ISKU INTERIOR TUOTEKORTIT. 1. Istuimet Yleistuolit ja Oppilastuolit Neuvottelutuolit Nojatuolit ja Sohvat Työtuolit Valvomotuolit

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ISKU INTERIOR TUOTEKORTIT. 1. Istuimet Yleistuolit ja Oppilastuolit Neuvottelutuolit Nojatuolit ja Sohvat Työtuolit Valvomotuolit"

Transkriptio

1 ISKU INTERIOR TUOTEKORTIT 1. Istuimet Yleistuolit ja Oppilastuolit Neuvottelutuolit Nojatuolit ja Sohvat Työtuolit Valvomotuolit 2. Pöydät Työpöydät ja sähköpöydät Neuvottelupöydät Sohvapöydät Yleis- ja ruokapöydät Oppilaspöydät 3. Säilyttimet 4. Seinäkkeet 6/2016

2 Tuotekortit ISTUIMET

3 Tuotekortit YLEISTUOLIT JA NEUVOTTELUTUOLIT

4 LIGHTNESS Design Samuli Naamanka 3280, 3282, 3297 Istuin ja selkä: Grada-vaneri. Pinta luonnonvärinen koivu- tai pyökkiviilu, petsattu pyökkiviilu, tekninen viilu (LN koivu luonnonväri, LSG keloharmaa, LMG tummanharmaa, LPLY vanerinvärinen, LN IC vakiopetsivärillä petsattu koivu) tai laminaatti (12 laminaattiväriä). Runko: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: verhoilematon, istuinverhoiltu tai istuin- ja selkäverhoiltu kankaalla. Tuoteperheeseen kuuluu myös tuolivaunu. Tuolit ovat pinottavia, 12 kpl vapaana ja 25 kpl tuolivaunussa. Lightness B lenkkijalkainen tuoli on rivikytkettävissä jalkatalloista. Saatavilla myös liukkaat ja huovitetut jalkatallat.

5 TUOLI 50 Design Kurt Hvitsjö 4750 Istuin ja selkänoja: laminaatti (musta tai valkoinen). Metallirunko: grafiitti, silver, kromi, musta tai valkoinen. Isku-klassikko!

6 MINUS Design Tapio Anttila kirjoitusalusta Istuin: Luonnonvärinen koivu, pyökki ja tammi, petsattu pyökki, laminaatti (12 laminaattiväriä). Runko: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: verhoilematton, verhoillulla istuinlevyllä tai yhtenäisellä verhoilulevyllä. Tuolit 3193, 3195, 3199 ovat pinottavia ja rivikytkettäviä (lenkkijalkainen jalkatalloista, putkirunkoinen erillisellä rivikytkentälaitteella). Saatavilla myös liukkailla tai huopatalloilla. Tuolit 3195 ja 3199 myös ristikkojalkaisina, varustettuna pyörillä tai talloilla. Käsinojallisiin tuoleihin saatavissa kirjoitusalusta.

7 LOGO Design Raimo Räsänen korotettu Puuosat: Luonnonvärinen koivu, petsattu koivu ja laminaatti (12 lamiaattiväriä). Istuin: kangasverhoiltu. Selkä: puinen tai kangasverhoiltu. Runko: grafiitti, silver, kromi Tuolit 3150 ja 3151 pinottavia ja varustettavissa vaihtopäällisillä. Käsinojallinen 3151 saatavana 5 cm korotettuna sekä kirjoitusalustalla.

8 MATTI Design Juha Lätti Istuin ja selkä: Luonnonvärinen koivu, petsattu koivu ja laminaatti (12 lamiaattiväriä). Verhoilu: Verhoilematon, istuinverhoiltu tai istuin- ja selkäverhoiltu kankaalla Saatavilla huomaamaton rivikytkentä jalkatalloista. Pinottava. Saatavilla myös huopatalloilla. Mattituolin voi ripustaa pöydän alle asennettaviin tuolinkannattimiin.

9 RUDOLF Design Mikko Paakkanen Istuin: Luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki, laminaatti (12 laminaattiväriä). Runko: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: verhoilematon, istuinverhoiltu, istuin- ja selkäverhoiltu sekä ympäriverhoiltu. Käsinojat: musta muovi Rivikytkentä lisävarusteena putkirunkoisiin (erillinen hela) sekä lenkkijalkaisiin (rivikytkentä jalkatalloista). Putkirunkoiset ja lenkkijalkaiset ovat pinottavia. Putkirunkoiset tuolit saatavilla myös liukkailla tai huovitetuilla jalkatalloilla, lenkkijalkaiset tuolit saatavilla huovitetuilla jalkatalloilla. Ristikkojalkainen korkeudensäädöllä cm talloilla, korkeudensäätö cm.

10 RUDOLF Design Mikko Paakkanen Veroiltujen tuolien istuin- ja istumakorkeus + 1 cm

11 VERSIO Design Tapio Anttila Puuosat: luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki. Runko: grafiitti, silver, kromi. Verhoilu: kangas tai nahka. 3176, 3177, 3178 pinottavia. 3176, 3177, 3178 myös ristikkojaloin varustettuna pyörillä tai talloilla.

12 ALIAS Design Raimo Räsänen / Runko: 3184 ja 3186 luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki. Tuoli 3184 istuinverhoiltuna myös tammisena ja 3704 luonnonvärinen koivu ja petsattu koivu. Istuin: verhoiltu tai verhoilematon lepotuoli ja 3704 sohva aina istuin- ja selkäverhoiltu Pinottava. Saatavana myös irroitettavalla istuimella ja vaihtopäällisellä. Rivikytkentä lisävarusteena nojatuoliin Käsinojallisen tuolin saa myös 5 cm korotettuna.

13 OIVA Design Woodi H Runko: lakattua massiivikoivua. Istuin: muotoon puristettua vaneria, koivu tai lainaattipinnalla Selkänoja: muotoon puristettua vaneria koivuviilupinnalla. Jaloissa ruuvikiinnitteiset huopanastat. Saatavana 21 mm korokepaloja. Istuinverhoilu saatavana myös irrotettavana sekä kosteussuojattuna. Selkänojan verhoilu aina irrotettava. Lisävarusteena työntökahvat sekä pyörät etujaloissa. Erikoistilauksesta saatavana myös tammisena.

14 AURA Runko: koivu, viilulaminaattirakenne. Metalliosat: kromi. Istuin ja selkänoja: Verhoilematon, istuinverholitu tai istuin- ja selkäverhoiltu kankaalla Rivikytkentä lisävarusteena. Pinoutuva. Tuoteperheeseen kuuluu myös tuolivaunu.

15 TRIA Design Juha Lätti Runko: luonnonvärinen koivu tai pyökki, petsattu pyökki. Verhoilu: kangas. Metalliosat: grafiitti. 44

16 SERA Design Raimo Räsänen Runko: luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki. Verhoilu: verhoilematon tai istuinverhoilukankaalla. Viilulaminaattirakenne. Saatavana vaihtopäällisillä ja rivikytkentähelalla. Saatavilla myös liukkailla tai huovitetuilla jalkatalloilla. Pinottava.

17 SIGNUM Design Raimo Räsänen Puuosat: luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki tai laminaatti (12 laminaattiväriä). Runko: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: Signum 3110 ja 3111 verhoilematon, istuinverhoiltu tai istuin- ja selkäverhoiltu kankaalla. Signum 3113 ja 3114 kangasverhoilu , 3111 pinottava ja varustettavissa vaihtopäällisillä rivikytkettävissä rivikytkentäheloilla. Saatavilla myös liukkailla tai huovitetuilla jalkatalloilla. Tuoteperheeseen kuuluu nojatuoli ja sohva ks. kohta Nojatuolit ja Sohvat.

18 KAAVA Design Mikko Laakkonen , , Puuosat: Grada-vanerista valmistettu istuinosa. Koivua tai teknisellä viilulla pinnoitettua koivua (LN koivu luonnonväri, LSG keloharmaa, LMG tummanharmaa, LPLY vanerinvärinen, LN IC vakiopetsivärillä petsattu koivu). Istuinosan verhoilu: kangas tai nahka Laippa ja ristikkojalka: kromattua terästä. Nelipistejalan väri: grafiitti, silver tai kromi. 65,

19 DUO Design Antti Olin Paino: 3272: 7,5 kg. 3273: 9,0 kg. 3274: 8,5 kg. 3275: 11,5 kg. Istuin ja käsinojat: Tekninen Grada-vaneri pinnoitettuna teknisillä viiluilla (LN koivu luonnonväri, LSG keloharmaa, LMG tummanharmaa, LPLY vanerinvärinen, LN IC vakiopetsivärillä petsattu koivu). Verhoilumateriaalit: Fame, Blazer, Silvertex, Nahka. Jalka: kromiristikko. Matala ja korkeaselkäinen malli. Saatavissa useita eri verhoiluvaihtoehtoja. Saatavana myös jalkatalloilla.

20 METRO Design Kurt Hvitsjö Laippa- ja ristikkojalka: kiilotettu alumiini. Nelipistejalka: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: kangas tai nahka. Klassikko vuodesta Laippa- ja ristikkojalkaisten tuolien korkeussäätö kaasujousella.

21 MUKULA Design Kaija Aalto 3747 Kolme tyynykorkeutta 70/160/230 mm. Seinäkiinnityselementti 840x1600x50 mm. Verhoilu: kangas tai nahka. Istuintyynyt kiinnittyvät magneetilla seinäkiinnityselementtiin tai tilan muuhun metallipintaan. Istuintyynyjen muodot: neliö, ovaali, pyöreä, kolmio.

22 KIVIKKO Design Henri Halla-aho Kivikko istuimet Kivikko laippa jalalliset pöydät 3748/3749 D-pala kannella Kivikko limipöydät 547 Kivikko istuimet Kivikko laippa jalalliset pöydät C/D Kivikko limipöydät C/D ,4-10,9 kg ,7-15,0 kg Kivikko istuimet n ,6-19,1 kg n400 n400 Kivikko laippa jalalliset C/D pöydät Materiaali: Vaahtomuovi. Verhoilu: kangas- tai nahka. 556 Saatavilla myös kangas- tai nahkasokkelillac/d n400 Pöytäkansi: Laminaatti kansikartan muk Kivikko C/D set A 100 Kivikko limipöydät C C/D C/D B 651 C & D D 65 C/D A A B C B 651 D A B 444 n400 Saatavana myös pyörillä. 775Myydään neljän samankorkuisen istuimen setteissä (A,B,C,D). Kivikon 40 ja 54 cm korkeat D palat saatavilla myös kannella. Ekologinen: Istuimien materiaalina käytetään vaahtomuovituotteiden hukka- ja Kpl Nimike Piir. No Nim.tunnus Huom. Suunn. 444 Pvm leikkuupaloista syntynyttä ylijäämämateriaalia. Suhde SN 349 KIVIKKO Katso myös Kivikko pöytä Mittakuvat n400 1:1 1:2 ISKU INTERIOR OY Kpl Nimike 606 A A 775 Piir. No 606 Nim.t

23 Tuotekortit OPPILASTUOLIT

24 MAC Design Raimo Räsänen 3008 Leveys 550 mm Syvyys 550 mm Matalan työtuolin istumakorkeus on mm. Korkean tuolin istumakorkeus on mm. Istuin ja selkä: laminaatti (12 laminaattiväriä), puumuovikomposiitti (koivunvärinen, pyökinvärinen, harmaa, sininen, vihreä tai punainen) tai polypropeeni (viininpunainen). Metalliosat: silver, sininen, vihreä, viininpunainen, kromi. Saatavana istuinverhoiltuna (kangas). Matala tuoli saatavilla pyörillä tai pyärivillä jalkatalloilla. Korkea tuoli aina jalkatalloilla ja jalkarenkaalla. Korkeudensäätö kaasujousella.

25 PISA Tuolien istuin ja selkä on laminaattia, saatavilla 12 laminaattiväriä. Metalliosien väreinä grafiitti, silver, sininen, vihreä, viininpunainen tai kromi Pisa tuoteperheeseen kuuluvat putkirunkoiset, lenkkijalkaiset sekä ristikkojalkaiset tuolit. Tuolit on saatavilla myös ripustettavina. Lenkkijalkainen tuoli on saatavilla myös rivikytkettävänä. Ristikkojalkaisen tuolin ristikko alumiinia tai muovia, saatavilla pyörillä ja jalkatalloilla. Ripustettavien tuolien kanssa pöydissä suositellaan käytettäväksi melamiini- ja laminaattikansia.

26 PRIMA Design Raimo Räsänen 1030 Istumasyvyys rungossa 4-6: 38,5 cm Istumasyvyys rungossa 5-7: 42 cm Istuin ja selkä: luonnonvärinen koivu ja pyökki, laminaatti (12 laminaattiväriä), puumuovikomposiitti (koivunvärinen, pyökinvärinen, harmaa, sininen, vihreä tai punainen) tai polypropeeni (viininpunainen). Metalliosat: grafiitti, sininen, vihreä, viininpunainen, kromi. Priman selkänoja on muotoiltu siten, että siinä voidaan säilyttää reppua (pl. puumuovikomposiitista valmistettu Prima). Korkeussäädettävä, kaksi runkokorkeutta 4-6 ja 5-7.

