Takaa mielenrauhan Ammattilaistason videotallennus ja videonhallinta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Takaa mielenrauhan Ammattilaistason videotallennus ja videonhallinta"

Transkriptio

1 Takaa mielenrauhan Ammattilaistason videotallennus ja videonhallinta

2 2 Bosch Recording Solutions Korkealaatuiset ratkaisut kaikille Valitse tarpeitasi vastaava ratkaisu kattavasta tallennusratkaisumallistostamme. Tallennusratkaisumme sopivat kaikille yhden kameran pienyrityksistä satojen kameroiden yritysverkkoihin. Mikään järjestelmä ei ole liian pieni tai liian suuri! Alhaisemmat käyttökustannukset Laadukkaasta tuotteesta joutuu yleensä maksamaan hiukan enemmän, mutta pitkällä aikavälillä tuotteen pidempi käyttöikä ja alhaisemmat huoltokulut itse asiassa säästävät rahaa. Videonhallintajärjestelmän vähäisempi huoltotarve on oleellinen tekijä, sillä se merkitsee vähemmän käyttökatkoja ja valvonnan keskeytyksiä. Hyödyt myös ammattimaisesti suunnitellun tuotteen ominaisuuksista: kestävästä rakenteesta ja helppokäyttöisistä toiminnoista sekä tietysti ylivertaisesta kuvanlaadusta. Keskittymisemme laatuun ja parhaaseen käytettävyysasteeseen kuvastuu myös siinä, miten tuotteemme toimivat yhdessä. Huippuluokan videotallennusjärjestelmämme Bosch Security Systemsin testaus- ja tutkimuslaitos Alankomaiden Eindhovenissa.

3 Bosch Recording Solutions 3 toimivat tehokkaasti videontallennus- ja hallintaohjelmistomme tai 700-sarjan tallentimien kanssa. Molemmissa tapauksissa käyttäminen on nopeaa, helppoa ja täysin turvallista. Helppo käyttää Boschin digitaaliset tallentimet keskittyvät helppokäyttöisyyteen. Tiedämme, että helppo asennus ja käyttö ovat tärkeitä ominaisuuksia. Tallentimiemme asentaminen ja käyttäminen on helppoa: monimutkaisia määritysvaiheita ei tarvita. Ja uusimmat käyttöliittymämme ovat entistäkin paremmat. Helppokäyttöisyys ulottuu järjestelmän hallintaan saakka. Joka tasolla on hallintatoimintoja, jotka sopivat käyttökohteesi kokoon tai vaativuustasoon. Pienten järjestelmien käyttö sujuu käden käänteessä ja suuremmat järjestelmät hyötyvät tallentimien joustavuudesta ja tehokkuudesta. Tarkastellaan esimerkiksi 700-sarjan hybridi- ja verkkotallentimiamme. Skaalautuva videonhallintaratkaisu sopii erinomaisesti keskisuuriin ja laajeneviin järjestelmiin, sillä se kasvaa tarpeidesi mukaan. Voit hallita CCTVtallenteitasi saumattomasti ja hyödyntää kaikki skaalautuvuuden edut yhdistämällä järjestelmät Bosch iscsi -videotallennusjärjestelmään. Räätälöityä laatua Kaikissa järjestelmissämme on sertifioidut Boschkiintolevyt, joiden on tiukoissa testeissä todettu vastaavan CCTV-tallennuksen ympärivuorokautista toimintaa koskevien Boschin ja kiintolevyn valmistajan standardien vaatimuksia. Boschin tallennusratkaisut takaavat luotettavuuden, joka ylittää alan standardit. Lisäksi ne ovat edullisia ja helppokäyttöisiä ja vastaavat kaikkiin turvallisuustarpeisiisi. Takuuvaatimusten määrä tuotteen myynnistä prosentteina Tuotteiden myynti (%) Bosch Security CCTV Panostamme jatkuvasti laadun parantamiseen ja laitteiden erinomaiseen luotettavuuteen, joten Boschin CCTV-järjestelmiin kohdistuneet takuuvaatimukset ovat jatkuvassa laskussa.

4 4 Bosch Recording Solutions Ammattimaista CCTV-tallennusta Tallennusratkaisumme eivät ole pelkkiä videotallentimia vaan erinomaisia työkaluja liikeyrityksen kattavaan videonhallintaan. Niillä hallitset videota helposti ja pystyt ohjaamaan valvontajärjestelmää kätevästi ja keskitetysti. Vaativiin tallennustarkoituksiin sopivat videotallennusjärjestelmämme ja Video Recording Manager -ohjelmistomme, jotka lisäävät tallennustilaa sekä IP-järjestelmän hallinta- ja skaalattavuusmahdollisuuksia. Jokainen Boschin tallennusratkaisu tuottaa erittäin tarkkaa kuvaa sekä livekatselussa, tallennuksessa että toistossa. Ja niiden avulla voit säätää kuvanlaatua tarpeidesi mukaan. Voit tallentaa tarvitsemasi tiedot ja samalla säästät tallennustilaa sekä vähennät tallennuskustannuksia. Bosch Recording Station -ohjelmisto ja integroidut videosovellukset kattaviin IP-videonhallintatarkoituksiin 600-sarjan videotallennin keskisuuriin kohteisiin 400-sarjan videotallennin enintään 8 kameran kohteisiin Divar 700 2) -sarjan hybridi- ja verkkotallentimet vaativiin järjestelmiin 2) Tunnettiin aiemmin nimellä Divar XF

5 Bosch Recording Solutions 5 Boschilla on siis parhaat videontallennus- ja hallintaratkaisut kaikkiin käyttökohteisiin ja tarpeisiin. Jatkuvan, luotettavan toiminnan takaavat Boschin tallennusratkaisut takaavat mielenrauhan. Bosch-laatua, johon voit luottaa Jatkuva, luotettava toiminta Erittäin tarkka kuva Intuitiivinen ja helppokäyttöinen Räätälöity juuri sinun tarpeisiisi DLA sarjan IP-videotallennin helppoon tallennukseen ja säilytykseen DLA sarjan IP-videotallennin helppoon tallennukseen ja säilytykseen DSA-sarjan iscsi-videotallennusjärjestelmät takaavat parhaan tietojen käytettävyyden Video Recording Manager (VRM) -ohjelmisto parhaaseen hallintaan ja skaalattavuuteen

6 6 Bosch Recording Solutions 400-sarjan videotallennin enintään 8 kameran kohteisiin Turvallisuus hallintaan vaivattomasti Jos olet pienyrittäjä, et varmaankaan halua käyttää aikaa videonhallintaratkaisun asentamisyrityksiin tai käyttämiseen. Tarvitset integroidun erillisyksikön, joka toimii heti liittämisen jälkeen. Haluat erittäin luotettavan tallennusjärjestelmän, joka toimii jatkuvasti ja tuottaa huippulaatuista kuvaa. Uhkatilanteen sattuessa löydät tallenteen helposti ja nopeasti. 400-sarjan videotallennin Erinomainen pieniin, enintään 8 analogisen kameran järjestelmiin Heti käyttövalmis Helppokäyttöinen Alhaiset huolto- ja käyttökustannukset Tukee katselua osassa älypuhelimia. Hallitse järjestelmääsi mistä tahansa kiinteällä selainliittymällä tai Control Center -ohjelmistolla Sinulla ei ole myöskään varaa palkata ketään tarkkailemaan valvontajärjestelmääsi jatkuvasti. Videonhallintaratkaisulla on oltava helppokäyttöinen selainliittymä, jolla voit katsoa videokuvaa mistä tahansa. Tallennustilakustannukset pysyvät alhaisina H.264- pakkaustekniikalla, joka pienentää videotietojen kokoa kuvanlaadun kärsimättä.

7 Bosch Recording Solutions sarjan videotallennin keskisuuriin kohteisiins Täydellistä hallintaa Koulujen, hotellien ja liiketilojen kaltaisiin, jopa useista sijainneista koostuviin keskisuuriin käyttökohteisiin tarvitaan kattava videonhallintaratkaisu, joka säästää aikaa. Helppo asennus on erittäin tärkeää, joten heti käyttövalmis tallennusratkaisu on järkevä valinta. Haluat liittää laitteen ja aloittaa tallennuksen heti ilman asetusten määrittämistä. Tarvitset helppokäyttöisen, katkottomasti toimivan ratkaisun, joka tuottaa huippulaatuista kuvaa eikä vaadi huoltoa. Haluat yksinkertaisen ja mutkattoman videonhallintaratkaisun, jolla voit tarkkailla ja hallita tapahtumia joustavasti ja kätevästi etäsijainnista mistä tahansa internetin kautta. 600-sarjan videotallennin Soveltuu erinomaisesti pieniin ja keskikokoisiin järjestelmiin Helppo käyttöönotto ei vaadi koulutusta Hallitse järjestelmääsi mistä tahansa kiinteällä selainliittymällä tai Control Center -ohjelmistolla Integroitu muotoilu vähentää huolto- ja käyttökustannuksia Tukee katselua osassa älypuhelimia.

8 8 Bosch Recording Solutions Turvallisuutta, joka kasvaa tarpeidesi mukaan Mitä ominaisuuksia skaalautuvalla videonhallintaratkaisulla on oltava? Kaikenkokoisten järjestelmien asentamisen ja käytön on oltava helppoa mutta järjestelmän on silti oltava tarpeeksi tehokas ja joustava, jotta se pystyy vastaamaan kasvaviin turvallisuustarpeisiisi.

9 Bosch Recording Solutions 9 Divar 700* -sarjan hybriditallennin vaativiin järjestelmiins Tarvitset ratkaisun, joka kasvaa järjestelmän laajetessa, tukee useita sijainteja ja suurta analogisten kameroiden ja IP-kameroiden määrää. Sillä on myös voitava monitoroida kaikkia kohteitasi yhdestä sijainnista. valvontaratkaisun. Säästät aikaa ja rahaa antamalla käyttäjille tehokkaan työkalun turvallisuusuhkiin reagoimista varten. Tallentimen on tallennettava kaikki kuvat huippulaatuisina ja tarjottava huipputallennusominaisuudet. Tallennustilavaatimusten on oltava mahdollisimman alhaiset ja kehittynyt H.264- pakkaustekniikka pienentää tiedostokokoja kuvanlaadun heikkenemättä. Liittämällä ulkoisen videotallennusjärjestelmän saat laajempaa tallennustilaa käyttökohteille, joissa tarvitaan jatkuvaa tallennusta suurimmalla tarkkuudella ja kuvanopeudella sekä pitkää säilytysaikaa. Kattavan hälytystenhallinnan ansiosta voit muodostaa täysin automaattisen *Tunnettiin aiemmin nimellä Divar XF 700-sarjan digitaalinen hybriditallennin Erinomainen keskisuuriin ja laajoihin, vaativiin valvontaympäristöihin Tarkat, reaaliaikaiset H.264 HD- ja SDtallennusominaisuudet. IP-streemiominaisuudet: enintään 60 IPS tarkkuudella 720p ja 30 IPS tarkkuudella 1080p Tukee enintään 16 analogista lähdettä ja 16 IP-videolähdettä Jopa 8 Tt sisäistä tallennustilaa ja valinnainen RAID-4-suojaus Sisällytä tekstitietoja IP-lähteestä tai siltalaitteen avulla Integroitu muotoilu alentaa käyttökustannuksia Ohjelmistokehityspaketti ja tekninen tuki muiden valmistajien laitteiden integroimista varten

10 10 Bosch Recording Solutions Suunniteltu erityisesti IP-tallennukseen Haluatko erinomaista kuvanlaatua ja helppokäyttöisen turvajärjestelmän? Hyödynnä siis IP-videotallennusratkaisua, joka maksimoi sekä kameran että verkko-ominaisuuksien mahdollisuudet.

11 Bosch Recording Solutions 11 Divar 700 -sarjan verkkotallennin erityisesti IP-järjestelmiin Tavanomaiset IP-ratkaisut sisältävät useita erillisiä komponentteja, kuten NVR-palvelin, PC-työasema, ulkoinen RAID-tallennuslaite ja ohjelmisto, mutta 700-sarjan verkkotallentimemme on kaikenkattava IP-videonhallintaratkaisu. Boschin IP-ratkaisut ovat skaalautuvia, joten järjestelmää on helppo laajentaa tarvittaessa. Voit lisätä tallennustilaa tarpeen vaatiessa suoraan käyttöpaikalla soittamatta asentajalle. Tallennustilaa voidaan lisätä kätevästi lisäämällä Boschin levyjärjestelmiä. Tarvitset erittäin luotettavan tallentimen, jolla yksi käyttäjä voi valvoa turvallisuutta mistä tahansa sijainnista. Täysin automaattinen, kattava hälytystenhallinta säästää aikaa ja rahaa antamalla käyttäjille tehokkaan työkalun nopeaan turvallisuusuhkiin reagoimista varten. 700-sarjan verkkotallennin Erinomainen keskisuuriin ja usean sijainnin IP-ympäristöihin Tarkat, reaaliaikaiset H.264 HD- ja SDtallennusominaisuudet. IP streemiominaisuudet: enintään 60 IPS tarkkuudella 720p ja 30 IPS tarkkuudella 1080p Tukee enintään 32 IP-videolähdettä Asenna täydellinen IP-valvontajärjestelmä käyttövalmiiksi käden käänteessä automaattisen IP-kameroiden määrityksen ja hallinnan ansiosta Jopa 8 Tt sisäistä tallennustilaa ja valinnainen RAID-4-suojaus Sisällytä tekstitietoja IP-lähteestä tai siltalaitteen avulla Integroitu muotoilu alentaa käyttökustannuksia Ohjelmistokehityspaketti ja tekninen tuki muiden valmistajien laitteiden integroimista varten

12 12 Bosch Recording Solutions Hallitse yhteyksiäsi mistä tahansa Laajan turvallisuus- ja valvontajärjestelmän koosta riippumatta tarvitset tarpeeksi monipuolisen ja tehokkaan tallennusratkaisun koko turvallisuusinfrastruktuurin hallitsemiseen.

13 Bosch Recording Solutions 13 Bosch Recording Station takaa parhaat yhteydet Tarvitset kattavan järjestelmän, joka yhdistää tallennuksen ja videonhallinnan jaettuun tietoliikennetekniikkaan. Muiden valmistajien laitteiden tukema järjestelmä on liitettävissä muihin turvallisuusjärjestelmiisi palonilmaisin- ja kulunhallintapaneeleista pankkiautomaatti- ja maksupäätelaitteisiin sekä rekisterikilpikuvaus- ja videon sisältöanalyysiratkaisuihin. Ratkaisun on mahdollistettava tietojen nopea ja helppo käyttö mistä tahansa osasta verkkoa, jopa etäyhteyden kautta ja pienen kaistanleveyden WAN-yhteyksillä. Tarvitset skaalautuvan, helppokäyttöisen käyttöliittymän, jonka avulla voidaan valvoa useita sijainteja samanaikaisesti. Ratkaisun on tuettava sekä huipputarkkoja (HD) että vakiotasoisia (SD) videolähteitä. Kätevän toistotoiminnon ja nopeiden hakutoimintojen ansiosta käyttäjän ei tarvitse kuluttaa aikaa manuaaliseen etsimiseen. Tarvitset myös yksinkertaisen tavan laajentaa ratkaisua kattavaksi paketiksi, jossa on monipuoliset ominaisuudet, kuten keskitetty käyttäjien ja hälytysten hallinta. Bosch Recording Station Saatavana on ohjelmistopohjainen IP videotallennus ja videonhallinta tai kaikenkattava videohallintaratkaisu IP-videontallennus ja enintään 64 videolähteen hallinta asemaa kohti Tukee H.264-, MPEG-4- ja JPEG-laitteita sekä teräväpiirto-/megapikselikameroita Joustavat verkkokäyttömahdollisuudet, myös etäkäyttö ja -katselu Web-selaimella Bosch Video Management System -yhteensopiva

14 14 Bosch Recording Solutions Helppoa tallennusta Olipa sinulla sitten vain muutama tiettyyn käyttöön tarkoitettu IP-kamera tai eri sijainteja kuvaavia satoja kameroita, tarvitset joustavan, helppokäyttöisen ja helposti laajennettavan videotallennus- ja -säilytysratkaisun.

15 Bosch Recording Solutions 15 DLA ja 1400-sarja helppoon tallennukseen ja säilytykseen Tarvitset yksinkertaisen ja luotettavan kaikenkattavan ratkaisun verkkovalvontajärjestelmääsi. Et tarvitse erillistä verkkovideotallenninta (NVR), sillä verkkovideotallennus on yhdistetty laajaan tallennuskapasiteettiin yhdessä yksikössä. Helppokäyttöisyys on siis ehdottoman tärkeää. Tarvitset ratkaisun, jonka kaikki komponentit on asennettu ja määritetty valmiiksi, joten laite on verkkoon liittämisen ja virran kytkemisen jälkeen saman tien valmis tallentamaan. Sen avulla on myös pystyttävä ohjaamaan koko järjestelmää kätevästi ja tehokkaasti joko valvomosta tai mistä tahansa etäsijainnista. Se on voitava lisäksi helposti laajentaa kattavaksi videonhallintaratkaisuksi, joka vastaa kasvaviin valvontatarpeisiisi tukemalla useampia kameroita tai suurempaa tallennustilaa. DLA ja 1400-sarja Vaivaton CCTV-verkkotallennus jopa 64 kanavalle (DLA 1200) tai 128 kanavalle (DLA 1400) Vähän huoltoa vaativa integroitu muotoilu yhdistää NVR-palvelinkapasiteetin ja kätevän videotallennuksen vahvaksi kokonaisuudeksi. Järjestelmän toimintoja ohjataan tehokkailla, helppokäyttöisillä ohjelmistovaihtoehdoilla Järjestelmä pienentää laitteistokustannuksia jopa 45 % ja asennuskustannuksia jopa 50 %

16 16 Bosch Recording Solutions Hallitse jokaista yksityiskohtaa Jos tallennuskapasiteettitarpeesi on suuri kameroiden suuren määrän, kameroiden suuren tarkkuuden, pitkää tietojensäilytysaikaa koskevien vaatimusten tai tietojen replikoimiseen pohjautuvan suojauksen vuoksi, tarvitset joustavan, hyvin skaalautuvan videotallennusratkaisun IP-valvontajärjestelmääsi. Luotettavuuden takaa korkea RAID-redundanssi, joka estää levyvirheiden aiheuttaman videon katoamisen. Lisäksi tallennuslevyjä voi poistaa tai lisätä järjestelmän toiminnan häiriintymättä. Silloin Boschin Video Recording Manager (VRM) ja Bosch iscsi -videotallennusjärjestelmät ovat täydellinen ratkaisu. Niiden avulla voit hallita järjestelmää ja lisätä tallennustilaa helposti videovalvontajärjestelmän kasvaessa. Järjestelmän redundanssi ja automaattinen varojärjestelmä tekevät järjestelmästä äärimmäisen luotettavan. Jos tallennusjärjestelmään tulee toimintahäiriö, VRM ohjaa kamerayhteydet välittömästi muihin, aktiivisiin levyjärjestelmiin. Automaattinen verkon eheytyksen tuki takaa verkkovikojenkin aikana, että videotiedot säilyvät paikallistallentimessa ja siirretään automaattisesti verkkoon vian korjaamisen jälkeen.

17 Bosch Recording Solutions 17 VRM ja videotallennusjärjestelmät parhaaseen hallintaan ja skaalattavuuteen Erinomainen joustavuus ja suuri tallennuskapasiteetti Boschin videotallennusjärjestelmät on räätälöity täyttämään CCTV- ja videovalvontaa koskevat ainutlaatuiset vaatimukset. Ympärivuorokautiseen toimintaan suunniteltu NetApp RAID-DP -tekniikkamme takaa mielenrauhan ehdottoman luotettavalla videotallennuksella. Boschin VRM ja videotallennusjärjestelmät NetApp RAID-DP on RAID 6 -sovellus, joka takaa tehostetun tietojen suojauksen saman RAID-ryhmän kahden levyn virhetilanteissa. Voit myös yhdistää tallennusjärjestelmämme Bosch Video Management System (BVMS) -järjestelmään, johon sisältyy VRM. Siten saat kattavan, helppokäyttöisen ja ohjelmistopohjaisen tallennushallintajärjestelmän. Suuri skaalautuvuus, helppo huolto ja keskitetty ohjaus Kunkin kuvavirran tarkka ohjaus Verkkopohjainen tallennus tilapäisten verkkokatkostenkin aikana RAID-DP tehostaa tietojen suojaamista enintään kahden levyn virhetilanteissa

18 18 Bosch Recording Solutions Helppoa valvontaa Olipa sinulla sitten vain muutama tiettyyn käyttöön tarkoitettu IP-kamera tai eri sijainteja kuvaavia satoja kameroita, tarvitset joustavan, helppokäyttöisen ja helposti laajennettavan videotallennus- ja -säilytysratkaisun.

19 Bosch Recording Solutions 19 Bosch Video Client -ohjelmisto helppokäyttöinen valvontaratkaisu Enintään 128 kanavan perustason ratkaisuihin tarvitaan mutkaton tarkastelusovellus, joka on helppo asentaa, määrittää ja käyttää. Voit säästää kustannuksia käyttämällä maksutta enintään 16 IP-kanavaa ja laajentaa käytön edullisella lisenssillä enintään 128 kanavaan. Voit tarkastella samanaikaisesti jopa 20 vakio- ja huipputarkkuuskanavaa ja toistaa jopa 4 kanavaa, etsiä hälytyksiä ja liiketunnistustapahtumia ja viedä videokuvaa. Voit ohjata videotallennusta joko paikallisesti kameran muistikortilta, Bosch VRM (Video Recording Manager) -ohjelmistolla tai Divar 700 -sarjan tallennuslaitteilla. Elektroninen zoomtoiminto auttaa tallennettujen ja reaaliaikaisten kohteiden kriittisten alueiden tarkemmassa tarkastelemisessa. BVC-ohjelmisto Maksutta enintään 16 IP-kanavaa, enimmäismäärä 128 IP-kanavaa Jopa 20 huippu- ja vakiotarkkuuskanavan livekatselu ja enintään 4 huippu- ja vakiotarkkuuskanavan toisto samaan aikaan Kätevä kahden lähteen 10 minuutin suoratallennus Etsi tapahtumat nopeasti liiketunnistuksella, hälytyshaulla ja rikosteknisellä haulla

20 20 Bosch Recording Solutions Tyyppi 400-sarja 600-sarja 700-sarja Analogisten kameratulojen määrä Enint. 8 Enint. 16 Enint. 16 MPEG-4-IP-kameroiden määrä Ei H.264-IP-kameroiden määrä Enint. 32 Teräväpiirron/megapikselikameran Ei Ei Kyllä, teräväpiirto tuki Videokuvan pakkaus H.264 H.264 H.264 Kuvia enint., 4CIF/D1 25 (PAL) 30 (NTSC) 100 (PAL) 120 (NTSC) 800 (PAL) 960 (NTSC) Muiden valmistajien domeohjaus Kyllä Kyllä Kyllä ATM/POS-integrointi Ei Ei Kyllä Ohjelmistokehityspaketti (SDK) Tulossa Tulossa Kyllä Äänilähtö Äänituloja enint Internet-selain Kyllä Kyllä Kyllä Automaattinen verkon eheytys Ei Ei Ei Tallennuksen enimmäiskaistanleveys 9 MB/s 35 MB/s 72 MB/s Kiinteät Gigabit-portit 0 0 Enint. 2 Kaksoisvirtalähde Ei Ei Ei Sisäinen RAID-tuki Ei Ei Kyllä Paikalla vaihdettavat kiintolevyt Kyllä Kyllä Käytön aikana vaihdettava kiintolevyt Ei Ei Ei Sisäisten levyjen enimmäismäärä Sisäinen+ulkoinen 1 2 Rajaton Ulkoisen tallennuslaitteen tuki Ei Ei Kyllä

21 Bosch Recording Solutions 21 Bosch Recording Station 1200-sarja 1400-sarja VRM ja videotallennusjärjestelmät Ei, käytä lähettimiä Ei, käytä lähettimiä Ei, käytä lähettimiä Ei, käytä lähettimiä Enint. 64 Enint. 64/laite Enint. 128/laite Enint yhteensä/vrm Enint. 64 Enint. 64/laite Enint. 128/laite Enint yhteensä/vrm Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä H.264, MPEG-4 H.264, MPEG-4 H.264, MPEG-4 H.264, MPEG-4 * (PAL)/2250 (NTSC) /laite 2500 (PAL)/3000 (NTSC) /laite 5000 (PAL) 6000 (NTSC) / järjestelmä Ei Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Kyllä Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Vastaanottimien mukaan Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Kyllä Kyllä (kunnon valvonta / etähallinta) Kyllä (kunnon valvonta / etähallinta) Kyllä (kunnon valvonta ja etähallinta) Ei Kyllä Kyllä Kyllä 100 MB/s 150 MB/s/laite 200 MB/s/laite 400 MB/s/järjestelmä 2 2/laite 2/laite Enint. 4/järjestelmä Kyllä (BRS, 2U, 19 tuuman laite) Kyllä (BRS, 1U ja 2U, 19 tuuman laite) Kyllä (BRS, 1U ja 2U, 19 tuuman laite) Kyllä (BRS, 1U, 19 tuuman laite) Enint. 8 (BRS, 2U, 19 tuuman laite) Enint. 8 (BRS, 2U, 19 tuuman laite) Ei Kyllä Kyllä Ei Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei Kyllä Kyllä (40 järjestelmää/vrm) Ei Ei Ei Kyllä *1: Käytettyjen lähettimien ja vastaanotinten määrän mukaan BRS-rajana on kaistanleveys. (enint. 100 MB/s)

22 22 Bosch Recording Solutions Kaikki järjestelmän osat Bosch tarjoaa sinulle kattavan valikoiman laadukkaita järjestelmän osia kameroista ja lähettimistä objektiiveihin ja kiinnikkeisiin. Olemme täydentäneet videontallennusratkaisujamme laajentamalla kamera- ja osavalikoimaamme lukuisilla uusilla tuotteilla, jotta saat kaiken mitä CCTV-järjestelmääsi tarvitset. Analogiset kamerat Analogiset Dinion- ja FlexiDome-kamerat ja WZ-sarjan päivä-/yökamerat ovat erinomainen lisäys 400-sarjan videotallentimeemme. 700-sarjan hybriditallentimiemme kanssa Dinionja Flexidome 2X -kamerat takaavat huippulaatuisen kuvan. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman modulaarisia AutoDome PTZ -kameroita, jotka mukautuvat muuttuviin turvallisuustarpeisiisi. IP-kamerat Boschin 200-sarjan liitä ja käytä -IP-kameroista uusimpiin Dinion 2X -IP-ratkaisuihin ulottuva laaja IP-kameramallistomme tuottavat parhaan kuvan ja IP-CCTV-verkot takaavat helpon käyttöönoton ja hallinnan. Dinion- ja FlexiDome 2X -IP-kamerat ovat paras kumppani 700-sarjan verkkotallentimelle. IP-lähettimet Lisää analogisiin valvontajärjestelmiin verkkoyhteys ja IVA-ominaisuus (älykäs videokuvan analyysi). AutoDome IP -kamerat Kattava valikoima IP-verkon AutoDomeja (PTZ domekameroita) sisä- ja ulkokäyttöön. Extreme CCTV Voit yhdistää AEGIS-valaisimia Dinion 2X -kameroihimme tai käyttää integroidulla infrapunalla varustettuja Extreme- ja MIC-sarjan kameroita. Infrapunan ja valkoisen valon lähteiden käyttäminen on täydellinen ratkaisu kuvanlaadun parantamiseen myös heikossa valaistuksessa. Älykkäällä valaistuksella parannat kuvanlaatua ja tunnistustarkkuutta. Signaalin kohina ja kuvaartefaktit vähenevät, jolloin tallennustilaa tarvitaan vähemmän. Siksi Boschin älykäs valaistustekniikka sopii saumattomasti kaikkiin tallennusratkaisuihimme. Bosch Video Management System -videonhallintajärjestelmä Bosch Video Management System -videonhallintajärjestelmä on ainutlaatuinen yritysten IP-videoturvallisuusratkaisu, joka tarjoaa digitaalisen videon, äänen ja datan saumatonta hallintaa kaikissa IP-verkoissa. Integroi Boschin CCTV-tuotteet yhdeksi helppokäyttöiseksi ja kattavaksi videoturvallisuushallintajärjestelmäksi.

23 Bosch Recording Solutions 23 Taattua mielenrauhaa Kaikilla Boschin tallennusratkaisuilla on vähintään 3 vuoden takuu, mikä lisää mielenrauhaa. Asiakaspalvelumme auttaa sinua puhelimitse, sähköpostitse tai faksilla. Ota yhteyttä myös, jos tarvitset koulutusta.

24 Laadun ja luovuuden perinne Boschin nimi on jo yli sadan vuoden ajan edustanut laatua ja luotettavuutta. Bosch on innovatiivisen tekniikan maailmanlaajuinen toimittaja, jonka ylläpito- ja tukitoiminnot ovat korkeinta luokkaa. Bosch Security Systems tarjoaa laajan valikoiman turvallisuus-, viestintä- ja äänentoistojärjestelmiä, joihin luotetaan ympäri maailman erilaisissa sovelluksissa, niin valtion laitoksissa ja julkisissa rakennuksissa kuin liiketiloissa, kouluissa ja kodeissa. Bosch Security Systems Lisätietoja löydät osoitteesta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen Bosch Security Systems, 2011 Painettu Alankomaissa Oikeus muutoksiin pidätetään VS-EH-fi-01_F01U521024_02

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa 2 Bosch Praesideo -yleisäänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmät Yleisön tiedottaminen

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan 2 Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä

Lisätiedot

Bosch Video Management System Tulevaisuuden turvaaminen IP-ratkaisuilla

Bosch Video Management System Tulevaisuuden turvaaminen IP-ratkaisuilla Bosch Video Management System Tulevaisuuden turvaaminen IP-ratkaisuilla IP-videoturvallisuus Yhdistäminen kannattaa Bosch Video Management System (VMS) -videonhallintajärjestelmä hallinnoi kaikkea IP-muotoista

Lisätiedot

REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä

REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä 2 Automaattinen Bosch REG-Sentry -kulunhallintajärjestelmä ajoneuvoille REG-Sentry on rekisterikilven tunnistukseen

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa

Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa 2 Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Käytännöllinen tapa laadukkaaseen äänentoistoon Helppokäyttöiset vyöhykemerkinnät ja asetusosoittimet

Lisätiedot

Tehokas modulaarinen VIP X1600 - videolähetin

Tehokas modulaarinen VIP X1600 - videolähetin CCTV Tehokas modulaarinen VIP X600 -videolähetin Tehokas modulaarinen VIP X600 - videolähetin Jopa 6 videon tulokanavaa Modulaarinen ja laajennettavissa vaihdettavilla videomoduuleilla Suora tai verkon

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

VIDOS-videohallintajärjestelmä

VIDOS-videohallintajärjestelmä CCTV VIDOS-videohallintajärjestelmä VIDOS-videohallintajärjestelmä Kaikenkattava videonhallintakeskusratkaisu Kohdekarttoihin perustuva käyttöliittymä Analogisten monitorien tuki Tietokantapohjainen järjestelmänhallinta

Lisätiedot

Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera

Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera No.1. Plug and Play IP Kamera Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera Helppo Käyttäjän ei tarvitse tietää mitään verkkotekniikasta eikä tehdä mitään asetuksia tai porttiohjauksia reitittimeen.

Lisätiedot

T-110.5610 TOIMITILATURVALLISUUS. - Videovalvontajärjestelmä. Harri Koskenranta 25.4.06

T-110.5610 TOIMITILATURVALLISUUS. - Videovalvontajärjestelmä. Harri Koskenranta 25.4.06 T-110.5610 TOIMITILATURVALLISUUS - Videovalvontajärjestelmä Harri Koskenranta 25.4.06 T-110.5610 Koskenranta 1 SUOJAUKSET UHKAT VAHINGOT TURVALLISUUSVALVONTA T-110.5610 Koskenranta 2 VIDEOVALVONTA / KAMERAVALVONTA

Lisätiedot

Ostajan opas ohjelmistopohjaiseen. tallennukseen. 50x. IDC:n arvio: Käsiteltävän datan määrä 50-kertaistuu vuoteen 2020 mennessä.

Ostajan opas ohjelmistopohjaiseen. tallennukseen. 50x. IDC:n arvio: Käsiteltävän datan määrä 50-kertaistuu vuoteen 2020 mennessä. Ostajan opas ohjelmistopohjaiseen 50x tallennukseen IDC:n arvio: Käsiteltävän datan määrä 50-kertaistuu vuoteen 2020 mennessä. Tallennustilan hinta laskee noin 25% vuodessa, mutta datamäärä kasvaa samaan

Lisätiedot

asiantuntijoiden suunnittelema

asiantuntijoiden suunnittelema Mikä on ksenos? asiantuntijoiden suunnittelema Ksenos on suomalainen videovalvontaan suunniteltu ohjelmisto, joka on ajateltu uudella tavalla käyttökokemuksen kautta. Sen tehtävänä on tallentaa kameroilta

Lisätiedot

Vari-directional-järjestelmä Älykäs ratkaisu täydelliseen äänentoistoon

Vari-directional-järjestelmä Älykäs ratkaisu täydelliseen äänentoistoon Vari-directional-järjestelmä Älykäs ratkaisu täydelliseen äänentoistoon 2 Bosch Vari-directional -järjestelmä Paras äänenlaatu akustisesti haastaviin ympäristöihin Paras mahdollinen äänenlaatu ja puheen

Lisätiedot

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Havaitseminen on ensimmäinen vaihe kodin tai yrityksen ja niiden seinien sisällä olevien ihmisten ja omaisuuden suojelemisessa.

Lisätiedot

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Menestyvä liiketoiminta muistuttaa monin osin huippuunsa viritettyä orkesteria jossa eri osien sopusuhtainen vuorovaikutus ja integrointi luovat sykähdyttävän esityksen.

Lisätiedot

T-110.460 Henkilöturvallisuus ja fyysinen turvallisuus, k-04

T-110.460 Henkilöturvallisuus ja fyysinen turvallisuus, k-04 T-110.460 Henkilöturvallisuus ja fyysinen turvallisuus, k-04 Harri Koskenranta Fyysinen turvallisuus 21.4.2004: Videovalvontajärjestelmät SUOJAUKSET UHKAT VAHINGOT TURVALLISUUSVALVONTA 21.4.2004 T-110.460

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

FastMig X Intelligent

FastMig X Intelligent FastMig X Intelligent ÄLYKÄSTÄ HITSAUSTA ERILAISIA MATERIAALEJA TYÖSTÄVIEN KONEPAJOJEN TARPEISIIN Kemppi K7 Hitsauslaitteet 24.06.2016 1(10) FastMig X Intelligent, Älykästä hitsausta erilaisia materiaaleja

Lisätiedot

Boschin nopea kohdistusjärjestelmä o yhdessä sekunnissa! Pitää näytön kuvan tarkkana kaikissa olosuhteissa

Boschin nopea kohdistusjärjestelmä o yhdessä sekunnissa! Pitää näytön kuvan tarkkana kaikissa olosuhteissa Boschin nopea kohdistusjärjestelmä 0 100 o yhdessä sekunnissa! Pitää näytön kuvan tarkkana kaikissa olosuhteissa Nopea kohdistusjärjestelmä 0 100º yhdessä sekunnissa! Käyttötilanteet edellyttävät valvontakameroilta

Lisätiedot

A7 TIG Orbital System 150

A7 TIG Orbital System 150 A7 TIG Orbital System 150 ÄLYKÄSTÄ JA HELPPOA Kemppi K7 Hitsauslaitteet 1(10) NÄPPÄRÄ RATKAISU MEKANISOITUUN PUTKIEN TIG-ORBITAALIHITSAUKSEEN Suljetulla hitsauspäällä varustettu A7 TIG Orbital System 150

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille

Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille HYLLYSTÖT TEHOKÄYTTÖÖN RFID-TEKNIIKALLA Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille Sähköiset hyllyjärjestelmät Kaikki SCHÄFERin varasto- ja hyllyjärjestelmät voidaan asentaa siirrettäville alustoille. Periaate

Lisätiedot

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM 2 Getinge Clean Management System GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM (CMS) -JÄRJESTELMÄ ENTISTÄ PAREMPI PROSESSI, AINUTLAATUINEN RATKAISU Getinge voi auttaa yritystäsi hallitsemaan

Lisätiedot

VIP X1600 XFMD. Vastaanotinmoduuli. Pika-asennusopas

VIP X1600 XFMD. Vastaanotinmoduuli. Pika-asennusopas VIP X1600 XFMD Vastaanotinmoduuli fi Pika-asennusopas 2 fi VIP X1600 XFMD Tämä pika-asennusopas koskee VIP X1600 XFMD -vastaanotinmoduulia.! VAROITUS! Tutustu aina käyttöoppaassa oleviin VIP X1600 XFMD

Lisätiedot

Control. Älykkäät avainlistat. Valitse lukittava/ei lukittava ratkaisu. Helppo asentaa seinälle tai turvakaappiin.

Control. Älykkäät avainlistat. Valitse lukittava/ei lukittava ratkaisu. Helppo asentaa seinälle tai turvakaappiin. by Control Älykkäät avainlistat. Valitse lukittava/ei lukittava ratkaisu. Helppo asentaa seinälle tai turvakaappiin. Uutuus! Älykäs avainlista, jonka voi asentaa seinälle tai turvakaappiin. Yhdistä avaimesi

Lisätiedot

VDM-3x5- ja VDC-4x5-sarjojen FlexiDome VF- ja XT+-domekamerat

VDM-3x5- ja VDC-4x5-sarjojen FlexiDome VF- ja XT+-domekamerat CCTV VDM-3x5- ja VDC-4x5-sarjojen FlexiDome VF- ja XT+-domekamerat VDM-3x5- ja VDC-4x5-sarjojen FlexiDome VF- ja XT+-domekamerat Kestävät ja iskunkestävät mallit 1/3 tuuman kuvasensori, CCD-kameratekniikka

Lisätiedot

Öljysäiliöiden palosammutusjärjestelmien webpohjainen

Öljysäiliöiden palosammutusjärjestelmien webpohjainen Öljysäiliöiden palosammutusjärjestelmien webpohjainen tilavalvonta PHOENIX CONTACT OY Niittytie 11 FI-01300 Vantaa Contact Center: +358 (0)9 3509 0290 Tekninen asiakaspalvelu: +358 (0)9 3509 0260 26.10.2016

Lisätiedot

DNA Netti. Sisältö. DNA Netti - Käyttöohje v.0.1

DNA Netti. Sisältö. DNA Netti - Käyttöohje v.0.1 DNA Netti DNA Netti on Mokkuloiden yhteysohjelma. Ohjelman avulla voit hallita Mokkulan asetuksia sekä luoda yhteyden internetiin Mokkulan, WLANin tai Ethernet -yhteyden avulla. Sisältö DNA Netti - Testaa

Lisätiedot

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN MUUTA ESITYKSET KESKUSTELUIKSI, IDEAT LUOMUKSIKSI JA TEHOKKUUS TUOTTAVUUDEKSI LUO, TEE YHTEISTYÖTÄ JA JAA Ihmiset muistavat alle 20 % näkemistään

Lisätiedot

Liite 1: KualiKSB skenaariot ja PoC tulokset. 1. Palvelun kehittäjän näkökulma. KualiKSB. Sivu 1. Tilanne Vaatimus Ongelma jos vaatimus ei toteudu

Liite 1: KualiKSB skenaariot ja PoC tulokset. 1. Palvelun kehittäjän näkökulma. KualiKSB. Sivu 1. Tilanne Vaatimus Ongelma jos vaatimus ei toteudu Liite 1: skenaariot ja PoC tulokset 1. Palvelun kehittäjän näkökulma Tilanne Vaatimus Ongelma jos vaatimus ei toteudu Palvelun uusi versio on Palveluiden kehittäminen voitava asentaa tuotantoon vaikeutuu

Lisätiedot

March Networks Command Enterprise ja Command Professional

March Networks Command Enterprise ja Command Professional March Networks Command Enterprise ja Command Professional Sisällysluettelo Command Yleiset ominaisuudet 3 Command Enterprise 4 Command Professional 7 Command ja 7532 Hybrid NVR 10 Versioiden vertailu 12

Lisätiedot

BEST IQ Uusi edistyksellinen hoitajakutsujärjestelmä

BEST IQ Uusi edistyksellinen hoitajakutsujärjestelmä BEST IQ Uusi edistyksellinen hoitajakutsujärjestelmä Järjestelmä jota on helppo laajentaa ja modifioida BEST IQ on intensiivinen järjestelmä, jossa riittää potentiaalia pieniin, keskisuuriin ja suurin

Lisätiedot

T-Cam IPC900 HD PTZ valvontakamera

T-Cam IPC900 HD PTZ valvontakamera T-Cam IPC900 HD PTZ valvontakamera Sisällysluettelo Ennen käyttöä... 1 Käyttöehdot... 1 Huomioitavaa... 1 Käyttöolosuhteet... 1 Valvontakameran käyttöönotto... 2 Kameran etäkäyttö... 2 Kameran kytkeminen...

Lisätiedot

AIKA ON RAHAA. VARSINKIN TYÖAIKA. CAT PRODUCT LINK TM

AIKA ON RAHAA. VARSINKIN TYÖAIKA. CAT PRODUCT LINK TM AIKA ON RAHAA. VARSINKIN TYÖAIKA. CAT PRODUCT LINK TM NYT TIEDÄT. Nyt tiedät, mitä koneellesi kuuluu. Tarkka, ajantasainen tieto koneesi sijainnista, käytöstä ja kunnosta tehostaa toimintaasi ja pienentää

Lisätiedot

TIMECON UNISON SUJUVAA TURVALLISUUDEN HALLINTAA

TIMECON UNISON SUJUVAA TURVALLISUUDEN HALLINTAA TIMECON UNISON SUJUVAA TURVALLISUUDEN HALLINTAA TIMECON UNISON Moderni IP-pohjainen turvallisuuden hallintajärjestelmä TIMECON UNISON mahdollistaa joustavuudellaan sekä helppokäyttöisyydellään organisaatioille

Lisätiedot

VideoJet X10/X20/X40. Verkkovideopalvelin. Pika-asennusopas

VideoJet X10/X20/X40. Verkkovideopalvelin. Pika-asennusopas VideoJet X10/X20/X40 Verkkovideopalvelin fi Pika-asennusopas VideoJet X10/X20/X40 Yleisiä tietoja fi 2 1 Yleisiä tietoja Nämä ohjeet (Pika-asennusopas) liittyvät laitteisiin VideoJet X10, VideoJet X20

Lisätiedot

DiBos 8, SCSI Upgrade Kit DBEK061. Asennusopas

DiBos 8, SCSI Upgrade Kit DBEK061. Asennusopas DiBos 8, SCSI Upgrade Kit DBEK061 fi Asennusopas DiBos 8, SCSI Upgrade Kit Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Johdanto 4 2 Turvallisuusohjeita 4 3 Upgrade Kit DBEK061 4 4 DiBos-videotallentimen

Lisätiedot

Divar XF -sarjan digitaalinen hybridivideotallennin

Divar XF -sarjan digitaalinen hybridivideotallennin Video Divar XF -sarjan digitaalinen hybridivideotallennin Divar XF -sarjan digitaalinen hybridivideotallennin www.boschsecrity.fi Reaaliaikainen H.246-tallenns ja toisto 4CIF:n tarkkdella Enintään 16 analogisen

Lisätiedot

Leica Viva TPS Nopein takymetri

Leica Viva TPS Nopein takymetri Leica Viva TPS Nopein takymetri Visiosi: Nopea takymetri Tervetuloa Leica Viva TPS Ei voisi olla nopeampi Leica Viva TPS:llä teet työt nopeammin, lisäät yrityksen kilpailukykyä ja voitat enemmän töitä.

Lisätiedot

CCTV 19 tuuman digitaaliset DiBos-videotallentimet - versio 8 (EMEA/APR)

CCTV 19 tuuman digitaaliset DiBos-videotallentimet - versio 8 (EMEA/APR) CCTV 19 tuuman digitaaliset DiBos-videotallentimet - versio 8 (EMEA/APR) 19 tuuman digitaaliset DiBosvideotallentimet - versio 8 (EMEA/APR) Analoginen/IP-hybridi-MPEG4-digitaalivideotallennin Mallit 6,

Lisätiedot

TIMECON UNISON SUJUVAA TURVALLISUUDEN HALLINTAA

TIMECON UNISON SUJUVAA TURVALLISUUDEN HALLINTAA TIMECON UNISON SUJUVAA TURVALLISUUDEN HALLINTAA TIMECON UNISON Moderni IP-pohjainen turvallisuuden hallintajärjestelmä. Mahdollisuus integrointiin eri järjestelmien välillä oli yksi pääsyistä, miksi valitsimme

Lisätiedot

Turvavalaisimet. Ledvalaisimet Akkuyksikkövalaisimet

Turvavalaisimet. Ledvalaisimet Akkuyksikkövalaisimet Turvavalaisimet Ledvalaisimet Akkuyksikkövalaisimet Led Turvavaloja Eltek -mallisto Honeywell Life Safety on käyttänyt paljon aikaa ja resursseja uuden Eltek turvavalomalliston kehittämiseen. Uudessa mallistossamme

Lisätiedot

Langattoman kotiverkon mahdollisuudet

Langattoman kotiverkon mahdollisuudet Langattoman kotiverkon mahdollisuudet Tietoisku 5.4.2016 mikko.kaariainen@opisto.hel.fi Lataa tietoiskun materiaali netistä, kirjoita osoite selaimen osoitelokeroon: opi.opisto.hel.fi/mikko Tietoverkot

Lisätiedot

Welding quality management

Welding quality management Welding quality management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO "Tämän parempaa järjestelmää ei ole. Aiemmin joissakin tapauksissa asiakas on halunnut tietoja siitä, kuka on hitsannut mitä ja milloin.

Lisätiedot

TEHTÄVIEN HALLINTA JA DIGITAALINEN ALKO

TEHTÄVIEN HALLINTA JA DIGITAALINEN ALKO TEHTÄVIEN HALLINTA JA DIGITAALINEN ALKO Reko Lehti Teknologiapäällikkö 31.08.2016 31.8.2016 Alkujumppa Konteksti: Alko tänään Matkalla digitaaliseksi organisaatioksi Palveluväylä prosesseille ja palveluille

Lisätiedot

Bosch Recording Station 8.10 -ohjelmisto

Bosch Recording Station 8.10 -ohjelmisto Video Bosch Recording Station 8.10 -ohjelmisto Bosch Recording Station 8.10 -ohjelmisto www.boschsecrity.fi IP-videon tallenns- ja hallintaohjelmisto Liitäntä enintään 64 videolähteelle asemaa kohti Tkee

Lisätiedot

Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1

Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N76 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä asiakirjassa

Lisätiedot

DiBos 19 tuuman digitaaliset videotallentimet - Versio 8

DiBos 19 tuuman digitaaliset videotallentimet - Versio 8 CCTV DiBos 19 tuuman digitaaliset videotallentimet - Versio 8 DiBos 19 tuuman digitaaliset videotallentimet - Versio 8 Mallit 6, 12, 18, 24 ja 30 analogiselle kameralle ja jopa 32 lisäverkkokameralle/-videolähettimelle

Lisätiedot

DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA

DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA KOKONAISRATKAISU KONEET DUNIFORM AINUTLAATUINEN PAKKAUSRATKAISU Duniform on ruokapalveluiden toimittajille suunniteltu kokonaisratkaisu, joka yhdistää muotoilun, laadun

Lisätiedot

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA.

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. LANGATON KUTSUJÄRJESTELMÄ TURVALLISUUTTA JA HUOLETTOMUUTTA Rouva Niemi Huone 25 22:15 MISSÄ ROUVA NIEMI ON? HÄLYTYS 1 2? Ilman Ascom

Lisätiedot

DESIGO PX. Automaatiojärjestelmä LVIS- ja rakennusteknisiin laitoksiin. Building Technologies

DESIGO PX. Automaatiojärjestelmä LVIS- ja rakennusteknisiin laitoksiin. Building Technologies DESIGO PX Automaatiojärjestelmä LVIS- ja rakennusteknisiin laitoksiin Building Technologies s Skaalautuva automaatiojärjestelmä DESIGO PX -rakennusautomaatio- ja ohjausjärjestelmä on suunniteltu lämmitys-,

Lisätiedot

HydroHeater. HW HydroHeater. UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi. Tuotantokyky: 0-100 0 C. Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa

HydroHeater. HW HydroHeater. UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi. Tuotantokyky: 0-100 0 C. Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa HydroHeater HW HydroHeater UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi Tuotantokyky: 103 kw 0-100 0 C Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa HW HydroHeater Liikkuva yksikkö lämpimän veden nopeaan toimitukseen

Lisätiedot

Geberit urinaalijärjestelmät. Sopii kaikkiin tarpeisiin.

Geberit urinaalijärjestelmät. Sopii kaikkiin tarpeisiin. Geberit urinaalijärjestelmät Sopii kaikkiin tarpeisiin. Kaikki hyödyt yhdestä lähteestä. Joustavuus on Geberit-urinaalijärjestelmän tavaramerkki järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Lisätiedot

Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P.

Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Asemat Käyttöohje Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan erikseen

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP

PIKAOPAS MODEM SETUP PIKAOPAS MODEM SETUP Copyright Nokia Oyj 2003. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310i -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN MODEEMIKSI...2

Lisätiedot

2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N77 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä

2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N77 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä Nokia Lifeblog 2.5 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N77 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä asiakirjassa mainitut

Lisätiedot

Videovalvontatuotteet

Videovalvontatuotteet Videovalvontatuotteet Videovalvontajärjestelmän tehtävänä on tuottaa visuaalista tietoa kiinteistössä tapahtuvista asioista. Kuvamateriaalia voidaan seurata reaaliaikaisesti tai se voidaan tallentaa myöhempää

Lisätiedot

KAESER-tuotevalikoima. Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla. www.kaeser.com

KAESER-tuotevalikoima. Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla. www.kaeser.com KAESER-tuotevalikoima Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla www.kaeser.com Tuotteemme yhdellä silmäyksellä Kompressorit käsityöammattien ja verstaiden tarpeisiin CLASSIC-sarja Paineenkorotuskompressorit

Lisätiedot

Teollisuuden LED-valaistus

Teollisuuden LED-valaistus Teollisuuden LED-valaistus Hollantilainen innovaatio made in Europe LumoLumen, eurooppalaista huipputekniikkaa! LumoLumen LED-teollisuusvalaisimissa yhdistyvät ainutlaatuinen mekaaninen rakenne, edistyksellinen

Lisätiedot

PlusTrac. Meidän ohjelmamme. Sinun turvasi

PlusTrac. Meidän ohjelmamme. Sinun turvasi PlusTrac Meidän ohjelmamme Sinun turvasi Mitä AED Program Management on? Sydänpysähdyksen uhrin elvyttämiseen tarvitaan AED-laite, joka on valmis antamaan hengenpelastavan iskun. Mutta pelkkä AED-laite

Lisätiedot

Jos sinulla on kysyttävää 10. Vastaanotin toimi.

Jos sinulla on kysyttävää 10. Vastaanotin toimi. Tärkeät turvallisuustiedot ennen käyttöönottoa 1 Onnea uuden Langattoman Baby Guardin johdosta. Ennen kuin otat langattoman Baby Guardin käyttöösi, lue kaikki turvallisuus- ja käyttööhjeet huolellisesti,

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä.

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Ulkoiset laitteet Asiakirjan osanumero: 393499-351 Lokakuu 2005 Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Sisällysluettelo 1 USB-laitteen käyttäminen USB-laitteen

Lisätiedot

Pilviratkaisut ovat entistä suositumpia. Mutta mikä on oikea ratkaisu sinun maailmassasi? Lähde matkalle läpi avaruuden, ajaan ja maalaisjärjen

Pilviratkaisut ovat entistä suositumpia. Mutta mikä on oikea ratkaisu sinun maailmassasi? Lähde matkalle läpi avaruuden, ajaan ja maalaisjärjen Pilviratkaisut ovat entistä suositumpia. Mutta mikä on oikea ratkaisu sinun maailmassasi? Lähde matkalle läpi avaruuden, ajaan ja maalaisjärjen Verkkoratkaisujen tarjoaminen pk-yrityksille muistuttaa hieman

Lisätiedot

Varastokalusteet. Lisätietoja ulokehyllyistä. Toyota Storage Solutions. www.toyota-forklifts.fi

Varastokalusteet. Lisätietoja ulokehyllyistä. Toyota Storage Solutions. www.toyota-forklifts.fi Lisätietoja ulokehyllyistä Toyota Storage Solutions Varastokalusteet Ulokehyllyt Pylväskorkeus (mm) Ulokepituudet (mm) Kevyt 2000, 2600, 3000 400, 500, 600, 700 ja 800 Keskiraskas 3000, 3600, 4000 400,

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistoratkaisut Joustavaa äänenhallintaa

Plena-yleisäänentoistoratkaisut Joustavaa äänenhallintaa Plena-yleisäänentoistoratkaisut Joustavaa äänenhallintaa 2 Plena-yleisäänentoistoratkaisut Helposti laajennettava yleisäänentoistojärjestelmä Olipa kyseessä tavaratalo, myymäläketju, toimistorakennus,

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita

Lisätiedot

DNA Netti. DNA Netti - Käyttöohje v.1.0

DNA Netti. DNA Netti - Käyttöohje v.1.0 DNA Netti DNA Netti on Mokkuloiden yhteysohjelma. Ohjelman avulla voit hallita Mokkulan asetuksia sekä luoda yhteyden internetiin Mokkulan, WLANin tai Ethernet -yhteyden avulla. Sisältö DNA Netti asennus...

Lisätiedot

T-Cam IPC800 HD valvontakamera

T-Cam IPC800 HD valvontakamera T-Cam IPC800 HD valvontakamera Sisällysluettelo Ennen käyttöä... 1 Käyttöehdot... 1 Huomioitavaa... 1 Valvontakameran käyttöönotto... 2 Kameran etäkäyttö... 2 Kameran kytkeminen... 2 Asetusten nollaus...

Lisätiedot

EASYGUARD HUOLETONTA MOBIILIKÄYTTÖÄ INNOVAATIOTA LIIKE-ELÄMÄÄN YHTEYDET TURVALLISUUS

EASYGUARD HUOLETONTA MOBIILIKÄYTTÖÄ INNOVAATIOTA LIIKE-ELÄMÄÄN YHTEYDET TURVALLISUUS SUOJAUS HALLITTAVUUS YHTEYDET TURVALLISUUS INNOVAATIOTA LIIKE-ELÄMÄÄN Toshiba EasyGuard, jonka ainutlaatuiset ominaisuudet on suunniteltu vastaamaan yritysten liikkuvuutta koskeviin haasteisiin, tuo huolettoman

Lisätiedot

T-Cam IPC800 HD valvontakamera. v. 1.01-21.1.2015

T-Cam IPC800 HD valvontakamera. v. 1.01-21.1.2015 T-Cam IPC800 HD valvontakamera v. 1.01-21.1.2015 Sisällysluettelo Ennen käyttöä... 1 Käyttöehdot... 1 Huomioitavaa... 1 Valvontakameran käyttöönotto... 2 Kameran etäkäyttö... 2 Kameran kytkeminen... 2

Lisätiedot

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Tuote-esite Korkea laatu, matala asennuskorkeus ja omapaino Käyttöturvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat matalien Hiab Multilift XR-koukkulaitteiden tärkeimmät

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit. Käyttöohje

Ulkoiset mediakortit. Käyttöohje Ulkoiset mediakortit Käyttöohje Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita

Lisätiedot

HYVINVOINNIN ETURINTAMASSA

HYVINVOINNIN ETURINTAMASSA An ASSA ABLOY Group brand HYVINVOINNIN ETURINTAMASSA Abloy -ratkaisut terveydenhuoltoon Hyvän hoidon ehdoilla Toimivat, turvalliset puitteet nousevat kriittiseen rooliin ihmisten hyvinvoinnista huolehdittaessa.

Lisätiedot

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Lehdistötiedote Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Teräväpiirtoelokuvia kotona, upeita esityksiä työpaikalla 1. syyskuuta 2015 Epsonin uudet monikäyttöiset, helposti liikuteltavat projektorit

Lisätiedot

Cat-lämpöpuhallin Kompakti lämpöpuhallin pienempiin tiloihin

Cat-lämpöpuhallin Kompakti lämpöpuhallin pienempiin tiloihin at-lämpöpuhallin 3 3 9 kw Sähkölämmitys 3 mallit at-lämpöpuhallin Kompakti lämpöpuhallin pienempiin tiloihin Käyttökohteet at on sarja kompakteja ja hiljaisia lämpöpuhaltimia kiinteään asennukseen. Se

Lisätiedot

Bosch Video Management System. Käyttöopas

Bosch Video Management System. Käyttöopas Bosch Video Management System fi Käyttöopas Bosch Video Management System Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Ohjeen käyttäminen 7 1.1 Tietojen etsiminen 7 1.2 Ohjeen tulostaminen 7 2 Johdanto 9

Lisätiedot

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA Erinomainen kuvanlaatu Fluke-kameran huippuluokan erottelukyky takaa terävät ja yksityiskohtaiset kuvat ja aiempaa tarkemmat mittaustulokset myös kaukaa tehtävissä mittauksissa.

Lisätiedot

Lämpöpuhallin Panther Tehokas lämpöpuhallin suurempiin tiloihin

Lämpöpuhallin Panther Tehokas lämpöpuhallin suurempiin tiloihin 3 20 30 Sähkölämmitys 5 mallit Lämpöpuhallin Panther 20-30 Tehokas lämpöpuhallin suurempiin tiloihin Käyttökohteet Panther 20-30 on sarja hiljaisia ja tehokkaita lämpöpuhaltimia kiinteään asennukseen.

Lisätiedot

Tekninen käsikirja AE-kytkentäkaapit

Tekninen käsikirja AE-kytkentäkaapit Tekninen käsikirja AE-kytkentäkaapit 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Alkuperäinen kansainväliset hyväksynnät, sarjavalmisteisena varastotuotteena monissa standardimitoissa. Kokovalikoima ja toiminnalliset lisävarusteet

Lisätiedot

Käyttöohje XKM RS232. fi-fi

Käyttöohje XKM RS232. fi-fi Käyttöohje XKM RS232 fi-fi Lue ehdottomasti tämä käyttöohje ennen laitteen asennusta ja käyttöönottoa. Perehtymällä käyttöohjeeseen vältät mahdolliset vahingot ja laitteesi rikkoontumisen. M.-Nr. 07 700

Lisätiedot

PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650

PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650 PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650 Copyright 2002 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään 9354501 Issue 2 Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650:N ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN

Lisätiedot

20 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN SEURAAVAN TIETOKONEEN TULISI OLLA THINKPAD TAI THINKCENTRE

20 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN SEURAAVAN TIETOKONEEN TULISI OLLA THINKPAD TAI THINKCENTRE 20 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN SEURAAVAN TIETOKONEEN TULISI OLLA THINKPAD TAI THINKCENTRE THINKVANTAGE TECHNOLOGY AND DESIGN Napsauta tästä ThinkVantage Technology and Design -ominaisuudet ovat ThinkPad -kannettaviin

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT Chicago Pneumatic -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

Tehosta valaistustoimintaasi

Tehosta valaistustoimintaasi Tehosta valaistustoimintaasi CityTouch workflow application Valaistusinfrastruktuurin hallinta CityTouch workflow application / OMAISUUDENHOITO 3 workflow application 04 Yksinkertaisuus 06 Läpinäkyvyys

Lisätiedot

KEMIN KULTTUURIKESKUKSEN KAMERAVALVONTAJÄRJESTELMÄ

KEMIN KULTTUURIKESKUKSEN KAMERAVALVONTAJÄRJESTELMÄ KEMIN KAUPUNKI 28.11.2011 Tilapalvelu Valtakatu 26 94100 KEMI TARJOUSPYYNTÖ KEMIN KULTTUURIKESKUKSEN KAMERAVALVONTAJÄRJESTELMÄ Pyydämme tarjoustanne oheisien liitteiden 1 ja 2 mukaisesta järjestelmästä

Lisätiedot

8. VIDEO-LÄHTÖ 9. Toimintapainikkeet 10. POWER-merkkivalo 11. PAL-merkkivalo 12. Kanavavalitsimen kytkin 13. VIDEO-TULO

8. VIDEO-LÄHTÖ 9. Toimintapainikkeet 10. POWER-merkkivalo 11. PAL-merkkivalo 12. Kanavavalitsimen kytkin 13. VIDEO-TULO Tuotetiedot LÄHETIN (T) VASTAANOTIN (R). Antenni 2. VGA-LÄHTÖ 3. VGA-TULO 4. AUDIO-TULO 5. S-VIDEO 6. Virtalähde 7. Ohjauspainikkeet TOIMINTOPAINIKKEET 8. VIDEO-LÄHTÖ 9. Toimintapainikkeet 0. POWER-merkkivalo.

Lisätiedot

Welding documentation management

Welding documentation management Welding documentation management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO "Aiemmin meiltä meni ainakin 1 2 tuntia siihen, että keräsimme hitsaajatiedot ERPjärjestelmästä, tulostimme ja skannasimme pätevyydet

Lisätiedot

Kocom HD-SDI tallentimen pikaohje

Kocom HD-SDI tallentimen pikaohje Kocom HD-SDI tallentimen pikaohje HD-SDI DVR pikaohje 1.1 Copyright Kocom Finland Oy Varmista, että kiintolevy on paikoillaan. Käynnistys Liitä verkkolaite takana olevaan DC liittimeen. Paina laitteen

Lisätiedot

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Tuote-esite Toimiva ja suorituskykyinen Hiab XS 022 helpottaa päivittäistä työtä Hiab XS 022 on pieni, kompakti ja joustava nosturi monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java on Sun Microsystems, Inc:n tavaramerkki Yhdysvalloissa. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tuotetta koskeva

Lisätiedot

Video Client. Version 1.6. fi Ohjelmisto-opas

Video Client. Version 1.6. fi Ohjelmisto-opas Video Client Version 1.6 fi Ohjelmisto-opas Video Client Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Johdanto 5 1.1 Järjestelmävaatimukset 5 1.2 Ohjelmiston asennus 5 1.3 Sovelluksessa käytettävät esitystavat

Lisätiedot

INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt

INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt ja Fagerhult Notor REC LED Mukautettu ratkaisu Kun ROCKFONin tyylikäs X-reunamuoto yhdistetään Fagerhultin uppoasennettaviin

Lisätiedot

Pikaopas. Powerline lisäpistorasia Malli PLP1200

Pikaopas. Powerline lisäpistorasia Malli PLP1200 Pikaopas Powerline 1200 + lisäpistorasia Malli PLP1200 Pakkauksen sisältö Joillain alueilla ohje-cd-levy toimitetaan tuotteen mukana. 2 Aloittaminen Powerline-sovittimet ovat vaihtoehtoinen tapa laajentaa

Lisätiedot

Ratkaisu aurinkopaneelien liitäntään

Ratkaisu aurinkopaneelien liitäntään Ratkaisu aurinkopaneelien liitäntään PHOENIX CONTACT OY Niittytie 11 FI-01300 Vantaa Contact Center: +358 (0)9 3509 0290 Tekninen asiakaspalvelu: +358 (0)9 3509 0260 18.10.2016 hppt://www.phoenixcontact.fi

Lisätiedot

Sovellus lintuharrastajille

Sovellus lintuharrastajille Sovellus lintuharrastajille Bird Alarm on matkapuhelinsovellus, joka on suunniteltu lintuja koskevan tiedon jakamiseen lintuharrastajien kesken ympäri maailmaa. Bird Alarm -sovelluksen avulla lintuharrastajat

Lisätiedot

ReSound-sovellukset - käyttöohje

ReSound-sovellukset - käyttöohje ReSound-sovellukset - käyttöohje Johdanto Onneksi olkoon ReSound-sovelluksen lataamisen johdosta. ReSoundsovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään ReSound-kuulokojeita

Lisätiedot

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut 08 Suojakumisarjat / korjaamotyökalut LÖBRO suojakumit LÖBRO suojakumit Alkuperäisen laitevalmistajan toimittajalta Vetoakselin suojakumit ovat erittäin tärkeitä vakionopeusnivelten tehokkaalle ja luotettavalle

Lisätiedot

Langaton lattialämmityksen ohjausjärjestelmä CF2

Langaton lattialämmityksen ohjausjärjestelmä CF2 MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Tekninen esite Langaton lattialämmityksen ohjausjärjestelmä CF2 www.heating.danfoss.com Tekninen esite Langaton lattialämmityksen ohjausjärjestelmä CF2 Käyttöesimerkkejä

Lisätiedot

F-Secure Mobile Security. Android

F-Secure Mobile Security. Android F-Secure Mobile Security Android F-Secure Mobile Security Sisällysluettelo 3 Sisällys Luku 1:Asennus...5 Asentaminen...6 Aktivointi...7 Luku 2:Luottamuksellisten tietojen suojaaminen...9 Anti-Theftin

Lisätiedot