Takaa mielenrauhan Ammattilaistason videotallennus ja videonhallinta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Takaa mielenrauhan Ammattilaistason videotallennus ja videonhallinta"

Transkriptio

1 Takaa mielenrauhan Ammattilaistason videotallennus ja videonhallinta

2 2 Bosch Recording Solutions Korkealaatuiset ratkaisut kaikille Valitse tarpeitasi vastaava ratkaisu kattavasta tallennusratkaisumallistostamme. Tallennusratkaisumme sopivat kaikille yhden kameran pienyrityksistä satojen kameroiden yritysverkkoihin. Mikään järjestelmä ei ole liian pieni tai liian suuri! Alhaisemmat käyttökustannukset Laadukkaasta tuotteesta joutuu yleensä maksamaan hiukan enemmän, mutta pitkällä aikavälillä tuotteen pidempi käyttöikä ja alhaisemmat huoltokulut itse asiassa säästävät rahaa. Videonhallintajärjestelmän vähäisempi huoltotarve on oleellinen tekijä, sillä se merkitsee vähemmän käyttökatkoja ja valvonnan keskeytyksiä. Hyödyt myös ammattimaisesti suunnitellun tuotteen ominaisuuksista: kestävästä rakenteesta ja helppokäyttöisistä toiminnoista sekä tietysti ylivertaisesta kuvanlaadusta. Keskittymisemme laatuun ja parhaaseen käytettävyysasteeseen kuvastuu myös siinä, miten tuotteemme toimivat yhdessä. Huippuluokan videotallennusjärjestelmämme Bosch Security Systemsin testaus- ja tutkimuslaitos Alankomaiden Eindhovenissa.

3 Bosch Recording Solutions 3 toimivat tehokkaasti videontallennus- ja hallintaohjelmistomme tai 700-sarjan tallentimien kanssa. Molemmissa tapauksissa käyttäminen on nopeaa, helppoa ja täysin turvallista. Helppo käyttää Boschin digitaaliset tallentimet keskittyvät helppokäyttöisyyteen. Tiedämme, että helppo asennus ja käyttö ovat tärkeitä ominaisuuksia. Tallentimiemme asentaminen ja käyttäminen on helppoa: monimutkaisia määritysvaiheita ei tarvita. Ja uusimmat käyttöliittymämme ovat entistäkin paremmat. Helppokäyttöisyys ulottuu järjestelmän hallintaan saakka. Joka tasolla on hallintatoimintoja, jotka sopivat käyttökohteesi kokoon tai vaativuustasoon. Pienten järjestelmien käyttö sujuu käden käänteessä ja suuremmat järjestelmät hyötyvät tallentimien joustavuudesta ja tehokkuudesta. Tarkastellaan esimerkiksi 700-sarjan hybridi- ja verkkotallentimiamme. Skaalautuva videonhallintaratkaisu sopii erinomaisesti keskisuuriin ja laajeneviin järjestelmiin, sillä se kasvaa tarpeidesi mukaan. Voit hallita CCTVtallenteitasi saumattomasti ja hyödyntää kaikki skaalautuvuuden edut yhdistämällä järjestelmät Bosch iscsi -videotallennusjärjestelmään. Räätälöityä laatua Kaikissa järjestelmissämme on sertifioidut Boschkiintolevyt, joiden on tiukoissa testeissä todettu vastaavan CCTV-tallennuksen ympärivuorokautista toimintaa koskevien Boschin ja kiintolevyn valmistajan standardien vaatimuksia. Boschin tallennusratkaisut takaavat luotettavuuden, joka ylittää alan standardit. Lisäksi ne ovat edullisia ja helppokäyttöisiä ja vastaavat kaikkiin turvallisuustarpeisiisi. Takuuvaatimusten määrä tuotteen myynnistä prosentteina Tuotteiden myynti (%) Bosch Security CCTV Panostamme jatkuvasti laadun parantamiseen ja laitteiden erinomaiseen luotettavuuteen, joten Boschin CCTV-järjestelmiin kohdistuneet takuuvaatimukset ovat jatkuvassa laskussa.

4 4 Bosch Recording Solutions Ammattimaista CCTV-tallennusta Tallennusratkaisumme eivät ole pelkkiä videotallentimia vaan erinomaisia työkaluja liikeyrityksen kattavaan videonhallintaan. Niillä hallitset videota helposti ja pystyt ohjaamaan valvontajärjestelmää kätevästi ja keskitetysti. Vaativiin tallennustarkoituksiin sopivat videotallennusjärjestelmämme ja Video Recording Manager -ohjelmistomme, jotka lisäävät tallennustilaa sekä IP-järjestelmän hallinta- ja skaalattavuusmahdollisuuksia. Jokainen Boschin tallennusratkaisu tuottaa erittäin tarkkaa kuvaa sekä livekatselussa, tallennuksessa että toistossa. Ja niiden avulla voit säätää kuvanlaatua tarpeidesi mukaan. Voit tallentaa tarvitsemasi tiedot ja samalla säästät tallennustilaa sekä vähennät tallennuskustannuksia. Bosch Recording Station -ohjelmisto ja integroidut videosovellukset kattaviin IP-videonhallintatarkoituksiin 600-sarjan videotallennin keskisuuriin kohteisiin 400-sarjan videotallennin enintään 8 kameran kohteisiin Divar 700 2) -sarjan hybridi- ja verkkotallentimet vaativiin järjestelmiin 2) Tunnettiin aiemmin nimellä Divar XF

5 Bosch Recording Solutions 5 Boschilla on siis parhaat videontallennus- ja hallintaratkaisut kaikkiin käyttökohteisiin ja tarpeisiin. Jatkuvan, luotettavan toiminnan takaavat Boschin tallennusratkaisut takaavat mielenrauhan. Bosch-laatua, johon voit luottaa Jatkuva, luotettava toiminta Erittäin tarkka kuva Intuitiivinen ja helppokäyttöinen Räätälöity juuri sinun tarpeisiisi DLA sarjan IP-videotallennin helppoon tallennukseen ja säilytykseen DLA sarjan IP-videotallennin helppoon tallennukseen ja säilytykseen DSA-sarjan iscsi-videotallennusjärjestelmät takaavat parhaan tietojen käytettävyyden Video Recording Manager (VRM) -ohjelmisto parhaaseen hallintaan ja skaalattavuuteen

6 6 Bosch Recording Solutions 400-sarjan videotallennin enintään 8 kameran kohteisiin Turvallisuus hallintaan vaivattomasti Jos olet pienyrittäjä, et varmaankaan halua käyttää aikaa videonhallintaratkaisun asentamisyrityksiin tai käyttämiseen. Tarvitset integroidun erillisyksikön, joka toimii heti liittämisen jälkeen. Haluat erittäin luotettavan tallennusjärjestelmän, joka toimii jatkuvasti ja tuottaa huippulaatuista kuvaa. Uhkatilanteen sattuessa löydät tallenteen helposti ja nopeasti. 400-sarjan videotallennin Erinomainen pieniin, enintään 8 analogisen kameran järjestelmiin Heti käyttövalmis Helppokäyttöinen Alhaiset huolto- ja käyttökustannukset Tukee katselua osassa älypuhelimia. Hallitse järjestelmääsi mistä tahansa kiinteällä selainliittymällä tai Control Center -ohjelmistolla Sinulla ei ole myöskään varaa palkata ketään tarkkailemaan valvontajärjestelmääsi jatkuvasti. Videonhallintaratkaisulla on oltava helppokäyttöinen selainliittymä, jolla voit katsoa videokuvaa mistä tahansa. Tallennustilakustannukset pysyvät alhaisina H.264- pakkaustekniikalla, joka pienentää videotietojen kokoa kuvanlaadun kärsimättä.

7 Bosch Recording Solutions sarjan videotallennin keskisuuriin kohteisiins Täydellistä hallintaa Koulujen, hotellien ja liiketilojen kaltaisiin, jopa useista sijainneista koostuviin keskisuuriin käyttökohteisiin tarvitaan kattava videonhallintaratkaisu, joka säästää aikaa. Helppo asennus on erittäin tärkeää, joten heti käyttövalmis tallennusratkaisu on järkevä valinta. Haluat liittää laitteen ja aloittaa tallennuksen heti ilman asetusten määrittämistä. Tarvitset helppokäyttöisen, katkottomasti toimivan ratkaisun, joka tuottaa huippulaatuista kuvaa eikä vaadi huoltoa. Haluat yksinkertaisen ja mutkattoman videonhallintaratkaisun, jolla voit tarkkailla ja hallita tapahtumia joustavasti ja kätevästi etäsijainnista mistä tahansa internetin kautta. 600-sarjan videotallennin Soveltuu erinomaisesti pieniin ja keskikokoisiin järjestelmiin Helppo käyttöönotto ei vaadi koulutusta Hallitse järjestelmääsi mistä tahansa kiinteällä selainliittymällä tai Control Center -ohjelmistolla Integroitu muotoilu vähentää huolto- ja käyttökustannuksia Tukee katselua osassa älypuhelimia.

8 8 Bosch Recording Solutions Turvallisuutta, joka kasvaa tarpeidesi mukaan Mitä ominaisuuksia skaalautuvalla videonhallintaratkaisulla on oltava? Kaikenkokoisten järjestelmien asentamisen ja käytön on oltava helppoa mutta järjestelmän on silti oltava tarpeeksi tehokas ja joustava, jotta se pystyy vastaamaan kasvaviin turvallisuustarpeisiisi.

9 Bosch Recording Solutions 9 Divar 700* -sarjan hybriditallennin vaativiin järjestelmiins Tarvitset ratkaisun, joka kasvaa järjestelmän laajetessa, tukee useita sijainteja ja suurta analogisten kameroiden ja IP-kameroiden määrää. Sillä on myös voitava monitoroida kaikkia kohteitasi yhdestä sijainnista. valvontaratkaisun. Säästät aikaa ja rahaa antamalla käyttäjille tehokkaan työkalun turvallisuusuhkiin reagoimista varten. Tallentimen on tallennettava kaikki kuvat huippulaatuisina ja tarjottava huipputallennusominaisuudet. Tallennustilavaatimusten on oltava mahdollisimman alhaiset ja kehittynyt H.264- pakkaustekniikka pienentää tiedostokokoja kuvanlaadun heikkenemättä. Liittämällä ulkoisen videotallennusjärjestelmän saat laajempaa tallennustilaa käyttökohteille, joissa tarvitaan jatkuvaa tallennusta suurimmalla tarkkuudella ja kuvanopeudella sekä pitkää säilytysaikaa. Kattavan hälytystenhallinnan ansiosta voit muodostaa täysin automaattisen *Tunnettiin aiemmin nimellä Divar XF 700-sarjan digitaalinen hybriditallennin Erinomainen keskisuuriin ja laajoihin, vaativiin valvontaympäristöihin Tarkat, reaaliaikaiset H.264 HD- ja SDtallennusominaisuudet. IP-streemiominaisuudet: enintään 60 IPS tarkkuudella 720p ja 30 IPS tarkkuudella 1080p Tukee enintään 16 analogista lähdettä ja 16 IP-videolähdettä Jopa 8 Tt sisäistä tallennustilaa ja valinnainen RAID-4-suojaus Sisällytä tekstitietoja IP-lähteestä tai siltalaitteen avulla Integroitu muotoilu alentaa käyttökustannuksia Ohjelmistokehityspaketti ja tekninen tuki muiden valmistajien laitteiden integroimista varten

10 10 Bosch Recording Solutions Suunniteltu erityisesti IP-tallennukseen Haluatko erinomaista kuvanlaatua ja helppokäyttöisen turvajärjestelmän? Hyödynnä siis IP-videotallennusratkaisua, joka maksimoi sekä kameran että verkko-ominaisuuksien mahdollisuudet.

