Sipoon kunta (Y-tunnus: ), Iso Kylätie 18, Sipoo.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sipoon kunta (Y-tunnus: 0203533-8), Iso Kylätie 18, 04130 Sipoo."

Transkriptio

1 Luonnos MAANVUOKRASOPIMUS 1. VUOKRANANTAJA Sipoon kunta (Y-tunnus: ), Iso Kylätie 18, Sipoo. 2. VUOKRALAINEN Kiinteistöosakeyhtiö Jussaksentie KUNNAN PÄÄTÖS Maanvuokrasopimus perustuu Sipoon kunnan kunnanvaltuuston päätökseen Kunnanhallitus on päättänyt panna kunnanvaltuuston päätöksen täytäntöön lainvoimaa vailla olevana. 4. VUOKRA-ALUE Liitteenä A olevalla kartalla osoitettu, pinta-alaltaan noin [6 443] m2 suuruinen määräala Sipoon kunnan tilasta Sopijapuolet ovat sopineet erikseen vuokra-alueella sijaitsevien, vuokranantajan omistamien rakennusten/omistaman rakennuksen luovuttamisesta vuokralaiselle. 5. VUOKRA-AIKA Vuokrasopimus on voimassa viidenkymmenen (50) vuoden määräajan. Vuokra-aika alkaa ja päättyy ilman irtisanomista. Vuokra-alueen hallinta luovutetaan vuokralaiselle vuokra-ajan alkaessa. 6. VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS Vuokra-alue annetaan vuokralle maanvuokralain (258/1966) 5 luvun mukaisesti sosiaali- ja terveystointa palvelevia rakennuksia varten. Aluetta ei saa käyttää muuhun käyttötarkoitukseen. 7. VIRANOMAISLUVAT Vuokralaisella on oltava toiminnassaan tarvittavat viranomaisluvat, ja sen on noudatettava toimintaansa sovellettavaa lainsäädäntöä ja viranomaismääräyksiä.

2 2 (10) Luvan puuttuminen ei vapauta vuokralaista vuokranmaksusta eikä velvoita vuokranantajaa palauttamaan vuokralaisen jo maksamia vuokria tai korvaamaan sen viranomais-, suunnittelu-, toteutus- tms. kuluja. 8. VUOKRA 8.1 Vuokran määrä Vuokra-alueen perusvuokra on määritetty alueen käyttötarkoituksen perusteella siten, että se on ,00 euroa vuodessa. Vuotuinen vuokra on vuokrasuhteen alkaessa kuusi (6) prosenttia vahvistetussa kaavassa määrätyn alueen käyttötarkoituksen mukaisen vuokraalueen rakennusoikeuden (krsm2) käyvästä hinnasta. Perusvuokra sidotaan alkaen viralliseen elinkustannusindeksiin (perusindeksi 1951:10=100). Vuokra tarkistetaan kalenterivuosittain tammikuun 1. päivänä. Tarkistettu vuokra lasketaan jakamalla edellisen kalenterivuoden keskimääräinen elinkustannusindeksin pisteluku tämän sopimuksen allekirjoituskuukauden elinkustannusindeksin pisteluvulla ja kertomalla perusvuokra näin saadulla luvulla. Indeksin laskiessa vuokran määrää ei alenneta. Vuokra on määritelty vuokra-alueen k-m2 rakennusoikeuden mukaan. Jos vuokra-alueelle osoitetaan lisärakennusoikeutta tai alueen käyttötarkoitus muuttuu [asemakaavan muutoksella], vuokranantajalla on oikeus korottaa vuokraa. Vuokralaisen on neuvoteltava vuokranantajan kanssa mahdollisesta lisärakentamisesta ja sen aiheuttamista muutoksista tähän sopimukseen ennen rakennusluvan hakemista. 8.2 Vuokran maksaminen 8.3 Muut maksut Vuokra on maksettava vuosittain etukäteen kahdessa yhtä suuressa erässä, ensimmäinen 4.5. ja toinen Jos vuokralainen ei maksa vuokraerää eräpäivänä, se on velvollinen maksamaan viivästyneelle erälle viivästyskorkoa korkolain (633/1982) mukaan sekä vuokranantajan vahvistaman maksun perintäkulujen kattamiseksi. Vuokra-alueella olevat rakennukset on liitetty kaukolämpöön ja vesi- ja viemäriverkostoon. Mikäli rakennuksiin joudutaan toteuttamaan uusia liittymiä, vuokranantaja perii vuokralaiselta kulloinkin voimassaolevan taksan mukaisen liittymismaksun ennen rakennuksen liittämistä verkostoon.

3 3 (10) 8.4 Vastuu maksamattomista vuokrista Vuokralainen on velvollinen maksamaan myös tämän sopimuksen edellisen tai edellisten vuokralaisten maksamatta jättämät erääntyneet vuokraerät viivästyskorkoineen, kuitenkin enintään kolmen (3) vuoden ajalta. 9. VAKUUDET Vuokralainen valtuuttaa vuokranantajan hakemaan vuokralaisen kustannuksella yhteensä enintään [*] ([*]) euron suuruisen, parhaalle etusijalle vahvistettavan kiinnityksen vuokraoikeuteen ja vuokralaiselle kuuluviin vuokra-alueella oleviin rakennuksiin. Vuokralainen määrää, että kirjaamisviranomaisen on luovutettava kiinnityksen vahvistamisesta todistuksena annettavat panttikirjat vuokranantajalle. Mikäli vuokraa tarkistetaan, vuokranantajalla on oikeus parhaalla etusijalla oleviin kiinnityksiin. Vuokralainen luovuttaa ja panttaa panttikirjat vuokranantajalle vakuudeksi vuokranmaksun ja muiden tämän sopimuksen ehtojen noudattamisesta. Panttaussitoumus kattaa myös pantin tuoton. Jos vuokralainen jättää sopimukseen perustuvat erääntyneet suoritukset maksamatta, vuokranantajalla on oikeus vuokralaista kuulematta hakea pantin nojalla saatavansa parhaaksi katsomallaan tavalla. 10. VUOKRAOIKEUS 10.1 Vuokraoikeuden siirto Vuokralaisella on oikeus vuokranantajaa kuulematta siirtää vuokraoikeus kaikkine vuokraalueella sijaitsevine rakennuksineen ja laitteineen kolmannelle. Jos vuokraoikeus siirretään, vuokralaisen on annettava uudelle vuokralaiselle tiedot vuokraalueella harjoitettavasta toiminnasta ja vuokra-alueella olevista ympäristönsuojelulaissa tarkoitetuista jätteistä tai aineista, jotka saattavat aiheuttaa maaperän tai pohjaveden pilaantumista. Vuokra-alueella olevien rakennusten omistusoikeutta ei saa luovuttaa erillään vuokraoikeudesta. Tähän sisältyy kielto kirjata maakaaren (540/1995) 14:3:n mukainen hallinnanjakosopimus. Vuokraoikeuden siirronsaaja on velvollinen ilmoittamaan siirrosta vuokranantajalla yhden (1) kuukauden kuluessa siirron toteutuksesta. Ilmoitukseen on liitettävä jäljennökset siirtoasiakirjoista. Edellinen vuokralainen vastaa tämän sopimuksen mukaisista velvoitteista oman hallintaaikansa lisäksi siihen saakka, kun Maanmittauslaitos kirjaa vuokraoikeuden siirron uudelle vuokralaiselle.

4 4 (10) 10.2 Alivuokraus 10.3 Uudelleen vuokraus Vuokranantajalla on vuokraoikeuden siirrosta huolimatta oikeus saada ja hakea maksamatta olevat vuokrasaatavansa pantatusta vuokraoikeudesta ja vuokralaiselle kuuluvista rakennuksista. Vuokralaisella ei ole oikeutta luovuttaa vuokra-aluetta tai osaa siitä kolmannen hallintaan. Vuokralaisella on oikeus vuokrata tai muuten luovuttaa vuokra-alueella sijaitseva rakennus tai sen osa kolmannen käytettäväksi. Jos vuokra-alue vuokrataan vuokra-ajan jälkeen uudelleen samanlaiseen tarkoitukseen, tämän sopimuksen mukaiset velvollisuudet täyttäneellä vuokralaisella on etuoikeus alueen vuokraamiseen tuona ajankohtana päätettävillä ehdoilla Vuokraoikeuden kirjaaminen Vuokralaisen on haettava vuokraoikeuden kirjaamista maakaaren mukaisesti kuuden (6) kuukauden kuluessa vuokraoikeuden perustamisesta. Hallinnanjakosopimukselle ei saa hakea kirjaamista. Vuokraoikeuden siirronsaaja on velvollinen hakemaan vuokraoikeuden kirjaamista sen mukaan, mitä maakaaressa ja varainsiirtoverolaissa (931/1996) on säädetty. Mikäli vuokralainen irtisanoo vuokrasopimuksen sen ehtojen mukaisesti, vuokralaisen on kirjattava vuokrasopimuksen lakkaaminen maakaaren säännösten mukaisesti ja huolehdittava vuokraoikeuteen kohdistettujen muille kuin vuokranantajalle myönnettyjen kiinnitysten kuolettamisesta. 11. VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖ JA HOITO 11.1 Rakentaminen Vuokra-aluetta koskee [*].[*].[*] lainvoiman saanut asemakaava [*] ja [*]. Vuokralaisella on oikeus rakentaa vuokra-alueelle neuvoteltuaan siitä ensin vuokranantajan kanssa tämän sopimuksen 8.1 kohdan mukaisesti. Vuokralainen on vastuussa rakentamiskelpoisuuden yksityiskohtaisesta selvittämisestä. Vuokralaisen on rakentamisen edellyttämässä laajuudessa omalla kustannuksellaan poistettava vuokra-alueelta tai sen maaperästä rakennus- tai muut jätteet ja vanhat rakenteet kuten perustukset, johdot, putket, pylväät ja asfaltoinnit. Jos tästä aiheutuu rakennushankkeen kokonaisuus huomioiden erityisen merkittäviä kustannuksia, vuokralainen ja vuokranantaja voivat neuvotella kustannusten jaosta ennen toimenpiteeseen

5 5 (10) ryhtymistä. Vuokranantaja ei vastaa kustannuksista, joita toimenpiteistä johtuvat viivästykset aiheuttavat. Vuokra-alueella olevia rakennuksia ei saa kokonaan tai osittain purkaa ilman vuokranantajan lupaa. Jos rakennus kokonaan tai osittain tuhoutuu, vuokralaisen on vuokranantajan niin vaatiessa rakennettava se uudelleen kahden (2) vuoden kuluessa. Vuokranantaja voi pidentää rakentamisaikaa vuokralaisen hakemuksesta. Jos vuokralainen laiminlyö rakentamisvelvollisuutensa, vuokranantajalla on oikeus irtisanoa sopimus. Vuokralaisen on vuokranantajan vaatimuksesta aidattava vuokra-alue kunnan viranomaisten hyväksymällä tavalla Piirustusten esittäminen hyväksyttäväksi 11.3 Maa-ainekset 11.4 Kasvusto Vuokralainen ei saa muuttaa vuokra-alueen tai sen rakennusten vuokrasopimuksen mukaista käyttötarkoitusta ilman vuokranantajan kirjallista lupaa. Jos vuokralainen vuokranantajan suostumuksella muuttaa vuokra-alueelle rakennettujen tilojen käyttötarkoitusta toiseksi, rakennusten käyttötarkoitus tai toteutettavaksi aiottu kerrosala poikkeaa kaavasta tai vuokra-alueelle rakennetaan aiemmin hyväksyttyjen piirustusten lisäksi, vuokralaisen on esitettävä tätä koskevat piirustuksen vuokranantajan hyväksyttäväksi ennen rakennusluvan hakemista. Vuokralainen vastaa rakennuslupien hankkimisesta. Vuokra-alueen rakentamisen yhteydessä irrotettava maa- ja kiviaines on vuokranantajan omaisuutta. Vuokralainen on velvollinen ilmoittamaan maa- ja kiviaineksen irrottamisesta vuokranantajalle ja kuljettamaan aineksen kustannuksellaan vuokranantajan osoittamaan paikkaan. Jos vuokranantajalla ei ole osoittaa ainekselle paikkaa eikä se muuta ilmoita, aineksen omaistusoikeus siirtyy vuokralaiselle. Vuokralaisen on tällöin huolehdittava aineksesta omalla kustannuksellaan voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Vuokra-alueella vuokra-ajan alkamisajankohtana olevat puut ovat vuokranantajan omaisuutta. Vuokralaisen vuokra-aikana istuttamat hedelmäpuut, marjapensaat, koristekasvit ja muut arvokkaammat kasvit ovat vuokralaisen omaisuutta. Vuokralaisella on oikeus kaataa puut rakennusten, kulkuteiden ja johtoalueiden alueelta parhaaksi katsomallaan tavalla saatuaan tähän maankäyttö- ja rakennuslain (132/ 1999) edellyttämät luvat. Vuokralainen on velvollinen lunastamaan kaadettavat vuokranantajan omistamat puut käyvästä hinnasta.

6 6 (10) 11.5 Hoitovelvollisuus Muita vuokra-alueella kasvavia puita ei saa vahingoittaa eikä kaataa ilman vuokranantajan ja viranomaisen lupaa. Vuokranantajalla on oikeus määrätä luonnontilaan jäävät vuokraalueen osat tarpeellisilta osin aidattavaksi rakennustöiden ajaksi. Vuokralaisella on velvollisuus pitää vuokra-alue ja sillä olevat rakennukset ja rakenteet sekä vuokra-alueen rakentamaton osa hyvässä kunnossa ja noudattaa vuokranantajan niiden hoidosta antamia määräyksiä ja ohjeita. Vuokralaisella on velvollisuus tarkastaa vuokraalueella olevien puiden kunto ja ryhtyä tarvittaessa toimiin vahingonvaaran torjumiseksi. Jos vuokralainen on laiminlyönyt omaisuuden hoidon, se on velvollinen korvaamaan välittömästi tästä vuokranantajalle tai kolmannelle aiheutuneen vahingon. Muilta osin hoitovelvollisuuden laiminlyönnistä on sovittu tämän sopimuksen kohdassa 12.7 Sopimussakko ja vahingonkorvaus ja säädetty maanvuokralaissa Katu ja sen ja yleisen alueen kunnossa- ja puhtaanapitovelvollisuus Vuokralainen vastaa vuokra-alueella sijaitsevan kadun kunnossa- ja puhtaanapidosta sen mukaan, mitä laissa kadun ja eräiden yleisten alueiden kunnossa- ja puhtaanapidosta (669/1978) on säädetty, riippumatta siitä, onko katu luovutettu yleiseen käyttöön. Vuokralainen vastaa myös kadulta tai tieltä vuokra-alueelle johtavan tien kunnossa- ja puhtaanapidosta. Kunnossa- ja puhtaanapitovelvollisuuteen kuuluu myös lumen poistaminen, talvihiekoitus sekä katuosuuksilla mahdollisesti olevien istutusten ja nurmikon hoito Yhdyskuntaa palvelevat alueet, johdot yms. ja niiden huomioiminen Vuokranantaja on sopijapuolten näkemyksen mukaan tämän sopimuksen voimaantulohetkellä rakentanut vuokra-alueen kohdalla sijaitsevat kadut, katuvalaistuksen sekä yleiset viemäri-, sähkö-, tele-, vesi- ja kaukolämpöjohdot. Jos vuokranantaja ennen vuokra-ajan päättymistä kuitenkin tarvitsee osan vuokra-alueesta katu- tai muuksi yleiseksi alueeksi, vuokralaisen on luovutettava se kolmen (3) kuukauden kuluessa vuokranantajan asiaa koskevasta ilmoituksesta. Vuokralainen on myös velvollinen korvauksetta sallimaan yhdyskuntaa palvelevien viemärin sekä sähkö-, vesi-, puhelin- ja muiden vastaavien johtojen sekä niihin liittyvien laitteiden, kiinnikkeiden ja tukien pitämisen vuokra-alueella ja sijoittamisen vuokraalueelle tai sen yli ja sillä sijaitseviin ja sille rakennettaviin rakennuksiin. Vuokralainen on myös velvollinen sallimaan edellä mainittujen huollon. Vuokralaisella on oikeus korvaukseen toimenpiteiden mahdollisesti aiheuttamasta suoranaisesta vahingosta. Vuokralainen on vuokranantajan vaatimuksesta velvollinen varaamaan vuokra-alueelta tilan muuntamolle.

7 7 (10) Mikäli vahvistettujen suunnitelmien mukaisten katujen rakentaminen vaatii kadun ja vuokra-alueen korkeuserojen vuoksi penger- tai leikkausluiskan ulottamista vuokraalueelle, vuokralaisen on sallittava tämä korvauksetta Maanalaiset hankkeet Vuokranantajalla ja sen määräämillä on oikeus korvauksetta toteuttaa vuokra-alueella maanalaisia hankkeita ja käyttää ja ylläpitää niitä sillä edellytyksellä, että ne eivät estä tai rajoita vuokra-alueen asemakaavan tai tämän sopimuksen mukaista käyttöä. Sopijapuolet tiedostavat, että vuokra-alueella sijaitsee maanlaisia johtoja, kuten [putki- ja kaapeliverkostoja sekä lämpötunneleita, joissa kulkee muun muassa kaukolämpöjohto ja telekaapeleita], joita vuokranantajalla on oikeus pysyttää, käyttää ja ylläpitää. Mikäli vuokralaisen rakennus- tai muu vastaava hanke edellyttää maanalaisten johtojen siirtoa tai poistoa, vuokralainen vastaa omalla kustannuksellaan toimenpiteen toteuttamisesta sekä siihen tarvittavien lupien hankinnasta. Vuokralaisen on ennen siirtoon ryhtymistä hankittava siihen vuokranantajan ja johdon omistajan suostumus Rasitteet ja käyttöoikeudet Pintavedet Vuokra-aluetta koskevat seuraavat rasitteet, käyttöoikeudet ja käyttörajoitukset: [*] Vuokranantajalla on oikeus vuokralaista kuulematta merkitä edellä 11.7 ja 11.8 kohdassa mainitut oikeudet rasitteena kiinteistörekisteriin. Vuokranantaja pidättää oikeuden kulkuyhteyksiin. Kulkuyhteyksien ylläpidosta ja huollosta sovitaan erikseen. Vuokranantaja pidättää korvauksetta oikeuden kevyenliikenteen väylän pysyttämiseen ja käyttämiseen, kulkuoikeuden liikenteelle ja oikeuden huoltotilan käyttämiseen. Vuokranantajalla on oikeus sijoittaa vähäisessä määrin muita kuin vuokralaisen rakennuksia palvelevia kunnan tietoverkkoon kuuluvia laitteita ja johtoja vuokra-alueella oleviin rakennuksiin. Vuokranantajan on tonttiviemäröintinsä yhteydessä omalla kustannuksellaan huolehdittava vuokra-alueelle siihen rajoittuvilta puistoalueilta ja jalankulkupoluilta mahdollisesti valuvien pintavesien poisjohtamisesta Lämpö- ja porakaivot Vuokralaisen on viipymättä tiedotettava vuokranantajalle lämpö- tai porakaivon poraamisesta vuokra-alueen maaperään.

8 8 (10) Maaperän- ja pohjaveden pilaamiskielto Vuokranantaja toteaa ympäristönsuojelulain (527/2014) 139 :n mukaisesti, että vuokraalueella on aiemmin harjoitettu samaa toimintaa, jota varten vuokra-alue nyt luovutetaan. Vuokranantaja ei ole tehnyt tutkimuksia tai selvittänyt, onko vuokra-alueella ympäristönsuojelulaissa tarkoitettuja jätteitä tai aineita, jotka saattavat aiheuttaa maaperän tai pohjaveden pilaantumista. Vuokralainen on velvollinen huolehtimaan, ettei vuokra-alue eikä pohjavesi pilaannu. Vuokralaisen on välittömästi ilmoitettava valvontaviranomaiselle ja erikseen vuokranantajalle, jos maahan tai pohjaveteen pääsee ainetta, joka saattaa aiheuttaa pilaantumista, sekä puhdistettava pilaantunut alue. Puhdistamisvelvollisuus koskee myös vuokra-alueen ulkopuolista aluetta, jolle vuokra-alueella harjoitetusta toiminnasta johtunut pilaantuminen on ulottunut. Vuokralainen on velvollinen esittämään vuokranantajalle loppuraportin puhdistuksesta. Jos vuokralainen laiminlyö puhdistusvelvollisuutensa, vuokranantajalla on oikeus toteuttaa se vuokralaisen lukuun ja periä vuokralaiselta siitä aiheutuneet kustannukset. 12. MUUT EHDOT 12.1 Katselmukset Vuokranantajalla on oikeus järjestää vuokra-alueella katselmuksia, joissa se tarkastaa vuokra-alueen ja sillä sijaitsevien rakennusten kunnon ja sen, onko vuokraehtoja noudatettu. Vuokralaiselle ilmoitetaan etukäteen katselmuksesta ja siitä, onko sen edustajan läsnäolo siinä tarpeen. Vuokralainen on velvollinen järjestämään katselmusta varten pääsyn vuokraalueelle ja sillä sijaitseviin rakennuksiin. Jos katselmuksessa havaitaan puutteita, vuokranantaja ilmoittaa niistä vuokralaiselle ja asettaa sille määräajan puutteiden korjaamiseen Sopimuksen muuttaminen Muutokset tähän sopimukseen on tehtävä kirjallisesti ja vahvistettava osapuolten allekirjoituksin Sopimuksen irtisanominen Sopimuksen irtisanomisessa noudatetaan, mitä maanvuokralaissa on säädetty Sopimuksen purkaminen Mikäli kunnanvaltuuston päätös ei ole saavuttanut lainvoimaa mennessä, vuokranantajalla on oikeus purkaa sopimus välittömin vaikutuksin.

9 9 (10) Purkuoikeuden käyttämisestä on ilmoitettava vuokranantajalle viimeistään [kolmen (3)] kuukauden kuluessa kunnanvaltuuston päätöksen kumoavasta lainvoimaisesta ratkaisusta. Vuokralaisen maksamat vuokrat palautetaan sopimuksen purun yhteydessä vuokralaiselle ilman korkoa ja vuokralaisen saamalla käyttöhyödyllä vähennettynä. Kummallakaan osapuolella ei ole sopimuksen solmimisen eikä sen purkautumisen johdosta toisiltaan mitään muita vaatimuksia Toimenpiteet vuokrasuhteen päättyessä Vuokralaisen rakennukset ja laitteet Vuokranantajalla on vuokrasopimuksen päättyessä oikeus lunastaa vuokra-alueella olevat vuokralaisen rakentamat rakennukset ja pysyvään käyttöön tarkoitetut laitteet ja laitokset maanvuokralain 34 :n 3 momentin mukaisesti määrättävästä hinnasta, mikäli se on ilmoittanut tästä vuokralaiselle kirjallisesti ennen vuokrasopimuksen päättymistä. Jos vuokranantaja ei käytä edellä kuvattua lunastusoikeuttaan eikä toisin sovita, vuokralaisen on siirrettävä rakentamansa rakennukset, laitteet ja laitokset pois ja kunnostettava niiden paikat kuuden (6) kuukauden kuluessa vuokrasopimuksen päättymisestä. Jos vuokralainen ei suorita näitä toimia määrätyssä ajassa, vuokranantajalla on oikeus vuokralaisen lukuun myydä rakennukset, laitteet ja laitokset julkisella huutokaupalla ja kunnostaa niiden paikat vuokralaisen kustannuksella. Vuokralaisella on oikeus korvaukseen vuokra-alueelle tekemistään parannuksista ainoastaan, jos siitä on kirjallisesti sovittu vuokranantajan kanssa. Mikäli vuokraoikeus vuokra-alueeseen ja sillä sijaitseviin vuokralaisen rakennuksiin on kiinnitetty velasta, vuokranantaja suorittaa kiinnityksenhaltijan niin ajoissa vaatiessa edellä mainitun lunastushinnan siten, että se maksaa kiinnityksenhaltijalle kiinnitetyn saamisen määrän korkoineen ja kuluineen etusijan mukaisesti, kuitenkin enintään lunastushinnan enimmäismäärään saakka, ja maksaa tämän jälkeen mahdollisen ylijäämän vuokralaiselle Maaperän ja pohjaveden puhtauden varmistaminen Vuokralaisen on vuokrasuhteen päättyessä annettava vuokranantajalle selvitys vuokraalueella harjoitetusta toiminnasta ja vuokra-alueella olevista ympäristönsuojelulaissa tarkoitetuista jätteistä tai aineista, jotka saattavat aiheuttaa maaperän tai pohjaveden pilaantumista. Jos selvityksen tai muun syyn perusteella on syytä epäillä pilaantumista, vuokralaisen on tutkittava alueen maaperä ja pohjavesi. Jos pilaantumista ilmenee, vuokralaisen on puhdistettava alue tämän sopimuksen kohdan mukaisesti. Vuokralainen on velvollinen maksamaan vuokraa vastaavaa korvausta vuokra-alueen käytöstä vuokra-ajan päättymisestä siihen saakka, kunnes vuokra-alue on puhdistettuna vuokranantajan hallinnassa.

10 10 (10) 12.6 Ilmoitukset ja tiedonannot Vuokralaisen on ilmoitettava vuokranantajalle viivytyksettä kirjallisesti kaikki nimensä, kotipaikkansa ja laskutusosoitteensa muutokset. Vuokranantajalla on oikeus antaa tiedonannot, ilmoitukset ja kehotukset vuokralaiselle lähettämällä ne todisteellisesti vuokralaisen viimeksi ilmoittamaan laskutusosoitteeseen. Ilmoituksen katsotaan saapuneen vuokralaiselle viimeistään seitsemäntenä päivänä lähetyksen jälkeen. Vuokranantajalla on oikeus antaa tähän sopimukseen perustuvia tietoja kolmannelle Sopimussakko ja vahingonkorvaus Jos vuokralainen rikkoo tämän sopimuksen ehtoja tai sen nojalla annettuja määräyksiä, se on velvollinen maksamaan vuokranantajalle sopimussakon, joka on määrältään [viisi (5)] kertaa sen hetkinen vuotuinen vuokra. Sopimussakko ei rajoita vuokralaisen velvollisuutta maksaa vahingonkorvausta vuokranantajalle ja kolmannelle aiheuttamastaan vahingosta. Vuokralaisen tulee lisäksi maksaa vuokranantajalle rikkomuksesta aiheutuneet kustannukset Erimielisyyksien ratkaiseminen Tästä sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet, joita ei voida sopia, ratkaisee ensimmäisenä oikeusasteena Itä-Uudenmaan käräjäoikeus. Tämä sopimus on laadittu kahtena (2) saman sisältöisenä kappaleena, yksi kummallekin osapuolelle. Sipoossa, [*]. päivänä joulukuuta 2015 SIPOON KUNTA KESKINÄINEN KIINTEISTÖOSAKEYHTIÖ [*] ([*]) ([*])

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe MAANVUOKRASOPIMUS Liite 1 1. JOHDANTO Tällä vuokrasopimuksella uudistetaan Raahen kaupungin ja Posiber Oy:n välillä tonttia 678-21-2193-23 koskeva vuokrasopimus. Laitostunnus 678-21-2193-18-L1. 1.1 Sopijapuolet

Lisätiedot

Kiinteistöt 257-476-4-7 ja 257-476-4-8, pinta-alaltaan yhteensä noin 7440 m 2. Vuokraalue on osoitettu liitekartalla.

Kiinteistöt 257-476-4-7 ja 257-476-4-8, pinta-alaltaan yhteensä noin 7440 m 2. Vuokraalue on osoitettu liitekartalla. MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Kirkkonummen kunta Postiosoite: PL 20 02401 Kirkkonummi Puhelin: (09) 29 671 VUOKRALAINEN VUOKRA-ALUE KUNNAN PÄÄTÖS 1. VUOKRA Y-tunnus Osoite Yhteyshenkilö Kiinteistöt 257-476-4-7

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe MAANVUOKRASOPIMUS Liite 4 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Vuokralainen: SF-Caravan Lohenpyrstö Ry Haapatie 24, 92140 Pattijoki Vuokralainen

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki, Y-tunnus 0176975-1 Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: AgroLarja, Y-tunnus 1967929-5 Kolkanrinteentie

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. 1. Sopijapuolet. Vuokranantaja Kärsämäen kunta y-tunnus 0186511-0 Keskuskatu 14 86710 Kärsämäki

MAANVUOKRASOPIMUS. 1. Sopijapuolet. Vuokranantaja Kärsämäen kunta y-tunnus 0186511-0 Keskuskatu 14 86710 Kärsämäki MAANVUOKRASOPIMUS 1. Sopijapuolet Vuokranantaja Kärsämäen kunta y-tunnus 0186511-0 Keskuskatu 14 86710 Kärsämäki Vuokraaja Servico Oy y-tunnus 0307172-8 Varastotie t 86710 Kärsämäki 2. Vuokra-alue Kärsämäen

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO. 1.1 Sopijapuolet. Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä

MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO. 1.1 Sopijapuolet. Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä 1 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä Vuokralainen: Jämsän Vesi liikelaitos Y-0175622-1-300 Teollisuuskatu 10 42100 Jämsä

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS- LUONNOS

MAANVUOKRASOPIMUS- LUONNOS MAANVUOKRASOPIMUS- LUONNOS 1 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1.2 Vuokra-alue Vuokranantaja: Haapaveden kaupunki, Y-tunnus 0184872 4, os Pl 40 86601 Haapavesi Vuokralainen: M Laitila Oy, Y-tunnus 2038039-7,

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus PL 62, Raahe

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus PL 62, Raahe MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Vuokralainen: Raahepolis Oy, Y-tunnus 0830284-7 Rantakatu 8 92100 Raahe Vuokralainen

Lisätiedot

Rakennusliike Lehto Oy / perustettava kiinteistöyhtiö Voimatie 6 B Kempele

Rakennusliike Lehto Oy / perustettava kiinteistöyhtiö Voimatie 6 B Kempele MAANVUOKRASOPIMUS (luonnos) 1. Sopijapuolet Vuokranantaja Kärsämäen kunta y-tunnus 0186511-0 Keskuskatu 14 86710 Kärsämäki Vuokraaja Rakennusliike Lehto Oy / perustettava kiinteistöyhtiö Voimatie 6 B 90440

Lisätiedot

Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä. TeliaSonera Finland Oyj Y-1475607-9 PL 320 00051 Sonera

Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä. TeliaSonera Finland Oyj Y-1475607-9 PL 320 00051 Sonera 1 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä Vuokralainen: TeliaSonera Finland Oyj Y-1475607-9 PL 320 00051 Sonera 1.2 Vuokra-alue

Lisätiedot

1. Vuokra-aika on kolmekymmentä (30) vuotta alkaen 1.5.2016 ja päättyen 30.4.2046.

1. Vuokra-aika on kolmekymmentä (30) vuotta alkaen 1.5.2016 ja päättyen 30.4.2046. Kaupunginhallitus 4.4.2016 Liite 1 121 VUOKRASOPIMUS Tällä vuokrasopimuksella vuokraa Mikkelin kaupunki (0165116-3), jota jäljempänä sanotaan kaupungiksi, kaupunginvaltuuston päätöksen /xx.xx.2016 nojalla

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS XX.XX.2014. Vuokranantaja Siilinjärven kunta, y-tunnus 172718-0 Pl 5 71801 Siilinjärvi

MAANVUOKRASOPIMUS XX.XX.2014. Vuokranantaja Siilinjärven kunta, y-tunnus 172718-0 Pl 5 71801 Siilinjärvi MAANVUOKRASOPIMUS XX.XX.2014 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Siilinjärven kunta, y-tunnus 172718-0 Pl 5 71801 Siilinjärvi Vuokralainen Siilinjärven Teatteri ry, Y-tunnus 0803895-1 1.2 Vuokra-alue

Lisätiedot

5.8.2014, ver 6 Sivu 1 / 6. Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 kunnanhallitus xx.xx.

5.8.2014, ver 6 Sivu 1 / 6. Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 kunnanhallitus xx.xx. 5.8.2014, ver 6 Sivu 1 / 6 MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA (Levanto/ VPK) Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 päätös: kunnanhallitus xx.xx.2014

Lisätiedot

1.2 Vuokra-alue Nilsiän kaupungin Nilsiän kylässä sijaitseva tila Toiviola, RN:o 15:74.

1.2 Vuokra-alue Nilsiän kaupungin Nilsiän kylässä sijaitseva tila Toiviola, RN:o 15:74. MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Nilsiän kaupunki, Y-tunnus 0172375-3 PL 32 73301 NILSIÄ Vuokralainen Savon Voima Oyj, Y-tunnus 0171351-2 PL 1024 (Kapteeninväylä 5) 70901 Toivala

Lisätiedot

Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (0186852-2), PL 22, 86301 Oulainen. Vuokralainen: Sonira Oy (2364672-8), Liponkuja 10, 86300 Oulainen

Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (0186852-2), PL 22, 86301 Oulainen. Vuokralainen: Sonira Oy (2364672-8), Liponkuja 10, 86300 Oulainen Maanvuokrasopimus 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1. Vuokra-alue Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (018685-), PL, 8601 Oulainen Vuokralainen: Sonira Oy (667-8), Liponkuja 10, 8600 Oulainen Sopimuksen tarkoittama

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / HUOLTOASEMATONTIN 1 KIINTEISTÖYHTYMÄ SAMMONPUISTO VUOKRASOPIMUS LUONNOS 2.10.2013

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / HUOLTOASEMATONTIN 1 KIINTEISTÖYHTYMÄ SAMMONPUISTO VUOKRASOPIMUS LUONNOS 2.10.2013 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / HUOLTOASEMATONTIN 1 Sopijapuolet Vuokranantaja Vuokralainen Lappeenrannan kaupunki Teknisen toimen kiinteistö- ja mittaustoimi Pl 38; Villimiehenkatu 1 53101 Lappeenranta Kiinteistöyhtymä

Lisätiedot

Lempäälän kunta (Y-tunnus ) PL LEMPÄÄLÄ. Rakennus Vahala Oy (Y-tunnus ) Mynstervahe 11 B RAUMA

Lempäälän kunta (Y-tunnus ) PL LEMPÄÄLÄ. Rakennus Vahala Oy (Y-tunnus ) Mynstervahe 11 B RAUMA MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Lempäälän kunta (Y-tunnus 0150783-1) PL 36 37501 LEMPÄÄLÄ VUOKRALAINEN Rakennus Vahala Oy (Y-tunnus 2195656-2) Mynstervahe 11 B 26200 RAUMA 1 VUOKRA-ALUE Määräalat kiinteistöistä:

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki (Y-tunnus 0176975-1) Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: Sergey Shumilin ( - ) Linjatie 6 54120

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Porin kaupunki Y-tunnus: 0137323 9 Vuokralainen: 1.2 Vuokra-alue Noin 849 m²:n suuruinen määräala Porin kaupungin Linnan eli

Lisätiedot

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Tervolan kunta y-tunnus: 0193249-1 Keskustie 81, 95300 Tervolan kunta

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Tervolan kunta y-tunnus: 0193249-1 Keskustie 81, 95300 Tervolan kunta 1 MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Tervolan kunta y-tunnus: 0193249-1 Keskustie 81, 95300 Tervolan kunta Vuokralainen: xxxxxxxxxxxx 1.2 Vuokra-alue Tervolan kunnan Lapinniemen

Lisätiedot

Tämä vuokrasopimus korvaa osapuolten välillä 1.1.2005 Sammakkokankaan perustamisvaiheessa solmitun tilapäisen vuokrasopimuksen.

Tämä vuokrasopimus korvaa osapuolten välillä 1.1.2005 Sammakkokankaan perustamisvaiheessa solmitun tilapäisen vuokrasopimuksen. MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki (Y-tunnus 0176975-1) Sivulantie 11, 43100 SAARIJÄRVI 1.2 Sopimus 1.3 Vuokra-alue Vuokralainen: Sammakkokangas Oy (Y-tunnus

Lisätiedot

Naapuruston osalta todetaan maankäytöstä seuraavaa: Vuokra-alue rajoittuu puistoon ja katualueeseen.

Naapuruston osalta todetaan maankäytöstä seuraavaa: Vuokra-alue rajoittuu puistoon ja katualueeseen. Tinakatu 12 MAANVUOKRASOPIMUS (luonnos 30.11.2016) Vuokranantaja Turun kaupunki y-tunnus: 0204819-8 Vuokramies Kaupungin päätös Turun Vesihuolto Oy y-tunnus: 1028215-2 Kaupunginvaltuusto Vuokrasopimuksen

Lisätiedot

1.2 Karawatski Oy (y-tunnus 0738265-4) perustettavan yhtiön lukuun, Tuulensuunkatu 8, 21100 Naantali.

1.2 Karawatski Oy (y-tunnus 0738265-4) perustettavan yhtiön lukuun, Tuulensuunkatu 8, 21100 Naantali. 1 1 OSAPUOLET 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2. 1.2 Vuokralainen Karawatski Oy (y-tunnus 0738265-4) perustettavan yhtiön lukuun, Tuulensuunkatu 8, 21100 Naantali. 2 VUOKRA-ALUE

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / VUOKRASOPIMUS 1 LAPPEENRANNAN URHEILUAUTOILIJAT RY

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / VUOKRASOPIMUS 1 LAPPEENRANNAN URHEILUAUTOILIJAT RY LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / VUOKRASOPIMUS 1 Sopijapuolet Vuokranantaja Vuokralainen Lappeenrannan kaupunki Teknisen toimen kiinteistö- ja mittaustoimi Pl 38; Villimiehenkatu 1 53101 Lappeenranta Lappeenrannan

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y-175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä 1.2 Vuokra-alue Vuokralainen: xxxxxx Oy Y-xxxxxxxx-x xxxxxx 42100 Jämsä

Lisätiedot

Y-tunnus: 0201242-7 Osoite: Kolmas linja 22 B 00530 Helsinki

Y-tunnus: 0201242-7 Osoite: Kolmas linja 22 B 00530 Helsinki 1(5) MAANVUOKRASOPIMUS PYSÄKÖINTIALUEISTA 1. SOPIJAPUOLET Vuokranantaja: Helsingin seurakuntayhtymä Y-tunnus: 0201242-7 Osoite: Kolmas linja 22 B 00530 Helsinki Vuokramies: Asunto Oy Helsingin Viikin Letkajenkka

Lisätiedot

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus PL 62, Raahe

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus PL 62, Raahe MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Vuokralainen: Raahen moottorikelkkailijat ry, 1.2 Vuokra-alue Noin 45 ha suuruinen karttaliitteeseen

Lisätiedot

Tontti luovutetaan Advenille käytettäväksi maanvuokralain (258/66) 5.luvun tarkoittamalla tavalla kaukolämpölaitoksen tonttina.

Tontti luovutetaan Advenille käytettäväksi maanvuokralain (258/66) 5.luvun tarkoittamalla tavalla kaukolämpölaitoksen tonttina. Luonnos 23.4.2015 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Sastamalan kaupunki, 0144411-3 PL 23 38201 Sastamala jäljempänä kaupunki Vuokralainen: Adven Oy Äyritie 18, 01510 Vantaa jäljempänä

Lisätiedot

Maanvuokrasopimus. Uusi Koivukoti. Tila sekä määräalat ja

Maanvuokrasopimus. Uusi Koivukoti. Tila sekä määräalat ja 1(9) LUONNOS 29.5.2019 Maanvuokrasopimus Uusi Koivukoti Tila 739-426-26-1 sekä määräalat 739-426-1-122 ja 739-426-1-138 (Nämä numerot muuttuvat tilan muodostuksen seurauksena.) 2(9) Sisällys 1. Sopijapuolet...

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS Liite 1 (muutettu 18.12.2014 allekirjoitettua sopimusta)

MAANVUOKRASOPIMUS Liite 1 (muutettu 18.12.2014 allekirjoitettua sopimusta) MAANVUOKRASOPIMUS Liite 1 (muutettu 18.12.2014 allekirjoitettua sopimusta) 1. JOHDANTO 1.1 Osapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus: 1791817-6 PL 62 92101 Raahe jäljempänä vuokranantaja Vuokramies:

Lisätiedot

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe MAANVUOKRASOPIMUS Liite 2 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Vuokralainen: Asunto-osakeyhtiö Raahen Anna Mustosen Puisto Y-tunnus 269 7186-8

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Jämsän kaupunki 175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä 1.2 Vuokra-alue Vuokralainen: Neste Markkinointi Oy 1626490-8 PL 95 00095

Lisätiedot

Halistentie 4. MAANVUOKRASOPIMUS (luonnos ) y-tunnus: y-tunnus: Vuokrasopimuksen kohde ja ympäristön maankäyttö

Halistentie 4. MAANVUOKRASOPIMUS (luonnos ) y-tunnus: y-tunnus: Vuokrasopimuksen kohde ja ympäristön maankäyttö Halistentie 4 MAANVUOKRASOPIMUS (luonnos 30.11.2016) Vuokranantaja Turun kaupunki y-tunnus: 0204819-8 Vuokramies Kaupungin päätös Turun Vesihuolto Oy y-tunnus: 1028215-2 Kaupunginvaltuusto Vuokrasopimuksen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Osastopäällikkö ,... Kesäravintolan väliaikainen sijoituspaikka

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Osastopäällikkö ,... Kesäravintolan väliaikainen sijoituspaikka HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LYHYTAIKAINEN VUOKRASOPIMUS MFJ RAVINTOLAT OY:N KANSSA MAA-ALUEESTA AURINKOLAHDEN VENESATAMASSA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 005475 Osastopäällikkö...6.2016,...

Lisätiedot

Vuokranantaja: Raahen kaupunki (Y-tunnus 1791817-6) Osoite: PL 62, 92100 Raahe

Vuokranantaja: Raahen kaupunki (Y-tunnus 1791817-6) Osoite: PL 62, 92100 Raahe Sivu 1 / 7 MAANVUOKRASOPIMUS Liite 2 1.1. Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki (Y-tunnus 1791817-6) Osoite: PL 62, 92100 Raahe Vuokralainen: Rakennus Miilukangas Oy (Y-tunnus 1106411-4) perustettavan

Lisätiedot

JÄÄTELÖKIOSKIN MAANVUOKRASOPIMUS

JÄÄTELÖKIOSKIN MAANVUOKRASOPIMUS JÄÄTELÖKIOSKIN MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUKSEN NRO KAUPUNGIN PÄÄTÖS VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA Jäätelökioski Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta VUOKRALAINEN Y-TUNNUS VUOKRA-AIKA

Lisätiedot

1 Kaupunginhallitus 21.12.2015 liite nro 6 (1/5) Vuokranantaja: Äänekosken kaupunki 2045520-5 Hallintokatu 4, 44100 Äänekos ki

1 Kaupunginhallitus 21.12.2015 liite nro 6 (1/5) Vuokranantaja: Äänekosken kaupunki 2045520-5 Hallintokatu 4, 44100 Äänekos ki MAANVUOKRASOPIMUS 1 Kaupunginhallitus 21.12.2015 liite nro 6 (1/5) 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Äänekosken kaupunki 2045520-5 Hallintokatu 4, 44100 Äänekos ki Vuokralainen: Vihavainen Oy,

Lisätiedot

LIIKE- JA TOIMISTOALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS

LIIKE- JA TOIMISTOALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN Kaupunkiympäristön toimiala LIIKE- JA TOIMISTOALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUKSEN NRO KAUPUNGIN PÄÄTÖS VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA Y-TUNNUS VUOKRALAINEN Y-TUNNUS Puutarha-

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA. Kirkkonummen kunta Postiosoite: PL 20 02401 Kirkkonummi Puhelin: (09) 29 671 Päätökset:

MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA. Kirkkonummen kunta Postiosoite: PL 20 02401 Kirkkonummi Puhelin: (09) 29 671 Päätökset: MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Kirkkonummen kunta Postiosoite: PL 20 02401 Kirkkonummi Puhelin: (09) 29 671 Päätökset: VUOKRALAINEN A-Kruunu Oy Osoite: Arabiankatu 12, 00560 Helsinki Y-tunnus 1736841-8

Lisätiedot

Keuruun seurakunta / Keuruun kaupunki

Keuruun seurakunta / Keuruun kaupunki M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Keuruun seurakunta (Y-tunnus 02083946) Kippavuorentie 11 42700 Keuruu Yhteyshenkilö: talouspäällikkö Heikki Kangas heikki.kangas@evl.fi

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO. x

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO. x HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) VUOKRASOPIMUS HELSINGIN MERILINNUSTAJAT RY:N KANSSA KOIRASAA- RESSA SIJAITSEVASTA MAA-ALUEESTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 001613 Liikuntajohtaja,

Lisätiedot

TEOLLISUUSALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS

TEOLLISUUSALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS TEOLLISUUSALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUS NUMERO KAUPUNGIN PÄÄTÖS VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Y-TUNNUS Teollisuus ja varasto Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta

Lisätiedot

13.1.2015, ver 2 Sivu 1 / 7

13.1.2015, ver 2 Sivu 1 / 7 13.1.2015, ver 2 Sivu 1 / 7 MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA (Mäntsälän portin yritysalue) Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 päätös: kunnanhallitus..2016,

Lisätiedot

2. VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖ

2. VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖ MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Vuokralainen Hyrynsalmen kunta Laskutie 1, 89400 HYRYNSALMI Kiinteistö Oy Ukkohallan Palvelut CIO Til- Tekno Oulu Oy Kauppurienkatu 12 4 kerros

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki, Y-tunnus 0176975-1 Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: AgroLarja, Y-tunnus 1967929-5 Kolkanrinteentie

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE)

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) Maanvuokrasopimus perustuu yhdyskuntalautakunnan päätökseen xx x. SOPIJAOSAPUOLET Vuokranantaja: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) PL 52 02701

Lisätiedot

LIIKE- JA TOIMISTOALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS

LIIKE- JA TOIMISTOALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS LIIKE- JA TOIMISTOALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUKSEN NRO KAUPUNGIN PÄÄTÖS VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta VUOKRALAINEN Y-TUNNUS VUOKRA-AIKA

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S LUONNOS M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Porin kaupunki Y-tunnus: 0137323 9 Vuokralainen: Y-tunnus:.... 1.2 Vuokra-alue Porin kaupungissa sijaitseva tontti kaupunginosa

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokralainen: Kemijärven kaupunki Pl 5 98101 Kemijärvi Y-tunnus Vuokranantaja: Lappi Timber Oy Y-tunnus PL 4 72600 KEITELE 1.2 Vuokra-alue

Lisätiedot

määräala yhteensä 961 m 2. Alue on osoitettu sopimuksen liitekartassa.

määräala yhteensä 961 m 2. Alue on osoitettu sopimuksen liitekartassa. Maanvuokrasopimus : Keuruun kaupunki / Keurusjumppa ry 1 / 7 M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Keuruun kaupunki (Y-tunnus 0208388-2) Multiantie 5 42700 Keuruu

Lisätiedot

MALLI Kiinteistötunnus 297-

MALLI Kiinteistötunnus 297- Kh. Tekn.ltk. MALLI Kiinteistötunnus 297- MAANVUOKRASOPIMUS JOHDANTO Sopijapuolet: Vuokranantaja: Kuopion kaupunki Vuokralainen: Vuokra-alue: Sopimuksen tarkoittamana vuokra-alueena on Kuopion kaupungin

Lisätiedot

Turun kaupunki / Tilaliikelaitos. Vuokramies on tutustunut tonttia koskeviin asiakirjoihin.

Turun kaupunki / Tilaliikelaitos. Vuokramies on tutustunut tonttia koskeviin asiakirjoihin. Maanvuokrasopimusluonnos Vuokranantaja Vuokramies Y-tunnus 0204819-8 Turku Energia Oy Turun kaupunki / Tilaliikelaitos Vuokrasopimuksen kohde ja ympäristön maankäyttö Vuokra-aika Vuokramiehestä käytetään

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S LUONNOS 30.6.2014 M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Porin kaupunki Y-tunnus: 0137323 9 Vuokralainen: Y-tunnus: 1.2 Vuokra-alue Yyteri Top Camping leirintäalue,

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUKSEN NRO. KAUPUNGIN PÄÄTÖS kiinteistölautakunta x.x.2013, x VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Y-TUNNUS

MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUKSEN NRO. KAUPUNGIN PÄÄTÖS kiinteistölautakunta x.x.2013, x VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Y-TUNNUS MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUKSEN NRO x KAUPUNGIN PÄÄTÖS kiinteistölautakunta x.x.2013, x VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Y-TUNNUS Hotellia ja sähköasemaa varten Helsingin kaupunki,

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. VUOKRANANTAJA Lempäälän kunta (y-tunnus ) PL 36, LEMPÄÄLÄ

MAANVUOKRASOPIMUS. VUOKRANANTAJA Lempäälän kunta (y-tunnus ) PL 36, LEMPÄÄLÄ MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Lempäälän kunta (y-tunnus 0150783-1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ VUOKRALAINEN Liikennevirasto (y-tunnus 1010547-1) PL 33, 00521 HELSINKI 1. VUOKRA-ALUE Kunta Lempäälä Määräala

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI (Y-tunnus 0176975-1) Vuokralainen: Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S Kiinteistötunnus: 837-132-0877-0001 Vuokraehdot ja vuokrauspäätös: M A A N V U O K R A S O P I M U S SOPIJAPUOLET Vuokranantaja: Tampereen kaupunki, y-tunnus 0211675-2 Vuokralainen:, y-tunnus VUOKRA-ALUE

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. Sopijapuolet. Vuokranantaja Lempäälän kunta (Y-tunnus ) PL LEMPÄÄLÄ. Vuokralainen.

MAANVUOKRASOPIMUS. Sopijapuolet. Vuokranantaja Lempäälän kunta (Y-tunnus ) PL LEMPÄÄLÄ. Vuokralainen. 1 MAANVUOKRASOPIMUS Sopijapuolet Vuokranantaja Lempäälän kunta (Y-tunnus 0150783-1) PL 36 37501 LEMPÄÄLÄ Vuokralainen 1 Vuokra-alue Kunta Lempäälä Tilan nimi / määräala tilasta Kiinteistötunnus 418- Pinta-ala

Lisätiedot

1.1 Sopijapuolet 2 VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖ. 2.1 Käyttötarkoitus

1.1 Sopijapuolet 2 VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖ. 2.1 Käyttötarkoitus MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Heikkinen Eero Arvi Bergkullavägen 263 46166 Trollhettan Sverige Vuokralainen: Hyrynsalmen kunta (Y -tunnus 0185075-2) 1.2 Vuokra-alue Laskutie

Lisätiedot

LUONNOS /4. Vuosivuokra on sata (100) euroa. Vuokranantaja laskuttaa vuokran kerran vuodessa kunkin vuokravuoden lokakuun loppuun mennessä.

LUONNOS /4. Vuosivuokra on sata (100) euroa. Vuokranantaja laskuttaa vuokran kerran vuodessa kunkin vuokravuoden lokakuun loppuun mennessä. LUONNOS..07 / VUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Sastamalan kaupunki, yt. 0-3 PL 3 0 Sastamala VUOKRALAINEN Lahdenperän Kyläyhdistys ry, rekn.nro 83.69 c/o Seija Kallio Maajärventie 0 Sastamala puh. 00 06 90

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 Lammasluoto. 1.2 Vuokralainen Naantalin purjehdusseura ry, y-tunnus 0638337-2, PL 57, 21101 Naantali.

NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 Lammasluoto. 1.2 Vuokralainen Naantalin purjehdusseura ry, y-tunnus 0638337-2, PL 57, 21101 Naantali. NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 1 OSAPUOLET 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali. 1.2 Vuokralainen Naantalin purjehdusseura ry, y-tunnus 0638337-2,

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus PL 62, Raahe

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus PL 62, Raahe MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Vuokralainen: Kuljetus Ranta-Eskola Ky, Y-tunnus 1922 024-9 Varikkotie 2 92100 Raahe

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe.

MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe. MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe. Vuokralainen: Arto Lappalainen, Sirpa Lappalainen ja Mira Lappalainen perustettavan

Lisätiedot

Maanvuokrasopimus Yritystoiminnan harjoittamiseen

Maanvuokrasopimus Yritystoiminnan harjoittamiseen Parikkalan kunta Kunnanhallitus Keskushallinto Maanvuokrasopimus Yritystoiminnan harjoittamiseen 1. Johdanto 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Parikkalan kunta, 1913642-6 Harjukuja 6, 59100 PARIKKALA Vuokralainen

Lisätiedot

Vuokralainen: Kiinteistö Oy Kemijärven Vuokratalot Oy perustettavan Asunto Oy Kemijärven Kallaanvaaran lukuun

Vuokralainen: Kiinteistö Oy Kemijärven Vuokratalot Oy perustettavan Asunto Oy Kemijärven Kallaanvaaran lukuun M A A N V U O K R A S O P I M U S 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Kemijärven kaupunki Vuokralainen: Kiinteistö Oy Kemijärven Vuokratalot Oy perustettavan Asunto Oy Kemijärven Kallaanvaaran

Lisätiedot

Turun kaupunki (Kaupunki) Y-tunnus 0204819-8. Turun Teknologiakiinteistöt Oy Y-tunnus 2349955-3. Kaupunginvaltuuston päätös xx.xx.

Turun kaupunki (Kaupunki) Y-tunnus 0204819-8. Turun Teknologiakiinteistöt Oy Y-tunnus 2349955-3. Kaupunginvaltuuston päätös xx.xx. Maanvuokrasopimus (luonnos 20.8.2014) Vuokranantaja: Vuokramies; Kaupungin päätökset: Turun kaupunki (Kaupunki) Y-tunnus 0204819-8 Turun Teknologiakiinteistöt Oy Y-tunnus 2349955-3 Kaupunginvaltuuston

Lisätiedot

Päiväys. Yhteyshenkilö: Marko Ollikainen Puh.: Sähköposti:

Päiväys. Yhteyshenkilö: Marko Ollikainen Puh.: Sähköposti: Maanvuokrasopimus 1 (5) Vierunkankaan FinnRef-asema Kajaanissa 1. Sopimusosapuolet 1.1. Vuokranantaja Kajaanin kaupunki (0214958-9) PL 133 Pohjolankatu 13 87101 KAJAANI 87100 KAJAANI Yhteyshenkilö: Jari

Lisätiedot

Vuokra on 350 euroa vuodessa (perusvuokra). Vuokran määrä perustuu vuokra-alueen käyttötarkoitukseen ja käytettyyn rakennusoikeuteen (178 kem 2 ).

Vuokra on 350 euroa vuodessa (perusvuokra). Vuokran määrä perustuu vuokra-alueen käyttötarkoitukseen ja käytettyyn rakennusoikeuteen (178 kem 2 ). Dnro 1004/10.03.02.04/2013 Kv 5/10.10.2016 89, kunnanvaltuuston päätös 10.10.2016 MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Kirkkonummen kunta Postiosoite: PL 20 02401 Kirkkonummi Puhelin: (09) 29 671 tonttipalvelut@kirkkonummi.fi

Lisätiedot

28.10.2014. Vuokrakohteen käyttötarkoitus on kahvila- ja ravintola sekä satamakonttoritoiminta asemakaavan mukaisesti.

28.10.2014. Vuokrakohteen käyttötarkoitus on kahvila- ja ravintola sekä satamakonttoritoiminta asemakaavan mukaisesti. 1 1 Osapuolet 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2. 1.2 Vuokralainen Haukantupa Oy, y-tunnus 2296247-0 Haukka, 21195 Velkua. puh. 045 635 2800 2 Vuokra-alue 2.1 Vuokrakohde Naantalin

Lisätiedot

2 VUOKRA- AIKA Vuokra-aika alkaa ja päättyy

2 VUOKRA- AIKA Vuokra-aika alkaa ja päättyy 1 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raision kaupunki y 0204428-5 Nallinkatu 2, 21200 Raisio Vuokralainen: Raision Kivikiinteistöt Oy y 0958069-7 Tuotekatu 8b, 21200 Raisio 1.2

Lisätiedot

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Oriveden kaupunki, PL 7, Orivesi, Y-tunnus

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Oriveden kaupunki, PL 7, Orivesi, Y-tunnus MAANVUOKRASOPIMUS LUONNOS 4.7.2016 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Oriveden kaupunki, PL 7, 35301 Orivesi, Y-tunnus 0151789-6 Vuokralainen: Artun Palveluasunnot Oy (2359213-3)), osoite Pasilan

Lisätiedot

Vuokra-aika alkaa ja päättyy

Vuokra-aika alkaa ja päättyy HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 PYSÄKÖINTIALUEEN VUOKRAAMINEN HELSINGIN LIIKUNTAHALLIT OY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099 Helsingin kaupunki

Lisätiedot

1.2 Vuokra-alue Kajaanin kaupungissa sijaitsevasta tontista nro , noin 2500 m²:n suuruinen, sopimuksen liitekarttaan merkitty alue.

1.2 Vuokra-alue Kajaanin kaupungissa sijaitsevasta tontista nro , noin 2500 m²:n suuruinen, sopimuksen liitekarttaan merkitty alue. VARASTOALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Kajaanin kaupunki, Y-tunnus: 0214958-9, Pohjolankatu 13 87100 KAJAANI Vuokralainen Maarakennus Jan Kone Oy, Y-tunnus:1016515-9

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MUUNTAMOJA VARTEN

MAANVUOKRASOPIMUS MUUNTAMOJA VARTEN MAANVUOKRASOPIMUS MUUNTAMOJA VARTEN SOPIMUS NUMERO KAUPUNGIN PÄÄTÖS VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Y-TUNNUS VUOKRA-AIKA Muuntamoja varten Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus PL 62, Raahe

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus PL 62, Raahe MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Vuokralainen: Paldanius Kirsi Johanna Sepontytär Vuokralainen on velvollinen kirjauttamaan

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Kankaanpään kaupunki (y-tunnus 0133596-1) Osoite: Kuninkaanlähteenkatu 12, 38700 Kankaanpää Vuokralainen: Esperi Care Oy (y-tunnus

Lisätiedot

Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi PL 22

Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi PL 22 Luonnos 20.3.2017 1/4 MAANVUOKRASOPIMUS SOPIJAPUOLET Vuokranantaja: Sastamalan kaupunki PL 38201 Sastamala Vuokralainen Vapo Oy, 0174817-6 PL 22 40101 Jyväskylä Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi

Lisätiedot

Vuokralaiset Soukan Lennokkikerho ry/ Pekka Engblom (kentän varapäällikkö) Soukankaari 13 G 74 02360 Espoo

Vuokralaiset Soukan Lennokkikerho ry/ Pekka Engblom (kentän varapäällikkö) Soukankaari 13 G 74 02360 Espoo Vuokrasopimus Vuokranantaja Espoon kaupunki 0101263-6 vuokrauspäätös: Tonttipäällikkö 22.8.2012 252 vuokranantajan edustaja: Tonttiyksikkö osoite: Virastopiha 2 C/PL 49, 02070 Espoon kaupunki valmistelija:

Lisätiedot

Osoite: PL 20, 37601 Valkeakoski. Y-tunnus: Osoite: Vuokralainen maksaa vuokranantajalle vuotuista vuokraa, joka on 0,00 euroa (perusvuokra).

Osoite: PL 20, 37601 Valkeakoski. Y-tunnus: Osoite: Vuokralainen maksaa vuokranantajalle vuotuista vuokraa, joka on 0,00 euroa (perusvuokra). Vuokrasopimusmalli: Maanvuokrasopimus_teollisuustontti_2013.mal.dot MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Vuokralainen: Valkeakosken kaupunki Osoite: PL 20, 37601 Valkeakoski Y-tunnus:

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE)

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) 1 MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) Maanvuokrasopimus perustuu yhdyskuntavaliokunnan päätökseen xx x. SOPIJAOSAPUOLET Vuokranantaja: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) PL 52 02701

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS)

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) Sivu 1 / 6 Kaupunkirakennelautakunta asianro 297- V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) 1. Vuokra-aika 2. Vuokra Kuopion kaupunki vuokraa KENELLE ( ) maanvuokralain 5. luvun mukaisena vuokrauksena Kuopion

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. Tällä vuokrasopimuksella uudistetaan tonttia 678-28-2810-3 koskeva vuokrasopimus. Laitostunnus 678-28-2810-3-L2.

MAANVUOKRASOPIMUS. Tällä vuokrasopimuksella uudistetaan tonttia 678-28-2810-3 koskeva vuokrasopimus. Laitostunnus 678-28-2810-3-L2. MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO Tällä vuokrasopimuksella uudistetaan tonttia 678-28-2810-3 koskeva vuokrasopimus. Laitostunnus 678-28-2810-3-L2. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus

Lisätiedot

Vuokrasopimus ja liitekartta Strömsbyn teollisuusalueen korttelin 4212 tontti 4

Vuokrasopimus ja liitekartta Strömsbyn teollisuusalueen korttelin 4212 tontti 4 Kh 3/22.8.2016 245 Dnro:637/10.00.02/2016 Kunnanhallituksen hyväksymä 22.8.2016 Vuokrasopimus ja liitekartta Strömsbyn teollisuusalueen korttelin 4212 tontti 4 Vuokrasopimus Vuokranantaja Kirkkonummen

Lisätiedot

Vuokranantaja Kuhmon kaupunki 0186204-0 PL 15 Kainuuntie 82 88901 KUHMO

Vuokranantaja Kuhmon kaupunki 0186204-0 PL 15 Kainuuntie 82 88901 KUHMO 1(7) MAANVUOKRASOPIMUS (Luonnos) 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Kuhmon kaupunki 0186204-0 PL 15 Kainuuntie 82 88901 KUHMO Vuokralainen Kuhmon AA-Puu Oy 1955246-2 Puusepänkatu 15 88900 KUHMO

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 23.6.2014 liite nro 3 (1/6)

Kaupunginhallitus 23.6.2014 liite nro 3 (1/6) MAANVUOKRASOPIMUS Kaupunginhallitus 23.6.2014 liite nro 3 (1/6) 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Äänekosken kaupunki, 2045520-5 Hal lintokatu 4, 44100 Äänekoski Vuokralainen: Kai Tolkki Tyyppäläntie

Lisätiedot

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus PL 62, Raahe

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus PL 62, Raahe MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO Tämä vuokrasopimus koskee kiinteistön 678-402-1-50 noin 27 500 m2:n määräalaa. Tämä sopimuksella korvataan Raahen kaupungin ja sen Liikelaitoksen sekä Presteel Oy:n 12.5.1997

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S (Ampumarata-alue)

V U O K R A S O P I M U S (Ampumarata-alue) 1 V U O K R A S O P I M U S (Ampumarata-alue) Tällä vuokrasopimuksella uudelleen vuokrataan ja uudistetaan 8.11.1991 allekirjoitettua vuokrasopimusta seuraavin ehdoin jäljempänä kohdassa 3 mainit tuun

Lisätiedot

Otto Mannisen tie KANGASNIEMI. Aarontie KANGASNIEMI

Otto Mannisen tie KANGASNIEMI. Aarontie KANGASNIEMI MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Vuokralainen Kangasniemen kunta Otto Mannisen tie 2 51200 KANGASNIEMI Erkki Karjalainen Aarontie 10 51200 KANGASNIEMI 1.2 Vuokra-alue Kangasniemen

Lisätiedot

PL 750 (Porkkalankatu 22 A) Helsinki Y-tunnus

PL 750 (Porkkalankatu 22 A) Helsinki Y-tunnus 1/7 M A A N V U O K R A S O P I M U S 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Kemijärven kaupunki 1091717-9 Osoite: Hallituskatu 4 98100 KEMIJÄRVI Vuokralainen: Attendo Oy PL 750 (Porkkalankatu 22

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO Sopijapuolet Vuokranantaja: Vuokralainen:

MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO Sopijapuolet Vuokranantaja: Vuokralainen: MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO 1.1. Sopijapuolet Vuokranantaja: Vuokralainen: 1.2. Vuokra-alue Vantaan kaupungin 81. kaupunginosassa korttelissa 384 sijaitsevan tontti nro 4:n, hallinnanjakosopimuksen perusteella

Lisätiedot

2 VUOKRA- AIKA Vuokra-aika alkaa ja päättyy

2 VUOKRA- AIKA Vuokra-aika alkaa ja päättyy 1 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raision kaupunki y 0204428-5 Nallinkatu 2, 21200 Raisio Vuokralainen: Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy y 0696070-7 Tuijussuontie 6, 21280 Raisio

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS 1 SOPIJAPUOLET. Vuokranantaja:

MAANVUOKRASOPIMUS 1 SOPIJAPUOLET. Vuokranantaja: MAANVUOKRASOPIMUS 1 SOPIJAPUOLET Vuokranantaja: Vuokralainen: Itä-Savon Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Yritys- ja yhteisötunnus: 0215925-0 Kotipaikka ja osoite: Savonlinna, Keskussairaalantie 6, 57170

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus PL 62, Raahe

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus PL 62, Raahe MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Vuokralainen: Asunto Oy Hanhirivi, Y-tunnus 0190 296-2 Ketuntie 6 as. 7 86400 Vihanti

Lisätiedot

1(8) MAANVUOKRASOPIMUS. Vuokranantaja: Y-tunnus. Vuokralaiset: Y-tunnus 1 VUOKRA-ALUE

1(8) MAANVUOKRASOPIMUS. Vuokranantaja: Y-tunnus. Vuokralaiset: Y-tunnus 1 VUOKRA-ALUE 1(8) MAANVUOKRASOPIMUS Kh 1.9.2008 Kh liite 2 Vuokranantaja: Nimi Y-tunnus Vuokralaiset: Nimi Y-tunnus 1 VUOKRA-ALUE asemakaava-alueen tontti, joka muodostuu määräalasta tilaa/ joka käsittää tilan Vihdin

Lisätiedot

TEOLLISUUSALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS

TEOLLISUUSALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS TEOLLISUUSALUEEN MAANVUOKRASOPIMUS SOPIMUS NUMERO KAUPUNGIN PÄÄTÖS VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖTARKOITUS VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Y-TUNNUS Teollisuus- ja varasto Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) MAA-ALUEEN VUOKRAAMINEN MALMIN TALTTATIEN VARRESTA GREEN GOLF OY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800 00099 Helsingin kaupunki

Lisätiedot

Vuokra sidotaan viralliseen elinkustannusindeksiin seuraavasti:

Vuokra sidotaan viralliseen elinkustannusindeksiin seuraavasti: MAANVUOKRASOPIMUS Tämä sopimus korvaa 2.4.1994 tehdyn, 13.12.2002 jatketun maanvuokrasopimuksen, joka on päättynyt 31.12.2012. 1. Osapuolet 1.1. Vuokranantaja 1.2. Vuokralainen 2. Vuokrauksen kohde 3.

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S LUONNOS M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Vuokralainen: Porin kaupunki.. 1.2 Vuokra-alue Porin kaupungissa sijaitseva tontti kaupunginosa kortteli tontti. Tontin

Lisätiedot

Kuopion kaupungin 7. (Niirala) kaupunginosan korttelissa 33 sijaitseva tontti Nro 35. Kiinteistötunnus on 297-7-33-35.

Kuopion kaupungin 7. (Niirala) kaupunginosan korttelissa 33 sijaitseva tontti Nro 35. Kiinteistötunnus on 297-7-33-35. MAANVUOKRASOPIMUS tontti LUONNOS MAANVUOKRASOPIMUKSEN TEKEMINEN EDELLYTTÄÄ KUOPION KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNNAN HYVÄKSYNTÄÄ. 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Kuopion kaupunki, Y-tunnus 0171450-7

Lisätiedot

YRITYS- / TEOLLISUUSTONTIN

YRITYS- / TEOLLISUUSTONTIN YRITYS- / TEOLLISUUSTONTIN VUOKRASOPIMUS 740-kaupunginosa-kortteli-tontti 2013 SAVONLINNAN KAUPUNKI 2 xx/2013 MAANVUOKRASOPIMUS teollisuustontti 1 Johdanto 1.1. Sopijapuolet Vuokranantaja: Savonlinnan

Lisätiedot