ASUNTO OY RAISION KERTUNPUISTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ASUNTO OY RAISION KERTUNPUISTO"

Transkriptio

1 ASUNTO OY RAISION KERTUNPUISTO 1(7)

2 Rakennustapaselostuksen päiväyksen jälkeen siihen mahdollisesti tulevat muutokset, lisäykset ja täsmennykset merkitään tämän selostuksen viimeiselle sivulle. YLEISTÄ Rakennuskohde sijaitsee Raision keskustan pohjoispuolella Kerttulan kaupunginosassa. Alueen lähikauppa, terveyskeskus, ulkoilu-, virkistys- ja liikuntapaikat sijaitsevat aivan kohteen lähietäisyydellä. Tontin eteläpuolella on luonnonvaraista puistoaluetta, joten parvekkeiden puolella ei tule olemaan ajoneuvoliikennettä. Kokinvuoren seurakuntakeskus on aivan tontin vieressä ja toimii hyvänä maamerkkinä alueelle tultaessa. Raision keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä. Toteutettava kohde on As Oy Raision Kertunpuisto, johon kuuluu yksi neljäkerroksinen kerrostalo, johon tulee 23 asuntoa. Ensimmäiseen kerrokseen sijoitetaan kaikki tekniset-, varasto- ja yhteistilat. Rakennuksessa on hissi. Kaava Alueella on lainvoimainen asemakaava. Tietoja alueen ja ympäristön kaavoituksesta ja rakentamisesta antaa Raision kaupunki. Tontti Raision kaupunki, kaupunginosa 3 Kerttula, kortteli 370, tontti 2. Osoite Murroskuja 4, Raisio Autopaikat Autopaikkoja on taloyhtiön pihalle rakennettavissa katoksissa, yhtiön pihalla avopaikkoina ja osin LPA-26 alueella avopaikkoina ja samalla alueella on kaksi vieraspaikkaa. Pihan paikat ovat myytäviä osakkeita, pysäköintitontin paikat vuokrattavia. Jätehuolto Jäteastiat sijaitsevat yhtiön tontilla autopaikkojen välittömässä läheisyydessä. Pääurakoitsija Lemminkäinen Talo Oy Rauhankatu 11 A, Turku puh puh. asuntomyynti Suunnittelu Arkkitehtisuunnittelu: Arkkitehtitoimisto C&Co Oy / Ari Paukio Rakennesuunnittelu: Insinööritoimisto Auracon Oy / Markku Auranen LVI-suunnittelu: Siikon Oy / Matti Siimes Sähkösuunnittelu: Sähköpalvelu J. Vainionpää Oy / Jari Vainionpää Pohjarakennussuunnittelu: SM Maanpää Oy / Sauli Maanpää 2(7)

