TVD-1403 AC/DC. 14 (37 cm) VÄRITELEVISIO DVD SOITTIMELLA KÄYTTÖOHJE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TVD-1403 AC/DC. 14 (37 cm) VÄRITELEVISIO DVD SOITTIMELLA KÄYTTÖOHJE"

Transkriptio

1 TVD-1403 AC/DC 14 (37 cm) VÄRITELEVISIO DVD SOITTIMELLA KÄYTTÖOHJE

2 VAROITUS: SÄHKÖISKUVAARAN VÄLTTÄMISEKSI ÄLÄ POISTA KUORTA (TAI TAUSTAA). EI KÄYTTÄJÄLLE TARKOITETTUJA OSIA SISÄLLÄ. HUOLTO ON TEHTÄVÄ SIIHEN VALTUUTETUN HENKILÖN TOIMESTA. Laitteen takana olevat kuvasymbolit tarkoittavat seuraavaa: Kärkipäinen salama kolmion sisällä: varoittaa käyttäjää laitteen sisällä olevasta korkeajännitteestä joka saattaa aiheuttaa käyttäjälle sähköiskuvaaran. Huutomerkki kolmion sisällä: kertoo käyttäjälle, että hänen tulee noudattaa laitteen mukana tulevia käyttö- ja huolto-ohjeita tarkasti. VAROITUS: SÄHKÖ- JA TULIPALOVAARAN VÄLTTÄMISEKSI, ÄLÄ ALTISTA LAITETTA KOSTEUDELLE TAI SATEELLE. ASENNUS SIJOITA laite huoneeseen jossa sen kuvaruutuun ei osu auringonsäteitä. Täydellinen pimeys tai heijastukset kuvaruudussa saattavat aiheuttaa näköhäiriöitä. Pehmeää ja epäsuorasti lankeavaa valaistusta suositellaan. Laitteen ja seinän välissä on oltava TILAA riittävän ilmanvaihdon takaamiseksi. VÄLTÄ kohtuuttoman lämpimään paikkaan sijoittamista, se voi vahingoittaa kuorta tai herkkiä osia. KYTKENTÄ Tämä televisio voidaan kytkeä virtalähteisiin: 230V ~ 50Hz tai DC +12V. VAROITUS Jotta auton akku ei tyhjenisi kun TV/DVD laitetta käytetään, on auton moottori hyvä pitää käynnissä. VAROITUS Jotta esiintyisi yliottojännitettä, tulee laite kytkeä auton tupakansytyttimeen, varmista että virtalähde on DC 12V. ÄLÄ koskaan kytke laitetta DC 24V tai muuhun virtalähde. AUTOMAATTINEN DEMAGNETOINTI (AC otolle) Kaikki väritelevision vastaanottimet ovat herkkiä magneetin vaikutuksille, magnetismi aiheutuu usein vastaanottimen liikuttamisesta paikasta toiseen tai muiden elektronisten laitteiden käytöstä vastaanottimen läheisyydessä. Tämä jäännösmagnetismi kuten sitä kutsutaan, saattaa joskus aiheuttaa vääristymistä joka näkyy väriläiskinä kuvassa. Jotta näitä ei ilmenisi, on laitteeseen sisällytetty automaattinen demagnetoija joka toimii joka kerta kun laite on kytketty päälle verkkokytkimestä. Tämä toiminto poistaa jäännösmagnetismin metalliosista, kuten kuvaputkesta ja näin se varmistaa että laite on laitettu oikein päälle. Jos laiteta liikutetaan tai sitä käännetään toiseen suuntaan pitää laitteen verkkokytkimen olla suljettuna vähintään 10 minuutin ajan, jotta automaattinen demagnetoija toimii moitteettomasti.

3 AUTOMAATTINEN DEMAGNETOINTI (DC otolle) Kaikki väritelevision vastaanottimet ovat herkkiä magneetin vaikutuksille, magnetismi aiheutuu usein vastaanottimen liikuttamisesta paikasta toiseen tai muiden elektronisten laitteiden käytöstä vastaanottimen läheisyydessä. Tämä jäännösmagnetismi kuten sitä kutsutaan, saattaa joskus aiheuttaa vääristymistä joka näkyy väriläiskinä kuvassa. Jotta näitä ei ilmenisi, on laitteeseen sisällytetty automaattinen demagnetoija joka toimii joka kerta kun laite on kytketty päälle verkkokytkimestä. Painamalla demagnetointipainiketta ON/OFF kunnes kuva on selkeä. VAROITUS Älä koskaan koske sisällä olevia osia tai muita säätötoimintoja joita ei tässä ohjekirjassa ole mainittu. Kaikki television osat ovat korkeajänniteosia. KUVAPUTKI on hyvin eristetty. Jos se rikkoontuu, lasisirpaleet ovat vahingollisia. Raapiminen, kuljettaminen tai liiallinen paine ovat vaaraksi, näitä tulisi välttää. Kun puhdistat kuvaruutua tai koteloa pölystä tai liasta tai vesipisaroista, tulisi johdon aina olla irti seinästä ja laite puhdistaa kuivalla liinalla. Kaikki laitteen sisällä tehtävät työt tulee sinun jättää ammattitaitoisen ja valtuutetun henkilön suoritettaviksi. VAARA LASER Tämän laitteen järjestelmä hyödyntää optista lasersädettä, siihen on suunniteltu sisäänrakennettu turvalaite. Älä pura laitetta, käänny huoltoliikkeen puoleen. Näkymättömät lasersäteet saattavat olla vahingollisia ihmissilmälle. TÄMÄ LAITE ON LUOKKA-1 LASERLAITE. LAITTEEN MUUNLAINEN HALLINTA, SÄÄTÄMINEN TAI KÄYTTÖ KUIN MITÄ TÄSSÄ OHJEKIRJASESSA ON SANOTTU, SAATTAA AIHEUTTAA VAARALLISIA LASERSÄTEITÄ. Näkymättömiä lasersäteitä kun laite on avoinna tai kun lukitus on viallinen tai rikki, vältä suoraa altistumista lasersäteille. Valmistettu Dolby Laboratoriesin lisenssin alaisuudessa; Dolby, Pro Locig ja double-d symboleilla ovat Dolby Laboratoriesin tavaramerkkejä.tämä on luottamuksellisesti julkaisematonta työtä Dolby Laboratories, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

4 KÄYTTÖKYTKIMET 1. Kaiuttimet 2. Verkkokytkin 3. Sensori 4. Kanavapainikkeet 5. Äänenvoimakkuus 6. TV valikko painike 7. TV/AV/DVD painike 8. Avaa/sulje painike 9. DVD pesä 10. DVD soittopainike 11. DVD pysäytyspainike 12. Kuulokkeet 13. Etu Video Input 14. Etu Audio Input Ohm antenni 16. Scart -liitäntä 17. Audio digital Out Socket (vain DVD:lle) 18. Audio Out R DVD:lle 19. Audio Out L DVD:lle 20. Video Out DVD:lle 21. S-video Out DVD:lle 22. Verkkojohto 23. Demagnetointi painike 24. DC 12V jakki

5 KAUKOSÄÄDIN 1. TV painike 2. STANDBY painike 3. DISLPLAY painike 4. MUTE painike 5. Numeropainikkeet 6. Kaksinumeroisten kanavien painike 7. SETUP painike 8. AUDIO painike 9. CHANNEL painikkeet 10. Nuoli ylös 11. Nuoli vasemmalle 12. Nuoli alas 13. PREV painike 14. PAUSE painike 15. PLAY painike 16. REPEAT (A-B) painike 17. STOP painike 18. DVD ZOOM painike 19. SEARCH painike 20. ANGLE painike 21. Teksti-TV:n suurennuspainike 22. Teksti-TV:n piilotuspainike 23. TV järjestelmä/teksti-tv:n keskeytys X painike 24. Teksti-TV:n ajan näyttö 25. DVD painike 26. OPEN/CLOSE painike 27. PP (TV omat suosikit) painike 28. TV/AV painike painike 30. MENU (DVD) painike 31. MENU (TV) painike 32. VOLUME painike 33. Nuoli oikealle 34. DVD ENTER painike 35. NEXT painike 36. SCAN eteenpäin painike 37. SCAN taaksepäin painike 38. PROGRAM painike 39. SLOW painike 40. CLEAR painike 41. REPEAT painike 42. DVD SUBTITLE painike 43. PAL/NTSC painike 44. Teksti-TV:n Stop painike 45. Teksti-TV:n Index painike 46. Teksti-TV Mix Mode painike 47. Teksti-TV:n Mode painike PAISTOJEN ASENNUS Aseta paristokoteloon 2 kpl AAA tai R03 paristoa (ei mukana) kuvan osoittamalla tavalla ja sulje kotelon kansi.

