TEKNINEN LAUTAKUNTA 6 /2015. Aika: Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TEKNINEN LAUTAKUNTA 6 /2015. Aika: 17.11.2015 19.0022.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2"

Transkriptio

1 REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 6 /2015 PÖYTÄKIRJA Aika: Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Puurula Aaro, pja Mattila Johannes, 1. vpja Niskakoski Ahti, j Saaranen Jarno, j Hirvinen Tiina, j Aho Minna, j Teuvo Nyman, kunnanhallituksen pja Timo Tikkanen, kunnanhallituksen edustaja Matti Kiviniemi, esittelijä sihteeri Jarkko Saaranen va. rkm Pöytäkirjantarkastajat: Jarno Saaranen ja Johannes Mattila Pöytäkirja yleisesti nähtävillä: Sisällys KUNNALLISEN TUNTIPALKKAISEN HENKILÖSTÖN PALKANTARKISTUKSET TALOUSARVION TOTEUTUMINEN MENNESSÄ... 3 ANU HONKAPERÄN TYÖSUHTEEN VAKINAISTAMINEN... 4 KISATIEN KOULUN PURKAMINEN/ MUUTOKSIA TALOUSARVIOON 2015/MÄÄRÄRAHAN SIIRTO... 5 TIEDOKSI/LIITTYMISSOPIMUKSET... 6 KUNNANRAKENNUSMESTARIN VALINTA... 7 KISATIEN KOULUN RAKENTAMISEN ALOITTAMINEN... 8 KISATIEN KOULUN RAKENTAMINEN... 9 TALOUSARVIO VUODELLE TEKNISELLE LAUTAKUNNALLE SAAPUNEET VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET, TYÖSOPIMUKSET JA PÖYTÄKIRJAT ILMOITUSASIAT MUUT ASIAT... 16

2 Tekninen lautakunta KUNNALLISEN TUNTIPALKKAISEN HENKILÖSTÖN PALKANTARKISTUKSET Tekla 46 toim.hoit. Kuntaliiton yleiskirjeen 6/2015 mukaisesti tuntipalkkoja tarkistetaan yleiskorotuksella, jonka kustannusvaikutus on 0,3 prosenttia. Perustuntipalkkoja korotetaan 4-5 snt/tunti. Työkokemuslisiä ja henkilökohtaisia lisiä ei koroteta. Teknisen toimen tuntipalkkaisten palkkoja on tarkistettu yleiskirjeen mukaisesti, uudet tarkistetut tuntipalkat ovat pöytäkirjan liitteenä 1. Ehdotus: Tekninen lautakunta hyväksyy teknisen toimen henkilöstöön tuntipalkkaisten palkantarkistukset Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

3 Tekninen lautakunta TALOUSARVION TOTEUTUMINEN MENNESSÄ Tekla 47 toim.hoit. Hallintokunnat ovat itse vastuussa oman toimialansa määrärahojen seurannasta. Lautakuntien tulee seurata talousarvion toteutumista ja ilmoittaa siitä neljännesvuosittain kunnanhallitukselle. Talousarvion seurannassa ja määrärahojen tarkkailussa käytetään kunnan atk-kirjanpito- ja reskontrajärjestelmää. Teknisen toimen talousarvion käyttötalouden ja investointiosan toteutuminen ovat pöytäkirjan liitteenä 2. Ehdotus: Tekninen lautakunta merkitsee talousarvion toteutumisen mennessä tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

4 Tekninen lautakunta ANU HONKAPERÄN TYÖSUHTEEN VAKINAISTAMINEN Tekla 48 toim.hoit. Anu Honkaperä on toiminut teknisen toimen siivoojan ja keittäjän määräaikaisissa työsuhteissa ja tehnyt sijaisuuksia useiden vuosien ajan. Oppisopimuksella hän suoritti vuosina suurtalouden kokin ammattitutkinnon ollessaan terveyskeskuksen keittiöllä keittäjän tehtävissä. Tämän jälkeen Honkaperä on hoitanut ko. avoinna olevaa keittäjän tointa. Määräaikainen työsopimus päättyy Määräaikaiselle työsopimuksen jatkamiselle ei ole enää perusteita. Ruokapalvelut siirtyi tekniselle toimelle v. 2010, jolloin terveyskeskuksen keittiöllä oli emännän lisäksi neljä vakituista ja yksi määräaikainen keittäjä. Nyt on säästetty ja uudelleenjärjestetty tehtäviä ja henkilöstöä niin, että pärjätään emännällä ja kahdella keittäjällä kun vuosilomien ja sairaslomien aikana saadaan lisäapua. Ehdotus: Tekninen lautakunta hyväksyy Anu Honkaperän palkkaamisen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen teknisen toimen siivous- ja keittiötöihin alkaen. Ensisijainen toimipiste on terveyskeskuksen valmistuskeittiön keittäjän toimi. Palkkaus KVTES:n mukaisesti. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

5 Tekninen lautakunta KISATIEN KOULUN PURKAMINEN/ MUUTOKSIA TALOUSARVIOON 2015/MÄÄRÄRAHAN SIIRTO Tekla 49 toim.hoit. Kisatien koulun purkamisen I vaihe on suoritettu kesän aikana. Kaukolämpölinjan purkaminen ja väliaikaisen linjan rakentaminen on käynnissä. Purkamistyöt eivät ole kirjanpidollisesti investointimenoja, joten kustannukset kirjattiin käyttötalousosaan C813 kiinteistötoimi kustannuspaikalle 8263 yläaste. Talousarvion investointiosassa C931 talonrakennus on vuodelle 2015 kustannuspaikalla 821 koulurakennukset eur määrärahaa, josta suurin osa oli varattu jo uuden koulun rakentamisen aloitukseen ja niemenkartanon kunnostamiseen sekä yläasteen purkutöihin. Ehdotus: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja valtuustolle, että euron määräraha poistetaan talousarvion investointiosan kohdasta C931 talonrakennus kustannuspaikalta 821 koulurakennukset ja myönnetään talousarvion käyttötalousosaan kohtaan C813 kiinteistötoimi kustannuspaikalle 8263 yläaste. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

6 Tekninen lautakunta TIEDOKSI/LIITTYMISSOPIMUKSET Tekla 50 toim.hoit. Reisjärven kunnan yleiseen viemäriverkostoon on liittynyt vuoden 2015 aikana seuraavat kiinteistöt: KPO-Kiinteistöt S-Market 1446 m2 7369,39 eur Reisjärven kunnan Ensihoitotilat 203 m2 834,33 eur Reisjärven kunnan kaukolämpöverkostoon on liittynyt vuoden 2015 aikana seuraavat kiinteistöt: KPO-Kiinteistöt S-Market 3600 m3 84 kw ,85 eur Reisjärven kunnan Ensihoitotilat 16,5 kw 3141,87 eur Viemärin liittymissopimuksen siirtoja: Kauko Ahava/Tero Ahava Sakari Aho/Tuomas Aho Pauli Haikara/Tarja Myllylä Kaija Nyman / Janne Nyman Jarmo Myllylä/Tarja Myllylä Paavo Timonen/Jari Timonen Elsa Räisälä/Anssi Räisälä Ehdotus: Tekninen lautakunta merkitsee uudet ja siirretyt liittymissopimukset tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

7 Tekninen lautakunta KUNNANRAKENNUSMESTARIN VALINTA Tekla 57 toim.hoit. Kunnanrakennusmestarin virka on ollut haettavana Kalevassa, Keski-Suomalaisessa, Reisjärvilehdessä, Mol.fi, KTK Ry:n sivuilla, Reisjärven kunnan ilmoitustaululla ja kotisivulla. Määräaikaan mennessä saapui 11 hakemusta. Hakijoista on luettelo pöytäkirjan liitteenä 3., josta ilmenee heidän koulutus ja työkokemus. Kunnanrakennusmestarin paikka tuli avoimeksi kun Mika Tolpin virkasuhde päättyi omasta pyynnöstä. Va. kunnanrakennusmestarin virkaa hoitaa oman työnsä ohella projekti-insinööri Jarkko Saaranen vuoden loppuun asti. Ehdotus: Tekninen lautakunta keskustelee virkajärjestelyistä, haastatteluun kutsusta ja valinnasta. Päätös: Tekninen lautakunta päätti jättää asian pöydälle jatkovalmisteluja varten. Merkitään, että Jarkko Saaranen poistui esteellisenä asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi.

8 Kunnanhallitus Tekninen lautakunta KISATIEN KOULUN RAKENTAMISEN ALOITTAMINEN KHALL 70 Kja Kisatien koulun suunnitelmat ovat edenneet siten, että rakentamisen osalta perustustöiden urakkalaskenta voidaan käynnistää välittömästi. Jatkorakentamisen osalta suunnitelmat valmistuvat urakkalaskentavalmiuteen vuodenvaihteeseen 2015/2016 mennessä. Mikäli rakentaminen käynnistetään, kun kaikki suunnitelmat ovat urakkalaskentavalmiudessa, ajoittuu perustaminen talvikauden kylmimpään ajankohtaan ja maa on syvimmiltään routaantunut. Tämä aiheuttaa lisäkustannuksia rakentamiseen ja siirtää rakennuksen valmistumisen kevääseen Tällöin koulutilat saadaan käyttöön syksyksi Mikäli perustamisvaiheen urakkalaskenta käynnistetään välittömästi, voidaan kaivu ja paalutustyöt toteuttaa ennen pahinta routaantumista. Perustukset on saatavissa valmiiksi alkutalvella jatkorakentamisen välitöntä käynnistämistä varten. Tällöin rakentaminen on mahdollista saada siihen valmiuteen, että koulutilat voidaan ottaa käyttöön vuodenvaihteessa 2016/2017. Näin saadaan säästöä mm. väistötilojen vuokrakustannuksissa. Ehdotus: Kunnanhallitus päättää oikeuttaa teknisen toimen käynnistämään Kisatien koulutilojen rakentamisen perustusvaiheen urakkalaskennan välittömästi. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti. EJ/IK Tekla 52 Teknisessä toimessa on käynnistetty koulutilojen perustamistöiden urakkalaskenta hankintailmoituksella HILMA:ssa Urakkalaskenta päättyy Urakoitsijan valinta tulee teknisen lautakunnan päätettäväksi välittömästi, kun urakoitsijan valintaan liittyvät selvitykset ovat valmistuneet. Pääsuunnittelija on valmistelemassa pääpiirustuksia, joilla haetaan rakennuslupa. Ehdotus: Tekninen lautakunta hyväksyy ja merkitsee tiedoksi teknisen toimen käynnistämät valmistelut rakentamisen valmistelussa. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

9 Kunnanhallitus Valtuusto Tekninen lautakunta KISATIEN KOULUN RAKENTAMINEN KHALL 69 Kunnan hallintosäännön mukaan valtuusto päättää rakennushankkeissa huonetilaohjelman, luonnospiirustusten ja alustavan kustannusarvion sekä rakennustapaselityksen hyväksymisestä. Valtuusto on ohjannut luonnossuunnittelua useassa iltakoulussa. Kunnanhallitus on asettanut Kisatien koulun suunnittelua varten suunnittelua tukevan toimikunnan. Toimikunta on ohjannut teknisen lautakunnan hanketta varten valitsemien suunnittelijoiden työtä. Suunnittelun ohjaukseen ovat osallistuneet aktiivisesti myös koulun tulevat sivistystoimen ja teknisen toimen käyttäjien edustajat. Luonnossuunnitelmiin sisältyy yläkoulun tilantarpeiden lisäksi neljä luokkatilaa lukiota varten, teknisen työn tilat myös alakoulun tarpeisiin ja yhteiskäyttötiloja kansalaisopiston tarpeisiin. Luonnospiirustukset, lopullinen tilaohjelma, rakennustapaselitys ovat liitteenä 1. Liitteet on toimitettu myös sähköpostitse kunnanhallituksen jäsenille. Valmistuneiden luonnospiirustusten, huonetilaohjelman ja rakennustapaselityksen pohjalta on Suunnittelutoimisto Hietala laskenut rakennushankkeelle kustannusarvion. Kustannusarvion mukaan rakentamisen kustannukset ovat noin 9,2 M (alv0 %) eli 11,4 M (alv24 %). Rakennuskustannusten lisäksi tulee koneita ja laitteita, irtaimistoa sekä kalustoa noin 0,6-1 M (alv0 %). Näiden osalta kustannukset tarkentuvat jatkosuunnittelussa. Kustannusarvioon sisältyy mittavat liikuntatilat, joiden rakentamiseen haetaan liikuntapaikkarakentamisen rahoitusavustusta. Avustusta haettavien tilojen osalta rakentamiseen voidaan ryhtyä vasta rahoituspäätöksen jälkeen. Rahoituspäätös on saatavissa aikaisintaan keväällä Koulutilojen osalta rakentaminen on tarkoitus käynnistää välittömästi, kun suunnitelmat ovat toteuttamista varten valmiit. Kja Ehdotus: Kunnanhallitus ehdottaa valtuustolle, että valtuusto hyväksyy huonetilaohjelman, luonnospiirustukset sekä rakennustapaselityksen liitteiden mukaisesti. Päätös: Kunnanhallitus päätti yksimielisesti, että hissin osalta sen käytettävyyteen, automatiikkaan ja kokoon liittyvät asiat selvitetään ennen valtuuston kokousta. Muista osin hallitus hyväksyi päätösehdotuksen. IK/EJ

10 Valtuusto Tekninen lautakunta KISATIEN KOULUN RAKENTAMINEN (jatkoa) VALT 30 Liitteenä 2 luonnospiirustukset, lopullinen tilaohjelma, rakennustapaselitys. Puheenjohtajan avattua keskustelun Helena Kinnunen ehdotti Antti Vedenpään kannattamana, että päätökseen tehdään seuraavanlainen lisäys: "Kisatien kouluun tulee asentaa tavanomainen riittävän tilava, helppokäyttöinen hissi suunnitelmassa olevan kevythissin sijaan. Koko rakennushankkeesta tulee tehdä laaja esteettömyysselvitys, jossa otetaan huomioon liikkumisen esteettömyyden lisäksi myös esimerkiksi näkemiseen, kuulemiseen, kommunikaatioon ja viestintään liittyvät asiat. Keittiön suunnittelua tulee vielä jatkaa ja selvittää kriittisesti arvioiden tarvittavat ja hankittavat laitteet ja kalusteet." Puheenjohtaja tiedusteli, onko valtuusto lisäyksestä yksimielinen ja totesi valtuuston yksimielisesti hyväksyvän Kinnusen ehdottaman lisäyksen. Keskustelun jatkuessa Jarno Saaranen ehdotti Antti Vedenpään kannattamana, että päätökseen tehdään myös seuraavanlainen lisäys: "Kustannusarvioon sisältyy mittavat liikuntatilat, joissa voi harrastaa kaikkia Reisjärvellä harrastettavia liikuntalajeja. Harrastettavat lajit huomioidaan pintamateriaaleja ja rakenteiden suojauksia valittaessa. Salin lattiamateriaaliksi valitaan yhdistelmäjoustava lattiapinnoite." Puheenjohtaja tiedusteli, onko valtuusto lisäyksestä yksimielinen ja totesi valtuuston yksimielisesti hyväksyvän Saarasen ehdottaman lisäyksen. Päätös: Valtuusto yksimielisesti hyväksyi pohjaehdotuksen Helena Kinnusen ja Jarno Saarasen ehdottamilla lisäyksillä. E.H./T.H. Päätös: Kunnanhallitus päätti yksimielisesti, että hissin osalta sen käytettävyyteen, automatiikkaan ja kokoon liittyvät asiat selvitetään ennen valtuuston kokousta. Muista osin hallitus hyväksyi päätösehdotuksen. IK/EJ ---

11 Tekninen lautakunta KISATIEN KOULUN RAKENTAMINEN (jatkoa) Tekla 53 Kunnanvaltuuston päätettyä tilaohjelman, luonnospiirustusten ja kustannusarvion hyväksymisestä jatkaa tekninen lautakunta rakennushankkeen toteuttamista pääpiirustusten hyväksymisellä, toteuttajien valinnalla, rakennusluvan hakemisella ja rakennustoimenpiteiden käynnistämisellä. Ehdotus: Tekninen lautakunta merkitsee tiedoksi kunnanvaltuuston päätöksen luonnospiirustusten, rakennustapaselityksen, lopullisen tilaohjelman ja kustannusarvion hyväksymisestä. Tekninen lautakunta ryhtyy toimiin rakentamisen käynnistämiseksi. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

12 Tekninen lautakunta TALOUSARVIO VUODELLE 2016 Tekla 51 toim.hoit. Kunnanhallitus on kokouksessaan hyväksynyt talousarvion laadintaohjeet vuodelle 2016 ja asettanut hallintokuntakohtaiset nettoraamit. Teknisen toimen nettoraami (tulovoittoinen) eur. Uudet ensihoitotilat valmistuvat maaliskuun loppuun mennessä, joten nykyisten ensihoitotilojen ja uuden rakennuksen käyttökustannukset pitää ottaa huomioon talousarviossa. Laskelman mukaan ensihoitotilojen käyttökustannukset vuodelle 2016 on eur. Kunnalla on 34 asunto-osakehuoneistoa eri asunto osakeyhtiöissä, joista maksamme vastikemaksuja yhtiöille varsinkin uusien rivitalojen as. Oy Kanttorilan ja as. Oy Salmensuun vastikemaksuihin ei ole enää riittävästi rahaa tämän vuoden nettoraamissa. Lisätarve on eur. Talousarvioehdotus liitteenä 4. Ehdotus: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle, että se hyväksyy vuoden 2016 talousarvion teknisen toimen nettoraamiin euron muutoksen. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

13 Tekninen lautakunta TEKNISELLE LAUTAKUNNALLE SAAPUNEET VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET, TYÖSOPIMUKSET JA PÖYTÄKIRJAT Tekla 55 Teknisen johtajan viranhaltijapäätökset Ensihoitoasematilojen rakentamisen kiinteistöautomaatiotoimittajan valinta (Fidelix Oy) Jarkko Saarasen tehtäväkohtaisen palkan tarkistaminen Teknisen toimen henkilöstön talvilomien hyväksyminen Lavapakettiauton hankinta Va. kunnanrakennusmestarin viranhaltijapäätös Tulostus- ja kopiointipalveluiden toimittajan valinta Teknisen johtajan allekirjoittamat työsopimukset Purola Anu , määräaikainen siivooja Mattola Joonas ja , määräaikainen rakennusmies Luomanen Kalle , kalustonhoitajan sijainen Puurula Marjaana , vuorotteluvapaan sijainen siivous- ja keittiötyö Toimistonhoitajan allekirjoittamat työsopimukset Pesola Laura , siivoustyöt Savela Venla , siivoustyöt Kolehmainen Veera , siivoustyöt Vinkka Tiina , ruuanjakajan sijaisuus Aho Ulla , siivoojan sijaisuus Suontakanen Kirsti , siivoojan sijaisuus Vinkka Tiina ja , ruuanjakajan sijaisuus Aho Ulla , siivoojan sijaisuus

14 Tekninen lautakunta TEKNISELLE LAUTAKUNNALLE SAAPUNEET VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET, TYÖSOPIMUKSET JA PÖYTÄKIRJAT (jatkuu) Saapuneet pöytäkirjat: Terveyskeskuksen kellarin saneerauksen työmaakokouspöytäkirja ja Millespakka Oy hallituksen kokous Kisatien koulun purkamisvaiheen 1 vastaanottotarkastuspöytäkirja Rakennusaikaisen vakuuden vaihtaminen takuuaikaiseen vakuuteen. Puh.joht. Ehdotus: Tekninen lautakunta hyväksyy viranhaltijapäätökset, työsopimukset ja pöytäkirjat. Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti ja todettiin, että siirrettäviä asioita lautakunnalle ei ole.

15 Tekninen lautakunta ILMOITUSASIAT Tekla 55 Tekniselle lautakunnalle saapuneet ilmoitusasiat Luovin kanssa sopimus työssäoppimisesta (Ilkka Koskela) Selänteen ilmoitukset 7.9. ja kuntouttavasta työtoiminnasta (Kesänen Keijo ja Niemi Juha) Selänteen kanssa sopimus avotyötoiminnasta (Peltoniemi Sari) Junnikkalan puukauppasopimus ,80 eur. Lindströmin ilmoitus palvelun tuottamisen 5,2% yleiskotuksesta Kunnanjohtajan viranhaltijapäätös Teknisen johtajan vuosiloman vahvistaminen , ja Jokilatvan opiston vuokrasopimus koulun asuntolan tiloista Koululautakunnan otteet : Siivousnormien mitoittaminen ja lukio ja muut kiinteistöt/sisäilma TE-keskuksen palkkatukipäätös ja Alkku Jouko Selänteen ympäristö- ja rakennusvalvontapalveluiden tarkastuspöytäkirjat ja Kalajan ja Leppälahden koulut. Reisjärven Kisatien koulun suunnitteluaikataulu (Arkkitehti- ja rakennesuunnittelu Tarvainen OY) Ely-keskuksen ilmoitus valtakunnallisesti arvokkaasta suoalueesta Ely-keskuksen sopimus opaskarttojen sijoittamisesta ja ylläpidosta pysäköimisalueilla Reisjärvi Selänteen kanssa sopimus avotyön teettämisestä Pasi Paavola Ehdotus: Merkitään ilmoitusasiat tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi

16 Tekninen lautakunta MUUT ASIAT Tekla 56 Päätös: Tekninen lautakunta päätti yksimielisesti ottaa asialistalle kohdan muut asiat ja päätti asiakohdassa tehdä seuraavat toimeenpanopäätökset: - Susisaarentien ajokieltomerkin poistaminen - kalustonhoitaja Tero Ahon tulee ilmoittautua työpäivän alkaessa työnjohdolle - teknisen lautakunnan puheenjohtaja osallistuu tarjousten avaamisiin.

Sisällys TEKNINEN LAUTAKUNTA 7/2015. Aika: Paikka: Kunnantalo, kahvio

Sisällys TEKNINEN LAUTAKUNTA 7/2015. Aika: Paikka: Kunnantalo, kahvio REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 7/2015 PÖYTÄKIRJA Aika: 18.00-18.50 Paikka: Kunnantalo, kahvio Läsnä: Puurula Aaro, pja Mattila Johannes, 1. vpja Niskakoski Ahti, j Saaranen Jarno, j Hirvinen Tiina,

Lisätiedot

Sisällys TEKNINEN LAUTAKUNTA 1 /2018

Sisällys TEKNINEN LAUTAKUNTA 1 /2018 REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 1 /2018 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Aika: ke 21.3.2018 klo 18.00-20.20 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Mattila Johannes, pja Saaranen Jarno, 1. vpja Lakanen Keijo,

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 3/2014. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila

Tekninen lautakunta 3/2014. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila Tekninen lautakunta 3/2014 to 21.8.2014 klo 19.00 20.45 46 kunnantalo, kahvio Aaro Puurula Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila puheenjohtaja Matti Kiviniemi

Lisätiedot

Sisällys TEKNINEN LAUTAKUNTA 5/2015

Sisällys TEKNINEN LAUTAKUNTA 5/2015 REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 5/2015 ASIALISTA Aika: Torstai 27.8.2015 klo 19.00 20.30 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Mattila Johannes, pja Niskakoski Ahti, j Saaranen Jarno, j Aho Minna,

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 5/2014 62 to 27.11.2014 klo 19.00 20.55. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Johannes Mattila

Tekninen lautakunta 5/2014 62 to 27.11.2014 klo 19.00 20.55. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Johannes Mattila Tekninen lautakunta 5/2014 62 to 27.11.2014 klo 19.00 20.55 kunnantalo, kahvio Aaro Puurula Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Johannes Mattila Kimmo Mustikkaniemi puheenjohtaja (Minna Ahon

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 2/2019

TEKNINEN LAUTAKUNTA 2/2019 REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 2/2019 PÖYTÄKIRJA Aika: ti 12.3.2019 klo 18.00 - Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 3 Läsnä: Mattila Johannes, pj Saaranen Jarno, vpj Lakanen Keijo, j Alakoski Anne, vj

Lisätiedot

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUKSET 2016 JA PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄ OLO... 2 RAKENNUSTOIMIKUNNAN NIMEÄMINEN KUNNAN RAKENNUSKOHTEISIIN...

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUKSET 2016 JA PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄ OLO... 2 RAKENNUSTOIMIKUNNAN NIMEÄMINEN KUNNAN RAKENNUSKOHTEISIIN... REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 1 /2016 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Aika: to 25.2.2016 klo 18.00 21.30 Paikka: Kunnantalo, kahvio Läsnä: Puurula Aaro, pja Mattila Johannes, 1. vpja Niskakoski Ahti, j

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 4/2016. Aika: 15.3.2016 klo 18.00-19.34 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS 4/2016. Aika: 15.3.2016 klo 18.00-19.34 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 4/2016 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Aika: 15.3.2016 klo 18.00-19.34 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Muhonen Kirsi, 2. vpja

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 4/2014. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila

Tekninen lautakunta 4/2014. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila Tekninen lautakunta 4/2014 ti 23.9.2014 klo 19.00 20.30 56 kunnantalo, kahvio Aaro Puurula Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila puheenjohtaja Matti Kiviniemi

Lisätiedot

tiistaina 30.8.2011 klo 19.00 kunnantalo, kokoushuone 3 1 1 Talousarvion toteutuminen 30.6.2011 mennessä

tiistaina 30.8.2011 klo 19.00 kunnantalo, kokoushuone 3 1 1 Talousarvion toteutuminen 30.6.2011 mennessä Tekninen lautakunta tiistaina 30.8.2011 klo 19.00 kunnantalo, kokoushuone 3 1 1 Talousarvion toteutuminen 30.6.2011 mennessä 2 2 Kumpuniemen asemankaavan muutos- ja laajennus/ osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Sisällys TEKNINEN LAUTAKUNTA 1 /2017. ke klo (alkaen klo Kisatien koulun rakennusvaiheeseen tutustumalla) Kunnantalo, kahvio

Sisällys TEKNINEN LAUTAKUNTA 1 /2017. ke klo (alkaen klo Kisatien koulun rakennusvaiheeseen tutustumalla) Kunnantalo, kahvio REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 1 /2017 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Aika: Paikka: Läsnä: ke 1.2.2017 klo 19.00 (alkaen klo 18.00 Kisatien koulun rakennusvaiheeseen tutustumalla) Kunnantalo, kahvio Puurula

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS /2013. Aika: Tiistai 8.10.2013 klo 18.00 19.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS /2013. Aika: Tiistai 8.10.2013 klo 18.00 19.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS /2013 ASIALISTA Aika: Tiistai 8.10.2013 klo 18.00 19.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Haukipuro Henna, vj Järvelä Eila,

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 3/2015. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Kimmo Mustikkaniemi Heli Heinonen Jaana Markkinen

Tekninen lautakunta 3/2015. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Kimmo Mustikkaniemi Heli Heinonen Jaana Markkinen Tekninen lautakunta 3/2015 to 4.6.2015 klo 18.00-41 kunnantalo, kahvio Aaro Puurula Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Kimmo Mustikkaniemi Heli Heinonen Jaana Markkinen puheenjohtaja Matti Kiviniemi Timo Tikkanen

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 6/2014. Aika: Tiistai 27.5.2014 klo 18.45 19.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS 6/2014. Aika: Tiistai 27.5.2014 klo 18.45 19.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 6/2014 ASIALISTA Aika: Tiistai 27.5.2014 klo 18.45 19.05 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Kinnunen Helena, 2. vpja Järvelä Eila, j Kinnunen Irma,

Lisätiedot

Maanantai klo Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Maanantai klo Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 16.11.2015 klo 19.00 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 4/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 18.00 18.12 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Tikkanen Timo, kunnanhallituksen jäsen Ranto Mauno, va. kunnanjohtaja

Lisätiedot

tiistaina 29.3.2011 klo 19.00 1 1 Mäntykodin laajennus/rakennussuunnittelijan valinta 2 2 Mäntykodin laajennus/sähkösuunnittelijan valinta

tiistaina 29.3.2011 klo 19.00 1 1 Mäntykodin laajennus/rakennussuunnittelijan valinta 2 2 Mäntykodin laajennus/sähkösuunnittelijan valinta Tekninen lautakunta tiistaina 29.3.2011 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Mäntykodin laajennus/rakennussuunnittelijan valinta 2 2 Mäntykodin laajennus/sähkösuunnittelijan valinta 3 3 Mäntykodin laajennus/lvi-suunnittelijan

Lisätiedot

tiistaina 31.5.2011 klo 19.00 1 1 Mäntykodin laajennus/rakennusteknisten töiden suorittajan valinta

tiistaina 31.5.2011 klo 19.00 1 1 Mäntykodin laajennus/rakennusteknisten töiden suorittajan valinta Tekninen lautakunta tiistaina 31.5.2011 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Mäntykodin laajennus/rakennusteknisten töiden suorittajan valinta 2 2 Mäntykodin laajennus/lvi-teknisten töiden suorittajan valinta

Lisätiedot

Maanantai 11.11.2013 klo 19.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Maanantai 11.11.2013 klo 19.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 11.11.2013 klo 19.00 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

37 Poikkeaminen lähikouluperiaatteesta / ei julkinen. 40 Lastentarhanopettajan viran haku- ja valintaprosessi

37 Poikkeaminen lähikouluperiaatteesta / ei julkinen. 40 Lastentarhanopettajan viran haku- ja valintaprosessi REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus- ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 5/2018 KOKOUSAIKA Maanantai 6.8.2018 klo 18.00-19.52 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia n:o Liite n:o Kisatien koulu Asia 36 Kokouksen

Lisätiedot

TALOUSARVION TOTEUTUMINEN TALOUSARVIO VUODELLE 2017/TEKNISEN TOIMEN KÄYTTÖTALOUSOSA... 4

TALOUSARVION TOTEUTUMINEN TALOUSARVIO VUODELLE 2017/TEKNISEN TOIMEN KÄYTTÖTALOUSOSA... 4 REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2016 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Aika: Tiistai 1.11.2016 klo 19.00 Paikka: Kunnantalo, kahvio Läsnä: Mattila Johannes, vpj Niskakoski Ahti, j Aho Minna, j Leppälä Anna-Liisa,

Lisätiedot

Teuvo Nyman, kunnanhallituksen pja Matti Kiviniemi, esittelijä sihteeri Jarkko Saaranen, projekti-insinööri Sami Puputti, vs. kunnan rakennusmestari

Teuvo Nyman, kunnanhallituksen pja Matti Kiviniemi, esittelijä sihteeri Jarkko Saaranen, projekti-insinööri Sami Puputti, vs. kunnan rakennusmestari REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 2/2016 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Aika: tiistai 10.5.2016 klo 18.00 20.50 Paikka: Kunnantalo, kahvio Läsnä: Mattila Johannes, 1. vpja/pj Niskakoski Ahti, j Leppälä Anna-Liisa,

Lisätiedot

torstaina 3.2.2011 klo 19.00 1 1 Talousarvion toteutuminen 31.12.2010 mennessä 2 Teknisen lautakunnan kokoukset 2011 ja pöytäkirjan nähtävillä olo

torstaina 3.2.2011 klo 19.00 1 1 Talousarvion toteutuminen 31.12.2010 mennessä 2 Teknisen lautakunnan kokoukset 2011 ja pöytäkirjan nähtävillä olo Tekninen lautakunta torstaina 3.2.2011 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Talousarvion toteutuminen 31.12.2010 mennessä 2 Teknisen lautakunnan kokoukset 2011 ja pöytäkirjan nähtävillä olo 3 Rakennustoimikunnan

Lisätiedot

Sisällys TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2016

Sisällys TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2016 REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2016 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Aika: Torstai 8.9.2016 klo 18.00 20.20 Paikka: Kunnantalo, kahvio Läsnä: Mattila Johannes, pj Niskakoski Ahti, j Saaranen Jarno, j Hirvinen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

VALTUUSTO 3/2012. Sisällys

VALTUUSTO 3/2012. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 3/2012 ASIALISTA Aika: Torstai 23.8.2012 klo 18.00 18.45 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali pöytäkirjantarkastajat: Kauko Mäntypuro ja Pauli Niemi yleisesti nähtävillä: tiistai

Lisätiedot

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUKSET JA PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄ OLO... 3

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUKSET JA PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄ OLO... 3 REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 5/2017 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Aika: torstaina 22.8.2017 klo 19.00-21.20 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Mattila Johannes, pj Saaranen Jarno, vpj Aho Minna,

Lisätiedot

Keskiviikko klo Kunnantalo, kokoushuone 2

Keskiviikko klo Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Keskiviikko 06.04.2016 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen

Lisätiedot

Koululautakunta. Maanantai 30.6.2014 klo 18.30. Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Koululautakunta. Maanantai 30.6.2014 klo 18.30. Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 30.6.2014 klo 18.30 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

tiistaina 18.10.2011 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Talousarvion toteutuminen 30.9.2011 mennessä 2 Muutoksia talousarvioon 2011/investoinnit

tiistaina 18.10.2011 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Talousarvion toteutuminen 30.9.2011 mennessä 2 Muutoksia talousarvioon 2011/investoinnit Tekninen lautakunta tiistaina 18.10.2011 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Talousarvion toteutuminen 30.9.2011 mennessä 2 Muutoksia talousarvioon 2011/investoinnit 3 2 Kumpuniemen asemankaavan muutos- ja

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 11.03.2014 klo 19.00 20.50 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. x Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa x Keskikorpi

Lisätiedot

Torstai klo Kirjaston yläkerta, nuorisotilat

Torstai klo Kirjaston yläkerta, nuorisotilat Vapaa-aikalautakunta Torstai 10.04.2014 klo 19.00 Kirjaston yläkerta, nuorisotilat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 2/2015. ti 28.4.2015 klo 19.00 21.00. kunnantalo, kahvio

Tekninen lautakunta 2/2015. ti 28.4.2015 klo 19.00 21.00. kunnantalo, kahvio Tekninen lautakunta 2/2015 ti 28.4.2015 klo 19.00 21.00 kunnantalo, kahvio Aaro Puurula Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila puheenjohtaja Matti Kiviniemi

Lisätiedot

Maanantai 15.6.2015 klo 12.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Maanantai 15.6.2015 klo 12.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 15.6.2015 klo 12.00 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Torstai 07.05.2015 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai 07.05.2015 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 07.05.2015 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Vapaa-aikatoimen

Lisätiedot

Maanantai klo 18.00

Maanantai klo 18.00 REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 /2018 KOKOUSAIKA Maanantai 17.9.2018 klo 18.00 Kisatien koulu Sivunro KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana

Lisätiedot

Valmistelija / lisätietojen antaja: tekninen johtaja Kari Setälä, puh tai sähköposti

Valmistelija / lisätietojen antaja: tekninen johtaja Kari Setälä, puh tai sähköposti Tekninen lautakunta 83 10.09.2013 Kaupunginhallitus 282 30.09.2013 Kaupunginvaltuusto 89 07.10.2013 Tekninen lautakunta 97 30.10.2013 Kaupunginhallitus 338 04.11.2013 Nyhkälän koulun pääpiirustusten hyväksyminen

Lisätiedot

Sisällys KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN... 2 TEKNISEN JOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN... 5 KUNNANHALLITUS 11/2016

Sisällys KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN... 2 TEKNISEN JOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN... 5 KUNNANHALLITUS 11/2016 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 11/2016 ASIALISTA Aika: Keskiviikko 29.6.2016 klo 19.30 19.45 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muhonen Kirsi, 2. vpja Järvelä Eila, j Mäntypuro

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 3/2019 1 Tekninen lautakunta Aika 14.06.2019 klo 10:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 30 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Aika: Torstai klo Sivu 1-8 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2. Pöytäkirjan tarkastajat Piia Haikola Jari Niskakoski

Aika: Torstai klo Sivu 1-8 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2. Pöytäkirjan tarkastajat Piia Haikola Jari Niskakoski REISJÄRVEN KUNTA Vapaa-aikalautakunta 1/2019 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 10.01.2018 klo 16.30 17.30 Sivu 1-8 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Parkkila Kimmo, puheenjohtaja Haikola Piia, jäsen Pesola

Lisätiedot

Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi. Asiat Pöytäkirjan Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan sivistyslautakunnan jäsenet:

Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi. Asiat Pöytäkirjan Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan sivistyslautakunnan jäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11/19.11.2013 Kokousaika Tiistai 19.11.2013 klo 19.00 21.46 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan

Lisätiedot

KASVATUS- JA KOULUTUSLAUTAKUNTA 3/2019

KASVATUS- JA KOULUTUSLAUTAKUNTA 3/2019 REISJÄRVEN KUNTA KASVATUS- JA KOULUTUSLAUTAKUNTA 3/2019 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Aika: Tiistai 12.3.2019 klo 18.10 20.55 Paikka: Kisatien koulu, luokkahuone 152 Läsnä: Kiviranta Oili, pj x Kemppainen Timo,

Lisätiedot

Maanantai klo Kunnantalo, kokoushuone 2

Maanantai klo Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta KOKOUSKUTSU Maanantai 20.11.2017 klo 18.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen

Lisätiedot

Torstai klo Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai klo Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 16.02.2017 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Vapaa-aikatoimen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (-) (-)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (-) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 9 17.6.2016 126 Kokousaika 17.6.2016 klo 17:00 17.50 Kokouspaikka Kunnantalon valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

VALTUUSTO 2/2014. Sisällys

VALTUUSTO 2/2014. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 2/2014 ASIALISTA Aika: Keskiviikko 26.3.2014 klo 18.00 19.10 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Leppänen Pekka, kunnanjohtaja pöytäkirjantarkastajat: Helena Kinnunen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2/2010 13 Tekninen lautakunta. Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10. Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 2/2010 13 Tekninen lautakunta. Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10. Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 2/2010 13 Tekninen lautakunta Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 1/2015. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila

Tekninen lautakunta 1/2015. kunnantalo, kahvio. Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila Tekninen lautakunta 1/2015 ti 17.3.2015 klo 19.00 21.05 1 kunnantalo, kahvio Aaro Puurula Tiina Hirvinen Ahti Niskakoski Jarno Saaranen Heli Heinonen Minna Aho Johannes Mattila puheenjohtaja Matti Kiviniemi

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 46, 47, 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 46 Valtuuston 11.12.2008 hyväksymän hallintosäännön 5 mukaan kokouskutsu kunnanhallituksen jäsenille

Lisätiedot

Keskiviikko 21.1.2015 klo 19.00. Niemenkartanon koulu

Keskiviikko 21.1.2015 klo 19.00. Niemenkartanon koulu Koululautakunta Keskiviikko 21.1.2015 klo 19.00 Niemenkartanon koulu 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5 Niemenkartanon

Lisätiedot

Päätös: Johtokunta hyväksyi yksimielisesti elinkeinojohtajan ehdotuksen.

Päätös: Johtokunta hyväksyi yksimielisesti elinkeinojohtajan ehdotuksen. Elinkeinot & kehitys Nordican 32 08.04.2016 Elinkeinot & kehitys Nordican 39 26.05.2016 Kunnanhallitus 189 04.07.2016 Valtuusto 23 12.09.2016 Elinkeinot & kehitys Nordican 63 19.09.2016 Elinkeinot & kehitys

Lisätiedot

Torstai klo Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai klo Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 11.04.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Vapaa-aikalautakunnan

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 17/2016. Sisällys KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN Aika: Tiistai klo Paikka: Kunnantalo, valtuustosali

KUNNANHALLITUS 17/2016. Sisällys KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN Aika: Tiistai klo Paikka: Kunnantalo, valtuustosali REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 17/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 8.11.2016 klo 20.45 20.50 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Muhonen Kirsi, 2. vpja Järvelä

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

keskiviikkona 25.8.2010 klo 19.00 1 1 Talousarvion toteutuminen 30.6.2010 mennessä 3 Toimistonhoitajan määräaikaisen viran palkkauksen määrittäminen

keskiviikkona 25.8.2010 klo 19.00 1 1 Talousarvion toteutuminen 30.6.2010 mennessä 3 Toimistonhoitajan määräaikaisen viran palkkauksen määrittäminen Tekninen lautakunta keskiviikkona 25.8.2010 klo 19.00 kunnantalo, kahvio 1 1 Talousarvion toteutuminen 30.6.2010 mennessä 2 2 Gasek Oy:n toimistotilojen laajennus 3 Toimistonhoitajan määräaikaisen viran

Lisätiedot

Torstai 24.09.2015 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai 24.09.2015 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 24.09.2015 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Talousarvion

Lisätiedot

Torstai 23.05.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai 23.05.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 23.05.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Talousarvion

Lisätiedot

kunnanhallituksen edustaja

kunnanhallituksen edustaja I TEKNINEN LAUTAKUNTA 4/2010 Aika: Torstaina 02.09.2010 klo 19.00-20.05 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija Mahlamäki

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019. Kisatien koulu. 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019. Kisatien koulu. 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019 KOKOUSAIKA Tiistai 5.2.2019 klo 18.00 19.11 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia n:o Liite n:o Kisatien koulu Asia 14 Kokouksen

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 16/2018. Aika: torstai klo Paikka: Kisatien koulu, luokkahuone 152

Sisällys KUNNANHALLITUS 16/2018. Aika: torstai klo Paikka: Kisatien koulu, luokkahuone 152 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 16/2018 ASIALISTA Aika: torstai 4.10.2018 klo 17.00 18.03 Paikka: Kisatien koulu, luokkahuone 152 Läsnä: Tilli Jouni, pj. Vedenpää Antti, 1. vpj. Parkkila Katri, 2. vpj.

Lisätiedot

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 6/2012 Aika: Torstai 16.8.2012 klo. 19.00-20.50 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Veijo

Lisätiedot

Torstai 26.09.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2

Torstai 26.09.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Torstai 26.09.2013 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen 5 Katselmuskäynti

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 23/2018. Kirjastonjohtajan valinta

KUNNANHALLITUS 23/2018. Kirjastonjohtajan valinta HUMPPILAN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS 23/2018 KOKOUSAI- KA Liite Maanantai 17.12.2018 klo 17.00 - KOKOUS- PAIKKA KÄSITELTÄ- VÄT ASIAT 266 267 268 269 Nro Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sisällys TEKNINEN LAUTAKUNTA 3 /2017. Aika: ma klo Paikka: Kunnantalo, valtuustosali

Sisällys TEKNINEN LAUTAKUNTA 3 /2017. Aika: ma klo Paikka: Kunnantalo, valtuustosali REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 3 /2017 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Aika: ma 22.5.2017 klo 19.30-22.00 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Puurula Aaro, pja Mattila Johannes, 1. vpja Niskakoski Ahti,

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 23.9.2015 klo 17.00 (valtuustoseminaari klo 15.00) KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajat: Ulla Pietilä ja Riina Kiiskilä (toimivat myös äänten laskijoina) Pöytäkirja yleisesti nähtävillä: 11.4.

Pöytäkirjantarkastajat: Ulla Pietilä ja Riina Kiiskilä (toimivat myös äänten laskijoina) Pöytäkirja yleisesti nähtävillä: 11.4. REISJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2019 PÖYTÄKIRJA Aika: ti 9.4.2019 klo 18.05 19.32 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 3 Läsnä: Mattila Johannes, pj x Saaranen Jarno, vpj x saapui klo 18.21 Lakanen Keijo,

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 11.12.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 108 75

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 No 28.10.2009 4/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.10.2009 kello 14.00 14.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus- ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 6/2018. Kisatien koulu. 43 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus- ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 6/2018. Kisatien koulu. 43 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus- ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 6/2018 KOKOUSAIKA Torstai 6.9.2018 klo 18.00-20.25 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia n:o Liite n:o Kisatien koulu Asia 43 Kokouksen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011 KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Aika Tiistai 21.02.2012 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat nro Liite nro 10 3 Käyttösuunnitelma vuodelle 2012 11 4 Sivistystoimen

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/2017 25 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.10.2017 kello 17.30 KOKOUSPAIKKA Uuden virastotalon kokoushuone, Laituritie 1, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio () () () () () () ()

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 1 05.01.2017 Kokousaika Torstai 05.01.2017 klo 15.30- Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus

KINNULAN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus Kunnanhallitus 24.10.2013 498 336 LAUSUNNON ANTAMINEN RAUNO KINNUSEN TEKEMÄÄN, 17.7.2013 PÄI- VÄTTYYN KUNNALLISVALITUKSEEN Kunnanhallitus 24.10.2013 336 Liite 1, Lausuntopyyntö 13.9.2013 ja Rauno Kinnusen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.6.2017 klo 16.00 16.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Maanantai klo Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Maanantai klo Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 21.9.2015 klo 19.00 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.11.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Lahti Tapani,

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1 KOKOUSAIKA 17.5.2019 klo 9:00 15:00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1 05.01.2017 Kokousaika Torstai 05.01.2017 klo 15.30 16.57 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Jäsenet: Varajäsenet kutsumisjärjestyksessä: pj

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KOKOUSAIKA 4.2.2019 klo 9:00 13.30. PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 20.05.2013 277 Kokousaika 20.05.2013 klo 10.00 11.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KOKOUSAIKA 9.4.2019 klo 9:00 15.15 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja 9:00 15.15 Niemi Pauli, varapuheenjohtaja 9:00 15.15 Puurula Merja, jäsen 9:00 15.15 Paasovaara

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 22.05.2017 klo 18:00 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 31 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/2009 Kokousaika Keskiviikko klo 19.00 20.02 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet (ja

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 16.8.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 21.8.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 53 43 Notkotien

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 284. Otsikko Sivu 150 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 286 151 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 287

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 284. Otsikko Sivu 150 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 286 151 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 287 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 284 Kunnanhallitus 15.06.2015 AIKA 15.6.2015 klo 18:30 19.08 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 150 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 KOKOUSAIKA 5.12.2017 klo 9:00 14.30 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen poissa. Paasovaara Marko, sihteeri,

Lisätiedot

Rautavaaran paloaseman suunnitelmien hyväksyttäminen ja rakentamispäätöksen valmistelu/rakentamispäätöksen hyväksyminen

Rautavaaran paloaseman suunnitelmien hyväksyttäminen ja rakentamispäätöksen valmistelu/rakentamispäätöksen hyväksyminen Tekninen lautakunta 75 18.11.2015 Kunnanhallitus 298 07.12.2015 Kunnanhallitus 175 29.06.2016 Rautavaaran paloaseman suunnitelmien hyväksyttäminen ja rakentamispäätöksen valmistelu/rakentamispäätöksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 Sivistyslautakunta 19.03.2013 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 19.03.2013 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Pystykoski

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 15. tammikuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 15 Kaavamuutos kiinteistöllä Kesäranta 576-404-3-130 ja Kesäranta II 576-404-3-158...

Lisätiedot

Sisällys KESKUSVAALILAUTAKUNTA 2/2017. Aika: Maanantia klo Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KESKUSVAALILAUTAKUNTA 2/2017. Aika: Maanantia klo Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KESKUSVAALILAUTAKUNTA 2/2017 PÖYTÄKIRJA Aika: Maanantia 6.3.2017 klo 12-13.23 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Rajala Tiina, pja Hautala Teuvo, vpja Kesänen Tiina, j Lehto Juhani,

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 5/2007 Aika Ti klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 5/2007 ASIA LIITE 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 49 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan ehdotuksen yksimielisesti.

Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan ehdotuksen yksimielisesti. Kunnanhallitus 53 18.02.2013 Kunnanhallitus 99 08.04.2013 Kunnanhallitus 120 06.05.2013 Kunnanhallitus 150 10.06.2013 Kunnanhallitus 174 01.07.2013 Sivistystoimenjohtajan viran vaali, lausunto hallinto-oikeudelle

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 13-25 01.03.2017 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 01.03.2017 kello 18.00 19.03 Paikka: Rusk seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot