entistäkin kunnianhimoisempi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "entistäkin kunnianhimoisempi"

Transkriptio

1 2017 m{zd{6

2 2017 M{zd{ 6 - entistäkin kunnianhimoisempi Aina ensimmäisestä sukupolvestaan lähtien, on Mazda6 tunnustettu koko malliston lippulaivamallina. Viimeisen sukupolven moninkertaisesti palkittu KODO Soul of Motion muotoilu, sekä ainutlaatuisia innovaatiota sisällään pitävä SKYACTIV TEKNOLOGIA, ovat tehneet Mazda6:n tunnetuksi nautinnollisesta ajettavuudestaan ja upeasta muotoilusta Mazda6 esittelee täysin uuden ja tulevaisuudessa koko mallistoon jalkautuvan ajomukavuutta parantavan G-Vectoring Control (GVC) - järjestelmän ensimmäisenä maailmassa. GVC on SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS konseptin ensimmäinen käytännön sovellus, jonka tarkoituksena on parantaa kuljettajan ja auton välistä vuorovaikutusta ja viedä ajettavuutta kohti Jinba-ittai kokemusta. Ajettavuuden lisäksi myös i-activsense turvateknologioita on kehitetty ja ne auttavat havaitsemaan ja välttämään vaaratilanteita entistä paremmin. Kokonaisuutena 2017 Mazda6 on viimeistelty pienintäkin yksityiskohtaa myöden tarjoamaan turvallisemman ja nautinnollisemman ajokokemuksen, joka täyttää lippulaivamallilta odotettavat vaatimukset.

3

4 2017 Mazda6:n uudistettuihin sisätiloihin kuuluvat mm. paremmalla grafiikalla varusteltu mittaristo, värillinen aktiivinen heijastusnäyttö (HUD) sekä lämmitettävä ohjauspyörä. Sisätiloja leimaa harkitut yksityiskohdat ja laadukas toteutus. Hienostuneen urheilullisen tyylin viimeistelevät nahalla päällystetyt ja tyylikkäillä tuplatikkauksilla somistetut kojelaudan ja keskikonsolin pinnat Mazda6:n ohjaamossa olet hetkessä kuin kotonasi.

5 Seuraava askel: SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS Nautinnollinen ajettavuus on yksi kaikkien Mazdojen tunnuspiirteistä. Auton tulee käyttäytyä kuljettajan aikeiden mukaisesti ja tarjota juuri oikeanlaista palautetta, jotta ajaminen voisi olla mielekästä joka tilanteessa. Mazdan esikuvana auton käyttäytymisessä pidetään muinaista japanailaista Jinba-ittai, the oneness between the horse and rider -termiä, joka kuvaa optimaalista ratsastustapaa ammuttaessa jousella liikkuvan hevosen selästä. Jotta jousiampuja voi osua maaliin, pitää hänen pystyä ennakoimaan hevosen liike ja rytmi. Mazdan tavoitteena on siirtää tämä tuntuma kuljettajan ja auton välille. Hallinnasta ja luottamuksesta syntyy Mazdalle ominainen ajonautinto ja hauskuus; olkoon kyseessä mutkatie, luminen taival taikka vain rento kruisailu. SKYACTIV-VECHICLE DYNAMICS konsepti vie tämän ajattelun seuraavalle tasolle. Uuden ajattelun tavoitteena on integroida SKYACTIV-TEKNIIKAN eri osa-alueet eli moottori, vaihteisto, alusta ja kori toimimaan entistä saumattomammin yhdessä ja tarjoamaan täydellisen Jinba-ittai ajokokemuksen. Perinteisessä ajattelussa eri osa-alueita kehitetään itsenäisesti, mutta Mazdalla kaiken keskiössä on kuljettajan ja auton välinen sujuva yhteistyö, jossa auton neljä peruspilaria valjastetaan tarjoamaan ainutlaatuinen kokemus. Vuosien systemaattisen kehitystyön ansiosta voimme esitellä uuden ja ainutlaatuisen teknologian, jonka ansiosta 2017 Mazda6 vastaa kaikkiin käskyihisi tarkasti, ennalta arvattavasti ja johdonmukaisesti, juuri niin kuin sen olettaisitkin tekevän.

6 Käännyttäessä mutkaan GVC kontrolloi ajoneuvoa Fy: Poikittainen voima Fz: Pystysuora kuormitus Gx: Pitkittäiset G-voimat Gy: Sivuttaiset G-voimat Käännyttäessä mutkaan ilman GVC:tä Fy: Poikittainen voima Gy: Sivuttaiset G-voimat Gx GVC Fz Gy Gy Fy Fy g-vectoring control Moottorinohjausjärjestelmä joka parantaa alustan käyttäytymistä Auton looginen käyttäytyminen ja g-voimien hallinta suunnan muutoksissa, kuten jarrutuksissa ja käännöksissä, ovat Mazdalla olleet jo vuosia yksi suunnittelun tärkeimmistä lähtökohdista. Jinba-ittai tunteen tavoittelussa tärkeintä on ohjauksen, jarruttamisen sekä kiihdyttämisen antama johdonmukainen palaute kuljettajalle, jotta auton hallinta tuntuu helpolta ja luonnolliselta. SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS konseptin ensimmäinen tekniikka, eli G-Vectoring Control (GVC) vie tätä kehitystä askeleen eteenpäin innovatiivisella ja Mazdalle ominaisella ihmiskeskeisellä tavalla. Kokonaisvaltaisen näkemyksen ansiosta tavoitteena on mahdollistaa entistä sujuvampi ajokokemus yhdistämällä moottorin huipputarkka ohjaus ajotuntuman parantamiseen. Tavanomaista vakaampi ja luonnollisempi ajotuntuma Yleensä sivuttaiskiihtyvyyden ja pitkittäiskiihtyvyyden G-voimia hallitaan erikseen, mutta GVC muuttaa tätä tapaa. Ohjauspyörää käännettäessä myös moottorin vääntöä ohjataan hienovaraisesti, jotta painoa saadaan siirrettyä myös pitkittäissuunnassa. Heti kun kuljettaja kääntää ohjauspyörää mutkaan tullessa, niin GVC rajoittaa juuri oikealla hetkellä moottorin vääntöä jolloin paino siirtyy etupyörille paremman pidon saavuttamiseksi.

