TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE JÄSENTIETO- JA MAKSUREKISTERI Henkilötietolaki (523/1999) Käyntiosoite Asemamiehenkatu 4, Helsinki

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE JÄSENTIETO- JA MAKSUREKISTERI Henkilötietolaki (523/1999) Käyntiosoite Asemamiehenkatu 4, Helsinki"

Transkriptio

1 TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE JÄSENTIETO- JA MAKSUREKISTERI Henkilötietolaki (523/1999) Rekisterinpitäjä Nimi Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassa Postiosoite Postinumero Puhelin Asemamiehenkatu Helsinki Käyntiosoite 2. Yhteyshenkilöt Vastuu ja yhteyshenkilöt: rekisteriä Tietosuojavastaava Mika Valkonen koskevissa Harjulankatu 4 A 1, Lahti asioissa puhelin Yhteyshenkilö Esa Kivistö Yhteyshenkilö Toni Mamia 3. Rekisterin nimi JÄSEN- JA MAKSUREKISTERI 4. Henkilötietojen Työttömyyskassan tarkoituksena on työttömyysturvalaissa käsittelyn ja vuorotteluvapaalaissa tarkoitettujen etuuksien tuottaminen jäsenilleen. tarkoitus Tämän tehtävän hoitamiseksi Erityisalojen Toimihenkilöiden työttömyyskassan jäsentieto- ja maksurekisteriin kirjataan henkilötietoja kassasta. Tietoja käytetään lakisääteisessä etuusasioiden ja jäsenyysasioiden käsittelyssä. Lisäksi tietoja käytetään etuustietojen selvittämiseen eläketurvakeskukselle, verottajalle, työttömyysvakuutusrahastolle, sosiaali- ja terveysministeriölle, työ- ja elinkeinoministeriölle, finanssivalvonnalle sekä muille tahoille, joilla on lakiin perustuva tietojensaantioikeus. Rekisterin pitämistä ja sen sisältöä koskee esimerkiksi seuraava erityislainsäädäntö: - työttömyysturvalaki/soveltamisohjeet - laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta - työttömyyskassalaki - asetus julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta - asetus työttömyysturvalain täytäntöönpanosta

2 - asetus työttömyyskassalain täytäntöönpanosta - laki vuorotteluvapaasta 5. Rekisterin tietosisältö Rekisterissä ilmenee seuraavaa: 6. Säännönmukaiset tietolähteet - työttömyyskassan jäsenten lukumäärä - työttömyyskassan jäsenenä olevien henkilötiedot, henkilötunnus ja yhteystiedot - työttömyyskassan jäsenten liittymis- ja ero-/erottamispäivät - työttömyyskassan jäsenyyden päättymissyy - työttömyyskassan jäsenten edellinen työttömyyskassa - työttömyyskassan jäsenten maksama jäsenmaksumäärä ja mihin ajanjaksoon jäsenmaksu kohdistuu - mihin työttömyyskassan asiamiespiiriin kukin jäsen kuuluu - työpaikka- ja työnantajatiedot - työttömyysajanjaksot - etuuksien korvausten suorittamiseen liittyvät tiedot - mahdolliset valitusasioihin, takaisinperintään tai väärinkäytösten käsittelyyn liittyvät tiedot - työttömyysetuuksien lapsikorotuksen saamiseksi lain edellyttämät tiedot (kuten lasten lukumäärä) - lausunto työvoimapoliittisista edellytyksistä Henkilötietoja kerätään jäseneksi liityttäessä jäseniltä ja taustajärjestöiltä. Hakemuskäsittelyn yhteydessä tietoja kerätään työnantajilta, sekä sellaisilta viranomaisilta ja viranomaisrekistereiltä, joihin Erityisalojen Toimihenkilöiden työttömyyskassalla on laillinen käyttöoikeus. Henkilötietoja kerätään vain tehtävän suorittamista varten ja ainoastaan siinä laajuudessa kuin on tarpeen. Henkilö- ja yhteystiedot, jäsenyyteen liittyvät perustiedot ja työsuhteen ehdot saadaan jäsenen liitoille tai suoraan työttömyyskassalle toimittamasta liittymisilmoituksesta. Tämän lisäksi saadaan jäsenen päivärahahakemuksessa toimittamat tiedot työttömyyteen liittyen. Hakemuskäsittelyn yhteydessä kerätään seuraavia tietoja: - perhetietoja väestörekisterikeskukselta - verottajalta verotustietoja - työ- ja elinkeinotoimistosta lausuntoja - eläkelaitokselta myönnettäviä eläkkeitä koskevia päätöksiä - kansaneläkelaitokselta etuuksien saajien tietoja - eläketurvakeskukselta työeläkeotteita

3 Jos työnantaja perii jäsenmaksun, työnantajaa koskevat yksilöinti- ja tilitystiedot ilmoittaa työnantaja. 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Jäsenrekisteritietoja luovutetaan vain jäsenelle itselleen, sekä asianosaisen tai hänen laillisen edustajansa suostumuksella tai hänen tietojensa luovuttamiseen oikeuttavan lainsäädännön perusteella. Säännönmukaisia henkilötietojen siirtoja: - kassan jäsenmaksuja sekä etuuksien maksatusta ja takaisinperintää koskevat tiedot verottajalle - lakisääteiset etuusmaksatukseen liittyvät tiedot finanssivalvonnalle, Eläketurvakeskukselle, Työttömyysvakuutusrahastolle, työ- ja elinkeinoministeriölle, Kelalle ja verottajalle - pyynnöstä tietoja luovutetaan toiselle työttömyyskassalle, työ- ja elinkeinotoimistolle, sosiaali- ja terveysministeriölle, vakuutus- ja eläkelaitoksille, ulosottoviranomaisille, oppilaitoksille, esitutkintaa suorittaville viranomaisille ja tuomioistuimille ja muille viranomaisille, joilla on lakisääteinen tietojensaantioikeus. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille eikä käytetä suoramarkkinointiin. 8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. 9. Rekisterin A. Manuaalinen aineisto suojauksen periaatteet Manuaalisia rekistereitä säilytetään erillisessä tilassa, jonne ei ole vapaa pääsy. B. Sähköisesti käsiteltävät tiedot Rekisteritietoja säilytetään Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassan määräysvaltaan kuuluvassa tietokannassa. Tietokanta on suojattu ja tietokantaan pääsemiseksi käyttäjän täytyy antaa järjestelmän käyttäjätunnus ja henkilökohtainen salasana. Tietokannan ylläpitotiloissa on kulunvalvonta. Tietojen käsittelyä on rajoitettu siten, että tämän rekisteriselosteen mukaisia tietoja saavat käsitellä ainoastaan ne Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassan palveluksessa olevat henkilöt ja palvelusopimusten perusteella liittojen jäsenrekisteriasioita hoitavat henkilöt, joiden työtehtävien hoitamiseksi ne ovat oleellisia tietoja. Salassapitovelvollisuus jatkuu palvelussuhteen päätyttyä.

4 Henkilötietolain edellyttämän hyvän tietojenkäsittelytavan varmistamiseksi rekisterinpitäjä on ohjeistanut ja kouluttanut rekisteritietoja käsittelevät henkilöt. 10. Rekisteröidyn oikeudet Oikeus saada pääsy tietoihin Kassan jäsenillä on oikeus saada pyynnöstä tietosuoja-asetuksen 15 artiklan mukaiset tiedot häntä koskevista henkilötiedoista, joita rekisterinpitäjä käsittelee. Tarkastuspyynnöt on toimitettava tietosuojavastaavalle tai kahdelle muulle kassan osoittamalle henkilölle (ks. kohta 2 yhteyshenkilöt) aina kirjallisesti. Tietoja voi myös tarkistaa ja päivittää easiointi- palvelussa, johon löytyy linkki kassan kotisivuilta: Oikeus tietojen oikaisemiseen Rekisteröidyllä on tietosuoja-asetuksen 16 artiklan mukainen oikeus vaatia, että rekisterinpitäjä oikaisee rekisteröityä koskevat epätarkat tai virheelliset tiedot. Pyynnöt tietojen oikaisemiseksi tulee lähettää tietosuojavastaavalle tai kahdelle muulle kassan osoittamalle henkilölle (ks. kohta 2 yhteyshenkilöt). Oikeus tietojen poistamiseen Rekisterillä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamista rekisteristä ( oikeus tulla unohdetuksi ). Pyynnöt rekisteristä poistamiseksi tulee lähettää kirjallisesti kassan tietosuojavastaavalle tai kahdelle muulle kassan osoittamalle henkilölle (ks. kohta 2 yhteyshenkilöt). Oikeus käsittelyn rajoittamiseen Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterinpitäjää rajoittamaan henkilötietojen käsittelyä tietosuoja-asetuksen 18 artiklassa tarkemmin nimetyissä tapauksissa. Pyynnöt käsittelyn rajaamisesta tulee lähettää kirjallisesti kassan tietosuojavastaavalle tai kahdelle muulle kassan osoittamalle henkilölle (ks. kohta 2 yhteyshenkilöt) Oikeus valittaa valvontaviranomaiselle Mikäli rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan tietosuoja-asetusta, on rekisteröidyllä oikeus tehdä asiasta valitus valvontaviranomaiselle, joka tässä tapauksessa on ensisijaisesti tietosuojavaltuutettu.

5 11. Muutokset tietosuojaselosteeseen Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla sitä kotisivullamme. Suosittelemme, että tutustut tietosuojaselosteen sisältöön.

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE JÄSENTIETO- JA MAKSUREKISTERI Tietosuojalaki (1050/2018)

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE JÄSENTIETO- JA MAKSUREKISTERI Tietosuojalaki (1050/2018) TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE JÄSENTIETO- JA MAKSUREKISTERI Tietosuojalaki (1050/2018) 26.5.2018 1. Rekisterinpitäjä Nimi Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassa Postiosoite Postinumero Puhelin

Lisätiedot

KUVAUS JÄSENTIETO -JA ANSIOTURVAN MAKSUREKISTERIN MUKAISTEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ TYÖTTÖMYYSKASSA STATIASSA. Kassanjohtaja Heikki Hamberg

KUVAUS JÄSENTIETO -JA ANSIOTURVAN MAKSUREKISTERIN MUKAISTEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ TYÖTTÖMYYSKASSA STATIASSA. Kassanjohtaja Heikki Hamberg TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE KUVAUS JÄSENTIETO -JA ANSIOTURVAN MAKSUREKISTERIN MUKAISTEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ TYÖTTÖMYYSKASSA STATIASSA Versio 1.2, päivitetty 9.8.2018 Rekisterinpitäjä Työttömyyskassa

Lisätiedot

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE JÄSENTIETO- JA MAKSUREKISTERI

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE JÄSENTIETO- JA MAKSUREKISTERI TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE JÄSENTIETO- JA MAKSUREKISTERI Sisältää selosteen käsittelytoimista ja tiedot rekisteröidyn informoimiseksi Henkilötietolaki (523/1999) 10, Tietosuoja-asetus (2016/679) 13,

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE JÄSENTIETO- JA MAKSUREKISTERI

TIETOSUOJASELOSTE JÄSENTIETO- JA MAKSUREKISTERI TIETOSUOJASELOSTE JÄSENTIETO- JA MAKSUREKISTERI EU:n tietosuoja-asetuksen 2016/679 mukainen yhdistetty tietosuojaseloste ja informointiasiakirja 1. Rekisterin nimi Jäsen- ja maksurekisteri 2. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä Viimeisin ajantasaistus

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä Viimeisin ajantasaistus Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä 23.5.2018 Viimeisin ajantasaistus 2.11.2018 1a pitäjä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Etsivä nuorisotyö Tiedonanto laadittu: 10.7.2018 1. Rekisterinpitäjä:

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Henkilötietojen käsittelyn tietopyynnöt Tiedonanto laadittu:

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun / rekisterin nimi: Liperin kunnan kiinteistöjen tallentava kamera-

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Nuoriso- ja kulttuuripalveluiden leiri-, kerho- ja retkitoiminta

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Rekisterin/palvelun nimi: Rakentamisen ja kunnossapidon palvelujen asioinnin

Lisätiedot

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste Tietosuojaseloste 1 (5) Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Varustekorttirekisteri 2. Rekisterinpitäjä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos 3. Rekisterin vastuuhenkilö Palomestari Kalle

Lisätiedot

Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri

Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Päivitetty 18.05.2018 1. Rekisterinpitäjä Y-tunnus: 0784050-4 Seminaarinkatu 2, Intelli-rakennus,

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Uimahalli ja kuntosali Liprakan asiakasrekisteri Tiedonanto

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuojaasetus (679/2016) Palvelun nimi: Rakennusvalvonnan palvelut (asiakasrekisteri ja vastuuhenkilörekisteri)

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Liperin kunnan työllisyyspalvelut Tiedonanto laadittu: 9.7.2018

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Rekisterin/palvelun nimi: Kiinteistö Oy Liperin vuokratalojen luottamushenkilörekisteri

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Kouvolan kaupunki Henkilöstöpalvelut Tietosuojaseloste 1 (5) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 15.8.2018 1. Rekisterin nimi

Lisätiedot

Vastuuhenkilö: Nimi: Hyvinvointivastaava-varhaiskasvatuksen johtaja

Vastuuhenkilö: Nimi: Hyvinvointivastaava-varhaiskasvatuksen johtaja Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuojaasetus (679/2016) Palvelun nimi: Yksityisen hoidontuen kuntalisä Tiedonanto laadittu: 1112019

Lisätiedot

EU:n tietosuoja-asetuksen 2016/679 mukainen yhdistetty tietosuojaseloste ja informointiasiakirja

EU:n tietosuoja-asetuksen 2016/679 mukainen yhdistetty tietosuojaseloste ja informointiasiakirja TIETOSUOJASELOSTE JÄSENREKISTERI EU:n tietosuoja-asetuksen 2016/679 mukainen yhdistetty tietosuojaseloste ja informointiasiakirja 1. Rekisterin nimi Rakennusliiton jäsenrekisteri 2. Rekisterinpitäjä Rakennusliitto

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä. Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä. Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu:

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Rekisterin/palvelun nimi: Liperin kunnan luottamushenkilörekisteri Tiedonanto

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Yhdistetty rekisteriseloste ja Informointiasiakirja (Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 )

TIETOSUOJASELOSTE Yhdistetty rekisteriseloste ja Informointiasiakirja (Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ) 19.4.2018 1. Rekisterinpitäjä 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 3. Rekisterin nimi 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste Pihastamo Oy Aimalantie 60 37500 Lempäälä Nimi

Lisätiedot

Liperin kunnan päätöksenteko- ja asianhallinta (hallinnolliset asiat)

Liperin kunnan päätöksenteko- ja asianhallinta (hallinnolliset asiat) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Liperin kunnan päätöksenteko- ja asianhallinta (hallinnolliset

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (6)

Tietosuojaseloste 1 (6) Kouvolan kaupunki Viestintä Tietosuojaseloste 1 (6) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 2.10.2018 1. Rekisterin nimi Kouvolan

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Sähköpostijakelulistat 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö hilkka.julkunen@espoo.fi

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Vuokrasopimukset, Espoon kaupungille vuokratut toimitilat ja Espoon kaupungin vuokraamat toimitilat (manuaalinen). 2. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Kotkan kaupunki, elinvoimalautakunta. vs. kehitysjohtaja Toni Vanhala.

Kotkan kaupunki, elinvoimalautakunta. vs. kehitysjohtaja Toni Vanhala. Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Puuvenemessujen 2019 ilmoittautujarekisteri 2. Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, elinvoimalautakunta 3. Rekisteriasioista vastaava henkilö (rekisterinpitäjän

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Rekisterin/palvelun nimi: Liperin kunnan henkilöstöhallinnon rekisteri Tiedonanto

Lisätiedot

Rekisteriseloste, Espoon kaupunki

Rekisteriseloste, Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Rekisteriseloste, Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Kulunvalvonnan ja työajan seurantarekisteri Esmikko työajanseuranta- ja kulunvalvontajärjestelmä Esgraf-valvontasovellus 2.

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.05.2018 1.

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Kouvolan kaupunki Hyvinvointipalvelut/Museopalvelut Tietosuojaseloste 1 (5) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 18.2.2019 1.

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Sivistystoimen avustushakemusrekisteri 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki PL 1, 02070 ESPOON KAUPUNKI 3. Rekisterin vastuuhenkilö

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Kiinteistö Oy Liperin vuokratalojen asuinhuoneenvuokraus Tiedonanto

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Yksityisteiden yhteyshenkilörekisteri

Tietosuojaseloste / Yksityisteiden yhteyshenkilörekisteri Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Yksityisteiden yhteyshenkilörekisteri Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679)

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Liperin kunnan palautejärjestelmä Tiedonanto laadittu: 13.8.2018

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Pientalotontin hakijat 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö hilkka.julkunen@espoo.fi

Lisätiedot

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja käsittelyn laillinen peruste

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja käsittelyn laillinen peruste Tietosuojaseloste EU:n tietosuoja asetus 2016/679 Henkilötietolaki 523/1999 1. Rekisterin nimi Kiasma teatterin uutiskirjelista 2. Rekisterinpitäjä Nimi ja Y tunnus Kansallisgalleria, 0800570 2 Osoite

Lisätiedot

Rekisterin nimi Varhaiskasvatuksen tuettu varhaiskasvatussuunnitelma. Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen

Rekisterin nimi Varhaiskasvatuksen tuettu varhaiskasvatussuunnitelma. Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Varhaiskasvatuksen tuettu varhaiskasvatussuunnitelma 2. Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyvinvointilautakunta Tehtävänimike

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Liperin vanhustentaloyhdistys ry:n asuinhuoneenvuokraus Tiedonanto

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Asiakasrekisteri kaavavalmistelun osallisten yhteystiedot 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Torsti

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Projektisalkku 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Jorma Valve, strategiajohtaja etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Tietosuojaseloste KasvaNet -oppimisympäristö

Tietosuojaseloste KasvaNet -oppimisympäristö Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste KasvaNet -oppimisympäristö Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 1 Rekisterin

Lisätiedot

Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen. Yhteystiedot Puh Nimi ja tehtävänimike

Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen. Yhteystiedot Puh Nimi ja tehtävänimike Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Pedagoginen selvitys (esiopetus) 2. Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyvinvointilautakunta Tehtävänimike 3. Rekisteriasioista

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio. Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio. Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella. Tietosuojaseloste Sivu 1 (4) Tietosuojaseloste EU:n yleisen tietosuojaasetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Tili ja isännöinti Harri Nupponen Ytunnus: 12826942 osoite: Sammontie 7 as 8,

Lisätiedot

Nimi: Tuomas Hujala Sähköposti: tuomas.hujala. Puhelin: Sähköposti: tietosuoja

Nimi: Tuomas Hujala Sähköposti: tuomas.hujala. Puhelin: Sähköposti: tietosuoja TIETOSUOJASELOSTE 1. Rekisterinpitäjä Nimi: Sosiaali- ja terveysalan lupa ja valvontavirasto Valvira Osoite: PL 210, 00281 HELSINKI (Mannerheimintie 103 B) Muut yhteystiedot: puh. 0295 209 111(vaihde),

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Rekisterin / palvelun nimi: Yksityisteiden yhteyshenkilörekisteri Tiedonanto

Lisätiedot

Rekisterin nimi Varhaiskasvatuksen varhaiskasvatussuunnitelma. Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen. Yhteystiedot Puh.

Rekisterin nimi Varhaiskasvatuksen varhaiskasvatussuunnitelma. Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen. Yhteystiedot Puh. Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Varhaiskasvatuksen varhaiskasvatussuunnitelma 2. Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyvinvointilautakunta Tehtävänimike

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Maa-aineslupien käsittely ja maa-ainesten ottamisen valvonta

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Liperin kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen lupa- ja valvontatehtävät

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. Wessmanninkatu 2, Äänekoski , raija.tuhkanen[at]aanekoski.fi

TIETOSUOJASELOSTE. Wessmanninkatu 2, Äänekoski , raija.tuhkanen[at]aanekoski.fi TIETOSUOJASELOSTE EU:n tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 Laatimispvm: 26.2.2019 1. Rekisterin nimi Sumiaisten omatoimikirjaston kulunvalvonta 2. Rekisterinpitäjä Äänekosken kaupunki, kirjasto 3. Rekisterin

Lisätiedot

TALOUS- JA VELKANEUVONNAN REKISTERI

TALOUS- JA VELKANEUVONNAN REKISTERI Tietosuojaseloste -yhdistetty rekisteriseloste ja informaatioasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1.7.2014 1.Rekisterinpitäjä Nurmijärven kunta, sosiaalitoimi PL 7, 01901 Nurmijärvi 2. Rekisteriasioista

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Laatimispäivämäärä:

TIETOSUOJASELOSTE Laatimispäivämäärä: TIETOSUOJASELOSTE Laatimispäivämäärä: 21.5.2018 Vaasan kaupunki 1. Rekisterin nimi Kulttuuri- ja kirjastopalveluiden henkilöstörekisteri 2. Rekisterinpitäjä Nimi: Vaasan kaupungin kulttuuri- ja liikuntalautakunta

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Tapahtumatukiselvitys

Tietosuojaseloste / Tapahtumatukiselvitys Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Tapahtumatukiselvitys Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 1 Rekisterin nimi

Lisätiedot

Palvelualojen työttömyyskassa Siltasaarenkatu 18 A, PL 93, Helsinki pam(at)pam.fi

Palvelualojen työttömyyskassa Siltasaarenkatu 18 A, PL 93, Helsinki pam(at)pam.fi 1. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot Palvelualojen työttömyyskassa Siltasaarenkatu 18 A, PL 93, 00530 Helsinki pam(at)pam.fi 2. Henkilörekisterin nimi Etuusrekisteri Tietosuojavastaavan yhteystiedot: Tietosuojavastaava

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Rekisterin/palvelun nimi: Vesihuoltolaitosten yhteystietorekisteri Tiedonanto

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. EU:n tietosuoja-asetus (EU) 2016/679. Laatimispvm: Yhteystiedot

TIETOSUOJASELOSTE. EU:n tietosuoja-asetus (EU) 2016/679. Laatimispvm: Yhteystiedot TIETOSUOJASELOSTE EU:n tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 Laatimispvm: 12.3.2019 1. Rekisterin nimi Webropol-kyselytyökalu 2. Rekisterinpitäjä Äänekosken kaupunki, keskushallinto 3. Rekisterin vastuuhenkilö

Lisätiedot

2. Rekisterinpitäjän edustajat Vastuuhenkilö: Nimi: maankäyttöpäällikkö

2. Rekisterinpitäjän edustajat Vastuuhenkilö: Nimi: maankäyttöpäällikkö Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Rekisterin/palvelun nimi: Kiinteistöveroselvitysrekisteri Tiedonanto laadittu:

Lisätiedot

Jäsenrekisteriin on tallennettu tietoja työttömyyskassan jäsenistä ja jäsenmaksuista.

Jäsenrekisteriin on tallennettu tietoja työttömyyskassan jäsenistä ja jäsenmaksuista. TIETOSUOJASELOSTE Rekisterin pitäjä Kuljetusalan työttömyyskassa y-tunnus 0571068-5 Siltasaarenkatu 3-5, PL 65 00530 Helsinki 09-613 111, www.kuljetusalantk.fi Rekisterin vastuuhenkilö Kassanjohtaja Anne

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Tietosuojaseloste Sivu 1 (4) Tietosuojaseloste EU:n yleisen tietosuojaasetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Loviisan Keilailuliitto Lovisa Bowlingförbund Ry Ytunnus: 08306717 osoite: Seppäläntie

Lisätiedot

Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyvinvointilautakunta. Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen

Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyvinvointilautakunta. Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Läsnä (Effica Varhaiskasvatus) 2. Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyvinvointilautakunta Tehtävänimike 3. Rekisteriasioista

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Trimble Locus / Maaomaisuussovellus 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö

Lisätiedot

1. SHK-Huolto Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste. Rekisterinpitäjä:

1. SHK-Huolto Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste. Rekisterinpitäjä: 1. SHK-Huolto Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste Rekisterinpitäjä: SHK-Huolto Oy Y-tunnus: 2451079-3 Kankiraudantie 2 00700 Helsinki Yhteyshenkilö: Sari Naukkarinen Sähköposti: sari@danet.fi Puhelin:

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Nimi (y-tunnus) Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK ry) (y-tunnus: )

1. Rekisterinpitäjä Nimi (y-tunnus) Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK ry) (y-tunnus: ) REKISTERISELOSTE Tekijänoikeuskasvatus ja -neuvonta EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 13 ja 14 artikla Laatimispvm: 25.5.2018 1. Rekisterinpitäjä Nimi (y-tunnus) Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus

Lisätiedot

UKTY ry:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste

UKTY ry:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste UKTY ry:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste EU:n yleinen tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR). Päivitetty 24.5.2018. Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Kouvolan kaupunki Hyvinvointipalvelut Tietosuojaseloste 1 (5) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 21.8.2018 1. Rekisterin nimi

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5) EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 13, 14, 30 artikla. Rekisteri

Tietosuojaseloste 1 (5) EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 13, 14, 30 artikla. Rekisteri Tietosuojaseloste 1 (5) EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 13, 14, 30 artikla Rekisteri Rekisterinpitäjät Työsuojeluhallinnon valvontatietojärjestelmä (VATI), joka on työsuojeluvalvonnan henkilörekisterin

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien markkinointia ja viestintää

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien markkinointia ja viestintää Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien markkinointia ja viestintää Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 19.4.2018 1. Rekisterin pitäjä Hotelli Mesikämmen Oy

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Trimble Locus, rakennuslupa- ja vastuuhenkilöjärjestelmä 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Rakennusvalvontajohtaja

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Koki kiinteistöpidon tietojärjestelmä. 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Toimitilapäällikkö Pia

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla. Urho Tuominen -konserni:

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla. Urho Tuominen -konserni: Sivu 1 / 5 Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla Urho Tuominen -konserni: 1. Rekisterinpitäjä Urho Tuominen Oy (0143919-7) (1707453-2)

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Maanvuokrasopimusten siirto 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö

Lisätiedot

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste Northern Lights Ry:n jäsen- ja yhteistyökumppanirekisterin tietosuojaseloste Laatimispäivä: 27.01.2019 1. Rekisterinpitäjä Northern Lights Ry Y-Tunnus: 0829302-0 puheenjohtaja@northernlights.fi 2. Rekisteriasioiden

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Verkkopalautejärjestelmä 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Päivi Sutinen Palvelukehitysjohtaja

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (6)

Tietosuojaseloste 1 (6) Kouvolan kaupunki Hyvinvointipalvelut Tietosuojaseloste 1 (6) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 1.11.2018 1. Rekisterin nimi

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Sivu 1 / 5. Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 EU:n tietosuoja-asetus (2016/679)

TIETOSUOJASELOSTE Sivu 1 / 5. Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 EU:n tietosuoja-asetus (2016/679) TIETOSUOJASELOSTE Sivu 1 / 5 Laadittu 14.5.2018 Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 EU:n tietosuoja-asetus (2016/679) 1 Rekisterinpitäjä Nimi: Kajaanin kaupunki / Sivistyslautakunta

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste. REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Varhaiskasvatuspalvelujen sijaisrekisteri Henkilötietolaki (523/99) 10 SISÄLTÖ

Rekisteri- ja tietosuojaseloste. REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Varhaiskasvatuspalvelujen sijaisrekisteri Henkilötietolaki (523/99) 10 SISÄLTÖ REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Varhaiskasvatuspalvelujen sijaisrekisteri Henkilötietolaki (523/99) 10 SISÄLTÖ 1 REKISTERIN NIMI 2 REKISTERINPITÄJÄ 3 REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ 4 REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Lisätiedot

Yhdistyksen rek. nro: Puh: info(ät)terve-mieli.fi. Yhteyshenkilö: Bror-Erik Skog be.skog(ät)terve-mieli.

Yhdistyksen rek. nro: Puh: info(ät)terve-mieli.fi. Yhteyshenkilö: Bror-Erik Skog   be.skog(ät)terve-mieli. Terve Mieli ry TIETOSUOJASELOSTE Päivitetty: 10.10.2018 1. npitäjä Terve Mieli ry Nurmijärvi Yhdistyksen rek. nro: 162.020 Puh: 045-332 1077 email: info(ät)terve-mieli.fi 2. asioiden yhteyshenkilö 3. t

Lisätiedot

OP Ryhmän tietosuojavastaava OP Ryhmä Postiosoite: PL 308, OP Sähköpostiosoite: OP Palveluhaku asiakasrekisteri

OP Ryhmän tietosuojavastaava OP Ryhmä Postiosoite: PL 308, OP Sähköpostiosoite: OP Palveluhaku asiakasrekisteri 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 Yleistä Tällä tietosuojaselosteella annetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä tietosuoja-asetus) sekä henkilötietolain edellyttämiä tietoja yhtäältä rekisteröidylle

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (6)

Tietosuojaseloste 1 (6) Kouvolan kaupunki Liikunta ja kulttuuri Tietosuojaseloste 1 (6) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 25.3.2019 1. Rekisterin

Lisätiedot

Kangasalan Moottorikerhon tietosuojakäytännöt

Kangasalan Moottorikerhon tietosuojakäytännöt Kangasalan Moottorikerhon tietosuojakäytännöt Kerhon nimi: Kangasalan Moottorikerho Ry (Yhdistysnumero 93.425) Osoite: c/o Nallekarhuntie 2 36100 Kangasala Kangasalan Moottorikerho (myöhemmin kerho tai

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Sidonnaisuusilmoitukset Tiedonanto laadittu: 3.7.2018 1. Rekisterinpitäjä:

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Timmi tilavarausjärjestelmä

Tietosuojaseloste / Timmi tilavarausjärjestelmä Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Timmi tilavarausjärjestelmä Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 1 Rekisterin

Lisätiedot

POTILASVAHINKOJEN KORVAUSTOIMINNAN REKISTERI

POTILASVAHINKOJEN KORVAUSTOIMINNAN REKISTERI 1 (5) POTILASVAHINKOJEN KORVAUSTOIMINNAN REKISTERI EU:n tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) 30 artiklan mukainen seloste käsittelytoimista 1. Rekisterin nimi Potilasvahinkojen korvaustoiminnan rekisteri

Lisätiedot

Sairausvakuutuslain perusteella korvattavien matkojen suorakorvausmenettelyä koskevan henkilötietorekisterin tietosuojaseloste

Sairausvakuutuslain perusteella korvattavien matkojen suorakorvausmenettelyä koskevan henkilötietorekisterin tietosuojaseloste Tietosuojaseloste 1 (5) 22.5.2018 Sairausvakuutuslain perusteella korvattavien matkojen suorakorvausmenettelyä koskevan henkilötietorekisterin tietosuojaseloste 1 Rekisterinpitäjä KANSANELÄKELAITOS (Kela)

Lisätiedot

INVALIDILIITTO RY:N AVUSTAJAKOIRATOIMINNAN ASIAKASREKISTERI

INVALIDILIITTO RY:N AVUSTAJAKOIRATOIMINNAN ASIAKASREKISTERI INVALIDILIITTO RY AVUSTAJAKOIRATOIMINTA TIETOSUOJASELOSTE Tietosuojaseloste INVALIDILIITTO RY:N AVUSTAJAKOIRATOIMINNAN ASIAKASREKISTERI Sisältö 1 REKISTERIN PITÄJÄ... 2 2 YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Kimppa-autokokeilun rekisteri 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö 4. Rekisterin yhteyshenkilö 5.

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Kansanterveystyön rekisteri / suun terveydenhuolto

Tietosuojaseloste / Kansanterveystyön rekisteri / suun terveydenhuolto Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Kansanterveystyön rekisteri / suun terveydenhuolto Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus

Lisätiedot

Heikinkuja MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) Arja Tolttila, sosiaalipalvelupäällikkö Heikinkuja MÄNTSÄLÄ puhelin

Heikinkuja MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) Arja Tolttila, sosiaalipalvelupäällikkö Heikinkuja MÄNTSÄLÄ puhelin EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) Pvm: 25.5.2018 1. Rekisterin nimi REKISTERI KUNTAAN SIJOITETUISTA LAPSISTA 2. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Mustijoen sosiaali- ja terveyspalvelut Heikinkuja

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE EU:n tietosuoja-asetus 2016/679

TIETOSUOJASELOSTE EU:n tietosuoja-asetus 2016/679 TIETOSUOJASELOSTE HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY Sisällys 1. REKISTERIN PITÄJÄ... 2 2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA... 2 3. REKISTERIN NIMI... 2 4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS...

Lisätiedot

METANOIA INSITITUUTTI OY TIETOSUOJAREKISTERISELOSTE

METANOIA INSITITUUTTI OY TIETOSUOJAREKISTERISELOSTE METANOIA INSITITUUTTI OY TIETOSUOJAREKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/1999) 10 :n ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteriseloste (25.5.2018). Jos haluat käyttää oikeuttasi saada tietoa

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE (laajennettu) Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 EU Tietosuoja-asetus 2016/679

TIETOSUOJASELOSTE (laajennettu) Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 EU Tietosuoja-asetus 2016/679 TIETOSUOJASELOSTE (laajennettu) Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 EU Tietosuoja-asetus 2016/679 Laatimispäivä 24.5.2018 1 pitäjä Nimi Etelä-Pohjanmaan liitto Osoite Kampusranta 9 C, PL 109, 60101 Seinäjoki

Lisätiedot

Osoite: Lintulahdenkuja 4, Helsinki

Osoite: Lintulahdenkuja 4, Helsinki 1.Rekisterinpitäjä 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 3.Tietosuojavastaavan yhteystiedot Nimi: Energiavirasto Y-tunnus: 1738354-6 Osoite: Lintulahdenkuja 4, 00530 Helsinki Muut yhteystiedot:

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste. Yksityiset perhepäivähoitajat

Rekisteri- ja tietosuojaseloste. Yksityiset perhepäivähoitajat REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 SISÄLTÖ 1 REKISTERIN NIMI 2 REKISTERINPITÄJÄ 3 REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ 4 REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS 5 REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ 6 REKISTERIN

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien kirjastopalveluita

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien kirjastopalveluita Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien kirjastopalveluita Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.05.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE 1 (5)

TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) 20.3.2019 1 Rekisterin nimi 2 Rekisterinpitäjä Rikos- ja paloilmoitinlaitteiden asiakasrekisteri Hätäkeskuslaitos Satakunnankatu 3-5 sähköpostiosoite: hatakeskuslaitos@112.fi, puhelin

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Kaikkien aikojen Espoo -kysely 2. Rekisterinpitäjä 3. Rekisterin vastuuhenkilö 4. Rekisterin yhteyshenkilö 5. Organisaation

Lisätiedot

Tietosuojaseloste/Rekisterinpitäjän informointi rekisteröidylle

Tietosuojaseloste/Rekisterinpitäjän informointi rekisteröidylle Tietosuojaseloste/Rekisterinpitäjän informointi rekisteröidylle Tämä seloste on osa EU:n tietosuojaasetuksen (EU) 2016/679 edellyttämiä informointi ja osoitusvelvoitteita. Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Lisätiedot