M-sarja. Jatkuvaa ylivoimaa

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "M-sarja. Jatkuvaa ylivoimaa"

Transkriptio

1 M-sarja

2 M-sarja. Jatkuvaa ylivoimaa Jatkuva ylivertaisuus merkitsee sitä, että pystyy vastaamaan yhtä hyvin sekä nykyisiin että tuleviin haasteisiin. M-sarja aloittaa taas uuden luvun SUV-autojen historiassa. Vastuuntuntoisuus merkitsee meille erityisen paljon. Se on epäilemättä avainkäsite ajan hengen mukaisessa autoilussa. Siksi olemme ottaneet tulevaisuuden johdonmukaisesti huomioon kussakin kehitysvaiheessa. Myös muut päätekijät ovat uudessa M-sarjassa huipputasoa: moderni voimansiirtotekniikka, kiehtova design, ensiluokkainen mukavuus ja mallikelpoinen turvallisuuskonsepti varmistavat, että nautit matkanteosta rentoutuneena ja korkealla istuen. Jotta sinulla olisi kaikki hallinnassa niin maantiellä kuin maastossa.

3 Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot: 2 Mercedes-Benz ML 250 BlueTec 4Matic Iridiumhopea metalliväri Kevytmetallivanteet 5-kaksoispuolaiset, tupakanruskea/ kastanjanruskea/musta nahkaverhous, somiste-elementit ruskea avohuokoinen saarni 8 Mercedes-Benz ML 350 4Matic designo timantinvalkoinen bright Ulkopuolen AMG Sport -paketti, sisätilan Sport-paketti, 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, musta nahkaverhous, somiste-elementit alumiini pitkittäishiottu vaalea 12 Innovaatiot, jotka liikuttavat 14 Moottorit 16 Vaihteisto 17 Alusta 18 Kokonaisvaltainen turvallisuuskonsepti 20 Multimediajärjestelmät 21 Avustinjärjestelmät 22 Istuimet 23 Ilmastointi 24 Tavaratilanhallintajärjestelmä 26 ML 63 AMG 4Matic 27 AMG Performance Studio 28 Ulkopuolen AMG Sport -paketti 29 Sisätilan Sport-paketti 30 Tehdaslisävarusteet 31 Vanteet 32 Tekniset tiedot 34 Mitat 35 Ulkovärit 36 Verhoukset ja somiste-elementit Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

4 2 On: ylivertaisuus. Off: pysähtyneisyys Mielestämme tämä on yksi vakuuttavimmista tavoista määritellä ylivertaisuus. Voimakas, dynaaminen ja näyttävän näköinen. Ja samalla taloudellinen, hienostunut ja vastuuntuntoinen. Näin voidaan luonnehtia ajan hengen mukaista autoilua. Se sallii suuren ajonautinnon, mutta pitää aina huolen siitä, että autoilusta nauttiminen on mahdollista myös tulevaisuudessa. Tämä on M-sarjan määritelmä.

5 3

6 4 Start: vastuullisuus. Stop: tuhlailu Vaikka M-sarja starttaa innostuneesti, ympäristöasioissa se osoittaa suurta vastuullisuutta. Autossa on koko joukko BlueEfficiency-toimenpiteitä vastustamassa tuhlailua. Polttonestettä säästävät renkaat, ECO-start-stop-toiminto ja vakiovarusteinen automaattivaihteisto 7G-Tronic Plus osoittavat tämän auton osalta: nautinnollisin luksus syntyy kohtuullisuudesta.

7 5

8 6 Up: tunnelma. Down: yksitoikkoisuus

9 7

10 8 High: pito tiehen. Low: pulssi

11 Ylivertaisuus tarvitsee vankan perustan. Jatkuvan 4Matic-nelivedon ja 4ETS-vetoluistoneston ansiosta M-sarjan pito on myös vaativalla ajoalustalla aina paras mahdollinen, ja auton etenemiskyky vertaansa vailla. Erinomaisen ajovakauden puolestaan varmistaa ajovakauden hallinta ESP. Tehdaslisävarusteisten On&Offroad-paketin ja Active Curve System -kaarrejärjestelmän ansiosta auto on kuin kotonaan lähes kaikissa maastoissa. M-sarjassa tulee tunne siitä, että kaikki eteen tulevat tilanteet voi kohdata tasavertaisesti. Sivu 17 9

12 10

13 11 + Kaukonäköisyys. Sattuma Kun autossa istuu korkeammalla, näkee pidemmälle ja voi ennakoida tapahtumia. Silti on rauhoittavaa, kun lukuisat turvajärjestelmät pitävät silmällä liikennetapahtumia puolestasi. Avustin voi esimerkiksi kehottaa pitämään tauon, kun se havaitsee kuljettajassa väsymyksen tai huomiokyvyn herpaantumisen tyypillisiä merkkejä. Myös liikkeellelähdön helpottamiseksi ylämäissä on olemassa oma avustin. Ajon aikana Collision Prevention Assist -järjestelmä voi auttaa välttämään peräänajoja. Se valvoo lakkaamatta liikennettä ja autosi edessä olevaa tieosuutta. Pre-Safe -järjestelmä voi tunnistaa kriittiset tilanteet jo ennalta ja käynnistää suojatoimenpiteitä. Tehdaslisävarusteena on saatavissa vielä lukuisia muita aktiivisia avustinjärjestelmiä, jotka tarkkailevat liikennettä. Mercedes-Benzin yli 50 vuotta jatkunut turvallisuustutkimus synnyttää M-sarjassa tietoisuuden siitä, että on hyvissä käsissä. Sivut 18 19

14 Mikä tekee autosta Mercedeksen? Perinne velvoittaa. Meidän tapauksessamme se velvoittaa ennen kaikkea innovaatioihin. Olemme kulkeneet teitä, joita kukaan ei ole ennen meitä kulkenut. Virstanpylväs toisensa jälkeen. Näin ovat syntyneet esimerkiksi ensimmäinen muodonmuutosvyöhykkeen sisältävä auto, ensimmäiset ABS-jarrut ja ensimmäinen dieselkäyttöinen henkilöauto. Ja se kaikkein ensimmäinen auto. Niin mie lellään kuin muistelemmekin menneitä, katseemme suuntautuu mieluummin tulevaisuuteen. Mercedes-Benz Intelligent Drive tavoitteena autoilu ilman onnettomuuksia. Kehitämme älykkäitä tekniikoita, jotka avustavat kuljettajaa aktiivisesti ja keventävät hänen kuormitustaan tuntuvasti. Mercedes-Benz-autoon on jo nyt saatavilla arvokkaita avustimia: ne auttavat pitämään etäisyyden edellä ajavaan sopivana, ne jarruttavat tarvit taessa ja varoittavat uhkaavasta peräänajosta tai kuolleessa kulmassa olevasta toisesta ajoneuvosta. Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmien tunnistimet on verkotettu nerokkaasti keskenään. Tällä tavoin mahdolliset vaaratilanteet havaitaan varhaisemmassa vaiheessa kuin koskaan aikaisemmin, jolloin ne voidaan myös välttää yhä useammin. Koe Mercedes-Benz Intelligent Drive omassa elementissään osoitteessa BlueEfficiency visiomme päästöttömästä autoilusta. Kestävä kehitys on suuri asia, jonka me otamme huomioon kaiken toimintamme pienimmissäkin yksityiskohdissa. Tuotantomme kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän ja kehitämme jatkuvasti vaihtoehtoisia käyttövoimarat kaisuja. Kerroimme juuri, että meillä on suuria päämääriä. Mikä olisikaan miellyttävämpää, kuin ajaa kohti noita päämääriä juuri Mercedeksellä?

15

16 14 Dieselmoottorit Säästeliäämmät, puhtaammat, voimakkaammat: M-sarjassa on käytössä Mercedes-Benzin tuorein dieseltekniikka. Moottorit ovat tehokkaita ja hiljaisia. Lisäksi ne tekevät vaikutuksen optimoiduilla päästö- ja kulutusarvoillaan, jotka täyttävät Euro 6 -päästöluokan vaatimukset. 4-sylinterinen rivimoottori. ML 250 BlueTec 4Maticin 4-sylinterisen dieselmoottorin suurin vääntö on vakuuttavat 500 Nm. Samalla tämän dieselmoottorin yhdistetty polttonesteen kulutus 6,2 5,8 l/100 km on erittäin maltillinen, ja myös yhdistetyt CO 2 -päästöt g/km ovat alhaiset. Moottorin käyntiääni on hiljainen, ja se on 150 kw:n Vääntö (Nm) ML 350 BlueTec 4Matic 620 Nm 190 kw Kierrosluku (1/min) ML 350 BlueTec 4Matic saavuttaa suurimman vääntönsä 620 Nm jo kierroslukualueella /min Teho (kw) (204 hv) tehollaan kokoluokassaan erittäin tehokas. Tämän saavuttamiseksi tarvitaan koko joukko moderneja tekniikoita. Common-Rail-dieseltekniikan nykysukupolvelle on ominaista jopa baarin ruiskutuspaine, optimoidut palotilat sekä erittäin nopeasti ja täsmällisesti toimivat suuttimet. Korkea sytytyspaine ja kaksivaiheinen ahtaminen varmistavat suuren vääntömomentin kaikilla kierroslukualueilla. Käynnin tasaisuudesta pitävät huolen kaksi Lanchester-tasapainotusakselia. 6-sylinterinen V-moottori. ML 350 BlueTec 4Maticin entistä tehokkaammassa ja kulutukseltaan optimoidussa V6-dieselmoottorissa on Common-Rail-tekniikka, ja se kehittää tehoa 190 kw (258 hv). Tarkasti ja nopeasti toimivat pietsosuuttimet, jopa baarin ruiskutuspaine ja optimoitu turboahdin saavat aikaan valtavan maksimiväännön 620 Nm. Tämä merkitsee ylivertaisen vahvaa vääntöä kaikissa ajotilanteissa sekä samanaikaisesti pienempää ympäristön kuormitusta ja polttonesteen kulutusta. Numeroina tämä merkitsee seuraavaa: Edeltäjämallin vastaavaan moottoriin verrattuna teho on jopa 23 % suurempi, kun taas kulutus on jopa 22 % pienempi. Molemmat dieselmoottorit ovat vähäpäästöisiä edelleen kehitetyn BlueTec-tekniikan ansiosta. Ne täyttävät luonnollisesti Euro 6 -päästöluokan vaatimukset. Katalysaattoritekniikka BlueTec puhdistaa pakokaasun ja tekee tästä itsesytytteisestä moottorista ympäristöystävällisemmän. Mo lemmissa moottoreissa ECO-start-stop-toiminto sammuttaa moottorin aina auton seistessä paikallaan. Optimoidun generaattorinhallinnan ansiosta moottorijarrutuksissa ja jarrutettaessa vapautuva liike-energia otetaan talteen. Jääh dytysilmatunnelin lamellit pienentävät ilmanvastusta silloin, kun moottori tarvitsee vain kohtalaisesti jäähdytystä. Lisäksi pienen vierintävastuksen renkaiden, älykkäästi säädeltyjen oheislaitteiden ja optimoidun aerodynamiikan kaltaisten ratkaisujen avulla voidaan parantaa auton talo udellisuutta kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

17 15 Bensiinimoottorit Ajonautinto ja taloudellisuus voivat olla sopusoinnussa. Se on mahdollista tehokkaiden moottoritekniikoiden avulla, jotka pienentävät samanaikaisesti polttonesteen kulutusta ja CO 2 -päästöjä. 6-sylinterinen V-moottori. BlueDirect-bensiinimoottoreita kehitettäessä tavoitteena olivat huomattavat säästöt polttonesteen kulutuksessa sekä pakokaasupäästöjen vähentäminen dynaamisuudesta ja ajomukavuudesta tinkimättä. Tuloksena on huippumoderni moottoritekniikka, joka on ylivertainen teholtaan ja vastuuntuntoinen kulutukseltaan. Edelleen kehitetty palamistapahtuma, vakiovarusteinen ECO-start-stop-toiminto, muutettu imu- ja pakokaasujärjestelmä, säädellyt oheislaitteet, älykäs generaattorinhallinta sekä kevyiden materiaalien järjestelmällinen käyttö pienentävät polttonesteen kulutusta. Erityisen positiivista on myös V6-moottorin erinomaisen tasainen käynti. Edeltäjämalliin verrattuna 25 prosenttia pienempi polttonesteen kulutus ja vastaavasti pienemmät CO 2 -päästöt sekä entistä parempi dynaamisuus nämä kuvaavat ML 350 4Matic -mallia. Nämä ominaisuudet ovat ennen kaikkea Mercedes-Benzin nykyisen sukupolven bensiinisuoraruiskutuksen ansiota. Siinä on käytössä ruiskuohjattu palaminen ja korkeapaineruiskutus pietsosuuttimien avulla. Moottorissa on tehoa 225 kw (306 hv), ja sen suurin vääntö 370 Nm on käytettävissä kierrosluvulla /min. 8-sylinterinen V-moottori. ML 500 4Maticissa vakuuttavasta moottorityöskentelystä vastaa 8-sylinterinen bensiinimoottori. Suvereeni 300 kw:n (408 hv) teho välittyy tienpintaan enimmillään 600 Nm:n väännön turvin. Tämä M-sarjaan kehitetty Mercedes-Benzin BlueDirect-moottoriperheen moottori saavuttaa kohtuulliset kulutusarvot ja alhaiset päästöt. Tähän ovat vaikuttaneet järjestelmällinen kevytrakenteiden käyttö, downsizing 4,7 litran iskutilavuuteen, suoraruiskutus erityisen tarkasti toimivilla pietsosuuttimilla sekä uraa uurtavat BlueEfficiency-ratkaisut. ML 500 4Matic kw Nm Vääntö (Nm) Kierrosluku (1/min) Teho (kw) ML 500 4Matic saavuttaa suurimman vääntönsä 600 Nm jo kierrosluvulla 1600/min ja pitää väännön tasaisena kierroksille 4750/min saakka.

18 16 Vaihteisto Automaattivaihteisto 7G-Tronic Plus on sovitettu parhaalla mahdollisella tavalla kuhunkin moottorivaihtoehtoon. Se mukautuu aina ajotilanteeseen ja yksilölliseen ajotapaan riippumatta siitä, onko ajotapa taloudellinen vai urheilullinen. Vaihteiston käyttö on myös erityisen vaistonvaraista ja ergonomista. Direct Select. Kuljettaja voi valita automaattivaihteiston ajoalueet P, N, R ja D painamalla kevyesti ergonomista ja vaistonvaraisesti käytettävää Direct Select -valitsinvipua ohjauspyörässä. Ohjauspyörän vaihdevipujen avulla voidaan lisäksi valita seitsemän vaihdetta manuaalisesti. 7G-Tronic Plus. M-sarjassa on vakiovarusteena 7-vaihteinen automaattivaihteisto 7G-Tronic Plus sekä Direct Select -valitsinvipu ohjauspyörässä. Vaihteiston seitsemän vaihdetta mahdollistavat vaihtamisen aina parhaalla mahdollisella kierrosluvulla, mikä pienentää polttonesteen kulutusta. Erityisesti kaupunkiliikenteessä voidaan polttonesteen kulutusta vähentää edelleen 7-vaihteisen automaattivaihteiston yhteydessä ECO-start-stop-toiminnon avulla, joka sammuttaa moottorin automaattisesti auton seistessä paikallaan. Sähköhydraulinen ohjausyksikkö sekä moottori- ja vaihteisto-ohjelmisto pitävät huolen erinomaisesta vaihtamisdynamiikasta ja vaihtamisen laadusta. Lisäksi 7G-Tronic Plus -vaihteiston myötä moottori reagoi suoremmin ja herkemmin kaasupolkimen liikkeisiin.

19 17 Alusta M-sarjan alusta on ensiluokkainen ajodynamiikaltaan ja ajomukavuudeltaan. Alusta ja jatkuva neliveto 4Matic varmistavat yhdessä parhaan mahdollisen pidon ja paremman ajovakauden myös huonoissa tieolosuhteissa sekä maastossa. Neliveto 4Matic (vakiovaruste). Jatkuva neliveto 4Matic pitää huolen dynaamisista ajo-ominaisuuksista sekä tiellä että maastossa ja parantaa siten myös ajovakautta. Koska 4Matic on jatkuvasti kytkettynä, se ei tarvitse juurikaan reagointiaikaa puuttuakseen ajotilanteeseen esimerkiksi märällä, jäällä tai lumessa ajettaessa. Sitä tukevat elektroninen ajovakauden hallinta ESP ja elektroninen nelivetoluistonestojärjestelmä 4ETS. Neliveto- ETS:ään integroidut ABS- ja ASR-toiminnot tehostavat nelivedon vaikutusta vielä lisää. 4ETS jarruttaa tyhjää pyöriviä pyöriä tarpeen mukaan ja ohjaa vetovoiman aina hyvin pitäville pyörille. Tällä tavoin liikkeellelähtö ja kiihdyttäminen myös huonolla tienpinnalla onnistuvat ongelmitta. Alustaversiot Offroad-ajo-ohjelma ja Offroad-katkaisin (vakiovaruste, ei malleissa ML 250 BlueTec 4Matic ja ML 63 AMG). Alamäkihidastin DSR (vakiovaruste). On&Offroad-paketti (tehdaslisävaruste Airmatic-paketin yhteydessä, ei malliin ML 63 AMG). Nopea ohjausvälitys (vakiovaruste). Active Curve System -kaarrejärjestelmä (tehdaslisävaruste 6- ja 8-sylinterisiin malleihin, vakiovaruste mallissa ML 63 AMG). Teräsjousitus ja selektiivinen iskunvaimennus (vakiovaruste). Airmatic-paketti (tehdaslisävaruste 4- ja 6-sylinterisiin malleihin, vakiovaruste 8-sylinterisessä mallissa ja mallissa ML 63 AMG).

20 18 Kokonaisvaltainen turvallisuuskonsepti Visio autoilusta ilman onnettomuuksia kannustaa meitä eteenpäin. Pääsemme lähemmäksi tätä tavoitetta turvallisuuskonseptimme avulla. Se on kokonaisvaltainen lähestymistapa, joka voi parantaa turvallisuutta kaikissa tilanteissa. Turvallinen ajaminen Attention Assist -vireystila-avustin (vakiovaruste). Tämä innovatiivinen järjestelmä väsymisen tunnistamiseksi on erityisen hyödyllinen pitkillä ajomatkoilla. Nopeuden ollessa km/h Attention Assist -vireystila-avustin varoittaa kuljettajaa heti, kun se havaitsee kuljettajassa yhä enemmän huomiokyvyn herpaantumisen tai väsymyksen merkkejä. Intelligent Light System (tehdaslisävaruste). Järjestelmä sisältää kaksoisksenonvalot, joissa on viisi toimintoa: maantievalot, moottoritievalot, laajennettu sumuvalo, kaarrevalot ja kääntymisvalot. Tehdaslisävarusteena saatava adaptiivinen kaukovaloavustin Plus säätää valot automaattisesti siten, että niiden kantama on paras mahdollinen. Kaukovalot kytkeytyvät lähivaloille, kun järjestelmä tunnistaa valot päällä edellä ajavia tai vastaan tulevia ajoneuvoja. Puskuriin vakiovarusteena integroidut LED-huomiovalot puolestaan parantavat havainnointia päiväsaikaan. Erityiset Offroadvalot ovat saatavana tehdaslisävarusteena M-sarjaan, jossa on On&Offroad-paketti ja Intelligent Light System -valojärjestelmä. Maastoajoon suunniteltu järjestelmä valaisee ajoalustan erityisen leveältä ja erityisen kirkkaasti. Pimeänäköavustin Plus (tehdaslisävaruste). Comand-näyttö näyttää mustavalkokuvana koko kaukovalojen normaalisti näyttämän alueen, jota pimeänäköavustimen infrapunakamera kuvaa. Siten kuljettaja hallitsee auton edessä olevan tilan paremmin silloin, kun kaukovalot eivät ole päällä. Hän voi reagoida aiemmin ihmisiin, jotka ovat ajotiellä tai sen vieressä. Ajoavustinpaketti Plus (tehdaslisävaruste). Paketti sisältää useita yksittäisiä, nerokkaasti toimivia tekniikoita. Aktiivinen kaista-avustin varoittaa kuljettajaa ohjauspyörän kevyen värinän avulla, jos se tunnistaa, että auto siirtyy tahattomasti pois merkityltä kaistalta. Parantuneesta turvallisuudesta kaistanvaihtotilanteissa pitää huolen aktiivinen katveavustin. Etäisyysvakionopeussäädin Distronic Plus auttaa tutkan avulla kuljettajaa pitämään halutun etäisyyden edellä ajavaan autoon. Se vähentää kuljettajan rasittumista sekä sujuvassa että pysähtelevässä liikenteessä. Ajoavustinpaketti Plussaan sisältyvät myös hätäjarrutusavustin BAS Plus ja Pre-Safe -jarrujärjestelmä. Näin turvallisuuden tunne on mukana jokaisella ajomatkalla. Vaaratilanteessa Collision Prevention Assist (vakiovaruste). Järjestelmä pystyy tunnistamaan liian pienet etäisyydet oman auton ja edellä liikkuvien kohteiden tai paikallaan olevien esteiden välillä, kun nopeus on yli 7 km/h. Kun vaara tunnistetaan, kuljettajaa varoitetaan näkyvin ja kuuluvin varoitusmerkein. Kun kuljettaja samalla jarruttaa, vakiovarusteinen adaptiivinen hätäjarrutusavustin voi tuottaa käyttöön juuri sen jarrutusvoiman, joka tarvitaan uhkaavan törmäyksen välttämiseen. Pre-Safe -järjestelmä (vakiovaruste). Ennakoiva matkustajien suojajärjestelmä Pre-Safe osaa tunnistaa kriittiset ajotilanteet ennalta ja käynnistää ehkäiseviä toimenpiteitä. Ajotilanteesta ja auton varusteista riippuen seuraavat toimet ovat mahdollisia: etuistuimien palautuvat turvavöiden kiristimet kiristyvät ja avoinna olleet sivulasit tai tehdaslisävarusteinen kattoluukku sulkeutuvat, jotta turvavyöt ja turvatyynyt voivat törmäyksen sattuessa suojata parhaalla mahdollisella tavalla. Tehdaslisävarusteinen muistitoiminto voi lisäksi säätää etumatkustajan istuimen törmäyksen kannalta parempaan asentoon.

21 19 Onnettomuuden sattuessa Jalankulkijasuoja sis. aktiivinen konepelti (vakiovaruste). Aktiivinen konepelti voi pienentää jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden loukkaantumisriskiä törmäyksessä. Jos etupuskurissa sijaitsevat tunnistimet tunnistavat törmäyksen, ne voivat laukaista pyrotekniset yksiköt, jotka nostavat konepellin takareunan. Näin suhteellisen pehmeän konepellin ja moottoritilan kovien laitteistojen välille muodostuu suurempi väli. Tämä pienentää törmäysenergiaa ja voi siten vähentää vakavien vammojen riskiä. Turvavarusteet (vakiovaruste). Kolmipisteturvavyöt, turvavöiden kiristimet, turvavyövoiman rajoittimet ja turvatyynyt on sovitettu Mercedes-Benzillä optimaalisesti toisiinsa, jotta loukkaantumisia sattuu mahdollisimman vähän. M-sarjassa matkustajien suojana on seitsemän turvatyynyä, jotka voivat auttaa välttämään loukkaantumisia törmäyksessä tai pienentämään loukkaantumisriskiä. Matkustajien suojaamiseksi autossa on kaksi adaptiivista etuturvatyynyä, jotka laukeavat törmäyksen voimakkuuden mukaan kaksivaiheisesti. Lisäksi M-sarjassa on sivuturvatyynyt (rintakehän ja lantion alueen yhdistetyt turvatyynyt) kuljettajalle ja etumatkustajalle etuistuinten selkänojissa sekä kaksi suurikokoista ikkunaturvatyynyä, jotka ulottuvat molempien istuinrivien alueelle. Polviturvatyyny voi vähentää osaltaan kuljettajan kuormitusta onnettomuuden aikana. Tehdaslisävarusteena on saatavana takatilan sivuturvatyynyt. Jos törmäystunnistimet tunnistavat onnettomuuden, turvavyöt kiristyvät salamannopeasti pyroteknisten elementtien ansiosta, jotta matkustajat pysyvät paikoillaan istuimissa. Lisäksi turvavyövoiman rajoitin löysää turvavyön tilanteesta riippuen, jotta matkustajan rintakehä ei kuormitu liikaa. M-sarjassa on neljällä istuimella turvavöiden kiristimet ja turvavyövoiman rajoittimet. Mercedes-Benz on siis edelläkävijä myös tällä turvallisuuden alueella. Onnettomuuden jälkeen Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä 1 (osa Comand Online -järjestelmää). Järjestelmä voi lähettää automaattisen hätäpuhelun toimintavalmiin ja autoon liitetyn puhelimen kautta heti, kun turvajärjestelmä tunnistaa onnettomuuden. Samanaikaisesti välitetään GPS-sijaintitiedot ja muut autoon liittyvät tiedot Mercedes-Benzin hätäpuhelukeskuk selle. Sitten muodostetaan puheyhteys. Hätäpuhelujärjestelmä voidaan aktivoida myös manuaalisesti. Muita toimenpiteitä. Mercedes-Benz on kehittänyt teknisiä ratkaisuja, jotta seurausvaurioita voidaan vähentää ja matkustajien pelastamista tarvittaessa helpottaa. Niihin kuuluvat esimerkiksi moottorin automaattinen sammuttaminen sekä varoitusvilkkujen ja hätätilannevalaistuksen aktivointi. Keskuslukitus avautuu automaattisesti ja helpottaa siten ovien avaamista kolarin jälkeen. Mercedes-Benz on lisäksi laatinut pelastushenkilöstölle tarkoitetun monikielisen pela stus oppaan, jonka pelastushenkilöstö voi ladata internetistä osoitteesta kaikkialla maailmassa. Kuten huomaat, turvallisuutta ajatellaan Mercedes-Benzillä monelta kannalta. 1 Käytettävissä auton koko elinkaaren ajan 19 Euroopan maassa.

22 20 Multimediajärjestelmät M-sarjaan on tehdaslisävarusteena saatavissa täydelliset viihde- ja navigointiratkaisut, esimerkkeinä Comand Online -multimediajärjestelmä, huippuluokan BeoSound AMG Soundsystem Bang & Olufsen sekä takatilan viihdekeskus takana matkustavien iloksi. Comand Online (tehdaslisävaruste). Comand Online yhdistää audio- ja navigointijärjestelmän sekä puhelinja internet-toiminnot yhteen yksikköön. Viihteestä pitää huolen DVD-asema, jossa on musiikkikirjasto, 10 GB:n kiintolevy ja kaukosäädin. Internet-yhteensopiva matkapuhelin mahdollistaa pääsyn Mercedes-Benzin mobiilipalveluihin. Järjestelmään kuuluvat vielä USB- ja Bluetooth -liitännät sekä SD-muistikorttipaikka. Käyttö puhekäskyillä on mahdollista Linguatronic-puheohjausjärjestelmän avulla. Tehdaslisävarusteisen Splitview-tekniikan avulla kuljettaja ja etumatkustaja voivat katsella Comand-näytössä samanaikaisesti eri materiaalia. Lisää Infotainment-vaihtoehtoja M-sarjan autoosi Takatilan viihdekeskus (tehdaslisävaruste). Takatilan viihdekeskuksen ansiosta takamatkustajat voivat katsella ajon aikana elokuvia tai liittää viihdekeskukseen vaikkapa pelikonsolin molempia näyttöjä voi käyttää erikseen, toisistaan riippumatta. Tehdaslisävarusteena saatava tv-viritin tuo jopa televisio-ohjelmat nähtäville M-sarjassa. Bang & Olufsen BeoSound AMG (tehdaslisävaruste). Tanskalaisten äänentoistospesialistien käsialaa oleva huippuluokan Bang & Olufsen BeoSound AMG Soundsystem-äänentoistojärjestelmä tuo täydellisen akustiikan paitsi kuuluville myös näkyville. Neljätoista suurtehokaiutinta, joiden kokonaisteho on wattia, edustavat huipputekniikkaa, ylellisen designin ympäröimänä. Subwoofer-boksin kotelo on sijoitettu vasemmalle sivuseinään toisen istuinrivin taakse. Keskiääni- ja bassokaiuttimet puolestaan löytyvät etu- ja takaovista. Kuuntelunautinto muistuttaa pikemmin konserttisalia kuin auton sisätilaa. Becker Map Pilot (tehdaslisävaruste). Becker Map Pilot täyttää kaikki täysiveroiselle modernille navigointijärjestelmälle asetettavat vaatimukset. Se on täysin integroitu, joten sitä voidaan käyttää monitoimiohjaimen sekä Audio 20 CD:n näytön avulla. Siihen on mahdollista ladata päivitetyt karttatiedot ja lisätoimintoja. Ohjainlaitteen teline hansikaslokerossa mahdollistaa joustavan käytön ja järjestelmän irrottamisen autosta.

23 21 Avustinjärjestelmät Tehdaslisävarusteena saatavat avustinjärjestelmät auttavat kuljettajaa erilaisissa ajotilanteissa. Ne lisäävät mukavuuden ja turvallisuuden aikaansaamaa rentoa hyvänolon tunnetta M-sarjassa. Aktiivinen Park Assist -pysäköintiavustin ja Parktronic (tehdaslisävaruste). Se ohjaa auton napin painalluksella pysäköintitilaan. Kuljettaja käyttää vain kaasupoljinta, jarrupoljinta ja vaihtaa vaihteet. Järjestelmä etsii sopivia pysäköintitiloja ja pysäköi auton heti, kun kuljettaja hyväksyy ehdotetun pysäköintitilan ja kytkee peruutusvaihteen päälle. Parktronicin kymmenen ultraäänitunnistinta mittaavat automaattisessa pysäköinnissä etäisyyden edessä ja takana olevaan autoon. Ohjainlaite käsittelee tunnistimien signaalit ja laskee parhaan mahdollisen ajolinjan pysäköintitilaan. Lisää avustinjärjestelmiä M-sarjan autoosi Nopeusrajoitusavustin (osa tehdaslisävarusteista Comand Online -järjestelmää, ei toistaiseksi saatavissa Suomessa). Tuulilasikamera valvoo jatkuvasti auton ympäristöä. Se voi tunnistaa liikennemerkein osoitetut nopeusrajoitukset ja näyttää ne mittaristossa. Siten kuljettaja näkee koko ajan sillä hetkellä voimassa olevan nopeusrajoituksen. Tästä on erityisesti hyötyä tieosuuksilla, joissa liikennemerkit vaihtuvat tiuhaan tai joilla on tietyömaita. Lisäksi avustin vertaa tunnistettuja nopeusrajoituksia navigointijärjestelmän tietoihin. Pysäköintipaketti jossa 360 -kamera (tehdaslisävaruste). Pysäköintipaketti sisältää 360 -kamerajärjestelmän sekä aktiivisen Park Assist -pysäköintiavustimen ja Parktronic-pysäköintitutkan. Järjestelmän neljän lähialuekameran avulla syntyy 360 :n kuva auton ympäristöstä lintuperspektiivistä. Tuo kuva näkyy keskikonsolin näytössä. Tuloksena on parempi näkyvyys ja ajoturvallisuus pysäköitäessä ja ahtaissa paikoissa maastossa. Järjestelmä varoittaa esteistä lisäksi näkyvin ja kuuluvin varoitusmerkein. Eri kameroiden kuvaamat alueet voi valita näkyviin myös erikseen.

24 22 Istuimet M-sarjan istuimet ja sisätila varmistavat matkustusmukavuuden myös pitkillä matkoilla. Täysin sähkötoiminen istuinsäätö (vakiovaruste). M-sarjan huolellisesti työstetyt istuimet suorastaan hemmottelevat sekä etuistuimilla että takana matkustavia. Istuimien mukavuus on pitkilläkin matkoilla erinomainen. Ne ovat ergonomisia, ja jaloille ja hartioille jää riittävästi tilaa. Molemmissa etuistuimissa on vakiovarusteena täysin sähkötoiminen istuinsäätö sekä hyvin sijoitettu, vaistonvaraisesti käytettävä istuinsäätökatkaisin oviverhouksessa. Tehdaslisävarusteena on lisäksi saatavana istuintuuletus etuistuimiin ja istuinlämmitys toiselle istuinriville. Istuimien materiaalit on valittu huolellisesti, ja ne on viimeistelty taidokkaasti. Istuimet vaikuttavat siten merkittävästi sisätilan laadukkuuteen. Parantunut istuinmukavuus Monisäätöistuimet joissa mukavuuspääntuet (tehdaslisävaruste). Erityisen suuren mukavuuden tarjoavat monisäätöistuimet, joissa on hierontatoiminto ja mukavuuspääntuet. Niiden ansiosta kuljettajan ja etumatkustajan matkustusnautinto on erityisen rentouttava.

25 23 Ilmastointi Monipuoliset säätömahdollisuudet varmistavat sisätilan miellyttävän ilman, mikä parantaa oleellisesti kuljettajan vireyttä ajon aikana. Thermatic (vakiovaruste). Ilmastointiautomatiikka säätää automaattisesti tunnistimien avulla lämpötilan ja tuuletuksen erikseen kuljettajalle ja etumatkustajalle. Ilmansuuntaus voidaan säätää yksilöllisesti takana matkustaville. Vakiovarusteena on myös sisäkiertokytkentä, jäähdytetty hansikaslokero sekä raitisilma- ja aktiivihiilisuodatin, joka pitää pölyn, noen ja siitepölyn poissa sisätilasta sekä vähentää hajuja ja ilmassa olevia haitta-aineita. Thermotronic (tehdaslisävaruste). Tämän ilmastointiautomatiikan avulla lämpötila ja ilmansuuntaus voidaan säätää erikseen kuljettajalle, etumatkustajalle ja takatilaan. Lisäilmasuuttimet B-pilareissa, kaksi suunnattavaa tuuletussuutinta keskikonsolissa sekä lisäpuhallin pitävät huolen ihanteellisesta lämpötilasta takana. Ilmansuun tauksen automatiikassa on valittavissa kolme toimintatapaa: hajautettu, medium ja keskitetty. Lisää mukavuustoimintoja Monitoimiohjauspyörän lämmitys (tehdaslisävaruste). Ohjauspyörän kehä lämpiää napin painalluksella lämpötilaan 35 C. Siihen on siis miellyttävä tarttua kylmälläkin säällä. Tehdaslisävarusteena saatavat, jäähdytettävät ja lämmitettävät mukitelineet edessä tekevät matkustamisesta viihtyisää kaikkina vuodenaikoina.

26 24 Tavaratilanhallintajärjestelmä M-sarjassa mahtuu matkustamaan reilusti viisi henkeä. Takaistuimella on runsaasti polvi-, hartia- ja kyynärpäätilaa ja sisäkorkeus on riittävä. M-sarjassa on reilut tilat, joten esimerkiksi kolmen lastenistuimen kiinnittäminen vierekkäin onnistuu ongelmitta. Takatilan ulommilla istumapaikoilla on vakiovarusteena Isofix-lastenistuinkiinnikkeet. Kaikilla matkustajilla on koko ajan hyvä näkyvyys korkean ja pystyn istuma-asennon ansiosta. Takana matkustavilla on lisäksi mahdollisuus säätää selkänojien kaltevuutta yksilöllisesti. Kun kyydissä on viisi henkeä, tavaratilan tilavuus on silti 690 litraa kuormattaessa takaselkänojien yläreunan tasalle (1 025 litraa kuormattaessa kattoon asti). Tehokas tilankäyttö Tavaratilan voi hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla kääntämällä toisen istuinrivin selkänojat ja istuinosat eteen osina 1/3 : 2/3. Kun takaistuimet on käännetty eteen, muodostuu jopa 2010 litran tavaratila ja lähes tasainen tavaratilan lattia. Siinä mahtuu kuljettamaan noin 1,83 metriä pitkiä esineitä. Neljä kuormansidontalenkkiä tavaratilan lattiassa, neljä kassikoukkua ikkunoiden alareunojen korkeudella sekä kaksi vaatekoukkua takaluukussa helpottavat tavaratilan monipuolista käyttöä.

27 25 Tehdaslisävarusteet tavaratilaan Tehdaslisävarusteet tavaratilaan. Tavaratilan peite antaa siistin vaikutelman ja suojaa samalla uteliaiden katseilta. Tehdaslisävarusteinen tavaratilan peite, johon sisältyy toisen istuinrivin taakse kiinnitettävä turvaverkko, voi lisäksi suojata matkustajia tavaratilassa irrallaan olevilta esineiltä. Takaistuimelle saa tehdaslisävarusteena läpikuormausmahdollisuuden kyynärnojan yläpuolelle. Se soveltuu varsinkin suksien kuljetukseen. Lisää vaihtoehtoja M-sarjan autoosi Easy-Pack-Fixkit-tavaratilanhallintajärjestelmän (tehdaslisävaruste) avulla matkatavarat voi kiinnittää kätevästi. Se myös auttaa suojaamaan vaurioilta tavaroita pakattaessa ja purettaessa. Easy-Pack-takaluukku (tehdaslisävaruste) avautuu ja sulkeutuu automaattisesti ja mahdollistaa siten tavaratilan kätevän kuormaamisen ja purkamisen. Avautumisen voi rajoittaa tarvittaessa mihin tahansa yläasentoa matalampaan korkeuteen.

28 26 ML 63 AMG 4Maticin ulkopuoli ja sisätila AMG nämä kolme kirjainta merkitsevät kautta maailman huipputekniikkaa, ylellisyyttä ja erinomaista ajodynamiikkaa. ML 63 AMG:n ainutlaatuinen ulkonäkö tekee siitä kiehtovan dynaamisuuden vertauskuvan jo ennen autoon astumista. Ulkopuolen kohokohdat AMG:lle ominaiset etulokasuojat joissa teksti V8 BITURBO AMG Styling jossa erityinen etu- ja takahelma sekä auton väriset sivuhelmaverhoukset AMG-kevytmetallivanteet, 20-tuumaiset 5-puolaiset, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut AMG Sport -ohjaustehostus, säätyvä, ja AMG-urheilualusta AMG-suurtehojarrut joissa hopeanväriset jarrusatulat AMG Sport -pakoputkisto jossa kaksi kromattua kaksoispakoputken päätä Sisätilan kohokohdat AMG-kynnyslistat harjattua jaloterästä, AMG-teksti AMG-urheiluistuimet joissa optimoitu sivuttaistuki, nahkaverhous ja AMG:lle tyypillinen istuinten design, AMG-merkki selkänojissa AMG Performance -ohjauspyörä mustaa nappanahkaa, rei itys otealueella, kehä alaosasta suoristettu, hopeanväriset alumiiniset vaihdevivut AMG-mittaristo jossa 320 km/h -asteikko, värinäyttö ja AMG-päävalikko Urheilulliset, harjatusta jaloteräksestä valmistetut polkimet ja jalkatuki joissa kuminopat

29 27 AMG Performance Studio Lisää ilmeikkyyttä AMG Performance Studio tarjoaa lukuisia houkuttelevia yksilöllistämismahdollisuuksia. Niillä ML 63 AMG:n urheilullisuuden voi tuoda vielä selvemmin esille: esimerkkinä AMG Performance -paketti, joka lisää tehoa 24 kilowatilla (33 hv) 410 kilowattiin (557 hv) ja nostaa maksimiväännön 60 newtonmetrillä 760 newtonmetriin. Se korostaa ML 63 AMG:n suorituskykyä myös ulkoisesti punaiseksi maalattujen AMGjarrusatuloiden, hiilikuituisten AMG-moottoritilakatteiden ja AMG Performance -ohjauspyörän avulla. Saksan Affalterbachissa sijaitseva AMG Performance Studio täyttää asiakkaiden toivomukset yksilöllisillä, jopa uniikeilla autoilla. Lisää vaihtoehtoja M-sarjan autoosi AMG Driver s Package. AMG Driver s Packagen yhteydessä huippunopeus rajoitetaan nopeuteen 280 km/h. Paketti sisältää osallistumisen AMG Driving Academyn kuljettajakoulutukseen.

30 28 Ulkopuolen AMG Sport -paketti Ulkopuolen AMG Sport -paketti viimeistelee M-sarjan dynaamisen ilmeen urheilullisilla muotoiluelementeillä. Tehdaslisävarusteena saatava ulkopuolen AMG Sport -paketti lisää M-sarjaan vielä enemmän dynaamisuutta. AMG Styling ihastuttaa vakiomallista poikkeavalla etu- ja takahelmalla. Auton väriset sivuhelmaverhoukset ovat lisäksi erityisen dynaamiset. Viisipuolaiset kiiltosorvatut AMG-kevytmetallivanteet ja renkaat 255/50 R 19 lisää - vät ulkopuolen designiin vahvaa tyylikkyyttä. Rei itetyt etujarrulevyt ja jarrusatuloiden suojukset täydentävät huomiota herättävän olemuksen. Siten ajonautinto saavuttaa täyttymyksensä myös ulkonäön osalta.

31 29 Sisätilan Sport-paketti Sisätilan Sport-paketti siirtää dynaamisen ilmeen myös sisätilaan ja antaa autolle urheilullisen ja laadukkaan leiman. Ylellistä urheilullisuutta M-sarjaan tarjoaa tehdaslisävarusteena saatava sisätilan Sport-paketti. Dynaamisuutta tuovat esimerkiksi kuljettajan ja etumatkustajan täysin sähkötoimisesti säädettävät urheiluistuimet, joissa on omaleimainen design ja normaalia voimakkaampi sivuttaistuki, sekä 4-puolainen urheiluohjauspyörä. Istuimet on verhottu mustan Artico-tekonahkan ja Dinamica-mikrokuidun yhdistelmällä tai tehdaslisävarusteena saatavalla mustalla nappanahkalla/nahkalla. Niissä on kontrastikoristeompeleet. Oviverhousten keskiosat tuovat jännittäviä vivahteita sisustukseen, sillä niissä on vakiovarustuksesta poikkeava yksilöllinen design. Sisätilan dynaamisuutta korostavat lisäksi urheilulliset, harjatusta jaloteräksestä valmistetut polkimet, joissa on kuminopat, sekä mustat punoslattiamatot, joissa on nahkareunus ja Mercedes-Benz-merkki.

32 Tehdaslisävarusteet Anna M-sarjan autollesi aivan erityinen ilme: täysin oman makusi mukainen ilme. Se onnistuu vaativatkin toiveet täyttävien yksityiskohtien ja varusteiden avulla, jotka parantavat esimerkiksi mukavuutta ja turvallisuutta edelleen. Lisää yksilöllisten valintojen mahdollisuuksia löydät myös internetistä osoitteessa ja Mercedes-Benz-liikkeestä. 1 Keyless-Go 2 Panoraamakattoluukku 3 Aktiivinen kaista-avustin 4 Harman Kardon Logic 7 Surround-Soundsystem 5 Pimeänäköavustin Plus 6 Tunnelmavalaistus 7 Alumiinioptiikkaiset astinlaudat 8 Vetokoukku, osittain sähkötoiminen

33 31 25R R55 06R 50R R 685 Vanteet Fakta on, että renkaat ja vanteet ovat autossa välttämättömät. Tunnetasolla niiden merkitys on monille vähintään yhtä suuri: täydelliset vanteet ovat omaa unelma-autoa koottaessa yksi tärkeimmistä varusteista. Siksi haluamme tarjota sinulle erityisen runsaan ja monipuolisen valikoiman. Lisää vanteita löydät hinnastosta ja internetistä osoitteessa Vakio- ja tehdaslisävarusteet 25R 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, renkaat 235/65 R 17 (vakio malleissa ML 250 BlueTec 4Matic ja ML 350 BlueTec 4Matic) tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, renkaat 265/45 R 20, titaaninharmaat ja kiilto sorvatut (vakio mallissa ML 63 AMG). R55 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, renkaat 255/50 R 19 (vakio mallissa ML 500 4Matic, ei malliin ML 63 AMG) tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, renkaat 295/35 R 21, titaaninharmaat ja kiilto sorvatut (tehdaslisävaruste malliin ML 63 AMG). 06R 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, renkaat 255/50 R 19 (tehdaslisävaruste, ei malliin ML 63 AMG). 07R 21-tuumaiset kevytmetallivanteet, renkaat 265/40 R 21, kiiltosorvatut (tehdaslisävaruste, ei malliin ML 63 AMG). 50R 21-tuumaiset kevytmetallivanteet, renkaat 265/40 R 21, kiiltosorvatut (tehdaslisävaruste, ei malliin ML 63 AMG) tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, renkaat 295/35 R 21, mattamustat ja vanteen reunat kiiltosorvatut (tehdaslisävaruste malliin ML 63 AMG).

34 32 Tekniset tiedot Dieselmoottorit ML 250 BlueTec 4Matic ML 350 BlueTec 4Matic Sylinterijärjestys ja -luku R4 V6 Vaihteisto 7G-Tronic Plus 7G-Tronic Plus Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 150 (204)/ (258)/3600 Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 500/ / Kiihtyvyys km/h, s 9,0 7,4 Huippunopeus noin, km/h Rengaskoko 235/65 R /65 R 17 Polttonesteen kulutus 2, l/100 km Kaupunki Maantie EU-yhdistetty 7,1 6,7 5,7 5,3 6,2 5,8 8,4 7,8 6,8 6,3 7,4 6,8 CO 2 -päästöt 2, g/km yhdistetyt Päästöluokka 3 Euro 6 Euro 6 Tankin tilavuus, l, josta varalla noin 70/11,0 70/11,0 Tavaratilan tilavuus, l Maks. 2. istuinrivin takana Maks. 1. istuinrivin takana Kääntöympyrän halkaisija, m 11,80 11,80 Omapaino 4 /sallittu kokonaispaino, kg 2 150/ /2 950 Sallittu perävaunupaino jarrullinen/jarruton, kg / /750 1 Tiedot direktiivin 80/1269/ETY ja sen voimassa oleva lisäyksen mukaan. 2 Tässä ilmoitetut arvot on mitattu määräysten (EY:n asetus 715/2007 ja sen voimassa oleva lisäys) mukaisessa mittausajossa. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, vaan ne on tarkoitettu ainoastaan auttamaan eri automallien vertailussa. 3 Tieto koskee vain Euroopan unionin aluetta. 4 Tiedot direktiivin 92/21/EY ja lisäyksen 95/48/EY mukaan (omapaino auto ajovalmiina, tankki 90 % täynnä, kuljettaja 68 kg ja matkatavarat 7 kg) koskevat vakiovarusteista autoa. Tehdaslisävarusteet ja lisävarusteet nostavat yleensä auton

35 33 Bensiinimoottorit ML 350 4Matic ML 500 4Matic ML 63 AMG 4Matic Sylinterijärjestys ja -luku V6 V8 V8 Vaihteisto 7G-Tronic Plus 7G-Tronic Plus AMG Speedshift Plus 7G-Tronic Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 225 (306)/ (408)/ (525)/ [410 (557)/ ]7 Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 370/ / / [760/ ] 7 Kiihtyvyys km/h, s 7,6 5,6 4,8 [4,7] 7 Huippunopeus noin, km/h , 7 [280] 8 Rengaskoko 255/55 R /50 R /45 R 20 Polttonesteen kulutus 2, l/100 km Kaupunki 11,3 10,9 15,2 14,7 15,7 Maantie 7,4 7,1 9,5 8,9 9,6 EU-yhdistetty 8,8 8,5 11,5 11,0 11,8 CO 2 -päästöt 2, g/km yhdistetyt Päästöluokka 3 Euro 5 Euro 6 Euro 5 Tankin tilavuus, l, josta varalla noin 78/10,0 93/12,0 93/14,0 Tavaratilan tilavuus, l Maks. 2. istuinrivin takana Maks. 1. istuinrivin takana Kääntöympyrän halkaisija, m 11,80 11,80 11,80 Omapaino 4 /sallittu kokonaispaino, kg 2 130/ / /3 050 Sallittu perävaunupaino jarrullinen/jarruton, kg 3 500/ / /750 omapainoa ja vähentävät auton kantavuutta painonsa verran. 5 Jos autossa on vetokoukku, koodi 550, sallittu jarrullinen perävaunupaino on kg. 6 Elektronisesti rajoitettu. 7 AMG Performance -paketin yhteydessä. 8 AMG Driver s Packagen yhteydessä. Lisää teknisiä tietoja internetissä osoitteessa

36 34 Mitat Kaikki mitat millimetreinä. Kuvien mitat ovat keskiarvoja. Ne koskevat vakiovarusteista autoa kuormatta.

37 35 Ulkovärit Vakiovärit Metallivärit 1 designo-väri 1 Mercedes-Benzin lakka on yksi automarkkinoiden parhaista kirkaslakoista. Se edistää oleellisesti auton arvon säilymistä. Sen salaisuus on erityisen tiivis molekyylirakenne. Kirkaslakka, niin vakiovärin kuin metallivärin yhteydessä, on selvästi parempi maalipinnan suoja kuin perinteiset lakat. Tämän ansiosta maalipinta säilyy pitempään loistavan kiiltävänä Vakiovärit Musta Polarvalkoinen Metallivärit Sinooperinpunainen Obsidianmusta Tenoriitinharmaa Iridiumhopea Palladiumhopea Sitriininruskea Cavansiitinsininen Timantinhopea designo-väri designo timantinvalkoinen bright 1 Tehdaslisävaruste

38 36 Verhoukset ja somiste-elementit Musta Mantelinbeige Alpakanharmaa Tupakanruskea/kastanjanruskea/musta Artico-tekonahka/kangas Artico-tekonahka rei itetty 1 Nahka Artico-tekonahka rei itetty 1 Nahka Artico-tekonahka rei itetty 1 Nahka Nahka Somiste-elementit Somiste-elementit Somiste-elementit Somiste-elementit 739 Alumiini pitkittäishiottu vaalea 734 Eukalyptuspuu ruskea kiiltävä Jalopuu pähkinä ruskea kiiltävä Poppeli musta kiiltävä 3 H09 Saarni ruskea avohuokoinen 3 W69 designo pianolakka musta Alumiini pitkittäishiottu vaalea 734 Eukalyptuspuu ruskea kiiltävä Jalopuu pähkinä ruskea kiiltävä Poppeli musta kiiltävä 3 H09 Saarni ruskea avohuokoinen 3 W69 designo pianolakka musta Alumiini pitkittäishiottu vaalea 734 Eukalyptuspuu ruskea kiiltävä Jalopuu pähkinä ruskea kiiltävä Poppeli musta kiiltävä 3 H09 Saarni ruskea avohuokoinen 3 W69 designo pianolakka musta Alumiini pitkittäishiottu vaalea 734 Eukalyptuspuu ruskea kiiltävä Jalopuu pähkinä ruskea kiiltävä Poppeli musta kiiltävä 3 H09 Saarni ruskea avohuokoinen 3 W69 designo pianolakka musta 3 1 Vakio mallissa ML Vakio mallissa ML 63 AMG. 3 Tehdaslisävaruste.

39 37 designo Mantelinbeige/musta Alpakanharmaa/musta Yksilöllisyys kauneimmillaan: tehdaslisävarusteena saatava designo-valikoima täyttää 255 Nahka Nahka 1 yksilölliset toiveet. Somiste-elementtien valikoima Somiste-elementit 739 Alumiini pitkittäishiottu vaalea 734 Eukalyptuspuu ruskea kiiltävä Jalopuu pähkinä ruskea kiiltävä Poppeli musta kiiltävä 3 H09 Saarni ruskea avohuokoinen 3 W69 designo pianolakka musta 3 Somiste-elementit 739 Alumiini pitkittäishiottu vaalea 734 Eukalyptuspuu ruskea kiiltävä Jalopuu pähkinä ruskea kiiltävä Poppeli musta kiiltävä 3 H09 Saarni ruskea avohuokoinen 3 W69 designo pianolakka musta H W69

40 Käytetyn auton palautus. Otamme vastaan M-sarjan autosi ja huolehdimme sen ympäristöystävällisestä hävittämisestä Euroopan unionin (EU) käytettyjen autojen direktiivin mukaisesti. Mutta siihen on vielä pitkä aika. Jotta käytetyn auton palauttaminen olisi mahdollisimman helppoa, käytettävissä on palautuspisteiden ja purkamoiden laaja verkosto. Voit palauttaa autosi kuluitta johonkin näistä yrityksistä. Näin edistät arvokkaalla tavalla kierrätystä ja luonnonvarojen säästeliästä käyttöä. Lisätietoja käytettyjen autojen kierrätyksestä, jälleenkäytöstä sekä takaisinoton ehdoista saat internet-osoitteesta Tämän esitteen tiedot: Tämän esitteen toimitusajankohdan ( ), jälkeen tuotteeseen on saattanut tulla muutoksia. Pidätämme itsellemme oikeuden rakenteellisiin ja muotoon liittyviin muutoksiin, värien muutoksiin sekä toimitussisältöjen muutoksiin toimitusajan sisällä sikäli kuin muutosten ja poikkeamien voidaan katsoa olevan asiakkaan kannalta kohtuullisia. Sikäli kuin myyjä tai valmistaja käyttää tilauksen tai ostokohteen yksilöinnissä kirjaimia tai numeroita, nämä eivät yksinomaan riitä oikeudellisten toimien perusteeksi. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. Kuvien värit voivat painoteknisistä syistä poiketa autojen luonnollisista väreistä. Tämä esite on tarkoitettu kansainväliseen levitykseen. Esitteen kuvat ja tekstit eivät kelpaa oikeudellisten vaatimusten perustaksi. Viittaukset lakeihin ja asetuksiin sekä verotusseikkoihin koskevat vain Saksan liittotasavaltaa. Viimeisimmät tiedot autoistamme saat lähimmästä Mercedes-Benzliikkeestä. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart MS/MAC /0914 Printed in Germany

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus CLS-sarja. Coupé Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus Vain poikkeuksellisen luovasti ajattelevat ihmiset osasivat aikanaan uneksia coupésta, jossa on neljä ovea ja mukavat istuimet takatilassa:

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon uusi keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Kaikki tuntuu

Lisätiedot

CLS-sarja. Shooting Brake

CLS-sarja. Shooting Brake CLS-sarja. Shooting Brake Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus On olemassa persoonallisuuksia, jotka inspiroivat kokonaista sukupolvea. Koska tekevät asiat toisin. Koska erottuvat joukosta. Sellaisia

Lisätiedot

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: uudella GLC:llä. Uusi-ilmeinen ja urheilullisempi kuin koskaan, samalla

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. C-sarjan Coupé Viehätys C-sarjan Coupé on tulvillaan tyylikkyyden ja intohimon välistä jännitettä. Se on ulkoa menevä, dynaaminen Coupé, jonka katselusta ei saa kyllikseen. Sisältä se on paikka, jossa

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. M-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. M-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 M-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 M-sarja 4Matic = neliveto, BE = Blue Efficiency. M-sarja (W166)* Käyttövoima

Lisätiedot

Viehätys. somiste-elementit pitkittäishiottua vaaleaa alumiinia

Viehätys. somiste-elementit pitkittäishiottua vaaleaa alumiinia SL-sarja Viehätys Sanotaan, että älykkyyden ja hulluuden välinen raja on erittäin häilyvä. Uusi SL yhdistää kaksi ääripäätä ainutlaatuisella tavalla. Toisaalta se vaalii legendaarista urheiluautoperinnettä,

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. R-sarja Viehätys R-sarja edustaa mitä parhaimpia hyveitä. Esimerkiksi perheen arvostusta: missään muussa Mercedes-Benz-henkilöautossa ei ole niin paljon tilaa rakkaimmille ihmisille. Ehdoton laatuvaatimus

Lisätiedot

Viehätys. varten kehitettyä kokonaisvaltaista turvallisuuskonseptia.

Viehätys. varten kehitettyä kokonaisvaltaista turvallisuuskonseptia. SLK-sarja Viehätys SLK tarjoaa tiukan otteen tiehen. Jo sen ulkonäkö viestittää malttamattomuutta päästä liikkeelle. Pitkä konepelti, lyhyet koriylitykset, painopiste optisesti takana. Ajossa tämä roadster

Lisätiedot

Visio toteutunut. S-sarja

Visio toteutunut. S-sarja S-sarja 40 Seiten Visio toteutunut. S-sarja Keskellä tärkeitä projekteja, samalla luksuksen ympäröimänä. Aamut alkavat asfaltilla, illat päättyvät punaiselle matolle. Nousevasta auringosta voi nauttia

Lisätiedot

Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot:

Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot: CLA-sarja Kesyttämätön. CLA Unohda totunnaisuudet: CLA rikkoo kaikkia sääntöjä. Lukuun ottamatta hyvän maun sääntöjä. Ylväässä jäähdyttimen säleikössä, energiaa pursuavassa siluetissa ja voimakkaissa jättöreunaspoilereissa

Lisätiedot

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes!

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! A-sarja 1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! Joko pidät siitä tai et pidä. Kylmäksi se ei jätä ketään. Ulkoa omaperäinen, sisältä suoranainen tyyli-ikoni. Se karkottaa pitkäveteisyyden kaduiltamme.

Lisätiedot

E-sarja. Sedan ja farmari

E-sarja. Sedan ja farmari E-sarja. Sedan ja farmari E-sarja. Parhaimmillaan E-sarja helpottaa monia asioita. Paitsi päätöstä, mikä malli sopii parhaiten tarpeisiisi. Sekä E-sarjan sedan että farmari ovat saaneet aiempaa dynaamisemman

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 E-sarjan sedan (W212) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 E-sarjan sedan (W212) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. GL-sarja (X166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. GL-sarja (X166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 GL-sarja (X166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 GL-sarja 4Matic = neliveto, GL-sarja (X166)* BE = Blue Efficiency. Käyttövoima

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. CL-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. CL-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 CL-sarja Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 CL-sarja 2014 CL-sarja (C216)* Moottori/ cm³ Teho/kW (hv) Vääntö/ Nm

Lisätiedot

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Malli Moottori cm³ Teho kw (hv) CO2 (g/km) Autoveroton hinta ( ), sis. 24% alv. Autovero ( ) Hinta

Lisätiedot

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän S-sarja sedan Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän Mitä voimme antaa matkan varrelle sellaiselle, joka on jo käynyt läpi kaikki tiet? Mikä voi enää yllättää, jos jokainen seuraava tilanne

Lisätiedot

Hinnasto 15.5.2015. GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.5.2015. GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE-sarja (W166) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE-sarja 4Matic = neliveto GLE-sarja (W166)* Käyttövoima Moottori/ cm³

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. GLK-sarja (X204) Facelift. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. GLK-sarja (X204) Facelift. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 GLK-sarja (X204) Facelift Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 GLK-sarja (X204) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 (C190) (C190)* Käyttövoima Moottori/ cm³ Teho/ kw(hv) Vääntö/ Nm CO 2 g/km Autoveroton hinta

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. CL-sarja Viehätys CL on yhtä kuin tyylikkyys ja ylellisyys mutta sen lisäksi se on myös tekninen mestariteos. BlueDirect-tekniikkaa hyödyntävä V8-moottorisukupolvi on esimerkillinen taloudellisuudeltaan

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. S-sarja Coupé. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. S-sarja Coupé. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 S-sarja Coupé Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 S-sarja Coupé 4Matic = neliveto S-sarja coupé (C217)* Käyttövoima Moottori/

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015 SLK. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015 SLK. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 SLK Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 SLK Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, BE = Blue Efficiency. SLK roadster

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 C-sarjan farmari (S204) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä oleva

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 C-sarjan farmari (S204) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 C-sarjan farmari (S204) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Hinnasto 15.5.2015. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.5.2015. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE Coupé -sarja (C292) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.5.2015 GLE Coupé -sarja 4Matic = neliveto GLE Coupé -sarja (C292)* Käyttövoima

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. E-sarjan farmari (S212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. E-sarjan farmari (S212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 E-sarjan farmari (S212) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 E-sarjan farmari (S212) Facelift Malliversion jäljessä oleva A

Lisätiedot

Hinnasto 17.4.2015. A-sarja. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 17.4.2015. A-sarja. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 17.4.2015 A-sarja Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 17.4.2015 A-sarja (W176) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto 19.8.2015. E-sarjan sedan (W212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 19.8.2015. E-sarjan sedan (W212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 E-sarjan sedan (W212) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 E-sarjan sedan (W212) Facelift Malliversion jäljessä oleva A =

Lisätiedot

Hinnasto 15.6.2012. A-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.6.2012. A-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.6.2012 A-sarja Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.6.2012 A-sarja (W176) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto A-sarja

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. GLE Coupé -sarja (C292) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 GLE Coupé -sarja (C292) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 GLE Coupé -sarja 4Matic = neliveto GLE Coupé -sarja (C292)* Käyttövoima

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA-sarja (C117) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 TURVALLISIN PAIKKA MAANTIELLÄ Jokainen valmistamamme Mazda sisältää laajan valikoiman älykkäitä

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Hinnasto 2.5.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.5.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.5.2016 CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.5.2016 CLA-sarja (C117) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä oleva A

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

Hinnasto 5.10.2015. A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 5.10.2015. A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.10.2015 A-sarja (W176) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.10.2015 A-sarja (W176) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift)

Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift) Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift) E-farmari Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Kampanjahinnasto

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa

Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista henkilöautoa Tiedotusvälineille 11.1.2016 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin uusi E-sarja Detroitin autonäyttelyssä Uusi E-sarja: enemmän älyä, innovatiivista teknologiaa ja pitkä askel kohti itseohjaavaa, autonomista

Lisätiedot

Hinnasto 22.2.2016. SL roadster (R231) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 22.2.2016. SL roadster (R231) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 22.2.2016 SL roadster (R231) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 22.2.2016 SL roadster (R231) Facelift SL roadster (R231)* Käyttövoima Moottori/

Lisätiedot

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport,

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, E-sarjan farmari Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, 5.10.2016 Moottorivalikoima Teho CO 2 -päästöt Saatavissa Diesel E 200 d 110 kw (150 hv) 109 g/km

Lisätiedot

Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift)

Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift) Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift) E-sedan Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Kampanjahinnasto

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. SL roadster (R231) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. SL roadster (R231) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 SL roadster (R231) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 SL roadster (R231) BE = Blue Efficiency. SL roadster (R231)* Käyttövoima Moottori/

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Hinnasto 12.2.2016. GLA-sarja. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 12.2.2016. GLA-sarja. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.2.2016 GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.2.2016 GLA-sarja (X156) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto. 4Matic = neliveto

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Lisätiedot

Hinnasto 19.8.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 19.8.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä

Lisätiedot

White Art Edition Hinnasto

White Art Edition Hinnasto White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja B-sarja CLA Coupe CLA Shooting Brake GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. B-sarja (W246) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. B-sarja (W246) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 B-sarja (W246) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 B-sarja malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto B-sarja (W246) Käyttövoima

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 09.06.2010 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti 2-ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta

Lisätiedot

Uusi Actros Loader. Uusi Actros Volumer.

Uusi Actros Loader. Uusi Actros Volumer. Uusi Actros Loader. Uusi Actros Volumer. Kantavuuden uusi ulottuvuus: Actros Loader ja Actros Volumer. Jotta kapasiteettirajat tulisivat hyötykuorman ja tilavuuden osalta hieman myöhemmin vastaan: Uudesta

Lisätiedot

Hinnasto 3.2.2014. C-sarjan sedan (W205) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 3.2.2014. C-sarjan sedan (W205) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 3.2.2014 C-sarjan sedan (W205) Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 3.2.2014 C-sarjan sedan (W205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. C-sarja farmari (S205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. C-sarja farmari (S205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 C-sarja farmari (S205) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 C-sarja farmari (S205) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

Hinnasto 8.5.2015. S-sarja sedan. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 8.5.2015. S-sarja sedan. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 8.5.2015 S-sarja sedan Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 8.5.2015 S-sarja sedan 4Matic = neliveto S-sarja sedan (W/V222)* Käyttövoima Moottori/

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

EI KOMPROMISSEJA TEKSTI PETER GROSCHUPF KUVAT NILS HENDRIK MÜLLER

EI KOMPROMISSEJA TEKSTI PETER GROSCHUPF KUVAT NILS HENDRIK MÜLLER 19 EI KOMPROMISSEJA Uusi C-sarja ei vain näytä hyvältä: se on aito nautinto myös ajoelämyksenä. Vaikka urheilullisuuden ja mukavuuden tavoitteet ovat sinänsä ristiriitaiset, suunnittelijat eivät ole himmentäneet

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. CLS Shooting Brake Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. CLS Shooting Brake Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLS Shooting Brake Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLS Shooting Brake Facelift 4Matic = neliveto CLS-sarja Shooting Brake

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

Hinnasto 15.4.2016. GLC-sarja (X253) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.4.2016. GLC-sarja (X253) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.4.2016 GLC-sarja (X253) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.4.2016 GLC-sarja (X253) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot