MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA"

Transkriptio

1 SARJA[E]

2 2 Sarja[e]

3 Sarja[e] 3 SARJA[E] Sarja[e] on enemmän kuin säilytyskaluste. Se sai alkunsa tarpeeseen perustuneesta ajatuksesta, ja lopullisessa mallissa on useita vaihtoehtoisia muotoja. Mahdollisuudet ovat loputtomat. Sinä päätät. Säilytyskaluste, kokoontumispaikka, istuinkaluste, äänieriste tai tilanjakaja. Vahvuus piilee yhdistelmässä. Joustavuus ja modulaarisuus, muotoilu ja toimivuus. MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA Sarja[e] on monipuolinen ratkaisu, joka sopii useimpiin tarkoituksiin kun kokoonnutaan spontaaneihin tapaamisiin, istuinkalusteeksi, tilanjakajaksi sekä äänieristeeksi. Useiden materiaalien ja viimeistelyiden sekä modulaarisuuden ansiosta se on myös helppo mukauttaa erilaisiin ympäristöihin ja yksilöllisiin toiveisiin. Valitse sekä ulkoasu että sisäosat, niin saat hyvin organisoidun ja toimivan säilytysratkaisun, joka on samalla hyvin suunnitelltu ja käytännöllinen. Korkean laatunsa ja klassisen siron muotoilunsa ansiosta se on myös kestävä ja helppo yhdistellä muuhun sisustukseen. Joustavana ja helposti mukautettavana se sopii erinomaisesti tehtävien ja toiminnan mukaisesti sisustettuun Next Office -työympäristöön.

4 4 Sarja[e] SINÄ PÄÄTÄT Sarja[e] on täydellinen säilytyskalustesarja, joka perustuu erikokoisiin ja -mallisiin perusyksiköihin. Niitä voi yhdistellä ja täydentää korkeus- ja leveyssuuntiin. Yksiköiden lisäksi valitset sopivimman etuosan, jalustan tai sisustuksen. Valitse erityyppisistä pintakäsittelyistä, rulo-ovista, ovista, avohyllyistä, liuku- ja vitriiniovista tai laatikoista. Voit valita sokkelin, jalat tai liikuteltavan jalustan. Moduulit voi varustaa säilytystarpeen mukaisilla, toiminnallisilla sisäosilla. Ääntä vaimentavilla taustoilla voidaan vielä minimoida äänitaso.

5 Sarja[e] 5

6 6 Sarja[e]

7 Sarja[e] 7 VALMIINA MUUTOKSEEN Yksilön, ympäristön tai tilanteen tarpeet voivat muuttua viime viikosta tähän päivään tai puolen vuoden kuluttua. Siksi Sarjan[e] osia voi lisätä tai vähenää sekä sisäosien että lisämoduulien osalta omien tarpeiden mukaan. Kaikilla kalusteen sivuilla on sama reikätaajuus, mikä antaa mahdollisimman paljon joustavuutta, jos haluat vaihtaa sisäosia tai erilaisen etuosan. Kun valitset liikuteltavan jalustan, säilytyskalustetta on tarvittaessa helppo siirtää.

8 8 Sarja[e] 2PM400 TAD 2PM400 TAD 2PMT400 TAD 2PMT400 TAD LAATIKOSTOT, SIIRRETTÄVÄ SÄILYTYSRATKAISU JA POC 2PM400 TAD 2PMT400 TAD PV62 PV62 PV63 PV63 2PM400 TAD 2PM400 TAD 2PMT400 TAD PV62 PL63 PL63 PL83 PL83 PV63 PL64 PL64 PL84 PL84 PLT63 PLT63 PLT83 PLT83 PLT64 PLT64 PLT84 PLT84 PL63/PL83 PL64/PL84 PLT63/PLT83 PLT64/PLT84 PH63 PH63 PH64 PH64 2PMT400 TAD PH63 PH64 HENKILÖKOHTAINEN SÄILYTYS 2PM400TA- D/2PMT400TAD MOBIL Tämä on erityinen yksikkö henkilökohtaiseen säilytykseen. Sen korkeus soveltuu kahdelle pystykansiolle, ja se on varustettu vetolaatikolla ja ruloovella. Lisäksi toimitukseen kuuluu hylly, vetimet, PV62 kirjeluukku, vaatekoukku, nimikyltin pidike ja neljä pyörää (joista kaksi on lukittavia). Lisävarusteena voi hankkia ylälevyn, jonka kulmat on pyöristetty, sekä ulosvedettävän riippukansiohyllyn. PL63 PL83 PV63 PL64 PL84 PV62 PL63 PL83 PH63 PV63 PL64 PL84 PH64 PLT63 PLT83 LAATIKOSTO Laatikostosta saat persoonallisen säilytyskalusteen, joka on kätevästi käden ulottuvilla. Lisäksi voit valita sisustuksen, jolla saat laatikostosta juuri tarpeisiisi sopivan. PLT63 PLT83 PLT64 PLT84 PLT64 PLT84 POC L 800 POC L 900 PH63 PH64 POC L 800 POC L 900 POC L 800 POC L 900 POC H 800 POC H 900 POC POC (Pull Out Cabinet, ulosvedettävä kaappi) sopii henkilökohtaiseksi tai kahden henkilön yhteiseksi säilytyskalusteeksi (Duo). POC on saatavana kahtena eri korkeutena: 740 mm eli pöydän korkuinen ja 1246 mm (3P), jossa on tilaa kolmelle riville A4-kansioita. Pöydän korkuinen versio antaa lisää laskutilaa työpöydän viereen. Kun avaat korkeamman 3P POC:n, saat rajattua oman tilan muusta toimistoympäristöstä. POC POC H 800 POC H 800 POC H 900 POC H 900 H W POC H W POC H DUO POC H DUO POC H W POC H DUO

9 Sarja[e] 9 TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET LIIKUTETTAVAT JALUSTAT MO-jalustassa on lukittavat pyörät, ja se on muotoiltu siten, että sen korkeus vastaa kiinteiden LSA- ja LS-kaappien korkeutta. HENKILÖKOHTAINEN SÄILYTYS On tärkeää voida rentoutua ja tietää, että henkilökohtaiset tavarat ovat varmasti turvassa. Siksi valikoimaamme kuuluu lukittavia moduuleja. Voit valita seuraavista lukoista: vakiolukko, lukituskahva riippulukkoon (ei sisällä riippulukkoa) tai koodilukko. SÄILYTYS KOULUSSA Sarja[e] tarjoaa kätevän ja toimivan säilytysratkaisun kouluympäristöihin. Sekä opettajainhuoneessa että luokassa on paljon tavaroita, joille tarvitaan järjestelmällinen ja selkeä säilytysratkaisu. Saatavana on useita erilaisia vaihtoehtoja. JOUSTAVAA SÄILYTYSTÄ Jos haluat joustavat, ulosvedettävät laatikot ja kansiotelineet, jotka helpottavat jokapäiväistä työtäsi, Sarja[e] on erinomainen valinta. Sarja ei ole kuitenkaan suunniteltu yksinomaan säilytystä silmällä pitäen - yhdistämällä laatikostoon istuintyynyn saat esimerkiksi lisäistuimen! YLÄLEVY PÖYDÄN KORKEUDELLA Laatikoston ylälevyä voi pöydän korkeuden mukaan säätää portaattomasti välillä mm. LAATIKOSTOJEN SISÄOSAT Laatikostojamme voi sisustaa monella eri tavalla. Matalampiin laatikoihin on saatavana laatikoita pikkuesineille sekä lomakelokeroita, kun taas korkeammat laatikot voi sisustaa kansiokoreilla, jotka voivat olla täysikokoisia tai puolikkaita.

10 10 Sarja[e] TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET VIILUTETTU TAUSTA Kaksipuolinen viilutettu tausta antaa säilytyskalusteille tyylikkään muotoilun sekä sisältä että ulkoa. Viilutetun taustan puulajivaihtoehdot ovat pyökki, koivu ja tammi. Voit yhdistää viilutetun taustan viilutettuihin sekä Lamine-pintaisiin säilytyskalusteisiimme - Lamine-värit ovat valkoinen sekä vaalean- ja tummanharmaa. TAKARAJOITTIMET JA KANSIOTUET Täydentämällä avohyllyjä hyllytasoilla, takarajoittimilla ja kansiotuilla saavutat parhaan mahdollisen toimivuuden. Tämän lisäksi valittavissa on myös muita sisäosia, kuten A4-kasetit ja ulosvedettävät muoviselkämykset. TAUSTAPANEELI Kätevän taustapaneelin avulla on helppo luoda oma yksilöllinen malli tai uusia kaapin takaosa. Taustapaneelista on saatavana useita eri viimeistelyjä. (Lamine, korkki, harmaa tai kankaalla verhoiltu). Vinkki: Korkkipaneeli toimii erinomaisesti ilmoitustauluna. VAAKA- TAI PYSTYASENNOSSA Sarjaan[e] on saatavana omat moduulit asiakirjasäilytykseen vaaka-asennossa (L kuten landscape/vaaka) tai pystyasennossa (P kuten portrait/ pysty). Valitse säilytystarpeen mukaan, niin säilyttimeen jää mahdollisimman vähän hukkatilaa. Molemman säilytystavan moduulit ovat yhteensopivat, ja niitä voi myös yhdistellä toisiinsa. SÄILYTYSKALUSTE RIIPPUKANSIOILLE - FF Riipukansioiden avulla saat aikaan hyvin organisoidun ja selkeän säilytysratkaisun. Sarjassa[e] on uusin kansiokehysjärjestelmämme. Kansiokehys on saatavana sisäosana ovilla ja ruloovilla varustettuihin säilyttimiin sekä etulevylliseen vetolaatikkoon. ULOSVEDETTÄVÄT LIUKUKISKOT LISÄVARUS- TEINEEN Ulosvedettävät liukukiskot kansio- ja riippukansiokoreihin; apuvälineet, kuten laatikot pikkuesineille, lomakelokerot ja cd-telineet, helpottavat sisustuksen toteuttamista juuri sinun tarpeidesi mukaan.

11 Sarja[e] 11 HYLLYT LATERAALIKANSIOILLE Jauhemaalatusta pellistä valmistetusta riippukansiohyllystä on saatavana leveydet 800, ja mm. Tämä hylly sopii hyvin myös riippukansioille, jotka ripustetaan hyllyn alle. HILJAINEN JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN SÄILYTYSLAATIKKO - FD Re:fill-laatikko FD on hellävarainen säilytin. A4-kokoinen laatikko on pehmeä ja hiljainen muita materiaaleja vasten, mikä vähentää melua. Pehmeän materiaalin ansiosta laatikko ei myöskään naarmuta sisusta. Laatikko on Re:fill-materiaalia, jonka ympäristövaikutukset ovat vähäisiä, koska se sisältää 40 % kierrätettyä kangasjäännöstä, 40 % sidekuitua ja 20 % PET-muovia. JALAT, PYÖRÄT TAI SOKKELI BA-muovisokkeli tai BAM-metallisokkeli helpottavat lattian siivousta, jalkasokkeli antaa huomattavasti ilmavamman vaikutelman. Uudesta metallijalustastamme on saatavana samat värit kuin pöydän jaloista valkoinen ja hopea. Jos haluat pystyä siirtelemään säilytyskalusteita, voit myös valita liikuteltavat jalustat.

12 12 Sarja[e] PYSTYRULO-OVI - TA Tämä pystyrulo-ovi on varustettu jarrulla, jotta vältetään oven putoaminen sormille. Rulo-ovi on saatavana puisena ja muovisena, ja sen vetimien väritys sopii hyvin muuhun rulo-oveen. Säilytyskalusteen toimitukseen sisältyy lukko. ULKOPUOLINEN OVI - DO Tämän ulkopuolisilla ovilla varustetun etuosan avautumiskulma on peräti 270. Avautumiskulma antaa täyden joustavuuden sisäosien valintaan. Huomaa, että yksiovisissa ratkaisuissa on vakiona saranat oikealla. Siksi on tärkeää, että vasenkätisen oven halutessasi ilmoitat siitä tilausta tehdessäsi. LAATIKOSTO - FF Laatikosto FF on suunniteltu A4-kokoisten riippukansioiden säilytykseen. Siinä on useita älykkäitä toimintoja, kuten ulosvedettävät liukukiskot, kallistuksenesto ja kiinnivetävät laatikot. Mukana toimitetaan luonnollisesti lukko. LUKOLLINEN VAAKARULO-OVI - TAH Tämä lukollinen vaakarulo-ovi on saatavana sekä puisena että muovisena, ja vetimet ovat hyvin sopusoinnussa muun rulo-oven kanssa. LUKOLLISET LIUKUOVET - SDI Liukuovien mukana toimitetaan lukot, ja ovet kulkevat piilotetun alumiinikiskon varassa. Voit valita haluamasi vetimet. LAATIKKOMODUULI Uusi 800 mm:n lukollinen moduuli tarjoaa enemmän vaihtoehtoja ja joustavuutta. Voit käyttää sitä lisälaatikkona tai sijoittaa sen suoraan haluamasi jalustan tai sokkelin päälle. Valitse joko Lamine tai viilu ja haluamasi vedin.