3 RAKENTEET Perustukset ja alapohja Rakennus tehdään paalutettuna pohjatutkijan ohjeiden ja rakennesuunnitelmien mukaan. Rakennuksen alapohja on paikalla valettua teräsbetonia, jonka alapuolisena eristeenä on solumuovilevy. Välipohjat Välipohjat ovat paikalla valettua teräsbetonia. Yläpohja ja vesikatto Yläpohja on paikalla valettua teräsbetonia, lämmöneristeenä puhallettava mineraalivilla uusien lämmöneristysmääräysten mukaisesti. Vesikatto on puurakenteinen loivahko katto, katemateriaalina tummanharmaa pelti. Ulkoseinät Rakennuksen ulkoseinät ovat tehdasvalmisteisia lämpöeristettyjä betonielementtejä, julkisivupintana pääosin vaaleaksi sävytetty betoni. Parvekkeet Parvekelaatat ovat teräsbetonia ja parvekelattioiden pinta on hienopestyä betonia. Parvekkeet lasitetaan. Parvekelaatat kannatetaan betonisilla pielielementeillä. Parvekekaiteet ovat metalli-lasikaiteita arkkitehtisuunnitelmien mukaisesti. Huoneistojen väliset seinät Huoneistojen väliset seinät ovat betonirakenteisia elementtiseiniä tai paikalla valettuja betoniseiniä. Väliseinät Kaikkien asuntojen sisäiset kevyet väliseinät ovat teräsrankaisia kipsilevyseiniä. Porrashuoneen ja hissikuilun väliseinät ovat elementtejä. Ensimmäisen kerroksen yhteisja teknisten tilojen väliseinät ovat teräsbetonia / muurattuja suunnitelmien mukaan. Laatoitettaviin pintoihin asennetaan kosteus- tai vesieristyskäsittely rakennusmääräysten mukaisesti. Sauna- ja pesutiloja rajaavissa väliseinissä on mineraalivilla arkkitehtisuunnitelmien osoittamassa laajuudessa. Ikkunat Ovet Lattiat Asuntojen ikkunat ovat kolmilasisia, sisään aukeavia, vakiorakenteisia, tehdasmaalattuja MSE-tyyppisiä puu-alumiini-ikkunoita 1,0 W/m 2 K selektiivilasein, ulkopuite polttomaalattua alumiinia. Ikkunat varustetaan turvalaseilla rakentamismääräysten mukaisessa laajuudessa. Asunnon kerrostaso-ovi on puurakenteinen maalattu sisäovellinen umpiovi. Huoneiston sisäiset väliovet ovat tehdasmaalattuja valkoisia laakaovia suunnitelmien mukaisesti. Löylyhuoneessa on kokolasiovi puisella nuppivetimellä. Parvekkeen ovi on lasiaukollinen tehdasvalmisteinen ovi, ulkopuoli kuten ikkunoissa. Rakennuksen pääsisäänkäynnissä on metallirunkoinen, ikkunallinen ovi. Asuntojen lattiamateriaalit toteutetaan arkkitehtisuunnitelmien mukaisesti. Kylpyhuoneiden lattiat viemäröidään, pintaan muotoillaan lattiakaadot ja kosteus- tai vesieristyskäsittely asennetaan rakennusmääräysten mukaisesti. 3(7)

4 HUONEISTOJEN PINTAKÄSITTELYT JA VARUSTEET Olohuone Lattia: Tammiparketti, jalkalistat sävytettyä mäntyä Ikkunaseinät valkoiseksi maalattuja, muissa seinissä valkoinen maalaus tai paperitapetti Ruiskutasoite Keittiö Lattia: Tammiparketti, jalkalistat sävytettyä mäntyä. Maalaus valkoinen, kalustevälissä laatoitus Ruiskutasoite, koteloinneissa ja alaslasketuissa katoissa tasoitus ja maalaus. Kalusteiden yhteydessä koteloinnit tehdään mahdollisesti kalustelevyllä. Tehdasvalmisteisia vakiokalusteita piirustusten mukaan. Ovet ovat maalattua sileää mdf-levyä (matta), työtasot taivereunaista laminaattia, työtasoon upotettu 1- tai 1 1/2-altainen rst-allas. Mikroaaltouunille on paikkavaraus. Kodinkoneet:Keraaminen lattialiesi, IV-järjestelmän mukainen liesikupu, astianpesukone sekä jääpakastinkaappi. Asunnoissa numero 6, 12 ja 18 (88 m2) on kaksi kylmäkalustetta. Mikroaaltouunille on paikkavaraus. Kodinkoneiden väri valkoinen. Makuuhuone Lattia: Kylpyhuone Lattia: Varusteet: Tammiparketti, jalkalistat sävytettyä mäntyä. Ikkunaseinät valkoiseksi maalattuja, muissa seinissä valkoinen maalaus tai paperitapetti Ruiskutasoite, koteloinneissa tasoitus ja maalaus Vakiovalmisteisia kalustepiirustusten mukaan, ovet valkoista maalattua mdf-levyä (matta). Vesieristys ja laatoitus Vesieristys ja laatoitus Panelointi, vähäoksainen kuusi Vakiovalmisteisia kalustepiirustusten mukaan, ovet valkoista maalattua mdf-levyä (matta). Allaskaappi, peilikaappi, pyyhekoukusto, wc-istuin, wc-paperiteline ja suihkuverhokisko. Paikkavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Sauna Lattia: Vesieristys ja laatoitus, jalkalista lattialaattaa Panelointi, vähäoksainen kuusi Panelointi, vähäoksainen kuusi Lauteet: Runko puuta, laudetasot, askelmat ja kaiteet lämpökäsiteltyä kuusta. Varusteet: Sähkökiuas 4(7)

5 Erillinen wc Lattia: Varusteet: Laattalattia, jalkalista laattaa Maalaus valkoinen, osittainen laatoitus altaan taustalla suunnitelmien mukaan Tasoitus ja maalaus Vakiovalmisteisia kalustepiirustusten mukaan, ovet valkoista maalattua mdf-levyä (matta). Allaskaappi, peili, pyyhekoukusto, wc-istuin ja wc-paperiteline. Eteinen Lattia: Tammiparketti, jalkalistat sävytettyä mäntyä Maalaus valkoinen Ruiskutasoite, alaslasketuissa katoissa tasoitus ja maalaus. kalusteet: Vakiovalmisteisia kalustepiirustusten mukaan, ovet valkoista maalattua mdf-levyä (matta). Siivouskomeron sisällä lukittava lokero. Vaatehuone Lattia: Tammiparketti, jalkalistat sävytettyä mäntyä Maalaus valkoinen Ruiskutasoite, alaslasketuissa katoissa tasoitus ja maalaus. Hyllyköt ja vaatetangot kalustepiirustusten mukaan Parveke Varusteet: Sähköpistorasia, tuuletusteline, valaisin Yleistä Asunnot varustetaan verkkovirtaan kytketyillä palovaroittimilla määräysten mukaisesti. Asuinhuoneiden ikkunaseinät ja erilliset ikkunat varustetaan lipallisella verhokiskolla liukuineen. Verhokiskon pituus erillisessä ikkunassa on ikkunan leveys mm. Sisäänkäynnin yhteyteen asennetaan porttipuhelinjärjestelmä puheyhteydellä, asunnot varustetaan ovipuhelimella, järjestelmä kuvaton. Asuntoihin asennettavat tapetit, laatat, parketit, kalusteovet, vetimet ja työpöytätasot valitaan Lemminkäinen Talo Oy:n Turun myyntipisteen valikoimista. TALOTEKNIIKKA JA LIITTYMISET Vesi ja viemäri Rakennus liitetään Raision kaupungin vesijohto-, sadevesi- ja jätevesiverkostoihin. Kylmän ja lämpimän veden mittaus asuntokohtaisesti mekaanisesti luettavin mittarein. Asuntojen vesipisteiden sekoittajat ovat yksiotesekoittajia, suihkusekoittimissa termostaatti. Käsienpesualtaat ja wc-istuimet ovat valkoisia. Lämpö ja vesi Rakennus liitetään kaukolämpöverkkoon. Asuinhuoneissa on vesikiertoinen patterilämmitys, jonka mittaus kiinteistökohtaisesti. Saunojen, kylpyhuoneiden ja erilliswc:iden lattioiden sähköisen mukavuuslattialämmityksen mittaus asunnon sähköön. Ulkoseinillä olevissa pesuhuoneissa sähköinen lattialämmitys, jonka mittaus kiinteistökohtaisesti. 5(7)

6 Ilmanvaihto Asunnoissa on huoneistokohtainen lämmön talteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmalaite. Laite sijoitetaan asunnon kylpyhuoneeseen, säädin on liesikuvussa. Sähkön mittaus kiinteistön sähköstä. Sähkö Asuntoihin asennetaan sähkö-, antenni- ja atk-pistokkeet erikoissuunnitelmien mukaan. Eteis- ja kosteidentilojen alaslaskettuihin kattopintoihin asennetaan upotettavat valaisimet sähkösuunnitelmien mukaan. Porrashuoneen ulko-ovessa on sähkölukko. Autopaikat varustetaan lämmityspistorasialla sähkösuunnitelmien mukaisessa laajuudessa. TV, Puhelin ja tietoliikenne Yhtiöön tuodaan kuitukaapeli talojakamoon ja asunnot varustetaan nopean ATKtietoliikenneyhteyden mahdollistavalla yleiskaapelointijärjestelmällä. Verkko tehdään kuparikaapelilla. Yhtiöön tuodaan kuitukaapeli, jonka kautta asuntoihin jaetaan kaapelitelevisioverkko. Lankapuhelimille ei enää uusiin taloihin saa liittymiä. Hissi Rakennus varustetaan erikoissuunnitelmien mukaisella hissillä, jossa on automaattiovet, joiden vapaa kulkuaukko on 900 mm. Energialuokka Rakennuksen energialukutavoitteena on C. YHTEISTILAT JA ULKOALUEET MUUTOSTYÖT Ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset irtainvarastot ja tekniset tilat ja väestönsuoja sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Rauhan aikana väestönsuoja toimii irtaimistovarastona. Ajotiet, autopaikoitusalue ja pääoville johtavat reitit asfaltoidaan. Muut pihatiet ovat sorapintaisia ja leikkialue hiekkapintainen. Ulkoalueiden leikki- ja oleskelukalusteet, kuivatus- ja tomutustelineet, lipputanko ja jäteastiat sekä istutettavat kasvit ja nurmialueet toteutetaan pihasuunnitelman mukaan. Myöhemmin rakennettava leikki- ja oleskelualue sijoitetaan tontin viereiselle AH-3 alueelle, joka toimii korttelin yhteisenä leikki- ja oleskelualueena. Ostaja voi suunnittelu- ja rakentamisaikataulun sallimissa puitteissa esittää ostamaansa huoneistoon kohdistuvia edellä kuvatusta suunnittelusisällöstä poikkeavia muutostoivomuksia. Rakentaja antaa ostajalle toteutettavissa olevista muutoksista kirjallisen, hinnat sisältävän tarjouksen. Lisä- ja muutostyötilaukset tulee tehdä lisäja muutostyöaikataulussa ilmoitettuun päivämäärään mennessä, muussa tapauksessa asunnot rakennetaan suunnitelmien mukaisesti. 6(7)

7 HUOMAUTUS Rakennuttajalla on oikeus perustellusta syystä vaihtaa rakenteita ja materiaaleja toisiin samanarvoisiin sekä soveltaa tarvittaessa arkkitehdin mittoja. Hormien, kotelointien ja alaslaskettujen kattojen paikat sekä koot saattavat muuttua LVIS-tekniikasta johtuen. Kiintokalusteiden mitoitukset saattavat poiketa myyntipohjista tuotannollisista syistä. Ostajan tulee tutustua huolellisesti myyntiasiakirjoihin sekä vahvistettuihin suunnitelmiin kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä. Esitteiden perspektiivikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta, eivätkä kuvaa kohteen yksityiskohtaista toteutustapaa Lisätietoa rakennustavasta ja kohteen ratkaisujen yksityiskohdista on saatavissa toimistostamme. Lemminkäinen Talo Oy Rauhankatu 11 A, Turku p MUUTOKSET, LISÄYKSET JA TÄSMENNYKSET Rakennustapaselostuksen etusivun päiväyksen jälkeen tapahtuneet muutokset, lisäykset ja täsmennykset Muutos pvm. Muutoksen / lisäyksen / täsmennyksen laatu 7(7)

Kaava Alueella on voimassa 13.4.2010 vahvistettu asemakaava, kaavamääräys AO

Kaava Alueella on voimassa 13.4.2010 vahvistettu asemakaava, kaavamääräys AO Rakennustapaseloste Kaava Alueella on voimassa 13.4.2010 vahvistettu asemakaava, kaavamääräys AO Tontti Omakotitalo rakennetaan Mikkelin tupalan kaupungiosaan osaan, kortteliin 17, tontille nro 3, (17-17-3).

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS 3.1.2014 AS OY TURUN MARTIN HELMI 1(8) KH

RAKENNUSTAPASELOSTUS 3.1.2014 AS OY TURUN MARTIN HELMI 1(8) KH AS OY TURUN MARTIN HELMI 1(8) KH YLEISTÄ Rakennuskohde sijaitsee Turun keskustan tuntumassa Martin kaupunginosassa Tervahovinkadun varrella. Aurajoki sijaitsee korttelin matkan etäisyydellä rakennuksen

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS

RAKENNUSTAPASELOSTUS RAKENNUSTAPASELOSTUS YLEISTÄ Asunto Oy Kuopion Antikkalantähti on RS-rahotteinen asuintaloyhtiö, joka koostuu 2-kerroksisista rivitaloasunnoista ja luhtitaloasunnoista. Taloyhtiössä on 27 asuntoa. B-rakennuksen

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS 22.10.2014

RAKENNUSTAPASELOSTUS 22.10.2014 RAKENNUSTAPASELOSTUS 22.10.2014 Asunto Oy Nuottaniemen PihaEspoo YLEISTÄ Yhtiön nimi: Asunto Oy Nuottanimen Piha Espoo Osoite: Etuniementie 3B, 02230 Espoo Kaupunginosa, kortteli ja tontti: 49-23146-11

Lisätiedot

12.10.2011. RAKENTEET Kantavat rakenteet Kellarin alapohja sekä väestönsuojan alapohja ovat maanvaraisia betonilaattoja.

12.10.2011. RAKENTEET Kantavat rakenteet Kellarin alapohja sekä väestönsuojan alapohja ovat maanvaraisia betonilaattoja. 12.10.2011 RAKENNUSTAPASELOSTUS ASUNTO OY HYVINKÄÄN ASEMANKULMA YLEISTÄ Yhtiön nimi: Asunto Oy Hyvinkään Asemankulma Osoite: Ahjonkatu 1 A, 05800 Hyvinkää Kaupunginosa, kortteli ja tontti: Parantola 2

Lisätiedot

ASUNTO OY LAUTTASAAREN METALLI, HELSINKI Rakennustapaseloste, 22.8.2013

ASUNTO OY LAUTTASAAREN METALLI, HELSINKI Rakennustapaseloste, 22.8.2013 ASUNTO OY LAUTTASAAREN METALLI, HELSINKI Rakennustapaseloste, 22.8.2013 Rakennustapaselosteessa on esitetty yhtiön ja rakennuksen tiedot sekä materiaalit. Asuntojen sisustuskonseptit: Helsinki, Milano

Lisätiedot

Rantaudu Lohjan Laituriin

Rantaudu Lohjan Laituriin Rantaudu Lohjan Laituriin Asunto Oy Lohjan LAITURI Rantaudu Lohjan Laituriin Asunto Oy Lohjan Laituri rakennetaan aktiiviseen ja mukavaan Lohjan kaupunkiin. Lohjanjärven läheisyyteen kohoava asuin- ja

Lisätiedot

as oy amiraali as oy kommodori

as oy amiraali as oy kommodori ennakkomarkkinointi Asunto-Osakeyhtiöt porin riihikedon alueella as oy amiraali as oy kommodori Taiteilijan näkemys Taiteilijan näkemys Asu. Elä. Harrasta. Osallistu. RIIHIKETO on Sinua varten. 01 Asu.

Lisätiedot

Asunto Oy Vihdin Nummelan Marleena

Asunto Oy Vihdin Nummelan Marleena LÖYDÄT LIÄÄ TIOA AUNTO OY VIHDIN NUMMELAN MARLEENATA OOITTEETA AUNNOT.FI/MARLEENA Asunto Oy Vihdin Nummelan Marleena Poimi pikkukaupunkiidyllin parhaat puolet! Vihdintie 1, 03100 Nummela Lemminkäinen Talo

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS

RAKENNUSTAPASELOSTUS RAKENNUSTAPASELOSTUS YLEISTÄ Asunto Oy Saariston Bulevardi on RS-rahoitteinen asuintaloyhtiö, joka koostuu luhtitaloasunnoista. Taloyhtiössä on 30 asuntoa. Rakennuksessa on huoneistokohtaiset ulkovarastotilat.

Lisätiedot

SKANSKA TALONRAKENNUS OY RAKENNUSTAPASELOSTUS 1(5) 20.12.2010 KOY VANTAAN HORSMAKUJA 2 / SENIORIASUMISOIKEUS OY

SKANSKA TALONRAKENNUS OY RAKENNUSTAPASELOSTUS 1(5) 20.12.2010 KOY VANTAAN HORSMAKUJA 2 / SENIORIASUMISOIKEUS OY SKNSK TLONRKENNUS OY RKENNUSTPSELOSTUS 1(5) KOY VNTN HORSMKUJ 2 / SENIORISUMISOIKEUS OY Kaup.osa: 61 Tikkurila Kortteli/tontti: 61141/ 1 ja 2 Osoite: Horsmakuja 2, 01300Vantaa Yleistä Yhtiö muodostuu kahdesta

Lisätiedot

Asunto Oy Lohjan Hietamäki. ennakkomarkkinointiesite Hietakuja 1-3, 08100 LOHJA. koti luonnon lähellä

Asunto Oy Lohjan Hietamäki. ennakkomarkkinointiesite Hietakuja 1-3, 08100 LOHJA. koti luonnon lähellä Asunto Oy ohjan Hietamäki ennakkomarkkinointiesite Hietakuja 1-3, 08100 JA koti luonnon lähellä makeaa elämää lohjan hietamäessä 2 aikki asuntopohjat, tiedot ja hinnat: asunnot.fi tervetuoa OhjAe! asunto

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS 12.03.2014 rev A ARKKITEHTITOIMISTO AVARC OY

RAKENNUSTAPASELOSTUS 12.03.2014 rev A ARKKITEHTITOIMISTO AVARC OY RAKENNUSTAPASELOSTUS 12.03.2014 rev A ARKKITEHTITOIMISTO AVARC OY ASUNTO OY KAARTIN UNIONI, HELSINKI Rakennustapaselostuksessa on esitetty yhtiön ja rakennuksen tiedot ja materiaalit. Sisustuskonsepteista

Lisätiedot

Turun Pionipolku vuokra-asuntoja. Perennakatu 22 20320 Turku

Turun Pionipolku vuokra-asuntoja. Perennakatu 22 20320 Turku Turun Pionipolku vuokra-asuntoja Perennakatu 22 20320 Turku 1 Leppoisaa asumista Liljalaakson pientaloalueella Länsinummen kauniiseen pientalomaisemaan vuoden 2014 helmikuussa valmistuva Pionipolku on

Lisätiedot

ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO KESKUSTAKOTEJA KAUPUNKIPUISTOSSA

ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO KESKUSTAKOTEJA KAUPUNKIPUISTOSSA ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO KESKUSTAKOTEJA KAUPUNKIPUISTOSSA NYKYAIKAISTA ASUMISTA HISTORIALLISESSA PUISTOMAISEMASSA Asunto Oy Hämeenlinnan Velhossa lyövät nykyaika ja historia

Lisätiedot

ASUNTO OY. KURIKAN TÄHTITORNI Hissillinen kerrostalo Kurikan keskustassa, Keskuspuistikko 10, 61300 Kurikka

ASUNTO OY. KURIKAN TÄHTITORNI Hissillinen kerrostalo Kurikan keskustassa, Keskuspuistikko 10, 61300 Kurikka ASUNTO OY KURIKAN TÄHTITORNI Hissillinen kerrostalo Kurikan keskustassa, Keskuspuistikko 10, 61300 Kurikka Myyntiesite 26.4.2013 Mukavaa ja vaivatonta asumista Kurikan keskustan hissitalossa Rakennamme

Lisätiedot

AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA

AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA www.aw-rakennus.fi AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA NÄKYMÄ HIIDENMAANKADULTA ARKKITEHTITOIMISTO TAPIO GRÖNLUND OY AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA Kohteessa on 13 kpl asuntoja asuntokoko 4 5 h + kt + s + var

Lisätiedot

Hanki oma koti Panimonpihasta

Hanki oma koti Panimonpihasta Hanki oma koti Panimonpihasta Mallaskatu 12 20760 Kaarina 1 Luonnonläheistä viihtymistä Panimonpihassa Kaarinan Piispanristin metsäisiin maisemiin kohoaa viihtyisä Panimonpiha. Kahdeksassa kerroksessa

Lisätiedot

TA.fi. TA-Asumisoikeus Oy KULOVALKEANKUJA 4 TUOMARILA ESPOO

TA.fi. TA-Asumisoikeus Oy KULOVALKEANKUJA 4 TUOMARILA ESPOO TA.fi TA-Asumisoikeus Oy KULOVALKEANKUJA 4 TUOMARILA ESPOO TA-Asumisoikeus Oy / Kulovalkeankuja 4 Rakennustapaseloste 22.2.2009 Yhtiön nimi: As Oy Espoon Jatulinlinna Katuosoite: Kulovalkeankuja 4, 02760

Lisätiedot

kantakaupungin kupeessa

kantakaupungin kupeessa LÖYÄT LIÄÄ TIOA AUNTO OY AUONPAAEN MERITUULETA OOITTEETA AUNNOT.FI/MERITUULI Asunto Oy aukonpaaden Merituuli, elsinki Merinäköalaa kantakaupungin kupeessa AUONPAAENRANTA 14, 00180 ELINI Lemminkäinen Talo

Lisätiedot

Omakylä Espoo Saunalahti. Asunto Oy Espoon Salajalava I. Alustava Rakennustapaselostus

Omakylä Espoo Saunalahti. Asunto Oy Espoon Salajalava I. Alustava Rakennustapaselostus Sivu 1 / 7 Omakylä Espoo Saunalahti Asunto Oy Espoon Salajalava I Alustava Rakennustapaselostus 2.4.2013 Sivu 2 / 7 YLEISTÄ KOHTEESTA Yleistä Asunto Oy Espoon Salajalava I (myöhemmin yhtiö) koostuu kahdeksasta

Lisätiedot

Pellon laidalla, palveluiden keskellä

Pellon laidalla, palveluiden keskellä ENNAKKOMARKKINOINNISSA As Oy Ketolanpelto Pellon laidalla, palveluiden keskellä Ketolanpellossa on hyvä asua Yleistä Asunto Oy Ketolanpelto (I ja II) on kahden kerrostaloyhtiön muodostama kokonaisuus Ruskon

Lisätiedot

As Oy Meriluodon Helmi. - Elämää. Omilla ehdoillasi.

As Oy Meriluodon Helmi. - Elämää. Omilla ehdoillasi. As Oy Meriluodon Helmi - Elämää. Omilla ehdoillasi. 15.07.2015 Asemapiirustus ja sijainti Meriluodon Helmi valloittaa varaa uusi kotisi! Meriluodon Helmi tarjoaa monipuolisen valikoiman kaupunkikoteja,

Lisätiedot

As Oy Turun Fregatti

As Oy Turun Fregatti Yhdessä Huomiseen Pala turkulaista kulttuurimaisemaa P TYYLIÄ, TURVAA & TUNNELMAA Kotosalla Ainutlaatuinen vaihtoehto ikäihmisten asumiselle Kotosalla on YH Länsi Oy:n ja Kotosalla Säätiön yhdessä kehittämä

Lisätiedot

3D-visualisointi voi poiketa valmiista kohteesta. SATO VuokraKoti. Tampere, Vuores Kokinpellonrinne 2, 33870 Tampere.

3D-visualisointi voi poiketa valmiista kohteesta. SATO VuokraKoti. Tampere, Vuores Kokinpellonrinne 2, 33870 Tampere. 3D-visualisointi voi poiketa valmiista kohteesta. SATO VuokraKoti Tampere, Vuores Kokinpellonrinne 2, 33870 Tampere koti kuten haluat Sujuvaa arkea ja viihtyisää vuokra-asumista luonnon kainalossa Vuoreksessa

Lisätiedot

Julius Jääskeläinen 30.1.2015 1 (5)

Julius Jääskeläinen 30.1.2015 1 (5) Rakennustapaselostus Julius Jääskeläinen 30.1.2015 1 (5) VAV Asunnot Oy / Lipputie 14 Vantaa / Kivistö / Kortteli 23171 / Tontti 2 RAKENNUSTAPASELOSTUS YLEISTÄ VAV Asunnot Oy / Lipputie 14 on yhden viisikerroksisen,

Lisätiedot

Takojankuja 4 ja 6 Ahjo, Kerava. TA-Yhtymä Oy

Takojankuja 4 ja 6 Ahjo, Kerava. TA-Yhtymä Oy Takojauja 4 ja 6 Ahjo, Kerava TA-Yhtymä Oy AEMAPIIRRO Takojauja 4 ja 6, 04220 KERAVA TAKOJANKUJA 4 TAKOJANKUJA 6 HUONEITOT 1H++ 2H++ 3H++ 4H+K+ Takojauja 4 ja 6, 04220 KERAVA hissi hissi A6 A12 A18 64.5

Lisätiedot

KILTAKARTANO S-Asunnot Oy

KILTAKARTANO S-Asunnot Oy KILTAKARTANO S-Asunnot Oy Rakennustapaselostus Arkkitehtiryhmä A6 Oy 08.04.2010 RAKENNUSTAPASELOSTUS YLEISTÄ Kohde sijaitsee Espoon keskuksessa Kiltakallion kaupunginosassa Valakujan ja Kiltaraitin välissä

Lisätiedot

AS OY HELSINGIN KAPTEENINRANTA

AS OY HELSINGIN KAPTEENINRANTA AS OY HELSINGIN KAPTEENINRANTA Saukonpaadenranta 4, 00180 Helsinki VALMISTUNUT 2012 www.suomenvuokrakodit.fi AS OY HELSINGIN KAPTEENINRANTA SIJAINTI Salmisaaren liikuntakeskus Kauppakeskus Ruoholahti As

Lisätiedot

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA ESPOO SAUNALAHTI ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 6 JM-Valinta sivu 18 Asunnon pintamateriaalit

Lisätiedot