Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen."

Transkriptio

1 R-sarja

2 Viehätys R-sarja edustaa mitä parhaimpia hyveitä. Esimerkiksi perheen arvostusta: missään muussa Mercedes-Benz-henkilöautossa ei ole niin paljon tilaa rakkaimmille ihmisille. Ehdoton laatuvaatimus näkyy R-sarjassa korkealuokkaisissa materiaaleissa, jotka on huolellisesti työstetty. R-sarja kantaa vastuuta avustinjärjestelmien avulla. Niillä voidaan lisätä matkustajien turvallisuutta ja ottaa huomioon myös muut tienkäyttäjät. Lukuisat BlueEfficiency-toimenpiteet auttavat vähentämään ympäristöön kohdistuvia negatiivisia vaikutuksia. R-sarja. Auto, jossa ei ole moitteen sijaa. Se on oikeutetusti perheautojen kuningasluokka. Esiteltävät mallit: R 350 BlueTec 4Matic Palladiumhopea-metalliväri Kansi, sivulta 2 alkaen 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, alpakanharmaa Alcantara /Artico-tekonahka, somiste-elementit alumiini pitkittäishiottu tumma R 350 CDI 4Matic Obsidianmusta-metalliväri sivulta 4 alkaen 10-puolaiset kevytmetallivanteet, musta/mantelinbeige nahka, somiste-elementit pähkinäpuu ruskea kiiltävä, kromilistat Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

3 Faktat Tilaa huipputekniikalle: BlueEfficiency, diesel- ja bensiinimoottorit, vaihteisto ja alusta. Voimansiirto & alusta sivulta 8 alkaen Turvallisuutta koko perheelle: aktiivisen ja passiivisen turvallisuuden uusimmat tekniset ratkaisut. Ensimmäisen luokan matkustusmukavuus: muunneltava tilakonsepti ja mukavuutta jopa seitsemälle ihmiselle, multimedia- ja avustinjärjestelmät, ilmastointi, istuimet ja Lang-malli. Mukavuus sivulta 17 alkaen Enemmän tilaa yksilöllisyydelle: varusteet, verhoukset, somisteelementit ja vanteet. Varusteet sivulta 25 alkaen Suuruus yksityiskohtina: mitat, ulkovärit ja tekniset tiedot. Faktat & värit sivulta 36 alkaen Suuruus palveluina: kaikki Mercedes-Benz-liikkuvuuspalvelusta, Mercedes-Benz-museosta, koeajosta, interaktiivisesta käyttöohjeesta, huolenpitosopimuksista ja kolarikorjauksista. Huolto & palvelut sivulta 40 alkaen Turvallisuus sivulta 14 alkaen

4 2

5 Kuningaskunta, jossa on seitsemän valtaistuinta 3 Saammeko esitellä: maailman pienin kuningaskunta tai tilavin auto, jonka olemme koskaan valmistaneet. R-sarja täyttää vaativatkin toiveet: mukavuus ja laatu ovat huippuluokkaa ja tilaa riittää jopa seitsemälle ihmiselle. Aateluus velvoittaa. Ja myös Mercedes-Benz-nimi.

6 4

7 5 Matkustatko mielellään hieman ylellisemmin? R-sarja on yksityissuihkukoneesi maantiekäyttöön: jopa kolme istuinriviä, reilusti jalkatilaa, kyynärnojat, mukitelineet sekä kaksi tehdaslisävarusteena saatavaa kuvaruutua toisella istuinrivillä. Lisäksi yksilöllisesti säädettävä ilmastointilaite, tehdaslisävarusteena myös takatilaan. Ainoastaan istumapaikkojen numeroinnista on luovuttu. Ensimmäinen Mercedes, jonka nimen pitäisi oikeastaan olla von Mercedes.

8 6 Voimansiirto & alusta Turvallisuus Mukavuus 8BlueEfficiency 10 Dieselmoottorit 6 sylinteriä 11 Bensiinimoottorit 6 sylinteriä 8 sylinteriä 12 Vaihteistot 7G-Tronic 7G-Tronic Plus Direct Select 13 Alusta 4Matic Nopeampi ohjausvälitys Airmatic 14 Turvallinen ajaminen Katveavustin Distronic Kaksoisksenonvalot ja LED-huomiovalot ESP 16 Vaaratilanteessa ja onnettomuuden sattuessa Pre-Safe -järjestelmä Turvatyynyt Neck-Pro-pääntuet 17 Istuinvaihtoehdot 5-paikkainen versio 4+2-paikkainen versio 5+2-paikkainen versio 18 Istuinjärjestelmän muunnel tavuus Muunneltavuus Lastenistuinkonsepti Tilavuus 19 Tavaratila Easy-Pack-järjestelmä Tavaratila Tavaratilan lattia 20 Multimediajärjestelmät Comand APS Takatilan viihdekeskus 21 Avustinjärjestelmät Parktronic-pysäköintitutka Peruutuskamera 22 Ilmastointi Thermatic Thermotronic Takatilan ilmastointi 23 Istuimet Monisäätöistuinpaketti Muistipaketti Takatilan keskikonsoli 24 Lang-malli R-sarja yksityiskohtaisesti

9 VarusteetFaktat & värit Huolto & palvelut 7 25 Kromipaketti 26 Sport-paketti 27 Sisätilan AMG Sport -paketti 28 Vakiovarusteet 36 Mitat R-sarja R-sarjan Lang-malli Ulkovärit 38 Tekniset tiedot 40 Huolto ja palvelut Mercedes-Benz liikkuvuus Mercedes-Benz-museo Koeajo Interaktiivinen käyttöohje Huolenpitosopimukset Kolarikorjaukset 29 Tehdaslisävarusteet 30 Verhoukset ja somiste-elementit 35 Vanteet

