Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot:"

Transkriptio

1 CLA-sarja

2 Kesyttämätön. CLA Unohda totunnaisuudet: CLA rikkoo kaikkia sääntöjä. Lukuun ottamatta hyvän maun sääntöjä. Ylväässä jäähdyttimen säleikössä, energiaa pursuavassa siluetissa ja voimakkaissa jättöreunaspoilereissa yhdistyvät poikkeuksellinen muoto ja hämmästyttävän pieni ilmanvastus. Huippuunsa kehitetty moottoritekniikka saa aikaan CLA:n ylivertaisen tehon kulutuksen pysyessä silti aisoissa. Sisätilakaan ei noudata perinteisiä mielikuvia coupésta. Sinua odottaa valikoima urheilullisia kontrasteja sekä uraauurtavia muotoiluvaihtoehtoja. CLA haastaa sinut tietoisesti. Ja sinun makusi. Otatko haasteen vastaan?

3 Kuvissa olevat autot: 4 Mercedes-Benz CLA 250 Polarhopea metalliväri AMG Line -malliversio, monipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, Night-paketti, Exclusive-paketti, istuinverhous mustaa nahkaa, somiste-elementit pitkittäishiottua vaaleaa alumiinia 10 Mercedes-Benz CLA 45 AMG 4Matic Höyhenenvalkoinen Monipuolaiset kevytmetallivanteet, mattamustat ja vanteiden reunat kiiltosorvatut, AMG Night -paketti, AMG Performance -istuimet, istuinverhous mustaa nahkaa, somiste-elementit AMG-hiilikuitua Varustevaihtoehdot: 14 Voimansiirto ja alusta 18 Kokonaisvaltainen turvallisuuskonsepti 20 Mukavuus 24 CLA 45 AMG 4Matic 26 Varusteet 32 Tehdaslisävarusteet 33 Vanteet 34 Tekniset tiedot 36 Mitat 37 Ulkovärit 38 Verhoukset ja somiste-elementit Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

4 4 Ei laumassa kulkija vaan edelläkävijä Kun vain vilkaisetkin CLA:ta, et voi vastustaa sitä: sulavalinjaisten pintojen ansiosta verraton aerodynamiikka tulee silmillä nähtäväksi. Sen ilmanvastus toimii mittapuuna muille sarjatuotantoautoille. Ajovaloissa välähtää asfaltin nielemisen halu. Edelläkävijän design, joka saa tunteet liikkeelle myös auton seistessä.

5 5

6 6

7 7 Design: omintakeinen Coupémainen kattolinja, kehyksettömät lasit ja korkea ikkunoiden alareunalinja. Vahvasti muotoillut kyljet, jotka liittyvät sulavasti urheilulliseen perään. Näyttäviä yksityiskohtia, jotka eivät miellytä jokaista. Toiset taas ihastuvat niihin ikihyviksi. CLA pysyy linjalleen uskollisena. Myös vastavirtaan.

8 8 Sisätila yllyttää astumaan sisään. Kaikilla istuinpaikoilla on vakiovarusteiset urheiluistuimet, joissa on integroidut pääntuet. Ilmasuuttimet muistuttavat suihkukoneen moottorista. Kaksiputkinen mittaristo saa lisäilmettä punaisista osoittimista. Huomiota herättää myös suuri seisova värinäyttö. Se näyttää halutessasi iphone -matkapuhelimesi tärkeimmät sisällöt: nopea yhteys digitaaliseen maailmaan.

9 9

10 10 Raikuvat suosionosoitukset 450 Nm:n väännölle Näytelmä alkaa, kun moottori käynnistetään: 4 sylinteriä odottaa kärsimättömänä ohjeitasi. Kaasupolkimen kevyt painallus saa hiukset nousemaan pystyyn ja saa samalla koko kehon painumaan urheiluistuinta vasten. Tervetuloa CLA:n poikkeuksellisen intensiiviseen esitykseen: CLA 45 AMG.

11 11

12 12 Vähemmän sylintereitä, vähemmän polttonestettä, vähemmän kompromisseja: 4 sylinteriä, 6,9 litraa, 360 hv CLA 45 AMG nielee nälkäisesti asfalttia muttei ole janoinen. Kulutus 6,9 litraa sadalla kilometrillä tekee tästä maailman voimakkaimmasta sarjavalmisteisesta 4-sylinterisestä moottorista myös yhden järkevimmistä. Tosin tämän auton aikaansaama adrenaliiniryöppy on täysin epärationaalinen.

13 13

14 14 Vetovoimaiset dieselmoottorit Voimakkaat, taloudelliset ja vähäpäästöiset moottorit: CLA:ssa on Mercedes-Benzin tuorein dieseltekniikka. Dieselmoottoreita on kolme. Niissä on vahva vääntö ja hyvä suo rituskyky yhdistettynä pieneen kulutukseen ja pieniin päästöihin. 4-sylinteriset rivimoottorit. 4-sylinterisien dieselmoottorien ominaisuudet ovat ajan hengen mukaisia: niiden vääntö on vahva ja ne reagoivat jo alakierroksilta lähtien. Samalla moottorit säästävät kuitenkin polttonestettä, ne ovat vähäpäästöisiä ja niiden käynti on hiljaista ja värinätöntä. Taloudellisuutta edistävät toimenpiteet. Kaikissa dieselmoottoreissa on ECO-start-stop-toiminto. Sen avulla moottori sammutetaan tilapäisesti, kun auto seisoo paikallaan. Lisäksi ne täyttävät luonnollisesti nykyisen Euro 5 -päästöluokan vaatimukset. Malli CLA 220 CDI, jossa on pakokaasun monikanavakierrätys, täyttää jo Euro 6 -päästöluokan vaatimukset. Vakiovarusteinen ECO-näyttö antaa palautetta ajotavan taloudellisuudesta ja tukee ajotavan muuttamista polttonestettä säästäväksi senhetkisten olosuhteiden mukaisesti. Moottorivalikoima Diesel: CLA 180 CDI, teho 80 kw (109 hv) ja vääntö 260 Nm CLA 200 CDI, teho 100 kw (136 hv) ja vääntö 300 Nm CLA 220 CDI, teho 125 kw (170 hv) ja vääntö 350 Nm Näissä Common-Rail-dieseltekniikan neljännen sukupolven moottoreissa on baariin nostettu ruiskutuspaine, optimoidut palotilat sekä tarkasti toimivat magneettiventtiiliinjektorit. Suuri sytytyspaine ja pakokaasuahdin, jossa on muuttuva turbiinigeometria, varmistavat ylivertaisen väännön kaikilla kierroslukualueilla. CLA 220 CDI kw Nm Vääntö (Nm) Kierrosluku (1/min) Teho (kw) m Tutustu tarkemmin Kaikki CLA:n tekniset tiedot löytyvät sivulta 34/35.

15 15 Pirteät bensiinimoottorit Kehityksen kärjessä: CLA:n bensiinimoottoreissa dynaaminen suorituskyky ja oivallinen ajomukavuus yhdistyvät pieneen kulutukseen ja esikuvallisiin päästöihin. 4-sylinteriset rivimoottorit. 4-sylinteristen moottoreiden iskutilavuus on 1,6 litraa tai 2,0 litraa. Niissä on bensiinin suoraruiskutus, säätyvä venttiilienohjaus ja turboahdin. Ne reagoivat suoremmin kaasupolkimen liikkeisiin jo alhaisella kierroslukualueella. Moottorien erinomaisia ominaisuuksia täydentävät esimerkillisen hiljainen melutaso sekä nykyhengen mukaisesti pienet kulutus- ja päästöarvot. Taloudellisuutta edistävät toimenpiteet. Myös vakiovarusteinen ECO-start-stop-toiminto lisää moottorien taloudellisuutta. Lisäksi kuljettaja voi vakiovarusteena olevan ECO-näytön avulla tarkistaa ajotapansa taloudellisuuden ja tarvittaessa muuttaa ajotapaa. Näyttö antaa kuljettajalle palautetta ajotavan taloudellisuudesta ja tukee ajotavan muuttamista polttonestettä säästäväksi senhetkisten olosuhteiden mukaisesti. Moottorivalikoima Bensiini: CLA 180, teho 90 kw (122 hv) ja vääntö 200 Nm (myös CLA 180 BlueEfficiency Edition -mallina) CLA 200, teho 115 kw (156 hv) ja vääntö 250 Nm CLA 250/CLA 250 4Matic, teho 155 kw (211 hv) ja vääntö 350 Nm (myös CLA 250 Sport- ja CLA 250 Sport 4Matic -malleina) CLA 45 AMG, teho 265 kw (360 hv) ja vääntö 450 Nm Kaikki bensiinimoottorit ovat erittäin vähäpäästöisiä ja täyttävät siten jo nyt Euro 6 -päästöluokan vaatimukset. Mercedes-Benzin kolmannen sukupolven korkeapainesuoraruiskutus tarkkojen pietsosuuttimien avulla ja edelleen kehitetty ruiskuohjattu palamistapahtuma mahdollistavat lähes täydellisen palamisen ja siten paremman hyötys uhteen. Näin polttoneste pystytään hyödyntämään erittäin tehokkaasti. Säätyvän venttiilienohjauksen ansiosta sylinterien täytös on optimaalinen, mikä pienentää osaltaan kulutusta. Lisäksi aiempaa pienempi paino, vähäisempi sisäinen kitka sekä tarpeen mukaan säädellyt oheislaitteet vähentävät kulutusta. Turboahdin varmistaa herkän reagoinnin ja suuren vääntömomentin kaikilla kierroslukualueilla. CLA Nm 155 kw Vääntö (Nm) Kierrosluku (1/min) Teho (kw) m Tutustu tarkemmin Kaikki CLA:n tekniset tiedot löytyvät sivulta 34/35. Niin voimakas moottori, että se ansaitsee oman kappaleen. Kaikki CLA 45 AMG 4Maticista löydät sivulta 24 alkaen.

16 16 7G-DCT. Katkeamatontadynamiikkaa Vaihteiston tehtävä on välittää CLA:n moottorin voima täydellisesti tiehen. Vaihtaako itse vai ei? Siinä pulma. Molempien vaihtoehtojen puolesta puhuu moni seikka. Niinpä olemme ottaneet ne molemmat mukaan yhteen vaihteistoon: 7-vaihteinen kaksoiskytkin-automaattivaihteisto 7G-DCT. Se koostuu kahdesta osavaihteistosta, joista kummallakin on oma kytkin. Sen etu on, että seuraava vaihde on jo valmiiksi kytkettynä, jolloin vaihto tapahtuu vedon katkeamatta. Se tekee ajamisesta aiempaakin mukavampaa ja ennen kaikkea: automaattiset vaihtamiset tapahtuvat vihdoin yhtä nopeasti kuin manuaaliset. Tiedämme kuitenkin, että vaikka automaattivaihteisto olisi miten hyvä tahansa, monet autoilijat haluavat vaihtaa vaihteet itse. Siksi pakettiin kuuluvat ohjauspyörän vaihdevivut, urheiluautojen tyyliin. Vaihteistoversioiden saatavuus riippuu valitusta moottorista. Lisätietoja löydät esimerkiksi hinnastosta, internetsivujemme konfiguraattorista tai Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä. Autamme sinua mielellämme. Lyhyt, mutta hyvä: vaihteistoversioiden lista Kaksoiskytkin-automaattivaihteisto 7G-DCT mahdollistaa vaihteiden vaihtamisen nopeasti, vedon katkeamatta. Vaihteiston vaihtamisluonteen voi valita polttonestettä säästävästä aina urheilulliseen saakka. Vaihtaminen on 6-vaihteisella käsivaihteistolla lyhyiden ja suorien vaihtamisliikkeiden ansiosta ripeää ja miellyttävää.

17 17 Alusta Ajonautinto ja dynaamisuus toiveiden mukaan: CLA voidaan sovittaa yksilöllisiin tarpeisiin kolmen saatavana olevan alustan avulla. Comfort-alusta (vakiovaruste; tehdaslisävaruste Urban-malliversioon). Edelleen kehitetty McPherson-etuakseli ja täysin uudelleen suunniteltu nelitukivartinen taka-akseli varmistavat ajomukavuuden ja dynaamisuuden tasapainoisen suhteen. Madallettu Comfort-alusta (vakiovaruste Urban-malliversiossa ja mallissa CLA 180 BlueEfficiency Edition, tehdaslisävaruste AMG Line -malliversioon). Tämän alustan jousitus on erityisen miellyttävä, ja hyväksi osoittautunut iskunvaimennus lisää ajoturvallisuutta. Koria on laskettu edestä 15 millimetrillä ja takaa 10 millimetrillä, mikä parantaa edelleen aerodynamiikkaa ja dynaamisuutta. Alustaversiot Nopeaan Sport-ohjausvälitykseen (vakiovaruste) sisältyy ohjauspyörän kääntämisen määrästä riippuva säätyvä välitys ja ajonopeuden mukaan säätyvä ohjaustehostus. 4Matic-nelivedossa voiman jakautuminen etu- ja taka-akselille on täysin säätyvä. Se mahdollistaa urheilullisen ajoluonteen ja parhaan mahdollisen pidon eri ajo-olosuhteissa. ESP -kaarredynamiikka-avustin (vakiovaruste) parantaa pitoa nopeassa kaarreajossa. Urheilualusta (sisältyy tehdaslisävarusteena saatavaan AMG Line -malliversioon). Jousitus ja iskunvaimennus on sovitettu urheilullisen jäykiksi, ja alustaa on madallettu edestä 15 millimetrillä ja takaa 10 millimetrillä.

18 18 Visio autoilusta ilman onnettomuuksia kannustaa meitä eteenpäin Ensimmäisenä autonvalmistajana olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen turvallisuuskonseptin. Sen tehtävä on välttää onnettomuuksia, reagoida parhaalla tavalla vaaroihin ja lieventää onnettomuuksien seurauksia. Tehtävä kohdistuu yhtä lailla Mercedeksen matkustajiin kuin muihin tienkäyttäjiin. Turvallinen ajaminen Vireystila-avustin Attention Assist (vakiovaruste). Nopeuden ollessa km/h järjestelmä varoittaa kuljettajaa optisesti ja akustisesti heti, kun se havaitsee kuljettajassa väsymyksen merkkejä. Tunnistimet analysoivat ajokäyttäytymistä ja pystyvät siten tunnistamaan, jos se poikkeaa aiemmin määritellystä kuljettajan yksilöllisestä profiilista. Collision Prevention Assist -törmäyksenestoavustin (vakiovaruste). Staattinen etäisyysvaroitus voi varoittaa näkyvin ja kuuluvin varoitusmerkein liian pienestä etäisyydestä edellä ajaviin kohteisiin nopeusalueella km/h. Samalla jarrutettaessa adaptiivinen hätäjarrutusavustin voi tuottaa käyttöön juuri sen jarrutusvoiman, joka tarvitaan uhkaavan törmäyksen välttämiseen. Adaptive Brake -jarrut (vakiovaruste). Modulirakenteinen ajodynamiikkajärjestelmä, joka sisältää lukkiutumattomien jarrujen (ABS) lisäksi myös muita toimintoja: Kuivaksijarrutustoiminto voi kostealla kelillä lyhentää jarrujen vasteaikaa ja siten pysähtymismatkaa. Jarrutusvalmiustoiminto pitää huolen siitä, että jarrupalat painetaan jarrulevyihin heti kun kuljettaja siirtää jalkansa nopeasti kaasupolkimelta. Tällöin voitettu aika lyhentää jarrujen vasteaikaa. Kun lähdet liikkeelle mäessä, auton rullaaminen alamäkeen estetään mäkilähtöavustimen avulla. Kaistavalvontapaketti (tehdaslisävaruste). Kaista-avustin pystyy tunnistamaan ajokaistan ajokaistamerkintöjen perusteella. Avustin voi varoittaa ohjauspyörän kevyen värinän avulla omalta ajokaistalta poistumisesta. Katveavustin valvoo välittömästi auton vasemmalla ja oikealla puolella olevaa aluetta. Distronic Plus (tehdaslisävaruste 7G-DCT-vaihteiston yhteydessä). Etäisyysvakionopeussäädin auttaa etenkin pysäh televässä kaupunkiliikenteessä pitämään turvavälin edellä ajavaan ajoneuvoon. Järjestelmä voi jarruttaa autoa automaattisesti ja kiihdyttää auton jälleen liikkeelle. Jos peräänajo kuitenkin uhkaa, Distronic Plussaan sisältyvä Collision Prevention Assist Plus voi käynnistää osajarrutuksen törmäyksen välttämiseksi tai onnettomuuden seurausten lieventämiseksi. Intelligent Light System (tehdaslisävaruste). Järjestelmä sisältää maantievalot, moottoritievalot, laajennetun sumuvalon, kaarrevalot ja kääntymisvalot. LED-huomiovalot ja LED-takavalot puolestaan parantavat havainnointia myös päiväsaikaan. Tehdaslisävarusteisen adaptiivisen kaukovaloavustimen ansiosta (vain Intelligent Light Systemin yhteydessä) lähivalojen kantama on aina paras mahdollinen. Havaitessaan vastaantulevaa liikennettä se laskee kaukovalojen kantamaa optimaalisesti lähivaloihin asti. Vaaratilanteessa Pre-Safe -järjestelmä (tehdaslisävaruste). Ennakoiva matkustajien suojajärjestelmä osaa tunnistaa kriittiset ajotilanteet ennalta ja käynnistää tarvittaessa ehkäiseviä turvatoimenpiteitä. Ne auttavat pienentämään matkustajien loukkaantumisriskiä. Sitä varten analysoidaan jatkuvasti ESP - ja BAS-järjestelmien tietoja ja tunnistetaan näin voimakas yli- tai aliohjautumistilanne ja hätäjarrutus. Kriittisissä tilanteissa etuistuinten turvavyöt kiristetään sekunnin murto-osissa ja kaikki lasit sulkeutuvat automaattisesti. Siten turvavyöt ja turvatyynyt voivat törmäyksen sattuessa

19 19 suojata parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi tehdaslisävarusteinen kattoluukku sulkeutuu automaattisesti. Onnettomuuden sattuessa Aktiivinen konepelti (vakiovaruste). Aktiivinen konepelti voi pienentää jalankulkijoiden ja polkupyöräilijöiden loukkaantumisriskiä nokkatörmäyksessä, kun ajonopeus on km/h. Törmäysvoiman vastaanottamiseksi konepelti nousee pyrotekniikan avulla takareunastaan noin kuusi senttimetriä ylöspäin. Turvavarusteet (vakiovaruste). Kolmipisteturvavyöt, turvavöiden kiristimet, turvavyövoiman rajoittimet ja turvatyynyt on sovitettu Mercedes-Benzillä optimaalisesti toisiinsa, jotta loukkaantumisia sattuu mahdollisimman vähän. Vakiovarusteena matkustajia suojaa seitsemän turvatyynyä: kaksivaiheisesti laukeavat etuturvatyynyt, ikkunaturvatyynyt molemmille istuinriveille sekä kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt, jotka ovat rintakehän ja lantion aluetta suojaavat turvatyynyt. Polviturvatyyny voi vähentää osaltaan kuljettajan kuormitusta onnettomuuden aikana. Tehdaslisävarusteena on saatavissa sivuturvatyynyt taakse. Onnettomuuden jälkeen Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä 1 (osa Comand Online -järjestelmää). Järjestelmä lähettää automaattisen hätäpuhelun toimintavalmiin ja autoon liitetyn puhelimen kautta heti kun turvajärjestelmä tunnistaa onnettomuuden. Samanaikaisesti välitetään GPS-sijaintitiedot ja muut autoon liittyvät tiedot Mercedes-Benzin hätäpuhelukeskukselle. Sitten muodostetaan puheyhteys. Hätäpuhelujärjestelmä voidaan aktivoida myös manuaalisesti. Toimenpiteet onnettomuuden jälkeen Jotta seurausvaurioita voitaisiin vähentää ja matkustajien pelastamista tarvittaessa helpottaa, Mercedes-Benz on kehittänyt sitä varten teknisiä ratkaisuja. Niihin kuuluvat esimerkiksi moottorin automaattinen sammuttaminen sekä varoitusvilkkujen ja hätätilannevalaistuksen aktivointi. Keskuslukitus avautuu automaattisesti, ja ovien ja lokasuojien väliset törmäyssaumat helpottavat ovien avaamista onnettomuuden jälkeen. Mercedes-Benz on lisäksi laatinut pelastushenkilöstölle tarkoitetun monikielisen pelastusoppaan, jonka pelastushenkilöstö voi ladata internetistä osoitteesta kaikkialla maailmassa. Kuten huomaat, turvallisuutta ajatellaan Mercedes-Benzillä monelta kannalta. 1 Käytettävissä 19:ssä Euroopan maassa auton koko käyttöiän ajan.

20 20 Valaisee kirkkaasti. Ja älykkäästi Kuvittele eteesi maantie, jossa ei ole katuvaloja. Eteen tulee yllättävä mutka tai yhtäkkiä tiellä onkin sankka sumu. Lähes jokainen ajotilanne näyttää hiukan erilaiselta. Jotta näkyvyys on kaikissa tilanteissa mahdollisimman hyvä, CLA:han on saatavana tehdaslisävarusteena älykäs valojärjestelmä. Intelligent Light System sisältää adaptiiviset kaksoisksenonvalot, jotka sopeutuvat automaattisesti ajo-olosuhteisiin. Näet paremmin ja sinut nähdään paremmin: Valonheittimien valografiikka pitää turvallisuusnäkökohtien ohella huolen siitä, että auton keulan ja perän ilme on ainutlaatuinen ja moderni niin valoisaan kuin pimeään aikaan. Näyttävät takavalot on toteutettu valojohdintekniikalla, vilkut, jarruvalot ja takasumuvalo puolestaan LED-tekniikalla. Intelligent Light System Älykäs valojärjestelmä Intelligent Light System konkreettisesti: 1 Maanteillä ajoradan vasen reuna valaistaan tarvittaessa kirkkaammin ja laajemmin, etenkin myös sumuvalojen ollessa kytkettyinä. 2 Moottoriteillä näkyvyys kasvaa jopa 60 prosentilla. 3 Aktiiviset kaarrevalot parantavat turvallisuutta kaarteissa 4 ja kääntymisvalot risteyksissä, sillä ne valaisevat auton sivualueen entistä paremmin. Laajennettu sumuvalotoiminto vähentää sumusta takaisin heijastuvan oman valon aiheuttamaa häikäisyä. Täydentävänä tehdaslisävarusteena on lisäksi saatavana adaptiivinen kaukovaloavustin: kaukovalot päällä avustin säätää ajovalojen korkeutta siten, että ne eivät häikäise muita tienkäyttäjiä ja valaisu on optimaalinen. Tehdaslisävarusteena saatava näkyvyyspaketti lisää sisätilan laadukasta ilmettä ja parantaa auton näkyvyyttä. Siinä on mukavuutta ja turvallisuutta edelleen parantavia toimintovaloja sekä tunnelmavalaistus, joka tuo sisätilaan ihastuttavan ilmapiirin.

21 21 Internet on muuttanut elämämme CLA:ssa on tarjolla viihdejärjestelmien koko valikoima. Navigointi, puhelin, audio, video, internet tehdaslisävarusteena saatavan Comand Online -multimediajärjestelmän avulla kuljettajalla on nämä ja monia muita toimintoja jatkuvasti näkökentässä ja hyppysissään. Näyttönä toimii tarkkapiirtoinen 7 tuuman keskusvärinäyttö Central Media Display. Käyttö on helppoa ja vaistonvaraista. Nopea kiintolevynavigointijärjestelmä, jossa on tarkkapiirtoinen topografinen karttaesitys, opastaa sinut vaivattomasti perille. Soveltuvan matkapuhelimen yhteydessä voit hakea esiin internet-sivuja auton seistessä paikallaan. Ajon aikana voit puolestaan käyttää Mercedes-Benz-appseja, internetradiota ja hakea erikoiskohteita ja säätiedotuksia. Viihteestä pitävät huolen DVD-soitin, radio, 10 GB:n muisti audiotiedostoille sekä ulkoisten laitteiden liitännät. Comand Onlinen muita kohokohtia ovat puheohjausjärjestelmä Linguatronic, Bluetooth -liitäntä jossa on handsfreetoiminto sekä musiikin toisto audiostreaming-toiminnon avulla. Lisää Infotainment-vaihtoehtoja CLA-autoosi Drive Kit Plus -sarja (ks. kuva) integroi iphone 5/5s/5c -puhelimen täydellisesti auton multimediajärjestelmään. Keskikonsolissa sijaitsevalla monitoimiohjaimella ohjataan kaikkia oleellisia toimintoja. Kompakti navigointimoduli Becker Map Pilot laajentaa Audio 20 CD:n helppokäyttöiseksi navigointilaitteeksi. Multimediajärjestelmä Audio 20 CD verkottaa mobiililaitteet Bluetooth - yhteyden avulla. Se sisältää radion, kaksoisvirittimen, CD-aseman, puhelinnäppäimistön ja 5,8 tuuman Central Media Display -näytön. Äänentoistojärjestelmässä Harman Kardon Logic 7 Surround-Soundsystem yksitoista kaiutinta, bassoboksi ja 9-kanavainen DSP-vahvistin varmistavat täydellisen äänentoiston. m Digitaalisen käyttöohjekirjan avulla voit hakea autosi käyttöön liittyviä tietoja suoraan keskusnäyttöön. Suomen Mercedes-Benz internet-sivustolta löydät lisää tietoa CLA-sarjasta. Saatavana myös appsina älypuhelimeen tai tablettitietokoneeseen.

22 22 Avustinjärjestelmät Peruutuskamera (tehdaslisävaruste, Audio 20 CD:n tai Comand Onlinen yhteydessä). Laajakulmaobjektiivilla sekä staattisilla ja dynaamisilla apulinjoilla varustettu peruutuskamera kytkeytyy päälle peruutusvaihdetta kytkettäessä. Se auttaa kuljettajaa pysäköitäessä peräkkäin tai rinnakkain olevien autojen väliin näyttämällä kuvaruudussa välittömästi auton takana sijaitsevan alueen. Nopeusrajoitusavustin (osa tehdaslisävarusteista Comand Online -järjestelmää, ei Suomessa). Avustin voi tunnistaa nopeusrajoitukset ja näyttää ne mittariston näytössä. Tuulilasikamera valvoo tätä varten jatkuvasti auton edessä olevaa ympä ristöä ja suodattaa esiin nopeusrajoitusmerkit. Jos voimassa oleva nopeusrajoitus muuttuu, mittariston näyttö muuttuu vastaavasti. Nopeusrajoitusavustin on erityisen kätevä tieosuuksilla, joissa liikennemerkit vaihtuvat tiuhaan tai joilla on tietyömaita. Tee olosi mukavaksi Tehdaslisävarusteinen aktiivinen Park Assist -pysäköintiavustin helpottaa pitkittäis- ja poikittaispysäköinnissä. Avustin ohjaa auton automaattisesti pysäköintitilaan eikä kuljettajan tarvitse siis ohjata eikä automaattivaihteiston yhteydessä jarruttaa. m Tutustu tarkemmin aiheeseen Mercedes-Benz Intelligent Drive. Se on yläkäsite, jonka alle olemme koonneet kuljettajaa aktiivisesti tukevia ja kuormitusta keventäviä älykkäitä tekniikoita. Tietokoneellasi tai tabletillasi osoitteessa

23 23 Panoraamakattoluukku Valosta ja ilmasta muodostuu ilmapiiri: tehdaslisävarusteisen panoraamakattoluukun kookas lasipinta luo sisätilaan erityisen valoisan ja ystävällisen tunnelman. Se on sähkötoiminen lasikattoluukku. Sähkötoimisen rullaverhon avulla voi suojautua liian voimakkaalta auringonpaisteelta. Kun kattoluukku on avattu ylöspäin, se säätyy automaattisesti kolmeen eri asentoon ajonopeuden mukaan. Suurissa nopeuksissa kattoluukku laskeutuu alas. Tällöin äänitaso ja ilman pyörteily sisätilassa vähenevät. Alhaisissa nopeuksissa kattoluukku puolestaan nousee itsestään takaisin ylös.

24 24 CLA 45 AMG 4Matic. Huippu-urheilua tasokkaimmillaan CLA 45 AMG 4Matic -mallin suoritusarvot ovat vakuuttavat. Myös auton ulkonäkö paljastaa sen kesyttämättömän voiman. AMG:n näyttävässä ulkoasussa CLA on vielä ilmeikkäämpi, vielä vakuuttavampi, vielä enemmän itsenäinen edelläkävijä. Ulkopuolen kohokohdat AMG-etuhelma, jossa on mustat lipat, ja AMG jäähdyttimen säleikkö, jossa on kaksoislamelli ja AMG-teksti AMG Sport -pakoputkisto jossa kromatut kaksoispakoputken päät Titaaninharmaat ja kiiltosorvatut 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet Sisätilan kohokohdat AMG-urheiluistuimet joissa punaiset koristeompeleet Somiste-elementit alumiini pitkittäishiottu vaalea Urheiluohjauspyörä jossa vaihdevivut, kehä alaosasta suoristettu Punaiset turvavyöt AMG-mittaristo, sis. AMG-päävalikko, Racetimer ja AMG-käynnistyskuvaruutu AMG Drive Unit josta pääsy vaihtamisohjelmiin

25 25 CLA 45 AMG 4Maticin tekniikka CLA 45 AMG 4Maticin ylivertainen suorituskyky ja tehokkuus ovat monimuotoisen kehitystyön tulosta. Innovatiivinen 2-litrainen 4-sylinterinen AMG-turbomoottori ottaa kahden litran iskutilavuudesta tehoa irti peräti 265 kw (360 hv). Siten litrateho on huimat 133 kw (181 hv). Tämä 450 Nm vääntävä huippumoottori kiihdyttää auton 4,6 sekunnissa nollasta sataan km/h. Näistä huippuluvuista huolimat ta polttonesteen kulutus on esimerkillinen: CLA 45 AMG 4Maticin yhdistetty kulutus on mm. ECO-start-stop-toiminnon ansiosta vain 6,9 l/100 km. Tämä suuritehoinen moottori valmistetaan käsityönä AMG:n perinteisen moton One man, one engine mukaan. Tästä on todisteena AMG-moottorikilpi, jossa on moottorin koonneen AMG-mekaanikon nimikirjoitus. 7-vaihteisessa AMG Speedshift DCT Sport -vaihteistossa on kolme ajo-ohjelmaa, välikaasu- ja Racestart-toiminnot. Nelivedon toiminta riippuu ESP -ajovakaudenhallinnan kolmesta valittavissa olevasta toimintaluonteesta: asetukset ulottuvat turvallisuuspainotteisen urheilullisesta parhaaseen mahdolliseen suorituskykyyn, joka on tarkoitettu suljetuille kilparadoille. AMG-suurtehojarrujen jarruteho on erinomainen kookkaiden, sisältä jäähdytettyjen ja rei itettyjen jarrulevyjen ansiosta. Sähkömekaaninen säätyvä AMG Sport -ohjaustehostus, AMG-urheilualusta, AMG-akselit ja suorituskykypainotteinen neliveto 4Matic yhdessä saavat aikaan tavanomaista tarkemman ja täsmällisemmän ajettavuuden.

26 26 Vakiomalli Voit koota uuden CLA-sarjan yksilöllisesti, viimeistä yksityiskohtaa myöten. Valittavanasi on lukuisia varustevaihtoehtoja. Tai voit helpottaa valintaa ja iloita runsaista vakiovarusteista. Ulkopuolen kohokohdat Musta jäähdyttimen säleikkö jossa hopeanvärinen lamelli ja kromikoristeet m Tutustu tarkemmin Niin kauniilta kuin se näyttääkin, ulkonäkö voi antaa vain ensivaikutelman. Vakiovarusteet löydät kokonaisuudessaan hinnastosta, jota voit katsella myös internetissä. Coupémainen kattolinja ja ikkunoiden korkea alareunalinja Vakiovarusteena 16-tuumaiset 10-puolaiset kevytmetallivanteet ja renkaat 205/55 R 16 (malleissa CLA 220 CDI ja CLA 250 dynaamiset 17-tuumaiset kevytmetallivanteet ja renkaat 225/45 R 17)

27 27 Tunteisiin vetoava ja käytännöllinen samalla kertaa. Uusi CLA-sarja puhuttelee kaikkia aisteja. Lisäksi sen käytännöllisyys on loppuun saakka suunniteltua, ja sen viihtyisyys ja käyttömukavuus ovat huippuluokkaa. Sen yksilöllistämiseen on sitä paitsi runsaasti mahdollisuuksia. Sisätilan kohokohdat Monitoimiohjauspyörä 3-puolainen, 12 toimintonäppäintä 2-putkinen mittaristo ja TFT-monitoimivärinäyttö Urheiluistuimet (tehdaslisävarusteena mukavuusistuimet) Nopea Sport-ohjausvälitys Radio Audio 20 CD, sis. USB-liitäntä Vakiovarusteinen ilmastointilaite Sähkötoiminen seisontajarru

28 28 Inspiroivan edistyksellinen: Urban-malliversio Mercedes kuin metropoli: löydät siitä aina jotain uutta. Se on täynnä poikkeuksellista muotoilua, ja sisätilassa vallitsee yksilöllinen tyyli. Ulkopuolen kohokohdat 18-tuumaiset, 5-kaksoispuolaiset, himalajanharmaat kevytmetallivanteet, renkaat 225/40 R 18 Korkeakiiltoisen musta timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö jossa hopeanvärinen lamelli ja kromikoristeet Vakiovarusteena madallettu Comfort-alusta (Comfort-alusta ilman madallusta saatavana tehdaslisävarusteena) Kaksi pakoputkea joissa kulmikkaat päätykappaleet kiillotettua jaloterästä Sisätilan kohokohdat 3-puolainen monitoimiohjauspyörä nahkaa, rei itys otealueella ja kontrastiommel Somiste-elementit aalto-optiikka hopea Urheiluistuimet Artico-tekonahka/Corumba-kangas kontrastiompelein, laajennettu värivalikoima Mukavuusistuimet mustalla tai kristallinharmaalla Artico-tekonahkalla verhoiltuna

29 29 Mukaansa tempaavan dynaaminen: AMG Line -malliversio Uusi CLA-sarja virittyy vieläkin urheilullisempaan tunnelmaan ulkonäön, ajotuntuman ja ylellisyyden osalta. AMG Line -malliversio sisältää runsaan AMG Styling -paketin, ajodynamiikkaa parantavia toimenpiteitä ja urheilullisia painotuksia auton ulko- ja sisäpuolella. Ulkopuolen kohokohdat AMG Styling jossa etu- ja takahelma sekä sivuhelmaverhoukset 18-tuumaiset, 5-kaksoispuolaiset, kiiltosorvatut, titaaninharmaat tai mustat kevytmetallivanteet, renkaat 225/40 R 18 Hopeanvärinen timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö jossa hopeanvärinen lamelli ja kromikoristeet Madallettu urheilualusta Jarrulevyt edessä rei itetyt, jarrusatuloissa edessä Mercedes-Benz-teksti Kaksi pakoputkea joissa kulmikkaat päätykappaleet Sisätilan kohokohdat Urheiluistuimet musta Artico-tekonahka/Dinamica-mikrokuitu, ilmeikkäät punaiset kontrastiompeleet Monitoimiurheiluohjauspyörä, kehä alaosasta suoristettu Vaihdevipu nahkaverhoiltu Oviverhousten keskiosat mustaa Dinamica-mikrokuitua Somiste-elementit alumiini pitkittäishiottu vaalea Urheilulliset polkimet harjattua jaloterästä, kuminoppapinta

30 30 Exclusive-paketti Tyylikäs kokoelma laadukkaita sisätilan varusteita. Lisää mukavuutta, laatua ja designia. Osat tiivistetysti Istuinmukavuuspaketti Somiste-elementit tehdaslisävarusteena saarni musta kiiltävä (736), pähkinäpuu ruskea kiiltävä (H14), AMG-hiilikuitu tai alumiini pitkittäishiottu vaalea; alumiini trapetsihiottu vakiovarusteena Monitoimiohjauspyörä 3-puolainen, nahkaa, rei itys otealueella, kontrastiompeleet Vaihdevipu nahkaa, somisteet hopeakromin väriset (6-vaihteisen käsivaihteiston yhteydessä) Kojelauta Artico-tekonahkaa kontrastiompelein Mittaristo jossa 2 putkimaista mittaria, hopeanvärinen mittariston kehyslevy ja punaiset mittarineulat Musta kattoverhous (valinnaisesti: harmaa kattoverhous mustan tai kristallinharmaan nahkaverhoilun yhteydessä) Urheilulliset polkimet harjattua jaloterästä, kuminoppapinta (AMG Line -malliversion yhteydessä)

31 31 Night-paketti Night-paketin valikoidut, korkeakiiltoisen mustat ulkopuolen design-elementit antavat autolle urheilullisen ilmaisuvoimaisen luonteen. AMG Exclusive -paketti Tämä AMG Line -malliversioon perustuva sisätilan paketti tarjoaa yhdistelmän laadukkaita sisätilan varusteita, jotka lisäävät ylellisyyttä, yksilöllisyyttä ja urheilullisuutta. Hieno esimerkki: nahkaverhous musta Red Cut, jossa on punaiset kontrastiompeleet. Osat tiivistetysti Osat tiivistetysti Korkeakiiltoinen timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö musta (Urban) tai hopeanvärinen (AMG Line) jossa musta lamelli Ulkopeilit mustat Ikkunoiden alareunalistat ja ikkunakehykset korkeakiiltoisen mustat Erikoistummennetut takalasi ja takasivulasit Nahkaverhous musta Red Cut jossa punaiset kontrastiompeleet Somiste-elementit alumiini pitkittäishiottu vaalea Oviverhousten keskiosat, oviverhousten yläosat, kyynärnojat ja kojelauta Artico-tekonahkaa, punaiset kontrastiompeleet Istuinlämmitys kuljettajalle ja etumatkustajalle (vakiovaruste Suomessa) Urheilulliset polkimet harjattua jaloterästä, kuminoppapinta Vaihdevipu rei itettyä nahkaa, punaiset kontrastiompeleet ja somisteet hopeakromin väriset Monitoimiurheiluohjauspyörä nahkaa, 3-puolainen, alaosa suoristettu, otealue rei itetty, 12 näppäintä, punaiset kontrastiompeleet

32 32 Tehdaslisävarusteet Voit tehdä uudesta CLA-sarjasta lukuisilla eri tavoilla aivan oman näköisesi auton. Tarjolla on lähes kaikkea pienistä yksityiskohdista aina mukavuusvarusteisiin saakka, joita vielä jokin aika sitten oli saatavana ainoastaan suuremman kokoluokan autoihin. Pengo valikoimaa rauhassa tästä esitteestä, hinnastosta tai internetistä. Internet-osoitteessa voit rakentaa yksilöllisen uuden CLA-sarjan auton konfiguraattorillamme. Drive Kit Plus -sarja iphone 4/4s- tai iphone 5/5s/5c -puhelimelle Tehdaslisävarusteena saatavan Thermotronic-ilmastointiautomatiikan kaksi aluetta varmistavat yksilölliset säätömahdollisuudet. Kuljettaja ja etumatkustaja voivat säätää haluamansa lämpötilan erikseen. Sisäilma pysyy automaattisesti haluttuna tunnistimien ohjaamana. Jäähdyttimen säleikön lamelli auton värinen Intelligent Light System Kaistavalvontapaketti jossa kaista- ja katveavustimet (molemmat saatavana myös erikseen) LED-tekniikalla toteutetut takavalot (sisältyvät kaksoisksenonvaloihin ja Intelligent Light System -järjestelmään) Kuljettajan ja etumatkustajan istuinten sähkötoiminen säätö, sis. muistitoiminto Panoraamakattoluukku, lasinen

33 R R43 R78 01R Vanteet Fakta on, että renkaat ja vanteet ovat autossa välttämättömät. Tunnetasolla niiden merkitys on monille vähintään yhtä suuri: täydelliset vanteet ovat omaa unelmaautoa koottaessa yksi tärkeimmistä varusteista. Siksi haluamme tarjota sinulle erityisen runsaan ja monipuolisen valikoiman. 1 Malliin CLA 180 BlueEfficiency Edition jossa renkaat 195/65 R 15 (koodi 00). 2 Urban-malliversion yhteydessä. 3 Tehdaslisävarusteena saatavissa renkaat 225/40 R 18 eteen ja 245/35 R 18 taakse (koodi R70) 4 AMG Line -malliversion yhteydessä. Vakio- ja tehdaslisävarusteet tuumaiset teräspeltivanteet ja 10-reikäiset pölykapselit, renkaat 205/55 R 16 (tehdaslisävaruste malleihin CLA 200 CDI, CLA 180 ja CLA 200) 1 01R 3 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, mustat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R 18 (tehdaslisävaruste; vakiovaruste Night-paketissa 2 ) 39R 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, Champion-hopean väriset, renkaat 205/55 R 16 (vakiovaruste malleissa CLA 200 CDI, CLA 180 ja CLA 200) tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet 225/40 R 18, mustat ja vanteiden reunat kiiltosorvatut (tehdaslisävaruste) R43 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, titaaninhopean väriset, renkaat 225/45 R 17 (vakiovaruste malleissa CLA 220 CDI, CLA 250 ja CLA 250 4Matic; tehdaslisävaruste) tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R 18 (tehdaslisävaruste; vakiovaruste Night-paketissa 4 ) R78 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, mattamustat ja kiiltosorvatut, renkaat 205/55 R 16 (tehdaslisävaruste) tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/40 R 18 (vakiovaruste mallissa CLA 250 Sport ja CLA 250 Sport 4Matic)

34 34 Tekniset tiedot Dieselmoottorit CLA 180 CDI CLA 200 CDI CLA 220 CDI Sylinterijärjestys ja -luku R4 R4 R4 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 80 (109)/ (136)/ (170)/ Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 260/ / / Vaihteisto 6-vaiht. käsivaihteisto [7G-DCT] 6-vaiht. käsivaihteisto [7G-DCT] 7G-DCT Kiihtyvyys km/h, s [automaattivaihteisto] 11,6 [11,9] 9,4 [9,3] [8,2] Huippunopeus noin, km/h [automaattivaihteisto] 205 [205] 220 [220] [230] Rengaskoko edessä 205/55 R /55 R /45 R 17 4 Rengaskoko takana 205/55 R /55 R /45 R 17 4 Polttoneste diesel diesel diesel Polttonesteen kulutus 2, l/100 km Kaupunki [automaattivaihteisto] Maantie [automaattivaihteisto] EU-yhdistetty [automaattivaihteisto] 5,1 4,7 [4,9 4,8] 3,7 3,4 [3,8 3,4] 4,2 3,9 [4,2 3,9] 5,5 5,3 [5,2 5,0] 3,8 3,5 [4,2 3,7] 4,4 4,2 [4,5 4,2] [5,2 4,9] [3,7 3,5] [4,2 4,0] CO 2 -päästöt 2 yhdistetyt, g/km [automaattivaihteisto] [ ] [ ] [ ] Päästöluokka 5 Euro 5 Euro 6 Euro 6 Tankin tilavuus, l, josta varalla noin 50/6,0 50/6,0 50/6,0 Tavaratilan tilavuus Kääntöympyrän halkaisija, m 11,00 11,00 11,00 Omapaino 3, kg [automaattivaihteisto] 1450 [1475] 1480 [1505] [1 525] Sallittu kokonaispaino, kg [automaattivaihteisto] 1955 [1955] 1985 [1985] [2 005] 1 Tiedot direktiivin 80/1269/ETY ja sen voimassa oleva lisäyksen mukaan. 2 Tässä ilmoitetut arvot on mitattu määräysten (EY:n asetus 715/2007 ja sen voimassa oleva lisäys) mukaisessa mittausajossa. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, vaan ne on tarkoitettu ainoastaan auttamaan eri automallien vertailussa. 3 Tiedot direktiivin 92/21/EY ja lisäyksen 95/48/EY mukaan (omapaino auto ajovalmiina, tankki 90 % täynnä, kuljettaja 68 kg ja matkatavarat 7 kg) koskevat vakiovarusteista autoa. Tehdaslisävarusteet ja lisävarusteet nostavat yleensä auton omapainoa ja vähentävät

35 35 Bensiinimoottorit CLA 180 CLA 200 CLA 250 CLA 250 4Matic CLA 45 AMG 4Matic R4 R4 R4 R4 R (122)/ (156)/ (211)/ (211)/ (360)/ / / / / / vaiht. käsivaihteisto [7G-DCT] 6-vaiht. käsivaihteisto [7G-DCT] 7G-DCT 7G-DCT 7-vaiht. AMG Speedshift DCT Sport -vaiht. 9,3 [9,2] 8,6 [8,5] [6,7] [6,6] [4,6] 210 [210] 230 [230] [240] [240] [250] 205/55 R /55 R /45 R /45 R /40 R /55 R /55 R /45 R /45 R /40 R okt. bensiini 95 okt. bensiini 95 okt. bensiini 95 okt. bensiini 98 okt. bensiini 7,5 7,4 [7,0 6,8] 7,5 7,4 [7,0 6,8] [7,4 7,3] [8,4 8,4] [9,1 8,8] 4,5 4,3 [4,5 4,2] 4,5 4,4 [4,5 4,2] [4,4 4,3] [5,5 5,4] [5,9 5,8] 5,6 5,4 [5,4 5,1] 5,7 5,5 [5,4 5,1] [5,5 5,4] [6,6 6,4] [7,1 6,9] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 50/6,0 50/6,0 50/6,0 56/6,0 56/8, ,00 11,00 11,00 11,00 11, [1430] 1395 [1430] [1480] [1540] [1585] 1920 [1920] 1920 [1920] [1965] [2025] [2075] auton kantavuutta painonsa verran. 4 Tehdaslisävarusteena renkaat 205/55 R Tieto koskee vain Euroopan unionin aluetta. Lisää teknisiä tietoja internetissä osoitteessa

36 36 Mitat Kaikki mitat millimetreinä. Kuvien mitat ovat keskiarvoja. Ne koskevat vakiovarusteista autoa kuormatta.

37 37 Ulkovärit Vakiovärit Metallivärit designo-ulkoväri Mercedes-Benzin lakka on yksi automarkkinoiden parhaista kirkaslakoista. Se edistää oleellisesti auton arvon säilymistä. Sen salaisuus on erityisen tiivis molekyylirakenne. Kirkaslakka, niin vakiovärin kuin metallivärin yhteydessä, on selvästi parempi maalipinnan suoja kuin perinteiset lakat. Tämän ansiosta maalipinta säilyy pitempään loistavan kiiltävänä Vakiovärit Jupiterinpunainen Höyhenenvalkoinen Yönmusta Metallivärit (tehdaslisävaruste) Kosmoksenmusta Revontulenvioletti Polarhopea Vuorenharmaa Orientruskea designo-ulkoväri (tehdaslisävaruste) 991 designo magno polarhopea Lisätietoja muista yksilöllisistä designo ulkoväreistä saat Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä.

38 38 Verhoukset ja somiste-elementit Vakiomalli Urban Urheiluistuimet Mukavuusistuimet (tehdaslisävaruste) Urheiluistuimet Urheiluistuimet Musta (Artico 1/Coari-kangas) Kristallinharmaa (Artico 1/Coari-kangas) Musta (Artico 1, 2 ) Kristallinharmaa (Artico 1, 2 ) Musta (Artico 1 ) Kristallinharmaa (Artico 1 ) Musta (Artico 1/Corumba-kangas) Kristallinharmaa (Artico 1/Corumba-kangas) Musta/oranssi (Artico 1/Corumba-kangas) Musta (Artico 1, 2 ) Kristallinharmaa (Artico 1, 2 ) Saharabeige (Artico 1, 2 ) Somiste-elementit Somiste-elementit Somiste-elementit Somiste-elementit H88 Matriisioptiikka musta H73 AMG-hiilikuitu 3 H88 Matriisioptiikka musta H73 AMG-hiilikuitu 3 H50 Aalto-optiikka hopea H51 Aalto-optiikka antrasiitti 4 H73 AMG-hiilikuitu 2 H79 Alumiini pitkittäishiottu vaalea 2 H50 Aalto-optiikka hopea H51 Aalto-optiikka antrasiitti 4 H73 AMG-hiilikuitu 2 H79 Alumiini pitkittäishiottu vaalea 2 1 Tekonahka. 2 Saatavana tehdaslisävarusteena. 3 Tehdaslisävaruste. 4 Saatavana ilman lisähintaa. 5 Mikrokuitu. 6 AMG Line -malliversion yhteydessä.

39 39 AMG Line Exclusive-paketti AMG Exclusive -paketti Somiste-elementtien valikoima H88 H73 Mukawvuusistuimet (tehdaslisävaruste) Urheiluistuimet Urheiluistuimet Urheiluistuimet Musta (Artico 1 ) Kristallinharmaa (Artico 1 ) 651 Musta (Artico 1/Dinamica5 ) Musta (nahka) Kristallinharmaa (nahka) Pähkinänruskea (nahka) 811 Musta Red Cut (nahka) H50 H H Somiste-elementit Somiste-elementit Somiste-elementit Somiste-elementit H50 Aalto-optiikka hopea H51 Aalto-optiikka antrasiitti 4 H73 AMG-hiilikuitu 3 H79 Alumiini pitkittäishiottu vaalea Alumiini trapetsihiottu Jalopuu saarni musta kiiltävä 3 H73 AMG-hiilikuitu 3 H79 Alumiini pitkittäishiottu vaalea 736 H73 AMG-hiilikuitu 2 H14 Jalopuu pähkinä ruskea kiiltävä 3 H79 Alumiini pitkittäishiottu vaalea 2 H73 AMG-hiilikuitu 3 H79 Alumiini pitkittäishiottu vaalea 6 H14

40 Käytetyn auton palautus. Otamme vastaan CLA-sarjan autosi ja huolehdimme sen ympäristöystävällisestä hävittämisestä Euroopan unionin (EU) käytettyjen autojen direktiivin mukaisesti. Mutta siihen on vielä pitkä aika. Jotta käytetyn auton palauttaminen olisi mahdollisimman helppoa, käytettävissä on palautuspisteiden ja purkamoiden laaja verkosto. Voit palauttaa autosi kuluitta johonkin näistä yrityksistä. Näin edistät arvokkaalla tavalla kierrätystä ja luonnonvarojen säästeliästä käyttöä. Lisätietoja käytettyjen autojen kierrätyksestä, jälleenkäytöstä sekä takaisinoton ehdoista saat internet-osoitteesta Tämän esitteen tiedot: Tämän esitteen toimitusajankohdan, , jälkeen tuotteeseen on saattanut tulla muutoksia. Pidätämme itsellemme oikeuden rakenteellisiin ja muotoon liittyviin muutoksiin, värien muutoksiin sekä toimitussisältöjen muutoksiin toimitusajan sisällä sikäli kuin muutosten ja poikkeamien voidaan katsoa olevan asiakkaan kannalta kohtuullisia. Sikäli kuin myyjä tai valmistaja käyttää tilauksen tai ostokohteen yksilöinnissä kirjaimia tai numeroita, nämä eivät yksinomaan riitä oikeudellisten toimien perusteeksi. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. Kuvien värit voivat painoteknisistä syistä poiketa autojen luonnollisista väreistä. Tämä esite on tarkoitettu kansainväliseen levitykseen. Esitteen kuvat ja tekstit eivät kelpaa oikeudellisten vaatimusten perustaksi. Viittaukset lakeihin ja asetuksiin sekä verotusseikkoihin koskevat vain Saksan liittotasavaltaa. Viimeisimmät tiedot autoistamme saat lähimmästä Mercedes-Benz-liikkeestä. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart MS/MAC /0914

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes!

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! A-sarja 1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! Joko pidät siitä tai et pidä. Kylmäksi se ei jätä ketään. Ulkoa omaperäinen, sisältä suoranainen tyyli-ikoni. Se karkottaa pitkäveteisyyden kaduiltamme.

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon uusi keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Kaikki tuntuu

Lisätiedot

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: uudella GLC:llä. Uusi-ilmeinen ja urheilullisempi kuin koskaan, samalla

Lisätiedot

CLS-sarja. Shooting Brake

CLS-sarja. Shooting Brake CLS-sarja. Shooting Brake Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus On olemassa persoonallisuuksia, jotka inspiroivat kokonaista sukupolvea. Koska tekevät asiat toisin. Koska erottuvat joukosta. Sellaisia

Lisätiedot

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus CLS-sarja. Coupé Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus Vain poikkeuksellisen luovasti ajattelevat ihmiset osasivat aikanaan uneksia coupésta, jossa on neljä ovea ja mukavat istuimet takatilassa:

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. C-sarjan Coupé Viehätys C-sarjan Coupé on tulvillaan tyylikkyyden ja intohimon välistä jännitettä. Se on ulkoa menevä, dynaaminen Coupé, jonka katselusta ei saa kyllikseen. Sisältä se on paikka, jossa

Lisätiedot

White Art Edition Hinnasto

White Art Edition Hinnasto White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja B-sarja CLA Coupe CLA Shooting Brake GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015 SLK. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015 SLK. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 SLK Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 SLK Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, BE = Blue Efficiency. SLK roadster

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä oleva

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA-sarja (C117) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Viehätys. varten kehitettyä kokonaisvaltaista turvallisuuskonseptia.

Viehätys. varten kehitettyä kokonaisvaltaista turvallisuuskonseptia. SLK-sarja Viehätys SLK tarjoaa tiukan otteen tiehen. Jo sen ulkonäkö viestittää malttamattomuutta päästä liikkeelle. Pitkä konepelti, lyhyet koriylitykset, painopiste optisesti takana. Ajossa tämä roadster

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. B-sarja (W246) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. B-sarja (W246) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 B-sarja (W246) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 B-sarja malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto B-sarja (W246) Käyttövoima

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä oleva A

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Esiintymislava on vapaa uuden sukupolven rocktähdille: CLA Shooting Brake ja CLA Coupé. Tuskin kellään on enemmän seuraajia. Ei ihmekään, sillä urheilullista designia

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 (C190) (C190)* Käyttövoima Moottori/ cm³ Teho/ kw(hv) Vääntö/ Nm CO 2 g/km Autoveroton hinta

Lisätiedot

M-sarja. Jatkuvaa ylivoimaa

M-sarja. Jatkuvaa ylivoimaa M-sarja M-sarja. Jatkuvaa ylivoimaa Jatkuva ylivertaisuus merkitsee sitä, että pystyy vastaamaan yhtä hyvin sekä nykyisiin että tuleviin haasteisiin. M-sarja aloittaa taas uuden luvun SUV-autojen historiassa.

Lisätiedot

Viehätys. somiste-elementit pitkittäishiottua vaaleaa alumiinia

Viehätys. somiste-elementit pitkittäishiottua vaaleaa alumiinia SL-sarja Viehätys Sanotaan, että älykkyyden ja hulluuden välinen raja on erittäin häilyvä. Uusi SL yhdistää kaksi ääripäätä ainutlaatuisella tavalla. Toisaalta se vaalii legendaarista urheiluautoperinnettä,

Lisätiedot

Hinnasto 2.5.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.5.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.5.2016 CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.5.2016 CLA-sarja (C117) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän S-sarja sedan Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän Mitä voimme antaa matkan varrelle sellaiselle, joka on jo käynyt läpi kaikki tiet? Mikä voi enää yllättää, jos jokainen seuraava tilanne

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Hinnasto 17.4.2015. A-sarja. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 17.4.2015. A-sarja. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 17.4.2015 A-sarja Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 17.4.2015 A-sarja (W176) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Hinnasto 19.8.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 19.8.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä

Lisätiedot

Hinnasto 15.6.2012. A-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.6.2012. A-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.6.2012 A-sarja Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.6.2012 A-sarja (W176) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto A-sarja

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. M-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. M-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 M-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 M-sarja 4Matic = neliveto, BE = Blue Efficiency. M-sarja (W166)* Käyttövoima

Lisätiedot

Visio toteutunut. S-sarja

Visio toteutunut. S-sarja S-sarja 40 Seiten Visio toteutunut. S-sarja Keskellä tärkeitä projekteja, samalla luksuksen ympäröimänä. Aamut alkavat asfaltilla, illat päättyvät punaiselle matolle. Nousevasta auringosta voi nauttia

Lisätiedot

Hinnasto 5.10.2015. A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 5.10.2015. A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.10.2015 A-sarja (W176) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.10.2015 A-sarja (W176) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto 12.2.2016. GLA-sarja. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 12.2.2016. GLA-sarja. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.2.2016 GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.2.2016 GLA-sarja (X156) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto. 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. CL-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. CL-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 CL-sarja Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 CL-sarja 2014 CL-sarja (C216)* Moottori/ cm³ Teho/kW (hv) Vääntö/ Nm

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. E-sarjan farmari (S212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. E-sarjan farmari (S212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 E-sarjan farmari (S212) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 E-sarjan farmari (S212) Facelift Malliversion jäljessä oleva A

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. CL-sarja Viehätys CL on yhtä kuin tyylikkyys ja ylellisyys mutta sen lisäksi se on myös tekninen mestariteos. BlueDirect-tekniikkaa hyödyntävä V8-moottorisukupolvi on esimerkillinen taloudellisuudeltaan

Lisätiedot

Vetää katseita magneetin lailla

Vetää katseita magneetin lailla E-sarja Coupé Seuraava ikoni Tyylikäs timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö ja tehdaslisävarusteena saatavat Multibeam LED -ajovalot loistavat jo kauas. Missään muussa coupéssa matkustaminen ei ole yhtä

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 E-sarjan sedan (W212) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. R-sarja Viehätys R-sarja edustaa mitä parhaimpia hyveitä. Esimerkiksi perheen arvostusta: missään muussa Mercedes-Benz-henkilöautossa ei ole niin paljon tilaa rakkaimmille ihmisille. Ehdoton laatuvaatimus

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

Hinnasto 19.8.2015. E-sarjan sedan (W212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 19.8.2015. E-sarjan sedan (W212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 E-sarjan sedan (W212) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 E-sarjan sedan (W212) Facelift Malliversion jäljessä oleva A =

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 C-sarjan farmari (S204) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 GLE Coupé -sarja (C292) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 GLE Coupé -sarja 4Matic = neliveto GLE Coupé -sarja (C292)* Käyttövoima

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Hinnasto 15.5.2015. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.5.2015. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE Coupé -sarja (C292) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE Coupé -sarja 4Matic = neliveto GLE Coupé -sarja (C292)* Käyttövoima

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. GLK-sarja (X204) Facelift. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. GLK-sarja (X204) Facelift. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 GLK-sarja (X204) Facelift Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 GLK-sarja (X204) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto 15.5.2015. GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.5.2015. GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE-sarja 4Matic = neliveto GLE-sarja (W166)* Käyttövoima Moottori/ cm³

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 C-sarjan farmari (S204) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

Hinnasto 25.5.2016. B-sarja (W246) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 25.5.2016. B-sarja (W246) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 25.5.2016 B-sarja (W246) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 25.5.2016 B-sarja Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

E-sarja. Sedan ja farmari

E-sarja. Sedan ja farmari E-sarja. Sedan ja farmari E-sarja. Parhaimmillaan E-sarja helpottaa monia asioita. Paitsi päätöstä, mikä malli sopii parhaiten tarpeisiisi. Sekä E-sarjan sedan että farmari ovat saaneet aiempaa dynaamisemman

Lisätiedot

Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift)

Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift) Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift) E-sedan Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Kampanjahinnasto

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. GL-sarja (X166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. GL-sarja (X166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 GL-sarja (X166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 GL-sarja 4Matic = neliveto, GL-sarja (X166)* BE = Blue Efficiency. Käyttövoima

Lisätiedot

Hinnasto 2.1.2015. B-sarja (W246) Facelift. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.1.2015. B-sarja (W246) Facelift. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.1.2015 B-sarja (W246) Facelift Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.1.2015 B-sarja Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa Tiedotusvälineille 11.1.2016 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin uusi E-sarja Detroitin autonäyttelyssä Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista

Lisätiedot

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Malli Moottori cm³ Teho kw (hv) CO2 (g/km) Autoveroton hinta ( ), sis. 24% alv. Autovero ( ) Hinta

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Hinnasto 3.7.2015. B-sarja (W246) Facelift. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 3.7.2015. B-sarja (W246) Facelift. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 3.7.2015 B-sarja (W246) Facelift Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 3.7.2015 B-sarja Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

Luopumisen suuri taito

Luopumisen suuri taito E-sarja Cabriolet Taianomainen esitys Pidä varasi, tämä Mercedes tarvitsee vain 20 sekuntia hurmatakseen sinut. Niin nopeasti kuomukatto avautuu, niin nopeasti lumous syntyy. Sillä hetkellä haluat vain

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. S-sarja Coupé. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. S-sarja Coupé. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 S-sarja Coupé Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 S-sarja Coupé 4Matic = neliveto S-sarja coupé (C217)* Käyttövoima Moottori/

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift)

Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift) Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift) E-farmari Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Kampanjahinnasto

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

Hinnasto 22.2.2016. SL roadster (R231) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 22.2.2016. SL roadster (R231) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 22.2.2016 SL roadster (R231) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 22.2.2016 SL roadster (R231) Facelift SL roadster (R231)* Käyttövoima Moottori/

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. CLS Shooting Brake Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. CLS Shooting Brake Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLS Shooting Brake Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLS Shooting Brake Facelift 4Matic = neliveto CLS-sarja Shooting Brake

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarjan sedan (W213) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarjan sedan (W213) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarjan sedan (W213) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarjan sedan (W213) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto.

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 ENNAKKOHINNAT 11.12.2015 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero EU-kulutus 2016 Kokonaishinta CO 2 yhdistetty g/km l/100km Vapaa autoetu 2016 Käyttöetu

Lisätiedot

Ihailulla on jälleen uusi kohde

Ihailulla on jälleen uusi kohde SL Roadster Ihailulla on jälleen uusi kohde Ainutlaatuinen ja näyttävä keula herättää roadster-faneissa kauniita muistoja. SL tuskin mikään muu kirjainyhdistelmä saa aikaan yhtä paljon onnen tunnetta.

Lisätiedot

Hinnasto 12.11.2015. C-sarja Coupè (C205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 12.11.2015. C-sarja Coupè (C205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.11.2015 C-sarja Coupè (C205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.11.2015 C-sarja coupé (C205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

Hinnasto 3.2.2014. C-sarjan sedan (W205) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 3.2.2014. C-sarjan sedan (W205) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 3.2.2014 C-sarjan sedan (W205) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 3.2.2014 C-sarjan sedan (W205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. SL roadster (R231) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. SL roadster (R231) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 SL roadster (R231) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 SL roadster (R231) BE = Blue Efficiency. SL roadster (R231)* Käyttövoima Moottori/

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. C-sarja sedan (W205) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. C-sarja sedan (W205) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 C-sarja sedan (W205) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 C-sarja sedan (W205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU?

HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU? HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU? OTATKO HAASTEEN VASTAAN? Tunnet sen jo Jaguariin istuessasi. Käynnistyspainike sykkii sydämensykkeen lailla. Napin painallus ja Jaguar herää henkiin innovatiivinen vaihteenvalitsin

Lisätiedot

Hinnasto 16.12.2015. C-sarja sedan (W205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 16.12.2015. C-sarja sedan (W205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 16.12.2015 C-sarja sedan (W205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 16.12.2015 C-sarja sedan (W205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport,

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, E-sarjan farmari Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, 5.10.2016 Moottorivalikoima Teho CO 2 -päästöt Saatavissa Diesel E 200 d 110 kw (150 hv) 109 g/km

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

A ja B aloittavat ekonomian ja ekologian

A ja B aloittavat ekonomian ja ekologian 52 Uudistuneet A ja B aloittavat ekonomian ja ekologian 53 Teksti Paula Launonen Haluaisitko sinä auton, joka pysäköi taskuun puolestasi ja varoittaa takanatulijoita äkkijarrutuksesta? Mercedes-Benzin

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. C-sarja farmari (S205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. C-sarja farmari (S205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 C-sarja farmari (S205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 C-sarja farmari (S205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto.

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. OPEL Astra OPC Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. Opel Astra OPC:ssä on 2,0 litran turbomoottori, josta riittää yllin kyllin tehoa

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour smart fortwo ja forfour (C/W453) Käyttövoima

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot