Kamera DX-muodon kuvausmahdollisuudella kameraintoilijoille

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kamera DX-muodon kuvausmahdollisuudella kameraintoilijoille"

Transkriptio

1 Nikon tuo markkinoille uuden D7100 -kameran: Kamera DX-muodon kuvausmahdollisuudella kameraintoilijoille Helsinki, Suomi, 21. helmikuuta 2013 Nikon tuo harrastelijoille tarkoitetun, helposti mukana kulkevan ja tehokkaan, 24,1 megapikselin DX-koon Nikon D7100 -kameran myötä valokuvaukseen uutta intoa. Hämmästyttävän kevyessä ja pienikokoisessa, mutta monipuolisessa ja erittäin kestävään runkoon pakatussa Nikon D7100:ssä on tavanomaista useampia ominaisuuksia. Ammattitasoisella 51 pisteen automaattitarkennusjärjestelmällä saat tallennetuksi näkemyksesi erittäin yksityiskohtaisina valokuvina tai kirkkaina ja selkeinä Full HD -elokuvina. Uutta tehokasta kameraa esitellessään Nikon Europen kuluttajille suunnatuista digitaalisista järjestelmäkameroista vastaava tuotepäällikkö Marina Gurevich totesi: Jos kuvaat maisemia, luontoa tai villieläimiä tai olet kiinnostunut matkustelusta, uusi Nikon D7100 on suunniteltu juuri sinua varten. Siinä on useita tehokkaita toimintoja, jotka laajentavat DX-muodon kuvausmahdollisuuksia. Toiminnot on pakattu lujaan, säänkestävään runkoon, joten kuvaajat voivat nyt nauttia kaikkialle mukana kulkevan kameransa uskomattomasta suorituskyvystä. Nikon D7100:n erinomaisen kuvanlaadun ja huippuluokan ergonomian ansiosta voit ottaa näyttäviä kuvia. Tämä on DX-koon kamera, joka on valmiina kaikkiin haasteisiin ja tuottaa joka tilanteessa hämmästyttäviä tuloksia, Gurevich jatkoi. Uskomattoman kuvanlaadun takaavia kehittyneitä toimintoja Nikon D7100:n toiminnot takaavat erinomaisen suorituskyvyn ja entistä paremman kuvanlaadun. Tehokas 24,1 megapikselin DX-kokoinen CMOS-kenno varmistaa kuvien tarkkuuden ja yksityiskohtaisuuden. Kenno, jossa ei ole optista alipäästösuodinta (OLPF), tuottaa suuren megapikselimääränsä ansiosta vaikuttavan tarkkoja kuvia. Kuvat ovat erittäin teräviä, ja hienoimmatkin yksityiskohdat, kuten hiukset ja höyhenet, voidaan tallentaa erittäin

2 suurella tarkkuudella. EXPEED 3 -kuvankäsittelyjärjestelmä tuo käyttöön nopean toiminnan, eloisan värintoiston ja parannetun kohinanvaimennuksen. Suuri ISO-herkkyys , joka on laajennettavissa vastaamaan herkkyyttä , takaa huippuluokan tulokset jopa heikosti valaistuissa tai pimeissä olosuhteissa sekä mahdollistaa terävien kuvien ottamisen liikkuvista kohteista. Nopealla, jopa kuuden kuvan sekuntinopeudella toimivalla sarjakuvauksella voit vaivattomasti ikuistaa nopeiden liikkeiden yksityiskohdat tai nopeasti muuttuvat kasvonilmeet. Tällä kameralla pysyt aina toiminnan keskipisteessä. Ammattitasoinen 51 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä Nikon D7100:n automaattitarkennusjärjestelmä, joka hyödyntää D4:n kanssa samaa algoritmiä, tarjoaa ammattitason suorituskykyä. Siinä on 51 tarkennuspistettä ja 15 ristikkäistyyppistä tunnistinta, jotka takaavat huikean tarkan tarkennuksen. Tavallista nopeamman automaattitarkennuksen ansiosta tarkennus suoriutuu nopeasti estäen epätarkkojen kuvien ottamisen. Automaattitarkennus toimii jopa f/8 aukon objektiiveilla, mikä mahdollistaa entistä useampien objektiivien ja telejatkeiden käytön. Se on uutta tämän luokan kameroille. Vaiheen havaitseva automaattitarkennus toimii aina -2 EV:n hämärässä, ja tarkennus on mahdollista jopa kaikkein pimeimmissä olosuhteissa, kuten esimerkiksi kuutamolla. Etsimen avulla kuvattaessa vaiheen havaitseva automaattitarkennus takaa entistä paremman käytettävyyden, tarkkuuden ja nopeuden. Se tuo käyttöön useita erilaisia tarkennusaluetiloja, joihin kuuluvat muun muassa yhden pisteen tarkennus, dynaaminen tarkennus (9, 21 tai 51 pistettä), 3D-seuranta ja automaattinen tarkennusalueen valinta. Reaaliaikanäkymässä kontrastin havaitsevaa automaattista tarkennusta on myös parannettu niin, että se takaa entistä paremman käytettävyyden, tarkkuuden ja nopeuden. Elokuvien AF- F-automaattitarkennustilaa on kehitetty tarkennusominaisuuksien osalta. Tehokkaaseen kuvapisteen mittauskennoon perustuva aiheentunnistustoiminto tunnistaa aiheen ympäristön tarkasti ennen kuvan ottamista sekä tehostaa hallintaa automaattivalotuksen (AE) optimoinnin, automaattitarkennuksen (AF) ja automaattisen valkotasapainon (AWB) avulla. Nikon D7100:n 51 pisteen automaattitarkennusjärjestelmän ja kuvapisteen RGB-kennon välinen synergia takaa kameran edeltäjiä paremman suorituskyvyn.

3 DX-muodon uudet mahdollisuudet 1,3-kertaisen rajauksen ansiosta 1,3-kertainen rajaus tuo käyttöön useita ainutlaatuisia toimintoja, jotka laajentavat DXmuodon mahdollisuuksia. Sen 1,3-kertainen telekuvausvaikutelma mahdollistaa nykyisten ja uusien objektiiviesi monipuolisemman käytön. Tässä tilassa on 51 tarkennuspistettä, jotka kattavat kuva-alasta entistä suuremman alueen aina lähes sen reunoihin asti ja takaavat kohteen erinomaisen tarkennuksen. Se mahdollistaa myös entistä nopeamman sarjakuvauksen 7 kuvan sekuntinopeudella ja Full HD -elokuvien tallennuksen jopa 50i:n tai 60i:n kuvausnopeudella. Nämä toiminnot antavat ainutlaatuiset mahdollisuudet villieläinten ja dynaamisen toiminnan kuvaamiseen sekä teleobjektiivin parhaaseen mahdolliseen hyödyntämiseen Huippuluokan kestävyyttä pienessä rungossa Nikon D7100:n kevyt ja kestävä, magnesiumseoksesta valmistettu rungon ylä- ja takaosa on suojattu erinomaisesti pölyä, iskuja ja säätä vastaan, minkä ansiosta kamera on omassa luokassaan erittäin lujatekoinen, mutta silti kätevän kevyt. Vain 675 g painavan kameran yhdistämiseen käytettävät osat on tiivistetty huolellisesti kosteutta ja pölyä vastaan, ja sen kuvakennon puhdistustoiminto aktivoituu automaattisesti, kun kamera käynnistetään tai sammutetaan. Suljinmekanismi on myös testattu vaativissa olosuhteissa kertaa. D7100 on kamera, johon voit luottaa paikkaan ja tehtävään katsomatta. Ergonominen ja luonnollinen Pienestä koostaan huolimatta vakaan otteen takaava, ergonomisesti suunniteltu Nikon D7100 sisältää tehokkaan etsimen, jossa on sataprosenttinen kuva-ala ja 0,94-kertainen suurennus. Laajan katselukulman omaava, 8 cm:n / 3,2 tuuman ja kuvapisteen suuren intensiteetin nestekidenäyttö mahdollistaa selkeän ja tarkan rajauksen. Käytettävissä on etsimen, reaaliaikanäkymän ja toiston käyttöä tukevia helppokäyttötoimintoja. Uudella i- painikkeella voit välittömästi avata usein käytetyt toiminnot, ja pistevalkotasapaino voidaan asettaa nopeasti reaaliaikanäkymää käynnistettäessä. Kahden muistikorttipaikan ansiosta voit kuvata ja tallentaa kuvat entistä joustavammin: vaihda helposti toiseen korttiin, kun ensimmäinen kortti on täynnä, tai käytä yhtä korttia valokuvien ottamiseen ja toista korttia elokuvien kuvaamiseen.

