on vain á 25 euroa (ovh 34 /hlö) - tervetuloa gubbrockaamaan kanssamme! Esityksen jälkeen halukkaat voivat vielä jatkaa iltaa Ateljeessa vaikkapa illan näytöksestä keskustellen. Sitovat ilmoittautumiset JÄSENTILAISUUSVASTAAVA ILKKA RAATIKAISELLE mennessä: etunimi.sukunimi (ä) desnetti.fi, Maksu Seuran tilille IBAN: FI SWIFT/BIC: AABAFI22. HUOM! Käyttäkää maksaessanne viitenumeroa 013! Liput jaetaan ennen näytöstä teatterin aulassa. Musiikillinen tarina lähtee 60-luvun alkuvuosien rautalankabändeistä ja etenee vuosikymmenen lopun hippivuosiin. Vaasalaisen rock-yhtyeen uusi musiikkispektaakkeli vie 60-luvulle, otsikolla Amazing 60ies. Keskeisessä osassa ovat Vaasa ja sen nuorisokulttuuri, kuten tanssipaikat, orkesterit, baarit ja tapahtumat, ja tuon ajan ihana, meitä kaikkia koskettava musiikki. Esitys on jatkoa Gubbrockareitten 50-luvun show lle The Golden Age of Rock n Roll, joka sai suuren suosion Vaasan kaupunginteatterissa vuonna Lavalle on luvassa vauhtia ja tunnelmaa. Jalka alkaa vipattaa, kun The Beach Boysin Barbara Ann lähtee liikkeelle, saamme oppitunnin rakkaudesta Alma Coganin kappaleessa The Birds and the Bees ja lähdemme lentoon Jefferson Airplanen White Rabbitin kanssa. Huokauksen paikka on, kun The Boysin Kaipaan kajahtaa ja seisomme asennossa, kun The Beatles esittää Golden Slumbersin - eikä siitä pidot paljon parane... Show kokoaa lavalle yli 20 rockaria. Esityksen ohjauksessa on ollut mukana Gert Sabel. Juontoosuudet on kirjoittanut Krister Kulju, joka on myös suunnitellut lavastuksen. Laulunohjausta on antanut Margaretha Nordqvist. Produktio on Gubbrockarna-yhtyeen ja kaupunginteatterin yhteistyötuotanto. VTS:n seurue rokkasi muiden mukana - hieno konsertti!

13 VAASAN TEKNILLISEN SEURAN TEK-VALTUUSTOVALIOKUNNAN ENSIMMÄINEN KOKOUS Kuvassa VTS:n jäsentilaisuusvastaava, TEKin valtuuston jäsen, hallituksen varajäsen, yrittäjyysvaliokunnan jäsen ja Yrittäjäklubin perustajajäsen Ilkka Raatikainen, VTS:n TEK-valtuustovaliokuntavastaava, teekkariyhdysmies Tytti Niemi, TEKin yrittäjyysvaliokunnan opiskelijavarajäsen Sami Paldanius, VTS:n puheenjohtaja Johanna Ahopelto, TEKin valtuuston opiskelijajäsen Juho Kaminen ja TEKin teekkarivaliokunnan jäsen Antti Greggilä. Tytti ja Antti toimivat myös VTS:n johtokunnan opiskelijaedustajina vuonna 2014.

14 VUOSIKOKOUS: VAASAN TALOTOIMI -LIIKELAITOS KLO 18 Tänä vuonna järjestämme Seuramme vuosikokouksen Vaasan Talotoimi - liikelaitoksen vieraina. Kokoonnumme teknisen lautakunnan kokoushuoneeseen osoitteeseen Kirkkopuistikko 26 keskiviikkona klo Ulko-ovi on lukossa, mutta oven oikealla puolella seinässä on summeri, josta TELAN KOKOUSHUONE -nappia painamalla pääsee sisään. Toimitilajohtaja Per Strömman kertoo meille ennen vuosikokoustamme yleisesti liikelaitoksesta ja sen toiminnasta sekä hieman tarkemmin Vaasan kaupungin kiinteistöjen korjausvelkatilanteesta. Saamme kuulla myös Vaasan hienosta sijoittumisesta kiinteistöjensä energiansäästössä suhteessa vertailukaupunkeihin. Vaasan Talotoimi on kunnallinen liikelaitos, jonka tehtävänä on Vaasan kaupungin omistaman rakennuskannan kiinteistönpito. Kaupungin palvelutuotannolle tuotetaan toimitilat omasta tilakannasta tai ulkoa vuokratuista tiloista. Kiinteistönpito sisältää toimitilojen ylläpidon, vuokraamisen, isännöinnin ja erillisinvestointien rakennuttamisen. Vuosikokous esitelmineen keräsi paikalle useita kiinnostuneita kuulijoita.

15 PERINTEINEN DRINKKIKURSSI KLO 19 RAVINTOLA SKY VTS:n perinteinen DRINKKIKURSSI teekkareittemme organisoimana keskiviikkona klo 19 SKY:lla (Rewell Center, Vaasa). Huippuedullinen jäsenhinta jälleen vain 10 euroa/hlö! Teemana rommi/tequila. Yhdistyksemme tämän vuosituhannen ensimmäinen drinkkikurssi järjestettiin vuonna 2005 ja perinne on jatkunut lähes katkeamattomana. Olemme oppineet monenlaista baaritiskin takana juomia sekoitellen, ravistellen, liekitellen ja suunnitellen (oheisessa kuvassa VTS95 ). Katsotaanpa, millaista harjoitusta on luvassa tällä kertaa! Tervetuloa mukaan, ilmoittautumiset välittömästi jäsenvastaavallemme: Ilkka Raatikainen; etunimi.sukunimi (ä) desnetti.fi, Maksu käteisellä paikan päällä (tasaraha, kiitos!). Käytännön kemiaa pääsivät kokeilemaan niin teekkarit kuin jo valmistuneetkin. ja drinkkikurssiperinnettä päätettiin ylläpitää jatkossakin.

16 YRITYSVIERAILUKOHTEENA VESLATEC OY KLO 18 Huhtikuussa vierailemme vaasalaisessa Veslatec Oy:ssä osoitteessa Strömbergin puistotie 6 C. Vierailuohjelmamme käsittelee lasereita teollisessa valmistuksessa: 1. Laserin rakenne ja lasertyypit 2. Laserit teollisuudessa (sovellukset ja mahdollisuudet) 3. Laserin tulevaisuus. Vierailumme aikana pääsemme tutustumaan nykyaikaiseen lasertekniikkaan. Ilmoittautumiset pyydämme viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta: Ilkka Raatikainen; etunimi.sukunimi (ä) desnetti.fi, Veslatec Oy on laserteknologiaan erikoistunut yritys, jonka erikoisosaamista ovat hienomekaanisten osien valmistus ja sovellukset sekä lasermerkintä. Kiinnostavan yritysvierailun aikana tutustuimme lasertekniikkaan ja monenlaisiin tuotteisiin.

17 VAPPU 2014 Topelius sai tupsunsa, teekkarit lakkinsa ja juhlapuhetta pitivät mm. Seuran sihteeri Petter Ojala ja VY:n rehtori Matti Jakobsson. Suomen aurinkoisin vappu säätilankin puolesta ;-)

18 KEVÄTEKSKURSIOKOHTEENA MERVENTO KLO 17 Juhlavuotenamme säästämme ekskursiobussirahat syyskauden tapahtumiin ja teemmekin lähialuevisiitin tutustumalla Mervennon tuulivoimalaliiketoimintaan. Mervento on johtava, globaali, suoravetotekniikkaan perustuvien maa-, rannikko- ja merikäyttöön tarkoitettujen multi-megawattiluokan tuulivoimalaratkaisujen suunnittelija ja toimittaja. Vierailumme alkaa Runsorista Futura III:sta projektiesittelyn merkeissä. Esittelyn jälkeen siirrymme Sundomiin tuulimyllyn juurelle, mutta turbiinin huipulle emme valitettavasti pääse. Isäntänämme toimii Patrik Holm. Ilmoittautumiset pyydämme jälleen viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta: Ilkka Raatikainen; etunimi.sukunimi (ä) desnetti.fi, HUOM! Kerrottehan, mikäli tarvitsette kyydin. Erittäin mielenkiintoisen yritysvierailun jälkeen pidetyssä jäsenkokouksessa valittiin seuraan kaksi uutta jäsentä.

19 VTSVYTEK-TAPAAMINEN KLO 18: RAVINTOLALAIVA FAROS Tervetuloa VTSVYTEK-yliopistovaliokuntamme jokakeväiseen illanviettoon ravintolalaiva Farokseen torstaina klo 18! Tarjolla ruokaa, juomaa, hyvää seuraa ja ajankohtaisia keskusteluita tekniikan yliopistokoulutuksesta. Ilmoittautumiset pyydämme mennessä: Ilkka Raatikainen; etunimi.sukunimi (ä) desnetti.fi, Lämpimästi tervetuloa! Pyydämme valitsemaan etukäteen oheisesta menusta alku- ja pääruokavaihtoehdon ja kertomaan siitä ilmoittautuessanne. Ja muistattehan kertoa myös mahdollisista ruokaaineallergioistanne.

20 SEURAN EPÄVIRALLINEN SYNTYMÄPÄIVÄILLANVIETTO (TO) KLO 18 Jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan juhlistamme VTS:n toukokuista syntymäpäivää vasta kesäkuussa vapaamuotoisen illanvieton merkeissä. Aloitamme jälleen mölkkypelillä Kasarmin kentällä (eteläpuoli) ja pelin jälkeen jatkamme matkaa Ateljeeseen (Koulukatu 41 A 13, ylin kerros) Seuran 95-vuotissyntymäpäiväkakun ja kesäisten juomien sekä erinomaisen seuran pariin. Jotta osaamme varata riittävästi kakkuja ja juomia, pyydämme ilmoittautumiset mennessä: Ilkka Raatikainen; etunimi.sukunimi (ä) desnetti.fi,

21 TERASSI-ILTA (PE) KLO 18 RAVINTOLALAIVA FAROS Kuten jo useana vuonna aiemminkin, elokuussa kokoonnumme aloittelemaan syyskauttamme terassi-illan merkeissä. Keskustelemme jälleen paitsi tekniikasta ja maailmanmenosta yleensäkin, myös Seuramme juhlavuoden syyskauden ohjelmasta. Paikkana on tällä kertaa ravintolalaiva Faros (Kalaranta, Vaasa), sään salliessa ulkoterassi ja sateen sattuessa löydämme kyllä sisätiloistakin pöydän, jonka ääreen asettua. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset tähänkin tilaisuuteen Ilkka Raatikaiselle; etunimi.sukunimi (ä) desnetti.fi, , mielellään viimeistään edelliseen päivään mennessä.

22 VALTAKUNNALLISET TEKNOLOGIAYRITTÄJYYS- PÄIVÄT VAASASSA (GLORIASSA) TYP2014-TEEMANA ELINKAARI VTS on tänä vuonna Valtakunnallisten teknologiayrittäjyyspäivien järjestämispäävastuussa. Mukaan on jo tässä vaiheessa ilmoittautunut lukuisia ryhmiä, mm. TEKin Yrittäjyys-, Yliopisto- ja Teekkarivaliokunnat, alueseurat ja kerhot, Yrittäjäklubi sekä SEFEn Yrittäjäryhmä, joten osallistujatavoitteemme 300 vaikuttaa yhä hyvinkin realistiselta. Suurkiitos jäsenillemme, jotka ovat jo nyt myötävaikuttaneet TYP2014:n onnistumiseen tuomalla mukaan omia verkostojaan niin yritys- kuin yhteisömaailmasta. Budjetoidusta sponsorirahoituksesta on nyt koossa kolmannes ja esiintyjistä puolet. Talkootyötä siis riittää yhä, mutta seminaaristamme saamme varmasti yhdessä luotua vaasalaisittain ylihyvän tilaisuuden. Päivitämme reaaliaikaisesti TYP2014-sivua näillä Olemme myös Facebookissa: Tervetuloa mukaan, joko talkoisiin, sponsoriksi tai ainakin yleisöksi! Ilmoittautua voi joko TYP2014-sivun ilmoittautumislomakkeen kautta tai jäsentilaisuusvastaava Ilkka Raatikaiselle ilmoittautumalla, etunimi.sukunimi (ä) desnetti.fi

23 TYP2014-maksu Seuran tilille Ålandsbanken Vaasa, IBAN: FI ; SWIFT/BIC: AABAFI22. Jäsenhinta á 20 euroa, muut á 30 euroa. Tervetuloa mukaan! HUOM! VTS:n, TEKin, SEFEn ja MEKI:n jäsenhinta on 20 /hlö, mutta VTS maksaa sadan, MEKI 30 ja sekä TEK että SEFE 50 ensimmäisenä ilmoittautuneen jäsenensä osanottomaksun!

24 Jenny ja Antti Wihurin rahasto

25 Esillä TYP2014:ssä mm.: Kyrö Distillery Company minifactory Oy Ltd. Novafloor Oy / erikoisparketti.fi Greenstep Kolster Oy Ab Lakea Oy There Corporation Delektre Mervento UpCodeWorld Wasaline EnergyVaasa Teknologiateollisuus Tekniikan Akateemiset Suomen Ekonomiliitto Insinööriliitto Tekes Majoitus Radisson Blu Royal Vaasassa, kiintiöhinta koodilla TYP14!

26

27 VTS95-JUHLAT CANTARESSA Seuramme 95-vuotisjuhlia vietetään Cantaressa osoitteessa Vöyrinkatu 12 perjantaina klo 19! Luvassa on ikimuistoinen ilta. Illalliskortin hinta on á 60 euroa, maksu Seuran tilille Ålandsbanken Vaasa, IBAN: FI ; SWIFT/BIC: AABAFI22. Musiikista vastaa jälleen Gottfrid Trio ja luvassa on myös katsaus Seuramme tähänastisiin 95 toimintavuoteen. Juhlatoimikunta eli johtokunta suunnittelee jo juhlia innokkaasti, mutta ottaa toki erittäin mielellään vastaan jäsenkunnan vinkkejä ja toivomuksia. Meillä on ilo ja kunnia kutsua Teidät ja seuralaisenne juhlimaan kanssamme Vaasan Teknillisen Seuran 95-vuotista taivalta Cantaressa, Vaasassa osoitteessa Vöyrinkatu 12 perjantaina 24. lokakuuta 2014 klo V.P. keskiviikkoon mennessä: jäsentilaisuusvastaava puh Kerrottehan ilmoittautuessanne myös mahdollisesta erikoisruokavaliostanne. Illalliskortin hinta á 60 euroa maksetaan mennessä Seuran tilille Ålandsbanken Vaasa, IBAN: FI , viitteeksi VTS95 sekä juhlijoiden nimet. Juhlapuku.

28

29 KAUPUNGINORKESTERIN KONSERTTI KLO 19 Vaasan kaupunginorkesterin kannatusyhdistys Bravo! kutsuu Sinut tutustumaan taidemusiikkiin. Vaasan kaupunginorkesteri soittaa otsikolla "Nuoret virtuoosit" Kaupungintalon juhlasalissa torstaina klo 19. Illan kapellimestarina toimii Klaus Mäkelä, sellistinä Turun sellokilpailun 2014 voittaja Senja Rummukainen. Ohjelmassa Rautavaaraa, Tsaikovskia ja Beethovenia. Konsertti toteutetaan Viljo ja Maire Vuorion säätiön tukemana Ilmaisia lippuja (max. 2 lippua/tilaaja) voit tilata allekirjoittaneelta (viljo.jaakkola [ä] netti.fi) ilmoittamalla nimesi ja osoitteesi. Toimitan liput postitse. Nopeat syövät hitaat ;) Konserttiterveisin Viljo Jaakkola

30 VAALIKOKOUS KLO 17 Vaalikokouksemme järjestetään tiistaina 9. joulukuuta klo 17 Wärtsilän Runsorin toimipisteessä (Tarhaajantie 2, Vaasa), tapaaminen sisäänkäynnillä 2. Runsorin toimintojen esittelyn jälkeen pidettävässä Seuran vaalikokouksessa käsitellään sääntöjen 7 :n määräämät asiat: Joulukuussa pidettävässä kokouksessa, jota kutsutaan vaalikokoukseksi, valitaan seuran johtokuntaan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, isäntä ja kaksi muuta jäsentä seuraavaksi kalenterivuodeksi umpilipuin, ellei yksimielisesti suostuta avoäänestykseen, vahvistetaan johtokunnan laatima talousarvio jäsenmaksuineen seuraavaa kalenterivuotta varten, valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heidän varamiehensä tarkastamaan seuran ja sen hallussa olevien rahastojen taloutta ja hallinnointia seuraavalta kalenterivuodelta, seuran kassan, arvopaperit ja muun omaisuuden, ja on toiminnantarkastajien jätettävä ennen helmikuun viimeistä päivää johtokunnalle kertomus toiminnantarkastuksesta ynnä lausunto vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle. Ilmoittautumiset pyydämme kahvitarjoilun mitoittamiseksi mennessä jäsentilaisuusvastaavallemme: Ilkka.Raatikainen (ä) desnetti.fi, puh Tervetuloa!

31 PIKKUJOULUT JA TEK-ILTA KLO 19 FRANSMANNISSA Juhlavuotemme viimeisenä jäsentilaisuutena on vielä vuorossa yhdistetyt pikkujoulut ja TEK-ilta RAVINTOLA FRANSMANNISSA (Huom! Paikka vaihtunut!). Lokakuun suurten VTS95-juhlien jälkeen vietämme mukavan illan yhdessä hyvässä Seurassa hyvän ruoan ja juoman parissa. Ilmoittautumiset pyydämme viimeistään mennessä jäsentilaisuusvastaavallemme: Ilkka.Raatikainen (ä) desnetti.fi, puh Kerrottehan ilmoittautuessanne myös mahdollisista erityisruokavalioistanne.

32 3. Vuosikokous Vuosikokous järjestettiin Vaasan Talotoimi - liikelaitoksen tiloissa, osoitteessa Kirkkopuistikko 26, Vaasa. Toimitilajohtaja Per Strömman kertoi meille ennen vuosikokoustamme yleisesti liikelaitoksesta ja sen toiminnasta sekä hieman tarkemmin Vaasan kaupungin kiinteistöjen korjausvelkatilanteesta. Vuosikokouksessa hyväksyttiin vuoden 2013 toimintakertomus, kuultiin tilintarkastuskertomukset ja hyväksyttiin sekä VTS:n että Reino Ignatiuksen stipendirahaston tilinpäätökset ja taseet. Vuoden 2013 johtokunnalle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus yksimielisesti.

33 4. Johtokunnan toiminta Johtokunta kokoontui toimintavuoden 2014 aikana kaikkiaan 21 kertaa. Kokouksista yksi oli sähköpostikokous. Kokouksissa suunniteltiin tulevaa toimintaa ja valmisteltiin jäsentilaisuuksia ja päätettiin stipendirahaston hallinnointiin liittyen vuoden 2014 stipendien jakamisesta. Jäsenkirjeiden postitustalkoot toteutettiin johtokunnan kokousten päätteeksi. TYP2014-tapahtuman ja VTS95 juhlan järjestelyt vaativat erityisiä ponnisteluja läpi koko vuoden.

34 5. Avustustoiminta ja stipendit Seura jakoi vuonna 2014 stipendeinä Tehtaanjohtaja, DI Reino lgnatiuksen stipendirahaston osinkotuotoista seuraavasti: Hakemusten perusteella myönnettiin seuraavat stipendit: Jaakko Tiihonen 600 Jyri Leppilahti 400 Ville Kaunismäki 400 Tutti ry 350 Sami Paldanius 350

35 Lisäksi VTS:n stipendirahaston sääntöjen mukaisena toimintana tuettiin julkaisuja ja muuta toimintaa seuraavasti: Julkaisut: VTS:n historiikin suplementti 800 kpl 1754,60 VTS:n historiikin teko Desnetti Oy:lle 1779,75 Rubbarit Wappulehti 100 Muut: Rahaston hoitomaksu toimintatilille Rehtori Matti Jacobsonin eläkkeelle jäämisen johdosta maksettu 250 yliopistorahastoon. Tutti Ry 300 (Tutin vuosijuhlat)

36 6. Jäsentilasto Vuoden 2014 lopussa seurassa oli jäseniä yhteensä 361. Vuosijäseniä oli 186, ainaisjäseniä 167, kannatusjäseniä kuusi sekä kunniajäseniä kaksi, Topi Nieminen ja Pentti Ruotsala. Vuonna 2014 seuraan hyväksyttiin 14 uutta vuosijäsentä sekä yksi kannatusjäsen. Jäsenluettelo vuosikertomuksen liitteenä.

37

38 Lisää kuvia vuoden 2014 varrelta www-sivuillamme juhlavuosi.html yrittajyyspaivat2014/typ2014.html

www.vaasanteknillinenseura.fi jsa

www.vaasanteknillinenseura.fi jsa www.vaasanteknillinenseura.fi VAASAN TEKNILLINEN SEURA RY 5 Toimintasuunnitelma vuodeksi 2015 1 YLEISTÄ Kuten aikaisempinakin vuosina, myös vuoden 2015 aikana järjestämme useita erilaisia tilaisuuksia

Lisätiedot

jsa

jsa www.vaasanteknillinenseura.fi VAASAN TEKNILLINEN SEURA RY Toimintasuunnitelma vuodeksi 2017 1 YLEISTÄ Kuten aikaisempinakin vuosina, myös vuoden 2017 aikana järjestämme useita erilaisia tilaisuuksia ja

Lisätiedot

www.vaasanteknillinenseura.fi Toimintakertomus vuodelta 2015

www.vaasanteknillinenseura.fi Toimintakertomus vuodelta 2015 www.vaasanteknillinenseura.fi Toimintakertomus vuodelta 2015 Sisältö 1. Vaalikokous 2014 2. Vuosikokous 3. Vaalikokous 4. Jäsentilaisuudet 5. Johtokunnan toiminta 6. Avustustoiminta ja stipendit 7. Jäsentilasto

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2013

Toimintakertomus vuodelta 2013 Toimintakertomus vuodelta 2013 Sisältö 1. VAALIKOKOUS 2012 2. JÄSENTILAISUUDET 3. VUOSIKOKOUS 4. JOHTOKUNNAN TOIMINTA 5. AVUSTUSTOIMINTA JA STIPENDIT 6. JÄSENTILASTO 1 1. Vaalikokous 2012 Vaalikokous pidettiin

Lisätiedot

jsa

jsa www.vaasanteknillinenseura.fi VAASAN TEKNILLINEN SEURA RY 5 Toimintasuunnitelma vuodeksi 2016 1 YLEISTÄ Kuten aikaisempinakin vuosina, myös vuoden 2016 aikana järjestämme useita erilaisia tilaisuuksia

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2012 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry VasE:n toimintakertomus vuodelta 2012 Vuosi 2012 oli yhdistyksen 75. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia,

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry.

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2014 Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Vuosi 2014 Vuosi 2014 oli yhdistyksen 77. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry Säännöt

Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry Säännöt Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry Säännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry, ruotsiksi Miljöstuderande MYY rf ja englanniksi The Association

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2016

Toimintakertomus vuodelta 2016 www.vaasanteknillinenseura.fi Toimintakertomus vuodelta 2016 Sisältö 1. Vaalikokous 2015 2. Vuosikokous 3. Vaalikokous 4. Jäsentilaisuudet 5. Johtokunnan toiminta 6. Avustustoiminta ja stipendit 7. Jäsentilasto

Lisätiedot

Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa:

Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa: Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulu Rakentajanaukio 4 A, PL 12100, 00076 Aalto http://rmseura.tkk.fi Y-tunnus: 1108237-1 Jäsentiedote 03.04.2012 JÄSENTIEDOTE 1/2012 Hyvä Rakenteiden Mekaniikan

Lisätiedot

Finnish Bone Society. Yhdistyksen säännöt. 1 Yhdistyksen nimi on Finnish Bone Society r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki

Finnish Bone Society. Yhdistyksen säännöt. 1 Yhdistyksen nimi on Finnish Bone Society r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki Finnish Bone Society Yhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Finnish Bone Society r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki 3 Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä luututkimuksesta kiinnostuneiden

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Toimintakertomus 2011. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintakertomus 2011. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2011 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry VasE:n toimintakertomus vuodelta 2011 Vuosi 2011 oli yhdistyksen 74. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia,

Lisätiedot

Yhdistyksen tarkoituksena on suorittaa ohjaus- ja tiedotustyötä ikääntyvien, yksinäisten ja perheiden arkeen liittyvissä kysymyksissä

Yhdistyksen tarkoituksena on suorittaa ohjaus- ja tiedotustyötä ikääntyvien, yksinäisten ja perheiden arkeen liittyvissä kysymyksissä KOTIEN PUOLESTA RY:N SÄÄNNÖT 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE 1. Yhdistyksen nimi on.. Kotien Puolesta ry 2. Yhdistyksen kotipaikka on kaupunki/kunta 3. Yhdistystä kutsutaan näissä säännöissä jäljempänä

Lisätiedot

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2013

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2013 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2013 Vuosi 2013 Vuosi 2013 oli yhdistyksen 76. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

Jäsentiedote 1/ Vuosikokouskutsu. Hyvä Suomen Fyysikkoseuran jäsen,

Jäsentiedote 1/ Vuosikokouskutsu. Hyvä Suomen Fyysikkoseuran jäsen, Jäsentiedote 1/2007 7.3.2007 Hyvä Suomen Fyysikkoseuran jäsen, Suomen Fyysikkoseuran varsinainen kokous on vuosikokous, joka pidetään tänäkin vuonna Fysiikan päivien yhteydessä. Ohessa kokouskutsu ja esityslista

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

KUOPION STEINERPEDAGOGIIKAN KANNATUSYHDISTYS RY

KUOPION STEINERPEDAGOGIIKAN KANNATUSYHDISTYS RY KUOPION STEINERPEDAGOGIIKAN KANNATUSYHDISTYS RY SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Kuopion steinerpedagogiikan kannatusyhdistys ry. Yhdistyksen kotipaikka on Kuopion kaupunki.

Lisätiedot

Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen

Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen Jäsentiedote 07.04.2009 JÄSENTIEDOTE 1/2009 Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa: Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen

Lisätiedot

Hämeenlinnan Kameraseura ry säännöt.

Hämeenlinnan Kameraseura ry säännöt. Hämeenlinnan Kameraseura ry säännöt. 1. Yhdistyksen nimi on Hämeenlinnan Kameraseura ry, ja sen kotipaikka on Hämeenlinnan kaupunki. Seura toimii Hämeenlinnassa. 2. Seuran tarkoituksena on edistää ja kohottaa

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Haarlan koulun vanhempainyhdistys. Yhdistys toimii Haarlan koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Turku.

Yhdistyksen nimi on Haarlan koulun vanhempainyhdistys. Yhdistys toimii Haarlan koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Turku. 1 Yhdistyksen nimi on Haarlan koulun vanhempainyhdistys. Yhdistys toimii Haarlan koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Turku. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on -edistää oppilaiden vanhempien ja koulun välistä

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta.

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta. F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2011 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2015 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Toimintakertomus 2009. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintakertomus 2009. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2009 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry VasE:n toimintakertomus vuodelta 2009 2 Vuosi 2009 oli yhdistyksen 72. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia,

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA Naisagronomien jäsenkirje 2/2014 28. lokakuuta 2014 HYVÄ NAISAGRONOMI Syksy on jo pitkällä ja pian on taas vuosikokouksen aika, toivottavasti pääset osallistumaan. Kaipaamme myös ajatuksiasi ja toiveitasi

Lisätiedot

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Hyväksytty yhdistyksen kevätkokouksessa 29.3.2014. 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Porin akateeminen nörttikulttuurin arvostusseura ja

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Päijät-Hämeen tutkimusseura ja kotipaikka Lahden kaupunki.

Yhdistyksen nimi on Päijät-Hämeen tutkimusseura ja kotipaikka Lahden kaupunki. 1 PÄIJÄT-HÄMEEN TUTKIMUSSEURA R.Y:N SÄÄNNÖT Nimi 1 Yhdistyksen nimi on Päijät-Hämeen tutkimusseura ja kotipaikka Lahden kaupunki. Tarkoitus 2 Seuran tarkoituksena on toimia Päijät-Hämeeseen kohdistuvan

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

HYY seniorit ry, HUS seniorer rf. Rek. no 192.654 SÄÄNNÖT

HYY seniorit ry, HUS seniorer rf. Rek. no 192.654 SÄÄNNÖT HYY seniorit ry, HUS seniorer rf SÄÄNNÖT Yhdistysrekisteri vahvistanut 27.10.2005 HYY-seniorit, HUS-seniorer rf SÄÄNNÖT 2 (5) 1 Nimi, kotipaikka ja kielet Yhdistyksen nimi on HYY-seniorit ry, HUS-seniorer

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

PIIKKIÖN YHTENÄISKOULUN VANHEMPAINYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

PIIKKIÖN YHTENÄISKOULUN VANHEMPAINYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT PIIKKIÖN YHTENÄISKOULUN VANHEMPAINYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 27.9.2011 1 Yhdistyksen nimi on Yy-Kaa-Koo ry (Yhteinen Kasvatus Koulussa), ja se toimii Piikkiön yhtenäiskoulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Kaarinan

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Sääntömääräinen syyskokous La 1.11.2014 klo 17:00 Kartano Koskenranta, Voikkaa Esityslista 1 Kokouksen avaus ja järjestäytyminen 2 Läsnä olevien toteaminen, kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Esityslistan

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry ja sen kotipaikka on Kouvola. Toimialueena on Kouvolan kaupungin alue sekä Iitti.

Yhdistyksen nimi on Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry ja sen kotipaikka on Kouvola. Toimialueena on Kouvolan kaupungin alue sekä Iitti. 1 SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja toimialue 2 Yhdistyksen nimi on Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry ja sen kotipaikka on Kouvola. Toimialueena on Kouvolan kaupungin alue sekä Iitti. Yhdistyksen

Lisätiedot

Ilmailuinsinöörien kerho perjantai, 12. kesäkuuta 2009. Jäsenkirje 1/2009

Ilmailuinsinöörien kerho perjantai, 12. kesäkuuta 2009. Jäsenkirje 1/2009 Jäsenkirje 1/2009 Vuosi 2009 on ehtinyt jo kesän kynnykselle. Ilmailuinsinöörien kerho lähestyy teitä nyt toimikauden ensimmäisellä jäsenkirjeellä, jossa esitellään tämän vuoden johtokunta, kartoitetaan

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

- tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä

- tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä Oulun Rajakylän koulun vanhempainyhdistys 1 Yhdistyksen nimi on OULUN RAJAKYLÄN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS ry ja se toimii Rajakylän koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Oulu. 2 Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi 1 (7) KUTSU LIONSPIIRI 107-H:n VUOSIKOKOUKSEEN JA -JUHLAAN Paikka: Kummun koulu Kummunkatu 15, 83500 OUTOKUMPU Ohjelma: 09.30 10.00 Aamukahvi piirihallituksen osanottajille 10.00 12.00 Piirihallituksen

Lisätiedot

Pienoisvenekerho Hydro-Kilta ry:n säännöt

Pienoisvenekerho Hydro-Kilta ry:n säännöt 12.3.2012 1(5) Pienoisvenekerho Hydro-Kilta ry:n säännöt 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Pienoisvenekerho Hydro-Kilta ry ja sen kotipaikka on Masku 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Pienoisvenekerho

Lisätiedot

Kuluttajaekonomian ja ravitsemustieteen opiskelijat OIKOS ry:n SÄÄNNÖT I TARKOITUS JA TYÖMUODOT

Kuluttajaekonomian ja ravitsemustieteen opiskelijat OIKOS ry:n SÄÄNNÖT I TARKOITUS JA TYÖMUODOT Kuluttajaekonomian ja ravitsemustieteen opiskelijat OIKOS ry:n SÄÄNNÖT I TARKOITUS JA TYÖMUODOT 1 Yhdistyksen nimi on Kuluttajaekonomian ja ravitsemustieteen opiskelijat OIKOS ry, ja sen kotipaikka on

Lisätiedot

SUOMEN CIDESCO ry SÄÄNNÖT. 1 Yhdistyksen nimi on Suomen CIDESCO ry ja sen kotipaikka on Helsinki.

SUOMEN CIDESCO ry SÄÄNNÖT. 1 Yhdistyksen nimi on Suomen CIDESCO ry ja sen kotipaikka on Helsinki. SUOMEN CIDESCO ry 1 SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Suomen CIDESCO ry ja sen kotipaikka on Helsinki. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Suomessa kosmetologin ammatin edistämiseksi, valvoa alalla toimivien

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi on Moottoripyöräkerho 69 (MP69) ry. Jäljempänä yhdistyksestä käytetään nimitystä kerho.

1. Yhdistyksen nimi on Moottoripyöräkerho 69 (MP69) ry. Jäljempänä yhdistyksestä käytetään nimitystä kerho. Moottoripyöräkerho 69 (MP69) ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi on Moottoripyöräkerho 69 (MP69) ry. Jäljempänä yhdistyksestä käytetään nimitystä kerho. 2. Kerhon kotipaikka on Helsinki. 3. Kerhon tarkoituksena

Lisätiedot

MYLLYKOSKEN NAISVOIMISTELIJAT RY

MYLLYKOSKEN NAISVOIMISTELIJAT RY MYLLYKOSKEN NAISVOIMISTELIJAT RY SÄÄNNÖT 1 YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Myllykosken Naisvoimistelijat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Kouvolan Myllykoski 2 YHDISTYKSEN TARKOITUS Yhdistyksen

Lisätiedot

Pilvenmäen Ravinaiset ry:n säännöt

Pilvenmäen Ravinaiset ry:n säännöt Pilvenmäen Ravinaiset ry:n säännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Pilvenmäen Ravinaiset ry ja sen kotipaikka on Forssan kaupunki. 2 Tarkoitus Yhdistyksen tarkoituksena on edistää

Lisätiedot

OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU. Yhdistyksen kotipaikka on Oulun kaupunki. Yhdistyksen tarkoituksena on jäsenistönsä

OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU. Yhdistyksen kotipaikka on Oulun kaupunki. Yhdistyksen tarkoituksena on jäsenistönsä OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka 2 Yhdistyksen tarkoitus 3 Tarkoituksen toteuttaminen 4 Toiminnan tukeminen Yhdistyksen nimi on Oulun Insinööriopiskelijat

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Suomen kahvakuula ry:n säännöt

Suomen kahvakuula ry:n säännöt Suomen kahvakuula ry:n säännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen kahvakuula ry ja sen kotipaikka on Laukaa. Yhdistys on merkitty yhdistysrekisteriin 28.3.2007. 2 Tarkoitus ja

Lisätiedot

SOUTH WEST KARTING FIN RY YHDISTYSSÄÄNNÖT

SOUTH WEST KARTING FIN RY YHDISTYSSÄÄNNÖT 1 (5) SOUTH WEST KARTING FIN RY YHDISTYSSÄÄNNÖT 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on South West Karting Fin ry ja sen kotipaikkana on Raision kaupunki. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2010 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 KAUPAN ESIMIESVETERAANIT RY VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Aika 1.9.2015 kello 18.30 Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 Läsnä Liitteessä 6 mainitut 43 henkilöä 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Lapin tutkimusseura ry:n säännöt

Lapin tutkimusseura ry:n säännöt Lapin tutkimusseura ry:n säännöt Hyväksytty Lapin tutkimusseuran kokouksessa 18.6.2007 ja 18.12.2007. Merkitty yhdistysrekisteriin 4.8.2008. Nimi 1 Yhdistyksen nimi on Lapin tutkimusseura ja kotipaikka

Lisätiedot

EMO. Espoon musiikkiopisto. Espoon musiikkiopiston kannatusyhdistys ry:n säännöt

EMO. Espoon musiikkiopisto. Espoon musiikkiopiston kannatusyhdistys ry:n säännöt EMO Espoon musiikkiopisto Espoon musiikkiopiston kannatusyhdistys ry:n säännöt 2 ESPOON MUSIIKKIOPISTON KANNATUSYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Espoon musiikkiopiston kannatusyhdistys Esbo

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Kiihtelysvaaran koulun Vanhempainyhdistys ry. ja se toimii Kiihtelysvaaran_ koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on

Yhdistyksen nimi on Kiihtelysvaaran koulun Vanhempainyhdistys ry. ja se toimii Kiihtelysvaaran_ koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on KIIHTELYSVAARAN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYKSEN säännöt (hyväksytty 10.1.2006) 1 Yhdistyksen nimi on Kiihtelysvaaran koulun Vanhempainyhdistys ry ja se toimii Kiihtelysvaaran_ koulun yhteydessä ja sen kotipaikka

Lisätiedot

TURUN KEMISTIKERHO RY

TURUN KEMISTIKERHO RY TURUN KEMISTIKERHO RY Vuosikertomus 2011 Yleistä Turun Kemistikerho ry on Turun alueella asuvien Suomalaisten Kemistien Seuran (SKS) jäsenten välinen yhdistys, joka emoseuransa tavoin pyrkii edistämään

Lisätiedot

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen.

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 12.10.2013 klo 12.00 12.30 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka on Tampereen kaupunki.

1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka on Tampereen kaupunki. Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. Rek.nro 149.234 Ensirek.pvm 13.6.1988 PIRKKA-HÄMEEN MEHILÄISHOITAJAT RY:N SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka

Lisätiedot

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS JYTY JÄMSÄ RY Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1 1. HALLINTO 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Ulla Mäkiaho Riitta Leiman Ulla Peltonen

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN KRISTILLISEN KOULUN KANNATUSYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT

HÄMEENLINNAN KRISTILLISEN KOULUN KANNATUSYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1 YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA HÄMEENLINNAN KRISTILLISEN KOULUN KANNATUSYHDISTYS RY:N kotipaikka Yhdistyksen on nimi Hämeenlinna. on Hämeenlinnan kristillisen koulun kannatusyhdistys ry ja sen 2 YHDISTYKSEN

Lisätiedot

80. vuosijuhla. kutsu. Kymenlaakson Osakunnan. juhlan tukena

80. vuosijuhla. kutsu. Kymenlaakson Osakunnan. juhlan tukena Arvoisa osakuntalainen Olet lämpimästi tervetullut viettämään kanssamme Kymenlaakson Osakunnan a Torstaina 21. päivä laskemme helmikuun kokouksen jälkeen seppeleen Osakunnan ensimmäisen inspehtorin Erik

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kahvila Nanda Wanha Talo, Savilahdenkatu 12, Mikkeli 1. VUOSIKOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi-Maaria

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT. VIRRANNIEMEN RYHMÄPUUTARHAYHDISTYS RY Kuopio 1(6) 1 Yhdistyksen nimi, kotipaikka, kieli ja jäsenyys

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT. VIRRANNIEMEN RYHMÄPUUTARHAYHDISTYS RY Kuopio 1(6) 1 Yhdistyksen nimi, kotipaikka, kieli ja jäsenyys Kuopio 1(6) YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi, kotipaikka, kieli ja jäsenyys Yhdistyksen nimi on Virranniemen Ryhmäpuutarhayhdistys ry. Kotipaikka on Kuopion kaupunki. Yhdistyksen virallinen kieli

Lisätiedot

Toimintakertomus 2010. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintakertomus 2010. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2010 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry VasE:n toimintakertomus vuodelta 2010 2 Vuosi 2010 oli yhdistyksen 73. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia,

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2011. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintasuunnitelma 2011. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintasuunnitelma 2011 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Yleistä 2 Yhdistyksemme on perustettu 9.5.1937, vuosi 2011 on yhdistyksemme 74. toimintavuosi. Jäsenmäärämme 1.1.2010 oli 786. Toiminta-ajatuksemme

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry PÖYTÄKIRJA OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika: Keskiviikko 25.4.2017 klo 18.00 19.18 Paikka: Kotimäen koulun ruokasali, Littoistentie 500, Kaarina Läsnä: Kokouksessa

Lisätiedot

Yhdistys tuo esille mielipiteitään julkisuudessa ja esittää lausuntojaan ja näkemyksiään virkamiehille sekä päättäville elimille.

Yhdistys tuo esille mielipiteitään julkisuudessa ja esittää lausuntojaan ja näkemyksiään virkamiehille sekä päättäville elimille. Lounaisrannikon Senioriopettajat ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lounaisrannikon Senioriopettajat ry, epävirallinen lyhenne LRSO. Sen kotipaikka on Naantali. Yhdistys

Lisätiedot

KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI otetaan vastaan , jonka jälkeen kaikki tilat ovat jäsenten käytettävissä!

KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI otetaan vastaan , jonka jälkeen kaikki tilat ovat jäsenten käytettävissä! 1 Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 25.8.2017 http://www.klubi.biz/viikkokirje.html SYYSKUUN KUUKAUDEN TAIDETEOS Seppo Larste öljyvärityö Ströömin auringonlasku 2017 KLUBIRAKENNUKSEN REMONTTI

Lisätiedot

2. järjestää kokouksia, kursseja, esitelmä- ja luentotilaisuuksia, juhlia, kilpailuja ja retkiä,

2. järjestää kokouksia, kursseja, esitelmä- ja luentotilaisuuksia, juhlia, kilpailuja ja retkiä, AMMATTILIITTO PRO SENIORIT RY Säännöt 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Ammattiliitto PRO Seniorit ry ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toimintaalueena koko Suomi. Näissä säännöissä Ammattiliitto

Lisätiedot

KERAVAN TAIDEMUSEON YSTÄVÄT ry. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka

KERAVAN TAIDEMUSEON YSTÄVÄT ry. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka KERAVAN TAIDEMUSEON YSTÄVÄT ry 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Keravan Taidemuseon ystävät ry. ja sen kotipaikka on Kerava. Yhdistyksen toimialue on Keravan kaupunki ja sen lähialueella

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society nimisen yhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. 2

Lisätiedot

Lappeenrannan Taideyhdistys r.y.:n säännöt. Hyväksytty yhdistyksen kokouksissa 15.11. ja 17.12. 2004. Merkitty yhdistysrekisteriin 12.1.2005.

Lappeenrannan Taideyhdistys r.y.:n säännöt. Hyväksytty yhdistyksen kokouksissa 15.11. ja 17.12. 2004. Merkitty yhdistysrekisteriin 12.1.2005. Lappeenrannan Taideyhdistys r.y.:n säännöt Hyväksytty yhdistyksen kokouksissa 15.11. ja 17.12. 2004. Merkitty yhdistysrekisteriin 12.1.2005. 1. Yhdistyksen nimi on Lappeenrannan Taideyhdistys r.y., sen

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on Ikaalinen.

SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on Ikaalinen. IKAALISTEN NUORISO-ORKESTERIN TUKI RY SÄÄNNÖT Yleistä 1 YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103)

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Esityslista 25.3.2014 Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

Yhdistys toimii Suomen Musiikinopettajien liitto ry:n alaisena valtakunnallisena jäsenyhdistyksenä.

Yhdistys toimii Suomen Musiikinopettajien liitto ry:n alaisena valtakunnallisena jäsenyhdistyksenä. VARHAISIÄN MUSIIKINOPETTAJAT ry SMÅBARNS MUSIKLÄRARE rf SÄÄNNÖT YHDISTYKSEN NIMI TARKOITUS JA TOIMINTA 1 Yhdistyksen nimi on Varhaisiän musiikinopettajat ry, Småbarns Musiklärare rf. Yhdistyksen nimistä

Lisätiedot

3 Seuran tunnuksena on merenkulkuhallituksen vahvistama lippu. Sen käyttämisestä määrätään tarkemmin lippuohjeissa.

3 Seuran tunnuksena on merenkulkuhallituksen vahvistama lippu. Sen käyttämisestä määrätään tarkemmin lippuohjeissa. 1 Yhdistyksen nimi on Kaarinan Veneseura ja kotipaikka Kaarinan kunta. Yhdistyksestä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura. Seura toimii Työväen Urheiluliitto TUL ry:n jäsenseurana. 2 Seuran tarkoituksena

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2014. Seuran vaalikokous 2014. Seuran pikkujoulut

JÄSENTIEDOTE 2/2014. Seuran vaalikokous 2014. Seuran pikkujoulut JÄSENTIEDOTE 2/2014 Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen: Seuran vaalikokous 2014 Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n sääntömääräinen ja kaikille jäsenille avoin vaalikokous pidetään Otaniemessä

Lisätiedot

SOMAKISS ry:n säännöt

SOMAKISS ry:n säännöt SOMAKISS ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on SOMAKISS ry ja kotipaikka, Helsinki 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena on edistää somali- ja abessinialaiskissojen kasvatusta,

Lisätiedot

Pohjoisen Keski-Suomen ammatilliset opettajat ry:n säännöt

Pohjoisen Keski-Suomen ammatilliset opettajat ry:n säännöt 1 Pohjoisen Keski-Suomen ammatilliset opettajat ry:n säännöt NIMI, TARKOITUS JA TOIMINTA 1 Yhdistyksen nimi on Pohjoisen Keski-Suomen ammatilliset opettajat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Äänekoski ja toiminta-alueena

Lisätiedot

SÄÄNNÖT YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA TARKOITUS. 1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on SUOMEN SÄVELTÄJÄT r.y.

SÄÄNNÖT YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA TARKOITUS. 1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on SUOMEN SÄVELTÄJÄT r.y. SÄÄNNÖT YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA TARKOITUS 1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on SUOMEN SÄVELTÄJÄT r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki. 3 Yhdistyksen tarkoitus

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Luolajan koulun vanhempainyhdistys ry Vuosikokous Säännöt rekisteröity

Luolajan koulun vanhempainyhdistys ry Vuosikokous Säännöt rekisteröity Luolajan koulun vanhempainyhdistyksen säännöt Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimenä on Luolajan koulun vanhempainyhdistys, josta näissä säännöissä käytetään nimitystä yhdistys. Yhdistyksen kotipaikkana

Lisätiedot

SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT

SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Sporticus ry. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja valvoa jäsentensä opiskelumahdollisuuksia ja ammatillisia

Lisätiedot

Collegium Culinarium, CC - Kilta ry SÄÄNNÖT

Collegium Culinarium, CC - Kilta ry SÄÄNNÖT Collegium Culinarium, CC - Kilta ry SÄÄNNÖT Vahvistettu 19.9.2006 Collegium Culinarium, CC - Kilta ry:n SÄÄNNÖT I NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on: Collegium Culinarium, CC - Kilta ry Kotipaikka

Lisätiedot

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu.

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu. Ehdotus sääntömuutoksiksi Suomen Internet-yhdistyksen kevätkokoukselle 2006. Alla on ehdotus uusiksi säännöiksi, jotka toimitetaan yhdistysrekisteriin hyväksyttäviksi, mikäli yhdistyksen kevätkokous päättää

Lisätiedot

Sporticus ry PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS 2011 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Jyväskylän yliopisto

Sporticus ry PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS 2011 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Jyväskylän yliopisto Sporticus ry PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS 2011 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Jyväskylän yliopisto YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2011 Aika: Keskiviikkona 10.10.2011 kello 18.00 Paikka: Opinkiven sauna, Keskussairaalantie

Lisätiedot

Kankaantaustan Vapaa-aikakerho ry. Kokemäki. (Rekisterinumero ) SÄÄNNÖT

Kankaantaustan Vapaa-aikakerho ry. Kokemäki. (Rekisterinumero ) SÄÄNNÖT Kankaantaustan Vapaa-aikakerho ry. Kokemäki (Rekisterinumero 135.917) SÄÄNNÖT 1. Kerhon nimi on Kankaantaustan Vapaa-aikakerho ry. ja sen kotipaikka on Kokemäen kaupunki. 2. Kerhon tarkoituksena on järjestää

Lisätiedot

1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys - Finlands Svetstekniska Förening ja kotipaikka on Helsingin kaupunki.

1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys - Finlands Svetstekniska Förening ja kotipaikka on Helsingin kaupunki. SUOMEN HITSAUSTEKNILLINEN YHDISTYS r.y. FINLANDS SVETSTEKNISKA FÖRENING r.f. SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys - Finlands Svetstekniska Förening ja kotipaikka

Lisätiedot

OULUN LENTOPALLOEROTUOMARIKERHO R.Y.- NIMISEN YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT:

OULUN LENTOPALLOEROTUOMARIKERHO R.Y.- NIMISEN YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT: OULUN LENTOPALLOEROTUOMARIKERHO R.Y.- NIMISEN YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT: 1. Yhdistyksen nimenä on Oulun Lentopalloerotuomarikerho r.y., ja sen kotipaikka on Oulun kaupunki. 2. Yhdistyksen tarkoituksena on lentopalloerotuomareiden

Lisätiedot

Kaakon Beagle ry:n säännöt 1.

Kaakon Beagle ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Kaakon Beagle ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi on Kaakon Beagle ry (entinen Etelä-Suomen Beagleyhdistys ry) ja sen kotipaikka on Kouvolan kaupunki. Yhdistys on Suomen kennelliitto-finska

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2017 Selkeä esityslista lista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Espoon Palloseuran Jääkiekko ry

Espoon Palloseuran Jääkiekko ry Espoon Palloseuran Jääkiekko ry:n vuosikokous Aika: 31. elokuuta 2009 klo 18:00 Paikka: Espoonlahden Omnian auditorio 1. Kokouksen avaus Olli Koskimies avasi kokouksen klo 18:00. 2. Valitaan kokoukselle

Lisätiedot

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 Tervehdys Turun NNKY jäsen Taas saimme käyntiin uuden toimintavuoden. Tämä vuosi on juhlavuotemme.

Lisätiedot

SUOMEN KATALYYSISEURA FINSKA KATALYSSÄLLSKAPET - FINNISH CATALYSIS SOCIETY

SUOMEN KATALYYSISEURA FINSKA KATALYSSÄLLSKAPET - FINNISH CATALYSIS SOCIETY SUOMEN KATALYYSISEURA FINSKA KATALYSSÄLLSKAPET - FINNISH CATALYSIS SOCIETY Säännöt 14.4.2016 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen katalyysiseura, ruotsiksi Finska katalyssällskapet

Lisätiedot

1 Yhdistyksen nimi on Pohjois-Suomen Työterveyslääkärit, ruotsiksi Företagsläkarna i Norra Finland. 3 Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys:

1 Yhdistyksen nimi on Pohjois-Suomen Työterveyslääkärit, ruotsiksi Företagsläkarna i Norra Finland. 3 Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys: POHJOIS-SUOMEN TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIT r.y. FÖRETAGSLÄKARNA I NORRA FINLAND r.f. SÄÄNNÖT Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Tarkoitus 1 Yhdistyksen nimi on Pohjois-Suomen Työterveyslääkärit, ruotsiksi Företagsläkarna

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT. 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kielet

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT. 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kielet YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kielet Yhdistyksen nimi on Sinebrychoffin taidemuseon ystävät r.y., ruotsiksi Konstmuseet Sinebrychoffs vänner r.f. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki.

Lisätiedot