Liite 1 - Ratamelonta Maailmancup osakilpailut 2019 Senioreiden MM- kilpailut 2019

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Liite 1 - Ratamelonta Maailmancup osakilpailut 2019 Senioreiden MM- kilpailut 2019"

Transkriptio

1 Liite 1 - Ratamelonta Maailmancup osakilpailut 2019 Senioreiden MM- kilpailut 2019 Hyväksytty Kilpailu- ja valmennusvaliokunta

2 MC- kilpailut 2019 Suomen ratamelontamaajoukkue osallistuu seuraaviin MC- osakilpailuihin: MC1 Poznan, POL, MC2 Duisburg, GER Ilmoitus halukkuudesta kilpailla MC- kilpailuissa Urheilija joka on valittu senioreiden maajoukkueeseen kaudelle 2019 ei tarvitse ilmoittaa erikseen halukkuudestaan kilpailla MC-, tai MM- kilpailuissa kaudella Seniorimaajoukkueen urheilijasopimus määrittelee, että senioreiden valmennusryhmäurheilija on sopimuksen puitteissa sitoutunut kilpailemaan kaikissa edustuskilpailuissa mihin hänet valitaan, riippumatta matka- tai alusluokasta. Senioreiden maajoukkueryhmän ulkopuoliset urheilijat Aikomuksesta kilpailla MC-kilpailuissa on ilmoitettava Suomen melonta- ja soutuliiton valmennuspäällikölle kirjallisesti (s-posti) viimeistään mennessä. Samasta ilmoituksesta tulee käydä ilmi tärkeysjärjestyksessä kolme ensisijaista kilpailulajia joille urheilija MC- kilpailussa pyrkii (esim. K1 200m, K4 500m, K2 1000m). Ilmoittautuminen on sitova. Urheilija joka on ilmoittanut halukkuutensa MC- kilpailuihin, osallistunut katsastuksiin, läpäissyt valintakriteerit ja nimetty joukkueeseen, mutta peruu osallistumisensa, on hän taloudellisesti vastuussa mahdollisista peruuttamismaksuista mitä melonta- ja soutuliitolle ko. tapauksessa saattaa aiheutua. Loukkaantumisissa tai sairastapauksissa (jotka estävät osallistumisen ko. kilpailuihin) vaaditaan lääkärintodistus. Kriteeri MC- kilpailuihin valittu alus tulee olla kilpailukykyinen MC-tasolla. (kts. yleiset valintakriteerit) Valinta Edustusjoukkue ratamelonnan MC- kilpailuihin valitaan ensisijaisesti seuraavien näyttökilpailujen ja testivetojen suoritustaso huomioiden. Testivedot Walcz Kv. kilpailu Walcz Kv. kilpailu, Kööpenhamina Urheilijavalinnat Mikäli urheilija on sairaana tms. kaikkien yllä mainittujen kilpailujen ja testivetojen aikana, niin valinnoissa voidaan huomioida maajoukkueen kevätleireillä osoitettu suoritustaso harjoituksissa ja mahdollisissa miehistöharjoituksissa. Mikäli urheilija ei ole osallistunut Melonta ja soutuliiton kevätleireille, tapahtuu mahdollinen valinta MC- kilpailuihin ainoastaan yllämainittujen kolmen kilpailu/testivetotapahtumaan perustuen. Kaikki MC- joukkueeseen valitut urheilijat melovat MC- kilpailuissa yhtä tai useampaa kilpailumatkaa/lajia*.

3 Matka- ja kokoonpanovalinnat Vastuuvalmentajalla on päätäntävalta muodostaa valitusta MC- joukkueesta MCkilpailutapahtumien matka- ja aluskohtaiset edustajat/kokoonpanot mennessä, ensisijaisena tavoitteena tarkastella matka- ja kokoonpanovaihtoehtoja MC- kilpailuissa silmällä pitäen elokuun MM- kilpailuja / olympiakarsintoja. Vastuuvalmentajalla on päätäntävalta päättää että melovatko näyttökilpailujen nopeimmat yksikkömelojat MC- kilpailuissa yksikköä, vai yksikköä ja kaksikkoa/nelikköä, tai ainoastaan miehistöä(jä). Vastuuvalmentajalla on myös valta tehdä muokkauksia matka- ja aluskohtaisiin edustusvalintoihin, mikäli tarve ilmenee, aina joukkueenjohtajien kokoukseen saakka**. * Poislukien mahdolliset viime hetken sairastapaukset tai loukkaantumistilanteet ** Esim. kaksikkoon tai neliköön valittu urheilija sairastuu/loukkaantuu ennen MC- kilpailua, vastuuvalmentajalla on valta valita toinen MC- joukkueeseen nimetty urheilija hänen tilalle.

4 Ratamelonnan MM-kilpailut, Szeged Ilmoitus halukkuudesta kilpailla MM- kilpailuissa Urheilija joka on valittu senioreiden maajoukkueeseen kaudelle 2019 ei tarvitse ilmoittaa erikseen halukkuudestaan kilpailla MC-, tai MM- kilpailuissa kaudella Seniorimaajoukkueen urheilijasopimus määrittelee, että senioreiden valmennusryhmäurheilija on sopimuksen puitteissa sitoutunut kilpailemaan kaikissa edustuskilpailuissa mihin hänet valitaan, riippumatta matka- tai alusluokasta. Senioreiden maajoukkueryhmän ulkopuoliset urheilijat Aikomuksesta kilpailla MM- kilpailuissa on ilmoitettava Suomen melonta- ja soutuliiton valmennuspäällikölle kirjallisesti (s-posti) viimeistään mennessä. Samasta ilmoituksesta tulee käydä ilmi tärkeysjärjestyksessä kolme ensisijaista kilpailulajia joille urheilija MM- kilpailussa pyrkii (esim. K1 200m, K4 500m, K2 1000m). Ilmoittautuminen on sitova. Urheilija joka on ilmoittanut halukkuutensa MM- kilpailuihin, osallistunut katsastuksiin, läpäissyt valintakriteerit ja nimetty joukkueeseen, mutta peruu osallistumisensa, on hän taloudellisesti vastuussa mahdollisista peruuttamismaksuista mitä melonta- ja soutuliitolle ko. tapauksessa saattaa aiheutua. Loukkaantumisissa tai sairastapauksissa (jotka estävät osallistumisen ko. kilpailuihin) vaaditaan lääkärintodistus. Kriteeri MM- kilpailuihin valittu alus tulee olla kilpailukykyinen MM- tasolla. (kts. yleiset valintakriteerit) Valinta Edustusjoukkue ratamelonnan MM- kilpailuihin valitaan seuraavien näyttökilpailujen ja testivetojen suoritustaso huomioiden, Valinta on kokonaisarviointi jossa painotetaan ensisijaisesti kv- kilpailuissa annettuja näyttöjä, MC- näytöt ovat painoarvoltaan vahvimpia. - Katsastusvedot Walcz Kv. kilpailu, Kööpenhamina Kv. kilpailu, Jönköping MC1 Poznan MC2 Duisburg Häme Regatta Euroopan kisat, Minsk SM- Osa Kv. kilpailu Trakai Urheilijavalinnat Häme Regatan jälkeen voidaan suorittaa ensimmäiset urheilijavalinnat MM- joukkueeseen. Trakain kv. kilpailun jälkeen tehdään lopullinen valinta MM- joukkueesta. Kaikki MM- joukkueeseen valitut urheilijat melovat MM- kilpailuissa yhtä tai useampaa kilpailumatkaa/lajia*.

5 Matka- ja kokoonpanovalinnat Vastuuvalmentajalla on päätäntävalta muodostaa valitusta MM- joukkueesta MMkilpailutapahtuman matka- ja aluskohtaiset edustajat/kokoonpanot mennessä, ensisijaisena tavoitteena mahdollisimman hyvä menestyminen olympiamatkoilla. Vastuuvalmentajalla on päätäntävalta päättää että melovatko näyttökilpailujen nopeimmat yksikkömelojat MM- kilpailuissa yksikköä, vai yksikköä ja kaksikkoa/nelikköä, tai ainoastaan miehistöä(jä). Vastuuvalmentajalla on myös valta tehdä muokkauksia matka- ja aluskohtaisiin edustusvalintoihin, mikäli tarve ilmenee, aina joukkueenjohtajien kokoukseen saakka**. * Poislukien mahdolliset viime hetken sairastapaukset tai loukkaantumistilanteet **Esim. yksikön ja/tai kaksikon/nelikön olympiamatkalle valittu urheilija sairastelee MM- valmistavalla leirillä, on epävarma että onko ko. urheilija täydessä kilpailukykyisyydessä. Vastuuvalmentajalla on valta valita toinen urheilija tämän tilalle mikäli hänellä on näkemys siitä että sillä hetkellä valitusta MM- joukkueen urheilijapoolista löytyy toinen urheilija joka kykenee paremmin tai varmemmin kilpailemaan olympiaquotasta / kärkipään sijoituksesta ko. matkoilla.

6 Miehistöjen seulonta (KV/MC/MM) Miehistökajakkikokoonpanojen muodostamisesta vastaa valmennuspäällikkö ja maajoukkueen vastuuvalmentajat. Senioreiden maajoukkueeseen nimetyt urheilijat hyväksyvät urheilijasopimuksen allekirjoittamisen myötä sen, että päätäntävalta siitä missä kokoonpanossa hän meloo kauden aikana harjoituksissa, katsastusvedoissa tai edustuskilpailuissa on valmennuspäälliköllä. Senioreiden maajoukkuevalmennusryhmän ulkopuolelta tulevat urheilijat hyväksyvät mahdollisen miehistöhalukkuus- ilmoittautumisen myötä sen, että päätäntävalta siitä missä kokoonpanossa hän meloo kauden aikana harjoituksissa, katsastusvedoissa tai edustuskilpailuissa on valmennuspäälliköllä. Seulonnassa pyritään nopeimman mahdollisen kokoonpanon(/-jen) löytämiseen tavoitteena Szegedin MM- kilpailut 2019, pääfokuksen ollessa olympiamatkoilla. Näin ollen eri kokoonpanoja ja aluksia voidaan kilpailuttaa eri kv. kilpailuissa, testivedoissa, sekä kansallisissa kilpailuissa, jotta saadaan laajempi käsitys siitä millä tasolla eri miehistökokoonpanot ja alukset ovat keskenään, sekä kansainvälisessä vertailussa. Miehistökokoonpanojen seulonnassa huomioon otettavat taustatekijät tärkeysjärjestyksessä: 1. Urheilijan suoritustaso yksiköllä Tavoite: K2 200m -> Ensisijaiset: K1 200m / (K1 500m) Tavoite: K2 500m -> Ensisijaiset: K1 500m / K1 200m / K1 1000m Tavoite: K2 1000m -> Ensisijaiset: K1 1000m / K1 500m Tavoite: K4 500m -> Ensisijaiset: K1 500m / K1 200m / K1 1000m Tavoite: K4 1000m -> Ensisijaiset: K1 1000m / K1 500m 2. Urheilijan miehistösoveltuvuus Miehistökokoonpanon fyysinen, tekninen ja sosiaalinen yhteistoiminta sekä kehittymispotentiaali. Yksilön taitotaso (tasapaino, tekniikan muuntautumiskykyisyys, rytmitaju, jne). 3. Urheilijan fyysiset perusominaisuudet (Fyysinen potentiaali ei ole aina suorassa suhteessa K1 suoritustasoon, mutta voi antaa selkeää osviittaa urheilijan potentiaalista esim. miehistömelojana) Työtehotestien maksimityömäärä ja laktaattiprofiili (Dansprint / Vo2-max testit) Maksimi ja kestovoimataso (testitulokset ja harjoitustasot) Nopeustaso (K1 nopeusharjoitteet) Kestävyystaso (K1 kestävyysharjoitteet ja testiharjoitukset) 4. Aikaisemmat kokemukset urheilijan suoritustasosta tietyn matkan miehistössä / miehistökokoonpanossa.

Liite 1 - Ratamelonta Maailmancup osakilpailut 2018 Senioreiden EM- kilpailut 2018 Senioreiden MM- kilpailut 2018

Liite 1 - Ratamelonta Maailmancup osakilpailut 2018 Senioreiden EM- kilpailut 2018 Senioreiden MM- kilpailut 2018 Liite 1 - Ratamelonta Maailmancup osakilpailut 2018 Senioreiden EM- kilpailut 2018 Senioreiden MM- kilpailut 2018 Hyväksytty 12.02.2018 Lisäys tehty EM- valintakriteereihin 22.4.2018 Lisäys tehty MM- valnitakriteereihin

Lisätiedot

Liite 1b - Ratamelonta Alle 18v. ja alle 23v. EM- kilpailut 2017 Alle 18v. ja alle 23v. MM- kilpailut 2017