4 Full HD -elokuvia kahdessa elokuvamuodossa Kuvanlaatua ja helppokäyttöisyyttä koskevat korkeat vaatimukset näkyvät myös Full HD - elokuvatoiminnoissa: voit kuvata Full HD (1 920 x 1 080) -elokuvia 1,3-kertaisessa rajaustilassa jopa 50i:n tai 60i:n kuvausnopeudella ja DX-muodossa jopa 24p:n, 25p:n tai 30p:n tilassa. Erilaisia luovia tehosteita, kuten Valikoiva väri -toimintoa, voidaan käyttää reaaliajassa. Sisäänrakennetun stereomikrofonin ansiosta Nikon D7100 on yhteensopiva myös ulkoisen ME-1-mikrofonin kanssa. Suurikontrastisten kohteiden selkeä tallennusmahdollisuus Suurikontrastisia kohteita kuvattaessa Aktiivinen D-Lighting (ADL) -toiminto säilyttää huippuvalo- ja varjoalueiden selkeyden myös kohteen liikkuessa. Tasapainotetussa täytesalamatilassa salaman teho säädetään optimaaliselle tasolle. Kun kuvaat kohteita, joiden kirkkaudessa on suuria eroja, HDR (High Dynamic Range, laaja dynaaminen alue) -tila tukee kuvan tummien ja vaaleiden alueiden säilymistä ottamalla eri valotusarvoilla kaksi peräkkäistä kuvaa ja yhdistämällä ne älykkäästi yhdeksi kuvaksi. Vaivatonta kuvien jakamista langattoman yhteyden välityksellä Valinnaisen WU-1a-mobiilisovittimen langattoman toiminnon avulla Nikon D7100:ssa olevat kuvat voidaan siirtää helposti ja langattomasti Apple TM - tai Android TM -älylaitteeseen* ja jakaa sosiaalisessa mediassa tai valokuvien jakamissivustoissa. Nyt voit jakaa parhaat kuvasi välittömästi ystäviesi tai valokuvayhteisösi kanssa, olitpa missä tahansa. Voit hallita kameraa myös älylaitteen avulla ja kuvata huomaamattomasti etäältä, minkä ansiosta voit ottaa mahtavia kuvia kohteita häiritsemättä. Innoittavia tehosteita reaaliajassa Tehostetilassa voit muokata valo- ja elokuvia yksilöllisesti seitsemällä erikoistehosteella: Valikoiva väri-, Miniatyyri-, Yläsävy-, Alasävy-, Siluetti-, Väriluonnos- ja Pimeänäkö-toimintoja voidaan kaikkia käyttää reaaliaikanäkymässä reaaliajassa, joten näet tulokset jo kuvatessa. Valikoiva väri -toiminnolla voit korostaa yhtä tai enintään kolmea väriä mustavalkoisella taustalla. Aseta tilanvalitsin Tehosteet-toiminnon kohdalle, niin voit luoda kuvia aivan uudella tavalla. Voit lisätä tehosteita ja muokata kuvia niiden ottamisen jälkeen monella tavalla.

5 Etäkuvausta helpottavia lisätarvikkeita Nikon ilmoittaa samalla tuoneensa markkinoille uuden langattoman WR-1-lähetinvastaanottimen, joka laajentaa Nikonin hiljattain päivitettyä langattomien hallintalisätarvikkeiden sarjaa. WR-1 tuo käyttöön pistematriisinäytön ja lukuisia kehittyneitä toimintoja, joiden avulla käyttäjä voi hallita useimpia kuvaustoimintoja, olipa kyse yksinkertaisesta kaukolaukaisusta tai monimutkaisista usean kameran kokoonpanoista. Sillä voi myös tarkistaa kameran asetukset ja muuttaa niitä, kun laite on kiinnitetty Nikon D7100:aan. Asetukset voidaan ohjelmoida valmiiksi erilaisia kuvaustilanteita, kuten samanaikaista kuvausta, ajastettua kuvausta ja mukautettua laukaisuviivettä, varten. Häiriöttömän tiedonsiirron takaamiseksi radioaalloilla pareina toimivien WR-1-lähetinvastaanottimien toimintaetäisyys on jopa 120 metriä, ja sitä voidaan laajentaa useiden WR-1- ja/tai WR-R10-laitteiden yhdistelmillä. Tärkeimmät ominaisuudet 24,1 megapikselin DX-kokoinen kenno, jossa ei ole optista alipäästösuodatinta: huippuluokan kuvatarkkuus, joka tuo pienimmätkin yksityiskohdat esiin. EXPEED 3 -kuvankäsittelyjärjestelmä: nopea toiminta, eloisa värintoisto ja parannettu kohinanvaimennus. ISO-herkkyys , laajennettavissa :aan: poikkeuksellinen suorituskyky heikossa valossa. Ammattitasoinen automaattitarkennusjärjestelmä: perustuu 51 tarkennuspisteeseen, joista 15 on ristikkäisiä, mahdollistaa nopean ja tarkan automaattitarkennuksen. Sarjakuvausnopeus 6 kuvaa sekunnissa: takaa, että pystyt aina tallentamaan nopean toiminnan. 1,3-kertainen rajaustoiminto, joka laajentaa DX-muodon mahdollisuuksia: ylimääräinen telekuvausvaikutelma, entistä suurempi nopeus (jopa 7 kuvaa sekunnissa) ja erittäin laaja automaattitarkennusalue. Aiheentunnistustoiminnolla varustettu kuvapisteen RGB-mittauskenno: valotuksen tarkkuutta tukeva täsmällinen mittaus, automaattivalotuksen (AE) optimointi, automaattitarkennus (AF) ja automaattinen valkotasapaino (AWB) takaavat huippuluokan tarkkuuden. Full HD -tarkkuuden elokuvat: 1080p, jopa 60i/50i ja 30p/25p/24p, mahdollistaa elokuvien tasaisen tallennuksen.

6 Tehokas etsin: noin sataprosenttinen kuva-ala ja 0,94-kertainen suurennus. Suuren intensiteetin nestekidenäyttö: 8 cm:n / 3,2 tuuman ja kuvapisteen laajakulmainen kuva. Kätevä kantaa mukana: tehokkaat toiminnot on pakattu pienikokoiseen, vain 675 g painavaan runkoon. Magnesiumseoksesta valmistetuilla kansilla varustettu kestävä runko: suojattu pölyä, säätä ja putoamista vastaan. Kaksi SD-muistikorttipaikkaa: mahdollistaa ylivuoto- tai varmuuskopiointitallennuksen tai määrityksen tallentaa RAW- ja JPEG-tiedostot erikseen. Käytettävyyttä tukevat toiminnot: parannettu i-painike ja pistevalkotasapainotoiminto, jotka mahdollistavat valkotasapainon nopean ja tarkan asetuksen reaaliaikanäkymässä. Aktiivinen D-Lighting (ADL): säilyttää vaaleiden ja tummien alueiden yksityiskohdat ja tuottaa tasapainoisia kuvia. HDR (High Dynamic Range, laaja dynaaminen alue): yhdistää toisiinsa kaksi samalla laukaisulla otettua kuvaa ja tuottaa yksityiskohtaisia kuvia suurikontrastisista kohteista. Tehostetila: mahdollistaa tiettyjen tehosteiden käytön reaaliaikanäkymässä sekä valo- että elokuvien kanssa. Langaton yhteys*: yhteensopiva WU-1a-mobiilisovittimen kanssa. NIKKOR-objektiivit: arvostetuilla NIKKOR-objektiiveilla voit hyödyntää kameran 24,1 megapikselin tarkkuutta ja 1,3-kertaista rajaustilaa, ottaa laadukkaita kuvia ja nauttia DX-objektiivien pienestä koosta. Etäkäyttö: kameran toimintoja pystyy helposti hallinnoimaan etäältä valinnaisen WR- R10- ja uuden WR-1-lähetin-vastaanottimen sekä langattoman WR-T10-lähettimen avulla. Hintatiedot ja myyntipäivä: Suositushinta 1279 euroa. Myynti alkaa * Yhteensopiva ios - ja Android -älylaitteiden kanssa. Tämä ominaisuus edellyttää erillistä Wireless Mobile Utility -sovellusta, joka voidaan ladata maksutta Google Play - ja

7 Apple App Store -palveluista. Android, Google, Google Play, YouTube ja muut tuotemerkit ovat Google Inc:n tavaramerkkejä. Lisätietoja Markkinointi Tiina Heikkinen Tuotetiedot Jyrki Tuppurainen

Nikon Nordic Ab Suomen toimisto Äyritie 8B 01510 Vantaa www.nikon.fi LEHDISTÖTIEDOTE

Nikon Nordic Ab Suomen toimisto Äyritie 8B 01510 Vantaa www.nikon.fi LEHDISTÖTIEDOTE Uusi Nikon 1 V3 on suunniteltu toiminnan kuvaukseen se on helposti mukana kuljetettava, huippunopea ja suorituskyvyltään ammattitasoinen Helsinki, 13.3.2014: Nikon julkisti tänään uuden jäsenen Nikon 1

Lisätiedot

Uusi Nikon 1 J4 kaikkien tilanteiden hallintaan: nopea toiminta, vankka runko ja upea ulkonäkö

Uusi Nikon 1 J4 kaikkien tilanteiden hallintaan: nopea toiminta, vankka runko ja upea ulkonäkö Uusi Nikon 1 J4 kaikkien tilanteiden hallintaan: nopea toiminta, vankka runko ja upea ulkonäkö Helsinki, 10.huhtikuuta 2014 Nikon lisää tänään nopean Nikon 1 J4 -kameran Nikon 1 -järjestelmäkameroiden

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE. Uusi Nikon D5100 - päästä luovuutesi valloilleen.

LEHDISTÖTIEDOTE. Uusi Nikon D5100 - päästä luovuutesi valloilleen. Uusi Nikon D5100 - päästä luovuutesi valloilleen. Amsterdam,, 5. huhtikuuta 2011: Nikon esittelee digitaalisten järjestelmäkameroidensa valikoiman uusimman tulokkaan, D5100-kameran, jonka monipuoliset

Lisätiedot

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Nikon 1 -järjestelmäkameroilla elämäsi vauhdikkaimpien hetkien ikuistaminen onnistuu kätevästi. Vaihdettavalla objektiivilla varustetut Nikon 1 -kamerat ovat erittäin

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE. COOLPIX-uutuuksiin kuuluu maailman pienin kamera DX-kokoisella kennolla - Esittelyssä COOLPIX A ja P330

LEHDISTÖTIEDOTE. COOLPIX-uutuuksiin kuuluu maailman pienin kamera DX-kokoisella kennolla - Esittelyssä COOLPIX A ja P330 COOLPIX-uutuuksiin kuuluu maailman pienin kamera DX-kokoisella kennolla - Esittelyssä COOLPIX A ja P330 Helsinki, Suomi, 5. maaliskuuta 2013 Nikon Europe on onnistunut yhdistämään järjestelmäkameran suorituskyvyn

Lisätiedot

I AM YOUR D-SLR FINDER

I AM YOUR D-SLR FINDER I AM YOUR D-SLR FINDER USKOMATON KUVANLAATU Hideyuki Motegi Valokuvaajat kaikkialla maailmassa arvostavat Nikonin DSLR-kameroita, joissa uusin kuvaustekniikka yhdistyy upeasti ergonomiaan ja legendaarisiin

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE. Nikon tuo markkinoille uuden sukupolven. kuvankäsittelyohjelmiston. Capture NX2: entistä tehokkaampi ja helppokäyttöisempi

LEHDISTÖTIEDOTE. Nikon tuo markkinoille uuden sukupolven. kuvankäsittelyohjelmiston. Capture NX2: entistä tehokkaampi ja helppokäyttöisempi Nikon tuo markkinoille uuden sukupolven kuvankäsittelyohjelmiston Capture NX2: entistä tehokkaampi ja helppokäyttöisempi Amsterdam, Alankomaat, 3. kesäkuuta 2008 Nikon Europe julkistaa uuden Capture NX2

Lisätiedot

NIKON COOLPIX S3000 NIKON DSLR D3100 AP-SYSTEMS - KAMERATARJOUKSET. Tarjoushinta 139,- Nikon 3100 + Tamron 18-200 mm pakettihintaan 599,-

NIKON COOLPIX S3000 NIKON DSLR D3100 AP-SYSTEMS - KAMERATARJOUKSET. Tarjoushinta 139,- Nikon 3100 + Tamron 18-200 mm pakettihintaan 599,- Sivu 1 NIKON COOLPIX S3000 139,- 5640000172 NIKON COOLPIX S3000 SORT VMA541E1 EAN: 018208918966 139 NIKON DSLR D3100 Nikon 3100 + Tamron 18-200 mm pakettihintaan 599,- Sivu 2 PENTAX OPTIO S1 139,50 PENTAX

Lisätiedot

Upeita kuvia heikossakin valossa

Upeita kuvia heikossakin valossa Tiedote 6.8.2009 Upeita kuvia heikossakin valossa Uudet TX1 ja WX1 -mallit ovat yhteensopivia oman henkilökohtaisen valokuvaajan, Party-shot IPT-DS1:n kanssa. Sonyn Cyber-shot TX1 ja WX1 -kamerat esittelevät

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE. Nikon esittelee D600-kameran: Erinomaisia kuvia, kevyt kantaa

LEHDISTÖTIEDOTE. Nikon esittelee D600-kameran: Erinomaisia kuvia, kevyt kantaa Nikon esittelee D600-kameran: Erinomaisia kuvia, kevyt kantaa Helsinki, 13. syyskuuta 2012: Nikon julkaisee tänään uuden 24,3 megapikselin FXkokoisen D-SLR-kameran Nikon D600. Nikonin toistaiseksi kevyin

Lisätiedot

I AM A GAME CHANGER. iamnikon.fi

I AM A GAME CHANGER. iamnikon.fi I AM A GAME CHANGER iamnikon.fi Kuvaa suuresti, matkusta kevyesti Intohimoiset valokuvaajat ovat jo kauan odottaneet uutta Nikon D600 -kameraa. D600 on innovatiivinen, 24,3 megapikselin digitaalinen FX-koon

Lisätiedot

Uusi α850 - Lompakolle ystävällinen digijärkkäri kaikilla mausteilla

Uusi α850 - Lompakolle ystävällinen digijärkkäri kaikilla mausteilla Helsinki, 27.8. 2009 Uusi α850 - Lompakolle ystävällinen digijärkkäri kaikilla mausteilla Täysikokoinen, 24,6 megapikselin Exmor CMOS -kenno ja kaksinkertaiset BIONZ-prosessorit mahdollistavat yksityiskohtaiset

Lisätiedot

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA Erinomainen kuvanlaatu Fluke-kameran huippuluokan erottelukyky takaa terävät ja yksityiskohtaiset kuvat ja aiempaa tarkemmat mittaustulokset myös kaukaa tehtävissä mittauksissa.