6 TELEVISION KÄYTTÖ Kytke antennijohto television takana olevaan liittimeen. Paina verkkokytkimestä ja merkkivalo syttyy. Muutaman sekunnin kuluttua kuvaruudussa näkyy lumisadetta. Säädä televisio saatavilla olevalle asemalle. TV-asemien perusasetukset muistiin (Huom. Säätäminen voi tapahtua vain TV modessa) 1. Paina MENU painiketta päästäksesi päävalikkoon. 2. Paina VOL painiketta valitaksesi TUNE kuten kuvassa 1. AUTOMAATTINEN HAKU 1. Paina CH painiketta valitaksesi AUTO SEARCH (automaattinen muistivarasto) kuten kuvassa Paina VOL painiketta jotta automaattinen haku alkaa VHF:stä UHF:ään, asema tallentuu automaattisesti muistiin kuten kuvassa 3. - Kun haku on suoritettu, viritin siirtyy alimmalle ohjelmalle ja näyttää alimman ohjelmanumeron näytössä. - Jos automaattinen haku halutaan keskeyttää, paina menu painiketta. - Paina CH painiketta alas valitaksesi SKIP ja paina VOL valitaksesi ON tai OFF. Tämän toiminnon avulla voit poistaa ei toivottuja kanavia. HAKU (manuaalinen) 1. Paina MENU painiketta. 2. Paina VOL kunnes TUNE on merkittynä. 3. Paina CH tai painiketta ja valitse SEARCH. 4. Paina VOLUME tai painiketta aloittaaksesi manuaalisen haun eri taajuuksilla. 5. Kun TV-asema on paikallistettu näkyy se ruudussa. 6. Paina CH tai painiketta kunnes Program näkyy ruudussa. 7. Paina VOL tai painiketta ja valitse numero jonne haluat löydetyn TV-kanavan tallentuvan esim. 1 = YLE1 tai 2 = YLE2 jne. 8. Tallentaaksesi kanavan paina CH Kunnes Store näkyy ruudussa. Painan nyt VOL tallentaaksesi kanava muistiin. Toista edellä mainittu kohdat tallentaaksesi muut asemat.

7 KUVA 1. Paina MENU painiketta. 2. Paina VOL valitaksesi PICTURE toiminto. 3. Paina CH valitaksesi BRIGHTNESS/COLOUR/CONTRAST/SHARPNESS (kirkkaus/värit/kontrasti/terävyys) kuten kuvassa Paina VOL säätääksesi valitun kanavan tasoa, säätö voi olla 0 ~ 63. AJASTIN Televisio voidaan käynnistää/sulkea automaattisesti seuraavalla tavalla: 1. Paina MENU painiketta. 2. Paina VOL valitaksesi TIMER toiminto, paina CH asettaaksesi kellonaika kuten kuvassa Paina VOL asettaaksesi tunnit 17: ; Paina CH valitaksesi minuutit 17:00; Paina VOL säätääksesi minuutit 17: Jatka painamalla CH ja VOL käynnistys aika ON TIME :-. ON PROG. OFF TIME :. - Jotta ajastin toimisi, pitää televisio asettaa Standby tilaan kun ohjelmointi on suoritettu. ASETUKSET 1. Paina MENU painiketta. 2. Paina VOL valitaksesi SETUP. KIELI 1. Paina CH painiketta valitaksesi LANGUAGE, kuten kuvassa Paina VOL valitaksesi haluamasi kieli. BLUE BLACK tausta Paina CH valitaksesi BLUE BACK, paina VOL painiketta poistaaksesi tai ottaaksesi BLUE BACK tausta käyttöösi (ON/OFF).

8 TELEVISION KÄYTTÄMINEN KANAVAN VALINTA JA ÄÄNENVOIMAKKUUS 1. Paina CH valitaksesi kanava (vain TV modessa). Paina CH ja kanavanumero näkyy oikeassa yläkulmassa ja numero vaihtuu isommasta pienempään. Paina CH ja kanavanumero vaihtuu pienemmästä isompaan. 2. Paina VOL painiketta SÄÄTÄÄKSESI äänenvoimakkuutta. TV/AV/DVD mode - Jos video/audio input liitin on käytössä, paina AV/TV painiketta ja AV näkyy oikeassa yläkulmassa. - Paina TV/AV/DVD siirtyäksesi DVD:lle. Kun DVD on valittu, on kuvaruutu musta muutaman sekunnin ajan kunnes siihen ilmestyy DVD oikeaan yläkulmaan.

9 KAUKOSÄÄTIMEN KÄYTTÖ TV-KANAVAN VALINTA OHJELMANUMEROITA KÄYTTÄMÄLLÄ: - Ohjelmanumero ylös ja alas Paina CH tai valitaksesi isompi tai pienempi ohjelmanumero. - Painikkeet 0 9 Valitse kanava käyttämällä numeroita 0 9, valittu numero näkyy oikeassa kulmassa vihreällä värillä. Esim. paina 9 valitaksesi kanava 9 - Kaksinumeroisen kanavan valinta Valitse kanava käyttämällä numeroita *Paina painiketta -/- *Paina numeroa 1 ja näytössä näkyy numero 1 *Paina numeroa 2 ja näytössä näkyy numero 12 - PP painike (omat suosikit) Paina (PP) painiketta valitaksesi kuvan efekti. Standby painike( ) - Paina kytkeäksesi kuva ja ääni päälle. Mute painike - Paina Mute painiketta saadaksesi laite äänettömälle, paina uudelleen ja ääni palautuu. TV painike - Paina TV painiketta valitaksesi TV:n toimintamuoto. TV/AV painike - Paina TV/AV valitaksesi AV toiminto, paina uudelleen ja palaat TV toimintoon. DVD painike - Paina DVD painiketta valitaksesi DVD toiminto (DVD:n käynnistys kestää muutaman sekunnin). HUOM. - Kaukosäätimen signaali eroaa TV ja DVD signaalista, ennen kuin asetat kaukosäätimen TV:lle - paina TV painiketta, DVD - paina DVD painiketta. Näin signaali on oikea, muutoin kaikki painikkeet eivät välttämättä toimi kussakin toiminnossa.

10 KAUKOSÄÄTIMEN KÄYTTÖ TEKSTI-TV:N TOIMINNOT Teksti-TV on tiedotusjärjestelmä joka näkyy tekstinä kuvaruudussa. Teksti-TV:ltä voit valita sinua kiinnostavan sivun joka löytyy sisällysluettelosta (index). Teksti-TV:n käyttö 1. Paina TV Mode Valitse TV-asema jolla on teksti-tv (katso tv-ohjelmistosta). 2. Paina Teksti-TV painiketta( ) Käytä ruudussa näkyvää sisällysluetteloa hyväksesi. 3. Sivun valinta Syötä haluamasi sivunumero numeropainikkeiden avulla. Valittu sivunumero näkyy kuvaruudun vasemmassa yläkulmassa. Teksti-TV:n sivulaskuri laskee niin kauan kunnes se löytää valitun sivun. 4. Program+ CH Paina Program + painiketta siirtyäksesi yhden sivun eteenpäin. 5. Program CH Paina Program - painiketta siirtyäksesi yhden sivun taaksepäin. 6. Paina( ) painiketta palataksesi takaisin teksti-tv:n sivulle 100. Poistuminen Teksti-TV:stä - Paina TV painiketta, aikaisemmin valittu TV-kanava näkyy jälleen ruudussa. Mix toiminnon painike( ) - Paina jotta teksti-tv ja TV-kanava näkyvät päällekkäin kuvaruudussa. - Paina uudelleen palataksesi Teksti-TV:lle. Suurennus painike( ) - Paina saadaksesi puolikkaan yläsivun tuplakorkealla tekstillä. - Paina toisen kerran; saat puolikkaan alasivun tuplakorkealla tekstillä. - Paina kolmannen kerran; saat näkyviin koko sivun normaalilla tekstikorkeudella.

11 KAUKOSÄÄTIMEN KÄYTTÖ TEKSTI-TV:N TOIMINNOT Pysäytys painike( ) Valitsemallasi sivulla saattaa olla lisätietoja ja ne näkyvät automaattisesti kuvaruudussa lyhyen ajan kuluttua. - Paina pitääksesi sivu esillä. - Paina uudelleen käynnistääksesi automaattinen sivunvaihto. Keskeytys painike X (järjestelmä) Selataksesi teksti-tv:n ja TV-ohjelmien välillä: - Paina X TV-kanava ilmestyy näkyviin. - Paina uudelleen ja palaat teksti-tv näyttöön. Piiloteksti painike (?) Joskus teksti-tv:n sivut sisältävät piilotettua tietoa, esim. kysymyksiä tai palapelejä. - Paina? ja saat piilotetun tiedon näkyviin, paina uudelleen ja tieto poistuu näkyvistä. Ajan näyttö( ) TV-ohjelma toiminnossa - Paina ja aika näkyy oikeassa yläkulmassa (esim. 21:00) - Paina uudelleen ja aika häviää näkyvistä. Huom. Aika näkyy vain kun TV-asemalla on myös teksti-tv. Subcode Pagen valinta Subcode Page on osa pitkää teksti-tv:n sivua joka näytetään sivu kerrallaan. - Paina vaadittava teksti-tv:n sivu. - Paina painiketta. - Paina numeropainiketta (vaadittava subcode page). - Jos sivu ei ole heti saatavilla paina X palataksesi ohjelmakanavalle. Kun sivu on saatavilla, näkyy sivun numero kuvanumeron vasemmassa kulmassa. - Paina X nähdäksesi sivu.

12 DVD TOIMINNOT Perustoiminnot 1. Käynnistääksesi DVD:n paina TV/AV/DVD painiketta laitteessa tai DVD MODE kaukosäätimessä. 2. Paina OPEN/CLOSE (EJECT) asettaaksesi levyke levypesään. 3. Paina OPEN/CLOSE painiketta sulkeaksesi levypesän. * Älä kosketa levykkeen kumpaakaan pintaa, aseta levyke pesään tekstipuoli ylöspäin. Levyn soitto 1. Paina OPEN/CLOSE painiketta etupaneelissa ja laita levy pesään etikettipuoli ylöspäin. Kaksipuolinen DVD levyke; laita A/1 puoli ylöspäin. 2. Paina OPEN/CLOSE painiketta uudelleen sulkeaksesi pesän ja levy latautuu. 3. Levyn soitto alkaa automaattisesti - Jos levy on DVD, ruudussa näkyy Menu/Title Page. - Jos levy on CD, soittaa se automaattisesti ensimmäisen raidan. 4. Paina STOP painiketta jos haluat pysäyttää soiton. Voit aloittaa uudelleen painamalla PLAY painiketta (Resume Play), soitto alkaa siitä mihin se viimeksi päättyi. 5. Paina STOP painiketta kahdesti kun haluat pysäyttää levyn kokonaan. ( ) PAUSE/STEP toiminto Tämä toiminto saatavilla DVD:ssä ja CD:ssä. - DVD kuva liikkumattomaksi. - CD mykistyy. 1. Paina PAUSE painiketta (X) tauottaaksesi. 2. Paina PLAY painiketta uudelleen ja laite palaa soittotoimintoon. DVD Setup Mode (DVD asetukset) - Asetuksista löydät: LANGUAGE SETUP, SCREEN SETUP, AUDIO SETUP, CUSTOM SETUP. - Kohdan merkintä SETUP menussa tapahtuu nuolipainikkeita ja ENTER painiketta käyttämällä. - Poistu asetuksista painamalla SETUP painiketta uudelleen tai valitsemalla EXIT ja painamalla sitten ENTER.

13 KIELTEN ASETUKSET Paina SETUP painiketta ja valitset LANGUAGE SETUP ja paina ENTER vahvistaaksesi. OSD 1. Paina nuolipainikkeita valitaksesi OSD ja paina ENTER. Paina uudelleen nuolipainikkeita valitaksesi haluamasi OSD kieli. - Englanti - Tanska - Saksa - Ruotsi - Espanja - Menu 1. Paina nuolipainikkeita valitaksesi MENU ja paina ENTER. Paina uudelleen nuolipainikkeita valitaksesi haluamasi MENU kieli. - Englanti - Tanska - Saksa - Ruotsi - Espanja Audio 1. Paina nuolipainikkeita valitaksesi AUDIO ja paina ENTER. Paina uudelleen nuolipainikkeita valitaksesi haluamasi AUDIO kieli. - Englanti - Tanska - Saksa - Ruotsi - Espanja SUBTITLE 1. Paina nuolipainikkeita valitaksesi SUBTITLE ja paina ENTER. Paina uudelleen nuolipainikkeita valitaksesi haluamasi TEKSTITYKSEN kieli. - Englanti - Tanska - Saksa - Ruotsi - Espanja

14 NÄYTÖN ASETUSTEN VALIKKO Paina STOP ja valitset SCREEN setup ja paina sen jälkeen ENETR hyväksyäksesi. Valitaksesi tietyn kohdan käytä nuolipainikkeita TV TYYPPI: 4:3 PS (Pan Scan) 4:3 LB (Letter box) 16:9 (Wide Screen) TV JÄRJESTELMÄ NTSC PAL AUTO KIRKKAUS: NORMAALI KIRKAS PEHMEÄ KONTRASTI: AUDIO ASETUSTEN VALIKKO Paina SETUP painiketta ja valitset AUDIO setup ja paina sen jälkeen ENTER painiketta hyväksyäksesi. Valitaksesi tietyn kohdan käytä nuolipainikkeita. DIGITAL OUT: SPDIF/PCM SPDIF/RAW CUSTOM ASETUKSET Paina SETUP painiketta ja valitset CUSTOM setup ja paina sen jälkeen ENTER hyväksyäksesi. Valitaksesi tietyn kohdan käytä nuolipainikkeita.

15 KATSELUN ESTO 1: KID SAF 2: G 3: PG 4: PG13 5: PGR 6: R 7: NC17 8: ADULT KATSELUN ESTO Laitteessa on 8 eri tasoa: 1: KID SAF, 2: G, 3: PG, 4: PG13, 5: PGR, 6: R, 7: NC17, 8: ADULT. Ensimmäinen taso on sallittu kaiken ikäisille ja viimeinen vain aikuisille. Jos haluat vaihtaa katselun eston tasoa, siirry katselunestovalikkoon ja syötä sen jälkeen salasana. Perusasetuksissa salasana on 9922 (jos käytät laitetta ensimmäistä kertaa, syötä vain tämä salasana). Kun salasana on hyväksytty, tasovalikko tulee näkyviin. Liikuta kursoria ja valitse taso, siirry ENTER kohtaan ja paina ENTER painiketta hyväksyäksesi. Siirry päävalikkoon tai paina SETUP painiketta poistuaksesi heti toiminnosta. PASSWORD (SALASANA) OLD: ---- NEW: ---- VERIFY: --- SALASANA Siirry kohtaan PASSWORD ja paina ENTER vahvistaaksesi ja syötä sen jälkeen salasana Kun olet hyväksynyt tämän voit syöttää uuden salasanan ja paina sen jälkeen ENTER vahvistaaksesi. Siirry takaisin Custom asetuksiin. Varoitus: ÄLÄ unohda uutta salasanaasi, jos unohdat salasanan, et voi vaihtaa katselun eston asetuksia. Ota yhteyttä jälleenmyyjään tai maahantuontiin jos olet unohtanut salasanan. ANGLE MARK: ON OFF ANGLE MARK: Siinä on ON ja OFF. Jos se on päällä (ON) ja soitetaan levyä joka sisältää useita kuvakulmia, voit käyttää kaukosäätimen ANGLE painiketta niiden katseluun. DEFAULT: READ DEFAULT on tehtaan asettama. Kun valitset READ kaikki aikaisemmat asetukset poistuvat ja laite palaa tehtaan asettamiin asetuksiin.

16 DVD Menu DVD Menu Play toiminto on saatavilla vain DVD filmeissä. Voit valita Casting information (näyttelijätiedot), Production History (tuotanto historia), Movie Introduction (elokuvan esittely) jne. tämän toiminnon kautta. 1. Paina DVD MENU kaukosäätimestä päästäksesi ROOT MENU:n. 2. Käytä nuolipainikkeita( ) tai numeropainikkeita (0-9) valinnan tekemiseen. 3. Paina ENTER hyväksyäksesi valinta. Audio Tämä toiminto on saatavilla DVD ja cd levyissä, mutta eri toimintona. - Kun painat AUDIO painiketta vaihtuu Audio kanava. SCAN ( ) Tämä toiminto on saatavilla DVD:ssä ja CD audiossa mutta eri toimintona. FAST FORWARD painike ja FAST BACKWARDS painike ovat käytössä nopean soiton aikaan saamiseksi. - DVD 5 eri nopeutta (2x, 4x, 8x, x16, x32), jokainen painallus lisää nopeutta. - CD audio FORWARD/BACKWARD nopeuttaa musiikkia. HUOM. painamalla PLAY palautuu nopeus normaaliksi. PREV./NEXT ( ) Soiton aikana paina kerran PREV./NEXT painiketta (PREVIOUS ja NEXT painikkeet) - Kun painat PREV. painiketta kerran, palaa soitin EDELLISEN kappaleen tai raidan alkuun. - Kun painat NEXT painiketta kerran, siirtyy soitin seuraavan kappaleen tai raidan ALKUUN. Slow Slow Forward (hitaasti eteenpäin) on saatavilla DVD:ssä. 5 eri nopeutta; 1/2, 1/4, 1/8, 1/16 ja 1/32, vauhti hidastuu jokaisella painalluksella. Huom. Paina Play painiketta palataksesi normaaliin nopeuteen. Repeat Mode (toisto) Tämä toiminto on saatavilla DVD:ssä ja CD:ssä, mutta eri toimintona. - DVD - toistaa tämänhetkisen luvun, tittelin tai levyn. Toistuva REPEAT painikkeen painallus vaihtaa näiden kolmen toiminnon välillä. - CD toistaa tämänhetkisen kappaleen tai koko levykkeen (REPEAT ALL). Toistuva REPEAT painikkeen painallus vaihtaa näiden kahden toiminnon välillä.

17 Repeat AB Voit eritellä toistointervallit merkitsemällä aloituspaikan ja loppumispaikan. 1. Paina REBEAT AB painiketta merkitäksesi aloituspaikan (soitto jatkuu). 2. Paina REBEAT AB painiketta merkitäksesi loppumispaikan (merkitty kohta toistuu automaattisesti). Huom. Paina REPEAT AB painiketta toiston aikana REPEAT toiminto katoaa. Subtitle Tämä toiminto on saatavilla vain DVD:ssä. Sillä pystyt vaihtamaan näytön tekstityksen. Huom. Alatekstien määrä on riippuvainen DVD levystä. Angle kuvakulma Joissakin levykkeissä saattaa olla moninkertainen kuvakulmien näyttö. ANGLE painikkeella voit valita näytettävän kuvakulman. Huom. Kuvakulmien määrä on riippuvainen DVD-levystä. Search Haku Tämän toiminnon avulla voit määrätä paikan tai erityisen kappaleen painamalla ajan tai kappalenumero. 1. Paina SEARCH painiketta valitaksesi haku tapa. 2. Syötä tarkka aika numeropainikkeita käyttämällä (0-9) ja paina ENTER. Soitin siirtyy haluttuun kohtaan. Cd:lle

18 Display (Remain Time) Se ilmoittaa soittoa koskevat ajat. Resume Play Jos soiton aikana painetaan STOP painiketta kerran siirtyy soitin RESUME PLAY toimintoon. Kun tämän toiminnon aikana painetaan PLAY, palaa soitin siihen kohtaan jossa STOP painiketta painettiin. Jos STOP painiketta painetaan kahdesti peräkkäin, pysähtyy soitto kokonaan. Zoomaus Voit suurentaa tai pienentää pysäytetyn tai liikkuvan kuvan painamalla ZOOM painiketta. 2 eri zoomaustasoa (2x ja 4x). Huom. Voit valita osan kuvista jotka suurennetaan käyttämällä nuolipainikkeita ( ). Program toiminto Voit määrätä haluamasi soittojärjestyksen. 1. Paina PROGRAM painiketta. Ohjelmajärjestystaulukko näkyy ruudussa. DVD:lle 2. Anna kappaleiden numerot haluamassasi järjestyksessä numeropainikkeita käyttämällä (0-9). Cd:lle 3. Kun olet antanut soittojärjestyksen paina kaukosäätimen PLAY painiketta aloittaaksesi soiton. Ohjelmoinnin poistaminen Liikuta kursori haluttuun kohtaan ja paina CLEAR painiketta. Kaikki DVD levyt eivät tue tätä toimintoa, yksittäistä kappaletta ja MP3 levyjä ei voi ohjelmoida.

19 MP3 - Syötä MP3 levyke koteloon ja valikko näkyy ruudussa. Valikko näyttää tiedostot numerojärjestyksessä ja MP3 tiedostot soitetaan automaattisesti. - MP3 valikossa näkyy sininen ja oranssi kursori, sininen kursori osoittaa tällä hetkellä soitettavan kappaleen ja oranssi tulevan kappaleen. - Kun tämä hetkinen MP3 kappale soi, voit valita toisen kappaleen käyttämällä nuoli- tai numeropainikkeita, oranssi kursori siirtyy valittuun kappaleeseen paina ENTER hyväksyäksesi. Kuva CD Aseta kuva cd lokeroon ja se latautuu automaattisesti jos levyketyyppi tunnistetaan, laite näyttää kuvat yksi kerrallaan (Slide Show mode). Toiminta Slide Show Moden aikana: - Paina STOP painiketta, vaihtaa Digest toimintoon jossa 15 kuvaa näkyvät ruudulla yksi kerrallaan. - Paina PAUSE painiketta pysäyttääksesi kuva, kuva voidaan pitää liikkumattomana pitkän aikaa. Katsoaksesi kuvat uudelleen paina PLAY. - Paina NEXT painiketta kaukosäätimestä siirtyy laite seuraavaan kuvaan. - Paina PREVIOUS painiketta siirtyäksesi takaisin edelliseen kuvaan.

20 TEKNISET TIEDOT TV Vastaanotettavat kanavat VHF L CH 2 4 VHF H CH 5 12 UHF CH Viritin tyyppi 100 kanavaa, VS viritin DVD Laser-aallon pituus 655nm Laser-teho: Luokka 1 Signaali: PAL / NTSC output Digital audio output: Koaksiaalinen digitali output: liitin S-video Y output taso: 1Vp-p (75 Ohm) C output taso: 0.300Vp-p (75 Ohm) (PAL), 0.286Vp-p (75 Ohm) (NTSC) Kuulokkeet DVD stereo TV mono YLEISET TIEDOT Virtalähde: 230V ~ 50 Hz Virran kulutus: 74W DC Input 12V Kaiuttimet: 3 8 Ohm x 2 Audio output: 1.8W + 1.8W Mitat: 420x409x390 mm Nettopaino: 13,5 kg Aluekoodi: Kaikki DVD levyt on koodattu myyntialueittain. Huom. Laite on koodattu 2 alueen koodilla (UK ja Eurooppa), eikä sitä voi vaihtaa. Tämän vuoksi UK:n ja Euroopan ulkopuolelta tuotuja levyjä ei voi käyttää tässä laitteessa. Tämä noudattaa DVD patenttivaatimuksia.

DVD / MP3 / CD -SOITIN DVD-436 KÄYTTÖOHJEET

DVD / MP3 / CD -SOITIN DVD-436 KÄYTTÖOHJEET DVD / MP3 / CD -SOITIN DVD-436 KÄYTTÖOHJEET 1 LUE OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÖNOTTOA VAROITUS Välttyäksesi tulipalo- tai sähköiskuvaaralta, älä altista laitetta sateelle tai kosteudelle.

Lisätiedot

Käyttöohje KANNETTAVA 7 TFT LCD VÄRITELEVISIO

Käyttöohje KANNETTAVA 7 TFT LCD VÄRITELEVISIO Käyttöohje KANNETTAVA 7 TFT LCD VÄRITELEVISIO Hyvä asiakas: - Kiitos tämän tuotteen valinnasta. - Jotta saisit laitteesta parhaan mahdollisen hyödyn, lue käyttöohjeet ennen kytkentöjä, käyttöä ja säätämistä.

Lisätiedot

KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MTW-756 TWIN NB

KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MTW-756 TWIN NB KÄYTTÖOHJE MTW-756 TWIN NB KANNETTAVA DVD www.facebook.com/denverelectronics Ennen tämän laitteen kytkemistä, käyttöä tai säätämistä, lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Säätimet Päälaite 8

Lisätiedot

70G 书 纸 105*148mm. Digitaalitelevisiovastaanottimen käyttöohje DVBT-41

70G 书 纸 105*148mm. Digitaalitelevisiovastaanottimen käyttöohje DVBT-41 70G 书 纸 105*148mm Digitaalitelevisiovastaanottimen käyttöohje DVBT-41 Remote control unit 1 1. MUTE: Kytkee äänen päälle/pois. 2. : Palautuu edelliselle valitulle kanavalle 3. TV MODE: Vaihtaa PAL/NTSC

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

Paristot Kytke laite täysin pois päältä. Avaa paristokansi ja aseta sisään 8 kpl UM- 2/ C -paristoa. Varmista, että +/- merkinnät vastaavat toisiaan.

Paristot Kytke laite täysin pois päältä. Avaa paristokansi ja aseta sisään 8 kpl UM- 2/ C -paristoa. Varmista, että +/- merkinnät vastaavat toisiaan. 1. Toimintovalitsin CD-TAPE(OFF)/RADIO 2. Taajuusaluevalitsin - AM/FM/FM 3. FM antenni 4. CD pesä 5. Virityspyörä 6. BASS BOOST painike 7. CD hyppy/etsi eteen 8. CD hyppy/etsi taakse 9. CD ohjelmointi

Lisätiedot

KAIUTTIMIEN LIITÄNTÄ Yhdistä kaiuttimet niiden liittimiin laitteen takaosassa.

KAIUTTIMIEN LIITÄNTÄ Yhdistä kaiuttimet niiden liittimiin laitteen takaosassa. 1. Verkkovirtakatkaisin (POWER) 2. Tajuusaluevalitsin (BAND) 3. Toimintovalitsin (Aux/CD/nauha/radio) 4. Bass Boost painike 5. CD Painike 6. CD ohjelmointi (PROGRAM) 7. CD stop 8. CD soitto / tauko -painike

Lisätiedot

Suomi 1 DENVER DFT 506. 5 tuuman (12,7 cm) TFT-LCD väri TV-monitori 255 muistipaikalla ja kaukosäätimellä

Suomi 1 DENVER DFT 506. 5 tuuman (12,7 cm) TFT-LCD väri TV-monitori 255 muistipaikalla ja kaukosäätimellä Suomi 1 DENVER DFT 506 5 tuuman (12,7 cm) TFT-LCD väri TV-monitori 255 muistipaikalla ja kaukosäätimellä Suomi 2 TOIMINNOT JA SÄÄTIMET 1. KAUKOSÄÄTIMEN SIGNAALIN SENSORI 2. A/V IN JAKKI 3. VIRTA MERKKIVALO

Lisätiedot

TÄRKEÄÄ LUE OHJEET ENNEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. KÄYTTÖOHJE DVH-7783

TÄRKEÄÄ LUE OHJEET ENNEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. KÄYTTÖOHJE DVH-7783 TÄRKEÄÄ LUE OHJEET ENNEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. KÄYTTÖOHJE DVH-7783 CLASS 1 LASER PRODUCT VAROITUS: Tämä symboli ilmaisee laitteen olevan luokan 1 lasertuote. Älä avaa kantta,

Lisätiedot

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi.

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi. 1. Toimintovalitsin : Valinta radion tai CD-soittimen välillä 2. Taajuusaluevalitsin : FM/FM ST-alueiden valinta 3. FM antenni : Saadaksesi parhaan mahdollisen vastaanoton vedä tämä ulos 4. CD kansi :

Lisätiedot

Kanava ylös / valikko ylös Kanava alas / valikko alas Laske äänenvoimakkuutta. Nosta äänenvoimakkuutta / valikon vahvistus

Kanava ylös / valikko ylös Kanava alas / valikko alas Laske äänenvoimakkuutta. Nosta äänenvoimakkuutta / valikon vahvistus Tuotetiedot Kytkennät Kytkentä VGA-TULO PC-ÄÄNITULO VGA-LÄHTÖ STEREO- LÄHTÖ TV-LÄHTÖ ANTENNI DC-TULO AUDIO-L-TULO AUDIO-R-TULO VIDEO-TULO Ohjauspaneeli S-VIDEO-TULO CH+/YLÖS CH-/ALAS VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET DM-18 KANNETTAVA CD SOITIN

KÄYTTÖOHJEET DM-18 KANNETTAVA CD SOITIN KÄYTTÖOHJEET DM-18 KANNETTAVA CD SOITIN VAROITUS: TULIPALO- JA SÄHKÖISKUVAARAN VÄLTTÄMISEKSI, ÄLÄ ALTISTA TUOTETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE. www.denver-electronics.com KÄYTTÖOHJEET KANNETTAVA CD SOITIN

Lisätiedot

ACESONIC DGX-106 PIKA KÄYTTÖOHJE

ACESONIC DGX-106 PIKA KÄYTTÖOHJE ACESONIC DGX-106 PIKA KÄYTTÖOHJE Pakkaus sisältää seuraavat tarvikkeet, jos jotain puuttuu ota yhteys myyjääsi - 2 kpl mikrofoneja kaapelilla - 1 kpl RCA kaapeli (Yellow/Red/White) - Kauko-ohjain - 2 kpl

Lisätiedot

SRP5002_MA190508_v6.qxd:125254c4_SRU5110_86 19/05/08 18:34 Página62

SRP5002_MA190508_v6.qxd:125254c4_SRU5110_86 19/05/08 18:34 Página62 SRP500_MA190508_v6.qxd:155c_SRU5110_86 19/05/08 18: Página6 Sisällysluettelo 1 Kaukosäädin 6 Kaukosäätimen asentaminen 6-6.1 Paristojen asettaminen paikalleen 6. Kaukosäätimen testaaminen 6. Kaukosäätimen

Lisätiedot

DVD-726K SCART OUT 9 SCART OUT Cb,Pb Cr,Pr 10 4 5 6 7 8 9 POWER MIC 1 2 3 1. VIRTA ON/OFF 2. VFD NÄYTTÖ 3. LEVYPESÄ 4. AVAA/SULJE LEVYPESÄ 5. PLAY/PAUSE 6. STOP 10 11 7. SIIRRY EDELLISEEN RAITAAN

Lisätiedot

SONY MZ-R700 MiniDisc-tallennin

SONY MZ-R700 MiniDisc-tallennin SONY MZ-R700 MiniDisc-tallennin 1 1. Virtaa laitteeseen Laite toimii akulla tai yhdellä AA-kokoisella paristolla. Akulla laite äänittää 4 tuntia, paristolla 9 tuntia. Akulla laite toistaa 13 tuntia, paristolla

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE DIGITAALINEN VALOKUVAKEHYS 7. Malli: DPF307. Lue nämä ohjeet ennen tuotteen käyttöönottoa.

KÄYTTÖOHJE DIGITAALINEN VALOKUVAKEHYS 7. Malli: DPF307. Lue nämä ohjeet ennen tuotteen käyttöönottoa. KÄYTTÖOHJE DIGITAALINEN VALOKUVAKEHYS 7 Malli: DPF307 p b Pb Free Lue nämä ohjeet ennen tuotteen käyttöönottoa. Tämän tuotteen valmistaja suorittaa koko ajan parannustoimenpiteitä, eikä vastaa tuotteen

Lisätiedot

Pikaopas. Mukanatoimitetut laitteet. Tallennettavat levyt LX7500R. Suomi

Pikaopas. Mukanatoimitetut laitteet. Tallennettavat levyt LX7500R. Suomi LX7500R Mukanatoimitetut laitteet 1 1 1 1 Pikaopas Suomi 2 1 3 3 3 3 3 3 4 5 6 7 9! 8 0 Tallentavan DVD-laitteesi mukana toimitetaan 1 2 etu-, 1 keski- ja 2 takakaiutinta 2 1 subwooferi 3 6 kaiutinkaapelia

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE DWM-100 USB MUSTA

KÄYTTÖOHJE DWM-100 USB MUSTA KÄYTTÖOHJE DWM-100 USB MUSTA TÄRKEÄÄ LUE OHJEET ENNEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. CLASS 1 LASER PRODUCT VAROITUS: Tämä symboli ilmaisee laitteen olevan luokan 1 lasertuote. Älä

Lisätiedot

Stereo TV. Käyttöohje. 83042130 MC2b

Stereo TV. Käyttöohje. 83042130 MC2b Stereo TV Käyttöohje 83042130 MC2b Valmistettu Dolby Laboratories Licensing Corporation:in luvalla. "Dolby" ja kaksois-d symboli ovat Dolby Laboratories Licensing Corporation:in rekisteröimiä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

MCA-171 www.denver-electronics.com

MCA-171 www.denver-electronics.com INSTRUCTION MANUAL BEDIENUNGSANLEITUNG BETJENINGSVEJLEDNING BRUKSANVISNING SUOMALAISET KAYTTOOHJEET MANUALE DI INSTRUZIONE MANUAL DE INSTRUCÕES MANUAL DE INSTRUCCIONES MCA-171 www.denver-electronics.com

Lisätiedot

Kauko-ohjaimen käyttöohje. Part No.: R08019034086. OM-GS02-1009(0)-Acson FAN SWING MODE TURBO TIMER OFF CANCEL. Acson A5WM15JR Acson A5WM25JR

Kauko-ohjaimen käyttöohje. Part No.: R08019034086. OM-GS02-1009(0)-Acson FAN SWING MODE TURBO TIMER OFF CANCEL. Acson A5WM15JR Acson A5WM25JR Kauko-ohjaimen käyttöohje Part No.: R08019034086 OM-GS0-1009(0)-Acson Acson A5WM15JR Acson A5WM5JR 1 6 7 9 3 4 5 13 1 11 8 10 Kiinnitys seinään Paristojen asennus (AAA.R03) Paristot 1) Tyyppi AAA R03 )

Lisätiedot

Soittimesi tukee MMC/SD/SDHC-kortteja. Mini-SD- ja Micro-SD-kortteja varten tarvitset SDsovittimen.

Soittimesi tukee MMC/SD/SDHC-kortteja. Mini-SD- ja Micro-SD-kortteja varten tarvitset SDsovittimen. MP3-soitin korttilukijalla KÄYTTÖOHJEET Lue käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. SOITIN KUVA YLHÄÄLTÄ Korttipaikka TUETUT MUISTIKORTTITYYPIT Soittimesi tukee MMC/SD/SDHC-kortteja. Mini-SD- ja Micro-SD-kortteja

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

DVD / MP3 / CD KOTITEATTERI DRS-1500 KÄYTTÖOHJEET

DVD / MP3 / CD KOTITEATTERI DRS-1500 KÄYTTÖOHJEET DVD / MP3 / CD KOTITEATTERI DRS-1500 KÄYTTÖOHJEET 1 LUE OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÖNOTTOA VAROITUS Välttyäksesi tulipalo- tai sähköiskuvaaralta, älä altista laitetta sateelle tai kosteudelle.

Lisätiedot

DVB-T SCARTxx. Maanpäällisten lähetysten digitaalinen vastaanotin. Maanpäällisten lähetysten König SCARTxx vastaanottimen asennus- ja käyttöohje

DVB-T SCARTxx. Maanpäällisten lähetysten digitaalinen vastaanotin. Maanpäällisten lähetysten König SCARTxx vastaanottimen asennus- ja käyttöohje DVB-T SCARTxx Maanpäällisten lähetysten digitaalinen vastaanotin Maanpäällisten lähetysten König SCARTxx vastaanottimen asennus- ja käyttöohje LUE ENSIN SEURAAVAT OHJEET! Tämän käyttöohjeen avulla voit

Lisätiedot

CLASS 1 LASER PRODUCT

CLASS 1 LASER PRODUCT DVU-7782MK2 CLASS 1 LASER PRODUCT VAROITUS: Tämä symboli ilmaisee laitteen olevan luokan 1 lasertuote. Älä avaa kantta, äläkä katso lasersäteeseen. Älä koskaan koske laserlinssiin lokeron sisällä. R R

Lisätiedot

KAIUTTIMIEN LIITÄNTÄ Yhdistä kaiuttimet niiden liittimiin laitteen takaosassa.

KAIUTTIMIEN LIITÄNTÄ Yhdistä kaiuttimet niiden liittimiin laitteen takaosassa. TOIMINNOT 1. Verkkovirtakatkaisin (POWER) 2. Toimintovalitsin (Aux/CD/nauha/radio) 3. Tajuusaluevalitsin (BAND) 4. Bass Boost -painike 5. Äänenvoimakkuuden säätö (VOLUME) 6. Viritin (TUNER) 7. CD LED-näyttö

Lisätiedot

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295 Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä LCD-Näyttö BC-81295 Yhteenveto Tämä on tarkoitettu ainoastaan ohjelmoitavaan magneettivastukselliseen kuntopyörään. Järjestelmään kuuluu kolme (3) osaa:

Lisätiedot

Käyttöohje. Painikkeet:

Käyttöohje. Painikkeet: Käyttöohje Painikkeet: 1. PLAY: Päällä/pois päältä Toisto/Pysäytys 2. M: Valinta/Vahvistus 3. ON/OFF: Virtapainike soittimen päällä 4 Vol+: Äänenvoimakkuuden lisäys 5 Vol-: Äänenvoimakkuuden vähennys :

Lisätiedot

Käyttäjän Pikaohje. CCTV Videovalvonta

Käyttäjän Pikaohje. CCTV Videovalvonta Käyttäjän Pikaohje CCTV Videovalvonta Tallenteiden haku 1.Aikahaku 1. Aloittaaksesi tallenteiden haun, paina näppäintä, jolloin aikahaun valikko tulee näkyviin, kuten alla. 2. Käytä vasen/oikea näppäimiä

Lisätiedot

8. Vian etsintä. Sisällysluettelo. Tarkasta seuraavat asiat ennen kuin oletat televisiossa olevan jotakin vikaa:

8. Vian etsintä. Sisällysluettelo. Tarkasta seuraavat asiat ennen kuin oletat televisiossa olevan jotakin vikaa: 8. Vian etsintä Sisällysluettelo Tarkasta seuraavat asiat ennen kuin oletat televisiossa olevan jotakin vikaa: Vika Ei kuvaa ja ääntä Ei kuvaa Ei ääntä Heikko vastaanotto Pimeä tai himmeä kuva Epäselvä

Lisätiedot

OHJEET SUOMI MEDIA PLAYER KOTELO CMP-MOBPLAY10 CMP-MOBPLAY30. Vaihe 2: Nosta levyä varovasti ja irrota se siirtämällä sitä taaksepäin.

OHJEET SUOMI MEDIA PLAYER KOTELO CMP-MOBPLAY10 CMP-MOBPLAY30. Vaihe 2: Nosta levyä varovasti ja irrota se siirtämällä sitä taaksepäin. MEDIA ER KOTELO CMP-MOB10 CMP-MOB30 OHJEET SUOMI Vaihe 2: Nosta levyä varovasti ja irrota se siirtämällä sitä taaksepäin. 1. Pakkauksen sisältö 1 Media player kotelo Kantolaukku Kaukosäädin Verkkomuuntaja

Lisätiedot

High Definition Car DVR X109

High Definition Car DVR X109 High Definition Car DVR X109 Ohjekirja Kameran kaaviokuva Painiketoiminnot Kamerassa samoilla näppäimillä on useita eri toimintoja riippuen valikosta. Alla on käyty näppäimet ja niiden toiminnot läpi.

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

NICEVIEW DVD6002 AUTOSOITIN DIVX/XVID/DVD/MP3/CD/FM/USB KÄYTTÖOHJE

NICEVIEW DVD6002 AUTOSOITIN DIVX/XVID/DVD/MP3/CD/FM/USB KÄYTTÖOHJE NICEVIEW DVD6002 AUTOSOITIN DIVX/XVID/DVD/MP3/CD/FM/USB KÄYTTÖOHJE 2 SISÄLLYSLUETTELO Perusominaisuudet...3 Etupaneelin irrotus laitteesta...4 Etupaneelin liittäminen laitteeseen...5 1. Perustoiminnot...7

Lisätiedot

SONY MZ-N707 MiniDisc-tallennin

SONY MZ-N707 MiniDisc-tallennin SONY MZ-N707 MiniDisc-tallennin 1) Paristojen ja akun käyttö 2 2) MiniDisc-levyn asettaminen soittimeen ja poistaminen soittimesta 2 3) Hold-kytkin 2 4) Laitteen kytkeminen mikrofoniin / tietokoneeseen

Lisätiedot

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Kelloradio CRL-340 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. 1. Toiminto 1.1 LED-aikanäyttö 12 tuntia tai 24 tuntia 1.2 Valkoinen

Lisätiedot

Kocom HD-SDI tallentimen pikaohje

Kocom HD-SDI tallentimen pikaohje Kocom HD-SDI tallentimen pikaohje HD-SDI DVR pikaohje 1.1 Copyright Kocom Finland Oy Varmista, että kiintolevy on paikoillaan. Käynnistys Liitä verkkolaite takana olevaan DC liittimeen. Paina laitteen

Lisätiedot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A.VAROITUS Lue turvavaroitukset ennen kuin muutat

Lisätiedot

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein.

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A. Huomaa 1) Sammuta virta, kun et käytä laitetta.

Lisätiedot

Jos sinulla on kysyttävää 10. Vastaanotin toimi.

Jos sinulla on kysyttävää 10. Vastaanotin toimi. Tärkeät turvallisuustiedot ennen käyttöönottoa 1 Onnea uuden Langattoman Baby Guardin johdosta. Ennen kuin otat langattoman Baby Guardin käyttöösi, lue kaikki turvallisuus- ja käyttööhjeet huolellisesti,

Lisätiedot

Numero hakasuluissa kuvaa sivua, jossa aiheesta kerrotaan enemmän.

Numero hakasuluissa kuvaa sivua, jossa aiheesta kerrotaan enemmän. Pikaopas SUOMI Yleisohje Numero hakasuluissa kuvaa sivua, jossa aiheesta kerrotaan enemmän. Kamera Edestä Takaa 1 Zoom-säädin 2 Laukaisin 3 Salama 4 [ON/OFF] (Virta) 5 Etuvalo 6 Linssi 7 Mikrofoni 8 [

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

Seuraavat toiminnot suoritetaan käyttämällä LG- tallentimen kaukosäädintä.

Seuraavat toiminnot suoritetaan käyttämällä LG- tallentimen kaukosäädintä. 1 Digitointi VHS-kasetilta DVD-Ievylle Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Prosessi kestää niin kauan kuin VHS:n toisto kestää. Soittimessa voi käyttää DVD-R, DVD+R sekä uudelleen kirjoitettavia

Lisätiedot

Ohjeistus Auditorion laitteiden käyttämiseksi.

Ohjeistus Auditorion laitteiden käyttämiseksi. Ohjeistus Auditorion laitteiden käyttämiseksi. Jatkuu seuraavalla sivulla Huomioi ensimmäiseksi nämä asiat: Kuvassa näkyvissä liitinlaatikoissa tulisi olla kaikki johdot paikallaan. Mikäli jokin kuvassa

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. PHILIPS 25PT5322 http://fi.yourpdfguides.com/dref/981497

Käyttöoppaasi. PHILIPS 25PT5322 http://fi.yourpdfguides.com/dref/981497 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Riistakameran käyttöohje

Riistakameran käyttöohje Riistakameran käyttöohje Sisällysluettelo I. Pikakäyttöönotto... 2 1. Etupaneeli... 2 2. Alaosa ja virtakytkin... 3 Automaattinen infrapunakuvaustila... 3 Testitila... 3 Liitännät... 3 3. Patterin asettaminen...

Lisätiedot

BeoSound Opaskirja

BeoSound Opaskirja BeoSound 3000 Opaskirja BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Opaskirjan sisältö 3 Bang & Olufsen -tuotteen käytön oppiminen on helppoa kahden opaskirjan avulla. Opaskirja Ohjekirja Opaskirjassa

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Finnish KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Lue nämä ohjeet ja noudata niitä ennen kuin käytät laitetta. SOITTIMEN YLEISKATSAUS 1 2 3 10 8 4 5 6 9 7 11 12 13 14 15 16 17 18 15 19 20 SÄÄTIMIEN

Lisätiedot

Marantz CDR310 - pikaohje

Marantz CDR310 - pikaohje Marantz CDR310 - pikaohje 1. Power switch Virtakytkin, liu uta sivulle. 2. DISPLAY button Painikkeesta muutetaan näytön tietoja. 3. LIGHT button Painamalla kerran näytön valo syttyy 3 sekunniksi.pidä painettuna

Lisätiedot

Sisältö. Johdanto. Liitännät. Perustoiminnot. Edistyneet ominaisuudet. Muut. Ominaisuudet Etu- ja takapaneelien kuvat Kaukosäädin.

Sisältö. Johdanto. Liitännät. Perustoiminnot. Edistyneet ominaisuudet. Muut. Ominaisuudet Etu- ja takapaneelien kuvat Kaukosäädin. DVD-7742 Käyttöohje TÄRKEÄÄ Tutustu tähän käyttöohjeeseen perusteellisesti ennen kuin käynnistät DVD-soittimen. Säilytä tämä käyttöohje saatavilla myöhempää käyttöä varten. Sisältö Johdanto Ominaisuudet

Lisätiedot

Ennen päivityksen tekemistä

Ennen päivityksen tekemistä 10UPGRADEUMFin24462F1 10-10-2002 16:32 Pagina 67 Johdanto Oheisella CD-ROM:lla voidaan päivittää DVDR980 ja DVDR985* -malliset eurooppalaiset tallentavat DVD-laitteet tasolle DVDR990, johon sisältyvät

Lisätiedot

Lenco. L-701 Suorakoodauslevysoitin. Käyttöopas

Lenco. L-701 Suorakoodauslevysoitin. Käyttöopas Lenco L-701 Suorakoodauslevysoitin Käyttöopas 1 Varotoimenpiteitä Asennus Pura kaikki osat pakkauslaatikosta ja poista niiden suojamateriaali. Älä kytke soitinta verkkovirtaan ennen kuin kaikki muut kytkennät

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET DM-17 KANNETTAVA CD SOITIN VAROITUS: TULIPALO- JA SÄHKÖISKUVAARAN VÄLTTÄMISEKSI, ÄLÄ ALTISTA TUOTETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE.

KÄYTTÖOHJEET DM-17 KANNETTAVA CD SOITIN VAROITUS: TULIPALO- JA SÄHKÖISKUVAARAN VÄLTTÄMISEKSI, ÄLÄ ALTISTA TUOTETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE. KÄYTTÖOHJEET DM-7 KANNETTAVA CD SOITIN VAROITUS: TULIPALO- JA SÄHKÖISKUVAARAN VÄLTTÄMISEKSI, ÄLÄ ALTISTA TUOTETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE. KÄYTTÖOHJEET DM-7 KANNETTAVA CD SOITIN VAROITUS Jos käytetään

Lisätiedot

Ajastin tarjoaa erilaisia toimintoja, kuten "Clock Display", "sekuntikello", "lähtölaskenta", "CountUp", "jaksoajastimen ja "Fight Gone Bad" -ajastin.

Ajastin tarjoaa erilaisia toimintoja, kuten Clock Display, sekuntikello, lähtölaskenta, CountUp, jaksoajastimen ja Fight Gone Bad -ajastin. 6-DIGIT CROSSFIT TIMER Ajastin tarjoaa erilaisia toimintoja, kuten "Clock Display", "sekuntikello", "lähtölaskenta", "CountUp", "jaksoajastimen ja "Fight Gone Bad" -ajastin. Lisäksi erityiset CountUp-

Lisätiedot

Automaattinen pysäytys Kun kasetti on toistettu tai nauhoitettu loppuun, se pysähtyy automaattisesti.

Automaattinen pysäytys Kun kasetti on toistettu tai nauhoitettu loppuun, se pysähtyy automaattisesti. 1. Toimintovalitsin: CD/kasetti (OFF)/RADIO 2. Taajuusaluevalitsin: FM/FM ST-alueiden valinta. 3. FM antenni: Saat parhaan mahdollisen vastaanoton vetämällä antennin ulos. 4. CD-soittimen luukku: Aseta

Lisätiedot

Tämän ohjeen kopiointi ja jakaminen on kielletty ilman Bracun Oy:n lupaa Laitteella 1 vuoden (1v) takuu ostopäivästä, takuu asioissa ota yhteys

Tämän ohjeen kopiointi ja jakaminen on kielletty ilman Bracun Oy:n lupaa Laitteella 1 vuoden (1v) takuu ostopäivästä, takuu asioissa ota yhteys Tämän ohjeen kopiointi ja jakaminen on kielletty ilman Bracun Oy:n lupaa Laitteella 1 vuoden (1v) takuu ostopäivästä, takuu asioissa ota yhteys sähköpostitse info@bracun.net ja sovi takuumenettelystä.

Lisätiedot

SG520 Series. Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera. Sivu 1

SG520 Series. Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera. Sivu 1 1 Yleiskatsaus Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera SG520 Series Sivu 1 1 Yleiskatsaus Sisältö 1 Yleiskatsaus... 3 1.1 Kameran rakenne... 3 1.2 Yleinen kuvaus... 4 1.3 Näyttö... 4 1.4 Kuvien ja videoiden

Lisätiedot

DVD kotiteatterilaitteisto. Käyttöohjeet

DVD kotiteatterilaitteisto. Käyttöohjeet DVD kotiteatterilaitteisto Käyttöohjeet Valmistettu Dolby Laboratoriesin antamalla lisenssillä. Dloby ja double-d symboli ovat Dolby Laboratorin tuotemerkkejä. Luottamuksellisesti julkaisematon työ, 1992-1997

Lisätiedot

Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin

Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin A. Toiminnot 1. Käytetään päällä/pois -aikojen asettamiseen, säätämään erilaisia aikajaksoja virran päälläololle. Toimii erilaisten laitteiden

Lisätiedot

Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com.

Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com. SMILE PERUSNÄYTTÖ Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com. Näppäimet Audio ja lopetusnäppäin Vastaanota puhelu tällä näppäimellä

Lisätiedot

ESITTELY OSAT JA TARVIKKEET RAKENNE EXPLORĒ 7 KÄYTTÄMINEN EXPLORĒ 7 TOIMINNOT Virta päälle / pois...

ESITTELY OSAT JA TARVIKKEET RAKENNE EXPLORĒ 7 KÄYTTÄMINEN EXPLORĒ 7 TOIMINNOT Virta päälle / pois... ESITTELY... 1 1. OSAT JA TARVIKKEET... 2 2. RAKENNE... 2 3. EXPLORĒ 7 KÄYTTÄMINEN... 4 3.1 EXPLORĒ 7 TOIMINNOT... 4 3.1.1 Virta päälle / pois... 4 3.1.2 Suurennus/pienennys... 5 3.1.3 Väritila ja kameran

Lisätiedot

Digitaalinen valokuvakehys

Digitaalinen valokuvakehys DENVER DPF-587 Käyttöohje Digitaalinen valokuvakehys VAROITUS Virtajohdon/pistokkeen on oltava helposti käytettävissä/irrotettavissa. 1 Johdanto Onnittelut digitaalisen valokuvakehyksen ostamisesta. Lue

Lisätiedot

DVD kotiteatterilaitteisto Käyttöohjeet

DVD kotiteatterilaitteisto Käyttöohjeet DVD kotiteatterilaitteisto Käyttöohjeet - Sisäänrakennettu MPEG4-dekoodaus. - Sisäänrakennettu Dolby Digital dekoodaus takaa parhaan kotiteatterinautinnon. - Ainutlaatuinen laserpään ylivirtasuojaus kaksinkertaistaa

Lisätiedot

Langaton kuuntelujärjestelmä. E-Lab. www.koulupalvelu.fi

Langaton kuuntelujärjestelmä. E-Lab. www.koulupalvelu.fi Langaton kuuntelujärjestelmä E-Lab 제 www.koulupalvelu.fi 1. E-LAB on Mikä on e-lab? E-Lab langaton kieltenopetusjärjestelmä jonka valmistaa YUSUNG C&C LTD: Etelä-Korea. Se on suunniteltu käytettäväksi

Lisätiedot

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500 SISÄLTÖ SISÄLTÖ Digitaalinen yönäkö-monokulaari Käyttöohje Malli: SISÄLTÖ Esittely 3 Käyttövinkkejä 4 Osien esittely 5 7 Paristojen asennus 7 Virta päälle 8 Virran sammuttaminen 8 Ympäristön tarkkailu

Lisätiedot

NMD315 Microset KÄYT TÖOHJE. Elmarc, 32/07

NMD315 Microset KÄYT TÖOHJE. Elmarc, 32/07 NMD315 Microset KÄYT TÖOHJE FI Elmarc, 32/07 1 3 2 Turvallisuus 4 2.1 Tämän tarrat 4 2.2 Yleiset turvallisuusohjeet 4 3 valmistelu 6 3.1 Pakkauksesta purkaminen 6 3.2 Pakkauksen sisältö 6 4 Asennus 7 4.1

Lisätiedot

YLEISTÄ ALOITUS. Laitteen kuvaus. Näytön kuvaus. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN

YLEISTÄ ALOITUS. Laitteen kuvaus. Näytön kuvaus. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN WT6 Pikaopas YLEISTÄ Laitteen kuvaus UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN Näytön kuvaus 1. Väylän numero 2. Vasen/oikea greeninäkymä 3. Väylän Par-luku 4. Matka greenin taakse 5. Matka greenin eteen 6.

Lisätiedot

Digitaalinen valokuvakehys

Digitaalinen valokuvakehys DENVER DPF 741 Käyttöohje Digitaalinen valokuvakehys VAROITUS Virtajohdon/pistokkeen on oltava helposti käytettävissä/irrotettavissa. 1 Johdanto Onnittelut digitaalisen valokuvakehyksen hankinnan johdosta.

Lisätiedot

TC-20. CD/Radio Kannettava soitin KÄYTTÖOHJE VAROITUS

TC-20. CD/Radio Kannettava soitin KÄYTTÖOHJE VAROITUS TC-20 CD/Radio Kannettava soitin VAROITUS KÄYTTÖOHJE VAROITUS ÄLÄ ALTISTA LAITETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE TULIPALO- TAI SÄHKÖISKUVAARAN VÄLTTÄMISEKSI. VAARA SÄHKÖISKUVAARA ÄLÄ AVAA VAROITUS: SÄHKÖISKUVAARA

Lisätiedot

SANYO TRC-8800 / 8080 SANELU- JA SANELUN PURKULAITE

SANYO TRC-8800 / 8080 SANELU- JA SANELUN PURKULAITE SANYO TRC-8800 / 8080 SANELU- JA SANELUN PURKULAITE 2 KYTKIMET (kuva 1) 1. Kasettipesän kansi 2. Kasettipesän avaus (EJECT) 3. Nauhalaskuri ja nollauspainike (COUNTER/RESET) 4. Takaisinsiirto säätö (BACKSPACE)

Lisätiedot

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. 1 Digitointi LP-levyltä CD-levylle (Ion CD Direct) Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Soittimessa voi käyttää CD-R, CD+R, uudelleen kirjoitettavia CD-RW ja CD+RW levyjä. Yhdelle levylle voi

Lisätiedot

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR289)

Lisätiedot

TÄRKEITÄ HUOMIOITA Kiitos, että valitsit Casa Bugatin UMA keittövaa'an. Kuten kaikkia elektronisia laitteita, myös tätä vaakaa tulee käyttää huolellisesti ja ohjeiden mukaan vammojen ja laitteen vaurioitumisen

Lisätiedot

DENVER DFT-507. www.denver-electronics.com

DENVER DFT-507. www.denver-electronics.com DENVER DFT-507 www.denver-electronics.com 1. Turvallisuusohjeet käyttäjälle Käytä tälle laitteelle määritettyä jännitettä. Jos jännitealue ylitetään, tuloksena voi olla vaurio tai toimintavika. 8. Yleiset

Lisätiedot

Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen

Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen Tuotenumero: 8030 EMT449ETR A. Toiminnot 1. Ohjelmoitavaa ajastinta voidaan käyttää virran katkaisimeksi automaattisesti, esimerkiksi sähkölaitteille kotona. Ajastin

Lisätiedot

Digitaalinen valokuvakehys

Digitaalinen valokuvakehys DENVER DPF 547 Käyttöohje Digitaalinen valokuvakehys VAROITUS Virtajohdon/pistokkeen on oltava helposti käytettävissä/irrotettavissa. 1 Johdanto Onnittelut digitaalisen valokuvakehyksen ostamisesta. Lue

Lisätiedot

OHJELMOINTILAITE 10/50

OHJELMOINTILAITE 10/50 OHJELMOINTILAITE 10/50 1 2 3 4 5 6 17 16 15 7 14 8 13 12 11 10 9 1) Näyttö 1 taivutuksen nro. 2) Näyttö 2 kulma 3) LED merkkivalo MANUAALI 4) OFF-SET. 5) Taivutussuunta. 6) Palautus 7) Käynnistys ja resetointi.

Lisätiedot

Käyttöopas. Sangean PR-D4

Käyttöopas. Sangean PR-D4 Käyttöopas Sangean PR-D4 TURVAOHJEET Lue tuotteen ohjeet tuotteen turvallisen käytön takaamiseksi ja säilytä nämä ohjeet tulevaisuuden varalle. 1. Älä käytä tuotetta veden lähellä. 2. Puhdista laite kuivalla

Lisätiedot

DVD kotiteatterilaitteisto Käyttöohjeet

DVD kotiteatterilaitteisto Käyttöohjeet DVD kotiteatterilaitteisto Käyttöohjeet DRS-1810 - Sisään rakennettu Dolby Digital dekooderi parhaan tuloksen luomiseksi. - Ainutlaatuinen laser-pään ylijännite-suojajärjestelmä kaksinkertaistaa kestoiän.

Lisätiedot

Tek mediakaukosäätimen ja lähettimen ohjelmointiohje. Kuulotekniikka Oy Kauppalantie 40 00320 Helsinki Puh. 020 7290 500. www.kuulotekniikka.

Tek mediakaukosäätimen ja lähettimen ohjelmointiohje. Kuulotekniikka Oy Kauppalantie 40 00320 Helsinki Puh. 020 7290 500. www.kuulotekniikka. Tek mediakaukosäätimen ja lähettimen ohjelmointiohje Kuulotekniikka Oy Kauppalantie 40 00320 Helsinki Puh. 020 7290 500 www.kuulotekniikka.com s VAIHE 1 Aseta ladattava akku Tek Connect kaukosäätimeen

Lisätiedot

DVD / MP3 / CD PLAY DVD-402

DVD / MP3 / CD PLAY DVD-402 DVD / MP3 / CD PLAY DVD-402 KÄYTTÖOHJE mp3 ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ, LUE OHJEET HUOLELLISESTI. VAROITUS Välttääksesi palo- tai sähköiskuvauriot älä altista laitetta sateelle tai kosteudelle. TÄRKEÄÄ Tämä

Lisätiedot

AHC 1500 Home Theater System

AHC 1500 Home Theater System AHC 1500 Home Theater System Käyttöohje FI Elmarc, 14/09 Sisällysluettelo 1 Käyttötarkoitus 3 2 Turvallisuus 4 2.1 Tämän käyttöoppaan tarrat 4 2.2 Yleiset turvallisuusohjeet 4 3 Käyttöönoton valmistelu

Lisätiedot

President Randy II. Ohjekirjan versio: 3.5

President Randy II. Ohjekirjan versio: 3.5 President Randy II Ohjekirjan versio: 3.5 Sisältö 1 Käyttöönotto 2 1.1 Radion asennus.................................... 2 2 Toiminnot 3 2.1 Näyttö.......................................... 4 2.2 Toimintokuvaukset...................................

Lisätiedot

ACESONIC DGX- 109- PIKA KÄYTTÖOHJE sivu 1

ACESONIC DGX- 109- PIKA KÄYTTÖOHJE sivu 1 ACESONIC DGX- 109- PIKA KÄYTTÖOHJE sivu 1 Pakkaus sisältää seuraavat tarvikkeet, jos jotain puuttuu ota yhteys myyjääsi - 2 kpl mikrofoneja kaapelilla - Rca kaapeli 1 kpl(yellow/red/white) - Kauko ohjain

Lisätiedot

KREATEL IPTV-STB 1510 ASENNUSOHJE

KREATEL IPTV-STB 1510 ASENNUSOHJE 1 (9) KREATEL IPTV-STB 1510 Mikä IPTV-boksi on? Pystyäksesi katsomaan normaalilla TV-vastaanottimellasi digitaalisia -lähetyksiä, tarvitset IPTV-boksin, joka muuntaa laajakaistaverkossa välitettävän digitaalisesti

Lisätiedot

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4.

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR283)

Lisätiedot

DTU Lisäohje TotalMedia -ohjelmiston käyttöön. 1 Pääsivu Kun olet avannut TotalMedia -ohjelmiston, näet pääsivun kuten alla kuvassa:

DTU Lisäohje TotalMedia -ohjelmiston käyttöön. 1 Pääsivu Kun olet avannut TotalMedia -ohjelmiston, näet pääsivun kuten alla kuvassa: DTU Lisäohje TotalMedia -ohjelmiston käyttöön 1 Pääsivu Kun olet avannut TotalMedia -ohjelmiston, näet pääsivun kuten alla kuvassa: TV Tässä valikossa voit katsoa TV:tä ja muokata TV:n tallennusasetuksia.

Lisätiedot

HP-mediakaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas

HP-mediakaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas HP-mediakaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

PhotoPC 650-kameran poistaminen pakkauksesta. Varmista, että olet saanut kaikki alla olevat osat. PhotoPC 650 -kamera. kantohihna videokaapeli

PhotoPC 650-kameran poistaminen pakkauksesta. Varmista, että olet saanut kaikki alla olevat osat. PhotoPC 650 -kamera. kantohihna videokaapeli EPSON R Aluksi -kameran poistaminen pakkauksesta Varmista, että olet saanut kaikki alla olevat osat. -kamera Mac-sovitinkaapeli ohjelmisto (tyyppi ja määrä vaihtelevat maakohtaisesti) kantohihna videokaapeli

Lisätiedot

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja säästä se. Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje DPF-427

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja säästä se. Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje DPF-427 Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja säästä se. Digitaalinen valokuvakehys Käyttöohje DPF-427 1 Ohjeita luonnon suojelulle Älä hävitä tätä tuotetta normaalien talon roskien

Lisätiedot

U-REMIX USB RF 2 RF 1 POWER

U-REMIX USB RF 2 RF 1 POWER LANGATON MIKROFONIJÄRJESTELMÄ MIKSERILLÄ MUSIC MIC 1 MIC 2 TONE ECHO USB RF 1 RF 2 SD OFF/ON /V- /V+ MODE IN LOW HIGH MIN MAX POWER KÄYTTÖOPAS VASTAANOTIN/MIKSERI Etupaneeli 1 2 3 13 15 USB MUSIC MIC 1

Lisätiedot

Gallery 13-W. 7 Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje

Gallery 13-W. 7 Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje Gallery 13-W 7 Digitaalinen valokuvakehys Käyttöohje Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 1 Tärkeät turvaohjeet... 2 LCD ruudun puhdistus... 2 Digitaalisenvalokuvakehyksen puhdistaminen... 2 Johdanto...

Lisätiedot

QUICK GUIDE - RSE TAKAISTUIMEN VIIHDEKESKUS VOLVO WEB EDITION

QUICK GUIDE - RSE TAKAISTUIMEN VIIHDEKESKUS VOLVO WEB EDITION VOLVO QUICK GUIDE - RSE WEB EDITION TAKAISTUIMEN VIIHDEKESKUS Autossanne on ainutlaatuinen multimedialaitteisto. Takaistuimen viihdekeskuksen (Rear Seat Entertainment) myötä auton tavalliseen äänentoistolaitteistoon

Lisätiedot

Aloita tästä Tämä on pika-asetusopas

Aloita tästä Tämä on pika-asetusopas Multi Channel AV Receiver STR-DN1030 Aloita tästä Tämä on pika-asetusopas Sony STR-DN1030 [FI] 4-420-301-11(1) (FI) 1 Kaiuttimien asentaminen 2 Television ja muiden laitteiden liittäminen 3 Muut liitännät

Lisätiedot

VIP1910 Kytkentäohje

VIP1910 Kytkentäohje VIP1910 Kytkentäohje Pakkauksen sisältö: Digisovitin, kaukosäädin, ethernet-kaapeli, verkkoadapteri sekä scart-kaapeli. Kun virta on kytketty laitteeseen, syttyy etupuolelle vihreä valo. Laitteen vastaanottaessa

Lisätiedot

Paikantavan turvapuhelimen käyttöohje

Paikantavan turvapuhelimen käyttöohje Paikantavan turvapuhelimen käyttöohje Stella Turvapuhelin ja Hoiva Oy Tämä ohje kertoo miten paikantavaa turvapuhelinta käytetään Stella Turvapuhelin ja Hoiva Oy Mannerheimintie 164 00300 Helsinki Sisällysluettelo

Lisätiedot

2.4 GHz Langaton Baby Guard. Käyttöohje. Tärkeät turvallisuustiedot ennen käyttöönottoa 1. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöönottoa.

2.4 GHz Langaton Baby Guard. Käyttöohje. Tärkeät turvallisuustiedot ennen käyttöönottoa 1. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöönottoa. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöönottoa. Tärkeät turvallisuustiedot ennen käyttöönottoa 1 2.4 GHz Langaton Baby Guard Käyttöohje Onnea uuden 2.4GHz langattoman Baby Guardin johdosta. Ennen kuin

Lisätiedot

Maxivision Go käyttöliittymän ohje

Maxivision Go käyttöliittymän ohje Maxivision Go käyttöliittymän ohje Rekisteröityminen käyttöliittymään Käynnistyessään Viihdeboksi kysyy Maxivision tunnuksia. Nämä ovat samat tunnukset joilla kirjaudut my.maxivision.fi sivustolle. Syötä

Lisätiedot