ASUNTO OY TURUN SATAMAN TÄHTI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ASUNTO OY TURUN SATAMAN TÄHTI"

Transkriptio

1 ASUNTO OY TURUN SATAMAN TÄHTI 1(7)

2 Rakennustapaselostuksen päiväyksen jälkeen siihen mahdollisesti tulevat muutokset, lisäykset ja täsmennykset merkitään viimeiselle sivulle. YLEISTÄ Rakennuskohde sijaitsee Turun sataman ja Aurajoen suun välittömässä läheisyydessä, Telakkarannan alueella. Toteutettava kohde on As Oy Turun Sataman Tähti. Sataman Tähti on seitsemänkerroksinen kerrostalo, jossa on 35 asuntoa. Kellarikerrokseen sijoitetaan pääosin kaikki tekniset-, varasto- ja yhteistilat. Rakennuksessa on hissi. Parvekkeet sijoittuvat pääosin rakennuksen joen puolelle. Kohteesta on noin 3 kilometriä kauppatorille ja keskustan palveluiden äärelle. Talon pääsisäänkäynnin edessä talon alla, talon ja vanhan telakan sulkualtaan välissä sijaitsee kaupungin katualue, jonka käyttö pääasiassa kevyen liikenteen väylänä sekä pelastus- ja huoltoliikenteelle. Pihajärjestelyistä, parkkihallista, ajoyhteyksistä, jätehuollosta, ym. yhtiö tekee naapuriyhtiöiden kanssa rasitesopimukset. As Oy Turun Sataman Tähti on ensimmäinen Telakkarannan rakennuksistamme. Toinen, As Oy Turun Sataman Loiste, toteutetaan myöhemmin As Oy Sataman Tähden viereen, kaupungin puolelle. Kaava Alueella on lainvoimainen asemakaava. Tietoja alueen ja ympäristön kaavoituksesta ja rakentamisesta saa Turun kaupungin ympäristö- ja asemakaavavirastolta, puhelinnumerosta , tai Turun kaupungin internetsivulta (Kaupunkisuunnittelu ja ympäristö, Kaavoitus). Tontti Yhtiö rakennetaan Turun kaupunginosaan V, kortteliin 47, tontille nro 2. Osoite Autopaikat Jätehuolto Erik Pommerilaisen ranta 16 B, Turku Autopaikkoja on taloyhtiön kellarikerrokseen sijoittuvassa autohallissa. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Jätteiden keräyssäiliöt sijaitsevat katutasossa autohallin oviaukon välittömässä läheisyydessä. Pääurakoitsija Lemminkäinen Talo Oy Rauhankatu 11 A, Turku p Suunnittelu Arkkitehtisuunnittelu: Arosuo Arkkitehdit Oy Rakennesuunnittelu: Suunnittelulinja Finland Oy LVI-suunnittelu: European BD Oy Sähkösuunnittelu: European BD Oy Geosuunnittelu: Ramboll Finland Oy 2(7)

3 RAKENTEET Perustukset ja alapohja Rakennus perustetaan teräsbetonianturoiden varaan pohjatutkijan ohjeiden ja rakennesuunnitelmien mukaan. Rakennuksen alapohjat ovat paikalla valettua teräsbetonia. Välipohja Välipohja on osin paikalla valettua teräsbetonia, osin elementtejä. Yläpohja ja vesikatto Yläpohja on paikalla valettua teräsbetonia, lämmöneristeenä puhallus-/levyvilla. Vesikatto on puurakenteinen lapekatto, katemateriaalina tumma bitumikermi. Ulkoseinät Parvekkeet Väliseinät Hormit Ikkunat Ovet Lattiat Ulkoseinät ovat betonielementtirakenteisia, julkisivupintana pääosin vaalea, poltettu, paikalla muurattu tiili. Parvekelaatat ovat teräsbetonia, kaiteet metallirakenteisia, kaikkiin parvekkeisiin asennetaan osin avattavat parvekelasit. Parveke on lasituksesta huolimatta vapaasti tuulettuva, ulkoilman sääolosuhteille altis ulkotila. Rakennusten huoneistojen väliset seinät ovat teräsbetonia. Kaikkien asuntojen sisäiset kevyet väliseinät ovat teräsrankaisia kipsilevyseiniä. Asuntojen keskelle sijoittuvat kantavat rakenteet ovat seinien sisäisiä pilareita ja palkkeja. Laatoitettaviin pintoihin asennetaan kosteus- tai vesieristyskäsittely rakennusmääräysten mukaisesti. Sauna- ja pesutiloja rajaavissa väliseinissä on mineraalivilla arkkitehtisuunnitelmien osoittamassa laajuudessa. Lvis-hormit ovat betonirakenteisia elementtihormeja. Asuntojen ikkunat ovat osin kolmilasisia, sisään aukeavia/osin kiinteitä, vakiorakenteisia, tehdasmaalattuja MSE-tyyppisiä puuikkunoita, ulkopuite polttomaalattua alumiinia. Ikkunat varustetaan turvalaseilla rakentamismääräysten mukaisessa laajuudessa. Asuntojen ulko-ovet ovat tehdasvalmisteisia vakio-ovia ja huoneistojen sisäiset väliovet ovat tehdasmaalattuja valkoisia laakaovia suunnitelmien mukaisesti. Löylyhuoneessa on kokolasiovi puisella vetimellä. Parvekkeen ovi on lasiaukollinen tehdasvalmisteinen ovi, joka varustetaan turvalasilla rakentamismääräysten mukaisessa laajuudessa. Asuntojen lattiamateriaalit toteutetaan arkkitehtisuunnitelmien mukaisesti. Kylpyhuoneiden lattiat viemäröidään, pintaan muotoillaan lattiakaadot ja kosteus- tai vesieristyskäsittely rakennusmääräysten mukaisesti. 3(7)

4 HUONEISTOJEN PINTAKÄSITTELYT JA VARUSTEET Eteinen ja aula Lattia: Lautaparketti, jalkalistat sävytettyä lakattua mäntyä. Maalaus, valkoinen Ruiskutasoite, koteloinneissa ja alaslasketuissa katoissa tasoitus ja maalaus. Vakiovalmisteisia kalustepiirustusten mukaan; naulakkoryhmissä muunneltava säilytysjärjestelmä ja liukuovet kirkkaalla peilillä, matta-alumiinikehyksellä, ovet muissa komeroissa valkoista maalattua mdf-levyä (matta). Olohuone Lattia: Lautaparketti, jalkalistat sävytettyä lakattua mäntyä. Maalaus, valkoinen, yksi seinä tehosteseinänä (maalaus tai tapetti) Ruiskutasoite Keittiö: Lattia: Lautaparketti, jalkalistat sävytettyä lakattua mäntyä. Maalaus, kalustevälissä laatoitus tai maalattu lasi Ruiskutasoite, koteloinneissa ja alaslasketuissa katoissa tasoitus ja maalaus. Kalusteiden yhteydessä koteloinnit tehdään mahdollisesti kalustelevyllä. Krs:t 2 ja 3 Vakiovalmisteisia kalustepiirustusten mukaan; ovet valkoista maalattua mdflevyä (kiiltävä), työtasot laminaattia, allas tasoon upotettu hanasiivellinen yksialtainen rst-allas Kodinkoneet: Keraaminen lattialiesi, iv-järjestelmän mukainen liesikupu, kalustepeitteinen astianpesukone, mikroaaltouuni sekä jää-pakastinkaappi. Kodinkoneet ovat valkoisia tai rst-värisiä. Krs:t 4-7 Vakiovalmisteisia kalustepiirustusten mukaan; ovet valkoista maalattua mdflevyä (kiiltävä), työtasot kiveä tai komposiittia, allas huullettu yksialtainen rstallas. Kodinkoneet: Induktiotaso ja kalusteuuni, iv-järjestelmän mukainen liesikupu, kalustepeitteinen astianpesukone, mikroaaltouuni sekä kaksioissa jää-pakastinkaappi, kolmioissa lisäksi paikkavaraus toiselle kylmäkalusteelle, suuremmissa asunnoissa jääkaappi sekä pakastin. Kodinkoneet ovat valkoisia tai rst-värisiä. Makuuhuone Lattia: Vaatehuone Lattia: Kylpyhuone Lattia: Varusteet: Lautaparketti, jalkalistat sävytettyä lakattua mäntyä. Seinät maalattuja, yksi seinä tehosteseinänä (maalaus tai tapetti) Ruiskutasoite, koteloinneissa tasoitus ja maalaus. Vakiovalmisteisia kalustepiirustusten mukaan; liukuovet (kaksiot: maalattu valkoinen levy/valkoinen kehys; 3h tai suuremmat: maalattu valkoinen lasi/valkoinen kehys), liukuovellisissa komeroissa muunneltava säilytysjärjestelmä, saranaovet valkoista maalattua mdf-levyä Lemminkäinen Talo Oy Turku valikoiman mukaisesti. Lautaparketti, jalkalistat sävytettyä lakattua mäntyä. Maalaus, valkoinen Ruiskutasoite, alaslasketuissa katoissa tasoitus ja maalaus. Hyllyköt ja vaatetangot kalustepiirustusten mukaan. Vesieristys ja laatoitus Vesieristys ja laatoitus Vaaleaksi käsitelty kuusipaneeli Vakiovalmisteisia kalustepiirustusten mukaan. Ovet valkoista maalattua mdflevyä (matta), allaskaluste, pyykkikaappi sekä tila ja liitäntämahdollisuus pesukoneelle ja kuivausrummulle. Peili tai peilikaappi, pesuallas, pyyhekoukusto, wc-istuin (1-2h), seinä-wc (3h ja isommat), wc-paperiteline, kääntyvä suihkuseinä 4(7)

5 Sauna Lattia: Vesieristys ja laatoitus, jalkalista lattialaattaa. Panelointi, tervaleppä, myös saunan oven listat ja karmit. Panelointi, tervaleppä Lauteet: Runko puuta, laudetasot, askelmat ja kaiteet tervaleppää Varusteet: Sähkökiuas, lattiassa ns. kuivakaivo. Erillinen wc Lattia: Varusteet: Laatoitus Laatoitus Tasoitus ja maalaus Vakiovalmisteisia kalustepiirustusten mukaan. Ovet maalattua mdf-levyä (matta) Lemminkäinen Talo Turun valikoiman mukaan, allaskaluste. Valaisinpeili, pyyhekoukusto, wc-istuin (1-2h), seinä-wc (3h ja isommat) ja wc-paperiteline. Kodinhoitohuone, erillinen Lattia: Vesieristys ja laatoitus Maalaus, valkoinen, kalustevälissä laatoitus Tasoitus ja maalaus Vakiovalmisteisia kalustepiirustusten mukaan. Ovet maalattua mdf-levyä (matta) Lemminkäinen Talo Oy Turun valikoiman mukaan. Työtaso taivereunaista laminaattia, jossa tasoon upotettu rst-allas. tila ja liitäntämahdollisuus pesukoneelle ja kuivausrummulle. Parveke Varusteet: Led-valaisimet, sähköpistorasia, tuuletusteline. Yleistä Asunnot varustetaan verkkovirtaan kytketyillä palovaroittimilla. Asuinhuoneisiin asennetaan verhokiskot sopimuksen mukaisesti. Sisäänkäynnin yhteyteen asennetaan porttipuhelinjärjestelmä kuvayhteydellä ja asunnot varustetaan ovipuhelimella. Asuntoihin asennettavat parketit, tapetit, laatat, kalusteovet ja tasot sekä keittiön välitilalasi valitaan Lemminkäinen Talo Oy:n Turun asuntomyynnin valikoimista. Parketti on valittavissa kolmesta vaihtoehtoisesta sävystä. 5(7)

6 TALOTEKNIIKKA JA LIITTYMISET Vesi ja viemäri Rakennus liitetään Turun kaupungin vesijohto-, sadevesi- ja jätevesiverkostoihin. Kylmän ja lämpimän veden mittaus asuntokohtaisesti. Lämpö ja vesi Rakennus liitetään Turku Energia Oy:n kaukolämpöverkkoon. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, jonka mittaus kiinteistökohtaisesti. Asunnoissa huoneistokohtaisesti säädettävä viilennysmahdollisuus. Ilmanvaihto Asunnoissa on huoneistokohtainen lämmön talteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmalaite, joka sijoitetaan kylpy- tai kodinhoitohuoneeseen arkkitehtisuunnitelmien mukaisesti. IVlaitteiston säätö on liesikuvussa. Sähkön mittaus kiinteistön sähköstä. Sähkö Rakennus liitetään Turku Energia Oy:n sähköverkkoon. Asuntoihin asennetaan sähkö-, antenni- ja atk-pistokkeet erikoissuunnitelmien mukaan. TV, puhelin ja tietoliikenne ULKOALUEET Yhtiöön tuodaan kuitukaapeli talojakamoon ja asunnot varustetaan nopean ATK- tietoliikenneyhteyden mahdollistavalla yleiskaapelointijärjestelmällä. Yhtiöön tuodaan kuitukaapeli, jonka kautta asuntoihin jaetaan kaapelitelevisioverkko. Lankapuhelimille ei enää uusiin taloihin saa liittymiä. Ajotiet sekä pääoville johtavat reitit kivetään/asfaltoidaan. Pihakannen leikki- ja oleskelualueet toteutetaan koko alueelle erillisen pihasuunnitelman mukaan. YHTIÖN HALLINTAAN KUULUVAT YHTEISTILAT Telakkarannan yhtiöiden (As Oy Turun Sataman Tähti, As Oy Turun Sataman Loiste, As Oy Turun Paarpuuri ja As Oy Turun Tyyrpuuri) kesken solmitun rasitesopimuksen mukaan autohallipaikan omistajilla on ajo-oikeus kellarikerroksen edellä mainittujen taloyhtiöiden yhteiskäytössä olevan autohallin läpi ja As Oy Turun Sataman Tähden pääsisäänkäynnin editse viereisille tonteille. Yhtiön omaan hallintaan kuuluvia yhteistiloja ovat väestönsuoja, irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastot. 6(7)

7 MUUTOSTYÖT HUOMAUTUS Ostaja voi suunnittelu- ja rakentamisaikataulun sallimissa puitteissa esittää ostamaansa huoneistoon kohdistuvia edellä kuvatusta suunnittelusisällöstä poikkeavia muutostoivomuksia. Rakentaja antaa ostajalle toteutettavissa olevista muutoksista kirjallisen tarjouksen. Lisä- ja muutostyötilaukset tulee tehdä lisä- ja muutostyöaikataulussa ilmoitettuun päivämäärään mennessä, muussa tapauksessa asunnot rakennetaan suunnitelmien mukaisesti. Rakennuttajalla on oikeus perustellusta syystä vaihtaa rakenteita ja materiaaleja toisiin vastaaviin sekä soveltaa tarvittaessa arkkitehdin mittoja. Hormien, kotelointien ja alaslaskettujen kattojen paikat ja koot saattavat muuttua LVIS-tekniikasta johtuen. Yksityiskohdissa valmis toteutus voi poiketa myyntiesitteen tiedoista. Ostajan tulee tutustua huolellisesti myyntiasiakirjoihin sekä vahvistettuihin suunnitelmiin kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä. MUUTOKSET, LISÄYKSET, TÄSMENNYKSET Rakennustapaselostuksen etusivun päiväyksen jälkeen tapahtuneet muutokset, lisäykset ja täsmennykset: muutos pvm. muutoksen / lisäyksen / täsmennyksen laatu Lisätietoa rakennustavasta ja kohteen ratkaisujen yksityiskohdista saa asuntomyynnistämme. Lemminkäinen Talo Oy Rauhankatu 11 A, Turku Puh: (7)

ASUNTO OY TURUN AHOMUSTIKKA ALUSTAVA

ASUNTO OY TURUN AHOMUSTIKKA ALUSTAVA ASUNTO OY TURUN 2 (7) Rakennustapaselostuksen päiväyksen jälkeen siihen mahdollisesti tulevat muutokset, lisäykset ja täsmennykset merkitään tämän selostuksen viimeiselle sivulle. YLEISTÄ Rakennuskohde

Lisätiedot

ASUNTO OY RAISION KERTUNPUISTO

ASUNTO OY RAISION KERTUNPUISTO ASUNTO OY RAISION KERTUNPUISTO 1(7) Rakennustapaselostuksen päiväyksen jälkeen siihen mahdollisesti tulevat muutokset, lisäykset ja täsmennykset merkitään tämän selostuksen viimeiselle sivulle. YLEISTÄ

Lisätiedot

Kaava Alueella on voimassa 13.4.2010 vahvistettu asemakaava, kaavamääräys AO

Kaava Alueella on voimassa 13.4.2010 vahvistettu asemakaava, kaavamääräys AO Rakennustapaseloste Kaava Alueella on voimassa 13.4.2010 vahvistettu asemakaava, kaavamääräys AO Tontti Omakotitalo rakennetaan Mikkelin tupalan kaupungiosaan osaan, kortteliin 17, tontille nro 3, (17-17-3).

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS 3.1.2014 AS OY TURUN MARTIN HELMI 1(8) KH

RAKENNUSTAPASELOSTUS 3.1.2014 AS OY TURUN MARTIN HELMI 1(8) KH AS OY TURUN MARTIN HELMI 1(8) KH YLEISTÄ Rakennuskohde sijaitsee Turun keskustan tuntumassa Martin kaupunginosassa Tervahovinkadun varrella. Aurajoki sijaitsee korttelin matkan etäisyydellä rakennuksen

Lisätiedot

Laiturikatu 14/Laurinkatu 28, 08100 Lohja

Laiturikatu 14/Laurinkatu 28, 08100 Lohja ENNAKKOMARKKINOINNISSA Laiturikatu 14/Laurinkatu 28, 08100 Lohja NAAPURIRAKENNUS 6. KERROSTA MYÖHEMMIN RAKENNETTAVA NAAPURIRAKENNUS 5-6. KERROSTA MYÖHEMMIN RAKENNETTAVA NAAPURIRAKENNUS 6. KERROSTA 2 2

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS

RAKENNUSTAPASELOSTUS RAKENNUSTAPASELOSTUS YLEISTÄ Asunto Oy Kuopion Antikkalantähti on RS-rahotteinen asuintaloyhtiö, joka koostuu 2-kerroksisista rivitaloasunnoista ja luhtitaloasunnoista. Taloyhtiössä on 27 asuntoa. B-rakennuksen

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS 22.10.2014

RAKENNUSTAPASELOSTUS 22.10.2014 RAKENNUSTAPASELOSTUS 22.10.2014 Asunto Oy Nuottaniemen PihaEspoo YLEISTÄ Yhtiön nimi: Asunto Oy Nuottanimen Piha Espoo Osoite: Etuniementie 3B, 02230 Espoo Kaupunginosa, kortteli ja tontti: 49-23146-11

Lisätiedot

SATO OmistusKoti. Turku, Kupittaanpuisto Asunto Oy Kupittaan Peippo. koti kuten haluat

SATO OmistusKoti. Turku, Kupittaanpuisto Asunto Oy Kupittaan Peippo. koti kuten haluat SATO OmistusKoti Turku, Kupittaanpuisto Asunto Oy Kupittaan Peippo koti kuten haluat Uusia kaupunkikoteja vehreässä Kupittaanpuistossa Uutuuttaan hohtavat ja kodikkaat SATO OmistusKodit uudessa kaupunkikorttelissa

Lisätiedot

Rantaudu Lohjan Laituriin

Rantaudu Lohjan Laituriin Rantaudu Lohjan Laituriin Asunto Oy Lohjan LAITURI Rantaudu Lohjan Laituriin Asunto Oy Lohjan Laituri rakennetaan aktiiviseen ja mukavaan Lohjan kaupunkiin. Lohjanjärven läheisyyteen kohoava asuin- ja

Lisätiedot

12.10.2011. RAKENTEET Kantavat rakenteet Kellarin alapohja sekä väestönsuojan alapohja ovat maanvaraisia betonilaattoja.

12.10.2011. RAKENTEET Kantavat rakenteet Kellarin alapohja sekä väestönsuojan alapohja ovat maanvaraisia betonilaattoja. 12.10.2011 RAKENNUSTAPASELOSTUS ASUNTO OY HYVINKÄÄN ASEMANKULMA YLEISTÄ Yhtiön nimi: Asunto Oy Hyvinkään Asemankulma Osoite: Ahjonkatu 1 A, 05800 Hyvinkää Kaupunginosa, kortteli ja tontti: Parantola 2

Lisätiedot

ASUNTO OY HELSINGIN DIORIITTI 30.8.2010 RAKENNUSTAPASELOSTE

ASUNTO OY HELSINGIN DIORIITTI 30.8.2010 RAKENNUSTAPASELOSTE Yhtiön nimi: Asunto Oy Helsingin Dioriitti Osoite: Ristiretkeläistenkatu 16, 00710 Helsinki Helsinki 36116/1 YLEISTÄ YHTIÖSTÄ Yhtiön omistaman tontin pinta-ala on 2919 m2 Yhtiön omistamalle tontille rakennetaan

Lisätiedot

Asunto Oy Hattulan Paroninpuisto. Parolantie 29 B, 13720 Parola. asu hyvin, elä hyvin

Asunto Oy Hattulan Paroninpuisto. Parolantie 29 B, 13720 Parola. asu hyvin, elä hyvin Asunto Oy Hattulan Paroninpuisto Parolantie 29 B, 13720 Parola asu hyvin, elä hyvin Arkkitehdin luonnos kohteesta. Toimiva koti sujuvaa ja viihtyisää arkea kaikki paikallaan paroninpuistossa Asunto Oy

Lisätiedot

Kalliotekninen suunnittelu: V-S Kalliotekniikka Oy / Kalliosuunnittelu Oy Rockplan Ltd

Kalliotekninen suunnittelu: V-S Kalliotekniikka Oy / Kalliosuunnittelu Oy Rockplan Ltd ALUSTAVA RAKENNUSTAPASELOSTUS, ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY TURUN MATHILDAN PUISTO RAKENTAMINEN JA MYYNTI Peab Oy Postikatu 2 20250 Turku Asuntomyynti: 040 7132 808 SUUNNITTELIJAT Arkkitehtisuunnittelu:

Lisätiedot

ASUNTO OY LAUTTASAAREN METALLI, HELSINKI Rakennustapaseloste, 22.8.2013

ASUNTO OY LAUTTASAAREN METALLI, HELSINKI Rakennustapaseloste, 22.8.2013 ASUNTO OY LAUTTASAAREN METALLI, HELSINKI Rakennustapaseloste, 22.8.2013 Rakennustapaselosteessa on esitetty yhtiön ja rakennuksen tiedot sekä materiaalit. Asuntojen sisustuskonseptit: Helsinki, Milano

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

ENNAKKOMARKKINOINNISSA ENNAKKOMARKKINOINNISSA Asunto Oy Lahden Launeenpuisto 2 Rakenteilla laadukkaita pienkerrostaloasuntoja Lahden Keijupuistoon. Hyvät yhteydet keskustaan ja rautatieasemalle. Koulu, päiväkoti sekä kaupat