11 Bosch Recording Solutions 11 Divar 700 -sarjan verkkotallennin erityisesti IP-järjestelmiin Tavanomaiset IP-ratkaisut sisältävät useita erillisiä komponentteja, kuten NVR-palvelin, PC-työasema, ulkoinen RAID-tallennuslaite ja ohjelmisto, mutta 700-sarjan verkkotallentimemme on kaikenkattava IP-videonhallintaratkaisu. Boschin IP-ratkaisut ovat skaalautuvia, joten järjestelmää on helppo laajentaa tarvittaessa. Voit lisätä tallennustilaa tarpeen vaatiessa suoraan käyttöpaikalla soittamatta asentajalle. Tallennustilaa voidaan lisätä kätevästi lisäämällä Boschin levyjärjestelmiä. Tarvitset erittäin luotettavan tallentimen, jolla yksi käyttäjä voi valvoa turvallisuutta mistä tahansa sijainnista. Täysin automaattinen, kattava hälytystenhallinta säästää aikaa ja rahaa antamalla käyttäjille tehokkaan työkalun nopeaan turvallisuusuhkiin reagoimista varten. 700-sarjan verkkotallennin Erinomainen keskisuuriin ja usean sijainnin IP-ympäristöihin Tarkat, reaaliaikaiset H.264 HD- ja SDtallennusominaisuudet. IP streemiominaisuudet: enintään 60 IPS tarkkuudella 720p ja 30 IPS tarkkuudella 1080p Tukee enintään 32 IP-videolähdettä Asenna täydellinen IP-valvontajärjestelmä käyttövalmiiksi käden käänteessä automaattisen IP-kameroiden määrityksen ja hallinnan ansiosta Jopa 8 Tt sisäistä tallennustilaa ja valinnainen RAID-4-suojaus Sisällytä tekstitietoja IP-lähteestä tai siltalaitteen avulla Integroitu muotoilu alentaa käyttökustannuksia Ohjelmistokehityspaketti ja tekninen tuki muiden valmistajien laitteiden integroimista varten

12 12 Bosch Recording Solutions Hallitse yhteyksiäsi mistä tahansa Laajan turvallisuus- ja valvontajärjestelmän koosta riippumatta tarvitset tarpeeksi monipuolisen ja tehokkaan tallennusratkaisun koko turvallisuusinfrastruktuurin hallitsemiseen.

13 Bosch Recording Solutions 13 Bosch Recording Station takaa parhaat yhteydet Tarvitset kattavan järjestelmän, joka yhdistää tallennuksen ja videonhallinnan jaettuun tietoliikennetekniikkaan. Muiden valmistajien laitteiden tukema järjestelmä on liitettävissä muihin turvallisuusjärjestelmiisi palonilmaisin- ja kulunhallintapaneeleista pankkiautomaatti- ja maksupäätelaitteisiin sekä rekisterikilpikuvaus- ja videon sisältöanalyysiratkaisuihin. Ratkaisun on mahdollistettava tietojen nopea ja helppo käyttö mistä tahansa osasta verkkoa, jopa etäyhteyden kautta ja pienen kaistanleveyden WAN-yhteyksillä. Tarvitset skaalautuvan, helppokäyttöisen käyttöliittymän, jonka avulla voidaan valvoa useita sijainteja samanaikaisesti. Ratkaisun on tuettava sekä huipputarkkoja (HD) että vakiotasoisia (SD) videolähteitä. Kätevän toistotoiminnon ja nopeiden hakutoimintojen ansiosta käyttäjän ei tarvitse kuluttaa aikaa manuaaliseen etsimiseen. Tarvitset myös yksinkertaisen tavan laajentaa ratkaisua kattavaksi paketiksi, jossa on monipuoliset ominaisuudet, kuten keskitetty käyttäjien ja hälytysten hallinta. Bosch Recording Station Saatavana on ohjelmistopohjainen IP videotallennus ja videonhallinta tai kaikenkattava videohallintaratkaisu IP-videontallennus ja enintään 64 videolähteen hallinta asemaa kohti Tukee H.264-, MPEG-4- ja JPEG-laitteita sekä teräväpiirto-/megapikselikameroita Joustavat verkkokäyttömahdollisuudet, myös etäkäyttö ja -katselu Web-selaimella Bosch Video Management System -yhteensopiva

14 14 Bosch Recording Solutions Helppoa tallennusta Olipa sinulla sitten vain muutama tiettyyn käyttöön tarkoitettu IP-kamera tai eri sijainteja kuvaavia satoja kameroita, tarvitset joustavan, helppokäyttöisen ja helposti laajennettavan videotallennus- ja -säilytysratkaisun.

