CHISU KESÄ 2019 TEKNINEN RIDER VARMISTA AINA, ETTÄ LUET RIDERIN UUSINTA VERSIOTA! TÄMÄN RAIDERIN LIITTEEKSI KUULUU HAVAINNEKUVAT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "CHISU KESÄ 2019 TEKNINEN RIDER VARMISTA AINA, ETTÄ LUET RIDERIN UUSINTA VERSIOTA! TÄMÄN RAIDERIN LIITTEEKSI KUULUU HAVAINNEKUVAT"

Transkriptio

1 Sivu 1 / 8 CHISU TECH Päivitetty CHISU KESÄ 2019 TEKNINEN RIDER VARMISTA AINA, ETTÄ LUET RIDERIN UUSINTA VERSIOTA! TÄMÄN RAIDERIN LIITTEEKSI KUULUU HAVAINNEKUVAT ERILLISENÄ PDF-TIEDOSTONA YLEISTÄ Chisu -esiintyjäryhmän mukana kulkee 4 teknikkoa, sekä omaa laitteistoa. Tarvitsemme teiltä äänentoistojärjestelmän, talon valot sekä raisereita. Lähettäkää toimittamanne laitteiston speksit sähköpostilla viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa tämän dokumentin alla oleviin sähköpostiosotteisiin, kiitos. Kalustomme kulkee yhdellä kuorma-auto tyyppisellä kuljettimella (valo- ja videocrew sekä kalusto) sekä yhdellä 8 paikkaisella pakettiautolla (muusikot ja artisti sekä ääni-crew)

2 Sivu 2 / 8 CHISU TECH Päivitetty YLEINEN LOGISTIIKKA ELI APUKÄDET Tarvitsemme load inniin (kaluston purku autosta lavalle ennalta osoitettuihin paikkoihin) 4 kappaletta apukäsiä. Kaluston autosta purun jälkeen tarvitsemme apukäsiä seuraavasti: 4 kpl VIDEO TIIMI (kasaus kestää noin minuuttia) 2 kpl VALO TIIMI (lattiasetin kasaus ja vaihto) Purkuun ja pakkaukseen tarvitsemme saman määrän apukäsiä käänteisessä järjestyksessä. Chisun tekninen henkilökunta neuvottelee kunkin osa-alueen tarkemman rakennusaikataulun festivaalikohtaisesti suoraan stage managerin kanssa. Pyrimme häiritsemään lavan muuta toimintaa mahdollisimman vähän ja ymmärrämme, että jokaisen festivaalin aikataulu ja vaihtotilanteet ovat erilaisia. ÄÄNITEKNISET TIEDOT PA Äänentoistolaitteiston tulee olla laadukas (d&b Audiotechnic, L Acoustics) ja tilan sekä yleisömäärän mukaan oikein mitoitettu. Laitteistoa mitoitettaessa myös musiikkityylille ominainen alataajuuksien toisto tulee ottaa huomioon toimittamalla riittävä määrä subwoofer-kaiuttimia. Mikäli subit on ripustettu, tarvitsemme lisäksi lattiasubit. Järjestelmän on pystyttävä tuottamaan 105 särötöntä desibeliä (slow dba) täyttä kaistaa miksauspöydältä mitattuna ja sen on katettava koko yleisöalue tasaisesti. Tarvitsemme laadukkaat ja riittävän tehokkaat etufillit. Laitteiston tulee olla valmiiksi kytkettynä ja testattuna soundcheckiä varten ryhmämme saapuessa. Talon ääni- ja valojärjestelmät tunteva teknikko tulee olla paikalla saapuessamme.

3 Sivu 3 / 8 CHISU TECH Päivitetty MIKSAUSPÖYTÄ Tuomme oman saliäänimikserin ja monitorimikserin. Kummatkin miksauspisteet tulee suojata tarvittavilla barrikadeilla tai aidoilla sekä kattaa niin että laitteisto pysyy säältä suojassa. Monitorimaailmaan tarvitsemme 16A kolmivaiheen ja etupäähän vähintään 10A schuko syötön. MONITORIT JA LANGATTOMAT Tuomme mukanamme omat langattomat in earit. Teiltä tarvitsemme sidefillit. Tapahtumissa, joissa langattomia laitteita käyttäviä esiintyjiä on useampi tulee tapahtuman puolesta järjestää RF-koordinointi. Käyttöömme osoitetut taajuudet tulee ilmoittaa meille viimeistään load-inin aikaan. Käyttämämme langattomat laitteet: - Shure PSM1000 J8E, MHz (4 kanavaa) - Shure Axient digital, MHz (2 kanavaa) MIKROFONIT, TELINEET, KAAPELOINTI JA ÄÄNISÄHKÖ Tuomme kaikki mikit ja DI-boxit, lavahakujärjestelmän, mikrofonikaapelit sekä mikkiständit mukanamme. Sähköä tarvitsemme 1kpl 16A kolmivaihe monitorimaailmaan ja 1kpl vähintään 10A schuko etupäähän. Myös 2kpl MADI koaksiaali BNC liittimillä tarvitaan etupään ja monitorimaailman välille. YHTEENVETO TALOLTA TARVITTAVASTA ÄÄNILAITTEISTOSTA: - Hyvä PA joka joka kattaa koko yleisöalueen täydellä kaistalla - MADI-kaapelit lavalta etupäähän - Sähköä monitorimaailmaan sekä salimikserille - Tieto toimitettavasta laitteistosta etukäteen Vilille, kts. yhteystiedot

4 Sivu 4 / 8 CHISU TECH Päivitetty LAVA Lavan tulee olla tasainen, tukeva, maadoitettu sekä suojattu säältä niin että esiintyminen esimerkiksi vesisateella on esiintyjien ja tekniikan kannalta turvallista Kts. Video ja valo-osio saadaksesi tarkempaa tilankäyttö infoa. Lisäksi tarvitsemme teiltä 3 kpl 2m x 2m raisereita renkailla. Kaksi näistä tulee olla korkeudeltaan (raiserin pinta) 1m ja yksi 1,2m. Sivuraisereilla tarvitsemme myös portaat havainnekuvan mukaisesti. VALOTEKNISET TIEDOT PERUSPERIAATTEET Tavoitteenamme on tehdä yleisöön vaikuttava kokemus, josta kaikki osapuolet (järjestäjä, järjestäjän tekninen ryhmä ja vapaaehtoiset, artisti, artistin tekninen crew sekä levy-yhtiö) voivat olla tyytyväisiä. Toivomme että jaatte tämän toiveen kanssamme. Tämän teknisen riderin tavoitteena on informoida järjestäjäosapuolta teknisistä tarpeistamme, jotta voimme saavuttaa tuon yhteisen tavoitteen. Tämä rider on osa sopimusta ja kaikki kommentit sekä mahdolliset poikkeukset koskien tätä tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen otso.vartiainen@gmail.com. MIKÄLI TEILLÄ ON VAIKEUKSIA TÄYTTÄÄ RIDERIN VAATIMUKSIA, OTTAKAA AJOISSA YHTEYTTÄ, JOTTA VOIMME TEHDÄ YHDESSÄ TALON SETTI Olemme avoimia talon setin suhteen. Toivomme kuitenkin helposti kloonattavaa valaisinasetelmaa talon setiltä. More is more ja less is less, molemmilla pärjätään. Talon setin valoplotti, patch ja mahdollinen GrandMA-showfile, GrandMA 3D ja/tai Capture-tiedosto ja/tai Wysiwyg-tiedosto tulee toimittaa Chisun tekniselle henkilökunnalle viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen keikkaa. Ota yhteyttä valojen osalta Otso Vartiaiseen. VALOPÖYTÄ Show on vahvasti esiohjelmoitu ja pystytään toteuttamaan vain GrandMA2 tai GrandMA3 (Mode 2) valopöydällä. Jos järjestäjä ei toimita GrandMA2/3 valopöytää, tuo Chisun tekninen crew GrandMA2 onpc järjestelmän (max parametria 8 universumia, 4 talon setille, 4 artistin lattiasetille). Informoithan Otsoa siitä, mikä tiski talon puolesta löytyy tai jos parametreja/ universumeja on talon puolesta enemmän käytössä kuin 2048 / 4 universumia.

