Tuotekortit ISTUIMET

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tuotekortit ISTUIMET"

Transkriptio

1 Tuotekortit ISTUIMET

2 LIGHTNESS Design Samuli Naamanka , 3282, 3297 Istuin- ja selkä: Grada-vanerista valmistettu istuin ja selkä. Pinta luonnonvärinen koivu- tai pyökkiviilu, petsattu pyökkiviilu, tekninen viilu (LN koivu luonnonväri, LSG keloharmaa, LMG tummanharmaa, LPLY vanerinvärinen, LN IC vakiopetsivärillä petsattu koivu) tai laminaatti (12 laminaattiväriä). Runko: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: verhoilematon, istuinverhoiltu tai istuin- ja selkäverhoiltu kankaalla. Tuoteperheeseen kuuluu myös tuolivaunu. Tuolit ovat pinottavia, 12 kpl vapaana ja 25 kpl tuolivaunussa. Lightness B lenkkijalkainen tuoli on rivikytkettävissä jalkatalloista. Saatavilla myös liukkaat ja huovitetut jalkatallat.

3 TUOLI 50 Design Kurt Hvitsjö 4750 Istuin ja selkänoja: laminaatti (musta tai valkoinen). Metallirunko: grafiitti, silver, kromi, musta tai valkoinen. Isku-klassikko!

4 DUO Design Antti Olin Paino: 3272: 7,5 kg. 3273: 9,0 kg. 3274: 8,5 kg. 3275: 11,5 kg. Istuin ja käsinojat: Tekninen Grada -vaneri pinnoitettuna teknisillä viiluilla (LN koivu luonnonväri, LSG keloharmaa, LMG tummanharmaa, LPLY vanerinvärinen, LN IC vakiopetsivärillä petsattu koivu). Verhoilumateriaalit: Europost 2, Fame ja Mega -kankaat tai nahka. Jalka: kromiristikko. Matala ja korkeaselkäinen malli. Saatavissa useita eri verhoiluvaihtoehtoja. Saatavana myös jalkatalloilla.

5 KAAVA Design Mikko Laakkonen , , Puuosat: Grada-vanerista valmistettu istuinosa.koivua tai teknisellä viilulla pinnoitettua koivua (LN koivu luonnonväri, LSG keloharmaa, LMG tummanharmaa, LPLY vanerinvärinen, LN IC vakiopetsivärillä petsattu koivu). Istuinosan verhoilu: kangas tai nahka. Laippa ja ristikkojalka: kromattua terästä. Nelipistejalan väri: grafiitti, silver tai kromi. 65,

6 MINUS Design Tapio Anttila kirjoitusalusta Istuin: Luonnonvärinen koivu, pyökki ja tammi, petsattu pyökki, laminaatti (12 laminaattiväriä). Runko: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: verhoilematton, verhoillulla istuinlevyllä tai yhtenäisellä verhoilulevyllä. Tuolit 3193, 3195, 3199 ovat pinottavia ja rivikytkettäviä (lenkkijalkainen jalkatalloista, putkirunkoinen erillisellä rivikytkentälaitteella). Saatavilla myös liukkailla tai huopatalloilla. Tuolit 3195 ja 3199 myös ristikkojalkaisina, varustettuna pyörillä tai talloilla. Käsinojallisiin tuoleihin saatavissa kirjoitusalusta.

7 LOGO Design Raimo Räsänen korotettu Istuimen korkeus 46 cm Istumakorkeus 44 cm Istuimen korkeus 51 dm Istumakorkeus 49 dm Istuimen korkeus 46 dm Istumakorkeus 44 dm Istuimen korkeus 45 dm Istumakorkeus 42 dm Puuosat: Luonnonvärinen koivu, petsattu koivu ja laminaatti (12 lamiaattiväriä). Istuin: kangasverhoiltu. Selkä: puinen tai kangasverhoiltu. Runko: grafiitti, silver, kromi. Tuolit 3150 ja 3151 pinottavia ja varustettavissa vaihtopäällisillä. Käsinojallinen 3151 saatavana 5 cm korotettuna sekä kirjoitusalustalla.

8 MATTI Design Juha Lätti 3160 Leveys 471 mm Syvyys 504 mm Korkeus 820 mm Tilavuus m³ Paino 5.1 kg Istuimen korkeus 460 mm Istumakorkeus 440 mm Istuin ja selkä: Luonnonvärinen koivu, petsattu koivu ja laminaatti (12 lamiaattiväriä). Verhoilu: Verhoilematon, istuinverhoiltu tai istuin- ja selkäverhoiltu kankaalla Saatavilla huomaamaton rivikytkentä jalkatalloista. Pinottava. Saatavilla myös huopatalloilla. Mattituolin voi ripustaa pöydän alle asennettaviin tuolinkannattimiin.

9 RUDOLF Design Mikko Paakkanen 3204 Istuin: Luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki, laminaatti (12 laminaattiväriä). Runko: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: verhoilematon, istuinverhoiltu, istuin- ja selkäverhoiltu sekä ympäriverhoiltu. Käsinojat: musta muovi Rivikytkentä lisävarusteena putkirunkoisiin (erillinen hela) sekä lenkkijalkaisiin (rivikytkentä jalkatalloista). Putkirunkoiset ja lenkkijalkaiset ovat pinottavia. Putkirunkoiset tuolit saatavilla myös liukkailla tai huovitetuilla jalkatalloilla, lenkkijalkaiset tuolit saatavilla huovitetuilla jalkatalloilla. Ristikkojalkainen korkeudensäädöllä cm talloilla, korkeudensäätö cm.

10 RUDOLF Design Mikko Paakkanen Veroiltujen tuolien istuin- ja istumakorkeus + 1 cm

11 MUKULA Design Kaija Aalto 3747 Kolme tyynykorkeutta 70/160/230 mm. Seinäkiinnityselementti 840x1600x50 mm. Verhoilu: kangas tai nahka. Istuintyynyt kiinnittyvät magneetilla seinäkiinnityselementtiin tai tilan muuhun metallipintaan. Istuintyynyjen muodot: neliö, ovaali, pyöreä, kolmio.

12 VERSIO Design Tapio Anttila Puuosat: luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki. Runko: grafiitti, silver, kromi. Verhoilu: kangas tai nahka. 3176, 3177, 3178 pinottavia. 3176, 3177, 3178 myös ristikkojaloin varustettuna pyörillä tai talloilla, jolloin korkeuden säätö mm.

13 ALIAS Design Raimo Räsänen Istumakorkeus 3184, cm, verh. 45 cm 3186 korotettu 49 cm, verh. 50 cm 3703, cm Runko: 3184 ja 3186 luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki. Tuoli 3184 istuinverhoiltuna myös tammisena ja 3704 luonnonvärinen koivu ja petsattu koivu. Istuin: verhoiltu tai verhoilematon lepotuoli ja 3704 sohva aina istuin- ja selkäverhoiltu. Pinottava. Saatavana myös irroitettavalla istuimella ja vaihtopäällisellä. Rivikytkentä lisävarusteena nojatuoliin Käsinojallisen tuolin saa myös 5 cm korotettuna.

14 AURA Runko: koivu, viilulaminaattirakenne. Metalliosat: kromi. Istuin ja selkänoja: Verhoilematon, istuinverholitu tai istuin- ja selkäverhoiltu kankaalla Rivikytkentä lisävarusteena. Pinoutuva. Tuoteperheeseen kuuluu myös tuolivaunu.

15 SAGA Design Raimo Räsänen Istuimen korkeus Istumakorkeus 44 cm 46 cm Puuosat: pyökki Verhoilu: kangas tai nahka Saatavissa irrotettava istuin ja vaihtopäällinen. Pinottava.

16 TRIA Design Juha Lätti Istuimen korkeus Istumakorkeus 47 cm 44 cm Runko: luonnonvärinen koivu tai pyökki, petsattu pyökki. Verhoilu: kangas. Metalliosat: grafiitti.

17 SERA Design Raimo Räsänen Runko: luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki. Verhoilu: verhoilematon tai istuinverhoilu kankaalla. Viilulaminaattirakenne. Saatavana vaihtopäällisillä ja rivikytkentähelalla. Saatavilla myös liukkailla tai huovitetuilla jalkatalloilla. Pinottava.

18 METRO Design Kurt Hvitsjö Laippa- ja ristikkojalka: kiilotettu alumiini. Nelipistejalka: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: kangas tai nahka. Klassikko vuodesta Laippa- ja ristikkojalkaisten tuolien korkeussäätö kaasujousella.

19 SIGNUM Design Raimo Räsänen Istuimen korkeus Istumakorkeus 46 cm, verh. 48 cm 45 cm, verh. 46 cm Puuosat: luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki tai laminaatti (12 laminaattiväriä). Runko: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: Signum 3110 ja 3111 verhoilematon, istuinverhoiltu tai istuin- ja selkäverhoiltu kankaalla. Signum 3113 ja 3114 kangasverhoilu Istuimen korkeus Istumakorkeus 47 cm 44 cm 3110, 3111 pinottava ja varustettavissa vaihtopäällisillä rivikytkettävissä rivikytkentäheloilla. Saatavilla myös liukkailla tai huovitetuilla jalkatalloilla

20 MAC Design Raimo Räsänen 3008 Leveys 550 mm Syvyys 550 mm Matalan työtuolin istumakorkeus on mm. Korkean tuolin istumakorkeus on mm. Istuin ja selkä: laminaatti (12 laminaattiväriä), puumuovikomposiitti (koivunvärinen, pyökinvärinen, harmaa, sininen, vihreä tai punainen) tai polypropeeni (viininpunainen). Metalliosat: silver, sininen, vihreä, viininpunainen, kromi. Saatavana istuinverhoiltuna (kangas). Matala tuoli saatavilla pyörillä tai pyärivillä jalkatalloilla. Korkea tuoli aina jalkatalloilla ja jalkarenkaalla. Korkeudensäätö kaasujousella.

21 KID Design Raimo Räsänen Istuinleveys: 360 mm. Istuin ja selkä: polypropeenia, väreinä beige, garmaa, viininpunainen ja sininen. Metalliosat: grafiitti, sininen, vihreä, viininpunainen, kromi. Jalkatuki säädettävä. Pinottava.

22 PRIMA Design Raimo Räsänen 1030 Istuin ja selkä: luonnonvärinen koivu ja pyökki, laminaatti (12 laminaattiväriä), puumuovikomposiitti (koivunvärinen, pyökinvärinen, harmaa, sininen, vihreä tai punainen) tai polypropeeni (viininpunainen). Metalliosat: grafiitti, sininen, vihreä, viininpunainen, kromi. Istumasyvyys rungossa 4-6: 38,5 cm Istumasyvyys rungossa 5-7: 42 cm Priman selkänoja on muotoiltu siten, että siinä voidaan säilyttää reppua (pl. puumuovikomposiitista valmistettu Prima). Korkeussäädettävä, kaksi runkokorkeutta 4-6 ja 5-7.

23 MANDAL PRIMA Design Raimo Räsänen 1051 Istuin ja selkä: polypropeeni (beige, harmaa, sininen, viininpunainen). Metalliosat: grafiitti, sininen, vihreä, viininpunainen, kromi. Jalkatuki sinkitty. Kiinteä istuinkorkeus 65 cm. Jalkatuen säätö. Istuinleveydet 36 ja 42 cm. Luku- ja kirjoitusasennossa istuja työskentelee puolittain istuvassa asennossa jalat joko lattialla tai säädettävällä jalkatuella. Pinottava.

24 3016 Design Juha Lätti 3016 M JR Leveys Syvyys Korkeus 480 mm mm mm/ mm Tilavuus 0,16 / 0,18 m³ Paino 9.0 kg / 11.0 kg Istumakorkeus mm / mm Ristikko muovia (M) tai kiillotettua alumiinia (ALU) Istuin ja selkä: verhoilu valitsemallasi kankaalla Sälkänojan korkeuden ja kallistuksen säätö. Korkeussäätö kaasujousella, pehmeät jarrupyörät. Tallallinen tuoli voidaan varustaa jalkatukirenkaalla (JR) tai kääntyvällä ja korkeussäädettävällä jalkatuella (JT).

25 TUTOR Design Raimo Räsänen 3010 Istuin ja selkä: Luonnovärinen pyökki, petsattu pyökki tai laminaatti (12 laminaattiväriä). Verhoilu: verhoilematon tai istuinverhoiltu kankaalla. Ristikko: silumiinia tai muovia, saatavilla pyörillä tai pyörivillä jalkatalloilla. Korkea tuoli aina jalkatalloilla ja jalkarenkaalla (JR). Istumakorkeus (cm): Istuimen syvyys (cm): Paino (kg): Matala ,8 Korkea (JR) ,8 Saatavilla vakiokaasujousella tai kevennetyllä kaasujousella. Istuinkorkeuden-, istuinkulman-, istuin syvyyden- ja ristiselän korkeuden säätö. Verhoillun istuimen etureunassa u-muoviprofiilivahvistus.

26 TUTOR Design Raimo Räsänen 1035 Istuin ja selkä: Luonnovärinen pyökki, petsattu pyökki tai laminaatti (12 laminaattiväriä). Verhoilu: verhoilematon tai istuinverhoiltu kankaalla. Metalliosat: grafiitti, sininen, vihreä, viininpunainen, kromi. Leveys (cm): Istumakorkeudet (cm): Paino (kg): Istuinleveys (cm): Runko Runko ,5 44 Korkeussäädettävä (katso istumakorkeudet viereisestä taulukosta).

27 KIVIKKO Design Henri Halla-aho , 3749, 3753 Istuimet Korkeudet 54 cm, 40 cm ja 26 cm Painot: Korkeat: 13,6-19,1 kg Keskikorkeat: 10,7-15,0 kg Matalat: 9,4-10,9 kg Pöydät Leveys 600 mm Syvyys 450 mm Korkeus 550 / 730 mm Paino 12,2 / 14,6 kg Istuimet Materiaali: Vaahtomuovi. Verhoilu: kangas- tai nahka, saatavilla myös kangas- tai nahkasokkelilla. Pöydät Viistoraunainen MDF-kansi laminaattipinnalla (saatavilla 12 laminaattiväriä). Jalkaosa kromattu tai maalattu valkoinen. Ekologinen valinta: Istuimien materiaalina käytetään vaahtomuovituotteiden hukka- ja leikkuupaloista syntynyttä ylijäämämateriaalia. Istuimet myydään neljän setteinä.

28 STEP+ Design Juha Lätti istuin 3, selkä 2 istuin 2, selkä 3 istuin 2, selkä 4 istuin 2, selkä istuin 2, selkä 7 Istuimet: Leveys Korkeus istuinkoko mm 460 mm istuinkoko mm 480 mm Selät: Leveys Korkeus selkä mm 470 mm selkä mm 550 mm selkä mm 550 mm+n 160 mm selkä mm 650 mm selkä mm 650 mm+n 160 mm N=niskatuki, selissä 4 ja 7. Selkänojien korkeuden säätö 70 mm. Ristikko: musta muovi, kiillotettu ALU tai mustaksi maalattu ALU. Verhoilu: Kangas yhdellä tai kahdella värillä, nahka yhdellä tai kahdella värillä, kangas+nahkainen niskatuki. Free-Float mekanismi,jossa istuimen ja selkänojan asennon säätö vapaasti toisistaan riippumatta. Mekanismin jättö aktiivitilaan istuin ja selkänoja myötäilevät kehon liikkeitä. Vastuksen säätö istujan painon mukaan. Syvyys- ja korkeussäätö. Selän korkeussäädöt. Istuin vakio tai soft (pehmeämpi). Lisävarusteena saatavilla laajoilla säätöalueilla varustetut 3D 360 astetta- käsinojat (mustana tai ALU-yksityishohdilla). Vaateripustin saatavilla niskatuellisiin malleihin. Tuolit voidaan varustaa myös talloilla tai kovilla pyörillä. Saatavilla myös sähköä johtavana ESD-versiona, tällöin käytettävä erikoiskangasta, esim. Global ESD.

29 STILL LIGHT Design Antti Olin 2D 3D±15 o 3D 360 o 3D 360 o ALU 3058 Istuimet: Leveys Korkeus istuinkoko mm 480 mm istuinkoko mm 480 mm Selät: Leveys Korkeus selkä mm 350 mm selkä mm 510 mm selkä mm 560 mm selkä 8 (verkko) 440 mm 590 mm Selissä 3, 5 ja 7 niskatuki. Verkkoselkään saatavilla niskatuki lisävarusteena. Selissä 6 ja 7 portaattomasti säädettävä ristiseläntuki. Selkänojien korkeuden säätö 70 mm. Ristikon halkaisija 67 cm. Istumakorkeus: mm. Ristikko: musta ja harmaa muovi tai kiillotettu ALU. Verhoilu: Kangas tai kangas+nahkainen niskatuki. Verkkoselkä musta tai valkoinen. Verkkoselkäisen tuolin niskatuki valkoista tai mustaa verkkoa, kangasta tai nahkaa. S1- syncromekanismi, jonka jäykkyyttä voi säätää istujan painon mukaan, selkänojan mekanismin jouston lukitus pystyasentoon ja joustokulman kolmiasentoinen portaallinen säätö. Lisävarusteena saatavilla käsinojat, neljä erilaista vaihtoehtoa. Puolipehmeät jarrupyörät, korkeudensäätö kaasujousella, istuimen syvyyssäätö ja selkänojan korkeuden säätö.

30 STILL S1A Design Antti Olin 2D 3D±15 o 3D 360 o 3D 360 o ALU neuvottelutuolin käsinoja (ALU) 3061 Istuimet: Leveys Korkeus istuinkoko mm 480 mm istuinkoko mm 480 mm Selät: Leveys Korkeus selkä mm 350 mm selkä mm 510 mm selkä mm 560 mm selkä 8 (verkko) 440 mm 590 mm Ristikko: musta ja harmaa muovi tai kiillotettu ALU. Verhoilu: Kangas, nahka tai kangas+nahkainen niskatuki. Verkkoselkä musta tai valkoinen. Verkkoselkäisen tuolin niskatuki valkoista tai mustaa verkkoa, kangasta tai nahkaa. Selissä 3, 5 ja 7 niskatuki. Verkkoselkään saatavilla niskatuki lisävarusteena. Selissä 6 ja 7 portaattomasti säädettävä ristiseläntuki. Selkänojien korkeuden säätö 70 mm. Ristikon halkaisija 67 cm istumakorkeus: mm istumakorkeus: mm tuoleihin saatavilla Korotettu kaasuputki + 40 mm, ja madallettu -20 mm.

31 STILL S2 Design Antti Olin 2D 3D±15 o 3D 360 o 3D 360 o ALU neuvottelutuolin käsinoja (ALU) 3062 Istuimet: Leveys Syvyys istuinkoko mm 480 mm istuinkoko mm 480 mm Selät: Leveys Syvyys selkä mm 350 mm selkä mm 510 mm selkä mm 560 mm selkä 8 (verkko) 440 mm 590 mm Selissä 3, 5 ja 7 niskatuki. Verkkoselkään saatavilla niskatuki lisävarusteena. Selissä 6 ja 7 portaattomasti säädettävä ristiseläntuki. Selkänojien korkeuden säätö 70 mm. Ristikon halkaisija 67 cm. Istumakorkeus: mm. Saatavilla korotettu kaasuputki + 40 mm, ja madallettu -20 mm. Ristikko: musta ja harmaa muovi tai kiillotettu ALU. Verhoilu: Kangas, nahka tai kangas+nahkainen niskatuki. Verkkoselkä musta tai valkoinen. Verkkoselkäisen tuolin niskatuki valkoista tai mustaa verkkoa, kangasta tai nahkaa. S2-syncromekanisnissa on neljään asentoon lukittava selkänojan kallistuksen säätö sekä mahdollisuus istuimen etureunan kolmen asteen kallistukseen. Selkänojan ja istuimen vastuksen liikkeen laaja, portaaton säätö veivillä. Puolipehmeät jarrupyörät, korkeudensäätö kaasujousella, istuimen syvyyssäätö ja selkänojan korkeuden säätö. Lisävarusteena saatavilla käsinojat, kuusi erilaista vaihtoehtoa. Vaateripustin saatavilla niskatuellisiin malleihin. Kaikki tuolit voidaan varustaa myös talloilla tai kovilla pyörillä.

32 STILL PREMIUM Design Antti Olin 2D 3D±15 o 3D 360 o 3D 360 o ALU neuvottelutuolin käsinoja (ALU) 3063 Istuin: Leveys Syvyys Premium-istuin 465 mm 450 mm Selät: Leveys Syvyys selkä mm 350 mm selkä mm 510 mm selkä mm 560 mm selkä 8 (verkko) 440 mm 590 mm Selissä 3, 5 ja 7 niskatuki. Verkkoselkään saatavilla niskatuki lisävarusteena. Selissä 6 ja 7 portaattomasti säädettävä ristiseläntuki. Selkänojien korkeuden säätö 70 mm. Ristikon halkaisija 67 cm. Istumakorkeus: mm. Saatavilla korotettu kaasuputki + 40 mm. Ristikko: musta ja harmaa muovi tai kiillotettu ALU. Verhoilu: Kangas, nahka tai kangas+nahkainen niskatuki. Verkkoselkä musta tai valkoinen. Verkkoselkäisen tuolin niskatuki valkoista tai mustaa verkkoa, kangasta tai nahkaa. Premium- syncromekanismissa tuolin istuimen ja selän liikevastus säätyy automaattisesti käyttäjän painon mukaan. Mekanismi on myös mahdollista lukita perusasentoon sekä puolilukita keskiasentoon. Puolipehmeät jarrupyörät, korkeudensäätö kaasujousella, istuimen syvyyssäätö ja selkänojan korkeuden säätö. Lisävarusteena saatavilla käsinojat, kuusi erilaista vaihtoehtoa. Vaateripustin saatavilla niskatuellisiin malleihin. Tuolit voidaan varustaa myös talloilla tai kovilla pyörillä.

33 STILL MEETING 3055 Leveys 595 mm Syvyys 610 mm Korkeus 1015 mm Tilavuus m³ Paino 8.5 kg Istumakorkeus mm Tuolia kiertävä kehys on musta tai harmaanvalkoinen, verkko aina musta. Ristikko: muovi- tai ALU. Muoviristikoiden väreinä musta ja harmaanvalkoinen (musta ristikko + musta kehys ja harlaamvalkoinen ristikko + harmaanvalkoinen kehys). ALU-ristikko kiillotettua alumiinia. Lukkiutumaton mekanismi, säätöalue +1 o (-9 o ).Tuolissa on puolipehmeät jarrupyörät sekä korkeudensäätö kaasujousella.

34 SALLI SwingFit Kaksiosainen liikkuva istuin leveydensäädöllä. Swing Kaksiosainen liikkuva istuin ilman leveydensäätöä. Multi Adjuster Kaksiosaissa istuimessa on istuimen kallistuksen- ja leveydensäätö. Twin Kaksiosainen istuin ilman leveydensäätöä. Classic Yksiosainen istuin kallistusmekanismilla. Professional Kaksiosainen istuin ilman leveydentai kallistuksensäätöä Ristikko: musta tai kromattu. Professional-mallissa musta muoviristikko. Kaasujousi: Vakiona keskipitkä, saatavilla myös lyhyt ja pitkä. Istuinpehmuste: Vaahtomuovi. Verhoilu: Nahkaverhoilu (vakiona musta, saatavilla 16 väriä). Ristikon halk. 54 cm, Professional 58 cm. Pyörät: soft-pyörät 65 mm. Paino: n. 10,5-11,5 kg. Vakiokaasujousen säätövara n. 18,5 cm. Helposti korkeussäädettävissä kaasujousella, kaikissa tuolimalleissa on myös kallistuksen säätö (pl. Professional-malli). Classic-mallissa yksiosainen istuin, muissa malleissa kaksiosainen. Saatavilla myös mm. lyhyt tai pitkä kaasujousi, 60 cm ja 50 cm ristikko, erilaisia pyörävaihtoehtoja, jalkarengas, antistaattiset versiot, poyuretaani-istuin.

35 ILOA, ILOA+ Design Jonas Hakaniemi Leveys Syvyys Korkeus Paino 460 / 460 mm 460 / 460 mm / mm 4,9 / 5,4 kg Tilavuus 0,108 / 0,114 m³ Istumakorkeus / mm (mitattu istuimen keskikohdasta) Puuosat: lakattu koivu, mustaksi petsattu saarni. Vakioverhoilukankaat: Gabrielin Europost2, vakioväreinä musta, harmaa ja oranssi. Alumiini-musta yhdistelmäristikko, halk. 500 mm Mustat pehmeät 50 mm kaksoispyörät, musta kaasujousi ja musta korkeudensäätömekanismi. ILOA verhoilematon, ILOA+ verhoiltu.

36 APC Design Henri Halla-aho 3130 Tilavuus 0.14 m³ Paino 3,9 kg Istumakorkeus 43 cm Istuin ja selkä: luonnonvärinen koivu tai pyökki, petsattu pyökki tai laminaatti (12 laminaattiväriä). Runko: grafiitti, silver tai kromi. Pinottava. Ripustettavissa pöytäkannen reunaan. Tuoteperheeseen kuuluu myös tuolivaunu. Saatavilla myös liukkailla tai huovitetuilla jalkatalloilla.

37 CUBIO Design Tapani Laukkanen 4900 Leveys Syvyys Korkeus Paino 750 mm 750 mm 800 mm 37,8 kg (laippajalalla) 28,7 kg (ristikkojalalla) 24,2 kg (puujaloilla) Verhoilu: Kangas- tai nahka. Jalat: laippajalka ja ristikkojalka kromi, puujalat koivua. Puualkojen värivahtioehtoina koivu luonnonväri, pähkinänväri, pyökinväri, maalattu musta tai valkoinen. Laippajalkaisessa tuolissa pyörimismekanismi, joka palauttaa tuolin takaisin lähtöasentoon siitä noustaessa.

38 CONCORDE Design Tapani Laukkanen 4901 Leveys 840 mm Syvyys 800 mm Korkeus 940 mm Tilavuus 0,632 m³ Paino 22.2 kg Istuin: Kangas- tai nahkaverhoilu. Jalka: kromi. Tuolissa lukittava keinumekanismi sekä pyörimismekanismi, joka palauttaa tuolin takaisin lähtöasentoon siitä noustaessa. Jalkaosa nelisakarainen metalliristikko.

39 KÄMP Design Raimo Räsänen 3458 Leveys (cm): Syvyys (cm): Korkeus (cm): Paino (kg): Lepotuoli h sohva Puuosat: koivu, värivaihtoehtoina koivu luonnonväri, pähkinänväri, tammenväri, maalattu musta tai valkoinen. Verhoilu: kangas tai nahka. Kämp-lepotuoli ja sohva on saatavilla myös vaihtopäällisellä (rungossa kosteussuojaus). Lisäksi lepotuolin ja sohvan voi varustaa kosteussuojatulla irtopäällisellä sekä kosteussuojatulla istuinsuojalla.

40 LOGO Design Raimo Räsänen 3727 Istuimen korkeus Istumakorkeus 42 cm 37 cm Verhoilu: kangas tai nahka. Käsinojat: pyökki, koivu, tammi, petsattu pyökki, laminaatti (12 laminaattiväriä). Metallirunko: grafiitti, silver, kromi.

41 ORGANO Design Raimo Räsänen 3730 Verhoilu: kangasverhoilu. Pyörät: Jarrupyörät. Istuimen korkeus Istumakorkeus Paino 47 cm 44 cm 18 kg Saatavilla myös pehmeillä jarrupyörillä sekä talloilla.

42 RITZ Design Raimo Räsänen Leveys (cm): Syvyys (cm): Korkeus (cm): Paino (kg): Ritx tuoli Ritz keinutuoli Ritx rahi Puuosat: koivu, useita sävyjä. Verhoilu: kangas tai nahka. Saatavana myös: Irtohuppu sekä tuolin- ja niskatyynyn kosteussuojattu irtopäällinen. Ritz tuoli saatavilla myös korotettuna (takajalat korotettu 2 cm).

43 SIGNUM Design Raimo Räsänen Istuimen korkeus Istumakorkeus 46 cm 45 cm Puuosat: luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki tai laminaatti (12 laminaattiväriä). Runko: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: kangas, lepotuolissa myös nahka. Saatavilla myös liukkailla tai huovitetuilla jalkatalloilla.

44 SIGUR Design Saara Renvall 3744, 3745 Istumakorkeudet Penkit 40 cm Lepotuolit, sohvat 38 cm Metalliosat: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: kangas ja nahka. Saaatavilla nojatuoli sekä 2-h ja 3-h sohvat käsinojilla tai ilman, 1-h ja 2-h penkit sekä Sigur -sohvapöydät. Sohvapöytään on saatavissa erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja sohvapöydän kansia, korkeudet 440 ja 560 mm. Istuimet ovat saatavilla myös huovitetuilla jalkatalloilla.

45 TERE Design Antti Olin 3738 Puuosat: maalattu valkoinen ja musta tai Nextel B2 Stone Grey pinnoitettu. Metalliosat: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: kangas tai nahka. Käsinojamalliin saatavissa kirjoitusalusta. Saatavilla myös huovitetuilla jalkatalloilla.

46 GENEVE Design Nea Vikström ja Tapani Laukkanen 3471 Jalat: 4 cm korkeat kromijalat, 4 tai 7 cm korkeat puujalat koivua. Puualkojen värivahtioehtoina koivu luonnonväri, pähkinänväri, tammenväri, maalattu musta tai valkoinen. Verhoilu: kangas tai nahka. Kiinteät selkänoja- ja istuintyynyt. Elementeistä yhdistelemällä haluttu kokonaisuus. Vakiona käsinojatyynyt. Saatavana vuodemekanismi.

47 DYYNI Design Tapio Anttila 3732 Verhoilu: Kangas Puuosat: Luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki. Metalliosat: grafiitti, silver tai kromi. Rakennettavissa erityyppisiä kokonaisuuksia yhden- kahdentai kolmenistuttavaan runko-osaan. Sohva voidaan varustaa käsinojilla. Yhdenistuttavaan istuimeen sekä pöytäosaan on saatavilla jalkojen lisäksi myös pyörät.

48 INKOO PRO Design Ilari Jääskeläinen 3722 Istumakorkeus 430 mm Jalat: metallikehäjalka (silver, grafiitinharmaa, kromi) tai yksittäiset koivujalat (koivu ja pyökki luonnonväri, pyökki petsattu). Verhoilu: Kangas tai nahka. Useita eri kokoonpanovaihtoehtoja ks. isku.fi

49 INKOO PRO HIGH Design Ilari Jääskeläinen 3723 Istumarkorkeus 430 mm Verhoilu: Kiintoverhoilu kankaasta tai nahasta. Metalliosat: silver, grafiitinharmaa tai kromi. Tuoteperheeseen kuuluu 1½-H ja 2½-H sohvat sekä väliseinä (leveydet 900 ja 1100 mm). Metallinen kehäjalka. Selkänojaelementtien välinen kiinnitysholkki kehäjalan värin mukainen.

50 KAARI Design Henri Halla-aho 3711 Verhoilu: Kiintoverhoilu kankaasta. Metalliosat: silver, grafiitinharmaa tai kromi. Mahdollistaa erilaisia kokonaisuuksia suoria ja kaarevia elementtejä yhdistelemällä. Kaaripalan leveys 1600 mm, suoran pala leveys 1200 mm.

51 KANTTI Design Tapio Anttila 3733, 3734 Istumakorkeus 380 mm Verhoilu: kangas ja nahka. Puiset jalat: luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki. Metalliset jalat: grafiitti, silver, kromi. Tuoteperheeseen kuuluu myös sohva- ja neuvottelupöydät.

52 MULTI X Design Harri Kumpulainen 3746 MITTAESIMERKKEJÄ 3746 Runko: Koivuvaneri. Metalliosat: kromi. Verhoilu: kangas tai nahka. Modulirakenne mahdollistaa sohvalle erilaisia muotoja. Selkänoja liikkuu ulko- ja sisäkehien välillä, kahvasta nostamalla istumasuunta muuttuu.

53 SALSA Design Maija Olkkonen 3721 MITTAESIMERKKEJÄ Jalat: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: kangas. Elementtejä yhdistelemällä syntyy erilaisia kokoonpanoja.

54 SYKE Design Mikko Laakkonen 3725 Metallijalat: grafiitti, silver, kromi. Verhoilu: kangas. Istuimien ja pöydän korkeus 42 cm Pöytäosan värivaihtoehdot: musta, valkoinen, harmaa, keltainen, sininen, vihreä, punainen. Pöydässä on selkänojan kulmaa mukaileva lehtiura, johon lehden voi laittaa pystyy esille.

55 Tuotekortit PÖYDÄT

56 DIO Korkeudet 550, 730 ja 1100 mm Laippajalka: grafiitti, silver tai kromi. Kannet: kts. kansikartta Dio-jalka saatavana sohva,- yleis-, seisoma- ja neuvottelupöytiin. Jalkaputki ja -laippa aina pyöreä, alalaippoja saatavailla eri kokoisena.

57 OSIO Design Tapio Anttila 2526 T-jalka Pöytien korkeudet 55, 73 ja 110 cm. Metallijalat: grafiitti tai silver. Ristikko: 55x55 cm. Neliölaipat: 42x42 ja 51x51cm. Pyöreät laipat: 55 ja 65 cm. Ristikko- ja laippajalkojen pystyputken halk. 7,6 cm T-jalka: 67x9 cm. T-jalan pystyputken halk. 5,1 cm. Ristikko-, laippa- tai T-jalka.. Kannet: kts. kansikartta.

58 SCAN Neliölaipat 38 ja 48 cm. Pyöreät laipat 46 ja 60 cm. Pöytien korkeudet: sohvapöytä 55 cm, yleispöytä 73 cm, seisomapöytä 110 cm, korkeussäädettävä pöytä cm. Kannet: kts. kansikartta. Metallijalat: Korkeussäädettävässä pöydässä grafiitti ja silver, muissa kromi. Pyöreät ja neliönmuotoiset laippajalat sekä pystyputket. Korkeussäädettävä pöytä aina pyöreällä laipalla ja pyöreällä pystypytkella.

59 KANTTI Design Tapio Anttila Sohvapöydän korkeus 510 mm Neuvottelupöydän korkeus 730 mm Puuosat: luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki. Metalliosat: grafiitti, silver tai kromi. Kannet kts. kansikartta Kantti -pöytien jalat metallia tai puuta metalliyksityiskohdilla.

60 MATRIX I ja J 2057, 2058 Korkeudensäädöt: Matrix I ja J 63-83,5 cm. Matrix I ja J tall ,5 cm. Kannet: kts. kansikartta. Metallijalat: grafiitti, silver tai kromi. J-jalka on pyörällinen. Manuaalinen työskentelykorkeuden säätö kussakin jalassa erikseen 205mm:n alueella. Säätöosan päälle saatavilla jalan värin mukainen suojaholkki.

61 MATRIX T manual 2056 Korkeussäätöalue mm (kannen päältä mitattuna). Metallijalat: silver, valkoinen, musta ja kromi. Kannet: kts. kansikartta neuvottelupöytäkansimallisto. Pyöreä tai neliskulmainen pystyputki, jalkasuksi suora, kaareva tai viistottu. Mekaaninen korkeuden säätö 20 cm alueella jalassa olevan kiristysruuvin avulla. Saatavana monipuoliset AV-ratkaisut.

62 OPTION 2400 Jalkapukin leveys 68,5 cm Ylälaipan halkaisija 38 cm Pöydän korkeus kannen kanssa 73 cm. Välisarjat 86, 96 ja 126 cm. Kansivaihtoehtoina kaikki Iskun P-kansiyhdistelmät sekä A- ja C-kannet. Kannet: kts. kansikartta. Metallijalusta: kromi. Modulaarinen runkorakenne. Option -jalustoja on neljää kokoa: Kaksi yksittäiselle P-kannelle tarkoitettua (kannen leveys 140 cm tai 206 cm) sekä kaksi P-kansiyhdistelmille tarkoitettua jalustaa (kansien yhteisleveys 280 cm tai 350 cm). Näillä neljällä jalustalla voidaan toteuttaa kaikki P-kansiyhdistelmät. Option -pöytiin on saatavilla AV-, verkko- ja sähköliitännät ja myös johdotuksen ratkaisut on huomioitu runkorakenteen suunnittelussa. Jaloissa tasaussäätö.

63 KLIK Tapio Anttila 2531 pinoutuva seminaaripöytä 2532 luentopöydät 2533 taittojalkapöytä 2534 pinoutumaton seminaaripöytä 2551 Klik-Pro + lankakori Korkeus 730 mm. Kannet: kts. kansikartta. Klik-Pro pöytä vain 70x50 cm vaaleanharmaalla melamiinikannella. Metallijalat: grafiitti, silver tai kromi. Taittojalkapöydissä lisäksi valkoinen. Klik-Pro pöydissä jalkojen väri kromi. Saatavana pinoutuvana- tai taittojalkapöytänä sekä kuljetusvaunu, johon sopii 8 taittojalkapöytää tai 8 Klik-Pro pöytää.

64 PRIMA Raimo Räsänen , , , , , 5-7 Metallirunko: grafiitti, sininen, vihreä, viininpunainen, kromi. Pulpetti: koivu luonnonväri tai petsattu. Kansi: Massiivikoivu tai laminaatti, Prima 1131 pöydissä vain laminaatti. Prima 1128, 1130 ja Prima 1131 saatavissa myös valureunakantisina. Valureunakansien reunavalujen vakiovärit: Kallistettavien kansien turvaväli, laukkukoukut, lisävarusteena tuolinripustus, korkeussäädettävä runko. Pöydissä 1130 ja 1131korkeussäädettävän rungon korkeudet 5, 6 ja 7, Prima 1126, 1128 ja 1132 pöydissä korkeussädettävän rungon korkeudet 4, 5 ja 6. Prima -oppilastuoleissa on vastaavat korkeussäätöalueet. Prima 1131 sekä Prima 1128 valureunakantisissa pulpeteissa on integroitu kynäkaukalo sekä paperinpysäytin.

65 SUMMA GA Design Tapio Anttila GA kansi Teamix GA valureunakansi Vakiokorkeudet 726 (7) ja 826 (8) mm. Metallijalat: grafiitti, silver, sininen, vihreä, viininpunainen. Kannet: 12 laminaattiväriä. Teamix GA-kannen reunavalujen vakiovärit: GA ja Teamix GA Jalkavaihtoehdot: 2 kpl kiinteä tai pyörällinen, 1 kpl T-jalka. Pyörät lukittavia. Lisävarusteena kannen alle sijoitettava lankakori.

66 SUMMA GB Design Tapio Anttila Vakiokorkeudet 726 (7) ja 826 (8) mm. Metallijalat: grafiitti, silver, sininen, vihreä, viininpunainen. Kannet: 12 laminaattiväriä. Jalkavaihtoehdot: 2 kpl kiinteä tai pyörällinen, 1 kpl T-jalka. Pyörät lukittavia.

67 SUMMA C14 Design Tapio Anttila Vakiokorkeudet: 726 (7) ja 826 (8) cm. Kansi: 140x70 cm. Metallijalat: grafiitti, silver, sininen, vihreä, viininpunainen. Kannet: 12 laminaattiväriä. Saatavilla kalustelevykansilla sekä valureunakansilla. Teamix reunavalujen vakiovärit: Jalkavaihtoehdot: kiinteät tai lukittavilla pyörillä (pöytään voi asentaa max. 2 kpl pyörällisiä jalkoja).

68 SUMMA GH/GF Design Tapio Anttila Vakiokorkeudet 726 (7) ja 826 (8) cm. Kansikoot: GH 140x90 cm GF 120x90 cm Metallijalat: grafiitti, silver, sininen, vihreä, viininpunainen. Kannet: 12 laminaattiväriä. 1 = kiinteä jalka 2 = pyörällinen jalka Kansivaihtoehdot Iskun kansimallistosta. Jalkavaihtoehdot: kiinteät tai lukittavilla pyörillä (pöytään voi asentaa max. 2 kpl pyörällisiä jalkoja).

69 SWING 7144 Jalan kork. 47cm. Tasaussäätö n.1 cm. Putkirunko: grafiitti, silver taikromi. Kansi: Iskun kansikartan mukaan.

70 XO Design Antti Kotilainen 7110 Korkeus 33,5 cm Kannen halkaisija 60 cm Paino 6,5 kg Kansi: valkoinen massiivilaminaatti, paksuus 5 mm. Kannen reuna musta. Jalka: kromattu. Korkeus 35cm Kannen halkaisija 80 cm Paino 7,5 kg

71 7303 Korkeus 730 mm Kannen koko: kts. kansikartta Jalat: Luonnovärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki.

72 MATRIX Y Design Juha Lätti 2110, 2111 Korkeudet 730 ja 900 mm kannen päältä mitattuna. Kannen koko kts. kansikartta Jalat: grafiitti, silver tai kromi Kiinteä korkeus. Matrix Y:n käyttökohteita ovat esimerkiksi opettajan pöydät, pienet yleispöydät opetustiloissa sekä ruokalanpöydät.

73 7003 Korkeus 520 mm Jalat: koivu, luonnonvärinen tai petsattu Soveltuvat kannet: B6, B8, B10, B12, B14, A8, A10, A12, O6 ja O9.

74 MATRIX T EL 2059 Kuva viittellinen, tuotekuva päivittyy 07/ Säätöalue 50 cm. Korkeus kannen päältä mitattuna: cm. Jalat: silver, musta ja valkoinen. Kansikartan suorakaidekannet. Matrix T EL 2059 on yksimoottorinen sähköpöytä, josta voidaan rakentaa 2-jalkaisia sähköpöytiä. Pöydän kapasiteetti on 70 kg. Aina suoralla suksella ja neliskulmaisilla pystyputkilla.

75 MATRIX T EL 2060 Kuva viittellinen, tuotekuva päivittyy 07/ Säätöalue 50 cm. Korkeus kannen päältä mitattuna: tai cm. Jalat: silver, musta, valkoinen tai kromi. Kansivaihtoehdot kansikartan mukaan. Matrix T EL 2060 on rakentuva sähköpöytäjärjestelmä, josta voidaan rakentaa 2 4 -jalkaisia sähköpöytiä asiakkaan toiveiden mukaisesti, myös kulmapöydät. Sähköpöydät ovat 2 4 -moottorisia. Kapasiteetti on valitusta moottorista riippuen 100 tai 120 kg. Suksi suora tai viistottu, pystyputket neliskulmaiset tai pyöreät.

76 MATRIX T EL 2061 Kuva viittellinen, tuotekuva päivittyy 07/ Säätöalue 65 cm. Korkeus kannen päältä mitattuna on cm. Jalat: silver, musta, valkoinen tai kromi. Kansivaihtoehdot kansikartan mukaan Matrix T EL 2061 on rakentuva sähköpöytäjärjestelmä, josta voidaan rakentaa 2-4 -jalkaisia sähköpöytiä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sähköpöydät ovat 2 4 -moottorisia. Kapasiteetti on valitusta moottorista riippuen 100 tai 120 kg. Suksi suora tai viistottu, pystyputket neliskulmaiset tai pyöreät.

77 MATRIX T EL PRO 2063 Kuva viittellinen, tuotekuva päivittyy 07/ Säätöalue 65 cm. Korkeus kannen päältä mitattuna: cm. Jalat: silver, musta tai valkoinen. Kansikartan suorakaidekannet. Säätöalue suunniteltu erityisesti pitkille käyttäjille. Matrix T EL Pro 2063 on kaksimoottorinen sähköpöytä, josta voidaan rakentaa 2-jalkaisia sähköpöytiä. Pöydän kapasiteetti on 120 kg. Aina suoralla suksella ja neliskulmaisilla pystyputkilla.

78 HAIKU Design Tapio Anttila 7310, 7311, 7312, 7313 Korkeus: 7310 yleispöytä: 730 mm 7311 korotettu yleispöytä: 780 mm 7312 sohvapöytä: 520 mm 7313 korotettu sohvapöytä: 650 mm Kannen koko: kts kansikartta Jalat: Luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki.

79 SUMMA C8 Design Tapio Anttila tuotekuva päivittyy 07/2015 SUMMA-GK Vakiokorkeudet: 726 (7) ja 826 (8) mm. Kansi: 80x70 cm. Putkirunko: viininpun. sininen, grafiitinharmaa, silver, musta, valkoinen. Kansi: Iskun kansimallisto Reunavalujen vakiovärit. Hyödynnettävissä Iskun laaja kansimallisto. Jalkavaihtoehdot: kiinteät tai lukittavilla pyörillä (pöytään voi asentaa max. 2 kpl pyörällisiä jalkoja).

80 SUMMA GN Design Tapio Anttila tuotekuva päivittyy 07/2015 Vakiokorkeudet 726 (7) ja 826 (8) mm. Kansikoko 130x70 cm. Putkirunko: viininpun. sininen, grafiitinharmaa, silver, musta, valkoinen. Laminaattitaso: valkoinen Reunavalujen vakiovärit. Jalkavaihtoehdot: kiinteät tai lukittavilla pyörillä (pöytään voi asentaa max. 2 kpl pyörällisiä jalkoja). Saatavilla kadella lukitulla pyörällä.

81 SUMMA GR Design Tapio Anttila tuotekuva päivittyy 07/2015 Vakiokorkeudet: 726 (7) ja 826 (8). Kansi: Putkirunko: viininpun. sininen, grafiitinharmaa, silver, musta, valkoinen. Kansi: Iskun kansimallisto Jalkavaihtoehdot: kiinteät tai lukittavilla pyörillä (pöytään voi asentaa max. 2 kpl pyörällisiä jalkoja).

82 SUMMA Design Tapio Anttila Pöytien vakiokorkeudet 726 (7) ja 826 (8) mm. Ryhmätyökannet: Metallijalat: grafiitti, silver, sininen, vihreä, viininpunainen tai kromi. Kannet: 12 laminaattiväriä. Teamix GA-valureunakannen reunavalujen vakiovärit: Summa-pöydissä voi käyttää myös osaa kansikartan suorakaidekansista sekä pyöreistä kansista. Jalkavaihtoehdot: kiinteät, pyörälliset, T-jalat. GB ja GAkansissa aina yksi T-jalka. Pöytiin voi asentaa max. 2 kpl pyörällisiä jalkoja. Pyörät ovat lukittavat.

83 Tuotekortit SÄILYTTIMET

84 KOMBI 2709 Kaapit Leveys 800 mm, syvyys 426 mm, korkeus 403 mm. Pystylistat 1250 ja 1985 mm. Vaakalistat 1850 ja 2500 mm. Hyllyt Leveys 800 mm, syvyys 305 mm, paksuus 22 mm. Listat: valkoiseksi epoksoitua terästä. Hyllyt: Luonnonvärinen koivu, pyökki ja tammi, vaaleanharmaa ja valkoinen melamiini. Rulo-ovet: Luonnovärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki, valkoinen tai vaaleanharmaa muovirulo.vetimet: silver, saatavilla myös valkoinen ja kromi. Kiinnitys seinään. Pystykiskoihin asennettavissa kirjoitustaulu, korkeus 490 mm. Kombi -hyllyelementti voidaan varustaa rulo-ovella tai pariovella.

85 BISLEY Bisley 2A4 arkistolaatikosto Bisley 3A4 arkistolaatikosto Bisley 4A4 arkistolaatikosto Karttalaatikostoperusosa+jatko-osa CD-Videolaatikosto Arkistolaatikostot Leveys (mm) Syvyys (mm) Korkeus (mm) Paino (kg) CD-Video-laatikosto Leveys (mm) Syvyys (mm) Korkeus (mm) Paino (kg) 2A , ,0 3A ,6 4A ,4 jalusta pyörin ,0 Polttomaalattu teräs: RAL Laatikot aukeavat täysin. Kuulalaakerikiskot, kantavuus 25 kg. Laatikoiden käyttö yksi kerrallaan turvalukituksella. Karttalaatikosto A0. Karttalaatikosto Leveys (mm) Syvyys (mm) Korkeus (mm) Paino (kg) perusosa ,8 jatko-osa ,4

86 LAATIKOSTO 2007 Runko: luonnovärinen koivu tai pyökki, petsattu pyökki, valkoinen tai vaaleanharmaa melamiini. Etusarjat: luonnovärinen koivu, pyökki tai tammi, petsattu pyökki, valkoinen tai vaaleanharmaa melamiini. Vedin: silver, saatavilla myös valkoinen tai kromi. Soveltuvat lisäkannet: A6, B6, C6, V6 ja C1. Leveys: 426 mm Syvyys: 624 mm Korkeus: 575 mm Paino: 24 kg Lisäkannella varustetun laatikoston korkeus: 743 mm Lukittavat etupyörät, taittoperäavain. Lukitusmekanismi, joka estää avaamasta enempää kuin yhden laatikon kerrallaan. Riippukansiolaatikon etusarjassa erillinen tukipyörä. Saatavilla lisävarusteita: pientarvikelaatikko, laatikoiden välijakajat A4 ja A5, limilokerot, riippukansiokehikko. Laatikosto voidaan varustaa lisäkannella, jolloin laatikostoon kiinnitetään korotushelat ja kansi.

87 TENDO OPPI Design Antti Olin ja Juha Lätti Runko: koivu, pyökki, valkoinen tai vaaleanharmaa melamiini. Ovet ja etusarjat: maalattu mdf, värit: Leveys: 80 tai 120 cm Syvyys: 42,6 cm Korkeus: 87, 126 tai 164 cm. Saatavilla kangasverhoiltu taustalevy. 87 cm korkeat säilyttimet saatavilla sokkelilla, jaloilla tai pyörillä. 126 ja 164 cm korkeat säilyttimet saatavilla sokkelilla tai jaloilla. Tendo Opin mitoitus ja runkomateriaalit ovat samat kuin Tendosäilyttimissä.

88 TENDO hyllyköt Design Juha Lätti Leveydet: 40, 60 ja 80 cm. Runkosyvyydet: 33 ja 43 cm. Korkeudet: 49, 87, 126, 164 ja 203 cm. Hyllyjen lukumäärä: 48 cm korkea: 1 hylly 87 cm korkea: 2 hyllyä 126 cm korkea: 3 hyllyä 164 cm korkea: 4 hyllyä 203 cm korkea: 5 hyllyä Runko ja hyllyt: luonnonvärinen koivu, pyökki tai tammi, petsattu pyökki, valkoinen ja vaaleanharmaa melamiini. Vedin: silver, saatavilla myös valkoinen ja kromi. Sokkeli, jalat: vaaleanharmaa. 49, 87 ja 126 cm korkeat saatavilla sokkelilla, säätöjaloilla tai pyörillä. 164 ja 203 cm korkeat saatavilla sokkelilla tai säätöjaloilla. Saatavilla myös ylähyllyköitä, jotka voidaan liittää hyllykön tai kaapin päälle.

89 TENDO ovikaapit Design Juha Lätti Leveydet: 40, 60, 80 ja 120 cm. Runkosyvyydet: 33 ja 43 cm. Korkeudet: 87, 126, 164 ja 203 cm. Hyllyjen lukumäärä: 87 cm korkea: 2 hyllyä 126 cm korkea: 3 hyllyä 164 cm korkea: 4 hyllyä 203 cm korkea: 5 hyllyä Runko ja ovet: luonnonvärinen koivu, pyökki tai tammi, petsattu pyökki, valkoinen ja vaaleanharmaa melamiini. Lasiovet kirkasta lasia. Hyllyt: Lasiovien takana olevat hyllyt rungonväriset, umpiovien takana olevat hyllyt vaaleanharmaata melamiinia. Vedin: silver, saatavilla myös valkoinen ja kromi. Sokkeli, jalat: vaaleanharmaa. 87 ja 126 cm korkeat saatavilla sokkelilla, säätöjaloilla tai pyörillä. 164 ja 203 cm korkeat saatavilla sokkelilla tai säätöjaloilla. Tendo ovikaappimallistoon kuuluu myös vuosikertakaapit. Vuosikertakaappien syvyys 33 cm, korkeudet 126 (6 ovea), 164 (8 ovea) ja 203 cm (10 ovea). Saatavilla myös vaatekaappeja, joissa on yksi hylly kaapin yläosassa sekä vaatetanko. Saatavilla myös yläovikaappeja, jotka voidaan liittää kaapin tai hyllykön päälle.

90 TENDOsäilytintorni Design Juha Lätti Leveys 900 mm Syvyys 451 mm Korkeus 1256 mm Tilavuus 0.51 m³ Paino: 74 kg ilmoitustaulu:88x50x1cm Pakkaus Leveys 910 mm Syvyys 460 mm Korkeus 1256 mm Tilavuus m³ Paino 76 kg Runko ja ovi: valkoinen melamiini Sisusta: vaaleanharmaa melamiini. Sokkeli: vaaleanharmaa muovi. Vedin: silver, saatavilla myös valkoinen tai kromi. Lisävarusteet: riippukansikehikko, CD-alusta, laatikostosetti, mappituki. Ilmoitustaulu ja verhoiltu tausta. Ylähyllyyn kiinnitettävissä Toolbar -tarvikekisko, johon voi myös liittää erilaisia lisävarusteita, kuten esimerkiksi lehtikotelo, hyllyt, asiakirjateline tai CD-hylly. Säilytintorni voidaan varustaa ilmoitustaululla tai verhoillulla taustalla.

91 TENDOliukuovikaapit Design Juha Lätti Runko ja ovet: luonnonvärinen koivu, pyökki ja tammi, petsattu pyökki, valkoinen ja vaaleanharmaa melamiini. Lasiovet kirjasta lasia. Hyllyt: Lasiovien takana olevat hyllyt rungonväriset, umpiovien takana olevat hyllyt vaaleanharmaata melamiinia. Vedin: silver, saatavilla myös valkoinen ja kromi. Sokkeli, jalat: vaaleanharmaa. Leveys: 80 ja 120 cm. Runkosyvyys: 43 cm. Korkeudet: 87, 126 cm. Hyllyjen lukumäärä: 87 cm korkea: 2 hyllyä 126 cm korkea: 3 hyllyä Liukuovikaapit saatavilla sokkelilla tai säätöjaloilla. Saatavilla myös yläliukuovikaappeja, jotka voidaan liittää kaapin tai hyllykön päälle.

92 TENDOAv-hyllyköt ja kaapit Design Juha Lätti Runko ja ovet: luonnonvärinen koivu, pyökki ja tammi, petsattu pyökki, valkoinen ja vaaleanharmaa melamiini. Lasiovet kirjasta lasia. Hyllyt: umpiovien takana olevat hyllyt vaaleanharmaata melamiinia, näkyvät hyllyt aina rungon väriset. Vedin: silver, saatavilla myös valkoinen tai kromi. Kannen kiinnityssetti: vaaleanharmaa. Soveltuvat kannet: A6, B6, C1, C2, O6. Korkeus 104 cm. Leveys 40 ja 80 cm. AV-hyllyköt ja -kaapit rakentuvat 40 ja 80 cm leveiden vakiokaappien päälle. Kaapin tason ja kannen alareunaan jäävä väli 13,5 cm. Neljä pyörää joista kaksi lukittavia. Hyllyköt ja kaapit voidaan varustaa verhoillulla taustalla ja jähtäjen läpiviennillä. Lisäksi 40 cm leveisiin hyllykoihin ja kaappeihin saatavilla 47x80 cm etulevy johtosuojaksi (luonnonvärinen koivu tai pyökki, petsattu pökki).

93 TENDOrulo-ovikaapit Design Juha Lätti Vaakarulokaappit Leveys: 80 ja120 cm. Syvyys: 43 cm. Kaappikorkeudet: 87, 126, 164, 203 cm. Rulo-oven korkeus: 2- tai 3-mappiväliä. Pystyrulokaapit Leveys: 80 cm. Syvyys: 43 cm. Kaappikorkeudet: 49, 73, 87, 126, 164, 203 cm. Rulo-oven korkeus: 1- tai 2-mappiväliä. Runko ja ovet: luonnonvärinen koivu, pyökki ja tammi, petsattu pyökki, valkoinen ja vaaleanharmaa muovi-rulo. Hyllyt: ovien takana olevat hyllyt vaaleanharmaata melamiinia. Vedin: vaaleanharmaa muovivedin. Sokkeli, jalat: vaaleanharmaa. 49, 73, 87 ja 126 cm korkeat saatavilla sokkelilla, säätöjaloilla tai pyörillä. 164 ja 203 cm korkeat saatavilla sokkelilla tai säätöjaloilla. Saatavilla myös ylärulokappeja, jotka voidaan liittää kaapin tai hyllykön päälle.

94 TENDO Mobiili Design Juha Lätti Leveys 693 mm Syvyys 444 mm Korkeus 970 mm Tilavuus m³ Paino: 36,5 kg Pakkaus Leveys 700 mm Syvyys 450 mm Korkeus 980 mm Tilavuus m³ Paino 37,5 kg Värivaihtoehdot: valkoinen tai vaaleanharmaa. Runko: melamiinia. Ovi: vaakarulo-ovi, muovia. Pyörät, joista kaksi lukittavia. Laatikko sisältäävälijakajan ja tarvikekotelon. Lisävarusteet: vetoalustallinen riippukansiokehikko, C4- lomakelokerikko.

95 Tuotekortit SEINÄKKEET

96 ELEMENT Design Tapio Anttila 2827 Alaprofiili: elaksoitu alumiini. Lasi: 8 mm mattapintainen turvalasi. Verhoilu: levy 12 mm, kangas. Seinäkkeiden leveydet: 50, 80 ja 120 cm. Korkeudet: 126 ja 164 cm. Seinäkkeiden paksuus 60 mm. Pyörällinen seinäke: leveys 80 cm, korkeus 164 cm. Lasinen irtoseinä toimii myös tussitauluna tai projisointipintana. Kiinteiden seinäkkeiden tasaussäätö. Kiinteistä seinäkkeistä voidaan L, I, T ja X -nurkkatolppien avulla toteuttaa monipuolisia kokonaisuuksia. Nurkkatolppien tilalla voidaan käyttää myös sähkötolppia.

97 LINK Design Raimo Räsänen Lasit: elementeissä 4 mm ja ovessa 8 mm, karkastu. Verhoilu: kangas. Elementeistä rakentuva seinäkejärjestelmä. Saatavana myös Link Akusto-seinäkkeet, joiden äänenvaimennusluokka B. Lasiovi lukittava. Lisätarvikkeet: tukijalat, hyllynkannattimet, sähkökourut, johtojen peitelistat. Peiteprifiilin paksuus 20 mm. Elementin paksuus 60 mm. Oviaukon vapaa leveys 75 cm. Jalan tasaussäätö 10 mm.

98 LINK LINE Design Raimo Räsänen 2828, 2829 Pituudet: 121, 161, 181, 201 cm Korkeudet: 126, 164, 203 cm Seinäkkeiden paksuus 60 mm Lasit: elementeissä 4mm karkastu. Verhoilu: kangas. Elementeistä rakentuva seinäkejärjestelmä. Saatavana myös Link Akusto-seinäkkeet äänenvaimennusluokka B. Jalan tasaussäätö 25 mm, jalkavaihtoehdot yksi- tai kaksipuoleinen. Link Line seinäkkeet voi yhdistää myös Link-seinäkkeisiin. Link Line ja Link Line Akusto yläelementit 38 N12/P12 N16/P16 N18/P18 N20/P20 Link Line ja Link Line Akusto keskielementit 38 N12/P12 N16/P16 N18/P18 N20/P20 Link Line ja Link Line Akusto alaelementit 87 M12 M16 M18 M M, N = kangas, P = lasi

99 MODE Design Juha Lätti Mode -etulevyjen mitat: Leveys: 60, 80, 120, 160 tai 180 cm, Korkeus: 47 tai 70 cm. Levypintaista Mode-etuilevyä saatavissa vain 70 cm korkuisena. Verhoilu: kangas. Lasi: mattalasi 8 mm. Levy: valkoinen 12 mm. Mode Akusto-etulevyjen mitat: Leveys: 80, 120, 140, 160,180 tai 200 cm, Korkeus: 47 tai 70 cm. Mode Akusto etulevyn paksuus 40 mm, äänenvaimennusluokka B. Mode- ja Mode Akusto etulevyille on saatavilla useita kiinnitystapoja.

DIO MITAT MATERIAALIT

DIO MITAT MATERIAALIT Tuotekortit PÖYDÄT DIO 29073 29072 29071 Korkeudet 550, 730 ja 1100 mm Laippajalka: grafiitti, silver tai kromi. Kannet: kts. kansikartta Dio-jalka saatavana sohva,- yleis-, seisoma- ja neuvottelupöytiin.

Lisätiedot

Tuotekortit ISTUIMET

Tuotekortit ISTUIMET Tuotekortit ISTUIMET LIGHTNESS Design Samuli Naamanka 3282 3280, 3282, 3297 Istuin- ja selkä: Grada-vanerista valmistettu istuin ja selkä. Pinta luonnonvärinen koivu- tai pyökkiviilu, petsattu pyökkiviilu,

Lisätiedot

Tuotekortit SÄILYTTIMET

Tuotekortit SÄILYTTIMET Tuotekortit SÄILYTTIMET KOMBI 2709 Kaapit Leveys 800 mm, syvyys 426 mm, korkeus 403 mm. Pystylistat 1250 ja 1985 mm. Vaakalistat 1850 ja 2500 mm. Hyllyt Leveys 800 mm, syvyys 305 mm, paksuus 22 mm. Listat:

Lisätiedot

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 1(8) HOIVAKALUSTEET RYHMÄ 1: Sohvat ja nojatuolit Tarjoaja Tarjoaja Tarjoaja Pos. Kaluste: Määrä: Kinnarps Oy Lekolar-Printel Oy Martela Oyj 1

Lisätiedot

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät 1/19 Päivitetty 24.11.2014 A A1 Tuoteryhmä TOIMISTOKALUSTEET (vertailupisteet max 10 pistettä/tuote siten, että edullisin tarjottu hinta saa 10 pistettä) Työpöytä, sähkösäätöinen Standardin EN527-1:2011

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2012 - Miljökalusteet Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja EFG Express...

Lisätiedot

Polvijärven kunta Sotkuman koulu Tarjous

Polvijärven kunta Sotkuman koulu Tarjous Polvijärven kunta Sotkuman koulu Tarjous 15.3.2017 TARJOUS Sivu 1 15.3.2017 KALUSTETARJOUS NRO 100576 0 Polvijärven kunta Sotkuman koulu Mirka Nisula POLVIJÄRVI Sotkuman koulu ja päiväkoti Kiitämme tarjouspyynnöstänne

Lisätiedot

Tarjousten avauspöytäkirja

Tarjousten avauspöytäkirja Tarjousten avauspöytäkirja Diaaritunnus Hankintayksikkö ETELÄ-KARJALAN HANKINTAPALVELUT Hankinta C 18/2012 LAPPEEN KOULUN OPETUSTILOJEN KALUSTEET Kyseessä on sopimustoimittajien kesken järjestetty ns.minikilpallutus.

Lisätiedot

Nimike Yks Määrä Hinta/yks

Nimike Yks Määrä Hinta/yks Juhani Ahon koulu, 1. vaihe - kalusteiden värien tulisi sopia sisätilojen värisunnitelmaan - hallinnon ja henkilöstön tiloissa 50-luvun tyyli voi tulla esille Nimike Yks Määrä Hinta/yks Kellari, 01 Tsto

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(18) SISÄLLYS TYÖPÖYDÄT sivu: TP1 TYÖPÖYTÄ 3 TP2 TYÖPÖYTÄ 4 HY TYÖPÖYDÄN YLÄHYLLY 5 MUUT PÖYDÄT

Lisätiedot

Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET

Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET Sonkajärven kunta TARJOUSPYYNTÖ Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET Pyydämme sitovaa tarjoustanne Mosaiikki-palvelutalon oleskelutilojen ja toimistojen

Lisätiedot

ISKU INTERIOR TUOTEKORTIT. 1. Istuimet Yleistuolit ja Oppilastuolit Neuvottelutuolit Nojatuolit ja Sohvat Työtuolit Valvomotuolit

ISKU INTERIOR TUOTEKORTIT. 1. Istuimet Yleistuolit ja Oppilastuolit Neuvottelutuolit Nojatuolit ja Sohvat Työtuolit Valvomotuolit ISKU INTERIOR TUOTEKORTIT 1. Istuimet Yleistuolit ja Oppilastuolit Neuvottelutuolit Nojatuolit ja Sohvat Työtuolit Valvomotuolit 2. Pöydät Työpöydät ja sähköpöydät Neuvottelupöydät Sohvapöydät Yleis- ja

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta.

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. LIITE 2.1A HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. Pos. 1 Kampaamon asiakastyöpisteet/peilipaikat 14

Lisätiedot

ISKU INTERIOR TUOTEKORTIT. 1. Istuimet Yleistuolit ja Oppilastuolit Neuvottelutuolit Nojatuolit ja Sohvat Työtuolit Valvomotuolit

ISKU INTERIOR TUOTEKORTIT. 1. Istuimet Yleistuolit ja Oppilastuolit Neuvottelutuolit Nojatuolit ja Sohvat Työtuolit Valvomotuolit ISKU INTERIOR TUOTEKORTIT 1. Istuimet Yleistuolit ja Oppilastuolit Neuvottelutuolit Nojatuolit ja Sohvat Työtuolit Valvomotuolit 2. Pöydät Työpöydät ja sähköpöydät Neuvottelupöydät Sohvapöydät Yleis- ja

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(24) SISÄLLYS PÖYDÄT sivu: PO1 SUORAKAIDEPÖYTÄ 3 PO2 PUOLIPYÖREÄ PÖYTÄ 3 TUOLIT JA PENKIT TU1

Lisätiedot

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen kaikki tuotteet sis. alv. 24% 1960 design Risto Halme Pöytien ja tuolien rungot koivua ja kannet ja istuimet koivuvaneria. Tuolin istuin on muotoon puristettua tammiviilutettua koivuvaneria ja kädensija

Lisätiedot

Pyydämme sitovaa tarjoustanne:

Pyydämme sitovaa tarjoustanne: MATERIAALIHALLINTO Puh.(6)6 (vaihde), telefax (6)6 58 sähköpostiosoite: hankinta@seinajoki.fi TARJOUSPYYNTÖ 5..6 hp Pyydämme sitovaa tarjoustanne: vastaanottaja lähiosoite postitoimipaikka Tarjouksessa

Lisätiedot

Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013

Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013 Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013 1 Kristalia on vuonna 1994 perustettu innovatiivinen italialainen yritys, jonka mallisto koostuu esim. neuvottelupöydistä ja tuoleista. Useat tämän valmistajan tuotteet

Lisätiedot

RYHMÄ 1 OPPILAIDEN PULPETIT, TUOLIT, LUOKKIEN SÄILYTTIMET SEKÄ RUOKAILU/KOKOUSTILAN SÄILYTTIMET

RYHMÄ 1 OPPILAIDEN PULPETIT, TUOLIT, LUOKKIEN SÄILYTTIMET SEKÄ RUOKAILU/KOKOUSTILAN SÄILYTTIMET RANUAN KIRKONKYLÄN KOULU 04 HANKITTAVAT IRTOKALUSTEET TUOTERYHMITTÄIN Tarjousliite Kun tilan kohdalla mainitaan "luokkatilat" tarkemmat tilaerittelyt löytyvät Liite 4 ja Liite 5. Tarjouspyynnössä mainitut

Lisätiedot

Uutuuksia 2012. by Ofisea Oy

Uutuuksia 2012. by Ofisea Oy Uutuuksia 2012 by Ofisea Oy Suomalaista tuotanto-osaamista japanilaisen Okamuran mallistoon Piiroisen valmistama T1 -tuoli on näyttö suomalaisen kestävän valmistuksen taidoista. T1 Okamura istuin verhoiltu,

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

Liite 3 (kalusteet tiloittain)

Liite 3 (kalusteet tiloittain) RANUAN YLÄASTE HANKITTAVAT IRTOKALUSTEET TILOITTAIN 2011 (tarjouksen suunnittelun avuksi) esim. Tila/Kaluste mitat (l x s x k) muu yksilöinti määrä Iskun malli HALLINTOTILAT: tai vastaava Opettajienhuone

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT H012-14, HINTA- JA LAATUVERTAILU, RYHMÄ 1, TUOLIT 25.2.2014 HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT 1(9) Pos. Kalustekoodi Kaluste

Lisätiedot

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] & Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] Paras tapa istua ergonomisesti oikein on pitää keho liikkeessä. Kuulostaako hankalalta? Sitä se ei ole, FreeFloat-keinulla varustettu Plus[6] rohkaisee liikkumaan,

Lisätiedot

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun)

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Kalustekori 1 Tila 145 kpl 6. luokka Oppilastyöpöytä, laminaatti, ryhmämuotoiltava, vakiokorkeus 20 Oppilastuolit,

Lisätiedot

Varastotuotekuvasto 2014

Varastotuotekuvasto 2014 Varastotuotekuvasto 2014 Työtuolit Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen asiantuntija. Vuosien varrella tehty kehitystyö näkyy monipuolisina

Lisätiedot

-FURNISHER OY. Kuvasto 2010

-FURNISHER OY. Kuvasto 2010 Q kokous ja konferenssi -FURNISHER OY juhlatila ja -sali Kuvasto 2010 toimisto- ja työtila Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen

Lisätiedot

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun Osaaja hallitsee tekniikan Uudistuvan - ajanmukaisesti kasvavan oman mallistomme lisäksi toimimme alihankkijana merkittäville kalustamisen merkeille. Joustava

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Varastotuotekuvasto 2014

Varastotuotekuvasto 2014 Varastotuotekuvasto 2014 Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen asiantuntija. Vuosien varrella tehty kehitystyö näkyy monipuolisina

Lisätiedot

Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille ISKU-kalusteita oheisen erittelyn mukaisesti ,00 veron osuus ,52

Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille ISKU-kalusteita oheisen erittelyn mukaisesti ,00 veron osuus ,52 TARJOUS 7.8.2018 Lapuann lukio Kaisa Piiparinen Kiviristintie 10 62100 LAPUA KALUSTETARJOUSS NRO 17817 7 Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille ISKU-kalusteita oheisen erittelyn mukaisesti. verotonon

Lisätiedot

ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO

ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO 1 ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO 2 Seuraavaksi on esitelty asiakas-/neuvottelutilojen tuolimallistomme ja keskiosassa olevat ominaisuudet sisältyvät tuolimalliin. Mallistoesittelyssä olevat

Lisätiedot

TOPLUX HINNASTO

TOPLUX HINNASTO TOPLUX HINNASTO 1.1.2018 2018 Kaikki hinnat alv 0%, EXW Toplux Oy Helsinki Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin Sisällysluettelo Team Optimum Fleximum Pro Pro Net Forte Xenon Light Up Indy Saddle Sitool

Lisätiedot

KYSYMYKSET, VASTAUKSET JA TARJOUSPYYNTÖÖN TEHDYT MUUTOKSET 1048/02.08.00/2012

KYSYMYKSET, VASTAUKSET JA TARJOUSPYYNTÖÖN TEHDYT MUUTOKSET 1048/02.08.00/2012 KYSYMYKSET, VASTAUKSET JA TARJOUSPYYNTÖÖN TEHDYT MUUTOKSET 1048/02.08.00/2012 Kysymys 1 Koskeeko tarjouspyyntö koulukalusteiden osalta erikoisluokkien eli teknisen työn, tekstiilityön, kuvataiteen ja luonnontieteiden

Lisätiedot

6000 & 8000 6000 & 8000 3

6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000&8000 2 6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000 & 8000 8000-työtuoli on muotoilultaan samanlainen kuin 6000, ja monet niiden osista ovat samanlaiset. Niiden erona on keinutoiminto. 8000-mallissa on Synkron-keinu,

Lisätiedot

TOPLUX HINNASTO

TOPLUX HINNASTO TOPLUX HINNASTO 1.1.2017 2017 Kaikki hinnat alv 0%, EXW Toplux Oy Helsinki Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin Sisällysluettelo Team Optimum Fleximum Pro Pro Net Xenon Light Up Indy Saddle Sitool Director

Lisätiedot

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan 851350 Turun kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi Marja-Liisa Wilenius PL 301 01050 TURUN LASKUT Finland TARJOUS 373101-1 02.03.2012 1/11 Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille Martelan tuotteita

Lisätiedot

- oppilastuolit 15 kpl - kangasverhoilu, istuinpehmustettu, korkeuden säätö mahdollisuus

- oppilastuolit 15 kpl - kangasverhoilu, istuinpehmustettu, korkeuden säätö mahdollisuus Jämsän ammattiopisto T-rakennus Metsäoppilaitoksentie 14 42300 Jämsänkoski Isku Interior Oy Heikki Mäkelä Vastaukset liittyen T-rakennuksen irtokalustehankintaan Tila 100 - oppilastuolit 15 kpl - kangasverhoilu,

Lisätiedot

TARVIKETIETO syyskuu 2013 voimassa 31.10.2015 asti korvaa RT X78/662.3-38113 1 (6)

TARVIKETIETO syyskuu 2013 voimassa 31.10.2015 asti korvaa RT X78/662.3-38113 1 (6) RT CAD -kirjastot TARVIKETIETO syyskuu 2013 voimassa 31.10.2015 asti korvaa RT X78/662.3-38113 1 (6) RT 38439 552.3 Talo 2000 662.3 Talo 90 X78 laboratorio- ja terveyden... SfB Laboratoriokalusteet Is-Vet

Lisätiedot

UUTUUS. Tanakka -pöytä. Tuhti -tuoli. P700 ja P900 pöydät. Elegantti "Azur"-tuoli. Budget-neuvottelupöytä. Kokous- ja sosiaalitilat

UUTUUS. Tanakka -pöytä. Tuhti -tuoli. P700 ja P900 pöydät. Elegantti Azur-tuoli. Budget-neuvottelupöytä. Kokous- ja sosiaalitilat Nopea toimitus Tanakka -pöytä Tukeva alumiininharmaaksi pulveriepoksoitu teräsputkirunko ja koivulaminaattitaso. Lisävarusteena ripustinkappale tuoleille. Pöytää on saatavana kahta eri kokoa (ks. taulukko).

Lisätiedot

RT 38564 Tuotetieto 1 Tuotetieto syyskuu 2014 voimassa 31.10.2016 asti korvaa RT X76/641-38274 1 (6)

RT 38564 Tuotetieto 1 Tuotetieto syyskuu 2014 voimassa 31.10.2016 asti korvaa RT X76/641-38274 1 (6) RT 38564 Tuotetieto 1 Tuotetieto syyskuu 2014 voimassa 31.10.2016 asti korvaa RT X76/641-38274 1 (6) RT 38564 533 Talo 2000 641 Talo 90 X76 SfB KIINTO- JA SIIRTOHYLLYT TOIMISTOLAATIKOSTOT JA -KAAPIT PIIRUSTUSLAATIKOSTOT

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2015 Kohtaamistilat. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2015 Kohtaamistilat. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2015 Kohtaamistilat Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2015 - Kohtaamistilat Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja Mallistojako...

Lisätiedot

Telakkakadun koulu, Suolahti

Telakkakadun koulu, Suolahti 1 (13) Telakkakadun koulu, Suolahti Tarjouspyynnön liite Yleistä Huomioitava kalusteiden ja materiaalien helppohoitoisuus sekä soveltuvuus perusopetuksen käyttöön (mm. ergonomiavaatimukset) Oppilaskalusteissa

Lisätiedot

MYYNTIHINNASTO 2015 1. 6. 2015. www.savo.com

MYYNTIHINNASTO 2015 1. 6. 2015. www.savo.com MYYNTIHINNASTO 2015 1. 6. 2015 Ota rento asento ja nauti kokemuksesta Meidät on luotu liikkumaan. Savo-työtuoleissa on Savo Floating Tilt -mekanismi, joka mahdollistaa istuimen ja selkänojan liikkumisen

Lisätiedot

WOODI SUOMI 09-2015 1

WOODI SUOMI 09-2015 1 1WOODI SUOMI 09-2015 2 Ihmisille ~ luonnollisesti kestävää Ruokailutilat 4 Aulatilat 8 Lepotilat 14 WOODI Kuopion Woodi Oy, Ankkuritie 3, FI-70460 Kuopio, Tel +358 17 4652 061, www.woodi.fi, info@woodi.fi

Lisätiedot

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista KALUSTETIEDOT Etusarjat Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Muotoon valettu polyuretaani. Kiiltävä monikerros Runko maalaus Peilikaapit Rungon ulkopuoli Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Korkeapainepuristettu

Lisätiedot

WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit

WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit Sivu Korkeus Tuotenumero Kuvaus Hinta KLIMASTAR polyuretaaninen työtuoli 10 440-625 WS 9210 Kiillotettu viisihaarainen jalusta ja 454 10 463-638 WS 9220 Kiillotettu

Lisätiedot

Hinnasto 2015 / 2016

Hinnasto 2015 / 2016 Hinnasto 2015 / 2016 Hakola vakiokankaat: Hakolan sohvat valmistetaan käsityönä yli 50 vuoden kokemuksella Etelä-Pohjanmaalla, Jurvassa. Sohvien rungoissa materiaalina käytetään ensiluokkaista massiivipuuta

Lisätiedot

Osa-alue A Yhteisten tilojen kalusteet

Osa-alue A Yhteisten tilojen kalusteet Osa-alue A Yhteisten tilojen kalusteet Osa-alueen kalusteiden tulee olla julkisiin tiloihin soveltuvia ja tukevia. Vähimmäisvaatimukset Tuoli, T1, yksikkömäärä 24: Verhoilukangas leveys noin 570mm, istuinkorkeus

Lisätiedot

Suositushinnasto 2008

Suositushinnasto 2008 Suositushinnasto 2008 2.1.2008 SISÄLLYS Materiaalit 2 Rakenne 3 DIMENSIO 47 elementit 4 DIMENSIO 96 elementit 5 DIMENSIO 192 elementit 6 Jalat 7 Pyörät 7 Sokkelit 7 Lasiliukuovet 7 Laatikot 8 Irtohyllyt

Lisätiedot

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi 1 TYÖTUOLIMALLISTO 2 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT 3 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT Tutkimusten mukaan toimistotyötä tekevien henkilöiden sairaspoissaoloista johtuu merkittävä osa tuki ja liikuntaelinten sairauksista.

Lisätiedot

Jazz. Jazz ruokapöytä

Jazz. Jazz ruokapöytä Jazz hinnasto 8.1.2013 Hinnat sis. ALV 24% sivu n:o 1 Jazz Jazz ruokapöytä Korkeus: 73cm Kannen paksuus: 7,6cm Tolppajalat: 9,6 * 9,6cm Soveltuu esim. ruokailu-, neuvottelu-, työ- ja kirjoituspöydäksi.

Lisätiedot

Vihdin kunta: Täydennetty tarjouspyynnön liite 1 Kalusteiden erittely / tarjousten vertailutaulukko Versio 12.12.2014

Vihdin kunta: Täydennetty tarjouspyynnön liite 1 Kalusteiden erittely / tarjousten vertailutaulukko Versio 12.12.2014 1/28 Päivitetty 24.11.2014 A A1 pl nn Tuoteryhmä TOIMISTOKALUSTEET Työpöytä, sähkösäätöinen Standardi n EN527-1:2011 mukainen, säätöväli LEKOLAR BTJ- BTJ F- A2 Tavallinen työpöytä Vakioviilu tai vakiolami

Lisätiedot

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi Säilytysjärjestelmien materiaalit Järjestys muuttaa kotiisi Oman elämäsi näköinen ratkaisu Suomen suurimpiin liukuovi- ja säilytysjärjestelmien valmistajiin kuuluva Kirena toteuttaa asiakkaiden pieniä

Lisätiedot

Hinnasto 1.4.2015 (sisältää alv 24%)

Hinnasto 1.4.2015 (sisältää alv 24%) 1.4.2015 (sisältää alv 24%) Jalka- ja kansivaihtoehdot 20 Pieni yläsokkeli 110 124 ulkomitat: l. 87 cm k. 8½ cm s. 31 cm 22 Mappiyläsokkeli 120 138 ulkomitat: l. 87 cm k. 8½ cm s. 39 cm 200 Pieni kansi

Lisätiedot

Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy 15.04.2014 / LL, EL tarkennettu 02.06.2014

Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy 15.04.2014 / LL, EL tarkennettu 02.06.2014 Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy 5.04.04 / LL, EL tarkennettu 0.06.04 689 J Y U PROXIMA Jyväskylän Yliopison X-rakennus, Seminaarinkatu 5, 4000 JYVÄSKYLÄ LUETTELO I R T O K A L U S T E E T - Kunnostettavat

Lisätiedot

Jazz. Jazz ruokapöytä. Jazz ruokapöydän jatkopala. Jazz ruokapöytä, pyöreät

Jazz. Jazz ruokapöytä. Jazz ruokapöydän jatkopala. Jazz ruokapöytä, pyöreät Jazz hinnasto 1.9.2015 Hinnat sis. ALV 24% sivu n:o 1 Jazz Jazz ruokapöytä Korkeus: 73cm Kannen paksuus: 7,6cm Tolppajalat: 9,6 * 9,6cm Soveltuu esim. ruokailu-, neuvottelu-, työ- ja kirjoituspöydäksi.

Lisätiedot

MALLISTON VAKIOMATERIAALIT

MALLISTON VAKIOMATERIAALIT MALLISTON VAKIOMATERIAALIT LAKAT, LUONNONVÄRIT METALLIT TEKNISET VIILUT MELAMIINIT Koivu 1 (ko 1) luonnonväri Pyökki 1 (py 1) luonnonväri Tammi 1 (ta 1) luonnonväri IM-89 silver IM-88 grafiitti kromi LPLY

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015. sis. alv 24%

HINNASTO 1.6.2015. sis. alv 24% HINNASTO 1.6.2015 sis. Vitriini Materiaalit: Kannet, välikannet ja -hyllyt ja pohjat: Pystyosat ja taustat: Umpiovet: Lasiovet: Laatikot: Koivu-/pähkinä-/pyökkiviilutettu tai pähkinäväriin petsattu koivuviilu

Lisätiedot

MALLISTON VAKIOMATERIAALIT

MALLISTON VAKIOMATERIAALIT MALLISTON VAKIOMATERIAALIT Lakat, luonnonvärit METALLIT TEKNISET VIILUT MelamiINIT Koivu 1 (ko 1) luonnonväri Pyökki 1 (py 1) luonnonväri Tammi 1 (ta 1) luonnonväri IM-89 silver IM-88 grafiitti kromi LPLY

Lisätiedot

PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty

PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty 15.11.2018 Pikamalliston (toimitusaika 3-10 työpäivää) tuotteet merkitty *-merkillä Verhoiltujen pikamalliston tuotteiden väritys musta tai harmaa

Lisätiedot

Oppimiseen iloa toimivilla tiloilla ja kalusteilla

Oppimiseen iloa toimivilla tiloilla ja kalusteilla Oppi Oppimiseen iloa toimivilla tiloilla ja kalusteilla Oppimisympäristöt kehittyvät opetuksen mukana vastaten erilaisten opiskelijoiden tarpeisiin koko oppimisen elinkaaren ajan. Kuvat referenssikohteesta:

Lisätiedot

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet Yleistutkimuspöytä 7300 Tutkimuspöytä 7300 soveltuu perustutkimuspöydäksi. Tutkimustason korkeus on 75 cm. Tutkimustason pääosa on kaasujousella portaattomasti säädettävissä.

Lisätiedot

FURNITURE v14.4. 1 myynti@prkoy.fi

FURNITURE v14.4. 1 myynti@prkoy.fi FURNITURE v14.4 1 PRK1001-01 Tuoli K840/460 L430 S505 Puu Saatavana myös verhoiltuna PRK1002-02 Tuoli K790/460 L440 S485 Puu/Pyökki PRK1003-02 Tuoli K790/460 L440 S485 Puu/Pyökki PRK1004-02 Tuoli K790/460

Lisätiedot

TOPLUX HINNASTO

TOPLUX HINNASTO TOPLUX HINNASTO 1.1.2019 2019 Kaikki hinnat alv 0%, EXW Toplux Oy Helsinki Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin info@toplux.fi www.toplux.fi p. 0424 947 630 Sisällysluettelo Team Optimum Fleximum Pro

Lisätiedot

collection HINNASTO ALV 24% 2015

collection HINNASTO ALV 24% 2015 collection HINNASTO ALV 24% 2015 ARTEK HINNASTO 2015 SISÄLLYS YHTEYSTIEDOT 4 MYYNTI- JA TOIMITUSEHDOT 5 LISÄTIETOA TUOTTEISTA 6 VERHOILU 7 PINTAKÄSITTELY JA HOITO 8 JAKKARAT 9 TUOLIT 19 NOJATUOLIT 31

Lisätiedot

Uuden Helsingin kaupunginmuseon kalustus RYHMÄ 1: VIVERO

Uuden Helsingin kaupunginmuseon kalustus RYHMÄ 1: VIVERO 7.12.2015 Kalusteryhmät tarjouspyyntöä varten Uuden Helsingin kaupunginmuseon kalustus RYHMÄ 1: VIVERO Vivero Blom nojatuoli leveys 1100mm, syvyys 1100mm, korkeus 750mm Kvadrat Steelcut Trio2 A: kukka

Lisätiedot

incoterms 2010 Pidämme oikeuden tuote- ja hinnanmuutoksiin hinnaston voimassaoloaikana @monena

incoterms 2010 Pidämme oikeuden tuote- ja hinnanmuutoksiin hinnaston voimassaoloaikana @monena HINNASTO 2015 TA SEINÄNAULAKOT LOBBY WALL 3010060 34 LOBBY WALL seinänaulakko 60cm, koivu / efektiharmaa I 130 161 3010080 34 LOBBY WALL seinänaulakko 80cm, koivu / efektiharmaa I 137 170 3010100 34 LOBBY

Lisätiedot

LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET: KATAJAN KOULUN IRTOKALUSTEET JA RAUDASKOSKEN KOULUN JUHLASALIN TUOLIT

LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET: KATAJAN KOULUN IRTOKALUSTEET JA RAUDASKOSKEN KOULUN JUHLASALIN TUOLIT LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET: KATAJAN KOULUN IRTOKALUSTEET JA RAUDASKOSKEN KOULUN JUHLASALIN TUOLIT Tarjouspyynnön mukaan tarjouspyyntöön liittyvät tarkentavat kysymykset tuli toimittaa 23.1.2018 klo 12:00

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2013 (sisältää alv 24%)

Hinnasto 1.1.2013 (sisältää alv 24%) 1.1.2013 (sisältää alv 24%) Jalka- ja kansivaihtoehdot 20 Pieni yläsokkeli 98 114 ulkomitat: l. 87 cm k. 8½ cm s. 31 cm 22 Mappiyläsokkeli 110 127 ulkomitat: l. 87 cm k. 8½ cm s. 39 cm 200 Pieni kansi

Lisätiedot

MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA

MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA SARJA[E] 2 Sarja[e] Sarja[e] 3 SARJA[E] Sarja[e] on enemmän kuin säilytyskaluste. Se sai alkunsa tarpeeseen perustuneesta ajatuksesta, ja lopullisessa mallissa on useita vaihtoehtoisia muotoja. Mahdollisuudet

Lisätiedot

TARJOUSHINTA YHTEENSÄ:

TARJOUSHINTA YHTEENSÄ: Iin kunta Moduulikoulun ja päiväkodin koulu- ja toimistokalusteet TARJOUSVERTAILU Isku Interior Oy Martela Oyj Lekolar-Printel Oy. OPPILASPÖYDÄT ja OPPILASTUOLIT 66 965,00 70 440,00. HENKILÖKUNNAN TYÖPÖYDÄT,

Lisätiedot

HINNASTO 2013 ALV 0%

HINNASTO 2013 ALV 0% HINNASTO 2013 ALV 0% Hoiva Sisällysluettelo Hoivakalusteet... 2 Anda... 2 Jatta... 3 Kaisa... 5 Kari... 6 Niiu... 10 Vicky sohvapöytä... 11 Plus+... 12 Page I Print date 16.01.2013 Page 1 of 17 Hoivakalusteet

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2016 Kohtaamistilat. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2016 Kohtaamistilat. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2016 Kohtaamistilat Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2016 - Kohtaamistilat Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja Mallistojako...

Lisätiedot

DOORIT...ja kaikki järjestyy! by Säilytysjärjestelmä HINNASTO 2012 www.masku.com Saranaovikaappien rungot, korkeus 236 cm, syvyys 59 cm Kpl Väri Tuotekoodi Ovh. EUR, alv. 23 % Valkoinen, leveys 50 cm 21300381

Lisätiedot

WB-työpöydät. 5years. 2years

WB-työpöydät. 5years. 2years WB-työpöydät WB-työpöydät on suunniteltu vaativiin kokoonpanoympäristöihin. Pöytien perusajatuksena on yksinkertaisuus ja hyvä ergonomia, joiden ansiosta yksittäisen työpöydän voi muokata useisiin eri

Lisätiedot

EFG Express Mallisto 2015

EFG Express Mallisto 2015 EFG Express Mallisto 2015 EFG Express 2015 Sisällysluettelo Täydentävät tiedot Toimitusaikakonsepti, Materiaalit ja värit 3 Työpöydät Pöydän kannet 4 Työpöytien rungot, EFG Izi Effect 5 Istuma-seisomapöytien

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

Hinnasto (sisältää alv 24%)

Hinnasto (sisältää alv 24%) 1.4.2016 (sisältää alv 24%) 315- Pienen vitriinin yläsokkeli 110 125 Mitat: l. 70 x k. 6,6 x s. 31 cm 615- Pienen vitriinin yläsokkeli 140 cm leveä 160 184 Mitat: l. 140 cm, k. 6,6 cm, s. 31 cm 314- Pienen

Lisätiedot

Lobby. Järjestelmänaulakot. Muuntautuva vaatenaulakko julkisiin aula- ja eteistiloihin

Lobby. Järjestelmänaulakot. Muuntautuva vaatenaulakko julkisiin aula- ja eteistiloihin Muuntautuva vaatenaulakko julkisiin aula- ja eteistiloihin Lobby Voit valita naulakon pituuden ja leveyden tilasi ehdoilla Ulkoasuun on saatavilla monia eri materiaali- ja värivaihtoehtoja Naulakkoon on

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA WORKSPACE SOLUTIONS LEIA KAIKKI HALUAVAT OLLA LEIAN YSTÄVIÄ. SE ON LEIKKISÄ, LUOVA TUOLI, JOSTA ON HELPPO PITÄÄ. TOIMIVA KOKOUSTUOLI, JOKA ON HELPPO SIJOITTAA SUURIIN TAI PIENIIN RYHMIIN, SEKÄ PINOTTAVA

Lisätiedot

KONKA ACCESS. ergonominen pesupaikka joka on suunniteltu ehkäisemään selkäkipua ja olkapäiden jännitystä sekä väsymistä.

KONKA ACCESS. ergonominen pesupaikka joka on suunniteltu ehkäisemään selkäkipua ja olkapäiden jännitystä sekä väsymistä. KONKA ACCESS Ergonominen työasento ja Mukavuutta asiakkaillesi ergonominen pesupaikka joka on suunniteltu ehkäisemään selkäkipua ja olkapäiden jännitystä sekä väsymistä. promo&news 1/2014 follow us on

Lisätiedot

DRAMA. HAMARI auditorium furniture solutions Oy Runeberginkatu 34 e FI Porvoo

DRAMA. HAMARI auditorium furniture solutions Oy Runeberginkatu 34 e FI Porvoo DRAMA Drama-tuolissa on kaareva selkäpuriste. Tuolin teatteriversion saa myös verhoilluilla sivupaneeleilla. Rakenne: Metalliputki 40 x 20 mm. Jalat metallia, verhoillut sivupaneelit. Vastapainolla ylös

Lisätiedot

Taukotila. WC-tila. Vaatekaapit. Siivouskomero malli. Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille. Ylähylly

Taukotila. WC-tila. Vaatekaapit. Siivouskomero malli. Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille. Ylähylly Taukotila Vaatekaapit Siivouskomero Ulosvedettävä henkaritanko Siivouskomero malli Ylähylly Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille ulosvedettävä henkaritanko Kaksi hyllylevyä Kaksi

Lisätiedot

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2 Manuaali Zitzi Flipper Pro FI1101-1 TM Zitzi Flipper Pro Kaasujousi Zitzi Flipper Pro Sähköinen Sisällysluettelo Zitzi Flipper Pro Alue nr 1 Manufaturer: 2010-03-26 2:1 Korkeussäätö - Kaasujousi 6:2 Yhteenveto

Lisätiedot

Huutokauppaluettelo. Huutokauppaehdot 1 / 26. Lappeenrannan kaupungin irtaimiston huutokauppa. Tullitie 7, 53100 Lappeenranta 13.5.

Huutokauppaluettelo. Huutokauppaehdot 1 / 26. Lappeenrannan kaupungin irtaimiston huutokauppa. Tullitie 7, 53100 Lappeenranta 13.5. Huutokauppaluettelo 1 / 26 Lappeenrannan kaupungin irtaimiston huutokauppa Tullitie 7, 53100 Lappeenranta 13.5.2014 tiistaina Näyttö alkaen klo 13.00. Huutokauppa alkaa klo 15.00 Huutokauppaehdot 1. Tavaroiden

Lisätiedot

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO ORIGO 2 Origo Origo 3 ORIGO Origo on oppimista tukeva pöytä joka haluaa olla osa tärkeintä päivää. Koulupäivää. Pöytäsarja, joka on luotu täysin tulevien käyttäjiensä mukaan. Kaikenikäisten ja -pituisten

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Työtuolit Hinnat ilman arvonlisäveroa Työtuoleja jokaiseen tarpeeseen. EFG:n työtuolit ovat tunnettuja laadustaan ja hyödyllisyydestään sekä käyttäjälle että työnantajalle. Ne ovat

Lisätiedot

BOKNÄS SCANDIC. Boknäs Scandic. Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille.

BOKNÄS SCANDIC. Boknäs Scandic. Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille. Boknäs Scandic Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille. VIIMEISTELE YLÄSOKKELILLA Yläsokkelin värin voi valita 7 eri vaihtoehdosta. Jos laitat

Lisätiedot

012-04 1-paikkainen pöytä hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 16 53.29 66.08

012-04 1-paikkainen pöytä hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 16 53.29 66.08 012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 54.47 67.55 012-02 1-paikkainen pöytä, säädettävä korkeus ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760

Lisätiedot

012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760

012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 58.28 012-02 1-paikkainen pöytä, säädettävä korkeus ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

SISÄLLYS MATERIAALIT. Kannet, välitasot ja pohjat. Sivut ja laatikot. taustat. Liukuovet. ** mustaksi petsilakattu tammi. valkoinen.

SISÄLLYS MATERIAALIT. Kannet, välitasot ja pohjat. Sivut ja laatikot. taustat. Liukuovet. ** mustaksi petsilakattu tammi. valkoinen. Suositushinnasto 2013 010313 SISÄLLYS Materiaalit 2 Rakenne 3 DIMENSIO 47 elementit 4 DIMENSIO 96 elementit 5 DIMENSIO 192 elementit 6 Jalat 7 Pyörät 7 Sokkelit 7 Liukuovet 7 Laatikot 8 Irtohyllyt 8 MATERIAALIT

Lisätiedot

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan 851350 Turun kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi Marja-Liisa Wilenius PL 301 01050 TURUN LASKUT Finland TARJOUS 381883-1 02.03.2012 1/6 Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille Martelan tuotteita

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Työpisteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Työpisteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Työpisteet Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2012 - Työpisteet Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja EFG Express... 5 Työpöydät

Lisätiedot

News from Milan 2014

News from Milan 2014 News from Milan 2014 2 Slim Irony pöydät Teräsrunkoinen sivupöytä, saatavana useita eri kokoja. Slim Sissi tuoli Tuolin runko, istuin ja selkänoja ovat terästä. Saatavana lisävarusteena magneetilla kiinnitettävä

Lisätiedot

Kalustehelat. 002 Mekanismit. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 002 Mekanismit. Valaisimet. Vetimet. varusteet 81 002 Mekanismit Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Liukuoven helat Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Mekanismit GRASS nostomekanismit

Lisätiedot

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus.

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus. 1 Inspiraatio Merellä seilaava purjelaiva on spektaakkelimainen näky, joka muistuttaa ihmisen pienuudesta luonnonlakien edessä. Tämä oli suuri inspiraation lähde suunnitellessamme SPINNAKER tuolia. Tavoitteena

Lisätiedot

MYYNTIHINNASTO

MYYNTIHINNASTO MYYNTIHINNASTO 2016 4. 4. 2016 Ota rento asento ja nauti kokemuksesta Meidät on luotu liikkumaan. Savo-työtuoleissa on Savo Floating Tilt -mekanismi, joka mahdollistaa istuimen ja selkänojan liikkumisen

Lisätiedot