7 Kääntyminen mutkaan alkaa Moottorin vääntöä pienennetään Painopiste siirtyy etupyörille Auto kääntyy paremmin mutkaan GVC havaitsee ohjauspyörän kulman Järjestelmä laskee optimaalisen väännön tarpeen ja välittää tiedon moottorin ohjaukseen Ohjauksen kulma pysyy vakaana Moottorin vääntö palautuu Painopiste siirtyy takapyörille Vakaampi käyttäytyminen mutkassa Mutkassa ajaessa vääntöä lisätään, jotta paino siirtyy takapyörille paremman vakauden saavuttamiseksi. Tämä oikea-aikainen painopisteen siirtäminen maksimoi etu- ja takapyörien pidon, parantaa ohjaukseen reagointia ja tekee etenemisestä vakaampaa. Auto siis tottelee paremmin kuljettajan aikeita. GVC toimii niin hienovaraisesti ja tarkasti, ettei muutosta huomaa muuten kuin entistä luonnollisempana ohjautuvuutena ja matkustusmukavuuden parantumisena. Koska järjestelmä perustuu fysiikan lakeihin ja G-voimien hallintaan, niin järjestelmä parantaa ajomukavuutta hyvin erilaisissa tilanteissa, kuten hitaissa nopeuksissa arkisissa ajotilanteissa, nopeissa väistötilanteissa ja erityisesti liukkailla. Dynaamisen painopisteen hallinnan avulla GVC vähentää huomattavasti ohjauspyörän korjausliikkeiden tarvetta, jolloin suuntavakaus paranee ja ajaminen on entistä rennompaa - varsinkin pidemmillä siirtymillä. GVC:n avulla myös matkustajat pitävät sinua entistä parempana kuljettajana, sillä g-voimien tasaisemman jakautumisen ansiosta matkustajat voivat nauttia entistä tasaisemmasta kyydistä.

8 i-activsense* 2017 Mazda6 on varustettu monilla turvallisuusjärjestelmillä. Uudistuksena edelliseen malliin on parantunut Älykäs Jarrutusaputoiminto (SCBS-Smart City Brake System). Tekniikka jarruttaa autoa automaattisesti, jos se havaitsee yhteentörmäysvaaran 4-80km/h nopeudessa. Järjestelmä ottaa myös jalankulkijat huomioon. Peruuttaessa törmäysvaara huomioidaan 2-8km/h nopeuksilla. SBS (Smart Brake Support) antaa ensin varoitusäänen havaitessaan vaaratilanteen, sen jälkeen automaattisesti jarruttaen ajettaessa km/h nopeuksilla. Nk. kuollutta kulmaa tarkkaileva järjestelmä (BSM Blind Spot Monitoring) laajentaa nykyisen takaa tulevia ajoneuvoja tarkkailevan järjestelmän (RVM Rear Vehicle Monitoring) toiminta-aluetta ja lisää kokonaisuuteen risteävän liikenteen varoittimen (RCTA Rear Cross Traffice Alert), joka varoittaa kuljettajaa peruutuksen aikana myös sivuilta lähestyvistä vaaratekijöistä. Kaistallapitoavustin (LKA Lane Keep Assist) tarjoaa mm. ohjausapua estääkseen tahattomat kaistanvaihdot ja täydentää näin kaistavahtijärjestelmää (LDWS Lane Departure Warning System) Mazda6:ssa on myös kuljettajan vireystilaa tarkkaileva hälytysjärjestelmä (DAA Driver Attention Alert), joka tarkkailee kuljettajan kuntoa ja suosittelee taukoa, jos se havaitsee muutoksia ajokäyttäytymisessä. * Varustetasosta riippuen

9 KEHITTYNYT KUOLLUTTA KULMAA TARKKAILEVA KUOLLEEN KULMAN TARKKAILUJÄRJESTELMÄ (BSM) Järjestelmä käyttää antureita ja varoittaa, jos toinen ajoneuvo saapuu ns. kuolleeseen kulmaan. Jos olet aikeissa vaihtaa kaistaa tai toinen ajoneuvo lähestyy takaapäin 45 metrin etäisyydeltä, järjestelmä antaa äänimerkin ja vilkuttaa sivupeilin valoa. Hälytys lakkaa, kun tilanne on ohi ja voit vaihtaa turvallisesti kaistaa. RISTEÄVÄN LIIKENTEEN VAROITIN (RCTA) Erityisesti peruutustilanteita varten suunniteltu järjestelmä varoittaa, jos toinen ajoneuvo tai este lähestyy jommaltakummalta sivulta. Äänimerkki ja vilkkuva sivupeilin valo kertovat, jos toisia ajoneuvoja on vaarallisella etäisyydellä. Hälytys lakkaa, kun tilanne on ohi ja voit jatkaa peruuttamista turvallisesti. Häikäisemätön KAISTALLAPITOAVUSTIN (LKA) Etukamera tarkkailee ja laskee auton sijaintia maantiellä. Ensimmäisessä vaiheessa järjestelmä avustaa kaistalla pysymistä keventämällä ohjausta toiselta puolelta. Auton alkaessa poistua kaistalta tahattomasti, kuljettajaa varoitetaan äänimerkillä ja näkyvällä varoituksella. Jos kuljettaja ei reagoi tähänkään, auto pyrkii ohjautumaan automaattisesti takaisin ajokaistalle. ADAPTIIVISET LED AJOVALOT Kummassakin ajovalossa on neljä erikseen ohjattavaa LED-valoa. Järjestelmä mahdollistaa aivan uudenlaisen ajokokemuken pimeällä. Huipputarkasti ohjattu valokuvio ei jätä pimeitä kohtia edes vastaantulevan auton vasemmalle puolelle. Valokuvio mukautuu ajonopeuden ja tilanteen mukaan tarjoten aina parhaan mahdollisen näkyvyyden ilman pelkoa vastaantulevien häikäisemisestä.

