Tuotekortit ISTUIMET

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tuotekortit ISTUIMET"

Transkriptio

1 Tuotekortit ISTUIMET

2 LIGHTNESS Design Samuli Naamanka , 3282, 3297 Istuin- ja selkä: Grada-vanerista valmistettu istuin ja selkä. Pinta luonnonvärinen koivu- tai pyökkiviilu, petsattu pyökkiviilu, tekninen viilu (LN koivu luonnonväri, LSG keloharmaa, LMG tummanharmaa, LPLY vanerinvärinen, LN IC vakiopetsivärillä petsattu koivu) tai laminaatti (12 laminaattiväriä). Runko: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: verhoilematon, istuinverhoiltu tai istuin- ja selkäverhoiltu kankaalla. Tuoteperheeseen kuuluu myös tuolivaunu. Tuolit ovat pinottavia, 12 kpl vapaana ja 25 kpl tuolivaunussa. Lightness B lenkkijalkainen tuoli on rivikytkettävissä jalkatalloista. Saatavilla myös liukkaat ja huovitetut jalkatallat.

3 TUOLI 50 Design Kurt Hvitsjö 4750 Istuin ja selkänoja: laminaatti (musta tai valkoinen). Metallirunko: grafiitti, silver, kromi, musta tai valkoinen. Isku-klassikko!

4 DUO Design Antti Olin Paino: 3272: 7,5 kg. 3273: 9,0 kg. 3274: 8,5 kg. 3275: 11,5 kg. Istuin ja käsinojat: Tekninen Grada -vaneri pinnoitettuna teknisillä viiluilla (LN koivu luonnonväri, LSG keloharmaa, LMG tummanharmaa, LPLY vanerinvärinen, LN IC vakiopetsivärillä petsattu koivu). Verhoilumateriaalit: Europost 2, Fame ja Mega -kankaat tai nahka. Jalka: kromiristikko. Matala ja korkeaselkäinen malli. Saatavissa useita eri verhoiluvaihtoehtoja. Saatavana myös jalkatalloilla.

5 KAAVA Design Mikko Laakkonen , , Puuosat: Grada-vanerista valmistettu istuinosa.koivua tai teknisellä viilulla pinnoitettua koivua (LN koivu luonnonväri, LSG keloharmaa, LMG tummanharmaa, LPLY vanerinvärinen, LN IC vakiopetsivärillä petsattu koivu). Istuinosan verhoilu: kangas tai nahka. Laippa ja ristikkojalka: kromattua terästä. Nelipistejalan väri: grafiitti, silver tai kromi. 65,

6 MINUS Design Tapio Anttila kirjoitusalusta Istuin: Luonnonvärinen koivu, pyökki ja tammi, petsattu pyökki, laminaatti (12 laminaattiväriä). Runko: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: verhoilematton, verhoillulla istuinlevyllä tai yhtenäisellä verhoilulevyllä. Tuolit 3193, 3195, 3199 ovat pinottavia ja rivikytkettäviä (lenkkijalkainen jalkatalloista, putkirunkoinen erillisellä rivikytkentälaitteella). Saatavilla myös liukkailla tai huopatalloilla. Tuolit 3195 ja 3199 myös ristikkojalkaisina, varustettuna pyörillä tai talloilla. Käsinojallisiin tuoleihin saatavissa kirjoitusalusta.

7 LOGO Design Raimo Räsänen korotettu Istuimen korkeus 46 cm Istumakorkeus 44 cm Istuimen korkeus 51 dm Istumakorkeus 49 dm Istuimen korkeus 46 dm Istumakorkeus 44 dm Istuimen korkeus 45 dm Istumakorkeus 42 dm Puuosat: Luonnonvärinen koivu, petsattu koivu ja laminaatti (12 lamiaattiväriä). Istuin: kangasverhoiltu. Selkä: puinen tai kangasverhoiltu. Runko: grafiitti, silver, kromi. Tuolit 3150 ja 3151 pinottavia ja varustettavissa vaihtopäällisillä. Käsinojallinen 3151 saatavana 5 cm korotettuna sekä kirjoitusalustalla.

8 MATTI Design Juha Lätti 3160 Leveys 471 mm Syvyys 504 mm Korkeus 820 mm Tilavuus m³ Paino 5.1 kg Istuimen korkeus 460 mm Istumakorkeus 440 mm Istuin ja selkä: Luonnonvärinen koivu, petsattu koivu ja laminaatti (12 lamiaattiväriä). Verhoilu: Verhoilematon, istuinverhoiltu tai istuin- ja selkäverhoiltu kankaalla Saatavilla huomaamaton rivikytkentä jalkatalloista. Pinottava. Saatavilla myös huopatalloilla. Mattituolin voi ripustaa pöydän alle asennettaviin tuolinkannattimiin.

9 RUDOLF Design Mikko Paakkanen 3204 Istuin: Luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki, laminaatti (12 laminaattiväriä). Runko: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: verhoilematon, istuinverhoiltu, istuin- ja selkäverhoiltu sekä ympäriverhoiltu. Käsinojat: musta muovi Rivikytkentä lisävarusteena putkirunkoisiin (erillinen hela) sekä lenkkijalkaisiin (rivikytkentä jalkatalloista). Putkirunkoiset ja lenkkijalkaiset ovat pinottavia. Putkirunkoiset tuolit saatavilla myös liukkailla tai huovitetuilla jalkatalloilla, lenkkijalkaiset tuolit saatavilla huovitetuilla jalkatalloilla. Ristikkojalkainen korkeudensäädöllä cm talloilla, korkeudensäätö cm.

10 RUDOLF Design Mikko Paakkanen Veroiltujen tuolien istuin- ja istumakorkeus + 1 cm

11 MUKULA Design Kaija Aalto 3747 Kolme tyynykorkeutta 70/160/230 mm. Seinäkiinnityselementti 840x1600x50 mm. Verhoilu: kangas tai nahka. Istuintyynyt kiinnittyvät magneetilla seinäkiinnityselementtiin tai tilan muuhun metallipintaan. Istuintyynyjen muodot: neliö, ovaali, pyöreä, kolmio.

12 VERSIO Design Tapio Anttila Puuosat: luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki. Runko: grafiitti, silver, kromi. Verhoilu: kangas tai nahka. 3176, 3177, 3178 pinottavia. 3176, 3177, 3178 myös ristikkojaloin varustettuna pyörillä tai talloilla, jolloin korkeuden säätö mm.

13 ALIAS Design Raimo Räsänen Istumakorkeus 3184, cm, verh. 45 cm 3186 korotettu 49 cm, verh. 50 cm 3703, cm Runko: 3184 ja 3186 luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki. Tuoli 3184 istuinverhoiltuna myös tammisena ja 3704 luonnonvärinen koivu ja petsattu koivu. Istuin: verhoiltu tai verhoilematon lepotuoli ja 3704 sohva aina istuin- ja selkäverhoiltu. Pinottava. Saatavana myös irroitettavalla istuimella ja vaihtopäällisellä. Rivikytkentä lisävarusteena nojatuoliin Käsinojallisen tuolin saa myös 5 cm korotettuna.

14 AURA Runko: koivu, viilulaminaattirakenne. Metalliosat: kromi. Istuin ja selkänoja: Verhoilematon, istuinverholitu tai istuin- ja selkäverhoiltu kankaalla Rivikytkentä lisävarusteena. Pinoutuva. Tuoteperheeseen kuuluu myös tuolivaunu.

15 SAGA Design Raimo Räsänen Istuimen korkeus Istumakorkeus 44 cm 46 cm Puuosat: pyökki Verhoilu: kangas tai nahka Saatavissa irrotettava istuin ja vaihtopäällinen. Pinottava.

16 TRIA Design Juha Lätti Istuimen korkeus Istumakorkeus 47 cm 44 cm Runko: luonnonvärinen koivu tai pyökki, petsattu pyökki. Verhoilu: kangas. Metalliosat: grafiitti.

17 SERA Design Raimo Räsänen Runko: luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki. Verhoilu: verhoilematon tai istuinverhoilu kankaalla. Viilulaminaattirakenne. Saatavana vaihtopäällisillä ja rivikytkentähelalla. Saatavilla myös liukkailla tai huovitetuilla jalkatalloilla. Pinottava.

18 METRO Design Kurt Hvitsjö Laippa- ja ristikkojalka: kiilotettu alumiini. Nelipistejalka: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: kangas tai nahka. Klassikko vuodesta Laippa- ja ristikkojalkaisten tuolien korkeussäätö kaasujousella.

19 SIGNUM Design Raimo Räsänen Istuimen korkeus Istumakorkeus 46 cm, verh. 48 cm 45 cm, verh. 46 cm Puuosat: luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki tai laminaatti (12 laminaattiväriä). Runko: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: Signum 3110 ja 3111 verhoilematon, istuinverhoiltu tai istuin- ja selkäverhoiltu kankaalla. Signum 3113 ja 3114 kangasverhoilu Istuimen korkeus Istumakorkeus 47 cm 44 cm 3110, 3111 pinottava ja varustettavissa vaihtopäällisillä rivikytkettävissä rivikytkentäheloilla. Saatavilla myös liukkailla tai huovitetuilla jalkatalloilla

20 MAC Design Raimo Räsänen 3008 Leveys 550 mm Syvyys 550 mm Matalan työtuolin istumakorkeus on mm. Korkean tuolin istumakorkeus on mm. Istuin ja selkä: laminaatti (12 laminaattiväriä), puumuovikomposiitti (koivunvärinen, pyökinvärinen, harmaa, sininen, vihreä tai punainen) tai polypropeeni (viininpunainen). Metalliosat: silver, sininen, vihreä, viininpunainen, kromi. Saatavana istuinverhoiltuna (kangas). Matala tuoli saatavilla pyörillä tai pyärivillä jalkatalloilla. Korkea tuoli aina jalkatalloilla ja jalkarenkaalla. Korkeudensäätö kaasujousella.

21 KID Design Raimo Räsänen Istuinleveys: 360 mm. Istuin ja selkä: polypropeenia, väreinä beige, garmaa, viininpunainen ja sininen. Metalliosat: grafiitti, sininen, vihreä, viininpunainen, kromi. Jalkatuki säädettävä. Pinottava.

22 PRIMA Design Raimo Räsänen 1030 Istuin ja selkä: luonnonvärinen koivu ja pyökki, laminaatti (12 laminaattiväriä), puumuovikomposiitti (koivunvärinen, pyökinvärinen, harmaa, sininen, vihreä tai punainen) tai polypropeeni (viininpunainen). Metalliosat: grafiitti, sininen, vihreä, viininpunainen, kromi. Istumasyvyys rungossa 4-6: 38,5 cm Istumasyvyys rungossa 5-7: 42 cm Priman selkänoja on muotoiltu siten, että siinä voidaan säilyttää reppua (pl. puumuovikomposiitista valmistettu Prima). Korkeussäädettävä, kaksi runkokorkeutta 4-6 ja 5-7.

23 MANDAL PRIMA Design Raimo Räsänen 1051 Istuin ja selkä: polypropeeni (beige, harmaa, sininen, viininpunainen). Metalliosat: grafiitti, sininen, vihreä, viininpunainen, kromi. Jalkatuki sinkitty. Kiinteä istuinkorkeus 65 cm. Jalkatuen säätö. Istuinleveydet 36 ja 42 cm. Luku- ja kirjoitusasennossa istuja työskentelee puolittain istuvassa asennossa jalat joko lattialla tai säädettävällä jalkatuella. Pinottava.

24 3016 Design Juha Lätti 3016 M JR Leveys Syvyys Korkeus 480 mm mm mm/ mm Tilavuus 0,16 / 0,18 m³ Paino 9.0 kg / 11.0 kg Istumakorkeus mm / mm Ristikko muovia (M) tai kiillotettua alumiinia (ALU) Istuin ja selkä: verhoilu valitsemallasi kankaalla Sälkänojan korkeuden ja kallistuksen säätö. Korkeussäätö kaasujousella, pehmeät jarrupyörät. Tallallinen tuoli voidaan varustaa jalkatukirenkaalla (JR) tai kääntyvällä ja korkeussäädettävällä jalkatuella (JT).

25 TUTOR Design Raimo Räsänen 3010 Istuin ja selkä: Luonnovärinen pyökki, petsattu pyökki tai laminaatti (12 laminaattiväriä). Verhoilu: verhoilematon tai istuinverhoiltu kankaalla. Ristikko: silumiinia tai muovia, saatavilla pyörillä tai pyörivillä jalkatalloilla. Korkea tuoli aina jalkatalloilla ja jalkarenkaalla (JR). Istumakorkeus (cm): Istuimen syvyys (cm): Paino (kg): Matala ,8 Korkea (JR) ,8 Saatavilla vakiokaasujousella tai kevennetyllä kaasujousella. Istuinkorkeuden-, istuinkulman-, istuin syvyyden- ja ristiselän korkeuden säätö. Verhoillun istuimen etureunassa u-muoviprofiilivahvistus.

26 TUTOR Design Raimo Räsänen 1035 Istuin ja selkä: Luonnovärinen pyökki, petsattu pyökki tai laminaatti (12 laminaattiväriä). Verhoilu: verhoilematon tai istuinverhoiltu kankaalla. Metalliosat: grafiitti, sininen, vihreä, viininpunainen, kromi. Leveys (cm): Istumakorkeudet (cm): Paino (kg): Istuinleveys (cm): Runko Runko ,5 44 Korkeussäädettävä (katso istumakorkeudet viereisestä taulukosta).

27 KIVIKKO Design Henri Halla-aho , 3749, 3753 Istuimet Korkeudet 54 cm, 40 cm ja 26 cm Painot: Korkeat: 13,6-19,1 kg Keskikorkeat: 10,7-15,0 kg Matalat: 9,4-10,9 kg Pöydät Leveys 600 mm Syvyys 450 mm Korkeus 550 / 730 mm Paino 12,2 / 14,6 kg Istuimet Materiaali: Vaahtomuovi. Verhoilu: kangas- tai nahka, saatavilla myös kangas- tai nahkasokkelilla. Pöydät Viistoraunainen MDF-kansi laminaattipinnalla (saatavilla 12 laminaattiväriä). Jalkaosa kromattu tai maalattu valkoinen. Ekologinen valinta: Istuimien materiaalina käytetään vaahtomuovituotteiden hukka- ja leikkuupaloista syntynyttä ylijäämämateriaalia. Istuimet myydään neljän setteinä.

28 STEP+ Design Juha Lätti istuin 3, selkä 2 istuin 2, selkä 3 istuin 2, selkä 4 istuin 2, selkä istuin 2, selkä 7 Istuimet: Leveys Korkeus istuinkoko mm 460 mm istuinkoko mm 480 mm Selät: Leveys Korkeus selkä mm 470 mm selkä mm 550 mm selkä mm 550 mm+n 160 mm selkä mm 650 mm selkä mm 650 mm+n 160 mm N=niskatuki, selissä 4 ja 7. Selkänojien korkeuden säätö 70 mm. Ristikko: musta muovi, kiillotettu ALU tai mustaksi maalattu ALU. Verhoilu: Kangas yhdellä tai kahdella värillä, nahka yhdellä tai kahdella värillä, kangas+nahkainen niskatuki. Free-Float mekanismi,jossa istuimen ja selkänojan asennon säätö vapaasti toisistaan riippumatta. Mekanismin jättö aktiivitilaan istuin ja selkänoja myötäilevät kehon liikkeitä. Vastuksen säätö istujan painon mukaan. Syvyys- ja korkeussäätö. Selän korkeussäädöt. Istuin vakio tai soft (pehmeämpi). Lisävarusteena saatavilla laajoilla säätöalueilla varustetut 3D 360 astetta- käsinojat (mustana tai ALU-yksityishohdilla). Vaateripustin saatavilla niskatuellisiin malleihin. Tuolit voidaan varustaa myös talloilla tai kovilla pyörillä. Saatavilla myös sähköä johtavana ESD-versiona, tällöin käytettävä erikoiskangasta, esim. Global ESD.

29 STILL LIGHT Design Antti Olin 2D 3D±15 o 3D 360 o 3D 360 o ALU 3058 Istuimet: Leveys Korkeus istuinkoko mm 480 mm istuinkoko mm 480 mm Selät: Leveys Korkeus selkä mm 350 mm selkä mm 510 mm selkä mm 560 mm selkä 8 (verkko) 440 mm 590 mm Selissä 3, 5 ja 7 niskatuki. Verkkoselkään saatavilla niskatuki lisävarusteena. Selissä 6 ja 7 portaattomasti säädettävä ristiseläntuki. Selkänojien korkeuden säätö 70 mm. Ristikon halkaisija 67 cm. Istumakorkeus: mm. Ristikko: musta ja harmaa muovi tai kiillotettu ALU. Verhoilu: Kangas tai kangas+nahkainen niskatuki. Verkkoselkä musta tai valkoinen. Verkkoselkäisen tuolin niskatuki valkoista tai mustaa verkkoa, kangasta tai nahkaa. S1- syncromekanismi, jonka jäykkyyttä voi säätää istujan painon mukaan, selkänojan mekanismin jouston lukitus pystyasentoon ja joustokulman kolmiasentoinen portaallinen säätö. Lisävarusteena saatavilla käsinojat, neljä erilaista vaihtoehtoa. Puolipehmeät jarrupyörät, korkeudensäätö kaasujousella, istuimen syvyyssäätö ja selkänojan korkeuden säätö.

30 STILL S1A Design Antti Olin 2D 3D±15 o 3D 360 o 3D 360 o ALU neuvottelutuolin käsinoja (ALU) 3061 Istuimet: Leveys Korkeus istuinkoko mm 480 mm istuinkoko mm 480 mm Selät: Leveys Korkeus selkä mm 350 mm selkä mm 510 mm selkä mm 560 mm selkä 8 (verkko) 440 mm 590 mm Ristikko: musta ja harmaa muovi tai kiillotettu ALU. Verhoilu: Kangas, nahka tai kangas+nahkainen niskatuki. Verkkoselkä musta tai valkoinen. Verkkoselkäisen tuolin niskatuki valkoista tai mustaa verkkoa, kangasta tai nahkaa. Selissä 3, 5 ja 7 niskatuki. Verkkoselkään saatavilla niskatuki lisävarusteena. Selissä 6 ja 7 portaattomasti säädettävä ristiseläntuki. Selkänojien korkeuden säätö 70 mm. Ristikon halkaisija 67 cm istumakorkeus: mm istumakorkeus: mm tuoleihin saatavilla Korotettu kaasuputki + 40 mm, ja madallettu -20 mm.

31 STILL S2 Design Antti Olin 2D 3D±15 o 3D 360 o 3D 360 o ALU neuvottelutuolin käsinoja (ALU) 3062 Istuimet: Leveys Syvyys istuinkoko mm 480 mm istuinkoko mm 480 mm Selät: Leveys Syvyys selkä mm 350 mm selkä mm 510 mm selkä mm 560 mm selkä 8 (verkko) 440 mm 590 mm Selissä 3, 5 ja 7 niskatuki. Verkkoselkään saatavilla niskatuki lisävarusteena. Selissä 6 ja 7 portaattomasti säädettävä ristiseläntuki. Selkänojien korkeuden säätö 70 mm. Ristikon halkaisija 67 cm. Istumakorkeus: mm. Saatavilla korotettu kaasuputki + 40 mm, ja madallettu -20 mm. Ristikko: musta ja harmaa muovi tai kiillotettu ALU. Verhoilu: Kangas, nahka tai kangas+nahkainen niskatuki. Verkkoselkä musta tai valkoinen. Verkkoselkäisen tuolin niskatuki valkoista tai mustaa verkkoa, kangasta tai nahkaa. S2-syncromekanisnissa on neljään asentoon lukittava selkänojan kallistuksen säätö sekä mahdollisuus istuimen etureunan kolmen asteen kallistukseen. Selkänojan ja istuimen vastuksen liikkeen laaja, portaaton säätö veivillä. Puolipehmeät jarrupyörät, korkeudensäätö kaasujousella, istuimen syvyyssäätö ja selkänojan korkeuden säätö. Lisävarusteena saatavilla käsinojat, kuusi erilaista vaihtoehtoa. Vaateripustin saatavilla niskatuellisiin malleihin. Kaikki tuolit voidaan varustaa myös talloilla tai kovilla pyörillä.

32 STILL PREMIUM Design Antti Olin 2D 3D±15 o 3D 360 o 3D 360 o ALU neuvottelutuolin käsinoja (ALU) 3063 Istuin: Leveys Syvyys Premium-istuin 465 mm 450 mm Selät: Leveys Syvyys selkä mm 350 mm selkä mm 510 mm selkä mm 560 mm selkä 8 (verkko) 440 mm 590 mm Selissä 3, 5 ja 7 niskatuki. Verkkoselkään saatavilla niskatuki lisävarusteena. Selissä 6 ja 7 portaattomasti säädettävä ristiseläntuki. Selkänojien korkeuden säätö 70 mm. Ristikon halkaisija 67 cm. Istumakorkeus: mm. Saatavilla korotettu kaasuputki + 40 mm. Ristikko: musta ja harmaa muovi tai kiillotettu ALU. Verhoilu: Kangas, nahka tai kangas+nahkainen niskatuki. Verkkoselkä musta tai valkoinen. Verkkoselkäisen tuolin niskatuki valkoista tai mustaa verkkoa, kangasta tai nahkaa. Premium- syncromekanismissa tuolin istuimen ja selän liikevastus säätyy automaattisesti käyttäjän painon mukaan. Mekanismi on myös mahdollista lukita perusasentoon sekä puolilukita keskiasentoon. Puolipehmeät jarrupyörät, korkeudensäätö kaasujousella, istuimen syvyyssäätö ja selkänojan korkeuden säätö. Lisävarusteena saatavilla käsinojat, kuusi erilaista vaihtoehtoa. Vaateripustin saatavilla niskatuellisiin malleihin. Tuolit voidaan varustaa myös talloilla tai kovilla pyörillä.

33 STILL MEETING 3055 Leveys 595 mm Syvyys 610 mm Korkeus 1015 mm Tilavuus m³ Paino 8.5 kg Istumakorkeus mm Tuolia kiertävä kehys on musta tai harmaanvalkoinen, verkko aina musta. Ristikko: muovi- tai ALU. Muoviristikoiden väreinä musta ja harmaanvalkoinen (musta ristikko + musta kehys ja harlaamvalkoinen ristikko + harmaanvalkoinen kehys). ALU-ristikko kiillotettua alumiinia. Lukkiutumaton mekanismi, säätöalue +1 o (-9 o ).Tuolissa on puolipehmeät jarrupyörät sekä korkeudensäätö kaasujousella.

34 SALLI SwingFit Kaksiosainen liikkuva istuin leveydensäädöllä. Swing Kaksiosainen liikkuva istuin ilman leveydensäätöä. Multi Adjuster Kaksiosaissa istuimessa on istuimen kallistuksen- ja leveydensäätö. Twin Kaksiosainen istuin ilman leveydensäätöä. Classic Yksiosainen istuin kallistusmekanismilla. Professional Kaksiosainen istuin ilman leveydentai kallistuksensäätöä Ristikko: musta tai kromattu. Professional-mallissa musta muoviristikko. Kaasujousi: Vakiona keskipitkä, saatavilla myös lyhyt ja pitkä. Istuinpehmuste: Vaahtomuovi. Verhoilu: Nahkaverhoilu (vakiona musta, saatavilla 16 väriä). Ristikon halk. 54 cm, Professional 58 cm. Pyörät: soft-pyörät 65 mm. Paino: n. 10,5-11,5 kg. Vakiokaasujousen säätövara n. 18,5 cm. Helposti korkeussäädettävissä kaasujousella, kaikissa tuolimalleissa on myös kallistuksen säätö (pl. Professional-malli). Classic-mallissa yksiosainen istuin, muissa malleissa kaksiosainen. Saatavilla myös mm. lyhyt tai pitkä kaasujousi, 60 cm ja 50 cm ristikko, erilaisia pyörävaihtoehtoja, jalkarengas, antistaattiset versiot, poyuretaani-istuin.

35 ILOA, ILOA+ Design Jonas Hakaniemi Leveys Syvyys Korkeus Paino 460 / 460 mm 460 / 460 mm / mm 4,9 / 5,4 kg Tilavuus 0,108 / 0,114 m³ Istumakorkeus / mm (mitattu istuimen keskikohdasta) Puuosat: lakattu koivu, mustaksi petsattu saarni. Vakioverhoilukankaat: Gabrielin Europost2, vakioväreinä musta, harmaa ja oranssi. Alumiini-musta yhdistelmäristikko, halk. 500 mm Mustat pehmeät 50 mm kaksoispyörät, musta kaasujousi ja musta korkeudensäätömekanismi. ILOA verhoilematon, ILOA+ verhoiltu.

36 APC Design Henri Halla-aho 3130 Tilavuus 0.14 m³ Paino 3,9 kg Istumakorkeus 43 cm Istuin ja selkä: luonnonvärinen koivu tai pyökki, petsattu pyökki tai laminaatti (12 laminaattiväriä). Runko: grafiitti, silver tai kromi. Pinottava. Ripustettavissa pöytäkannen reunaan. Tuoteperheeseen kuuluu myös tuolivaunu. Saatavilla myös liukkailla tai huovitetuilla jalkatalloilla.

37 CUBIO Design Tapani Laukkanen 4900 Leveys Syvyys Korkeus Paino 750 mm 750 mm 800 mm 37,8 kg (laippajalalla) 28,7 kg (ristikkojalalla) 24,2 kg (puujaloilla) Verhoilu: Kangas- tai nahka. Jalat: laippajalka ja ristikkojalka kromi, puujalat koivua. Puualkojen värivahtioehtoina koivu luonnonväri, pähkinänväri, pyökinväri, maalattu musta tai valkoinen. Laippajalkaisessa tuolissa pyörimismekanismi, joka palauttaa tuolin takaisin lähtöasentoon siitä noustaessa.

38 CONCORDE Design Tapani Laukkanen 4901 Leveys 840 mm Syvyys 800 mm Korkeus 940 mm Tilavuus 0,632 m³ Paino 22.2 kg Istuin: Kangas- tai nahkaverhoilu. Jalka: kromi. Tuolissa lukittava keinumekanismi sekä pyörimismekanismi, joka palauttaa tuolin takaisin lähtöasentoon siitä noustaessa. Jalkaosa nelisakarainen metalliristikko.

39 KÄMP Design Raimo Räsänen 3458 Leveys (cm): Syvyys (cm): Korkeus (cm): Paino (kg): Lepotuoli h sohva Puuosat: koivu, värivaihtoehtoina koivu luonnonväri, pähkinänväri, tammenväri, maalattu musta tai valkoinen. Verhoilu: kangas tai nahka. Kämp-lepotuoli ja sohva on saatavilla myös vaihtopäällisellä (rungossa kosteussuojaus). Lisäksi lepotuolin ja sohvan voi varustaa kosteussuojatulla irtopäällisellä sekä kosteussuojatulla istuinsuojalla.

40 LOGO Design Raimo Räsänen 3727 Istuimen korkeus Istumakorkeus 42 cm 37 cm Verhoilu: kangas tai nahka. Käsinojat: pyökki, koivu, tammi, petsattu pyökki, laminaatti (12 laminaattiväriä). Metallirunko: grafiitti, silver, kromi.

41 ORGANO Design Raimo Räsänen 3730 Verhoilu: kangasverhoilu. Pyörät: Jarrupyörät. Istuimen korkeus Istumakorkeus Paino 47 cm 44 cm 18 kg Saatavilla myös pehmeillä jarrupyörillä sekä talloilla.

42 RITZ Design Raimo Räsänen Leveys (cm): Syvyys (cm): Korkeus (cm): Paino (kg): Ritx tuoli Ritz keinutuoli Ritx rahi Puuosat: koivu, useita sävyjä. Verhoilu: kangas tai nahka. Saatavana myös: Irtohuppu sekä tuolin- ja niskatyynyn kosteussuojattu irtopäällinen. Ritz tuoli saatavilla myös korotettuna (takajalat korotettu 2 cm).

43 SIGNUM Design Raimo Räsänen Istuimen korkeus Istumakorkeus 46 cm 45 cm Puuosat: luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki tai laminaatti (12 laminaattiväriä). Runko: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: kangas, lepotuolissa myös nahka. Saatavilla myös liukkailla tai huovitetuilla jalkatalloilla.

44 SIGUR Design Saara Renvall 3744, 3745 Istumakorkeudet Penkit 40 cm Lepotuolit, sohvat 38 cm Metalliosat: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: kangas ja nahka. Saaatavilla nojatuoli sekä 2-h ja 3-h sohvat käsinojilla tai ilman, 1-h ja 2-h penkit sekä Sigur -sohvapöydät. Sohvapöytään on saatavissa erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja sohvapöydän kansia, korkeudet 440 ja 560 mm. Istuimet ovat saatavilla myös huovitetuilla jalkatalloilla.

45 TERE Design Antti Olin 3738 Puuosat: maalattu valkoinen ja musta tai Nextel B2 Stone Grey pinnoitettu. Metalliosat: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: kangas tai nahka. Käsinojamalliin saatavissa kirjoitusalusta. Saatavilla myös huovitetuilla jalkatalloilla.

46 GENEVE Design Nea Vikström ja Tapani Laukkanen 3471 Jalat: 4 cm korkeat kromijalat, 4 tai 7 cm korkeat puujalat koivua. Puualkojen värivahtioehtoina koivu luonnonväri, pähkinänväri, tammenväri, maalattu musta tai valkoinen. Verhoilu: kangas tai nahka. Kiinteät selkänoja- ja istuintyynyt. Elementeistä yhdistelemällä haluttu kokonaisuus. Vakiona käsinojatyynyt. Saatavana vuodemekanismi.

47 DYYNI Design Tapio Anttila 3732 Verhoilu: Kangas Puuosat: Luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki. Metalliosat: grafiitti, silver tai kromi. Rakennettavissa erityyppisiä kokonaisuuksia yhden- kahdentai kolmenistuttavaan runko-osaan. Sohva voidaan varustaa käsinojilla. Yhdenistuttavaan istuimeen sekä pöytäosaan on saatavilla jalkojen lisäksi myös pyörät.

48 INKOO PRO Design Ilari Jääskeläinen 3722 Istumakorkeus 430 mm Jalat: metallikehäjalka (silver, grafiitinharmaa, kromi) tai yksittäiset koivujalat (koivu ja pyökki luonnonväri, pyökki petsattu). Verhoilu: Kangas tai nahka. Useita eri kokoonpanovaihtoehtoja ks. isku.fi

49 INKOO PRO HIGH Design Ilari Jääskeläinen 3723 Istumarkorkeus 430 mm Verhoilu: Kiintoverhoilu kankaasta tai nahasta. Metalliosat: silver, grafiitinharmaa tai kromi. Tuoteperheeseen kuuluu 1½-H ja 2½-H sohvat sekä väliseinä (leveydet 900 ja 1100 mm). Metallinen kehäjalka. Selkänojaelementtien välinen kiinnitysholkki kehäjalan värin mukainen.

50 KAARI Design Henri Halla-aho 3711 Verhoilu: Kiintoverhoilu kankaasta. Metalliosat: silver, grafiitinharmaa tai kromi. Mahdollistaa erilaisia kokonaisuuksia suoria ja kaarevia elementtejä yhdistelemällä. Kaaripalan leveys 1600 mm, suoran pala leveys 1200 mm.

51 KANTTI Design Tapio Anttila 3733, 3734 Istumakorkeus 380 mm Verhoilu: kangas ja nahka. Puiset jalat: luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki. Metalliset jalat: grafiitti, silver, kromi. Tuoteperheeseen kuuluu myös sohva- ja neuvottelupöydät.

52 MULTI X Design Harri Kumpulainen 3746 MITTAESIMERKKEJÄ 3746 Runko: Koivuvaneri. Metalliosat: kromi. Verhoilu: kangas tai nahka. Modulirakenne mahdollistaa sohvalle erilaisia muotoja. Selkänoja liikkuu ulko- ja sisäkehien välillä, kahvasta nostamalla istumasuunta muuttuu.

53 SALSA Design Maija Olkkonen 3721 MITTAESIMERKKEJÄ Jalat: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: kangas. Elementtejä yhdistelemällä syntyy erilaisia kokoonpanoja.

54 SYKE Design Mikko Laakkonen 3725 Metallijalat: grafiitti, silver, kromi. Verhoilu: kangas. Istuimien ja pöydän korkeus 42 cm Pöytäosan värivaihtoehdot: musta, valkoinen, harmaa, keltainen, sininen, vihreä, punainen. Pöydässä on selkänojan kulmaa mukaileva lehtiura, johon lehden voi laittaa pystyy esille.

