Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Avaa ikkunat ja laita radio täysille, ilman tarkkaa päämäärää.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Avaa ikkunat ja laita radio täysille, ilman tarkkaa päämäärää."

Transkriptio

1

2 Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Avaa ikkunat ja laita radio täysille, ilman tarkkaa päämäärää. Aina eteenpäin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai. Sinä olet kaiken keskipisteessä, ohjauspyörän takana. Katsomme samaan suuntaan, kuin ratsastaja ja hevosensa, yksi kokonaisuus, kuljettaja ja auto. Yhdessä olemme enemmän. Muodostamme siteen, jota on vaikea kuvailla pelkin sanoin. Emme koskaan aja yksin. Me ajamme yhdessä.

3 HERÄTÄ SISÄINEN KULJETTAJASI 2017-vuosimallin Mazda2 on herkästi reagoiva ja hauska ajaa, ulkonäkö ja erinomainen suorituskyky erottavat sen joukosta, samalla kun edistyksellinen autotekniikka on vuorovaikutuksessa kuljettajan

4 M U O T O I L U

5 T A R T U O H J A U S P Y Ö R Ä Ä N Mazda2 on KODO-muotoilun täydellinen tulos. Mazda2:lla on luja luonne, lihaksikkaat linjat, taaksepäin nojaava ohjaamo ja ulkoasu, joka viestii eteenpäin vievästä liikevoimasta. Mazda2:n viehättävä ulkokuori kätkee sisäänsä innovatiivisen ergonomian, tilavan ja hienostuneen ohjaamon korkealaatuisella viimeistelyllä. Kevyt kori on vuorovaikutuksessa tien kanssa, olitpa sitten moottoritiellä tai kaupungin kaduilla. Mazda2:n kaikki yksityiskohdat toimivat yhteistyössä tehden ajamisesta täydellistä.

6 HAINEVÄANTENNI T O D E L L I N E N A J O K O K E M U S Mazda2 ei ole pelkkä auto, se on kokemus. Se on hämmästyttävän polttoainetaloudellinen ja herkkä ohjata. Mazda2:lla on elegantit piirteet, dynaaminen muoto ja tehokas suorituskyky, jotka tunnet jokaisessa kaarteessa. ETUSÄLEIKKÖ GUN METAL SÄVYTYKSELLÄ UUSI LED-SUMUVALO 2017 MAZDA2, VÄRI SOUL RED

7 7 MZD CONNECT VÄRIKOSKETUSNÄYTTÖ 2017 MAZDA2, VÄRI MACHINE GRAY AUTOMAATTISESTI TAITTUVAT SIVUPEILIT KULJETTAJAKESKEINEN OHJAAMO HEIJASTUSNÄYTÖLLÄ

8 T E K N O L O G I A

9 S I N Ä H A L L I T S E T Tunne yhteys Mazda2:n kanssa ennennäkemättömällä tavalla. Liitä yhteensopiva mobiililaitteesi ja nauti tuhansista internet-radiokanavista ympäri maailmaa. Lue tekstiviestejä ja vastaa niihin, ja ohjaa järjestelmää suomenkielisillä puhekomennoilla, käyttämällä HMI-multimediaohjainta ja 7 kosketusvärinäyttöä. Värillisen heijastusnäytön ansiosta katseesi pysyy tiessä ja voit keskittyä ajamiseen. HMI-MULTIMEDIAOHJAIN HMI-multimediaohjaimen avulla voit hallita viihdejärjestelmää, navigointia ja paljon muuta. VÄRILLINEN HEIJASTUSNÄYTTÖ Seuraa reaaliaikaisesti ajotietoja, kuten nopeustietoja, käännös-käännökseltä-navigointia ja turvallisuusjärjestelmän varoituksia. Värillinen heijastusnäyttö sijaitsee mittaritaulun yläosassa, joten tiedot näytetään näkökentässäsi; tämä auttaa pitämään huomion tiessä. 7 VÄRIKOSKETUSNÄYTTÖ Suuri 7 värikosketusnäyttö ja intuitiivinen HMI-multimediaohjain antavat sinulle turvallisen ja helpon pääsyn älypuhelimella osoitekirjaasi, musiikkitiedostoihisi, sähköposteihin ja tekstiviesteihin. KÄYNNISTYS- JA SAMMUTUSPAINIKE Käynnistä moottori koskettamalla käynnistys-/sammutuspainiketta sormenpäälläsi ja lähde matkaan.

10 S K Y A C T I V T E K N O L O G I A Mazdan SKYACTIV-teknologia pitää sisällään uraauurtavia teknisiä innovaatioita. 14:1 puristussuhteella toimivat moottorit tarjoavat erinomaisen hyötysuhteen, tehon ja suorituskyvyn. Kompakti vaihteisto, herkästi reagoiva moottori ja kevyt kori tekevät Mazda2:n ajamisesta erittäin nautinnollista, samalla vähentäen päästöjä. Tämä on SKYACTIV-teknologian henki. NAUTINNOLLISTA SUORITUSKYKYÄ PIENELLÄ KULUTUKSELLA SKYACTIV DRIVE AUTOMAATTIVAIHTEISTO, JOKA VAIHTAA NOPEASTI JA SULAVASTI SKYACTIV-KORI JA -ALUSTA Tukeva ja kevyt, täydellisen tasapainoinen ja tarkkaan viritetty. TARKKA JA TUNNOKAS OHJAUS HUIPPULUOKAN KORITURVALLISUUS

11 K U L J E T T A J A K A I K E N K E S K I P I S T E E S S Ä Mazda2 sisältää älykkäitä teknologioita, jotka parantavat ajonautintoa ja tekevät ajamisesta turvallisempaa. i-activsense-teknologioiden ansiosta pystyt välttämään vaaratilanteita ennakkoon; nämä teknologiat ovat älykäs kokoelma turvaominaisuuksia, jotka tarkkailevat ympäristöä anturien ja kameran avulla, sekä huolehtivat turvallisuudestasi ja ajamisen helppoudesta. Mazdan ainutlaatuinen G-Vectoring Control (GVC) on SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS -konseptin ensimmäinen käytännön sovellus, joka parantaa kuljettajan ja auton välistä vuorovaikutusta ja vie ajettavuutta kohti Jinba-Ittai kokemusta. GVC perustuu dynaamiseen painopisteen hallintaan ja se toimii niin hienovaraisesti ja tarkasti, ettei muutosta huomaa muuten kuin entistä lineaarisempana ja luonnollisempana ohjautuvuutena, sekä matkustusmukavuuden parantumisena.

12 E D I S T Y K S E L L I S T Ä T U R V A L L I S U U S T E K N O L O G I A A ÄLYKÄS KAUPUNKIJARRUTUSAVUSTIN Mazdan älykäs kaupunkijarrutusavustin (SCBS = Smart City Brake Support) auttaa välttämään edellä ajavien ajoneuvojen kanssa hitaalla nopeudella tapahtuvat törmäykset, tai se vaimentaa niiden vaikutusta. Laseranturi, joka toimii nopeuksilla välillä 4 ja 30 km/h, havaitsee mahdolliset törmäykset ja virittää jarrusi pysäyttämään nopeammin. Toiminnassa on mukana myös SCBS Reverse (SCBS R), joka kytkee automaattisesti jarrut ja hidastaa ajoneuvon nopeutta peruutustörmäyksen vahinkojen pienentämiseksi nopeuksilla välillä 2 ja 8 km/h. Vuosimallin 2017 Mazda2:n aktiiviset turvajärjestelmät on suunniteltu varoittamaan sinua lähestyvistä esteistä luotettavasti. Järjestelmien inspiraation lähde on luonnossa esiintyvä kaikuluotaus. Turvallisuusteknologiat suojaa sinun lisäksesi myös lähelläsi olevia, mikä rauhoittaa mieltä ajon aikana. i-activsense-järjestelmän edistyksellisten turvateknologioiden, kuten kuljettajan vireystilaa tarkkailevan hälytysjärjestelmän, kuollutta kulmaa tarkkailevan järjestelmän ja älykkään kaupunkijarrutusavustimen ansiosta voit ajaa Mazda2:a luottavaisin mielin. Ajoneuvon sisäpuolelle on asennettu vakiovarusteena etu- ja sivuturvatyynyt, turvaverhot sekä dynaaminen ajovakaudenhallintajärjestelmä luistonestojärjestelmällä. Päämäärään saapuminen on turvallisempaa kuin koskaan. RISTEÄVÄN LIIKENTEEN VAROITIN varoittaa, jos ajoneuvoasi lähestyy sivulta auto. Ajoneuvon takana olevat tutkajärjestelmät havaitsevat autot, jotka voisivat aiheuttaa törmäyksen. Ovipeilin varoitusvalo alkaa vilkkua ja kuuluu varoitusäänimerkki. Hälytys loppuu, kun alue on vapaa ja voit jatkaa peruuttamista turvallisesti. KAISTAVAHTI Kaistavahti (LDWS = Lane Departure Warning System) on suunniteltu varoittamaan kuljettajaa, jos ajoneuvo ajautuu tahattomasti ulos kaistalta. Eteen asennettu kamera valvoo edessä olevaa tietä ja laskee ajoneuvon sijainnin suhteessa kaistamerkintöihin. Jos järjestelmä havaitsee, että ajoneuvo on joutumassa tahattomasti ulos kaistalta, se varoittaa kuljettajaa äänimerkillä. KUOLLUTTA KULMAA TARKKAILEVA JÄRJESTELMÄ Varoittaa sinua havaintoalueelle tulevasta ajoneuvosta jopa 50 metrin etäisyydellä takana; järjestelmä aktivoi ovipeiliin asennetun varoitusvalon ajoneuvon samalla puolella. Jos kytket suuntavilkun päälle ennen kääntymistä kyseiseen suuntaan, varoitusvalo vilkkuu ja kuulet varoitusäänen.

13 V A I H T O E H D O T

14 A C T I V E - V A R U S T E T A S O PERUSVARUSTELU: 15 teräsvanteet koristekapseleilla Halogeeniajovalot ja päiväajovalot, Sähkösäätöiset sivupeilit Korinväriset sivupeilit Korinväriset ovenkahvat Suuntavilkut sivupeileissä Musta Active kangassisustus Ohjauspyörän etäisyys - ja korkeussäätö Audionäyttö Yhdessä osassa taittuva takaistuin Kuljettajan istuimen korkeussäätö Hattuhylly AUX- ja USB-liitännät Radio AM/FM Audiosäätimet ohjauspyörässä Moottorin käynnistyspainike Sähkötoiminen keskuslukitus Ajotietokone Sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana 12 V virtapistoke Kuljettajan ja etumatkustajan ehostuspeili Ajovakauden hallintajärjestelmä ja luistonestojärjestelmä Rengaspaineiden valvontajärjestelmä Sivuturvatyynyt ja ikkunaturvatyynyt Mäkilähtöavustin G-Vectoring Control Manuaalinen ilmastointi 3-vaiheisesti lämmitettävät etuistuimet KAUKO-OHJATTU KESKUSLUKITUS Mazda2:n kyytiin nouseminen on helppoa. Ovet avataan ja lukitaan kaukosäätimen painiketta painamalla ja auto startataan käynnistyspainikkeella. Avainta ei tarvita käynnistämiseen. OHJAUSPYÖRÄ AUDIOSÄÄTIMIN Saat säädettyä ohjauspyörää sekä syvyys- että korkeussuunnassa. SELKEÄ JA MODERNI MITTARISTO Urheilullinen ja tyylikäs mittaristo tuo sinulle kaikki oleelliset tiedot yhdellä vilaisulla. UUDELLEEN MUOTOILTU OVIPEILIEN SUUNTAVILKKU Tyylikkäämmän muotoilun lisäksi myös kanssakulkijat huomaavat kääntymisaikeesi helpommin.

15 P R E M I U M - V A R U S T E T A S O T PREMIUM VARUSTELU (Active -tason lisäksi) PREMIUM PLUS (Premium -varustetason lisäksi) Lämmitettävät sivupeilit Musta Premium -kangas Nahkainen ohjauspyörä Nahkainen vaihteenvalitsimen nuppi Kahdessa osassa 60:40 taittuva takaistuin Automaattivaihteisissa malleissa Sport -ajotila Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Sisävalot edessä kohdevalaisimella Hallintapainikkeet ohjauspyörässä Bluetooth -kytkimillä Vakionopeudensäädin Säädettävä nopeusrajoitin Sade- ja valotunnistin Pysäköintianturijärjestelmä takana Automaattinen ilmastointi Kuolleen kulman valvontajärjestelmä (auton takaosan valvonta) takana kulkevan liikenteen varoittimella 15 kevytmetallivanteet Tummennetut takalasit CD-soitin DAB-radio 7 kosketusvärinäyttö HMI-multimediaohjain USB-lisäportti 6 kaiutinta Kaistavahtijärjestelmä LISÄVARUSTEET mm. Sumuvalot Navigointijärjestelmä Peruutuskamera Valikoima erilaisia alumiinivanteita URHEILULLISET 15 KEVYTMETALLIVANTEET Mazda2:n 15 kevytmetallivanteet ilmaisevat urheilullisuutta ja dynaamista liikettä. 7 VÄRIKOSKETUSNÄYTTÖ (PREMIUM PLUS) Värikosketusnäyttö täydellisellä MZD Connect -järjestelmällä tekee siirtymisestä puheluiden, radion, selauksen ja sovellusten välillä helppoa. OHJAUSPYÖRÄ BLUETOOTH -PAINIKKEILLA Hands free -puheluita voi soittaa ja vastaanottaa Mazda2:n ohjauspyörään integroidun Bluetooth -järjestelmän avulla. SOMISTEPANEELI KODO: Soul of Motion -muotokieli näkyy myös muotoilluissa, laadukkaissa materiaaleissa. Jokainen senttimetri edustaa hienostunutta, viimeisteltyä ammattitaitoa, joka parantaa ajokokemusta.

16 L U X U R Y P L U S - V A R U S T E T A S O VAKIOVARUSTEET (Premium Plus - varustetason lisäksi) 16 Bright Silver kevytmetallivanteet Automaattisesti taittuvat ulkotaustapeilit LED-ajovalot LED -päiväajovalot LED -sumuvalot Istuimien valkoinen nahka- ja musta kangasverhoilu Kojelaudan vinyylinahkaverhoilu Keskikonsolin vinyylinahkaverhoilu Ovipaneelien vinyylinahkaverhoilu Kojelaudan hopeinen somistepanelointi Värillinen korkearesoluutioinen (ADD) heijastusnäyttö Smart Keyless entry -avaimeton sisäänkäynti ja lukitus Vaihteenvalitsimet ohjauspyörässä (Automaattivaihteisissa) SCBS-R Smart City Brake Support Reverse kaupunkijarrutusavustin peruuttaessa Metallivärinen etusäleikön vaakasomiste HBC Automaattiset kaukoajovalot KULJETTAJAKESKEINEN OHJAAMO Kierroslukumittari on sijoitettu keskeiselle paikalle mittaristoa, sillä nopeuden näet uudesta värillisestä heijastusnäytöstä. 16 GUNMETAL-VANTEET Kirkasväristen vakiovanteiden lisäksi saatavilla 16 kevytmetallivanteet kaksisävyisellä gunmetal-värillä. AUTOMAATTINEN ILMASTOINTI Säädä ilmastointi ja pidä se itsellesi sopivana. HAINEVÄANTENNI Uusi haineväantenni aiheuttaa vähemmän ilmanvastusta ja pitää radion äänen terävänä ja selkeänä.

17 L I S Ä V A R U S T E E T Tee Mazda2-autostasi ainutkertainen. Minkä tahansa mallin valitsetkin, saatavilla on pitkä luettelo Mazdan lisävarusteita, joiden avulla voit toteuttaa ajatuksesi täydellisyydestä. Päätöksenteon helpottamiseksi saat paikalliselta Mazda-jälleenmyyjältä kaikki tarvitsemasi tiedot yksittäisistä tuotteista täydelliseen urheilutyyliseen pakettiin. LUXURY-KANGASLATTIAMATOT OVILISTAT RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ KATTOTELINE KATTOSPOILERI TAKANA, VÄRI BRILLIANT BLACK ALAHELMA TAKANA, VÄRI SOUL RED METALLIC 16 KEVYTMETALLIVANTEET (kuvassa punaisella lisätarralla) 15 KEVYTMETALLIVANTEET 15 KEVYTMETALLIVANTEET 15 KEVYTMETALLIVANTEET

18 T E K N I S E T T I E D O T Mallin saatavuus 1,5 l bensiini (75 HV) ja i-stop 1,5 l bensiini (90 HV) ja i-stop 1,5 l bensiini (90 HV) automaattivaihteisto ja i-stop 5-ovinen Active Premium Premium Plus Luxury Plus 1,5 l bensiini (115 HV) ja i-stop ja i-eloop Moottorityyppi Sylinterin halkaisija x iskunpituus (mm) 74,5 x 85,8 74,5 x 85,8 74,5 x 85,8 74,5 x 85,8 Venttiiliä per sylinteri Suurin teho [kw (hv) / rpm] 55 (75) / (90) / (90) / (115) / Suurin vääntömomentti (Nm/rpm) 135 / / / / Puristussuhde 12,0 : 1 14,0 : 1 14,0 : 1 14,0 : 1 Vaihteisto Tyyppi 5-vaihteinen manuaali 5-vaihteinen manuaali 6-vaihteinen automaatti 6-vaihteinen manuaali Välityssuhteet: 3,583 3,583 3,529 3,583 1,904 1,904 2,025 1,904 1,218 1,218 1,348 1,290 0,918 0,918 1,000 0,972 0,717 0,717 0,742 0,795 0,594 0,645 Peruutusvaihde 3,454 3,454 2,994 3,454 Vetopyörästön välityssuhde 3,619 3,619 4,319 4,388 Mitat ja painot 1,5 l bensiini (75 HV) ja i-stop 1,5 l bensiini (90 HV) ja i-stop 1,5 l bensiini (90 HV) Automaatti ja i-stop 1,5 l bensiini (115 HV) ja i-stop ja i-eloop 5-ovinen Kokonaispituus/-leveys (peilistä peiliin) /-korkeus (mm) / / / / / / / / Raideleveys (mm): Edessä Takana Akseliväli (mm) Pääntila / jalkatila / hartiatila edessä (mm) 984 / / / / / / / / Pääntila / jalkatila / hartiatila takana (mm) 945 / 881 / / 881 / / 881 / / 881 / paikkaisena (vyötärölinjaan) paikkaisena (kattoon) Jäähdytettyjen etujarrulevyjen halkaisija (mm) Takarummun halkaisija (mm) Ajoneuvon sallittu kokonaispaino (kg): Yhteensä Edessä / takana 770 / / / / 725 Hinausraja (kg): Perävaunupaino; jarruton Perävaunupaino; jarrullinen Katon maksimikuormitus (kg) Ohjaus Ohjausvaihde Sähköisesti tehostettu (EPAS) hammastanko-ohjaus Pienin kääntösäde (seinästä seinään) (m) 15 /16 rengaskoot 10,1/10,4 10,1/10,4 10,1/10,4 /10,4 Suorituskyky ja taloudellisuus 5-ovinen Kiihtyvyys (0-100 km/h, sekuntia) 12,1 9,4 12,0 8,7 Huippunopeus (km/h) Kaupunkiajo 6,1 5,9 6,1 6,4 Maantieajo 3,9 3,7 4,1 4,1 Yhdistetty 4,7 4,5 4,8 4, EY-päästötaso EURO6 EURO6 EURO6 EURO6 Polttoainesuositus Lyijytön 95 RON Polttoainesäiliön tilavuus (litraa) mm mm mm mm mm mm

19 T E K N I S E T T I E D O T Turvallisuus ja varkaudenesto 1,5 l bensiini (75 HV) ja i-stop Active 1,5 l bensiini (90 HV) ja i-stop Premium 1,5 l bensiini (90 HV) ja i-stop Premium Plus 1,5 l bensiini (90 HV) ja i-stop Luxury Plus Mazdan törmäysvoimien vaimennusjärjestelmän (MAIDAS = Mazda Advanced Impact Distribution and Absorption System) tarkasti suunniteltu 'triple H -korirakenne suojaa matkustajia törmäysvoimilta. SRS (Supplementary Restraint System) -turvatyynyjärjestelmä Keskusohjausyksikkö ja törmäysanturit, etuturvavöiden esikiristimet, kuormituksen rajoittimet ja turvatyynyjärjestelmä Neljän pyörän lukkiutumaton ABS-järjestelmä ja elektroninen jarruvoiman tasausjärjestelmä (EBD) Ajovakaudenhallinta (DSC = Dynamic Stability Control) luistonestojärjestelmällä (TCS = Traction Control System) Katvealueen valvonta- ja varoitusjärjestelmä (BSM = Blind Spot Monitoring) ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä peruutettaessa Hätäpysäytyssignaali (ESS = Emergency Stop Signal) Kaksi turvatyynyä edessä Kuljettaja ja matkustaja Sivuturvatyynyt edessä Ikkunaturvatyynyt edessä ja takana Etumatkustajan turvatyynyn katkaisija Mäkilähtöavustin (HHA = Hill Hold Assist) Kaistavahti (LDWS = Lane Departure Warning System) Automaattiset kaukoajovalot (HBC = High Beam Control) Älykäs kaupunkijarrutusavustin (SCBS = Smart City Brake Support) Vain edessä Edessä ja takana Rengaspaineiden valvontajärjestelmä Turvavyöt: Edessä, kolmipisteturvavyöt voimanrajoittimilla ja esikiristimillä Takana, kolmipisteturvavyöt 3 x voimanrajoittimilla ja 2 x esikiristimillä Etuturvavöiden muistutusnäyttö ja äänimerkkimuistutus Lastenistuimen ISOFIX-kiinnitys, asennettu ulompiin takaistuimiin Turvakaukalot ja lastenistuimet: Lastenistuin, Baby Safe Plus Lastenistuin, ISOFIX Duo Plus Lastenistuin, Kid Plus Lapsiturvalliset takaovien lukot Ajonestolaite Murtohälytin 1,5 l bensiini (115 HV) ja i-stop ja i-eloop Luxury Plus Ulkopuoli 1,5 l bensiini (75 HV) ja i-stop Active 1,5 l bensiini (90 HV) ja i-stop Premium 1,5 l bensiini (90 HV) ja i-stop Premium Plus 1,5 l bensiini (90 HV) ja i-stop Luxury Plus Renkaat ja vanteet: 185 / 65 R15 -renkaat 15 teräsvanteilla ja pölykapseleilla 185 / 65 R15 -renkaat 15 kevytmetallivanteilla 185 / 65 R15 -renkaat 16 Silver-kevytmetallivanteilla 185 / 65 R15 -renkaat 16 Bright Silver-kevytmetallivanteilla 185 / 60 R15 -renkaat 16 Diamond Cut -vanteilla Punaiset tarrasomisteet 16 Diamond Cut -vanteille Roiskeläpät: Edessä, mustat (ei ole saatavilla, jos varusteena sivuhelmat) Takana, musta Metallivärit ja Premium metallivärit Puskurit, edessä ja takana: Korinväriset Krominen pakoputken pää Spoileri: Takana, korinväriset Etusäleikön vaakasomiste: Materiaalin väri Metallinharmaa Etuspoileri Takadiffuusori Sivuspoilerit Sävytetty ikkunalasi Tummennettu lasi: Takana, tummennettu Takana, sävytetty Ovenkahvat: Korinväriset Sivuoven sisäpuolen kahva Kiiltävä hopea Mattahopea Pyyhkimet: Edessä, säädettävä nopeus ajoittaisella pyyhinnällä ja sähköisellä pesimellä Edessä, automaattinen sadetunnistimella Takana Ajovalot/päiväajovalot Halogeeni ja manuaalinen korkeudensäätö LED- ja automaattinen korkeudensäätö Automaattiset ajovalot Sumuvalot: Edessä Takana Takajarruvalo, korkealle asennettu Pysäköinnin etäisyysanturit: Takana Ovipeilit (sähkösäätöiset): Korinväriset, sivusuuntavilkuilla Korinväriset, lämmitetyt, sivusuuntavilkuilla Korinväriset, lämmitetyt, automaattisesti taittuvat, sivusuuntavilkut Katon telinejärjestelmä: Taakkatelineet Kannatin suksille Pieni, enintään neljälle suksiparille tai kahdelle lumilaudalle Suuri, enintään kuudelle suksiparille tai neljälle lumilaudalle Kannatin polkupyörille Kattoboksi, pieni Kattoboksi, Ranger 90 Vetokoukku: Irrotettava Vetokoukun johtosarja (saatavilla 7-napaisena ja 13-napaisena) Kannatin kahdelle polkupyörälle 1,5 l bensiini (115 HV) ja i-stop ja i-eloop Luxury Plus

20 T E K N I S E T T I E D O T Mukavuus 1,5 l bensiini (75 HV) ja i-stop Active 1,5 l bensiini (90 HV) ja i-stop Premium 1,5 l bensiini (90 HV) ja i-stop Premium Plus 1,5 l bensiini (90 HV) ja i-stop Luxury Plus Sähkötoimiset ovien lukot Kauko-ohjattu keskuslukitus Smart Key avaimeton sisäänpääsy ja lukitus Moottorin Start/Stop käynnistyspainike Ohjaustehostin: Sähköinen Vakionopeussäädin: Säätimet ohjauspyörässä Sähkötoimiset ikkunat: Edessä ja takana, kuljettajan ikkunassa mukavuustoiminto, kuljettajan ajastintoiminto Ilmastointi: Manuaalinen Automaattinen Lattiamatot edessä ja takana: Kumilattiamatto Mazda2 -logolla Kangaslattiamatto, Standard, musta, Mazda2 -logolla Kangaslattiamatto, Luxury, musta, punainen ommel, Mazda2 -logolla Kangaslattiamatto, Luxury, musta, valkoinen ommel, Mazda2 -logolla Häikäisysuojat: Kuljettajan häikäisysuojassa taitettava pikkupeili ja korttitasku Matkustajan häikäisysuojassa pikkupeili Tavaratilan verhoilu Sisätilojen varusteet Istuimet yhdysrakenteisella niskatuella: Kuljettajan istuimen kallistus ja korkeudensäätö Kuljettajan ja matkustajan niskatuet korkeudensäädöllä Etuistuimen etäisyyden / kallistuksen säätö Etuistuinten lämmitys Takaistuimet: Yksiosainen taitettava takapenkki 40 / 60 suhteessa jaettava Kolme niskatukea korkeudensäädöllä Keskikyynärnoja säilytystilalla Ohjauspyörä: Musta, uretaani Musta, nahkapäällysteinen kromikehyksillä Korkeuden- ja etäisyydensäätö Polkimet: Alumiini Jalkatuki: Alumiini Käsijarrun kahva: Musta, uretaani Nahkapäällysteinen Vaihdekepin nuppi: Musta Nahkapäällysteinen Ajotilan valintakytkin SPORT (vain automaattimalleissa) Sisäpuolen ovenkahvat: Edessä ja takana, mattahopea Edessä ja takana, kirkas hopea Oviverhoilu: Kangas Vinyyli-nahka Oven kytkinpaneeli: Edessä, musta 1,5 L bensiini (115 HV) i-stop ja i-eloop -järjestelmillä Luxury Plus Mukavuus 1,5 l bensiini (75 HV) ja i-stop Active 1,5 l bensiini (90 HV) ja i-stop Premium 1,5 l bensiini (90 HV) ja i-stop Premium Plus 1,5 l bensiini (90 HV) ja i-stop Luxury Plus Oven koristepaneeli: Matta Kirkas väri Etuoven kyynärnojan verhoilu: Pehmeä Pehmeä ja somistetikkauksin Kojelaudan somistepaneeli: Mattamusta Kiiltävä koristekuviolla Pehmeä vinyylinahka somistetikkauksin Säädettävät ilmastoinnin suuttimet: Kuljettajalle ja matkustajalle Ovilistat: Edessä ja takana Taustapeili: Manuaalinen päivä-/yötila Mittaristo: Nopeusmittari keskellä Kierroslukumittari keskellä Keskikonsolin koristepaneeli: Matta Kirkas väri Pehmeä ja somistetikkauksin Tartuntakahvat: Matkustajalle edessä ja kaksi takana päällystetyillä koukuilla Audiojärjestelmät: AM/FM-radio ja AUX-liitin, neljä kaiutinta MZD Connect järjestelmä: AM/FM-radio / CD / MP3, 7" kosketusnäyttö, kuusi kaiutinta, Bluetooth, AUX-liitin, 2 x USB Ohjauspyörään asennetut audiosäätimet Ohjauspyörään asennetut bluetooth-hallintalaitteet Lämmittimen säädin: Musta Satiinihopea Mittarit: Ajotietokone nopeudenrajoittimella Vaihteen vaihdon ilmaisin Hopeinen somistus Krominen somistus Tervetulovalaistus: Kuljettajan ja matkustajan etujalkatilaan (LED) Digitaalinen kello Erillinen tuhkakuppi Tupakansytytin virtapistokkeeseen Keskikonsoli mukitelineellä Hopeanväriset mukitelineen kehykset ja hopeanvärinen kaiuttimen etulevy (edessä) Virtapistoke Muut säilytystilat: Hansikaslokero Etuoven taskut Etuistuimen takataskut (matkustajan) Kaksi mukitelinettä (edessä) Vaatekoukku Sisävalo Normaali Kohdevalot Karttakohdevalot Tavaratila: LED-valo Hattuhylly Vauvan hoitopeili Bluetooth 1,5 L bensiini (115 HV) i-stop ja i-eloop -järjestelmillä Luxury Plus

21 V E R H O I L U T Active-kangas Premium-kangas Arctic White Snowflake White Pearl MC Sonic Siver Metallic Titanium Flash MC Ei saatavilla Luxury Plus -nahka Dynamic Blue Deep Crystal Blue MC Machine Gray Premium metalliväri Jet Black MC Mallit Ulkoväri Arctic White CLE (A4D) White (44J) Deep (46G) Soul Red Premium metalliväri

22 S I T O U M U K S E M M E S I N U L L E J A M A Z D A L L E S I HUOLTO JA TAKUUT RAHOITUS Autojemme tapaan myös palvelujemme tarkoituksena on tarjota sinulle Ajoneuvon takuu- ja huoltosuunnitelmien lisäksi tarjoamme myös taloudellista ensiluokkainen omistajakokemus. Jokaisella uudella ajoneuvolla on 3 vuoden takuu tukea palkitsevan omistajakokemuksesi edistämiseksi. Mazda Rahoitus km:iin asti. Muita uudelle ajoneuvolle saatavia takuita ovat Mazdan tarjoaa rahoitus- ja liisauspaketteja, jotka sopivat sekä yksityis- että 3 vuoden maalipinnan takuu, ja 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu. yritysasiakkaille. Laajan palvelutarjonnan ja asiakkaille tarjottujen etujen myötä Mazda Europe Service tarjoaa palvelua, jos tarvitset apua konevian sattuessa, tai Mazda on sitoutunut tarjoamaan täydellistä luottamusta autoiluun. jos ajoneuvosi varastetaan tai se joutuu onnettomuuteen. Lisäksi osana Mazdan huoltosopimustamme, koulutamme kaikki teknikkomme asentamaan SITOUMUKSEMME SINULLE JA MAZDALLESI: korkealaatuisia osia, joilla kaikilla on täysi Mazdan takuu. Mazda tekee autoja jotka innostavat, näyttävät kauniilta, ovat hauskoja ajaa ja joita haluat ajaa uudelleen. Intohimomme on tarjota täydellistä luottamusta autoiluun ja ensiluokkainen omistajakokemus. ASIAKASKOKEMUS Aloita matka Mazdalla käyttämällä Mazdan verkkosivustolla. Sen avulla voit räätälöidä digitaalisen ajoneuvon: voit valita eri ulkovärejä, istuinverhoiluja ja moottorivaihtoehtoja. Kaikissa Mazda autoissa on myös, joka suojaa väärennetyiltä huoltoasiakirjoilta ja takaa varman, tarkan ja pysyvän huoltohistorian ajoneuvon koko käyttöiäksi. Voit etsiä vielä lisää Mazdaa koskevaa materiaalia Facebookista, Twitteristä ja YouTubesta. Minne ikinä lähdetkin Mazdallasi, me varmistamme, että kokemus on ainutlaatuinen ja miellyttävä. Vaikka kehitämme jännittäviä autoja, joilla on hauska ajaa, olemme myös sitoutuneet huolehtimaan ympäristöstä ja kestävän tulevaisuuden luomisesta kaikille. Kehitämme jatkuvasti puhtaita teknologioita ympäristöohjelmamme puitteissa. käsittää moottorit, vaihteistot sekä alusta- ja korivaihtoehdot, joiden ansiosta polttoainetta säästyy entistä enemmän ja ajaminen on taloudellista. Moottorimme tarjoavat täydellisen yhdistelmän suorituskykyä ja taloudellisuutta; ne ovat kevyempiä ja kuluttavat vähemmän polttoainetta kuin monet kilpailijoidemme moottorit. Lue lisää tavoitteestamme tarjota ainutlaatuinen asiakaskokemus osoitteessa: facebook.com/mazda twitter.com/mazda youtube.com/zoomzoom

23 Facebook, Twitter, ipod, Stitcher TM, aha TM, Bose, Twiddler, Centerpoint, Nd, Surround-Stage ja AudioPilot ovat Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tuotemerkkejä. Käyttö luvalla. Mazda Motor Europe pidättää oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin ja varusteisiin jatkuvan tuotekehityksen vuoksi. Esitteen väri- ja verhoilunäytteet voivat poiketa todellisista väreistä painoprosessin rajoituksista johtuen. Näissä asioissa on suositeltavaa ottaa yhteyttä Mazda-jälleenmyyjään. Bluetooth -sanamerkit ja -logot omistaa Bluetooth SIG, Inc. ja Mazda Motor Company käyttää niitä lisenssin alaisena. Muut tuotemerkit ja tuotenimet kuuluvat niiden omistajille.

Mazda2 Hinnasto

Mazda2 Hinnasto Mazda2 Hinnasto 19.6.2019 Mazda2 Tehdaskoodi DM8KEAU Malli Hatchback 1.5 (75hv) Skyactiv-G moottorilla Vaihteisto Yhdistetty kulutus l/100km* Arvioitu CO2 g/km* 2019 Vapaa autoetu 2019 Autoveroton Käyttöetu

Lisätiedot

Mazda2, väri Soul Red Crystal, Luxury Plus -varustetaso

Mazda2, väri Soul Red Crystal, Luxury Plus -varustetaso Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Ikkunat auki ja radio kovalle, ilman tarkkaa päämäärää. Aina eteenpäin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai. Sinä olet

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

MAZDA CX-3, VÄRI SOUL RED, LUXURY PLUS -VARUSTETASO

MAZDA CX-3, VÄRI SOUL RED, LUXURY PLUS -VARUSTETASO Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Ikkunat auki ja radio kovalle, ilman tarkkaa päämäärää. Aina eteenpäin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai. Sinä olet

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

MAZDA CX-3, VÄRI SOUL RED CRYSTAL, LUXURY PLUS -VARUSTETASO

MAZDA CX-3, VÄRI SOUL RED CRYSTAL, LUXURY PLUS -VARUSTETASO Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Ikkunat auki ja radio kovalle, ilman tarkkaa päämäärää. Aina eteenpäin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai. Sinä olet

Lisätiedot

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 LAADUN TUNTU 10 11 12 13 MZD CONNECT OSAA MYÖS SUOMEA *MZD Connect on edistyksellinen Bluetooth@ -tieto/ viihdejärjestelmä. Voit yhdistää älypuhelimesi osaksi autoa; yhteystiedot,

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER

MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER M{ZD{ Mx-5 MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER Täysin uusi MX-5 säilyttää ikonisen arvonsa maailman suositumpana avo-urheilu autona. Neljännen sukupolven MX-5 sisältää kaikki parannukset mitä voi toivoa suorituskyvyn,

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

M{ZD{ 3 MAZ3_203958_002AUTMN_COVER_13R1_V3.indd /12/ :33:14

M{ZD{ 3 MAZ3_203958_002AUTMN_COVER_13R1_V3.indd /12/ :33:14 M{ZD{ 3 4 5 6 7 8 9 10 TAVANOMAISUUTTA UHMAAVAA TEKNOLOGIAA 12 13 MZD CONNECT JA KAIKKI YHTEYDET TOIMIVAT - JOPA SUOMEN KIELELLÄ Kaikkiin 7" kosketusnäytöllä varustettuihin malleihin on saatavilla integroitu

Lisätiedot

Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto

Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto 5.6.2019 Täysin uusi Mazda3 Malli Hatchback 2.0 (122 hv) SKYACTIV-G Moottorilla Vaihteisto Yhdistetty kulutus l/100km* Arvioitu CO2 g/km* 2019 Vapaa autoetu 2019 Autoveroton

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto

Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto 19.3.2019 Täysin uusi Mazda3 Malli Hatchback 2.0 (122 hv) SKYACTIV-G Moottorilla Vaihteisto Yhdistetty kulutus l/100km* Arvioitu CO2 g/km* 2019 Vapaa autoetu 2019 Autoveroton

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä. Kia Optima SW MY18 hinnasto 16.4.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG EX M6

Lisätiedot

www.kia.fi Tekniikka Varusteet

www.kia.fi Tekniikka Varusteet www.kia.fi Diesel Bensa Kia Optima MY14 1.7 CRDi ISG EcoDynamics 1.7 CRDi automaatti 2.0 2.0 automaatti Varustetasot EX EX, Business LX, EX EX VAIHTEISTO Tyyppi Käsivalintainen Automaattinen Käsivalintainen

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota karteet tunteella, käytä kaasua rohkeasti. Aja katto alhaalla, viileälläkin kelillä.

Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota karteet tunteella, käytä kaasua rohkeasti. Aja katto alhaalla, viileälläkin kelillä. Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota karteet tunteella, käytä kaasua rohkeasti. Aja katto alhaalla, viileälläkin kelillä. Katso tähtiin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai. Sinä olet kaiken keskipisteessä,

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv Tekniikka Varusteet 1,2 84 hv 1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX VAIHTEISTO Tyyppi Manuaalinen Automaattinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Vaihteet 5 vaihdetta

Lisätiedot

Uusi Mazda CX-30 Ennakkohinnasto

Uusi Mazda CX-30 Ennakkohinnasto Uusi Mazda CX-30 Ennakkohinnasto 23.8.2019 Täysin uusi Mazda CX-30 Tehdaskoodi Malli 2.0 (122 hv) SKYACTIV-G Moottori Vaihteisto Yhdistetty kulutus l/100km* Arvioitu CO2 g/km* 2019 Vapaa autoetu 2019 Käyttöetu

Lisätiedot

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA UUSI NISSAN PULSAR Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot VARUSTEET MOOTTORI VAIHTEISTO Vetotapa Varustetaso CO2-päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero euro

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk Tekniikka Varusteet 2.2 CRDi MT 2.2 CRDi AT Moottori Iskutilavuus cm3 2 199 2 199 Sylinterin halkasija x iskunpituus mm 85.4 x 96.0 85.4 x 96.0 Puristussuhde 16,0 16,0 Suurin teho kw (hv) / rpm 147 (200)

Lisätiedot

Jokainen täysin uuden Mazda2:n elementti kuvastaa yksityiskohtaisuutta ja korkealaatuista käsityötä, jonka avulla

Jokainen täysin uuden Mazda2:n elementti kuvastaa yksityiskohtaisuutta ja korkealaatuista käsityötä, jonka avulla m{zd{2 AINUTLAATUINEN HALLINNAN- JA VAPAUDENTUNNE Täysin uusi Mazda2 haastaa autojen kokoon liittyvät ennakkoasenteet: se on ulkoa kompakti mutta sisältä tilava. Kuljettajan ympärille suunniteltu ohjaamo

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ibiza ST Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 75 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 55 (75) / 6200 Suurin

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

1,6 DCT automaatti 135 hv

1,6 DCT automaatti 135 hv Tekniikka Varusteet Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 120 hv 1,6 DCT automaatti 135 hv 1,4 CRDi 90 hv 1,6 CRDi ISG EcoDynamics 110 hv 1,6 CRDi

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

NISSAN NV300 CREW VAN

NISSAN NV300 CREW VAN NISSAN NV300 CREW VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 CREW VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis.

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis. alv 24%

Lisätiedot

UUSI NISSAN NOTE. Hinnastot, Tekniset tiedot, Varusteet, Värivaihtoehdot 13.12.2013 FI-03C-0344

UUSI NISSAN NOTE. Hinnastot, Tekniset tiedot, Varusteet, Värivaihtoehdot 13.12.2013 FI-03C-0344 UUSI NISSAN NOTE Hinnastot, Tekniset tiedot, Varusteet, Värivaihtoehdot FI-03C-0344 HINNASTO MOOTTORI VAIHTEISTO Bensiini VARUSTETASO CO2 päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero

Lisätiedot

Mazda CX-5, Soul Red Crystal, Luxury-varustetaso

Mazda CX-5, Soul Red Crystal, Luxury-varustetaso Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Ikkunat auki ja radio kovalle, ilman tarkkaa päämäärää. Aina eteenpäin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai. Sinä olet

Lisätiedot

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 TURVALLISIN PAIKKA MAANTIELLÄ Jokainen valmistamamme Mazda sisältää laajan valikoiman älykkäitä

Lisätiedot

NISSAN NV300 VAN. Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0891c Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 VAN. Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0891c Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN VAN Hinnasto, varusteet ja värit 05.02.2018 VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varustetaso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% ( ) Arvioitu autovero ( ) Kokonaishinta

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

entistäkin kunnianhimoisempi

entistäkin kunnianhimoisempi 2017 m{zd{6 2017 M{zd{ 6 - entistäkin kunnianhimoisempi Aina ensimmäisestä sukupolvestaan lähtien, on Mazda6 tunnustettu koko malliston lippulaivamallina. Viimeisen sukupolven moninkertaisesti palkittu

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

MAZDA 3, VÄRI MACHINE GRAY, LUXURY-VARUSTETASO, HATCHBACK

MAZDA 3, VÄRI MACHINE GRAY, LUXURY-VARUSTETASO, HATCHBACK Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Ikkunat auki ja radio kovalle, ilman tarkkaa päämäärää. Aina eteenpäin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai. Sinä olet

Lisätiedot

m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010

m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010 m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010 M{ZD{ 6 Sedan voimassa 4.2.2010 alkaen Versio Vapaa autoetu Käyttöetu Autoveroton ohjehinta, AUTON HINTA (alv 22%) Arvioitu autovero, Kokonaishinta, Metalliväri METALLIVÄRIN

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

MAZDA CX-5, SOUL RED CRYSTAL, LUXURY-VARUSTETASO

MAZDA CX-5, SOUL RED CRYSTAL, LUXURY-VARUSTETASO Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Ikkunat auki ja radio kovalle, ilman tarkkaa päämäärää. Aina eteenpäin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai. Sinä olet

Lisätiedot

MAZDA6, VÄRI MACHINE GRAY, LUXURY-VARUSTETASO

MAZDA6, VÄRI MACHINE GRAY, LUXURY-VARUSTETASO Seikkaile kaupungissa tai mutkateillä. Ota kaarteet haltuun, käytä rohkeasti kaasua. Ikkunat auki ja radio kovalle, ilman tarkkaa päämäärää. Aina eteenpäin, uhmaa tuulta. Minä olen Jinba Ittai. Sinä olet

Lisätiedot

1,2 84 hv Varustetasot LX, EX EX, TX EX, TX

1,2 84 hv Varustetasot LX, EX EX, TX EX, TX Tekniikka Varusteet 1,2 84 hv Varustetasot LX, EX EX, TX EX, TX VAIHTEISTO Tyyppi Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Vaihteet 5 vaihdetta 6 vaihdetta 6 vaihdetta MOOTTORI Iskutilavuus, cm 3 1248 998 1582

Lisätiedot

CO2 -päästö * WLTP. Suurin teho kw/ hv

CO2 -päästö * WLTP. Suurin teho kw/ hv Kia ProCeed MY19 hinnasto 3.12.2018 Vaihteisto Suurin teho kw/ hv -päästö * Arvioitu autovero ** Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,0 T-GDI ISG 120hv SB EcoDynamics M6 88,3/ 120 136 22

Lisätiedot

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 COMBI HINNASTO Hinta ilman Autoveroton Arvioitu Kokonais- Sivuovi CO2 Kokonais- veroja ohjehinta sis. alv autovero hinta

Lisätiedot

CO2 -päästö (NEDC) g/km /kk /kk 2,2 CRDi AWD Edition A/T 5P A6 147/ , , ,

CO2 -päästö (NEDC) g/km /kk /kk 2,2 CRDi AWD Edition A/T 5P A6 147/ , , , Kia Sorento MY17 hinnasto 23.8.2018 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö (NEDC) Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 2,2 CRDi AWD A/T

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~ Uusi TUOTEINFO TUOTESTRATEGIA historia 2004 ~ 2010 2011 ~ 2016 2017 TUOTESTRATEGIA Mitat verrattuna kilpailijoihin Uusi Pituus x Leveys x Korkeus // Akseliväli (mm) 3,595 x 1,595 x 1,485 // 2,400 Up! 3,540

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä. Kia Optima 4D MY18 hinnasto 1.1.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG Business

Lisätiedot

EX-varustelu. LX-varustelu. EX-Light Pack lisävarustepaketti. LX-varustelun lisäksi

EX-varustelu. LX-varustelu. EX-Light Pack lisävarustepaketti. LX-varustelun lisäksi Urban (etuveto) AWD (neliveto) LX-varustelu EX-varustelu LX-varustelun lisäksi TURVALLISUUS Aktiiviset pääntuet etuistuimilla Automaattinen ovien lukitus (auton liikkuessa) BAS-hätäjarrutehostin DBC-alamäkihidastin

Lisätiedot

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus LISÄVARUSTEHINNASTO SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus 11-2013 STYLE PACK Sisältää: kromipaketin, taiteltavan laukun, kynnyslistat, tekstiilimattosarjan,

Lisätiedot

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0744 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0744 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 COMBI EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 17.11.2016 17-11-2016 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, 02151 Espoo NV300 COMBI HINNASTO EURO6 Autoveroton Moottori ja CO₂ ohjehinta sis.

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0893 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0893 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 COMBI EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 05.02.2018 05-02-2018 FI-17C-0893 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, 02151 Espoo NV300 COMBI HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso

Lisätiedot

Tekniikka Varusteet. Mallivuosi 2018

Tekniikka Varusteet. Mallivuosi 2018 Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018 1,6 GDI Hybrid DCT Varustetasot LX, EX, Business Premium, Business Premium 18, Business Luxury, Business Luxury 18, VAIHTEISTO Tyyppi Automaattinen kaksoiskytkin, 6

Lisätiedot

UUSI NISSAN PULSAR. Euro5 Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot 22.06.2015 PULSAR

UUSI NISSAN PULSAR. Euro5 Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot 22.06.2015 PULSAR UUSI NISSAN PULSAR Euro5 Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot HINNAT Alla olevilla tuotteilla on rajoitettu saatavuus. Täysi tuotelistaus tuotteista löytyy Euro6 -asiakashinnastosta. Nämä

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

CO2 -päästö CO2. g/km Perusväri: Clear White Metalliväri ,00 84,38-155,55 594,38-665, (dsl 115hv)

CO2 -päästö CO2. g/km Perusväri: Clear White Metalliväri ,00 84,38-155,55 594,38-665, (dsl 115hv) Kia Carens MY18 hinnasto 11.5.2018 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,6 ISG LX EcoDynamics

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

CO2 -päästö. Autoveroton hinta alv 24% g/km /kk /kk 2,0 T-GDI GT 4D A/T AT6 180/ , , ,

CO2 -päästö. Autoveroton hinta alv 24% g/km /kk /kk 2,0 T-GDI GT 4D A/T AT6 180/ , , , Kia Optima MY17 hinnasto 1.1.2017 Kia Optima (4D sedan) Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu g/km /kk /kk 2,0 T-GDI 4D A/T

Lisätiedot

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 ENNAKKOHINNAT 11.12.2015 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero EU-kulutus 2016 Kokonaishinta CO 2 yhdistetty g/km l/100km Vapaa autoetu 2016 Käyttöetu

Lisätiedot

CO2 -päästö CO2. g/km Metalliväri ,45-243,28 693,45-838,28 Helmiäisväri: Snow White Pearl ,27-304,61 868, ,61

CO2 -päästö CO2. g/km Metalliväri ,45-243,28 693,45-838,28 Helmiäisväri: Snow White Pearl ,27-304,61 868, ,61 Kia Optima SW MY18 hinnasto 1.1.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG EX M6 104/141

Lisätiedot

CO2 -päästö * (WLTP) CO2 1,6 GDI ISG: 184. Muut: ,53-840, , , ,34-616, , ,70

CO2 -päästö * (WLTP) CO2 1,6 GDI ISG: 184. Muut: ,53-840, , , ,34-616, , ,70 Kia Sportage MY19.5 hinnasto 29.1.2019 WLTP Etuvedot Malli Vaihteisto teho -päästö * (WLTP) Vapaa autoetu kw/ hv g/km /kk /kk 1,6 ISG Urban Active EcoDynamics M6 97/132 183 19 776,37 6 613,63 26 390,00

Lisätiedot

Freemont. Kaikki haluamasi autot.

Freemont. Kaikki haluamasi autot. Freemont. Kaikki haluamasi autot. Elämä on tarina, joka pitää saada kirjoittaa oman tahdon mukaan. Joka päivä pitäisi valita, minne haluat mennä, kenen kanssa, mitä haluat tehdä ja ottaa mukaasi. Valitse

Lisätiedot

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO Takaisinlaskettuihin NEDC-arvoihin perustuvat hinnat MOOTTORI VETO- TAPA HV CO2 g/km WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO VEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU Duster SCe 115 4x2

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018

Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018 Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018 1,6 GDI Plug-in hybrid Varustetasot LX, EX, Business Premium, Business Luxury VAIHTEISTO Tyyppi Automaattinen kaksoiskytkin, 6 vaihdetta MOOTTORI Iskutilavuus, cm 3

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Uusi Renault MEGANE HATCHBACK Kampanjahinnasto

Uusi Renault MEGANE HATCHBACK Kampanjahinnasto MEGANE HATCHBACK Kampanjahinnasto Kampanjahinnasto 12.7.2017 NAVI STYLE Hatchback TCe 100 Navi Style 101 120 5,4 6-v man Navi Style 16 588,40 3 501,60 20 090 335 485 Hatchback TCe 130 Navi Style 132 119

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

MOOTTORI 68 82 82 ETG

MOOTTORI 68 82 82 ETG Peugeot 208 3 ja 5-ovinen Tekniset tiedot 3.9.2015 MOOTTORI VTi 68 VTi 82 VTi 82 ETG Aut. PureTech 110 PureTech 110 Aut. THP 208 Korimalli 3/5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 3-ovinen Iskutilavuus

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 08.02.2018 500 & 500C S4 HINNASTO Pvm 1.1.2018 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop* Bensiini 99 405 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop* Bensiini 99 435 285 14 340 001505734

Lisätiedot

Opel Vivaro Combi. Combi. Hinnasto (Mallivuosi 2019A)

Opel Vivaro Combi. Combi. Hinnasto (Mallivuosi 2019A) Combi Kori Tilavuus Varustelutaso Moottori Koodi Vaiht. kw hv (sis. alv 24%) Uusi mittaustapa WLTP- g/km Arvioitu autovero Kokonais * L1H1 1.2m³ Combi 1.6 Diesel Start/Stop 0VF06 IXL1 / XIAA M6 89 121

Lisätiedot

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet 19.9.2018 Peugeot Traveller tekniset tiedot BlueHDi 150 M M M XL XL XL Shuttle Active Allure Shuttle Active Allure MOOTTORI Päästöluokka Iskutilavuus cm 3

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet 21.3.2019 Peugeot Traveller tekniset tiedot BlueHDi 150 M M M XL XL XL Shuttle Active Allure Shuttle Active Allure MOOTTORI Päästöluokka Iskutilavuus cm 3

Lisätiedot

Käyttöetu. Autoveroton ohjehinta, (alv 22%)

Käyttöetu. Autoveroton ohjehinta, (alv 22%) Mazda6 Business ohjehinta,, n lisähinta SDN 2.2TD LP Classic Business 4d UG1 610 445 21 900,00 6 038,16 27 938,16 450,00 125,59 575,59 147 SDN 2.2TD MP Elegance Business 4d UH1 630 465 23 278,00 6 422,68

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Pistokehybridi Viimeistä teknologiaa edustavat litium-ioni -akut kuljettavat Prius PHEV:tä täydellä latauksella jopa 25 kilometrin matkan.

Pistokehybridi Viimeistä teknologiaa edustavat litium-ioni -akut kuljettavat Prius PHEV:tä täydellä latauksella jopa 25 kilometrin matkan. Prius PHEV Prius PHEV:ssä yhdistyy kaksi maailmaa. Yhdistämällä sähköauto ja hybriditeknologia, saavutetaan lyömättömän alhainen polttoaineen kulutus ja pienet CO -päästöt. Kehittyneen litium-ioni -akkuteknologian

Lisätiedot

FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm

FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm 2016 FCA Finland Oy FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm 5.2.2016 Autoveroton Käyttövoima g/km* massa kg m 3 hinta (sis.alv CO2 Kokonais Tavaratila Malli 24%) 002909LG4 Ducato 2.0 Multijet 115 8m3 (H1L1)

Lisätiedot

EURO5 Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot 10.08.2015 EURO5 NISSAN X-TRAIL

EURO5 Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot 10.08.2015 EURO5 NISSAN X-TRAIL UUSI EURO5 Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot HINNAT Näillä EURO5-päästöluokituksen mukaisilla versioilla on rajoitettu saatavuus. Täysi tuotelistaus on nähtävillä EURO6-hinnastosta. MO

Lisätiedot

NISSAN XTRAIL. Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot, Nissan lisäpalvelut FI-11C-0845

NISSAN XTRAIL. Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot, Nissan lisäpalvelut FI-11C-0845 NISSAN X-TRAIL Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot, Nissan lisäpalvelut HINNASTO Moottori Vaihteisto Varustetaso Vetotapa CO 2 -päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis.

Lisätiedot