10

11 PIDÄ YHTEYTTÄ - mzd connect 2017 Mazda6 ohjaamo sisältää mm. uuden sukupolven HMI Human Machine Interfacekäyttöliittymän. Kaikki tuntuu loksahtavan paikalleen kuin itsestään. Hallintalaitteet on sijoitettu kuljettajaa ja ajamista varten. Muotoilijamme ja insinöörimme tekivät entistä syvempää yhteistyötä yhdistääkseen tyylin ja toiminnallisuuden, entistä palkitsevammalla tavalla. Mallissa on myös MZD Connect bluetooth järjestelmä, 7 -tuuman kosketusnäyttö, uusia tieto- ja viihdeominaisuuksia sekä aktiivinen värillinen heijastusnäyttö. Korkealaatuiseen ohjaamoon sujuvasti istuva sähkötoiminen seisontajarru korvaa perinteisen käsijarrukahvan ja tekee keskikonsolista huomattavasti korkealaatuisemman. Jousituksen uudistukset ja kehittynyt äänieristys parantavat ajomukavuutta ja tekevät ohjaamosta hiljaisemman. MZD Connect -järjestelmä yhdistää viestinnän ja viihteen Bluetooth - tekniikalla autoon. Liittämällä älypuhelimesi järjestelmään, saat käyttöösi mm. osoitekirjan, tekstiviestit, Internet-radioasemia, podcasteja ja Trip Advisorin palveluita. Navigaatiojärjestelmään saat myös reaaliaikaiset sää-, liikenne- sekä polttoaineiden hintatiedot. Tätä kaikkea voit hallita helposti ja turvallisesti 7 tuuman värikosketusnäytöltä, HMI-multimediaohjaimella tai suomen kielisellä ääniohjauksella* M{ZD{6 PUHUU.KUUNTELEE.YMMÄRTÄÄ. *Toiminnallisia ja alueellisia rajoituksia voi esiintyä. Yhteensopiva matkapuhelin ja Internet-yhteys vaaditaan joitakin palveluja varten. Jotkin palvelut ovat saatavilla lisämaksusta.

12 2017 M{zd{6 avainominaisuuksia (varustetasosta riippuen): Bensiinimoottorit 2.0 SKYACTIV-G (145 hv) 6MT 2.0 SKYACTIV-G (165 hv) 6AT 2.5 SKYACTIV-G (192 hv) 6AT Dieselmoottorit 2.2 SKYACTIV-D (150 hv) 6MT, 6AT 2.2 SKYACTIV D (175 hv) 6AT AWD nelivetojärjestelmä LED Sumuvalot Valon ja sateen tunnistavat pyyhkimet Tummennetut takalasit Pysäköintitutka 17/19 kevytmetallivanteet Kuollutta kulmaa tarkkaileva järjestelmä (BSM) Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä Off White nahkaistuimet Takaistuimien lämmitys Avaimeton sisäänkäynti Adaptiivinen vakionopeussäädin i-stop (start-stop-järjestelmä) Sähköinen käsijarru Adaptiiviset LED-ajovalot Kuolleen kulman varoitusjärjestelmä (BSM) ADD Väriheijastusnäyttö Lämmitettävä ohjauspyörä Älykäs jarrutusaputoiminto (SCBS) 7 värikosketusnäyttö G-Vectoring Control System Automaattijarrutus myös peruuttaessa (SCBS-R) Navigointi ja reaaliaikaiset liikennetiedot Mäkilähtöavustin (HLA) Risteävän liikenteen varoitin (RCTA) AUX- ja USB-liitäntä HMI-multimediaohjain KORIVÄRIT * Lisämaksusta. Kaistallapitoavustin (LKA) Kaukovalojen ohjaus (HBC) Bluetooth -handsfree ja älypuhelin yhteys Suomenkielinen puheohjaus Automaattisesti kääntyvät sivupeilit Start/Stop -painike MACHINE GREY MC* SOUL RED* BLUE REFLEX MC* DEEP CRYSTAL BLUE MC* ARCTIC WHITE SNOWFLAKE WHITE PEARL* JET BLACK MC* TITANIUM FLASH MC* I I SONIC SILVER MC*

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 TURVALLISIN PAIKKA MAANTIELLÄ Jokainen valmistamamme Mazda sisältää laajan valikoiman älykkäitä

Lisätiedot

MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER

MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER M{ZD{ Mx-5 MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER Täysin uusi MX-5 säilyttää ikonisen arvonsa maailman suositumpana avo-urheilu autona. Neljännen sukupolven MX-5 sisältää kaikki parannukset mitä voi toivoa suorituskyvyn,

Lisätiedot

Jokainen täysin uuden Mazda2:n elementti kuvastaa yksityiskohtaisuutta ja korkealaatuista käsityötä, jonka avulla

Jokainen täysin uuden Mazda2:n elementti kuvastaa yksityiskohtaisuutta ja korkealaatuista käsityötä, jonka avulla m{zd{2 AINUTLAATUINEN HALLINNAN- JA VAPAUDENTUNNE Täysin uusi Mazda2 haastaa autojen kokoon liittyvät ennakkoasenteet: se on ulkoa kompakti mutta sisältä tilava. Kuljettajan ympärille suunniteltu ohjaamo

Lisätiedot

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 LAADUN TUNTU 10 11 12 13 MZD CONNECT OSAA MYÖS SUOMEA *MZD Connect on edistyksellinen Bluetooth@ -tieto/ viihdejärjestelmä. Voit yhdistää älypuhelimesi osaksi autoa; yhteystiedot,

Lisätiedot

M{ZD{ 3 MAZ3_203958_002AUTMN_COVER_13R1_V3.indd /12/ :33:14

M{ZD{ 3 MAZ3_203958_002AUTMN_COVER_13R1_V3.indd /12/ :33:14 M{ZD{ 3 4 5 6 7 8 9 10 TAVANOMAISUUTTA UHMAAVAA TEKNOLOGIAA 12 13 MZD CONNECT JA KAIKKI YHTEYDET TOIMIVAT - JOPA SUOMEN KIELELLÄ Kaikkiin 7" kosketusnäytöllä varustettuihin malleihin on saatavilla integroitu

Lisätiedot

Mazda2 Hinnasto

Mazda2 Hinnasto Mazda2 Hinnasto 19.6.2019 Mazda2 Tehdaskoodi DM8KEAU Malli Hatchback 1.5 (75hv) Skyactiv-G moottorilla Vaihteisto Yhdistetty kulutus l/100km* Arvioitu CO2 g/km* 2019 Vapaa autoetu 2019 Autoveroton Käyttöetu

Lisätiedot

Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto

Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto 19.3.2019 Täysin uusi Mazda3 Malli Hatchback 2.0 (122 hv) SKYACTIV-G Moottorilla Vaihteisto Yhdistetty kulutus l/100km* Arvioitu CO2 g/km* 2019 Vapaa autoetu 2019 Autoveroton

Lisätiedot

Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto

Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto 5.6.2019 Täysin uusi Mazda3 Malli Hatchback 2.0 (122 hv) SKYACTIV-G Moottorilla Vaihteisto Yhdistetty kulutus l/100km* Arvioitu CO2 g/km* 2019 Vapaa autoetu 2019 Autoveroton

Lisätiedot

Uusi Mazda CX-30 Ennakkohinnasto

Uusi Mazda CX-30 Ennakkohinnasto Uusi Mazda CX-30 Ennakkohinnasto 23.8.2019 Täysin uusi Mazda CX-30 Tehdaskoodi Malli 2.0 (122 hv) SKYACTIV-G Moottori Vaihteisto Yhdistetty kulutus l/100km* Arvioitu CO2 g/km* 2019 Vapaa autoetu 2019 Käyttöetu

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Kuvissa 2015 Mazda6:n Luxury -versio, jossa musta nahkaverhoilu.

Kuvissa 2015 Mazda6:n Luxury -versio, jossa musta nahkaverhoilu. 2015 M{ZD{6 AINUTLAATUINEN HALLINNAN- JA VAPAUDENTUNNE 2015 Mazda6 tarjoaa urheilullista ylellisyyttä. Uudistetussa sisustuksessa on keskitytty materiaalien korkeaan laatuun, mukavuuteen ja ennen kaikkea

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

IMPACT 4.01.10 7.9.2015. 64/Kuvaus, Rakenne ja toiminta//volvon dynaaminen ohjaus, toimintakuvaus

IMPACT 4.01.10 7.9.2015. 64/Kuvaus, Rakenne ja toiminta//volvon dynaaminen ohjaus, toimintakuvaus Tulostanut:Pekka Vuorivirta Palvelu Alustatunnus Polku 64/Kuvaus, Rakenne ja toiminta//volvon dynaaminen ohjaus, toimintakuvaus Malli Tunniste FH (4) 132355236 Julkaisupäivämäärä 29.11.2013 Tunnus/Käyttö

Lisätiedot

MAZDA CX-3, VÄRI SOUL RED CRYSTAL, LUXURY PLUS -VARUSTETASO

MAZDA CX-3, VÄRI SOUL RED CRYSTAL, LUXURY PLUS -VARUSTETASO Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Ikkunat auki ja radio kovalle, ilman tarkkaa päämäärää. Aina eteenpäin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai. Sinä olet

Lisätiedot

MAZDA CX-3, VÄRI SOUL RED, LUXURY PLUS -VARUSTETASO

MAZDA CX-3, VÄRI SOUL RED, LUXURY PLUS -VARUSTETASO Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Ikkunat auki ja radio kovalle, ilman tarkkaa päämäärää. Aina eteenpäin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai. Sinä olet

Lisätiedot

Mazda CX-5, Soul Red Crystal, Luxury-varustetaso

Mazda CX-5, Soul Red Crystal, Luxury-varustetaso Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Ikkunat auki ja radio kovalle, ilman tarkkaa päämäärää. Aina eteenpäin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai. Sinä olet

Lisätiedot

FORD FOCUS Suositushinnasto CO 2 (g/km)

FORD FOCUS Suositushinnasto CO 2 (g/km) FORD FOCUS Suositushinnasto 30.1.2017 CO 2 (g/km) Autoveroton suositushinta 1.0 EcoBoost 100 hv start/stop Trend 5-ovinen M5 105 16 700,00 2 762,28 19 462,28 475 325 1.0 EcoBoost 125 hv start/stop Trend

Lisätiedot

JUKE. Johdanto Personointi ja Lisävarusteet Tekniikka ja Suorituskyky Värit ja Verhoilu ja viimeistely Tulosta Sulje

JUKE. Johdanto Personointi ja Lisävarusteet Tekniikka ja Suorituskyky Värit ja Verhoilu ja viimeistely Tulosta Sulje NISSAN JUKE ÄÄRIMMILLEEN VIRITETTYÄ JÄNNITYSTÄ UUSI NISSAN JUKE KIERROS KIERROKSELTA PAREMPI AJOVALOJEN MUOTOILU, LED-päiväajovalot, aukeava kattoikkuna, bumerangin muotoiset LED-valot takana, urheilulliset

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

Mazda2, väri Soul Red Crystal, Luxury Plus -varustetaso

Mazda2, väri Soul Red Crystal, Luxury Plus -varustetaso Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Ikkunat auki ja radio kovalle, ilman tarkkaa päämäärää. Aina eteenpäin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai. Sinä olet

Lisätiedot

Los Angelesin autonäyttely Lehdistömateriaali

Los Angelesin autonäyttely Lehdistömateriaali Los Angelesin autonäyttely Lehdistömateriaali 19. marraskuuta, 2014 Täysin uusi Mazda CX-3 Toimittajan huomautus: Kaikki luvut ja tekniset tiedot voivat vaihdella markkinakohtaisesti. Tiedot voivat muuttua

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

MAZDA CX-5, SOUL RED CRYSTAL, LUXURY-VARUSTETASO

MAZDA CX-5, SOUL RED CRYSTAL, LUXURY-VARUSTETASO Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Ikkunat auki ja radio kovalle, ilman tarkkaa päämäärää. Aina eteenpäin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai. Sinä olet

Lisätiedot

TALOUDELLINEN AJOTAPA. Ennakoiva ajotapa

TALOUDELLINEN AJOTAPA. Ennakoiva ajotapa TALOUDELLINEN AJOTAPA Ennakoiva ajotapa Mitä voi tehdä 10 sekunnin aikana? Ennakoiva autoilija ajattelee liikenteessä siten, että hän miettii omaa tilannettaan 10 sekunnin päähän. Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Lisätiedot

NISSAN MICRA SHIFT_. Johdanto Ihastu - ja rakastu Mitä se kätkee sisäänsä? Katujen tähti Täydellisen viimeistelty ja aina askelen edellä Tulosta Sulje

NISSAN MICRA SHIFT_. Johdanto Ihastu - ja rakastu Mitä se kätkee sisäänsä? Katujen tähti Täydellisen viimeistelty ja aina askelen edellä Tulosta Sulje NISSAN MICRA SHIFT_ TRENDIKKÄÄSTI MATKAAN SE ON YKSINKERTAISESTI TYYLIKÄS JA NOPEA KATUJEN UUSI TÄHTI ON SYTTYNYT. 2 3 IHASTU JA RAKASTU KURVAILE TYYLILLÄ: MICRA ELLE ON TÄYDELLINEN ASUSTEESI KAUPUNGIN

Lisätiedot

MAZDA6, VÄRI MACHINE GRAY, LUXURY-VARUSTETASO

MAZDA6, VÄRI MACHINE GRAY, LUXURY-VARUSTETASO Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Ikkunat auki ja radio kovalle, ilman tarkkaa päämäärää. Aina eteenpäin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai. Sinä olet

Lisätiedot

Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Avaa ikkunat ja laita radio täysille, ilman tarkkaa päämäärää.

Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Avaa ikkunat ja laita radio täysille, ilman tarkkaa päämäärää. Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Avaa ikkunat ja laita radio täysille, ilman tarkkaa päämäärää. Aina eteenpäin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai.

Lisätiedot

EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA.

EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA. ECOSPORT EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA. EcoSport ST-Line Katon kontrastiväri Shadow Black (mica-väri, vakiovaruste) sekä korin Tiger Eye-metalliväri

Lisätiedot

MAZDA 3, VÄRI MACHINE GRAY, LUXURY-VARUSTETASO, HATCHBACK

MAZDA 3, VÄRI MACHINE GRAY, LUXURY-VARUSTETASO, HATCHBACK Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Ikkunat auki ja radio kovalle, ilman tarkkaa päämäärää. Aina eteenpäin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai. Sinä olet

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

Ajoneuvotekniikka ja liikenneturvallisuus Autojoukkojen Kilta 8.4.2015. Tapio Heiskanen Yhteyspäällikkö Onnettomuustutkijalautakunnan jäsen

Ajoneuvotekniikka ja liikenneturvallisuus Autojoukkojen Kilta 8.4.2015. Tapio Heiskanen Yhteyspäällikkö Onnettomuustutkijalautakunnan jäsen Ajoneuvotekniikka ja liikenneturvallisuus Autojoukkojen Kilta 8.4.2015 Tapio Heiskanen Yhteyspäällikkö Onnettomuustutkijalautakunnan jäsen 76 vuotta liikenneturvallisuustekoja Liikenneturva on julkisoikeudellinen

Lisätiedot

Täysin uusi Hyundai Tucson muotoilun ja tekniikan vahva yhdistelmä

Täysin uusi Hyundai Tucson muotoilun ja tekniikan vahva yhdistelmä HYUNDAI LEHDISTÖTIEDOTE 18.2.2015 Täysin uusi Hyundai Tucson muotoilun ja tekniikan vahva yhdistelmä Täysin uusi Tucson edustaa merkittävää askelta Hyundaille Euroopassa Uusi malli on menestyksekästä jatkoa

Lisätiedot

1,6 DCT automaatti 135 hv

1,6 DCT automaatti 135 hv Tekniikka Varusteet Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 120 hv 1,6 DCT automaatti 135 hv 1,4 CRDi 90 hv 1,6 CRDi ISG EcoDynamics 110 hv 1,6 CRDi

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 01.01.2018 500 & 500C HINNASTO Pvm 1.1.2018 Malli Käyttövoima 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop* Bensiini 99 405 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop* Bensiini 99 435 285 14

Lisätiedot

Audi quattro. Jatkuvaa etumatkaa.

Audi quattro. Jatkuvaa etumatkaa. quattro// Audi quattro. Jatkuvaa etumatkaa. Audi quattro. Jatkuvaa etumatkaa. Jo 35 vuotta. Audin quattro-mallisto on vakiinnuttanut paikkansa Suomen halutuimpana ja myydyimpänä nelivetoisena henkilöautona.

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~ Uusi TUOTEINFO TUOTESTRATEGIA historia 2004 ~ 2010 2011 ~ 2016 2017 TUOTESTRATEGIA Mitat verrattuna kilpailijoihin Uusi Pituus x Leveys x Korkeus // Akseliväli (mm) 3,595 x 1,595 x 1,485 // 2,400 Up! 3,540

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

PEUGEOT EXPERT kolmessa eri pituudessa Peugeot Expert tiivistettynä: modulaarinen pohjalevy, joka perustuu EMP2-alustaan,

PEUGEOT EXPERT kolmessa eri pituudessa Peugeot Expert tiivistettynä: modulaarinen pohjalevy, joka perustuu EMP2-alustaan, PEUGEOT EXPERT Peugeot Expert aloitti vuonna 2017 uuden aikakauden tällöin markkinoille saapuneen uuden Expertin myötä. Uusi Expert on suunniteltu turvallisempaan arkikäyttöön samalla tehokkuutta ja käyttäjäystävällisyyttä

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

GRAND CHEROKEE S9 HINNASTO Pvm

GRAND CHEROKEE S9 HINNASTO Pvm HINNASTOT 23.1.2017 GRAND CHEROKEE S9 HINNASTO Pvm 1.1.2017 Malli Käyttövoima 57604H1I9 Grand Cherokee 3.0 CRD 190hv AT8 Laredo* Diesel 198 1 185 1 035 46 615 57604M2H9 Grand Cherokee 3.0 CRD 250hv AT8

Lisätiedot

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 ENNAKKOHINNAT 11.12.2015 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero EU-kulutus 2016 Kokonaishinta CO 2 yhdistetty g/km l/100km Vapaa autoetu 2016 Käyttöetu

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 Hätäaputoiminnolla* varustettu Ford SYNC Liikkuva toimisto Ford SYNC tarjoaa mahdollisuuden käyttää useimpia MP3-soittimia, Bluetooth -varustettuja puhelimia ja USB-asemia ääniohjauksella

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

Mazda6, Machine Gray, LUXURY-VARUSTETASO

Mazda6, Machine Gray, LUXURY-VARUSTETASO Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Ikkunat auki ja radio kovalle, ilman tarkkaa päämäärää. Aina eteenpäin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai. Sinä olet

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 08.02.2018 500 & 500C S4 HINNASTO Pvm 1.1.2018 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop* Bensiini 99 405 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop* Bensiini 99 435 285 14 340 001505734

Lisätiedot

Tucson Comfort Limited Plus

Tucson Comfort Limited Plus MY19 Hinnasto 5-2019 15.5.2019 Tucson Huippuvarusteltu automaattivaihteistolla varustettu etu- tai nelivetoinen erikoismalli Taloudellinen ja vääntävä Smart Stream diesel - etu- tai neliveto ja 7-vaihteinen

Lisätiedot

KORANDO CROSSOVER SSANGYONG

KORANDO CROSSOVER SSANGYONG TÄYSIN UUSI SSANGYONG KORANDO CROSSOVER Täysin uusi neljännen sukupolven Korando on näyttävä ja kykenevä crossover, jossa yhdistyvät parhaat ominaisuudet katumaasturista ja farmariautosta. Korandon kuljettajana

Lisätiedot

Uusi Renault MEGANE HATCHBACK Kampanjahinnasto

Uusi Renault MEGANE HATCHBACK Kampanjahinnasto MEGANE HATCHBACK Kampanjahinnasto Kampanjahinnasto 12.7.2017 NAVI STYLE Hatchback TCe 100 Navi Style 101 120 5,4 6-v man Navi Style 16 588,40 3 501,60 20 090 335 485 Hatchback TCe 130 Navi Style 132 119

Lisätiedot

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa.

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Golf Comfort Plus -varuste-etu vähintään 1.889,08 1) Golf Comfort Plus. Suomalaisten suosikkiauto Golf Comfort Plus on varustetasoltaan ylivertainen.

Lisätiedot

Uusi Corolla 2019 = vakiovaruste = lisävaruste - = ei saatavilla Vakiovarusteet ja tehdaslisävarusteet

Uusi Corolla 2019 = vakiovaruste = lisävaruste - = ei saatavilla Vakiovarusteet ja tehdaslisävarusteet Toyota Auto Finland Oy 25.1.2019 Uusi Corolla 2019 = vakiovaruste = lisävaruste - = ei saatavilla Vakiovarusteet ja tehdaslisävarusteet KORI Life Active Style Premium Life Active Style Premium Life Active

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota karteet tunteella, käytä kaasua rohkeasti. Aja katto alhaalla, viileälläkin kelillä.

Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota karteet tunteella, käytä kaasua rohkeasti. Aja katto alhaalla, viileälläkin kelillä. Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota karteet tunteella, käytä kaasua rohkeasti. Aja katto alhaalla, viileälläkin kelillä. Katso tähtiin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai. Sinä olet kaiken keskipisteessä,

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta Sivu 1 (7) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i10 1.0 Classic Business 10163,81 1755,26 11919 365 215 108 4,7 1.0 Business 11522,76

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 01.07.2016 500 & 500C HINNASTO Pvm 1.7.2016 Malli Käyttövoima 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop Bensiini 99 420 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop Bensiini 99 450 285 14

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 01.01.2017 500 & 500C HINNASTO Pvm 1.1.2017 Malli Käyttövoima 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop Bensiini 99 405 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop Bensiini 99 435 285 14

Lisätiedot

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk Sivu 1 (6) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Ajoneuvovero / vuosi Perusvero Käyttövoimavero Business-hinnasto 1.10.2016 Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i20 5d 1.2

Lisätiedot

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport,

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, E-sarjan farmari Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, 5.10.2016 Moottorivalikoima Teho CO 2 -päästöt Saatavissa Diesel E 200 d 110 kw (150 hv) 109 g/km

Lisätiedot

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa 18.2.2015 Helsinki Ford kasvattaa uuden Mondeon moottorivalikoimaa: nyt saatavana jo14 bensiini-, diesel- ja hybridimallia Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana

Lisätiedot

Opel Vivaro Combi. Combi. Hinnasto (Mallivuosi 2019A)

Opel Vivaro Combi. Combi. Hinnasto (Mallivuosi 2019A) Combi Kori Tilavuus Varustelutaso Moottori Koodi Vaiht. kw hv (sis. alv 24%) Uusi mittaustapa WLTP- g/km Arvioitu autovero Kokonais * L1H1 1.2m³ Combi 1.6 Diesel Start/Stop 0VF06 IXL1 / XIAA M6 89 121

Lisätiedot

Uusi Renault MEGANE SPORT TOURER Kampanjahinnasto

Uusi Renault MEGANE SPORT TOURER Kampanjahinnasto SPORT TOURER Kampanjahinnasto Kampanjahinnasto 12.7.2017 NAVI STYLE Sport Tourer TCe 100 Navi Style 101 120 5,4 6-v man Navi Style 17 658,91 3 731,09 21 390 355 505 Sport Tourer TCe 130 Navi Style 132

Lisätiedot

www.kia.fi Tekniikka Varusteet

www.kia.fi Tekniikka Varusteet www.kia.fi Diesel Bensa Kia Optima MY14 1.7 CRDi ISG EcoDynamics 1.7 CRDi automaatti 2.0 2.0 automaatti Varustetasot EX EX, Business LX, EX EX VAIHTEISTO Tyyppi Käsivalintainen Automaattinen Käsivalintainen

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition

Kampanjahinnasto. Charged Edition Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.1.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja

Lisätiedot

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva MyOn HC on suunniteltu aktiiviselle käyttäjälle, joka etsii hinnaltaan edullista ja käyttöominaisuuksiltaan hyvää tuolia, joka on helppo taittaa kokoon käsittelyä, varastointia

Lisätiedot

NISSAN PULSAR. Muotoilu Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Turvallisuus Muunneltavuus Lisävarusteet Värit ja Verhoilut

NISSAN PULSAR. Muotoilu Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Turvallisuus Muunneltavuus Lisävarusteet Värit ja Verhoilut NISSAN PULSAR KAIKKI MITÄ TARVITSET LÖYDÄ OMASI. Tyylikäs, näyttävä ja urheilullinen PULSAR sisältää ennennäkemättömän määrän kehittynyttä teknologiaa, joka mullistaa ajokokemuksesi. Nissan-innovaatioiden

Lisätiedot

11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä

11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä 11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä Euroopassa ensiesittelyssä oleva uusi Ford Ranger -avolava-auto häikäisee

Lisätiedot

Täysin uusi Volkswagen Polo Pvm

Täysin uusi Volkswagen Polo Pvm ULKOVÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit 505 66,93 571,93 VARUSTEPAKETIT W45 W91 / WLL PLA 6YD W44 PND 9WX YOW 7RE 9ZV KA1 * * Led-paketti Comfortline 815 108,01 923,01 Led-ajovalot Highline 815 116,10 931,10

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Aktiivinen turvatekniikka ja suhtautuminen automaattiautoihin. Liikenneturvan kyselytutkimusten tuloksia

Aktiivinen turvatekniikka ja suhtautuminen automaattiautoihin. Liikenneturvan kyselytutkimusten tuloksia Aktiivinen turvatekniikka ja suhtautuminen automaattiautoihin Liikenneturvan kyselytutkimusten tuloksia 1-1 Kysely osa 1 Ensimmäinen kyselytutkimus toteutettiin joulukuussa 1. Tutkimuksen toteutti Kantar

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk Tekniikka Varusteet 2.2 CRDi MT 2.2 CRDi AT Moottori Iskutilavuus cm3 2 199 2 199 Sylinterin halkasija x iskunpituus mm 85.4 x 96.0 85.4 x 96.0 Puristussuhde 16,0 16,0 Suurin teho kw (hv) / rpm 147 (200)

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Lyömätön kaukoliikenneauto Polttoaineesta puhuttaessa kyse ei ole pelkästään säästöjen suuruudesta vaan myös siitä, miten

Lisätiedot

1 = AUTON SARJANUMERO 2 = OHJAUS 3 = MOOTTORI 4 = VAIHTEISTO 5 = VETOPYÖRÄSTÖ 6 = VERHOILU 7 = VÄRI 9 = TYYPPI/MALLI/VERSIO

1 = AUTON SARJANUMERO 2 = OHJAUS 3 = MOOTTORI 4 = VAIHTEISTO 5 = VETOPYÖRÄSTÖ 6 = VERHOILU 7 = VÄRI 9 = TYYPPI/MALLI/VERSIO 1 = AUTON NUMERO 2 = OHJAUS = MOOTTORI = VAIHTEISTO = VETOPYÖRÄSTÖ = VERHOILU = VÄRI = PAKOKAASUPÄÄSTÖJEN RAJOITUS (EEC) = TYYPPI//VERSIO JA ERI EN VÄLISET SUHTEET. 1 = AUTON NUMERO * WFO G XX P S SG SL

Lisätiedot

FORD MONDEO

FORD MONDEO FORD MONDEO 6.10.2017 MV2018.25 CO 2 (g/km) Autoveroton suositushinta Alv 24% Arvioitu autovero Suositushinta autoveron kanssa Vapaa autoetu Käyttöetu 1.0 EcoBoost 125hv M6 Trend 5D 119 M6 22 860 4 782,63

Lisätiedot

Uusi Opel Vivaro Van Hinnasto (Mallivuosi 2020A)

Uusi Opel Vivaro Van Hinnasto (Mallivuosi 2020A) UUSI VIVARO VAN Kori Malli ja teho (hv) ( ). Sis. ALV 24% Arvioitu autovero ( ) Kokonais ( )* WLTP CO2 (g/km) Tilavuus Kokonaispaino Tilauskoodi S Enjoy 100 D Turbo S/S 26 675 1 094,14 27 769,14 175 4.6m³

Lisätiedot

TÄYSIN UUSI NISSAN MICRA

TÄYSIN UUSI NISSAN MICRA TÄYSIN UUSI NISSAN MICRA TÄYSIN UUSI NISSAN MICRA EROTTUU MUISTA ilmeikkäällä muotoilullaan, piristävällä ulkonäöllään, edistyksellisellä teknologiallaan sekä erinomaisella ajettavuudellaan ja ajomukavuudellaan.

Lisätiedot

Pyydämme lukemaan käyttöohjeet huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa Tuote ei ole lelu, se on suunniteltu 14-vuotiaille ja vanhemmille

Pyydämme lukemaan käyttöohjeet huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa Tuote ei ole lelu, se on suunniteltu 14-vuotiaille ja vanhemmille 12428 Radio-ohjattava 4WD Buggy WLtoys 1:12 Käyttöohjeet Pyydämme lukemaan käyttöohjeet huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa Tuote ei ole lelu, se on suunniteltu 14-vuotiaille ja vanhemmille Tuotteen

Lisätiedot

GRAND CHEROKEE S9 HINNASTO Pvm

GRAND CHEROKEE S9 HINNASTO Pvm HINNASTOT 22.9.2017 GRAND CHEROKEE S9 HINNASTO Pvm 1.1.2017 57604H1I9 Grand Cherokee 3.0 CRD 190hv AT8 Laredo* Diesel 198 1 185 1 035 46 615 57604M2H9 Grand Cherokee 3.0 CRD 250hv AT8 Limited* Diesel 198

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

AVANTGARDISTINEN MUOTOILU

AVANTGARDISTINEN MUOTOILU NEW DS 5 SISÄLTÖ AVANTGARDISTINEN MUOTOILU S. 4 / HIENOSTUNEET YKSITYISKOHDAT S.14 TEKNOLOGIA S. 20 / DYNAAMINEN S. 26 / RUNSAASTI VALINNANVARAA S. 30 KÄYTÄNNÖLLISIÄ LISÄVARUSTEITA S. 34 / MUKAVAA MATKAA

Lisätiedot

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA UUSI NISSAN PULSAR Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot VARUSTEET MOOTTORI VAIHTEISTO Vetotapa Varustetaso CO2-päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero euro

Lisätiedot

Fresh Manuaalinen ilmastointilaite Korinväriset ulkopeilit Sähkösäätöiset, lämmitettävät ulkopeilit

Fresh Manuaalinen ilmastointilaite Korinväriset ulkopeilit Sähkösäätöiset, lämmitettävät ulkopeilit MY19 Hinnasto 12019 1.1.2019 i20 Hatchback Voimalinjat ja varustetasot i20 Hatchback 5MT i20 Hatchback 1.0 TGDI 100 hv 5MT i20 Hatchback 1.0 TGDI 120 hv 6MT 15 390 15 990 15 990 16 690 19 390 i20 Hatchback

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

SEAT ATECA LISÄVARUSTEHINNASTO

SEAT ATECA LISÄVARUSTEHINNASTO VARUSTEPAKETIT 145 190 g/km Reference Pack P20 Reference 470 550,23 641,02 Kaksialueinen automaattinen ilmastointi Climatronic, etusumuvalot (halogeeni) PFC+PAK kulmavalotoiminnolla (Xcellencessä ja :ssä

Lisätiedot