KUNNANHALLITUS 8/2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUNNANHALLITUS 8/2012"

Transkriptio

1 KUNNANHALLITUS 8/2012 Aika Maanantai klo Paikka Torron harrastekeskus Läsnä Aho Anne jäsen Kangas Kaija jäsen Laitila Sami puheenjohtaja Niemenmaa Jaana jäsen Otava Antti varapuheenjohtaja Pukkila Esa jäsen Törmä Ilmo jäsen Poissa Hietanen Toni jäsen Holkko Merja jäsen Muut saapuvilla olleet Hosiasluoma Tarja Vuorela Ilpo Ohrankämmen Jukka Vainionpää Joni Honkanen Arja kunnanjohtaja valtuuston puheenjohtaja valtuuston I varapuheenjohtaja valtuuston II varapuheenjohtaja palkanlaskija-arkistonhoitaja, ptk-pitäjä Pöytäkirjantarkastus Pöytäkirja on tarkastettu Karvian kunnantalolla Nähtävilläolo Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Karvian kunnantalolla

2 SISÄLLYSLUETTELO: KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3 ESA KORKIAMÄELLE MYÖNNETYN JA KAUPPAKIRJALLA KARVIAN BETONI- JA SORA OY:LLE SIIRTYNEEN MAA-AINESLUVAN SIIRTO RUDUS OSAKEYHTIÖLLE 4 KARVIAN BETONI- JA SORA OY:LLE MYÖNNETYN MAA-AINESLUVAN SIIRTO RUDUS OSAKEYHTIÖLLE 6 LAUSUNTOPYYNTÖ SATAKUNNAN VAIHEMAAKUNTAKAAVAN 1 LUONNOKSESTA JA SIIHEN LIITTYVÄSTÄ VALMISTELUAINEISTOSTA 7 SATAKUNNAN MAAKUNTAKAAVA 8 LISÄMÄÄRÄRAHAPYYNTÖ KOULUNKÄYNTIAVUSTAJAN PALKKAAMISEEN YLÄKOULULLE 11 KUNNANJOHTAJA TARJA HOSIASLUOMAN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALLA KUNNANSIHTEERI HANNA VAINIONPÄÄN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALLA KANSALAISALOITE: TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN YKSIKÖN PERUSTAMINEN KARVIAN KUNTAAN 15 LAUSUNTOPYYNTÖ TALOUS- JA VELKANEUVONTAPALVELUISTA MAKSETTAVAN LISÄKORVAUKSEN JAKAMISESTA LOUNAIS-SUOMEN ALUEHALLINTOVIRASTON TOIMIALUEEN SOPIMUSKUNNILLE 17 MUUT ASIAT 19 ILMOITUSASIAT 21 OIKAISUVAATIMUSOHJE JA VALITUSOSOITUS 24

3 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KH 139 Kuntalain 58 :n mukaan muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN KH 140 Kunnanhallituksen pöytäkirjan tarkastaminen tapahtuu kokousta seuraavana toisena arkipäivänä klo 15:00 kunnantalolla. Pöytäkirjat pidetään julkisesti nähtävänä pääsääntöisesti kokousta seuraavan kalenteriviikon tiistaina. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kaija Kangas ja Jaana Niemenmaa.

4 ESA KORKIAMÄELLE MYÖNNETYN JA KAUPPAKIRJALLA KARVIAN BETONI- JA SORA OY:LLE SIIRTYNEEN MAA-AINESLUVAN SIIRTO RUDUS OSAKEYHTIÖLLE KH 141 Karvian kunnanhallitus on myöntänyt Esa Korkiamäelle maaainesluvan Kantin kylässä sijaitsevalle tilalle: Korpisalo RN:o 9:190 pinta-ala 9,22 ha Luvan voimassaoloaika saakka Otettava kokonaismäärä m3 Vuotuinen otto m3 Hoitotoimenpiteiden suorittamisesta on määrätty vakuus euroa. Kunnanhallitukselle on ilmoitettu tehty kiinteistökauppa, jossa Esa Korkiamäki on myynyt Kantin kylässä sijaitsevan kiinteistön Korpisalo RN:o 9:190, kauppakirjassa kiinteistön nimi Toivola, kiinteistötunnus Karvian Betoni ja Sora Oy:lle. Kunnanhallituksen kokouksen tekemällä päätöksellä Esa Korkiamäelle myönnetty maa-aineslupa on siirretty Karvian Betoni- ja Sora Oy:n nimiin. Karvian kunnalle on saapunut päivätty hakemus, jossa Rudus Oy pyytää Esa Korkiamäelle myönnetyn ja kauppakirjalla Karvian Betoni ja Sora Oy:lle siirtyneen tilan, Toivola, kiinteistötunnus , maa-ainesluvan nimiinsä ja vastattavaksi. Siirtopyyntö perustuu Karvian Betoni ja Sora Oy:n sulautumiseen Rudus Oy nimiseen yhtiöön Rudus Oy on toimittanut Karvian kunnalle yllä olevan tilan, Toivola 9:190, maaaineslupaa koskevan SampoPankin myöntämän pankkitakauksen, euroa, joka on voimassa saakka. Liitteet: Rudus Oy:n hakemus, KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää Esa Korkiamäeltä kauppakirjalla Karvian Betoni ja Sora Oy:lle siirtyneen Toivola 9:190 tilan maa-ainesluvan siirtämisestä Rudus Oy:n nimiin ja vastattavaksi. Rudus Oy on jättänyt vaadittavan vakuuden, euroa Karvian kunnalle.

5 Kunnanhallitus päätti siirtää Esa Korkiamäeltä kauppakirjalla Karvian Betoni ja Sora Oy:lle siirtyneen Toivola 9:190 tilan maa-ainesluvan Rudus Oy:n nimiin ja vastattavaksi. Rudus Oy on jättänyt vaadittavan vakuuden, euroa Karvian kunnalle.

6 KARVIAN BETONI- JA SORA OY:LLE MYÖNNETYN MAA-AINESLUVAN SIIRTO RUDUS OSAKEYHTIÖLLE KH 142 Karvian kunnanhallitus on myöntänyt Karvian Betoni ja Sora Oy:lle , maa-ainesluvan Kirkonkylässä sijaitsevalle tilalle: Kiviharju RN:o 12:9, Soraharju 12:11 pinta-ala 10,2 ha Luvan voimassaoloaika, 5 vuotta, saakka Otettava kokonaismäärä m3 Vuotuinen otto m3 Hoitotoimenpiteiden suorittamisesta on määrätty vakuus euroa. Karvian kunnalle on saapunut päivätty hakemus, jossa Rudus Oy pyytää Karvian Betoni ja Sora Oy:lle , myönnetyn maa-ainesluvan nimiinsä ja vastattavaksi. Siirtopyyntö perustuu Karvian Betoni ja Sora Oy:n sulautumiseen Rudus Oy nimiseen yhtiöön Rudus Oy on toimittanut Karvian kunnalle yllä olevan tilan, Toivola 9:190, maaaineslupaa koskevan SampoPankin myöntämän pankkitakauksen, euroa, joka on voimassa saakka. Liitteet: Rudus Oy:n hakemus, KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää Karvian Betoni ja Sora Oy:n tiloja Kiviharju RN:o 12:9 ja Soraharju, RN:o 12:11 koskevan maa-ainesluvan siirtämisestä Rudus Oy:n nimiin ja vastattavaksi. Rudus Oy on jättänyt vaadittavan vakuuden, euroa Karvian kunnalle. Kunnanhallitus päätti siirtää Karvian Betoni ja Sora Oy:n tiloja Kiviharju RN:o 12:9 ja Soraharju, RN:o 12:11 koskevan maa-ainesluvan Rudus Oy:n nimiin ja vastattavaksi. Rudus Oy on jättänyt vaadittavan vakuuden, euroa Karvian kunnalle.

7 LAUSUNTOPYYNTÖ SATAKUNNAN VAIHEMAAKUNTAKAAVAN 1 LUONNOKSESTA JA SIIHEN LIITTYVÄSTÄ VALMISTELUAINEISTOSTA KH 143 Kunnanhallitukselle on saapunut Satakuntaliiton maakuntahallitukselta lausuntopyyntö koskien Satakunnan vaihemaakuntakaavan 1 luonnosta ja siihen liittyvää valmisteluaineistoa, joka on asetettu julkisesti nähtäville maankäyttö- ja rakennuslain 62 :n ja asetuksen 30 :n mukaisesti väliseksi ajaksi. Vaihemaakuntakaavan alueeseen kuuluvat kaikki Satakunnan kunnat. Kaavassa osoitetaan tuulivoimatuotantoon parhaiten soveltuvat alueet. Valmisteluaineisto on nähtävillä Satakuntaliiton Internet-sivuilla osoitteessa > valmisteluaineisto. Satakuntaliiton maakuntahallitukselle osoitetut lausunnot tulee toimittaa Satakuntaliittoon mennessä. Aluearkkitehti Ilmari Mattila on laatinut kaavaluonnoksesta liitteenä olevan lausuman. Liitteet: Lausumaluonnos KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää antaa lausuntonaan liitteenä olevan aluearkkitehti Ilmari Mattilan laatiman lausuman. Kunnanhallitus päätti antaa lausuntonaan liitteenä olevan aluearkkitehti Ilmari Mattilan laatiman lausuman.

8 SATAKUNNAN MAAKUNTAKAAVA KH Maakuntahallitus on hyväksynyt kokouksessaan Satakunnan maakuntakaavaehdotuksesta saatuihin muistutuksiin ja lausuntoihin laaditut vastineet maakuntakaavan hyväksymisvaihetta varten. Maankäyttö- ja rakennusasetuksen 11 :n mukainen viranomaisneuvottelu järjestettiin Porissa Maakuntavaltuusto käsitteli Satakunnan maakuntakaavaa kokouksessaan ja hyväksyi äänestysten jälkeen maankäyttö- ja rakennuslain 31 :n mukaisesti Satakunnan maakuntakaavan ja saattoi sen edelleen ympäristöministeriön vahvistettavaksi pyytäen ympäristöministeriötä saattamaan vahvistamispäätöksen yhteydessä kaavan välittömästi voimaan mahdollisista valituksista huolimatta. Ympäristöministeriöltä pyydettiin lisäksi, että vahvistamispäätöksen yhteydessä kumotaan maakuntakaavan alueella voimassaolevat Satakunnan seutukaavat 2, 3 ja 5. Ympäristöministeriö oikeutettiin tekemään kaava-aineistoon teknisluonteisia korjauksia. Valitusosoituksen mukaan kaavan hyväksymistä koskevasta maakuntavaltuuston päätöksestä voidaan valittaa ympäristöministeriöön. Valituksen saa maankäyttö- ja rakennuslain 191 :n nojalla tehdä mm. asianosainen, maakunnan alueella olevan kunnan jäsen ja maakunnan alueella oleva kunta. Valitus tulee tehdä 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Maakuntavaltuuston pöytäkirjanote saapui kuntaan Valituksen saa tehdä sillä perusteella, että päätös on maankäyttöja rakennuslain vastainen. Liitteet: Maakuntavaltuuston pöytäkirjanote 2/2009, 20 valitusluonnos (toimitetaan viimeistään kokoukseen) VA KJ:N PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää, että Karvian kunta valittaa maakuntavaltuuston kaavan hyväksymistä koskevasta päätöksestä ja antaa lisäevästystä valituksen laatimista varten. Kunnanhallituksen mukaan valituksessa tulee ottaa huomioon kaikki Karvian kunnalle ja sen elinkeinotoiminnalle tärkeät arvot. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen edellä mainituin lisäyksin. KH Maakuntakaavasta on laadittu annettujen ohjeiden mukaisesti valitus Ympäristöministeriölle. Valitus on liitteenä. Liitteet:

9 Valitus maakuntakaavasta Ympäristöministeriölle VA KJ:N PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi. Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi. KH Ympäristöministeriö on vahvistanut Satakunnan maakuntakaavan, josta päätös N:o YM1/5222/2010 on annettu julkipanon jälkeen Ympäristöministeriö määrää maankäyttö- ja rakennuslain 201 :n perusteella maakuntakaavan tulemaan voimaan ennen kuin se on saanut lainvoiman. Vahvistuspäätöksen liitteenä on valitusosoitus. Ympäristöministeriön päätökseen tyytymätön saa hakea siihen muutosta korkeimmalta hallinto-oikeudelta kirjallisella valituksella. Siltä osin, kun ympäristöministeriö on jättänyt maakuntakaavan vahvistamatta, muulla kuin maakunnan liitolla tai kunnalla ei ole oikeutta hakea muutosta (maankäyttö- ja rakennuslain momentti). Liitteet: Ympäristöministeriön vahvistamispäätös KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää antaa kunnanjohtajalle ja kunnansihteerille valtuudet laatia maakuntakaavapäätöksestä valituksen Korkeimpaan hallinto-oikeuteen. Kunnanhallitus antoi evästystä valituksen laatimiseen valtuuttaen kunnanjohtajan ja kunnansihteerin laatimaan maakuntakaavapäätöksestä valituksen Korkeimpaan hallinto-oikeuteen. KH 144 Korkein hallinto-oikeus on lähettänyt Karvian kunnalle Ympäristöministeriön lausunnon ja Satakuntaliiton lausunnon vastaselityksen antamista varten. Vastaselitys on toimitettava korkeimmalle hallinto-oikeudelle mennessä. Ympäristöministeriö katsoo mm. että maakuntakaava perustuu melualuemerkintöjen osalta riittäviin tutkimuksiin, selvityksiin ja vaikutusten arviointeihin. Valituksiin liitetyt selvitykset eivät anna aihetta arvioida asiaa toisin. Maakuntakaavasta ei myöskään ympäristöministeriön mukaan aiheudu melualuemerkintöjen osalta maanomistajille kohtuutonta haittaa.

10 Satakuntaliiton maakuntahallitus on yhtynyt lausunnossaan ympäristöministeriön asiasta antamaan lausuntoon ja perusteluihin. Liitteet: vastaselityspyyntö /1/11 KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus toteaa, ettei asiassa ole esitetty sellaista uutta aineistoa, johon sen olisi tarpeen antaa vastaselitys. Karvian kunnanhallitus vetoaa edelleen kaikkeen asian aiemmassa käsittelyssä lausumaansa. Kunnanhallitus totesi, ettei asiassa ole esitetty sellaista uutta aineistoa, johon sen olisi tarpeen antaa vastaselitys. Karvian kunnanhallitus vetoaa edelleen kaikkeen asian aiemmassa käsittelyssä lausumaansa.

11 LISÄMÄÄRÄRAHAPYYNTÖ KOULUNKÄYNTIAVUSTAJAN PALKKAAMISEEN YLÄKOULULLE KOLTK Rehtori Arimo Koivistolta on tullut kasvatus- ja opetuslautakunnalle seuraava anomus: Yläkoululle on tulossa lukuvuodeksi monella tapaa hyvin haastavat seitsemännet luokat. Usealla oppilaalla on monenlaisia laaja-alaisia oppimisen vaikeuksia ja lisäksi puutteita sosiaalisissa taidoissa. Yhteensä seitsemännellä luokalla tulee olemaan 34 oppilasta. Yläkoulun oppilasmäärä oli kuluneena lukuvuonna 76 oppilasta ja on tulevana lukuvuonna 87 oppilasta. Kuluneena lukuvuonna Yläkoululla ei ole ollut palkattua koulunkäyntiavustajaa. Toimistosihteeri ja työllistetty toimistotyöntekijä ovat toimineet avustajina luokissa niin paljon kuin ovat muilta töiltään ehtineet. Toimistosihteeri ja työllistetty toimistotyöntekijä ovat kirjaston kanssa yhteiset. Toimistosihteeri työskentelee koululla kolmena päivänä viikossa pois lukien koulun loma-ajat: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Työllistetty toimistotyöntekijä on koululla tiistaisin ja torstaisin pois lukien koulun loma-ajat. Erityisopettajan työpanos on koulullamme 11 h viikossa. Tulevana lukuvuonna käytössä oleva erityisopetus- ja avustajaresurssi on tällä tietoa kuluneen lukuvuoden kaltainen, lisäksi koululle tulee avustajaksi 7A-luokalle sokean oppilaan henkilökohtainen avustaja. Oppilasaineksesta johtuen oppilaiden tarvitseman tuen tarve on selkeästi suurempi tulevana lukuvuonna verrattuna kuluneeseen lukuvuoteen. Esitän esitettyihin perusteisiin nojaten, että kasvatus- ja opetuslautakunta palkkaisi koulunkäyntiavustajan Yläkoululle lukuvuodeksi Kasvatus- ja opetuslautakunnalle on toimitettu oheismateriaalina rehtorin tarkempi selvitys yläkoulun oppilasaineksesta. Yläkoulun talousarviossa ei ole varattuna määrärahoja kouluavustajan palkkaamiseen. Koulunkäyntiavustajan peruspalkka 1.759,97 euroa kuukaudessa. 30 tunnin viikkotyöajalla palkka on 1.380,37 kuukaudessa. Työsuhteen kesto olisi , kevätlukukauden osalta palkkauksesta on päätettävä talousarviossa. Koulunkäyntiavustajan valitsisi koulutoimenjohtaja sivistystoimen päävastuualuesäännön mukaisesti. Koulutoimenjohtajan päätösehdotus Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle euron lisämäärärahan myöntämistä yläkoulun työsuhteisten palkkoihin sekä 1344 euron lisämäärärahaa sivukuluihin.

12 Kasvatus- ja opetuslautakunta päätti esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle euron lisämäärärahan myöntämistä yläkoulun työsuhteisten palkkoihin sekä 1344 euron lisämäärärahaa sivukuluihin. KH 145 KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää kasvatus- ja opetuslautakunnan esityksen mukaisesti esittää kunnanvaltuustolle euron lisämäärärahan myöntämistä yläkoulun työsuhteisten palkkoihin sekä 1344 euron lisämäärärahaa sivukuluihin Kunnanhallitus päätti kasvatus- ja opetuslautakunnan esityksen mukaisesti esittää kunnanvaltuustolle euron lisämäärärahan myöntämistä yläkoulun työsuhteisten palkkoihin sekä 1344 euron lisämäärärahaa sivukuluihin

13 KUNNANJOHTAJA TARJA HOSIASLUOMAN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALLA KH 146 Liitteet: päätösluettelo KUNNANHALLITUKSEN PJ:N PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus merkitsee viranhaltijapäätökset tiedoksi eikä käytä otto-oikeutta. Kunnanhallitus merkitsi viranhaltijapäätökset tiedoksi eikä käytä otto-oikeutta.

14 KUNNANSIHTEERI HANNA VAINIONPÄÄN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALLA KH 147 Liitteet: päätösluettelo KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus merkitsee viranhaltijapäätökset tiedoksi eikä käytä otto-oikeutta. Kunnanhallitus merkitsi viranhaltijapäätökset tiedoksi eikä käytä otto-oikeutta.

15 KANSALAISALOITE: TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN YKSIKÖN PERUSTAMINEN KARVIAN KUNTAAN Tekn. ltk Karvian teknistä lautakuntaa ja Karvian kunnanhallitusta on lähestytty kirjeellä, jossa tiedustellaan, että olisiko mahdollista vanhainkodin yläkerran muuttaminen tehostetun palveluasumisen asunnoiksi. Vanhainkodin yläkerta on tällä hetkellä tyhjillään. Liitteenä kirje tekniselle lautakunnalle. PÄÄTÖSEHDOTUS: Tekninen lautakunta ei pysty ottamaan kantaa kuinka tarpeellista tehostetun palveluasumisen asuntojen järjestäminen on Karvian kunnalle tällä hetkellä. Käytännössä vanhainkodin yläkerran muuttaminen tehostetun palveluasumisen asunnoiksi olisi mahdollista, mutta asunnot tulisivat sijaitsemaan toisessa kerroksessa ja se vaatisi asukkailta rappusten ja hissin käyttöä, mikä olisi vaikeaa huonon liikuntakyvyn omaaville henkilöille. Pitää myös huomioida, että vanhainkodin yläkerta on tällä hetkellä täysin sopiva laitoshoitoon eli ennen kuin tilan käyttötarkoitusta alettaisiin muuttamaan pitäisi selvittää tarvitaanko tulevaisuudessa enemmän laitoshoitopaikkoja, jolloin vanhainkodin yläkerralla tulisi käyttöä ja mikä on tehostetun palveluasumisen asuntojen tarve tällä hetkellä ja tulevaisuudessa. Karvian kunnalla on myös tyhjillään oleva rivitalo (vanhusten rivitalo), johon on laadittu korjaussuunnitelma, jolloin asunnoista korjattaisiin tehostetun palveluasumisen asuntoja. Rivitalon korjaamista ei ole vielä katsottu tarpeelliseksi, mutta korjaamisen tarpeellisuutta mietitään kokoajan. Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti. KH 148 Tekninen lautakunta on siirtänyt asian kunnanhallitukselle. Liitetään mukaan Jonna Haaviston toimittama kansalaisaloite. Liitteet: Jonna Haaviston kansalaisaloite: Tehostetun palveluasumisen yksikön perustaminen Karvian kuntaan KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää seurata yhdessä Pohjois-Satakunnan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän kanssa jatkuvasti tehostetun palveluasumisen tarpeen kehittymistä. Tällä hetkellä kuntapaikkojen määrä on kysynnän mukainen.

16 Kunnanhallitus päätti seurata yhdessä Pohjois-Satakunnan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän kanssa jatkuvasti tehostetun palveluasumisen tarpeen kehittymistä. Tällä hetkellä kuntapaikkojen määrä on kysynnän mukainen.

17 LAUSUNTOPYYNTÖ TALOUS- JA VELKANEUVONTAPALVELUISTA MAKSETTAVAN LISÄKORVAUKSEN JAKAMISESTA LOUNAIS-SUOMEN ALUEHALLINTOVIRASTON TOIMIALUEEN SOPIMUSKUNNILLE KH 149 Lounais-Suomen aluehallintovirasto varaa toimialueensa talous- ja velkaneuvonnan sopimuskunnille mahdollisuuden antaa lausuntonsa talous- ja velkaneuvonnan alustavasta rahanjakolaskelmasta vuodelle Lausunnot pyydetään toimittamaan aluehallintovirastolle mennessä. Työ- ja elinkeinoministeriö on antanut asetuksen (166/2011) talous- ja velkaneuvontapalvelujen tuottajalle vuonna 2012 maksettavan korvauksen perusteista. Aluehallintoviraston tulee toimittaa syyskuussa maksettavan lisäkorvauksen jakoa koskevat tiedot Kuluttajavirastolle mennessä. Aluehallintovirasto on tekemällään päätöksellä jakanut velkaneuvontapalveluiden tuottajina toimiville kunnille peruskorvausta yhteensä euroa. Kuluttajavirasto on maksanut peruskorvauksen kuntien tileille huhtikuussa Valtion vuoden 2012 talousarviossa on Lounais-Suomen aluehallintoviraston osalle varattuna lisäkorvaukseen euroa. Momentin määräraha on kaksivuotinen siirtomääräraha. Lisäkorvaus maksetaan aluehallintoviraston tarveharkinnan perusteella. Lisäkorvauksen perusteita ovat, palvelujen saatavuuden varmistaminen, neuvonnan kysyntä ja tarve tai neuvonta-alueen asukasluku. Harkinnanvaraisten määrärahojen kohdentamista harkittaessa on otettu huomioon talous- ja velkaneuvonnan tuottajien Kuluttajavirastolle vuodelta 2011 toimittamat seurantaraportit sekä talous- ja velkaneuvontapalveluja tuottavien ilmoitukset jonotusajoista, uusista asiakkaista. asiakasjonoista sekä keskeneräisistä asioista helmikuulta, maaliskuulta sekä huhtikuulta Tarveharkinnassaan aluehallintovirasto on tarkastellut seurantatietoja erikseen kunkin velkaneuvontayksikön osalta sekä suhteessa toisiin velkaneuvonta-alueisiin ja aluehallintoviraston toimialueen keskiarvoihin. Harkinnassa on myös huomioitu, että liian suuret tai jatkuvat muutokset resurssien kohdentamisessa eivät välttämättä edistä palveluiden saatavuuden ja laadun kehittymistä. Huomiota on kiinnitetty erityisesti palvelun kysyntään, jonotusaikoihin ja niiden muutoksiin, jonossa olevien asiakkaiden määrän ja sen muutoksiin, keskeneräisten asiakastapausten määriin ja niiden muutoksiin sekä palveluntuottajan suoritteiden määriin. Alustavassa laskelmassa Karvian osuus lisäkorvauksesta on 0 euroa. Liitteet:

18 Lounais-Suomen aluehallintoviraston lausuntopyyntö , LSAVI/1493/ /2012 KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää todeta lausuntonaan, että koska kaikilla velkaneuvonta-alueilla ei ole käytössään samanlaisia ohjelmia, joista saataisiin keskenään täysin samanlaista vertailutietoa, on lisäkorvauksen ainoa perusteltu ja oikeudenmukainen jakoperuste neuvonta-alueen asukasluku. Lisäkorvauksen suuruus vuonna 2012 on jopa 30 % peruskorvauksen määrästä, joten on erittäin tärkeää, että se kohdistuu samoin perustein kaikille yksiköille. Nyt ehdotettu jakomalli rankaisee niitä kuntia, jotka ovat olleet valmiita satsaamaan palvelun tarjoamiseen myös omaa rahoitustaan, ja resurssi on tämän vuoksi ollut riittävä. Lisärahoituksen tulee jakaantua tasaisesti kaikille yksiköille, jolloin kuntien omarahoitusosuutta voidaan mahdollisuuksien mukaan pienentää ottaen huomioon myös kuntien kiristyvän taloustilanteen. Kunnanhallitus päätti todeta lausuntonaan, että koska kaikilla velkaneuvonta-alueilla ei ole käytössään samanlaisia ohjelmia, joista saataisiin keskenään täysin samanlaista vertailutietoa, on lisäkorvauksen ainoa perusteltu ja oikeudenmukainen jakoperuste neuvonta-alueen asukasluku. Lisäkorvauksen suuruus vuonna 2012 on jopa 30 % peruskorvauksen määrästä, joten on erittäin tärkeää, että se kohdistuu samoin perustein kaikille yksiköille. Nyt ehdotettu jakomalli rankaisee niitä kuntia, jotka ovat olleet valmiita satsaamaan palvelun tarjoamiseen myös omaa rahoitustaan, ja resurssi on tämän vuoksi ollut riittävä. Lisärahoituksen tulee jakaantua tasaisesti kaikille yksiköille, jolloin kuntien omarahoitusosuutta voidaan mahdollisuuksien mukaan pienentää ottaen huomioon myös kuntien kiristyvän taloustilanteen.

19 MUUT ASIAT KH 150 Muut asiat: 1. Alkkian tien kunnostus on alkanut tällä viikolla. Merkittiin tiedoksi. 2. Sibelco Nordic Oy Ab:n alustava maa-alueen vuokrauspyyntö hiekan pesua varten. Kunnanhallitus halusi asiaan lisäselvitystä. Kunnanjohtaja keskustelee asiasta Karvian kuntaa avustavan Pohjankankaan alueen vedenottoa koskevia asioita käsittelevän vesikonsultin kanssa. 3. Seudulliset yrityspalvelut hanke, jonka tavoitteena on koota yhteen yritysten kanssa yhteistyötä tekevät tahot, on perustanut ohjausryhmän, jossa jäsenenä on mm. kunnanjohtaja Tarja Hosiasluoma. Hänelle tulee valita varajäsen ohjausryhmään. Kunnanhallitus valitsi Tarja Hosiasluoman varajäseneksi Seudulliset yrityspalvelut hankkeen ohjausryhmään kunnansihteeri Hanna Vainionpään. 4. Valtiokonttorin päätös Anna Helena Riihiluoman omaisuuden osan luovuttaminen 261/504 Karvian kunnalle; Kuuden kuukauden kuluessa siitä, kun kuulutus on julkaistu virallisessa lehdessä esitettävä vaatimuksensa kirjaamisviranomaiselle tai samassa ajassa nostettava kanne kiinteistön sijaintipaikan tuomioistuimelle. Muutoin hakijalle voidaan myöntää lainhuuto. Lainhuutohakemus jätetty lepäämään asti. Kuulutus Virallisessa lehdessä Merkittiin tiedoksi. 5. Tuulivoimahanke etenee. Selvitysmateriaali on valmistunut ja tulossa nettisivuille lähiaikoina. 6. Turun maakunta-arkiston ylitarkastaja Anna-Maija Kolehmainen on suorittanut Karvian kunnassa asiakirjahallinnon ja arkistotoimen tarkastuksen, jossa todettiin, että: Karvian kunnan tulee ryhtyä toimenpiteisiin saattaakseen kunnan arkistotoimen toimintaohje (ent. arkistosääntö) ja arkistonmuodostussuunnitelma (ent. arkistointisuunnitelma) ajan tasalle. Arkistotilan lämpötilaa ja kosteutta säädeltäessä nyt käytössä olevia kosteuden poistajia tulee käyttää ainoastaan valvotusti työpäivien aikana. Tällä hetkellä on lämpötila ja kosteus sallituissa rajoissa ilman koneellista kosteuden poistoa. Arkistotilan tulee olla jännitteetön.

20 Karvian kunnan tulee antaa mennessä maakunta-arkistolle vastaus, miten ja minkälaisen aikataulun puitteissa tarkastusmuistiossa todetut puutteet on tarkoitus korjata. Arkistonmuodostussuunnitelmien laatimista on aloiteltu jo vuonna 2005, mutta työ jäi silloin kunnan sisäisten työjärjestelyjen vuoksi alkumetreille. Nyt tarkoituksena on muodostaa muutamasta henkilöstä koostuva arkistotiimi, joka ryhtyy välittömästi lomakauden jälkeen valmistelutyöhön ohjeistuksen ajan tasalle saattamiseksi ja pyydetyn vastauksen antamiseksi maakunta-arkistolle. Merkittiin tiedoksi. 7. Antti Otava tiedusteli vedenottoasian tilanteesta. Kunnanjohtaja ilmoitti konsultin kertoneen, että Lakeuden Vedeltä on pyydetty asiassa lisäselvityksiä. Merkittiin tiedoksi. 8. Anne Aho tiedusteli perhetyöntekijähausta. Kunnanjohtaja kertoi, että siihen on ollut yhdeksän hakijaa. Haastattelut ovat vielä kesken. Merkittiin tiedoksi. 9. Ilpo Vuorela ilmoitti, että PoSassa palvelusopimus on kokouspäivänä allekirjoitettu. Lisäksi Pomarkku on ilmoittanut liittyvänsä PoSaan ja Merikarvia on tekemässä liittymisestään päätöstä. Merkittiin tiedoksi. 10. Esa Pukkila ilmoitti, että asiaa seurattaessa on todettu Willelän alueen ulkovalojen, ulkovessan ja alueen sähkötolppien sähkön tulevan samaan mittariin kuin Willelän rakennuksenkin sähköt. Kunnanhallitus totesi, että asiaan tulee miettiä sopivaa ratkaisua Teknisen toimen kanssa. Merkittiin tiedoksi. 11. Pöytäkirjanpitäjä / ystävyystoiminnan yhteyshenkilö antoi yhteenvedon kesän aikana tapahtuvista ystävyyskuntavierailuista ja niiden järjestelyjen vaiheista. Keskusteltiin myös Karvia-päivien aikana tapahtuvasta yhteistapaamisesta italialaisten, virolaisten ja kunnan edustajien kesken. Seuraavan kunnanhallituksen kokouksen ajankohta jätettiin vielä avoimeksi. Puheenjohtaja toivotti kokouksen päätteeksi kaikille hyvää kesää.

21 ILMOITUSASIAT KH 151 Merkitään tiedoksi seuraavat: Sosiaali- ja terveysministeriö Kuntaliitto Satakuntaliitto STM:n kirje Terveydenhuollon valtakunnallisen arkistointipalvelun vaiheistusasetuksesta kysely liittymisvelvollisten valmistelun tilanteesta; kirje välitetty Pohjois-Satakunnan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymälle, joka hoitaa Karvian terveyspalveluun liittyvät asiat Kuntaliiton yleiskirje ; 11/80/2012; Sairaankuljetuksen kustannusten korvaustaksa muuttuu Kuntaliiton yleiskirje , 12/80/2012; Ensihoitopalvelun sopimusmalli sekä sopimuksen laatimiseen liittyvää ohjeistusta Kuntaliiton yleiskirje , 13/80/2012, Kuntien valmiussuunnittelu ja uusi valmiuslaki Maakuntahallituksen esityslistat ja pöytäkirjat luettavissa Satakuntaliiton nettisivuilla osoitteessa: Satakuntaliitto.fi/ Satakunnan sairaanhoitopiiri Yhtymävaltuuston pöytäkirjanote , 8 Satakunnan sairaanhoitopiirin ensihoidon palvelutasopäätös vuosille Yhtymähallituksen esityslista klo N2 neuvotteluhuone Yhtymähallituksen pöytäkirjanote ; Osavuosikatsaus 1 4 kk/2012 Satakunnan koulutuskuntayhtymä, SATAEDU Yhtymähallituksen kokouspöytäkirja Yhtymähallituksen kokouskutsu 19.6.l2012 klo pidettävään kokoukseen Satakunnan ammattiopistolla Ulvilassa

22 Satakunnan joukkoliikennetyöryhmä Pelastusopisto Satakunnan joukkoliikennetyöryhmä on lähettänyt tiedoksi Satakunnan ja Pohjois-Satakunnan seutulipun asiakashinnat alkaen. Satakunnan seutulipun asiakashinta Karviassa on 65 euroa ja Pohjois- Satakunnan 57 euroa. Pelastusopiston kirje , =e)dno/2012/438 Varautumiskoulutus vuonna 2013 ja suunnitelma vuosille Pelastusopisto pyytää tekemään esityksensä vuonna 2013 järjestettäviksi kursseiksi mennessä Pelastusopiston osoitteeseen. Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymä, Yhtymäkokous Porin kaupunki Huittisten kaupunki Yhtymäkokouksen pöytäkirja pidetystä kokouksesta 1/2012 Porin kaupungin tilinpäätös ja toimintakertomus 2011 Pöytäkirjanotteet pidetystä kaupunginvaltuuston kokouksesta: 32, Satakunnan koulutuskuntayhtymän perussopimuksen muutos 33, Satakuntaliiton perussopimuksen muutos Karvian Lämpö Oy Yhtiökokous Pöytäkirja pidetystä yhtiökokouksesta Kunnan omat hallintokunnat Kasvatus- ja opetuslautakunnan pöytäkirjanote pitämästä kokouksesta, 55; Koulunkäyntiavustajan palkkaaminen yläkoululle Pöytäkirjanotteessa esitetty asia on omana pykälänään kunnanhallituksen varsinaisella esityslistalla. Teknisen lautakunnan pöytäkirjanote pidetystä kokouksesta 28, Kansalaisaloite: Tehostetun palveluasumisen yksikön perustamine Karvian kuntaan Pöytäkirjanotteessa esitetty asia on omana pykälänään kunnanhallituksen varsinaisella esityslistalla. Edita Prima Oy / Edita Publishing Oy Virallinen lehti 66/

23 Virallinen lehti 69/ Kaupanvahvistajan todistukset. Kunta ei käytä etuosto-oikeutta.

24 OIKAISUVAATIMUSOHJE JA VALITUSOSOITUS KH 152 Pöytäkirjasta annettaviin otteisiin liitetään oikaisuvaatimusohje ja valitusosoitus.

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2012

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2012 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2012 Aika 14.6.2012 klo 19.03 19.43 Paikka Karvian kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 16/2014

KUNNANHALLITUS 16/2014 KUNNANHALLITUS 16/2014 Aika Maanantai 15.12.2014 klo 21.41 22.20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki Järvinen Tiina Kangas Kaija Mustajärvi Marko Mustakoski Risto Niemenmaa Jaana

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 4/2012. Aika: Torstai 7.6.2012 klo. 19.00-20.25. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä: Markku Koskela puh.

TEKNINEN LAUTAKUNTA 4/2012. Aika: Torstai 7.6.2012 klo. 19.00-20.25. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä: Markku Koskela puh. 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 4/2012 Aika: Torstai 7.6.2012 klo. 19.00-20.25 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Marita Hietakoivisto

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019 Aika Torstai 19.9.2019 klo 18.00 21.15 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017

KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017 KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017 Aika 27.6.2017 klo 18.07 19.07 Paikka Kunnantalo, lautakuntien huone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Ala-Korte Kalevi varajäsen Huhdanmäki

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 Aika 29.5.2012 klo 19.18 20.29 Paikka Saran koulu Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja Haavisto Jonna jäsen Hietikko

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 Aika 16.11.2017 klo 18.35-19.50 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 6 / 2012

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 6 / 2012 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 6 / 2012 Aika 9.10.2012 klo 19.02 21.01 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/2018 Aika 3.4.2018 klo 18.01-21.44 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 Kokousaika 18.10.2018 klo 18.10-18.27 Kokouspaikka Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018 Aika 1.10.2018 klo 8.37 11.32 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016 Aika 1.8.2016 klo 15.00 15.16 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019 Aika 16.5.2019 klo 18.08 20.30 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 Aika 23.2.2017 klo 18.01-18.22 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019

199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019 199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 19.9.2019 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Tiistaina 19.9.2019 klo 18.00 Karvian kunnantalo

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2015

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2015 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2015 Aika 12.10.2015 klo 18.10-19.36 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 Aika 13.6.2013 klo 19.00 19.40 Paikka Karvian kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1 Ympäristölautakunta Kokousaika: 23.11.2015 ke llo 18.00-18.35 Kokouspaikka: Kunnanhallitukse n kokoushuone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Kangas Antti

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 15/2014

KUNNANHALLITUS 15/2014 KUNNANHALLITUS 15/2014 Aika Perjantai 12.12.2014 klo 18.30 20.38 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki Järvinen Tiina Kangas Kaija Mustajärvi Marko Mustakoski Risto Ohrankämmen Jukka

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 14/2014 KOKOUSAIKA 23.10.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 154 155 156 157 158 159 160

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 31.3.2014 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 31.3.2014 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 25 Kokousaika 25.3.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Päiväkoti Kuunari Käsiteltävät asiat 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 4/2012

KUNNANHALLITUS 4/2012 KUNNANHALLITUS 4/2012 Aika Torstai 29.3.2012 klo 18.23-20.20 Paikka Koillis-Karvian metsästysseuran maja, Tervatupa, Alkkiassa Läsnä Hietanen Toni jäsen Kangas Kaija jäsen Laitila Sami puheenjohtaja Niemenmaa

Lisätiedot

11212 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2019

11212 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2019 11212 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 28.3.2019 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2019 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Torstai 28.3. klo 18.00 Karvian kunnantalo

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017 Aika 29.8.2017 klo 18.02 19.47 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 3.5.2010 klo 17.00 19.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 3.5.2010 klo 17.00 19.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 3.5.2010 klo 17.00 19.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: 18.10.2018 klo 18.00 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen

Lisätiedot

Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja, alk.

Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja, alk. Elinvoimalautakunta 2/2018 Kokousaika Torstai 13.3.2018 klo 18.30-19.55 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018

11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018 11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 6.9.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Torstai 6.9.2018 klo 18.30 Kunnantalo Lautakunnan

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 6/2013

KUNNANVALTUUSTO 6/2013 KUNNANVALTUUSTO 6/2013 Aika Maanantai 14.10.2013 klo 19.00 20.25 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Huhtaluoma

Lisätiedot

20.8.2012 klo 9.00-15.00 kunnanvirastossa

20.8.2012 klo 9.00-15.00 kunnanvirastossa HUMPPILAN KUNTA KUNNANHALLITUS 15/2012 KOKOUSAIKA Maanantai 13.8.2012 klo 18.00 KOKOUSKUTSU KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 169 170 171 172 Liite 18 173 Liite 19 174 175 176 Liite 20 177 Liite 21 178 179

Lisätiedot

418 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 7/2018

418 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 7/2018 418 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 1.10.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 7/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: 1.10.2018 klo 8.30 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 75 76 77 78 79 80 81 82 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 4.5.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 4.5.2015 klo 9.00-15.00 Sivistyslautakunta 28.4.2015 43 Kokousaika 28.4.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Päiväkoti Kuunari Käsiteltävät asiat 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 10.2.2016 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 10.2.2016 klo 9.00-15.00 Kokousaika 8.2.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 25 26 27 28 29 30 31 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Nuorten kesätyöpaikkatuki

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018 Aika 15.5.2018 klo 18.55-19.47 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Huhdanmäki Tuire jäsen Koivuniemi Tanja

Lisätiedot

33 VARAEDUSTAJAN VALITSEMINEN LAKEUDEN ETAPPI OY: N YHTIÖKOKOUKSEEN 35 KIHNIÖN KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNNÖN TARKISTAMINEN

33 VARAEDUSTAJAN VALITSEMINEN LAKEUDEN ETAPPI OY: N YHTIÖKOKOUKSEEN 35 KIHNIÖN KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNNÖN TARKISTAMINEN ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 20.04.2015 klo 17.00 18.33 Kihniön kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Alkkiomäki Jari

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 4.12.2013 klo 18.00-18.40 Paikka Ravintola Kammari, Olos Asiat 111 Kokouksen avaaminen 112 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 113 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2015

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2015 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2015 Aika 31.8.2015 klo 19.10 20.07 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 12/2016

KUNNANHALLITUS 12/2016 KUNNANHALLITUS 12/2016 Aika Maanantai 26.9.2016 klo 18.02 18.54 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Hietaluoma Jaakko jäsen Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Kangas Kaija jäsen Mustajärvi

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7 / 2015

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7 / 2015 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7 / 2015 Aika 17.11.2015 klo 18.12-18.43 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone

Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Elinkeinolautakunta 5/2016 Kokousaika Tiistai 20.12.2016 klo 18.30 20.10 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52 Kokousaika 11.4.2016 kello 18.00 18.55 Kokouspaikka kunnantalo Läsnä Matti Kulmanen Tero Kuosa Pertti Liinoja Heikki Mäkinen, pj. Taru Ojanperä

Lisätiedot

Hannu Rantala Juhani Heikkilä Reetta Hulmi Jukka Männistö Teuvo Sulin Liisa Yski. Pirjo Kotiranta. Esittelijä-sihteeri Pertti Ollikka

Hannu Rantala Juhani Heikkilä Reetta Hulmi Jukka Männistö Teuvo Sulin Liisa Yski. Pirjo Kotiranta. Esittelijä-sihteeri Pertti Ollikka Viranomainen No 2//2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta Sivu 16 KOKOUSAIKA 16.4.2014 klo 17.00-18.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanviraston

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1 KOKOUSAIKA 17.5.2019 klo 9:00 15:00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

Jori Louhisuo. Muut saapuvilla olleet Matti Arkko sihteeri Kaija Kangas kunnanhallituksen edustaja

Jori Louhisuo. Muut saapuvilla olleet Matti Arkko sihteeri Kaija Kangas kunnanhallituksen edustaja Kokousaika Torstai 14.02.2013 klo 19.00 20.30 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Mari Ervelä Sari Vaholuoto Pentti Malmila Marko

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2010 Aika Torstai 14.10.2010 klo 17.00 18.15 Paikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Riina Tallberg varapuheenjohtaja Jari Kannisto

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä sivu Perusturvalautakunta 18.2.2016 19

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä sivu Perusturvalautakunta 18.2.2016 19 Perusturvalautakunta 19 Kokousaika Torstai Kokouspaikka Kunnanvirasto klo 18.00 Käsiteltävät asiat 19 20 21 22 23 24 25 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/2019

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/2019 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/2019 Aika 28.3.2019 klo 18.05 21.52 Paikka Karvian kunnantalo, kahvio Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire jäsen Isotalo

Lisätiedot

Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä :t 17-21 JHTT, KHT, KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy, :t 15-17

Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä :t 17-21 JHTT, KHT, KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy, :t 15-17 Iitin kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 27.04.2015 Aika Maanantai 27.04.2015 klo 18:00-20:00 Paikka Saapuvilla Kunnantalo, neuvotteluhuone (1. krs.) Yli-Kaitala Markku puheenjohtaja, esittelijä

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU KARVIAN KUNNANVALTUUSTO 5/2015. Torstai 1.10.2015 klo 19.00. Kahvitarjoilu klo 18:45

KOKOUSKUTSU KARVIAN KUNNANVALTUUSTO 5/2015. Torstai 1.10.2015 klo 19.00. Kahvitarjoilu klo 18:45 Kunnanhallitus 23.10.2006 I KOKOUSKUTSU KARVIAN KUNNANVALTUUSTO 5/2015 KOKOUSPAIKKA JA -AIKA: Karvian kunnantalo, valtuustosali Torstai 1.10.2015 klo 19.00 Käsitellään kokouskutsussa luetellut asiat. Kahvitarjoilu

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet

Muut saapuvilla olleet Elinkeinolautakunta 2/2016 Kokousaika Torstai 31.3.2016 klo 18.30 19.35 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 7.9.2018 klo 9.00 13.25 KOKOUSPAIKKA Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Aarre Välimäki varapuheenjohtaja Marita

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT. jäsen

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT. jäsen 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 13.4.2018 klo 9.00 13.40 KOKOUSPAIKKA Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Aarre Välimäki varapuheenjohtaja Marita

Lisätiedot

SAPPEEN RANTA-ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

SAPPEEN RANTA-ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma FCG Finnish Consulting Group Oy Jouko ja Minna Poukkanen SAPPEEN RANTA-ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN Osallistumis- ja arviointisuunnitelma FCG Finnish Consulting Group Oy Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 2/2015. torstai 9.4.2015 klo 18.39 - Virastotalon neuvotteluhuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 2/2015. torstai 9.4.2015 klo 18.39 - Virastotalon neuvotteluhuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2015 Sivu 12 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstai 9.4.2015 klo 18.39 - Virastotalon neuvotteluhuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla

Lisätiedot

3 Talouden seuranta 31.3.2015 / tukipalvelulautakunta

3 Talouden seuranta 31.3.2015 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Kokouskutsu 1 (11) Aika 06.05.2015, klo 17:30 Paikka Kunnantalo, kokoushuone lahna Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Talouden seuranta 31.3.2015

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 3/2014 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 25.4.2014 klo 9.00 13.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 1 KOKOUSAIKA 31.5.2017 klo 9:00 14.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Vedenpää Antti, puheenjohtaja Pauli Niemi, varajäsen Puurula Merja, jäsen Potila Raija, kunnanjohtaja, kohta 23 Hirvinen

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 8/2010 1 LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA 2009-2012 3.11.2010 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 8/2010 1 LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA 2009-2012 3.11.2010 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 8/2010 1 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 42 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 3 43 KUNNAN HALLINTO- JA TALOUSKATSAUS 4 44 PERUSTURVAN HALLINTO- JA TALOUSKATSAUS

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 30.11.2012 klo 14.30-14.45. Todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 30.11.2012 klo 14.30-14.45. Todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/12 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Perjantai 30.11.2012 klo 14.30-14.45 Sähköposti- ja puhelinkokous Jäsen Paikalla

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2018 Aika 6.9.2018 klo 18.54 20.32 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire jäsen Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Tarkastustarkastuslautakunta

Tarkastustarkastuslautakunta Kinnulan kunnan Tarkastustarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA TARKASTUSLAUTAKUNNAN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Kokousaika: to 3.9.2009 klo 13.00-15.55. Kokouspaikka: Kinnulan kunnanvirasto jäsen varajäsen Läsnä: Rauno

Lisätiedot

Kunnanhallitus 14/2015 204 206

Kunnanhallitus 14/2015 204 206 SIIKAISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 14/2015 204 206 Aika Maanantai 05.10.2015 klo 08.30 11.15 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Vanhatalo Jukka puheenjohtaja Lahtinen Anneli varapuheenjohtaja Heikkilä

Lisätiedot

Liperin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 10, 83100 Liperi

Liperin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 10, 83100 Liperi LIPERIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Tarkastuslautakunta 02.02.2015 Aika 02.02.2015 klo 12:30-13:45 Paikka Liperin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 10, 83100 Liperi Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 28.1.2013 klo 16.00-16.45 Paikka Kunnantalo, valtuustosali ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 2/2016 Sivistyslautakunta. 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 2/2016 Sivistyslautakunta. 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 3.3.2016 klo 17.00-18.10 Paikka Muonion kirjasto Asiat 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen 13 Sivistyslautakunnan vuoden 2015 toiminnallisten

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 17.11.2014 kello 18.00-18.20 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 22.10.2010 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Luoma

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2014

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2014 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2014 Aika 6.10.2014 klo 19.10 21.08 Paikka Saran koulu Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Hautaluoma

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 4.12.2012/11.12.2012 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Tiistai 11.12.2012 klo 18.00 HUOM! PÄIVÄ TIISTAI. Käsiteltävät asiat:

TEKNINEN LAUTAKUNTA 4.12.2012/11.12.2012 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Tiistai 11.12.2012 klo 18.00 HUOM! PÄIVÄ TIISTAI. Käsiteltävät asiat: SIIKAISTEN KUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU 4.12.2012/11.12.2012 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistai 11.12.2012 klo 18.00 HUOM! PÄIVÄ TIISTAI Paikka: Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: 1. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 Kirkkoneuvosto 04.05.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 Kirkkoneuvosto 04.05.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.30 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, liikenne ja infrastruktuuri

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, liikenne ja infrastruktuuri Etelä-Suomi Päätös Nro 1/2011/4 Dnro ESAVI/494/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 17.1.2011 ASIA HAKIJA Länsi-Suomen ympäristölupaviraston 13.12.2006 antamassa päätöksessä nro 173/2006/3 rakentamistöiden

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010 Kokousaika 14.10.2010 klo 18.30-19.10 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 9/2011 8.8.2011 SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 9/2011 8.8.2011 SISÄLLYSLUETTELO nro 9/2011 SISÄLLYSLUETTELO KH 155 KH 156 KH 157 KH 158 KH 159 Kokouksen järjestäytyminen Lautakuntien ja viranhaltijoiden päätösten laillisuusvalvonta Saapuneet kirjeet, ilmoitukset ja päätökset n kunnan

Lisätiedot

13.11.2015. Riitta Näkkäläjärvi, vpj. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Pertti Ahokas ja Raili Kerola. Tarkastusaika / Allekirjoitukset

13.11.2015. Riitta Näkkäläjärvi, vpj. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Pertti Ahokas ja Raili Kerola. Tarkastusaika / Allekirjoitukset Viranomainen Pöytäkirja No 11/2015 KOLPENEEN PALVELUKESKUKSEN Laatimispäivämäärä 13.11.2015 Kokousaika Perjantaina 13.11.2015 klo 9.30-10.00 Kokouspaikka Kolpeneen palvelukeskus, ruokasalin kabinetissa,

Lisätiedot

Itä-Suomen ympäristölupaviraston päätöksessä nro 3/07/1 vedenottoputken rakentamiselle asetetun määräajan pidentäminen, Hollola

Itä-Suomen ympäristölupaviraston päätöksessä nro 3/07/1 vedenottoputken rakentamiselle asetetun määräajan pidentäminen, Hollola Etelä-Suomi Päätös Nro 118/2010/4 Dnro ESAVI/204/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 2.7.2010 ASIA HAKIJAT Itä-Suomen ympäristölupaviraston päätöksessä nro 3/07/1 vedenottoputken rakentamiselle asetetun

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LUUMÄKI Päiväys 9.1.2014 KIVIJÄRVEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS SEKÄ LUUMÄEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMAN TARKOITUS Osallistumis-

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 JA KAAVALUONNOS

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 JA KAAVALUONNOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 JA KAAVALUONNOS Asemakaavan muutos koskien Karvian keskustan kortteleita 82 ja 83 sekä M aluetta. Tilat 230-405-8-76, 8-180, 8-179, 8-220 11.11.2013 Pohjois-Satakunnan

Lisätiedot

EURAJOEN KUNTA. Lapijoen päiväkodin asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Työ: 25177

EURAJOEN KUNTA. Lapijoen päiväkodin asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Työ: 25177 EURAJOEN KUNTA Lapijoen päiväkodin asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Työ: 25177 Turussa 19.3.2012, tark. 5.6.2012, tark. 4.9.2012, tark. 9.11.2012 AIRIX Ympäristö Oy PL 669 20701

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

Yli-Kaitala Markku puheenjohtaja, esittelijä Heinonen Sinikka varapuheenjohtaja

Yli-Kaitala Markku puheenjohtaja, esittelijä Heinonen Sinikka varapuheenjohtaja Iitin kunta Pöytäkirja 7/2013 1 Tarkastuslautakunta 18.11.2013 Aika Maanantai 18.11.2013 klo 18:00-20:30 Paikka Saapuvilla Kunnantalo, neuvotteluhuone (1. krs.) Yli-Kaitala Markku puheenjohtaja, esittelijä

Lisätiedot

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä Pöytäkirja 5/2016 67. Yhtymähallitus. Aika 19.05.2016 klo 18:00-20:00

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä Pöytäkirja 5/2016 67. Yhtymähallitus. Aika 19.05.2016 klo 18:00-20:00 Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä Pöytäkirja 5/2016 67 Yhtymähallitus Aika 19.05.2016 klo 18:00-20:00 Paikka PoSa kokoushuone, Tapalankatu 20, 2. krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 44 Kokouksen

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Varastokatu 2 87100 KAJAANI Hallituksen kokous 17.3.2006 nro 2/2006

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Varastokatu 2 87100 KAJAANI Hallituksen kokous 17.3.2006 nro 2/2006 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Perjantai 17.3.2006 kello 13.00 15.10 KOKOUSPAIKKA Kainuun Jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 4 / 2016. KOKOUSAIKA 13.4.2016 kello 19.00-20.30

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 4 / 2016. KOKOUSAIKA 13.4.2016 kello 19.00-20.30 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 4 / 2016 KOKOUSAIKA 13.4.2016 kello 19.00-20.30 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukka-sali Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

4111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 9/2018

4111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 9/2018 4111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 22.11.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 9/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: 22.11. 2018 klo 18.00 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 9/2015 88 96

Tekninen lautakunta 9/2015 88 96 SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta 9/2015 88 96 Aika Keskiviikko 25.11.2015 klo 18.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Söderbacka Sari varapuheenjohtaja Järvenpää Susanna

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/ 1/2014 1 (9) 3.4.2014. Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja. Pentti Reponiemi Tarja Salo Teuvo Tolvanen

Muonion kunta Esityslista/ 1/2014 1 (9) 3.4.2014. Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja. Pentti Reponiemi Tarja Salo Teuvo Tolvanen Muonion kunta Esityslista/ 1/2014 1 (9) Tarkastuslautakunnan kokous Aika to klo 16.30 Paikka kunnantalo, alakerran kahvihuone Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Elinvoimalautakunta 3/2017

Elinvoimalautakunta 3/2017 Elinvoimalautakunta 3/2017 Kokousaika Torstai 16.11.2017 klo 18.30-20.15 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja

Lisätiedot