5 Sivu 5 / 8 CHISU TECH Päivitetty ME TUOMME Me tuomme: Lattiasetti, tiski, järjestelmä, Video, Hippo ja laser (laser vain tietyillä keikoilla. Kts. erillinen laser rideri)

6 Sivu 6 / 8 CHISU TECH Päivitetty TARVITSEMME TEILTÄ: Aikaa, seuraavasti: Minimi: Toivottu: Setup time 45min Setup time 1h Programming time 45min Programming time 75min Jos järjestäjällä on tarjota ohjelmointiaikaa vaihtojen ulkopuolella tai festivaalilla on ennakko-ohjelmointistudio, ota yhteyttä Otso Vartiaiseen. Plotti ja patch Talon setin valoplotti, patch ja mahdollinen GrandMA-showfile, GrandMA 3D ja/tai Capture-tiedosto ja/tai Wysiwyg-tiedosto tulee toimittaa Chisun tekniselle henkilökunnalle viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen keikkaa. Plotista tulee ilmetä heitinnumero ja DMX-kanava, jotta plotista selviää mikä heitin on mikäkin ja millä osoitteella ja modella sitä ohjataan. Jos talon setissä on jotain geneerisiä heittimiä (lue: kiinalaisia), tulee plotin mukana toimittaa myös GrandMA2 fixture file ja/tai käyttöohjeet/dmx-chart. Sähköä, seuraavasti: Valo: CEE 3~63A 5pin kolmivaihepistoke, lavan takaosaan keskelle (USC) FOH: Valolle 16A Schuko yksivaihe monijako 4-6 paikkaa Jos järjestäjällä on käytössä dieselgeneraattori sähkön tuotantoon, toivomme järjestäjän käyttävän uusiutuvaa dieseliä CO2-päästöjen vähentämiseksi.

7 Sivu 7 / 8 CHISU TECH Päivitetty VIDEOTEKNISET TIEDOT SCREEN Tuomme mukamanne oman LED screenin. Screeniä varten tarvitsemme järjestäjältä screenin painon kestävän trussin moottoreineen, joka pitää olla valmiina tullessamme paikalle. Screen 10,2x4,2m (normaali koko) Total paino ilman trussia ja moottoreita 1800kg (taulu, taulun oma rigi, kaapelit) Screen 8,4x3,6m (pienennetty versio) Total paino ilman trussia ja moottoreita 1300kg (taulu, taulun oma rigi, kaapelit) Mikäli festivaalilla on oma takataulu ja se sopii meidän specseihin voimme kytkeytä myös siihen. Kuvasuhde noin 1:2.4 Mahdollisimman leveä suhteessa lava aukkoon. Alareunan korkeus vähintään metri(1m) lavasta. Kuvafeedin annamme videoräkistä SR (SDI 1080i/p tai DVI/HDMI 1080p) KAMERAT Tarvitsemme käyttöömme festivaalin kameraryhmältä kaksi(2) kameran kuvan(sdi 1080i SR) Ja palautamme kuvan efektoituna imageille (SDI 1080i tai DVI/HDMI/DP 1080p SR) VIDEOSÄHKÖ JA SYÖTÖT Tarvitsemme teiltä yhden kappaleen 63A 3-vaihesähkön SR sivutiloihin sekä tilaa noin 1m x 1m videoräkille. Lisäksi tarvitsemme valo etupään ja videoräkin (SR) välille ethernet yhteyden. LASER-TEKNISET TIEDOT Laser osio on erillinen (kts. Sivu 1) koska laseria tullaan käyttämään vain muutamilla festivaaleilla.

8 Sivu 8 / 8 CHISU TECH Päivitetty YHTEYSTIEDOT JA INFO: Äänitekniikka/TM: Vili Nieminen, , vili.nieminen@wpop.fi Valotekniikka: Otso Vartiainen, , otso.vartiainen@gmail.com Videotekniikka: Topi Rinne, , topi.rinne@brightgroup.com Laser: Otto Suojanen, , otto@dezigns.fi Suorissa teknisissä kysymyksissä ottakaa yhteys kunkin osa-alueen vastaavaan. Aikataulu ja muissa yleisisä asioissa yhteys Viliin.

CHISU TEKNINEN RIDER SYKSY 2019

CHISU TEKNINEN RIDER SYKSY 2019 Sivu 1 / 6 CHISU TEKNINEN RIDER YLEISTÄ Chisu -esiintyjäryhmän mukana kulkee 5 teknikkoa, sekä omaa laitteistoa. Tarvitsemme teiltä äänentoistojärjestelmän, talon valot sekä raisereita. Lähettäkää toimittamanne

Lisätiedot

Päivitetty VESALA. Tekninen rider 2017

Päivitetty VESALA. Tekninen rider 2017 Päivitetty 5.6.2017 VESALA Tekninen rider 2017 Lava Tarvitsemme vähintään 10m x 6m esiintymisalueen sisältäen alueen kuudelle valokärrylle risereiden takana. Tämän lisäksi tarvitsemme tilan monitorimikserille

Lisätiedot

LAMPUT JA YLEINEN SÄÄTÖ:

LAMPUT JA YLEINEN SÄÄTÖ: JANNIKA B Tekninen rider - päivitetty 16.06.2019 - sivu 1/5 YLEISTÄ Tekniikka liikkuu pakulla tai pikkukuorkilla (7,7m). Tarvitsemme kaksi apukantajaa roudausavuksi tekniikkaryhmän saapuessa ja poistuessa.

Lisätiedot

VESALA. Tekninen rider ja lavakartta kevät 2019 ( ) [Huom. Osat ovat voimassa alkaen.]

VESALA. Tekninen rider ja lavakartta kevät 2019 ( ) [Huom. Osat ovat voimassa alkaen.] Päivitetty 5.2.2019 VESALA Tekninen rider ja lavakartta kevät 2019 (14.3.-27.4.) [Huom. Osat 1-2 + 4-5 ovat voimassa 21.3. alkaen.] Tämä dokumentti sisältää: 1) Lava ja sisäänlastaus 2) Lava (tarpeemme)

Lisätiedot

YLEISTÄ: LAVA JA RISERIT ÄÄNI: ARTTU WISKARI Tekninen rider KESÄ 2019 päivitetty sivu 1/5

YLEISTÄ: LAVA JA RISERIT ÄÄNI: ARTTU WISKARI Tekninen rider KESÄ 2019 päivitetty sivu 1/5 ARTTU WISKARI Tekninen rider KESÄ 2019 päivitetty 14.5.2019 - sivu 1/5 YLEISTÄ: Ryhmä saapuu paikalle molemmista kyljistä lastattavalla, 12m pitkällä keikkabussilla, jolle tarvitaan paikallaolomme ajaksi

Lisätiedot

ÄÄNI YLEISÖLLE: ÄÄNI LAVALLA: TEKNINEN RIDER eli esiintymissopimuksen liite n:o 2 Päivitetty Tuomme mukanamme - Mikserin (Avid S3L-X).

ÄÄNI YLEISÖLLE: ÄÄNI LAVALLA: TEKNINEN RIDER eli esiintymissopimuksen liite n:o 2 Päivitetty Tuomme mukanamme - Mikserin (Avid S3L-X). ÄÄNI YLEISÖLLE: - Mikserin (Avid S3L-X). - Laadukkaan tehdasvalmisteisen äänentoistojärjestelmän. - 2 kpl Cat7 kaapeleita. - Katettua tilaa äänentarkkailupisteeseen mikserille ja miksaajalle. ÄÄNI LAVALLA:

Lisätiedot

LAVAPÄÄ JA YLEINEN SÄÄTÖ:

LAVAPÄÄ JA YLEINEN SÄÄTÖ: JENNI VARTIAINEN Tekninen rider - päivitetty 19.6.2017 sivu 1/7 YLEISTÄ Tekniikka liikkuu 16,5m pitkällä yhdistelmäajoneuvolla. Se on iso. Huomioikaa tämä orkesterin load-in ja loadout vaiheessa. Mikäli

Lisätiedot

Tekninen rider ja lavakartta kesä 2019 ( )

Tekninen rider ja lavakartta kesä 2019 ( ) Päivitetty 23.4.2019 VESALA Tekninen rider ja lavakartta kesä 2019 (20.6.-30.8.) Tämä dokumentti sisältää: 1) Lava ja sisäänlastaus 2) Lava (tarpeemme) 3) Apukädet 4) Valo ja visuaalinen tekniikka 5) Valo

Lisätiedot

Tekniset asiat kesä 2013 ( )

Tekniset asiat kesä 2013 ( ) Tekniset asiat kesä 2013 (18.6.2013) Tämä liite on osa ohjelmamyyntisopimusta. Toimitettava tapahtuman järjestäjälle ja tekniselle henkilökunnalle. Yhteystiedot: Janne Salmu (Etupää) 044 292 7741 salmu.jaa@gmail.com

Lisätiedot

TEKNINEN RIDER. Video

TEKNINEN RIDER. Video MUN NIMI ON SANNI - KEVÄT 2019 TEKNINEN RIDER T E K N I N E N 15/01/2019 R I D E R Tämä rideri selventää SANNIn esiintymiseen liittyvät ääni- ja valotekniset, sekä lavaan ja esiintymiseen liittyvät tarpeet.

Lisätiedot

CONTACTS TECHNICAL RIDER VERSION 10.3.2011 FI

CONTACTS TECHNICAL RIDER VERSION 10.3.2011 FI TECHNICAL RIDER LIGHTING & SOUND STAGE MAP CHANNEL LIST INFO LIGHTS: MIKKO LAINE +358 40 776 35 73 LAINE.MIKKO@GMAIL.COM CONTACTS AGENCY: PIIKKIKASVI / KARI PÖSSI +358 50 564 19 50 POSSI@PIIKKIKASVI.FI

Lisätiedot

Orkesterin vaihdon lomassa siirrämme valomme paikallisen lavahenkilökunnan avulla oikealle paikalle ja samalla myös asetamme taustalakanan.

Orkesterin vaihdon lomassa siirrämme valomme paikallisen lavahenkilökunnan avulla oikealle paikalle ja samalla myös asetamme taustalakanan. 1 Neljän Ruusun Festivaalikesä - 12 Tekninen Rider 2012 Sisältää 6. sivua! Helsinki 09.05.2012 Valosuunnitelma Tuomme mukanamme hieman omaa valokalustoamme, sekä muutaman äänipöydän jotka kasattaan ja

Lisätiedot

TEKNINEN RAIDERI 2012

TEKNINEN RAIDERI 2012 TEKNINEN RAIDERI 2012 Ääni Jani Tuppurainen 040 4105461 jani.tuppurainen@gmail.com Yhteys Timo Pönni 044 5055594 carnaldemise@gmail.com Päivitetty 16.5.2012 Ääni: - Äänentoistojärjestelmän tulee olla nykyaikainen

Lisätiedot

V E S A L A T e k n i n e n r i d e r i Lava Apukädet Riserit Visuaalinen toteutus

V E S A L A T e k n i n e n r i d e r i Lava Apukädet Riserit Visuaalinen toteutus 7.6.2016 VESALA Tekninen rideri 2016 Lava Tarvitsemme vähintään 10m x 6m esiintymisalueen sisältäen alueen kuudelle valokärrylle risereiden takana. Tämän lisäksi tarvitsemme tilan monitorimikserille (3m

Lisätiedot

JUHA TAPIO - Tekniset tarpeet, kesä 2019! 1 / 4! Juha Tapio. Päivitetty:

JUHA TAPIO - Tekniset tarpeet, kesä 2019! 1 / 4! Juha Tapio. Päivitetty: JUHA TAPIO - Tekniset tarpeet, kesä 2019! 1 / 4! Juha Tapio Päivitetty: 5.6.2019 Tämä rider on liite Juha Tapion esiintymissopimukseen. Tarkista uusin versio aina osoitteesta https://goo.gl/qfz1ix Saatteeksi

Lisätiedot

PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com

PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com INPUT LIST Ch Name Mic Insert 01 Dj Left XLR OUT - 02 Dj Right XLR OUT - 03 VOC CHEEK OMA COM 04 VOC TS OMA COM 05 VOC BRÄDI OMA COM 06 VOC Luoma OMA COM 07 VOC (vierailija) WL D5/58 COM 08 VOC (vierailija)

Lisätiedot

TEKNINEN RIDER KESÄ 2015

TEKNINEN RIDER KESÄ 2015 YLEISTÄ TEKNINEN RIDER KESÄ 2015 Lavan koko minimissään 8x6metriä. Tuomme mukanamme hieman omaa valokalustoamme ja valopöydän. Tuomme FOH- sekä MON-äänipöydät,korvamonitorit, lavakaapeloinnin,mikit, ständit,sekä

Lisätiedot

Suvi Teräsniska Rider 2014 Päivitetty 12.2.2014 Sivu 1 / 5. " Suvi Teräsniska!

Suvi Teräsniska Rider 2014 Päivitetty 12.2.2014 Sivu 1 / 5.  Suvi Teräsniska! Suvi Teräsniska Rider 2014 Päivitetty 12.2.2014 Sivu 1 / 5! Suvi Teräsniska! Kiitokset kiinnostuksestanne Suvi Teräsniskan esiintymistä kohtaan. Tämä liite on olennainen osa esiintymissopimusta. Tilaaja

Lisätiedot

CLUB FOR FIVE - TEKNINEN RAIDERI Päivitetty: 27.7.2010

CLUB FOR FIVE - TEKNINEN RAIDERI Päivitetty: 27.7.2010 Club For Five esittää a cappella -musiikkia (laulua ilman soitinsäestystä). Äänentoistovaatimuksiltaan yhtye vastaa rock-bändiä, sillä laulajat imitoivat mm. bassoa ja rumpusettiä. Äänentoistojärjestelmän

Lisätiedot

Technical rider kiertuetoiminnassa. ma 28.11.2011 Metropolian juhlasali

Technical rider kiertuetoiminnassa. ma 28.11.2011 Metropolian juhlasali Technical rider kiertuetoiminnassa ma 28.11.2011 Metropolian juhlasali 1 Tiiti Hynninen, valosuunnittelija TeM Teemu Määttänen, mediasuunnittelija TeM, Tutkivan teatterityön keskus 2 Technical rider Tuotantoyksikkö/tuottaja

Lisätiedot

PALEFACE & RÄJÄHTÄVÄ NYRKKI TEKNINEN RIDER KESÄ 2012

PALEFACE & RÄJÄHTÄVÄ NYRKKI TEKNINEN RIDER KESÄ 2012 (Päivitetty 22.05.2011) Sivu 1/5 TEKNINEN RIDER KESÄ 2012 YHTEYSHENKILÖ: Peve Hämäläinen (FOH/TM) p.0400625927 peve@klubi.net Äänentoistojärjestelmän tulee olla tehdasvalmisteinen, ammattikäyttöön tarkoitettu

Lisätiedot

FINLANDIA-KLUBI päivitetty ÄÄNI. Finlandia-klubi / Lahden Sibeliustalo Ankkurikatu 7, Lahti

FINLANDIA-KLUBI päivitetty ÄÄNI. Finlandia-klubi / Lahden Sibeliustalo Ankkurikatu 7, Lahti 1 FINLANDIA-KLUBI päivitetty 8.8.2019 Finlandia-klubi / Lahden Sibeliustalo Ankkurikatu 7, 15140 Lahti www.finlandia-klubi.fi Lahteen syksyllä 2003 avatun Finlandia-klubin pääosassa ovat kotimaisen musiikin

Lisätiedot

OHJEITA LAIKUNLAVAN PUISTOKONSERTTIESIINTYJILLE

OHJEITA LAIKUNLAVAN PUISTOKONSERTTIESIINTYJILLE 1 OHJEITA LAIKUNLAVAN PUISTOKONSERTTIESIINTYJILLE Tämä Ohje koskee vain niitä tamperelaisia esiintyjäryhmiä, jotka esiintyvät osana Puistokonserttisarjaa. Muille Laikunlavan käyttöönsä vuokranneille esiintyjille

Lisätiedot

TEKNISET VALMIUDET/OHJEISTUS

TEKNISET VALMIUDET/OHJEISTUS TEATRIS 24. 26.5.2013 TEKNISET VALMIUDET/OHJEISTUS YLEISET TEKNIIKKAA KOSKEVAT YHTEYDEN OTOT SEKÄ VIDEOITUJEN ESITYSTEN TALTIOINTIEN TOIMITTAMINEN 17.5 MENNESSÄ jukka.vuokko@kansallisteatteri.fi puh: 0504140786

Lisätiedot

Projektinumero: Yhteyshenkilö: Yritys: Kiitos mielenkiinnostanne yrityksemme palveluita kohtaan. Tarjoamme teille seuraavaa:

Projektinumero: Yhteyshenkilö: Yritys: Kiitos mielenkiinnostanne yrityksemme palveluita kohtaan. Tarjoamme teille seuraavaa: Jobs JobsFooter 1/5 Asiakas: Tampereen Kaupunki Liikuntapalvelut PL 80 33101 Tampere Finland Yhteyshenkilö: Yritys: Teppo Rekola +358 44 782 2295 teppo.rekola@brightgroup.fi Bright Finland Oy Toiviontie

Lisätiedot

DON JOHNSON BIG BAND TECH RIDER 2017 SOUND 1 / 5

DON JOHNSON BIG BAND TECH RIDER 2017 SOUND 1 / 5 DON JOHNSON BIG BAND TECH RIDER 0 SOUND / FOH INPUTS - FOH INPUTS - nd RACK STAGE BOX INPUTS STAGEBOX STAGEBOX STAGEBOX 9 ELECTRONICS x XLR LATIN RIDE AMBIENCE STAGE RIGHT 8 JUUSO PERC TIMBALES CAJON PERCUSSION

Lisätiedot

FINLANDIA-KLUBI päivitetty ÄÄNI. Finlandia-klubi / Lahden SIbeliustalo Ankkurikatu 7, Lahti

FINLANDIA-KLUBI päivitetty ÄÄNI. Finlandia-klubi / Lahden SIbeliustalo Ankkurikatu 7, Lahti 1 FINLANDIA-KLUBI päivitetty 14.1.2019 Finlandia-klubi / Lahden SIbeliustalo Ankkurikatu 7, 15140 Lahti www.finlandia-klubi.fi Lahteen syksyllä 2003 avatun Finlandia-klubin pääosassa ovat kotimaisen musiikin

Lisätiedot

SOPIMUS TILAISUUDEN JÄRJESTÄMISESTÄ

SOPIMUS TILAISUUDEN JÄRJESTÄMISESTÄ Raahesalin lipunmyynti Kirkkokatu 28, 92100 Raahe Kirkkokatu 28, 92100 Raahe tilavaraukset puh. 044 439 3232 puh. 044 439 3237 tekniikkavastaava puh. 044 439 3235 avoinna: ma-pe klo 10-17 sähköposti: kauppaporvari@raahe.fi

Lisätiedot

KERAVAN HELLUNTAISRK TEKNIIKKATIIMI TIEDOTE/OHJEISTUS 1/5 Minka Matikainen p. 040 774 7689 minka.matikainen@gmail.com 14.02.2011

KERAVAN HELLUNTAISRK TEKNIIKKATIIMI TIEDOTE/OHJEISTUS 1/5 Minka Matikainen p. 040 774 7689 minka.matikainen@gmail.com 14.02.2011 KERAVAN HELLUNTAISRK TEKNIIKKATIIMI TIEDOTE/OHJEISTUS 1/5 TIEDOTTEEN/OHJEISTUKSEN AIHE: Eilen (13.02.2011) on yläsalin tekniikka hieman siistitty ja uudelleen aseteltu. Flyygelin takana olevat LED-valot

Lisätiedot

A1 Wilhelm venue-info. (Versio 04/2019)

A1 Wilhelm venue-info. (Versio 04/2019) A1 Wilhelm venue-info Osoite Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä (www.paviljonki.fi) Yhteystiedot Paviljonki-info 014 339 8100 Kokoukset ja seminaarit, myyntipalvelu 014 339 8143 Viihdetapahtumat, Aapo Nives

Lisätiedot

TEKNIIKKARAIDERIT, LAVAKARTAT JA KANAVALISTAT

TEKNIIKKARAIDERIT, LAVAKARTAT JA KANAVALISTAT TEKNIIKKARAIDERIT, LAVAKARTAT JA KANAVALISTAT Tekijä: Karri Kallio Valokuva: Pauliina Lindell Toimitus: Louhimo Louhimo Vaasantie 11 60100 Seinäjoki www.louhimo.com TEKNIIKKARAIDERIT, LAVAKARTAT JA KANAVALISTAT

Lisätiedot

SOPIMUS TILAISUUDEN JÄRJESTÄMISESTÄ

SOPIMUS TILAISUUDEN JÄRJESTÄMISESTÄ Kauppaporvarin kulttuuri- ja kongressitilat Raahesalin lipunmyynti Kirkkokatu 28, 92100 Raahe Kirkkokatu 28, 92100 Raahe tilavaraukset puh. 044 439 3232 puh. 044 439 3237 tekniikanhoitaja puh. 044 439

Lisätiedot

PAKKAHUONEEN TEKNIIKKA

PAKKAHUONEEN TEKNIIKKA 27.10.2019 1 (5) PAKKAHUONEEN TEKNIIKKA Mitat pinta-ala: 858 m2 leveys: 17.6 m pituus: 52 m salin vapaa korkeus: 5.4m roudausovet: 2.6m x 2.6m esiintymislava: SICO 12m x 6m, korkeus 124cm +/- 2cm max vapaa

Lisätiedot

Lisää ääntä. sitä tarvitseville. www.avsound.net

Lisää ääntä. sitä tarvitseville. www.avsound.net Lisää ääntä sitä tarvitseville Sisältöjä Äänentoistojärjestelmän komponentit Kaapeloinnit ja liittimet Äänenmuokkaus äänipöydän nappulat ja liittimet signaalitiet Mikrofonit Alan terminologiaa PA-järjestelmä

Lisätiedot

Jos tekniikan tilaaminen esiintymistä varten on järjestäjän vastuulla, pitää vuokrattava laitekokonaisuus hyväksyttää yhtyeen edustajalla.

Jos tekniikan tilaaminen esiintymistä varten on järjestäjän vastuulla, pitää vuokrattava laitekokonaisuus hyväksyttää yhtyeen edustajalla. SOUND / 6 YLEISTÄ TEKNISESTÄ TOTEUTUKSESTA Yhtyeen kokoonpano vaihtelee. Mukanamme kulkee kaikki lavalla ja etupäässä tarvittava äänipuolen kalusto eli FOH-järjestelmä, monitorijärjestelmä, mikrofonit,

Lisätiedot

U-REMIX USB RF 2 RF 1 POWER

U-REMIX USB RF 2 RF 1 POWER LANGATON MIKROFONIJÄRJESTELMÄ MIKSERILLÄ MUSIC MIC 1 MIC 2 TONE ECHO USB RF 1 RF 2 SD OFF/ON /V- /V+ MODE IN LOW HIGH MIN MAX POWER KÄYTTÖOPAS VASTAANOTIN/MIKSERI Etupaneeli 1 2 3 13 15 USB MUSIC MIC 1

Lisätiedot

CISCO AIRONET 1131AG -TUKIASEMA

CISCO AIRONET 1131AG -TUKIASEMA CISCO AIRONET 1131AG -TUKIASEMA Asennus ja käyttöönotto -ohjeet 8.10.2010 Jaakko Helskyaho CISCO AIRONET 1131AG 2 (7) SISÄLLYSLUETTELO 1 ASENNUS... 3 1.1 Kannen avaaminen... 3 1.2 Tukiaseman liitännät...

Lisätiedot

Salasana: BarIhku10

Salasana: BarIhku10 Päivitetty 17.9.2019 OHJEET ESIINTYJILLE OSOITE Bar Ihku Levi Keskuskuja 3A 99130 Sirkka MARKKINOINTI Toivomme markkinointia varten sopivan esittelytekstin (enemmän kuin yksi lause ja kohdennettu yleisölle,

Lisätiedot

Kaiuttimet. Äänentoisto. Klas Granqvist Akun Tehdas / Oy Aku s Factory Ltd

Kaiuttimet. Äänentoisto. Klas Granqvist Akun Tehdas / Oy Aku s Factory Ltd Kaiuttimet Äänentoisto Klas Granqvist Akun Tehdas / Oy Aku s Factory Ltd d&b audiotechnik Pienet kaiutinjärjestlemät Tärkeintä on ymmärtää tapahtuman vaatiman äänentoistojärjestelmän luonne Valintaan vaikuttavat

Lisätiedot

Sopimus tilaisuuden järjestämisestä

Sopimus tilaisuuden järjestämisestä Raahen kulttuuripalvelut 1 (6) Sopimus tilaisuuden järjestämisestä Järjestäjän tiedot Nimi Yhteyshenkilö Sähköpostiosoite Laskutusosoite Osoite Puhelinnumero Y-tunnus Pankkitilin numero tilitystä varten

Lisätiedot

Phono:47k Ohms @ 200 pf, Aux (Line): 10 kohms ASB312 kaiutinjakaja 2tie stereo 25,90

Phono:47k Ohms @ 200 pf, Aux (Line): 10 kohms ASB312 kaiutinjakaja 2tie stereo 25,90 TC450 59,00 RIAA korjain 12VDC/100mA. Mahdollistaa magneettisella rasialla varustetun levysoittimen liittämisen vahvistimen/stereoiden AUX liitäntään. sisääntulo ulostulo taajuus signaali/kohina virtalähde

Lisätiedot

KÄYTÖN JÄLKEEN HUOLEHDI, ETTÄ KAIKKI PALAUTETAAN PAIKALLEEN JA LAITTEET SAMMUTETAAN ASIANMUKAISESTI.

KÄYTÖN JÄLKEEN HUOLEHDI, ETTÄ KAIKKI PALAUTETAAN PAIKALLEEN JA LAITTEET SAMMUTETAAN ASIANMUKAISESTI. KÄYTÖN JÄLKEEN HUOLEHDI, ETTÄ KAIKKI PALAUTETAAN PAIKALLEEN JA LAITTEET SAMMUTETAAN ASIANMUKAISESTI. Sisällys 1. Perusvalaistus ja valkokangas... 1 2. Tietokone, dokumenttikamera, kevyt äänentoisto, netti

Lisätiedot

SNEP Linear S. Tuotetiedot. Mekaaniset ominaisuudet. Suojausluokka

SNEP Linear S. Tuotetiedot. Mekaaniset ominaisuudet. Suojausluokka 1 Mekaaniset Suojausluokka Kotelointiluokka IK-luokka Käyttöympäristönlämpötila I IP44 / IP65 IK08-20 +40 C / -40...+50 C Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja

Lisätiedot

Ankkurikatu 7, 15140. Morjens!

Ankkurikatu 7, 15140. Morjens! Ankkurikatu 7, 15140 Lahteen syksyllä 2003 avatun Finlandia-klubin pääosassa ovat kotimaisen musiikin huiput. Tärkeintä on musiikin kuuntelu viihtyisässä ympäristössä inhimilliseen aikaan. Klubi toimii

Lisätiedot

PERUUTUSKAMERAJÄRJESTELMÄT

PERUUTUSKAMERAJÄRJESTELMÄT PERUUTUSKAMERAJÄRJESTELMÄT T U R V A L L I S U U T T A A J A T E L L E N TUOTELUETTELO 2011 TUOTTEITA, JOHON VOIT LUOTTAA Kaikki tämän luettelon MXN-peruutuskamerajärjestelmät ovat korkealaatuisia ja testattuja

Lisätiedot

Päätös N.C.D. Production Oy:n meluilmoituksesta, South Park-festivaali 2018

Päätös N.C.D. Production Oy:n meluilmoituksesta, South Park-festivaali 2018 TAMPEREEN KAUPUNKI Kaupunkiympäristön palvelualue Ympäristönsuojelu Ympäristönsuojelupäällikkö PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA 17.1.2018 2017-706-IPM Päätös N.C.D. Production Oy:n meluilmoituksesta, South Park-festivaali

Lisätiedot

Door View Cam -ovisilmäkamera

Door View Cam -ovisilmäkamera Door View Cam -ovisilmäkamera Malli: G63R9A Lataa mukana toimitettu akku. Lataa akku ensin täyteen. Akku löytyy Door View Kit -pakkauksesta, jossa on mukana myös sovitin ja kiristysmutteri. Liitä se USB-virtalähteeseen

Lisätiedot

GLIMS & GLOMS / SIMO HEISKANEN

GLIMS & GLOMS / SIMO HEISKANEN GLIMS & GLOMS / SIMO HEISKANEN Simo Heiskasen teos onnistuu yhdistämään klassisen teatterityylin mykkäelokuviin, miimikoihin ja slapstickiin täydellisesti. - Jussi Tossavainen, HS JAM Herra Hillon hämmennys

Lisätiedot

TW- EAV510 ketjutustoiminto (WDS): Kaksi TW- EAV510 laitetta

TW- EAV510 ketjutustoiminto (WDS): Kaksi TW- EAV510 laitetta TW- EAV510 ketjutustoiminto (WDS): Kaksi TW- EAV510 laitetta WDS- VERKON RAKENTAMINEN OSA 1: JOHDANTO WDS- tekniikalla voidaan jatkaa langatonta verkkoa käyttämällä tukiasemia siltana, jolloin verkkoa

Lisätiedot

LAPPEENRANTA-SALIN TEKNIIKKA

LAPPEENRANTA-SALIN TEKNIIKKA 1 (7) 30.03.2014 LAPPEENRANTA-SALIN TEKNIIKKA VASTAUKSIA YLEISIMPIIN KYSYMYKSIIN: Yleisin miksauspaikka on salin keskellä, viimeisen penkkirivin takana. Salissa on savunilmaisimet. Henkilökunta suorittaa

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Yleiset säännöt 2, 3. Mittaus 4. Katsastus 4. Akku / Kaapelit moottoritilassa 4-5. Vahvistin, Kaiutinkotelo(t), Kaapelit 5-6

Sisällysluettelo. Yleiset säännöt 2, 3. Mittaus 4. Katsastus 4. Akku / Kaapelit moottoritilassa 4-5. Vahvistin, Kaiutinkotelo(t), Kaapelit 5-6 1 Sisällysluettelo Yleiset säännöt 2, 3 Mittaus 4 Katsastus 4 Akku / Kaapelit moottoritilassa 4-5 Vahvistin, Kaiutinkotelo(t), Kaapelit 5-6 Luokat 6-7 Pistetaulukko 7 Osallistumismaksu 8 2 Team EastAudio

Lisätiedot

OHJEET SUOMI MEDIA PLAYER KOTELO CMP-MOBPLAY10 CMP-MOBPLAY30. Vaihe 2: Nosta levyä varovasti ja irrota se siirtämällä sitä taaksepäin.

OHJEET SUOMI MEDIA PLAYER KOTELO CMP-MOBPLAY10 CMP-MOBPLAY30. Vaihe 2: Nosta levyä varovasti ja irrota se siirtämällä sitä taaksepäin. MEDIA ER KOTELO CMP-MOB10 CMP-MOB30 OHJEET SUOMI Vaihe 2: Nosta levyä varovasti ja irrota se siirtämällä sitä taaksepäin. 1. Pakkauksen sisältö 1 Media player kotelo Kantolaukku Kaukosäädin Verkkomuuntaja

Lisätiedot

Betonirakentamisen talvituotteet VARAUDU TALVEEN. Meiltä saat tarvittavat betonirakentamisen talvituotteet

Betonirakentamisen talvituotteet VARAUDU TALVEEN. Meiltä saat tarvittavat betonirakentamisen talvituotteet VARAUDU TALVEEN Meiltä saat tarvittavat betonirakentamisen talvituotteet - Pakkassuojamatot - Roudansulatusmatot - Led työvalot - Betoninkovetuskaapelit - Betonilämpömittarit - Lumennostopeitteet - Muottiöljyt

Lisätiedot

ÄHTÄRI- HALLI. tekniset tiedot

ÄHTÄRI- HALLI. tekniset tiedot ÄHTÄRI- HALLI tekniset tiedot Ähtäri-Halli Esitystekniikka Sivu 2 (9) Yleistä Ähtäri-Hallin uusitut ja monipuoliset tilat soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin aina teatterinäytöksistä,

Lisätiedot

Rajatorpantie 23, VANTAA, MYYRMÄKI

Rajatorpantie 23, VANTAA, MYYRMÄKI Rajatorpantie 23, VANTAA, MYYRMÄKI KAIKKI KUVATTAVAT OHJELMAT: PERJANTAI 22.5.2015 18.00 20.30 nouse_suomi-001 TALLENNUS, SCREENIT 18.00 18.10 avaus Markus Korhonen ja koko missiomaailman tiimi 18.10 18.20

Lisätiedot

Vuokrakalusto / PA. /vrk. KV2-Audio / 5000W TURBOSOUND / 6200W. LD Systems / 1000W

Vuokrakalusto / PA. /vrk. KV2-Audio / 5000W TURBOSOUND / 6200W. LD Systems / 1000W Vuokrakalusto / PA 300-000 hlö tapahtumat KV-Audio / 000W 00 KV-Audio ES.0 Mid/High -kaiutin KV-Audio ES. Mid/Sub -kaiutin KV-Audio ES.8 Sub -kaiutin KV-Audio EPAK 00 vahvistin 0 00-00 hlö tapahtumat TURBOSOUND

Lisätiedot

Valotekniikan suunnittelu kiertuekäyttöön

Valotekniikan suunnittelu kiertuekäyttöön Heli Suoninen Valotekniikan suunnittelu kiertuekäyttöön Metropolia Ammattikorkeakoulu Esitys- ja teatteritekniikan medianomi Esittävä taide Opinnäytetyö 17.5.2018 Tiivistelmä Tekijä(t) Otsikko Sivumäärä

Lisätiedot

Kalustevalaisin - Led-Leno52 S4 4x4,2W 4000K VA - Limente

Kalustevalaisin - Led-Leno52 S4 4x4,2W 4000K VA - Limente Sähkönumero Ylsnimi ja tuotesarja Kalustevalaisin Tekninen nimi Led-Leno52 S4 4x4,2W 4000K VA Pitkä tuotenimi Led-Leno 52, 62852S4, 4 x LED-valaisin, johdotus ja virtalähde, 4x4,2W, 24V, 4000K, IP44, 330

Lisätiedot

Panasonic kamerat 1/4 JA 1/3 SD- SEKÄ 1/3 P2HD KORTTIKAMERAT JA TARVIKKEET

Panasonic kamerat 1/4 JA 1/3 SD- SEKÄ 1/3 P2HD KORTTIKAMERAT JA TARVIKKEET Panasonic kamerat 1/4 JA 1/3 SD- SEKÄ 1/3 P2HD KORTTIKAMERAT JA TARVIKKEET AG-HPX170 AG-HPX300 AG-HVX200 AG-HMC150 AG-HMC40 PANASONIC AG-HMC41E 2 450,00 --3MOS (1/4.1 ) AVCHD SD -muistikorttikameraammattikäyttöön

Lisätiedot

Multi Tech rcell, HSPA+ reititin MTCBA H5 EN2 EU

Multi Tech rcell, HSPA+ reititin MTCBA H5 EN2 EU Multi Tech rcell, HSPA+ reititin MTCBA H5 EN2 EU Asennusohje Ver 1.0 Päiväys: 1.5.2013 Viimeisin versio tästä dokumentista löytyy: http://www.microdata.fi/pdf/multitech/mtcba H5 EN2 EU_asennusohje.pdf

Lisätiedot

Sitova ilmoittautumiskaavake...

Sitova ilmoittautumiskaavake... Sitova ilmoittautumiskaavake... Palautettava järjestäjälle Osallistumismaksut ja osallistujapassit Yhteisön nimi: Yhteyshenkilö (nimi, puhelinnumero ja sähköposti): Osallistumismaksu tapahtumaan on 10

Lisätiedot

Kohti korkeaa viewabilityä

Kohti korkeaa viewabilityä Kohti korkeaa viewabilityä Näin varmistamme, että mainonta oikeasti näkyy Miikka Rahikainen, Digital Manager / Dagmar Johanna Vartiainen, Johtaja digimainonnan palvelut ja kehitys / Alma Media Seuraavan

Lisätiedot

FB puhaltimet. Savujen, kaasujen ja partikkelien poistoon OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.

FB puhaltimet. Savujen, kaasujen ja partikkelien poistoon OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex. 11.4.2017 Savujen, kaasujen ja partikkelien poistoon 1 FB puhaltimet Suorituskykyyn ja muotoiluun keskittymällä FB puhallin on saavuttanut monia etuja. FB on puhallinsarja savujen, kaasujen ja pienien

Lisätiedot

Pole Dance & Show 24.5.