15 Bosch Recording Solutions 15 DLA ja 1400-sarja helppoon tallennukseen ja säilytykseen Tarvitset yksinkertaisen ja luotettavan kaikenkattavan ratkaisun verkkovalvontajärjestelmääsi. Et tarvitse erillistä verkkovideotallenninta (NVR), sillä verkkovideotallennus on yhdistetty laajaan tallennuskapasiteettiin yhdessä yksikössä. Helppokäyttöisyys on siis ehdottoman tärkeää. Tarvitset ratkaisun, jonka kaikki komponentit on asennettu ja määritetty valmiiksi, joten laite on verkkoon liittämisen ja virran kytkemisen jälkeen saman tien valmis tallentamaan. Sen avulla on myös pystyttävä ohjaamaan koko järjestelmää kätevästi ja tehokkaasti joko valvomosta tai mistä tahansa etäsijainnista. Se on voitava lisäksi helposti laajentaa kattavaksi videonhallintaratkaisuksi, joka vastaa kasvaviin valvontatarpeisiisi tukemalla useampia kameroita tai suurempaa tallennustilaa. DLA ja 1400-sarja Vaivaton CCTV-verkkotallennus jopa 64 kanavalle (DLA 1200) tai 128 kanavalle (DLA 1400) Vähän huoltoa vaativa integroitu muotoilu yhdistää NVR-palvelinkapasiteetin ja kätevän videotallennuksen vahvaksi kokonaisuudeksi. Järjestelmän toimintoja ohjataan tehokkailla, helppokäyttöisillä ohjelmistovaihtoehdoilla Järjestelmä pienentää laitteistokustannuksia jopa 45 % ja asennuskustannuksia jopa 50 %

16 16 Bosch Recording Solutions Hallitse jokaista yksityiskohtaa Jos tallennuskapasiteettitarpeesi on suuri kameroiden suuren määrän, kameroiden suuren tarkkuuden, pitkää tietojensäilytysaikaa koskevien vaatimusten tai tietojen replikoimiseen pohjautuvan suojauksen vuoksi, tarvitset joustavan, hyvin skaalautuvan videotallennusratkaisun IP-valvontajärjestelmääsi. Luotettavuuden takaa korkea RAID-redundanssi, joka estää levyvirheiden aiheuttaman videon katoamisen. Lisäksi tallennuslevyjä voi poistaa tai lisätä järjestelmän toiminnan häiriintymättä. Silloin Boschin Video Recording Manager (VRM) ja Bosch iscsi -videotallennusjärjestelmät ovat täydellinen ratkaisu. Niiden avulla voit hallita järjestelmää ja lisätä tallennustilaa helposti videovalvontajärjestelmän kasvaessa. Järjestelmän redundanssi ja automaattinen varojärjestelmä tekevät järjestelmästä äärimmäisen luotettavan. Jos tallennusjärjestelmään tulee toimintahäiriö, VRM ohjaa kamerayhteydet välittömästi muihin, aktiivisiin levyjärjestelmiin. Automaattinen verkon eheytyksen tuki takaa verkkovikojenkin aikana, että videotiedot säilyvät paikallistallentimessa ja siirretään automaattisesti verkkoon vian korjaamisen jälkeen.

17 Bosch Recording Solutions 17 VRM ja videotallennusjärjestelmät parhaaseen hallintaan ja skaalattavuuteen Erinomainen joustavuus ja suuri tallennuskapasiteetti Boschin videotallennusjärjestelmät on räätälöity täyttämään CCTV- ja videovalvontaa koskevat ainutlaatuiset vaatimukset. Ympärivuorokautiseen toimintaan suunniteltu NetApp RAID-DP -tekniikkamme takaa mielenrauhan ehdottoman luotettavalla videotallennuksella. Boschin VRM ja videotallennusjärjestelmät NetApp RAID-DP on RAID 6 -sovellus, joka takaa tehostetun tietojen suojauksen saman RAID-ryhmän kahden levyn virhetilanteissa. Voit myös yhdistää tallennusjärjestelmämme Bosch Video Management System (BVMS) -järjestelmään, johon sisältyy VRM. Siten saat kattavan, helppokäyttöisen ja ohjelmistopohjaisen tallennushallintajärjestelmän. Suuri skaalautuvuus, helppo huolto ja keskitetty ohjaus Kunkin kuvavirran tarkka ohjaus Verkkopohjainen tallennus tilapäisten verkkokatkostenkin aikana RAID-DP tehostaa tietojen suojaamista enintään kahden levyn virhetilanteissa

18 18 Bosch Recording Solutions Helppoa valvontaa Olipa sinulla sitten vain muutama tiettyyn käyttöön tarkoitettu IP-kamera tai eri sijainteja kuvaavia satoja kameroita, tarvitset joustavan, helppokäyttöisen ja helposti laajennettavan videotallennus- ja -säilytysratkaisun.

19 Bosch Recording Solutions 19 Bosch Video Client -ohjelmisto helppokäyttöinen valvontaratkaisu Enintään 128 kanavan perustason ratkaisuihin tarvitaan mutkaton tarkastelusovellus, joka on helppo asentaa, määrittää ja käyttää. Voit säästää kustannuksia käyttämällä maksutta enintään 16 IP-kanavaa ja laajentaa käytön edullisella lisenssillä enintään 128 kanavaan. Voit tarkastella samanaikaisesti jopa 20 vakio- ja huipputarkkuuskanavaa ja toistaa jopa 4 kanavaa, etsiä hälytyksiä ja liiketunnistustapahtumia ja viedä videokuvaa. Voit ohjata videotallennusta joko paikallisesti kameran muistikortilta, Bosch VRM (Video Recording Manager) -ohjelmistolla tai Divar 700 -sarjan tallennuslaitteilla. Elektroninen zoomtoiminto auttaa tallennettujen ja reaaliaikaisten kohteiden kriittisten alueiden tarkemmassa tarkastelemisessa. BVC-ohjelmisto Maksutta enintään 16 IP-kanavaa, enimmäismäärä 128 IP-kanavaa Jopa 20 huippu- ja vakiotarkkuuskanavan livekatselu ja enintään 4 huippu- ja vakiotarkkuuskanavan toisto samaan aikaan Kätevä kahden lähteen 10 minuutin suoratallennus Etsi tapahtumat nopeasti liiketunnistuksella, hälytyshaulla ja rikosteknisellä haulla

20 20 Bosch Recording Solutions Tyyppi 400-sarja 600-sarja 700-sarja Analogisten kameratulojen määrä Enint. 8 Enint. 16 Enint. 16 MPEG-4-IP-kameroiden määrä Ei H.264-IP-kameroiden määrä Enint. 32 Teräväpiirron/megapikselikameran Ei Ei Kyllä, teräväpiirto tuki Videokuvan pakkaus H.264 H.264 H.264 Kuvia enint., 4CIF/D1 25 (PAL) 30 (NTSC) 100 (PAL) 120 (NTSC) 800 (PAL) 960 (NTSC) Muiden valmistajien domeohjaus Kyllä Kyllä Kyllä ATM/POS-integrointi Ei Ei Kyllä Ohjelmistokehityspaketti (SDK) Tulossa Tulossa Kyllä Äänilähtö Äänituloja enint Internet-selain Kyllä Kyllä Kyllä Automaattinen verkon eheytys Ei Ei Ei Tallennuksen enimmäiskaistanleveys 9 MB/s 35 MB/s 72 MB/s Kiinteät Gigabit-portit 0 0 Enint. 2 Kaksoisvirtalähde Ei Ei Ei Sisäinen RAID-tuki Ei Ei Kyllä Paikalla vaihdettavat kiintolevyt Kyllä Kyllä Käytön aikana vaihdettava kiintolevyt Ei Ei Ei Sisäisten levyjen enimmäismäärä Sisäinen+ulkoinen 1 2 Rajaton Ulkoisen tallennuslaitteen tuki Ei Ei Kyllä

21 Bosch Recording Solutions 21 Bosch Recording Station 1200-sarja 1400-sarja VRM ja videotallennusjärjestelmät Ei, käytä lähettimiä Ei, käytä lähettimiä Ei, käytä lähettimiä Ei, käytä lähettimiä Enint. 64 Enint. 64/laite Enint. 128/laite Enint yhteensä/vrm Enint. 64 Enint. 64/laite Enint. 128/laite Enint yhteensä/vrm Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä H.264, MPEG-4 H.264, MPEG-4 H.264, MPEG-4 H.264, MPEG-4 * (PAL)/2250 (NTSC) /laite 2500 (PAL)/3000 (NTSC) /laite 5000 (PAL) 6000 (NTSC) / järjestelmä Ei Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Kyllä Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Vastaanottimien mukaan Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Kyllä Kyllä (kunnon valvonta / etähallinta) Kyllä (kunnon valvonta / etähallinta) Kyllä (kunnon valvonta ja etähallinta) Ei Kyllä Kyllä Kyllä 100 MB/s 150 MB/s/laite 200 MB/s/laite 400 MB/s/järjestelmä 2 2/laite 2/laite Enint. 4/järjestelmä Kyllä (BRS, 2U, 19 tuuman laite) Kyllä (BRS, 1U ja 2U, 19 tuuman laite) Kyllä (BRS, 1U ja 2U, 19 tuuman laite) Kyllä (BRS, 1U, 19 tuuman laite) Enint. 8 (BRS, 2U, 19 tuuman laite) Enint. 8 (BRS, 2U, 19 tuuman laite) Ei Kyllä Kyllä Ei Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei Kyllä Kyllä (40 järjestelmää/vrm) Ei Ei Ei Kyllä *1: Käytettyjen lähettimien ja vastaanotinten määrän mukaan BRS-rajana on kaistanleveys. (enint. 100 MB/s)

22 22 Bosch Recording Solutions Kaikki järjestelmän osat Bosch tarjoaa sinulle kattavan valikoiman laadukkaita järjestelmän osia kameroista ja lähettimistä objektiiveihin ja kiinnikkeisiin. Olemme täydentäneet videontallennusratkaisujamme laajentamalla kamera- ja osavalikoimaamme lukuisilla uusilla tuotteilla, jotta saat kaiken mitä CCTV-järjestelmääsi tarvitset. Analogiset kamerat Analogiset Dinion- ja FlexiDome-kamerat ja WZ-sarjan päivä-/yökamerat ovat erinomainen lisäys 400-sarjan videotallentimeemme. 700-sarjan hybriditallentimiemme kanssa Dinionja Flexidome 2X -kamerat takaavat huippulaatuisen kuvan. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman modulaarisia AutoDome PTZ -kameroita, jotka mukautuvat muuttuviin turvallisuustarpeisiisi. IP-kamerat Boschin 200-sarjan liitä ja käytä -IP-kameroista uusimpiin Dinion 2X -IP-ratkaisuihin ulottuva laaja IP-kameramallistomme tuottavat parhaan kuvan ja IP-CCTV-verkot takaavat helpon käyttöönoton ja hallinnan. Dinion- ja FlexiDome 2X -IP-kamerat ovat paras kumppani 700-sarjan verkkotallentimelle. IP-lähettimet Lisää analogisiin valvontajärjestelmiin verkkoyhteys ja IVA-ominaisuus (älykäs videokuvan analyysi). AutoDome IP -kamerat Kattava valikoima IP-verkon AutoDomeja (PTZ domekameroita) sisä- ja ulkokäyttöön. Extreme CCTV Voit yhdistää AEGIS-valaisimia Dinion 2X -kameroihimme tai käyttää integroidulla infrapunalla varustettuja Extreme- ja MIC-sarjan kameroita. Infrapunan ja valkoisen valon lähteiden käyttäminen on täydellinen ratkaisu kuvanlaadun parantamiseen myös heikossa valaistuksessa. Älykkäällä valaistuksella parannat kuvanlaatua ja tunnistustarkkuutta. Signaalin kohina ja kuvaartefaktit vähenevät, jolloin tallennustilaa tarvitaan vähemmän. Siksi Boschin älykäs valaistustekniikka sopii saumattomasti kaikkiin tallennusratkaisuihimme. Bosch Video Management System -videonhallintajärjestelmä Bosch Video Management System -videonhallintajärjestelmä on ainutlaatuinen yritysten IP-videoturvallisuusratkaisu, joka tarjoaa digitaalisen videon, äänen ja datan saumatonta hallintaa kaikissa IP-verkoissa. Integroi Boschin CCTV-tuotteet yhdeksi helppokäyttöiseksi ja kattavaksi videoturvallisuushallintajärjestelmäksi.

23 Bosch Recording Solutions 23 Taattua mielenrauhaa Kaikilla Boschin tallennusratkaisuilla on vähintään 3 vuoden takuu, mikä lisää mielenrauhaa. Asiakaspalvelumme auttaa sinua puhelimitse, sähköpostitse tai faksilla. Ota yhteyttä myös, jos tarvitset koulutusta.

24 Laadun ja luovuuden perinne Boschin nimi on jo yli sadan vuoden ajan edustanut laatua ja luotettavuutta. Bosch on innovatiivisen tekniikan maailmanlaajuinen toimittaja, jonka ylläpito- ja tukitoiminnot ovat korkeinta luokkaa. Bosch Security Systems tarjoaa laajan valikoiman turvallisuus-, viestintä- ja äänentoistojärjestelmiä, joihin luotetaan ympäri maailman erilaisissa sovelluksissa, niin valtion laitoksissa ja julkisissa rakennuksissa kuin liiketiloissa, kouluissa ja kodeissa. Bosch Security Systems Lisätietoja löydät osoitteesta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen Bosch Security Systems, 2011 Painettu Alankomaissa Oikeus muutoksiin pidätetään VS-EH-fi-01_F01U521024_02

Keskitä huomiosi Bosch Intelligent Video Analysis

Keskitä huomiosi Bosch Intelligent Video Analysis Keskitä huomiosi Bosch Intelligent Video Analysis 2 Ja tartu toimeen Bosch Intelligent Video Analysis -tekniikalla Riippumatta siitä, montako kameraa järjestelmässäsi on, niiden kaikkien tarkkaileminen

Lisätiedot

UTC Fire & Security. Helsinki, Maaliskuu 2012

UTC Fire & Security. Helsinki, Maaliskuu 2012 Tuotekuvasto 2012-2013 1 UTC Fire & Security Helsinki, Maaliskuu 2012 United Technologies Corporation (UTC) on kansainvälinen monialayritys, jonka liiketoimintayksiköihin kuuluvat mm. Carrier lämmitys-

Lisätiedot

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin.

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. 2 LC4-laajakulmakattokaiutin Pieni koko, laatu ja ainutlaatuinen peittoalue ff Alan laajin avauskulma vähentää tarvittavien kaiuttimien

Lisätiedot

Mirasys VMS. Järjestelmänvalvojan opas

Mirasys VMS. Järjestelmänvalvojan opas Mirasys VMS Järjestelmänvalvojan opas SISÄLLYS Sisällys... 2 Ennen kuin aloitat... 6 Ohjeet... 6 Ohjeen sisältö... 6 Tekninen tuki... 7 Uutta... 7 Tietoja järjestelmästä... 11 Mikä on Mirasys NVR -ohjelmisto?...

Lisätiedot

Mirasys VMS 7.3. Järjestelmänvalvojan opas

Mirasys VMS 7.3. Järjestelmänvalvojan opas Mirasys VMS 7.3 Järjestelmänvalvojan opas SISÄLLYS Sisällys... 2 Ennen kuin aloitat... 6 Ohjeet...6 Ohjeen sisältö...6 Tekninen tuki... 7 Uutta... 7 Tietoja järjestelmästä... 12 Mikä on Mirasys-ohjelmisto?...

Lisätiedot

Vari-directional-järjestelmä Aina oikeaan suuntaan ohjautuva ääni

Vari-directional-järjestelmä Aina oikeaan suuntaan ohjautuva ääni Vari-directional-järjestelmä Aina oikeaan suuntaan ohjautuva ääni 2 Bosch Vari-directional -järjestelmä Paras äänenlaatu akustisesti haastaviin ympäristöihin Paras mahdollinen äänen laatu ja puheen selkeys

Lisätiedot

VIDEOJET connect 7000

VIDEOJET connect 7000 VIDEOJET connect 7000 VJC-7000-90 fi Operation Manual VIDEOJET connect 7000 Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Turvallisuus 7 1.1 Tietoja tästä oppaasta 7 1.2 Oikeudelliset tiedot 7 1.3 Turvallisuushuomautukset

Lisätiedot

wlsn* kaksisuuntainen langaton verkko Nopeaa ja luotettavampaa turvallisuutta * langaton LSN (Local Security Network)

wlsn* kaksisuuntainen langaton verkko Nopeaa ja luotettavampaa turvallisuutta * langaton LSN (Local Security Network) wlsn* kaksisuuntainen langaton verkko Nopeaa ja luotettavampaa turvallisuutta * langaton LSN (Local Security Network) 2 Mikä on wlsn? Bosch Security Systemsin langaton wlsn (Local SecurityNetwork) on usean

Lisätiedot

DiBos Micro, digitaaliset videotallentimet versio 8 (EMEA/APR)

DiBos Micro, digitaaliset videotallentimet versio 8 (EMEA/APR) CCTV DiBos Micro, digitaaliset videotallentimet versio 8 (EMEA/APR) DiBos Micro, digitaaliset videotallentimet versio 8 (EMEA/APR) Analoginen/IP-hybridi-MPEG4-digitaalivideotallennin Mallit 6 ja 12 analogiselle

Lisätiedot

IP-Kameravalvonta käsikirja. Verkkokamerat Videopalvelimet Videovastaanottimet Verkkovideotallennus Keskushallintaohjelmisto

IP-Kameravalvonta käsikirja. Verkkokamerat Videopalvelimet Videovastaanottimet Verkkovideotallennus Keskushallintaohjelmisto IP-Kameravalvonta käsikirja Verkkokamerat Videopalvelimet Videovastaanottimet Verkkovideotallennus Keskushallintaohjelmisto Tervetuloa VIVOTEK-planeetalle Welcome to Planet VIVOTEK Tietoja VIVOTEK:sta:

Lisätiedot

KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT. Yrityksille

KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT. Yrityksille KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT Yrityksille Ota käyttöösi nykyaikaiset tietoliikenne-, viestintä- ja ICT-ratkaisut. Ota avuksesi monipuoliset asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelut. Me mitoitamme ne teidän tarpeisiinne

Lisätiedot

a3799-dvdrecorder_fi 9/9/03 12:02 PM Page 1 DVD-tallentimet

a3799-dvdrecorder_fi 9/9/03 12:02 PM Page 1 DVD-tallentimet DVD-tallentimet PIONEERIN UUDET DVD-TALLENTIMET Seuraava DVD-sukupolvi on saapunut. Pioneerin esittelee kaksi uutta, erittäin helppokäyttöistä ja ohutta DVD-tallenninta. Malliston lippulaiva sisältää 80

Lisätiedot

www.lenovo.com/partners

www.lenovo.com/partners KÄYTÄNNÖN opas jälleenmyyjille 2013 Lenovon kumppanuusverkosto Liiketoimintaa helposti Ilmaista markkinointimateriaalia Nopeat hyvitysmaksut Palkittuja tuotteita Asiakkaiden houkuttelu kanavalle TÄSSÄ

Lisätiedot

...2...3...4...5...6...7...9...10...11...13 ...15

...2...3...4...5...6...7...9...10...11...13 ...15 1 Vanhassa muistissa on jopa 1930-luvun laman jälkeinen maailmansota. Tämän päivän Suomessakin turvallisuuspolitiikka on noussut yhdeksi tärkeistä puheenaiheista. Turvallisuuspoliittinen selonteko on parhaillaan

Lisätiedot

ARTIKKELI. Kahdeksan perusasiaa CRM:stä Johdon opas kahdeksaan perusasiaan, jotka kaikissa onnistuneissa CRM-aloitteissa on oltava

ARTIKKELI. Kahdeksan perusasiaa CRM:stä Johdon opas kahdeksaan perusasiaan, jotka kaikissa onnistuneissa CRM-aloitteissa on oltava Kahdeksan perusasiaa CRM:stä Johdon opas kahdeksaan perusasiaan, jotka kaikissa onnistuneissa Sisällys Johdanto... 2 Kahdeksan CRM-perusasiaa...2 CRM-perusasia 1: Nopea hyöty ratkaisusta... 3 Ryder nopeuttaa

Lisätiedot

Aukotonta turvallisuutta

Aukotonta turvallisuutta Aukotonta turvallisuutta Sinteso paloilmoitusjärjestelmä Building Technologies 2 Uusi tuoteperhe palonilmaisuun, ohjauksiin ja hallintaan: Sinteso Sinteso -paloilmoitusjärjestelmä täyttää kaikki paloturvallisuusvaatimukset

Lisätiedot

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana VISMAgazine Visman asiakaslehti Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana SaaS-tuotteen suunnittelu on tiedettä ja taidetta VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU PILVESSA

Lisätiedot

Toshiba mallisto Monitoimilaitteet

Toshiba mallisto Monitoimilaitteet Toshiba mallisto Monitoimilaitteet n Monitoimilaitteella virheetöntä tulostusta, kopiointia, skannausta ja faksausta n Oikea tuote laajasta monitoimilaitemallistosta n Monipuoliset laitehallintaratkaisut

Lisätiedot

Viisi tapaa, joilla SharePoint voi säästää rahaa

Viisi tapaa, joilla SharePoint voi säästää rahaa Viisi tapaa, joilla SharePoint voi säästää rahaa Yhteenveto Nykyisessä epävarmassa taloudellisessa tilanteessa yritysten päätöksentekijöillä on entistä kovemmat paineet toimia kannattavasti. Yritykset

Lisätiedot

LUOTETTAVAA TEKNIIKKAA

LUOTETTAVAA TEKNIIKKAA SICK ASIAKASLEHTI 1_2014 EPÄVARMOINA AIKOINA MIKÄÄN EI VOITA LUOTETTAVAA TEKNIIKKAA IDpro KATTAA SICKIN ASIANTUNTEMUKSEN KOLMEN TUNNISTUSTEKNIIKAN OSALTA: - RFID-, laser- ja kamerapohjaiset koodinlukijat

Lisätiedot

Mirasys NVR 5.0 Järjestelmänvalvojan opas

Mirasys NVR 5.0 Järjestelmänvalvojan opas Mirasys NVR 5.0 Järjestelmänvalvojan opas 2005-2008 Mirasys Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään osaa tästä asiakirjasta ei saa jäljentää mihinkään tarkoitukseen. TUOTEMERKIT Mirasys, Mirasys DINA, Mirasys

Lisätiedot

DESIGNA ABACUS. suomi Suomi

DESIGNA ABACUS. suomi Suomi DESIGNA ABACUS suomi Suomi Sisällys ABACUS 04 YLEISTÄ 05 PALVELUT 06 T TIETOTEKNINEN I N RAKENNE 08 PALVELINPALVELU ASP-SOVELLUSVUOKRAUS 10 OHJELMISTO 12 KULUNVALVONTA PARKING HQ -SOVELLUKSET 14 13 MAKSUTOIMINNOT

Lisätiedot

KOKOUSTEN VAUHDITTAJA

KOKOUSTEN VAUHDITTAJA Epson EB-1400Wi -sarja KOKOUSTEN VAUHDITTAJA kuva enintään: käyttäjät tekevät merkintöjä tulosta, tallenna ja jaa SUUNNITELTU YRITYSKÄYTTÖÖN INTEGROITU, INTERAKTIIVINEN NEUVOTTELUHUONEJÄRJESTELMÄ Heijasta

Lisätiedot

Ohjaa ja askella hallitusti HP-konesaliratkaisut

Ohjaa ja askella hallitusti HP-konesaliratkaisut Ohjaa ja askella hallitusti HP-konesaliratkaisut PÄÄKIRJOITUS Hyvä lukija, näiden kansien sisältä löydät parhaat palat konesalin automatisoinnista ja virtualisoinnista sekä sen soveltuvuuksista Sinun ympäristöösi.

Lisätiedot

EMERSONEXCHANGE VAIHDA AJATUKSIA, LUO RATKAISUJA

EMERSONEXCHANGE VAIHDA AJATUKSIA, LUO RATKAISUJA 1 EMERSON PROCESS MANAGEMENT ASIAKASTAPAHTUMIA 2011 Työskentelet missä tahansa, sinulle on vuoden 2011 aikana useita mahdollisuuksia tutustua siihen, millä tavoin Emersonin laaja tuote- ja palveluvalikoima

Lisätiedot

työympäristö Peruskorjauksella parempi SISÄLTÖ Pääkirjoitus s. 2 Toimitaloremontti on valmis! s. 2 Turvatekniikan taidonnäyte s. 4

työympäristö Peruskorjauksella parempi SISÄLTÖ Pääkirjoitus s. 2 Toimitaloremontti on valmis! s. 2 Turvatekniikan taidonnäyte s. 4 Suoraa postia Hedengreniltä Nro: 40 joulukuu 2013 Peruskorjauksella parempi työympäristö SISÄLTÖ Pääkirjoitus s. 2 Toimitaloremontti on valmis! s. 2 Turvatekniikan taidonnäyte s. 4 Valaistus vastaa tulevaisuuden

Lisätiedot

...2...3...4...5...6...7...8...9...10...11. Työn luonne muuttaa tietoverkkoympäristöä Ciscolta seuraavan sukupolven verkkoarkkitehtuuri LAN&WAN

...2...3...4...5...6...7...8...9...10...11. Työn luonne muuttaa tietoverkkoympäristöä Ciscolta seuraavan sukupolven verkkoarkkitehtuuri LAN&WAN 1 Nordic LAN & WAN Communication Oy Työn luonne muuttaa tietoverkkoympäristöä Ciscolta seuraavan sukupolven verkkoarkkitehtuuri Organisaatioiden tietoverkkojen rakenne on muuttumassa. Käyttäjät työskentelevät

Lisätiedot

VISMAgazine LAITA PÄÄ PILVEEN JA KOE TULEVAISUUS TALOUSTIETEEN PROFESSORI:

VISMAgazine LAITA PÄÄ PILVEEN JA KOE TULEVAISUUS TALOUSTIETEEN PROFESSORI: VISMAgazine Visman asiakaslehti 2013 UUTUUS! Visma.net Expense kustannustehokasta ja helppoa matkalaskujen hallintaa Visma Navitalla katsot tulevaisuuteen NPS on osa asiakassuhteen hoitamista Visma Passelin

Lisätiedot

Pikaopas ja vianmääritysopas

Pikaopas ja vianmääritysopas S ISÄLLYSLUETTELO Tärkeitä tietoja 2 Tietokoneen peruskäyttö 3 Turvallisuus ja käyttömukavuus... 3 Turvallisuusohjeet... 3 Tietokoneen turvallinen käyttäminen... 3 Tutustuminen omaan tietokoneeseen...

Lisätiedot

Pikaopas ja vianmääritysopas

Pikaopas ja vianmääritysopas Pikaopas ja vianmääritysopas S ISÄLLYSLUETTELO Tuotteen rekisteröinti 2 Tärkeitä tietoja 2 Tietokoneen peruskäyttö 4 Turvallisuus ja käyttömukavuus... 4 Turvallisuusohjeet... 4 Tietokoneen turvallinen

Lisätiedot