27 3016 Design Juha Lätti 3016 M JR Leveys Syvyys Korkeus 480 mm mm mm/ mm Tilavuus 0,16 / 0,18 m³ Paino 9.0 kg / 11.0 kg Istumakorkeus mm / mm Ristikko muovia (M) tai kiillotettua alumiinia (ALU) Sälkänojan korkeuden ja kallistuksen säätö. Korkeussäätö kaasujousella, pehmeät jarrupyörät. Tallallinen tuoli voidaan varustaa jalkatukirenkaalla (JR) tai kääntyvällä ja korkeussäädettävällä jalkatuella (JT).

28 TUTOR Design Raimo Räsänen 3010 Istumakorkeus (cm): Istuimen syvyys (cm): Paino (kg): Matala ,8 Korkea (JR) ,8 Istuin ja selkä: Luonnovärinen pyökki, petsattu pyökki tai laminaatti (12 laminaattiväriä). Verhoilu: verhoilematon tai istuinverhoiltu kankaalla. Ristikko: silumiinia tai muovia, saatavilla pyörillä tai pyörivillä jalkatalloilla. Korkea tuoli aina jalkatalloilla ja jalkarenkaalla (JR). Saatavilla vakiokaasujousella tai kevennetyllä kaasujousella. Istuinkorkeuden-, istuinkulman-, istuin syvyyden- ja ristiselän korkeuden säätö. Verhoillun istuimen etureunassa u-muoviprofiilivahvistus.

29 TUTOR Design Raimo Räsänen 1035 Istuin ja selkä: Luonnovärinen pyökki, petsattu pyökki tai laminaatti (12 laminaattiväriä). Verhoilu: verhoilematon tai istuinverhoiltu kankaalla. Metalliosat: grafiitti, sininen, vihreä, viininpunai- Leveys (cm): Istumakorkeudet (cm): Paino (kg): Istuinleveys (cm): Runko Runko ,5 44 Korkeussäädettävä (katso istumakorkeudet viereisestä taulukosta).

30 Tuotekortit NOJATUOLIT JA SOHVAT

31 CUBIO Design Tapani Laukkanen ,8 kg (laippajalalla) 28,7 kg (ristikkojalalla) 24,2 kg (puujaloilla) Verhoilu: Kangas- tai nahka. Jalat: laippajalka ja ristikkojalka kromi, puujalat koivua. Puualkojen värivahtioehtoina koivu luonnonväri, pähkinänväri, pyökinväri, maalattu musta tai valkoinen. Laippajalkaisessa tuolissa pyörimismekanismi, joka palauttaa tuolin takaisin lähtöasentoon siitä noustaessa.

32 CONCORDE Design Tapani Laukkanen 4901 Istuin: Kangas- tai nahkaverhoilu. Jalka: kromi kg 80 Tuolissa lukittava keinumekanismi sekä pyörimismekanismi, joka palauttaa tuolin takaisin lähtöasentoon siitä noustaessa. Jalkaosa nelisakarainen metalliristikko.

33 IKI Design Ilari Jääskeläinen Verhoilu: Kangas tai nahka. Jalat: laippajalka ja ristikkojalka kromi, puujalat koivua. Puualkojen värivahtioehtoina koivu luonnonväri, pähkinänväri, pyökinväri, maalattu musta tai valkoinen. Kaksi selkänojakorkeutta. Keinujalka saatavana nojatuoliin. Käsinojamalleihin saatavilla 3 cm korotus. Kaikissa istuinmalleissa lämpömuovautuva istuintyyny. Saatavana kattavalla irtopäällis valikoimalla. ks. IKI -esite.

34 KÄMP Design Raimo Räsänen kg 30 kg Puuosat: koivu, värivaihtoehtoina koivu luonnonväri, pähkinänväri, tammenväri, maalattu musta tai valkoinen. Verhoilu: kangas tai nahka. Kämp-lepotuoli ja sohva on saatavilla myös vaihtopäällisellä (rungossa kosteussuojaus). Lisäksi lepotuolin ja sohvan voi varustaa kosteussuojatulla irtopäällisellä sekä kosteussuojatulla istuinsuojalla.

35 LOGO Design Raimo Räsänen 3727 Istuimen korkeus 42 cm Istumakorkeus 37 cm Verhoilu: kangas tai nahka. Käsinojat: pyökki, koivu, tammi, petsattu pyökki, laminaatti (12 laminaattiväriä). Metallirunko: grafiitti, silver, kromi.

36 LOUHI Design Leea Koskinen Puuosat: koivu, värivaihtoehtoina koivu luonnonväri, pähkinänväri, tammenväri, maalattu musta tai valkoinen. Verhoilu: kangas tai nahka kg kg Korkeaselkänojainen

37 LOUHI LOW Design Leea Koskinen Puuosat: koivu, värivaihtoehtoina koivu luonnonväri, pähkinänväri, tammenväri, maalattu musta tai valkoinen. Verhoilu: kangas tai nahka kg 153 / kg 88 Korkeaselkänojainen

38 ORGANO Design Raimo Räsänen 3730 Verhoilu: kangasverhoilu. Pyörät: Jarrupyörät. 44 Saatavilla myös pehmeillä jarrupyörillä sekä talloilla. 18 kg

39 RITZ Design Raimo Räsänen Nojatuoli Keinu Rahi Puuosat: koivu, useita sävyjä. Verhoilu: kangas tai nahka kg 14 kg 7 kg 51 Saatavana myös: Irtohuppu sekä tuolin- ja niskatyynyn kosteussuojattu irtopäällinen. Ritz tuoli saatavilla myös korotettuna (takajalat korotettu 2 cm).

40 SIGNUM Design Raimo Räsänen Puuosat: luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki tai laminaatti (12 laminaattiväriä). Runko: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: kangas, lepotuolissa myös nahka. 45 Saatavilla myös liukkailla tai huovitetuilla jalkatalloilla.

41 SIGUR Design Saara Renvall 3744, 3745 Metalliosat: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: kangas ja nahka Saaatavilla nojatuoli sekä 2-h ja 3-h sohvat käsinojilla tai ilman, 1-h ja 2-h penkit sekä Sigur -sohvapöydät. Sohvapöytään on saatavissa erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja sohvapöydän kansia, korkeudet 440 ja 560 mm. Istuimet ovat saatavilla myös huovitetuilla jalkatalloilla. Ks. myös Sigur pöydät. 2

42 TERE Design Antti Olin /118/ Puuosat: maalattu valkoinen ja musta tai Nextel B2 Stone Grey pinnoitettu. Metalliosat: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: kangas tai nahka /118/ /142/ Käsinojamalliin saatavissa kirjoitusalusta. Saatavilla myös huovitetuilla jalkatalloilla.

43 GENEVE Design Nea Vikström ja Tapani Laukkanen 3471 Jalat: 4 cm korkeat kromijalat, 4 tai 7 cm korkeat puujalat koivua. Puualkojen värivahtioehtoina koivu luonnonväri, pähkinänväri, tammenväri, maalattu musta tai valkoinen. Verhoilu: kangas tai nahka. Elementeistä yhdistelemällä haluttu kokonaisuus. Kiinteät selkänoja- ja istuintyynyt. Vakiona käsinojatyynyt. Saatavana vuodemekanismi.

44 DYYNI Design Tapio Anttila 3732 Verhoilu: Kangas Puuosat: Luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki. Metalliosat: grafiitti, silver tai kromi. Rakennettavissa erityyppisiä kokonaisuuksia yhdenkahden- tai kolmenistuttavaan runko-osaan. Sohva voidaan varustaa käsinojilla. Yhdenistuttavaan istuimeen sekä pöytäosaan on saatavilla jalkojen lisäksi myös pyörät.

45 INKOO PRO Design Ilari Jääskeläinen 3722 Istumakorkeus 430 mm Jalat: metallikehäjalka (silver, grafiitinharmaa, kromi) tai yksittäiset koivujalat (koivu ja pyökki luonnonväri, pyökki petsattu). Verhoilu: Kangas tai nahka. Useita eri kokoonpanovaihtoehtoja ks. isku.fi

46 INKOO PRO HIGH Design Ilari Jääskeläinen 3723 Verhoilu: Kiintoverhoilu kankaasta tai nahasta. Metalliosat: silver, grafiitinharmaa tai kromi Tuoteperheeseen kuuluu 1½-H ja 2½-H sohvat sekä väliseinä (leveydet 900 ja 1100 mm). Metallinen kehäjalka. Selkänojaelementtien välinen kiinnitysholkki kehäjalan värin mukainen.

47 KAARI Design Henri Halla-aho Verhoilu: Kiintoverhoilu kankaasta. Metalliosat: silver, grafiitinharmaa tai kromi. Mahdollistaa erilaisia kokonaisuuksia suoria ja kaarevia elementtejä yhdistelemällä. Kaaripalan leveys 1600 mm, suoran pala leveys 1200 mm

48 SALSA Design Maija Olkkonen 3721 MITTAESIMERKKEJÄ Jalat: grafiitti, silver tai kromi. Verhoilu: kangas. Elementtejä yhdistelemällä syntyy erilaisia kokoonpanoja.

49 SYKE Design Mikko Laakkonen Metallijalat: grafiitti, silver, kromi. Verhoilu: kangas Pöytäosan värivaihtoehdot: musta, valkoinen, harmaa, keltainen, sininen, vihreä, punainen. Pöydässä on selkänojan kulmaa mukaileva lehtiura, johon lehden voi laittaa pystyy esille.

50 Tuotekortit TYÖTUOLIT JA VALVOMOTUOLIT

51 KAB Seating Executive Runko: robottihitsattu teräsrunko Jalusta: alumiinijalusta Pyörät: pehmeäpintaiset kaksoispyörät Verhoilu: kangas tai nahka Niskatuki: kangas tai nahka Säädettävä nahkainen Comfort -nivelniskatuki. Ylös pystyasentoon nostettavat säädettävät käsinojat, jotka liikkuvat selkänojan mukana. Ristiseläntuki. Selkänojan kaltevuudensäätö 16. Keinumekanismi kg. Kaasujousi. Viisihaarainen ristikkojalka, 5 pyörää 50 mm Ø.

52 KAB Seating K1 Premium Runko: robottihitsattu teräsrunko Jalusta: alumiinijalusta Pyörät: pehmeäpintaiset kaksoispyörät Verhoilu: kangas tai nahka Niskatuki: kangas tai nahka Puolikorkea selkänoja. Nahkainen perusniskatuki. Ylös pystyasentoon nostettavat säädettävät käsinojat, jotka eivät liiku selkänojan mukana. Ristiseläntuki. Selkänojan kaltevuudensäätö 16. Keinumekanismi kg. Kaasujousi Viisihaarainen ristikkojalka, 5 pyörää 50 mm Ø. Istuimen syvyydensäätö 50 mm.

53 KAB Seating Director Runko: robottihitsattu teräsrunko Jalusta: alumiinijalusta Pyörät: pehmeäpintaiset kaksoispyörät Verhoilu: kangas tai nahka Niskatuki: kangas tai nahka Säädettävä nahkainen Comfort -nivelniskatuki. Ylös pystyasentoon nostettavat säädettävät käsinojat, jotka liikkuvat selkänojan mukana. Ristiseläntuki. Selkänojan kaltevuudensäätö 16. Keinumekanismi kg. Kaasujousi. Viisihaarainen ristikkojalka, 5 pyörää 50 mm Ø.

54 KAB Seating K4 Premium Runko: robottihitsattu teräsrunko Jalusta: alumiinijalusta Pyörät: pehmeäpintaiset kaksoispyörät Verhoilu: kangas tai nahka Niskatuki: kangas tai nahka Säädettävä nahkainen Comfort -nivelniskatuki. Ylös pystyasentoon nostettavat säädettävät käsinojat, jotka eivät liiku selkänojan mukana. Ristiseläntuki. Selkänojan kaltevuudensäätö 16.Keinumekanismi kg. Kaasujousi. Viisihaarainen ristikkojalka, 5 pyörää 50 mm Ø. Istuimen syvyydensäätö 50 mm. Kolme säilytystaskua.

55 KAB Seating Director Runko: robottihitsattu teräsrunko Jalusta: alumiinijalusta Pyörät: pehmeäpintaiset kaksoispyörät Verhoilu: kangas tai nahka Niskatuki: kangas tai nahka Puolikorkea säädettävä selkänojan jatke. Hyvä sivuttaistuki selässä ja istuimessa. Ylös pystyasentoon nostettavat säädettävät käsinojat, jotka liikkuvat selkänojan mukana. Ristiseläntuki. Selkänojan kaltevuudensäätö16. Keinumekanismi kg. Kaasujousi. Viisihaarainen ristikkojalka, 5 pyörää 50 mm Ø.

56 STEP+ Design Juha Lätti istuin 3, selkä 2 istuin 2, selkä 3 istuin 2, selkä 4 istuin 2, selkä 6 istuin 2, selkä Istuimet: Leveys Korkeus istuinkoko mm 460 mm istuinkoko mm 480 mm Selät: Leveys Korkeus selkä mm 470 mm selkä mm 550 mm selkä mm 550 mm+n 160 mm selkä mm 650 mm selkä mm 650 mm+n 160 mm N=niskatuki, selissä 4 ja 7. Selkänojien korkeuden säätö 70 mm. Ristikko: musta muovi, kiillotettu ALU tai mustaksi maalattu ALU. Verhoilu: Kangas yhdellä tai kahdella värillä, nahka yhdellä tai kahdella värillä, kangas+nahkainen niskatuki. Free-Float mekanismi,jossa istuimen ja selkänojan asennon säätö vapaasti toisistaan riippumatta. Mekanismin jättö aktiivitilaan istuin ja selkänoja myötäilevät kehon liikkeitä. Vastuksen säätö istujan painon mukaan. Syvyys- ja korkeussäätö. Selän korkeussäädöt. Istuin vakio tai soft (pehmeämpi). Lisävarusteena saatavilla laajoilla säätöalueilla varustetut 3D 360 astetta- käsinojat (mustana tai ALU-yksityishohdilla). Vaateripustin saatavilla niskatuellisiin malleihin. Tuolit voidaan varustaa myös talloilla tai kovilla pyörillä. Saatavilla myös sähköä johtavana ESD-versiona, tällöin käytettävä erikoiskangasta, esim. Global ESD.

57 STILL LIGHT Design Antti Olin 2D 3D±15 o 3D 360 o 3D 360 o ALU 3058 Istuimet: Leveys Korkeus istuinkoko mm 480 mm istuinkoko mm 480 mm Selät: Leveys Korkeus selkä mm 350 mm selkä mm 510 mm selkä mm 560 mm selkä 8 (verkko) 440 mm 590 mm Selissä 3, 5 ja 7 niskatuki. Verkkoselkään saatavilla niskatuki lisävarusteena. Selissä 6 ja 7 portaattomasti säädettävä ristiseläntuki. Selkänojien korkeuden säätö 70 mm. Ristikon halkaisija 67 cm. Istumakorkeus: mm. Ristikko: musta ja harmaa muovi tai kiillotettu ALU. Verhoilu: Kangas tai kangas+nahkainen niskatuki. Verkkoselkä musta tai valkoinen. Verkkoselkäisen tuolin niskatuki valkoista tai mustaa verkkoa, kangasta tai nahkaa. S1- syncromekanismi, jonka jäykkyyttä voi säätää istujan painon mukaan, selkänojan mekanismin jouston lukitus pystyasentoon ja joustokulman kolmiasentoinen portaallinen säätö. Lisävarusteena saatavilla käsinojat, neljä erilaista vaihtoehtoa. Puolipehmeät jarrupyörät, korkeudensäätö kaasujousella, istuimen syvyyssäätö ja selkänojan korkeuden säätö.

58 STILL S1A Design Antti Olin 2D 3D±15 o 3D 360 o 3D 360 o ALU neuvottelutuolin 3061 Istuimet: Leveys Korkeus istuinkoko mm 480 mm istuinkoko mm 480 mm Selät: Leveys Korkeus selkä mm 350 mm selkä mm 510 mm selkä mm 560 mm selkä 8 (verkko) 440 mm 590 mm Ristikko: musta ja harmaa muovi tai kiillotettu ALU. Verhoilu: Kangas, nahka tai kangas+nahkainen niskatuki. Verkkoselkä musta tai valkoinen. Verkkoselkäisen tuolin niskatuki valkoista tai mustaa verkkoa, kangasta tai nahkaa. Selissä 3, 5 ja 7 niskatuki. Verkkoselkään saatavilla niskatuki lisävarusteena. Selissä 6 ja 7 portaattomasti säädettävä ristiseläntuki. Selkänojien korkeuden säätö 70 mm. Ristikon halkaisija 67 cm istumakorkeus: mm istumakorkeus: mm tuoleihin saatavilla Korotettu kaasuputki + 40 mm, ja madallettu -20 mm.

59 STILL S2 Design Antti Olin 2D 3D±15 o 3D 360 o 3D 360 o ALU neuvottelutuolin 3062 Istuimet: Leveys Syvyys istuinkoko mm 480 mm istuinkoko mm 480 mm Selät: Leveys Syvyys selkä mm 350 mm selkä mm 510 mm selkä mm 560 mm selkä 8 (verkko) 440 mm 590 mm Selissä 3, 5 ja 7 niskatuki. Verkkoselkään saatavilla niskatuki lisävarusteena. Selissä 6 ja 7 portaattomasti säädettävä ristiseläntuki. Selkänojien korkeuden säätö 70 mm. Ristikon halkaisija 67 cm. Istumakorkeus: mm. Saatavilla korotettu kaasuputki + 40 mm, ja madallettu -20 mm. Ristikko: musta ja harmaa muovi tai kiillotettu ALU. Verhoilu: Kangas, nahka tai kangas+nahkainen niskatuki. Verkkoselkä musta tai valkoinen. Verkkoselkäisen tuolin niskatuki valkoista tai mustaa verkkoa, kangasta tai nahkaa. S2-syncromekanisnissa on neljään asentoon lukittava selkänojan kallistuksen säätö sekä mahdollisuus istuimen etureunan kolmen asteen kallistukseen. Selkänojan ja istuimen vastuksen liikkeen laaja, portaaton säätö veivillä. Puolipehmeät jarrupyörät, korkeudensäätö kaasujousella, istuimen syvyyssäätö ja selkänojan korkeuden säätö. Lisävarusteena saatavilla käsinojat, kuusi erilaista vaihtoehtoa. Vaateripustin saatavilla niskatuellisiin malleihin. Kaikki tuolit voidaan varustaa myös talloilla tai kovilla pyörillä.

60 STILL PREMIUM Design Antti Olin 2D 3D±15 o 3D 360 o 3D 360 o ALU neuvottelutuolin 3063 Istuin: Leveys Syvyys Premium-istuin 465 mm 450 mm Selät: Leveys Syvyys selkä mm 350 mm selkä mm 510 mm selkä mm 560 mm selkä 8 (verkko) 440 mm 590 mm Selissä 3, 5 ja 7 niskatuki. Verkkoselkään saatavilla niskatuki lisävarusteena. Selissä 6 ja 7 portaattomasti säädettävä ristiseläntuki. Selkänojien korkeuden säätö 70 mm. Ristikon halkaisija 67 cm. Istumakorkeus: mm. Saatavilla korotettu kaasuputki + 40 mm. Ristikko: musta ja harmaa muovi tai kiillotettu ALU. Verhoilu: Kangas, nahka tai kangas+nahkainen niskatuki. Verkkoselkä musta tai valkoinen. Verkkoselkäisen tuolin niskatuki valkoista tai mustaa verkkoa, kangasta tai nahkaa. Premium- syncromekanismissa tuolin istuimen ja selän liikevastus säätyy automaattisesti käyttäjän painon mukaan. Mekanismi on myös mahdollista lukita perusasentoon sekä puolilukita keskiasentoon. Puolipehmeät jarrupyörät, korkeudensäätö kaasujousella, istuimen syvyyssäätö ja selkänojan korkeuden säätö. Lisävarusteena saatavilla käsinojat, kuusi erilaista vaihtoehtoa. Vaateripustin saatavilla niskatuellisiin malleihin. Tuolit voidaan varustaa myös talloilla tai kovilla pyörillä.

61 STILL MEETING 3055 Leveys 595 mm Syvyys 610 mm Korkeus 1015 mm Tilavuus m³ Paino 8.5 kg Istumakorkeus mm Tuolia kiertävä kehys on musta tai harmaanvalkoinen, verkko aina musta. Ristikko: muovi- tai ALU. Muoviristikoiden väreinä musta ja harmaanvalkoinen (musta ristikko + musta kehys ja harlaamvalkoinen ristikko + harmaanvalkoinen kehys). ALU-ristikko kiillotettua alumiinia. Lukkiutumaton mekanismi, säätöalue +1 o (-9 o ). Tuolissa on puolipehmeät jarrupyörät sekä korkeudensäätö kaasujousella.

62 SALLI SwingFit Kaksiosainen liikkuva istuin leveydensäädöllä. Swing Kaksiosainen liikkuva istuin ilman leveydensäätöä. Multi Adjuster Kaksiosaissa istuimessa on istuimen kallistuksen- ja leveydensäätö. Twin Kaksiosainen istuin ilman leveydensäätöä. Classic Yksiosainen istuin kallistusmekanismilla. Professional Kaksiosainen istuin ilman leveyden- tai kallistuksensäätöä Ristikon halk. 54 cm, Professional 58 cm. Pyörät: soft-pyörät 65 mm. Paino: n. 10,5-11,5 kg. Vakiokaasujousen säätövara n. 18,5 cm. Ristikko: musta tai kromattu. Professional-mallissa musta muoviristikko. Kaasujousi: Vakiona keskipitkä, saatavilla myös lyhyt ja pitkä. Istuinpehmuste: Vaahtomuovi. Verhoilu: Nahkaverhoilu (vakiona musta, saatavilla 16 väriä). Helposti korkeussäädettävissä kaasujousella, kaikissa tuolimalleissa on myös kallistuksen säätö (pl. Professional-malli). Classic-mallissa yksiosainen istuin, muissa malleissa kaksiosainen. Saatavilla myös mm. lyhyt tai pitkä kaasujousi, 60 cm ja 50 cm ristikko, erilaisia pyörävaihtoehtoja, jalkarengas, antistaattiset versiot, poyuretaani-istuin.

63 ILOA, ILOA+ Design Jonas Hakaniemi One birch Leveys Syvyys Korkeus Paino 460 / 460 mm 460 / 460 mm / mm 4,9 / 5,4 kg Tilavuus 0,108 / 0,114 m³ Istumakorkeus / mm (mitattu istuimen keskikohdasta) Puuosat: lakattu koivu, mustaksi petsattu saarni. Vakioverhoilukankaat: Gabrielin Europost2, vakioväreinä musta, harmaa ja oranssi. Alumiini-musta yhdistelmäristikko, halk. 500 mm Mustat pehmeät 50 mm kaksoispyörät, musta kaasujousi ja musta korkeudensäätömekanismi. ILOA verhoilematon, ILOA+ verhoiltu.

64 Tuotekortit PÖYDÄT

65 Tuotekortit NEUVOTTELUPÖYDÄT

66 SIGUR Design Saara Renvall / 560 mm Metalliosat: grafiitti, silver tai kromi. Kansi: kansikartan mukaan Sohvapöytään on saatavissa erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja sohvapöydän kansia. Ks. myös Sigur istuin.

67 KIVIKKO Design Henri Halla-aho 3753 Viistoraunainen MDF-kansi laminaattipinnalla (saatavilla 12 laminaattiväriä). Jalkaosa kro mattu tai maalattu valkoinen. 400 mm 400 mm ,2 / 14,6 kg

68 HAIKU Design Tapio Anttila 7310, 7311, 7312, mm mm 7311 Jalat: Luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki. Kansi kansikartan mukaan. 520 mm mm 7313 Saatavana myös korotettu versio. Kannet: kts. kansikartta.

69 KANTTI Design Tapio Anttila 7307 Puuosat: luonnonvärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki. Metalliosat: grafiitti, silver tai kromi. 730 mm Kantti -pöytien jalat metallia tai puuta, metalliyksityiskohdilla.

70 OPTION 2400 Metallijalusta: kromi. 730 mm 860, 960, 1260 mm Jalkapukin leveys 68,5 cm. Ylälaipan halkaisija 38 cm. Modulaarinen runkorakenne. Option -jalustoja on neljää kokoa: Kaksi yksittäiselle P-kannelle tarkoitettua (kannen leveys 140 cm tai 206 cm) sekä kaksi P-kansiyhdistelmille tarkoitettua jalustaa (kansien yhteisleveys 280 cm tai 350 cm). Näillä neljällä jalustalla voidaan toteuttaa kaikki P-kansiyhdistelmät. Kansivaihtoehtoina kaikki Iskun P-kansiyhdistelmät sekä A- ja C-kannet. Kannet: kts. kansikartta. Option -pöytiin on saatavilla AV-, verkko- ja sähköliitännät ja myös johdotuksen ratkaisut on huomioitu runkorakenteen suunnittelussa. Jaloissa tasaussäätö.

71 mm Jalat: Luonnovärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki. Kannet kansikartan mukaan.

72 Tuotekortit SOHVAPÖYDÄT

73 XO Design Antti Kotilainen mm Paino 6,5 kg 600 mm Kansi: valkoinen massiivilaminaatti, paksuus 5 mm. Kannen reuna musta. Jalka: kromattu. 350 mm 800 mm Paino 7,5 kg

74 7003 Jalat: koivu, luonnonvärinen tai petsattu 520 mm Soveltuvat kannet: B6, B8, B10, B12, B14, A8, A10, A12, O6 ja O9.

75 Tuotekortit YLEIS- JA RUOKALAPÖYDÄT

76 DIO Laippajalka: grafiitti, silver tai kromi. 560, 730, 1100 mm Dio-jalka saatavana sohva,- yleis-, seisoma- ja neuvottelupöytiin. Jalkaputki ja -laippa aina pyöreä, alalaippoja saatavailla eri kokoisena. Kannet: kts. kansikartta.

77 OSIO Design Tapio Anttila T-jalka Pöytien korkeudet 55, 73 ja 110 cm. Metallijalat: grafiitti tai silver. Ristikko: 55x55 cm. Neliölaipat: 42x42 ja 51x51cm. Pyöreät laipat: 55 ja 65 cm. Ristikko- ja laippajalkojen pystyputken halk. 7,6 cm T-jalka: 67x9 cm. T-jalan pystyputken halk. 5,1 cm. Jalkaputki aina pyöreä. Kannet kts. kansikartta.

78 SCAN , 730, 1100 mm 460, 600 mm korkeussäädettävä pöytä cm. Metallijalat, kromi. Korkeussäädettävässä pöydässä myös grafiitti ja silver. Kannet kts. kansikartta.

79 SWING mm + 1mm Putkirunko: grafiitti, silver taikromi. Kannet: kts. kansikartta.

80 Tuotekortit TYÖPÖYDÄT JA SÄHKÖPÖYDÄT

81 MATRIX Y Design Juha Lätti 2110, , 900mm Jalat: grafiitti, silver tai kromi Kiinteä korkeus. Kannet kts. kansikartta.

82 MATRIX I ja J 2057, 2058 Metallijalat: grafiitti, silver tai kromi. Matrix I ja J mm Matrix I ja J tall mm J-jalka on pyörällinen. Manuaalinen työskentelykorkeuden säätö kussakin jalassa erikseen 205mm:n alueella. Säätöosan päälle saatavilla jalan värin mukainen suojaholkki. Kannet: kts. kansikartta.

83 MATRIX T manual mm Metallijalat: silver, valkoinen, musta ja kromi. Pyöreä tai neliskulmainen pystyputki, jalkasuksi suora, kaareva tai viistottu. Mekaaninen korkeuden säätö 20 cm alueella jalassa olevan kiristysruuvin avulla. Saatavana monipuoliset AV-ratkaisut. Kannet: kts. kansikartta neuvottelupöytäkansimallisto.

84 MATRIX T EL Säätöalue 50 cm. Korkeus kannen päältä mitattuna: cm. Jalat: silver, musta ja valkoinen. Matrix T EL 2059 on yksimoottorinen sähköpöytä, josta voidaan rakentaa 2-jalkaisia sähköpöytiä. Pöydän kapasiteetti on 70 kg. Aina suoralla suksella ja neliskulmaisilla pystyputkilla. Kansikartan suorakaidekannet.

85 MATRIX T EL Säätöalue 50 cm. Korkeus kannen päältä mitattuna: tai cm. Jalat: silver, musta, valkoinen tai kromi. Matrix T EL 2060 on rakentuva sähköpöytäjärjestelmä, josta voidaan rakentaa 2 4 -jalkaisia sähköpöytiä asiakkaan toiveiden mukaisesti, myös kulmapöydät. Sähköpöydät ovat 2 4 -moottorisia. Kapasiteetti on valitusta moottorista riippuen 100 tai 120 kg. Suorakaidepöytiin saatavissa kannen liukumekanismi. Suksi suora tai viistottu, pystyputket neliskulmaiset tai pyöreät. Kannet: kts. kansikartta.

86 MATRIX T EL Säätöalue 65 cm. Korkeus kannen päältä mitattuna on cm. Jalat: silver, musta, valkoinen tai kromi. Matrix T EL 2061 on rakentuva sähköpöytäjärjestelmä, josta voidaan rakentaa 2-4 -jalkaisia sähköpöytiä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sähköpöydät ovat 2 4 -moottorisia. Kapasiteetti on valitusta moottorista riippuen 100 tai 120 kg. Suorakaidepöytiin saatavilla kannen liukumekanismi. Suksi suora tai viistottu, pystyputket neliskulmaiset tai pyöreät. Kannet: kts. kansikartta.

87 MATRIX T EL PRO Säätöalue 65 cm. Korkeus kannen päältä mitattuna: cm. Säätöalue suunniteltu erityisesti pitkille käyttäjille. Jalat: silver, musta tai valkoinen. Matrix T EL Pro 2063 on kaksimoottorinen sähköpöytä, josta voidaan rakentaa 2-jalkaisia sähköpöytiä. Pöydän kapasiteetti on 120 kg. Aina suoralla suksella ja neliskulmaisilla pystyputkilla. Kansikartan suorakaidekannet.

88 KLIK Tapio Anttila 2531 pinoutuva semi luentopöydät 2533 taittojalkapöytä 2534 pinoutumaton seminaaripöytä 2551 Klik-Pro + lankakori Metallijalat: grafiitti, silver tai kromi. Taittojalkapöydissä lisäksi valkoinen. Klik-Pro pöydissä jalkojen väri kromi. Klik-Pro pöytä vain 70x50 cm vaaleanharmaalla melamiinikannella. 730 mm Saatavana pinoutuvana- tai taittojalkapöytänä sekä kuljetusvaunu, johon sopii 8 taittojalkapöytää tai 8 Klik-Pro pöytää. Kannet: kts. kansikartta.

89 SUMMA C14 Design Tapio Anttila mm (7), 826mm (8) Metallijalat: grafiitti, silver, sininen, vihreä, viininpunainen. Kannet: 12 laminaattiväriä. Saatavilla kalustelevykansilla sekä valureunakansilla. Teamix reunavalujen vakiovärit: Jalkavaihtoehdot: kiinteät tai lukittavilla pyörillä (pöytään voi asentaa max. 2 kpl pyörällisiä jalkoja).

90 PRIMA Raimo Räsänen , , , , , 5-7 tasokantiset laatikolliset Prima 1131 Prima x 600* 650 x 580* Prima 1130 Prima x x 500* Metallirunko: grafiitti, sininen, vihreä, viininpunainen, kromi. Pulpetti: koivu luonnonväri tai petsattu. Kansi: Massiivikoivu tai laminaatti, Prima 1131 pöydissä vain laminaatti. Prima 1128, 1130 ja Prima 1131 saatavissa myös valureunakantisina. Valureunakansien reunavalujen vakiovärit: *kallistettava Prima x 500 Kallistettavien kansien turvaväli, laukkukoukut, lisävarusteena tuolinripustus, korkeussäädettävä runko. Pöydissä 1130 ja 1131korkeussäädettävän rungon korkeudet 5, 6 ja 7, Prima 1126, 1128 ja 1132 pöydissä korkeussädettävän rungon korkeudet 4, 5 ja 6. Prima -oppilastuoleissa on vastaavat korkeussäätöalueet. Prima 1131 sekä Prima 1128 valureunakantisissa pulpeteissa on integroitu kynäkaukalo sekä paperinpysäytin.

91 SUMMA GA Design Tapio Anttila GA kansi Teamix GA valureunakansi 726mm (7), 826mm (8) GA ja Teamix GA Metallijalat: grafiitti, silver, sininen, vihreä, viininpunainen. Kannet: 12 laminaattiväriä. Teamix GA-kannen reunavalujen vakiovärit: Jalkavaihtoehdot: 2 kpl kiinteä tai pyörällinen, 1 kpl T-jalka. Pyörät lukittavia. Lisävarusteena kannen alle sijoitettava lankakori.

92 SUMMA GB Design Tapio Anttila 726mm (7), 826mm (8) Metallijalat: grafiitti, silver, sininen, vihreä, viininpunainen. Kannet: 12 laminaattiväriä. Jalkavaihtoehdot: 2 kpl kiinteä tai pyörällinen, 1 kpl T-jalka. Pyörät lukittavia.

93 SUMMA GH/GF Design Tapio Anttila mm (7), 826mm (8) Metallijalat: grafiitti, silver, sininen, vihreä, viininpunainen. Kannet: 12 laminaattiväriä. Kansivaihtoehdot Iskun kansimallistosta. Jalkavaihtoehdot: kiinteät tai lukittavilla pyörillä (pöytään voi asentaa max. 2 kpl pyörällisiä jalkoja).

94 SUMMA C8 Design Tapio Anttila 726mm (7), 826mm (8) Putkirunko: viininpun. sininen, grafiitinharmaa, silver, musta, valkoinen. Kansi: Iskun kansimallisto Reunavalujen vakiovärit. 700 mm 800 mm Hyödynnettävissä Iskun laaja kansimallisto. Jalkavaihtoehdot: kiinteät tai lukittavilla pyörillä (pöytään voi asentaa max. 2 kpl pyörällisiä jalkoja).

95 SUMMA GR Design Tapio Anttila 726mm (7), 826mm (8) Putkirunko: viininpun. sininen, grafiitinharmaa, silver, musta, valkoinen. Kansi: Iskun kansimallisto Jalkavaihtoehdot: kiinteät tai lukittavilla pyörillä (pöytään voi asentaa max. 2 kpl pyörällisiä jalkoja).

96 PISA pöytä Design Desigence Metalliosien väreinä grafiitti, silver, sininen, vihreä, viininpunainen tai kromi. Sarjan pöydissä voidaan hyödyntää Iskun laajaa kansimallistoa. Pisa -tuoteperheeseen kuuluvat putkirunkoiset, lenkkijalkaiset sekä ristikkojalkaiset tuolit. Tuolit on saatavilla myös ripustettavina, jolloin ne voidaan kiinnittää pöytäkannen reunaan helpottamaan esimerkiksi lattioiden puhdistamista. Ripustettavien tuolien kanssa käytetään melamiini- ja laminaattikansia. 1400: Pöytä koostuu päätypukkiparista, välisarjasta ja kannesta. Kansikoot: syvyys: 70 tai 80 cm, leveys: 120, 140, 160, 180 tai 200 cm. 1401: Jalkojen lukumäärä 3 tai 4 kpl riippuen kannen koosta. Suositellaan käytettäväksi ensisijaisesti pyöreitä O-kansia, halkaisijat 60, 90 (3 jalkaa) ja 110 cm (4 jalkaa), mutta voidaan toteuttaa myös neliskulmaisilla kansilla. 1402: Pisa 1-h ja 2-h luentopöydät saatavilla kahdella kansisyvyydellä (neljä erikokoista runkoa kansikokojen mukaan). Luentopöydät ovat pinottavia ja helposti rivikytkettäviä (kytkentä jaloista ilman erillisiä kiinnittimiä). Pöytiin on saatavilla reppukoukku yhdelle tai kahdelle sivulle. Kansikoot: 60x45 cm 1-h Pisa luentopöytä (V6-kansi) 120x45 cm 2-h Pisa luentopöytä (V12-kansi) 70x50 cm 1-h Pisa luentopöytä (valureunakansi) 130x50 cm 2-h Pisa luentopöytä (valureunakansi)

97 MOVE taittokansipöytä 2545 Korkeus 730mm, 1040mm (teitettuna) Jalkojen leveys: 1050mm Kannet: 1050 mm leveä jalkaosa soveltuu käytettäväksi 1200, 1400 ja 1600 cm leveiden A- ja C-kansien kanssa mm leveä jalkaosa soveltuu käytettäväksi 1400, 1600 ja 1800 mm leveiden A- ja C-kansien kanssa. 160 cm leveisiin ja sitä leveämmissä pöydissä käytetään kannen tukikappaletta (koodi ). MATERIALS Jalka: metalli väri silver IM-89 Pyörät: silver ja musta kumi Lukittavat pyörät.

98 MOVE pöytä korkeudensäätö paneeli 2546 Korkeus mm. Pyörien välinen mitta 870 mm. Maksimi kannenkoko 1100 mm. Jalat: Metalli, väri silver IM-89 Korkeudensäätöpaneeli: musta Lukittavat pyörät. 250N kaasujousi. Maksimi kannen koko 1100mm.

99 MONI Korkeus 73 cm T-jalka: leveys 68,5 cm Ristikkojalka: leveys 81 cm. T-jalkainen pöytä seuraavien kansikokojen kanssa: Leveys cm ja pituus cm. Ristikkojalan kanssa yhteensopivien kansien halkaisijat 900mm ja 1100mm. Jalat: grafiti, silver ja kromi. Moni pöytäsarja on saatavilla antimikrobisena!

100 Tuotekortit SÄILYTTIMET

101 KOMBI 2709 Kaapit Leveys 800 mm, syvyys 426 mm, korkeus 403 mm. Pystylistat 1250 ja 1985 mm. Vaakalistat 1850 ja 2500 mm. Hyllyt Leveys 800 mm, syvyys 305 mm, paksuus 22 mm. Listat: valkoiseksi epoksoitua terästä. Hyllyt: Luonnonvärinen koivu, pyökki ja tammi, vaaleanharmaa ja valkoinen melamiini. Rulo-ovet: Luonnovärinen koivu ja pyökki, petsattu pyökki, valkoinen tai vaaleanharmaa muovirulo. Vetimet: silver, saatavilla myös valkoinen ja kromi. Kiinnitys seinään. Pystykiskoihin asennettavissa kirjoitustaulu, korkeus 490 mm. Kombi -hyllyelementti voidaan varustaa rulo-ovella tai pariovella.

102 STONE - liukuovikaappi Design Vertti Kivi Runko: 25mm mel vakiovärinä valkoinen Ovi: 10mm mel, päälle liimattu lasi vakiovärinä valkoinen. Vedin: uppovedin alumiinia vakioväri TAL 9016 alumiini. Taustan ilmoitustaulu: seinäkekangas Lasi- ja metallisävyt sekä tausta saatavilla erikoisvärein asiakaskohtaisesti (erikoistyö). Sarjoitettava lukko vakiona. Verhoilutu tasuta ilmoitustaululla. Saatavana sähköjenkuljetusmahdollisuus ja läpivientikaulus. Katso myös Stone säilytintorni, Stone seinäke

103 STONE - säilytintorni Design Vertti Kivi 2810 Stone-säilytintorni Runko: vakiona valkoinen mel 114 Ovi: vakiona vakoinen 18mm mel 114 päälleliimatulla lasilla Sisus: vaaleanharmaa mel 130 Vediin: oveen upotettu, valkoiseksi maalattu RAL 9016 alumiini Metallisokkeli: Silver (RAL 9006) tai valkoinen (RAL 9014) Sarjoitettava lukko vakiona. Erikoistilauksesta sähkön kuljetusmahdollisuus. Vasen- ja oikeakätiset ulosvedettävät versiot. Saatavana ilmoitustaulu sekä verhoiltu tausta. Lasi- ja metalliosat saatavilla erikoisvärein asiakaskohtaisesti (erikoistyö)

104 LAATIKOSTO 2007 Runko: luonnovärinen koivu tai pyökki, petsattu pyökki, valkoinen tai vaaleanharmaa melamiini. Etusarjat: luonnovärinen koivu, pyökki tai tammi, petsattu pyökki, valkoinen tai vaaleanharmaa melamiini. Vedin: silver, saatavilla myös valkoinen tai kromi. Soveltuvat lisäkannet: A6, B6, C6, V6 ja C1. Leveys: 426 mm Syvyys: 624 mm Korkeus: 575 mm Paino: 24 kg Lisäkannella varustetun laatikoston korkeus: 743 mm Lukittavat etupyörät, taittoperäavain. Lukitusmekanismi, joka estää avaamasta enempää kuin yhden laatikon kerrallaan. Riippukansiolaatikon etusarjassa erillinen tukipyörä. Saatavilla lisävarusteita: pientarvikelaatikko, laatikoiden välijakajat A4 ja A5, limilokerot, riippukansiokehikko. Laatikosto voidaan varustaa lisäkannella, jolloin laatikostoon kiinnitetään korotushelat ja kansi.

105 TENDO OPPI Design Antti Olin ja Juha Lätti Runko: koivu, pyökki, valkoinen tai vaaleanharmaa melamiini. Ovet ja etusarjat: maalattu mdf, värit: Leveys: 80 tai 120 cm Syvyys: 42,6 cm Korkeus: 87, 126 tai 164 cm. Saatavilla kangasverhoiltu taustalevy. 87 cm korkeat säilyttimet saatavilla sokkelilla, jaloilla tai pyörillä. 126 ja 164 cm korkeat säilyttimet saatavilla sokkelilla tai jaloilla. Tendo Opin mitoitus ja runkomateriaalit ovat samat kuin Tendo-säilyttimissä.

106 TENDO hyllyköt Design Juha Lätti Leveydet: 40, 60 ja 80 cm. Runkosyvyydet: 33 ja 43 cm. Korkeudet: 49, 87, 126, 164 ja 203 cm. Hyllyjen lukumäärä: 48 cm korkea: 1 hylly 87 cm korkea: 2 hyllyä 126 cm korkea: 3 hyllyä 164 cm korkea: 4 hyllyä 203 cm korkea: 5 hyllyä Runko ja hyllyt: luonnonvärinen koivu, pyökki tai tammi, petsattu pyökki, valkoinen ja vaaleanharmaa melamiini. Vedin: silver, saatavilla myös valkoinen ja kromi. Sokkeli, jalat: vaaleanharmaa. 49, 87 ja 126 cm korkeat saatavilla sokkelilla, säätöjaloilla tai pyörillä. 164 ja 203 cm korkeat saatavilla sokkelilla tai säätöjaloilla. Saatavilla myös ylähyllyköitä, jotka voidaan liittää hyllykön tai kaapin päälle.

107 TENDO ovikaapit Design Juha Lätti Leveydet: 40, 60, 80 ja 120 cm. Runkosyvyydet: 33 ja 43 cm. Korkeudet: 87, 126, 164 ja 203 cm. Hyllyjen lukumäärä: 87 cm korkea: 2 hyllyä 126 cm korkea: 3 hyllyä 164 cm korkea: 4 hyllyä 203 cm korkea: 5 hyllyä Runko ja ovet: luonnonvärinen koivu, pyökki tai tammi, petsattu pyökki, valkoinen ja vaaleanharmaa melamiini. Lasiovet kirkasta lasia. Hyllyt: Lasiovien takana olevat hyllyt rungonväriset, umpiovien takana olevat hyllyt vaaleanharmaata melamiinia. Vedin: silver, saatavilla myös valkoinen ja kromi. Sokkeli, jalat: vaaleanharmaa. 87 ja 126 cm korkeat saatavilla sokkelilla, säätöjaloilla tai pyörillä. 164 ja 203 cm korkeat saatavilla sokkelilla tai säätöjaloilla. Tendo ovikaappimallistoon kuuluu myös vuosikertakaapit. Vuosikertakaappien syvyys 33 cm, korkeudet 126 (6 ovea), 164 (8 ovea) ja 203 cm (10 ovea). Saatavilla myös vaatekaappeja, joissa on yksi hylly kaapin yläosassa sekä vaatetanko. Saatavilla myös yläovikaappeja, jotka voidaan liittää kaapin tai hyllykön päälle.

108 TENDOsäilytintorni Design Juha Lätti Leveys 900 mm Syvyys 451 mm Korkeus 1256 mm Tilavuus 0.51 m³ Paino: 74 kg ilmoitustaulu:88x50x1cm Pakkaus Leveys 910 mm Syvyys 460 mm Korkeus 1256 mm Tilavuus m³ Paino 76 kg Runko ja ovi: valkoinen melamiini Sisusta: vaaleanharmaa melamiini. Sokkeli: vaaleanharmaa muovi. Vedin: silver, saatavilla myös valkoinen tai kromi. Lisävarusteet: riippukansikehikko, CD-alusta, laatikostosetti, mappituki. Ilmoitustaulu ja verhoiltu tausta. Ylähyllyyn kiinnitettävissä Toolbar -tarvikekisko, johon voi myös liittää erilaisia lisävarusteita, kuten esimerkiksi lehtikotelo, hyllyt, asiakirjateline tai CD-hylly. Säilytintorni voidaan varustaa ilmoitustaululla tai verhoillulla taustalla.

109 TENDOliukuovikaapit Design Juha Lätti Leveys: 80 ja 120 cm. Runkosyvyys: 43 cm. Korkeudet: 87, 126 cm. Hyllyjen lukumäärä: 87 cm korkea: 2 hyllyä 126 cm korkea: 3 hyllyä Runko ja ovet: luonnonvärinen koivu, pyökki ja tammi, petsattu pyökki, valkoinen ja vaaleanharmaa melamiini. Lasiovet kirjasta lasia. Hyllyt: Lasiovien takana olevat hyllyt rungonväriset, umpiovien takana olevat hyllyt vaaleanharmaata melamiinia. Vedin: silver, saatavilla myös valkoinen ja kromi. Sokkeli, jalat: vaaleanharmaa. Liukuovikaapit saatavilla sokkelilla tai säätöjaloilla. Saatavilla myös yläliukuovikaappeja, jotka voidaan liittää kaapin tai hyllykön päälle.

110 TENDO Mobiili Design Juha Lätti Leveys 693 mm Syvyys 444 mm Korkeus 970 mm Tilavuus m³ Paino: 36,5 kg Pakkaus Leveys 700 mm Syvyys 450 mm Korkeus 980 mm Tilavuus m³ Paino 37,5 kg Värivaihtoehdot: valkoinen tai vaaleanharmaa. Runko: melamiinia. Ovi: vaakarulo-ovi, muovia. Pyörät, joista kaksi lukittavia. Laatikko sisältäävälijakajan ja tarvikekotelon. Lisävarusteet: vetoalustallinen riippukansiokehikko, C4-lomakelokerikko.

111 TENDO Lehtihyllykkö Design Juha Lätti Leveys: 800mm Hyllyn syvyys: 43mm Korkeus: 126, 164 and 202 cm. Runko ja ovet: Koivu, pyökki, petsattu pyökki, vakoinen ja vaaleanharmaa melamiini. Hyllyt: sama materiaali ja väri kuin rungolla Sokkeli ja jalat: Vaalean harmaa Hyllyjen määrä: 126 cm korkea: 3 hyllyä 164 cm korkea: 4 hyllyä 202 cm korkea: 5 hyllyä

112 TENDOAv-hyllyköt ja kaapit Design Juha Lätti Korkeus 104 cm. Leveys 40 ja 80 cm. Runko ja ovet: luonnonvärinen koivu, pyökki ja tammi, petsattu pyökki, valkoinen ja vaaleanharmaa melamiini. Lasiovet kirjasta lasia. Hyllyt: umpiovien takana olevat hyllyt vaaleanharmaata melamiinia, näkyvät hyllyt aina rungon väriset. Vedin: silver, saatavilla myös valkoinen tai kromi. Kannen kiinnityssetti: vaaleanharmaa. Soveltuvat kannet: A6, B6, C1, C2, O6. AV-hyllyköt ja -kaapit rakentuvat 40 ja 80 cm leveiden vakiokaappien päälle. Kaapin tason ja kannen alareunaan jäävä väli 13,5 cm. Neljä pyörää joista kaksi lukittavia. Hyllyköt ja kaapit voidaan varustaa verhoillulla taustalla ja jähtäjen läpiviennillä. Lisäksi 40 cm leveisiin hyllykoihin ja kaappeihin saatavilla 47x80 cm etulevy johtosuojaksi (luonnonvärinen koivu tai pyökki, petsattu pökki).

113 TENDOrulo-ovikaapit Design Juha Lätti Vaakarulokaappit Leveys: 80 ja120 cm. Syvyys: 43 cm. Kaappikorkeudet: 87, 126, 164, 203 cm. Rulo-oven korkeus: 2- tai 3-mappiväliä. Pystyrulokaapit Leveys: 80 cm. Syvyys: 43 cm. Kaappikorkeudet: 49, 73, 87, 126, 164, 203 cm. Rulo-oven korkeus: 1- tai 2-mappiväliä. Runko ja ovet: luonnonvärinen koivu, pyökki ja tammi, petsattu pyökki, valkoinen ja vaaleanharmaa muovi-rulo. Hyllyt: ovien takana olevat hyllyt vaaleanharmaata melamiinia. Vedin: vaaleanharmaa muovivedin. Sokkeli, jalat: vaaleanharmaa. 49, 73, 87 ja 126 cm korkeat saatavilla sokkelilla, säätöjaloilla tai pyörillä. 164 ja 203 cm korkeat saatavilla sokkelilla tai säätöjaloilla. Saatavilla myös ylärulokappeja, jotka voidaan liittää kaapin tai hyllykön päälle.

114 Tuotekortit SEINÄKKEET

115 ELEMENT Design Tapio Anttila 2827 Alaprofiili: elaksoitu alumiini. Lasi: 8 mm mattapintainen turvalasi. Verhoilu: levy 12 mm, kangas. Seinäkkeiden leveydet: 50, 80 ja 120 cm. Korkeudet: 126 ja 164 cm. Seinäkkeiden paksuus 60 mm. Pyörällinen seinäke: leveys 80 cm, korkeus 164 cm. Lasinen irtoseinä toimii myös tussitauluna tai projisointipintana. Kiinteiden seinäkkeiden tasaussäätö. Kiinteistä seinäkkeistä voidaan L, I, T ja X -nurkkatolppien avulla toteuttaa monipuolisia kokonaisuuksia. Nurkkatolppien tilalla voidaan käyttää myös sähkötolppia.

116 LINK Design Raimo Räsänen B E A J A 164 Link-alaelementit A D A5 A8 A12 B5 C Link-ikkunaelementit J L B8 E B J B B12 E J A C5 K A C8 E J E E J K 203 K L L C D C D5 C D B Link 2823 ovi B A A K Link-yläelementti E E5 E8 E Lasit: elementeissä 4 mm ja ovessa 8 mm, karkastu. Verhoilu: kangas. Elementeistä rakentuva seinäkejärjestelmä. Saatavana myös Link Akusto-seinäkkeet, joiden äänenvaimennusluokka B. Lasiovi lukittava. Lisätarvikkeet: tukijalat, hyllynkannattimet, sähkökourut, johtojen peitelistat Link-ikk unaeleme ntit J-L J5 J8 J K5 K8 K12 L5 L Peiteprifiilin paksuus 20 mm. Elementin paksuus 60 mm. Oviaukon vapaa leveys 75 cm. Jalan tasaussäätö 10 mm.

117 MODE Design Juha Lätti Paneeli 700x600, 700x800, 700x1200, 700x x1800 Verhoiltu 470x600, 470x800, 470x1200, 470x1400, 470x1600, 470x1800, 470x2000, 700x600, 700x800, 700x1200, 700x1400, 700x1600, 700x1800, 700x2000 Verhoilu: kangas. Lasi: mattalasi 8 mm. Levy: valkoinen 12 mm. Mode etulevyille on saatavilla useita kiinnitystapoja. Lasi 470x600, 470x800, 470x1200, 470x1600, 470x1800, 700x600, 700x800, 700x1200, 700x1600, 700x1800

118 MODE akusto Design Juha Lätti ja Juri Karinen Seinäkeet 126x82, 126x122, 126x142, 126x162, 126x182, 126x202 Etulevy 470x800, 470x1200, 470x1400, 470x1600, 470x1800, 470x2000, 700x800, 700x1200, 700x1400, 700x1600, 700x1800, 700x2000, 700x800, 700x1200, 700x1400, 700x1600, 700x1800, 700x2000 Mode Akusto etulevyn paksuus 40 mm, äänenvaimennusluokka B. Mode Akusto etulevyille on saatavilla useita kiinnitystapoja.

119 STONE Design Vertti Kivi Verhoilu: seinäkekangas Metalliosat: alumiinia, räätälöitävissä asiakkaan sävytoiveen mukaan. Saatavana sähköjenkuljetusmahdollisuus ja läpivientikaulus. Katso myös Stone säilytintorni, Stone liukuovikaappi.

120 LINK LINE Design Raimo Räsänen 2828, 2829 Pituudet: 121, 161, 181, 201 cm Korkeudet: 126, 164, 203 cm Seinäkkeiden paksuus 60 mm Lasit: elementeissä 4mm karkastu. Verhoilu: kangas. Elementeistä rakentuva seinäkejärjestelmä. Saatavana myös Link Akusto-seinäkkeet äänenvaimennusluokka B. Jalan tasaussäätö 25 mm, jalkavaihtoehdot yksi- tai kaksipuoleinen. Link Line seinäkkeet voi yhdistää myös Link-seinäkkeisiin. Link Line ja Link Line Akusto yläelementit 38 N12/P12 N16/P16 N18/P18 N20/P20 Link Line ja Link Line Akusto keskielementit 38 N12/P12 N16/P16 N18/P18 N20/P20 Link Line ja Link Line Akusto alaelementit 87 M12 M16 M18 M M, N = kangas, P = lasi

DIO MITAT MATERIAALIT

DIO MITAT MATERIAALIT Tuotekortit PÖYDÄT DIO 29073 29072 29071 Korkeudet 550, 730 ja 1100 mm Laippajalka: grafiitti, silver tai kromi. Kannet: kts. kansikartta Dio-jalka saatavana sohva,- yleis-, seisoma- ja neuvottelupöytiin.

Lisätiedot

Tuotekortit ISTUIMET

Tuotekortit ISTUIMET Tuotekortit ISTUIMET LIGHTNESS Design Samuli Naamanka 3282 3280, 3282, 3297 Istuin- ja selkä: Grada-vanerista valmistettu istuin ja selkä. Pinta luonnonvärinen koivu- tai pyökkiviilu, petsattu pyökkiviilu,

Lisätiedot

Tuotekortit SÄILYTTIMET

Tuotekortit SÄILYTTIMET Tuotekortit SÄILYTTIMET KOMBI 2709 Kaapit Leveys 800 mm, syvyys 426 mm, korkeus 403 mm. Pystylistat 1250 ja 1985 mm. Vaakalistat 1850 ja 2500 mm. Hyllyt Leveys 800 mm, syvyys 305 mm, paksuus 22 mm. Listat:

Lisätiedot

ISKU INTERIOR TUOTEKORTIT. 1. Istuimet Yleistuolit ja Oppilastuolit Neuvottelutuolit Nojatuolit ja Sohvat Työtuolit Valvomotuolit

ISKU INTERIOR TUOTEKORTIT. 1. Istuimet Yleistuolit ja Oppilastuolit Neuvottelutuolit Nojatuolit ja Sohvat Työtuolit Valvomotuolit ISKU INTERIOR TUOTEKORTIT 1. Istuimet Yleistuolit ja Oppilastuolit Neuvottelutuolit Nojatuolit ja Sohvat Työtuolit Valvomotuolit 2. Pöydät Työpöydät ja sähköpöydät Neuvottelupöydät Sohvapöydät Yleis- ja

Lisätiedot

Tuotekortit ISTUIMET

Tuotekortit ISTUIMET Tuotekortit ISTUIMET LIGHTNESS Design Samuli Naamanka 3282 3280, 3282, 3297 Istuin- ja selkä: Grada-vanerista valmistettu istuin ja selkä. Pinta luonnonvärinen koivu- tai pyökkiviilu, petsattu pyökkiviilu,

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(18) SISÄLLYS TYÖPÖYDÄT sivu: TP1 TYÖPÖYTÄ 3 TP2 TYÖPÖYTÄ 4 HY TYÖPÖYDÄN YLÄHYLLY 5 MUUT PÖYDÄT

Lisätiedot

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät 1/19 Päivitetty 24.11.2014 A A1 Tuoteryhmä TOIMISTOKALUSTEET (vertailupisteet max 10 pistettä/tuote siten, että edullisin tarjottu hinta saa 10 pistettä) Työpöytä, sähkösäätöinen Standardin EN527-1:2011

Lisätiedot

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 1(8) HOIVAKALUSTEET RYHMÄ 1: Sohvat ja nojatuolit Tarjoaja Tarjoaja Tarjoaja Pos. Kaluste: Määrä: Kinnarps Oy Lekolar-Printel Oy Martela Oyj 1

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

Tarjousten avauspöytäkirja

Tarjousten avauspöytäkirja Tarjousten avauspöytäkirja Diaaritunnus Hankintayksikkö ETELÄ-KARJALAN HANKINTAPALVELUT Hankinta C 18/2012 LAPPEEN KOULUN OPETUSTILOJEN KALUSTEET Kyseessä on sopimustoimittajien kesken järjestetty ns.minikilpallutus.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT H012-14, HINTA- JA LAATUVERTAILU, RYHMÄ 1, TUOLIT 25.2.2014 HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT 1(9) Pos. Kalustekoodi Kaluste

Lisätiedot

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun)

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Kalustekori 1 Tila 145 kpl 6. luokka Oppilastyöpöytä, laminaatti, ryhmämuotoiltava, vakiokorkeus 20 Oppilastuolit,

Lisätiedot

Valvomo. 24/7 työskentelyyn

Valvomo. 24/7 työskentelyyn Valvomo 24/7 työskentelyyn Valvomo 2 Valvomo 3 VALVOMOPÖYDÄT Tekninen valvomo- ja käyttökeskuspöytä on asiakkaalle räätälöity 24/7 pöytäkonsepti, joka muuntautuu asiakastarpeisiin helposti. Konsepti on

Lisätiedot

MALLISTON VAKIOMATERIAALIT

MALLISTON VAKIOMATERIAALIT MALLISTON VAKIOMATERIAALIT LAKAT, LUONNONVÄRIT METALLIT TEKNISET VIILUT MELAMIINIT Koivu 1 (ko 1) luonnonväri Pyökki 1 (py 1) luonnonväri Tammi 1 (ta 1) luonnonväri IM-89 silver IM-88 grafiitti kromi LPLY

Lisätiedot

Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013

Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013 Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013 1 Kristalia on vuonna 1994 perustettu innovatiivinen italialainen yritys, jonka mallisto koostuu esim. neuvottelupöydistä ja tuoleista. Useat tämän valmistajan tuotteet

Lisätiedot

Uutuuksia 2012. by Ofisea Oy

Uutuuksia 2012. by Ofisea Oy Uutuuksia 2012 by Ofisea Oy Suomalaista tuotanto-osaamista japanilaisen Okamuran mallistoon Piiroisen valmistama T1 -tuoli on näyttö suomalaisen kestävän valmistuksen taidoista. T1 Okamura istuin verhoiltu,

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2012 - Miljökalusteet Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja EFG Express...

Lisätiedot

Nimike Yks Määrä Hinta/yks

Nimike Yks Määrä Hinta/yks Juhani Ahon koulu, 1. vaihe - kalusteiden värien tulisi sopia sisätilojen värisunnitelmaan - hallinnon ja henkilöstön tiloissa 50-luvun tyyli voi tulla esille Nimike Yks Määrä Hinta/yks Kellari, 01 Tsto

Lisätiedot

MALLISTON VAKIOMATERIAALIT

MALLISTON VAKIOMATERIAALIT MALLISTON VAKIOMATERIAALIT Lakat, luonnonvärit METALLIT TEKNISET VIILUT MelamiINIT Koivu 1 (ko 1) luonnonväri Pyökki 1 (py 1) luonnonväri Tammi 1 (ta 1) luonnonväri IM-89 silver IM-88 grafiitti kromi LPLY

Lisätiedot

Varastotuotekuvasto 2014

Varastotuotekuvasto 2014 Varastotuotekuvasto 2014 Työtuolit Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen asiantuntija. Vuosien varrella tehty kehitystyö näkyy monipuolisina

Lisätiedot

-FURNISHER OY. Kuvasto 2010

-FURNISHER OY. Kuvasto 2010 Q kokous ja konferenssi -FURNISHER OY juhlatila ja -sali Kuvasto 2010 toimisto- ja työtila Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen

Lisätiedot

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan 851350 Turun kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi Marja-Liisa Wilenius PL 301 01050 TURUN LASKUT Finland TARJOUS 373101-1 02.03.2012 1/11 Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille Martelan tuotteita

Lisätiedot

Varastotuotekuvasto 2014

Varastotuotekuvasto 2014 Varastotuotekuvasto 2014 Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen asiantuntija. Vuosien varrella tehty kehitystyö näkyy monipuolisina

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun Osaaja hallitsee tekniikan Uudistuvan - ajanmukaisesti kasvavan oman mallistomme lisäksi toimimme alihankkijana merkittäville kalustamisen merkeille. Joustava

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET

Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET Sonkajärven kunta TARJOUSPYYNTÖ Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET Pyydämme sitovaa tarjoustanne Mosaiikki-palvelutalon oleskelutilojen ja toimistojen

Lisätiedot

Telakkakadun koulu, Suolahti

Telakkakadun koulu, Suolahti 1 (13) Telakkakadun koulu, Suolahti Tarjouspyynnön liite Yleistä Huomioitava kalusteiden ja materiaalien helppohoitoisuus sekä soveltuvuus perusopetuksen käyttöön (mm. ergonomiavaatimukset) Oppilaskalusteissa

Lisätiedot

ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO

ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO 1 ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO 2 Seuraavaksi on esitelty asiakas-/neuvottelutilojen tuolimallistomme ja keskiosassa olevat ominaisuudet sisältyvät tuolimalliin. Mallistoesittelyssä olevat

Lisätiedot

WOODI SUOMI 09-2015 1

WOODI SUOMI 09-2015 1 1WOODI SUOMI 09-2015 2 Ihmisille ~ luonnollisesti kestävää Ruokailutilat 4 Aulatilat 8 Lepotilat 14 WOODI Kuopion Woodi Oy, Ankkuritie 3, FI-70460 Kuopio, Tel +358 17 4652 061, www.woodi.fi, info@woodi.fi

Lisätiedot

Jazz. Jazz ruokapöytä. Jazz ruokapöydän jatkopala. Jazz ruokapöytä, pyöreät

Jazz. Jazz ruokapöytä. Jazz ruokapöydän jatkopala. Jazz ruokapöytä, pyöreät Jazz hinnasto 1.9.2015 Hinnat sis. ALV 24% sivu n:o 1 Jazz Jazz ruokapöytä Korkeus: 73cm Kannen paksuus: 7,6cm Tolppajalat: 9,6 * 9,6cm Soveltuu esim. ruokailu-, neuvottelu-, työ- ja kirjoituspöydäksi.

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Työpisteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Työpisteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Työpisteet Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2012 - Työpisteet Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja EFG Express... 5 Työpöydät

Lisätiedot

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] & Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] Paras tapa istua ergonomisesti oikein on pitää keho liikkeessä. Kuulostaako hankalalta? Sitä se ei ole, FreeFloat-keinulla varustettu Plus[6] rohkaisee liikkumaan,

Lisätiedot

WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit

WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit Sivu Korkeus Tuotenumero Kuvaus Hinta KLIMASTAR polyuretaaninen työtuoli 10 440-625 WS 9210 Kiillotettu viisihaarainen jalusta ja 454 10 463-638 WS 9220 Kiillotettu

Lisätiedot

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET SARJA[T] 2 Sarja[T] Sarja[T] 3 SARJA[T] Joustava Sarja[T] on suunniteltu, jotta kaikki voisivat luoda oman optimaalisen työpisteensä joka samalla sopii kokonaisuuteen. Näin sekä yksilö että ryhmä saavat

Lisätiedot

Jazz. Jazz ruokapöytä

Jazz. Jazz ruokapöytä Jazz hinnasto 8.1.2013 Hinnat sis. ALV 24% sivu n:o 1 Jazz Jazz ruokapöytä Korkeus: 73cm Kannen paksuus: 7,6cm Tolppajalat: 9,6 * 9,6cm Soveltuu esim. ruokailu-, neuvottelu-, työ- ja kirjoituspöydäksi.

Lisätiedot

RT Isku Health antimikrobiset kalusteratkaisut. Isku Interior Oy SUUNNITELTU JA VALMISTETTU SUOMESSA ANTIMIKROBINEN KALUSTERATKAISU

RT Isku Health antimikrobiset kalusteratkaisut. Isku Interior Oy SUUNNITELTU JA VALMISTETTU SUOMESSA ANTIMIKROBINEN KALUSTERATKAISU RT 38883 tuotetieto 1 RT tuotetieto RT CAD/BIM tuotetieto kesäkuu 2017 1 (8) RT 38883 815.2 Talo 2000 916.2 Talo 90 X93 SfB Isku Health antimikrobiset kalusteratkaisut Isku Interior Oy SUUNNITELTU JA VALMISTETTU

Lisätiedot

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi 1 TYÖTUOLIMALLISTO 2 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT 3 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT Tutkimusten mukaan toimistotyötä tekevien henkilöiden sairaspoissaoloista johtuu merkittävä osa tuki ja liikuntaelinten sairauksista.

Lisätiedot

LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET: KATAJAN KOULUN IRTOKALUSTEET JA RAUDASKOSKEN KOULUN JUHLASALIN TUOLIT

LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET: KATAJAN KOULUN IRTOKALUSTEET JA RAUDASKOSKEN KOULUN JUHLASALIN TUOLIT LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET: KATAJAN KOULUN IRTOKALUSTEET JA RAUDASKOSKEN KOULUN JUHLASALIN TUOLIT Tarjouspyynnön mukaan tarjouspyyntöön liittyvät tarkentavat kysymykset tuli toimittaa 23.1.2018 klo 12:00

Lisätiedot

VALVOMO. 24/7 työskentelyyn

VALVOMO. 24/7 työskentelyyn VALVOMO 24/7 työskentelyyn TEKNINEN VALVOMO- JA KÄYTTÖKESKUSPÖYTÄ 24/7 Valvomo on asiakkaalle räätälöity 24/7 pöytäkonsepti, joka muuntautuu asiakastarpeisiin helposti. Konsepti on monenlaisiin työasemasovelluksiin

Lisätiedot

Oppimiseen iloa toimivilla tiloilla ja kalusteilla

Oppimiseen iloa toimivilla tiloilla ja kalusteilla Oppi Oppimiseen iloa toimivilla tiloilla ja kalusteilla Oppimisympäristöt kehittyvät opetuksen mukana vastaten erilaisten opiskelijoiden tarpeisiin koko oppimisen elinkaaren ajan. Kuvat referenssikohteesta:

Lisätiedot

UUTUUS. Tanakka -pöytä. Tuhti -tuoli. P700 ja P900 pöydät. Elegantti "Azur"-tuoli. Budget-neuvottelupöytä. Kokous- ja sosiaalitilat

UUTUUS. Tanakka -pöytä. Tuhti -tuoli. P700 ja P900 pöydät. Elegantti Azur-tuoli. Budget-neuvottelupöytä. Kokous- ja sosiaalitilat Nopea toimitus Tanakka -pöytä Tukeva alumiininharmaaksi pulveriepoksoitu teräsputkirunko ja koivulaminaattitaso. Lisävarusteena ripustinkappale tuoleille. Pöytää on saatavana kahta eri kokoa (ks. taulukko).

Lisätiedot

HINNASTO 2011 ALV 0%

HINNASTO 2011 ALV 0% HINNASTO 2011 ALV 0% VANHUSHUOLTO Vanhushuollon kalusteet Anda Jalat ja käsinojat koivua tai petsattua koivua. Istuimessa irroitettava verhoilu. Nojatuoli Istuimessa irroitettava verhoilu, koivu C2124M/KO

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2015 Kohtaamistilat. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2015 Kohtaamistilat. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2015 Kohtaamistilat Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2015 - Kohtaamistilat Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja Mallistojako...

Lisätiedot

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen kaikki tuotteet sis. alv. 24% 1960 design Risto Halme Pöytien ja tuolien rungot koivua ja kannet ja istuimet koivuvaneria. Tuolin istuin on muotoon puristettua tammiviilutettua koivuvaneria ja kädensija

Lisätiedot

Hinnasto 1.4.2015 (sisältää alv 24%)

Hinnasto 1.4.2015 (sisältää alv 24%) 1.4.2015 (sisältää alv 24%) Jalka- ja kansivaihtoehdot 20 Pieni yläsokkeli 110 124 ulkomitat: l. 87 cm k. 8½ cm s. 31 cm 22 Mappiyläsokkeli 120 138 ulkomitat: l. 87 cm k. 8½ cm s. 39 cm 200 Pieni kansi

Lisätiedot

HINNASTO 2013 ALV 0%

HINNASTO 2013 ALV 0% HINNASTO 2013 ALV 0% Hoiva Sisällysluettelo Hoivakalusteet... 2 Anda... 2 Jatta... 3 Kaisa... 5 Kari... 6 Niiu... 10 Vicky sohvapöytä... 11 Plus+... 12 Page I Print date 16.01.2013 Page 1 of 17 Hoivakalusteet

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

News from Milan 2014

News from Milan 2014 News from Milan 2014 2 Slim Irony pöydät Teräsrunkoinen sivupöytä, saatavana useita eri kokoja. Slim Sissi tuoli Tuolin runko, istuin ja selkänoja ovat terästä. Saatavana lisävarusteena magneetilla kiinnitettävä

Lisätiedot

Pyydämme sitovaa tarjoustanne:

Pyydämme sitovaa tarjoustanne: MATERIAALIHALLINTO Puh.(6)6 (vaihde), telefax (6)6 58 sähköpostiosoite: hankinta@seinajoki.fi TARJOUSPYYNTÖ 5..6 hp Pyydämme sitovaa tarjoustanne: vastaanottaja lähiosoite postitoimipaikka Tarjouksessa

Lisätiedot

Bondo ATTENTION TO DETAIL

Bondo ATTENTION TO DETAIL Bondo ATTENTION TO ETAIL BONO Bondo on tanskalainen tuotemerkki, joka on nyt saatavissa ensimmäistä kertaa Suomen markkinoilla. Kaikki, mitä pidetään tyypillisenä tanskalaisena muotoiluna, on tyypillistä

Lisätiedot

KAUHAJOEN TERVEYSKESKUS, LAAJENNUS. esim. tai vastaava ARKKITEHTITOIMISTO HML OY KASARMINTIE 9 90130 OULU P. 08-3121440

KAUHAJOEN TERVEYSKESKUS, LAAJENNUS. esim. tai vastaava ARKKITEHTITOIMISTO HML OY KASARMINTIE 9 90130 OULU P. 08-3121440 ARKKITEHTITOIMISTO HML OY KASARMINTIE 9 90130 OULU P. 08-3121440 TK KAUHAJOKI LAAJENNUS IRTOKALUSTEET 23.4.2013 Kaikki irtokalusteiden verhoilukankaat tulee käsitellä likaa hylkivälllä suojakäsittelyllä.

Lisätiedot

012-04 1-paikkainen pöytä hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 16 53.29 66.08

012-04 1-paikkainen pöytä hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 16 53.29 66.08 012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 54.47 67.55 012-02 1-paikkainen pöytä, säädettävä korkeus ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760

Lisätiedot

012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760

012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 012-01 1-paikkainen pöytä säädettävä korkeus, hyllyllä ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760 58.28 012-02 1-paikkainen pöytä, säädettävä korkeus ja kassikoukulla, metallirunko 700X500 h580-760

Lisätiedot

MYYNTIHINNASTO 2015 1. 6. 2015. www.savo.com

MYYNTIHINNASTO 2015 1. 6. 2015. www.savo.com MYYNTIHINNASTO 2015 1. 6. 2015 Ota rento asento ja nauti kokemuksesta Meidät on luotu liikkumaan. Savo-työtuoleissa on Savo Floating Tilt -mekanismi, joka mahdollistaa istuimen ja selkänojan liikkumisen

Lisätiedot

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta.

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. LIITE 2.1A HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. Pos. 1 Kampaamon asiakastyöpisteet/peilipaikat 14

Lisätiedot

Vihdin kunta: Täydennetty tarjouspyynnön liite 1 Kalusteiden erittely / tarjousten vertailutaulukko Versio 12.12.2014

Vihdin kunta: Täydennetty tarjouspyynnön liite 1 Kalusteiden erittely / tarjousten vertailutaulukko Versio 12.12.2014 1/28 Päivitetty 24.11.2014 A A1 pl nn Tuoteryhmä TOIMISTOKALUSTEET Työpöytä, sähkösäätöinen Standardi n EN527-1:2011 mukainen, säätöväli LEKOLAR BTJ- BTJ F- A2 Tavallinen työpöytä Vakioviilu tai vakiolami

Lisätiedot

EFG Classroom Vaativaan ympäristöön

EFG Classroom Vaativaan ympäristöön EFG Classroom Vaativaan ympäristöön 2 Elävä kouluympäristö EFG Classroom on koulukalustesarja, joka on kehitetty tämän päivän ja tulevaisuuden kouluihin. Joustavia ratkaisuja, jotka mahdollistavat nopeat

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Työtuolit Hinnat ilman arvonlisäveroa Työtuoleja jokaiseen tarpeeseen. EFG:n työtuolit ovat tunnettuja laadustaan ja hyödyllisyydestään sekä käyttäjälle että työnantajalle. Ne ovat

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015. sis. alv 24%

HINNASTO 1.6.2015. sis. alv 24% HINNASTO 1.6.2015 sis. Vitriini Materiaalit: Kannet, välikannet ja -hyllyt ja pohjat: Pystyosat ja taustat: Umpiovet: Lasiovet: Laatikot: Koivu-/pähkinä-/pyökkiviilutettu tai pähkinäväriin petsattu koivuviilu

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

News 2009 KOHTAAMISTILAKALUSTEET

News 2009 KOHTAAMISTILAKALUSTEET News 2009 KOHTAAMISTILAKALUSTEET NEWS 2009 NEWS 2009 M allistoomme tulee useita uusia kohtaamistilakalusteita kevään 2009 aikana. Mongezi-pöytää lukuun ottamatta kyse on mukavasti istumisesta tuolilla,

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2013 (sisältää alv 24%)

Hinnasto 1.1.2013 (sisältää alv 24%) 1.1.2013 (sisältää alv 24%) Jalka- ja kansivaihtoehdot 20 Pieni yläsokkeli 98 114 ulkomitat: l. 87 cm k. 8½ cm s. 31 cm 22 Mappiyläsokkeli 110 127 ulkomitat: l. 87 cm k. 8½ cm s. 39 cm 200 Pieni kansi

Lisätiedot

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Yhdistele. Ja valitse vapaasti. Etsi kaikkein sopivin sohvapöytä. Tilaan. Tehtävään. Ja tunnelmaan. Sijoittelu sohvan, jakkaran tai nojatuolin kanssa. Ryhmälle tai yksittäiselle

Lisätiedot

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan 851350 Turun kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi Marja-Liisa Wilenius PL 301 01050 TURUN LASKUT Finland TARJOUS 381883-1 02.03.2012 1/6 Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille Martelan tuotteita

Lisätiedot

Liite 3 (kalusteet tiloittain)

Liite 3 (kalusteet tiloittain) RANUAN YLÄASTE HANKITTAVAT IRTOKALUSTEET TILOITTAIN 2011 (tarjouksen suunnittelun avuksi) esim. Tila/Kaluste mitat (l x s x k) muu yksilöinti määrä Iskun malli HALLINTOTILAT: tai vastaava Opettajienhuone

Lisätiedot

RYHMÄ 1 OPPILAIDEN PULPETIT, TUOLIT, LUOKKIEN SÄILYTTIMET SEKÄ RUOKAILU/KOKOUSTILAN SÄILYTTIMET

RYHMÄ 1 OPPILAIDEN PULPETIT, TUOLIT, LUOKKIEN SÄILYTTIMET SEKÄ RUOKAILU/KOKOUSTILAN SÄILYTTIMET RANUAN KIRKONKYLÄN KOULU 04 HANKITTAVAT IRTOKALUSTEET TUOTERYHMITTÄIN Tarjousliite Kun tilan kohdalla mainitaan "luokkatilat" tarkemmat tilaerittelyt löytyvät Liite 4 ja Liite 5. Tarjouspyynnössä mainitut

Lisätiedot

FURNITURE v14.4. 1 myynti@prkoy.fi

FURNITURE v14.4. 1 myynti@prkoy.fi FURNITURE v14.4 1 PRK1001-01 Tuoli K840/460 L430 S505 Puu Saatavana myös verhoiltuna PRK1002-02 Tuoli K790/460 L440 S485 Puu/Pyökki PRK1003-02 Tuoli K790/460 L440 S485 Puu/Pyökki PRK1004-02 Tuoli K790/460

Lisätiedot

Taukotila. WC-tila. Vaatekaapit. Siivouskomero malli. Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille. Ylähylly

Taukotila. WC-tila. Vaatekaapit. Siivouskomero malli. Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille. Ylähylly Taukotila Vaatekaapit Siivouskomero Ulosvedettävä henkaritanko Siivouskomero malli Ylähylly Yläkori (oveen liitetty) ja muutama koukku siivoustarvikkeille ulosvedettävä henkaritanko Kaksi hyllylevyä Kaksi

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(24) SISÄLLYS PÖYDÄT sivu: PO1 SUORAKAIDEPÖYTÄ 3 PO2 PUOLIPYÖREÄ PÖYTÄ 3 TUOLIT JA PENKIT TU1

Lisätiedot

Valmistettu Suomessa. www.rintaluoma.fi. Tasot ja sohvapöydät 4. s

Valmistettu Suomessa. www.rintaluoma.fi. Tasot ja sohvapöydät 4. s Valmistettu Suomessa LAADUKKAAT KOTIMAISET GISA ja ANNIINA-SARJAT www.rintaluoma.fi GISA ANNIINA SÄILYTYSKALUSTEET 2. s KirjoituspöydäT 3. s Tasot ja sohvapöydät 4. s HYLLYSTÖKOMPONENTIT 5. S Lastensänky

Lisätiedot

- oppilastuolit 15 kpl - kangasverhoilu, istuinpehmustettu, korkeuden säätö mahdollisuus

- oppilastuolit 15 kpl - kangasverhoilu, istuinpehmustettu, korkeuden säätö mahdollisuus Jämsän ammattiopisto T-rakennus Metsäoppilaitoksentie 14 42300 Jämsänkoski Isku Interior Oy Heikki Mäkelä Vastaukset liittyen T-rakennuksen irtokalustehankintaan Tila 100 - oppilastuolit 15 kpl - kangasverhoilu,

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2015 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2015 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2015 Työtuolit Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2015 - EFG Työtuolit Materiaalit ja värit... 3 Mallistojako... 4 Inspiraatio... 5 Työtuolit

Lisätiedot

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon.

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Tuoleja yksilöllisiin, todellisiin tarpeisiin. Liikkuvuus työssä on lisääntynyt ja työ ei ole enää sidottu kiinteään työpaikkaan tai työpisteeseen. Vaatimukset työtuoleille

Lisätiedot

EFG Izi Niveau Project -sovellusmallisto

EFG Izi Niveau Project -sovellusmallisto EFG Izi Niveau Project -sovellusmallisto Uutuus Sovellusmallisto EFG:n mallisto on markkinoiden laajin. Se mahdollistaa jo pelkästään vakiotuotteiden laajan soveltamisen. Tarvittaessa täydennämme mallistoamme

Lisätiedot

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista KALUSTETIEDOT Etusarjat Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Muotoon valettu polyuretaani. Kiiltävä monikerros Runko maalaus Peilikaapit Rungon ulkopuoli Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Korkeapainepuristettu

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2016 Kohtaamistilat. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2016 Kohtaamistilat. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2016 Kohtaamistilat Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2016 - Kohtaamistilat Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja Mallistojako...

Lisätiedot

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin

Column. Hintakuvasto. Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Column Näyttö- ja esitys kalusteet julkisiin tiloihin Hintakuvasto TwinColumn sivu -1- TwinColumn II videoneuvotteluun sivu -2- TwinC lisätarvikkeet sivu -3- Kiinnikkeet sivu -4- TwinColumn Double 2-puolinen

Lisätiedot

SUOMI VIKA TURVALLISUUS

SUOMI VIKA TURVALLISUUS SUOMI TURVALLISUUS Kaikki pöytälevyt, pukkijalat ja jalusta on testattu ja hyväksytty enintään 50 kg:n kuormitukselle. Käsittele karkaistua lasia varovasti! Vaurioitunut reuna tai naarmuuntunut pinta voi

Lisätiedot

INSPIRAATIOTA OPPIMISYMPÄRISTÖIHIN

INSPIRAATIOTA OPPIMISYMPÄRISTÖIHIN INSPIRAATIOTA OPPIMISYMPÄRISTÖIHIN Me PIIROINEN olemme toimittaneet kalusteitamme oppimisympäristöihin jo 1990-luvun alusta saakka. Asiakkainamme ovat olleet lähes kaikki mahdolliset kouluasteet: ala-

Lisätiedot

Hinnasto 2015 / 2016

Hinnasto 2015 / 2016 Hinnasto 2015 / 2016 Hakola vakiokankaat: Hakolan sohvat valmistetaan käsityönä yli 50 vuoden kokemuksella Etelä-Pohjanmaalla, Jurvassa. Sohvien rungoissa materiaalina käytetään ensiluokkaista massiivipuuta

Lisätiedot

CARITA-PÖYDÄT. Carita-pöydät 3

CARITA-PÖYDÄT. Carita-pöydät 3 CARITA-PÖYDÄT 2 Carita-pöydät Carita-pöydät 3 CARITA-PÖYDÄT On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA WORKSPACE SOLUTIONS LEIA KAIKKI HALUAVAT OLLA LEIAN YSTÄVIÄ. SE ON LEIKKISÄ, LUOVA TUOLI, JOSTA ON HELPPO PITÄÄ. TOIMIVA KOKOUSTUOLI, JOKA ON HELPPO SIJOITTAA SUURIIN TAI PIENIIN RYHMIIN, SEKÄ PINOTTAVA

Lisätiedot

Työpöytä Sarja[f] F168 SSA. Säilytys Sarja[e] 2P800 SD, 1P800 O, 1P800 TA. Lattiaseinäke Rezon RZ80M4. Työtuoli 9000, 9334.

Työpöytä Sarja[f] F168 SSA. Säilytys Sarja[e] 2P800 SD, 1P800 O, 1P800 TA. Lattiaseinäke Rezon RZ80M4. Työtuoli 9000, 9334. sarja[f] sarja[f] Sarja[f]:ssä kiinnittyy huomio ensimmäiseksi 50 mm paksuun kevytlevyyn ja nelikulmaisiin jalkoihin, jotka ovat joko T:n muotoiset tai sijoitettuina nurkkiin erityisiä muotoilupiirteitä,

Lisätiedot

KESÄKALUSTE- KUVASTO 2015 KOTI-SIILISTÄ SUURIN KESÄKALUSTEVALIKOIMA

KESÄKALUSTE- KUVASTO 2015 KOTI-SIILISTÄ SUURIN KESÄKALUSTEVALIKOIMA KESÄKALUSTE- KUVASTO 2015 KOTI-SIILISTÄ SUURIN KESÄKALUSTEVALIKOIMA ALE -30% VÄHINTÄÄN Ei koske kotimaisia keinuja SÄÄNKESTÄVÄ SICILIA sohvaryhmäsetti - Sohva Leveys 184 cm / Tuoli 75 cm / Pöytä 150x70

Lisätiedot

6000 & 8000 6000 & 8000 3

6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000&8000 2 6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000 & 8000 8000-työtuoli on muotoilultaan samanlainen kuin 6000, ja monet niiden osista ovat samanlaiset. Niiden erona on keinutoiminto. 8000-mallissa on Synkron-keinu,

Lisätiedot

RT 38658. Liikuntaesteisten apuvälineet KAMI-altaat ja KAMI-kaapit Tukikaiteet Tukikahvat Suihkuistuimet HANI-Tuote Oy. KAMI-tasoaltaat ja -kaapit

RT 38658. Liikuntaesteisten apuvälineet KAMI-altaat ja KAMI-kaapit Tukikaiteet Tukikahvat Suihkuistuimet HANI-Tuote Oy. KAMI-tasoaltaat ja -kaapit 465 tuotetieto huhtikuu 2015 voimassa 31.5.2017 asti 1 (6) RT 38658 386 Talo 0 614.1 Talo 90 X74 kylpyhuonevarusteet SfB Liikuntaesteisten apuvälineet KAMI-altaat ja KAMI-kaapit Tukikaiteet Tukikahvat

Lisätiedot

Kalustehelat. 002 Mekanismit. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 002 Mekanismit. Valaisimet. Vetimet. varusteet 81 002 Mekanismit Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Liukuoven helat Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Mekanismit GRASS nostomekanismit

Lisätiedot

Hinnasto. Jalka- ja kansivaihtoehdot. 20 Pieni yläsokkeli ulkomitat: l. 87 cm k. 17½ cm s. 39 cm. 22 Mappiyläsokkeli

Hinnasto. Jalka- ja kansivaihtoehdot. 20 Pieni yläsokkeli ulkomitat: l. 87 cm k. 17½ cm s. 39 cm. 22 Mappiyläsokkeli 1.3.2012 Jalka- ja kansivaihtoehdot 20 Pieni yläsokkeli 95 110 ulkomitat: l. 87 cm k. 8½ cm s. 31 cm 22 Mappiyläsokkeli 107 123 ulkomitat: l. 87 cm k. 8½ cm s. 39 cm 200 Pieni kansi 95 110 ulkomitat: l.

Lisätiedot

Työhön www.scan-cast.fi Työhön Toimistoon Työpaikalle Vuosien aikana on Scan-Cast Oy valmistanut ja kehittänyt tuoleja työhön ja työpaikkaympäristöön. Monipuolinen valikoima istumisen eri alueille, löytyy

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2015 Työpisteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2015 Työpisteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2015 Työpisteet Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2015 - Työpisteet Materiaalit ja värit... 3 Split vision... 8 Asiakassovellukset ja Mallistojako...

Lisätiedot

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city Sarja[f] city 2 Sarja[f] city Sarja[f] city Sarjan[f] city-pöydissä on klassiset nelikulmaiset jalat, hyvin toimivat tasot ja persoonalliset ominaisuudet. Olemme laajentaneet ajatteluamme kehysten ulkopuolelle

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil on korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli,

Lisätiedot

Sohvat ja lepotuolit valmistetaan merkkitilauksina toimitusmyyntinä!

Sohvat ja lepotuolit valmistetaan merkkitilauksina toimitusmyyntinä! Sohvat ja lepotuolit valmistetaan merkkitilauksina toimitusmyyntinä! SISÄLTÖ: Vakio-sohvakalustot s. 2-5 Moduulisohvat s. 6-11 Vuodesohvat s. 12-15 Lepotuolit s. 16-19 Puurunkosohvat s. 20-23 2 Koristetyynyt

Lisätiedot

HINNASTO

HINNASTO HINNASTO 2017 15.5.2017 PUUSEPÄNLIIKE YRJÖ LINTULA OY LAKSONKUJA 54, 66370 NÄRVIJOKI TEL +358 6 261 4100 www.lintula.fi WOODMAN SONETTI PUUSEPÄNLIIKE YRJÖ LINTULA OY LAKSONKUJA 54, 66370 NÄRVIJOKI TEL

Lisätiedot

Suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkutuolit ja -jakkarat Suihkutuolit ja -jakkarat Cockatoo suihkujakkarat Cockatoo 42 ja 47- suihkujakkaroiden runko on alumiinia ja istuinosa pehmeää PU- muovia. Runko on päällystetty valkoisellalla epoksilla. Suihkujakkaran

Lisätiedot

MYYNTIHINNASTO

MYYNTIHINNASTO MYYNTIHINNASTO 2016 4. 4. 2016 Ota rento asento ja nauti kokemuksesta Meidät on luotu liikkumaan. Savo-työtuoleissa on Savo Floating Tilt -mekanismi, joka mahdollistaa istuimen ja selkänojan liikkumisen

Lisätiedot

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND SUUNNITTELUOHJEET RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET LASTEN KORKEAT TUOLIT Woodin korkea Otto-tuoli on muotoilultaan ergonominen sekä tukeva ja lapsen on turvallista nousta sille istumaan. Sekä lasten

Lisätiedot