XCELSIOR/VARI FLEX. Nostolaitekiinnitteiset kääntöaurat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "XCELSIOR/VARI FLEX. Nostolaitekiinnitteiset kääntöaurat"

Transkriptio

1 XCELSIOR/VARI FLEX Nostolaitekiinnitteiset kääntöaurat

2 XL-siipi leveille viiluille cm kyntösyvyydelle. Siipimateriaalin hiilletys. Hiili tunkeutuu teräksen ulkopintaan. Karkaistu teräs Överum Mucro on karkaistun teräksen nimi, jota käytetään Överum aurojen kulutusosissa. Raaka-aine on huolellisesti valittu ja lämpökäsitelty Överumin omalla menetelmällä. Oikea teräksen hiilipitoisuus ratkaisee siiven ominaisuudet. Siipien raaka-ainetta käsitellään vuorokauden aikana hiiletysuunissa vaihtelevin lämpötiloin. Näin hiili saadaan tunteutumaan teräksen pintakerrokseen. Hiilivaikuttaa teräkseen karkaisevasti seuraavan lämpökäsittelyn aikana samalla, kun siipiaineksen sitkeys ja iskunkestävyyslisääntyy siipiaineksen keskiosissa. Överum terät ovat uuden valmistustekniikan ja menetelmien tulos XL terän työjälki eri käytännön kyntöolosuhteissa on ihanteellinen. Viilu kääntyy vähitellen koko siiven pituudella. Laskelmien mukaan kääntymiseen kuluu mahdollisimman vähän energiaa. Tästä syystä vetovastuksen tarve on pieni huolimatta siitä, että XL terä jättää leveän vaon, johon sopii leveämpikin traktorin rengas. Yksinkertainen rakenne ja moderni suunnittelu tekevät aurasta edullisen ja minimoi kulutusosien tarpeen. Tämä merkitsee kokonaistaloudellisuutta. Uusilaukaisulaite Auran käyttöiän kannalta on erityisen tärkeää, että terä pääsee nousemaan lauetessaan riittävän ylös, jolloin vältetään materiaalien ja hitsausten ylisrasittuminen. Överumin uusissa kääntöauroissa on reilusti suurempi laukaisukorkeus. Kärki pystyy nousemaan yli puoli metriä normaalin työsyvyytensä yläpuolelle. Laukaisupaine on helposti säädettävissä traktorin hydrauliikan avulla (jopa ajon aikana). Uuden laukaisulaitteen maksimi aloitusvastus on suuri ja se pienenee terän noustessa ylöspäin. Tämä suojaa tehokkaasti kaikkia auran komponentteja. Keveämmillä mailla voidaan laukaisupainetta vähentää, mikä antaa pehmeämmän laukaisun ja näin estää kivien tarpeettoman noston pintaan. Jäykemmillä mailla on tärkeää, että laukaisuvastus voidaan helposti säätää riittävän suureksi. Muutoin terä elää, mikä huonontaa kyntöjälkeä ja lisää vetovastusta. XLP-muovisiipi tarttuville maille. XU-murtava siipi syvään kyntöön ja leveille viiluille XS-siipi tarttuville ja kuluttaville maille. UC-murtava siipi 14 viiluille. +46% Uusi laukaisulaite-suurempi nostokorkeus

3 BX380H on kevyt nostaa ja kätevä käyttää, traktoreihin joissa rajoitettu nostovoima. Överum Xcelsior BX BX -sarja koostuu nostolaitekiinnitteisistä kääntöauroista, jotka ovat keveitä nostaa. Vankka ja avara rakenne, jonka tärkeimmät osat on valmistettu korkealuokkaisesta teräksestä, takaa kestävyyden ja kulutuksen sietokyvyn suhteessa auran painoon. Painopiste on traktorin lähellä, jolloin tarvittava nostoteho on mahdollisimman pieni. BX-aurat kääntyvät alakautta. Käännön aikana terät siirtyvät alakautta ja tukipyörä kääntyy ylöspäin. Näin maavara pysyy riittävänä vaikka nostokorkeus olisikin rajoitettu. Työntövarsi kiinnitetään matalalle aurassa ja korkealle traktorissa, näin nostovoiman tarve vähenee minimiin. Kaikkiin teriin voidaan asentaa kiekkoleikkurit. H-tyypissä on täysautomaattiset hydrauliset laukaisimet, joiden laukaisuvastus voidaan helposti sovittaa eri maalajeille traktorin hydrauliikan avulla. F -tyypissä on kiinteät ojakset murtopulteilla. XL-siipisissä Överum kääntöauroissa on tutkitusti pieni vetotehon tarve, joka vähentää energian kulutusta ja luistoa sekä parantaa tehokkuutta Pikakiinnitteinen vetokarttu on vakiovaruste. Kun vetokarttu ensin kiinnitetään traktoriin ja tämän jälkeen nostetaan aura oikeaan asentoon, helpotetaan auran kiinnitystä ja loukkaantumisen riski pienenee. Viilunleveys voidaan säätää olosuhteiden mukaisesti kolmeen eri asentoon. Sivukallistus säädetään erillisillä säätöruuveilla molemmin puolin ja ne helpottavat auran säätöä pellolla. Kun oikealle kääntäviä teriä säädetään ei säätö vaikuta vasemmalle kääntäviin teriin tai päinvastoin. BX380H XL-siivillä, joustavilla kiekkoleikkureilla ja EG-esiauroilla. BX 490 F EM-esiauroilla. Ojaksissa erilliset murtopultit. Alakautta käännön vuoksi painopiste on lähellä traktoria ja aura on kevyt nostaa. Irrotettava vetokarttu helpottaa kiinnitystä. Kolme valinnaista viilunleveyttä. Tekniset tiedot Malli Terien lkm. Työleveys Paino Ojasväli Runkokorkeus Kiekkoleikkur- Suositeltava Nostotehon cm kg* cm cm eiden maks. traktoriteho hv. tarve kp BX 280 H BX 380 H BX 290 F / BX 390 F / BX 490 F **Varusteet; kumitukipyörä, 1 pari kiekkoleikkureita, muut veitsileikkureita. Oikeus muutoksiin pidätetään.

4 CX 490 H EM-esiauroilla. Tehokkaat kuorimet mahtuvat hyvin 90 cm teräväliin. Överum Xcelsior CX Överumin Xcelsior CX -auroissa on moduulirakenteinen runko, joka jakaa vetorasituksen tasaisesti pitkin Umuotoista vetorunkoa. Tuloksena yksinkertainen, vahva ja avara runko, jonka säätäminen on helppoa ja loogista. Rakenne on vahva ja avoin, jonka tärkeimmät osat on valmistettu korkealuokkaisesta lämpökäsitellystä teräksestä. Kulutuskestävyys on suuri verrattuna auran omapainoon. Auran suuri ojasväli sekä 75 cm:n runkokorkeus mahdollistavat tehokkaiden kuorimien käytön rikkaruohon torjumiseksi. Auran avara rakenne tekee Xcelsior CX -aurasta hyvän olkiauran, jolloin sillä voidaan kyntää suuria olkimääriä tukkeutumatta. Vahva, läpimitaltaan 125 mm:n, kääntöakseli jakaa auran painon suurelle alueelle, kun aura on nostettu. CX -aurojen kääntösuunta voidaan valita tarpeen mukaan. Alakautta, eli aurat kääntyvät rungon alta mahdollistaa riittävän maavaran vaikka nostokorkeus olisi rajoitettu. Suosittelemme yläkautta tapahtuvaa kääntöä, kun käytetään viilun tasainta. Nostotehon on tällöin oltava noin 10% suurempi. Överum Xcelsior -aurassa on vetokartun pikakytkentä, jolloin auran kytkeminen on helppoa ja turvallista, erityisesti epätasaisella alustalla. Auran säätö suhteessa traktoriin tehdään yksinkertaisesti kahdella säätöruuvilla. Auran pituussuunnassa oleva vanttiruuvi vaikuttaa auran vetosuuntaan ja säädetään niin, että aura kulkee suoraan traktorin perässä. Ensimmäisen viilun leveys säädetään poikittaisella säätöruuvilla. Se ei vaikuta auran vetosuuntaan. Hydraulinen säätö on saatavissa lisävarusteena. Erilliset sivukaltevuuden säätöruuvit vasemmalla ja oikealla puolella tekevät käytännön säätötyöstä helpon ja loogisen. Työleveys on helposti säädettävissä kolmeen eri asentoon. CX 390 H XL-siivillä ja EG-esiauroilla tekee hyvän kyntöjäljen. Yläkautta kääntö lisää nostovoiman tarvetta. Alakautta kääntö (katso s.3) pienentää nostokorkeuden tarvetta. Uusi vahvempi kääntörunko, jossa on kaksi korkeutta vetokartulle. Auran lukitus perhosasennossa kuljettamista varten lisävaruste. Irrotettava vetokarttu helpottaa kiinnitystä.

5 CX 490 H with Nivell furrow leveller. Ploughing and levelling in the same pass. Paineakku on mitoitettu niin, ettäkaikkien terien laukaisu voi tapahtua samanaikaisesti ilman vaurioitumisvaaraa. Lisäksi terän kärkeen kohdistuva voima vähenee mitä korkeammalle terä nousee. Kiekkoleikkurin sijasta voidaan käyttää veitsileikkuria. Alempi kokonaispaino ja avoimempi rakenne, kun olkia on runsaasti sekä pienempi vetotehon tarve ovat veitsileikkurin etuja. Ehjän reunan ja auran paremman suuntavakavuuden takia suosittelemme kiekkoleikkuria viimeiseen auraan. Savimailla saavutetaan paras kyntötulos käyttämällä kiekkoleikkuria kaikissa terissä. Työsyvyys säädetään tukipyörän avulla ilman työkaluja. Säätöhylsy pysyy paikallaan jousikuormitetun kuulan avulla. Yksinkertaista ja varmatoimista. Tukipyörän läpimitta on suuri ja kantaa näin ollen hyvin ja pyörintä vastus on pieni. Pyörän kääntöä vaimentaa tehokas kaasuvaimennin. CX-aura voidaan varustaa erikoisvetopäällä, jolloin aura voidaan lukita perhosasentoon (puolikäännetty) kuljetuksen ajaksi. Kombitukipyörä (pakollinen) käännetään kuljetusasentoon rungon alle ja työntö varsi kiinnitetään pitkään reikään. Kombitukipyörää voidaan käyttää myös vakio vetopään kanssa. Tällöin tukipyörä siirretään kuljetuksen ajaksi viimeisen terän alle. XL-siivet sulkevat viilloksen erittäin hyvin ja näin rikkaruohon torjunta ja olkien multaus on tehokasta suurillakin viilun leveyksillä. Lisäksi siiven työtulos on täydellinen matalaan kynnettäessä, vetovastus on pieni ja kulutusosien kustannukset pienet. CX 590 F kuorimilla ja kombitukipyörällä. Apurungon leveys kasvaa kuormituksen lisääntyessä auran etuosassa. Viilun leveys voidaan säätää kolmeen asentoon. Tekniset tiedot Malli Terien lkm. Työleveys Paino Ojasväli Runkokorkeus Kiekkoleikkur- Suositeltava Nostotehon cm kg* cm cm eiden maks. traktoriteho hv. tarve kp CX 390 H CX3100 H CX 490 H CX 4100 H CX 390 F / CX 3100 F / CX 490 F / CX 4100 F / CX 590 F / **Varusteet; kumitukipyörä, 1 pari kiekkoleikkureita, muut veitsileikkureita. Oikeus muutoksiin pidätetään.

6 Vari Flex CX H-aura hydraulisella työleveyden säädöllä. Vari Flex CX Överumin Vari Flex CX-sarja koostuu nostolaitekiinnitteisistä kääntöauroista keskisuurille tarktoreille aina 160 hv:n saakka. Sarjaan kuuluu kolme, neljä ja viisisiipiset mallit hydraulisella laukaisulaitteella, vaihtoehtoisesti kiinteät ojakset murtopulteilla kivettömille maille. Viilunleveys säädetään hydraulisesti (30-50 cm). Viilunleveyden säädön nivelpiste sijaitsee ojaksen vetolin jalla, mikä helpottaa säätöä Hydraulinen viilunleveyden säätö voidaan täydentää ensimmäisen viilun leveyden hydraulisäädöllä. Nämä kaksi säätöä voidaan yhdistää orjasylinteriksi, jolloin ensimmäisen viilun leveys säätyy automaattisesti muiden mukana. Sähköventtiilillä voidaan haluttaessa säätää vain ensimmäistä viilua. Viilun leveyttä säätämällä voidaan aura helposti sovittaa vaihteleviin kyntöolosuhteisiin. Leveämpi työleveys nopeuttaa kyntöä ja säästää polttoainetta. Maalajin mukaisesti voidaan valita työleveys, joka antaa parhaan kyntöjäljen. Työleveyden säädön kaikki nivelet on varustettu vaihdettavilla laakeriheloilla, jotka voidaan voidella. Voitelu helpottaa säätöä ja poistaa lian ja kosteuden laakereista. Vari Flex CX-auroissa on täysin uusi runkorakenne. Hitsauksen sijaan tarkkuusporattu apurunko kiinnittyy pulteilla auran runkoon, minkä vuoksi auran rungossa voidaan erikoisterästä, joka on 40 %:ia tavanomaista vahvempaa.tämä yhdessä lukuisten karkaistujen osien kanssa tekee Vari Flex CX-aurasta painoonsa nähden erittäin kestävän. Työleveyden säädön nivelet laakeroitu voideltavilla ja vaihdettavilla heloilla. Tarkkuusporattu ruuvikiinnitteinen apurunko mahdollistaa erikoisteräksen käytön auran rungossa.

7 Vari Flex CX 580 H. Hydraulisesti säädettävä työleveys 1,5-2,25 m.uusi järeämpi kääntötanko kahdella vetokartun kiinnityskorkeudella on vakiovarusteena kaikissa VariFlex-malleissa. Vari Flex CX-auran kääntösuunta voidaan valita. Normaalisti 3-ja 4 teräisessä aurassa kääntö tapahtuu alakautta, jolloin tilaa jää runsaasti vaikka traktorin nostokorkeus olisi rajoitettu. Varustettaessa aura viiluntasaimella tai raskaan pakkerin vetorungolla tapahtuu kääntö yläkautta. Tällöin 4 teräinen aura varustetaan automaattisella rungon oikaisulla käännön helpottamiseksi. Aloitettaessa kääntö työleveys säätyy minimiin ja aura kääntyy, minkä jälkeen työleveys säätö ennalleen automaattisesti. Viisiteräisissä malleissa on aina automaattinen rungon oikaisu ja kääntö yläkautta. Rungon oikaisu, mikä estää tukipyörää osumasta maahan tapahtuu yhteisellä männän varella varustetun kaksoissylinterin toisella puolella. Toisen puolen säätäessä työleveyttä. Vetolinja voidaan hienosäätää siten, että aura kulkee suoraan traktorin perässä. Näin minimoidaan vetovoiman tarve. Vari Flex CX; vahva kääntöaura hyvillä kyntöominaisuuksilla ja pitkällä käyttöiällä. Vari Flex CX 490 F jäykillä kiekkoleikkureilla ja EG-esiauroilla. Ojaksissa ja esiauroissa murtopultit. Vanttiruuvilla säädetään aura kulkemaan suoraan vetovoiman tarpeen minimoimiseksi. Kaksoissylinteri säätää työleveyden automaattisesti ennalleen käännön jälkeen. Tekniset tiedot Malli Terien lkm. Työleveys Paino Ojasväli Runkokorkeus Kiekkoleikkur- Suositeltava Nostotehon cm kg* cm cm eiden maks. traktoriteho hv. tarve kp Vari Flex CX 390 H Vari Flex CX 3100 H Vari Flex CX 490 H Vari Flex CX 4100 H Vari Flex CX 390 F / Vari Flex CX 3100 F / Vari Flex CX 490 F / Vari Flex CX 4100 F / Vari Flex CX 590 F / *Varusteet; kumitukipyörä, 1 pari kiekkoleikkureita, muut veitsileikkureita. Oikeus muutoksiin pidätetään.

8 Xcelsior DX 590 H EG-esiauroilla. Erittäin järeä aura rankkoihin kyntöolosuhteisiin. Överum Xcelsior DX Xcelsior DX -sarja koostuu nostolaitekiinnitteisistä kääntöauroista suurille traktoreille ja vaikeisiin kyntöolosuhteisiin. Rakenne on selkeä ja riittävän vahvasti mitoitettu. Vetokartun pikakytkentä varmistaa helpon ja turvallisen kytkennän. Läpimitaltaan 150 mm:n kääntöakseli neulalaakerein jakaa kuormituksen hyvin suurelle alalle käännön aikana. Xcelsior DX -mallin runko on vankkarakenteista U - terästä, jonka leveys kasvaa rasitusten kasvun myötä auran etuosassa. Kääntösylinterin kanssa sarjaan kytketty sylinteri suoristaa auran ennen käännöstä. DX -aurat ovat erittäin helppoja säätää. Suoristus - sylinterin iskun pituutta muutetaan kierteillä varustetulla rajoittimella ja näin voidaan auran rungon kulmaa hienosäätää. Sivukallistus säädetään erillisillä sä ätöruuveilla, oikealle ja vasemmalle kääntävien terien osalta, ilman työkaluja. Vankkarakenteinen kombipyörä voidaan asentaa auran rungon eri kohtiin sopivan painonsiirron saavuttamiseksi tai reunan kynnön ajaksi Pyörä on suuri läpimitaltaan, jolloin kantavuus on hyvä ja vierintävastus pieni. Överum Xcelsior DX -aurat kuljetetaan perhosasennossa. Työntövarren kiinnityskohta lukitaan ja kombipyörä siirretään tukipyöräasennosta kuljetuspyöräasentoon. Kun auraa käännetään, kytkeytyy jousikuormitteinen salpa ja aura jää keskiasentoon. Kuljetus voi alkaa. (Työntövarsi kiinnitetään soikeaan reikään.) Viilun leveys voidaan säätää kolmeen leveyteen. Suuri runkokorkeus mahdollistaa runsaankin oljen kynnön maahan. Pikakiinnitteinen vetokarttu ja oikaisusylinteri. Xcelsior DX 4100 F korkealla ojaksella ja EM-esiauroilla. Tekniset tiedot Malli Terien lkm. Työleveys Paino Ojasväli Runkokorkeus Kiekkoleikkur- Suositeltava Nostotehon cm kg* cm cm eiden maks. traktoriteho hv. tarve kp DX 490 H / DX 4100 H / DX 590 H / DX 5100 H / DX 4100 F / DX 590 F / DX 5100 F / DX 690 F / *Varusteet; kumitukipyörä, 1 pari kiekkoleikkureita, muut veitsileikkureita. Oikeus muutoksiin pidätetään.

9 Varusteet EG-esiaura. Leveään, matalaan kuorintaan. Yhdessä kiekkotai veitsileikkurin kanssa. EP-esiaura. Muoviesiaura tarttuville maille. EM-esiaura. Suurille olkimäärille. Yhdessä veitsileikkurin kanssa. Kuorinsiipi. Läpäisee hyvin olkea. (Ei käytetä tarttuvilla mailla). Veitsileikkuri. Vähentää painoa ja lisää läpäisykykyä. Kiinteä 18 ta 20 sileä tai 20 hammastettu kiekkoleikkuri. Jousitettu 18 tai 20 sileä tai 20 hammastettu kiekkoleikkuri. Maapuolileikkuri leveille traktorin renkaille. Peltinen tukipyörä. Halkaisija 500 m. Leveys 160 mm. Kuminen tukipyörä 7.00x12. Halkaisija 645 mm. Leveys 182 mm. Kombipyörä syvyyden säätöön / kuljetukseen. Koko 10.0x12. Tuplapyörä BX, CX ja Vari Flex CX auroihin. Kombipyörä Xcelsior DX. Koko 10.5x16. Kompipyörä etuasennossa Xcelsior DX-malleissa. Hydraulinen 1. viilun leveyssäätö, BX. Hydraulinen 1. viilun leveyssäätö, CX/DX. H-tyyppisen laukaisulaitteen paineenrajoitussarja. Portaaton säätö ajon aikana. Pakkerin vetovarsi CX ja DX. Kaksitoiminen kumivaimenneus. Pakkerin vetovarsi Vari Flex CX ja DX. Kaksitoiminen kumivaimenneus. Nivell-viiluntasain kolme-ja neljäteräisiin auroihin.

10 Tietokonetekniikka ja ammattitaito Modernin tietotekniikan yhdistäminen perinteiseen ammattitaitoon materiaaleissa, lämpökäsittelyssä ja karkaisussa ovat olleet Överumin onnistumisen avain kehitettäessä maanmuokkauskoneita. Suunnittelijat työskentelevät kolmiulotteisella tietokonetekniikalla. Jokaisesta osasta tehdään malli, jolle voidaan tehdä mm. lujuus-ja painolaskelmia. Tuotteen ominaisuuksia ja toimintoja voidaan testata jo ennen prototyypin valmistusta. Suunnittelu on suoraan yhteydessä tuotannon numeerisesti ohjattuihin työstökoneisiin, joilla mallikappaleet voidaan valmistaa. Kun lopputulos on valmis,tehdään työkalut, joilla sitten valmistetaan auran eri osat. Informaatio välittyy jyrsimelle, joka valmistaa esim. auran siiven karkaisussa ja puristuksessa tarvittavan työkalun. Tehtaan uudenaikaisesta varustuksesta huolimatta markkinoille tulevat tuotteet testataan huolellisesti sekä laboratoriossa että käytännön oloissa pelloilla. Sijoitukset tuotekehitykseen luovat pitävän perustan ja antavat Överumin tuotteille Tarkkuuden,kestävyydenjalaadun. Överums Bruk AB kuuluu maailmanlaajuiseen maatalous ja teollisuuskonserniin Kongskilde Industries EXP/FIN/Ploughs/BRO/ Valmistaja pidättää itsellään oikeuden mahdollisiintuotteessa tapahtuviin muutoksiin.

XCELSIOR / VARI FLEX. Nostolaitekiinnitteiset paluuaurat. Powered by Kongskilde

XCELSIOR / VARI FLEX. Nostolaitekiinnitteiset paluuaurat. Powered by Kongskilde XCELSIOR / VARI FLEX Nostolaitekiinnitteiset paluuaurat Powered by Kongskilde Härdat stål Siipiaihioiden seostaminen. Karkaistu teräs Överumin kulutusosissa käytettävästä teräksestä käytetään nimitystä

Lisätiedot

Nostolaitekiinnitteiset paluuaurat

Nostolaitekiinnitteiset paluuaurat Nostolaitekiinnitteiset paluuaurat Agrolux aurat on tehty aikaansa seuraaville viljelijöille, jotka arvostavat hyvää kyntöjälkeä, toimivia varusteita ja taloudellista käyttöä. Agrolux auroista löydät ainutlaatuisia

Lisätiedot

Nostolaitekiinnitteiset paluuaurat

Nostolaitekiinnitteiset paluuaurat Nostolaitekiinnitteiset paluuaurat Agrolux tarjoaa laajan nostolaitekiinnitteisten, 2-6 teräisten paluuaurojen mallisarjan. Ainutlaatuisten rakenteiden ja harkittujen yksityiskohtien ansiosta aurat soveltuvat

Lisätiedot

SERVO. Nostolaitesovitteiset aurat 97+210.FI.0115

SERVO. Nostolaitesovitteiset aurat 97+210.FI.0115 SERVO Nostolaitesovitteiset aurat 97+210.FI.0115 Automaattiaurat SERVO SERVO-aurat soveltuvat kaikenlaisiin kyntöolosuhteisiin Aurojen vankka ja edistyksellinen rakenne jakaa vetovoiman optimaalisesti

Lisätiedot

Esittelykoneen lisävarusteet: Isot renkaat 19.0/45-17 (norm. 400/60-15.5), Hydraulisesti kokoon taittuva varpajyrä, 2 kpl maantasoituslevyjä.

Esittelykoneen lisävarusteet: Isot renkaat 19.0/45-17 (norm. 400/60-15.5), Hydraulisesti kokoon taittuva varpajyrä, 2 kpl maantasoituslevyjä. Esittelykonehinnasto - Kuhn maanmuokkaus Kuhn Discover XM 32 lautasäes: Koneella on ajettu noin 30 hehtaaria. Sarjanumero A1380. Valmistusvuosi 2010. Koneessa on voimassa tehdastakuu 1v. Vakiovarusteet:

Lisätiedot

Matala muokkaus - taloudellisia ja biologisia etuja

Matala muokkaus - taloudellisia ja biologisia etuja Matala muokkaus - taloudellisia ja biologisia etuja Syvä vai matala muokkaus? Kyntö vai suorakylvö? Vai jotakin siltä väliltä? Kysymykseen, miten optimoida muokkaus taloudellisesti ja biologisesti, löytyy

Lisätiedot

Puolihinattavat paluuaurat

Puolihinattavat paluuaurat Puolihinattavat paluuaurat Agrolux valikoimastra on saatavana jopa 10-teräisiä auroja isoille tiloille. Auroja yhdistävät vahhvuus, yksinkertainen käsiteltävyys ja mainiot kyntöominaisuudet. Agroluxin

Lisätiedot

TASOJYRSIN HK 25 - HK 31 - HK 32. Powered by Kongskilde

TASOJYRSIN HK 25 - HK 31 - HK 32. Powered by Kongskilde TASOJYRSIN HK 25 - HK 31 - HK 32 Powered by Kongskilde HK 25 -tasojyrsin HK 25 varpajyrällä ja (lisävarusteena saatavissa olevalla) hydraulisella nostolaitteella varustettuna. HK 25 tasojyrsin on tarkoitettu

Lisätiedot

plus Nostolaitesovitteiset paluuaurat

plus Nostolaitesovitteiset paluuaurat plus FI Nostolaitesovitteiset paluuaurat Aurat tuottavaan maanmuokkaukseen Kurt Michel / pixelio.de Kyntö tänään Aura on maanviljelyn symboli. Hyvän hoidon, lannoituksen ja kasvinsuojelun lisäksi maan

Lisätiedot

Nostolaitekiinnitteiset paluuaurat Vari Flex CX / CXP EX

Nostolaitekiinnitteiset paluuaurat Vari Flex CX / CXP EX Nostolaitekiinnitteiset paluuaurat Vari Flex CX / CXP EX Käyttöohje Instruktionsbok Tässä käyttöohjeessa käsitellään nostolaitekiinnitteisiä Överum-paluuauramalleja Vari Flex CX /CXP ja EX SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Pöttinger SERVO. Nostolaitekiinnitteiset kyntöaurat 97+210.15.0911

Pöttinger SERVO. Nostolaitekiinnitteiset kyntöaurat 97+210.15.0911 Pöttinger SERVO Nostolaitekiinnitteiset kyntöaurat 97+210.15.0911 SERVO Nostolaitekiinnitteiset kyntöaurat keskeytyksetöntä kyntöä Aura on vieläkin useasti taloudellisin vaihtoehto. Nopeassa vuoroviljelykierrossa

Lisätiedot

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua.

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua. Agronic VLM Vetoletkumultaimet Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua. Traktorin nostolaite pidetään vakio-asennossa. Nosto ja lasku multaimen sylintereillä. Multain

Lisätiedot

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun.

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun. SUOMI Monipuolinen lana peltojen tasaukseen ja teiden kunnossapitoon. Kestävä rakenne, jossa on käytetty erikoislujia rakenneteräksiä. Kaikki toiminnot ovat hydraulisia. Siipien sylintereissä on varoventtiilit

Lisätiedot

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua.

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua. Agronic VLM Vetoletkumultaimet Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua. Traktorin nostolaite pidetään vakioasennossa. Nosto ja lasku multaimen sylintereillä. Multain

Lisätiedot

Aika koneita. Innovatiivinen. tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä. Esko näyttää tien. Urakkasarjan Esko-lumilingot

Aika koneita. Innovatiivinen. tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä. Esko näyttää tien. Urakkasarjan Esko-lumilingot ROAD LINE Urakkasarjan Esko-lumilingot Ammattikäyttöön Aika koneita. Nokka Aika koneita! Innovatiivinen tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä Esko näyttää tien. 3-SARJA LV

Lisätiedot

Kverneland FHP Piennarmurskain

Kverneland FHP Piennarmurskain Kverneland FHP Piennarmurskain Kverneland FHP piennarmurskain Erittäin monikäyttöinen murskain maatalouteen ja tienvarsihoitoon Voidaan käyttää monissa eri työasennoissa Kompakti ja vahva rakenne mahdollistaa

Lisätiedot

JOUSTOPIIKKIÄKEET. Maxer Pro Maxer Master Pro Master Premium SK. www.k-maatalous.fi

JOUSTOPIIKKIÄKEET. Maxer Pro Maxer Master Pro Master Premium SK. www.k-maatalous.fi 2014 JOUSTOPIIKKIÄKEET Maxer Pro Maxer Master Pro Master Premium SK www.k-maatalous.fi K-MAATALOUS Maxer Pro Maxer Pro Maxer Pro on tarkoitettu sekä syksyllä että keväällä tapahtuvaan muokkaukseen sekä

Lisätiedot

When Innovation & Nature Combine

When Innovation & Nature Combine When Innovation & Nature Combine Yhdellä pystyruuvilla 8 14 16 sto Mixell 8 10 12 14 16 Kahdella pystyruuvilla 20 22 sto Mixell 20 22 24 26 30 Kolmella pystyruuvilla 40 30 sto Mixell 30 35 40 45 RMH lla

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

SUOMALAISTA OSAAMISTA SUOMEN KIVISIMMILTÄ PELLOILTA.

SUOMALAISTA OSAAMISTA SUOMEN KIVISIMMILTÄ PELLOILTA. KIVI-PEKKA KIVENKERÄYSKONEET SUOMALAISTA OSAAMISTA SUOMEN KIVISIMMILTÄ PELLOILTA. KIVI-PEKKA KIVENKERÄYSKONEET Kivi-Pekka on kivien keräykseen tarkoitettu kone, jolla saadaan tehokkaasti puhdistettua viljelysmaat

Lisätiedot

TALVI 2012-2013 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA WWW.ALA-TALKKARI.FI

TALVI 2012-2013 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA WWW.ALA-TALKKARI.FI TALVI 2012-2013 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA Sisällysluettelo Yleistä yrityksestä/sisällysluettelo 1 SL 1400 - hiekoitin 2 2-torviset v-lingot 3-4 1-torviset v-lingot 5-6 Poikittaisruuvilingot

Lisätiedot

VAKOLA Koetusselostus 800 Test report

VAKOLA Koetusselostus 800 Test report VAKOLA ao, 0120 0k0k1 unahelsinki 100 12 Helsinki 43 41 61 Anip Pitäjänmäki VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Finnish Fesearch Institute of Engineering in Agriculture and Forestry 1972 Koetusselostus

Lisätiedot

LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA

LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA SYKSY - TALVI 09 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA Sisällysluettelo Yleistä yrityksestä/sisällysluettelo 1 SL 800 ja 1300 - hiekoittimet 2 2-torviset v-lingot 3-4 1-torviset v-lingot 5-6 Poikittaisruuvilingot

Lisätiedot

Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET WWW.ALA-TALKKARI.FI

Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET WWW.ALA-TALKKARI.FI Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET Sisällysluettelo Yleistä yrityksestä/sisällysluettelo 1 SL 1400 - hiekoitin 2 2-torviset v-lingot 3-4 1-torviset v-lingot 5-6 Poikittaisruuvilingot 7-11 Veljekset

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa

Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa Kun viljelykasvien valikoima on laaja, kasvit ovat eri kasvuasteilla ja rivivälit erilevyisiä, ei oikean koneen löytäminen ole helppoa. Usein huomaat etteivät valmistajien

Lisätiedot

INNOVATOR JANKKURIN KÄYTTÖOHJE

INNOVATOR JANKKURIN KÄYTTÖOHJE INNOVATOR JANKKURIN KÄYTTÖOHJE ParKone Oy Kuokkakatu 3 85800 Haapajärvi Puhelin: 044 5906122 E-mail: info@parko.fi Internet: http://www.parko.fi/ VER 1.2. Parkone Oy LUE TÄMÄ OHJE HUOLELLISESTI LÄPI ENNEN

Lisätiedot

Aurat tuottavaan maanmuokkaukseen

Aurat tuottavaan maanmuokkaukseen Cayros Cayros Aurat tuottavaan maanmuokkaukseen Kyntö tänään Aura on maanviljelyn symboli. Hyvän hoidon, lannoituksen ja kasvinsuojelun lisäksi maanmuokkaus on ratkaisevassa osassa hyvän satotuloksen saavuttamiseksi.

Lisätiedot

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN.

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. TITAN TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön Tume Titan on ominaisuuksiltaan vakuuttava kylvötöiden kumppani jonka voi varustaa myös

Lisätiedot

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil on korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli,

Lisätiedot

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä Tuottavuutta ja kustannussäästöjä vieskanmetalli.com Tarkka kylvösyvyys kylkipyörällä Parempi oljen katkaisu Tarkka syöttömääränsäätö Suuri rengaskoko Pieni vetotehontarve 2 3 Patentoitu tarkkuusvannas

Lisätiedot

Jeantil lannanlevitysvaunut

Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil SA perheyhtiön historia ulottuu 1800-luvulle saakka. Päätuotteena viimeisten 50 vuoden ajan on ollut lannanlevitysvaunut. Sillä alalla Jeantil on tunnettu tehokkaiden

Lisätiedot

MF MULTIPOWER- JA SUURTEHOPUMPUT

MF MULTIPOWER- JA SUURTEHOPUMPUT MF MULTIPOWER- JA SUURTEHOPUMPUT 21.09.2009 Huom. Tilatessasi mainitse traktorin malli, tyyppi, sarja- ja pumpun numero. Toimitusajalla myös muita malleja! MF0078 TRAKTORI- KUVAUS TUOTE- MALLI NUMERO MF

Lisätiedot

906 Ohjeita käyttäjälle

906 Ohjeita käyttäjälle 1 Paino: n. 3 kg Tilavuus: n. 85 l Materiaali: PUR-polyesteri Runko: DUR -alumiinia Väri: oliivinvihreä Savotta 906 sopii leveytensä ja rakenteensa puolesta kaikille ruumiinrakenteille. Rinkassa on portaaton

Lisätiedot

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 Alkuperäiset ohjeet 01 / 2015 Sisällysluettelo 1. ESIPUHE... 1 1.1. Koneen käyttötarkoitus... 1 1.2. Tekniset tiedot... 1 1.3. Tyyppikilpi... 2 2. TURVALLISUUSOHJEET...

Lisätiedot

TYÖLAITTEET AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT

TYÖLAITTEET AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT AMMATTILAISTEN TUOTTAVAT TYÖLAITTEET SNOWZOOM NIVEL-, U- JA ALUEAURAT SIIPILUMI-, HIEKOITUS- & LUMI- K AUHAT KAUHA-, PUOMI- JA AVOHARJAT WWW.SNOWSTAR.FI Huippulaitteet puhtaanapitoon Erinomainen hinta-laatusuhde

Lisätiedot

Kaapelikelavaunu JKS 750V

Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu kevyempiin verkonrakennuksen tarpeisiin Kokonsa puolesta JKS 750 soveltuu erinomaisesti antenniurakoitsijoiden ja sähköasennusliikkeiden käyttöön. Vaunu on tarkoitettu

Lisätiedot

Maanmuokkauskoneiden mallisto

Maanmuokkauskoneiden mallisto Maanmuokkauskoneiden mallisto www.facebook.com/uniagrouppl SISÄLLYSLUETTELO IBIS M IBIS L IBIS XM IBIS XL IBIS XXL VARIO VIS XL VIS XM MAX / MAX T ATLAS / ATLAS HP ARES L ARES XL / ARES ROLLER UP ARES

Lisätiedot

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle JAPA 405 FI Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle Japa 405 on uuden sukupolven polttopuukone ammattilaisille. Japa 405 mallissa toimintaa ohjaa käyttäjää avustava äly. Kone on varustettu sensoreilla, jotka

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 2016 TUOTELUETTELO 2016

TUOTELUETTELO 2016 TUOTELUETTELO 2016 TUOTELUETTELO 2016 TUOTELUETTELO 2016 Gjerstad Oy on vuodesta 1977 toiminut Suomalainen maarakennuskoneiden työlaitevalmistaja. Tuotteemme tunnetaan kestävyydestään ja korkeasta laadustaan kaikkialla ammattilaisten

Lisätiedot

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm 623T 23hv bensiini 120cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kohler Command Pro 2-syl 23hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 120cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai kerääjän.

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY \VXACICCci) PPA 1 03400 VIHTI 913-46 211 VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY KOETUSSELOSTUS TEST REPORT NUMERO 1162 RYHMÄ 52

Lisätiedot

Perunan käsittely- ja varastointikoneet

Perunan käsittely- ja varastointikoneet Perunan käsittely- ja varastointikoneet Sähkömoottorin käyttämä hydraulinen veto Portaattomasti säädettävät kuljettimien nopeudet Polyureetaanista valmistetut puhdistus- ja lajittelurullat Koneet perunan

Lisätiedot

Slootsmid veitsimultain

Slootsmid veitsimultain Slootsmid veitsimultain Slootsmid B.V. Hollantilainen yritys joka on perustettu v. 1960 Euroopan johtava multauslaitteiden valmistaja Erikoistunut ainoastaan lietteen multauslaitteiden valmistukseen Kultivaattorimultain

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

Tämän päivän sänkimuokkausta

Tämän päivän sänkimuokkausta TEHOMUOKKAIN KARAT 2 Tämän päivän sänkimuokkausta Sänkimuokkauksen tarkoitus on monin paikoin muuttunut viime vuosien aikana. Aikaisemmin sänkimuokkauksen tarkoituksena oli rikkakasvien torjunta ja maan

Lisätiedot

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle.

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle. PUUNKORJUUPAKETIT Puunkorjuupaketit, kannolta tienvarteen Metsäperävaunu varustettuna puutavarakuormaimella on tuttu näky monen maatalon pihassa. Tällainen paketti on kuitenkin kohtalaisen iso investointi,

Lisätiedot

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Kaksiroottorinen karhotin sivu- ja keskikarhotukseen Kaikki tiedot saatavissa internetistä 97+027.15.0813 Kaksiroottoriset karhottimet monipuoliseen käyttöön PÖTTINGER tarjoaa nyt

Lisätiedot

TAKALANAT HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJE

TAKALANAT HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJE TAKALANAT HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJE Maahantuoja: Agri-Kymi Oy Kaupinkatu 4 45130 KOUVOLA Varaosat: 020 743 2045 Toimisto: 020 743 2043 toimisto@agrikymi.fi 2 3 4 5 TEKNISET TIEDOT Takalanat Malli Työleveys

Lisätiedot

Rullauritus RULLAURITUS. Putkikoko. Mallien määrä. Tyyppi. Sivu

Rullauritus RULLAURITUS. Putkikoko. Mallien määrä. Tyyppi. Sivu Rullauritus Suunniteltu parantamaan palosprinklereiden ja muiden teollisuusasennusten nopeutta ja tehokkuutta. Laaja valikoima mekaanisia ja hydraulisia yksiköitä halkaisijaltaan jopa 24" sovelluksiin.

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA DISCROLLER HEVA DiscRoller issa on kaikki tehokkaan muokkauskoneen pääpiirteet se toimii se on yksinkertainen ja mikä tärkeintä se säästää aikaa ja rahaa. HEVA DiscRoller in kahden vuoden kehityksen ja

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä Hase Trets soveltuu käytettäväksi tavallisena nojapyöränä tai peräpyöränä toiseen polkupyörään kiinnitettynä. Rungon pituutta voidaan muuttaa, joten pyörä

Lisätiedot

ROLLAATTORIT VOLARIS S7

ROLLAATTORIT VOLARIS S7 LIIKKUMINEN ROLLAATTORIT VOLARIS S7 Volaris S7 -sarjan rollaattorit ovat korkealaatuisia, jotka sopivat erinomaisesti pohjoisiin oloihin. Suunnittelussa on otettu huomioon tuotteiden kierrätettävyys ja

Lisätiedot

Nostolaitekiinnitteiset kääntöaurat. Laatuaurat kovaan käyttöön

Nostolaitekiinnitteiset kääntöaurat. Laatuaurat kovaan käyttöön Nostolaitekiinnitteiset kääntöaurat Laatuaurat kovaan käyttöön 1 2 Kverneland on johtava kyntöaurojen valmistaja. Euroopassa se on markkinajohtaja ja tehtaan tuotteita viedään yli 40:een maahan eri puolille

Lisätiedot

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille FAG PowerPull TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille A Member of the Schaeffler Group FAG PowerPull Tehokas, helppo, nopea Käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

PUOLIHINATTAVAT PALUUAURAT DIAMANT 16

PUOLIHINATTAVAT PALUUAURAT DIAMANT 16 PUOLIHINATTAVAT PALUUAURAT DIAMANT 16 Diamant 16 puolihinattava aura Uudenaikaisten aurojen vaatimukset lisääntyvät jatkuvasti, maatilojen koon kasvusta johtuen. LEMKEN on kehittänyt uuden Diamant 16 puolihinattavan

Lisätiedot

M. Alander Oy Helsingintie 406 TARJOUSHINNASTO 21500 Piikkiö Puh. 02-479 5115 1.4.2011 GSM 040-5455 601 www.malander.fi

M. Alander Oy Helsingintie 406 TARJOUSHINNASTO 21500 Piikkiö Puh. 02-479 5115 1.4.2011 GSM 040-5455 601 www.malander.fi M. Alander Oy Helsingintie 406 TARJOUSHINNASTO 21500 Piikkiö Puh. 02-479 5115 1.4.2011 GSM 040-5455 601 www.malander.fi SARIS HYDRAULISET KIPPIPERÄVAUNUT Saris hydraulisia kippivaunuja on kokonaispainoluokat

Lisätiedot

MAANMUOKKAUS www.facebook.com/uniamachines SISÄLLYSLUETTELO TUR L / L S 4 VARIO 5 VIS L / XL 6 ARES L 7 ARES XL 8 ARES P 9 ARES HP 10 KOS 11 KOS PREMIUM 12 CROSS 13 CROSS HP 14 TERIS XLH / XXLH 15 KRET

Lisätiedot

ELHO vesakkomurskaimet

ELHO vesakkomurskaimet ELHO vesakkomurskaimet www.elho.fi Kun tehokkuus ja kestävyys ratkaisevat, alkuperäinen ELHO -vesakkomurskain on oikea valinta ELHOlla on pitkä kokemus vesakkomurskaimien valmistamisesta. Vaakatasoroottoreilla

Lisätiedot

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 -

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 - 725DT 25hv diesel 130-150cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytteinen diesel Leikkuuleveydet: 130-150cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin

Lisätiedot

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm 616T 16hv bensiini 110cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Briggs&Stratton Vanguard 2-syl 16hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 110cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai

Lisätiedot

1. Alkusanat. 2. Käyttötarkoitus. 3. Turvallisuusohjeet

1. Alkusanat. 2. Käyttötarkoitus. 3. Turvallisuusohjeet Minikaivurit Tuotenumero Avant 200-sarjaan A33153 Tuotenumero Avant 500- ja 600-sarjaan 250 mm kauhalla A32393 Tuotenumero Avant 500- ja 600-sarjaan 400 mm kauhalla A32394 2 1. Alkusanat Avant Tecno Oy

Lisätiedot

HYDRAULISET TYÖNTÖVARRET

HYDRAULISET TYÖNTÖVARRET HYDRAULISET TYÖNTÖVARRET Hydraulinen työntövarsi on traktorisi uusi ulottuvuus, jolla monen työkoneen säätö nopeutuu ja helpottuu. Hydraulinen työntövarsi tarvitsee traktorin hydrauliikasta vain yhden

Lisätiedot

Kuljetus- ja potilaspaari

Kuljetus- ja potilaspaari Kuljetus- ja potilaspaari Uusi Emergo tunnettua Merivaara-laatua Merivaara-tuotteiden asiakaslähtöisessä suunnittelussa pidetään tärkeänä hoitotyön sujuvuutta ja potilasmukavuutta. Uusi Emergo-potilaspaari

Lisätiedot

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET www.facebook.com/uniamachines SISÄLLYSLUETTELO MS / MX 4 MXL / MXL PREMIUM 5 RCW / RCW PLUS 6 APOLLO / APOLLO PREMIUM 7 UNIA-esite Huhtikuu 2019 Unia pidättää oikeuden

Lisätiedot

PONSSE EH25 energiapuukoura

PONSSE EH25 energiapuukoura PONSSE EH25 energiapuukoura Ponsselta työkalu energiapuualalle RATKAISUNA UUSI EH25 ENERGIAPUUKOURA Energiapuun hankinnasta on muodostumassa pysyvä osa puunhankinnan kokonaiskuvaa. Valtion tukemana Suomeen

Lisätiedot

Gege pextra Monipuolinen ja suojattu lukitusjärjestelmä

Gege pextra Monipuolinen ja suojattu lukitusjärjestelmä Gege pextra Monipuolinen ja suojattu lukitusjärjestelmä Gege pextra -avain on juridisesti suojattu sekä patentilla että mallisuojalla Gege pextra - Ainutlaatuisella patentoidulla avainprofiililla - Patentti

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY

VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY vz-uic(n: PPA 1 03400 VIHTI 913-46211 VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY KOETUSSELOSTUS TEST REPORT NUMERO 1131 RYHMÄ 52 VUOSI

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

M E T A L L I N T Y Ö S T Ö

M E T A L L I N T Y Ö S T Ö Seite 1 M E TA L L I N T YÖ S T Ö 2009/2010 Seite 9 MCS-275 / MCS-315 Kylmäpyörösahat Karkaistut ja hiotut hammaspyörät pidentävät käyttöikää Pää kääntyy 0 45 oikealta vasemmalle Säädettävä määrämittarajoitin

Lisätiedot

PÖTTINGER TERRADISC. Lautasmuokkaimet 97+237.15.0113. Kaikki tiedot verkosta

PÖTTINGER TERRADISC. Lautasmuokkaimet 97+237.15.0113. Kaikki tiedot verkosta PÖTTINGER TERRADISC Lautasmuokkaimet Kaikki tiedot verkosta 97+237.15.0113 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 / 5001 / 6001 Muokkauksen yleiskone Lautasmuokkaimet, työleveydet 3,0 6,0 m Sadonkorjuun jälkeen

Lisätiedot

Päällirakenteen kiinnitys. Kiinnitys apurungon etuosassa

Päällirakenteen kiinnitys. Kiinnitys apurungon etuosassa Kiinnitys apurungon etuosassa Kiinnitys apurungon etuosassa Lisätietoa kiinnityksen valinnasta on asiakirjassa Apurungon valinta ja kiinnitys. Rungon etuosassa on 4 erityyppistä päällirakenteen kiinnikettä:

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Yksiroottorinen karhotin Murtosokkasuojattu voimansiirto roottorille Säädettävä karhotinpressu Kokoon taitettavat turvakaiteet Korkealaatuiset Super-C piikit, 9 mm

Lisätiedot

TEHNIKA tukkivannesahat

TEHNIKA tukkivannesahat TEHNIKA tukkivannesahat Maahantuonti ja myynti Veistokone-fi Espoo myynti@veistokone.fi 040-779 8800 Tehnika tukkivannesahat TEHNIKA AUCE TEHNIKA AUCE on Latvialainen yhtiö, joka on perustettu vuonna 1993.

Lisätiedot

TYÖLAITTEET TRAKTORI. Maataloustraktorin tehokkuutta ja kannattavuutta parantavat työlaitteet

TYÖLAITTEET TRAKTORI. Maataloustraktorin tehokkuutta ja kannattavuutta parantavat työlaitteet TYÖLAITTEET TRAKTORI Maataloustraktorin tehokkuutta ja kannattavuutta parantavat työlaitteet MAKSIMAALINEN KANNATTAVUUS DRIVEX-TYÖLAITTEIDEN AVULLA Drivex-urakointivarustuksella traktorisi suoriutuu töistä

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY ÖVERUM CV 398 I-1 - KAKSOISAURA

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY ÖVERUM CV 398 I-1 - KAKSOISAURA VLA-\MED) PPA 1 03400 VIHTI 913-46211 VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY KOETUSSELOSTUS Numero 1241 TEST REPORT Ryhmä 52 Vuosi

Lisätiedot

Tyhjennys maanpinnan tasolla. Lukittavat trukkiholkit, sinkitty kaksiosiosainen kansi, siivilä ja laskuhana, öljy-/vesitiivis.

Tyhjennys maanpinnan tasolla. Lukittavat trukkiholkit, sinkitty kaksiosiosainen kansi, siivilä ja laskuhana, öljy-/vesitiivis. JÄTTEIDENKÄSITTELY Kippisäiliöt KIPPIKÄRRY KW KAIKELLE JÄTTEELLE, PYÖRÄT VAKIOVARUSTEENA Tyhjennys maanpinnan tasolla. Lukittavat trukkiholkit, sinkitty kaksiosiosainen kansi, siivilä ja laskuhana, öljy-/vesitiivis.

Lisätiedot

NOSTOLAITEPALUUAURAT JUWEL

NOSTOLAITEPALUUAURAT JUWEL NOSTOLAITEPALUUAURAT JUWEL Käyttövarmuutta ja mukavuutta sekä työn laatua aivan uudessa muodossa Uudessa nostolaitekiinnitteisessä LEMKEN Juwel aurasukupolvessa yhdistyy käyttövarmuus ja mukavuus sekä

Lisätiedot

LAUTASMUOKKAIN RUBIN 12

LAUTASMUOKKAIN RUBIN 12 LAUTASMUOKKAIN RUBIN 12 Syvempi, nopeampi ja tehokkaampi muokkaus: Rubin 12 2 Aikaisemmilla lautasmuokkaimilla voitiin tehokkaasti ja tasaisesti sekoittaa kasvijätteitä ja maata noin 12 cm syvyyteen. Rubin

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

VAK OLA VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Koetusselostus 533

VAK OLA VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Koetusselostus 533 VAK OLA ta, Helsinki Rukkila Helsinki 43 41 61 Pitäjänmäki VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Finnish Research Institute of Agricultural Engineering 1964 Koetusselostus 533 JOHN DEERE-LANZ-PERUNANNOSTOKONE

Lisätiedot

Vaakatasoleikkurit - ammattikäyttöön MULTICUT 160 / 200 / 300 / 420

Vaakatasoleikkurit - ammattikäyttöön MULTICUT 160 / 200 / 300 / 420 Vaakatasoleikkurit - ammattikäyttöön MULTICUT 160 / 200 / 300 / 420 MULTICUT Murskausvoimaa pelloille ja viheralueille Vihermurskausalan ammattilaisena Spearhead on kehittänyt nostolaitteisiin soveltuvan

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

TAVARANKÄSITTELY TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA

TAVARANKÄSITTELY TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA Uudet tavarankäsittelyyn liittyvät tuotteemme tulevat helpottamaan työtä entisestään. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja ammattimaiseen tavarankäsittelyyn.

Lisätiedot

LHLink - Kääntyvä etunostolaite Manuaaliohjaus

LHLink - Kääntyvä etunostolaite Manuaaliohjaus LHLink - Kääntyvä etunostolaite Manuaaliohjaus - Helppokäyttöinen kääntyvä etunostolaite, joka parantaa koneen työtehoa ja vapauttaa kuljettajan keskittymään työkoneeseen. - Sekä laitteen kääntö, että

Lisätiedot

MUUTTUVAKAMMIOINEN PAALAINKÄÄRINYHDISTELMÄ VARIO. Ammattilaisen valinta

MUUTTUVAKAMMIOINEN PAALAINKÄÄRINYHDISTELMÄ VARIO.  Ammattilaisen valinta www.mchale.net Ammattilaisen valinta Suurtehopaalainkäärin tämän päivän haasteisiin... McHale Fusion Vario on integroitu paalainkäärinyhdistelmä, joka toimii seuraavasti: HEINÄ/OLKI McHale Fusion Variolla

Lisätiedot

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE 25/1970 KOCKUM PR0 CE S S 0 R 7 8 ATK -MON ITOI MIKONE Huhtikuussa 1970 Kockum Söderhamn AB esitti uuden karsinta-katkontakoneen prototyypin, joka suorittaa myös puutavaran lajittelun ja kasauksen. Sitä

Lisätiedot

BETRIEBSANLEITUNG RESERVETEILKATALOG OPERATOR S INSTRUCTION BOOK SPARE PARTS LIST

BETRIEBSANLEITUNG RESERVETEILKATALOG OPERATOR S INSTRUCTION BOOK SPARE PARTS LIST VÄLI99KA BETRIEBSANLEITUNG RESERVETEILKATALOG OPERATOR S INSTRUCTION BOOK SPARE PARTS LIST 62375 YLIHÄRMÄ FINLAND TEL. +358-(0)6-4835111 FAX +358-(0)6-4846401 Suomi 2 Arvoisa Asiakas Kiitämme osoittamastanne

Lisätiedot

Metsätraktorinosturit Classic

Metsätraktorinosturit Classic Metsätraktorinosturit Classic Keskity kuormaukseen. Mesera huolehtii loput. Toiset kaipaavat nosturiltaan nopeutta, toiset tehokkuutta tai keveyttä. Jotkut etsivät ergonomiaa ja uusimpia innovaatioita.

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Tuote-esite Korkea laatu, matala asennuskorkeus ja omapaino Käyttöturvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat matalien Hiab Multilift XR-koukkulaitteiden tärkeimmät

Lisätiedot

Nostolaitekiinnitteiset sarka-aurat. Kyntöaurojen ykkönen

Nostolaitekiinnitteiset sarka-aurat. Kyntöaurojen ykkönen Nostolaitekiinnitteiset sarka-aurat Kyntöaurojen ykkönen 125 vuotta kokemusta Kvernelandin ainutlaatuinen karkaisukäsitttely merkitsee ehdotonta huippulaatua ja kulutuskestävyyttä. Täten aurojen käyttökustannukset

Lisätiedot

Maitotalous tuotteiden myyntiratkaisut

Maitotalous tuotteiden myyntiratkaisut Maitotalous tuotteiden myyntiratkaisut Saammeko esitellä, maitotalous tuotteiden myyntiratkaisujen kerma! Huurre tuo nyt markkinoille uuden ajan myyntiratkaisut maitotaloustuotteille Yhteistä Huurteen

Lisätiedot

UUTUUDET

UUTUUDET UUTUUDET 2018 www.magnum-tools.com 2 Uutuudet 2018 Vetoniittipihdit MG-200 Todella pienikokoiset ja tukevat vetoniittipihdit kevyeen niittaukseen Kolmella leualla varustettu erittäin varmatoiminen vetomekanismi

Lisätiedot

45 90 45 30 mm mm mm mm 305 305 x 335 305 x 305. Moottori Nopeus Pienin Ø kw AC m/min mm

45 90 45 30 mm mm mm mm 305 305 x 335 305 x 305. Moottori Nopeus Pienin Ø kw AC m/min mm Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi Meba Eco-Line 335 DGA 600 45 90 45 30 305 305 x 335 305 x 305 335 500 x 335 335 x 335 330 320 x 335 320

Lisätiedot

Long Line / tekniset tiedot

Long Line / tekniset tiedot / tekniset tiedot LONG LINE PERUSYHDISTELMÄ MUODOSTUU SEURAAVISTA OSISTA: MASSIIVIPUISTA ASKELMAA TERÄSTUKEA KAIDE RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ OLEVIEN KAAPELEIDEN KANSSA SISÄREUNALLE Taulukko LISÄVARUSTEET PORTAIDEN

Lisätiedot