HYMER B-Klasse ModernComfort T

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HYMER B-Klasse ModernComfort T"

Transkriptio

1 HYMER B-Klasse ModernComfort T

2 Hymermobil B-Klasse ModernComfort T innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Mercedes Benzin ja HYMERin välisen vahvan kumppanuuden seuraava matkailuautojen sukupolvi Kevyt, vakaa asunto-osa, joka on vieläkin turvallisempi ja mukavampi Vakuutu siitä itse seuraavilla sivuilla ja tutustu auton erinomaiseen teknologiaan, ainutlaatuiseen mukavuuteen ja loistavaan muotoiluun. Se ei ole vain parempi, vaan kappaleen matkaa muita edellä. Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt se on Mercedes Benzin ja HYMERin menestyksekkään kumppanuuden tulos. Maailman ensimmäisenä matkailuautona uusi HYMER B-Klasse ModernComfort loistaa Mercedes-Benzin uuden Sprinter-ohjaamon ja HYMERin itse kehittämän ja palkitun SLC-alustan yhdistelmällään. Sen erityisen kevyen ja vakaan rakenteen sekä sen turvallisuuden ja ajomukavuuden ansiosta olet tällä urheilullisen tyylikkäällä autolla jokaisella matkalla taatusti aina hyvän matkaa edellä. Ja turvallisesti ja varmasti 3,5 tonnin rajan alle. Characteristics Paino: kg Pituus: 6,99-7,39 m Leveys: 2,29 m Korkeus: 2,96 m Vuodepaikat: 4-5 European Innovation Award -palkitussa SLC-alustassa on erityisen tilava kaksoispohja, jonne on sijoitettu kaikki tekniset komponentit, kuten putki- ja johtoasennukset, sähköt ja lämmitys sekä raikasvesi- ja harmaavesisäiliö. Sen tavaratilaan lastaaminen käy niin ulkoa kuin sisältäkin käsin. Lattia on sen ansiosta lisäksi koko matkailuautossa kauttaaltaan yhdessä tasossa. Ulkopuolen muotoiluun yhdistyy sisätilojen moderni suunnittelu Ulkoisesti HYMER B-Klasse ModernComfort -mallit vakuuttavat erityisesti henkilöautomaisuudellaan. Silmiin osuu heti keskellä oleva, korkealaatuinen ja mustankiiltävä jäähdyttimen säleikkö sekä lisävarusteena saatavat kromiosat. LED-sumuvalot ja niihin yhdistetyt kaarrevalot sulautuvat harmonisesti etuosan muotoiluun. Takavalojen alla mustalla selvästi erottuva tallipohja yhdistyy keulan muotoiluun ja antaa yhtenäisen ja urheilullisen tyylikkään kokonaisvaikutelman. Highlights UUTTA: Ensimmäinen matkailuauto, jossa on Mercedes Sprinterin erikoisvalmisteinen ohjaamo palkittuun SLC-alustaan yhdistettynä AINUTLAATUISTA alalla: Paino ajovalmiina alle 3 tonnia alle 7,39 metrin puoliintegroiduissa

3 Lisävarusteena saatava lastimäärä 1,5 t sallitun kokonaispainon ollessa 4,5 t Mukava 60 cm leveä asunto-osan ovi Suuri 142 litran jääkaappi vakiona Vielä suurempi vapaus ja omavaraisuus erittäin suuren 180 litran raikasvesisäiliön ja 150 litran harmaavesisäiliön ansiosta jopa alle 7 m autoissa Suuri tavaratila, johon pääsy ulkoa ja sisältä, sekä erittäin syvä kellarilokero Läpilastattava, 36 cm korkea monitoimikaksoispohja, oleskelutilan lattia yhdessä tasossa enemmän säilytystilaa, parempi eristys ja täydellinen talvikelpoisuus vakiona Valtava talli, jonka korkeus lähes 1,23 m HYMER LED-ajovalot ja hybridi-takavalot Valinnaisesti myös ylävuoteen ja 5. istuinpaikan kanssa

4 HYMER B-Klasse ModernComfort T -mallit Ulkopuoli ja säilytystila Oleskelutila Nukkumistila Keittiö Pesutila Ulkopuoli ja säilytystila HYMER B-Klasse ModernComfort -mallin muotoilu osoittaa, että myös käytännöllinen auto voi näyttää hyvältä. Ulkopuolen koko muotoilu loistaa automaisella menevyydellään, jota keskellä oleva leveä maski vielä korostaa.

5 Vakiona HYMER B-Klasse ModernComfort T toimitetaan valkoisella ohjaamolla ja valkoisella asunto-osalla. Sivulta kuljettajan puolelta: HYMER B-Klasse ModernComfort T

6 Mercedeksen tyypillinen keula ja matkailuauton luotettava asunto-osa: Puoli-integroidussa HYMER B-Klasse ModernComfort T -mallissa. Takavalojen alla mustalla selvästi erottuva tallipohja yhdistyy keulan muotoiluun ja antaa yhtenäisen ja urheilullisen tyylikkään kokonaisvaikutelman. HYMER-logon kolmen palkin valot näkyvät LED-hybriditeknologiaa olevissa monitoimisissa takavaloissa kuin valosigneeraus. Ne ovat erityisen hyvin tunnistettavissa myös näkyvyyden ollessa huono. Tallin kantavuus on vakiona 350 kg ja lisävarusteisena 450 kg. Lastaus käy siihen mukavasti, sillä se on tehtaalla varustettu suurilla tallinovilla sekä ajosuuntaan oikealla että myös vasemmalla puolella. Kaksoispohjan tilavaan tavaralokeroon pääsee laittamaan tavaroita mukavasti ulkoa suuresta tavaraluukusta. Kaksoispohjan tilavat kellarilokerot lisäävät HYMER B-Klasse ModernComfort -mallin säilytystilaa valtavasti. Kaksoispohjan tilavat kellarilokerot lisäävät HYMER B-Klasse ModernComfort -mallin säilytystilaa valtavasti.

7 HYMER SLC-alustan tilavan kaksoispohjan korkeus on 36 senttimetriä. Tilaa on riittävästi kaikille teknisille asennuksille, kuten putkille, sähkölle, lämmitykselle sekä raikasvesi- ja harmaavesisäiliölle. Näin ne ovat suojassa ja kylmyydeltä eristettynä. Sekä ulkoa että myös auton sisältä mukavasti käytettävän tavaralokeron tilavuus on kokonaista 167 litraa. Myös raikasvesi- ja harmaavesisäiliö on sijoitettu eristetysti, lämmitetysti ja mukavasti käytettäväksi HYMER B-Klasse ModernComfort -mallin kaksoispohjaan. Näin matkailuauto on varustettu pakkaspäiviinkin ja se on täysin talvenkestävä. Oleskelutila

8 HYMER B-Klasse ModernComfort -mallin sisustus näyttää hyvin modernilta ja raikkaalta ja antaa avoimen ja tilavan vaikutelman. Tämä on uuden tilasuunnittelun ansiota. Kalusteet on sijoitettu hieman viistoon järjestykseen ohjaamosta oleskelutilan läpi aina matkailuauton takaosassa olevaan nukkumistilaan. Tällä tavoin koko matkailuauton läpi on avoin näkymä ilman häiritseviä muotoja. Märkätilaan päin olevan seinän syvennyksen ansiosta jopa 32 tuuman kokoinen LED-TV mahtuu harmonisesti ModernComfort 580 -mallin oleskelutilan kokonaiskuvaan. Kuljettajan ja apukuljettajan istuimelta näkee siihen erinomaisesti.

9 Sisätilojen nykyaikainen, suoraviivainen muotoilu hieman viistoon tehtyine tilaratkaisuineen mahdollistaa vapaa näkymän keulasta perään ilman häiritseviä muotoja. Lisäksi tilaa on näin enemmän. HYMER B-Klasse ModernComfort T ihastuttaa optimaalisine tilasuunnitteluineen ja antaa raikkaan tilantunteen. Luksuspöytää voi kääntää 360 ja siirtää sekä pituussuuntaan että myös poikittain. Ohjaamon istuimien yläpuolella pään korkeudella on kätevä avoin hylly, jossa on hyvin tilaa niille tavaroille, joiden halutaan ajon aikana olevan nopeasti saatavilla. Lisävarusteena saatavassa 10,25 tuuman kosketusnäytöllä varustetussa MBUXmultimediajärjestelmässä on erittäin tarkka näyttö ja monipuoliset tieto- ja viihdejärjestelmämahdollisuudet. Lisäksi siinä on nopea kiintolevynavigointi, jossa on helppokäyttöinen 3-D-karttanäkymä. Se toimii myös peruutuskameran näyttönä.

10 Lisävarusteena saatava jopa 32 tuuman kokoinen LED-TV voidaan kohdistaa joustavasti parhaaseen katselukulmaan. Sisätilojen raikasta ulkonäköä korostaa asuntoosan läpi kulkeva lattia, joka voidaan valaista lattianrajassa olevilla epäsuorilla valoilla kaikkialla autossa. Lattianrajassa oleva valaistus on osa lisävarusteena saatavaa tunnelmavalaistusta. Pimeällä se valaisee epäsuorasti ja tuo viihtyisän asumistunnelman. Lattianrajassa olevaa valaistusta voidaan ohjata erikseen.

11 HYMER B-Klasse ModernComfort 580 -mallin istuinryhmä tässä vakiona olevassa Grand Oak kalustesävyssä Kitami-verhoilukankaaseen yhdistettynä. Kitami on myös vakiovaruste. HYMER B-Klasse ModernComfort 580 -mallin istuinryhmä tässä vakiona oleva Grand Oak kalustesävy yhdistettynä samoin vakiona saatavaan Colombo-verhoilukankaaseen. HYMER B-Klasse ModernComfort 580 -mallin istuinryhmä tässä vakiona oleva Grand Oak kalustesävy yhdistettynä samoin vakiona saatavaan Janeiro-verhoilukankaaseen. HYMER B-Klasse ModernComfort 580 -mallin istuinryhmä tässä vakiona oleva Grand Oak kalustesävy yhdistettynä lisävarusteena saatavaan Phoenix-verhoilukankaaseen. HYMER B-Klasse ModernComfort 580 -mallin istuinryhmä tässä tilauksesta (ilman lisähintaa) saatava Noce Cognac -kalustesävy yhdistettynä vakiona saatavaan Delfi-verhoilukankaaseen. HYMER B-Klasse ModernComfort 580 -mallin istuinryhmä tässä tilauksesta (ilman lisähintaa) saatava Noce Cognac -kalustesävy yhdistettynä lisävarusteena saatavaan Graziaverhoilukankaaseen, joka on Ecotech-materiaalia.

12 HYMER B-Klasse ModernComfort 580 -mallin istuinryhmä tässä tilauksesta (ilman lisähintaa) saatava Noce Cognac -kalustesävy yhdistettynä lisävarusteena saatavaan Creola-tekstiilinahka/kangasyhdistelmään. HYMER B-Klasse ModernComfort 580 -mallin istuinryhmä tässä tilauksesta (ilman lisähintaa) saatava Noce Cognac -kalustesävy yhdistettynä lisävarusteena saatavaan kokonahkaiseen Grigioverhoiluun. Nukkumistila Takaosan erillisvuoteissa on runsaasti makuutilaa. Virkistävän ja mukavan unen takaavat monivyöhykkeiset kylmävaahtopatjat sekä patjojen korkealaatuiset alustat. Tässä valittuna on 2,15 m pitkät erillisvuoteet. Nukkumistilassa on vakiona HYMERin kirkaslasinen kattoikkuna, josta saadaan valoa ja raikasta ilmaa.

13 Lisävarusteena HYMER B-Klasse ModernComfort -mallin nukkumistilaan voidaan valita HYMERpanoraamakattoikkuna, joka tuo päiväsaikaan paljon valoa autoon ja pimeällä puolestaan pitää viihtyisästä valaistuksesta huolen integroiduilla LED-spoteillaan. Vuoteen muodostukseen käytettävää lisälevyä voidaan käännettynä käyttää kiinteänä ja kauniina tasona vuoteiden välissä tai aamukahvin ja muiden aamiaistarvikkeiden alustana. Takavuoteiden päädyssä olevissa tilavissa yläkaapeissa on runsaasti tilaa vaatteille, pyyhkeille, liinavaatteille tai kirjoille. Pimeyteen valoa tuovia lukulamppuja voidaan ohjata erikseen.

14 Suureksi makuutilaksi muutettuun takavuoteeseen pääsee mukavasti uutta suunnittelua olevia, auki käännettäviä ja askelmiltaan leveitä rappuja pitkin. Suurissa ja mukavissa askelmissa on lattian kanssa yhteensopiva luistamaton pinta. Lomavaatteet voidaan sijoittaa siistiin järjestykseen täyskorkeaan vaatekaappiin, jossa on vaatetangot ja hylly. Yksi mukava kohta lisää on lisävarusteena saatava kiilamainen ja tasolla varustettu lisäpehmustepala, joka voidaan ottaa pois tai liittää tarkalleen patjojen väliseen aukkoon sopien. Näin erillisvuoteista saadaan hetkessä viihtyisä makuutila kahdelle. Erilaisilla lisävarusteilla Hymermobil B-Klasse ModernComfort voidaan saada juuri sellaiseksi kuin halutaan: Esimerkiksi erillisvuoteet voivat olla 580-mallin pohjaratkaisussa perinteisen 192 cm pituuden ja 86 cm leveyden lisäksi myös 2,15 metriä pitkät. Poikkeuksellista alle seitsemänmetrisessä autossa. Lisävarusteena saatava XXL-vuode pidentää makuutilaa apukuljettajan puolen erillisvuoteessa 23 cm verran lisää niin, että myös kookkaat henkilöt voivat oikaista itsensä mukavasti pitkälleen. Kun HYMER B-Klasse ModernComfort T 580 malliin valitaan XXL-vuode, täyskorkean vaatekaapin tilalla on puolikorkea vaatekaappi.

15 Auton takaosassa olevien erillisvuoteiden alla on molemmilla puolilla tilava vaatekaappi. Kaappiin pääsee vaatteita ottamaan oven kautta tai nostamalla vuoteen sälepohjan ylös. Vaatekaapissa on toisella puolella vaatetanko, johon vaatteet voidaan ripustaa henkareihin siistiin järjestykseen. Vastapäisessä kaapissa on hyllyt, joiden päällä kaikki pysyy selkeässä järjestyksessä. Joka nurkka tarkkaan käytössä: Myös kalusterungossa erillisvuoteen jatkeen alla on säilytystilaa pienen, hyllyllisen kaapin muodossa. Leveät, tukevat raput mahdollistavat turvallisen nousun takaosan erillisvuoteisiin. Rappujen askelmissa on lisää säilytystilaa niin, ettei mikään paikka ole hyödyttömänä autossa. Pääpuolessa, molempien erillisvuoteiden välissä on kätevä tarvikelaukku, jossa voidaan säilyttää iltalukemiset aina käden ulottuvilla. Erillisvuoteiden jalkopäässä olevan yläkaapin luukku voidaan avata suureksi niin, että sisälle näkee hyvin ja tavarat on helppo ottaa tai laittaa sisään.

16 Nukkumistilaan voidaan lisävarusteena tilata toinen LED-TV, johon kuuluu kaiuttimet, DVD-asema ja HYMER Smart-multimediajärjestelmä sekä Bluetooth. Kun sitä ei tarvita, se katoaa äänettömästi yläkaapin taakse. Alas laskettua pöytää ja kuljettajan istuinta käyttämällä voidaan L-istuinryhmästä muodostaa lisäpehmusteosan avulla yksi mukava vuodepaikka lisää. Sivusohvallisessa pohjaratkaisussa riittävän suureksi myös aikuiselle.

17 Kaikkiin pohjaratkaisuihin, paitsi 580-malliin, on saatavissa sähkötoimisesti laskettava parivuode istuinryhmän yläpuolelle. Vuoteeseen pääsee mukavasti alumiinitikkaita pitkin. Tikkaat voidaan ripustaa vuoteeseen kiinni. Ylävuoteessa on mukava nukkumispaikka kahdelle. Pään yläpuolelle jää vielä runsaasti tilaa niin, ettei ahtauden tunne pääse yllättämään. Ylävuode yhdistyy huomaamattomasti HYMER BKlasse ModernComfort -mallin oleskelutilaan. Ylös nostetun ylävuoteen alla seisomakorkeus on edelleen kokonaista 1,90 m.

18 HYMER B-Klasse ModernComfort T 690 -mallin saarekevuoteessa on kahdelle mukavaa makuutilaa kaikkiaan 185/195 x 150 cm. Vuoteen vasemmalla ja oikealla puolella on tilava vaatekaappi lomavaatteille. Keittiö Pakastelokerollisessa 142 litran jääkaapissa myös herkästi pilaantuvat elintarvikkeet säilyvät tuoreina ja raikkaina. Kalusteiden kohdalla mainittu viisto muoto toistuu myös erilaisissa yksityiskohdissa, kuten yläkaappien luukuissa. Näin on saatu aikaan yksilöllinen muotoilu, jonka tunnistaa helposti. Kauniisti muotoillussa keittiössä on suuri yläkaappi sekä erittäin leveät vetolaatikot, joissa on paljon säilytysmahdollisuuksia keittoastioille ja ruokavarastoille. Keittiölaatikot sulkeutuvat pehmeästi ja hiljaa kätevällä servo-softvetomekanismilla.

19 Työtason lisätasoa käytettäessä työskentelytilaa on vielä, vaikka astianpesuallas ja keittotaso olisivat jo käytössä. Keittiölaatikkoon vakiona kuuluva jätesanko voidaan sitä tarvittaessa ripustaa kätevästi laatikon ulkopuolelle, jolloin roskat saa nopeasti pudotettua siihen. Jääkaapin viereisen seinän kätevään ripustuslistaan voidaan laittaa vaatekoukut joustavasti oman tarpeen mukaan. Pesutila HYMER B-Klasse ModernComfort -mallin Komfortpesutila on jaettu optisesti kahteen alueeseen: Toisella puolella tilava suihku, jossa seisomakorkeutta on jopa 1,94 m ja toisella puolella WC-alue, jossa on WC-istuin sekä vastaavasti yhdistetty pesuallas sivutasoineen. Pesutilan kaappiin voidaan sijoittaa lukuisat pesutarvikkeet. Kuminauhojen ansiosta ne pysyvät siellä varmasti paikoillaan. Korkeassa lokerossa on tilaa shampoopulloille, hiuslakalle ja muulle vastaavalle.

20 Pesutilan kaapit on upotettu modernin suoralinjaisina tasaisesti seinään. Myös pesutilan oven oikealle puolelle on hieman viistoon kulkevaan seinään yhdistetty pieni kaappi. Sinne sijoitetut tavarat eivät kuminauhojen ansiosta pääse putoilemaan. Korkeuden ansiosta mukaan voidaan ottaa myös suuria tarvikkeita. WC-istuimen sivulla kulkevassa seinässä on myös säilytyslokero, jossa on mahdollista säilyttää vessalukemiset aina käden ulottuvilla.

21 Pesutilan oveen kiinnitetystä täyskorkeasta peilistä voidaan vielä ennen autosta poistumista tarkastaa, että kaikki on kunnossa. Pesutilassa olevissa eri vaatekoukuissa on pyyhkeille, kylpytakeille ja muulle vastaavalle aina oma paikkansa. Suihkuun yhdistetty valolista huolehtii miellyttävästä valaistuksesta HYMER B-Klasse ModernComfort T -mallin pesutilassa. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

22 HYMER B-Klasse ModernComfort T - Pohjaratkaisut ja tekniset tiedot HYMER B-Klasse MC T 550 Ajoneuvon hinta ,- Mitat 699x229 Vuodepaikat (SA) HYMER B-Klasse MC T 580 Ajoneuvon hinta ,- Mitat 699x229 Vuodepaikat (SA) HYMER B-Klasse MC T 680 Ajoneuvon hinta ,- Mitat 739x229 Vuodepaikat (SA) HYMER B-Klasse MC T 690 Ajoneuvon hinta ,- Mitat 739x229 Vuodepaikat (SA)

23 HYMER B-Klasse ModernComfort T matkailuauton vakiovarustus HYMER B-Klasse ModernComfort T -malli on jo tehtaalta lähtiessään hyvin varusteltu. Siihen kuuluu paras mahdollinen teknologia, ainutlaatuinen mukavuus ja loistava muotoilu. Siten se on jo pitkälti muita matkailuautoja edellä. HYMER SLC-alusta Tuulessakin kaistalla pysyen Optimaalinen eristys Innovatiivisessa SLC-alustassa (Super Light Chassis/superkevytrakennealusta) on erittäin korkea, lämmitettävä ja eristetty kaksoispohja. Sen ansiosta autossa on vielä enemmän säilytystilaa ja yhdessä tasossa oleva oleskelutilan lattia. Se tuo hyvän ajovakauden sekä kauttaaltaan tasaisen alapohjan ansiosta myös paremman aerodynamiikan. Vakiona oleva sivutuuliavustin auttaa kuljettajaa automaattisilla jarrutuksilla säilyttämään ajolinjan sivutuulessa. Kestävän hightech-rakenteen tärkeä osa ovat PUALvaahdotetut seinät, joissa sisäja ulkokuori on alumiinia. Huokosiltaan suljetun PUsolumuovin erinomainen eristys takaa miellyttävän lämpötilan ympäri vuoden ja varmistaa, että kaasunkulutus on talvella vähäistä. Kokopitkä alapohja Helposti tunnistettavat takavalot Mercedes-Benz Sprinter ohjaamo LED-hybriditeknologiaa olevissa monitoimisissa takavaloissa kolme HYMER-logon palkkia ovat kuin valosigneeraus. Ne ovat erityisen hyvin tunnistettavissa myös näkyvyyden ollessa huono. Hymermobil B-Klasse ModernComfort on ensimmäisenä matkailuautona varustettu uudella MercedesBenz Sprinter -ajolaitteistolla. Auton vahvana sydämenä se huolehtii 143 hevosvoimalla vahvavetoisesta käynnistä voimansiirron ollessa optimaalista. Kauttaaltaan tasainen alapohja saa aikaan paremman aerodynamiikan ja vähentää polttoaineen kulutusta sekä melun muodostusta.

24 Asunto-osan portaaton lattia Kaksoispohjan lämpölokerot Kätevä tavaralokero Asunto-osan lattia on Hymermobil B-Klasse ModernComfort -mallissa kauttaaltaan yhdessä tasossa ja siten häiritseviä kompastumisansoja ei ole. Kaksoispohjassa lukuisat lämmitetyt kellarilokerot pitävät huolen helteeltä ja kylmyydeltä suojatusta lisäsäilytystilasta. Yhteen suureen ja erittäin syvään kellarilokeroon pääsee helposti lastaamaan sekä ulkoapäin että myös sisältä. Luonnonvaloa Pääsy talliin molemmilta puolilta Mukava tuhattaituri HYMER B-Klasse ModernComfort T -mallin oleskelutilan suuri HYMERpanoraamakattoikkuna päästää paljon suoraa päivänvaloa sisään ja luo siten miellyttävän ja luonnollisen valaistuksen matkailuautoon. Integroidut LED-spotit valaisevat tilat tasaisesti pimeällä. HYMER B-Klasse ModernComfort -mallin takatallissa on vakiona kaksi suurta tallinovea yksi sekä vasemmalla että oikealla puolella. Tallin kantavuus on vakiona 350 kg lisävarusteena 450 kg on mahdollista. Ohjaamon kääntyvissä istuimissa on korkeuden- ja kallistuksensäätö ja ne on päällystetty kokonaan asuntoosan kankaalla. Erinomainen istuinmukavuus ja kallistettavat käsinojat tekevät ajamisesta tai television katselusta nautinnon. Joustava pöytä Säästöä LED-valoilla Suuret vesisäiliöt HYMER B-Klasse ModernComfort T -mallin luksuspöytä on käännettävissä 360 ja sitä voidaan siirtää joustavasti sekä pituussuuntaan että myös poikittain. Matkailuautojen koko sisävalaistus on toteutettu vakiona modernilla LEDtekniikalla. Tämä säästää 3/4 virrankulutuksesta ja lisää akkujen käyttöikää monilla tunneilla. Koska LED-valot eivät myöskään kuumene, lisäävät ne paloturvallisuutta ja vähentävät onnettomuusriskiä. Raikasvesisäiliön tilavuus on komeat 180 litraa ja harmaavesisäiliö on kooltaan 150 litraa eli yhtä kuin enemmän mukavuutta ja suurempi omavaraisuus. Säiliöt ovat suojassa eristetyssä ja lämmitettävässä kaksoispohjassa, jossa niihin pääsee mukavasti käsiksi. Ja

25 näin vakiona jokaisessa pohjaratkaisussa. Kylmäsäilytys Tienviitta pimeässä Mukava käsitellä HYMER B-Klasse ModernComfort -mallin keittiössä on vakiona 142 litran Smart Tower -jääkaappi, joka kesälläkin pitää huolen siitä, että kylmiä juomia on aina tarjolla. Lattianrajassa vakiona oleva yövalaistus auttaa liikkumaan matkailuautossa pimeässä ilman, että muut heräävät kirkkaaseen valoon esimerkiksi öisellä vessakäynnillä. Kaikki keittiölaatikot on laakeroitu, ja ne liukuvat erittäin kevyesti. Laadukkaan servo-soft-vetomekanismin ja yhdellä kädellä avattavien pushlock-sulkimien ansiosta ne eivät aukeile HYMER B-Klasse ModernComfort -mallissa eivätkä pidä ääntä ajon aikana. Ajoneuvoalusta Molempien kuljettajien airbag (huomioi, että apukuljettajan airbagia ei saa pois päältä Mercedes-Benz 314 CDI, 105 KW/ 143 PS, Euro 6c SLC-alusta (Super Light -alusta / kevytrakennealusta) Komfort-turva-alusta ABS (lukkiutumattomat jarrut) / ASR (luistonesto) / EBV (elektroninen jarruvoimansäätö) ja ESP (elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä) Sivutuuliassistentti Avaimeton Start - Start-Stop-näppäin helppoon moottorinkäynnistykseen 6-vaihteinen vaihteisto AdBlue-säiliö 22 l Valoautomatiikka integroituna ajovaloihin Vahvistettu laturi latausboosterilla Sähkösäätöiset lämmitettävät ulkopeilit Ohjaamon sähköikkunat ja keskuslukitus Taka-akselin roiskeläpät Molemmille kuljettajille juomatelineet

26 Alkuperäinen pyörän täyspölykapseli 16" Äänieristystoimenpiteet Mercedes: moottoritilan äänieristys ja alapohjan verhous Kori Puhutteleva, moderni ulkomuoto pyöreän korimuodon ja sileän alumiinipellin ansiosta Arvostettu PUAL -menetelmä vaahdotetulla katolla ja seinillä (katto- ja seinävahvuus 34 mm) sekä raami-ikkunoilla takaavat optimaalisen eristyksen Premium-luokan hightech-kori: alu/alu PUAL-korirakenne takaa optimaalisen eristyksen - täysin liimattu ilman kylmäsiltoja, 100% ilman puurakenteita HYMER-monitoimitakavalot LED-hybriditeknologialla GFK-lasikuiturakenteinen lattia XPS-eristeellä Lämmitettävä kaksoispohja lattialokeroilla Suuri lastaustila ulkoluukun kautta sekä erityisen syvä lattialokero, johon pääsy ajoneuvon sisältä 60 cm Maxi-ulko-ovi sisäverhoilulla LED-ulkovalo sadevesikourulla Sähköporras 1-tasoinen Ohjaamon pimennysverho laadukasta pliseerattua kangasta Avattava ikkuna takana oikealla ja vasemmalla pimennysverholla (plissee) ja hyönteisverholla Oleskelutilan HYMER panoraama-kattoikkuna 80 x 50 cm LED-valaistuksella HYMER maitolasinen kattoluukku 40 x 40 pimennys- ja hyönteisverholla pesuhuoneessa HYMER maitolasinen kattoluukku 40 x 40 cm pimennysplisseellä ja hyönteisverholla erillisen suihkutilan yläpuolella HYMER kirkaslasinen kattoluukku 40 x 40 cm pimennys- ja hyönteisverholla takavuoteiden yllä Ulkotavaratilaluukku kuljettajan puolella L-ryhmän alla lastaamista varten (mallikohtainen) Suuret tallinovet oikealla ja vasemmalla Tallin kantavuus max. 350 kg (lisähintaan 450kg). Kiinnittäkää huomio akselipainoihin. Kääntyvät Ergoflex pilotti-istuimet asunto-osan kankaalla ja 2 käsinojalla. Istuimissa korkeuden ja kallistuksen säätö Istuinryhmä edessä 2 integroidulla 3-pistevyöllä Kääntyvä luksus-pöytä 360, liikuteltavissa pitkittäin ja poikittain (vain L-ryhmän yhteydessä) Komfort-pesuhuoneen suihkussa irrotettava lattiapaneli sisäkorkeuden lisäämiseksi (550, 580) Takana monivyöhykkeiset kylmävaahtopatjat laadukkailla patjanalusilla (neulos) takaavat hyvän ilmanvaihdon

27 Korkeussäädettävä saarekevuode takana (690) Sisustus Moderni, suoralinjainen sisustus Kalusteisiin integroituja toimintoja/valmiuksia Avarat ja optimaalisesti jaetut tilat Lämmitys / ilmanvaihto / vesi- ja sähköjärjestelmät Automaattinen kaasupullonvaihtaja kolaritunnistimella ja jäänsulatuksella Vahvistettu AGM-akku 12 V 95 Ah Sisävalaistus kokonaan LED-tekniikkaa Keittiön työpöydällä LED-valaistus Erityisen syvä kaasupullokotelo kaasupullon helppoon vaihtoon (mallikohtainen) Kiertoilmalämmitys 6 kw lämminvesiboilerilla LCD-ohjauspaneli lämmitykselle sekä inet ready Kiertoilmalämmitys makuuhuoneessa takana erillissäädöllä Raikasvesisäiliö 20/180 l, eristetty ja lämmitetty Eristetty ja lämmitetty harmaavesisäiliö 150 l Multimedia Radio-/ TV-valmius 12 V ja 230 V pistorasialla, 2 ohjaamon kaiuttimella, 2 ylävuoteen kaiuttimella, 2 takaosan kaiuttimella, radio- ja DVB-T2 antennilla Keittiö Keittiössä Servo-Soft -itsesulkumekanismi Erityisen leveä, vapaasti osiin jaettava keittiön vetolaatikko Syvä huuhteluallas muotoon leikatulla leikkuulaudalla ja korkealla vesihanalla Smart-Tower jääkaappi 142 l Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

28 HYMER B-Klasse ModernComfort T matkailuauton lisävarusteet Lisämukavuuden saamiseksi matkoille voidaan HYMER B-Klasse ModernComfort T -malliin hankkia valinnaisia lisävarusteita. Vähän kuluttavaan ja pehmeään ajoon Lisävarusteinen, kulutukselta optimoitu 9-portainen 9GTRONIC-automaattivaihteisto tarjoaa hold-toimintoineen temperamenttista ajonautintoa samalla, kun käynti on tasaista ja kulutus alhaista. Kätevä kaasupullojen ulosvetokelkka Kaasupullojen vieläkin helpompaan vaihtoon on pohjaratkaisuun 580 saatavissa lisävarusteena kaasupullojen ulosvetokelkka sekä erillinen kaasupullo-ovi. Nahkainen ohjauspyörä Moderni multimediajärjestelmä Hymermobil B-Klasse ModernComfort on lisähintaan saatavissa hienolla nahkaisella ohjauspyörällä varustettuna. Manuaalivaihteistossa on myös vaihdevipu nahkainen. MBUX-multimediajärjestelmä on saatavissa lisävarusteena joko 7 tuuman tai 10,25 tuuman kosketusnäytöllä. Siinä on erittäin tarkka näyttö ja monipuoliset tieto- ja viihdejärjestelmämahdollisuudet sekä peruutuskamera. Lisäksi 10,25 tuuman järjestelmässä on nopea kiintolevynavigointi, jossa on helppokäyttöinen 3-Dkarttanäkymä. 7 tuuman järjestelmään se voidaan tilata erikseen. Asunto-osan Komfort-ovi Viihtyisä tunnelma Asunto-osaan lisävarusteena saatavassa Komfort-ovessa on pimennysverhollinen ikkuna, oveen yhdistetty roskasanko sekä kaksinkertainen lukitus. HYMER B-Klasse ModernComfort -malliin voidaan lisävarusteena hankkia tunnelmavalaistus. Sen miellyttävän epäsuora valo tulee ensinnäkin yläkaappien päältä, mutta myös lattianrajasta kalusterunkojen alta.

29 Suojaa auringolta ja tihkusateelta Paras tiiviys XXL-vuode HYMER B-Klasse ModernComfort T -mallin ulkopuolen katto voidaan lisävarusteena pinnoittaa lasikuituvahvisteella, joka suojaa vieläkin paremmin sään ja rakeiden vaikutukselta. Se estää kattopinnan mekaanisen vaurioitumisen. Pohjaratkaisuun 580 on lisävarusteena saatavissa XXLvuode, jossa makuutila on 23 cm pidempi. Vuode on tällöin 2,15 metriä pitkä, mikä on poikkeuksellista alle seitsemänmetrisissä autoissa. Siitä huolimatta autossa on edelleen puolikorkea vaatekaappi sekä liinavaatelokero. HYMER-Smart-Battery-System TV nukkumistilassa Hightech keittiössä HYMER-Smart-Batteryjärjestelmällä lisäät valtavasti autosi omavaraisuusaikaa. Sen kanssa jopa 10 päivän seisontaaika ilman virtaliitäntää on mahdollista. Sopii täydellisesti asiakkaille, jotka rakastavat riippumattomuutta. Nukkumistilaan voidaan lisävarusteena saada toinen LED-TV, joka on kooltaan 22 tuumaa. Televisiossa on integroidut kaiuttimet, DVDasema sekä HYMER Smart multimediajärjestelmä ja Bluetooth. Kätevä lisävarusteinen Capriceliesi/uuniyhdistelmä tekee keittiöstä yhtä mukavan kuin kotona. Paistaa, grillata, keittää monien käyttömahdollisuuksien ansiosta kaikkien herkkujen valmistus on mahdollista. Valoa ja suojaa Nähdä ja tulla nähdyksi paremmin Yksi nukkumapaikka lisää Lisävarusteena voidaan tilata sitä varten 4,5 tai 5 metriä pitkä markiisi sovittimineen ja valinnaisesti valkoisen tai hopeisen kotelon kanssa. Lisävarusteena saatava suuri, avattava panoraamakattoikkuna HYMER B-Klasse ModernComfort T -mallin ohjaamon istuinten yllä tuo lisää valoa asunto-osaan. Integroitu pimennysverho suojaa Lisävarusteena saatavat LED High Performance -ajovalot tuovat paremman näkyvyyden yöllä. Niissä valo jakautuu leveäksi kiilaksi, valon väri muistuttaa päivänvaloa ja Kun alas laskettava pöytä ja ohjaamon istuin otetaan käyttöön, voidaan HYMER BKlasse ModernComfort -mallin istuinryhmä muuttaa lisävarusteena saatavan pehmusteosan avulla mukavaksi

30 auringolta ja ulkopuolisten katseilta. energiankulutus on vähäistä. Näin näkyvyys on parempi. vuodepaikaksi. Ylävuode istuinryhmän yläpuolella Kun HYMER B-Klasse ModernComfort T -mallin istuinryhmän yläpuolella on sähkötoimisesti laskeutuva parivuode patjoineen (pohjaratkaisun mukaan), saadaan mukava vuodepaikka vielä kahdelle hengelle lisää. Erikoismallisen katon ansiosta ylävuode yhdistyy huomaamattomasti auton oleskelutilaan. Seisomakorkeus oleskelutilan ylävuoteen alapuolella on yhä kokonaista 1,90 m. Auton kokonaiskorkeus ei ylävuoteen vuoksi korotu. Alusta Euro Mercedes-Benz Sprinter 318 CDI, 130 KW/ 177 PS, EURO 6c, kg 1760,- Mercedes-Benz Sprinter 414 CDI, 105 KW/ 143 PS, EURO 6c, kg 1450,- Mercedes-Benz Sprinter 418 CDI, 130 KW/ 177 PS, EURO 6c, kg 3210,- Alennettu kokonaispaino kg (Mercedes-Benz Sprinter 414/418 CDI) Sallittu kokonaispaino kg (Mercedes-Benz Sprinter 414/416/418/419 CDI) Vakionopeussäädin (Mercedes) sis. ratin monitoiminäppäimet Puoliautomaattinen ilmastointilaite TEMPMATIK Täysautomaattinen ilmastointilaite THERMOTRONIC (lisähinta puoliautomaattiseen ilmastointilaitteeseen) 420,2390,520,

31 Automaattivaihteisto 9G-TRONIC sis. hold-toiminnon 2800,- ECO-Start-Stop-toiminto 330,- Sähkötoiminen käsijarru 330,- Aktiivinen etäisyysvaroitin DISTRONIC+ sis. ratin monitoiminäppäimet (lisähinta Tempomat-vakionopeussäätimeen) 930,- Aktiivinen jarruassistentti 620,- LED High Performance-ajovalot 2070,- Sumuvalot kääntymisvalolla 300,- Kromattu jäähdytinritilä / maski 300,- Puskuri, toisiinsa liittyvät osat ja jäähdyttimen ritilä ajoneuvon värisinä 820,- Ohjauspyörä ja vaihdekepin pää nahkaa (manuaalivaihteistoon) 300,- Ohjauspyörä nahkaa (automaattivaihteistoon) 260,- Lämmitettävä tuulilasi 470,- Polttoainesäiliö 92 l 380,- Alkuperäiset 16" Mercedes Benz kevytmetallivanteet (hopea) kitkarenkailla 1240,- Alkuperäiset 17" Mercedes Benz kevytmetallivanteet (hopea) kesärenkailla 1510,- Vetokoukku 1760,- Kori ulkoa Euro Ohjaamon ulkoväri valkoinen / kori valkoinen Ohjaamon ulkoväri: mustanharmaa 410,- Ohjaamon ulkoväri (metalli): iridiuminhopea, obsidiaaninmusta, tenoriitinharmaa 1450,- Korin ulkoväri kristalliharmaa metalli maalatulla alkovilla 2700,- Sähkötoiminen kattoluukku ilmanvaihdolla 470,- Kaksoislasitettu HYMER Panoraama kattoikkuna 80 x 50 cm takavuoteen yläpuolella 510,- Avattava ikkuna takana vasemmalla hyönteis- ja pimennysverholla 310,- Korin ulko-ovessa ikkuna pimennysverholla ja integroitu roskakori 200,- Komfort ulko-ovi ikkunalla, pimennysverholla, roskakorilla ja 2kertaisella lukituksella 410,

32 Turvalukko asunto-osan ulko-oveen 300,- Markiisi adapterilla 4 m, kotelon väri valkoinen tai hopea 1400,- Markiisi adapterilla 4,5 m, kotelon väri valkoinen tai hopea 1560,- Pyöräteline 3 pyörälle Kiinteä moottoripyöräteline, käytettävissä myös 2 polkupyörälle 410,2490,- Komfort-tukijalat takana (2 kpl) 310,- Kattokaiteet takatikkailla ja alumiinisella kattolevyllä 720,- GFK-kattopinnoite 720,- Kori sisältä Euro Alaslaskettava ylävuode istuinryhmän yläpuolella kylmävaahtopatjalla (sähkötoiminen) 2910,- Istuimen lämmitys ja ristiselän tuki Ergoflex pilotti-istuimiin 720,- Ohjaamon laskospimennysverho 560,- Komfort L-ryhmä Lounge-verhoiluilla, pitkittäin / poikittain liikuteltavalla pöydällä ja 2 integroidulla 3-pistevyöllä 520,- L-ryhmän muodostaminen vuoteeksi (alaslaskettava pöydänjalka ja lisäverhoilupala) 410,- Lisäverhoilupala kuljettajanistuimesta ja alas laskettavasta pöydästä muodostettavaan lisävuodepaikkaan 310,- Vetolaatikko istuinryhmän alla 310,- 5. istuinpaikka lannevyöllä istuinpenkissä oikealla 510,- Lisäverhoilupala erillisvuoteiden väliin sekä integroitu komfort-porras ja tabletti 200,- XXL-vuode, erityisen suuri vuodeala (+23 cm) sekä puolikorkea vaatekaappi (täyskorkean sijaan) 310,- Takavuoteen/takavuoteiden vuodejärjestelmä lautasjousilla 530,- Suihkun lattiassa puuritilä 150,- Riflapeltipohja (turkkipelti) ja huopaverhous takatallissa 410,- Ulkosuihku tallissa 300,- Sisustus Kalustesävy Grand Oak Kalustesävy Noce Cognac Euro

33 Kangasyhdistelmä Kitami, Colombo, Milos, Delfi, Cusco, Janeiro Kangasyhdistelmä Phoenix, Milano, Cristallo, Aruba 360,- Kangasyhdistelmä Grazia (Eco Tech -materiaali) 1030,- Tekstiilinahan ja kankaan yhdistelmä Creola, Dalana 1030,- Nahkaverhoilu Napoli, Tortora, Grigio 2800,- Kuminauhallinen lakana takavuoteesen 210,- 4 tyynyä päällisellä 200,- Ohjaamon ja korin lattiamatto Roma/Samara, irrallisena 410,- Lämmitys ja tekniikka Euro Lisäpistorasiat 5x230V/3x12V/2x tupla-usb sis. keittiön seinäverhoilun 520,- Tunnelmavalaistus sisältäen valaistuksen lattianrajassa sekä erillisiä valaisimia 520,- Asunto-osan toinen akku (95 Ah AGM) sisältää 18 A lisälaturin 470,- Toinen korin akku "HYMER-Smart-Battery-System" (135Ah litium) sis. 18 A lisälaturin 3120,- Aurinkopaneli 2 x 90 W MPPT-säätimellä 1760,- Kattoilmastointi 2400 W 2390,- WC:n ilmanvaihto 310,- Kaasun ulosotto sulkuhanalla 200, Automaattinen kaasupullonvaihtaja, Crash Sensor ja EisEx Kaasusuodatin automaattiseen kaasupullonvaihtajaan 200,- Ulosvedettävät kiskot kaasupulloille sekä erillinen ovi kaasupullokotelolle 720,- inet Box (Kiertoilmalämmityksen ja kattoilmastoinnin ohjaus, sekä vesisäiliöiden nestemäärän ja akkujäännitteen luku, 12 V-järjestelmän katkaisu älypuhelimen lisäosan (App) kautta) 410,- Kiertoilmalämmitys 6 kw sähkövastuksella 1800 W ja lämminvesiboilerilla 600,- ALDE-vesikeskuslämmitys 3010,- Lämmönvaihdin vesikeskuslämmitykseen 1030,- Multimedia Euro

34 Mercedeksen alkuperäinen digitaalinen radio DAB (1DIN), sis. bluetooth ja USB-C 470,- Mercedes MBUX 7" multimediajärjestelmä, sis. ohjauspyörän monitoiminäppäimet, DABin, kosketusnäytön ja peruutuskameran 2070,- Navigointilaite Mercedes MBUX 7" multimediajärjestelmään 1030,- Mercedes MBUX 10,25" multimediajärjestelmä, sis. ohjauspyörän monitoiminäppäimet, DAB, kosketusnäytön ja peruutuskameran 3640,- Litteän näytön kiinnitysteline 22" tai 32" 380,- Litteä LED 22" näyttö integroiduilla kaiuttimilla, kaukosäätimellä, DVD-asemalla, HYMER Smart-multimediajärjestelmällä ja bluetoothilla (DVB-T/C, DVB-S2) 1290,- Litteä 32" LED-näyttö integroiduilla kaiuttimilla, kaukosäätimellä, DVD-asemalla, HYMER Smart-Multimedia-järjestelmällä ja Bluetoothilla (DVB-T/C, DVB-S2) 1760,- Toinen LED-näyttö makuuhuoneessa: 22 " TFT,integroidut kaiuttimet, DVD-asema, DVB-T/C, DVB-S2, johdot ja seinäteline 1500,- Satelliittiantenni Oyster Cytrac digitaalinen (matala antenni ilman viritintä) 2800,- Satelliittiantenni Oyster 85 digitalinen, ilman viritintä 3010,- Satelliittiantenni Oyster 85 digitaalinen Twin LNB Vision, ilman viritintä 3320,- Keittiö Euro Liesi-/kaasu-uuniyhdistelmä Caprice 910,- Paketit Euro Ajoassistenttipaketti 1870,- HYMER Komfort-Line-paketti 3640,- HYMER B-Klasse MC Arktis-paketti 4990,- HYMER Autarkie-paketti 2390,- HYMER Autarkie-paketti hybridi 4890,- HYMER Autarkie-paketti litium 7280, = Vakiovarusteet = Lisävarusteet = Lisävarusteet saatavissa paketissa = pyynnöstä (ilman laskua) = ei mahdollista Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

35 HYMER B-Klasse ModernComfort T Kalustesävy, kangasverhoilu ja mattosarjat Sisustus yhdellä silmäyksellä. Pehmusteiden kankaat Delfi / Yhtenäinen kangas Cusco / Yhtenäinen kangas Janeiro / Yhtenäinen kangas (Vakiovarustus) (Vakiovarustus) (Vakiovarustus) Milos / Yhtenäinen kangas Kitami Colombo / Yhtenäinen kangas (Vakiovarustus) (Vakiovarustus) (Vakiovarustus) Phoenix / Yhtenäinen kangas Milano / Yhtenäinen kangas Cristallo / Yhtenäinen kangas (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet)

36 Aruba Grazia / Ecotech Dalana / Tekstiilinahka (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) Napoli / Täysnahka Tortora / Täysnahka Grigio / Täysnahka (Optionale Sonderausstattung) (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) Mattosarjat Roma Samara (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) Puusävy

37 Grand Oak Noce Cognac (Vakiovarustus) (Haluttaessa ilman lisähintaa) Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Mercedes-Benzin ja HYMERin välisen vahvan kumppanuuden seuraava matkailuautojen sukupolvi Kevyt, vakaa asunto-osa, joka on vieläkin

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Mercedes-Benzin ja HYMERin välisen vahvan kumppanuuden seuraava matkailuautojen sukupolvi Kevyt, vakaa asunto-osa, joka on vieläkin

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T - Matkailuautot - Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T 560 580 Hinta 73.000,- 73.000,- Vakioalusta Mercedes Sprinter 313 CDI Mercedes Sprinter 313 CDI Vakiomoottori 2,2 2,2 kw (PS) 95 (129) 95 (129) Kokonaispituus n. cm

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse CL Ambition

Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-Klasse CL Ambition Unelmaasumista joka kohteessa Ihanteellinen malli tutustua integroitujen maailmaan Paras varustelu jo vakiona Matkalla paremman tekniikan

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot 2019

HYMER Matkailuautot 2019 HYMER Matkailuautot 2019 Hinnasto voimassa 01.07.2018 alkaen HYMER Matkailuautot Suomi Arvoisa matkailuautoilija, Kaukokaipuuta ilman koti-ikävää. Onko se edes mahdollista? Matkustaa toisiin maihin, tutustua

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot 2019

HYMER Matkailuautot 2019 HYMER Matkailuautot 2019 Hinnasto voimassa 01.07.2018 alkaen HYMER Matkailuautot Suomi Sisältö Comfort plus -luokka HYMER Exsis-t sivu 06 09 HYMER ML-T sivu 10 14 Hymermobil Exsis-i sivu 15 18 Superior-luokka

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T - Matkailuautot - Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t - Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine Hinta 101.000,- 111.400,- 111.400,- Vakioalusta Mercedes Sprinter 316CDI Mercedes Sprinter 516CDI Mercedes Sprinter 516CDI Vakiomoottori a) 2,2 l 2,2 l 2,2

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Tässä kompaktissa puoliintegroidussa yhdistyy nykyaikaisimmat

Lisätiedot

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava.

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Highlights Optimaalinen vakiovarustus. HYMER Tramp CL tulee asettumaan omassa luokassaan uudeksi vertauskohteeksi. Yksistään jo 2,12 metrin sisäkorkeus

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse 504 514 534 544 554 Hinta 75.700,- 77.900,- 79.000,- 79.000,- 83.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t - Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot 2018

HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot 2018 HYMER Matkailuautot 2018 Hinnasto voimassa 01.07.2017 alkaen HYMER Matkailuautot 2018 Sisältö Comfort-luokka HYMER Van / Van S sivu 06-10 Comfort plus -luokka HYMER Exsis-t sivu 11-14 HYMER ML-T sivu 15-18

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja.

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Highlights Parasta mukavuutta. Tervetuloa automatkailun huippuryhmään ylellisen Hymermobil B-Klasse SL -mallisarjan kyydissä.

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot 2018

HYMER Matkailuautot 2018 HYMER Matkailuautot 2018 Hinnasto voimassa 01.07.2017 alkaen HYMER Matkailuautot Suomi Arvoisa matkailuautoilija, Kaukokaipuuta ilman koti-ikävää. Onko se edes mahdollista? Matkustaa toisiin maihin, tutustua

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat 504 578 614 644 674 Hinta 67.900,- 72.600,- 72.600,- 72.300,- 75.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Kahdesta pohjaratkaisusta voit valita juuri sen mallin,

Lisätiedot

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition moderni, klassinen ja hienostunut Matkalla paremman tekniikan kanssa Jo vakiona mitä parhaiten varusteltu Uudet Ambition -mallit eivät ole vain katseenvangitsijoita

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL Hinta 110.000,- 117.600,- 117.600,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Maxi Fiat AL-KO Ducato Maxi Fiat AL-KO Ducato Maxi Vakiomoottori a) 2,3 Multijet 2,3 Multijet

Lisätiedot

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA 4 5 PIENI MATKAILUVAUNU ON NYT IN Ensimmäinen oma liikkuvakoti. Kompakti LMC STYLE on monille ensiostajille se täydellinen matkailuvaunu: perhemalli kerrosvuoteilla, pieni helposti liikuteltava pohjaratkaisu

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT Malli T 132 T 135 Arvonlisäverollinen perushinta 42.170 43.890

Lisätiedot

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista.

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL - Matkailuautot - Highlights Johdonmukainen korista varusteisiin. Puoli-integroitu HYMER Tramp SL täyttää mukavuuden suhteen melkein jo integroitujen

Lisätiedot

Paras mahdollinen tiiviys

Paras mahdollinen tiiviys Hymermobil B-Klasse Vakiovarustus Yli 30 vuotta on Hymermobil B-Klassen varustusmukavuus ollut vertailukohteena. Hyvä perinne jatkuu myös tänä vuonna: vakiovarustus sisältää lukuisan määrän ainutlaatuisia

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja.

Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO & TEKNISET TIEDOT Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO ACTION Solifer Action A723 Hinta: 68 500 Solifer Action A726 Hinta: 67 700 Solifer Action T598 Hinta: 64 500 Solifer Action T693 Hinta: 67 700

Lisätiedot

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava.

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Highlights Optimaalinen vakiovarustus. HYMER Tramp CL tulee asettumaan omassa luokassaan uudeksi vertauskohteeksi. Yksistään jo 2,12 metrin sisäkorkeus

Lisätiedot

HYMER Erikoismalli "Ambition" 2019

HYMER Erikoismalli Ambition 2019 HYMER Erikoismalli "Ambition" 19 Hinnasto voimassa 01.07.18 alkaen Erikoismalli "Ambition" HYMER Erikoismalli 19 Arvoisa matkailuautoilija, Kaukokaipuuta ilman koti-ikävää. Onko se edes mahdollista? Matkustaa

Lisätiedot

Matkailuautot hinnasto

Matkailuautot hinnasto Matkailuautot hinnasto Voimassa 01. 07. 2011 alkaen Puoli-integroidut integroidut HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Tramp HYMER Exsis-i Ford Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil

Lisätiedot

Hymermobil StarLine. Tähden verran parempi.

Hymermobil StarLine. Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Highlights Poikkeuksellisen mukava premium-integroitu. Mercedes Benz -alustalle rakennettu Hymermobil B-Klasse kantaa oikeutetusti nimeä StarLine.

Lisätiedot

HYMER Erikoismalli "Ambition" 2019

HYMER Erikoismalli Ambition 2019 HYMER Erikoismalli "Ambition" 2019 Hinnasto voimassa 01.07.2018 alkaen HYMER Erikoismalli 2019 lli Erikoisma " "Ambition Sisältö Alkusanat sivu 03 Erikoismallit - yhteenveto sivut 04 05 Erikoismallit -

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen HYMER Matkailuautot Arvoisa matkailuautoilija, käsite olohuone pyörillä ei ole meille pelkkiä tyhjiä sanoja. HYMER-merkkiset matkailuautot kuvastavat

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m Ihastuttavan kevyt. Ensiluokkaista keveyttä: Uusi Dethleffs Coco, jonka paino on vaivaiset 708 kg, tekee lomailusta ihanan kevyttä. Sitä kehittäessämme yhdistimme matkailuvaunuosaamisemme tehokkaimmat

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen HYMER Matkailuautot SISÄLTÖ. HYMER Van sivu 06-09 HYMER Exsis-t sivu 10-13 HYMER Tramp CL sivu 14-18 HYMER Tramp SL sivu 19-23 HYMER ML-T sivu 24-27

Lisätiedot

HYMERCAR Free - Kohokohdat

HYMERCAR Free - Kohokohdat HYMERCAR Free - Kohokohdat Kotisi on maailma - uudessa HYMERCAR Free mallissa. HYMERCAR-malliston uudet retkeilyautot on rakennettu kaikille spontaanisesti eläville, jotka rakastavat mukavuutta. Rakastatko

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012.

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Enjoy the good times caradofeeling www.carado.de Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Vakiovarustus caradofeeling www.carado.de Alusta / perusajoneuvo Fiat Ducato, 2,0 Multi-Jet 85 kw / 115 PS, täyttää EURO

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen. HYMER Matkailuautot

Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen. HYMER Matkailuautot eise HYMER Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen HYMER Matkailuautot Ainoa ajoneuvomme ilman turvapakettia: Emme puhu turvallisuudesta se on meille itsestään selvä asia. Esimerkiksi HYMER StartLinessä

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil BKlassen malleillamme

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M.

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Moottori Suurin sallittu kokonaismassa Iskutilavuus Teho Fiat Ducato, JTD.500 kg 180 ccm 75 kw / 100 hv Fiat Ducato, JTD.500 kg 86 ccm 96 kw / 10 hv Fiat Ducato,0

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN VALMISTETTU SAKSASSA VUODESTA 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN D-LINE MALLIT YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN ALUSTA + KG GLOBESCOUT FIAT DUCATO 3,3 t 2,0 l Mjet 85 KW/115 hv 47.150,- 2,3 l Mjet 96 KW/130

Lisätiedot

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Van Vakiovarusteet HYMER Van Ajoneuvoalusta Fordin matalapohjainen alusta 2,2 TDCi, 85KW (115 PS), ABS, luistonesto,

Lisätiedot

Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita

Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita Lisäselvitykset: C Tärkeää tietoa Tekniset tiedot HUOMIO! Teknisissä tiedoissa ilmoitettujen perushintojen lisäksi useimpiin a) Huomatkaa: lisähintaisina saatavat moottori- ja alustavaihtoehdot, kuten

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT T 132 Malli Arvonlisäverollinen perushinta T 135 2.170 3.890 598

Lisätiedot

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN I 9910 I 9940 PREMIUM LINER I 9910 I 9940 Hinta 172.140, 172.140, Pituus / leveys / korkeus cm 899/232/350 899/232/350 Sisäkorkeus cm 207 207 Perävaunukuorma / jarruton

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Van-mallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 www.adria.fi 360 o panoraamaesittely kaikista malleista www.adria.fi Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 Malli Alusta/Moottori SH Vakiona mm. Polaris SL Mercedes-Benz Sprinter Polaris 2012 Vakiovarusteet

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja.

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Highlights Tulevaisuutta ajatellen ja kaikki paras yhdistettynä. Oli sitten kyseessä tekniikka, mukavuus, muotoilu, turvallisuus

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse DynamicLine

Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Highlights Tämän kevyempää ei ole: selvästi alle 3,5 tonnia. Paras mahdollinen mukavuus painon ollessa hyvin pieni tämän tavoitteen mukaan

Lisätiedot

HYMER Compact. HYMER Compact. Hinnasto Voimassa alkaen

HYMER Compact. HYMER Compact. Hinnasto Voimassa alkaen Comp HYMER Compact Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen Hinnat ja tekniset tiedot Vakiovarusteet 404 Hinta 53.300,- Vakioalusta Fiat Ducato Vakiomoottori a) 2,0 Multijet kw (PS) 85 (115) Kokonaispituus

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Kahdesta pohjaratkaisusta voit valita juuri sen mallin,

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen HYMER Matkailuautot Arvoisa matkailuautoilija, käsite olohuone pyörillä ei ole meille pelkkiä tyhjiä sanoja. HYMER-merkkiset matkailuautot kuvastavat

Lisätiedot

CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 2019

CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 2019 FI CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 209 Malliyhteenveto Van V 32 V 337 7 m 6 m 5 m 4 m 3 m 2 m m 0 m V 32 V 337 Arvonlisäverollinen perushinta 42.600 46.000 Pituus / leveys / korkeus cm 595 / 24 /

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta tarjoava, innovatiivinen

Lisätiedot

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot

Lisävarusteet. Nimike. Hinta

Lisävarusteet. Nimike. Hinta Lisävarusteet vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Nimike Hinta Alusta Kuljettajan airbag, Fiat Ducato 8, Apukuljettajan airbag, Fiat Ducato, Ulkopeilit, sähkösäätöiset ja lämmitettävät, Fiat

Lisätiedot

SARJA 70FF ALKO Malli Hinta 7065 ALDE ALKO 35L 130 hv ALDE ALKO 35L 130 hv

SARJA 70FF ALKO Malli Hinta 7065 ALDE ALKO 35L 130 hv ALDE ALKO 35L 130 hv RAPIDO HINNASTO 2019 RAPIDO SARJA 6 Malli Hinta 650 Fiat 35 L 130 hv 69 900 665 ALDE Fiat 35 L 130 hv 75 900 666 Fiat 35 L 130 hv 72 700 686 Fiat 35 L 130 hv 72 500 696 PREMIUM EDITION Fiat 35 L 130 hv

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil BKlassen malleillamme

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil B- Klassen malleillamme

Lisätiedot

HYMERCAR Mercedes-Benz pesuhuoneella (Grand Canyon S)

HYMERCAR Mercedes-Benz pesuhuoneella (Grand Canyon S) HYMERCAR Mercedes-Benz pesuhuoneella (Grand Canyon S) HYMERCAR Grand Canyon S - Kohokohdat Joskus pitää vain ottaa selville mitä oikeasti haluaa tehdä! Selvittää mahdollisuudet; uusista paikoista ja vapaudesta.

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse DynamicLine

Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Highlights Tämän kevyempää ei ole: selvästi alle 3,5 tonnia. Paras mahdollinen mukavuus painon ollessa hyvin pieni tämän tavoitteen mukaan

Lisätiedot

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 01 MATKAILUAUTO MEIDÄN KÄSITYKSEMME LAADUSTA... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 1 Arctic Star 565 Koti nautinnollisiin hetkiin Sadut talven ihmemaasta käyvät toteen jo pienimmällä mallilla. 250 cm kokonaisleveys

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuautot

Hinnasto KABE Matkailuautot Hinnasto 2019 KABE Matkailuautot Hinnat koskevat vuosimallia 2019 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Aina askeleen

Lisätiedot

Hymermobil StarLine S. Tähden verran parempi.

Hymermobil StarLine S. Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine S Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Highlights Poikkeuksellisen mukava premium-integroitu. Mercedes Benz -alustalle rakennettu Hymermobil B-Klasse kantaa oikeutetusti nimeä

Lisätiedot

HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa

HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa Joustava istuinsuunnittelu ja älykkäät säilytystilaratkaisut. Highlights Ilman pesutilaa oleva malli, HYMERCAR Sydney, tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta ja enemmän

Lisätiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot Matkailuautot 009 Hinnasto/tekniset tiedot Meidän käsityksemme laadusta...! Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuautot

Hinnasto KABE Matkailuautot Hinnasto 2018 KABE Matkailuautot Hinnat koskevat vuosimallia 2018 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Hinnasto 2018

Lisätiedot

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE KABE 2016 Design ja toiminnallisuus KABEn filosofia on aina ollut se, että haluamme olla kehityksen kärjessä. Näyttäessämme vuosimallin 2016 uutuudet, haluamme jälleen parantaa vaunujen ja autojen jo ennestään

Lisätiedot

HYMER DuoMobil. Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty.

HYMER DuoMobil. Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil lyhyesti Ylellinen integroitu matkailuauto kahdestaan matkustaville pareille. HYMER DuoMobil on mukava ja miellyttävä kuin loma-asunto

Lisätiedot

MATKAILUAUTOT Hinnasto/ Lisävarusteet Painettu elokuussa 2013

MATKAILUAUTOT Hinnasto/ Lisävarusteet Painettu elokuussa 2013 MATKAILUAUTOT Hinnasto/ Lisävarusteet Painettu elokuussa 2013 Hinnat RETKEILYAUTOT CITY CAR c 550 c 600 2,0 Mjet 33 / 115 PS 48.100, 48.100, 2,0 Mjet 35 / 115 PS 48.700, 48.800, 2,3 Mjet 33 / 130 PS -

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212 Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon 1.1.2008 Yleistä Auto on rekisteröity 4 hengelle. Kuljettajalle ja jokaiselle matkustajalle on kolmipisteturvavyöt.

Lisätiedot

HYMERCAR Mercedes-Benz pesuhuoneella (Grand Canyon S)

HYMERCAR Mercedes-Benz pesuhuoneella (Grand Canyon S) HYMERCAR Mercedes-Benz pesuhuoneella (Grand Canyon S) HYMERCAR Grand Canyon S Kohokohdat Joskus pitää vain ottaa selville mitä oikeasti haluaa tehdä! Selvittää mahdollisuudet; uusista paikoista ja vapaudesta.

Lisätiedot

Fahrzeuge 2013/1 Preisinformationen Stand 04.10.2012 Enthaltene Fahrzeuge:

Fahrzeuge 2013/1 Preisinformationen Stand 04.10.2012 Enthaltene Fahrzeuge: Fahrzeuge 2013/1 Preisinformationen Stand 04.10.2012 Enthaltene Fahrzeuge: - Eriba - Nova S Hinnat ja tekniset tiedot Eriba - Nova S 485 530 540 545 650 Hinta 33.700,- 36.400,- 37.300,- 37.300,- 43.000,-

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuvaunut

Hinnasto KABE Matkailuvaunut Hinnasto 2018 KABE Matkailuvaunut Hinnat koskevat vuosimallia 2018 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Classic Hinta

Lisätiedot

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista.

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Highlights Johdonmukainen korista varusteisiin. "Uusi puoli-integroitu HYMER Tramp SL täyttää mukavuuden suhteen melkein jo integroitujen matkailuautojen

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta c trend Trendikkäästi matkalla Kolme kesäisen skandinaavista sisustusvaihtoehtoa ja erinomaisen hinta/laatu-suhteen tarjoava raikas mallisto. Yhteenveto Kokonaismassa* Kokopituus (sis. aisan) Leveys Korkeus

Lisätiedot

Meidän käsityksemme laadusta...

Meidän käsityksemme laadusta... Tekniset tiedot, Painettu Elokuussa 010 Meidän käsityksemme laadusta... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä on tarkoin

Lisätiedot

RAPIDO HINNASTO 2017

RAPIDO HINNASTO 2017 RAPIDO HINNASTO 2017 RAPIDO SARJA 6 FIAT Malli Hinta 650 Fiat 35 130 hv 68 200 665 Fiat 35 130 hv 72 200 666 Fiat 35 130 hv 71 100 690 Fiat 35 130 hv 71 700 604FF Fiat 35 130 hv 69 900 650FF Fiat 35 130

Lisätiedot

ON AIKA NAUTTIA! SUMMER-EDITION

ON AIKA NAUTTIA! SUMMER-EDITION ON AIKA NAUTTIA! SUMMER-EDITION NEXXO TIME SUMMER Jos haluat enemmän, nyt on juuri oikea aika toteuttaa unelmasi! Aiemmin ei ole ollut tällaista tilaisuutta saada vielä enemmän mukavuutta ja varusteita

Lisätiedot

HYMER DuoMobil - Konsepti

HYMER DuoMobil - Konsepti HYMER DuoMobil - Konsepti Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil matkailuauto, joka on suunniteltu täysin kahdestaan matkustaville pareille! HYMER DuoMobil on mukava ja miellyttävä kuin loma-asunto

Lisätiedot

INVA TAKSI. Fiat Ducato (AV.3450/H2)

INVA TAKSI. Fiat Ducato (AV.3450/H2) HINNASTO 2013 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 % INVA TAKSI Fiat Ducato (AV.3450/H2) VAKIO JA LISÄVARUSTEET VAKIOVARUSTEET 1+8/INVA Rahastusvalo ohjaamon kattoon

Lisätiedot

Matkailuautot 2012. Puoli-integroidut ı Integroidut. HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2

Matkailuautot 2012. Puoli-integroidut ı Integroidut. HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 Matkailuautot 2012 Puoli-integroidut ı Integroidut HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Exsis-i Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil B-StarLine Hymermobil S-Klasse Vapaa-aikamme

Lisätiedot

TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit)

TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit) TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit) Alusta/perusajoneuvo Fiat Ducato X/250 Common-Rail-Turbodieseltekniikka ja Multijetsuorasuihkutus Uusin Fiat tekniikka EURO 5+ -moottorilla Etuvetoinen

Lisätiedot

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja.

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. 4 Useimmille meistä tulee hetki, jolloin ei enää halua luopua omista tarpeistaan, tehdä kompromisseja ja tyytyä vähempään.

Lisätiedot

Tekniset tiedot ja hinnat The New Movement.

Tekniset tiedot ja hinnat The New Movement. Tekniset tiedot ja hinnat 2018 FI The New Movement. Carado Matkailuautot 2018 Sisältö Tekniset tiedot Mallivalikoima Paketit yhdellä silmäyksellä Lisävarusteet Tiedot Yhteystiedot 4 6 12 14 18 19 Tekniset

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

HYMERCAR Retkeilyautot 2019

HYMERCAR Retkeilyautot 2019 HYMERCAR Retkeilyautot 2019 Hinnasto voimassa 01.07.2018 alkaen HYMERCAR Suomi Monimuotoisuutta laadukkaasti Hyvät maailmanmatkaajat, hyvät viikonloppureissaajat, HYMERCARimme on suunniteltu kaikille,

Lisätiedot