13 Sarja[e] 13 MATERIAALI VETIMET LAMINE Valkoinen VIILU Koivu HANDZ Upotetut vetimet, lakattua muovia. Saatavana hopeanvärisenä, mustana tai valkoisena. Voit tehdä lisää värivalintoja valitsemalla lisävarusteeksi mukautetun vetimen. HANDZ-vetimet sopivat liukuoviimme. HAND 1 Tämä tyylipuhdas vedin on valmistettu muovista ja pinnoitettu hopeanharmaalla metallilla, ja sen reikien väli on 128 mm. Vaaleanharmaa Pyökki HAND 2 Tämä siisti vedin on hopeanharmaata metallia, ja sen reikien väli on 128 mm. Tummanharmaa Tammi HAND 3 Vetimen reikien etäisyys on 128 mm, ja se on valmistettu hopeanharmaasta metallista ja mustasta muovista. Pyökki PLUSHAND Tämän vahvan, tummanharmaan muovivetimen reikien etäisyys on 128 mm. Koivu HAND E Nämä reilut vetimet on valmistettu tummanharmaasta muovista. Huomaa, että niitä ei voi käyttää lasiovien kanssa. Tammi

14 14 Sarja[e] RUNGOT/MODUULIT Valinnanvaraa on runsaasti. Voit valita eri leveyksistä, korkeuksista ja syvyyksistä. Kaikkiin moduuleihin voi valita erilaisia pintakäsittelyjä jotta löytäisit ympäristöön ja muuhun sisustukseen parhaiten sopivan ulkoasun. Voit valita valkoisen, vaaleanharmaan, tummanharmaan tai tammen, pyökin tai koivun värisen Laminen, tai tammi-, pyökki- tai Syvyys 400 O DO DO D1 koivuviilun. Saatavana on myös erityyppisiä ja muotoilultaan ja toiminnaltaan erilaisia etuosia. Rulo-ovi joko pystysuunnassa (leveys mm) tai vaakasuunnassa (leveys mm), tilaa säästävät liukuovet tai ovet, joilla on suuri avauskulma. Kaikkiin oviin on helppo yhdistää erilaisia vetimiä tai lukkoja. Syvyys 330 D2 D4 Syvyys 400 WDO 131 O TA DO DO2 D/FF OD TAD DOD GDO * 394 SDI D2 D4 D8 1P 660 2L 800 * 788 2P 916 2PD L P L **** * P P BA/BAM BAH 160 LS/LSA MO/BSC Leveys 400 Leveys 600 Leveys 800 HUOMAA KD SDI -säilytyskalusteet toimitetaan asentamattomina, kokoaminen ja paikalleen asennus sisältyvät hintaan. Suurprojekteissa, joissa kaapit tulee asentaa toimituksen yhteydessä, tulee ottaa yhteys asiakaspalveluun asennuksen ja toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi.

15 Sarja[e] 15 RUNGOT/MODUULIT Syvyys 400 O OC GDO TAH DO FF DO3 SDI O TAH DO3 SDI D 2,3,4,6,8,12 SDI SDI Leveys Leveys ** 1000 ** 1000 *** 1000 Bredd Leveys * ** *** **** Leveys Saatavana myös syvyys 330 Saatavana 2, 3, 4, 6, 8 ja 12 laatikolla varustettuna. Saatavana myös versio, jonka yläosassa on kirkas lasi ja alaosassa puinen etuosa (DOG). Saatavana myös syvyys 600 (WDO) SARJA[E] SÄILYTYS JA SIIRRETTÄVÄ SÄILYTYSRATKAISU RUNKO Sivut, laatikot, ovet: 16 mm hyllyt, ylälevyt: 20 mm - lastulevy puuviilulla ja massiivisella reunalistalla (tammi, pyökki, koivu). Lamine (valkoinen, vaalean- tai tummanharmaa). JALUSTA Sokkeli (BA), jossa on ulosvedettävät, säädettävät tukijalat. Sokkeli (BAH) puuta. Alaosa (BAM) metallia (hopeanvärinen tai valkoinen). Runko pyöreillä jaloilla (LS) tai metallisilla nelikulmaisilla jaloilla (LSA, hopeanväriset tai valkoiset). Siirreltävä, hopeanvärinen tai valkoinen metallijalusta (MO), jossa lukittavat pyörät. MODUULIJÄRJESTELMÄ P (pysty) ihanteellinen A4:lle pystyasennossa, L (vaaka) ihanteellinen A4:lle vaaka-asennossa. LISÄVARUSTEET Hyllyt, kansiokorit, lomakelokerot, kansiot, hyllyt lateraalikansioille, A4-kasetit, kansiotuet, pysäytyskaaret, postilokerot, laatikosto ym. Selkämykset puukuvioin tai kangaspäällysteisinä ym. MITTAKAAVA 1:100. YKSIKKÖ mm. * = Saatavana myös erityisen kestävä Lamine -viimeistely (pyökki, koivu ja tammi), puuta muistuttava pintakäsittely

16 KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/ /1405 KAIKKI OIKEUDET MUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO ORIGO 2 Origo Origo 3 ORIGO Origo on oppimista tukeva pöytä joka haluaa olla osa tärkeintä päivää. Koulupäivää. Pöytäsarja, joka on luotu täysin tulevien käyttäjiensä mukaan. Kaikenikäisten ja -pituisten

Lisätiedot

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Yhdistele. Ja valitse vapaasti. Etsi kaikkein sopivin sohvapöytä. Tilaan. Tehtävään. Ja tunnelmaan. Sijoittelu sohvan, jakkaran tai nojatuolin kanssa. Ryhmälle tai yksittäiselle

Lisätiedot

LUONNOLLISTA MUOTOILUA

LUONNOLLISTA MUOTOILUA TRIXAGON 2 Esencia Trixagon 3 TRIXAGON Luonnossa esiintyy kuusikulmioita lumihiutaleissa, mehiläisvahakennoissa ja kilpikonnan kuoressa. Se on luonnon pinta-alaa tehokkaimmin hyödyntävä muoto, jota voi

Lisätiedot

Tuotekortit SÄILYTTIMET

Tuotekortit SÄILYTTIMET Tuotekortit SÄILYTTIMET KOMBI 2709 Kaapit Leveys 800 mm, syvyys 426 mm, korkeus 403 mm. Pystylistat 1250 ja 1985 mm. Vaakalistat 1850 ja 2500 mm. Hyllyt Leveys 800 mm, syvyys 305 mm, paksuus 22 mm. Listat:

Lisätiedot

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava Tavaralle kuin tavaralle oma paikka Erilaiset hyllyt ja kaapit ovat tarpeen, jotta järjestys säilyy työpaikalla. Valikoimamme on runsas ja monipuolinen, joten esittelemme tällä aukeamalla tuoteperheet

Lisätiedot

S A R J A [ E ] O N E

S A R J A [ E ] O N E SARJA[E] ONE 2 Sarja[e] one Sarja[e] one 3 SARJA[E] ONE Sarja[e] one tarjoaa useita vaihtoehtoja ja runsaasti valinnan vapautta oman ratkaisusi luomiseen. Sarjaa[e] one on laajennettu lisäämällä vielä

Lisätiedot

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Magiassa on teräsprofiilit ja samanväriset teräskiskot. Oven vedin osana profiilia. Oven mukana tulee yläkiskoon asennettava oven paikoitin. Valkoinen Hopea

Lisätiedot

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 36 37 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Kirkas peili & tumman harmaa kalvolasi s. 44 38 39 Ovet: Kalusteliukuovi

Lisätiedot

CARITA-PÖYDÄT. Carita-pöydät 3

CARITA-PÖYDÄT. Carita-pöydät 3 CARITA-PÖYDÄT 2 Carita-pöydät Carita-pöydät 3 CARITA-PÖYDÄT On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Säilyttimet EFG Pulse -säilyttimet, ovikaapit ja vetolaatikot 24/05/2018 EFG014689

Säilyttimet EFG Pulse -säilyttimet, ovikaapit ja vetolaatikot 24/05/2018 EFG014689 EFG014689 EFG Pulse -säilyttimet, ovikaapit ja vetolaatikot EFG Pulse on laaja ja monipuolinen säilytinsarja. Moderni muotoilu ja toiminnallisesti joustava. Voidaan sijoittaa seinän viereen, avotilaan

Lisätiedot

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city Sarja[f] city 2 Sarja[f] city Sarja[f] city Sarjan[f] city-pöydissä on klassiset nelikulmaiset jalat, hyvin toimivat tasot ja persoonalliset ominaisuudet. Olemme laajentaneet ajatteluamme kehysten ulkopuolelle

Lisätiedot

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET SARJA[T] 2 Sarja[T] Sarja[T] 3 SARJA[T] Joustava Sarja[T] on suunniteltu, jotta kaikki voisivat luoda oman optimaalisen työpisteensä joka samalla sopii kokonaisuuteen. Näin sekä yksilö että ryhmä saavat

Lisätiedot

PÖYTÄSARJA KAIKKIIN KOKOUKSIIN

PÖYTÄSARJA KAIKKIIN KOKOUKSIIN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Luomme arvoa yhdessä. Uusia ideoita syntyy ja jotain ainutlaatuista luodaan silloin, kun kokoonnumme. Multicom-pöytäsarjan älykkäät ratkaisut edistävät luovuutta ja vuorovaikutusta.

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

TARVIKETIETO syyskuu 2013 voimassa 31.10.2015 asti korvaa RT X78/662.3-38113 1 (6)

TARVIKETIETO syyskuu 2013 voimassa 31.10.2015 asti korvaa RT X78/662.3-38113 1 (6) RT CAD -kirjastot TARVIKETIETO syyskuu 2013 voimassa 31.10.2015 asti korvaa RT X78/662.3-38113 1 (6) RT 38439 552.3 Talo 2000 662.3 Talo 90 X78 laboratorio- ja terveyden... SfB Laboratoriokalusteet Is-Vet

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA SCANDINAVIA ON AJATON KLASSIKKO. PUHTAAT, PELKISTETYT MUODOT JA MONIPUOLISET YHDISTELY- MAHDOLLISUUDET HELPOTTAVAT SISUSTUSIDEOIDEN TOTEUTTAMISTA. YLLÄTYS ON SIINÄ, MIKÄ

Lisätiedot

RT 38564 Tuotetieto 1 Tuotetieto syyskuu 2014 voimassa 31.10.2016 asti korvaa RT X76/641-38274 1 (6)

RT 38564 Tuotetieto 1 Tuotetieto syyskuu 2014 voimassa 31.10.2016 asti korvaa RT X76/641-38274 1 (6) RT 38564 Tuotetieto 1 Tuotetieto syyskuu 2014 voimassa 31.10.2016 asti korvaa RT X76/641-38274 1 (6) RT 38564 533 Talo 2000 641 Talo 90 X76 SfB KIINTO- JA SIIRTOHYLLYT TOIMISTOLAATIKOSTOT JA -KAAPIT PIIRUSTUSLAATIKOSTOT

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS ON JOUSTAVA, RYHMÄN KESKEN JAETTAVA PENKKIRATKAISU, JOKA MUKAUTUU YKSILÖILLE. TASAPAINOINEN ÄÄNIYMPÄRISTÖ JA OMAA TILAA Polaris tarjoaa yhdessä erilaisten pöytäseinäkkeiden

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015. sis. alv 24%

HINNASTO 1.6.2015. sis. alv 24% HINNASTO 1.6.2015 sis. Vitriini Materiaalit: Kannet, välikannet ja -hyllyt ja pohjat: Pystyosat ja taustat: Umpiovet: Lasiovet: Laatikot: Koivu-/pähkinä-/pyökkiviilutettu tai pähkinäväriin petsattu koivuviilu

Lisätiedot

IDO LIGHT VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU UUSI KALUSTESARJA

IDO LIGHT VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU UUSI KALUSTESARJA IDO LIGHT VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU UUSI KALUSTESARJA VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU IDO Light IDO Light on uusi kalustesarja, jonka pelkistetty ja ajaton muotoilu on suunniteltu vastaamaan

Lisätiedot

BOKNÄS SCANDIC. Boknäs Scandic. Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille.

BOKNÄS SCANDIC. Boknäs Scandic. Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille. Boknäs Scandic Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille. VIIMEISTELE YLÄSOKKELILLA Yläsokkelin värin voi valita 7 eri vaihtoehdosta. Jos laitat

Lisätiedot

Nimike Yks Määrä Hinta/yks

Nimike Yks Määrä Hinta/yks Juhani Ahon koulu, 1. vaihe - kalusteiden värien tulisi sopia sisätilojen värisunnitelmaan - hallinnon ja henkilöstön tiloissa 50-luvun tyyli voi tulla esille Nimike Yks Määrä Hinta/yks Kellari, 01 Tsto

Lisätiedot

TIETOVERKOT HETEL 2015 / 2016

TIETOVERKOT HETEL 2015 / 2016 TIETOVERKOT 2015 / 2016 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 19" Ristikytkentäkaapit metalliovella 4 19" Ristikytkentäkaapit lasiovella 5 19" Ristikytkentäkaapit verkko-ovella 6 19" Ristikytkentärungot 7 Lisävarusteet

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart.

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart. K A I K E N V O I T E H D Ä F I K S U M M I N L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Smart Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT

MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT Kun kaikki on järjestyksessä, arkikin sujuu helpommin. Nixi-liukuovijärjestelmällä ratkaiset kodin kaikki säilytykseen liittyvät ongelmat tyylillä. Kodin sisustuksen viimeistelevät

Lisätiedot

gryning kalusteet kalusteet gryning

gryning kalusteet kalusteet gryning Gryning kalusteessa saat modernin klassillisen tyylin. Yksitysikohdat jotka yhdistävät klassilliset ja uudenaikaisen hienot linjat. Kauniit ja aidot materiaalit yhdistetään tarkoin valittuihin yksityiskohtiin.

Lisätiedot

Bondo ATTENTION TO DETAIL

Bondo ATTENTION TO DETAIL Bondo ATTENTION TO ETAIL BONO Bondo on tanskalainen tuotemerkki, joka on nyt saatavissa ensimmäistä kertaa Suomen markkinoilla. Kaikki, mitä pidetään tyypillisenä tanskalaisena muotoiluna, on tyypillistä

Lisätiedot

EFG Express Mallisto 2015

EFG Express Mallisto 2015 EFG Express Mallisto 2015 EFG Express 2015 Sisällysluettelo Täydentävät tiedot Toimitusaikakonsepti, Materiaalit ja värit 3 Työpöydät Pöydän kannet 4 Työpöytien rungot, EFG Izi Effect 5 Istuma-seisomapöytien

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart.

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart. K A I K E N V O I T E H D Ä F I K S U M M I N L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Smart Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 www.gaalakeittiot.fi Kaikkialle kotiin Eteiseen Eteinen on kotisi käyntikortti. Hyvin suunnitellussa eteiskalustuksessa löytyy luontevasti paikka kengille,

Lisätiedot

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät 1/19 Päivitetty 24.11.2014 A A1 Tuoteryhmä TOIMISTOKALUSTEET (vertailupisteet max 10 pistettä/tuote siten, että edullisin tarjottu hinta saa 10 pistettä) Työpöytä, sähkösäätöinen Standardin EN527-1:2011

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND SUUNNITTELUOHJEET RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET LASTEN KORKEAT TUOLIT Woodin korkea Otto-tuoli on muotoilultaan ergonominen sekä tukeva ja lapsen on turvallista nousta sille istumaan. Sekä lasten

Lisätiedot

19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA

19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA Tietoverkkotuotteet 19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA Kaapin leveys 600 mm Kaapin leveys 800mm Kaappirunko, jossa katto, sivut/takaseinä, ovi ja sokkelikulmat. Kaapin ovi on standardina varustettu lukolla.

Lisätiedot

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA Liikkeen inspiroima istumapaikka. Aaltoilevuutta. Jännittävä lainehdinta. Joka kutsuu keskusteluun. Yhteiseen hetkeen. Tai omaan aikaan. Ansaittuun lepoon. Luonnollinen muoto

Lisätiedot

(1000 X 400 X 2000) LASIVITRIINI OTSALAUDALLA OTSALAUTAOSASSA VOI OLLA LOISTEVALO TAI HALOGEENISPOTIT MYÖS MUITA KOKOJA (1000 X 400 X 2000)

(1000 X 400 X 2000) LASIVITRIINI OTSALAUDALLA OTSALAUTAOSASSA VOI OLLA LOISTEVALO TAI HALOGEENISPOTIT MYÖS MUITA KOKOJA (1000 X 400 X 2000) LASIVITRIINI TAUSTA VOI OLLA MYÖS PEILIÄ SAATAVANA MYÖS ILMAN LIUKUOVIA HYLLYT PORTAATTOMASTI SÄÄDETTÄVISSÄ YLÄLEVYSSÄ VOI OLLA MATALAT HALOGEENISPOTIT (1000 X 400 X 2000) LASIVITRIINI OTSALAUDALLA OTSALAUTAOSASSA

Lisätiedot

WB-työpöydät. 5years. 2years

WB-työpöydät. 5years. 2years WB-työpöydät WB-työpöydät on suunniteltu vaativiin kokoonpanoympäristöihin. Pöytien perusajatuksena on yksinkertaisuus ja hyvä ergonomia, joiden ansiosta yksittäisen työpöydän voi muokata useisiin eri

Lisätiedot

AINUTLAATUINEN TUOLIPERHE

AINUTLAATUINEN TUOLIPERHE EMBRACE Embrace 3 EMBRACE Valmistaudu halaukseen, jonka sinulle antaa Embrace. Uudentyyppinen tuoli. Muotoiltu huolella ja harkiten. Tunteella. Ei ainoastaan erilaisiin kokouksiin, vaan myös vieraiden

Lisätiedot

Kaapistot ja senkit. Kevätkampanja Kuva ja mitat Kuvaus Tuotekoodi Värit ja hinnat KA1711

Kaapistot ja senkit. Kevätkampanja Kuva ja mitat Kuvaus Tuotekoodi Värit ja hinnat KA1711 1 Kaapistot ja senkit KA1711 L 78 K 60 S 39 cm Mup-kaappi koostuu Iso- MiniMup kaappirungosta, irtohyllystä, kahdesta ovesta ja sokkelista, 45500 49600 40100OIK 40100VAS Valkoinen 487 Nyt 389,60 KA1719

Lisätiedot

SUOMI VIKA TURVALLISUUS

SUOMI VIKA TURVALLISUUS SUOMI TURVALLISUUS Kaikki pöytälevyt, pukkijalat ja jalusta on testattu ja hyväksytty enintään 50 kg:n kuormitukselle. Käsittele karkaistua lasia varovasti! Vaurioitunut reuna tai naarmuuntunut pinta voi

Lisätiedot

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä!

