KUMPPANIKSI RY, YLEISPEREHDYTYS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUMPPANIKSI RY, YLEISPEREHDYTYS"

Transkriptio

1 1 KUMPPANIKSI RY, YLEISPEREHDYTYS Yleisperehdytyksen käy läpi kuntoutujien kanssa kuntoutusohjaaja / yksilövalmentaja tarvittavien kohtien osalta ja valmentautujien kanssa tarvittavien kohtien osalta ao. pajan työvalmentaja Sisällys KUMPPANIKSI RY, YLEISPEREHDYTYS... 1 Kumppaniksi ry... 2 Kuntoutustoiminta... 2 Kumppaniksi ry:n työpajat ja -osastot... 2 Kuntoutujat... 2 Kumppaniksi ry:n kehittämistoiminta... 2 Yleistä... 3 Kuvaus valmennustietojen käsittelystä Kumppaniksi ry:llä... 3 Määritelmät... 3

2 2 Kumppaniksi ry Kumppaniksi ry on Kajaanin kaupungin ja Sotkamon kunnan ylläpitämä yhdistys, joka tarjoaa kuntoutus- ja valmennuspalveluja kuntoutujille ja työttömille työnhakijoille. Yhdistyksen www-sivut ovat osoitteessa Kuntoutustoiminta Kuntoutustoiminnan avulla pyritään edistämään alueen työllisyyttä ja asiakkaiden elämänhallintaa. Työpajoja on Kajaanissa ja Sotkamossa. Tarjoamme kuntoutujalle: - työhönvalmennusta o työhön perehdyttäminen, työmenetelmien opastaminen ja työn ohjaaminen tavoitteiden mukaisesti - kuntoutusohjausta / yksilövalmennusta o tukeminen henkilökohtaisten tavoitteiden asettamisessa ja niiden saavuttamisessa - koulutusta o ammattitaidon parantamiseen tähtäävää koulutusta tarvittaessa, esim. atk-, hygieniapassi-, työturvallisuuskortti- ja tulityökorttikoulutus sekä erilaiset työvoimapoliittiset koulutukset Pajoilla tapahtuva kuntoutustoiminta perustuu työhönvalmentajien ohjauksella tehtävään tuotannolliseen työhön. Kuntoutujilla on käytettävissään lisäksi kuntoutusohjaajien palvelut. Kumppaniksi ry:n työpajat ja -osastot Kajaanin osastot sijaitsevat Vienankadulla. Kajaanissa toimivat atk-, tekninen-, Paussi-kahvio & siivous-, puu ja rakennus-, tekstiili- ja toimisto-osastot. Sotkamossa Ratatiellä toimii puu- ja rakennus- sekä tekstiilipaja. Kuntoutujat Kuntoutujat tulevat Kumppaniksi ry:lle eri lähettäviltä tahoilta, mm. TE-toimistosta, Kelalta ja terveydenhuollosta. Kelan palveluina ovat työllistymistä edistävät ammatillisen kuntoutuksen 3 palvelulinjaa: työkokeilu, työhönvalmennus ja yhdistetty työkokeilu ja työhönvalmennus. Kumppaniksi ry:n kehittämistoiminta Kehittämistoiminnan tavoitteena on uusien toimintamallien testaaminen ja käyttöönotto. Testattavista toimintamalleista parhaat jäävät osaksi Kumppaniksi ry:n toimintaa. Yhteistyötä tehdään mm. TE-toimistojen, Kainuun työvoiman palvelukeskuksen, kansaneläkelaitoksen sekä kuntien kanssa. TERVETULOA TÖIHIN KUMPPANIKSI RY:HYN!

3 3 Yleistä Työaika Vakuutukset Työsuojeluhenkilöstö Työaika määräytyy työ- tms. sopimuksen mukaan Kumppaniksi ry:n lakisääteiset sosiaalivakuutukset ovat Pohjolassa ja eläkevakuutukset Ilmarisessa. Työsuojelupäällikkönä toimii Jukka Tuikka ja työsuojeluvaltuutettuna Esa Jääskeläinen. Kuvaus valmennustietojen käsittelystä Kumppaniksi ry:llä Kumppaniksi ry toimii Kajaanin seutukunnan alueella ja tuottaa kuntoutus-, valmennus- ja työllistämispalveluja alueen kunnille, eri viranomaistahoille sekä muille kuntoutuspalveluja tarvitseville tahoille. Tässä työssä noudatetaan valmentautujien henkilötietojen tallentamisen ja luovuttamisen suhteen EU:n tietosuoja-asetusta (jatkossa EU-asetus), joka tulee voimaan Se määrittää rekisteröidyn oikeudet ja rekisterinpitäjän velvollisuudet tietojen käsittelyssä. Lisäksi noudatetaan muuta tietojen käsittelyyn liittyvää kansallista lainsäädäntöä, asetuksia ja eri yhteistyökumppaneiden voimassa olevia standardeja. Määritelmät Rekisteröity Rekisteröidyllä tarkoitetaan EU-asetuksen 4 artiklan (Määritelmät) 1 kohdan mukaisesti luonnollista henkilöä, jonka henkilö- ja kuntoutustietoja tallennetaan käytössä olevaan henkilöreksiteriin. Käsittelyssä noudatetaan asetuksen mukaisia periaatteita tietojen läpinäkyvyyden, tarpeellisuuden, salassa pidettävyyden, tietojen luovuttamisen ja tietojen poistamisen suhteen. Arkikielessä rekisteröidystä käytetään Kumppaniksi ry:llä kuntoutuja - termiä, riippumatta siitä minkä lähettävän tahon asiakas hän on ja riippumatta siitä, mihin palveluun hän osallistuu. Rekisterin pitäjä Rekisterin pitäjä on Kumppaniksi ry. Kumppaniksi ry noudattaa niitä henkilötietojen käsittelyn periaatteita, jotka on kirjattu EU-asetuksen 5 artiklassa (Henkilötietojen käsittelyä koskevat periaatteet). Rekisteri Kumppaniksi ry käyttää rekisterinä Valmennuksen arvioinnin tukijärjestelmää VAT, joka sisältää kaikki kuntoutujaan ja kuntoutukseen liittyvät tiedot. Ohjelmisto on asennettu HermanIT:n Kajaanin Renforsin rannassa olevalle palvelimelle. Lähettävä taho Lähettäväksi tahoksi kutsutaan niitä koulutus-, kuntoutus-, viranomais- tai muita tahoja, joiden kautta kuntoutujat ohjautuvat Kumppaniksi ry:n toiminnan pariin.

4 4 Kuntoutus Kumppaniksi ry:llä kuntoutuksella tarkoitetaan kokonaisuutta, joka muodostuu kuntoutusohjaajan / yksilövalmentajan antamasta sosiaalisesta ja arjenhallinnan tuesta työhönvalmentajan antamasta työnohjauksesta, -opastuksesta ja työnjohdosta erilaisista koulutuksista, joilla parannetaan kuntoutujan ammatillisia, sosiaalisia ja psyykkisiä valmiuksia palvelusta riippuen myös ulkopuolisessa työpaikassa tapahtuvasta työkokeilusta tai työhönvalmennuksesta Valmennusjakso Kumppaniksi ry:n tiloissa valmennusjakso muodostuu: kaksivaiheisesta perehdyttämisestä, jossa o ensimmäisessä vaiheessa kuntoutuja perehdytetään Kumppaniksi ry:n yleiseen toimintaan, määritellään kuntoutujan kanssa yhteistyössä tavoitteet sekä mahdollinen yhteistyö eri viranomaistahojen kanssa. o Toisessa perehdyttämisen vaiheessa kuntoutuja perehdytetään sen pajan töihin, jossa hän valmennusjaksonsa suorittaa. varsinaisesta valmennusjaksosta, jonka aikana kuntoutujalla on käytössään tarvitsemansa työhönvalmennus- ja kuntoutusohjaajapalvelut ja lisäksi tarvittavat koulutuspalvelut. Yhteyshenkilö Yhteyshenkilöksi kutsutaan lähettävän tahon nimeämää henkilöä, joka toimii kuntoutujan yhteyshenkilönä ja jolla on oikeus saada kuntoutujaa koskevia tietoja. Kumppaniksi ry:n kuntoutujasta vastuussa olevaa kuntoutusohjaajaa ja / tai työhönvalmentajaa. Suostumus tietojen tallentamiseen Jotta kuntoutustyötä voidaan toteuttaa ja sen edistymistä seurata sekä turvata kuntoutujan oikeudet, edellyttää se kuntoutujan henkilötietojen sekä valmennuksen edistymistä koskevien tietojen tallentamista. Näiden tietojen tallentamiseen pyydetään perehdytyksen ensimmäisessä vaiheessa kuntoutujan suostumus. Perehdyttämisen ensimmäiseen vaiheeseen kuuluu myös tietosuojalain mukainen informointi tietojen käyttämisestä Kumppaniksi ry:n sisällä, tietojen säilytysajasta ja säilytysperiaatteista kertominen sekä omien tietojen tarkistamismahdollisuudesta. Suostumus sisältää erikseen: - suostumuksen tietojen tallentamiseen - tietojen vaihtamiseen Kumppaniksi ry:n valmennukseen osallistuvien henkilöiden välillä - tietojen luovuttamisen yhteistyötahojen yhteyshenkilöille

5 5 Tietojen saanti Kuntoutujaa koskevat henkilötiedot saadaan ensisijaisesti kuntoutujalta itseltään. Lähettävältä taholta tietoja voidaan saada kuntoutujan lähettävälle taholle antaman suostumuksen perusteella. Kuntoutuksen vaikuttavuutta arvioidaan säännöllisesti tavoitekeskustelujen avulla. Lisäksi kuntoutujien toimintakyvyn kartoituksessa käytetään itsearviointia ja valmentajien suorittamia arviointeja. Tiedot tallennetaan valmennuksen arvioinnin tukijärjestelmään (VAT), josta ne voidaan tulostaa ja siten tarkastella valmennuksen edistymistä. Valmennustietojen tallentaminen Kuntoutujan henkilötiedot sekä tietoja valmennuksen edistymisestä tallennetaan Kumppaniksi ry:n käytössä olevaan valmennuksen arvioinnin tukijärjestelmään (VAT). Järjestelmän tietoryhmät ovat seuraavat: - kuntoutujan / valmentautujan henkilötiedot - kuntoutujan läsnäolotiedot (työmaapäiväkirja) - kuntoutussuunnitelman tiedot - mahdolliset osaamisen tunnistamiseen liittyvät tiedot (osaamistodistus) - kuntoutujien osalta arviointijärjestelmän tuottamat tiedot Nämä on kuvattu tietosuojavaltuutetulle toimitetussa asiakas- ja valmennusrekisterin tietosisältö -kuvauksessa. Käyttäjäloki VAT-järjestelmä pitää käyttäjälokia asiakkaan perustietoihin, kuntoutussuunnitelman tietoihin ja arviointitietoihin kohdistuneista päivityksistä, tietojen katseluista ja tulostuksista. Loki voidaan tulostaa pääkäyttäjän käyttöoikeuksilla ja lokitietoja ei voida muuttaa. Kuntoutustietojen luovuttaminen Kuntoutuksen aikana kerättävät arviointitiedot ovat ensisijaisesti kuntoutujan itse itselleen antamaa sekä valmentajan kuntoutujalle antamaa ulkopuolista palautetta valmennuksen edistymisestä. Näitä tietoja käytetään perusteina, kun valmennuksen vaikuttavuutta ja tavoitteiden saavuttamista arvioidaan. Mikäli valmennustietoja luovutetaan lähettävälle taholle tai muulle kuntoutujan kuntoutukseen osallistuvalle taholle, pyydetään tästä tietojen luovuttamisesta erikseen suostumus valmennustyötä aloitettaessa. Kuntoutujalla on oikeus saada nähtäväkseen häntä koskeva luovutettava tieto.

6 6 Tietojen poistaminen Asiakkaan tietoja säilytetään VAT-järjestelmässä kuuden (6) vuoden ajan. Laskenta aloitetaan kuntoutujan viimeisen valmennusjakson päättymispäivämäärästä. Poisto suoritetaan aina vuoden lopussa. Kuntoutujalla on oikeus vaatia omien tietojensa poistamista EU-asetuksen artiklan 17 (Oikeus tietojen poistamiseen) mukaisesti. Poiston yhteydessä yhdessä todetaan, että artiklan 1 kohta a tai b toteutuvat ja artiklan 3:n kohta b ei aiheuta poistolle estettä. Poiston yhteydessä kaikki asiakkaan perustietoihin liittyvät tiedot poistuvat. Vain toimintakyvyn arviointiin liittyvät tiedot säilyvät, mutta niissäkin ohjelman antama kuntoutujan asiakastunnus kirjoitetaan yli (XXXX), jolloin mittaustulokseen liittyvät kuntoutujan identifiointimahdollisuudet poistuvat. Tilastotietokanta säilytetään Kumppaniksi ry:n omia mahdollisia tarpeita varten.

VAT-järjestelmä. Info. Kumppaniksi ry

VAT-järjestelmä. Info. Kumppaniksi ry VAT-järjestelmä Info Kumppaniksi ry Sisältö VAT-järjestelmä on tarkoitettu helpottamaan kuntoutuksen (valmennuksen) toteuttamista. Se sisältää tarvittavat perustietorekisterit sekä kuntoutukseen liittyvien

Lisätiedot

Kumppaniksi ry, Vienankatu 5-7, Kajaani. Kumppaniksi ry

Kumppaniksi ry, Vienankatu 5-7, Kajaani. Kumppaniksi ry Kumppaniksi ry Kumppaniksi ry Kumppaniksi ry on Kajaanin seutukunnan kuntien ylläpitämä yhdistys, jonka tarjoaa: Koulutukseen ja työllistymiseen tähtäävää valmennusta ja kuntoutusta Kumppaniksi ry * Valmennusyksiköt

Lisätiedot

Kumppaniksi ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2012

Kumppaniksi ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Kumppaniksi ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Toiminta- ajatus Kajaanin kaupunki sekä Ristijärven ja Sotkamon kunnat järjestävät Kumppaniksi ry:n toimesta työhön ja koulutukseen tähtäävää valmennusta

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: _4._8.2004_ Täydennetty 12.10.2010 Täydennetty 10.5.2012 1. Rekisterinpitäjä Nimi Kumppaniksi ry Yhteystiedot Vienankatu 5-7 87100 Kajaani puh:

Lisätiedot

VAT:n tietosuoja, tietoturva ja uuteen henkilötietolakiin liittyvät tarkennukset.

VAT:n tietosuoja, tietoturva ja uuteen henkilötietolakiin liittyvät tarkennukset. 1 VAT:n tietosuoja, tietoturva ja uuteen henkilötietolakiin liittyvät tarkennukset. Työpajatoiminnan asiakkaiden tietojen turvallista käsittelyä säätelevät monet asetukset, lait ja määräykset. Nyt usein

Lisätiedot

Toimintakyvyn arviointi ICF / VAT avulla ja tiedon käyttö (työhön) kuntoutuksessa. Kumppaniksi ry, Tuomas Leinonen

Toimintakyvyn arviointi ICF / VAT avulla ja tiedon käyttö (työhön) kuntoutuksessa. Kumppaniksi ry, Tuomas Leinonen Toimintakyvyn arviointi ICF / VAT avulla ja tiedon käyttö (työhön) kuntoutuksessa ICF On luettelo toimintakyvyn eri osa-alueista Antaa yhteisen kielen eri ammattilaisille Mahdollistaa tiedon välittämisen

Lisätiedot

INVALIDILIITTO RY:N AVUSTAJAKOIRATOIMINNAN ASIAKASREKISTERI

INVALIDILIITTO RY:N AVUSTAJAKOIRATOIMINNAN ASIAKASREKISTERI INVALIDILIITTO RY AVUSTAJAKOIRATOIMINTA TIETOSUOJASELOSTE Tietosuojaseloste INVALIDILIITTO RY:N AVUSTAJAKOIRATOIMINNAN ASIAKASREKISTERI Sisältö 1 REKISTERIN PITÄJÄ... 2 2 YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA

Lisätiedot

EU henkilötietolain tarkastelua kuntoutuksen ja kuntoutuksessa tallennettavien tietojen ja VAT:n näkökulmasta.

EU henkilötietolain tarkastelua kuntoutuksen ja kuntoutuksessa tallennettavien tietojen ja VAT:n näkökulmasta. EU henkilötietolain tarkastelua kuntoutuksen ja kuntoutuksessa tallennettavien tietojen ja VAT:n näkökulmasta. Uudessa asetuksessa henkilötietojen käsittelyssä noudatettavia periaatteita on täsmennetty

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste/jäsenrekisteri

Rekisteri- ja tietosuojaseloste/jäsenrekisteri _ Rekisteri- ja tietosuojaseloste/jäsenrekisteri Tämä on TyönVuoksi ry:n henkilötietolain (10 ja 24 ) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 23.5.2018

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Liperin kunnan työllisyyspalvelut Tiedonanto laadittu: 9.7.2018

Lisätiedot

Johdanto Kumppaniksi ry 1.1 Toiminta-ajatus 1.2 Visio

Johdanto Kumppaniksi ry 1.1 Toiminta-ajatus 1.2 Visio LAATUKÄSIKIRJA 1 Johdanto Kumppaniksi ry:n laatukäsikirja kuvaa organisaation toimintaympäristön, toimintaajatuksen, palvelut ja muut toiminnan keskeiset tekijät. Tämän laatukäsikirjan on tarkoitus antaa

Lisätiedot

Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen. Yhteystiedot Puh Nimi ja tehtävänimike

Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen. Yhteystiedot Puh Nimi ja tehtävänimike Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Pedagoginen selvitys (esiopetus) 2. Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyvinvointilautakunta Tehtävänimike 3. Rekisteriasioista

Lisätiedot

YHTEYSHENKILÖREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

YHTEYSHENKILÖREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE YHTEYSHENKILÖREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE SISÄLLYS 1 REKISTERINPITÄJÄ... 3 2 YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA... 3 3 TIETOSUOJAVASTAAVA... 3 4 REKISTERIN NIMI... 3 5 HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Uimahalli ja kuntosali Liprakan asiakasrekisteri Tiedonanto

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Rekisterin/palvelun nimi: Kiinteistö Oy Liperin vuokratalojen luottamushenkilörekisteri

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (6)

Tietosuojaseloste 1 (6) Kouvolan kaupunki Liikunta ja kulttuuri Tietosuojaseloste 1 (6) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 25.3.2019 1. Rekisterin

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Sähköpostijakelulistat 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö hilkka.julkunen@espoo.fi

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Liperin vanhustentaloyhdistys ry:n asuinhuoneenvuokraus Tiedonanto

Lisätiedot

Rekisterin nimi Varhaiskasvatuksen tuettu varhaiskasvatussuunnitelma. Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen

Rekisterin nimi Varhaiskasvatuksen tuettu varhaiskasvatussuunnitelma. Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Varhaiskasvatuksen tuettu varhaiskasvatussuunnitelma 2. Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyvinvointilautakunta Tehtävänimike

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Kimppa-autokokeilun rekisteri 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö 4. Rekisterin yhteyshenkilö 5.

Lisätiedot

Kajaanin pajan vuosiraportti

Kajaanin pajan vuosiraportti Kajaanin pajan vuosiraportti 2014 Kumppaniksi ry 1 Sisällysluettelo s 1 Yleistä 2 2 Kuntoutujat ja valmentautujat 2 3 Henkilöstö 3 4 Palvelut 3 4.1 Nuorten työstartti 3 4.2 Nuorten starttivalmennus 4 4.3

Lisätiedot

Rekisterin nimi Varhaiskasvatuksen varhaiskasvatussuunnitelma. Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen. Yhteystiedot Puh.

Rekisterin nimi Varhaiskasvatuksen varhaiskasvatussuunnitelma. Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen. Yhteystiedot Puh. Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Varhaiskasvatuksen varhaiskasvatussuunnitelma 2. Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyvinvointilautakunta Tehtävänimike

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Pientalotontin hakijat 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö hilkka.julkunen@espoo.fi

Lisätiedot

Liperin kunnan päätöksenteko- ja asianhallinta (hallinnolliset asiat)

Liperin kunnan päätöksenteko- ja asianhallinta (hallinnolliset asiat) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Liperin kunnan päätöksenteko- ja asianhallinta (hallinnolliset

Lisätiedot

Nimi ja yhteystiedot

Nimi ja yhteystiedot Laadittu: 23.8.2018 1. Rekisterinpitäjä ja tämän edustaja(t) Nimi ja yhteystiedot Rekisterinpitäjä Savon koulutuskuntayhtymä Myynti ja markkinointipalvelut PL 87 (Presidentinkatu 3) 70101 Kuopio p. 017

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Projektisalkku 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Jorma Valve, strategiajohtaja etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Trimble Locus / Maaomaisuussovellus 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö

Lisätiedot

Seinätön valmennus - uhka vai mahdollisuus? Outi Rautio Valtakunnallinen työpajayhdistys ry

Seinätön valmennus - uhka vai mahdollisuus? Outi Rautio Valtakunnallinen työpajayhdistys ry Seinätön valmennus - uhka vai mahdollisuus? Outi Rautio Valtakunnallinen työpajayhdistys ry Työpaja Työpaja on yhteisö, jossa työnteon ja siihen liittyvien valmennus- ja ohjauspalvelujen avulla pyritään

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (6)

Tietosuojaseloste 1 (6) Kouvolan kaupunki Viestintä Tietosuojaseloste 1 (6) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 2.10.2018 1. Rekisterin nimi Kouvolan

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla. Urho Tuominen -konserni:

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla. Urho Tuominen -konserni: Sivu 1 / 5 Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla Urho Tuominen -konserni: 1. Rekisterinpitäjä Urho Tuominen Oy (0143919-7) (1707453-2)

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Etsivä nuorisotyö Tiedonanto laadittu: 10.7.2018 1. Rekisterinpitäjä:

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Henkilötietojen käsittelyn tietopyynnöt Tiedonanto laadittu:

Lisätiedot

Rekisteri perustuu asiakkuuteen ja sitä käytetään asiakassuhteen hoitamiseen.

Rekisteri perustuu asiakkuuteen ja sitä käytetään asiakassuhteen hoitamiseen. Tietosuojaseloste EU:n Yleinen Tietosuoja-asetus Laatijan tiedot Laadittu (pvm ja nimi) 24.9.2018 Hannu Hietala Päivitetty (pvm ja nimi) 19.10.2018 Hannu Hietala Rekisteritiedot 1. Rekisterin nimi :n asiakasrekisteri

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Rekisterin/palvelun nimi: Liperin kunnan luottamushenkilörekisteri Tiedonanto

Lisätiedot

Palvelukassa. Hallinto- ja kehittämispäällikkö Eija Grönholm. puh Kaupungintalo, Kustaankatu 2, Kotka

Palvelukassa. Hallinto- ja kehittämispäällikkö Eija Grönholm. puh Kaupungintalo, Kustaankatu 2, Kotka Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Palvelukassa 2. Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, konsernipalvelut, hallintoyksikkö Hallinto- ja kehittämispäällikkö Eija Grönholm 3. Rekisteriasioista

Lisätiedot

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste Tietosuojaseloste 1 (5) Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Varustekorttirekisteri 2. Rekisterinpitäjä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos 3. Rekisterin vastuuhenkilö Palomestari Kalle

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE EU:n tietosuoja-asetus 2016/679

TIETOSUOJASELOSTE EU:n tietosuoja-asetus 2016/679 TIETOSUOJASELOSTE HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY Sisällys 1. REKISTERIN PITÄJÄ... 2 2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA... 2 3. REKISTERIN NIMI... 2 4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS...

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE EU:n tietosuoja-asetus 216/679 INVALIDILIITTO RY:N SOPEUTUMISVALMENNUSTOIMINNAN ASIAKASREKISTERI

TIETOSUOJASELOSTE EU:n tietosuoja-asetus 216/679 INVALIDILIITTO RY:N SOPEUTUMISVALMENNUSTOIMINNAN ASIAKASREKISTERI Tietosuojaseloste 25.5.2018 INVALIDILIITTO RY:N SOPEUTUMISVALMENNUSTOIMINNAN ASIAKASREKISTERI Sisällys 1. REKISTERIN PITÄJÄ... 2 2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA... 2 3. REKISTERIN NIMI...

Lisätiedot

Tietoja kerätään ja tallennetaan kuntoutukseen liittyvien asiakassuhteiden hoitoa ja asiakastapahtumien tilastointia varten.

Tietoja kerätään ja tallennetaan kuntoutukseen liittyvien asiakassuhteiden hoitoa ja asiakastapahtumien tilastointia varten. TIETOA REKISTERISTÄ 1. Rekisterin nimi: Kuntoutuksen henkilötietorekisteri 2. Rekisterinpitäjä Rekisterinpitäjä: Osoite: Ratamestarinkatu 7 A, 7. krs., 00520 Helsinki Puhelin: 050 3415 966 Sähköposti:

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Kouvolan kaupunki Hyvinvointipalvelut Tietosuojaseloste 1 (5) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 21.8.2018 1. Rekisterin nimi

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (6)

Tietosuojaseloste 1 (6) Kouvolan kaupunki Hyvinvointipalvelut Tietosuojaseloste 1 (6) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 1.11.2018 1. Rekisterin nimi

Lisätiedot

Nimi: Tuomas Hujala Sähköposti: tuomas.hujala. Puhelin: Sähköposti: tietosuoja

Nimi: Tuomas Hujala Sähköposti: tuomas.hujala. Puhelin: Sähköposti: tietosuoja TIETOSUOJASELOSTE 1. Rekisterinpitäjä Nimi: Sosiaali- ja terveysalan lupa ja valvontavirasto Valvira Osoite: PL 210, 00281 HELSINKI (Mannerheimintie 103 B) Muut yhteystiedot: puh. 0295 209 111(vaihde),

Lisätiedot

Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri

Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Päivitetty 18.05.2018 1. Rekisterinpitäjä Y-tunnus: 0784050-4 Seminaarinkatu 2, Intelli-rakennus,

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE YLEISHALLINNON REKISTERI. EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) Laatimispäivä Rekisterinpitäjä

TIETOSUOJASELOSTE YLEISHALLINNON REKISTERI. EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) Laatimispäivä Rekisterinpitäjä TIETOSUOJASELOSTE YLEISHALLINNON REKISTERI EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) Laatimispäivä 1.5.2018 Rekisterinpitäjä Tohmajärven ev.lut seurakunta Maiju Lassilan tie 16 82600 Tohmajärvi puh. 040

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Kiinteistö Oy Liperin vuokratalojen asuinhuoneenvuokraus Tiedonanto

Lisätiedot

Parik säätiön tietosuojaseloste

Parik säätiön tietosuojaseloste Parik säätiön tietosuojaseloste Sisällysluettelo 1. Rekisterin nimi... 2 2. Rekisterinpitäjä... 2 3. Rekisterin vastuuhenkilö... 2 4. Rekisteriasioita hoitava(t) henkilö(t)... 2 5. Rekisterin käyttötarkoitus...

Lisätiedot

HPK Kannattajat ry. Tietosuojaseloste. EU:n tietosuoja-asetus (EU) 2016/679

HPK Kannattajat ry. Tietosuojaseloste. EU:n tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 EU:n tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 Päivitetty: 24.05.2018 1. Rekisterinpitäjä HPK Kannattajat ry Kiekkoritarinkuja 3B 13130 Hämeenlinna info@hpkkannattajat.fi 2. Rekisteriyhdyshenkilö Rekisterinpitäjän

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Nimi Hevostoiminta Laukki Yksityinen elinkeinonharjoittaja, Y-tunnus Yhteystiedot Puh: ,

1. Rekisterinpitäjä Nimi Hevostoiminta Laukki Yksityinen elinkeinonharjoittaja, Y-tunnus Yhteystiedot Puh: , TIETOSUOJASELOSTE EU:n yleinen tietosuoja-asetus 679/2016, III luku 12 artikla Laatimispäivä/päivitetty: 12.2.2019 1. Rekisterinpitäjä Nimi Hevostoiminta Laukki Yksityinen elinkeinonharjoittaja, Y-tunnus

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Rekisterin/palvelun nimi: Rakentamisen ja kunnossapidon palvelujen asioinnin

Lisätiedot

Asiakas- ja markkinointirekisteri. Tietosuojaseloste. Tilitoimisto Likvidi Oy

Asiakas- ja markkinointirekisteri. Tietosuojaseloste. Tilitoimisto Likvidi Oy Asiakas- ja markkinointirekisteri Tietosuojaseloste Sisällys 1 Rekisterinpitäjä 3 2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 3 3 Tietosuojavastaava 3 4 Rekistereiden nimet 3 5 Henkilötietojen käsittelyn

Lisätiedot

Toimintakyvyn arviointi asiakkaan parhaaksi. Työhönkuntoutuksen yhteydessä

Toimintakyvyn arviointi asiakkaan parhaaksi. Työhönkuntoutuksen yhteydessä asiakkaan parhaaksi Työhönkuntoutuksen yhteydessä Kumppaniksi ry Kumppaniksi ry on Kajaanin seutukunnan kuntien ylläpitämä yhdistys, joka tarjoaa valmennus- ja kuntoutuspalveluja työttömille työnhakijoille.

Lisätiedot

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE JÄSENTIETO- JA MAKSUREKISTERI Tietosuojalaki (1050/2018)

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE JÄSENTIETO- JA MAKSUREKISTERI Tietosuojalaki (1050/2018) TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE JÄSENTIETO- JA MAKSUREKISTERI Tietosuojalaki (1050/2018) 26.5.2018 1. Rekisterinpitäjä Nimi Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassa Postiosoite Postinumero Puhelin

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Kouvolan kaupunki Henkilöstöpalvelut Tietosuojaseloste 1 (5) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 15.8.2018 1. Rekisterin nimi

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Maanvuokrasopimusten siirto 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Vuokrasopimukset, Espoon kaupungille vuokratut toimitilat ja Espoon kaupungin vuokraamat toimitilat (manuaalinen). 2. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja käsittelyn laillinen peruste

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja käsittelyn laillinen peruste Tietosuojaseloste EU:n tietosuoja asetus 2016/679 Henkilötietolaki 523/1999 1. Rekisterin nimi Kiasma teatterin uutiskirjelista 2. Rekisterinpitäjä Nimi ja Y tunnus Kansallisgalleria, 0800570 2 Osoite

Lisätiedot

Rekisteriseloste, Espoon kaupunki

Rekisteriseloste, Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Rekisteriseloste, Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Kulunvalvonnan ja työajan seurantarekisteri Esmikko työajanseuranta- ja kulunvalvontajärjestelmä Esgraf-valvontasovellus 2.

Lisätiedot

Postinumero Kela. Käyntiosoite Nordenskiöldinkatu 12, Helsinki. Nimi Kanta-palvelujen tietosuojavastaava

Postinumero Kela. Käyntiosoite Nordenskiöldinkatu 12, Helsinki. Nimi Kanta-palvelujen tietosuojavastaava 1 Rekisterinpitäjä Nimi Kansaneläkelaitos Postiosoite PL 450 Postinumero 00056 Kela Puhelin 020 634 11 Käyntiosoite Nordenskiöldinkatu 12, 00250 Helsinki 2 Rekisteriasioita hoitava henkilö tai yhteyshenkilö

Lisätiedot

Hallinto- ja kehittämispäällikkö Eija Grönholm. puh Kaupungintalo, Kustaankatu 2, Kotka. kts.

Hallinto- ja kehittämispäällikkö Eija Grönholm. puh Kaupungintalo, Kustaankatu 2, Kotka. kts. Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi E-lomake 2. Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, konsernipalvelut, hallintoyksikkö Hallinto- ja kehittämispäällikkö Eija Grönholm 3. Rekisteriasioista

Lisätiedot

Tietosuojailmoitus: yhdistetty rekisteröidyn informointiasiakirja (Tietosuoja-asetuksen (2016/679) artikla 13 ja 14).

Tietosuojailmoitus: yhdistetty rekisteröidyn informointiasiakirja (Tietosuoja-asetuksen (2016/679) artikla 13 ja 14). TIETOSUOJAILMOITUS 1 (5) Tietosuojailmoitus: yhdistetty rekisteröidyn informointiasiakirja (Tietosuoja-asetuksen (2016/679) artikla 13 ja 14). 1. Tietosuojailmoituksen nimi 2. Rekisterinpitäjä Nimi Hämeen

Lisätiedot

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE JÄSENTIETO- JA MAKSUREKISTERI Henkilötietolaki (523/1999) Käyntiosoite Asemamiehenkatu 4, Helsinki

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE JÄSENTIETO- JA MAKSUREKISTERI Henkilötietolaki (523/1999) Käyntiosoite Asemamiehenkatu 4, Helsinki TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE JÄSENTIETO- JA MAKSUREKISTERI Henkilötietolaki (523/1999) 26.5.2018 1. Rekisterinpitäjä Nimi Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassa Postiosoite Postinumero Puhelin

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Käyttölokitietojen rekisteri / Pegasos ja Alue-Pegasos potilastietojärjestelmät

Tietosuojaseloste / Käyttölokitietojen rekisteri / Pegasos ja Alue-Pegasos potilastietojärjestelmät Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Käyttölokitietojen rekisteri / Pegasos ja Alue-Pegasos potilastietojärjestelmät Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 ) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisterija tietosuojaseloste. Laadittu 11.9.2018. Viimeisin muutos 11.9.2018. 1. Rekisterinpitäjä Fysioterapia

Lisätiedot

Salon kaupunki, / /2018

Salon kaupunki, / /2018 Rekisterinpitäjä Nimi ja yhteystiedot Tietosuojavastaava Edustaja / Vastuutaho Nimi Salon kaupunki Nimi Nimi Janne Hyvärinen Osoite Tehdaskatu 2 Osoite Tehdaskatu 2 Osoite Tehdaskatu 2, Salo Sähköposti

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Tapahtumatukiselvitys

Tietosuojaseloste / Tapahtumatukiselvitys Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Tapahtumatukiselvitys Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 1 Rekisterin nimi

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Nuoriso- ja kulttuuripalveluiden leiri-, kerho- ja retkitoiminta

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste antaa EU:n tietosuoja-asetuksen ("Tietosuoja-asetus") edellyttämiä tietoja rekisteröidylle.

Tämä tietosuojaseloste antaa EU:n tietosuoja-asetuksen (Tietosuoja-asetus) edellyttämiä tietoja rekisteröidylle. 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YLEISTÄ Tämä tietosuojaseloste antaa EU:n tietosuoja-asetuksen ("Tietosuoja-asetus") edellyttämiä tietoja rekisteröidylle. 2 REKISTERINPITÄJÄ JA REKISTERINPITÄJÄN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

- pienten ja keskisuurten yritysten ja järjestöjen valmennushanke

- pienten ja keskisuurten yritysten ja järjestöjen valmennushanke SoteNavi - pienten ja keskisuurten yritysten ja järjestöjen valmennushanke GDPR, EU:n tietosuoja-asetus / EPTEK ry Mustajärvi Sisältö Mikä on GDPR? Oikeudet ja velvollisuudet Rekisterit Tietosuojaseloste

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Asiakasrekisteri kaavavalmistelun osallisten yhteystiedot 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Torsti

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Kouvolan kaupunki Hyvinvointipalvelut/Museopalvelut Tietosuojaseloste 1 (5) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 18.2.2019 1.

Lisätiedot

SATAOSAA työhönvalmennus

SATAOSAA työhönvalmennus SATAOSAA työhönvalmennus Yhteistyöterveiset SATAOSAA-hankkeesta. Olemme kehittämässä Satakuntalaisten osatyökykyisten työllistymisen ja osallisuuden edistämiseksi maakunnallista, eri toimijat yhdistävää

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste on rekisterinpitäjän oikeutettu etu tai sopimuksen valmistelu tai sopimuksen täytäntöönpano.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste on rekisterinpitäjän oikeutettu etu tai sopimuksen valmistelu tai sopimuksen täytäntöönpano. TIETOSUOJAILMOITUS TYÖNTEKIJÄT EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679), artiklat 13 ja 14 Laatimispäivämäärä: 13.12.2018 1. Rekisterinpitäjä Saimaan ammattikorkeakoulu Oy Y-tunnus 2177546-2 Osoite Skinnarilankatu

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Kansanterveystyön rekisteri / suun terveydenhuolto

Tietosuojaseloste / Kansanterveystyön rekisteri / suun terveydenhuolto Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Kansanterveystyön rekisteri / suun terveydenhuolto Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus

Lisätiedot

ASIAKKAAN ASIAKIRJATIETOJEN KÄSITTELY JA ARKISTOINTI

ASIAKKAAN ASIAKIRJATIETOJEN KÄSITTELY JA ARKISTOINTI 2018 ASIAKKAAN ASIAKIRJATIETOJEN AUTISMISÄÄTIÖ Anssi Tuomi, tietosuojavastaava AUTISMISÄÄTIÖ Tietosuojaryhmä 2018 Autismisäätiö, tietosuojaryhmä 1(4) SISÄLLYSLUETTELO 1. Mihin tarkoitukseen Autismisäätiö

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Keräämämme tiedot voidaan jakaa asiakkaiden, huoltajan antamiin, viranomaisten antamiin ja eri järjestelmien keräämään tietoon.

Keräämämme tiedot voidaan jakaa asiakkaiden, huoltajan antamiin, viranomaisten antamiin ja eri järjestelmien keräämään tietoon. Karvian kunta vapaa-aikatoimen tietosuojaseloste Yleistä Olemme sitoutuneet suojaamaan liikunta-, raittius-, nuoriso- ja kulttuuritoimen asiakkaiden, kuntalaisten ja työntekijöidemme yksityisyyttä sekä

Lisätiedot

Osoite: Lintulahdenkuja 4, Helsinki

Osoite: Lintulahdenkuja 4, Helsinki 1.Rekisterinpitäjä 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 3.Tietosuojavastaavan yhteystiedot Nimi: Energiavirasto Y-tunnus: 1738354-6 Osoite: Lintulahdenkuja 4, 00530 Helsinki Muut yhteystiedot:

Lisätiedot

Tietosuojaasiat. yhdistysten näkökulmasta

Tietosuojaasiat. yhdistysten näkökulmasta Tietosuojaasiat yhdistysten näkökulmasta 2018 Pähkinänkuoressa Tietosuoja-asetus tullut voimaan 25.5.2016 Asetusta sovellettava viimeistään 25.5.2018 Pitkä siirtymäkausi: kansallinen lainsäädäntö tekeillä

Lisätiedot

Tietosuojaselostepohja GDPR

Tietosuojaselostepohja GDPR Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaselostepohja GDPR 1. Rekisterin nimi IsoApu - palvelukeskus rekisteri Hyvinvointia edistävät kotikäynnit 75- vuotta täyttäville (ei palvelujen piirissä oleville) 2. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

SOS-LAPSIKYLÄN YRITYS- JA YHTEISTYÖKUMPPANIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

SOS-LAPSIKYLÄN YRITYS- JA YHTEISTYÖKUMPPANIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE SOS-LAPSIKYLÄN YRITYS- JA YHTEISTYÖKUMPPANIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE Rekisterinpitäjä SOS-lapsikyläsäätiö sr Kumpulantie 3, 00520 Helsinki Puh.(09)5404880 Fax (09) 5404 8811 info@sos-lapsikyla.fi Y-tunnus

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä. Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä. Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu:

Lisätiedot

Tietopaketti tietosuojasta ProAgrian ja Maa- ja kotitalousnaisten jäsenyhdistyksille

Tietopaketti tietosuojasta ProAgrian ja Maa- ja kotitalousnaisten jäsenyhdistyksille Tietopaketti tietosuojasta ProAgrian ja Maa- ja kotitalousnaisten jäsenyhdistyksille 1 Tietosuoja-asetuksesta Asetus astui voimaan 24.5.2016 ja sitä ryhdytään soveltamaan alkaen. Asetuksen sisältö on suoraan

Lisätiedot

Sairausvakuutuslain perusteella korvattavien matkojen suorakorvausmenettelyä koskevan henkilötietorekisterin tietosuojaseloste

Sairausvakuutuslain perusteella korvattavien matkojen suorakorvausmenettelyä koskevan henkilötietorekisterin tietosuojaseloste Tietosuojaseloste 1 (5) 22.5.2018 Sairausvakuutuslain perusteella korvattavien matkojen suorakorvausmenettelyä koskevan henkilötietorekisterin tietosuojaseloste 1 Rekisterinpitäjä KANSANELÄKELAITOS (Kela)

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Timmi tilavarausjärjestelmä

Tietosuojaseloste / Timmi tilavarausjärjestelmä Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Timmi tilavarausjärjestelmä Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 1 Rekisterin

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry Merimiehenkatu 29, Helsinki, MaRan uutiskirjerekisteri

1. Rekisterinpitäjä Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry Merimiehenkatu 29, Helsinki, MaRan uutiskirjerekisteri 1/6 MARAN UUTISKIRJEREKISTERI = EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja MaRan uutiskirjerekisterissä tapahtuvasta tietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä Matkailu- ja Ravintolapalvelut

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Verkkopalautejärjestelmä 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Päivi Sutinen Palvelukehitysjohtaja

Lisätiedot

Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyvinvointilautakunta. Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen

Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyvinvointilautakunta. Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Läsnä (Effica Varhaiskasvatus) 2. Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyvinvointilautakunta Tehtävänimike 3. Rekisteriasioista

Lisätiedot

Työvalmentajatoiminta Pielisen Karjalassa

Työvalmentajatoiminta Pielisen Karjalassa Työvalmentajatoiminta Pielisen Karjalassa Työtie-projektin ja kuntien yhteinen kokeilu. Mukana Juuka, Valtimo, Nurmes ja Lieksa. Kesto projektin rahoituspäätöksen mukaan. Käynnistynyt kuuden valitun työvalmentajan

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5) EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 13, 14, 30 artikla. Rekisteri

Tietosuojaseloste 1 (5) EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 13, 14, 30 artikla. Rekisteri Tietosuojaseloste 1 (5) EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 13, 14, 30 artikla Rekisteri Rekisterinpitäjät Työsuojeluhallinnon valvontatietojärjestelmä (VATI), joka on työsuojeluvalvonnan henkilörekisterin

Lisätiedot

Tampereen Kaupunkilähetys ry Aleksanterinkatu 23 D, Tampere TIETOSUOJASELOSTE 0.3

Tampereen Kaupunkilähetys ry Aleksanterinkatu 23 D, Tampere   TIETOSUOJASELOSTE 0.3 TIETOSUOJASELOSTE 0.3 Sisällys Tietosuojaselosteen sisältö... 2 Yhdistyksen omat rekisterit... 3 Yhdistyksen jäsenrekisteri... 3 Sidosryhmätoiminnan rekisteri... 3 Vapaaehtoistoiminnan rekisteri... 4 Reskontra-asiakkuuden

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Koki kiinteistöpidon tietojärjestelmä. 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Toimitilapäällikkö Pia

Lisätiedot

Kehittämis- ja talousosasto/työllisyyspalvelut Työllisyyspäällikkö Riitta Hakala Valtakatu Kemi p

Kehittämis- ja talousosasto/työllisyyspalvelut Työllisyyspäällikkö Riitta Hakala Valtakatu Kemi p Lapin työllistymistä edistävä REKISTERISELOSTE monialainen yhteispalvelu Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 12.7.2016 1. Rekisterinpitäjä Nimi: Kemin kaupunginhallitus Lapin Työ- ja elinkeinotoimisto

Lisätiedot

Walmu -järjestelmän tietosuojaseloste ( )

Walmu -järjestelmän tietosuojaseloste ( ) Walmu -järjestelmän tietosuojaseloste (1.10.2018) Sisällysluettelo Walmu -järjestelmän tietosuojaseloste (1.10.2018)... 1 1. Rekisterin nimi... 2 2. Rekisterinpitäjä... 2 3. Rekisterin vastuuhenkilö...

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Liperin kunnan palautejärjestelmä Tiedonanto laadittu: 13.8.2018

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisteri- ja tietosuojaseloste 25.5.2018 EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Jyväs-Ateriat Ay Y-tunnus: 1996612-0 Kaakkovuorentie 10, 40320 JYVÄSKYLÄ Tietosuoja-asioista

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuojaasetus (679/2016) Palvelun nimi: Rakennusvalvonnan palvelut (asiakasrekisteri ja vastuuhenkilörekisteri)

Lisätiedot

Vastuuhenkilö: Nimi: Hyvinvointivastaava-varhaiskasvatuksen johtaja

Vastuuhenkilö: Nimi: Hyvinvointivastaava-varhaiskasvatuksen johtaja Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuojaasetus (679/2016) Palvelun nimi: Yksityisen hoidontuen kuntalisä Tiedonanto laadittu: 1112019

Lisätiedot

REKISTERINPITÄJÄ Fysioterapiapalvelut Kirsi Pätsi Rovaniemen toimipiste, Valtakatu 30 A 10, Rovaniemi

REKISTERINPITÄJÄ Fysioterapiapalvelut Kirsi Pätsi Rovaniemen toimipiste, Valtakatu 30 A 10, Rovaniemi Tietosuojaseloste REKISTERINPITÄJÄ Fysioterapiapalvelut Kirsi Pätsi 2515689-6 Rovaniemen toimipiste, Valtakatu 30 A 10, 96200 Rovaniemi Ranuan toimipiste, Keskustie 28, 97700 Ranua YHTEYSHENKILÖ REKISTEREITÄ

Lisätiedot

Tämä on Kuopion Hammaskulma OY:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Tämä on Kuopion Hammaskulma OY:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Rekisteriseloste Tämä on Kuopion Hammaskulma OY:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. 1 Rekisterinpitäjä Kuopion Hammaskulma Oy Puijonkatu 35 70100 Kuopio

Lisätiedot

Perustajayhteisöt. Iisalmen Kehitysvammaisten Tuki ry. Iisalmen Mielenterveystuki ry. Kiuruveden Varapäre ry. Sonkajärven Nuorison Tuki ry

Perustajayhteisöt. Iisalmen Kehitysvammaisten Tuki ry. Iisalmen Mielenterveystuki ry. Kiuruveden Varapäre ry. Sonkajärven Nuorison Tuki ry Perustajayhteisöt Iisalmen Kehitysvammaisten Tuki ry Iisalmen Mielenterveystuki ry Kiuruveden Varapäre ry Sonkajärven Nuorison Tuki ry Sonkajärven Mielenterveyskerho ry Iisalmen Invalidit ry ORGANISAATIO

Lisätiedot