Vuosikertomus Tampereen Radioamatöörit ry 1 / 14 Vuosikertomus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Vuosikertomus 2008. Tampereen Radioamatöörit ry 1 / 14 Vuosikertomus 2008 22.2.2009"

Transkriptio

1 Tampereen Radioamatöörit ry OH3NE PL179 Näkötornintie Tampere Tampereen Radioamatöörit ry 1 / Kokoontumiset: Vuosi 2008 oli Tampereen Radioamatöörien 84. toimintavuosi. Kerhoillat ovat olleet maanantaisin 18:00 ja torstaisin tekniikkailta 18:00. Hallituksen kokouksia pidettiin kolme kappaletta. Kerhoiltoja on ollut noin 100. Kuvassa vasemmalla Tampereen Radioamatöörien kerhotila 2. Jäsenet Yhdistyksessä on ollut 146 maksanutta ja jäsenmaksusta vapautettua jäsentä ja kaksi nuorisojäsentä. Kunniajäseniä on myös kaksi: Eki Sivi OH3SE, Kirre Polama OH3XC ja Leigh Turner VK5KLT. 3. Retket, tapahtumat ja esitelmät Esitelmä SDR- radion toimintaperiaatteista. Pekka, OH3GDO piti esitelmän ohjelmistoradioista.

2 Tampereen Radioamatöörit ry 2 / 14 Kuvassa kolmen alueen ohjelmistoradio Softrock40 v RF-radioinsinööri Leigh Turner,VK5KLT vierailu OH3NE:n kerhotiloissa johti ystävyyskerhon perustamiseen Leighin kerhon VK5BAR Adelaide Hills Amateur Radio Society, Australia ja OH3NE välille.

3 Tampereen Radioamatöörit ry 3 / , Tapsa, OH3GWVesitteli Easypal-kuvansiirto-ohjelmaa kerholla. Ohjelmaa esiteltiin myös Oriveden leirillä oli perinneradiotapahtuma, joka järjesti tällä kertaa Kangasalan radioamatöörit. Siihen osallistuivat OH3NE:ltä ainakin Kari OH1UH ja Pentti, OH3GQM. Kuvassa Pentti, OH3GQM ja VRFKA radio oli 30. pohjoismainen VHF/UHF/SHF-tapaaminen Sappeella. Kerhon jäsenet osallistuvat tapahtuman järjestelyihin monin tavoin, mm. Tommin OH3FCB linja-autolla, johon oli koottu liikkuva radiolaboratorio.

4 Tampereen Radioamatöörit ry 4 / OH3NE osallistui perinteisesti Lapuan Radioamatöörien OH6AC:n aprillileiriin Seinäjoella Hirvijärven majalla. Kuvassa menossa APRS-liitäntätalkoot Televa-radioon pidettiin PILAn ja OH3NE kevätkauden avajaiset Oriveden Säynäniemen leirintäalueella. Ohjelmassa oli antennikokeiluja. OCFD-antennista saatiin hyviä mittaus- ja yhteystuloksia. Kuvassa Toni OH3HWX tekee antennimittauksia Orivedellä asennettiin kerholle OCFD antenni HF-alueen työskentelyä varten. Samana iltana oli Australia-ilta ja tutkittiin australialaisen professorin Mike Underhillin, G3LHZ, esitelmää heuristisesta antennista.

5 Tampereen Radioamatöörit ry 5 / 14 Oriveden leirin lentopallo-ottelussa oli mukana alle satakiloisten joukkue. Lentopallo-ottelu kuuluu Oriveden tapahtuman vakavampaan ohjelmatarjontaan. Erilaisia kenttäpelejä oli läkähdyksiin asti oli SRAL:n kesäleiri AURORA2008 Hankasalmella. Leirin järjesti Keski-Suomen Radioamatöörit ry., OH6AD. OH3NE osallistui vahvalla joukkueella eri toimintoihin. Kerhon jäseniä oli mm. RadioHamin tekniikan ja ohjelmatoimituksen tehtävissä. Jotkut amatöörit tulivat lentokoneella paikalle. Pitkämatkaisimmat olivat Australiasta. Leirillä oli monta esitelmää ja perinteinen kirpputori.

6 Tampereen Radioamatöörit ry 6 / 14 Kuvassa toinen amatöörien lentokoneista Aurora-leiriltä Tampere-päivänä oli yhdistyksen esittelypäivä yleisölle. Sadan vieraan joukossa oli paljon entisiä radiomiehiä. Alla on Leonard Kokon 10GHz QSL-kortti vuodelta Leonard ei ollut itse paikalla vaan hänen tuttavansa toi mielenkiintoisen kortin.

7 Tampereen Radioamatöörit ry 7 / 14 Alla Tampere-päivän esittely. Oikealta Toni, OH3HWX,Antti OH3HZO, Reijo Lehtonen, Tapio OH3JKJ ja lehtikuvaaja vasemmalla. Esillä oli myös kenttäkalustoa kerhon pihamaalla, mm. linja-autoon koottu viestikeskus pidettiin kansainvälinen radioamatöörien majakkaviikonloppu. OH3NE osallistui tapahtumaan Yttergrundin majakalta. Hannu OH3KW, Pekka OH3GDO ja Martti OH6MYZ miehittivät jo kolmannen kerran tämän majakan Pohjanlahdella. Antennina oli Orivedellä hyväksi havaittu OCFD-dipoli ja radiona Hannun IC7400. Yhteyksiä ja mustikoita tuli runsaasti.

8 Tampereen Radioamatöörit ry 8 / Jukka, OH3MJQ, kävi hakemassa Teuvon, OH3LEA, antenninkääntömoottorin korjaukseen kerholle. Viallisten hammaspyörien tilalle on uudet hankinnassa Yhdistys hankki talkootöillä 70cm APCO P25-digipuhe/FM-toistimen. Samoihin aikoihin tehtiin jäsenien kesken yhteistilaus Motorolan XTS- ja SPECTRA- ASTRO-digiradioista oli SRAL:n Syyspäivä Seinäjoella. Sinne osallistui viisi yhdistyksen jäsentä. Tapahtuman järjestelyihin osallistui useita kerhon jäseniä, mm. NäköRadioHamin tekniikka ja henkilökunta kuljetuksia hoidettiin kerhon jäsenien voimin. NäköRadioHami televisioi vuosikokouksen ja kuva lähetettiin internetin kautta kaikkien asiasta kiinnostuneiden katseltavaksi. Yhdistys sai jäsenen kautta Telemastilta lahjoituksena ULA-lähettimen ja RDSenkooderin. Laitteistoa voimme käyttää harrastustoiminnan esittelyssä, esimerkiksi Tampere-päivänä oli valtakunnallinen Turva-2008-harjoitus. Turva-2008 oli valtakunnallinen kriisiviestintäharjoitus. Se oli jatkoa Turva harjoitukselle. Tapahtumaa valmisteltiin monta kuukautta ja viestinnässä käytettiin digitaalisia lähetelajeja, kuten RFSM8000, D-STAR ja D-RATS.

9 Tampereen Radioamatöörit ry 9 / 14 Järjestelyä juuri ennen harjoituksen alkamista kerholla. OH3KW teki internetin kautta jokaisen päivitettävissä olevan tietokannan Pirkanmaan viestiverkosta. Kerhon jäseniä oli hoitamassa kunta-asemia eri puolilla pirkanmaata, osa toimi jäsenten omilta asemilta ja osa oli siirtynyt kenttäasemille OH3NJC piti OH3NE:llä RFSM8000 -ohjelmiston käyttökoulutuksen liittyen Turva 2008 harjoitukseen OH3ABN:llä oli Kaakkois-Pirkanmaan viestiverkon palaveri pidettiin TURVA-2008-palautetilaisuus OH3NE:llä. Simo, OH3FGG piti palautepalaverin.

10 Tampereen Radioamatöörit ry 10 / Seppo Saarinen kertoi kauko-ohjattavasta magneettiluuppiantennista. Seppo,OH3FER, pitää magneettilooppi-esitelmää kerholla. OH6KFT:n harmoninen, Väinö, pyörittää propellia.

11 Tampereen Radioamatöörit ry 11 / Leigh Turner tuli uudelleen Suomeen ja piti magneettilooppiantenneista esitelmän oli Internet - HamRadio keskusteluiltamat, OH3FGG juonsi

12 Tampereen Radioamatöörit ry 12 / WWW-palvelin OH3NE:lla on hyvin toimivat kotisivut omalla palvelimellaan osoitteessa oh3ne.ham.fi. Palvelin sijaitsee kerhotiloissa. OH3NE:llä on langaton internetin palvelupiste WiFi-tekniikalla. Kerhon Wiki-tietokantaan jokainen voi lisätä omia tietojaan muiden nähtäväksi. Radioamatöörien paikannustiedot siirretään OH3NE:n APRS vastaanottimien ja palvelimien kautta koko maailman käyttöön Internetin avulla. APRS taajuudet Tampereella ovat ja MHz. OH3NE:n kiinteät DSL-yhteydet palvelevat erilaisia toimintoja, mm. kerhon katolle asennettua ukkostutkaa ( ja elävää nettikameraa. Kuva Internetin kautta kerhotiloista. 5. Rakennusprojektit Ohjelmistoradioita, SOFTROCK40, laitteita on rakennettu koko vuoden ajana lukuisia. Suomalaiset SDR-sivut perustettiin osoitteeseen Antenninkääntömoottoriprojektia aloitettiin. Jukka,OH3MJQ, on kantanut kerholle tasavirtavaihdemoottorin ja muita tarvikkeita. Moottorin ominaisuuksia on tutkittu.

13 Tampereen Radioamatöörit ry 13 / 14 Juha OH3GPH muutti PMR446 radion TE-150 amatöörikäyttöön. MDR150-radioita on muutettu LCD-näytöllä varustetuksi. Erilaisia lahjoituksina saatuja radioita on tutkittu muutostöitä varten. Näsinneula Pyynikki WLAN-linkin rakentaminen 2.4GHz taajuusalueella mahdollistaa internet-yhteyden Näsinneulaan kerholta. 6. Lehdistö Radioamatööri-lehdessä oli monta mainintaa ja kuvaa kerhon toiminnasta vuoden 2008 aikana. Leigh Turnerin vierailusta oli kuva ja kirjoitus takasivulla. 7. OH3NE toistimet ja majakat 2m VHF-toistin Kahden metrin toistimen vastaanotin toimii MHz ja se sijaitsee Näsinneulassa. Lähetin toimii Pyynikillä MHz teholla 80W. Niiden välillä toimii 1.2GHz mikroaaltolinkki. Toiminta-alue noin 100 km. Toistin on hyvin suosittu ohikulkijoiden tapaamispaikkana.

14 Tampereen Radioamatöörit ry 14 / 14 70cm UHF-toistimet Perinteinen FM UHF-toistin sijaitsee Tesoman vesitornilla, lähetystaajuus MHz ja vastaanottotaajuus MHz. APCO P25 digitaalitoistin sijaitsee Pyynikillä kerhotiloissa. Toistimen lähetystaajuus on MHz ja vastaanottotaajuus: MHz, lähetysteho: 50W, CTCSS taajuus Hz. 23cm toistin OH3RNE toistin sijaitsee Näsinneulassa (LOC KP11VL), ja toimii majakkana kun toistinominaisuus ei ole käytössä. Toistimen vastaanottotaajuus on MHz ja lähetystaajuus MHz. Majakan taajuus MHz. 9. Vapepa-toiminta Radioamatöörien Vapepa-toimintaa Tampereen seudulla hoitaa Teemu Koivisto. Radiokerho konsultoi tarvittaessa Vapepaa viestiyhteyksissä sekä antaa heidän käyttöönsä tarvittavat toistinasemat. 10. Kerhon kahvila Kuluneella kaudella Reijo Lehtonen on hoitanut kerhon kahvilaa jokaisena kerhoiltana, kiitoksia. Tampereella OH3NE Hallitus

Vuosikertomus Kokoontumiset: Kuvassa kerhotilamme ulkokuva. Tampereen Radioamatöörit ry OH3NE PL19 Näkötornintie Tampere

Vuosikertomus Kokoontumiset: Kuvassa kerhotilamme ulkokuva. Tampereen Radioamatöörit ry OH3NE PL19 Näkötornintie Tampere Tampereen Radioamatöörit ry OH3NE PL19 Näkötornintie 1 33101 Tampere Vuosikertomus 2007 1. Kokoontumiset: Vuosi 2007 oli Tampereen Radioamatöörien 83. toimintavuosi. Kerhoillat ovat olleet maanantaisin

Lisätiedot

Toistinasemakuulumisia. SRAL Toistinasemakoordinaattori Erik Finskas OH2LAK oh2lak@sral.fi

Toistinasemakuulumisia. SRAL Toistinasemakoordinaattori Erik Finskas OH2LAK oh2lak@sral.fi Toistinasemakuulumisia SRAL Toistinasemakoordinaattori Erik Finskas OH2LAK oh2lak@sral.fi Toistinten nykytilanne 10m toistimia 1 kpl 6m toistimia 4 kpl 2m toistimia 37 kpl Aliäänisalpaa käyttää 2 kpl 70cm

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S 2 0 1 5 V E R 1 0. 3 Hallitus 2014 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-085 9670 Jouni Laurikainen,

Lisätiedot

SRAL:n kesäleirit, niiden järjestäjät ja kävijämäärät

SRAL:n kesäleirit, niiden järjestäjät ja kävijämäärät SRAL:n kesäleirit, niiden järjestäjät ja kävijämäärät Koonnut Jari, OH2BU 1960 Solvalla Espoo Kakkosten Kerho ry, OH2AA Reijo, OH2EW 10.-18.7.1960 80 1961 Pohtimolampi Rovaniemi Napapiirin Yhdeksiköt ry,

Lisätiedot

TRA-BULLETIN OH3NE/OH3TAM 1/2014

TRA-BULLETIN OH3NE/OH3TAM 1/2014 TRA-BULLETIN OH3NE/OH3TAM 1/2014 Tampereen Radioamatöörit ry PL 179 33101 Tampere TRA-Bulletin on Tampereen Radioamatöörit ry:n jäsenlehti, jota pyritään julkaisemaan noin kaksi kertaa vuodessa. Lehdessä

Lisätiedot

SRAL kevätpäivät Helsinki 16.4.2011. Jyri Putkonen OH7JP SRAL Turvallisuusviestiliikenteen toimikunta

SRAL kevätpäivät Helsinki 16.4.2011. Jyri Putkonen OH7JP SRAL Turvallisuusviestiliikenteen toimikunta SRAL kevätpäivät Helsinki 16.4.2011 Turva-foorumi Jyri Putkonen OH7JP SRAL Turvallisuusviestiliikenteen toimikunta Turva-toimikunnan tavoitteet 2011 (1) 1.Saadaan jokaiselle Turva 2010-harjoitukseen osallistuneelle

Lisätiedot

Turva 2008. Kriisiviestintäharjoitus 6.9.2008. Seppo Sisättö OH1VR. Vaasa 26.3.2008

Turva 2008. Kriisiviestintäharjoitus 6.9.2008. Seppo Sisättö OH1VR. Vaasa 26.3.2008 Turva 2008 Kriisiviestintäharjoitus 6.9.2008 Seppo Sisättö OH1VR Vaasa 26.3.2008 Harjoituksen tavoitteet 1) Rakentaa irti valtakunnan sähkö- ja tietoliikenneverkoista oleva koko maan kattava kaksisuuntainen

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 VER29.3 Hallitus 2015 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-0859670 Jouni Laurikainen, liik. ups. 040-8451070

Lisätiedot

Lahden Radioamatöörikerho ry.

Lahden Radioamatöörikerho ry. Lahden Radioamatöörikerho ry. Jäsenlehti 3 / 2005 75 v. 1930-2005 CQ CQ CQ OH3QW - HISTORIIKIN RAHOITUS - Kerhon loppusyksyyn mennessä valmistuvan historiikin painatus maksaa Pieni alkupääoma löytyy, kiitos

Lisätiedot

Ham Spirit ei sammua saa!

Ham Spirit ei sammua saa! Ham Spirit ei sammua saa! Suomen Radioamatööriliitto ry. Finnish Radio Amateur League Perustettu 1921 Turva 2003 Tampere 29.5.2003 09.30 Tilaisuuden avaus Jari, OH2BU, SRAL:n puheenjohtaja Pertti Tolonen,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

OH3SHF mikroaaltomajakka

OH3SHF mikroaaltomajakka OH3SHF mikroaaltomajakka OH3LWP ja OH3MCK aloittivat OH3SHF mikroaaltomajakkaprojektin 2001 Majakkaprojektista oli keskusteltu jo 90-luvun lopulla Suomessa ei tuolloin ollut lainkaan isotehoisia ja taajuustarkkuudeltaan

Lisätiedot

OH3AC BULLETIINI NUMERO: LUKIJA: PÄIVÄMÄÄRÄ: 1/2015 Pekka, OH3JMJ Su 18.1.2015

OH3AC BULLETIINI NUMERO: LUKIJA: PÄIVÄMÄÄRÄ: 1/2015 Pekka, OH3JMJ Su 18.1.2015 OH3AC BULLETIINI NUMERO: LUKIJA: PÄIVÄMÄÄRÄ: 1/2015 Pekka, OH3JMJ Su 18.1.2015 Tervetuloa kuuntelemaan Lahden Radioamatöörikerho ry:n, OH3AC; vuoden ensimmäistä bulletiiniä. Tänään 18.1. viettää nimipäiväänsä

Lisätiedot

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Hallitus Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola,

Lisätiedot

Viitoskerhojen yhteispalaveri 2009

Viitoskerhojen yhteispalaveri 2009 Haminan Radioamatöörit ry Pöytäkirja 1/5 01.11.2009 Viitoskerhojen yhteispalaveri 2009 Aika lauantai 31.10.2009 klo 13.20-16.00 Paikka Kokkokallion väestösuoja 49400 HAMINA Läsnä Mauri Vuohelainen OH5VM

Lisätiedot

Lahden Radioamatöörikerho ry.

Lahden Radioamatöörikerho ry. Lahden Radioamatöörikerho ry. Jäsenlehti 1 / 2007 75 v. 1930-2005 KOKOUSKUTSU Lahden Radioamatöörikerho ry:n sääntömääräinen vuosikokous kerholla 19.2.2007 kello 18.30 alkaen. 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

IARU Reg. 1 V/U/SHF-taajuusjakosuositus

IARU Reg. 1 V/U/SHF-taajuusjakosuositus IARU Reg. 1 V/U/SHF-taajuusjakosuositus Päivitetty IARU Region 1 -konferenssissa Varnassa 2014. 50 MHz 50.000 50.100 500 Hz Vain CW (paitsi majakat) 50.000 50.010 Region-1 * 50.010 50.020 Region-2 * 50.020

Lisätiedot

RAPORTTI JOHTAMISPAIKKAHARJOITUKSEN VARAVERKKOHARJOITUKSEN LOPPURAPORTTI

RAPORTTI JOHTAMISPAIKKAHARJOITUKSEN VARAVERKKOHARJOITUKSEN LOPPURAPORTTI 1 Kaakkois-Suomen Viestikilta ry RAPORTTI Mikkelin Seudun Radioamatöörit ry Pieksämäen Radioamatöörit 5.2.2019 JOHTAMISPAIKKAHARJOITUKSEN VARAVERKKOHARJOITUKSEN 23. -24.11.2018 LOPPURAPORTTI 1. Yleistä

Lisätiedot

* 1930 * OH3AC NEWS. Lahden Radioamatöörikerho ry:n jäsenlehti 2/2009 PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

* 1930 * OH3AC NEWS. Lahden Radioamatöörikerho ry:n jäsenlehti 2/2009 PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA OH3AC Jäsenkirje 2/2009 s. 1/5 * 1930 * OH3AC NEWS Lahden Radioamatöörikerho ry:n jäsenlehti 2/2009 PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA Taas on lopultakin kevät koittanut ja pitkä talvi takana päin. Kerhon hallituksen

Lisätiedot

Radioamatöörikurssi 2016

Radioamatöörikurssi 2016 Radioamatöörikurssi 2016 Polyteknikkojen Radiokerho Luento 1: Johdanto 2.11.2016 Otto, OH2EMQ, oh2emq@sral.fi Juha, OH2EAN, oh2ean@sral.fi 1 / 25 Illan aiheet Harrastuksen, kerhon ja liiton esittely Kurssin

Lisätiedot

OH1AA. Jäsenlehti 1/2003. Vuosikokouskutsu

OH1AA. Jäsenlehti 1/2003. Vuosikokouskutsu OH1AA Jäsenlehti 1/2003 Vuosikokouskutsu Turun Radioamatöörit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 6.3.2003 kello 18.30 alkaen kerhotiloissa, Stålarminkatu 3. Esillä sääntömääräiset vuosikokousasiat.

Lisätiedot

OH3AC BULLETIINI NUMERO: LUKIJA: PÄIVÄMÄÄRÄ: 9/2015 Jari, OH2BU Su

OH3AC BULLETIINI NUMERO: LUKIJA: PÄIVÄMÄÄRÄ: 9/2015 Jari, OH2BU Su OH3AC BULLETIINI NUMERO: LUKIJA: PÄIVÄMÄÄRÄ: 9/2015 Jari, OH2BU Su 13.9.2015 Tervetuloa kuuntelemaan Lahden Radioamatöörikerho ry:n, OH3AC; yhdeksättä ja syksyn toista bulletiiniä. Tällä kertaa uudella

Lisätiedot

SDR-Ohjelmistoradio. Esitelmä ohjelmistoradiosta (SDR-Tikku) Esitetty 3.5.2015 OH7AA kerhoillassa Tehnyt OH7NW

SDR-Ohjelmistoradio. Esitelmä ohjelmistoradiosta (SDR-Tikku) Esitetty 3.5.2015 OH7AA kerhoillassa Tehnyt OH7NW SDR-Ohjelmistoradio Esitelmä ohjelmistoradiosta (SDR-Tikku) Esitetty 3.5.2015 OH7AA kerhoillassa Tehnyt OH7NW SDR-vastaanotin Ohjelmistoradiolla tarkoitetaan yleensä ohjelmistolla määritettyä radiota,

Lisätiedot

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2009 TOIMINNASTA

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2009 TOIMINNASTA ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2009 TOIMINNASTA Yleistä Vuosi oli kerhon 47. toimintavuosi. Hallitus kokoontui vuoden aikana viisi kertaa. Kerhon hallitus vuonna 2009: Teemu Mykkänen,

Lisätiedot

TURVA 2003 Viestiliikenneharjoitus 07.06.2003

TURVA 2003 Viestiliikenneharjoitus 07.06.2003 TURVA 2003 Viestiliikenneharjoitus 07.06.2003 OG1AL Taustaa Turva 2003 on lauantaina 7. kesäkuuta toteutettava radioamatöörien valtakunnallinen viestiliikenneharjoitus. Sen peruslähtökohtana on ajatus

Lisätiedot

SUOMEN RADIOAMATÖÖRILIITTO RY SRAL kerhotietokysely Palautettava viimeistään

SUOMEN RADIOAMATÖÖRILIITTO RY SRAL kerhotietokysely Palautettava viimeistään Palautettava viimeistään 5.5.2014. Älä kuitenkaan palauta, ennen kuin toimihenkilöt vuodelle 2014 on valittu. HUOM. kerhotietokyselyn palauttaminen vapauttaa kerhon jäsenmaksusta. Kerhotietokyselystä poimitaan

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

JÄSENLEHTI Vuosikokous 26.2.2004

JÄSENLEHTI Vuosikokous 26.2.2004 TURUN RADIOAMATÖÖRIT RY OH1AA JÄSENLEHTI 1/2004 Vuosikokous 26.2.2004 2 VUOSIKOKOUSKUTSU Turun Radioamatöörit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 26.2.2004 kello 18.30 alkaen kerhotiloissa,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2005

TOIMINTAKERTOMUS 2005 TOIMINTAKERTOMUS 2005 YLEISTÄ Vuosi 2005 oli OuLVI:n 43. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

OH1AA JÄSENLEHTI 3/2001 TURUN RADIOAMATÖÖRIT RY PIKKUJOULUT 13.12.2001

OH1AA JÄSENLEHTI 3/2001 TURUN RADIOAMATÖÖRIT RY PIKKUJOULUT 13.12.2001 TURUN RADIOAMATÖÖRIT RY OH1AA JÄSENLEHTI 3/2001 PIKKUJOULUT 13.12.2001 Tere Teille kaikille! Kiitokset osanotosta Markun siunaustilaisuuteen! Oli hyvin merkityksellinen menetys yhdistyksellemme kuten jäsenillemmekin

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009

Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009 Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009 Tuloslaskelma ja Tase Yleistä Vuosi 2009 oli yhdistyksemme 51. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

Turun Seudun Wanhat Toverit

Turun Seudun Wanhat Toverit Turun Seudun Wanhat Toverit TOIMINTAKERTOMUS 2012 Kerho kokoontumiset: > Aika: 9.1.2012. - V-S:n Sos.dem.piirin puheenjohtaja Juuso Alatalo - Piirin ajankohtaisista asioista, uuden puheenjohtajan ajatuksia

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

Sisältö. Vapaaehtoisten radioverkot LA-PR-CB. LA- PR- CB-kalusto. 68-kalusto. 68 MHz kalusto

Sisältö. Vapaaehtoisten radioverkot LA-PR-CB. LA- PR- CB-kalusto. 68-kalusto. 68 MHz kalusto Sisältö Vapaaehtoisten radioverkot VAPEPA-viestikurssi Hyvinkää 4/2001 Kauto Huopio (oh2lfm@sral.fi) LA-, CB- ja PR27-kalusto 68 MHz:n radiokalusto SPR:n radiokalusto PMR 446 -kalusto SRAL vapepassa, radioamatöörikalusto

Lisätiedot

SUOMEN LASIMUSEON YSTÄVÄT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014

SUOMEN LASIMUSEON YSTÄVÄT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 SUOMEN LASIMUSEON YSTÄVÄT RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 Yleistä Yhdistyksen toiminnassa vuosi 2014 oli 29 toimintavuosi. Yhdistyksen toiminta keskittyi vuoden 2014 aikana perinteisten tapahtumien eli Lasipäivän,

Lisätiedot

TURUN RADIOAMATÖÖRIT RY OH1AA JÄSENLEHTI 2/2006

TURUN RADIOAMATÖÖRIT RY OH1AA JÄSENLEHTI 2/2006 TURUN RADIOAMATÖÖRIT RY OH1AA JÄSENLEHTI 2/2006 2 PUHEENJOHTAJAN TARINOITA Tervehdys kerholaiset! Kuten moni onkin jo varmasti huomannut on kerhomme saanut kunniakseen järjestää SRAL:n kesäleirin tänä

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 VER 20.3.2017 Hallituksen jäsenet Juha Virtanen Ville Rintala Ylärivi: Pekka Mertakorpi, Tapani Peltola, Sami Ahola, Jarkko Niittymaa Alarivi: Juha Taimisto,

Lisätiedot

Radioamatööritoimintaa ja radioyhteyksien pitoa partiolaisille. Janne Strang OH6LSL

Radioamatööritoimintaa ja radioyhteyksien pitoa partiolaisille. Janne Strang OH6LSL Radioamatööritoimintaa ja radioyhteyksien pitoa partiolaisille Janne Strang OH6LSL 18.9.2017 Radioamatöörit mitä ne ovat? Radioamatööri on henkilö joka on suorittanut radioamatöörin pätevyystutkinnon.

Lisätiedot

Soukan Kamerat ry. 2014 1. Soukan Kamerat r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2014

Soukan Kamerat ry. 2014 1. Soukan Kamerat r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2014 Soukan Kamerat ry. 2014 1 Soukan Kamerat r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2014 Sisältö Johtokunta... 2 Tilintarkastajat... 2 Jäsenistö... 2 Jäsenmaksut... 2 Talous... 3 Projektit... 3 Koulutus... 3 Näyttelytoiminta...

Lisätiedot

Yhteenveto Turva 2010 harjoituksesta Pirkanmaalla. Yleistä. Valtakunnallinen HF-harjoitus

Yhteenveto Turva 2010 harjoituksesta Pirkanmaalla. Yleistä. Valtakunnallinen HF-harjoitus Yhteenveto Turva 2010 harjoituksesta Pirkanmaalla Yleistä Pirkanmaalla käytiin Turva 2010 nimen alla käytännössä kaksi eri harjoitusta, Pirkanmaan oma VHF-harjoitus ja valtakunnallinen HF-harjoitus. Harjoituksista

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry.

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2014 Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Vuosi 2014 Vuosi 2014 oli yhdistyksen 77. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

SRAL Toistinasemakoordinointi

SRAL Toistinasemakoordinointi Jutun juuret Toistinasemakoordinoinnista yleisesti Automatic.sral.fi Telia-yhteistyön tilanne Digita-yhteistyön tilanne 70cm -1.6MHz erotuksesta eroon pääseminen 70cm erityiskaista 2m digitoistinkanavat

Lisätiedot

Körpäkkäsanomat 1/2006

Körpäkkäsanomat 1/2006 Körpäkkäsanomat 1/2006 Taustaa Puuveneiden perinneseura Körpäkkä on vuonna 2003 rekisteröity yhdistys, jonka toimintatarkoituksena on puuveneiden perinteiden vaaliminen. Alun perin yhdistyksen perustana

Lisätiedot

PRUK RY:n SYYSKOKOUKSEN 2018 PÖYTÄKIRJA

PRUK RY:n SYYSKOKOUKSEN 2018 PÖYTÄKIRJA sivu 1 PÖYTÄKIRJA ver 1.1 16.12.2018 PRUK RY:n SYYSKOKOUKSEN 2018 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko 21.11.2018 klo 19:23-20:21 Paikka: Porvoon Veden toimitilat, Mestarintie 2, Porvoo Osallistujat : 16 henkilöä,

Lisätiedot

RADIOAMATÖÖRI SATELIITTI TYÖSKENTELY SE ON HELPPOA VAIKKA MONI EI SITÄ USKO

RADIOAMATÖÖRI SATELIITTI TYÖSKENTELY SE ON HELPPOA VAIKKA MONI EI SITÄ USKO RADIOAMATÖÖRI SATELIITTI TYÖSKENTELY SE ON HELPPOA VAIKKA MONI EI SITÄ USKO Esitystä väsänneet: OH3FSR Tomi & OH3NGT Markku & OH1ON Martti PALJONKO SATELLIITTEJA ON? 4900 RADIOAMATÖÖRI SATELIITIT Muutamia

Lisätiedot

ITÄ-HELSINGIN RESERVIUPSEERIT R.Y.

ITÄ-HELSINGIN RESERVIUPSEERIT R.Y. ITÄ-HELSINGIN RESERVIUPSEERIT R.Y. TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1. YHDISTYKSEN HALLITUS JA TOIMINNANTARKASTAJAT VUONNA 2014 Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Perinnetoimikunta Perinnetoimikunta

Lisätiedot

10. VUOSIKOKOUS 6. 2. 1975. oil koonnut paikalle Nuorisctalolle 22 jasenta,kokonaisjasenmaarun

10. VUOSIKOKOUS 6. 2. 1975. oil koonnut paikalle Nuorisctalolle 22 jasenta,kokonaisjasenmaarun 10. VUOSIKOKOUS 6. 2. 1975 oil koonnut paikalle Nuorisctalolle 22 jasenta,kokonaisjasenmaarun ollessa 54.Kerhon uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Tapani 2BMV,varapuheenjohtajana jatkaa Onni 2ET, sihteerina

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2011 TOIMINNASTA. Yleistä Vuosi oli kerhon 49. toimintavuosi.

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2011 TOIMINNASTA. Yleistä Vuosi oli kerhon 49. toimintavuosi. ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2011 TOIMINNASTA Yleistä Vuosi oli kerhon 49. toimintavuosi. Hallitus kokoontui vuoden aikana 5 kertaa. Kerhon hallitus vuonna 2011: Lasse Virtanen,

Lisätiedot

OULUN SEUDUN SOTAORVOT ry:n toimintakertomus vuodelta 2014.

OULUN SEUDUN SOTAORVOT ry:n toimintakertomus vuodelta 2014. OULUN SEUDUN SOTAORVOT ry:n toimintakertomus vuodelta 2014. Yhdistys perustettu v.2002,joten oli kahdestoista(12) toimintavuosi. Toimintavuoden aikana eri tapahtumiin osallistui 1250 henk. tilanne 31.12.

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry JÄSENTIEDOTE 2/2015 Tässä tiedotteessa Yhdistyskuulumiset... 2 Hallituksen kokoukset... 2 Toimiston kesäloma... 2 Lahden Seudun me itse... 2 Vapaa-ajan toiminta...

Lisätiedot

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Suomen hydrologian yhdistys (SHY) VUOSIKOKOUS 15.5.2014 klo. 17.30-18:43 Suomen ympäristökeskus, Mechelininkatu 34a, Helsinki Läsnäolijat: Johanna Korhonen, Hannu Marttila, Harri Koivusalo, Ari Jolma,

Lisätiedot

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2010 TOIMINNASTA

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2010 TOIMINNASTA ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2010 TOIMINNASTA Yleistä Vuosi oli kerhon 48. toimintavuosi. Hallitus kokoontui vuoden aikana 8 kertaa. Kerhon hallitus vuonna 2010: Riku Rissanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 Yleisurheilujaoston kokoonpano puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsenet -Kari Löyttymäki -Karri Packalen -Jouko Huppunen -Jari Rand -Sanna

Lisätiedot

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2014

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2014 TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2014 Aika 9.2.2014 klo 14.00. Paikka Tuohikoto Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 14.00. ja esitteli vierailijan, Salon kyläasiamies

Lisätiedot

Kerhon hallitus on toistaiseksi päättänyt, että artikkelin vuoksi ei ainakaan toistaiseksi vaadita vastinetta lehteen.

Kerhon hallitus on toistaiseksi päättänyt, että artikkelin vuoksi ei ainakaan toistaiseksi vaadita vastinetta lehteen. 1 / 5 11.1.2014 19:15 Lahden Radioamatöörikerho ry Kerhokirje 8/2013 28.3.2013: Uusia hameja, vierailu, uusi rigi ym. 1 viesti Lahden Radioamatöörikerho ry

Lisätiedot

Radioamatööritoiminta mitä se on?

Radioamatööritoiminta mitä se on? Radioamatööritoiminta mitä se on? Sisältö: Mitä radioamatööritoiminta on? Radioamatööritoiminnan osa-alueita Miten pääsen mukaan? Miten saan oman radioamatööriaseman? Tutkinto Mitä moduuleita ja miksi?

Lisätiedot

TAAJUUSMAKSULASKENNAN ESIMERKIT

TAAJUUSMAKSULASKENNAN ESIMERKIT Viestintävirasto LIITE () TAAJUUSMAKSULASKENNAN ESIMERKIT Tässä liitteessä esitetään yksityiskohtaisesti taajuusmaksun laskenta ja verrataan sitä nykyiseen lupa- tai taajuusmaksuun. Matkaviestinverkkojen

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014. Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry

Toimintakertomus 2014. Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry 1 Toimintakertomus 2014 Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry 2 Sisältö VERTAISTOIMINTA... 3 PAIKALLINEN YHTEISTOIMINTA... 3 TIEDOTTAMINEN... 3 TILAISUUDET... 3 LAHJOITUKSET... 3 KOKOUKSET... 3 VARAINHANKINTA...

Lisätiedot

OH1AA JÄSENLEHTI 2/99 TURUN RADIOAMATÖÖRIT RY. Kerholehdykkä 1/99 1

OH1AA JÄSENLEHTI 2/99 TURUN RADIOAMATÖÖRIT RY. Kerholehdykkä 1/99 1 TURUN RADIOAMATÖÖRIT RY OH1AA JÄSENLEHTI 2/99 Kerholehdykkä 1/99 1 HUOMIO KAIKKI ANTENNITTOMAT HAMSSIT! OH1AA:n kesä-qth:ssa järjestetään kesän aikana kerhoiltoina antenninrakennuskurssit. Jos nyt havaitset

Lisätiedot

Jäsenkysely 2011 tulokset

Jäsenkysely 2011 tulokset Jäsenkysely 2011 tulokset Riihimäen Kolmoset ry OH3AD Koostanut Marko Saarela OH3S Yleistä jäsenkyselystä Toteutettiin helmi-maaliskuussa 2011 Paperi- ja internet-vastausmahdollisuus Paperikysely postitettiin

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry

Keravan Reserviläiset ry Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus Tuloslaskelma ja tase 2011 Yleistä Vuosi 2011 oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

Kutsu vuosikokoukseen

Kutsu vuosikokoukseen Turun Radioamatöörit ry. OH1AA KERHOLEHDYKKÄ 1/12 Kutsu vuosikokoukseen Tervetuloa Turun Radioamatöörit Ry OH1AA,OH1AAA,OH1T vuosikokoukseen 16.2.2012 klo 18:30. Paikkana OH1AAA kerhotila osoitteessa Stålarminkatu

Lisätiedot

W46 KERHO RY:N TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2013

W46 KERHO RY:N TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2013 31.12.2013 1 W46 KERHO RY:N TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2013 W46 kerho ry:n vuosikokous järjestettiin 13.02.2013, jolloin hallitukseen jäseniksi ja varajäseniksi toimintakaudelle 2013 valittiin seuraavat

Lisätiedot

Kerhon uusi, tyylikäs logo!

Kerhon uusi, tyylikäs logo! Kerhon uusi, tyylikäs logo! Kerholla uusi logo! Lahden Radioamatöörikerhon, OH3AC, 80-vuotisjuhlassa joulukuussa 2010 julkistettiin kerhon uusi logo. Joillekin uusi logo oli yllätys, sillä pitkien neuvotteluiden

Lisätiedot

Tutustumiskäynti Cargotec Finland Oy 17.11.2010. Kuva 1980-luvulta, useita rakennuksia on jo purettu

Tutustumiskäynti Cargotec Finland Oy 17.11.2010. Kuva 1980-luvulta, useita rakennuksia on jo purettu Tutustumiskäynti Cargotec Finland Oy 17.11.2010 Kuva 1980-luvulta, useita rakennuksia on jo purettu TAMRUn senioreilla oli onnistunut tutustumiskäynti Cargotec Finland Oy:n toimintaan ja tiloihin Härmälässä.

Lisätiedot

Toimintakertomus kaudelta 2011 2012

Toimintakertomus kaudelta 2011 2012 Toimintakertomus kaudelta 2011 2012 Kauden kansainvälinen teema Kauden kansainvälinen teema oli Kuuntele sydäntäsi auttaaksesi muita RI presidenttinä toimi Kalyan Banerjee. Kokemäen rotaryklubilla oli

Lisätiedot

SRAL:N KESÄLEIRIN VAPEPA-FOORUMI 20. 22.7.2006

SRAL:N KESÄLEIRIN VAPEPA-FOORUMI 20. 22.7.2006 SRAL:N KESÄLEIRIN VAPEPA-FOORUMI PETÄYS 20. 22.7.2006 FOORUMIN AIHEET Hälytystehtävien saldo TELEVA 703-11CP ra-jakoon Viimeinen PEPA-VHF erä käsipuhelimia Hälytysryhmille minimivaatimukset Vapepan koulutusuudistus/viesti

Lisätiedot

Finnish Bone Society. Yhdistyksen säännöt. 1 Yhdistyksen nimi on Finnish Bone Society r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki

Finnish Bone Society. Yhdistyksen säännöt. 1 Yhdistyksen nimi on Finnish Bone Society r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki Finnish Bone Society Yhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Finnish Bone Society r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki 3 Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä luututkimuksesta kiinnostuneiden

Lisätiedot

OH3AC BULLETIINI NUMERO: LUKIJA: PÄIVÄMÄÄRÄ: 14/2015 Pekka, OH3JMJ Su

OH3AC BULLETIINI NUMERO: LUKIJA: PÄIVÄMÄÄRÄ: 14/2015 Pekka, OH3JMJ Su OH3AC BULLETIINI NUMERO: LUKIJA: PÄIVÄMÄÄRÄ: 14/2015 Pekka, OH3JMJ Su 27.12.2015 Tervetuloa kuuntelemaan Lahden Radioamatöörikerho ry:n, OH3AC; tämän vuoden viimeistä radiobulletiiniä, joka järjestysluvultaan

Lisätiedot

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen.

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen. TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) 41660 TOIVAKKA 11.9.1999 SYYSKOKOUS Aika 11.9.1999 klo 15.00 16.35 Paikka Hirsiaho, Huikko Läsnä 21 jäsentä (osanottajaluettelo liitteenä) 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2015 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2015... 3

Lisätiedot

SVA Riistamaali mestaruuskilpailu Sipoo Hirvi Kertalaukaus Y45 joukkue

SVA Riistamaali mestaruuskilpailu Sipoo Hirvi Kertalaukaus Y45 joukkue Hirvi Kertalaukaus Y45 joukkue 1. Suoranta Matti K-64 Y50 188 543 Pyyhtiä Jarmo K-64 Y50 187 Toukola Pekka K-64 Y55 168 2. Kastepohja Seppo PHA Y60 182 524 Kohijoki Ossi PHA Y60 166 Jokela Jukka-PekP-HA

Lisätiedot

07/07/2014 08:54:02 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:54:05 Kierros 1 paritettu.

07/07/2014 08:54:02 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:54:05 Kierros 1 paritettu. 07/07/2014 08:54:02 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:54:05 Kierros 1 paritettu. Harry Ulvi* - Seppo Järvisalo Stig Svens - Vesa Ala-Kulju* Erkki Saarinen - Lasse Wallin Teuvo Lahti - Kalevi Lehtinen Jussi

Lisätiedot

KERTOMUS VUODEN 2005 TOIMINNASTA

KERTOMUS VUODEN 2005 TOIMINNASTA 1 (6) KERTOMUS VUODEN 2005 TOIMINNASTA 1 KERHON TOIMIHENKILÖT 1.1 Hallitus Kari Kotirinta Jukka Saarinen Tapio Hautaluoma Pentti Kaukoranta Antti Salmi Antti Virtanen Kristiina Lanki puheenjohtaja sihteeri

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi on Moottoripyöräkerho 69 (MP69) ry. Jäljempänä yhdistyksestä käytetään nimitystä kerho.

1. Yhdistyksen nimi on Moottoripyöräkerho 69 (MP69) ry. Jäljempänä yhdistyksestä käytetään nimitystä kerho. Moottoripyöräkerho 69 (MP69) ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi on Moottoripyöräkerho 69 (MP69) ry. Jäljempänä yhdistyksestä käytetään nimitystä kerho. 2. Kerhon kotipaikka on Helsinki. 3. Kerhon tarkoituksena

Lisätiedot

OH1AA JÄSENLEHTI 1/99. Sääntömääräinen vuosikokous 11.2.1999 klo 19:00 TURUN RADIOAMATÖÖRIT RY. Kerholehdykkä 1/99 1

OH1AA JÄSENLEHTI 1/99. Sääntömääräinen vuosikokous 11.2.1999 klo 19:00 TURUN RADIOAMATÖÖRIT RY. Kerholehdykkä 1/99 1 TURUN RADIOAMATÖÖRIT RY OH1AA JÄSENLEHTI 1/99 Sääntömääräinen vuosikokous 11.2.1999 klo 19:00 Kerholehdykkä 1/99 1 VUOSIKOKOUSKUTSU Turun Radioamatöörit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina

Lisätiedot

Wanha Karhunmäki. No terve! Aikahan on se vakiotiistai, 15.5. klo 11.00. Paikka Wanha Karhunmäki Lapualla, osoite Karhunmäentie 923.

Wanha Karhunmäki. No terve! Aikahan on se vakiotiistai, 15.5. klo 11.00. Paikka Wanha Karhunmäki Lapualla, osoite Karhunmäentie 923. Wanha Karhunmäki No terve! Aikahan on se vakiotiistai, 15.5. klo 11.00. Paikka Wanha Karhunmäki Lapualla, osoite Karhunmäentie 923. Netistäkin Wanha Karhunmäki sivut löytää, ja siellä on ajo-ohjekin. Ohjelma

Lisätiedot

Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry. Toimintakertomus

Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry. Toimintakertomus Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry Toimintakertomus 2015 Sisällys 1. Yhdistyksen tarkoitus 1 2. Hallitus 1 3. Yhdistyksen kokoukset 1 4. Toiminta 2 5. Tiedottaminen 2 6. Talous 3 1 1. YHDISTYKSEN

Lisätiedot

Toimintakertomus 2013. Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry

Toimintakertomus 2013. Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry 1 Toimintakertomus 2013 Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry 2 Sisältö VERTAISTOIMINTA... 3 PAIKALLINEN YHTEISTOIMINTA... 3 TIEDOTTAMINEN... 3 TILAISUUDET... 3 LAHJOITUKSET... 4 KOKOUKSET... 4 VARAINHANKINTA...

Lisätiedot

* 1930 * OH3AC NEWS. Lahden Radioamatöörikerho ry:n jäsenlehti 3/2009 PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

* 1930 * OH3AC NEWS. Lahden Radioamatöörikerho ry:n jäsenlehti 3/2009 PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA OH3AC Jäsenkirje 3/2009 s. 1/6 * 1930 * OH3AC NEWS Lahden Radioamatöörikerho ry:n jäsenlehti 3/2009 PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA Lehden mennessä painoon ei PJ ollut asiaa... (toim.huom.) 73 DE Pekka OH3JMJ

Lisätiedot

1 YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA, KIELI JA TOIMINTA-ALUE

1 YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA, KIELI JA TOIMINTA-ALUE OULUN SEUDUN MS-YHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT (Rek.nro 159.657) Uudistettu 19.03.2009 1 YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA, KIELI JA TOIMINTA-ALUE Yhdistyksen nimi on Oulun Seudun MS-yhdistys ry. Yhdistyksen kielinä

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry

Keravan Reserviläiset ry Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus Tuloslaskelma ja tase 2010 Yleistä Vuosi 2010 oli yhdistyksemme 52. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

OH3AC BULLETIINI NUMERO: LUKIJA: PÄIVÄMÄÄRÄ: 9/2016 Maarit, OH3EXI Su

OH3AC BULLETIINI NUMERO: LUKIJA: PÄIVÄMÄÄRÄ: 9/2016 Maarit, OH3EXI Su OH3AC BULLETIINI NUMERO: LUKIJA: PÄIVÄMÄÄRÄ: 9/2016 Maarit, OH3EXI Su 11.9.2016 Tervetuloa kuuntelemaan Lahden Radioamatöörikerho ry:n, OH3AC; tämän syksun ensimmäistä radiobulletiiniä. Tällä kertaa syksyn

Lisätiedot

KOHINASALPAKORTTI BX58 JA RX58

KOHINASALPAKORTTI BX58 JA RX58 KOHINASALPAKORTTI BX58 JA RX58 Pekka T. Pussinen, OH8HBG Tämä dokumentti käsittelee Nokia/Mobira B- ja R-58 -sarjan radiolaitteisiin soveltuvan kohinasalpakortin valmistamista ja asentamista. Radioamatöörikäytössä

Lisätiedot

KUTTURAN KIOSKIN Sarja ALOITTELIJAT KULTAKISAT

KUTTURAN KIOSKIN Sarja ALOITTELIJAT KULTAKISAT KUTTURAN KIOSKIN Sarja ALOITTELIJAT hippuja 6 1 Saija Leppänen 4,02 6 0 4,02 2 Jaakko Anttolainen 4,06 6 0 4,06 3 Leea Enbäck 3,49 4 2 5,49 4 Pirkko Pylkki 4,26 4 2 6,26 5 Maire Bruun 3,48 2 4 7,48 6 Matti

Lisätiedot

Vuosikokous M seka jelrjestaa emsimmaistii kertaa aktilvi8uuskll>pailu -36-

Vuosikokous M seka jelrjestaa emsimmaistii kertaa aktilvi8uuskll>pailu -36- Vuosikokous M.2. 974 Jarvenpaan Radipamatdorit pitivat vuosikokoustaan keskiviikkona Nuorisotalolla. Poydan ymparilla vasemmalta Esko Vuorenmaa, Keijo Lindfors, Esko Millaskangas, Oke Kaarela, Keijo Loisti,

Lisätiedot

SKAL Litra Päivässä - taloudellisuusajot Auto Renault Master Etuvetu autom. (*1,04) 2,340 10,23 8,259 3,394

SKAL Litra Päivässä - taloudellisuusajot Auto Renault Master Etuvetu autom. (*1,04) 2,340 10,23 8,259 3,394 / korjauskerroin VIP Matka: 123,86 km I 1. 103 Liikkuva Poliisi/liitto Jarmo Weijo Juha Kokko 2. 104 YLE Keski-Suomi Pekka Ilmoniemi Tomi Rossi 3. 101 Renault Jukka Oja Reijo Virtamo 4. 105 SKAL Ahti Myllys

Lisätiedot

TIETOTOIMISTO.FI A&M Urheilu

TIETOTOIMISTO.FI A&M Urheilu TIETOTOIMISTO.FI A&M Urheilu Ohjelmiston esittely A&M Urheilu on urheiluseuroille suunniteltu ohjelmisto seuran jäsentietojen hallintaan, sisäiseen viestintään sekä jäsenmaksujen ja muiden maksujen laskutukseen,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

Toimintakertomus 2016

Toimintakertomus 2016 Toimintakertomus 2016 Naivistien Ystävät ry Puh. 050 3132207 (pj.) c/o Naivistit Iittalassa Hollajantie 2 14500 Iittala www.naivistienystavat.fi naivistienystavat@gmail.com rek 14.5.2012. No: 207.968.

Lisätiedot

Radioamatöörikurssi 2016

Radioamatöörikurssi 2016 Radioamatöörikurssi 2016 Modulaatiot Radioiden toiminta 8.11.2016 Tatu Peltola, OH2EAT 1 / 18 Modulaatiot Erilaisia tapoja lähettää tietoa radioaalloilla Esim. puhetta ei yleensä laiteta antenniin sellaisenaan

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 23 päivänä joulukuuta 2014. 1246/2014 Valtioneuvoston asetus. radiotaajuuksien käytöstä ja taajuussuunnitelmasta

Julkaistu Helsingissä 23 päivänä joulukuuta 2014. 1246/2014 Valtioneuvoston asetus. radiotaajuuksien käytöstä ja taajuussuunnitelmasta SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 23 päivänä joulukuuta 2014 1246/2014 Valtioneuvoston asetus radiotaajuuksien käytöstä ja taajuussuunnitelmasta Annettu Helsingissä 18 päivänä joulukuuta 2014

Lisätiedot

Radioamatöörikurssi 2017

Radioamatöörikurssi 2017 Radioamatöörikurssi 2017 Polyteknikkojen Radiokerho Luento 1: Radioamatööritoiminnan esittely Radioamatöörimääräysten perusteet 31.10.2017 Tatu, OH2EAT, oh2eat@sral.fi Juha, OH2EAN, oh2ean@sral.fi Vilho,

Lisätiedot

Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa)

Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa) Imatra Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa) 1 Peiponen Marko Nurmeksen Ks 78 5 13 15 18 9 18 15 2 Kononen Valeri Helsingin Suoj. Seura 72 7 15 11 5 8 11 20 0 3 Ehoniemi Veli-Pekka Helsingin Suoj. Seura

Lisätiedot

Pystykorva SM Hiukkavaara

Pystykorva SM Hiukkavaara Pystykorva SM 21.9.2018 Hiukkavaara Yksilötulokset Sarja H 1. ltn. Koivisto Tuomo H Lappi 269 2. alik. Vanhatalo Miika H Po-Po 243 3. alik. Huotari Jani H E-Hä 243 4. korp. Maijala Simo H Po-Po 234 5.

Lisätiedot

Heljä Näränen, Simo Mannervesi ja Kyösti Leikas. Ennen varsinaisen kokouksen alkua pidettiin hiljainen hetki vuoden aikana poisnukkuneille jäsenille.

Heljä Näränen, Simo Mannervesi ja Kyösti Leikas. Ennen varsinaisen kokouksen alkua pidettiin hiljainen hetki vuoden aikana poisnukkuneille jäsenille. Toimintavuosi 2015 Alkon Eläkkeensaajien yhdistys ry perustettiin 27.5.1960. Nykyisen nimensä Alko-Altian Seniorit ry se sai vuonna 2007. Kertomusvuosi oli siis 55. toimintavuotemme. Yhdistyksen useat

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 3.3.2016. Yhdistyksen puheenjohtaja Sirkka Kyrö avasi kokouksen klo 19.06

PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 3.3.2016. Yhdistyksen puheenjohtaja Sirkka Kyrö avasi kokouksen klo 19.06 1 (5) 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja Sirkka Kyrö avasi kokouksen klo 19.06 Kokouksen aluksi lahjoitettiin kolmelle eniten pienpetoja pyytäneelle jäsenelle loukku. Loukun saivat Vesa-Matti

Lisätiedot

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY Toimintakertomus 2010 Sisältö 1. Toiminnan ydinalueet 1 2. Toiminta 1 2.1 Säännöllinen toiminta 1 2.2 Tapahtumat 1 2.3 Tapahtumia, joihin osallistuimme

Lisätiedot