Lisätiedot

POWER TO YOUR NEXT STEP Tartu jokaiseen tilaisuuteen

POWER TO YOUR NEXT STEP Tartu jokaiseen tilaisuuteen POWER TO YOUR NEXT STEP Tartu jokaiseen tilaisuuteen you can 2 Matkamme alkaa Laineet kutsuvat! Lautailukoulu alkaa Digitaalisen järjestelmäkameran teho Vaihda objektiivia, vaihda näkökulmaa Vaihdettavien

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. NIKON COOLPIX P500 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3668212

Käyttöoppaasi. NIKON COOLPIX P500 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3668212 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

I AM PURE PHOTOGRAPHY. www.nikon.fi

I AM PURE PHOTOGRAPHY. www.nikon.fi I AM PURE PHOTOGRAPHY www.nikon.fi Hidasta tahtia Alppien raikas ilma huuhtoo mielestäni arjen huolet, kun laskeudun polkua alas. Kiire ja kilpailu unohtuvat, ja olen jälleen luova itseni. Annan inspiraation

Lisätiedot

I AM ADRENALINE. iamnikon.fi

I AM ADRENALINE. iamnikon.fi I AM ADRENALINE iamnikon.fi VOIMA JA NOTKEUS VIEVÄT ETEENPÄIN Ota kaikki hyöty irti Nikon DX -koosta, joka lisää objektiivien ja koko kamerajärjestelmän helppoa liikuteltavuutta. Kompakti ja kevyt D7100

Lisätiedot

NIKON SUOMEN MYYNTITOIMISTO NIKON SVENSKA AB OJAHAANRINNE 4, 01600 VANTAA PUH: (09) 5660 060 FAX: (09) 5660 0626

NIKON SUOMEN MYYNTITOIMISTO NIKON SVENSKA AB OJAHAANRINNE 4, 01600 VANTAA PUH: (09) 5660 060 FAX: (09) 5660 0626 Nikon Lite Touch Zoom 130 ED/130 ED QD kamera Tekniset Tiedot Tyyppi: 35 mm:n automaattitarkenteinen keskussuljinkamera, jossa on Nikonin zoomobjektiivi Filmi: DX-koodattu 35mm:n filmi Kuvakoko: Normaalikuva:

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

Ihastuminen on molemminpuolista.

Ihastuminen on molemminpuolista. Ihastuminen on molemminpuolista. Kuvaa intohimosi tuoreesta näkökulmasta. EXPEED on digitaalisen kuvankäsittelykonseptin läpimurto, jonka eteen Nikonilla on vuosia tehty kehitystyötä. Uusimpia laitteisto-

Lisätiedot

I AM FULL FRAME POWER. www.nikon.fi

I AM FULL FRAME POWER. www.nikon.fi I AM FULL FRAME POWER www.nikon.fi TERVETULOA FX-KOON TÄYSIMITTAISEEN MAAILMAAN Oletko valmis siirtymään valokuvauksen uudelle tasolle? D610 vie sinut FX-kokoisen kuvauksen portille. Hämmästyt kuvanlaatua,

Lisätiedot

NEX-3/5/5C/C3 NEX-VG10/VG10E

NEX-3/5/5C/C3 NEX-VG10/VG10E NEX-3/5/5C/C3 NEX-VG10/VG10E Tämän laiteohjelmapäivityksen uudet toiminnot ja niiden käyttö on kuvattu jäljempänä. Jos haluat lisätietoja, katso kameran/videokameran ja LA-EA2- kiinnityssovittimen mukana

Lisätiedot

I AM ALL YOUR IDEAS. iamnikon.fi

I AM ALL YOUR IDEAS. iamnikon.fi *Älylaitteisiin voidaan muodostaa langaton yhteys langattoman mobiiliyhteyssovittimen WU-1a avulla. Sovitin myydään erikseen. I AM ALL YOUR IDEAS iamnikon.fi Objektiivi: AF-S DX NIKKOR 10-24mm f/3.5-4.5g

Lisätiedot

Digitaalisen Nikon D4 -järjestelmäkameran tekniset tiedot

Digitaalisen Nikon D4 -järjestelmäkameran tekniset tiedot Digitaalisen Nikon D4 -järjestelmäkameran tekniset tiedot Kameratyyppi Objektiivin kiinnike Digitaalinen järjestelmäkamera Nikonin F-bajonetti (AF-kytkentä ja -koskettimet) Teholliset pikselit 16,2 miljoonaa

Lisätiedot

TEKSTI // POUL SIERSBÆK. Opi käyttämään AUKON ESIVALINTAA. ƒ2.8. ƒ1.4 ƒ2. ƒ4 ƒ5.6 ƒ8 ƒ11 ƒ16 ƒ22 ƒ32. Digikuva 2015

TEKSTI // POUL SIERSBÆK. Opi käyttämään AUKON ESIVALINTAA. ƒ2.8. ƒ1.4 ƒ2. ƒ4 ƒ5.6 ƒ8 ƒ11 ƒ16 ƒ22 ƒ32. Digikuva 2015 TEKSTI // POUL SIERSBÆK Opi käyttämään AUKON ESIVALINTAA ƒ2.8 ƒ1 ƒ1.4 ƒ2 ƒ4 ƒ5.6 ƒ8 ƒ11 ƒ16 ƒ22 ƒ32 36 LUE uudistunut Digikuva Kuvassa käytettiin suurta aukkoa. Näin tausta pehmeni kauniisti ja valokohdat

Lisätiedot

Uudet ominaisuudet. Versio 4.10

Uudet ominaisuudet. Versio 4.10 Uudet ominaisuudet Versio 4.10 Tämän tuotteen mukana toimitetun asiakirjan sisältämät kuvaukset eivät enää välttämättä vastaa laiteohjelmistopäivitysten seurauksena lisättyjä tai muutettuja ominaisuuksia.

Lisätiedot

I AM SHARING MY VIEW. www.europe-nikon.com

I AM SHARING MY VIEW. www.europe-nikon.com I AM SHARING MY VIEW www.europe-nikon.com Ota upeita kuvia. Jaa ne välittömästi. 24,2 megapikseliä ilman optista alipäästösuodatinta Valmistaudu kuvaamaan EXPEED 4 jotain erityistä. Uuden Nikon D5300 -kameran

Lisätiedot

Nikon 1 Täysillä eteenpäin

Nikon 1 Täysillä eteenpäin I AM THE NIKON 1 Nikon 1 Täysillä eteenpäin Entisestään kehittyvä Nikon 1 -valikoima ei ainoastaan edusta uutta kameratyyppiä, vaan sillä voidaan ikuistaa elämän vauhdikkuus aivan uudella tavalla. Älykkyyttä,

Lisätiedot

Nopeus ja kehittynyt tekniikka upeana kokonaisuutena tervetuloa uusi sukupolvi

Nopeus ja kehittynyt tekniikka upeana kokonaisuutena tervetuloa uusi sukupolvi LEHDISTÖTIEDOTE Nopeus ja kehittynyt tekniikka upeana kokonaisuutena tervetuloa uusi sukupolvi Nopeampi, terävämpi, älykkäämpi: pöly- ja roisketiivis Olympus OM-D tarjoaa mullistavan kuvanvakaimen, elektronisen

Lisätiedot

Digikamera tutuksi 2016/12

Digikamera tutuksi 2016/12 Digikamera tutuksi 2016/12 Ohjelma 9-11 teoria ja oman kameran asetukset 11.00 harjoitustehtävät, ryhmäjako opettajien esittely 11-11.30 tauko paikalla eväät tai kahvila 12-n.14 kuvausharjoituksia, puoli

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. NIKON COOLPIX S640 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3239617

Käyttöoppaasi. NIKON COOLPIX S640 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3239617 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä

Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä NUUO digitaalitallentimet edustavat analogisen ja IP-pohjaisen videovalvonnan uusinta teknologiaa. NUUO tarjoaa kehittyneitä ratkaisuja kameravalvonnan lisäksi myös

Lisätiedot

Digitaalisten kameroiden tuotevalikoima Kevät 2008

Digitaalisten kameroiden tuotevalikoima Kevät 2008 Digitaalisten kameroiden tuotevalikoima Kevät 2008 Älykäs ja houkutteleva 2 Nikonilla on yli 90 vuoden kokemus huippuluokan kameroiden ja objektiivien valmistamisesta, ja Nikon jatkaa näitä perinteitä

Lisätiedot

Toshiba ja Intel: jännittävää ja yksilöllistä digitaaliviihdettä missä tahansa

Toshiba ja Intel: jännittävää ja yksilöllistä digitaaliviihdettä missä tahansa Teknologiakatsaus Toshiba ja Intel Toshiba ja Intel: jännittävää ja yksilöllistä digitaaliviihdettä missä tahansa Intel Centrino Duo -mobiiliteknologian avulla Toshiba on kehittänyt uusia kannettavia tietokoneita,

Lisätiedot

I AM THE INTELLIGENT CAMERA

I AM THE INTELLIGENT CAMERA I AM THE NIKON 1 2 I AM THE INTELLIGENT CAMERA Nikon 1 Täysillä eteenpäin Jokainen sukupolvi pitää itseään edellistä parempana. Vaihdettavalla objektiivilla varustettu Nikon 1 -kamera tekee tästä totta:

Lisätiedot

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Lehdistötiedote Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Teräväpiirtoelokuvia kotona, upeita esityksiä työpaikalla 1. syyskuuta 2015 Epsonin uudet monikäyttöiset, helposti liikuteltavat projektorit

Lisätiedot

Uudet ominaisuudet BL F00

Uudet ominaisuudet BL F00 Uudet ominaisuudet Versio 2.00 Tämän tuotteen mukana toimitetun asiakirjan sisältämät kuvaukset eivät enää välttämättä vastaa laiteohjelmistopäivitysten seurauksena lisättyjä tai muutettuja ominaisuuksia.

Lisätiedot

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DTS-100-12(1) 2010 Sony Corporation

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DTS-100-12(1) 2010 Sony Corporation NEX-3/NEX-5/NEX-5C Tämän laiteohjelmistopäivityksen uudet toiminnot ja niiden toiminta on kuvattu tässä. Käyttöopas ja mukana toimitetulla CD-ROM-levyllä oleva α-käsikirja sisältävät lisätietoja. 2010

Lisätiedot

I AM YOUR NIKON 1 FINDER

I AM YOUR NIKON 1 FINDER I AM YOUR NIKON 1 FINDER I AM THE SPEED OF LIFE Jatkuvasti kasvava Nikon 1 -järjestelmäkameroiden valikoima sisältää malleja, joiden avulla ikuistat elämäsi vauhdikkaimmatkin hetket. Kun käytössäsi on

Lisätiedot

SLT-A33/SLT-A55/SLT-A55V

SLT-A33/SLT-A55/SLT-A55V SLT-A33/SLT-A55/SLT-A55V Tässä on kuvattu laiteohjelmistopäivityksen uudet toiminnot ja niiden toimintatavat. Katso Käyttöopas. 2011 Sony Corporation A-E1M-100-11(1) Käytettävissä olevat toiminnot Tämä

Lisätiedot

Vangitse parhaat hetket juuri sellaisenaan Sonyn uusilla, helppokäyttöisillä digijärkkäreillä

Vangitse parhaat hetket juuri sellaisenaan Sonyn uusilla, helppokäyttöisillä digijärkkäreillä Tiedote, 27.8.2009 Vangitse parhaat hetket juuri sellaisenaan Sonyn uusilla, helppokäyttöisillä digijärkkäreillä Uudet 12.3/14.2 megapikselin (α500/ α550) CMOS-kennot ja edelleen kehitetty BIONZ-prosessori

Lisätiedot

THE FORCE OF OPTICS. .fi

THE FORCE OF OPTICS. .fi .fi Diamondback kiikarit Diamondback kiikareissa yhdistyvät huippuluokan laatu ja erinomainen metsästyskiikari hämmästyttävän huokeaan hintaan. Etsitkö kiikaria, jossa on luokkansa laajin näkökenttä ja

Lisätiedot

bloggie - hauska ja helppo Mobile HD Snap -kamera

bloggie - hauska ja helppo Mobile HD Snap -kamera Tiedote 7.1.20100 bloggie - hauska ja helppo Mobile HD Snap -kamera Pieni ja kompakti MHS-PM5/PM5K ja MHS-CM5 tallentaa 1920x1080 teräväpiirtoisia MP4-videoita ja viiden megapikselin valokuvia. Tyylikäs,

Lisätiedot

I AM FOR IMPORTANT MOMENTS. www.europe-nikon.com

I AM FOR IMPORTANT MOMENTS. www.europe-nikon.com I AM FOR IMPORTANT MOMENTS www.europe-nikon.com Kuvaa tärkeiden hetkien tunnelma. I AM HAPPY HAPPY BIRTHDAY D3300 on täydellinen ratkaisu, jos haluat kameraltasi enemmän ilman mitään ylimääräistä. Heikompitehoiset

Lisätiedot

DSLR-A900/DSLR-A850 A-DWD-100-11(1) 2010 Sony Corporation

DSLR-A900/DSLR-A850 A-DWD-100-11(1) 2010 Sony Corporation DSLR-A900/DSLR-A850 Tämän päivityksen uudet toiminnot ja niiden toiminta on kuvattu tässä. Jos haluat lisätietoja, lue kameran mukana toimitettu Käyttöopas. 2010 Sony Corporation A-DWD-100-11(1) Tämän

Lisätiedot

35mm KOMPAKTIKAMERAT NIKON SUOMEN MYYNTITOIMISTO NIKON SVENSKA AB OJAHAANRINNE 4, 01600 VANTAA PUH: (09) 5660 060 FAX: (09) 5660 0626

35mm KOMPAKTIKAMERAT NIKON SUOMEN MYYNTITOIMISTO NIKON SVENSKA AB OJAHAANRINNE 4, 01600 VANTAA PUH: (09) 5660 060 FAX: (09) 5660 0626 Tekninen suorituskyky on saavutettavissa tuoreilla illa noin 20 C lämpötilassa. Teknisiä ominaisuuksia ja a voidaan muuttaa ilman valmistajan eri ilmoitusta. 2001-2002 NIKON CORPORATION 35mm KOMPAKTIKAMERAT

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. NIKON COOLPIX P80 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3239536

Käyttöoppaasi. NIKON COOLPIX P80 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3239536 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Nauti muistoista enemmän Sonyn. PlayMemories-sovellusperheellä

Nauti muistoista enemmän Sonyn. PlayMemories-sovellusperheellä osokuna Lehdistötiedote Julkaisuvapaa 29.8.2012 klo 17.45 Nauti muistoista enemmän Sonyn PlayMemories-sovellusperheellä Sonyn PlayMemories-sovellusperhe monipuolistaa kameraan, älypuhelimeen ja tablettiin

Lisätiedot

Panasonicin LUMIX GX7 tarjoaa valokuvaajalle uusinta tekniikkaa klassisesti muotoillussa rungossa

Panasonicin LUMIX GX7 tarjoaa valokuvaajalle uusinta tekniikkaa klassisesti muotoillussa rungossa Panasonicin LUMIX GX7 tarjoaa valokuvaajalle uusinta tekniikkaa klassisesti muotoillussa rungossa Helsinki, 1. elokuuta 2013 Panasonic julkisti tänään LUMIX DMC-GX7 - kameran, joka on huipputyylikäs uusi

Lisätiedot

Käyttöopas kahden kameran väliseen tiedostojen siirtoon

Käyttöopas kahden kameran väliseen tiedostojen siirtoon Canon-digitaalikamera Käyttöopas kahden kameran väliseen tiedostojen siirtoon Sisällysluettelo Johdanto....................................... 1 Kuvien siirtäminen langattomassa yhteydessä........ 2 Kameran

Lisätiedot

VALOKUVAUKSEN PERUSTEET

VALOKUVAUKSEN PERUSTEET VALOKUVAUKSEN PERUSTEET Sampsa Sulonen sampsa.sulonen@suomenlatu.fi +358408343174 @sampsasulo Kameroiden ominaisuudet Kennon koko ja sen vaikutukset Megapikselimäärät Peilitön tai peilillinen Tarkennuksen

Lisätiedot

E-420. Tekniset tiedot. Etsin. Tyyppi. Kuvakenno. Prosessori. Suodin. 100% D-SLR laatua

E-420. Tekniset tiedot. Etsin. Tyyppi. Kuvakenno. Prosessori. Suodin. 100% D-SLR laatua E-420 Maailman pienin D-SLR* Miellyttävä rajaus automaattitarkenteisella Live View:llä 6.9cm / 2.7'' HyperCrystal II LCD -näyttö Kasvontunnistus täydelliseen tarkennukseen ja valotukseen Helppokäyttöinen

Lisätiedot

EF70-200mm f/4l USM FIN. Käyttöohjeet

EF70-200mm f/4l USM FIN. Käyttöohjeet EF70-200mm f/4l USM FIN Käyttöohjeet Kiitämme Canon-tuotteen hankinnasta. Canon EF70-200mm f/4l USM -objektiivi on Canon EOS -kameroille kehitetty pienikokoinen, tehokas telezoom-objektiivi. USM on lyhennys

Lisätiedot

P6SLite ohjaus- ja zoom komennot

P6SLite ohjaus- ja zoom komennot 1, Ohjaus zoom -toiminnot P6SLite ohjaus- ja zoom komennot Osa 1 pikanäppäintoiminnon Valitse APP-käyttöliittymää ja APP ilmestyy toimintopainikkeeseen. Paina + = ZOOM +, paina - = ZOOM-. 2, Manuaalinen

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE. Lisätty TTL- ja HSS-yhteensopivuus Profoto AirTTL* -salamoilla sekä useita uusia lisäominaisuuksia

LEHDISTÖTIEDOTE. Lisätty TTL- ja HSS-yhteensopivuus Profoto AirTTL* -salamoilla sekä useita uusia lisäominaisuuksia LEHDISTTIEDOTE Lisätty TTL- ja HSS-yhteensopivuus Profoto AirTTL* -salamoilla sekä useita uusia lisäominaisuuksia Merkittävät laiteohjelmistopäivitykset tekevät Olympus OM- D E-M1 Mark II-, E-M5 Mark II-

Lisätiedot

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP AUTUMN 011 iamnikon.fi I AM IN TROUBLE Uutuus Uutuus Erinomainen 16,1 CMOS-kenno. 16,1 14-7,5 cm:n CMOS Uutuus 16,0 5-8,7 cm:n

Lisätiedot

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com Isoa, upeaa, sau TÄYTTÄ KUVAA Panoramic on modulaarinen näyttely- ja sisustusratkaisu, jossa rakenteet piiloutuvat täysin

Lisätiedot

HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ

HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ KAIKKI WIDEX BEYOND :N HUIKEAT OMINAISUUDET NYT LADATTAVANA Maailman parhaan äänenlaadun tarjoava iphonelle suunniteltu kuulokoje on nyt saatavana käytännöllisenä ladattavana

Lisätiedot

404 CAMCORDER CAMCORDERIN & KAMERAN TOIMINTA

404 CAMCORDER CAMCORDERIN & KAMERAN TOIMINTA Suomi Finnish 404 CAMCORDER CAMCORDERIN & KAMERAN TOIMINTA Liitteet ARCHOS 404 -käyttöoppaaseen Katso www.archos.com/manuals ladataksesi tämän käyttöoppaan viimeisimnman version. Versio 1.1 Tämä käyttöopas

Lisätiedot

Z8i SEE THE UNSEEN WWW.SWAROVSKIOPTIK.COM

Z8i SEE THE UNSEEN WWW.SWAROVSKIOPTIK.COM FI Z8i SEE THE UNSEEN WWW.SWAROVSKIOPTIK.COM Kun voima ja kauneus yhdistyvät luonnossa, tuloksena on jotain aivan ainutlaatuista. Tämä on innoittanut SWAROVSKI OPTIKia luomaan huipputuotteen: Z8i. Z8i

Lisätiedot

TYYn uusi videotykki - esimerkkejä

TYYn uusi videotykki - esimerkkejä TYYH 31/2014 Liite 1 TYYn uusi videotykki - esimerkkejä Gigantti Philips PicoPix PPX3407-349 Philips PicoPix on pienikokoinen ja kevyt taskukokoinen LED-videoprojektori. Saat laadukkaan kuvan missä vain

Lisätiedot

TAPAA. TARKENTAA Nils Wille Christoffersen

TAPAA. TARKENTAA Nils Wille Christoffersen KOLME TAPAA TARKENTAA Nils Wille Christoffersen Uusi hybriditarkennus toimii erittäin nopeasti. Sen ansiosta KUVAAJA PYSYY TAHDISSA NOPEISSAKIN TILANTEISSA. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten hybriditarkennus

Lisätiedot

Tarkennusopas Automaattitarkennusjärjestelmän tarkat käyttöohjeet

Tarkennusopas Automaattitarkennusjärjestelmän tarkat käyttöohjeet Tarkennusopas Automaattitarkennusjärjestelmän tarkat käyttöohjeet Tarkennusopas Uusi automaattitarkennuksen ominaisuuksien ja helppokäyttöisyyden yhdistelmä tarjoaa runsaasti uusia kuvausmahdollisuuksia.

Lisätiedot

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langattomat AudioBoost-TV-kuulokkeet 15 mm:n elementit / suljettu takaosa Nappikuuloke SSC5001/10 Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Kevyillä ja langattomilla SSC5001

Lisätiedot

Sonyn uutuuskamerat RX100 IV ja RX10 II. tuovat ammattimaisen kuvausotteen. Cyber-shot -kameroiden RX-sarjaan

Sonyn uutuuskamerat RX100 IV ja RX10 II. tuovat ammattimaisen kuvausotteen. Cyber-shot -kameroiden RX-sarjaan Lehdistötiedote 14.6.2015 Sonyn uutuuskamerat RX100 IV ja RX10 II tuovat ammattimaisen kuvausotteen Cyber-shot -kameroiden RX-sarjaan Uutuuskamerat RX100 IV ja RX10 II edustavat maailman ensimmäisiä kasatun

Lisätiedot

EF100mm f/2.8l MACRO IS USM

EF100mm f/2.8l MACRO IS USM EF100mm f/2.8l MACRO IS USM FIN Käyttöohjeet Kiitämme Canon-tuotteen hankinnasta. Canon EF100mm f/2,8l MACRO IS USM objektiivi on makro-objektiivi, joka on valmistettu Canon EOS kameroita varten. Siinä

Lisätiedot

Uusi, entistä parempi Handycam - tuoteperhe

Uusi, entistä parempi Handycam - tuoteperhe osokuna Lehdistötiedote Julkaisuvapaa 8.1.2013 klo 03.00 Uusi, entistä parempi Handycam - tuoteperhe Sonyn uusissa videokameroissa on parempi kuvanlaatu kuin koskaan aikaisemmin, ensiluokkainen ääni ja

Lisätiedot

Boschin nopea kohdistusjärjestelmä o yhdessä sekunnissa! Pitää näytön kuvan tarkkana kaikissa olosuhteissa

Boschin nopea kohdistusjärjestelmä o yhdessä sekunnissa! Pitää näytön kuvan tarkkana kaikissa olosuhteissa Boschin nopea kohdistusjärjestelmä 0 100 o yhdessä sekunnissa! Pitää näytön kuvan tarkkana kaikissa olosuhteissa Nopea kohdistusjärjestelmä 0 100º yhdessä sekunnissa! Käyttötilanteet edellyttävät valvontakameroilta

Lisätiedot

Kirjan toteutus BoD easybook -taittotyökalun avulla

Kirjan toteutus BoD easybook -taittotyökalun avulla Kirjan toteutus BoD easybook -taittotyökalun avulla Seuraavilla sivuilla esittelemme yksityiskohtaisesti, miten voit helposti ja nopeasti yhdistää kuvia ja tekstiä easybook -taittotyökalun avulla. Edellytykset

Lisätiedot

E-520. Tekniset tiedot. Tyyppi. Kuvakenno. Prosessori. Suodin. Sisäänrakennettu kuvanvakaaja kaikille objektiiveille

E-520. Tekniset tiedot. Tyyppi. Kuvakenno. Prosessori. Suodin. Sisäänrakennettu kuvanvakaaja kaikille objektiiveille E-520 Sisäänrakennettu kuvanvakaaja kaikille objektiiveille Loistava pölynpoistojärjestelmä Ammattimaiset toiminnot 10 megapikselin Live MOS -kenno Helppokäyttöinen Live View - suorakatselu kiitos nopean

Lisätiedot

I AM FULL THROTTLE. www.nikon.fi

I AM FULL THROTTLE. www.nikon.fi I AM FULL THROTTLE www.nikon.fi Tarkka ja nopea automaattitarkennus auttaa vangitsemaan yllättävätkin tilanteet Merkittävästi parannetun automaattitarkennuksen ansiosta D4S:n nopea alkuvaiheen automaattitarkennus

Lisätiedot

I AM A NIKON COOLPIX. Coolpix A -kamerassa kuvattu etsin myydään erikseen.

I AM A NIKON COOLPIX. Coolpix A -kamerassa kuvattu etsin myydään erikseen. I AM A NIKON COOLPIX Coolpix A -kamerassa kuvattu etsin myydään erikseen. I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP KEVÄT 2013 Tallenna taianomaiset hetket päivittäin 16,2 MP:n DX-koon CMOS-kenno

Lisätiedot

TEKSTI // POUL SIERSBÆK. Ohjeet ja tekniikka. Kun eläimiä kuvataan piilokojusta, voi tarkennus lukittua. Digikuva 2015

TEKSTI // POUL SIERSBÆK. Ohjeet ja tekniikka. Kun eläimiä kuvataan piilokojusta, voi tarkennus lukittua. Digikuva 2015 TEKSTI // POUL SIERSBÆK Kun eläimiä kuvataan piilokojusta, voi tarkennus lukittua esimerkiksi ruohoon. Se vältetään tarkentamalla käsin. Ohjeet ja tekniikka TARKENNA 72 KÄSIN Käsin tarkentamalla pärjäät

Lisätiedot

Opas jatkuvan tarkennuksen valinnaisten toimintojen ja ISO-herkkyysasetusten käyttöön

Opas jatkuvan tarkennuksen valinnaisten toimintojen ja ISO-herkkyysasetusten käyttöön Opas jatkuvan tarkennuksen valinnaisten toimintojen ja ISO-herkkyysasetusten käyttöön Opas jatkuvan tarkennuksen valinnaisten toimintojen ja ISO-herkkyysasetusten käyttöön Sisällys Jatkuvan tarkennuksen

Lisätiedot

I AM FULL FRAME FREEDOM. www.nikon.fi

I AM FULL FRAME FREEDOM. www.nikon.fi I AM FULL FRAME FREEDOM www.nikon.fi Objektiivi: AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8g ED VR II Kuvanlaatu: 14-bittinen RAW (NEF) Valotus: [M]-tila, 1/500 s, f/4 Valkotasapaino: Pilvinen Herkkyys: ISO 800 Picture

Lisätiedot

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP SYKSY 2013

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP SYKSY 2013 I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP SYKSY 2013 I AM SPECTACULAR ZOOMING 2 I AM THE NIKON COOLPIX S9500. Olen verkossa toimiva huippuaaja*. 18,1 megapikselillä, 22-kertaisella

Lisätiedot

Yhteysopas (DSLR-kameroille) Fi

Yhteysopas (DSLR-kameroille) Fi SB7J01(1C)/ 6MB4121C-01 Yhteysopas (DSLR-kameroille) Fi Sisällysluettelo Johdanto...2 Liitäntä...2 Ongelmia yhdistämisessä?...2 Lisää SnapBridge-sovelluksesta...2 Tarvittavat välineet...3 Mitä SnapBridge

Lisätiedot

I AM TALENTED. iamnikon.fi

I AM TALENTED. iamnikon.fi I AM TALENTED iamnikon.fi Luovuuden monet näkökulmat. Innoittavia näkökulmia kääntyvä nestekidenäyttö D5100-kameran sivulle kääntyvän ja kallistuvan nestekidenäytön ansiosta voit tallentaa näkymiä ainutlaatuisista

Lisätiedot

DIGITAALIKAMERA. Nikon COOLPIX S1 -digitaalikameran tekniset tiedot. PictureProject-ohjelmiston järjestelmävaatimukset

DIGITAALIKAMERA. Nikon COOLPIX S1 -digitaalikameran tekniset tiedot. PictureProject-ohjelmiston järjestelmävaatimukset Nikon COOLPIX S1 -digitaalikameran tekniset tiedot Tyyppi: Digitaalikamera S1 Teholliset pikselit: 5,1 miljoonaa CCD-kenno: 1/2,5 tuuman kuvakenno (5,36 miljoonaa kuvapistettä yhteensä) Kuvakoot: Tarkka

Lisätiedot

I AM PASSION JESTEM PASJĄ СТРАСТЬ ICH BIN LEIDENSCHAF. iamnikon.fi

I AM PASSION JESTEM PASJĄ СТРАСТЬ ICH BIN LEIDENSCHAF. iamnikon.fi Nikonin digitaalinen järjestelmäkamera D7000 tekniset tiedot Kameratyyppi Digitaalinen järjestelmäkamera Objektiivin kiinnitys Nikonin F-bajonetti (AF-kytkentä ja -koskettimet) Tehollinen kuvakulma Noin

Lisätiedot

Sony BRAVIA TV-mallisto täydentyy uusilla. 4K ULTRA HD -malleilla. Saammeko esitellä: X91C-televisio on nyt huippuohut, huippuälykäs ja huippusuuri

Sony BRAVIA TV-mallisto täydentyy uusilla. 4K ULTRA HD -malleilla. Saammeko esitellä: X91C-televisio on nyt huippuohut, huippuälykäs ja huippusuuri Lehdistötiedote 2.9.2015 Sony BRAVIA TV-mallisto täydentyy uusilla 4K ULTRA HD -malleilla. Saammeko esitellä: X91C-televisio on nyt huippuohut, huippuälykäs ja huippusuuri Ällistyttävä 75-tuuman 4K Ultra

Lisätiedot

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP SPRING 2012 iamnikon.fi I AM MORE THAN WORDS Luo upeita muistoja joka päivä. 42- ja optimoitu suorituskyky. 42-7,5 cm:n 16,1 MP:n

Lisätiedot

Uudet ominaisuudet. Versio 3.00

Uudet ominaisuudet. Versio 3.00 Uudet ominaisuudet Versio 3.00 Tämän tuotteen mukana toimitetun asiakirjan sisältämät kuvaukset eivät enää välttämättä vastaa laiteohjelmistopäivitysten seurauksena lisättyjä tai muutettuja ominaisuuksia.

Lisätiedot

T-110.5610 TOIMITILATURVALLISUUS. - Videovalvontajärjestelmä. Harri Koskenranta 25.4.06

T-110.5610 TOIMITILATURVALLISUUS. - Videovalvontajärjestelmä. Harri Koskenranta 25.4.06 T-110.5610 TOIMITILATURVALLISUUS - Videovalvontajärjestelmä Harri Koskenranta 25.4.06 T-110.5610 Koskenranta 1 SUOJAUKSET UHKAT VAHINGOT TURVALLISUUSVALVONTA T-110.5610 Koskenranta 2 VIDEOVALVONTA / KAMERAVALVONTA

Lisätiedot

Digitaalisten kameroiden tuotevalikoima Kevät 2008

Digitaalisten kameroiden tuotevalikoima Kevät 2008 Digitaalisten kameroiden tuotevalikoima Kevät 2008 älykäs ja houkutteleva 2 Nikonilla on kokemusta huippuluokan kameroiden ja objektiivien valmistamisesta, ja Nikon kehittää valokuvaustuotteitaan COOLPIXperheen

Lisätiedot

Tehokas kaksoisydinrakenne nykyiseen ja tulevaisuuden yrityskäyttöön

Tehokas kaksoisydinrakenne nykyiseen ja tulevaisuuden yrityskäyttöön Tehokas kaksoisydinrakenne Tehokas kaksoisydinrakenne nykyiseen ja tulevaisuuden yrityskäyttöön Toshiban uusin yrityskannettavien valikoima, joissa on Intel Core 2 Duo -suoritin, tarjoaa jälleen kerran

Lisätiedot

Kuule - luonnollisesti

Kuule - luonnollisesti Kuule - luonnollisesti Täydellisen tasapainoinen ääni Kuvittele, millaista olisi pystyä seuraamaan keskusteluja. Kuulla kaikki ympäristön äänet. Siirtyä mukavasti hiljaisesta paikasta meluisaan. Kuulla

Lisätiedot

Uudet ominaisuudet. Versio 2.00

Uudet ominaisuudet. Versio 2.00 Uudet ominaisuudet Versio 2.00 Tämän tuotteen mukana toimitetun asiakirjan sisältämät kuvaukset eivät enää välttämättä vastaa laiteohjelmistopäivitysten seurauksena lisättyjä tai muutettuja ominaisuuksia.

Lisätiedot

I AM THE BIG PICTURE. iamnikon.fi

I AM THE BIG PICTURE. iamnikon.fi I AM THE BIG PICTURE iamnikon.fi Objektiivi: AF-S NIKKOR 14-24 mm f/2.8g ED Valotus: [M] 1 sekuntia, f/8 Valkotasapaino: Värilämpötila (5 000 K) Herkkyys: ISO 100 Picture Control: Vakio Benjamin Antony

Lisätiedot

Uudet ominaisuudet. Versio 1.10 BL F00

Uudet ominaisuudet. Versio 1.10 BL F00 Uudet ominaisuudet Versio 1.10 Tämän tuotteen mukana toimitetun asiakirjan sisältämät kuvaukset eivät enää välttämättä vastaa laiteohjelmistopäivitysten seurauksena lisättyjä tai muutettuja ominaisuuksia.

Lisätiedot

FlexiDome-kamerat Täydellistä kuvaa kaikista tiloista. Bosch FlexiDome -ratkaisut ja Dinion-kameroiden teho

FlexiDome-kamerat Täydellistä kuvaa kaikista tiloista. Bosch FlexiDome -ratkaisut ja Dinion-kameroiden teho FlexiDome-kamerat Täydellistä kuvaa kaikista tiloista Bosch FlexiDome -ratkaisut ja Dinion-kameroiden teho Monipuoliset käyttömahdollisuudet Mikään käyttökohde ei ole liian vaativa tälle domekameralle.

Lisätiedot

I AM THE STEP UP TO EXCELLENCE. www.nikon.fi

I AM THE STEP UP TO EXCELLENCE. www.nikon.fi I AM THE STEP UP TO EXCELLENCE www.nikon.fi Objektiivi: AF-S NIKKOR 70 200mm f/4g ED VR Kuvanlaatu: JPEG, hieno (8-bittinen) Valotus: [M]-tila, 1/60 sekuntia, f/5 Valkotasapaino: Hehkulamppu Herkkyys:

Lisätiedot

Suuri kenno ja kirkas objektiivi. taskukokoisessa rungossa. takaavat paremman kuvanlaadun:

Suuri kenno ja kirkas objektiivi. taskukokoisessa rungossa. takaavat paremman kuvanlaadun: osokuna Tiedote 7.6.2012 Suuri kenno ja kirkas objektiivi taskukokoisessa rungossa takaavat paremman kuvanlaadun: Sonyn Cyber-shot RX100 on varustettu ensimmäisenä maailmassa 1 1 -tyypin 20,2 tehollisen

Lisätiedot

Sonylta ensimmäinen Handycam-videokamera, jossa on 35 mm täyden kuvakoon kenno

Sonylta ensimmäinen Handycam-videokamera, jossa on 35 mm täyden kuvakoon kenno Lehdistötiedote Julkaisuvapaa 12.9.2012 klo 7.00 Sonylta ensimmäinen Handycam-videokamera, jossa on 35 mm täyden kuvakoon kenno 24,3 megapikselin täyden kuvakoon Exmor CMOS -kenno Vaihdettavilla objektiiveilla

Lisätiedot

EF300mm f/4l IS USM FIN. Käyttöohjeet

EF300mm f/4l IS USM FIN. Käyttöohjeet EF300mm f/4l IS USM FIN Käyttöohjeet Kiitämme Canon-tuotteen hankinnasta. Canon EF300mm f/4l IS USM objektiivi on EOS -kameroille kehitetty tehokas telezoomobjektiivi, joka on varustettu kuvan vakaajalla.

Lisätiedot

+ Samsung Kompaktikamerat

+ Samsung Kompaktikamerat + Samsung Kompaktikamerat Kevät Q1 2013 ST150F 16 megapikselin ccd kenno 5 x optinen zoom 25 mm laajakulma ( 25-125mm kinovast. ) 3,0 QVGA näyttö HD videokuvaus (720p / 30fps) 4 suunnan pyyhkäisy-panorama

Lisätiedot

Kun yritän luoda täydellisen kuvan, käytän aina tarkoin määriteltyjä

Kun yritän luoda täydellisen kuvan, käytän aina tarkoin määriteltyjä Täydellisen kuvan niksit Kun yritän luoda täydellisen kuvan, käytän aina tarkoin määriteltyjä suuntaviivoja. Kutsun niitä 9 elementiksi. Tässä artikkelissa käyn läpi mitä tarvitsen ja mitä otan huomioon

Lisätiedot

Bluetooth-yksikkö BU-20 Tulostusopas. Sisällys Ennen käyttöä...2 Varotoimet...3 Tulostaminen...4

Bluetooth-yksikkö BU-20 Tulostusopas. Sisällys Ennen käyttöä...2 Varotoimet...3 Tulostaminen...4 Bluetooth-yksikkö BU-20 Tulostusopas Sisällys Ennen käyttöä......................................2 Varotoimet.........................................3 Tulostaminen.......................................4

Lisätiedot

Uudet ominaisuudet. Versio 2.00 BL F00

Uudet ominaisuudet. Versio 2.00 BL F00 Uudet ominaisuudet Versio 2.00 Tämän tuotteen mukana toimitetun asiakirjan sisältämät kuvaukset eivät enää välttämättä vastaa laiteohjelmistopäivitysten seurauksena lisättyjä tai muutettuja ominaisuuksia.

Lisätiedot