Liite 1b - Ratamelonta Alle 18v. ja alle 23v. EM- kilpailut 2017 Alle 18v. ja alle 23v. MM- kilpailut 2017 Liite 1b - Ratamelonta Alle 18v. ja alle 23v. EM- kilpailut 2017 Alle 18v. ja alle 23v. MM- kilpailut 2017 Hyväksytty 12.11.2016 Kilpailu- ja valmennusvaliokunta Yleistä Suomen ratamelontamaajoukkue osallistuu

Lisätiedot

Liite 1 - Ratamelonta Maailmancup osakilpailut 2017 Senioreiden EM- kilpailut 2017 Senioreiden MM- kilpailut 2017

Liite 1 - Ratamelonta Maailmancup osakilpailut 2017 Senioreiden EM- kilpailut 2017 Senioreiden MM- kilpailut 2017 Liite 1 - Ratamelonta Maailmancup osakilpailut 2017 Senioreiden EM- kilpailut 2017 Senioreiden MM- kilpailut 2017 Hyväksytty 12.11.2016 Kilpailu- ja valmennusvaliokunta MC- kilpailut 2017 Suomen ratamelontamaajoukkue

Lisätiedot

Liite 1c - Ratamelonta Alle 18v. ja alle 23v. MM- kilpailut 2016

Liite 1c - Ratamelonta Alle 18v. ja alle 23v. MM- kilpailut 2016 Liite 1c - Ratamelonta Alle 18v. ja alle 23v. MM- kilpailut 2016 Hyväksytty 5.11.2015 Kilpailu- ja valmennusvaliokunta Muutos: - 7.12.2015, U23 MM- kilpailut, päivämäärät vaihtuneet ICF päätöksen myötä,

Lisätiedot

Ratamelonnan karsintajärjestelmä A23v / A18v MM- kilpailut 2015

Ratamelonnan karsintajärjestelmä A23v / A18v MM- kilpailut 2015 Ratamelonnan karsintajärjestelmä A23v / A18v MM- kilpailut 2015 Hyväksytty 5.3.2015 Kilpailu- ja valmennusvaliokunta 1. Tavoite Ratamelonnan alle 23 vuotiaiden ja alle 18 vuotiaiden edustusjoukkueen ensisijainen

Lisätiedot

Liite 1b - Ratamelonta Maanosakarsinnat 2016 Olympiavalinnat 2016

Liite 1b - Ratamelonta Maanosakarsinnat 2016 Olympiavalinnat 2016 Liite 1b - Ratamelonta Maanosakarsinnat 2016 Olympiavalinnat 2016 Muutos: - 7.12.2015, Belgian testivedot siirtyvät 23-24.4-> 25-26.4.2016. Hyväksytty 5.11.2015 Kilpailu- ja valmennusvaliokunta 2016 RION

Lisätiedot

Liite 1d - Ratamelonta EYOF- kilpailut 2017

Liite 1d - Ratamelonta EYOF- kilpailut 2017 Liite 1d - Ratamelonta EYOF- kilpailut 2017 Hyväksytty 13.02.2017 Kilpailu- ja valmennusvaliokunta Yleistä Unkarin Györissä järjestetään 22-30.7.2017 EYOF (European Youth Olympic Festival) kilpailut. melonta

Lisätiedot

Ratamelonnan karsintajärjestelmä Maailmancup osakilpailut 2015 EM- kilpailut 2015 MM- kilpailut 2015

Ratamelonnan karsintajärjestelmä Maailmancup osakilpailut 2015 EM- kilpailut 2015 MM- kilpailut 2015 Ratamelonnan karsintajärjestelmä Maailmancup osakilpailut 2015 EM- kilpailut 2015 MM- kilpailut 2015 Hyväksytty 8.2.2015 Kilpailu- ja valmennusvaliokunta 1. Tavoite Ratamelonnan edustusjoukkueen ensisijainen

Lisätiedot

Liite 1d - Maratonmelonta A18v. / A23v. / Seniorit Maailmancup osakilpailut 2017 EM- kilpailut 2017 MM- kilpailut 2017

Liite 1d - Maratonmelonta A18v. / A23v. / Seniorit Maailmancup osakilpailut 2017 EM- kilpailut 2017 MM- kilpailut 2017 Liite 1d - Maratonmelonta A18v. / A23v. / Seniorit Maailmancup osakilpailut 2017 EM- kilpailut 2017 MM- kilpailut 2017 Hyväksytty 12.11.2016 Kilpailu- ja valmennusvaliokunta MC- kilpailut 2017 Suomen

Lisätiedot

Liite 1d - Maratonmelonta A18v. / A23v. / Seniorit Maailmancup-osakilpailut 2019 EM-kilpailut 2019 MM-kilpailut 2019

Liite 1d - Maratonmelonta A18v. / A23v. / Seniorit Maailmancup-osakilpailut 2019 EM-kilpailut 2019 MM-kilpailut 2019 Liite 1d - Maratonmelonta A18v. / A23v. / Seniorit Maailmancup-osakilpailut 2019 EM-kilpailut 2019 MM-kilpailut 2019 Hyväksytty 17.2.2019 Kilpailu- ja valmennusvaliokunta Yleistä Melonta- ja soutuliiton

Lisätiedot

Suomen Kanoo*lii-o Karsintajärjestelmä A18v/A23v EM- 2012

Suomen Kanoo*lii-o Karsintajärjestelmä A18v/A23v EM- 2012 Suomen Kanoo*lii-o Karsintajärjestelmä A18v/A23v EM- 2012 Hyväksy-y 23.02.2012 Suomen Kanoo*lii-o 1. Tavoite... 3 2. Valinnoissa käyte4ävät periaa4eet... 3 3. Valintakriteerit... 4 3.1 A18v/A23v EM- kilpailut...

Lisätiedot

Olympiasoudun lajikohtainen kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmä vuodelle 2019

Olympiasoudun lajikohtainen kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmä vuodelle 2019 Olympiasoudun lajikohtainen kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmä vuodelle 2019 Tässä dokumentissa käydään läpi olympiasoudun vuoden 2019 lajikohtainen valintajärjestelmä ja

Lisätiedot

Suomen Kanoottiliitto Suomen Melonta- ja Soutuliitto

Suomen Kanoottiliitto Suomen Melonta- ja Soutuliitto Suomen Kanoottiliitto Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratamelonnan karsintajärjestelmä Senioreiden EM- kilpailut 2012 Maailman- Cup osakilpailut 2012 Euroopan maanosan Olympiakarsintakilpailut 2012 Olympialaiset

Lisätiedot

Liite 1d - Maratonmelonta A18v. / A23v. / Seniorit Maailmancup-osakilpailut 2018 EM-kilpailut 2018 MM-kilpailut 2018

Liite 1d - Maratonmelonta A18v. / A23v. / Seniorit Maailmancup-osakilpailut 2018 EM-kilpailut 2018 MM-kilpailut 2018 Liite 1d - Maratonmelonta A18v. / A23v. / Seniorit Maailmancup-osakilpailut 2018 EM-kilpailut 2018 MM-kilpailut 2018 Yleistä Melonta- ja soutuliiton yleiset valintakriteerit toimivat tämän kilpailukohtaisen

Lisätiedot

Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2017

Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2017 Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2017 Tässä dokumentissa käydään läpi olympiasoudun vuoden 2017 näyttökilpailut ja valintakriteerit kansainvälisiin kilpailuihin. On tärkeää tutustua

Lisätiedot

2. Kilpailut, joihin valintajärjestelmää sovelletaan

2. Kilpailut, joihin valintajärjestelmää sovelletaan Suomen melonta- ja soutuliiton eri lajien kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmän yleisosa. 1. Tavoite Suomen melonta- ja soutuliiton lajikohtaisten edustusjoukkueiden tavoite

Lisätiedot

Olympialuokkien soudun kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen karsintajärjestelmä vuodelle 2013

Olympialuokkien soudun kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen karsintajärjestelmä vuodelle 2013 Olympialuokkien soudun kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen karsintajärjestelmä vuodelle 2013 1. Karsintajärjestelmän tavoite ja valinnoissa käytettävät periaatteet Suomen Melonta- ja Soutuliiton

Lisätiedot

Olympialuokkien soudun kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmä vuodelle 2014

Olympialuokkien soudun kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmä vuodelle 2014 Olympialuokkien soudun kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmä vuodelle 2014 1. Valintajärjestelmän tavoite ja valinnoissa käytettävät periaatteet Suomen Melonta- ja Soutuliiton

Lisätiedot

Olympialuokkien soudun kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmä vuodelle 2015

Olympialuokkien soudun kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmä vuodelle 2015 Olympialuokkien soudun kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmä vuodelle 2015 1. Valintajärjestelmän tavoite ja valinnoissa käytettävät periaatteet Olympiasoudun tavoitteena on

Lisätiedot

Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2018

Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2018 Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2018 Tässä dokumentissa käydään läpi olympiasoudun vuoden 2018 näyttökilpailut ja valintakriteerit kansainvälisiin kilpailuihin. On tärkeää tutustua

Lisätiedot

Liite 2 (Suomen melonta- ja soutuliiton eri lajien kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmän yleisosaan)

Liite 2 (Suomen melonta- ja soutuliiton eri lajien kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmän yleisosaan) Liite 2 (Suomen melonta- ja soutuliiton eri lajien kansainvälisten kilpailujen ja arvokilpailujen valintajärjestelmän yleisosaan) Olympiasoudun lajikohtaiset valintakriteerit vuodelle 2016 Tässä dokumentissa

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Oletko kiinnostunut lähtemään yhden yön retkelle syyskuun viikonloppuna? Mukaan sunnuntain 28.6. Gullö Rundiin Tammisaareen?

Lisätiedot

Miika Nykäsen harjoitteluanalyysi Kestävyyslajien miniseminaari Petteri Pitkänen Ratamelonnan valmennuspäällikkö

Miika Nykäsen harjoitteluanalyysi Kestävyyslajien miniseminaari Petteri Pitkänen Ratamelonnan valmennuspäällikkö Miika Nykäsen harjoitteluanalyysi 2016-2017-2018 Kestävyyslajien miniseminaari 15.10. 2018 Petteri Pitkänen Ratamelonnan valmennuspäällikkö Miika Nykänen Mikkelin Melojat synt.vuosi 1992 190 cm 90kg K2

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Rata- ja maratonjaosto

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Rata- ja maratonjaosto Sivu 1(7) MELONNAN SUOMEN CUP SÄÄNNÖT 2019 Säännöt hyväksytty: n kokous Laatija / tiedustelut: Marjaana Risku 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen Melonta- ja Soutuliiton alaisissa rata- ja maratonmelontakilpailuissa

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto Sivu 1(6) MELONNAN SUOMEN CUP SÄÄNNÖT 2015 Säännöt hyväksytty: n kokous Laatija / tiedustelut: Harri Sairiala 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen melonta- ja soutuliiton alaisissa rata- ja maratonmelontakilpailuissa

Lisätiedot

VALINTAPERUSTEET KAUDEN KANSAINVÄLISIIN KILPAILUIHIN

VALINTAPERUSTEET KAUDEN KANSAINVÄLISIIN KILPAILUIHIN VALINTAPERUSTEET KAUDEN 2016-2017 KANSAINVÄLISIIN KILPAILUIHIN Eri kilpailutasojen vastuuvalmentajat: 1. MC ja MM Päävalmentaja Antti Leppävuori (antti.leppavuori@biathlon.fi; +358 46 878 2209) 2. IBU-cup

Lisätiedot

D-03 Try out info 2014

D-03 Try out info 2014 D-03 Try out info 2014 Seurayhteistyö Yleistä Pallokerho Keski-Uusimaa, IF Sibbo-Vargarna ja Koivukylän Palloseura muodostavat kaudelle 2015 yhteisjoukkueet poikien Dn, D, Cn ja C-ikäluokissa. PKKU toimii

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

Kisanostajan opas, Versio 1.1 1/5 SPNL kahvakuulavaliokunta 12.1.2015

Kisanostajan opas, Versio 1.1 1/5 SPNL kahvakuulavaliokunta 12.1.2015 Kisanostajan opas, Versio 1.1 1/5 Kisanostajan opas Sisällysluettelo 1. Oppaan tarkoitus... 2 2. Kisatarjonta, osallistumisoikeus ja ilmoittautuminen... 2 2.1 Salikisat... 2 2.2 Kansalliset kisat... 3

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto. Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous 11.4.2015

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto. Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous 11.4.2015 Sivu 1(6) MARATON CUP SÄÄNNÖT 2015 Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous Laatija / tiedustelut: Pekka Tulonen 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen melonta- ja soutuliiton alaisissa

Lisätiedot

egroup 2014 Valmennusryhmä-info

egroup 2014 Valmennusryhmä-info egroup 2014 Valmennusryhmä-info 12.12.2013 Kilpasuunnistajan polku Essussa egroup ja egrouph-valmennusryhmät vastaavat sarjoissa H/D 16-21 kilpasuunnistajana menestymään pyrkivien urheilijoiden valmennuksesta

Lisätiedot

SM5L HUIPPU-URHEILUN VALMENNUSJÄRJESTELMÄ

SM5L HUIPPU-URHEILUN VALMENNUSJÄRJESTELMÄ SM5L HUIPPU-URHEILUN VALMENNUSJÄRJESTELMÄ Liiton huippu-urheilutavoite strategiassa: Huippu-urheilun valmennusjärjestelmä tuottaa menestyviä, vastuullisia ja arvostettuja huippu-urheilijoita sekä ammattitaitoisia

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf 1 Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON SOUDUN OLYMPIALUOKAN MESTARUUS- KILPAILUJEN TEKNISET KILPAILUSÄÄNNÖT 2 Vahvistettu Suomen melonta-

Lisätiedot

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot.

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. TIE HUIPULLE TIE HUIPULLE!!! Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. Maajoukkueajattelu Ringeten maajoukkuetoiminta

Lisätiedot

VaKP Voimistelu valmennustoiminta. Kilpa-aerobicin vanhempainilta

VaKP Voimistelu valmennustoiminta. Kilpa-aerobicin vanhempainilta VaKP Voimistelu valmennustoiminta Kilpa-aerobicin vanhempainilta 1.10.2018 Vanhempainillan ohjelma Käytännön asioita: kilpailumatkat, tiedonkulku, maksut, lisenssit, ym. Tiedotustilaisuus VaKP kilpa-aerobictiimi

Lisätiedot

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT 1 SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO RY Hyväksytty 1.4.2017 2 SISÄLTÖ 1. YLEISTÄ... 3 1.1. Sääntöjen pätemisjärjestys... 3 1.2. Avoimet kilpailut... 3

Lisätiedot

KOTIMAISET KILPAILUSÄÄNNÖT. Jyväskylä Jorma Tuomimäki Annmari Viljanmaa Juha Torvikoski

KOTIMAISET KILPAILUSÄÄNNÖT. Jyväskylä Jorma Tuomimäki Annmari Viljanmaa Juha Torvikoski KOTIMAISET KILPAILUSÄÄNNÖT Jyväskylä 3.11.2018 Jorma Tuomimäki Annmari Viljanmaa Juha Torvikoski Kotimaiset kilpailusäännöt https://www.hiihtoliitto.fi/maastohiihto/maastohiihto/tdtoiminta/saannot/ 1.1.9.

Lisätiedot

Suunnistuksen maajoukkuetoiminta 2011

Suunnistuksen maajoukkuetoiminta 2011 Suunnistuksen maajoukkuetoiminta 2011 4.2.2011 Vierumäki Juha Taini Suunnistuksen valmennusryhmät 2011 A-maajoukkue B-maajoukkue Sprintti Maasto Aikuistalentit Pohjola-ryhmä Nuoret talentit ALUEVALMENNUS

Lisätiedot

Kauden 2014 läpikäynti. Kisakallio syystapaaminen

Kauden 2014 läpikäynti. Kisakallio syystapaaminen Kauden 2014 läpikäynti Kisakallio syystapaaminen 11-12.10.2014 Kauden 2014 läpikäynti! Leiritys Kv. kilpailut Urheilijatestaus Vastuuvalmentajien muistiinpanoja kaudelta 2014 ja valmentautumisen kehittämiskohteet

Lisätiedot

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015 INFOTILAISUUS 1. ELITE YHTEISTYÖ 2. MIKÄ ELITE ON? 3. ELITE TIIMI 4. ELITE VALMENNUS 5. ELITE TOIMINTA 6. URHEILIJASOPIMUS 6. HAKU ELITEEN TOIMINTA ON VASTA ALUILLAAN ENSIMMÄINEN

Lisätiedot

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi LEHMO BALLS -96 RY Hirviseläntie 12 80780 KONTIONIEMI Puh: 0440-559 696 E-mail: markus.holopainen@leba96.fi www.leba96.fi PROJEKTI 2011-2014 Polku pelikenttien parhaiksi Projektin taustat Johtokunta on

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Vanhempainilta Turun Urheiluliitto, joukkuevoimistelu

Vanhempainilta Turun Urheiluliitto, joukkuevoimistelu Vanhempainilta 16.8.2017 Turun Urheiluliitto, joukkuevoimistelu Illan kulku 2 1. Valmentajien esittely 2. Uuden valmennusjärjestelmän esittely 3. Joukkuevoimistelutoimialan pelisääntöjen läpikäyminen 4.

Lisätiedot

KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA

KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA 1/11 KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA 2017 2020 KANSALLISET SÄÄNNÖT JA OHJEET päivitetty 12/2017 2/11 Sisällys Kilpa-aerobicin kilpailujärjestelmä -kaavio Kilpailusäännöt Mistä aloittaa kilpaileminen 2lk säännöt

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Ajankohtaista loka- marraskuussa: Ilmoittaudu mukaan ratanuorten syysleirille! Sileän veden melonnan kilpalajien seuratoiminnan ja

Lisätiedot

Joukkueenjohtajan rooli ja tehtävät arvokisoissa

Joukkueenjohtajan rooli ja tehtävät arvokisoissa Joukkueenjohtajan rooli ja tehtävät arvokisoissa Joukkueenjohtajan tehtävät: Ennen matkaa: -Palaverit järjestelyistä (liitto, mj-valmentaja, mahdolliset tukihenkilöt) -Maajoukkue leirillä esittäytyminen,

Lisätiedot

Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2014 2016

Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2014 2016 10.1.2014 Liittohallituksen päätös Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2014 2016 Suomen Uimaliiton arvokilpailujen valintajärjestelmästä ja -kriteereistä päättää liittohallitus huippu-uintiurheilun

Lisätiedot

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO RY Hallinto-ohje

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO RY Hallinto-ohje SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO RY Hallinto-ohje 1 TARKOITUS... 2 2 YLEISET PERIAATTEET... 2 3 HALLINTO... 3 3.1 Liittokokoukset... 3 3.2 Hallitus... 3 2.2.2 Hallituksen järjestäytyminen ja kokoontuminen...

Lisätiedot

Copyright year ABB - 1. NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012

Copyright year ABB - 1. NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012 Copyright year ABB - 1 NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012 Copyright year ABB - 2 Tilanne: -Nokian Urheilijoilla on tällä hetkellä yleisurheilujoukkueessaan iso joukko erinomaisia nuoria huippu-urheilijoita.

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf 1 Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON SOUDUN OLYMPIALUOKAN MESTARUUS- KILPAILUJEN TEKNISET KILPAILUSÄÄNNÖT Vahvistettu Suomen melonta-

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE helmikuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE helmikuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE helmikuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Terveisiä liiton hiihtoleiriltä! Ohjatuissa harjoituksissa muutoksia viikoilla 6-8. Ruokapäiväkirjamahdollisuus! Kesätyöhaku

Lisätiedot

Suomen Suunnistusliitto

Suomen Suunnistusliitto Suomen Suunnistusliitto ry Suomen Suunnistusliitto VALMENNUSTIIMI Päävalmentaja: Juha Taini Kakkosvalmentaja: Antti Harju Sprinttimaajoukkue: Harri Koski Huoltopäällikkö: Petteri Vuorinen Lihashuolto:

Lisätiedot

MAAJOUKKUEVALMENNUS. TeamGymin maajoukkuevalmennus Voimistelu liikuttaa!

MAAJOUKKUEVALMENNUS. TeamGymin maajoukkuevalmennus Voimistelu liikuttaa! MAAJOUKKUEVALMENNUS TeamGymin maajoukkuevalmennus 2019 JÄRJESTELMÄ Maajoukkuevalmennus on osa liittojohtoista TeamGymin valmennusjärjestelmää Maajoukkuevalmennuksen tarkoituksena on tukea voimistelijan

Lisätiedot

Nuorten maajoukkueohjelma

Nuorten maajoukkueohjelma Nuorten maajoukkueohjelma Nuorten maajoukkueohjelman tavoitteet Tuottaa mahdollisimman monta pelaajaa aikuismaajoukkueisiin vähintään 3 pelaajaa/ikäluokka 3 kansainvälisen tason huippua/vuosikymmen Kilpailla

Lisätiedot

Naisten SM-sarja , säännöt

Naisten SM-sarja , säännöt Naisten SM-sarja 2019-2020, säännöt Päivitetty 16.5.2019-Kilpailuvaliokunta 1. Osallistumisoikeus Osallistumisoikeus SM-kilpailuihin on kaikilla Suomen Curlingliiton jäsenseuroihin kuuluvilla pelaajilla

Lisätiedot

Vanhempaininfo kaudesta

Vanhempaininfo kaudesta Vanhempaininfo kaudesta 2016-2017 VISIO 2016-2017 KJT Haukat Nollakakkoset tunnetaan alueella vetovoimaisena ja korkealaatuisena jääkiekon joukkueorganisaationa omissa emoseuroissaan. Joukkueella on kolme

Lisätiedot

SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU

SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU Tiedotteen sisältö Minimelontaleirin 8.-9.8.2017 kuulumiset... 2 Nuorisomestaruuskilpailuiden 12.-13.8.2017 kuulumiset... 3 Lajikokeilu: iltapurjehdus partiolaisten

Lisätiedot

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015 MuurY P07 Futis Vanhempainkokous 8.4. 2015 Agenda Urheilun säännöt Joukkueentoimihenkilöt Harjoitukset ja pelit Budjetti Urheilun Pelisäännöt kaudelle 2015 MuurY P07 Futis joukkueen säännöt Nämä säännöt

Lisätiedot

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON 1 SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO RY Vahvistettu Suomen melonta- ja soutuliiton hallituksessa 7.5.2012 SISÄLTÖ 2 1. Yleistä... 3 1.1. Sääntöjen pätemisjärjestys...

Lisätiedot

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAMME TS MELONTAKOULULAISET!

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAMME TS MELONTAKOULULAISET! TIEDOTTEEN SISÄLTÖ Tervetuloa mukaan toimintaamme TS Melontakoululaiset! Kesän harjoitukset Kesän melontavarusteet Ilmoittautuminen harjoituksiin Melontakilpailut Turussa 17.6. tule paikan päälle! Melonnan

Lisätiedot

KAJAKKI-2008 - mahdollisuus vauhdikkaaseen markkinointiin

KAJAKKI-2008 - mahdollisuus vauhdikkaaseen markkinointiin Suomen Kanoottiliitto ry KAJAKKI-2008 - mahdollisuus vauhdikkaaseen markkinointiin ESITE Kajakki-2008 esitteeseen kootaan yksiin kansiin tiedot kauden rata- ja maratonmelontakilpailuista. Kilpailuja järjestetään

Lisätiedot

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN UINTI JA UIMAHYPYT

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN UINTI JA UIMAHYPYT KILPAILUKÄYTÄNTEET 1.1.2019 LÄHTIEN UINTI JA UIMAHYPYT Joka kauden alussa valmentajat tekevät kilpailukalenterin uintiin ja uimahyppyihin. Uinnin kilpailuiden alustavan budjetin tekee toiminnanjohtaja

Lisätiedot

MAAJOUKKUEVALMENNUS. TeamGymin maajoukkue- ja EM-valmennus 2015-2017. Voimistelu liikuttaa!

MAAJOUKKUEVALMENNUS. TeamGymin maajoukkue- ja EM-valmennus 2015-2017. Voimistelu liikuttaa! MAAJOUKKUEVALMENNUS TeamGymin maajoukkue- ja EM-valmennus 2015-2017 Esim. otsikko JÄRJESTELMÄ Maajoukkuevalmennus on osa liittojohtoista TeamGymin valmennusjärjestelmää Maajoukkuevalmennuksen tarkoituksena

Lisätiedot

Esimerkkejä kauden varapelaajasäännön soveltamisesta / Markus Sipilä

Esimerkkejä kauden varapelaajasäännön soveltamisesta / Markus Sipilä Esimerkkejä kauden 2015-2016 varapelaajasäännön soveltamisesta / Markus Sipilä HUOMIO Tässä esitetyt esimerkit perustuvat Curling.fi:n foorumilla luonnostellun sääntömuotoilun tilanteeseen Sääntö lyödään

Lisätiedot

Vanhempaininfo kaudesta

Vanhempaininfo kaudesta Vanhempaininfo kaudesta 2016-2017 VISIO 2016-2017 KJT Haukat Nollakakkoset tunnetaan alueella vetovoimaisena ja korkealaatuisena jääkiekon joukkueorganisaationa omissa emoseuroissaan. Joukkueella on kolme

Lisätiedot

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT 1 SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO RY Hyväksytty 1.4.2017 2 SISÄLTÖ 1. YLEISTÄ... 3 1.1. Sääntöjen pätemisjärjestys... 3 1.2. Avoimet kilpailut... 3

Lisätiedot

KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA

KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA 1/10 KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA 2017 2020 KANSALLISET SÄÄNNÖT JA OHJEET päivitetty 12/2016 KH (19.12.2016) 2/10 Sisällys Kilpa-aerobicin kilpailujärjestelmä kaavio Luokkien 2.-6. säännöt 2-luokan säännöt

Lisätiedot

POHJOINEN ALUEVALMENNUS POHJOISEN POLKU

POHJOINEN ALUEVALMENNUS POHJOISEN POLKU POHJOINEN ALUEVALMENNUS POHJOISEN POLKU 2018 Kenelle ja miksi? Aluetoiminta on suunnattu tavoitteellisesti lentopalloon suhtautuville junioreille, heidän vanhemmille ja valmentajille. Kehittää yksilöiden

Lisätiedot

Naisten maajoukkueen ohjelma Tokio 2020

Naisten maajoukkueen ohjelma Tokio 2020 Naisten maajoukkueen ohjelma Tokio 2020 Tarkoitus Ohjelman tavoitteena on saada Tokion 2020 Olympialaisiin kahdesta kolmeen naispyöräilijää mukaan. Jos valinnat olisi tehty 2018 pisteiden ja Rion valintaperusteiden

Lisätiedot

SM5L HU KickOff -päivä Veikkola

SM5L HU KickOff -päivä Veikkola SM5L HU KickOff -päivä 25.8.2018 Veikkola LIITON VALMENNUSJÄRJESTELMÄ Koordinointu liittotason valmennustoiminta maamme parhaille Seuratoiminnan lisä! Liiton valmennuspäällikkö Liiton valmennusjärjestelmä

Lisätiedot

SM5L Sparring-päivän info

SM5L Sparring-päivän info SM5L Sparring-päivän info 8.9.2018 LIITTOTASON VALMENNUSTOIMINTA: 1) MIEKKAILUN VIIKKO-OHJELMA: KE: Sparring klo 19.00-21.00, Töölön Kisahalli/Helsinki (Andras Tóth) TO: Harjoitus klo 16.00-18.30, HFM-sali/Pasila

Lisätiedot

SARJASPEEDWAY SÄÄNNÖT 2008

SARJASPEEDWAY SÄÄNNÖT 2008 SARJASPEEDWAY SÄÄNNÖT 2008 SPEEDWAYN EXTRALIIGA YLEISTÄ Speedwayn Extraliiga järjestetään kaudella 2008 sarjaan ilmoittuneiden joukkueiden kesken. Sarjaottelut ajetaan neljän joukkueen välisinä kilpailuina

Lisätiedot

Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille

Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille Liittohallitus 25.10.2016 Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2017 2020 Suomen Uimaliiton arvokilpailujen valintajärjestelmästä ja -kriteereistä päättää liittohallitus huippu-uintiurheilun johtoryhmän

Lisätiedot

Suomen Ilmailuliitto Finlands Flygförbund ry

Suomen Ilmailuliitto Finlands Flygförbund ry Suomen Ilmailuliitto Finlands Flygförbund ry Sisällys 1. Kuka on oikeutettu kilpailutukeen?... 2 1.1. Edustusurheilija... 2 1.2. Valmentaja, joukkueenjohtaja tai muu virallinen avustaja... 2 2. Tuen anominen

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Kiekko-Espoo seurayhteisö

Kiekko-Espoo seurayhteisö Kiekko-Espoo seurayhteisö Espoon Kiekkoseura ry ØHarrastajia Ø Tytöt 270 Ø Pojat 300 Ø Aikuiset 190 ØLajit Ø Ringette Ø Jääkiekko tytöt ja pojat ØHarjoituspaikat Ø Laaksolahti Ø Leppävaara 21.11.2017 2

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON KANOOTTIPOOLON LAJIKOHTAISET YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT HYVÄKSYTTY : 12.6.2018 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISET

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Palauta vuoden agilitykoira ja vuoden näyttelykoira tulokset lomakkeella, joka löytyy VASin wwwsivuilta kohdasta Vuoden koira.

Palauta vuoden agilitykoira ja vuoden näyttelykoira tulokset lomakkeella, joka löytyy VASin wwwsivuilta kohdasta Vuoden koira. Vuoden koira 2014-kilpailu Vuoden koira valintaan voit osallistua toimittamalla ohjeiden mukaan vuoden aikana virallisista kokeista tai näyttelyistä saavutetut tulokset (+kopion kilpailukirjasta) alla

Lisätiedot

päivitetty Sisältö

päivitetty Sisältö Sisältö Arvokilpailujen valintajärjestelmä vuosille 2017 2020... 2 1. Valintoja koskevat yleisperiaatteet... 2 2. Valintaprosessi... 3 3. Kilpailukohtaiset valintakriteerit... 4 3.1. Uinti, yleiset sarjat...

Lisätiedot

SUOMEN BELGIANPAIMENKOIRAYHDISTYS ry

SUOMEN BELGIANPAIMENKOIRAYHDISTYS ry 1/3 SUOMEN BELGIANPAIMENKOIRAYHDISTYS ry EDUSTUSJOUKKUESOPIMUS Koiranohjaaja ja koira Ohjaajan nimi: Ohjaajan osoite: Ohjaajan puhelinnumero: Ohjaajan sähköpostiosoite: Koiran nimi: Koiran rekisterinumero:

Lisätiedot

2014 Luokkajärjestelmäohje

2014 Luokkajärjestelmäohje 2014 Luokkajärjestelmäohje Tyttöjen telinevoimistelun luokkajärjestelmän kaaviokuva, merkkiliikkeet, sarjat ja muut valmiit materiaalit ovat NTV:n internetsivuilla http://www.voimistelu.fi/voimistelutoiminta/lajit/naisten_telinevoimistelu/kilpailujarjestelma/luokkakilpail

Lisätiedot

**************************************************************************

************************************************************************** Saaristomeren Melojat ry 2015 TIEDOTE maaliskuu /Nuorisojaosto ****** Ajankohtaista: Maaliskuun harjoitukset. Ruokapäiväkirjamahdollisuus! Seuran avajaistapahtuma Järvelässä 18.4.15. Tuleva avovesikausi!

Lisätiedot

Vanhempainkokous E-00 POJAT -> D2 juniorit

Vanhempainkokous E-00 POJAT -> D2 juniorit Vanhempainkokous 19.4.2012 E-00 POJAT -> D2 juniorit Käsiteltäviä asioita Kausi 2012-2013 Joukkueiden vastuuhenkilöt Toiminta tulevalla kaudella 2012-2013 D2-junioreiden Pelimaailma Operaatio pelisäännöt

Lisätiedot

Osallistujat: Paavo Salonen (puheenjohtaja), Juha Karttunen, Marika Laaksonen, Reijo Lahtonen, Pekka Mukula, Anu Takala ja Carla Urbano.

Osallistujat: Paavo Salonen (puheenjohtaja), Juha Karttunen, Marika Laaksonen, Reijo Lahtonen, Pekka Mukula, Anu Takala ja Carla Urbano. PÖYTÄKIRJA: PUUVENEJAOSTON KOKOUS Aika: 17.10.2015 klo 18.00 22.30 Paikka: Hotelli Gustavelund, Tuusula Osallistujat: Paavo Salonen (puheenjohtaja), Juha Karttunen, Marika Laaksonen, Reijo Lahtonen, Pekka

Lisätiedot

St1 2015-2016. Juho Halonen Jussi Piirainen Vierumäki 28.5.2015

St1 2015-2016. Juho Halonen Jussi Piirainen Vierumäki 28.5.2015 St1 2015-2016 Juho Halonen Jussi Piirainen Vierumäki 28.5.2015 ST1 nuorten maajoukkue 2015-2016 Valmentajat: Jussi Piirainen ja Juho Halonen Urheilijat: Tytöt (6) Jasmi Joensuu (-96) Johanna Matintalo

Lisätiedot

Valmentajien toimintalinja

Valmentajien toimintalinja Valmentajien toimintalinja 1. Harjoitteleminen ja kilpaileminen ikäluokittain 1.1 Harjoitusmäärät ja tavoitteet Forssan Naisvoimistelijoiden periaatteena on tarjota joukkuevoimisteluharrastus yli 8- vuotiaille

Lisätiedot

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN 1.8.2015 JOENSUUN UIMASEURA RY KILPAILUKÄYTÄNTEET 1.8.2015 LÄHTIEN Uinti ja Uimahypyt Joka kauden alussa valmentajat tekevät kilpailukalenterin uintiin ja uimahyppyihin. Uinnin kilpailuiden alustavan budjetin

Lisätiedot

Valmennusryhmien info syksy Järvenpään voimistelijat

Valmennusryhmien info syksy Järvenpään voimistelijat Valmennusryhmien info syksy 2016 Järvenpään voimistelijat Tapahtumat 1.8. Syyskausi alkaa (kesäharjoitukset vko 31-32) 3.-4.9. HJM-kutsuleiri, Järvenpää Liikuntahalli 10.9. HJM-taitokilpailu, Mäntsälä

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE tammikuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE tammikuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE tammikuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Suomen Melonta- ja Soutuliiton hiihtoleiri Varalan urheiluopistolla 22/23. 25.1.15 ilmoittaudu ke 7.1 mennessä! Ohjatut harjoitukset

Lisätiedot

MAAJOUKKUE MIEHET DISTANCE

MAAJOUKKUE MIEHET DISTANCE MAAJOUKKUE MIEHET DISTANCE ANALYYSI KAUDESTA 2015-2016 SUUNNITELMAT KAUDELLE 2016-2017 Valmentajakerhon kevätseminaari Vierumäki 28.5.2016 Teemu Pasanen Miesten valmentaja RAKENNE Joukkue Leirityskalenteri

Lisätiedot

HÄMEEN ALUEEN SEURAT JA TOIMIJAT

HÄMEEN ALUEEN SEURAT JA TOIMIJAT HÄMEEN ALUEEN SEURAT JA TOIMIJAT 22.2.2019 Yleistä Aktiivinen toiminta on jatkunut alueen seuroissa. Työ, mitä seuroissa on tehty, on korvaamatonta ja pyyteetöntä työtä. Menneen vuoden aikana moni seura

Lisätiedot

Uusien harrastajien ilmoittautuminen 2019 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet

Uusien harrastajien ilmoittautuminen 2019 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet Uusien harrastajien ilmoittautuminen 2019 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet Seurassamme suunnitellaan toimivaksi keväällä 2019 yhteensä 25 cheerleading-, 3 cheertanssiryhmää ja yksi cheerleadingin

Lisätiedot

NATIONAL RACE SERIES

NATIONAL RACE SERIES NATIONAL RACE SERIES KANSALLINEN RATA SARJA 2013 Sarjasäännöt 1. YLEISTÄ Sarjan kilpailut järjestetään ja pisteet lasketaan paikallisten osakilpailujärjestäjien toimesta. Kilpailuissa noudatetaan AKK Motorsport

Lisätiedot

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO RY

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO RY SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 Sisällys 1. TOIMINTA-AJATUS... 3 1.1 HARRASTETOIMINTA... 3 3. JÄSENET... 3 4. NUORISOTOIMINTA... 3 5. AIKUISLIIKUNTA... 4 6. SEURA- JA JÄRJESTÖTOIMINTA...

Lisätiedot

Palauta vuoden agilitykoira ja vuoden näyttelykoira tulokset lomakkeella, joka löytyy VASin www sivuilta kohdasta Vuoden koira.

Palauta vuoden agilitykoira ja vuoden näyttelykoira tulokset lomakkeella, joka löytyy VASin www sivuilta kohdasta Vuoden koira. Vuoden koira 2016 kilpailu Vuoden koira valintaan voit osallistua toimittamalla ohjeiden mukaan vuoden aikana virallisista kokeista tai näyttelyistä saavutetut tulokset (+kopion kilpailukirjasta) alla

Lisätiedot

TOTTELEVAISUUSKOKEEN (TOKO) SUOMENMESTARUUSKILPAILUJEN JÄRJESTÄMISOHJE 2019

TOTTELEVAISUUSKOKEEN (TOKO) SUOMENMESTARUUSKILPAILUJEN JÄRJESTÄMISOHJE 2019 TOTTELEVAISUUSKOKEEN (TOKO) SUOMENMESTARUUSKILPAILUJEN JÄRJESTÄMISOHJE 2019 Hyväksytty Kennelliitossa 29.2.2019. Voimassa 4.4.2019 alkaen. Tokon Suomen mestaruuskilpailussa noudatetaan lisäksi SPKL:n SM-kilpailujen

Lisätiedot

Golf Talma ry. HAUSKAA KUNTOILUA MUKAVASSA SEURASSA Tavoitteena yhteisöllisyys, monipuolisuus ja golfharrastuksen tukeminen YHTEISÖLLISYYS

Golf Talma ry. HAUSKAA KUNTOILUA MUKAVASSA SEURASSA Tavoitteena yhteisöllisyys, monipuolisuus ja golfharrastuksen tukeminen YHTEISÖLLISYYS Golf Talma ry HAUSKAA KUNTOILUA MUKAVASSA SEURASSA Tavoitteena yhteisöllisyys, monipuolisuus ja golfharrastuksen tukeminen YHTEISÖLLISYYS TOIMINTAA KAIKILLE JÄSENILLE Laadukas junioritoiminta Omat tapahtumat

Lisätiedot