Tuotekortit ISTUIMET

Tuotekortit ISTUIMET Tuotekortit ISTUIMET LIGHTNESS Design Samuli Naamanka 3282 3280, 3282, 3297 Istuin- ja selkä: Grada-vanerista valmistettu istuin ja selkä. Pinta luonnonvärinen koivu- tai pyökkiviilu, petsattu pyökkiviilu,

Lisätiedot

DIO MITAT MATERIAALIT

DIO MITAT MATERIAALIT Tuotekortit PÖYDÄT DIO 29073 29072 29071 Korkeudet 550, 730 ja 1100 mm Laippajalka: grafiitti, silver tai kromi. Kannet: kts. kansikartta Dio-jalka saatavana sohva,- yleis-, seisoma- ja neuvottelupöytiin.

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

-FURNISHER OY. Kuvasto 2010

-FURNISHER OY. Kuvasto 2010 Q kokous ja konferenssi -FURNISHER OY juhlatila ja -sali Kuvasto 2010 toimisto- ja työtila Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(18) SISÄLLYS TYÖPÖYDÄT sivu: TP1 TYÖPÖYTÄ 3 TP2 TYÖPÖYTÄ 4 HY TYÖPÖYDÄN YLÄHYLLY 5 MUUT PÖYDÄT

Lisätiedot

ISKU INTERIOR TUOTEKORTIT. 1. Istuimet Yleistuolit ja Oppilastuolit Neuvottelutuolit Nojatuolit ja Sohvat Työtuolit Valvomotuolit

ISKU INTERIOR TUOTEKORTIT. 1. Istuimet Yleistuolit ja Oppilastuolit Neuvottelutuolit Nojatuolit ja Sohvat Työtuolit Valvomotuolit ISKU INTERIOR TUOTEKORTIT 1. Istuimet Yleistuolit ja Oppilastuolit Neuvottelutuolit Nojatuolit ja Sohvat Työtuolit Valvomotuolit 2. Pöydät Työpöydät ja sähköpöydät Neuvottelupöydät Sohvapöydät Yleis- ja

Lisätiedot

ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO

ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO 1 ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO 2 Seuraavaksi on esitelty asiakas-/neuvottelutilojen tuolimallistomme ja keskiosassa olevat ominaisuudet sisältyvät tuolimalliin. Mallistoesittelyssä olevat

Lisätiedot

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] & Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] Paras tapa istua ergonomisesti oikein on pitää keho liikkeessä. Kuulostaako hankalalta? Sitä se ei ole, FreeFloat-keinulla varustettu Plus[6] rohkaisee liikkumaan,

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2012 - Miljökalusteet Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja EFG Express...

Lisätiedot

Polvijärven kunta Sotkuman koulu Tarjous

Polvijärven kunta Sotkuman koulu Tarjous Polvijärven kunta Sotkuman koulu Tarjous 15.3.2017 TARJOUS Sivu 1 15.3.2017 KALUSTETARJOUS NRO 100576 0 Polvijärven kunta Sotkuman koulu Mirka Nisula POLVIJÄRVI Sotkuman koulu ja päiväkoti Kiitämme tarjouspyynnöstänne

Lisätiedot

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 1(8) HOIVAKALUSTEET RYHMÄ 1: Sohvat ja nojatuolit Tarjoaja Tarjoaja Tarjoaja Pos. Kaluste: Määrä: Kinnarps Oy Lekolar-Printel Oy Martela Oyj 1

Lisätiedot

Varastotuotekuvasto 2014

Varastotuotekuvasto 2014 Varastotuotekuvasto 2014 Työtuolit Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen asiantuntija. Vuosien varrella tehty kehitystyö näkyy monipuolisina

Lisätiedot

ISKU INTERIOR TUOTEKORTIT. 1. Istuimet Yleistuolit ja Oppilastuolit Neuvottelutuolit Nojatuolit ja Sohvat Työtuolit Valvomotuolit

ISKU INTERIOR TUOTEKORTIT. 1. Istuimet Yleistuolit ja Oppilastuolit Neuvottelutuolit Nojatuolit ja Sohvat Työtuolit Valvomotuolit ISKU INTERIOR TUOTEKORTIT 1. Istuimet Yleistuolit ja Oppilastuolit Neuvottelutuolit Nojatuolit ja Sohvat Työtuolit Valvomotuolit 2. Pöydät Työpöydät ja sähköpöydät Neuvottelupöydät Sohvapöydät Yleis- ja

Lisätiedot

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun Osaaja hallitsee tekniikan Uudistuvan - ajanmukaisesti kasvavan oman mallistomme lisäksi toimimme alihankkijana merkittäville kalustamisen merkeille. Joustava

Lisätiedot

Varastotuotekuvasto 2014

Varastotuotekuvasto 2014 Varastotuotekuvasto 2014 Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen asiantuntija. Vuosien varrella tehty kehitystyö näkyy monipuolisina

Lisätiedot

Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013

Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013 Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013 1 Kristalia on vuonna 1994 perustettu innovatiivinen italialainen yritys, jonka mallisto koostuu esim. neuvottelupöydistä ja tuoleista. Useat tämän valmistajan tuotteet

Lisätiedot

Uutuuksia 2012. by Ofisea Oy

Uutuuksia 2012. by Ofisea Oy Uutuuksia 2012 by Ofisea Oy Suomalaista tuotanto-osaamista japanilaisen Okamuran mallistoon Piiroisen valmistama T1 -tuoli on näyttö suomalaisen kestävän valmistuksen taidoista. T1 Okamura istuin verhoiltu,

Lisätiedot

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi 1 TYÖTUOLIMALLISTO 2 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT 3 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT Tutkimusten mukaan toimistotyötä tekevien henkilöiden sairaspoissaoloista johtuu merkittävä osa tuki ja liikuntaelinten sairauksista.

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät 1/19 Päivitetty 24.11.2014 A A1 Tuoteryhmä TOIMISTOKALUSTEET (vertailupisteet max 10 pistettä/tuote siten, että edullisin tarjottu hinta saa 10 pistettä) Työpöytä, sähkösäätöinen Standardin EN527-1:2011

Lisätiedot

Tarjousten avauspöytäkirja

Tarjousten avauspöytäkirja Tarjousten avauspöytäkirja Diaaritunnus Hankintayksikkö ETELÄ-KARJALAN HANKINTAPALVELUT Hankinta C 18/2012 LAPPEEN KOULUN OPETUSTILOJEN KALUSTEET Kyseessä on sopimustoimittajien kesken järjestetty ns.minikilpallutus.

Lisätiedot

WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit

WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit Sivu Korkeus Tuotenumero Kuvaus Hinta KLIMASTAR polyuretaaninen työtuoli 10 440-625 WS 9210 Kiillotettu viisihaarainen jalusta ja 454 10 463-638 WS 9220 Kiillotettu

Lisätiedot

MYYNTIHINNASTO 2015 1. 6. 2015. www.savo.com

MYYNTIHINNASTO 2015 1. 6. 2015. www.savo.com MYYNTIHINNASTO 2015 1. 6. 2015 Ota rento asento ja nauti kokemuksesta Meidät on luotu liikkumaan. Savo-työtuoleissa on Savo Floating Tilt -mekanismi, joka mahdollistaa istuimen ja selkänojan liikkumisen

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2015 Kohtaamistilat. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2015 Kohtaamistilat. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2015 Kohtaamistilat Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2015 - Kohtaamistilat Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja Mallistojako...

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT H012-14, HINTA- JA LAATUVERTAILU, RYHMÄ 1, TUOLIT 25.2.2014 HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT 1(9) Pos. Kalustekoodi Kaluste

Lisätiedot

Tuotekortit SÄILYTTIMET

Tuotekortit SÄILYTTIMET Tuotekortit SÄILYTTIMET KOMBI 2709 Kaapit Leveys 800 mm, syvyys 426 mm, korkeus 403 mm. Pystylistat 1250 ja 1985 mm. Vaakalistat 1850 ja 2500 mm. Hyllyt Leveys 800 mm, syvyys 305 mm, paksuus 22 mm. Listat:

Lisätiedot

HINNASTO 2013 ALV 0%

HINNASTO 2013 ALV 0% HINNASTO 2013 ALV 0% Hoiva Sisällysluettelo Hoivakalusteet... 2 Anda... 2 Jatta... 3 Kaisa... 5 Kari... 6 Niiu... 10 Vicky sohvapöytä... 11 Plus+... 12 Page I Print date 16.01.2013 Page 1 of 17 Hoivakalusteet

Lisätiedot

TOPLUX HINNASTO

TOPLUX HINNASTO TOPLUX HINNASTO 1.1.2018 2018 Kaikki hinnat alv 0%, EXW Toplux Oy Helsinki Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin Sisällysluettelo Team Optimum Fleximum Pro Pro Net Forte Xenon Light Up Indy Saddle Sitool

Lisätiedot

PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty

PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty 15.11.2018 Pikamalliston (toimitusaika 3-10 työpäivää) tuotteet merkitty *-merkillä Verhoiltujen pikamalliston tuotteiden väritys musta tai harmaa

Lisätiedot

TOPLUX HINNASTO

TOPLUX HINNASTO TOPLUX HINNASTO 1.1.2017 2017 Kaikki hinnat alv 0%, EXW Toplux Oy Helsinki Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin Sisällysluettelo Team Optimum Fleximum Pro Pro Net Xenon Light Up Indy Saddle Sitool Director

Lisätiedot

6000 & 8000 6000 & 8000 3

6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000&8000 2 6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000 & 8000 8000-työtuoli on muotoilultaan samanlainen kuin 6000, ja monet niiden osista ovat samanlaiset. Niiden erona on keinutoiminto. 8000-mallissa on Synkron-keinu,

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Työtuolit Hinnat ilman arvonlisäveroa Työtuoleja jokaiseen tarpeeseen. EFG:n työtuolit ovat tunnettuja laadustaan ja hyödyllisyydestään sekä käyttäjälle että työnantajalle. Ne ovat

Lisätiedot

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun)

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Kalustekori 1 Tila 145 kpl 6. luokka Oppilastyöpöytä, laminaatti, ryhmämuotoiltava, vakiokorkeus 20 Oppilastuolit,

Lisätiedot

Hinnasto 2015 / 2016

Hinnasto 2015 / 2016 Hinnasto 2015 / 2016 Hakola vakiokankaat: Hakolan sohvat valmistetaan käsityönä yli 50 vuoden kokemuksella Etelä-Pohjanmaalla, Jurvassa. Sohvien rungoissa materiaalina käytetään ensiluokkaista massiivipuuta

Lisätiedot

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta.

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. LIITE 2.1A HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. Pos. 1 Kampaamon asiakastyöpisteet/peilipaikat 14

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2015 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2015 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2015 Työtuolit Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2015 - EFG Työtuolit Materiaalit ja värit... 3 Mallistojako... 4 Inspiraatio... 5 Työtuolit

Lisätiedot

UUTUUS. Tanakka -pöytä. Tuhti -tuoli. P700 ja P900 pöydät. Elegantti "Azur"-tuoli. Budget-neuvottelupöytä. Kokous- ja sosiaalitilat

UUTUUS. Tanakka -pöytä. Tuhti -tuoli. P700 ja P900 pöydät. Elegantti Azur-tuoli. Budget-neuvottelupöytä. Kokous- ja sosiaalitilat Nopea toimitus Tanakka -pöytä Tukeva alumiininharmaaksi pulveriepoksoitu teräsputkirunko ja koivulaminaattitaso. Lisävarusteena ripustinkappale tuoleille. Pöytää on saatavana kahta eri kokoa (ks. taulukko).

Lisätiedot

FURNITURE v14.4. 1 myynti@prkoy.fi

FURNITURE v14.4. 1 myynti@prkoy.fi FURNITURE v14.4 1 PRK1001-01 Tuoli K840/460 L430 S505 Puu Saatavana myös verhoiltuna PRK1002-02 Tuoli K790/460 L440 S485 Puu/Pyökki PRK1003-02 Tuoli K790/460 L440 S485 Puu/Pyökki PRK1004-02 Tuoli K790/460

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS TEMO

WORKSPACE SOLUTIONS TEMO WORKSPACE SOLUTIONS TEMO TEMO-TYÖTUOLI EDUSTAA PUHTAUTTA JA KONSTAILEMATTOMUUTTA. SE TARJOAA TOIMINNALLISTA YKSINKERTAISUUTTA, MIKÄ TEKEE SIITÄ VARMAN VALINNAN. Temo on ergonominen ja kestävä työtuoli.

Lisätiedot

Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET

Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET Sonkajärven kunta TARJOUSPYYNTÖ Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET Pyydämme sitovaa tarjoustanne Mosaiikki-palvelutalon oleskelutilojen ja toimistojen

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

News from Milan 2014

News from Milan 2014 News from Milan 2014 2 Slim Irony pöydät Teräsrunkoinen sivupöytä, saatavana useita eri kokoja. Slim Sissi tuoli Tuolin runko, istuin ja selkänoja ovat terästä. Saatavana lisävarusteena magneetilla kiinnitettävä

Lisätiedot

Sohvat ja lepotuolit valmistetaan merkkitilauksina toimitusmyyntinä!

Sohvat ja lepotuolit valmistetaan merkkitilauksina toimitusmyyntinä! Sohvat ja lepotuolit valmistetaan merkkitilauksina toimitusmyyntinä! SISÄLTÖ: Vakio-sohvakalustot s. 2-5 Moduulisohvat s. 6-11 Vuodesohvat s. 12-15 Lepotuolit s. 16-19 Puurunkosohvat s. 20-23 2 Koristetyynyt

Lisätiedot

KESÄKALUSTE- KUVASTO 2015 KOTI-SIILISTÄ SUURIN KESÄKALUSTEVALIKOIMA

KESÄKALUSTE- KUVASTO 2015 KOTI-SIILISTÄ SUURIN KESÄKALUSTEVALIKOIMA KESÄKALUSTE- KUVASTO 2015 KOTI-SIILISTÄ SUURIN KESÄKALUSTEVALIKOIMA ALE -30% VÄHINTÄÄN Ei koske kotimaisia keinuja SÄÄNKESTÄVÄ SICILIA sohvaryhmäsetti - Sohva Leveys 184 cm / Tuoli 75 cm / Pöytä 150x70

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2016 Kohtaamistilat. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2016 Kohtaamistilat. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2016 Kohtaamistilat Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2016 - Kohtaamistilat Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja Mallistojako...

Lisätiedot

Työhön www.scan-cast.fi Työhön Toimistoon Työpaikalle Vuosien aikana on Scan-Cast Oy valmistanut ja kehittänyt tuoleja työhön ja työpaikkaympäristöön. Monipuolinen valikoima istumisen eri alueille, löytyy

Lisätiedot

TOPLUX HINNASTO

TOPLUX HINNASTO TOPLUX HINNASTO 1.1.2019 2019 Kaikki hinnat alv 0%, EXW Toplux Oy Helsinki Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin info@toplux.fi www.toplux.fi p. 0424 947 630 Sisällysluettelo Team Optimum Fleximum Pro

Lisätiedot

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen kaikki tuotteet sis. alv. 24% 1960 design Risto Halme Pöytien ja tuolien rungot koivua ja kannet ja istuimet koivuvaneria. Tuolin istuin on muotoon puristettua tammiviilutettua koivuvaneria ja kädensija

Lisätiedot

Jazz. Jazz ruokapöytä

Jazz. Jazz ruokapöytä Jazz hinnasto 8.1.2013 Hinnat sis. ALV 24% sivu n:o 1 Jazz Jazz ruokapöytä Korkeus: 73cm Kannen paksuus: 7,6cm Tolppajalat: 9,6 * 9,6cm Soveltuu esim. ruokailu-, neuvottelu-, työ- ja kirjoituspöydäksi.

Lisätiedot

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon.

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Tuoleja yksilöllisiin, todellisiin tarpeisiin. Liikkuvuus työssä on lisääntynyt ja työ ei ole enää sidottu kiinteään työpaikkaan tai työpisteeseen. Vaatimukset työtuoleille

Lisätiedot

MYYNTIHINNASTO

MYYNTIHINNASTO MYYNTIHINNASTO 2016 4. 4. 2016 Ota rento asento ja nauti kokemuksesta Meidät on luotu liikkumaan. Savo-työtuoleissa on Savo Floating Tilt -mekanismi, joka mahdollistaa istuimen ja selkänojan liikkumisen

Lisätiedot

Jazz. Jazz ruokapöytä. Jazz ruokapöydän jatkopala. Jazz ruokapöytä, pyöreät

Jazz. Jazz ruokapöytä. Jazz ruokapöydän jatkopala. Jazz ruokapöytä, pyöreät Jazz hinnasto 1.9.2015 Hinnat sis. ALV 24% sivu n:o 1 Jazz Jazz ruokapöytä Korkeus: 73cm Kannen paksuus: 7,6cm Tolppajalat: 9,6 * 9,6cm Soveltuu esim. ruokailu-, neuvottelu-, työ- ja kirjoituspöydäksi.

Lisätiedot

News 2009 KOHTAAMISTILAKALUSTEET

News 2009 KOHTAAMISTILAKALUSTEET News 2009 KOHTAAMISTILAKALUSTEET NEWS 2009 NEWS 2009 M allistoomme tulee useita uusia kohtaamistilakalusteita kevään 2009 aikana. Mongezi-pöytää lukuun ottamatta kyse on mukavasti istumisesta tuolilla,

Lisätiedot

Pyydämme sitovaa tarjoustanne:

Pyydämme sitovaa tarjoustanne: MATERIAALIHALLINTO Puh.(6)6 (vaihde), telefax (6)6 58 sähköpostiosoite: hankinta@seinajoki.fi TARJOUSPYYNTÖ 5..6 hp Pyydämme sitovaa tarjoustanne: vastaanottaja lähiosoite postitoimipaikka Tarjouksessa

Lisätiedot

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET SARJA[T] 2 Sarja[T] Sarja[T] 3 SARJA[T] Joustava Sarja[T] on suunniteltu, jotta kaikki voisivat luoda oman optimaalisen työpisteensä joka samalla sopii kokonaisuuteen. Näin sekä yksilö että ryhmä saavat

Lisätiedot

KAUHAJOEN TERVEYSKESKUS, LAAJENNUS. esim. tai vastaava ARKKITEHTITOIMISTO HML OY KASARMINTIE 9 90130 OULU P. 08-3121440

KAUHAJOEN TERVEYSKESKUS, LAAJENNUS. esim. tai vastaava ARKKITEHTITOIMISTO HML OY KASARMINTIE 9 90130 OULU P. 08-3121440 ARKKITEHTITOIMISTO HML OY KASARMINTIE 9 90130 OULU P. 08-3121440 TK KAUHAJOKI LAAJENNUS IRTOKALUSTEET 23.4.2013 Kaikki irtokalusteiden verhoilukankaat tulee käsitellä likaa hylkivälllä suojakäsittelyllä.

Lisätiedot

HINNASTO 2011 ALV 0%

HINNASTO 2011 ALV 0% HINNASTO 2011 ALV 0% VANHUSHUOLTO Vanhushuollon kalusteet Anda Jalat ja käsinojat koivua tai petsattua koivua. Istuimessa irroitettava verhoilu. Nojatuoli Istuimessa irroitettava verhoilu, koivu C2124M/KO

Lisätiedot

MYYNTIHINNASTO

MYYNTIHINNASTO MYYNTIHINNASTO 2018 1.3. 2018 Ota rento asento ja nauti kokemuksesta Meidät on luotu liikkumaan. Savo-työtuoleissa on Savo Floating Tilt -mekanismi, joka mahdollistaa istuimen ja selkänojan liikkumisen

Lisätiedot

KONKA ACCESS. ergonominen pesupaikka joka on suunniteltu ehkäisemään selkäkipua ja olkapäiden jännitystä sekä väsymistä.

KONKA ACCESS. ergonominen pesupaikka joka on suunniteltu ehkäisemään selkäkipua ja olkapäiden jännitystä sekä väsymistä. KONKA ACCESS Ergonominen työasento ja Mukavuutta asiakkaillesi ergonominen pesupaikka joka on suunniteltu ehkäisemään selkäkipua ja olkapäiden jännitystä sekä väsymistä. promo&news 1/2014 follow us on

Lisätiedot

Telakkakadun koulu, Suolahti

Telakkakadun koulu, Suolahti 1 (13) Telakkakadun koulu, Suolahti Tarjouspyynnön liite Yleistä Huomioitava kalusteiden ja materiaalien helppohoitoisuus sekä soveltuvuus perusopetuksen käyttöön (mm. ergonomiavaatimukset) Oppilaskalusteissa

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2018

EFG Myyntihinnasto 2018 EFG Myyntihinnasto 2018 Kohtaamistilat Hinnat ilman arvonlisäveroa 2016-06-04 Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2018 - Kohtaamistilat Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja mallistojako... 5

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

Oppimiseen iloa toimivilla tiloilla ja kalusteilla

Oppimiseen iloa toimivilla tiloilla ja kalusteilla Oppi Oppimiseen iloa toimivilla tiloilla ja kalusteilla Oppimisympäristöt kehittyvät opetuksen mukana vastaten erilaisten opiskelijoiden tarpeisiin koko oppimisen elinkaaren ajan. Kuvat referenssikohteesta:

Lisätiedot

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan 851350 Turun kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi Marja-Liisa Wilenius PL 301 01050 TURUN LASKUT Finland TARJOUS 373101-1 02.03.2012 1/11 Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille Martelan tuotteita

Lisätiedot

Nimike Yks Määrä Hinta/yks

Nimike Yks Määrä Hinta/yks Juhani Ahon koulu, 1. vaihe - kalusteiden värien tulisi sopia sisätilojen värisunnitelmaan - hallinnon ja henkilöstön tiloissa 50-luvun tyyli voi tulla esille Nimike Yks Määrä Hinta/yks Kellari, 01 Tsto

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy 15.04.2014 / LL, EL tarkennettu 02.06.2014

Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy 15.04.2014 / LL, EL tarkennettu 02.06.2014 Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy 5.04.04 / LL, EL tarkennettu 0.06.04 689 J Y U PROXIMA Jyväskylän Yliopison X-rakennus, Seminaarinkatu 5, 4000 JYVÄSKYLÄ LUETTELO I R T O K A L U S T E E T - Kunnostettavat

Lisätiedot

WOODI SUOMI 09-2015 1

WOODI SUOMI 09-2015 1 1WOODI SUOMI 09-2015 2 Ihmisille ~ luonnollisesti kestävää Ruokailutilat 4 Aulatilat 8 Lepotilat 14 WOODI Kuopion Woodi Oy, Ankkuritie 3, FI-70460 Kuopio, Tel +358 17 4652 061, www.woodi.fi, info@woodi.fi

Lisätiedot

DRAMA. HAMARI auditorium furniture solutions Oy Runeberginkatu 34 e FI Porvoo

DRAMA. HAMARI auditorium furniture solutions Oy Runeberginkatu 34 e FI Porvoo DRAMA Drama-tuolissa on kaareva selkäpuriste. Tuolin teatteriversion saa myös verhoilluilla sivupaneeleilla. Rakenne: Metalliputki 40 x 20 mm. Jalat metallia, verhoillut sivupaneelit. Vastapainolla ylös

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA WORKSPACE SOLUTIONS LEIA KAIKKI HALUAVAT OLLA LEIAN YSTÄVIÄ. SE ON LEIKKISÄ, LUOVA TUOLI, JOSTA ON HELPPO PITÄÄ. TOIMIVA KOKOUSTUOLI, JOKA ON HELPPO SIJOITTAA SUURIIN TAI PIENIIN RYHMIIN, SEKÄ PINOTTAVA

Lisätiedot

Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille ISKU-kalusteita oheisen erittelyn mukaisesti ,00 veron osuus ,52

Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille ISKU-kalusteita oheisen erittelyn mukaisesti ,00 veron osuus ,52 TARJOUS 7.8.2018 Lapuann lukio Kaisa Piiparinen Kiviristintie 10 62100 LAPUA KALUSTETARJOUSS NRO 17817 7 Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille ISKU-kalusteita oheisen erittelyn mukaisesti. verotonon

Lisätiedot

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil on korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli,

Lisätiedot

MALLISTON VAKIOMATERIAALIT

MALLISTON VAKIOMATERIAALIT MALLISTON VAKIOMATERIAALIT LAKAT, LUONNONVÄRIT METALLIT TEKNISET VIILUT MELAMIINIT Koivu 1 (ko 1) luonnonväri Pyökki 1 (py 1) luonnonväri Tammi 1 (ta 1) luonnonväri IM-89 silver IM-88 grafiitti kromi LPLY

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2015 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

Suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkutuolit ja -jakkarat Suihkutuolit ja -jakkarat Cockatoo suihkujakkarat Cockatoo 42 ja 47- suihkujakkaroiden runko on alumiinia ja istuinosa pehmeää PU- muovia. Runko on päällystetty valkoisellalla epoksilla. Suihkujakkaran

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA SCANDINAVIA ON AJATON KLASSIKKO. PUHTAAT, PELKISTETYT MUODOT JA MONIPUOLISET YHDISTELY- MAHDOLLISUUDET HELPOTTAVAT SISUSTUSIDEOIDEN TOTEUTTAMISTA. YLLÄTYS ON SIINÄ, MIKÄ

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2019 Kohtaamistilat

EFG Myyntihinnasto 2019 Kohtaamistilat EFG Myyntihinnasto 2019 Kohtaamistilat Hinnat ilman arvonlisäveroa 2019-02-01 Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto - Kohtaamistilat Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja mallistojako... 5 Inspiraatio...

Lisätiedot

MALLISTON VAKIOMATERIAALIT

MALLISTON VAKIOMATERIAALIT MALLISTON VAKIOMATERIAALIT Lakat, luonnonvärit METALLIT TEKNISET VIILUT MelamiINIT Koivu 1 (ko 1) luonnonväri Pyökki 1 (py 1) luonnonväri Tammi 1 (ta 1) luonnonväri IM-89 silver IM-88 grafiitti kromi LPLY

Lisätiedot

Pyörälliset wc/suihkutuolit

Pyörälliset wc/suihkutuolit Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean ual Vip, Ocean -Vip Ocean wc/suihkutuolit tarjoavat oikean mallin joka tarpeeseen. 17 Ocean - Vakaa, ruostumaton teräsrunko Ocean mallit: - Yksilöllisesti

Lisätiedot

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI PROGEO -PYÖRÄTUOLIT Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI Joker Ultrakevyt kiinteärunkoinen aktiivipyörätuoli sisäja ulkokäyttöön. Erinomainen ohjailtavuus ja liikuteltavuus ovat Joker-tuolin

Lisätiedot

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Yhdistele. Ja valitse vapaasti. Etsi kaikkein sopivin sohvapöytä. Tilaan. Tehtävään. Ja tunnelmaan. Sijoittelu sohvan, jakkaran tai nojatuolin kanssa. Ryhmälle tai yksittäiselle

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet Yleistutkimuspöytä 7300 Tutkimuspöytä 7300 soveltuu perustutkimuspöydäksi. Tutkimustason korkeus on 75 cm. Tutkimustason pääosa on kaasujousella portaattomasti säädettävissä.

Lisätiedot

ORNÄS by fasetti H I N N A S T O

ORNÄS by fasetti H I N N A S T O ORNÄS by fasetti HINNASTO 09 Carl-Gustaf Nalle Hiort af Ornäs 9-996 ORNÄS ORIGINALS KANGAS JALKA koivu NAHKA mahonki lv mahonki koivu mahonki lv mahonki KATEGORIA SIESTA nojatuoli 95 490 590 750 60 70

Lisätiedot

ale By talven odotetuin huonekalu-ale on nyt! ALE joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle: 195,- (249,-) 399,- (695,-) 99,- (129,-)

ale By talven odotetuin huonekalu-ale on nyt! ALE joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle: 195,- (249,-) 399,- (695,-) 99,- (129,-) ale By talven odotetuin huonekalu-ale on nyt! 99,- (129,-) 195,- (249,-) 399,- (695,-) ALE joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle:.fi 1 Tämän sivun sohvat ja lepotuoli on valmistettu Iskun Lahden tehtaalla.

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2018 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

Ponychair. Istuimen mitat: Leveys 42 cm Syvyys 35 cm Korkeus räätälöitävissä Ristikon halkaisija 49 cm. Verhoilu: Aito nahka, kangas tai keinonahka

Ponychair. Istuimen mitat: Leveys 42 cm Syvyys 35 cm Korkeus räätälöitävissä Ristikon halkaisija 49 cm. Verhoilu: Aito nahka, kangas tai keinonahka Ponychair Ponychair on alkuperäinen, kotimainen satulatuoli, jota kehittämässä ovat olleet mukana fysioterapeutit ja ergonomian asiantuntijat. Ponychair -tuolin ergonominen istuin ohjaa käyttäjää istumaan

Lisätiedot

Parasta kesään. Stemmasta. Kalusteet terassille ja puutarhaan

Parasta kesään.   Stemmasta. Kalusteet terassille ja puutarhaan www.stemma.fi Parasta kesään Stemmasta Kalusteet terassille ja puutarhaan SÄÄNKESTÄVÄT SUVI-KALUSTEET Monipuolinen Suvi-sarja on ulkokalustajan suosikkimallisto tänä kesänä. Tee oma persoonallinen ruokailuryhmä

Lisätiedot

Kauhajoen Äijälän päiväkodin irtokalustehankinta D/903/02.08.00.00/2012 Irtaimistoliite 2

Kauhajoen Äijälän päiväkodin irtokalustehankinta D/903/02.08.00.00/2012 Irtaimistoliite 2 Kauhajoen Äijälän päiväkodin irtokalustehankinta D/90/0.08.00.00/0 Irtaimistoliite Tarjoajan nimi: Yhteyshenkilö ja yhteystiedot: Tarjottavien tuotteiden tulee vastata väreiltään, materiaaleiltaan, mitoiltaan

Lisätiedot

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus.

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus. 1 Inspiraatio Merellä seilaava purjelaiva on spektaakkelimainen näky, joka muistuttaa ihmisen pienuudesta luonnonlakien edessä. Tämä oli suuri inspiraation lähde suunnitellessamme SPINNAKER tuolia. Tavoitteena

Lisätiedot

OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja

OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja SARJAN OSAT Lepotuoli Rahi Divaaniosa 2:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva divaanin kanssa 4:n istuttava sohva divaanin kanssa 5:n istuttava sohva divaanien

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(24) SISÄLLYS PÖYDÄT sivu: PO1 SUORAKAIDEPÖYTÄ 3 PO2 PUOLIPYÖREÄ PÖYTÄ 3 TUOLIT JA PENKIT TU1

Lisätiedot

LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET: KATAJAN KOULUN IRTOKALUSTEET JA RAUDASKOSKEN KOULUN JUHLASALIN TUOLIT

LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET: KATAJAN KOULUN IRTOKALUSTEET JA RAUDASKOSKEN KOULUN JUHLASALIN TUOLIT LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET: KATAJAN KOULUN IRTOKALUSTEET JA RAUDASKOSKEN KOULUN JUHLASALIN TUOLIT Tarjouspyynnön mukaan tarjouspyyntöön liittyvät tarkentavat kysymykset tuli toimittaa 23.1.2018 klo 12:00

Lisätiedot

012-04 1-paikkainen pöytä hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 16 53.29 66.08

012-04 1-paikkainen pöytä hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 16 53.29 66.08 012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 54.47 67.55 012-02 1-paikkainen pöytä, säädettävä korkeus ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760

Lisätiedot

012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760

012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 58.28 012-02 1-paikkainen pöytä, säädettävä korkeus ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760

Lisätiedot

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan 851350 Turun kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi Marja-Liisa Wilenius PL 301 01050 TURUN LASKUT Finland TARJOUS 381883-1 02.03.2012 1/6 Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille Martelan tuotteita

Lisätiedot

myyntihinnasto istuin- ja selkätyynyvaihtoehtoja. Voimassa alkaen

myyntihinnasto istuin- ja selkätyynyvaihtoehtoja. Voimassa alkaen myyntihinnasto Voimassa 7.3.2018 alkaen Suunnittele mieleisesi kokoonpano monipuolisista Oona-sohvamoduuleista. Kaksi runkosyvyyttä, 92 cm ja 105 cm. Runsaasti eri verhoiluvaihtoehtoja ja käsinojamalleja,

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

KESÄKALUSTEHINNASTO 2015

KESÄKALUSTEHINNASTO 2015 KESÄKALUSTEHINNASTO 015 pvt 15.6.015 SALSERA-mallisto P L K Kollit Y13 003 1 Y13 003 10 T13 00 1 Salsera-sohvaryhmä sohva 144 cm ja tuolia Salsera-sohvaryhmä sohva 144 cm ja tuolia Salsera-modulisohva

Lisätiedot