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! www.softroll.fi Mallisto MALLI 1 MALLI 2 MALLI 3 MALLI 5 kirsikkakehys tapetoitu levy punainen kehys kirkas peili alumiinin värinen kehys

Lisätiedot

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5 OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Pöytä, joka soveltuu älykkään muotoilunsa ansiosta moniin tarkoituksiin. Omaan työhön. Spontaaneihin keskusteluihin. Suunniteltuihin kokouksiin. Virkistävää materiaalien

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

Happy D ja Happy D2 VÄRIKARTTA - HAPPY D VÄRIKARTTA - HAPPY D2 HINTARYHMÄ 1: HINTARYHMÄ 1: Eurooppalainen tammi -52. Pellava -75

Happy D ja Happy D2 VÄRIKARTTA - HAPPY D VÄRIKARTTA - HAPPY D2 HINTARYHMÄ 1: HINTARYHMÄ 1: Eurooppalainen tammi -52. Pellava -75 ja Happy D2 VÄRIKARTTA - HAPPY D VÄRIKARTTA - HAPPY D2 HINTARYHMÄ 1: HINTARYHMÄ 1: Korkea kiilto valkoinen -22 Korkea kiilto valkoinen -22 Eurooppalainen tammi -52 Pellava -75 HINTARYHMÄ 2: HINTARYHMÄ

Lisätiedot

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,-

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,- WEGA 1/2006 Toimitukseen sisältyy vakiona krominen palkki- ja nuppivedin. Wega toimivia kalusteita pieneen kylpyhuoneeseen Wega-kalustesarja tarjoaa korkealaatuista toimivaa muotoilua. Valittavana on kaksi

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTOLO: Pähkinäpuiset Tiffany kalusteet. s. 2-4 Valkoiseksi lakatut Tiffany kalusteet. s. 5-7

SISÄLLYSLUETTOLO: Pähkinäpuiset Tiffany kalusteet. s. 2-4 Valkoiseksi lakatut Tiffany kalusteet. s. 5-7 TIFFNY HINNASTO 2014 Pähkinäpuiset ja valkoiseksi lakatut Tiffany olohuoneen- ja ruokailutilojen kalusteet. SISÄLLYSLUETTOLO: Pähkinäpuiset Tiffany kalusteet. s. 2-4 Valkoiseksi lakatut Tiffany kalusteet.

Lisätiedot

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea.

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea. Intro IN 25 maitolasi, kehysovi valkoinen (589 ), IN 22 maitolasi, kehysovi valkoinen (429 ) sekä IN 27 maitolasi, kehysovi valkoinen (289 ), vetimet ja jalat alumiini Trendinä sisustus kasvaa edelleen.

Lisätiedot

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Column Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Hintakuvasto TwinColumn sivu -1- TwinColumn II videoneuvotteluun sivu -2- TwinC lisätarvikkeet sivu -3- Kiinnikkeet sivu -4- TwinColumn Double 2-puolinen

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA WORKSPACE SOLUTIONS LEIA KAIKKI HALUAVAT OLLA LEIAN YSTÄVIÄ. SE ON LEIKKISÄ, LUOVA TUOLI, JOSTA ON HELPPO PITÄÄ. TOIMIVA KOKOUSTUOLI, JOKA ON HELPPO SIJOITTAA SUURIIN TAI PIENIIN RYHMIIN, SEKÄ PINOTTAVA

Lisätiedot

6000 & 8000 6000 & 8000 3

6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000&8000 2 6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000 & 8000 8000-työtuoli on muotoilultaan samanlainen kuin 6000, ja monet niiden osista ovat samanlaiset. Niiden erona on keinutoiminto. 8000-mallissa on Synkron-keinu,

Lisätiedot

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin. TwinColumn TwinColumn Rec REP, Com TwinTouch MultiColumn

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin. TwinColumn TwinColumn Rec REP, Com TwinTouch MultiColumn Column Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Hintakuvasto TwinColumn TwinColumn Rec REP, Com TwinTouch MultiColumn multimediavaunut edulliset näyttövaunut erikoismallit kosketusnäytöille Nelikko

Lisätiedot

Työpöytä Sarja[f] F168 SSA. Säilytys Sarja[e] 2P800 SD, 1P800 O, 1P800 TA. Lattiaseinäke Rezon RZ80M4. Työtuoli 9000, 9334.

Työpöytä Sarja[f] F168 SSA. Säilytys Sarja[e] 2P800 SD, 1P800 O, 1P800 TA. Lattiaseinäke Rezon RZ80M4. Työtuoli 9000, 9334. sarja[f] sarja[f] Sarja[f]:ssä kiinnittyy huomio ensimmäiseksi 50 mm paksuun kevytlevyyn ja nelikulmaisiin jalkoihin, jotka ovat joko T:n muotoiset tai sijoitettuina nurkkiin erityisiä muotoilupiirteitä,

Lisätiedot

Valmistettu Suomessa. www.rintaluoma.fi. Tasot ja sohvapöydät 4. s

Valmistettu Suomessa. www.rintaluoma.fi. Tasot ja sohvapöydät 4. s Valmistettu Suomessa LAADUKKAAT KOTIMAISET GISA ja ANNIINA-SARJAT www.rintaluoma.fi GISA ANNIINA SÄILYTYSKALUSTEET 2. s KirjoituspöydäT 3. s Tasot ja sohvapöydät 4. s HYLLYSTÖKOMPONENTIT 5. S Lastensänky

Lisätiedot

DOORIT...ja kaikki järjestyy! by Säilytysjärjestelmä HINNASTO 2012 www.masku.com Saranaovikaappien rungot, korkeus 236 cm, syvyys 59 cm Kpl Väri Tuotekoodi Ovh. EUR, alv. 23 % Valkoinen, leveys 50 cm 21300381

Lisätiedot

TEKNISIÄ OMINAISPIIRTEITÄ SPEED

TEKNISIÄ OMINAISPIIRTEITÄ SPEED TEKNISIÄ OMINAISPIIRTEITÄ SPEED Fourth Circle tuote info no. 1 1 P a g e Rakenteelliset sivupaneelit (STRUCTURAL SIDE PANELS) Rakenteelliset sivupaneelit ovat E1 standardin mukaisesta puusta valmistettua

Lisätiedot

Siirtohyllyt Kiintohyllyt ja -kaapit Laatikostot

Siirtohyllyt Kiintohyllyt ja -kaapit Laatikostot Siirtohyllyt Kiintohyllyt ja -kaapit Laatikostot Siirtohyllyt siirtohyllyt mahdollistavat pieneenkin tilaan toimivan säilytysjärjestelmän. Muuttamalla kiinteät hyllyt siirtohyllyiksi saadaan jopa kaksi

Lisätiedot

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. OSTOAPU EKET -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi Säilytysjärjestelmien materiaalit Järjestys muuttaa kotiisi Oman elämäsi näköinen ratkaisu Suomen suurimpiin liukuovi- ja säilytysjärjestelmien valmistajiin kuuluva Kirena toteuttaa asiakkaiden pieniä

Lisätiedot

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden S U O M I KVARTAL SUUNNITTELU: IKEA of Sweden MITAT: 1-urainen verhokisko 140 cm, 3-urainen verhokisko 140 cm. Ylä- ja alatukilista 60 cm. HYVÄ TIETÄÄ: Valitse seinä-/kattomateriaaliin sopivat ruuvit/tulpat.

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää.

Elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää. V a a t e s ä i l y t y k s e n u u s i a i k a L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Smart Storing :: Tuoteluettelo 1. smartstoring_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 11.9.2006 14:04:38

Tuoteluettelo. Smart Storing :: Tuoteluettelo 1. smartstoring_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 11.9.2006 14:04:38 Tuoteluettelo Smart Storing :: Tuoteluettelo 1 smartstoring_tuoteluettelo_fi_6.indd 1 11.9.6 14:04:38 M01 M04 Muunto-paneeli 2 t 3 t 4 Vaatetangot 5 Yleispidikkeet 6 leveys mm syvyys mm leveys mm syvyys

Lisätiedot

Laatikostot. Monikäyttöiset laatikostot. Aina siellä missä työsikin on. Tehokasta varastointia ja valvontaa

Laatikostot. Monikäyttöiset laatikostot. Aina siellä missä työsikin on. Tehokasta varastointia ja valvontaa Monikäyttöiset laatikostot Aina siellä missä työsikin on Koska työskentely ei aina tapahdu samassa paikassa, tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia laatikostoja moniin tarkoituksiin. Voit kiinnittää saman

Lisätiedot

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %)

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %) Muut Sovella tuotteet Vaatteiden ripustaminen Housunkannatin naulakkoon, kpl pss,0 Tuuletusteline Tamppausteline 0 0 Naulakko, koukkua, 0 Naulakko, koukkua,00, 0, 0 0 Vaatteiden kannatinputki,, sinkitty,0

Lisätiedot

ARK 4 Huonekorttiselostus

ARK 4 Huonekorttiselostus ARK 4 Huonekorttiselostus NÄS A-kulma Pieneläinklinikka Satakunnankatu 23, Finnpark Oy tekijä Jarmo Viljakka JV 30.10.2009 tarjouspyyntöjä varten JV RAKENNUSKALUSTEET, -VARUSTEET JA LAITTEET 3 1 Yleistä

Lisätiedot

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen kaikki tuotteet sis. alv. 24% 1960 design Risto Halme Pöytien ja tuolien rungot koivua ja kannet ja istuimet koivuvaneria. Tuolin istuin on muotoon puristettua tammiviilutettua koivuvaneria ja kädensija

Lisätiedot

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 1(8) HOIVAKALUSTEET RYHMÄ 1: Sohvat ja nojatuolit Tarjoaja Tarjoaja Tarjoaja Pos. Kaluste: Määrä: Kinnarps Oy Lekolar-Printel Oy Martela Oyj 1

Lisätiedot

ASENNUS- JA HOITO-OHJE

ASENNUS- JA HOITO-OHJE 3/2008 SENNUS- J HOITO-OHJE SEVEN D- Kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo IDO Seven D-kylpyhuonekalusteet sennuslistan mittatiedot Seven D kaappiasennusta koskeva yleisohje: - asennuslistan kiinnittäminen

Lisätiedot

Cuisio-lusikkalokerikot (Nimikeryhmä 02110)

Cuisio-lusikkalokerikot (Nimikeryhmä 02110) UUTUUKSIA 2012 Cuisio-lusikkalokerikot (Nimikeryhmä 02110) Lokerikon materiaali on läpikuultavaa muovia. Lokerikot kootaan kolmesta erilevyisestä elementistä, jotka on yhdistetty toisiinsa alumiiprofiililla.

Lisätiedot

LiuneDoor. asumiseen TUO SISUSTUKSEEN VAPAUDEN

LiuneDoor. asumiseen TUO SISUSTUKSEEN VAPAUDEN LiuneDoor Extraneliöitä asumiseen TUO SISUSTUKSEEN VAPAUDEN Johdanto 1 Liune Door 2 Sisustuksen unelma 3 Liune Door oviratkaisulla lisätilaa asumiseen 4 D3 valkoinen sileä mdf 4 D4 valkoinen jyrsitty 3-peiliovi

Lisätiedot

19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA

19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA TIETOVERKOT HETEL 1 19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA Kaapin leveys 600 mm Kaapin leveys 800mm Kaappirunko, jossa katto, sivut/takaseinä, ovi ja sokkelikulmat. Kaapin ovi on standardina varustettu lukolla.

Lisätiedot

Esikasattu LK Sekoitusryhmäkaappi LL VS

Esikasattu LK Sekoitusryhmäkaappi LL VS LK Sekoitusryhmäkaappi LL VS Esikasattu LK Sekoitusryhmäkaappi LL VS Rakenne LK Sekoitusryhmäkaappi LL VS LK Sekoitusryhmäkaappia LL VS käytetään, kun halutaan peittää LK Jakotukki RF ja LK Jakajasekoitusryhmä

Lisätiedot

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. OSTOAPU EKET -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

ÄLYKKÄITÄ RATKAISUJA VAIHTELUN VUOKSI

ÄLYKKÄITÄ RATKAISUJA VAIHTELUN VUOKSI NEXUS 2 Nexus Nexus 3 NEXUS Nexus-pöytäsarja on luonnollinen osa työympäristöä. Kätevä yksilön ja ryhmän tilojen yhdistäjä. Yhteen kytkettynä tai erillisenä pöytänä. Sinun työpöytäsi. Minun henkilökohtainen

Lisätiedot

Kuvatelineet. Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet

Kuvatelineet. Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet Kuvatelineet Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet Quick-Up Roll Basic Edullinen Roll-Up markkinointikampanjoihin Quick-Up Roll Basic 85 Versiot: Basic 85 Materiaali: Alumiini ja muovi Pystytys koko: pakkauskoko:

Lisätiedot

ASENNUS- JA HOITO-OHJE

ASENNUS- JA HOITO-OHJE 03/2005 ASENNUS- JA HOITO-OHJE TREND- Kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo TREND-kylpyhuonekalusteet Asennuslistan mittatiedot laatikollisille TREND alakaapeille 600/900/1200x500x485 mm 2 Kaapin asennus

Lisätiedot

YMPÄRISTÖTUKKU. Paloturvalliset myymäläkaapit. Asiakasystävällisyyttä ja paloturvaa samassa kaapissa.

YMPÄRISTÖTUKKU. Paloturvalliset myymäläkaapit. Asiakasystävällisyyttä ja paloturvaa samassa kaapissa. Paloturvalliset myymäläkaapit. Asiakasystävällisyyttä ja paloturvaa samassa kaapissa. SECURA PALOTURVA MYYMÄLÄKAAPIT. Valmistusta jo 60 vuoden kokemuksella. Turvallisuutta ja näyttävyyttä, kemikaalien

Lisätiedot

ARTTELIPUU. Suunnitteluopas

ARTTELIPUU. Suunnitteluopas ARTTELIPUU Suunnitteluopas Arttelipuun keittiöt Arttelipuu on pienehkö keittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita valmistava puusepänverstas. Arttelipuun toiminnan perusajatus on valmistaa hyvistä materiaaleista

Lisätiedot

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista KALUSTETIEDOT Etusarjat Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Muotoon valettu polyuretaani. Kiiltävä monikerros Runko maalaus Peilikaapit Rungon ulkopuoli Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Korkeapainepuristettu

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Good Living :: Tuoteluettelo 1. goodliving_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 7.9.2006 13:54:00

Tuoteluettelo. Good Living :: Tuoteluettelo 1. goodliving_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 7.9.2006 13:54:00 Tuoteluettelo Good Living :: Tuoteluettelo 1 goodliving_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 7.9.2006 13:54:00 Muunto-paneeli 2 Avohyllykkö 2 Matalat laatikostot 3 Matalat kaapit 4 Korkeat laatikostot 5 Korkeat

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS SPACE

WORKSPACE SOLUTIONS SPACE WORKSPACE SOLUTIONS SPACE SPACE-SARJALLA EI OLE ALKUA EIKÄ LOPPUA. TÄMÄN RAJATTOMAN SARJAN ON LUONUT TUNNETTU MUOTOILIJA STEFAN BRODBECK. ERILAISIA TOTEUTUKSIA JA MONIPUOLISTA KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ NYKYPÄIVÄN

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

IDE metallikaappi ARGENTA

IDE metallikaappi ARGENTA Anturi / IDE metallikaappi ARGENTA Tukeva seinäasennuskaappi Sisältää asennuslevyn Kotelointiluokka IP66 Iskunkestävyys IK10 Yleistä IDE Argenta IP66 sarjaan kuuluu noin 70 standardi mallista tukevaa seinään

Lisätiedot

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus trend VAKIOväriT tuotetiedot ja hinnat TOIMITUSSISÄLTÖ Valkoinen 01* ovat kosteudenkestävää maalattua MDF-kuitulevyä. Rungot ovat kosteudenkestävää melamiinipäällystettyä TASOALLAS Allaskaapin hintaan

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

RT 38112. TERÄSPALO-OVET Forssan Metallityöt Oy HELOITUS JA VARUSTEET VALMISTUSOHJELMA LISÄVARUSTEET PINTAKÄSITTELYT

RT 38112. TERÄSPALO-OVET Forssan Metallityöt Oy HELOITUS JA VARUSTEET VALMISTUSOHJELMA LISÄVARUSTEET PINTAKÄSITTELYT RT CAD -kirjastot TARVIKETIETO heinäkuu 2011 voimassa 31.8.2014 asti 1 (6) RT 38112 329.4 Talo 2000 424.5 Talo 90 X32 palo-ovet SfB TERÄSPALO-OVET Forssan Metallityöt Oy Forssan Metallityöt on toiminut

Lisätiedot

INARI KOIVUSARJA MASKU.COM

INARI KOIVUSARJA MASKU.COM Massiivikoivuinen Inari-sarja edustaa klassista designia korostaen puun kauniita, luonnollisia vivahteita. Sarjan parhaina ominaisuuksina mainittakoon helppo yhdisteltävyys ja korkealaatuisuus. Umpipuinen

Lisätiedot

Hinnasto (sisältää alv 24%)

Hinnasto (sisältää alv 24%) 1.4.2016 (sisältää alv 24%) 315- Pienen vitriinin yläsokkeli 110 125 Mitat: l. 70 x k. 6,6 x s. 31 cm 615- Pienen vitriinin yläsokkeli 140 cm leveä 160 184 Mitat: l. 140 cm, k. 6,6 cm, s. 31 cm 314- Pienen

Lisätiedot

Ohjehinnasto. Sis.alv. Voimassa 31.12.2010 asti. suihku

Ohjehinnasto. Sis.alv. Voimassa 31.12.2010 asti. suihku Ohjehinnasto Sis.alv. Voimassa 31.12.2010 asti. suihku sinun hemmotteluhetkesi Macro on valmistanut suihkuja lähes 30 vuotta. Nyt haluamme keskittyä vielä enemmän sydäntämme lähellä olevaan aiheeseen:

Lisätiedot

Indoor. Systems TILAJÄRJESTELMÄT

Indoor. Systems TILAJÄRJESTELMÄT Indoor Systems TILAJÄRJESTELMÄT 1 Tank XO Tank XO nimi kertoo kaiken! Oli seinän takana mitä tahansa, itse seinäkin saa olla upea liukuva tai kiinteä, ihan niin kuin haluat. Suuret ja jämäkät elementit

Lisätiedot

Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin.

Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin. Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin. Konstit on monet Konsti on uudenlainen, erityisesti julkisiin tiloihin suunniteltu kalustesarja Soft-Kalusteelta. Tuoteperheen sohvat,

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(24) SISÄLLYS PÖYDÄT sivu: PO1 SUORAKAIDEPÖYTÄ 3 PO2 PUOLIPYÖREÄ PÖYTÄ 3 TUOLIT JA PENKIT TU1

Lisätiedot

Tarjousten avauspöytäkirja

Tarjousten avauspöytäkirja Tarjousten avauspöytäkirja Diaaritunnus Hankintayksikkö ETELÄ-KARJALAN HANKINTAPALVELUT Hankinta C 18/2012 LAPPEEN KOULUN OPETUSTILOJEN KALUSTEET Kyseessä on sopimustoimittajien kesken järjestetty ns.minikilpallutus.

Lisätiedot

Indoor. Systems TILAJÄRJESTELMÄT

Indoor. Systems TILAJÄRJESTELMÄT Indoor Systems TILAJÄRJESTELMÄT Indoor Systems Avaa tai peitä tilanjakotuotteilla Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta

Lisätiedot

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun)

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Kalustekori 1 Tila 145 kpl 6. luokka Oppilastyöpöytä, laminaatti, ryhmämuotoiltava, vakiokorkeus 20 Oppilastuolit,

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme Laatikonpäät/Lådfronter Kannakepari/Konsolpar

Lisätiedot