10 8Voimansiirto & alusta Turvallisuus Mukavuus BlueEfficiency nopeammin nykyisyydestä huomiseen Tuomme ympäristöä mahdollisimman paljon säästävät tekniikat nopeammin päämääräänsä: maanteille. Auton keksijänä Mercedes-Benzillä on erityinen vastuu, jota olemme kantaneet vuosia tarmokkaasti. Vuoden 2012 lopussa on saatavana yli 140 Mercedes-Benz-mallia, joiden BlueEfficiency-tekniikka kuormittaa ympäristöä huomattavasti aiempaa vähemmän. Tästä huolimatta turvallisuudesta, mukavuudesta ja ajonautinnosta ei tarvitse tinkiä lainkaan. Taloudellisen autoilun hyväksi tekemämme uudistukset ja optimoidut prosessit koko arvoketjussa olemme koonneet käsitteen BlueEfficiency alle. Ne puuttuvat täysin eri asioihin, mutta niiden tavoite on yksi ja sama: taata Sinulle myös tulevaisuudessa mahdollisuus autoilla siten, että myös ympäristöasiat otetaan huomioon mahdollisimman hyvin. BlueEfficiency-toimenpiteet Mercedes-Benzin tehokkuuspaketti. Tässä on kyse auton optimoinnista kokonaisuudessaan, jolloin säästyy polttonestettä ja ympäristön kuormitus kevenee. Kussakin mallissa yhdistyvät tehokkaimmat moottorit ja uusimmat aerodynamiikka- ja energianhallintaratkaisut, jotta polttonestettä kuluu mahdollisimman vähän. Niihin kuuluvat esimerkiksi älykkäästi säädellyt oheislaitteet, vierintävastukseltaan optimoidut renkaat, kevytrakenteiden käyttö ja ECO-start-stop-toiminto, joka on saatavana yhä useampaan malliin. V6- tai V8-BlueDirect-bensiinimoottorit useissa mallisarjoissa vähentävät kulutusta jopa 25 % ja silti ne ovat aiempaa tehokkaampia. BlueTec puhdas diesel. Dieselautoissa Mercedes-Benz on tuonut markkinoille Common- Rail-suoraruiskutukseen (CDI) perustuvan BlueTec-tekniikan. Modulirakenteinen pakokaasun puhdistusjärjestelmä tekee BlueTecistä erityisen puhtaan dieseltekniikan. Se vähentää pakokaasun nokihiukkasia jopa 95 %, minkä lisäksi se vähentää typen oksideja jopa 90 %. Jäljelle jää vain vettä, typpeä ja mukava tunne siitä, että on kuormittanut ympäristöä vähemmän. Hybrid bensiinimoottorin ja sähkömoottorin älykäs yhdistelmä. Yhteen hitsautuneelle tiimille kaikki on helpompaa kuten hybriditekniikassa. Sähkömoottoria käytetään siinä liike-energian talteenottoon. Energiaa ladataan akkuun ja ohjataan tarvittaessa takaisin sähkömoottorille, joka tukee bensiinimoottoria kiihdytyksissä. Kun auton nopeus alittaa 15 km/h, elektroniikka sammuttaa bensiinimoottorin. Siten Hybridillä saadaan aikaan huomattavia polttonestesäästöjä. Tämä säästää kukkaroasi ja samalla ympäristöä. Täydellistä tiimityötä siis. BlueEfficiency-toimenpiteet pienentävät oleellisesti kulutusta ja CO 2 -päästöä.

11 VarusteetFaktat & värit Huolto & palvelut 9 BlueTec Hybrid puhdas diesel ja sähkömoottori. BlueTec Hybrid yhdistää Hybrid- ja BlueTectekniikoiden edut: liike-energia muuttuu jarrutettaessa sähköenergiaksi, joka tarpeen mukaan otetaan uudelleen käyttöön. Samalla BlueTectekniikka puhdistaa pakokaasun ja poistaa siitä suurimman osan sen sisältämistä haitta-aineista. Siten jo valmiiksi säästeliäästä dieselmoottorista tulee entistäkin tehokkaampi, dynaamisempi ja puhtaampi. E-sarjan pohjalta kehitämme dieselhybridin, jossa on BlueTec Hybrid -tekniikka. Innovatiiviset käyttövoimaratkaisut, jotka kulkevat omaa tietään: E-Cell ja F-Cell. E-Cell ja F-Cell ovat Mercedes-Benzin käyttövoimaratkaisut, jotka ovat paikallisesti päästöttömiä. B-sarjan F-Cell-mallia valmistetaan jo piensarjatuotantona ja se on ollut liikenteessä vuoden 2010 puolivälistä alkaen. Esimerkiksi F-Cell World Drive -kiertueella se osoitti kelpoisuutensa jokapäiväiseen käyttöön vaihtelevissa olosuhteissa eri puolilla maailmaa. Se muodostaa polttokennossa vedystä virtaa sähkömoottoria varten. Vuoden 2011 alusta lähtien Euroopassa on ollut liikenteessä pientuotantosarja A-sarjan E-Cell-sähköautoja. SLS AMG E-Cellillä matka taittuu paikallisesti päästöttömästi sähkömoottorin avulla, joka saa energiansa akusta. Ne toimivat kahden litiumioniakun energialla ja niiden toimintamatka on keskimäärin reilut 200 kilometriä. Arviolta vuonna 2013 aloitetaan SLS AMG E-Cell -superurheiluauton sarjatuotanto. Se saavuttaa pelkästään sähköllä loistavat tehoarvot. Tulevaisuudessa mallissa E-Cell Plus on pienen polttomoottorin ja generaattorin yhdistelmä lisäämässä tämän sähköauton toimintasädettä. Käsitteen Design for Environment puitteissa tarkastelemme auton koko elinkaarta ja otamme ympäristönäkökohdat huomioon koko toiminnassamme suunnittelusta kierrätykseen. Tämä tarkastelutapa pätee myös uusien tehtaiden rakentamiseen ja toimintaan. Lisäksi osallistumme vaihtoehtoisten polttoaineiden ja bioniikan tutkimusalan kehitykseen. Lyhyesti BlueEfficiency on hyödyksi sekä Sinulle että ympäristölle. Lisätietoja Mercedes-Benzin kokonaisvaltaisista toimenpiteistä löytyy Internet-osoitteesta:

12 10Voimansiirto & alusta Turvallisuus Mukavuus Dieselmoottorit R-sarjassa on käytössä Mercedes-Benzin tuorein dieseltekniikka: moottorit ovat voimakkaita, hiljaisia ja vähäpäästöisiä ja niiden kulutusarvot ovat vakuuttavan alhaisia. 6-sylinteriset V-moottorit. Erityisen vähäpäästöinen malli on kehitetyn BlueTec-tekniikan tulos R 350 BlueTec 4Matic 1, jossa on tehoa 155 kw. BlueTec on Mercedes-Benzin kehittämä tekniikka dieselmoottoreiden pakokaasun tehokkaaksi puhdistamiseksi ja jälkikäsittelemiseksi. Se saa käytännössä aikaan sen, että BlueTec-malli täyttää tulevaisuuden päästöluokan (Euro 6) vaatimukset jo nyt. Lisäetuina tulevat alhainen kulutus ja silti erinomainen suorituskyky sekä valtava 540 Nm:n vääntömomentti R 350 BlueTec 4Matic 1 toimii hyvänä esimerkkinä. Teholtaan 195-kilowattisessa R 350 CDI 4Matic -mallissa on R-sarjan tehokkain V6-dieselmoottori, jossa on Common-Rail-tekniikka. Tarkasti ja nopeasti toimivat pietsosuuttimet, jopa baaria korkea ruiskutuspaine ja valtava maksimivääntö 620 Nm näiden tuloksena on ylivoimaisen vahvasti vääntävä moottori. Lisäetuna ovat erittäin hyvät pito-ominaisuudet, sillä tässä mallissa on vakiovarusteena 4Matic-neliveto. Se on saatavana kaikkiin malleihin. Samalla moottori käy tasaisesti ja kuluttaa nykyhengen mukaisesti vähän. Sen tuottamat päästöt ovat pienet, ja se täyttää Euro 5 -päästöluokan vaatimukset R 350 BlueTec 4Matic1 540 Nm 155 kw Vääntö (Nm) Kierrosluku (1/min) Teho (kw) R 350 CDI 4Matic -mallin 6-sylinterisen dieselmoottorin vääntö on vahva kaikissa ajotilanteissa. R 350 BlueTec 4Matic1 saavuttaa suurimman vääntönsä 540 Nm jo kierroslukualueella /min. 1 Saatavana vain R-sarjan Lang-mallina.

13 VarusteetFaktat & värit Huolto & palvelut 11 Bensiinimoottorit R-sarjaan on tarjolla kaksi voimakasta ja nykyhengen mukaisesti taloudellista bensiinimoottoria. 6-sylinterinen V-moottori. Hienostunutta voimaa ja alhaiset kulutusarvot niistä vastaa R 350 4Matic BlueEfficiency -mallissa uusi 4-venttiilitekniikalla toimiva 6-sylinterinen moottori, jossa on BlueDirect-tekniikkapaketti. Suurin vääntö 370 Nm mahdollistaa ripeän reagoinnin erityisen laajalla kierroslukualueella ( /min). Tämän V6-moottorin hyviin ominaisuuksiin kuuluu myös polttonesteen tehokas hyödyntäminen. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi kehitettiin edelleen kolmannen sukupolven bensiininsuoraruiskutusta, jossa on suihkuohjattu palaminen ja pietsosuuttimet. Monikipinäsytytyksen yhteydessä voidaan siten säästää tehokkaasti Vääntö (Nm) R 350 4Matic BlueEfficiency 370 Nm 225 kw Kierrosluku (1/min) Teho (kw) polttonestettä. Tuloksena on 225 kw:n teho ja kulutus, joka on 10 prosenttia pienempi kuin edeltäjämallilla. 8-sylinterinen V-moottori. Moottorivalikoiman kärjessä on yksi ylitse muiden: R 500 4Matic 1. Kevytmateriaalien kuten magnesiumin käyttö, optimoitu ilmanohjaus sekä neljä venttiiliä sylinteriä kohti ovat vastuussa moottorin suuresta tehosta. Tämän 8-sylinterisen moottorin suurin teho on 285 kw, ja se kehittää 530 Nm:n maksimiväännön, joka on käytettävissä laajalla kierroslukualueella /min. R 500 4Matic 1 kiihtyy nollasta nopeuteen 100 km/h 6,3 sekunnissa. Huippunopeus on rajoitettu nopeuteen 250 km/h. Myös tämä bensiinimoottori täyttää nykyisen Euro 5 -päästöluokan raja-arvot. R-sarjan 6-sylinterinen bensiinimoottori edustaa hienostunutta voimaa. R 350 4Matic BlueEfficiency jossa on BlueDirect-tekniikkapaketti: vahva vääntö laajalla kierroslukualueella. 1 Saatavana vain R-sarjan Lang-mallina.

14 12Voimansiirto & alusta Turvallisuus Mukavuus Vaihteistot Nerokkaat automaattivaihteistot 7G-Tronic ja 7G-Tronic Plus mukautuvat aina kuhunkin ajotilanteeseen ja yksilölliseen ajotapaan. 7G-Tronic. R-sarjassa on vakiovarusteena 7G-Tronic-automaattivaihteisto. Sitä käytetään ohjauspyörässä olevalla Direct Select -valitsinvivulla. Seitsemän vaihdetta mahdollistaa vaihtamisen aina parhaalla mahdollisella kierrosluvulla, mikä pienentää polttonesteen kulutusta. Malleissa R 350 CDI 4Matic ja R 350 4Matic BlueEfficiency kulutus pienenee vielä enemmän 7G-Tronic Plus -vaihteiston ansiosta. Lyhyemmät vaihteiden kytkentäajat ja pehmeämmät vaihtamistapahtumat parantavat vaihtamislaatua ja alentavat melutasoa. Samalla ajonautinto kasvaa: kiihtyvyys on parempi ja vääntö vahva. Kaikkein nopeimpia pyrähdyksiä varten alaspäin vaihdettaessa voi hypätä useamman vaihteen yli. Direct Select. Automaattivaihteiston perinteisen valitsinvivun sijasta R-sarjassa on vaistonvaraisesti käytettävä Direct Select -valitsinvipu ohjauspyörässä. Automaattivaihteiston ajoalueet P, N, R ja D voidaan valita painamalla vipua ylöstai alaspäin sekä napin painalluksella. Toimintakäskyjen siirto tapahtuu täysin elektronisesti. Vaihteiden vaihtaminen manuaalisesti on myös mahdollista ohjauspyörän vakiovarusteisten vaihdevipujen avulla. Kuljettaja voi itse päättää, vaihtaako hän manuaalisesti vaihdevipujen avulla vai antaako hän automatiikan hoitaa vaihtamisen. Valinnanvapaus on myös osa R-sarjan tarjoamaa mukavuutta. Direct Select -valitsinvipu. 7G-Tronic Plus.

15 VarusteetFaktat & värit Huolto & palvelut 13 Alusta Jatkuva neliveto 4Matic parantaa pitoa ja ajovakautta. Alusta ja Airmatic-ilmajousitus näyttävät parhaat puolensa etenkin maanteillä: ne ovat miellyttävät ja samalla erityisen herkästi reagoivat. 4Matic (mallista riippuen). Koska 4Matic on jatkuvasti kytkettynä, se ei tarvitse juurikaan reagointiaikaa puuttuakseen ajotilanteeseen esimerkiksi märällä, jäällä tai lumessa ajettaessa. 4Matic-nelivetoa tukevat elektroninen ajovakauden hallinta ESP ja elektroninen neliveto-luistonestojärjestelmä 4ETS, johon on integroitu ABSja ASR-toiminnot. 4ETS jarruttaa tyhjää pyöriviä pyöriä tarpeen mukaan ja ohjaa vetovoiman aina hyvin pitäville pyörille. Tällä tavoin liikkeellelähtö ja kiihdyttäminen myös huonolla tienpinnalla onnistuvat ongelmitta. Airmatic (tehdaslisävaruste). Airmatic-ilmajousitus, jossa on säätyvät iskunvaimentimet, sopeutuu parhaalla mahdollisella tavalla aina kuhunkin tienpintaan, auton kuormitukseen ja ajo-olosuhteisiin. Kuljettaja voi valita mukavuuspainotteisen ja urheilullisen säätymisluonteen välillä. Tai järjestelmä voi kytkeä itsenäisesti päälle jäykemmän iskunvaimennuksen. Myös korin korkeustasoa voi tarvittaessa säätää napin painalluksella. Nopeampi ohjausvälitys (vakiovaruste). Nopeamman ohjausvälityksen yhteydessä ohjauksen välitys on suorempi, kun pyörien kääntymä suurenee. Tämä vähentää ohjaustarvetta silloin, kun käännökset ovat suuret, esimerkiksi pysäköitäessä ja tiukoissa kaarteissa. Airmatic-ilmajousitus parantaa ajomukavuutta etenkin huonoissa tieolosuhteissa.

16 14Voimansiirto & alusta Turvallisuus Mukavuus Turvallinen ajaminen Mercedes-Benz noudattaa kokonaisvaltaista turvallisuuskonseptia. Sen ydin on visio autoilusta ilman onnettomuuksia. Lukuisilla toimenpiteillä avustetaan kuljettajaa kriittisissä tilanteissa, ja niillä voidaan estää onnettomuus. Katveavustin (tehdaslisävaruste). Katveavustin valvoo välittömästi auton vierellä ja takana olevaa aluetta, jota on vaikea havainnoida. Tätä aluetta kutsutaan myös kuolleeksi kulmaksi. Jos avustin tunnistaa kaistanvaihtotilanteessa törmäysvaaran toisen auton kanssa, kyseisen puoleiseen ulkopeiliin syttyy nopeudesta 30 km/h alkaen varoitussymboli. Jos kuljettaja kytkee tällaisessa tilanteessa vilkun päälle, kuuluu lisäksi äänimerkki. Samoin tapahtuu, jos tunnistetaan, että autot siirtyvät kaistaa vaihtaessaan samalle kaistalle, kun sitä ennen niiden välissä oli yksi vapaa kaista. Distronic (tehdaslisävaruste). Etäisyysvakionopeussäädin Distronic auttaa tutkatunnistimien avulla kuljettajaa säilyttämään tallennetun etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon nopeusalueella km/h. Se keventää kuljettajan kuormitusta varsinkin moottoriteillä, moottoriliikenneteillä ja vilkkaassa liikenteessä. Kun järjestelmä tunnistaa, että R-sarjan auto lähestyy edellä hitaammin ajavaa ajoneuvoa, se löysää kaasun automaattisesti tai aktivoi jarrut. Kun tie on jälleen vapaa, Distronic toimii perinteisen Tempomat-vakionopeussäätimen tapaan. Katveavustin valvoo kuollutta kulmaa kahden tutkatunnistimen avulla. Distronic keventää kuljettajan kuormitusta ja voi parantaa tämän vireyttä.

17 VarusteetFaktat & värit Huolto & palvelut 15 Kaksoisksenonvalot ja LED-huomiovalot (tehdaslisävaruste). Kaksoisksenonvalojen ja LED-huomiovalojen yhdistelmä mahdollistaa erinomaiset näkyvyys- ja valaistusolosuhteet. Kummassakin LED-huomiovalossa on seitsemän valodiodia, jotka auttavat muita tienkäyttäjiä havaitsemaan auton paremmin. LED-huomiovalot ovat saatavana myös erikseen tehdaslisävarusteena. Muita etuja ovat vähäinen virrankulutus ja pitkä käyttöikä. Huomiovalojen ilmeikäs design ja omaleimainen valokuvio parantavat myös auton ulkonäköä. Kaksoisksenonvalojen etuja ovat parempi kirkkaus, valojen suurempi kantama ja leveämpi valaistus verrattuna perinteisiin valoihin. Valojen sähkötoimisen korkeussäädön avulla voidaan estää, ettei vastaantuleva liikenne häikäisty, ja valonpesimet pitävät valot puhtaina. LED-huomiovalot auttavat muita tienkäyttäjiä havaitsemaan auton paremmin. ESP, sis. perävaununvakautus (vakiovaruste). Yhdistelmällä ajettaessa perävaununvakautus auttaa kuljettajaa vakiovarusteisen ajovakauden hallinnan ESP lisäksi. Jos yhdistelmä alkaa heittelehtiä ajon aikana, perävaununvakautus voi tunnistaa ongelmallisen ajotilanteen ja vaimentaa heittelehtimisliikkeet nopeasti lyhyillä jarrutuksilla.

18 16Voimansiirto & alusta Turvallisuus Mukavuus Vaaratilanteessa ja onnettomuuden sattuessa Liikenteessä joutuu välillä vaaratilanteisiin. Tätä varten R-sarjaan on kehitetty järjestelmiä, jotka voivat osaltaan lieventää mahdollisten kolarien ja niiden seurausten vakavuutta. Pre-Safe -järjestelmä (vakiovaruste). Ennakoiva matkustajien suojajärjestelmä osaa tunnistaa tietyt kriittiset ajotilanteet ennalta ja käynnistää ehkäiseviä toimenpiteitä. Kun uhkaava onnettomuustilanne tunnistetaan, sivulasit voivat sulkeutua, etumatkustajan istuin voi siirtyä onnettomuuden kannalta edullisempaan asentoon ja etummaiset turvavyöt voidaan kiristää sähkömoottorin avulla. Auton varusteista riippuen kattoluukku voi lisäksi sulkeutua ja monisäätöistuimien sivuosien ilmatyynyt voivat täyttyä ja pitää siten matkustajat paremmin paikoillaan. Lisäksi R-sarjassa on sivuturvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle etuistuinten selkänojissa sekä kaksi suurikokoista ikkunaturvatyynyä, jotka ulottuvat kaikkien kolmen mahdollisen istuinrivin alueelle. Tehdaslisävarusteena ovat lisäksi saatavana sivuturvatyynyt toiselle istuinriville. Neck-Pro-pääntuet (vakiovaruste). Törmäyksen myötä aktivoituvat Neck-Pro-pääntuet parantavat matkustajien suojaa ja ehkäisevät pään piiskaniskuvamman syntymistä. Havaitussa perätörmäyksessä Neck-Pro-pääntuet työntyvät noin 40 millimetriä eteenpäin ja nousevat 30 millimetriä ylöspäin. Turvatyynyt (vakiovaruste). R-sarjan sisätilassa on vakiovarusteena kuusi turvatyynyä, jotka voivat auttaa välttämään loukkaantumisia törmäyksessä tai lieventämään niitä. Matkustajien suojaamiseksi autossa on kaksi adaptiivista etuturvatyynyä, jotka voivat laueta ennustetun törmäysvoimakkuuden mukaan kaksivaiheisesti. Ennakoiva matkustajien suojajärjestelmä Pre-Safe. Vakiovarustukseen kuuluvat ikkunaturvatyynyt kaikilla kolmella mahdollisella istuinrivillä sekä turvatyynyt ja sivuturvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle.

19 VarusteetFaktat & värit Huolto & palvelut 17 Istuinvaihtoehdot Valmiina kaikkiin haasteisiin: muunneltava sisätilakonsepti, jossa on jopa seitsemän istumapaikkaa. 5-paikkainen versio (vakiovaruste). R-sarjassa matkustat ensimmäisessä luokassa myös toisella istuinrivillä. Ylelliset erillisistuimet lisäävät kaikkien matkustajien matkustusmukavuutta. Takatila, jossa on kaksi Executive Chair -istuinta, ei jää hiukkaakaan jälkeen etuistuimista tiloiltaan ja mukavuudeltaan. Lisäksi takatilassa on mukava keski-istuin, joka voidaan kääntää helposti alas silloin, kun sitä ei tarvita. Tällöin se on käytännöllinen ja mukava keskikyynärnoja. 4+2-paikkainen versio (tehdaslisävaruste). Tässä varusteversiossa toiselle istuinriville on saatavana takatilan keskikonsoli, jossa on kaksi mukitelinettä ja useita säilytyslokeroita. Executive Chair -istuimissa on kussakin kaksi kyynärnojaa ja etäisyyssäätö. Siten takamatkustajilla on vielä enemmän tilaa käytettävissään. Kolmannella istuinrivillä on käytettävissä kaksi lisäistumapaikkaa. Nämä istuimet voidaan tarpeesta riippuen kääntää alas. 5+2-paikkainen versio (tehdaslisävaruste). Kolmannen istuinrivin erillisistuimille pääset vaivattomasti Easy-Entry-järjestelmän avulla, kuten 4+2-paikkaisessa versiossa. Tämä järjestelmä sisältyy molempiin versioihin vakiona. Vaikka kyydissä olisi seitsemän henkilöä, tavaratilassa on vielä tilaa pienille matkatavaroille. 5+2-paikkaisessa versiossa on lisäksi vakiovarusteena ilmajousitus ja korkeustason säätö takana. Takana yhtä mukavasti kuin edessä: Executive Chair -istuimet reilunkokoisessa takatilassa. Kuusi kunnon istuinta: 4+2-paikkaisessa versiossa on kuusi mukavaa erillisistuinta. Tilava ja muunneltava. 5+2-paikkainen versio, jossa on eteen kääntyvä keski-istuin.

20 18Voimansiirto & alusta Turvallisuus Mukavuus Istuinjärjestelmän muunneltavuus Istuimet kääntyvät moneen tarpeeseen R-sarjan muunneltavan sisätilakonseptin yksityiskohdat. Muunneltavuus. Jotta R-sarjan avaraa sisätilaa voitaisiin hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla, olemme kehittäneet siihen nerokkaan erillisistuinkonseptin. Sen etu on, että jokainen takaistuin voidaan kääntää erikseen eteen. Vakiovarusteisen, viisipaikkaisen version lisäksi mahdollisia ovat versiot, joissa on kaksi, kolme, neljä, kuusi tai seitsemän istumapaikkaa. Lastenistuinkonsepti. Perheautona R-sarja on myös ylivertainen. Toiselle istuinriville mahtuu jopa kolme lastenistuinta vierekkäin. Ulommilla paikoilla on niin sanotut Isofix-kiinnikkeet, joiden avulla lastenistuin voidaan kiinnittää suoraan koriin. Korostamme erityisesti pienimpien matkustajien turvallisuutta. Tilavuus. Jos olette liikkeellä esimerkiksi viidestään, tavaratilaan mahtuu vielä kuusi suurta matkalaukkua. R-sarjan suurin mahdollinen tavaratila saadaan käyttöön muutamalla kädenliikkeellä. Tällöin toisen ja kolmannen istuinrivin istuinosat ja selkänojat voidaan kääntää helposti eteen. Tavaratilan lattiasta tulee tasainen ilman porrastuksia. Vain muutamalla otteella voit muuttaa sisätilan tasaiseksi tavaratilaksi. R-sarjan innovatiivinen erillisistuinkonsepti. Yksi kerrallaan: jokainen istuin voidaan kääntää erikseen eteen.

21 VarusteetFaktat & värit Huolto & palvelut 19 Tavaratila Luksus tarkoittaa, ettei tarvitse luopua mistään. Ei varsinkaan matkatavaroista. Easy-Pack-järjestelmä (tehdaslisävaruste). Tavaratilanhallintajärjestelmä Easy-Pack tekee tavaroiden kuormaamisesta ja sijoittamisesta mahdollisimman helppoa. Tehdaslisävarusteena saatava Easy-Pack-takaluukku avautuu ja sulkeutuu napin painalluksella. Se voidaan pysäyttää mihin tahansa asentoon, esimerkiksi kun halutaan välttää sen osuminen autotallin matalaan kattoon. Tavaratila. Takaluukun takaa avautuu ylellisen reilu tavaratila, jonka tilavuus on vakiona enimmillään litraa (tai litraa 4+2- ja 5+2-paikkaisissa versioissa). Tavaratilan pituus vajaa kaksi metriä tarkoittaa, ettei matkatavaroita tarvitse karsia. Tehdaslisävarusteena saatava tavaratilan peite suojaa matkatavaroita uteliaiden katseilta. Tavaratilan lattia. Vakiovarusteisessa R-sarjan autossa on 5 istuinpaikkaa ja suuri takaluukku, joka avautuu tavaratilan lattian tasolle. Suurta tavaratilaa täydentää lisäsäilytyslokero, jonka tilavuus on 51 litraa (ei 4+2- ja 5+2-paikkaisissa versioissa). Mukavuus on tärkeintä: Easy-Pack-järjestelmä on suureksi avuksi autoa kuormatessa. Turvallisuuden ja mukavuuden tähden: tehdaslisävarusteinen verkko suojaa matkustajia ja pitää matkatavarat paikoillaan. Lisäsäilytystilaa: tavaratilan alla on reilunkokoinen säilytyslokero.

22 20Voimansiirto & alusta Turvallisuus Mukavuus Multimediajärjestelmät R-sarjaan on tehdaslisävarusteena saatavissa täydellinen viihdepaketti, esimerkiksi takatilan viihdekeskus tai multimediajärjestelmä Comand APS. Samoin tehdaslisävarusteinen Harman Kardon Logic 7 Surround-Soundsystem pitää huolen täydellisestä äänentoistosta. Comand APS (tehdaslisävaruste). Tässä multimediajärjestelmässä yhdistyvät radio ja MP3- soitin sekä kiintolevynavigointijärjestelmä, jossa on tarkkapiirtoinen karttaesitys ja dynaaminen reittiopastus TMC Pro. Navigointiin sisältyy kolmen vuoden maksuton karttapäivitys (autokohtainen ensirekisteröinnistä alkaen). Järjestelmä näyttää kaikki tiedot 6,5 tuuman keskusvärinäytöllä. Parhaasta viihteestä pitää huolen DVD- asema, joka video- ja audio-dvd-levyjen ohella toistaa myös CD-levyt ja MP3-tiedostot. Lisäksi kiintolevyllä on jopa 4 GB:n muisti MP3- tai WMA-muodossa olevien audiotiedostojen tallentamiseen. SD-muistikorttipaikka sekä Auxin- liitäntä ovat vakiovarusteita. Kaikkia tärkeitä toimintoja voidaan käyttää myös Linguatronic-puheohjausjärjestelmällä. Takatilan viihdekeskus (tehdaslisävaruste). Takatilan viihdekeskus sisältää DVD-soittimen, kaksi 8 tuuman TFT-värinäyttöä etuistuimien pääntuissa, kahdet langattomat kuulokkeet, kaukosäätimen ja kaksi Aux-in-liitäntää. Siten takana matkustavat voivat katsoa matkan aikana elokuvia tai liittää pelikonsolin. Molempia näyttöjä voidaan käyttää toisistaan riippumatta. Tehdaslisävarusteena saatava tv-viritin tuo jopa televisio-ohjelmat nähtäville R-sarjassa. Comand APS:n käytön hahmottaa hetkessä. Etuistuimien pääntukiin on kiinnitetty näytöt takatilan viihdekeskusta varten.

23 VarusteetFaktat & värit Huolto & palvelut 21 Avustinjärjestelmät Avustinjärjestelmät lisäävät mukavuutta R-sarjassa. Parktronic ja peruutuskamera esimerkiksi tekevät pysäköinnistä lasten leikkiä. Parktronic-pysäköintitutka (tehdaslisävaruste). Parktronic avustaa kuljettajaa pysäköimisessä ja ahtaaseen tilaan ajamisessa. Kun Parktronic tunnistaa, että auton edessä tai takana tila käy vähiin, se voi varoittaa automaattisesti kuljettajaa optisen näytön avulla. Kun etäisyys on alle 35 cm, se varoittaa lisäksi äänimerkkien avulla. Järjestelmä toimii kaikuluotainperiaatteella. Yhteensä kymmenen tunnistinta lähettää ultraäänisignaaleita, jotka heijastuvat takaisin muista autoista tai esteistä. päälle. Kamera näyttää Comand-näytössä auton takana välittömästi sijaitsevan alueen. Se auttaa kuljettajaa peruuttamalla tapahtuvassa pysäköinnissä, sillä se parantaa näkyvyyttä auton taakse. Peruutuskamera on saatavana ainoastaan Comand APS:n yhteydessä. Peruutuskamera (tehdaslisävaruste). Myös peruutuskamera helpottaa pysäköintiä haluttaessa. Sen laajakulmaobjektiivi on integroitu takaluukun tartuntalistaan. Peruutuskamera kytkeytyy automaattisesti päälle, kun peruutusvaihde kytketään Peruutuskamera kuvaa auton perän ympäristöä.

24 22Voimansiirto & alusta Turvallisuus Mukavuus Ilmastointi Ihanteellinen sisätilan ilma parantaa oleellisesti kuljettajan vireyttä ajon aikana. Sen vuoksi R-sarjassa on erityisen monipuolinen lämpötilasäätö, jonka voi sovittaa kunkin matkustajan yksilöllisiin tarpeisiin. Thermatic (vakiovaruste). Ilmastointiautomatiikka Thermatic säätää tunnistimien avulla ilmansuuntauksen, lämpötilan ja tuuletuksen automaattisesti erikseen sisätilan vasemmalle ja oikealle puolelle (ilmastoinnissa kaksi aluetta). Esivalitun lämpötilan ja halutun ilmansuuntauksen mukaisesti ilma jäähdytetään tai lämmitetään automaattisesti. Tarvittaessa automaattista säätöä voidaan muuttaa manuaalisesti. Vakiovarusteena on myös sisäkiertokytkentä sekä yhdistelmäsuodatin (pöly- ja aktiivihiilisuodatin), joka pitää jopa hienon pölyn poissa sisätilasta ja parantaa kaiken kaikkiaan ilmanlaatua. Thermotronic (tehdaslisävaruste). Thermotronicilmastointiautomatiikan avulla lämpötilan voi säätää erikseen omasta käyttöyksiköstä kuljettajalle, etumatkustajalle ja takatilaan. Lisäpuhallin keskikonsolin alapuolella pitää huolen ihanteellisesta lämpötilasta takatilassa. Lisäksi säätöä ohjaavat lisätunnistimien signaalit, jotta tuloksena on miellyttävä sisäilma. Takatilan ilmastointi (tehdaslisävaruste). Thermotronicin yhteydessä voidaan erillisellä takatilan ilmastointilaitteella lisätä takana matkustavien mukavuutta. Varsinkin jos autossa on kolme istuinriviä, se on tervetullut lisä. Thermotronic-ilmastointiautomatiikan käyttönäppäimet ovat selkeät ja ne on sijoitettu juuri sinne, mistä niitä vaistonvaraisesti etsit. Takatilan käyttöyksikön avulla haluttu lämpötila ja puhallusteho voidaan säätää tarkasti.

25 VarusteetFaktat & värit Huolto & palvelut 23 Istuimet R-sarjan ylellisesti muotoillut istuimet täyttävät vaativimmatkin toiveet. Niillä on siis kaikki edellytykset varmistaa matkustusmukavuus myös pitkillä matkoilla. Monisäätöistuinpaketti (tehdaslisävaruste). Monisäätöistuimet ovat erittäin mukavat pitkilläkin matkoilla. Istuimissa on sähkötoiminen korkeussäätö sekä istuinosan ja selkänojan kaltevuuden sähkötoiminen säätö. Muistipaketti (tehdaslisävaruste). Etuistuimiin on saatavana tehdaslisävarusteena täysin sähkötoiminen säätö (mukaan lukien nelisuuntainen ristiseläntuen säätö etumatkustajan istuimessa). Säätökatkaisimet on sijoitettu selkeästi istuinkonsoliin. Muistipakettiin voi tallentaa kaikkiaan kolme kuljettajan istuimen, ohjauspyörän ja ulko peilien asentoa. Takatilan keskikonsoli (vakiovaruste 4+2-paikkaisessa versiossa). 4+2-paikkaisessa versiossa on irrotettava takatilan keskikonsoli, jossa on kaksi mukitelinettä ja useita säilytyslokeroita. Kansi toimii suljettuna ollessaan kyynärnojana. Sen alla on seitsenlitrainen säilytyslokero. Kuljettajan ja etumatkustajan monisäätöistuimet täyttävät kaikki yksilölliset, ergonomiaan liittyvät toiveet. Aiemmin tallennetut asennot löytyvät nopeasti ja täsmällisesti napinpainalluksella. 4+2-paikkaisen R-sarjan takatila, jossa on takatilan keskikonsoli toisella istuinrivillä.

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon uusi keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Kaikki tuntuu

Lisätiedot

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: uudella GLC:llä. Uusi-ilmeinen ja urheilullisempi kuin koskaan, samalla

Lisätiedot

CLS-sarja. Shooting Brake

CLS-sarja. Shooting Brake CLS-sarja. Shooting Brake Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus On olemassa persoonallisuuksia, jotka inspiroivat kokonaista sukupolvea. Koska tekevät asiat toisin. Koska erottuvat joukosta. Sellaisia

Lisätiedot

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus CLS-sarja. Coupé Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus Vain poikkeuksellisen luovasti ajattelevat ihmiset osasivat aikanaan uneksia coupésta, jossa on neljä ovea ja mukavat istuimet takatilassa:

Lisätiedot

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. CL-sarja Viehätys CL on yhtä kuin tyylikkyys ja ylellisyys mutta sen lisäksi se on myös tekninen mestariteos. BlueDirect-tekniikkaa hyödyntävä V8-moottorisukupolvi on esimerkillinen taloudellisuudeltaan

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. C-sarjan Coupé Viehätys C-sarjan Coupé on tulvillaan tyylikkyyden ja intohimon välistä jännitettä. Se on ulkoa menevä, dynaaminen Coupé, jonka katselusta ei saa kyllikseen. Sisältä se on paikka, jossa

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes!

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! A-sarja 1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! Joko pidät siitä tai et pidä. Kylmäksi se ei jätä ketään. Ulkoa omaperäinen, sisältä suoranainen tyyli-ikoni. Se karkottaa pitkäveteisyyden kaduiltamme.

Lisätiedot

M-sarja. Jatkuvaa ylivoimaa

M-sarja. Jatkuvaa ylivoimaa M-sarja M-sarja. Jatkuvaa ylivoimaa Jatkuva ylivertaisuus merkitsee sitä, että pystyy vastaamaan yhtä hyvin sekä nykyisiin että tuleviin haasteisiin. M-sarja aloittaa taas uuden luvun SUV-autojen historiassa.

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. CL-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. CL-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 CL-sarja Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 CL-sarja 2014 CL-sarja (C216)* Moottori/ cm³ Teho/kW (hv) Vääntö/ Nm

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Viehätys. somiste-elementit pitkittäishiottua vaaleaa alumiinia

Viehätys. somiste-elementit pitkittäishiottua vaaleaa alumiinia SL-sarja Viehätys Sanotaan, että älykkyyden ja hulluuden välinen raja on erittäin häilyvä. Uusi SL yhdistää kaksi ääripäätä ainutlaatuisella tavalla. Toisaalta se vaalii legendaarista urheiluautoperinnettä,

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. GL-sarja (X166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. GL-sarja (X166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 GL-sarja (X166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 GL-sarja 4Matic = neliveto, GL-sarja (X166)* BE = Blue Efficiency. Käyttövoima

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. GLK-sarja (X204) Facelift. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. GLK-sarja (X204) Facelift. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 GLK-sarja (X204) Facelift Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 GLK-sarja (X204) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. M-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. M-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 M-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 M-sarja 4Matic = neliveto, BE = Blue Efficiency. M-sarja (W166)* Käyttövoima

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

Visio toteutunut. S-sarja

Visio toteutunut. S-sarja S-sarja 40 Seiten Visio toteutunut. S-sarja Keskellä tärkeitä projekteja, samalla luksuksen ympäröimänä. Aamut alkavat asfaltilla, illat päättyvät punaiselle matolle. Nousevasta auringosta voi nauttia

Lisätiedot

Viehätys. varten kehitettyä kokonaisvaltaista turvallisuuskonseptia.

Viehätys. varten kehitettyä kokonaisvaltaista turvallisuuskonseptia. SLK-sarja Viehätys SLK tarjoaa tiukan otteen tiehen. Jo sen ulkonäkö viestittää malttamattomuutta päästä liikkeelle. Pitkä konepelti, lyhyet koriylitykset, painopiste optisesti takana. Ajossa tämä roadster

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

E-sarja. Sedan ja farmari

E-sarja. Sedan ja farmari E-sarja. Sedan ja farmari E-sarja. Parhaimmillaan E-sarja helpottaa monia asioita. Paitsi päätöstä, mikä malli sopii parhaiten tarpeisiisi. Sekä E-sarjan sedan että farmari ovat saaneet aiempaa dynaamisemman

Lisätiedot

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän S-sarja sedan Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän Mitä voimme antaa matkan varrelle sellaiselle, joka on jo käynyt läpi kaikki tiet? Mikä voi enää yllättää, jos jokainen seuraava tilanne

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Malli Moottori cm³ Teho kw (hv) CO2 (g/km) Autoveroton hinta ( ), sis. 24% alv. Autovero ( ) Hinta

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift)

Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift) Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift) E-farmari Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Kampanjahinnasto

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 E-sarjan sedan (W212) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Hinnasto 17.4.2015. A-sarja. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 17.4.2015. A-sarja. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 17.4.2015 A-sarja Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 17.4.2015 A-sarja (W176) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 C-sarjan farmari (S204) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. B-sarja (W246) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. B-sarja (W246) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 B-sarja (W246) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 B-sarja malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto B-sarja (W246) Käyttövoima

Lisätiedot

Hinnasto 15.6.2012. A-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.6.2012. A-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.6.2012 A-sarja Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.6.2012 A-sarja (W176) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto A-sarja

Lisätiedot

Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift)

Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift) Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift) E-sedan Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Kampanjahinnasto

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 C-sarjan farmari (S204) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa Tiedotusvälineille 11.1.2016 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin uusi E-sarja Detroitin autonäyttelyssä Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015 SLK. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015 SLK. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 SLK Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 SLK Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, BE = Blue Efficiency. SLK roadster

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. E-sarjan farmari (S212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. E-sarjan farmari (S212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 E-sarjan farmari (S212) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 E-sarjan farmari (S212) Facelift Malliversion jäljessä oleva A

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä oleva

Lisätiedot

Hinnasto 19.8.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 19.8.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Hinnasto 19.8.2015. E-sarjan sedan (W212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 19.8.2015. E-sarjan sedan (W212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 E-sarjan sedan (W212) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 E-sarjan sedan (W212) Facelift Malliversion jäljessä oleva A =

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA-sarja (C117) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot:

Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot: CLA-sarja Kesyttämätön. CLA Unohda totunnaisuudet: CLA rikkoo kaikkia sääntöjä. Lukuun ottamatta hyvän maun sääntöjä. Ylväässä jäähdyttimen säleikössä, energiaa pursuavassa siluetissa ja voimakkaissa jättöreunaspoilereissa

Lisätiedot

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 TURVALLISIN PAIKKA MAANTIELLÄ Jokainen valmistamamme Mazda sisältää laajan valikoiman älykkäitä

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

Hinnasto 15.5.2015. GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.5.2015. GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE-sarja 4Matic = neliveto GLE-sarja (W166)* Käyttövoima Moottori/ cm³

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

EI KOMPROMISSEJA TEKSTI PETER GROSCHUPF KUVAT NILS HENDRIK MÜLLER

EI KOMPROMISSEJA TEKSTI PETER GROSCHUPF KUVAT NILS HENDRIK MÜLLER 19 EI KOMPROMISSEJA Uusi C-sarja ei vain näytä hyvältä: se on aito nautinto myös ajoelämyksenä. Vaikka urheilullisuuden ja mukavuuden tavoitteet ovat sinänsä ristiriitaiset, suunnittelijat eivät ole himmentäneet

Lisätiedot

Hinnasto 15.5.2015. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.5.2015. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE Coupé -sarja (C292) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE Coupé -sarja 4Matic = neliveto GLE Coupé -sarja (C292)* Käyttövoima

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona

Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona Mercedes-Benz E All-Terrain myynti alkaa Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona SUV-tyylin ulkonäkö ja monikäyttöisyys, E-sarjan laatutaso ja viimeistely Täysilmajousitus vakiona ainoana luokassaan

Lisätiedot

Hinnasto 5.10.2015. A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 5.10.2015. A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.10.2015 A-sarja (W176) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.10.2015 A-sarja (W176) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 GLE Coupé -sarja (C292) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 GLE Coupé -sarja 4Matic = neliveto GLE Coupé -sarja (C292)* Käyttövoima

Lisätiedot

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Hinnasto 8.5.2015. S-sarja sedan. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 8.5.2015. S-sarja sedan. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 8.5.2015 S-sarja sedan Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 8.5.2015 S-sarja sedan 4Matic = neliveto S-sarja sedan (W/V222)* Käyttövoima Moottori/

Lisätiedot

Hinnasto 2.5.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.5.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.5.2016 CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.5.2016 CLA-sarja (C117) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. S-sarja Coupé. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. S-sarja Coupé. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 S-sarja Coupé Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 S-sarja Coupé 4Matic = neliveto S-sarja coupé (C217)* Käyttövoima Moottori/

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä oleva A

Lisätiedot

Ajoneuvon OTM-493 kaikki tiedot

Ajoneuvon OTM-493 kaikki tiedot Ajoneuvon OTM-493 kaikki tiedot Huom. Liikenteestä poisto (alkaen 06.08.2015) Tietoja ajoneuvosta Ajoneuvo: Audi A4 LIMOUSINE Sedan (AA) 4ov 1968cm3 Ajoneuvolaji: Henkilöauto Väri: Harmaa Istumapaikkojen

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot