Takaa mielenrauhan Ammattilaistason videotallennus ja videonhallinta

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Takaa mielenrauhan Ammattilaistason videotallennus ja videonhallinta"

Transkriptio

1 Takaa mielenrauhan Ammattilaistason videotallennus ja videonhallinta

2 2 Bosch Recording Solutions Korkealaatuiset ratkaisut kaikille Valitse tarpeitasi vastaava ratkaisu kattavasta tallennusratkaisumallistostamme. Tallennusratkaisumme sopivat kaikille yhden kameran pienyrityksistä satojen kameroiden yritysverkkoihin. Mikään järjestelmä ei ole liian pieni tai liian suuri! Alhaisemmat käyttökustannukset Laadukkaasta tuotteesta joutuu yleensä maksamaan hiukan enemmän, mutta pitkällä aikavälillä tuotteen pidempi käyttöikä ja alhaisemmat huoltokulut itse asiassa säästävät rahaa. Videonhallintajärjestelmän vähäisempi huoltotarve on oleellinen tekijä, sillä se merkitsee vähemmän käyttökatkoja ja valvonnan keskeytyksiä. Hyödyt myös ammattimaisesti suunnitellun tuotteen ominaisuuksista: kestävästä rakenteesta ja helppokäyttöisistä toiminnoista sekä tietysti ylivertaisesta kuvanlaadusta. Keskittymisemme laatuun ja parhaaseen käytettävyysasteeseen kuvastuu myös siinä, miten tuotteemme toimivat yhdessä. Huippuluokan videotallennusjärjestelmämme Bosch Security Systemsin testaus- ja tutkimuslaitos Alankomaiden Eindhovenissa.

3 Bosch Recording Solutions 3 toimivat tehokkaasti videontallennus- ja hallintaohjelmistomme tai 700-sarjan tallentimien kanssa. Molemmissa tapauksissa käyttäminen on nopeaa, helppoa ja täysin turvallista. Helppo käyttää Boschin digitaaliset tallentimet keskittyvät helppokäyttöisyyteen. Tiedämme, että helppo asennus ja käyttö ovat tärkeitä ominaisuuksia. Tallentimiemme asentaminen ja käyttäminen on helppoa: monimutkaisia määritysvaiheita ei tarvita. Ja uusimmat käyttöliittymämme ovat entistäkin paremmat. Helppokäyttöisyys ulottuu järjestelmän hallintaan saakka. Joka tasolla on hallintatoimintoja, jotka sopivat käyttökohteesi kokoon tai vaativuustasoon. Pienten järjestelmien käyttö sujuu käden käänteessä ja suuremmat järjestelmät hyötyvät tallentimien joustavuudesta ja tehokkuudesta. Tarkastellaan esimerkiksi 700-sarjan hybridi- ja verkkotallentimiamme. Skaalautuva videonhallintaratkaisu sopii erinomaisesti keskisuuriin ja laajeneviin järjestelmiin, sillä se kasvaa tarpeidesi mukaan. Voit hallita CCTVtallenteitasi saumattomasti ja hyödyntää kaikki skaalautuvuuden edut yhdistämällä järjestelmät Bosch iscsi -videotallennusjärjestelmään. Räätälöityä laatua Kaikissa järjestelmissämme on sertifioidut Boschkiintolevyt, joiden on tiukoissa testeissä todettu vastaavan CCTV-tallennuksen ympärivuorokautista toimintaa koskevien Boschin ja kiintolevyn valmistajan standardien vaatimuksia. Boschin tallennusratkaisut takaavat luotettavuuden, joka ylittää alan standardit. Lisäksi ne ovat edullisia ja helppokäyttöisiä ja vastaavat kaikkiin turvallisuustarpeisiisi. Takuuvaatimusten määrä tuotteen myynnistä prosentteina Tuotteiden myynti (%) Bosch Security CCTV Panostamme jatkuvasti laadun parantamiseen ja laitteiden erinomaiseen luotettavuuteen, joten Boschin CCTV-järjestelmiin kohdistuneet takuuvaatimukset ovat jatkuvassa laskussa.

4 4 Bosch Recording Solutions Ammattimaista CCTV-tallennusta Tallennusratkaisumme eivät ole pelkkiä videotallentimia vaan erinomaisia työkaluja liikeyrityksen kattavaan videonhallintaan. Niillä hallitset videota helposti ja pystyt ohjaamaan valvontajärjestelmää kätevästi ja keskitetysti. Vaativiin tallennustarkoituksiin sopivat videotallennusjärjestelmämme ja Video Recording Manager -ohjelmistomme, jotka lisäävät tallennustilaa sekä IP-järjestelmän hallinta- ja skaalattavuusmahdollisuuksia. Jokainen Boschin tallennusratkaisu tuottaa erittäin tarkkaa kuvaa sekä livekatselussa, tallennuksessa että toistossa. Ja niiden avulla voit säätää kuvanlaatua tarpeidesi mukaan. Voit tallentaa tarvitsemasi tiedot ja samalla säästät tallennustilaa sekä vähennät tallennuskustannuksia. Bosch Recording Station -ohjelmisto ja integroidut videosovellukset kattaviin IP-videonhallintatarkoituksiin 600-sarjan videotallennin keskisuuriin kohteisiin 400-sarjan videotallennin enintään 8 kameran kohteisiin Divar 700 2) -sarjan hybridi- ja verkkotallentimet vaativiin järjestelmiin 2) Tunnettiin aiemmin nimellä Divar XF

5 Bosch Recording Solutions 5 Boschilla on siis parhaat videontallennus- ja hallintaratkaisut kaikkiin käyttökohteisiin ja tarpeisiin. Jatkuvan, luotettavan toiminnan takaavat Boschin tallennusratkaisut takaavat mielenrauhan. Bosch-laatua, johon voit luottaa Jatkuva, luotettava toiminta Erittäin tarkka kuva Intuitiivinen ja helppokäyttöinen Räätälöity juuri sinun tarpeisiisi DLA sarjan IP-videotallennin helppoon tallennukseen ja säilytykseen DLA sarjan IP-videotallennin helppoon tallennukseen ja säilytykseen DSA-sarjan iscsi-videotallennusjärjestelmät takaavat parhaan tietojen käytettävyyden Video Recording Manager (VRM) -ohjelmisto parhaaseen hallintaan ja skaalattavuuteen

6 6 Bosch Recording Solutions 400-sarjan videotallennin enintään 8 kameran kohteisiin Turvallisuus hallintaan vaivattomasti Jos olet pienyrittäjä, et varmaankaan halua käyttää aikaa videonhallintaratkaisun asentamisyrityksiin tai käyttämiseen. Tarvitset integroidun erillisyksikön, joka toimii heti liittämisen jälkeen. Haluat erittäin luotettavan tallennusjärjestelmän, joka toimii jatkuvasti ja tuottaa huippulaatuista kuvaa. Uhkatilanteen sattuessa löydät tallenteen helposti ja nopeasti. 400-sarjan videotallennin Erinomainen pieniin, enintään 8 analogisen kameran järjestelmiin Heti käyttövalmis Helppokäyttöinen Alhaiset huolto- ja käyttökustannukset Tukee katselua osassa älypuhelimia. Hallitse järjestelmääsi mistä tahansa kiinteällä selainliittymällä tai Control Center -ohjelmistolla Sinulla ei ole myöskään varaa palkata ketään tarkkailemaan valvontajärjestelmääsi jatkuvasti. Videonhallintaratkaisulla on oltava helppokäyttöinen selainliittymä, jolla voit katsoa videokuvaa mistä tahansa. Tallennustilakustannukset pysyvät alhaisina H.264- pakkaustekniikalla, joka pienentää videotietojen kokoa kuvanlaadun kärsimättä.

7 Bosch Recording Solutions sarjan videotallennin keskisuuriin kohteisiins Täydellistä hallintaa Koulujen, hotellien ja liiketilojen kaltaisiin, jopa useista sijainneista koostuviin keskisuuriin käyttökohteisiin tarvitaan kattava videonhallintaratkaisu, joka säästää aikaa. Helppo asennus on erittäin tärkeää, joten heti käyttövalmis tallennusratkaisu on järkevä valinta. Haluat liittää laitteen ja aloittaa tallennuksen heti ilman asetusten määrittämistä. Tarvitset helppokäyttöisen, katkottomasti toimivan ratkaisun, joka tuottaa huippulaatuista kuvaa eikä vaadi huoltoa. Haluat yksinkertaisen ja mutkattoman videonhallintaratkaisun, jolla voit tarkkailla ja hallita tapahtumia joustavasti ja kätevästi etäsijainnista mistä tahansa internetin kautta. 600-sarjan videotallennin Soveltuu erinomaisesti pieniin ja keskikokoisiin järjestelmiin Helppo käyttöönotto ei vaadi koulutusta Hallitse järjestelmääsi mistä tahansa kiinteällä selainliittymällä tai Control Center -ohjelmistolla Integroitu muotoilu vähentää huolto- ja käyttökustannuksia Tukee katselua osassa älypuhelimia.

8 8 Bosch Recording Solutions Turvallisuutta, joka kasvaa tarpeidesi mukaan Mitä ominaisuuksia skaalautuvalla videonhallintaratkaisulla on oltava? Kaikenkokoisten järjestelmien asentamisen ja käytön on oltava helppoa mutta järjestelmän on silti oltava tarpeeksi tehokas ja joustava, jotta se pystyy vastaamaan kasvaviin turvallisuustarpeisiisi.

9 Bosch Recording Solutions 9 Divar 700* -sarjan hybriditallennin vaativiin järjestelmiins Tarvitset ratkaisun, joka kasvaa järjestelmän laajetessa, tukee useita sijainteja ja suurta analogisten kameroiden ja IP-kameroiden määrää. Sillä on myös voitava monitoroida kaikkia kohteitasi yhdestä sijainnista. valvontaratkaisun. Säästät aikaa ja rahaa antamalla käyttäjille tehokkaan työkalun turvallisuusuhkiin reagoimista varten. Tallentimen on tallennettava kaikki kuvat huippulaatuisina ja tarjottava huipputallennusominaisuudet. Tallennustilavaatimusten on oltava mahdollisimman alhaiset ja kehittynyt H.264- pakkaustekniikka pienentää tiedostokokoja kuvanlaadun heikkenemättä. Liittämällä ulkoisen videotallennusjärjestelmän saat laajempaa tallennustilaa käyttökohteille, joissa tarvitaan jatkuvaa tallennusta suurimmalla tarkkuudella ja kuvanopeudella sekä pitkää säilytysaikaa. Kattavan hälytystenhallinnan ansiosta voit muodostaa täysin automaattisen *Tunnettiin aiemmin nimellä Divar XF 700-sarjan digitaalinen hybriditallennin Erinomainen keskisuuriin ja laajoihin, vaativiin valvontaympäristöihin Tarkat, reaaliaikaiset H.264 HD- ja SDtallennusominaisuudet. IP-streemiominaisuudet: enintään 60 IPS tarkkuudella 720p ja 30 IPS tarkkuudella 1080p Tukee enintään 16 analogista lähdettä ja 16 IP-videolähdettä Jopa 8 Tt sisäistä tallennustilaa ja valinnainen RAID-4-suojaus Sisällytä tekstitietoja IP-lähteestä tai siltalaitteen avulla Integroitu muotoilu alentaa käyttökustannuksia Ohjelmistokehityspaketti ja tekninen tuki muiden valmistajien laitteiden integroimista varten

10 10 Bosch Recording Solutions Suunniteltu erityisesti IP-tallennukseen Haluatko erinomaista kuvanlaatua ja helppokäyttöisen turvajärjestelmän? Hyödynnä siis IP-videotallennusratkaisua, joka maksimoi sekä kameran että verkko-ominaisuuksien mahdollisuudet.

11 Bosch Recording Solutions 11 Divar 700 -sarjan verkkotallennin erityisesti IP-järjestelmiin Tavanomaiset IP-ratkaisut sisältävät useita erillisiä komponentteja, kuten NVR-palvelin, PC-työasema, ulkoinen RAID-tallennuslaite ja ohjelmisto, mutta 700-sarjan verkkotallentimemme on kaikenkattava IP-videonhallintaratkaisu. Boschin IP-ratkaisut ovat skaalautuvia, joten järjestelmää on helppo laajentaa tarvittaessa. Voit lisätä tallennustilaa tarpeen vaatiessa suoraan käyttöpaikalla soittamatta asentajalle. Tallennustilaa voidaan lisätä kätevästi lisäämällä Boschin levyjärjestelmiä. Tarvitset erittäin luotettavan tallentimen, jolla yksi käyttäjä voi valvoa turvallisuutta mistä tahansa sijainnista. Täysin automaattinen, kattava hälytystenhallinta säästää aikaa ja rahaa antamalla käyttäjille tehokkaan työkalun nopeaan turvallisuusuhkiin reagoimista varten. 700-sarjan verkkotallennin Erinomainen keskisuuriin ja usean sijainnin IP-ympäristöihin Tarkat, reaaliaikaiset H.264 HD- ja SDtallennusominaisuudet. IP streemiominaisuudet: enintään 60 IPS tarkkuudella 720p ja 30 IPS tarkkuudella 1080p Tukee enintään 32 IP-videolähdettä Asenna täydellinen IP-valvontajärjestelmä käyttövalmiiksi käden käänteessä automaattisen IP-kameroiden määrityksen ja hallinnan ansiosta Jopa 8 Tt sisäistä tallennustilaa ja valinnainen RAID-4-suojaus Sisällytä tekstitietoja IP-lähteestä tai siltalaitteen avulla Integroitu muotoilu alentaa käyttökustannuksia Ohjelmistokehityspaketti ja tekninen tuki muiden valmistajien laitteiden integroimista varten

12 12 Bosch Recording Solutions Hallitse yhteyksiäsi mistä tahansa Laajan turvallisuus- ja valvontajärjestelmän koosta riippumatta tarvitset tarpeeksi monipuolisen ja tehokkaan tallennusratkaisun koko turvallisuusinfrastruktuurin hallitsemiseen.

13 Bosch Recording Solutions 13 Bosch Recording Station takaa parhaat yhteydet Tarvitset kattavan järjestelmän, joka yhdistää tallennuksen ja videonhallinnan jaettuun tietoliikennetekniikkaan. Muiden valmistajien laitteiden tukema järjestelmä on liitettävissä muihin turvallisuusjärjestelmiisi palonilmaisin- ja kulunhallintapaneeleista pankkiautomaatti- ja maksupäätelaitteisiin sekä rekisterikilpikuvaus- ja videon sisältöanalyysiratkaisuihin. Ratkaisun on mahdollistettava tietojen nopea ja helppo käyttö mistä tahansa osasta verkkoa, jopa etäyhteyden kautta ja pienen kaistanleveyden WAN-yhteyksillä. Tarvitset skaalautuvan, helppokäyttöisen käyttöliittymän, jonka avulla voidaan valvoa useita sijainteja samanaikaisesti. Ratkaisun on tuettava sekä huipputarkkoja (HD) että vakiotasoisia (SD) videolähteitä. Kätevän toistotoiminnon ja nopeiden hakutoimintojen ansiosta käyttäjän ei tarvitse kuluttaa aikaa manuaaliseen etsimiseen. Tarvitset myös yksinkertaisen tavan laajentaa ratkaisua kattavaksi paketiksi, jossa on monipuoliset ominaisuudet, kuten keskitetty käyttäjien ja hälytysten hallinta. Bosch Recording Station Saatavana on ohjelmistopohjainen IP videotallennus ja videonhallinta tai kaikenkattava videohallintaratkaisu IP-videontallennus ja enintään 64 videolähteen hallinta asemaa kohti Tukee H.264-, MPEG-4- ja JPEG-laitteita sekä teräväpiirto-/megapikselikameroita Joustavat verkkokäyttömahdollisuudet, myös etäkäyttö ja -katselu Web-selaimella Bosch Video Management System -yhteensopiva

14 14 Bosch Recording Solutions Helppoa tallennusta Olipa sinulla sitten vain muutama tiettyyn käyttöön tarkoitettu IP-kamera tai eri sijainteja kuvaavia satoja kameroita, tarvitset joustavan, helppokäyttöisen ja helposti laajennettavan videotallennus- ja -säilytysratkaisun.

15 Bosch Recording Solutions 15 DLA ja 1400-sarja helppoon tallennukseen ja säilytykseen Tarvitset yksinkertaisen ja luotettavan kaikenkattavan ratkaisun verkkovalvontajärjestelmääsi. Et tarvitse erillistä verkkovideotallenninta (NVR), sillä verkkovideotallennus on yhdistetty laajaan tallennuskapasiteettiin yhdessä yksikössä. Helppokäyttöisyys on siis ehdottoman tärkeää. Tarvitset ratkaisun, jonka kaikki komponentit on asennettu ja määritetty valmiiksi, joten laite on verkkoon liittämisen ja virran kytkemisen jälkeen saman tien valmis tallentamaan. Sen avulla on myös pystyttävä ohjaamaan koko järjestelmää kätevästi ja tehokkaasti joko valvomosta tai mistä tahansa etäsijainnista. Se on voitava lisäksi helposti laajentaa kattavaksi videonhallintaratkaisuksi, joka vastaa kasvaviin valvontatarpeisiisi tukemalla useampia kameroita tai suurempaa tallennustilaa. DLA ja 1400-sarja Vaivaton CCTV-verkkotallennus jopa 64 kanavalle (DLA 1200) tai 128 kanavalle (DLA 1400) Vähän huoltoa vaativa integroitu muotoilu yhdistää NVR-palvelinkapasiteetin ja kätevän videotallennuksen vahvaksi kokonaisuudeksi. Järjestelmän toimintoja ohjataan tehokkailla, helppokäyttöisillä ohjelmistovaihtoehdoilla Järjestelmä pienentää laitteistokustannuksia jopa 45 % ja asennuskustannuksia jopa 50 %

16 16 Bosch Recording Solutions Hallitse jokaista yksityiskohtaa Jos tallennuskapasiteettitarpeesi on suuri kameroiden suuren määrän, kameroiden suuren tarkkuuden, pitkää tietojensäilytysaikaa koskevien vaatimusten tai tietojen replikoimiseen pohjautuvan suojauksen vuoksi, tarvitset joustavan, hyvin skaalautuvan videotallennusratkaisun IP-valvontajärjestelmääsi. Luotettavuuden takaa korkea RAID-redundanssi, joka estää levyvirheiden aiheuttaman videon katoamisen. Lisäksi tallennuslevyjä voi poistaa tai lisätä järjestelmän toiminnan häiriintymättä. Silloin Boschin Video Recording Manager (VRM) ja Bosch iscsi -videotallennusjärjestelmät ovat täydellinen ratkaisu. Niiden avulla voit hallita järjestelmää ja lisätä tallennustilaa helposti videovalvontajärjestelmän kasvaessa. Järjestelmän redundanssi ja automaattinen varojärjestelmä tekevät järjestelmästä äärimmäisen luotettavan. Jos tallennusjärjestelmään tulee toimintahäiriö, VRM ohjaa kamerayhteydet välittömästi muihin, aktiivisiin levyjärjestelmiin. Automaattinen verkon eheytyksen tuki takaa verkkovikojenkin aikana, että videotiedot säilyvät paikallistallentimessa ja siirretään automaattisesti verkkoon vian korjaamisen jälkeen.

17 Bosch Recording Solutions 17 VRM ja videotallennusjärjestelmät parhaaseen hallintaan ja skaalattavuuteen Erinomainen joustavuus ja suuri tallennuskapasiteetti Boschin videotallennusjärjestelmät on räätälöity täyttämään CCTV- ja videovalvontaa koskevat ainutlaatuiset vaatimukset. Ympärivuorokautiseen toimintaan suunniteltu NetApp RAID-DP -tekniikkamme takaa mielenrauhan ehdottoman luotettavalla videotallennuksella. Boschin VRM ja videotallennusjärjestelmät NetApp RAID-DP on RAID 6 -sovellus, joka takaa tehostetun tietojen suojauksen saman RAID-ryhmän kahden levyn virhetilanteissa. Voit myös yhdistää tallennusjärjestelmämme Bosch Video Management System (BVMS) -järjestelmään, johon sisältyy VRM. Siten saat kattavan, helppokäyttöisen ja ohjelmistopohjaisen tallennushallintajärjestelmän. Suuri skaalautuvuus, helppo huolto ja keskitetty ohjaus Kunkin kuvavirran tarkka ohjaus Verkkopohjainen tallennus tilapäisten verkkokatkostenkin aikana RAID-DP tehostaa tietojen suojaamista enintään kahden levyn virhetilanteissa

18 18 Bosch Recording Solutions Helppoa valvontaa Olipa sinulla sitten vain muutama tiettyyn käyttöön tarkoitettu IP-kamera tai eri sijainteja kuvaavia satoja kameroita, tarvitset joustavan, helppokäyttöisen ja helposti laajennettavan videotallennus- ja -säilytysratkaisun.

19 Bosch Recording Solutions 19 Bosch Video Client -ohjelmisto helppokäyttöinen valvontaratkaisu Enintään 128 kanavan perustason ratkaisuihin tarvitaan mutkaton tarkastelusovellus, joka on helppo asentaa, määrittää ja käyttää. Voit säästää kustannuksia käyttämällä maksutta enintään 16 IP-kanavaa ja laajentaa käytön edullisella lisenssillä enintään 128 kanavaan. Voit tarkastella samanaikaisesti jopa 20 vakio- ja huipputarkkuuskanavaa ja toistaa jopa 4 kanavaa, etsiä hälytyksiä ja liiketunnistustapahtumia ja viedä videokuvaa. Voit ohjata videotallennusta joko paikallisesti kameran muistikortilta, Bosch VRM (Video Recording Manager) -ohjelmistolla tai Divar 700 -sarjan tallennuslaitteilla. Elektroninen zoomtoiminto auttaa tallennettujen ja reaaliaikaisten kohteiden kriittisten alueiden tarkemmassa tarkastelemisessa. BVC-ohjelmisto Maksutta enintään 16 IP-kanavaa, enimmäismäärä 128 IP-kanavaa Jopa 20 huippu- ja vakiotarkkuuskanavan livekatselu ja enintään 4 huippu- ja vakiotarkkuuskanavan toisto samaan aikaan Kätevä kahden lähteen 10 minuutin suoratallennus Etsi tapahtumat nopeasti liiketunnistuksella, hälytyshaulla ja rikosteknisellä haulla

20 20 Bosch Recording Solutions Tyyppi 400-sarja 600-sarja 700-sarja Analogisten kameratulojen määrä Enint. 8 Enint. 16 Enint. 16 MPEG-4-IP-kameroiden määrä Ei H.264-IP-kameroiden määrä Enint. 32 Teräväpiirron/megapikselikameran Ei Ei Kyllä, teräväpiirto tuki Videokuvan pakkaus H.264 H.264 H.264 Kuvia enint., 4CIF/D1 25 (PAL) 30 (NTSC) 100 (PAL) 120 (NTSC) 800 (PAL) 960 (NTSC) Muiden valmistajien domeohjaus Kyllä Kyllä Kyllä ATM/POS-integrointi Ei Ei Kyllä Ohjelmistokehityspaketti (SDK) Tulossa Tulossa Kyllä Äänilähtö Äänituloja enint Internet-selain Kyllä Kyllä Kyllä Automaattinen verkon eheytys Ei Ei Ei Tallennuksen enimmäiskaistanleveys 9 MB/s 35 MB/s 72 MB/s Kiinteät Gigabit-portit 0 0 Enint. 2 Kaksoisvirtalähde Ei Ei Ei Sisäinen RAID-tuki Ei Ei Kyllä Paikalla vaihdettavat kiintolevyt Kyllä Kyllä Käytön aikana vaihdettava kiintolevyt Ei Ei Ei Sisäisten levyjen enimmäismäärä Sisäinen+ulkoinen 1 2 Rajaton Ulkoisen tallennuslaitteen tuki Ei Ei Kyllä

21 Bosch Recording Solutions 21 Bosch Recording Station 1200-sarja 1400-sarja VRM ja videotallennusjärjestelmät Ei, käytä lähettimiä Ei, käytä lähettimiä Ei, käytä lähettimiä Ei, käytä lähettimiä Enint. 64 Enint. 64/laite Enint. 128/laite Enint yhteensä/vrm Enint. 64 Enint. 64/laite Enint. 128/laite Enint yhteensä/vrm Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä H.264, MPEG-4 H.264, MPEG-4 H.264, MPEG-4 H.264, MPEG-4 * (PAL)/2250 (NTSC) /laite 2500 (PAL)/3000 (NTSC) /laite 5000 (PAL) 6000 (NTSC) / järjestelmä Ei Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Kyllä Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Vastaanottimien mukaan Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Työasemaohjelmistolla Kyllä Kyllä (kunnon valvonta / etähallinta) Kyllä (kunnon valvonta / etähallinta) Kyllä (kunnon valvonta ja etähallinta) Ei Kyllä Kyllä Kyllä 100 MB/s 150 MB/s/laite 200 MB/s/laite 400 MB/s/järjestelmä 2 2/laite 2/laite Enint. 4/järjestelmä Kyllä (BRS, 2U, 19 tuuman laite) Kyllä (BRS, 1U ja 2U, 19 tuuman laite) Kyllä (BRS, 1U ja 2U, 19 tuuman laite) Kyllä (BRS, 1U, 19 tuuman laite) Enint. 8 (BRS, 2U, 19 tuuman laite) Enint. 8 (BRS, 2U, 19 tuuman laite) Ei Kyllä Kyllä Ei Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei Kyllä Kyllä (40 järjestelmää/vrm) Ei Ei Ei Kyllä *1: Käytettyjen lähettimien ja vastaanotinten määrän mukaan BRS-rajana on kaistanleveys. (enint. 100 MB/s)

22 22 Bosch Recording Solutions Kaikki järjestelmän osat Bosch tarjoaa sinulle kattavan valikoiman laadukkaita järjestelmän osia kameroista ja lähettimistä objektiiveihin ja kiinnikkeisiin. Olemme täydentäneet videontallennusratkaisujamme laajentamalla kamera- ja osavalikoimaamme lukuisilla uusilla tuotteilla, jotta saat kaiken mitä CCTV-järjestelmääsi tarvitset. Analogiset kamerat Analogiset Dinion- ja FlexiDome-kamerat ja WZ-sarjan päivä-/yökamerat ovat erinomainen lisäys 400-sarjan videotallentimeemme. 700-sarjan hybriditallentimiemme kanssa Dinionja Flexidome 2X -kamerat takaavat huippulaatuisen kuvan. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman modulaarisia AutoDome PTZ -kameroita, jotka mukautuvat muuttuviin turvallisuustarpeisiisi. IP-kamerat Boschin 200-sarjan liitä ja käytä -IP-kameroista uusimpiin Dinion 2X -IP-ratkaisuihin ulottuva laaja IP-kameramallistomme tuottavat parhaan kuvan ja IP-CCTV-verkot takaavat helpon käyttöönoton ja hallinnan. Dinion- ja FlexiDome 2X -IP-kamerat ovat paras kumppani 700-sarjan verkkotallentimelle. IP-lähettimet Lisää analogisiin valvontajärjestelmiin verkkoyhteys ja IVA-ominaisuus (älykäs videokuvan analyysi). AutoDome IP -kamerat Kattava valikoima IP-verkon AutoDomeja (PTZ domekameroita) sisä- ja ulkokäyttöön. Extreme CCTV Voit yhdistää AEGIS-valaisimia Dinion 2X -kameroihimme tai käyttää integroidulla infrapunalla varustettuja Extreme- ja MIC-sarjan kameroita. Infrapunan ja valkoisen valon lähteiden käyttäminen on täydellinen ratkaisu kuvanlaadun parantamiseen myös heikossa valaistuksessa. Älykkäällä valaistuksella parannat kuvanlaatua ja tunnistustarkkuutta. Signaalin kohina ja kuvaartefaktit vähenevät, jolloin tallennustilaa tarvitaan vähemmän. Siksi Boschin älykäs valaistustekniikka sopii saumattomasti kaikkiin tallennusratkaisuihimme. Bosch Video Management System -videonhallintajärjestelmä Bosch Video Management System -videonhallintajärjestelmä on ainutlaatuinen yritysten IP-videoturvallisuusratkaisu, joka tarjoaa digitaalisen videon, äänen ja datan saumatonta hallintaa kaikissa IP-verkoissa. Integroi Boschin CCTV-tuotteet yhdeksi helppokäyttöiseksi ja kattavaksi videoturvallisuushallintajärjestelmäksi.

23 Bosch Recording Solutions 23 Taattua mielenrauhaa Kaikilla Boschin tallennusratkaisuilla on vähintään 3 vuoden takuu, mikä lisää mielenrauhaa. Asiakaspalvelumme auttaa sinua puhelimitse, sähköpostitse tai faksilla. Ota yhteyttä myös, jos tarvitset koulutusta.

24 Laadun ja luovuuden perinne Boschin nimi on jo yli sadan vuoden ajan edustanut laatua ja luotettavuutta. Bosch on innovatiivisen tekniikan maailmanlaajuinen toimittaja, jonka ylläpito- ja tukitoiminnot ovat korkeinta luokkaa. Bosch Security Systems tarjoaa laajan valikoiman turvallisuus-, viestintä- ja äänentoistojärjestelmiä, joihin luotetaan ympäri maailman erilaisissa sovelluksissa, niin valtion laitoksissa ja julkisissa rakennuksissa kuin liiketiloissa, kouluissa ja kodeissa. Bosch Security Systems Lisätietoja löydät osoitteesta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen Bosch Security Systems, 2011 Painettu Alankomaissa Oikeus muutoksiin pidätetään VS-EH-fi-01_F01U521024_02

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin.

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. 2 LC4-laajakulmakattokaiutin Pieni koko, laatu ja ainutlaatuinen peittoalue ff Alan laajin avauskulma vähentää tarvittavien kaiuttimien

Lisätiedot

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta 2 AEGIS-valaisimet AEGIS-valaisimet Turvallista valaistusta Constant Light -tekniikka (patenttia haettu) kompensoi LED-valon heikentymistä. Black Diamond

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Digitaaliset Divar-monitoimitallentimet Kokonaan uusi digitaalitallennustekniikka

Digitaaliset Divar-monitoimitallentimet Kokonaan uusi digitaalitallennustekniikka Digitaaliset Divar-monitoimitallentimet Kokonaan uusi digitaalitallennustekniikka Uuden sukupolven digitaaliset Divar-monitoimitallentimet analogisiin ja IP-sovelluksiin Uuden sukupolven digitaaliset Divar-monitoimitallentimet

Lisätiedot

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa 2 Bosch Praesideo -yleisäänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmät Yleisön tiedottaminen

Lisätiedot

MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat

MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat 2 MIC 550 -sarja Valvontajärjestelmien edelläkävijä Kompakti tyylikäs muotoilu mahdollistaa huomaamattoman asennuksen valvontaympäristöissä

Lisätiedot

Bosch Video Management System Tulevaisuuden turvaaminen IP-ratkaisuilla

Bosch Video Management System Tulevaisuuden turvaaminen IP-ratkaisuilla Bosch Video Management System Tulevaisuuden turvaaminen IP-ratkaisuilla IP-videoturvallisuus Yhdistäminen kannattaa Bosch Video Management System (VMS) -videonhallintajärjestelmä hallinnoi kaikkea IP-muotoista

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä

Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä NUUO digitaalitallentimet edustavat analogisen ja IP-pohjaisen videovalvonnan uusinta teknologiaa. NUUO tarjoaa kehittyneitä ratkaisuja kameravalvonnan lisäksi myös

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan 2 Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä

Lisätiedot

Divar. Käyttökohdeopas. Divar application guide

Divar. Käyttökohdeopas. Divar application guide Divar Käyttökohdeopas Bosch Divar application Divar Digitaalitallennin guide Bosch Divar Digitaalitallennin Divar on digitaalitallennin, joka tuo digitaalisen CCTV-valvontatekniikan entistä laajemman käyttäjäryhmän

Lisätiedot

Boschin Advantage Line Vaihtoehto, jota olet odottanut

Boschin Advantage Line Vaihtoehto, jota olet odottanut Boschin Advantage Line Vaihtoehto, jota olet odottanut Bosch Security Systems laajentaa videolaitteiden valikoimaansa uudella edullisella ammattitason Advantage Line CCTV-kamera-sarjalla. Advantage Line

Lisätiedot

REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä

REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä 2 Automaattinen Bosch REG-Sentry -kulunhallintajärjestelmä ajoneuvoille REG-Sentry on rekisterikilven tunnistukseen

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa

Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa 2 Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Käytännöllinen tapa laadukkaaseen äänentoistoon Helppokäyttöiset vyöhykemerkinnät ja asetusosoittimet

Lisätiedot

Tehokas modulaarinen VIP X1600 - videolähetin

Tehokas modulaarinen VIP X1600 - videolähetin CCTV Tehokas modulaarinen VIP X600 -videolähetin Tehokas modulaarinen VIP X600 - videolähetin Jopa 6 videon tulokanavaa Modulaarinen ja laajennettavissa vaihdettavilla videomoduuleilla Suora tai verkon

Lisätiedot

Osoitevalvontaa Täydellinen IP-kamerasarja

Osoitevalvontaa Täydellinen IP-kamerasarja Osoitevalvontaa Täydellinen IP-kamerasarja 2 Täydellinen IP-kamerasarja Vain paras on kyllin hyvä seuraavaksi CCTV-verkkosovellukseksesi FlexiDome IP täydellisiä kameroita huomaamattomaan valvontaan Dinion

Lisätiedot

630/650-sarjan videotallennin

630/650-sarjan videotallennin Video 630/650-sarjan videotallennin 630/650-sarjan videotallennin www.boschsecurity.fi Boschin 630/650-sarjan videotallennin on 8/16-kanavainen digitaalinen tallennin, joka käyttää uusinta H.264-videopakkaustekniikkaa.

Lisätiedot

Professional-sarjan liiketunnistin tietää, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei.

Professional-sarjan liiketunnistin tietää, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei. Professional-sarjan liiketunnistin tietää, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei. Monipisteinen peittämisen tunnistus ja integroitu suihkeen havainnointi! Uskomattomat Bosch-tekniikat parantavat

Lisätiedot

Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota...

Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota... Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota... 2 CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä...joustavalla, kaikenkattavalla kokousjärjestelmällä Ainutlaatuinen, sisäänrakennettu digitaalinen

Lisätiedot

Keskitä huomiosi Bosch Intelligent Video Analysis

Keskitä huomiosi Bosch Intelligent Video Analysis Keskitä huomiosi Bosch Intelligent Video Analysis 2 Ja tartu toimeen Bosch Intelligent Video Analysis -tekniikalla Riippumatta siitä, montako kameraa järjestelmässäsi on, niiden kaikkien tarkkaileminen

Lisätiedot

VIDOS-videohallintajärjestelmä

VIDOS-videohallintajärjestelmä CCTV VIDOS-videohallintajärjestelmä VIDOS-videohallintajärjestelmä Kaikenkattava videonhallintakeskusratkaisu Kohdekarttoihin perustuva käyttöliittymä Analogisten monitorien tuki Tietokantapohjainen järjestelmänhallinta

Lisätiedot

Pois kytketty. Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network)

Pois kytketty. Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network) Pois kytketty Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network) 2 Turvallisuus on tärkeintä Haluat tietenkin parasta mahdollista suojaa kodillesi

Lisätiedot

Välitä viestisi, kaikissa tilanteissa.

Välitä viestisi, kaikissa tilanteissa. Välitä viestisi, kaikissa tilanteissa. PRAESIDEO Digital Yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä boschsecurity.com PRAESIDEO Digital Yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä 3 Pidä kohdeyleisösi

Lisätiedot

Bosch ja Extreme Extreme CCTV -ryhmän tuotteet ovat nyt saatavilla Boschilta

Bosch ja Extreme Extreme CCTV -ryhmän tuotteet ovat nyt saatavilla Boschilta Bosch ja Extreme Extreme CCTV -ryhmän tuotteet ovat nyt saatavilla Boschilta 2 I Bosch ja Extreme Laatua, innovaatiota ja tehoa Bosch Security Systems osti hiljattain Extreme CCTV -ryhmän, jonka tuotteita

Lisätiedot

Professional-sarjan liiketunnistimet

Professional-sarjan liiketunnistimet 1 Professional-sarjan liiketunnistimet tietävät, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei. Monipisteinen peittämisen tunnistus ja integroitu suihkeen havainnointi! 2 Kehittynyt anturien tietojen

Lisätiedot

Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä

Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä 2 Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjä Kehittynyttä akustiikkaosaamista Bosch on yli 60 vuoden kokemuksellaan muotoilun

Lisätiedot

Täydellinen kameravalvontajärjestelmä

Täydellinen kameravalvontajärjestelmä Täydellinen kameravalvontajärjestelmä Ominaisuudet Erittäin helppo oppia ja käyttää Tukee useita megapikselikameroita Vapaasti muokattavat kameranäkymät Rajattomasti käyttäjiä yksilöidyin oikeuksin Monipuolinen

Lisätiedot

LTC 2605/91 -videonhallintalaite

LTC 2605/91 -videonhallintalaite CCTV LTC 2605/91 -videonhallintalaite LTC 2605/91 -videonhallintalaite Keskitetty näyttöjen ja multiplekserien hallinta Ohjaa enintään 16 digitaalista Divar-videotallenninta tai System4-multiplekseriä

Lisätiedot

Pois kytketty. Easy Series Rikosilmoitinkeskus - Turvallisuutta helposti

Pois kytketty. Easy Series Rikosilmoitinkeskus - Turvallisuutta helposti Pois kytketty Easy Series Rikosilmoitinkeskus - Turvallisuutta helposti Turvallisuus on tärkeintä Haluat tietenkin parasta mahdollista suojaa kodillesi tai pienyrityksellesi. 2 Easy Series -rikosilmoitinkeskus

Lisätiedot

CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä 1. CCS 1000 D -keskustelujärjestelmä Kompakti ja tehokas

CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä 1. CCS 1000 D -keskustelujärjestelmä Kompakti ja tehokas CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä 1 CCS 1000 D -keskustelujärjestelmä Kompakti ja tehokas 2 CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä Suunniteltu heti käyttövalmiiksi ja helppokäyttöiseksi

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

24/7. Käytä ECL Comfortia etänä - tietokoneella tai älypuhelimella. Aina käytössä. www.ecl.portal.danfoss.com

24/7. Käytä ECL Comfortia etänä - tietokoneella tai älypuhelimella. Aina käytössä. www.ecl.portal.danfoss.com Käytä ECL Comfortia etänä - tietokoneella tai älypuhelimella ECL Portal on tietoliikennesovellus, jonka avulla pystyt etäohjaamaan kaukolämmitysjärjestelmääsi. ECL Portalia on helppo käyttää, olit sitten

Lisätiedot

Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera

Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera No.1. Plug and Play IP Kamera Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera Helppo Käyttäjän ei tarvitse tietää mitään verkkotekniikasta eikä tehdä mitään asetuksia tai porttiohjauksia reitittimeen.

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Avoimet standardit ja integraatio

Avoimet standardit ja integraatio Avoimet standardit ja integraatio Avoimet standardit ja integraatio Trendin ainutlaatuinen lähestymistapa avoimiin standardeihin ja integraatioon tarjoaa odottamasi hyödyt, sekä markkinoiden johtavat innovaatiot

Lisätiedot

Ostajan opas ohjelmistopohjaiseen. tallennukseen. 50x. IDC:n arvio: Käsiteltävän datan määrä 50-kertaistuu vuoteen 2020 mennessä.

Ostajan opas ohjelmistopohjaiseen. tallennukseen. 50x. IDC:n arvio: Käsiteltävän datan määrä 50-kertaistuu vuoteen 2020 mennessä. Ostajan opas ohjelmistopohjaiseen 50x tallennukseen IDC:n arvio: Käsiteltävän datan määrä 50-kertaistuu vuoteen 2020 mennessä. Tallennustilan hinta laskee noin 25% vuodessa, mutta datamäärä kasvaa samaan

Lisätiedot

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi TEKA-valvontakamerat koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin 4/8/16 kanavaiset, kehittyneet videotallentimet HDMI ulostulolla. 4/8 x 600 TVL korkearesoluutioiset kamerat Helppo nettikäyttö

Lisätiedot

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MAAILMAN PIENIN VIDEOKAMERA PIKAOHJE Copyright 2009 Bat. Power Oy www.batpower.fi Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään Versio 1.0 JOHDANTO Kiitos kun ostit MiniDV MD80

Lisätiedot

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300 Erinomainen ja vankkatekoinen all-in-one-ultrakannettava. Toshiba EasyGuard sisältää monia ominaisuuksia, joiden avulla yritysasiakkaat voivat parantaa tietoturvaansa, tehostaa järjestelmän suojausta ja

Lisätiedot

FlexiDome-kamerat Täydellistä kuvaa kaikista tiloista. Bosch FlexiDome -ratkaisut ja Dinion-kameroiden teho

FlexiDome-kamerat Täydellistä kuvaa kaikista tiloista. Bosch FlexiDome -ratkaisut ja Dinion-kameroiden teho FlexiDome-kamerat Täydellistä kuvaa kaikista tiloista Bosch FlexiDome -ratkaisut ja Dinion-kameroiden teho Monipuoliset käyttömahdollisuudet Mikään käyttökohde ei ole liian vaativa tälle domekameralle.

Lisätiedot

asiantuntijoiden suunnittelema

asiantuntijoiden suunnittelema Mikä on ksenos? asiantuntijoiden suunnittelema Ksenos on suomalainen videovalvontaan suunniteltu ohjelmisto, joka on ajateltu uudella tavalla käyttökokemuksen kautta. Sen tehtävänä on tallentaa kameroilta

Lisätiedot

COLIBRI KAMERAVALVONTA. Teemme elämästäsi turvallisempaa

COLIBRI KAMERAVALVONTA. Teemme elämästäsi turvallisempaa COLIBRI KAMERAVALVONTA Teemme elämästäsi turvallisempaa Colibri-tuoteperheellä erittäin hyvä hinta-laatusuhde Uudistimme analogisesta kameravalvonnasta tunnetuksi tulleen Colibri tuotemerkkimme. Tuotevalikoima

Lisätiedot

Paloilmoitusjärjestelmän laajennusratkaisu - Sinteso Move

Paloilmoitusjärjestelmän laajennusratkaisu - Sinteso Move www.siemens.fi/paloturvallisuus Paloilmoitusjärjestelmän laajennusratkaisu - Sinteso Move Yhdistä nykyinen paloilmoitusjärjestelmäsi Sintesoon. Se on palontorjunnan uusi ulottuvuus. Infrastructure & Cities

Lisätiedot

TruVision NVR 10. Pikaopas

TruVision NVR 10. Pikaopas TruVision NVR 10 Pikaopas Pika-asennus 1 Liitä kaikki tarvittavat laitteet tallentimen takapaneeliin. Ensimmäinen käyttökerta Tallentimessa on ohjattu pika-asennus, joka mahdollistaa tallentimen perusasetusten

Lisätiedot

Kameravalvonta WEB kameroilla

Kameravalvonta WEB kameroilla Kameravalvonta WEB kameroilla Kuvassa on perus setti kameravalvonnasta "pöytä" asennuksena. Kuvan asennuksessa siihen on kytketty kaksi kameraa suoraan tallentimeen, samanlaisilla kaapeleilla millä tietokone

Lisätiedot

T-110.5610 TOIMITILATURVALLISUUS. - Videovalvontajärjestelmä. Harri Koskenranta 25.4.06

T-110.5610 TOIMITILATURVALLISUUS. - Videovalvontajärjestelmä. Harri Koskenranta 25.4.06 T-110.5610 TOIMITILATURVALLISUUS - Videovalvontajärjestelmä Harri Koskenranta 25.4.06 T-110.5610 Koskenranta 1 SUOJAUKSET UHKAT VAHINGOT TURVALLISUUSVALVONTA T-110.5610 Koskenranta 2 VIDEOVALVONTA / KAMERAVALVONTA

Lisätiedot

HiWATCH KAMERAVALVONTA PK-YRITYKSIIN JA KOTEIHIN. Ammattitasoinen valvonta helposti

HiWATCH KAMERAVALVONTA PK-YRITYKSIIN JA KOTEIHIN. Ammattitasoinen valvonta helposti HiWATCH KAMERAVALVONTA PK-YRITYKSIIN JA KOTEIHIN Ammattitasoinen valvonta helposti TÄYDELLINEN VALIKOIMA TUOTTEITA IP-VERKKOIHIN TAI ANALOGISTEN JÄRJESTELMIEN PÄIVITYKSEEN SEKÄ ETÄOHJELMISTOT NÄIDEN HALLINTAAN.

Lisätiedot

Boschin IP Johdanto IP-teknologiaan ja CCTV-järjestelmien tulevaisuuteen. Bosch IP Network Video -tuoteopas

Boschin IP Johdanto IP-teknologiaan ja CCTV-järjestelmien tulevaisuuteen. Bosch IP Network Video -tuoteopas Boschin IP Johdanto IP-teknologiaan ja CCTV-järjestelmien tulevaisuuteen Bosch IP Network Video -tuoteopas 2 3 CCTV-teknologian kehityksen käyttövoimana on ollut kolme päävaatimusta. Ensimmäinen niistä

Lisätiedot

Boschin nopea kohdistusjärjestelmä o yhdessä sekunnissa! Pitää näytön kuvan tarkkana kaikissa olosuhteissa

Boschin nopea kohdistusjärjestelmä o yhdessä sekunnissa! Pitää näytön kuvan tarkkana kaikissa olosuhteissa Boschin nopea kohdistusjärjestelmä 0 100 o yhdessä sekunnissa! Pitää näytön kuvan tarkkana kaikissa olosuhteissa Nopea kohdistusjärjestelmä 0 100º yhdessä sekunnissa! Käyttötilanteet edellyttävät valvontakameroilta

Lisätiedot

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Havaitseminen on ensimmäinen vaihe kodin tai yrityksen ja niiden seinien sisällä olevien ihmisten ja omaisuuden suojelemisessa.

Lisätiedot

DCN-multimediakonferenssijärjestelmä Tiedota, vaikuta, inspiroi.

DCN-multimediakonferenssijärjestelmä Tiedota, vaikuta, inspiroi. DCN-multimediakonferenssijärjestelmä Tiedota, vaikuta, inspiroi. 2 Boschin DCN-multimediakonferenssijärjestelmä Tiedota, vaikuta, inspiroi. Innosta muut ryhtymään toimeen Useimpien kokousten ja konferenssien

Lisätiedot

Vari-directional-järjestelmä Älykäs ratkaisu täydelliseen äänentoistoon

Vari-directional-järjestelmä Älykäs ratkaisu täydelliseen äänentoistoon Vari-directional-järjestelmä Älykäs ratkaisu täydelliseen äänentoistoon 2 Bosch Vari-directional -järjestelmä Paras äänenlaatu akustisesti haastaviin ympäristöihin Paras mahdollinen äänenlaatu ja puheen

Lisätiedot

T-110.460 Henkilöturvallisuus ja fyysinen turvallisuus, k-04

T-110.460 Henkilöturvallisuus ja fyysinen turvallisuus, k-04 T-110.460 Henkilöturvallisuus ja fyysinen turvallisuus, k-04 Harri Koskenranta Fyysinen turvallisuus 21.4.2004: Videovalvontajärjestelmät SUOJAUKSET UHKAT VAHINGOT TURVALLISUUSVALVONTA 21.4.2004 T-110.460

Lisätiedot

Bosch Recording Station 8.10 -ohjelmisto

Bosch Recording Station 8.10 -ohjelmisto Video Bosch Recording Station 8.10 -ohjelmisto Bosch Recording Station 8.10 -ohjelmisto www.boschsecrity.fi IP-videon tallenns- ja hallintaohjelmisto Liitäntä enintään 64 videolähteelle asemaa kohti Tkee

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

Vaivattomasti parasta tietoturvaa

Vaivattomasti parasta tietoturvaa Vaivattomasti parasta tietoturvaa BUSINESS SUITE Tietoturvan valinta voi olla myös helppoa Yrityksen tietoturvan valinta voi olla vaikeaa loputtomien vaihtoehtojen suossa tarpomista. F-Secure Business

Lisätiedot

Client Management hallintaratkaisut ja mobiilitulostus

Client Management hallintaratkaisut ja mobiilitulostus Client Management hallintaratkaisut ja mobiilitulostus Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä

Lisätiedot

Pertti Pennanen DOKUMENTTI 1 (5) EDUPOLI ICTPro1 29.10.2013

Pertti Pennanen DOKUMENTTI 1 (5) EDUPOLI ICTPro1 29.10.2013 Virtualisointi Pertti Pennanen DOKUMENTTI 1 (5) SISÄLLYSLUETTELO Virtualisointi... 2 Virtualisointiohjelmia... 2 Virtualisointitapoja... 2 Verkkovirtualisointi... 2 Pertti Pennanen DOKUMENTTI 2 (5) Virtualisointi

Lisätiedot

Alerta-palvelut Hallittua turvallisuutta. 16.5.2011 Alerta-palvelut

Alerta-palvelut Hallittua turvallisuutta. 16.5.2011 Alerta-palvelut Alerta-palvelut Hallittua turvallisuutta 1 Onko kiinteistöjesi hälytyksensiirto hallittua? Kulkeeko tieto kiinteistöjen hälytyksistä luotettavasti? Välittyvätkö hälytysilmoitukset oikeille vastaanottajille?

Lisätiedot

Race Technology tiedonkeruu tuotteet s2i Motorsportilta!

Race Technology tiedonkeruu tuotteet s2i Motorsportilta! Race Technology tiedonkeruu tuotteet s2i Motorsportilta! Radalle, ralliin, kadulle, vesille ja vaikka lumelle kattava valikoima GPS pohjaisia tiedonkeruu järjestelmiä, näyttöjä ja antureita autoihin, veneisiin,

Lisätiedot

Kameravalvonta ja muut järjestelmät viimeisin kehitys

Kameravalvonta ja muut järjestelmät viimeisin kehitys Kameravalvonta ja muut järjestelmät viimeisin kehitys Ympäristö & turvallisuuspäivät 28.-29.9.2016 Kylpylähotelli Rantasipi Aulanko Jari Takki Esityksen sisältö Kameravalvonta Muut turvajärjestelmät Hälytyksensiirto

Lisätiedot

VDM-3x5- ja VDC-4x5-sarjojen FlexiDome VF- ja XT+-domekamerat

VDM-3x5- ja VDC-4x5-sarjojen FlexiDome VF- ja XT+-domekamerat CCTV VDM-3x5- ja VDC-4x5-sarjojen FlexiDome VF- ja XT+-domekamerat VDM-3x5- ja VDC-4x5-sarjojen FlexiDome VF- ja XT+-domekamerat Kestävät ja iskunkestävät mallit 1/3 tuuman kuvasensori, CCD-kameratekniikka

Lisätiedot

Client Management -hallintaratkaisut ja Universal-tulostusratkaisut

Client Management -hallintaratkaisut ja Universal-tulostusratkaisut Client Management -hallintaratkaisut ja Universal-tulostusratkaisut Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki

Lisätiedot

DiBos Digitaalivideotallentimet. DiBos Valvo yrityksesi turvallisuutta mistä tahansa

DiBos Digitaalivideotallentimet. DiBos Valvo yrityksesi turvallisuutta mistä tahansa DiBos Digitaalivideotallentimet DiBos Valvo yrityksesi turvallisuutta mistä tahansa Valvontajärjestelmän yhdistäminen tiiviiksi kokonaisuudeksi Bosch Security Systemsin DiBos-tuotevalikoima sisältää tehokkaita

Lisätiedot

Vari-directional-järjestelmä Aina oikeaan suuntaan ohjautuva ääni

Vari-directional-järjestelmä Aina oikeaan suuntaan ohjautuva ääni Vari-directional-järjestelmä Aina oikeaan suuntaan ohjautuva ääni 2 Bosch Vari-directional -järjestelmä Paras äänenlaatu akustisesti haastaviin ympäristöihin Paras mahdollinen äänen laatu ja puheen selkeys

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Menestyvä liiketoiminta muistuttaa monin osin huippuunsa viritettyä orkesteria jossa eri osien sopusuhtainen vuorovaikutus ja integrointi luovat sykähdyttävän esityksen.

Lisätiedot

SUOJAA JA HALLINNOI MOBIILILAITTEITASI. Freedome for Business

SUOJAA JA HALLINNOI MOBIILILAITTEITASI. Freedome for Business SUOJAA JA HALLINNOI MOBIILILAITTEITASI Freedome for Business HALLINNOI MOBIILILAITTEIDEN TIETOTURVAA Mobiilityö on tehnyt verkon suojaamisesta entistä vaikeampaa. Heikosti suojatut älypuhelimet ovatkin

Lisätiedot

March Networks Command Enterprise ja Command Professional

March Networks Command Enterprise ja Command Professional March Networks Command Enterprise ja Command Professional Sisällysluettelo Command Yleiset ominaisuudet 3 Command Enterprise 4 Command Professional 7 Command ja 7532 Hybrid NVR 10 Versioiden vertailu 12

Lisätiedot

Google yritysratkaisut motivointia tehokkuuteen. Juha Elonen, kehitysjohtaja, DNA Business

Google yritysratkaisut motivointia tehokkuuteen. Juha Elonen, kehitysjohtaja, DNA Business Google yritysratkaisut motivointia tehokkuuteen Juha Elonen, kehitysjohtaja, DNA Business Tietomäärän räjähdysmäinen kasvu Sosiaalinen media Pilvilaskenta ja pilvipalvelut Luonnolliset käyttöliittymät

Lisätiedot

Tarjotusta tallennusjärjestelmästä pitää olla mahdollista siirtää kapasiteettia hybrid cloud -ympäristöön ilman erillisiä lisähankintoja.

Tarjotusta tallennusjärjestelmästä pitää olla mahdollista siirtää kapasiteettia hybrid cloud -ympäristöön ilman erillisiä lisähankintoja. Tallennus-, palvelin- ja varmistusjärjestelmähankinta 1 (5) KYSYMYKSET, VASTAUKSET JA TARJOUSPYYNNÖN TARKENNUKSET (Huom! Sisältää olennaisia tarjouspyynnön muutoksia ja tarkennuksia. Huomioikaa erityisesti

Lisätiedot

CCTV 19 tuuman digitaaliset DiBos-videotallentimet - versio 8 (EMEA/APR)

CCTV 19 tuuman digitaaliset DiBos-videotallentimet - versio 8 (EMEA/APR) CCTV 19 tuuman digitaaliset DiBos-videotallentimet - versio 8 (EMEA/APR) 19 tuuman digitaaliset DiBosvideotallentimet - versio 8 (EMEA/APR) Analoginen/IP-hybridi-MPEG4-digitaalivideotallennin Mallit 6,

Lisätiedot

Todisteet kaiken varalta

Todisteet kaiken varalta 30 Videotallennin UUTTA Todisteet kaiken varalta Täpäristä tilanteista voi olla hyvä saada tallenne. Uusi videotallennin PerfectView REC 400 tarjoaa tähän monia mahdollisuuksia. Kompaktin laitteen avulla

Lisätiedot

xxxxxx0209afi Schneider KNX Kiinteistöautomaation ja ohjausjärjestelmien vakioratkaisut

xxxxxx0209afi Schneider KNX Kiinteistöautomaation ja ohjausjärjestelmien vakioratkaisut xxxxxx0209afi Schneider KNX Kiinteistöautomaation ja ohjausjärjestelmien vakioratkaisut Vakioratkaisut kiinteistöjen toimintojen ohjaukseen Tehokas energianhallinta Schneider KNX -vakioratkaisujen energiatehokkuuden

Lisätiedot

Divar XF -sarjan digitaalinen hybridivideotallennin

Divar XF -sarjan digitaalinen hybridivideotallennin Video Divar XF -sarjan digitaalinen hybridivideotallennin Divar XF -sarjan digitaalinen hybridivideotallennin www.boschsecrity.fi Reaaliaikainen H.246-tallenns ja toisto 4CIF:n tarkkdella Enintään 16 analogisen

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

10 yleisintä kysymystä kameravalvonnasta

10 yleisintä kysymystä kameravalvonnasta 10 yleisintä kysymystä kameravalvonnasta Ari Räty, tekninen johtaja, Demon Turvallisuus Oy 1: Miten toimittamanne kamerat näkevät pimeässä? Kameran kuvaus perustuu kohteesta heijastuvaan valoon. Ellei

Lisätiedot

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Tuote-esite Ylivoimaista ulottuvuutta Hiab XS 044 on täydellinen nosturikokemus Hiab on aina yhdistetty korkeaan laatuun ja jatkuvaan kehitykseen. Erityisen ulottuvaksi

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNGINTALON KAMERAVALVONTAJÄRJESTELMÄ

KEMIN KAUPUNGINTALON KAMERAVALVONTAJÄRJESTELMÄ KEMIN KAUPUNKI 6.11.2011 Tilapalvelu Valtakatu 26 TARJOUSPYYNTÖ 94100 KEMI KEMIN KAUPUNGINTALON KAMERAVALVONTAJÄRJESTELMÄ Pyydämme tarjoustanne oheisien liitteiden 1 ja 2 mukaisesta järjestelmästä kirjallisena

Lisätiedot

DiBos 19 tuuman digitaaliset videotallentimet - Versio 8

DiBos 19 tuuman digitaaliset videotallentimet - Versio 8 CCTV DiBos 19 tuuman digitaaliset videotallentimet - Versio 8 DiBos 19 tuuman digitaaliset videotallentimet - Versio 8 Mallit 6, 12, 18, 24 ja 30 analogiselle kameralle ja jopa 32 lisäverkkokameralle/-videolähettimelle

Lisätiedot

A7 TIG Orbital System 150

A7 TIG Orbital System 150 A7 TIG Orbital System 150 ÄLYKÄSTÄ JA HELPPOA Kemppi K7 Hitsauslaitteet 1(10) NÄPPÄRÄ RATKAISU MEKANISOITUUN PUTKIEN TIG-ORBITAALIHITSAUKSEEN Suljetulla hitsauspäällä varustettu A7 TIG Orbital System 150

Lisätiedot

Divar MR -sarjan digitaalinen videotallennin

Divar MR -sarjan digitaalinen videotallennin CCTV Divar MR -sarjan digitaalinen videotallennin Divar MR -sarjan digitaalinen videotallennin Taloudellinen ja turvallinen integroitu rakenne Tehokas MPEG-4-tiedostopakkaus Katso ja tallenna videokuvaa

Lisätiedot

FastMig X Intelligent

FastMig X Intelligent FastMig X Intelligent ÄLYKÄSTÄ HITSAUSTA ERILAISIA MATERIAALEJA TYÖSTÄVIEN KONEPAJOJEN TARPEISIIN Kemppi K7 Hitsauslaitteet 24.06.2016 1(10) FastMig X Intelligent, Älykästä hitsausta erilaisia materiaaleja

Lisätiedot

Blue Line -liiketunnistimet Tieto on valtaa

Blue Line -liiketunnistimet Tieto on valtaa Blue Line -liiketunnistimet Tieto on valtaa Turvallisuutta, johon voit luottaa Blue Line Gen 2 -liiketunnistimet Järjestelmien on oltava luotettavia, onpa suojauksen kohteena sitten koti, jälleenmyyntiliike

Lisätiedot

Toimintavarmat ammattiradiot

Toimintavarmat ammattiradiot Toimintavarmat ammattiradiot Siirry digiaikaan! MOTOTRBO TM tarjoaa yhteydenpitoon toimintavarman, kustannustehokkaan ja aina räätälöidyn ratkaisun. MOTOTRBO TM on uusi digitaalinen tuoteperhe, johon kuuluvat

Lisätiedot

Client Management -hallintaratkaisut ja mobiilitulostus

Client Management -hallintaratkaisut ja mobiilitulostus Client Management -hallintaratkaisut ja mobiilitulostus Käyttöopas Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ja Windows ovat Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimiä

Lisätiedot

DINION IP starlight 7000 HD

DINION IP starlight 7000 HD Video DINION IP starlight 7000 HD DINION IP starlight 7000 HD www.boschsecurity.fi u u Erinomainen kuvausteho hämärässä valaistuksessa (0,017 luksia värikuvauksessa) Älykkään kohinanpoiston ansiosta kaistanleveyttä

Lisätiedot

Parempi tapa jonottaa. Vuoronumerojärjestelmät

Parempi tapa jonottaa. Vuoronumerojärjestelmät Parempi tapa jonottaa Vuoronumerojärjestelmät Vuoronumerojärjestelmät Jonoja syntyy kaikkialla, missä palvellaan asiakkaita kaupoissa, pankeissa, apteekeissa, vakuutusyhtiöissä ja virastoissa. AKIS-vuoronumerojärjestelmät

Lisätiedot

FF-Automation AutoLog SaveLight Katuvalojen ohjaus- ja valvontajärjestelmä

FF-Automation AutoLog SaveLight Katuvalojen ohjaus- ja valvontajärjestelmä FF-Automation AutoLog SaveLight Katuvalojen ohjaus- ja valvontajärjestelmä Copyright, 2013 FF-AUTOMATION FF-Automation AutoLog savelight AutoLog SaveLight on täydellinen katuvalojen hallintaratkaisu. :n

Lisätiedot

Integrus-puheviestintäjärjestelmä Täydellisyyden kieli

Integrus-puheviestintäjärjestelmä Täydellisyyden kieli Integrus-puheviestintäjärjestelmä Täydellisyyden kieli 2 Integrus-puheviestintäjärjestelmä Erittäin helppokäyttöinen digitaalinen puheviestintäjärjestelmä Edistynyt digitaalinen tekniikka takaa erinomaisen

Lisätiedot

Kattava tietoturva kerralla

Kattava tietoturva kerralla Kattava tietoturva kerralla PROTECTION SERVICE FOR BUSINESS Tietoturvan on oltava kunnossa Haittaohjelmahyökkäyksen tai tietoturvan vaarantumisen seuraukset voivat olla vakavia ja aiheuttaa merkittäviä

Lisätiedot

Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille

Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille HYLLYSTÖT TEHOKÄYTTÖÖN RFID-TEKNIIKALLA Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille Sähköiset hyllyjärjestelmät Kaikki SCHÄFERin varasto- ja hyllyjärjestelmät voidaan asentaa siirrettäville alustoille. Periaate

Lisätiedot

YHTIÖKOKOUS 9.4.2015 Finlandia-talo, Helsinki. Teleste Proprietary. All rights reserved.

YHTIÖKOKOUS 9.4.2015 Finlandia-talo, Helsinki. Teleste Proprietary. All rights reserved. YHTIÖKOKOUS 9.4.2015 Finlandia-talo, Helsinki VISIO - Alamme johtavana toimijana luomme modernia verkottunutta maailmaa uusien laajakaista- ja videoratkaisujen avulla. 1 Teleste lyhyesti 2 Vuosi 2014 keskeiset

Lisätiedot

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM 2 Getinge Clean Management System GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM (CMS) -JÄRJESTELMÄ ENTISTÄ PAREMPI PROSESSI, AINUTLAATUINEN RATKAISU Getinge voi auttaa yritystäsi hallitsemaan

Lisätiedot

MOBIILIPEDAKOGIA OPETUKSESSA. FERCS10 kiinteistön ohjaus- ja valvontajärjestelmän kytkentä, konfigurointi ja käyttö

MOBIILIPEDAKOGIA OPETUKSESSA. FERCS10 kiinteistön ohjaus- ja valvontajärjestelmän kytkentä, konfigurointi ja käyttö MOBIILIPEDAKOGIA OPETUKSESSA FERCS10 kiinteistön ohjaus- ja valvontajärjestelmän kytkentä, konfigurointi ja käyttö Uudenkaupungin ammatti- ja aikuisopisto Novida Sähkö- ja automaatiotekniikka LSKKY 5.12.2013

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

Kannettava sähköverkon analysaattori AR6

Kannettava sähköverkon analysaattori AR6 Kannettava sähköverkon analysaattori AR6 Kompakti huippuominaisuudet omaava digitaalinen mittalaite soveltuu erinomaisesti sähköverkon energiatehokkuuden analysoimiseen AR6:n ominaisuuksia: Se ottaa jänniteaallosta

Lisätiedot

VIP X1600 XFMD. Vastaanotinmoduuli. Pika-asennusopas

VIP X1600 XFMD. Vastaanotinmoduuli. Pika-asennusopas VIP X1600 XFMD Vastaanotinmoduuli fi Pika-asennusopas 2 fi VIP X1600 XFMD Tämä pika-asennusopas koskee VIP X1600 XFMD -vastaanotinmoduulia.! VAROITUS! Tutustu aina käyttöoppaassa oleviin VIP X1600 XFMD

Lisätiedot

Control. Älykkäät avainlistat. Valitse lukittava/ei lukittava ratkaisu. Helppo asentaa seinälle tai turvakaappiin.

Control. Älykkäät avainlistat. Valitse lukittava/ei lukittava ratkaisu. Helppo asentaa seinälle tai turvakaappiin. by Control Älykkäät avainlistat. Valitse lukittava/ei lukittava ratkaisu. Helppo asentaa seinälle tai turvakaappiin. Uutuus! Älykäs avainlista, jonka voi asentaa seinälle tai turvakaappiin. Yhdistä avaimesi

Lisätiedot