Lisätiedot

Asunto Oy Vihdin Nummelan Marleena

Asunto Oy Vihdin Nummelan Marleena LÖYDÄT LIÄÄ TIOA AUNTO OY VIHDIN NUMMELAN MARLEENATA OOITTEETA AUNNOT.FI/MARLEENA Asunto Oy Vihdin Nummelan Marleena Poimi pikkukaupunkiidyllin parhaat puolet! Vihdintie 1, 03100 Nummela Lemminkäinen Talo

Lisätiedot

Ulkoseinät Julkisivut ovat pääosin rapattuja ja osin sw-rakenteisia julkisivukuvien mukaan.

Ulkoseinät Julkisivut ovat pääosin rapattuja ja osin sw-rakenteisia julkisivukuvien mukaan. Asuntoyhtiön yleistiedot: Sijainti Espoon Matinkylässä, Osoite 02230 ESPOO Kiinteistötunnus 49-23-301-3 Oma tontti 3295m2 Asemakaava on lainvoimainen, lisätietoja alueen kaavatilanteesta Espoon Kaupunki

Lisätiedot

Rakennus perustetaan rakennesuunnitelmien mukaisesti.

Rakennus perustetaan rakennesuunnitelmien mukaisesti. RAKENNUSTAPASELOSTUS Kohde: Helsingin Asumisoikeus Oy/ Ratasmylly Kaup.osa: Vartiokylä, Myllypuro Kortteli/tontti: 45568/ 14 Osoite: Mamsellimyllynkatu 26, Ratasmyllynraitti 1-3 00920 Helsinki A Yleistä

Lisätiedot

Lisäksi Asunto Oy Espoon Kisälli omistaa yhdessä Asunto Oy Espoon Kreivin kanssa murtoosin viereisen LPA-tontin.

Lisäksi Asunto Oy Espoon Kisälli omistaa yhdessä Asunto Oy Espoon Kreivin kanssa murtoosin viereisen LPA-tontin. 1 (7) Asunto Oy Espoon Kisälli omistaa 2300 / 4800 osaa Espoon kaupungin 21. kaupunginosan korttelissa 21033 tontista nro 3 (kiinteistötunnus 49-21-33-3) ja hallitsee hallinnanjakosopimuksen perusteella

Lisätiedot

kantakaupungin kupeessa

kantakaupungin kupeessa LÖYÄT LIÄÄ TIOA AUNTO OY AUONPAAEN MERITUULETA OOITTEETA AUNNOT.FI/MERITUULI Asunto Oy aukonpaaden Merituuli, elsinki Merinäköalaa kantakaupungin kupeessa AUONPAAENRANTA 14, 00180 ELINI Lemminkäinen Talo

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS

RAKENNUSTAPASELOSTUS RAKENNUSTAPASELOSTUS YLEISTÄ Asunto Oy Saariston Bulevardi on RS-rahoitteinen asuintaloyhtiö, joka koostuu luhtitaloasunnoista. Taloyhtiössä on 30 asuntoa. Rakennuksessa on huoneistokohtaiset ulkovarastotilat.

Lisätiedot

as oy amiraali as oy kommodori

as oy amiraali as oy kommodori ennakkomarkkinointi Asunto-Osakeyhtiöt porin riihikedon alueella as oy amiraali as oy kommodori Taiteilijan näkemys Taiteilijan näkemys Asu. Elä. Harrasta. Osallistu. RIIHIKETO on Sinua varten. 01 Asu.

Lisätiedot

Asemakaava on vahvistettu 2.8.2012. Lisätietoja kaavasta antaa Someron kaupunki. Someron kaupunki, 1.kaupunginosa (Joensuu), kortteli1021, tontti 1.

Asemakaava on vahvistettu 2.8.2012. Lisätietoja kaavasta antaa Someron kaupunki. Someron kaupunki, 1.kaupunginosa (Joensuu), kortteli1021, tontti 1. HANKETIEDOT ASUNTOYHTIÖ Asunto Oy Someron Raadelmantie, Raadelmantie 2, 31400, Somero. Ensimmäinen vaihe 4 kerroksinen asuinkerrostalo Raadelmantien suuntaisesti. Toinen vaihe (4 kerroksinen asuinkerrostalo)

Lisätiedot

Asunto Oy Lohjan Hietamäki. ennakkomarkkinointiesite Hietakuja 1-3, 08100 LOHJA. koti luonnon lähellä

Asunto Oy Lohjan Hietamäki. ennakkomarkkinointiesite Hietakuja 1-3, 08100 LOHJA. koti luonnon lähellä Asunto Oy ohjan Hietamäki ennakkomarkkinointiesite Hietakuja 1-3, 08100 JA koti luonnon lähellä makeaa elämää lohjan hietamäessä 2 aikki asuntopohjat, tiedot ja hinnat: asunnot.fi tervetuoa OhjAe! asunto

Lisätiedot

ASUNTO OY VANTAAN PIPARMITTU

ASUNTO OY VANTAAN PIPARMITTU 10.06.2011 1(5) ASUNTO OY VANTAAN PIPARMITTU RAKENNUSTAPASELOSTUS YLEISTÄ Asunto Oy Vantaan Piparminttu nimisen yhtiön omistukseen rakennetaan 4 kerrosta, ivkonehuone ja kaksi porrashuonetta käsittävä

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS 12.03.2014 rev A ARKKITEHTITOIMISTO AVARC OY

RAKENNUSTAPASELOSTUS 12.03.2014 rev A ARKKITEHTITOIMISTO AVARC OY RAKENNUSTAPASELOSTUS 12.03.2014 rev A ARKKITEHTITOIMISTO AVARC OY ASUNTO OY KAARTIN UNIONI, HELSINKI Rakennustapaselostuksessa on esitetty yhtiön ja rakennuksen tiedot ja materiaalit. Sisustuskonsepteista

Lisätiedot

Kansallismaiseman arvoista asumista

Kansallismaiseman arvoista asumista Kansallismaiseman arvoista asumista Asunto Oy Tampereen Ratinan Satama Koti jota etsit löytyy meiltä 02 Onni on... Onni on... soutaa omasta rannasta töihin aamukahvit idyllisellä Laukontorilla upouusi

Lisätiedot

Asunto Oy Turun Pumpuli BARKERINRANTA

Asunto Oy Turun Pumpuli BARKERINRANTA BARKERINRANTA Viettäkäämme hetki välitilassa, antakaamme asioiden tapahtua. TIILEN Satakielet pesivät vain joutomailla. Joutomaa-näytelmän käsikirjoittaja Maija Paunio KARHEAA AIKAMATKA RAUNISTULASSA Myyttisen

Lisätiedot

sp 08.04.2011 Sivu 1 (5) Asunto Oy Lahden Alfred ja Asunto Oy Lahden Tyyne

sp 08.04.2011 Sivu 1 (5) Asunto Oy Lahden Alfred ja Asunto Oy Lahden Tyyne sp 08.04.2011 Sivu 1 (5) Kunnan.osa: Asemantausta Kortteli/tontti: 25-133-5 Osoite: Radansivunkatu 10 ja Uusikatu 10, 15100 Lahti Yleistä yhtiöstä Rakenteet Yhtiöillä on vuokratontti, jonka pinta-ala on

Lisätiedot

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Westparkin Leppä Työnjohtajankatu 8 20320 Turku

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Westparkin Leppä Työnjohtajankatu 8 20320 Turku YH-Asumisoikeus Länsi Oy Westparkin Leppä Työnjohtajankatu 8 20320 Turku YH-ASUMISOIKEUS LÄNSI OY WESTPARKIN LEPPÄ Koe moderni ja trendikäs Westpark! Mälikkälän kaupunginosa on yksi nopeimmin kehittyvistä

Lisätiedot