Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/ (11) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/ (11) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta"

Transkriptio

1 Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/ (11) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 9:00-10:00 Paikka Vaasa, Sokos Hotelli Vaakuna Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Osmo Huopainen, puheenjohtaja Mari Huohvanainen, varapuheenjohtaja Kati Hynninen Pekka Kauppinen Katri Kurtelius-Juntunen Maarit Laaksorinne Tauno Lempinen Muut saapuvilla olleet Jukka Koponen, pelastusjohtaja Laura Natunen, henkilöstö- ja hallintopäällikkö esittelijä pöytäkirjanpitäjä Asiat Allekirjoitukset Osmo Huopainen puheenjohtaja Laura Natunen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus Mari Huohvanainen Katri Kurtelius-Juntunen

2 Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/ (11) Julkinen Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Tarkastamaton pöytäkirja on yleisesti nähtävänä Kuopion kaupungin verkkosivuilla Laura Natunen pöytäkirjanpitäjä Muutoksenhakukiellot Kuntalain 136 :n mukaan ei oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta voi tehdä :ien osalta, koska päätökset koskevat vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.

3 Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/ (11) Julkinen Käsitellyt asiat Nro Liite/ viite* Otsikko 1 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajat Pohjois-Savon pelastuslaitoksen vuoden 2019 talousarvion I osavuosikatsaus Sisäisen valvonnan raportti Arjen turvaa Pohjois-Savon kylissä -hanke Tiedoksiannot / 11 Muutoksenhaku Sivu 6

4 Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/ (11) Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

5 Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/ (11) Pöytäkirjantarkastajat Valitaan pöytäkirjantarkastajat. Vuorossa ovat jäsenet Huohvanainen Mari ja Kurtelius-Juntunen Katri Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Huohvanainen Mari ja Kurtelius-Juntunen Katri

6 Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/ (11) Asianro 4396/ /2019 Pohjois-Savon pelastuslaitoksen vuoden 2019 talousarvion I osavuosikatsaus Taloussuunnittelija Kirsti Tarvainen Talouden ja toiminnan II osavuosikatsaus on tehty ajalta Raportissa on tarkasteltu olennaisia poikkeamia talousarvioon ja laadittu tilinpäätösennuste. Lisäksi talous- ja omistajaohjaus on pyytänyt toiminnan strategisten tavoitteiden toteutumistiedot. Vaikutusten arviointi - Esitys Aluepelastuslautakunta merkitsee tiedoksi pelastuslaitoksen I osavuosikatsauksen ja lähettää sen edelleen Kuopion kaupungin talous- ja omistajaohjausyksikköön. Liitteet /2019 Johtajan katsaus /2019 Tulos- ja rahoituslaskelmat /2019 Talouden ja toiminnan seuranta I osavuosikatsaus Valmistelija Kirsti Tarvainen puh etunimi.sukunimi(at)kuopio.fi Pelastusjohtaja Jukka Koponen Aluepelastuslautakunta merkitsee tiedoksi pelastuslaitoksen I osavuosikatsauksen ja lähettää sen edelleen Kuopion kaupungin talous- ja omistajaohjausyksikköön. hyväksyttiin yksimielisesti.

7 Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/ (11) Asianro 3784/ /2019 Sisäisen valvonnan raportti Vaikutusten arviointi - Henkilöstö- ja hallintopäällikkö Laura Natunen : Kuopion kaupungin sisäisen valvonnan ohjeen mukaan toimialueen tulee laatia sisäisen valvonnan suunnitelma vuosittain ja tehdä oma arvion sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan tilasta ja kehittämistarpeista. Pelastuslaitoksen vuoden 2019 sisäisen valvonnan I osavuosikatsauksessa ei ole ilmennyt merkittäviä puutteita. Valvonnasta on laadittu liitteen mukainen selonteko. Esitys Aluepelastuslautakunta merkitsee sisäisen valvonnan I osavuosikatsauksen tiedoksi ja lähettää sen edelleen Kuopion kaupungin talous- ja omistajaohjausyksikköön. Liitteet /2019 Sisainen_valvonta_SeurantaI Valmistelija Laura Natunen puh etunimi.sukunimi(at)kuopio.fi Pelastusjohtaja Jukka Koponen Aluepelastuslautakunta merkitsee sisäisen valvonnan I osavuosikatsauksen tiedoksi ja lähettää sen edelleen Kuopion kaupungin talous- ja omistajaohjausyksikköön. hyväksyttiin yksimielisesti.

8 Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/ (11) Asianro 4369/ /2019 Arjen turvaa Pohjois-Savon kylissä -hanke Riskienhallintapäällikkö Paavo Tiitta Pohjois-Savon pelastuslaitoksen riskienhallinta Pohjois-Savon Kylät ry:n hallitus on käsitellyt Arjen turvaa Pohjois-Savon kylissä -nimettyä hankesuunnitelmaa , ja päättänyt hakea siihen Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:lta hanketukea. Tuki edellyttää hankesuunnitelmassa sovittujen yhteistyökumppaneiden kanssa sovittua sopimusta. Pohjois-Savon pelastuslaitos on suunnitellut hankesuunnitelmaa yhdessä Pohjois-Savon kylät ry:n ja Pohjois-Savon pelastusalan liiton kanssa, ja on valmis osaltaan toteuttamassa hanketta, mikäli hanke saa suunnitellun rahoituksen. Hankesuunnitelma ja pelastuslaitokselle valmisteltu yhteistyösopimus (aiesopimus) liitteenä. Hankkeen päätavoitteena on lisätä arjen turvallisuutta sekä kylien omatoimista varautumista Pohjois-Savon kylille sekä lisätä asukkaiden osallistumismahdollisuuksia oman turvallisuuden ylläpitämiseen. Tavoitteena hankkeen myötä on lisätä maaseudun asukkaiden sekä kesäasukkaiden hyvinvointia. Hankesuunnitelmassa hankkeelle on asetettu seuraavat tavoitteet: a) Hankkeen tavoitteena on kartoittaa ja tunnistaa yhdessä maaseudun asukkaiden ja kylätoimijoiden kanssa oman alueen arjen turvallisuuden riskitekijöitä sekä miettiä yhdessä keinoja millä ehkäistä arjen häiriötilanteita sekä samalla kartoittaa alueella olevat voimavarat, osaaminen ja kalusto. b) Hankkeen tavoitteena on muodostaa Pohjois-Savon alueelle 20 kpl kylien omia kyläturvaryhmiä, jotka pystyvät toimimaan omilla kyläalueillaan arjen häiriötilanteissa. (= kyläturvaryhmät) c) Hankkeen tavoitteena on lisätä turvallisuuden tunnetta maaseudun asukkaiden ja kesäasukkaiden keskuudessa, lisäämällä heidän tietouttaan ja osaamistaan arjen häiriötilanteissa mm. omatoimisen varautumisen kautta. d) Hanke järjestää koulutuksia matalalla kynnyksellä maaseudun asukkaille ja kesäasukkaille. (=koulutukset) e) Hankkeen tavoitteena on kannustaa ja tukea maaseudun asukkaita naapuriavun antamiseen sekä kyläyhteisöjen sisällä lähimmäisistä huolehtimiseen. (= naapuriapu ja yhteisöstä välittäminen) f) Kehittää kyläturvallisuutta ja omatoimista varautumista asukkaita osallistuvalla tavalla yhdessä Pohjois-Savon pelastuslaitoksen, kuntien sekä muiden turvallisuustoimijoiden ja yhdistysten kuten VaPePan, SPR:n ja metsästysseurojen kanssa. (= verkostoyhteistyö kyläturvallisuudessa) g) Kartoittaa Pohjois-Savon alueen kylätaloista tai muista kylien kokoontumistiloista arjen häiriötilanteiden kokoontumistiloja sekä luoda yhteinen kartta yhteystietoineen ja varusteineen arjen häiriötilanteiden kokoont-

9 Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/ (11) 31 mispaikoiksi sopivista kylätaloista. (= kylätalo arjen häiriötilanteiden kokoontumistiloina) Hankkeen toiminta lähtee asukkaiden, kesäasukkaiden ja kylien omista tarpeista kehittää oman alueen arjen turvallisuutta mm. arjen häiriötilanteiden varalle. Hankkeeseen palkataan hankesuunnitelman ja mahdollisen avustusrahoituksen mukaisesti kyläturvallisuuskoordinaattori, jonka tehtävänä on jalkautua kyliin tekemään hankkeen toimenpiteitä. Hanke vahvistaa harvaan asutulla maaseudulla eri toimijoiden verkostoitumista (vapepa, metsästysseurat) pelastuslaitoksen kanssa ja tuottaa kylien kokoontumistiloista ja yhteyshenkilöistä tietoa pelastuslaitoksen käyttöön arjen häiriötilanteiden kokoontumistiloja sekä luoda yhteinen) Pohjois-Savon Kylät ry:n kyläasiamies auttaa kyläturvallisuuskoordinaattoria mm. kylien viestinnässä sekä kontaktien ja yhteyksien luomisessa. Pohjois-Savon pelastuslaitoksen roolina on osallistua hankkeessa toteutettaviin kylien turvallisuuskoulutustapahtumiin pelastuslaitokselle soveltuvin osin (alkusammutuskoulutus, asumisen turvallisuus, jne). Myös Pohjois-Savon Pelastusalan Liiton on osaltaan toteuttamassa koulutuksia. Pohjois-Savon pelastuslaitos osallistuu hankkeeseen seuraavasti: 1. Koulutusten / turvallisuusvalistusten toteutuksessa mukana oleminen tarpeen mukaan hankkeen aikana nimetyillä 20 kyläalueella. Kouluttajan resursseista, työajasta, matkoista ja muista työnantaja velvoitteista vastaa Pohjois-Savon Pelastuslaitos. (Taloudellinen yhteistyö, työntekijä resurssit, Tapahtumien järjestämisyhteistyö) 2. Hankkeen koulutuksia ja turvallisuusuusvalistuksia toteutetaan ensisijaisesti kylien tiloissa. Lisäksi tarpeen mukaan voidaan hyödyntää Pohjois- Savon Pelastuslaitoksen tiloja info- ja koulutustilaisuuksiin maksutta. (Taloudellinen yhteistyö, tilojen käyttö korvauksetta) 3. Pohjois-Savon Pelastuslaitos nimeää edustajan hankkeen alkaessa verkostoryhmään. (Ohjausryhmäjäsenyys) 4. Pohjois-Savon Pelastuslaitos on mukana ydinryhmän työskentelyssä sovitusti. (Muu asiantuntija osaamisen vaihto) 5. Viestinnässä mukana oleminen, hankkeessa tuotettujen materiaalin jakaminen sekä infotilaisuuksista tiedottaminen pelastuslaitoksen sisällä sekä sovitusti muissa kanavissa. (Viestinnällinen yhteistyö) 6. Turvallisuuskoulutusauton hyödyntäminen ja siellä olevan kaluston käyttäminen Pohjois-Savon pelastuslaitoksen ja hankkeen yhteisissä koulutustilaisuuksissa. (Muu taloudellinen yhteistyö) Vaikutusten arviointi - Esitys Aluepelastuslautakunta hyväksyy Arjen turvaa Pohjois-Savon kylissä - nimettyä hankesuunnitelman, ja valtuuttaa pelastusjohtajan tekemään sopimuksen liitteenä olevan aiesopimuksen mukaisesti. Liitteet 5 Avustushakemus STEA: Arjen turvaa Pohjois-Savon kylissä 6 Yhteistyösopimus (aiesopimus)

10 Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/ (11) 31 Valmistelija Paavo Tiitta puh etunimi.sukunimi(at)kuopio.fi Pelastusjohtaja Jukka Koponen Aluepelastuslautakunta hyväksyy Arjen turvaa Pohjois-Savon kylissä - nimettyä hankesuunnitelman, ja valtuuttaa pelastusjohtajan tekemään sopimuksen liitteenä olevan aiesopimuksen mukaisesti. hyväksyttiin yksimielisesti.

11 Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/ (11) Asianro 285/ /2019 Tiedoksiannot / 1. Saapuneet kirjeet: - Sisäministeriön kirje koskien päätöstä siviilihenkilöiden osallistumisesta kriisinhallintaan annetun lain 7 :n 1 momentin 4 kohdassa tarkoitetuista koulutuksista tai harjoituksista (3415/2019), , - Aluehallintoviraston kirje koskien Itä-Suomen aluehallintoviraston pelastuslaitosten valvontakäyntejä keväällä 2019 (3583/2019), , - Sisäministeriön kirje koskien pelastustoimen poikkeusolojen riskianalyysi hankkeen työryhmän nimeämistä; Jäsenen nimeämispyyntö (3619/2019), , - Sisäministeriön kirje koskien pelastustoimen ja siviilivalmiuden tavoitteita hallitusohjelmaan (3622/2019), , - Öljynsuojarahaston kirje koskien Öljynsuojarahaston hallituksen päätöstä kahden C-luokan öljyntorjuntaveneen hankintakustannusten korvaamisesta (4338/2017), , - Sisäministeriön kirje koskien hätäkeskustoiminnasta annetun lain uudistamistarpeen esiselvityshankkeen asettamista (3015/2019), , - Sisäministeriön kirje koskien ulkoisia pelastussuunnitelmia koskevan asetuksen uusimista (4036/2019) , - Iisalmen kaupungin tiedote koskien Iisalmen paloaseman pysäköintiä (4324/2019) Viranhaltijapäätökset ajalta Vaikutusten arviointi - Esitys Aluepelastuslautakunta merkitsee ilmoitusasiat ja saapuneet kirjeet tiedoksi ja päättää, ettei se ota viranhaltijapäätöksiä päätettäväkseen. Liitteet 7 Viranhaltijapäätökset ajalta Valmistelija Panu Mönkkönen puh etunimi.sukunimi(at)kuopio.fi Pelastusjohtaja Jukka Koponen Aluepelastuslautakunta merkitsee ilmoitusasiat ja saapuneet kirjeet tiedoksi ja päättää, ettei se ota viranhaltijapäätöksiä päätettäväkseen. hyväksyttiin yksimielisesti.

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:15 Paikka Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 3/ (11) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 3/ (11) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 3/2019 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 16:00 17.30 Paikka Kaupungintalon kabinetti, II krs, Tulliportinkatu 31, 70100 Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 9/ (10) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 9/ (10) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 9/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:30 Paikka Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 7/ (15) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Kaupungintalon kabinetti, Tulliportinkatu 31, Kuopio

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 7/ (15) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Kaupungintalon kabinetti, Tulliportinkatu 31, Kuopio Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 7/2018 1 (15) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00 17:10 Paikka Kaupungintalon kabinetti, Tulliportinkatu 31, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet Mari Huohvanainen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (7) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (7) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/2018 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-14:10 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/ (10) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/ (10) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:30 Paikka Lautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A Saapuvilla olleet jäsenet Ilmari Hartikainen,

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 3/ (10) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 3/ (10) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 3/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-16:30 Paikka Kuopion kaupungintalon kabinetti, Tulliportinkatu 31 Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila (Suurmestar) 2. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila (Suurmestar) 2. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:30 Paikka Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila (Suurmestar) 2. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Marjatta

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:50 Paikka Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2. krs (Suurmestar) Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Marjatta

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 4/ (14) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 4/ (14) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 4/2018 1 (14) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 9:00-10:30 Paikka Kokoushuone, Scandic Tampere Koskipuisto Saapuvilla olleet jäsenet Osmo Huopainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 4/ (13) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 4/ (13) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 4/2019 1 (13) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:00 Paikka Kaupungintalon kabinetti, II krs, Tulliportinkatu 31, 70100 KUOPIO Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:55 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Antti Kivelä, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:10 Paikka Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila, Varikkokatu 2, 2. krs (Suurmestar) Lisätietoja Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 13:00-14:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 6/ (10) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Kaupungintalon neuvotteluhuone, Tulliportinkatu 31, 1.

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 6/ (10) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Kaupungintalon neuvotteluhuone, Tulliportinkatu 31, 1. Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 6/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:00 Paikka Kaupungintalon neuvotteluhuone, Tulliportinkatu 31, 1. krs Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika perjantai klo 13:30-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (10) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (10) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-16:10 Paikka Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2. krs (Suurmestar) Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Ilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 11:00-13:15 Paikka Kuopion Energia, Haapaniementie 30 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Hilkka

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 9/ (14) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 9/ (14) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 9/2018 1 (14) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00 16:45 Paikka Ravintola Musta Lammas, Satamakatu 4, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet Osmo Huopainen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2016 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-17:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 9:00-10:50 Paikka Kuopion Vesi Liikelaitos, Haapaniementie 30 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:30 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 2/ (15) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 2/ (15) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 2/2017 1 (15) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00 17:50 Paikka Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A Saapuvilla olleet jäsenet Ilmari

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/ (13) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/ (13) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 1/2018 1 (13) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:00 Paikka Kuopion kaupungintalon kabinetti, Tulliportinkatu 31 II krs Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 9:05-11:30 Paikka Kaupungintalo, kh:n kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:55 Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut

Lisätiedot

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 5/ (9) Kuopion Veden toimitila, Haapaniementie 30, NH Roihu

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 5/ (9) Kuopion Veden toimitila, Haapaniementie 30, NH Roihu Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 5/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 16:00-16:30 Paikka Kuopion Veden toimitila, Haapaniementie 30, NH Roihu Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Eero

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila 2. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila 2. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2017 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 15:00-15:35 Paikka Lisätietoja Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila 2. krs. (Suurmestar) HUOM! Muuttunut kokouspäivä,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/ (12) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/ (12) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/2016 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:30 Paikka Kaupungintalo, neuvotteluhuone 1, 1.krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (11) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (11) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2017 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 13:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, neuvotteluhuone 1, 1. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8 / (9) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Muut saapuvilla olleet Seppo Hiekkala, toimitusjohtaja

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8 / (9) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Muut saapuvilla olleet Seppo Hiekkala, toimitusjohtaja Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8 / 2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-16:10 Paikka Hotelli Scandic Kuopio, Satamakatu 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Ilkka Raninen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 9:00-11:35 Paikka Kaupungintalo, kh:n kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2014 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 15:00-17:25 Paikka Saunakabinetti, kaupungintalo 3. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (8) Nilsiän pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (8) Nilsiän pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 18:00-20:20 Paikka Nilsiän virastotalo, kokoushuone 2 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Outi Väätäinen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/ (13) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/ (13) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 5/2016 1 (13) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 8:55-9:25 Paikka Radisson Blue Hotel, Oulu: kokoustila Lisätietoja Matkakokous 25. - 26.5.2016: 26.5.2016 tutustuminen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (7) Tarkastuslautakunta Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kaupungintalo 2. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (7) Tarkastuslautakunta Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kaupungintalo 2. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2014 1 (7) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:35 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kaupungintalo 2. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2.

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (8) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (8) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:00 Paikka Aikuissosiaalityön yksikkö, Sairaalakatu 2 Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Asiat

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-14:15 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja Antti Kivelä,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (12) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (12) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:25 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (8) Omistajaohjausjaosto. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (8) Omistajaohjausjaosto. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (9) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila, Torikatu 18, 3. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (9) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila, Torikatu 18, 3. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-16:30 Paikka Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila, Torikatu 18, 3. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Ilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (11) Nilsiä-neuvottelukunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (11) Nilsiä-neuvottelukunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2016 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-16:40 Paikka Nilsiän virastotalo, kokoushuone 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Jukka Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (9) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila, Torikatu 18, 3 krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (9) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila, Torikatu 18, 3 krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:50 Paikka Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila, Torikatu 18, 3 krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Ilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (17) Maaningan pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (17) Maaningan pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (17) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 18:30-20:10 Paikka Maaninkatalon kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Kari Loponen, puheenjohtaja Minna

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2013 1 (8) Nilsiä-neuvottelukunta 07.05.2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2013 1 (8) Nilsiä-neuvottelukunta 07.05.2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2013 1 (8) Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-16:00 Paikka Nilsiän virastotalo, kokoushuone 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Jukka Savolainen, puheenjohtaja Jaakko

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 15:00-15:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (10) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (10) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:05-15:50 Paikka Kaupungintalo, neuvotteluhuone 1, 1. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:15 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Keskusvaalilautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Keskusvaalilautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (6) Julkinen Kokoustiedot Aika perjantai klo 19:00-19:40 Paikka Kaupungintalo, kabinetti Saapuvilla olleet jäsenet Jouni Holopainen, puheenjohtaja Veikko Vilmi, varajäsen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (8) Tarkastuslautakunta 23.10.2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (8) Tarkastuslautakunta 23.10.2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (8) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:15 Paikka Kaupungintalon kabinetti, 2. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (10) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (10) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 16:45-18:50 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (8) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila 2.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (8) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2015 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:30 Paikka Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila 2. krs (Suurmestar) Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Ilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:10 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (10) Maaninka-neuvottelukunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (10) Maaninka-neuvottelukunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 18:00-19:45 Paikka Maaningan kunnantalo, Maaningantie 32 Saapuvilla olleet jäsenet Aarne Blom, puheenjohtaja Marko Huttunen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (9) Tarkastuslautakunta Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoustila, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (9) Tarkastuslautakunta Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoustila, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2014 1 (9) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:45 Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoustila, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (10) Maaningan pitäjäraati. Maaninkajärven koulu, Maaningantie 49, Maaninka

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (10) Maaningan pitäjäraati. Maaninkajärven koulu, Maaningantie 49, Maaninka Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 18:00-19:30 Paikka Maaninkajärven koulu, Maaningantie 49, 71750 Maaninka Saapuvilla olleet jäsenet Kari Loponen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 9/ (8)

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 9/ (8) Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 9/2016 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-16:30 Paikka Itkonniemen vesilaitos, Itkonniemenkatu 81 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Antti Tapaninaho,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta. Tapani Laitinen, tarkastuspäällikkö. Kuopiossa, tarkastustoimistossa,

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta. Tapani Laitinen, tarkastuspäällikkö. Kuopiossa, tarkastustoimistossa, Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:15-16:00 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2015 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-15:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 4/ (12) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 4/ (12) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 4/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 18:00-19:10 Paikka Lautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A Saapuvilla olleet jäsenet Ilmari Hartikainen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunkirakennelautakunta (S)

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunkirakennelautakunta (S) Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (8) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:20-16:30 Paikka Valtuusto-virastotalo, lautakuntien kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Iris Asikainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Maaningan pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Maaningan pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 17:30-19:15 Paikka Maaningan linja-autoasema, Hollitupa Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Kari Loponen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (10) Karttulan pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (10) Karttulan pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 18:10-20:10 Paikka Karttulan Palvelupiste, hallitushuone Lisätietoja Toiminnanjohtaja Jaana Paananen Leader- toimintaryhmä

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/ (10) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/ (10) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 12:00-15:20 Paikka Kaarisairaala, Kabinetti 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoushuone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoushuone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 11:00-13:20 Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoushuone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Lähidemokratiajaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Lähidemokratiajaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2018 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 15:00-15:30 Paikka Sähköinen päätöksentekomenettely Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Jaakko Kosunen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (9) Lähidemokratiajaosto. Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, Tulliportinkatu 31

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (9) Lähidemokratiajaosto. Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, Tulliportinkatu 31 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 16:00-17:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, Tulliportinkatu 31 Lisätietoja Kokouksen alussa projektipäällikkö

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Karttulan pitäjäraati. Paikka Karttulan palvelupiste, kokoushuone 2, Kissakuusentie 6

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Karttulan pitäjäraati. Paikka Karttulan palvelupiste, kokoushuone 2, Kissakuusentie 6 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 18:05-20:20 Paikka Karttulan palvelupiste, kokoushuone 2, Kissakuusentie 6 Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Boman, puheenjohtaja

Lisätiedot

1 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Maaningan pitäjäraati

1 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Maaningan pitäjäraati 1 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 17:15-19:30 Paikka Maaninkajärven koulu, lukusali 1 kerros Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Kari Loponen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2017 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 8:00-9:30 Paikka Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja Antti

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitoksen vuoden 2017 talousarvio Pohjois-Savon pelastuslaitoksen vuoden 2017 talousarvio

Pohjois-Savon pelastuslaitoksen vuoden 2017 talousarvio Pohjois-Savon pelastuslaitoksen vuoden 2017 talousarvio Viiteaineistoa kaupunginhallituksen esityslistaan 22.8.2016 asiaan 4686/2016. Pohjois-Savon pelastuslaitos Ote 1 (2) Tehtävä 02.02.00 Pohjois-Savon pelastuslaitoksen hallinto Asianro 4686/2016 Kirsti Tarvainen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (10) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (10) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-14:15 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (8) Omistajaohjausjaosto. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (8) Omistajaohjausjaosto. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 10:05-11:35 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Antti Kivelä, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 4/ (8)

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 4/ (8) Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 4/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-16:30 Paikka Itkonniemen vesilaitos, Itkonniemenkatu 81 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Eero Eloranta,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3 / (9) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2 krs (Suurmestar)

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3 / (9) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2 krs (Suurmestar) Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3 / 2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-16:05 Paikka Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2 krs (Suurmestar) Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Ilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2018 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 14:30-16:05 Paikka Kissakuusenkoulu, Kissakuusentie 20, Karttula Saapuvilla olleet jäsenet Antti Kivelä, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (9) Juankosken pitäjäraati. Aika tiistai klo 18:00-19:55

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (9) Juankosken pitäjäraati. Aika tiistai klo 18:00-19:55 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 18:00-19:55 Paikka Juankosken kaupungintalo, kaupunginhall. kokoushuone ent. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet: Päivi

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (12) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (12) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2019 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 17:30-19:05 Paikka Kuopion Energia, Haapaniementie 30 Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja Jaakko Kosunen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (8) Riistaveden pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (8) Riistaveden pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 18:00-20:30 Paikka Riistaveden koulu, ruokala Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Maija Kämäläinen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Nilsiän pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Nilsiän pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 18:00-20:35 Paikka Kokoushuone 2, virastotalo Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Outi Väätäinen, puheenjohtaja Jukka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 16:00-16:45 Paikka Kaupungintalo, kabinetti, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-14:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (13) Vehmersalmen pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (13) Vehmersalmen pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (13) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 18:30-20:40 Paikka Vehmersalmen asukastupa, Satamarannantie 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Taina Maria Worster,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (6) Kokoustiedot Aika maanantai klo 13:00-13:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Antti Kivelä, puheenjohtaja Pekka Kantanen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (7) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (7) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2013 1 (7) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 12:00-14:30 Paikka Pirtin koulu, Pirtintie 21, 70820 KUOPIO Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Tapio Lankia, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Kuopion ja Maaningan yhdistymishallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Kuopion ja Maaningan yhdistymishallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 17:30-17:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Heikki Mensonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Valtuustovirastotalo, lautakuntien kokoushuone, 3. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Valtuustovirastotalo, lautakuntien kokoushuone, 3. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:05-16:05 Paikka Valtuustovirastotalo, lautakuntien kokoushuone, 3. krs., Suokatu 42 Lisätietoja Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Karttulan pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Karttulan pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 18:00-20:20 Paikka Karttulan palvelupiste, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Hannu Halonen, puheenjohtaja Jussi

Lisätiedot

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 3/ (9) Kuopion Veden toimitila, Haapaniementie 30, NH Roihu

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 3/ (9) Kuopion Veden toimitila, Haapaniementie 30, NH Roihu Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 3/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-16:40 Paikka Kuopion Veden toimitila, Haapaniementie 30, NH Roihu Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 20/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 20/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 20/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:05-15:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (12) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (12) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:30-15:50 Paikka KYS, Auditoriorakennus Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja Berg,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Karttulan pitäjäraati. Karttulan yhteispalvelupiste, kokoushuone 2, Kissakuusentie 6, Karttula

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Karttulan pitäjäraati. Karttulan yhteispalvelupiste, kokoushuone 2, Kissakuusentie 6, Karttula Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2018 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 18:00-20:00 Paikka Karttulan yhteispalvelupiste, kokoushuone 2, Kissakuusentie 6, 72100 Karttula Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (9) Maaningan pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (9) Maaningan pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 18:30-20:35 Paikka Maaninka-talo, kirkonkylällä Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Kari Loponen, puheenjohtaja Minna Valtanen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (14) Jukka Savolainen, puheenjohtaja. Jaakko Leskinen, varapuheenjohtaja

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (14) Jukka Savolainen, puheenjohtaja. Jaakko Leskinen, varapuheenjohtaja Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2013 1 (14) Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-17:00 Paikka Nilsiän virastotalo, kokoushuone 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Jukka Savolainen, puheenjohtaja Jaakko

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (12) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (12) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:40 Paikka Hotelli Scandic Kuopio Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Ilkka Raninen, puheenjohtaja Pasi Lepistö,

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 4/2015 1 (14) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 4/2015 1 (14) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 4/2015 1 (14) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 9:30-10:20 Paikka Hotel Alexandra, Jyväskylä Saapuvilla olleet jäsenet Ilmari Hartikainen, puheenjohtaja Kati

Lisätiedot