Pole Dance & Show 24.5. Pole Dance & Show 24.5. Missä? Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6. Kuinka pääset paikalle? TKL:n pysäkki Matkatie n. 5 min kävelymatkan päässä kilpailupaikasta. Pysäkin linjat: 80, 81 ja 85. Bussi Matkatielle

Lisätiedot

10. Kytkentäohje huonetermostaateille

10. Kytkentäohje huonetermostaateille . Kytkentäohje huonetermostaateille TERMOSTAATTIE JA TOIMILAITTEIDE KYTKETÄ JA KYT KE TÄ KO TE LOI HI 2 1 2 2 1 WehoFloor-termostaatti 3222 soveltuvaa kaapelia 3 1, mm 2. joh timet keskusyk sikköön käsikirjassa

Lisätiedot

Autoilun viisaat valinnat. Työpaikat kohti viisaita liikkumisvalintoja -seminaari 14.3.2013 Vesa Peltola, Motiva Oy

Autoilun viisaat valinnat. Työpaikat kohti viisaita liikkumisvalintoja -seminaari 14.3.2013 Vesa Peltola, Motiva Oy Autoilun viisaat valinnat Työpaikat kohti viisaita liikkumisvalintoja -seminaari 14.3.2013 Vesa Peltola, Motiva Oy SISÄLTÖ Sähköautokaan ei ratkaise kaupunkien ruuhkaongelmia Tilankäyttö ja ruuhkat Liikenne

Lisätiedot

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin.

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. 2 LC4-laajakulmakattokaiutin Pieni koko, laatu ja ainutlaatuinen peittoalue ff Alan laajin avauskulma vähentää tarvittavien kaiuttimien

Lisätiedot

HARJOITUS 7 SEISOVAT AALLOT TAVOITE

HARJOITUS 7 SEISOVAT AALLOT TAVOITE SEISOVAT AALLOT TAVOITE Tässä harjoituksessa opit käyttämään rakolinjaa. Toteat myös seisovan aallon kuvion kolmella eri kuormalla: oikosuljetulla, sovittamattomalla ja sovitetulla kuormalla. Tämän lisäksi

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE MOULTRIE M80 / M100

KÄYTTÖOHJE MOULTRIE M80 / M100 KÄYTTÖOHJE MOULTRIE M80 / M100 HUOM! Kuvassa M80, M100 mallissa näyttö ei LCD-ruutua. ON / OFF AIM Paina tätä nappia kun haluta kytkeä kameran päälle (On) tai pois (Off). Kun haluat kohdistaa kameran käytä

Lisätiedot

Frontrow ToGo käyttöohje 7-2008. Frontrow ToGo äänentoistojärjestelmä KÄYTTÖOHJE

Frontrow ToGo käyttöohje 7-2008. Frontrow ToGo äänentoistojärjestelmä KÄYTTÖOHJE Frontrow ToGo äänentoistojärjestelmä KÄYTTÖOHJE 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. TOIMITUSPAKKAUKSEN SISÄLTÖ sivu 3 2. KÄYTTÖÖNOTTO sivu 3 3. PÄIVÄN PÄÄTTYESSÄ sivu 3 4. KYTKIMET, LIITTIMET, SÄÄDÖT JA MERKKIVALOT

Lisätiedot

Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V-0-paloluokiteltua PC-muovia tai alumiinia.

Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V-0-paloluokiteltua PC-muovia tai alumiinia. 1 Mekaaniset Suojausluokka IK-luokka I IP44/IP65 IK08 Käyttöympäristön lämpötila [ C] -20 +40 C -40 +50 C (Teollisuusversio) Runkorakenne / muut tekniset tiedot Yleiskuvaus / tuotekuvaus Häikäisysuoja

Lisätiedot

Pikaopas. Powerline lisäpistorasia Malli PLP1200

Pikaopas. Powerline lisäpistorasia Malli PLP1200 Pikaopas Powerline 1200 + lisäpistorasia Malli PLP1200 Pakkauksen sisältö Joillain alueilla ohje-cd-levy toimitetaan tuotteen mukana. 2 Aloittaminen Powerline-sovittimet ovat vaihtoehtoinen tapa laajentaa

Lisätiedot

Käyttöohje. 1/DOC-RS15C Fi A

Käyttöohje. 1/DOC-RS15C Fi A Käyttöohje 1 Yleistä: on 15W:n A-luokan 2-kanavainen combovahvistin, joka on valmistettu Suomessa kokonaan käsityönä. Kaikki kykennät on tehty point-topoint-periaatteella ilman piirilevyä. Puukotelo, 12"

Lisätiedot

Kaapelointivarusteet keskijänniteverkkoihin kosketussuojatut pistokepäätteet

Kaapelointivarusteet keskijänniteverkkoihin kosketussuojatut pistokepäätteet Kaapelointivarusteet keskijänniteverkkoihin kosketussuojatut pistokepäätteet Eurolaite Oy on vuonna 1988 perustettu sähkötekniikan tuotteiden maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin erikoistunut asiantuntijayritys.

Lisätiedot

LEAF-projekti Kysymykset käyttäjälle. Vastauksia 16.4.2012 Laboratoriomestari Juha Heimovirta juha.heimovirta@oulu.fi

LEAF-projekti Kysymykset käyttäjälle. Vastauksia 16.4.2012 Laboratoriomestari Juha Heimovirta juha.heimovirta@oulu.fi LEAF-projekti Kysymykset käyttäjälle Vastauksia 16.4.2012 Laboratoriomestari Juha Heimovirta juha.heimovirta@oulu.fi Valaistus: Valaistus yleiskuvaus toiminnasta Luokkatilojen valaisimet verkkokaton päällä,

Lisätiedot

Pehmokäynnistimet. Tyyppi PSR. Uusi. Esite PSR1FI06_11 1SFC132003C1801

Pehmokäynnistimet. Tyyppi PSR. Uusi. Esite PSR1FI06_11 1SFC132003C1801 Pehmokäynnistimet Tyyppi PSR Esite PSR1FI06_11 1SFC132003C1801 Uusi ABB-pehmokäynnistimet Yleistä Vasemmalla: yhdistelmä, jossa on PSR ja moottorinsuojakytkin MS116 Yllä: PSR16, PSR30 ja PSR 45 *) Moottorin

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1. Yleistä turvamatoista, toiminta ja tekniset tiedot 1.1 Yleistä 1.2 Toiminta ja kytkentäperiaate 1.

Sisällysluettelo. 1. Yleistä turvamatoista, toiminta ja tekniset tiedot 1.1 Yleistä 1.2 Toiminta ja kytkentäperiaate 1. SM Turvamatot Aluevalvontaan Aluesuojaukseen Sisällysluettelo 1. Yleistä turvamatoista, toiminta ja tekniset tiedot 1.1 Yleistä 1.2 Toiminta ja kytkentäperiaate 1.3 Tekniset tiedot 2. Turvamattojen kaapelointi

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot

Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot Tietokonemalli: Alienware Alpha R2 Säädösten mukainen malli: D07U Säädösten mukainen tyyppi: D07U002/ D07U003 Huomautukset, varoitukset ja vaarat HUOMAUTUS:

Lisätiedot

SÄHKÖ- SUUNNITTELIJALLE

SÄHKÖ- SUUNNITTELIJALLE SÄHKÖ- SUUNNITTELIJALLE PILASTER-JÄRJESTELMÄN YHTEYDESSÄ SÄHKÖSUUNNITTELUSSA HUOMIOITAVAA Pilaster AIR Pilaster taloautomaatioverkko Kaapelointi- ja kytkentäohjeita Pilaster -hormien potentiaalintasaus

Lisätiedot

FAMOS PROTEC. Edistykselliset. Kuumasaumaajat

FAMOS PROTEC. Edistykselliset. Kuumasaumaajat Edistykselliset FAMOS PROTEC Kuumasaumaajat Hygieenistä muotoilua yhdistettynä nykyaikaisen välinehuollon toiminnalliset vaatimukset täyttäviin teknisiin ominaisuuksiin! F108 PROTEC F108 T PROTEC F108

Lisätiedot

Online-kurssien pikaopas Adobe Connect -yhteyden käyttämiseen

Online-kurssien pikaopas Adobe Connect -yhteyden käyttämiseen Online-kurssien pikaopas Adobe Connect -yhteyden käyttämiseen Laitteisto ja ohjelmat Sovelton Online-kurssit käyttävät alustanaan Adobe Connect -ympäristöä. Asiakasohjelmaksi riittää pelkkä www-selain

Lisätiedot

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA

TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA TÄRKEITÄ OHJEITA TAPAHTUMAN JA PROMOOTION JÄRJESTÄJÄLLE KAUPPAKESKUS SKANSSISSA Lue tämä dokumentti tarkasti ja välitä se Skanssiin paikalle tuleville promootiohenkilöille. Ohjeista heitä ottamaan dokumentti

Lisätiedot

15. Työvalaistus Käsivalaisin 4 LED

15. Työvalaistus Käsivalaisin 4 LED 15. Työvalaistus Käsivalaisin 4 LED 15.1 Käsivalaisin 4 LED Hyvä kestävä käsivalaisin kotikättöön, teollisuuteen ja vapaa ajan käyttöön. Roiskeveden ja iskun kestävä. Sis. 1 kpl AA paristo. Mitat: Ø26x105mm.

Lisätiedot

OHJEET ESIINTYJILLE. Päivitetty OSOITE. Bar Ihku Helsinki Antinkatu Helsinki MARKKINOINTI

OHJEET ESIINTYJILLE. Päivitetty OSOITE. Bar Ihku Helsinki Antinkatu Helsinki MARKKINOINTI Päivitetty 6.9.2019 OHJEET ESIINTYJILLE OSOITE Bar Ihku Helsinki Antinkatu 1 00100 Helsinki MARKKINOINTI Toivomme markkinointia varten sopivan esittelytekstin (enemmän kuin yksi lause ja kohdennettu yleisölle,

Lisätiedot

Kuivausrummut T-sarja

Kuivausrummut T-sarja Kuivausrummut T-sarja Nortec T-sarjan kuivausrummut Nortec tarjoaa laajan tuotevalikoiman laadukkaita kuivausrumpuja. Nortec on tunnettu tyylikkäistä ja korkealaatuisista tuotteistaan. Laitteiden valmistajana

Lisätiedot

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langattomat AudioBoost-TV-kuulokkeet 15 mm:n elementit / suljettu takaosa Nappikuuloke SSC5001/10 Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Kevyillä ja langattomilla SSC5001

Lisätiedot

Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V- 0-paloluokiteltua PC-muovia.

Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V- 0-paloluokiteltua PC-muovia. 1 Mekaaniset Suojausluokka Kotelointiluokka IK-luokka Käyttöympäristönlämpötila I IP44 / IP65 IK08-20 +40 C / -40...+50 C Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja

Lisätiedot

JOVISION IP-KAMERA Käyttöohje

JOVISION IP-KAMERA Käyttöohje JOVISION IP-KAMERA Käyttöohje 1 Yleistä... 2 2 Kameran kytkeminen verkkoon... 2 2.1 Tietokoneella... 2 2.2 Älypuhelimella / tabletilla... 5 3 Salasanan vaihtaminen... 8 3.1 Salasanan vaihtaminen Windows

Lisätiedot

SNEP Linear SR. Tuotetiedot. Optinen muoviheijastin, korkean hyötysuhteen optinen PC suoja mikroprisma, kirkas tai satiini.

SNEP Linear SR. Tuotetiedot. Optinen muoviheijastin, korkean hyötysuhteen optinen PC suoja mikroprisma, kirkas tai satiini. 1 Mekaaniset Suojausluokka Kotelointiluokka IK-luokka I IP44/IP65 IK08 Käyttöympäristön lämpötila [ C] -20 +40 C -40 +50 C (Teollisuusversio) Runkorakenne / muut tekniset tiedot Yleiskuvaus / tuotekuvaus

Lisätiedot

Liiketoimintasuunnitelma v5 kiteytetty

Liiketoimintasuunnitelma v5 kiteytetty Liiketoimintasuunnitelma v5 kiteytetty Mitä myyn?... 1 Kenelle myyn?... 2 Miten myyn?... 2 1. Perehdy asiaasi... 3 2. Herätä mielenkiinto... 3 3. Jää mieleen... 3 4. Asiakas käy kimppuun... 3 Vahvuudet...

Lisätiedot

MIELENTERVEYS- JA PÄIHDETYÖN TUTKINTOTOIMIKUNNAN YHTEISTYÖPÄIVÄ. Erityisasiantuntija Pasi Ruohtula

MIELENTERVEYS- JA PÄIHDETYÖN TUTKINTOTOIMIKUNNAN YHTEISTYÖPÄIVÄ. Erityisasiantuntija Pasi Ruohtula MIELENTERVEYS- JA PÄIHDETYÖN TUTKINTOTOIMIKUNNAN YHTEISTYÖPÄIVÄ Erityisasiantuntija Pasi Ruohtula Näyttötutkintosihteeristö Erityisasiantuntija Pasi Ruohtula Asiantuntijat: Carola Helle-Kolunen Liisa Jouppi

Lisätiedot

KUNINGASIDEA TEKNIIKKARAIDERI

KUNINGASIDEA TEKNIIKKARAIDERI KUNINGASIDEA TEKNIIKKARAIDERI 2014-2015 FESTIVAALIT & ISOMMAT VENUET CH 1-17: MIC: STAND: CH 18-31: MIC: STAND:! 1. BD B52 SHORT BOOM! 2. SN T SM57 CLAMP! 3. SN B SM57 CLAMP! 4. RT E904 CLAMP! 5. FT E904

Lisätiedot

Asennus äänentoistojärjestelmä

Asennus äänentoistojärjestelmä Asennus äänentoistojärjestelmä Uuden äänentoistojärjestelmän käyttöönotto vaatii asennuksen. Autamme mielellämme laitteiston asennuksessa sen liittämisessä ulkoisiin laitteisiin. Sinun tehtäväksi jää musiikista

Lisätiedot

Markkinointi VARAUSLOMAKE. Tapahtuman nimi: Järjestäjä: Paikka:

Markkinointi VARAUSLOMAKE. Tapahtuman nimi: Järjestäjä: Paikka: VARAUSLOMAKE Tapahtuman nimi: Järjestäjä: Paikka: Pvm: Kellonaika (tapahtuma alkaa ja loppuu): Toivomus soundcheckin/valmistelujen kellonajasta Väliaikatarjoilu Kellonaika: Lyhyt kuvaus tapahtumasta ja

Lisätiedot

Tuoteinformaatio. Versio 1.0 REAR-, TOP VIEW & 360 CAM KIT

Tuoteinformaatio. Versio 1.0 REAR-, TOP VIEW & 360 CAM KIT Tuoteinformaatio Versio 1.0 REAR-, TOP VIEW & 360 CAM KIT Katsaus Esittely 2 www.hella-gutmann.com 24.03.2017 Esittely Johdanto Ajoneuvon keskikonsolin integroidussa näytössä ilmenevä 360 näkymä saadaan

Lisätiedot

Pikaopas. Powerline 1200 Malli PL1200

Pikaopas. Powerline 1200 Malli PL1200 Pikaopas Powerline 1200 Malli PL1200 Pakkauksen sisältö Joillain alueilla ohje-cd-levy toimitetaan tuotteen mukana. 2 Aloittaminen Powerline-sovittimet ovat vaihtoehtoinen tapa laajentaa verkkoa käyttämällä

Lisätiedot

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin ideaalinen olosuhde neuvottelulle. Hyvällä taustamelua vaimentavalla

Lisätiedot

Piristä päivääsi kauniin luonnollisella valolla

Piristä päivääsi kauniin luonnollisella valolla PHILIPS mybathroom Seinävalaisin Vitalise kromi Piristä päivääsi kauniin luonnollisella valolla Philips mybathroom Vitalise -seinävalaisin voidaan asentaa pysty- tai vaakasuuntaan. Valitsitpa kumman tahansa

Lisätiedot