Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 8738/ /2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Kaupunginhallitus 16 11.01.2016. 16 Asianro 8738/00.02.01/2015"

Transkriptio

1 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) 16 Asianro 8738/ / Kh:n tiedonantoja Kh:lle saapuneet kirjeet: 428/2013 Suonenjoen kaupunginvaltuusto on päätöksellään valinnut Olli Luhtalan tilalle Kuopion ympäristö- ja rakennuslautakuntaan jäseneksi varajäsenenä olleen Jouko Hännisen ja tämän varajäseneksi Hannu Matilaisen. Jälj. ympäristö- ja rakennuslautakunta. 2491/2013 Loppuselvitys : Kuopion pääterveysaseman sisäosien ja talotekniikan korjaustyö v /2013 Valtiovarainministeriön ohje (VM/2519/ /) koskien valtionavustuksen hakemista vuodelle 2016 ja vuosien 2014 ja valtionavustuksen käytön seurantaa kuntakokeilussa. Jälj. talous- ja strategiapalvelu sekä kasvun ja oppimisen palvelualue. 7616/2013 Itä-Suomen hovioikeus on todennut äänestyksen jälkeen antamassaan tuomiossa , että ns. Halo-yhteisön puhelinpalveluhankintaan osallistuneilla yhteisöillä ei ole ollut perustetta purkaa TeliaSonera Finland Oyj:n kanssa vuonna 2009 tehtyä puhelinpalvelusopimusta. Hovioikeus kumosi Pohjois-Savon käräjäoikeuden antaman yksimielisen tuomion, jonka mukaan yhteisöillä oli ollut perusteet palvelusopimuksen purkamiselle. Samalla hovioikeus tuomitsi yhteisöt maksamaan yhtiön 1,2 Me:n suuruiset oikeudenkäyntikulut. Hovioikeuden päätökseen on mahdollista hakea valituslupaa korkeimmalta oikeudelta mennessä. 1389/2014 Kuopion kaupunki on valittanut korkeimmalle hallinto-oikeudelle Itä- Suomen hallinto-oikeuden suunnittelutarveratkaisua koskevasta päätöksestä , jolla Itä-Suomen hallinto-oikeus on kumonnut kaupunginhallituksen päätöksen. Suunnittelutarveratkaisua on haettu asuinrakennuksen ja talousrakennuksen rakentamiseen Kuopion kaupungin Haminalahden kylässä sijaitsevalle tilalle Vuorenlehto RN:o 5: /2014 Kaupunginkanslian laatima ohje asioiden käsittelyn julkisuudesta ja henkilötiedoista tietoverkossa. Jaetaan viiteaineistona. 6306/2014 Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätös (01032/15/2299) kunnallisasiaa koskevaan valitukseen. Kuopion kaupunginhallitus on päätöksellään hylännyt valittajien oikaisuvaatimuksen koskien kaupunginhallituksen päätöstä toimistotyöaikaa tekevän työsuhteisen henkilöstön oikeudesta ruokailla työaikana. Hallinto-oikeus on jättänyt valituksen tutkimatta ja hylännyt valittajien oikeudenkäyntikuluvaatimuksen. Jälj. työnantajapalvelu. 7490/2014 Siilinjärven kunnan ympäristöterveyslautakunnan pöytäkirjanotteet : - 18 ympäristöterveyspalveluiden maksutaksa alkaen, - 19 ympäristöterveyspalveluiden valvontasuunnitelman päivitys vuodelle Jälj. ympäristöpalvelut.

2 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (2) 180/ Valtiovarainministeriön päätös (VM2633/ /2014) koskien kunnan peruspalvelujen valtionosuuden muutosta vuodelle. Jälj. talous- ja strategiapalvelu. 3830/ Valtiovarainministeriön maksatuspäätös (VM/1895/ /) Kuopion ja Juankosken kuntaliitoksen ICTmuutostuen toteutusprojektiin. Jälj. talous- ja strategiapalvelu. 6698/ Itä-Suomen aluehallintoviraston päätös (ISAVI/2285/) koskien laiturin rakentamista kiinteistön edustan vesialueelle Kallaveden Mustalahteen. Jälj. ympäristöpalvelut. 7063/ Siilinjärven kunnanhallitus on nimennyt edustajakseen Kuopion kaupunginseudun joukkoliikennestrategian laatimista ja työtä ohjaavaan ohjausryhmään Marjaana Pitkäsen. 7154/ Työ- ja elinkeinoministeriön muistio : Ehdotus valtioneuvoston asetukseksi saaristokunnista ja muiden kuntien saaristo-osista, joihin sovelletaan saaristokuntaa koskevia säännöksiä. Jälj. talous- ja strategiapalvelu, kaupunkiympäristön palvelualue sekä kaupunginmetsänhoitaja Jauhiainen. 7536/ Suonenjoen kaupunginvaltuuston pöytäkirjanote: Rakennusvalvonnan maksujen tarkistaminen Suonenjoen kaupungissa vuodelle Jälj. ympäristö- ja rakennuslautakunta. 7542/ Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen myönteinen poikkeamispäätös POSELY/3142/ (päätöksestä tarkemmin ilmenevin ehdoin) koskien omakotitalon, saunarakennuksen ja varaston rakentamista Kuopion Maaningalla (476) Kurolanlahden kylässä (404) tilalla Pönttöniemi Jälj. strateginen maankäytön suunnittelu. 8126/ Opetus- ja kulttuuriministeriön Liikuntapaikkojen perustamishankkeiden rahoitussuunnitelma vuosiksi Jälj. Tilakeskus ja hyvinvoinnin edistämisen johtaja Hentunen. 8535/ Itä-Suomen aluehallintovirasto on pyytänyt kaupungilta lausuntoa (ISA- VI/732/)maalaiturin pysyttämisestä Maaninkajärven rannalla olevan kiinteistön edustalla. Kaupunki on antanut asiasta lausunnon ja todennut, että ilmakuvien perusteella usealla naapurikiinteistöllä on vastaavanlainen maalaituri, hankkeelle ei ole maankäytöllisiä esteitä. 8848/ Itä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt päätöksellään (ISA- VI/2052/ /) Nilsiän kirjaston peruskorjaushankkeelle valtionavustusta euroa. Jälj. talous- ja strategiapalvelu sekä kasvun ja oppimisen palvelualue. 8877/ Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen päätös (POSELY/3205/) koskien luonnonsuojelualueen perustamista tilalla :24 Honkaniemi. Jälj. ympäristöpalvelut. 8881/ Kilpailu- ja kuluttajaviraston tiedote (dnro 140/KKV /) : Kuntien yhtiöittämisvelvollisuuden noudattamisessa puutteita. Jälj. kaupunginjohtaja Paronen, palvelualuejohtaja Pirhonen, konserniohjausjohtaja Airaksinen ja talous- ja rahoitusjohtaja Vainikainen.

3 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (3) 8898/ Päätös laajakaistarakentamisen lain 1186/2009 mukaisen tuen saajan valinnan perumisesta Lainlahden kunnan ja Kuopion kaupungin alueelle. Jälj. talous- ja strategiapalvelu sekä tietohallintojohtaja Vornanen. 9082/ Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ilmoitus (POSE- LY/3271/) Kuopion kaupungille 11. kaupunginosan korttelin 52 tontin 1 omistajana, että ELY-keskus on ottanut omasta aloitteestaan vireille asian edellä mainitulla tontilla olevien entisen sokeainkoulun rakennusten (toimisto eli entinen johtajan asunto, sauna- ja pesurakennus, kurssikeskus eli ent. asuntola, koulu ja talousrakennus ja niihin liittyvän piha-alueen) suojelemisesta rakennusperinnön suojelemisesta annetun lain mukaisena asiana. Jälj. Tilakeskus, kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut ja strateginen maankäytön suunnittelu. 9121/ Pohjois-Savon munuais- ja maksayhdistys ry:n vetoomus Kuopion kaupungille terveydenhuollon maksujen korottamista vastaan. Jälj. perusturvan ja terveydenhuollon palvelualue. Paikallinen työehtosopimus Kuopion Veden sähkökunnossapidon vapaamuotoisen varallaolon korvaamiseksi. Purkamisaikomusilmoitus, joka koskee tonttia Itä-Suomen huoltopalvelut lky Servican johtokunnan kokouksen 11/ pöytäkirja. Itä-Suomen päihdehuollon kuntayhtymän yhtymävaltuuston pöytäkirja Jälj. kaupunginlakimies Toivanen. Tilastokeskuksen tilasto marraskuu : Kuluttajahintaindeksi. Nordea Pankki Suomi Oyj:n ilmoitus yksilöidyn erityistakauksen vanhentumisen katkaisemisesta, jonka voimassaolo jatkuu entisen sisältöisenä. Velallinen Maaningan Vuokrahuoneistot Oy. Nordea Pankki Suomi Oyj:n ilmoitus takauksen 10 vuoden vanhentumisajan katkaisemiseksi. Velallinen on Kiinteistö Oy Nilsiän Vuokratalot. Savon koulutuskuntayhtymän yhtymähallituksen pöytäkirja 15/ Jälj. palvelualuejohtaja Pirhonen ja konserniohjausjohtaja Airaksinen. Vaalijalan kuntayhtymän hallituksen pöytäkirja 9/ Jälj. perusturvan ja terveydenhuollon palvelualue. Savon Kuituverkko Oy:n ylimääräisen yhtiökokouksen pöytäkirja Jälj. palvelualuejohtaja Pirhonen, konserniohjausjohtaja Airaksinen, talousja rahoitusjohtaja Vainikainen sekä tietohallintojohtaja Vornanen. Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän valtuuston pöytäkirja 2/ VVO-yhtymä Oyj:n yhtiöjärjestyksen 7 :n mukaiset ilmoitukset osakkeenomistajille. Lappeenrannan kaupunki on myynyt 100 kpl VVO-yhtymä Oyj:n A-sarjan osakkeita Goldcup AB:lle ja 100 kpl Privanet Group Oyj:lle.

4 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (4) Mahdolliset lunastusvaatimukset on pyydetty ilmoittamaan ja mennessä. Jälj. talous- ja strategiapalvelu. Seuraavat pöytäkirjajäljennökset: - hyvinvoinnin edistämisen lautakunnan kokouksesta , - Kallaveden Työterveys Liikelaitoksen johtokunnan kokouksesta 6/16.12., - kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan kokouksesta , - Kuopion Veden johtokunnan kokouksesta 9.12., - ympäristö- ja rakennuslautakunnan kokouksesta Seuraavat konsernipalvelun ja vetovoimaisuuden palvelualueen viranhaltijoiden päätökset ajalta : Asianro Päätöksentekijä Asiakirjan tyyppi 8736/ asiakaspäällikkö - VVP Asiakaspäällikkö Hankinta- ym. sopimukset 8909/ asiakkuuspäällikkö III - TLK Asiakkuuspäällikkö III 8907/ asiakkuuspäällikkö III - TLK Asiakkuuspäällikkö III 9126/ elinkeinojohtaja - VVP Elinkeinojohtaja 1357/ henkilöstö- ja 1916/ henkilöstö- ja 6729/ henkilöstö- ja 5287/ henkilöstö- ja 6728/ henkilöstö- ja 8788/ henkilöstö- ja 8556/ henkilöstöjohtaja - KON Henkilöstöjohtaja / vuosi 1 / 3 / 2 / Elinkeinoasiat 10 / Henkilöstöasiat 36 / Henkilöstöasiat 35 / Henkilöstöasiat 34 / Henkilöstöasiat 33 / Henkilöstöasiat 32 / Henkilöstöasiat 31 / Hankinta- ym. sopimukset 8 / Päätöspvm Otsikko Hankintapäätös/Työpöytien sähkösäätöiset rungot jaloilla Pihlajakoti, Ollintie 16 Maaninka, huoneiston Kauppahalli, Multimäki, huoneisto tunnus Avustuksen myöntäminen Nilsiän urheilu- ja metsästysampujat ry:lle Tehtäväkohtaisen palkan määräaikainen korottaminen (lisävastuupalkkio)/lomituspalvelujohtaja ja lomituspalvelupäällikkö Erilliskorvaus rakennusten sähkölaitteistojen käytön johtajuudesta, Kuopion Tilakeskuksen talotekniikka-asiantuntija Rakennusarkkitehdin tehtäväkohtaisenpalkan tarkistaminen Sovellusasiantuntijan tehtävän vaativuuden arvioinnin ja tehtäväkohtaisen palkan vahvistaminen Rakennusarkkitehdin tehtäväkohtaisen palkan tarkistaminen Tehtäväkohtaisen palkan määräaikainen korottaminen (lisävastuupalkkio)/lomituspalvelupäällik kö Savon ammatti- ja aikuisopiston tarjouksia kevään 2016 keskitettyyn koulutusohjelmaan

5 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) 8772/ kansliasihteeri - KON Kansliasihteeri 8646/ kansliasihteeri - KON Kansliasihteeri 8339/ kansliasihteeri - KON Kansliasihteeri 8338/ kansliasihteeri - KON Kansliasihteeri 8823/ kaupunginjohtaja - KON Kaupunginjohtaja 8846/ konserniohjausjohtaja - KON Konserniohjausjohtaja 8803/ konserniohjausjohtaja - KON Konserniohjausjohtaja 3068/ konserniohjausjohtaja - KON Konserniohjausjohtaja 9067/ lomituspalvelujohtaja - KON 5617/ lomituspalvelujohtaja - KON 8614/ lomituspalvelujohtaja - KON 8385/ lomituspalvelujohtaja - KON 8603/ lomituspalvelujohtaja - KON 8638/ markkinointijohtaja - VVP Markkinointijohtaja 8716/ palvelualuejohtaja - Jarmo Pirhonen 774/ palvelualuejohtaja - KON Palvelualuejohtaja hep ja kop 774/ palvelualuejohtaja - KON Palvelualuejohtaja hep ja kop 8913/ palvelualuejohtaja - KON Palvelualuejohtaja kyp Muut asiat 38 / Muut asiat 37 / Muut asiat 36 / Muut asiat 35 / Muut asiat 9 / Henkilöstöasiat 12 / Henkilöstöasiat 13 / Kannustava palkkaus, kertapalkkio, Kuopion Tilakeskus, Kiinteistöpalvelut Kannustava palkkaus, kertapalkkio, Kuopion Tilakeskuksen asiakkuuspäällikkö Maaninka virastotalo, Maaningantie 36, 338 m Vahingonkorvaushakemus Hankinta- ym. sopimukset 1 / 41 / 39 / 40 / 42 / 43 / 17 / Henkilöstöasiat 1 / Henkilöstöasiat 33 / Henkilöstöasiat 31 / Muut asiat 1 / Anomus kaupungintalon juhlasalin käytöstä vuokravapaasti vuonna Kaupungintalon juhlasalin vuokravapaus / valtakunnallinen aivoviikko / Avoin tiedotus- ja keskustelutilaisuus Kuopion kaupungintalon juhlasalin vuokrasopimus / Esteetön, valtakunnallisen kulttuuri- ja taidetapahtuma Kuopiossa Kaupungintalon juhlasalin vuokravapaus / Kuopion kamarimusiikkiseuran konsertit keväälle v Kuopion kaupungin edustajien nimeäminen yhtiö- ja yhtymäkokouksiin sekä hallituksiin Vahingonkorvaushakemus Vahingonkorvaushakemus Vahingonkorvaushakemus Vahingonkorvaushakemus Kuopion kaupungin verkkosivuston sosiaalisen median palveluiden tarjouksen hyväksyminen Kaupunkiympäristön palvelualueen henkilöstö- ja talouspäällikön sijaiset Kasvun ja oppimisen palvelualueen täyttöluvat / perusopetus ja nuorisopalvelut Täyttölupa / tuotantojärjestäjä / hyvinvoinnin edistämisen palvelualue / taidepalvelut Luottokortin hakeminen / asuntotoimenjohtaja

6 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) 8807/ palvelualuejohtaja - KON Palvelualuejohtaja kyp 7823/ palvelualuejohtaja - KON Palvelualuejohtaja kyp 8661/ palvelualuejohtaja - KON Palvelualuejohtaja kyp 1819/ palvelualuejohtaja - KON Palvelualuejohtaja ptp 8791/ tietohallintojohtaja - KON Tietohallintojohtaja 6052/ toimitilapäällikkö - TLK Toimitilapäällikkö 6052/ toimitilapäällikkö - TLK Toimitilapäällikkö 6123/ toimitilapäällikkö - TLK Toimitilapäällikkö 6110/ toimitilapäällikkö - TLK Toimitilapäällikkö 6110/ toimitilapäällikkö - TLK Toimitilapäällikkö 8712/ toimitilapäällikkö - TLK Toimitilapäällikkö Henkilöstöasiat 12 / Henkilöstöasiat 11 / Henkilöstöasiat 10 / Henkilöstöasiat 46 / Hankinta- ym. sopimukset 7 / 6 / 5 / 4 / 3 / 2 / 1 / Kaupunkiympäristön palvelualueen täyttöluvat Suunnittelujohtajan avoimen viran hoitaminen alkaen Määräaikainen asuntotoimenjohtajan virka Perusturvan ja terveydenhuollon palvelualueiden täyttöluvat / Johtoryhmä Pysäköinninvalvonnan mobiiliratkaisu, ParkkiV:n lisäkehityksen hankinta Nilsiän virastotalo, Nilsiäntie 76, liikehuoneisto 48 m Nilsiän virastotalo, Nilsiäntie 76, liikehuoneisto 90 m Savilahti, Savilahden erityisalueet 4, Savisaari 61, Kaupungin puutarhan D talousrakennus Savilahti, Savilahden erityisalueet 5, työhuone Savilahti, Savilahden erityisalueet 5, autohalli Männistön Mäntykampus, Lönnrotinkatu 25, ravintolatilan Esityslistan viiteaineistona jaetaan täyttölupapäätökset. Päätösehdotus Palvelualuejohtaja Pekka Vähäkangas merkitsee edellä olevat asiat tiedoksi ja päättää, etteivät ne anna aihetta enempiin toimenpiteisiin ja ettei edellä mainituissa pöytäkirjoissa olevia päätöksiä oteta kaupunginhallituksen käsiteltäväksi. Päätös Merkittiin, että esittelijänä asiakohdassa toimi kaupunginjohtaja Petteri Paronen. Merkittiin, että jäsenet Erkki Virtanen ja Jukka Pulkkinen poistuivat kokouksesta asiakohdan käsittelyn aikana. Keskusteltuaan kaupunginhallitus hyväksyi yksimielisesti kaupunginjohtajan tekemän päätösehdotuksen.

7 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (7)

8 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (8)

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 118 13.04.2015. 118 Asianro 28/00.02.01/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 118 13.04.2015. 118 Asianro 28/00.02.01/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ 1 (1) 13.04. 118 Asianro 28/00.02.01/ Kh:n tiedonantoja Kh:lle saapuneet kirjeet: 6206/2014 Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätös kunnallisasiaa koskevassa valituksessa, vahingonkorvausvaatimus.

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 151 11.05.2015. 151 Asianro 28/00.02.01/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 151 11.05.2015. 151 Asianro 28/00.02.01/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ 1 (1) 11.05. 151 Asianro 28/00.02.01/ Kh:n tiedonantoja Kh:lle saapuneet kirjeet: 1477/2014 Valtiovarainministeriön päätös Kuopion ja Maaningan kuntaliitoksen ICTmuutostuen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 23/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 275 28.09.2015. 275 Asianro 28/00.02.01/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 23/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 275 28.09.2015. 275 Asianro 28/00.02.01/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 23/ 1 (1) 28.09. 275 Asianro 28/00.02.01/ Kh:n tiedonantoja Kh:lle saapuneet kirjeet: 1230/2013 Itä-Suomen hallinto-oikeuden välipäätös 28.8. koskien valitusta kaupunginvaltuuston

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 8738/ /2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 8738/ /2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/ 1 (1) 28.11. 375 Asianro 8738/00.02.01/2015 Kh:n tiedonantoja Kh:lle saapuneet kirjeet: 7344/2013 Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätös (dnro 02392/15/4103) Asuntoosakeyhtiö

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 202 15.06.2015. 202 Asianro 28/00.02.01/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 202 15.06.2015. 202 Asianro 28/00.02.01/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ 1 (1) 15.06. 202 Asianro 28/00.02.01/ Kh:n tiedonantoja Kh:lle saapuneet kirjeet: 3565/2013 Pohjois-Savon ELY-keskuksen lausuntopyyntö ympäristövaikutusten arviointimenettelystä

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 18/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 228 10.08.2015. 228 Asianro 28/00.02.01/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 18/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 228 10.08.2015. 228 Asianro 28/00.02.01/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 18/ 1 (1) 10.08. 228 Asianro 28/00.02.01/ Kh:n tiedonantoja Kh:lle saapuneet kirjeet 822/2014 Kuopion Pysäköinti Oy:n toimintojen uudelleen järjestelyä koskeva täytäntöönpano.

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) Kaupunginhallitus 125 25.03.2013. 125 Asianro 75/00.02.09/2013. Kh:lle saapuneet kirjeet ym.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) Kaupunginhallitus 125 25.03.2013. 125 Asianro 75/00.02.09/2013. Kh:lle saapuneet kirjeet ym. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) 125 Asianro 75/00.02.09/2013 Kh:n tiedonantoja Kh:lle saapuneet kirjeet ym.: Luottamushenkilöiden palkkioiden maksuaikataulu vuonna 2013: Jakso Ilmoitukset klo

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 20/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 245 31.08.2015. 245 Asianro 28/00.02.01/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 20/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 245 31.08.2015. 245 Asianro 28/00.02.01/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 20/ 1 (1) 31.08. 245 Asianro 28/00.02.01/ Kh:n tiedonantoja Kh:lle saapuneet kirjeet: 2826/2012 Korkeimman hallinto-oikeuden päätös 12.8. ranta-asemakaavan hyväksymistä koskevassa

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 71 09.03.2015. 71 Asianro 28/00.02.01/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 71 09.03.2015. 71 Asianro 28/00.02.01/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ 1 (1) 09.03. 71 Asianro 28/00.02.01/ Kh:n tiedonantoja Kh:lle saapuneet kirjeet: 1230/2012 Korkeimman oikeuden päätös kiinteistöverotusta koskevassa vahingonkorvausasiassa.

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7/ /2019. Kh:lle saapuneet kirjeet yms.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7/ /2019. Kh:lle saapuneet kirjeet yms. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ 1 (1) 121 Asianro 7/00.02.01/ Kh:n tiedonantoja Kh:lle saapuneet kirjeet yms.: 7/-32 Savonia osakeyhtiön hallituksen pöytäkirja 16.4.. 7/-32 Vaalijalan kuntayhtymän hallituksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2014 1 (1) Kaupunginhallitus 18 13.01.2014. 18 Asianro 1/00.02.01/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2014 1 (1) Kaupunginhallitus 18 13.01.2014. 18 Asianro 1/00.02.01/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2014 1 (1) 18 Asianro 1/00.02.01/2014 Kh:n tiedonantoja Kh:lle saapuneet kirjeet ym.: Luottamushenkilöiden palkkioiden maksuaikataulu 2014: Jakso Ilmoitukset Maksupäivä 1.1.

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 9856/ /2017. Kh:lle saapuneet kirjeet yms.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 9856/ /2017. Kh:lle saapuneet kirjeet yms. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 (1) 104 Asianro 9856/00.02.01/2017 Kh:n tiedonantoja Kh:lle saapuneet kirjeet yms.: 9856/2017-29 Itä-Suomen aluehallintoviraston kutsu Terveiden tilojen vuosikymmen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 8738/ /2015. Kh:lle saaapuneet kirjeet:

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 8738/ /2015. Kh:lle saaapuneet kirjeet: Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/2016 1 (1) 226 Asianro 8738/00.02.01/2015 Kh:n tiedonantoja Kh:lle saaapuneet kirjeet: 886/2012 Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätös (dnrot 02010/15/4103, 02012/15/4103) valituksiin

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2015 1 (1) Ympäristö- ja rakennuslautakunta 81 13.08.2015. 81 Asianro 82/00.02.03/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2015 1 (1) Ympäristö- ja rakennuslautakunta 81 13.08.2015. 81 Asianro 82/00.02.03/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2015 1 (1) 81 Asianro 82/00.02.03/2015 Tiedonannot ympäristö- ja rakennuslautakunnalle vuonna 2015 Ympäristöjohtaja Lea Pöyhönen Ympäristö- ja rakennusvalvontapalvelut Vaasan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 8882/ /2016. Kh:lle saapuneet kirjeet yms.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 8882/ /2016. Kh:lle saapuneet kirjeet yms. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2017 1 (1) 103 Asianro 8882/00.02.01/2016 Kh:n tiedonantoja Kh:lle saapuneet kirjeet yms.: 9270/2013 Ympäristöministeriö on päätöksellään 23.2.2017 (YM5/531/2015) vahvistanut

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (10) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (10) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-14:15 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 20/2014 1 (1) Kaupunginhallitus 266 21.07.2014. 266 Asianro 1/00.02.01/2014. Kh:lle saapuneet kirjeet ym.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 20/2014 1 (1) Kaupunginhallitus 266 21.07.2014. 266 Asianro 1/00.02.01/2014. Kh:lle saapuneet kirjeet ym. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 20/ 1 (1) 21.07. 266 Asianro 1/00.02.01/ Kh:n tiedonannot Kh:lle saapuneet kirjeet ym.: 3805/2012 Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on päätöksellään myöntänyt valtionavustuksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6591/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6591/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat 55 21.11.2016 40 Asianro 6591/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 8738/ /2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 8738/ /2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ 1 (1) 04.04. 93 Asianro 8738/00.02.01/2015 Kh:n tiedonantoja Kh:lle saapuneet kirjeet: 1230/2013 Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätös Lahtiset Yhtymän, Villa-Urpo Oy:n, Tampereen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (10) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (10) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 16:45-18:50 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (11) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (11) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2016 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-14:00 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 9856/ /2017. Kh:lle saapuneet kirjeet yms.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 9856/ /2017. Kh:lle saapuneet kirjeet yms. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ 1 (1) 17 Asianro 9856/00.02.01/ Kh:n tiedonantoja Kh:lle saapuneet kirjeet yms.: 505/2016 Tahkon tapahtumahankkeelta on tullut yrityspalvelulle tiedoksi hankkeen jatkoaikapäätös.

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 6591/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 6591/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 (1) 55 Asianro 6591/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Valtioneuvosto on tehnyt 16. kesäkuuta 2016 päätöksen Kuopion ja Juankosken

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (8) Omistajaohjausjaosto. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (8) Omistajaohjausjaosto. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (23) Kaupunginhallitus Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (23) Kaupunginhallitus Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (23) 43 Kokoustiedot Aika maanantai klo 15:00-17:40 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja Leila

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 (1) Kaupunginvaltuusto. 15 Asianro 1130/14.07.00/2012

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 (1) Kaupunginvaltuusto. 15 Asianro 1130/14.07.00/2012 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 (1) 15 Asianro 1130/14.07.00/2012 Valtuustoaloite nuorten yhteiskuntatakuun toteuttamista edistävän työryhmän perustamisesta Kuopioon Kaupunginhallitus 14.1.2013 27:

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 24/2015 1 (18) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 24/2015 1 (18) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 24/ 1 (18) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-16:40 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 15:00-15:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2016 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-17:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 (1) Kaupunginvaltuusto. 10 Asianro 144/02.02.02/2012. Kaupunginhallitus 3.12.2012 459:

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 (1) Kaupunginvaltuusto. 10 Asianro 144/02.02.02/2012. Kaupunginhallitus 3.12.2012 459: Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 (1) 10 Asianro 144/02.02.02/2012 Vuoden 2012 talousarviomuutokset Kaupunginhallitus 3.12.2012 459: Talousarviopäällikkö Pirjo Salmelainen Talous- ja strategiapalvelu

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/2014 1 (1) Kaupunginhallitus 258 30.06.2014. 258 Asianro 1/00.02.01/2014. Kh:lle saapuneet kirjeet ym.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/2014 1 (1) Kaupunginhallitus 258 30.06.2014. 258 Asianro 1/00.02.01/2014. Kh:lle saapuneet kirjeet ym. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ 1 (1) 30.06. 258 Asianro 1/00.02.01/ Kh:n tiedonantoja Kh:lle saapuneet kirjeet ym.: 3148/2012 Juankosken kaupunginvaltuuston 12.6. pöytäkirjanote kirjastosopimuksen tarkentamisesta.

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3209/ /2014. Maaningan kunnanvaltuusto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3209/ /2014. Maaningan kunnanvaltuusto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 13 12.1.2015 5 Asianro 3209/00.00.01.00/2014 Maaningan edustajat Kuopion kaupungin toimielimissä historia Kaupunginhallitus 12.1.2015 13 Maaningan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Ympäristö- ja rakennuslautakunta Asianro 822/ /2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Ympäristö- ja rakennuslautakunta Asianro 822/ /2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2013 1 (1) 59 Asianro 822/00.02.03/2013 Tiedonannot ympäristö- ja rakennuslautakunnalle vuonna 2013 Ympäristöjohtaja Lea Pöyhönen Ympäristö- ja rakennusvalvontapalvelut Kuopion

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (19) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (19) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ 1 (19) 14.03. Julkinen Kokoustiedot Aika 14.03. maanantai klo 14:00-16:05 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen,

Lisätiedot

1 Määräysten soveltaminen

1 Määräysten soveltaminen Kuopion kaupunki Sääntö 1 (8) Kuopion kaupunki Johtosääntö toimivallasta henkilöstöasioissa 1 Määräysten soveltaminen Tämän johtosäännön määräyksiä noudatetaan, ellei kunnallisesta viranhaltijasta annetussa

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7/ /2019. KH:lle saapuneet kirjeet yms.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7/ /2019. KH:lle saapuneet kirjeet yms. Kuopion kaupunki Pöytäkirja /09 () 5 Asianro 7/00.0.0/09 KH:n tiedonantoja KH:lle saapuneet kirjeet yms.: 444/07 Pöytäkirja Kaupunginjohtajan palkantarkistuspäätökset 7.6.09 7835/07 Etelä-Savon ELY-keskus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (11) Nilsiä-neuvottelukunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (11) Nilsiä-neuvottelukunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-17:00 Paikka Nilsiän virastotalo, kokoushuone 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Jukka Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 4686/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 4686/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/2016 1 (1) 239 15.8.2016 245 Asianro 4686/02.02.00/2016 Kuopion kaupungin lausunto Pohjois-Savon pelastuslaitoksen vuoden 2017 talousarvioesityksestä Päätöshistoria 15.8.2016

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5922/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5922/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/2016 1 (1) 250 Asianro 5922/00.01.01/2016 Ylimääräinen asia / Savo-Pielisen jätelautakunnan johtosäännön muuttaminen historia (asianumerolta 2388/2016) Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 25/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 299 19.10.2015. 299 Asianro 6862/02.02.00/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 25/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 299 19.10.2015. 299 Asianro 6862/02.02.00/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 25/2015 1 (1) 299 Asianro 6862/02.02.00/2015 Vuoden 2016 talousarvio ja vuosien 2016-2019 taloussuunnitelma Talousarviopäällikkö Pirjo Salmelainen Talous- ja strategiapalvelu

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Omistajaohjausjaosto. Pekka Kantanen, puheenjohtaja Neeta Röppänen Tapio Tolppanen Harri Auvinen

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Omistajaohjausjaosto. Pekka Kantanen, puheenjohtaja Neeta Röppänen Tapio Tolppanen Harri Auvinen Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:30-14:30 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6246/03.00/2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6246/03.00/2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 (1) Kaupunginhallitus 315 24.10.2016 24 Asianro 6246/03.00/2016 Lausunto sote- ja maakuntauudistusta koskevaan hallituksen esitysluonnokseen Päätöshistoria Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Sääntö 1 (5) Tehtävä 00.01.02 Asianro 76/2013 1.7.2013

Kuopion kaupunki Sääntö 1 (5) Tehtävä 00.01.02 Asianro 76/2013 1.7.2013 Kuopion kaupunki Sääntö 1 (5) Kuopion kaupungin Luottamushenkilöiden palkkio- ja matkustussääntö Muutokset hyväksytty kaupunginvaltuustossa 12.5.2008, voimassa 1.7.2008 ja 1.1.2009 lukien. Muutokset hyväksytty

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Kokouskutsu 3/ (1) Kaupunginvaltuusto. 17 Asianro 2715/ /2017

Kuopion kaupunki Kokouskutsu 3/ (1) Kaupunginvaltuusto. 17 Asianro 2715/ /2017 Kuopion kaupunki Kokouskutsu 3/2017 1 (1) Hyvinvoinnin edistämisen lautakunta 50 16.5.2017 Hyvinvoinnin edistämisen lautakunta 14 23.8.2017 Kaupunginhallitus 91 4.9.2017 17 Asianro 2715/10.03.02.05/2017

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (10) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (10) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:40 Paikka Kaupungintalo, kabinetti, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Kasvun ja oppimisen lautakunta Asianro 5727/ /2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Kasvun ja oppimisen lautakunta Asianro 5727/ /2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2013 1 (1) 42 Asianro 5727/00.02.03/2013 Tiedonantoja 28.8.2013 Kasvun ja oppimisen palvelualueelle saapuneet kirjeet, ym.: 5592/2013 Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja xx/2014 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 56 17.06.2014. 56 Asianro 448/00.02.03/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja xx/2014 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 56 17.06.2014. 56 Asianro 448/00.02.03/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja xx/2014 1 (1) 56 Asianro 448/00.02.03/2014 Tiedonantoja Itä-Suomen aluehallintoviraston ilmoitus 10.6.2014 ISA- VI/2111/04.02.02/2014 / Yksityisen terveydenhuollon toimipaikan

Lisätiedot

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 4/2014 1 (9)

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 4/2014 1 (9) Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 4/2014 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 16:00-16:45 Paikka Itkonniemen vesilaitos, Itkonniemenkatu 81 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Eero Eloranta,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Johtosääntö toimivallasta henkilöstöasioissa 1 (14) Konsernipalvelu Työnantajapalvelu Käsittelijä 21.10.2014

Kuopion kaupunki Johtosääntö toimivallasta henkilöstöasioissa 1 (14) Konsernipalvelu Työnantajapalvelu Käsittelijä 21.10.2014 Kuopion kaupunki Johtosääntö toimivallasta henkilöstöasioissa 1 (14) Vanha sääntö Uusi sääntö Kuopion kaupunki JOHTOSÄÄNTÖ TOIMIVALLASTA HENKILÖSTÖASIOISSA Kuopion kaupunki JOHTOSÄÄNTÖ TOIMIVALLASTA HENKILÖSTÖASIOISSA

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (13) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (13) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2016 1 (13) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 15:00-16:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 117 13.04.2015. 117 Asianro 3041/10.02.03/2012

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 117 13.04.2015. 117 Asianro 3041/10.02.03/2012 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 70 8.4.2015 117 Asianro 3041/10.02.03/2012 Asemakaavan muutosehdotus / Talo Oy Kuopion Tulliportinkatu 27 / Multimäki 4-8 tontti 3, 5

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 143 25.06.2014. 143 Asianro 3804/10.03.00.01/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 143 25.06.2014. 143 Asianro 3804/10.03.00.01/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) 143 Asianro 3804/10.03.00.01/2014 Poikkeaminen (LTK) / Lamperila, 419-3-117 (Suovunniementie 131) Suunnittelujohtaja Tapio Räsänen Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 35 02.02.2015. 35 Asianro 8528/10.00.02.01/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 35 02.02.2015. 35 Asianro 8528/10.00.02.01/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 9 21.1.2015 35 Asianro 8528/10.00.02.01/2014 Kolmisopen ryhmäpuutarha-alueen 297-30-9905-1 maanvuokrasopimuksen uusiminen ja rakennusten

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 7694/ /2016. Kirje Savonia-ammattikorkeakoulu

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 7694/ /2016. Kirje Savonia-ammattikorkeakoulu Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Omistajaohjausjaosto 76 21.11.2016 Kaupunginhallitus 366 28.11.2016 45 Asianro 7694/00.01.00/2016 Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymän purkaminen historia Omistajaohjausjaosto

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (1) Ympäristö- ja rakennuslautakunta Asianro 82/ /2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (1) Ympäristö- ja rakennuslautakunta Asianro 82/ /2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (1) 62 Asianro 82/00.02.03/2015 Tiedonannot ympäristö- ja rakennuslautakunnalle vuonna 2015 Ympäristö- ja rakennusvalvontapalvelujen tukipalvelut Itä-Suomen aluehallintovirasto

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/2013 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 236 11.12.2013. 236 Asianro 2479/10.02.03/2012

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/2013 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 236 11.12.2013. 236 Asianro 2479/10.02.03/2012 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/2013 1 (1) 236 Asianro 2479/10.02.03/2012 Asemakaavan muutosehdotus / Puijonlaakson etelärinne / Puijonlaakso 12-73 tontit 1...9 Suunnittelujohtaja Tapio Räsänen Kaupunkiympäristön

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2016 1 (27) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2016 1 (27) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2016 1 (27) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 15:00-16:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 8773/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 8773/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 414 19.12.2016 20 Asianro 8773/14.05.00/2016 Vesihuollon yhteistyöselvitys Kuopion ja Siilinjärven välillä Päätöshistoria Kaupunginhallitus 19.12.2016

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 04/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3576/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 04/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3576/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 04/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 1 8.5.2017 65 Asianro 3576/00.01.01/2017 Hallintosäännön uudistaminen Päätöshistoria Kaupunginhallitus 8.5.2017 1 Kaupunginlakimies Vesa Toivanen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 1761/00.01/2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 1761/00.01/2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2013 1 (1) 133 Asianro 1761/00.01/2013 Ylimääräinen asia / Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n perustaminen Kaupunginhallitus / suunnitteluasiat 9.12.2013 50: Palvelualuejohtaja

Lisätiedot

Rakennus- ja ympäristölautakunta 126. Korkein hallinto-oikeus , taltio 1170, Dnro 2173/1/14

Rakennus- ja ympäristölautakunta 126. Korkein hallinto-oikeus , taltio 1170, Dnro 2173/1/14 Rakennus- ja ympäristölautakunta 126 25.08.2015 Rakennusvalvonnan ilmoitusasioita Rakennus- ja ympäristölautakunta 126 Rakennus- ja ympäristölautakunnalle tiedoksi saatetaan seuraavat päätökset ja asiat:

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 4217/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 4217/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (1) 25 Asianro 4217/10.03.01.02/2016 Kuopion kaupungin kävelykeskustan keskitetyn puhtaanapidon jatkaminen / Kuopion Yrittäjät ry:n valitus / kaupunginhallituksen lausunto

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika perjantai klo 13:30-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (14) Jukka Savolainen, puheenjohtaja. Jaakko Leskinen, varapuheenjohtaja

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (14) Jukka Savolainen, puheenjohtaja. Jaakko Leskinen, varapuheenjohtaja Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2013 1 (14) Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-17:00 Paikka Nilsiän virastotalo, kokoushuone 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Jukka Savolainen, puheenjohtaja Jaakko

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) Kaupunginhallitus 124 25.03.2013. 124 Asianro 1519/10.00.02/2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) Kaupunginhallitus 124 25.03.2013. 124 Asianro 1519/10.00.02/2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (1) 124 Asianro 1519/10.00.02/2013 Maljalahden rantakerrostalotonttien tarjousten hyväksyminen ja esisopimusten tekeminen Kaupunkirakennelautakunta 20.3.2013 49: Kiinteistöjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7694/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7694/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/2016 1 (1) Omistajaohjausjaosto 76 21.11.2016 366 Asianro 7694/00.01.00/2016 Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymän purkaminen Päätöshistoria Omistajaohjausjaosto 21.11.2016

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 20/ (14) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 20/ (14) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 20/2016 1 (14) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 15:00-16:15 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-14:15 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 66/2012/2 Dnro ISAVI/12/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 12.9.2012

PÄÄTÖS Nro 66/2012/2 Dnro ISAVI/12/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 12.9.2012 Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 66/2012/2 Dnro ISAVI/12/04.09/2012 Annettu julkipanon jälkeen 12.9.2012 ASIA HAKIJAT Laiturin rakentaminen kiinteistön Pohjoiskorvanniemi 140 407 3 153 edustalle Porovedellä, Iisalmi

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 26/2014 1 (32) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 26/2014 1 (32) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 26/2014 1 (32) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 14:00-17:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (10) Maaninka-neuvottelukunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (10) Maaninka-neuvottelukunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 18:00-19:45 Paikka Maaningan kunnantalo, Maaningantie 32 Saapuvilla olleet jäsenet Aarne Blom, puheenjohtaja Marko Huttunen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (25) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (25) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 (25) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 15:00-16:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen, 1. varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2013 1 (8) Nilsiä-neuvottelukunta 07.05.2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2013 1 (8) Nilsiä-neuvottelukunta 07.05.2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2013 1 (8) Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-16:00 Paikka Nilsiän virastotalo, kokoushuone 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Jukka Savolainen, puheenjohtaja Jaakko

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 148 11.05.2015. 148 Asianro 1341/10.02.03/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 148 11.05.2015. 148 Asianro 1341/10.02.03/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 78 29.4.2015 148 Asianro 1341/10.02.03/2015 Asemakaavaehdotus / Keilanrinne Päätöshistoria Kaupunkirakennelautakunta 25.2.2015 40 Suunnittelujohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 30/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5469/ /2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 30/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5469/ /2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 30/2015 1 (1) 357 Asianro 5469/02.02.02/2015 Talousarviomuutokset vuodelle 2015 Talousarviopäällikkö Pirjo Salmelainen Talous- ja strategiapalvelu Talousarviomuutoksia vuodelle

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (6) Kokoustiedot Aika maanantai klo 13:00-13:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Antti Kivelä, puheenjohtaja Pekka Kantanen,

Lisätiedot

ASIA LUVAN HAKIJA. LUPAPÄÄTÖS Nro 46/10/1 Dnro PSAVI/163/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen 7.6.2010

ASIA LUVAN HAKIJA. LUPAPÄÄTÖS Nro 46/10/1 Dnro PSAVI/163/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen 7.6.2010 1 LUPAPÄÄTÖS Nro 46/10/1 Dnro PSAVI/163/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen 7.6.2010 ASIA LUVAN HAKIJA Toppilan sataman toiminnan lopettamista koskevan määräajan jatkaminen, Oulu Oulun kaupunki / Oulun

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:55 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Antti Kivelä, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja Kokoustiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja Kokoustiedot Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2015 1 (16) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-17:05 Paikka Nilsiän virastotalo, kokoushuone 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Jukka Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (14) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (14) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (14) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 15:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Antti Kivelä, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 03/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 7954/ /2013. Kaupunkirakennelautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 03/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 7954/ /2013. Kaupunkirakennelautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 03/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 307 8.9.2014 49 Asianro 7954/10.02.03/2013 Asemakaavan muutos / Tahkovuori, kortteli 215 (osa) tontti 11 historia Kaupunginhallitus 8.9.2014

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 29 24.03.2015. 29 Asianro 1466/00.02.03/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 29 24.03.2015. 29 Asianro 1466/00.02.03/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (1) 29 Asianro 1466/00.02.03/2015 Tiedonantoja Valvontatarkastaja Kauko Pursiaisen 6.3.2015 antama sijaintikunnan lausunto yksityisten sosiaalipalvelujen tuottamisesta

Lisätiedot

Kouvolan hovioikeuden tuomio NREP Finland Log 2 Oy:n ja Lappeenrannan kaupungin sekä Lappeenranta Free Zone Oy Ltd:n välisessä riita-asiassa

Kouvolan hovioikeuden tuomio NREP Finland Log 2 Oy:n ja Lappeenrannan kaupungin sekä Lappeenranta Free Zone Oy Ltd:n välisessä riita-asiassa Kaupunginhallituksen konsernijaosto 28 09.08.2013 Kouvolan hovioikeuden tuomio NREP Finland Log 2 Oy:n ja Lappeenrannan kaupungin sekä Lappeenranta Free Zone Oy Ltd:n välisessä riita-asiassa 530/090/2012

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 22. Tekninen lautakunta 18.02.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 22. Tekninen lautakunta 18.02.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 22 Tekninen lautakunta 18.02.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 14 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 24 15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 25 16 TYÖNTUTKIMUKSEN

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 21 24.02.2015. 21 Asianro 1466/00.02.03/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 21 24.02.2015. 21 Asianro 1466/00.02.03/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (1) 21 Asianro 1466/00.02.03/2015 Tiedonantoja Terveysjohtaja Jari Saarisen 16.1.2015 antama yksityisen terveydenhuollon toimintayksikön tarkastuskertomus käyttöönottotarkastuksesta

Lisätiedot

Asemakaavan muutos ja tonttijako 224 Rauha, kortteli 276, tontti 2 ja osa katualuetta (Entinen Rauhan keskuskeittiön tontti)

Asemakaavan muutos ja tonttijako 224 Rauha, kortteli 276, tontti 2 ja osa katualuetta (Entinen Rauhan keskuskeittiön tontti) Tekninen lautakunta 94 19.03.2014 Kaupunginhallitus 131 24.03.2014 Kaupunginhallitus 235 19.05.2014 Kaupunginvaltuusto 44 02.06.2014 Asemakaavan muutos ja tonttijako 224 Rauha, kortteli 276, tontti 2 ja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2014 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 122 16.12.2014. 122 Asianro 448/00.02.03/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2014 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 122 16.12.2014. 122 Asianro 448/00.02.03/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2014 1 (1) 122 Asianro 448/00.02.03/2014 Tiedonantoja Itä-Suomen aluehallintoviraston päätös ISAVI/2780/05.06.04/2014. Toimeentulotuen määräaikojen valtakunnallinen valvonta.

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 20/ (21) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 20/ (21) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 20/ 1 (21) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 14:00-16:10 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 4542/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 4542/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2018 1 (1) Kaupunginhallitus 1 21.5.2018 51 Asianro 4542/00.01.00/2017 Talous- ja henkilöstöhallinnon tukipalvelut Päätöshistoria Kaupunginhallitus 21.5.2018 1 Taloussuunnittelupäällikkö

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 28/ (14) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 28/ (14) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 28/2016 1 (14) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 15:00-16:25 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Neeta Röppänen, 2. varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (10) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (10) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2015 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 15:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (15) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (15) Kaupunginhallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ 1 (15) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-15:10 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Antti Kivelä, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 1950/ /2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 1950/ /2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (1) 85 Asianro 1950/00.04.01/2013 Juankosken ja Kuopion kaupunkien kuntaliitos / yhdistymissopimuksen muuttaminen 22.02.2016 57: Kaupunginsihteeri Heikki Vienola Kansliapalvelu

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 94 20.10.2015. 94 Asianro 1466/00.02.03/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 94 20.10.2015. 94 Asianro 1466/00.02.03/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (1) 94 Asianro 1466/00.02.03/2015 Tiedonantoja Valvontatarkastaja Kauko Pursiaisen 7.10.2015 antama tarkastuskertomus sosiaalihuollon ympärivuorokautisen hoidon ja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2j016 1 (1) Kaupunginhallitus Asianro 2008/ /2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2j016 1 (1) Kaupunginhallitus Asianro 2008/ /2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2j016 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 54 16.6.2015 48 Asianro 2008/05.17.01/2015 Vaalijalan laitoshoidossa olevien kehitysvammaisten asumisen ja päivätoiminnan järjestämisen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 55 26.02.2014. 55 Asianro 535/10.02.04/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 55 26.02.2014. 55 Asianro 535/10.02.04/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (1) 55 Asianro 535/10.02.04/2014 Poikkeaminen (LTK) / Ryönä, 451-2-26 (Kaarinniementie 150) Suunnittelujohtaja Tapio Räsänen Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 21/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 2172/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 21/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 2172/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 21/2018 1 (1) 232 Asianro 2172/00.00.01.02/2018 Kuopion kaupungin, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin, Varkauden kaupungin ja Siilinjärven kunnan työterveyshuoltojen yhtiöittäminen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 29/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 6532/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 29/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 6532/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 29/2016 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 171 19.10.2016 320 Asianro 6532/10.00.02.00/2016 Puistokadun ja Torikadun kulmakorttelia koskeva tontinluovutuskilpailu Päätöshistoria

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (10) Omistajaohjausjaosto. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (10) Omistajaohjausjaosto. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 17:50-19:30 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen,

Lisätiedot