TEKNINEN RAIDERI 2012

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TEKNINEN RAIDERI 2012"

Transkriptio

1 TEKNINEN RAIDERI 2012 Ääni Jani Tuppurainen Yhteys Timo Pönni

2 Päivitetty Ääni: - Äänentoistojärjestelmän tulee olla nykyaikainen ammattikäyttöön soveltuva hyvälaatuinen kyseisen tilan tasaisesti kattava kokoäänialueen tehdasvalmisteinen PA-järjestelmä. Järjestelmän tulee kyetä tuottamaan 110dB(A) FOH-pisteelle säröytymättä. - Miksauspöytä: Hyvälaatuinen (digitaalinen tai analoginen). Min. 24-input kanavaa/8-groupia + insertit jokaisessa kanavassa. EQ:t puoli- tai täysparametrisiä, mielellään 2kpl per kanava + Hi & Lo. Min. 8 Auxia. - Efektit ja prosessointi (katso kanavalista): 2 x reverb ( TC Electronics M- One/ Yamaha Rev500 ) - 1 x delay ( TC Electronics D-two ). Kaikki laadukkaat prosessorit, kaiut ja delayt käy, kunhan parametrit ovat helposti säädettävissä. - Miksauspiste tulee sijoittaa yleisön tasalle, salin keskelle, n. 2/3 salinmittaa lavasta salin takaseinää kohti. Miksauspiste ei saa sijaita parven alla/parvella/salin perällä tms. paikoissa. Miksauspiste oltava suojattu yleisöltä soundcheckin ja esityksen välisenä aikana. - Monitoreja oltava vähintään 4 ryhmää. Monitorien oltava laadukkaita, samanlaisia ja riittävän tehonkeston omaavia. Isommilla lavoilla sidefillit plussaa. Rumpalille ajetaan 1 monitorimiksaus XLR- linjaa pitkin rumpalin audio interfacelle. Rumpalin kulmamonitori on varalla ("varalla" ei tarkoita turhaa!!). - Mikrofonityypit ovat suosituksia/suuntaa-antavia, kaikki laadukkaat mikrofonit käyvät, kunhan ovat sopivia keikkakäyttöön. - Carnal Demise EI käytä merkkejä kuten: T-bone, Behringer, Alto yms. Valo: - Bändin mukana ei kulje valomiestä, joten olisikin suotavaa jos sellainen olisi olemassa talon puolesta. - Valoista emme ole niin tarkkoja, kunhan sitä on riittävästi, se on hyvällä maulla toteutettua ja kalusto on keikkakäyttöön tarkoitettua. Savut, strobot ja liikkuvat plussaa. Muuta: - Esiintymislavan tulee olla tukeva ja turvallinen, min. koko 6m x 4m. - Yhtyeen lavarekvisiittaan kuuluu 2 kpl bändin logoin varustettua viiriä (80 x 120 cm), jotka tulevat joko lavakartan mukaan rumpuraiserin molemmin puolin tai lavan vasempaan sekä oikeaan etureunaan tilasta riippuen. Lisäksi lavan takaosaan tulee olla mahdollista ripustaa taustakangas, kooltaan 400 x 200 cm. - lavasähköt CE- hyväksytyistä keskuksista (varustettuna vikavirtasuojilla). - Soundcheckin aikana esiintymistilan on oltava yleisöltä suljettu.

3 - Souncheckiin varattava aikaa vähintään 2 tuntia, poislukien festivaalit. - Tekniikasta vastaavan ihmisen on oltava paikalla ja työkuntoisena soundcheckin ja esiintymisen ajan. - Yhtyeen backline ja tekniikka eivät ole muiden orkesterien käytettävissä. - Mikäli tavaroiden työntömatka bussilta lavalle on yli 25 m tai roudauksessa on portaita, järjestäjän tulee huolehtia paikalle vähintään 2kpl työkuntoista apukantajaa sekä sisään- että ulosroudaukseen. - Kaiken äänentoisto- ja valokaluston pitää olla asennettuna ja testattuna Carnal Demisen henkilökunnan saapuessa paikalle!! - Carnal Demisen oheistuotteiden myynnille varattava piste. Myyntipisteelle tulee järjestää riittävän kokoinen pöytä (esim. 120 x 80 cm) ja tuoli. - Takahuonetilojen oltava yleisöltä suljetut ja esiintymislavan välittömässä läheisyydessä. - HUOM!! Kaikki edellä mainitut asiat ovat tapauskohtaisesti täysin neuvoteltavissa! Jos jostain kohdasta heräsi kysymyksiä niin otathan yhteyttä ajoissa, että pääsisimme kaikkia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun!! Muussa tapauksessa oletamme, että tapahtuman järjestäjä on hyväksynyt riderin sellaisenaan. Emme ole hankalia tai tiukkapipoisia vaan haluamme vain hoitaa työmme ammattimaisesti, joten luonnollisesti odotamme Teiltä samaa.

4

5 Kanavalista: Chan. Inst. Mic Insert Stand 1 Kick Opus99/ B52 Comp./Gate SB 2 Kick 91 Comp./Gate - 3 Snare B56/ 57 Comp./Gate SB 4 RT e604/ B98 Gate Claw 5 RT e604/ B98 Gate Claw 6 FT e604/ B98 Gate Claw 7 HH cond. - TB 8 Ride cond. - TB 9 Bass D.I. Comp Bass SB 11 Gtr e906 - SB 12 Gtr e906 - SB 13 Voc 58 Comp. TB 14 Voc 58 Comp. TB 15 Voc 58 Comp. TB 16 HD 1 D.I HD 2 D.I HD 3 D.I Rev 1 L Rev 1 R Rev 2 L Rev 2 R CD L CD R - - -