HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa"

Transkriptio

1

2 HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa Joustava istuinsuunnittelu ja älykkäät säilytystilaratkaisut. Highlights Ilman pesutilaa oleva malli, HYMERCAR Sydney, tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta ja enemmän tilaa. Siinä on seisomakorkeutta jopa 2,65 metriä ja joustavaan istuinsuunnitteluun kuuluu 3, 4 tai 5 istuinta. Lisäksi säilytystilaa voi suurentaa irrotettavien kalusteiden ansiosta. Mukana kulkeva WC tekee matkoilla vieläkin riippumattomammaksi. Niin kaupungissa kuin matkoillakin, HYMERCAR Sydney on luotettava ja mukava kumppani. Henkilöautomaisten mittojensa ja älykkään säilytystilasuunnittelun ansiosta HYMERCAR Sydney on ihanteellinen auto kaikenlaisiin matkoihin ja kuljetuksiin. Se sopii erittäin hyvin koko perheen monitoimiajoneuvoksi. Characteristics Teknisesti sallittu kokonaispaino: kg Kokonaispituus: 4,96 m Kokonaisleveys: 2,05 m Kokonaiskorkeus: 2,35 m nostokaton ollessa suljettuna / 3,24 m nostokaton ollessa avattu Seisomakorkeus: 2,05 m / 2,65 m nostokaton ollessa avattuna Istuinpaikat: 3 (vakio) / 4 5 (lisävaruste) Vuodepaikat: 4 (vakio) Highlights istuinta Kompaktit, henkilöautomaiset mitat jokapäiväiseen käyttöön Erillisvuodemalli yli 2,00 metriä pitkille henkilöille Leveä vuode nostokatossa, vuodevaatteet ja tikkaat säilytettävissä myös katon ollessa suljettu Kaksi eri tilaa vakiona olevan nostokaton ansiosta Kompressorijääkaappi pakastelokeron kanssa, toiminnot kuin kotona Kaikissa vuodemalleissa vakiona mukavuusjärjestelmä, jossa lautasjouset ja kylmävaahtopatjat Sävytetyt kokolasit

3 4 kw diesellämmitys 65 litran kompressorijääkaappi

4 HYMERCAR Fiat retkeilyauto ilman pesutilaa HYMERCAR Sydney edestä nähtynä Lasi-ikkunainen HYMERCAR Sydney tässä Profondo-punaisena ja Blackline-tyylipaketilla

5 HYMERCAR Sydney edestä nostokaton kanssa HYMERCAR Sydney -mallissa on vakiona nostokatto. Telttakangas pitää huolen optimaalisesta ilmankierrosta. HYMERCAR Sydney sivulta Brilliant Silber -värisenä ja nostokatolla varustettuna HYMERCAR Sydney -malliin on lisävarusteena saatavissa 16 tuuman kevytmetallivanteet ja kuvassa näkyvä tyylipaketti.

6 HYMERCAR Sydney mustana Alulinetarraliimauksella ja lisävarusteisen markiisin kanssa. HYMERCAR Sydney keltaisena lisävarusteisen Carbonline-designliimauksen ja Blacklinetyylipaketin kanssa. Säilytystila Vakiona HYMERCAR Sydney -mallissa on 65 litran kompressorijääkaappi vuoteen alla olevaan kaapistoon yhdistettynä. Mikäli halutaan enemmän säilytystilaa, voidaan valita sen sijasta irrotettava kalusterunko ja lisävarusteinen 46 litran kompressorikylmälaatikko.

7 Kun tarvitaan enemmän säilytystilaa, irrotettavan takavuoteen tilalle voidaan kiinnittää lisävarusteena saatavat säilytyslaukut. Integroitujen alumiinisten kiinnityskiskojen ja siirrettävien renkaiden avulla tavarat voidaan kuljettaa turvallisesti mukana. Säilytyslokero HYMERCAR Sydney -mallin lattiassa on vielä yksi 17 litran säilytyslokero, jossa on taittuva kansi. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

8 HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa Oleskelutila Ilman pesutilaa oleva HYMERCAR Sydney on monikäyttöinen malli, joka sopii sekä retkeilyyn ja lyhyille viikonloppumatkoille kuin myös jokapäiväiseen käyttöön kaupungissa. Muunneltavat istuimet tekevät siitä koko perheen monien mahdollisuuksien auton ja ihanteellisen kakkosauton. Muunneltava 5-paikkainen HYMERCAR Sydney tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta ajonkin aikana. Autossa on kuljettajan ja apukuljettajan istuimet, kahden hengen istuinsohva ja irrotettava viides istuin. Vakiomallina HYMERCAR Sydney on 3-paikkainen. Siinä on yksi erillinen käsinojallinen istuin. Paljon tilaa yhteisiin hetkiin: Sydney seisomakorkeuden ollessa 2,65 metriä ja pöydän ollessa avattuna.

9 Vakiona olevat pimennysverhot huolehtivat tarvittavasta rauhasta yöllä tai takaavat päivänvalossa häiriöttömät päiväunet, kun halutaan levätä ajomatkan jälkeen. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

10 HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa Nukkumistila Kun alas käännettävän pöydän päälle laitetaan tukiosa, voidaan muodostaa yksi 2,4 metriä pitkä vuode. Näin HYMERCAR takaa myös yli 2 metriä pitkille mukavat yöunet. Erillinen nukkumistila saadaan nostokaton avulla. Siihen on integroitu vuode Komfort-patjoineen. Nukkumistilaan pääsee tikkaita pitkin ja se voidaan erottaa muusta tilasta sulkemalla aukon. Nostokaton eristys tekee siitä talvikelpoisen nukkumis- ja lepopaikan. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme

11 oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

12 HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa - Keittiö Nykyaikaisesti varustetussa keittiöryhmässä on paljon tilaa ruokien valmistukseen ja astioiden pesuun. Erittäin syvissä laatikoissa on laadukkaat sulkumekanismit. Niissä kattilat ja muuta keittovälineet ovat hyvässä säilössä ja nopeasti saatavilla. Ruokatarvikkeille ja mausteille on oma paikkansa keittiön ylähyllyissä aivan käden ulottuvilla. Kaksi 230 V, kolme 12 V ja yksi USB-pistorasia takaavat, että liitäntämahdollisuuksia on tarpeeksi.

13 Keittiössä on astianpesuallas, integroitu 2-liekkinen kaasukeitin ja vastakkaisen puolen kaapistossa vakiona oleva 65 litran kompressorijääkaappi. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

14 HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa Pohjaratkaisut ja tiedot

15 HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa Vakiovarustus Toinen makuuhuone Mukava nukkumapaikka Levähdä kunnolla Käännettävällä ja taitettavalla parivuoteella (202 x 150 cm) varustetun vakiovarusteisen nostokaton ansiosta HYMERCAR Sydney -mallissa on käytettävissä erillinen nukkumistila. Nukkumistilaan pääsee tikkaita pitkin ja se voidaan erottaa muusta tilasta sulkemalla aukon. HYMERCAR Sydney -mallissa on vakiona kaapistorungon päälle yhdistettyjen patjojen ansiosta mukava takavuode, jossa makuutilaa on 197 x 135 cm. Vakiona HYMERCAR Sydney mallissa olevat lautassälepohjalliset mukavat vuoteet tuovat kaikkina kokoina kylmävaahtopatjojen kaikki edut mitä parhaiten esiin. Kehon jokaista osaa tukee sopiva vastapaine tehden unesta rentouttavaa ja miellyttävää. Mukava tuhattaituri Yksityisyyttä ilman häiriötekijöitä Säilytyslokero lattiassa Ohjaamon kääntyvissä istuimissa on korkeuden- ja kallistuksensäätö ja ne on vakiona päällystetty kokonaan asunto-osan kankaalla. Erinomainen istuinmukavuus ja kallistettavat käsinojat tekevät ajamisesta tai television katselusta nautinnon HYMERCAR Sydney -mallissa. Ohjaamon pimentämiseksi voidaan HYMERCAR Sydney varustaa tuulilasin ja sivuikkunoiden eteen tulevalla pimennysverholla, joka estää lisäksi myös uteliaat katseet. HYMERCAR Sydney -mallin lattiassa on vielä yksi 17 litran säilytyslokero, jossa on taittuva kansi.

16 Virtaliitäntä Liitäntämahdollisuudet Kaikki kunnolla kiinnitettynä HYMERCAR Sydney -mallin 230 V -virtaliitäntä, jossa on vikavirtasuojakytkin 230 V ja 12 V -jännitteelle, on vakiovarusteena auton moottoritilassa. Näin vuotavien kohtien aiheuttamat mahdolliset vaaranlähteet on poissuljettu. Kaksi 230 V, kolme 12 V ja yksi USB-pistorasia takaavat, että liitäntämahdollisuuksia on tarpeeksi. Vakiovarustukseen kuuluu integroidut ja erittäin lujat alumiinikiskot, joissa on 4 siirrettävää kiinnitysrengasta. Ne on tarkoitettu erilaisten tavaroiden turvalliseen kiinnitykseen HYMERCAR Sydney -mallissa. Energiaasäästävä LED Mukava kosketuskäyttö Laajennettava pöytä Näiden vapaa-ajan autojen koko sisävalaistus on toteutettu vakiona modernilla LEDtekniikalla. Tämä säästää 3/4 HYMERCAR Sydneyn virrankulutuksesta ja lisää akkujen käyttöikää monilla tunneilla. Vakiona olevia LED-valolistoja voidaan säädellä HYMERCAR Sydney -mallissa mukavasti kosketuskäytöllä ja ne ovat himmennettävissä. Alas kääntyvää pöytää voidaan tarpeen mukaan suurentaa nopeasti ja helposti HYMERCAR Sydney -mallissa vakiona olevalla laajennusosalla kääntämällä sen vain ylös. Jos pöytää ei joskus tarvita lainkaan, voidaan se kääntää helposti seinää vasten. Oleskelutilan pimennys Tilava 3-paikkainen Vielä lisää istuinpaikkoja Vakiona HYMERCAR Sydney mallissa olevat pimennysverhot huolehtivat tarvittavasta rauhasta yöllä tai takaavat päivänvalossa häiriöttömät päiväunet, kun halutaan levätä ajomatkan jälkeen. Vakiomallisena HYMERCAR Sydney on saatavissa 3paikkaisena. Siinä on erillinen, siirrettävä istuin, jossa on käsinojat ja kallistuksensäätö. Vakiona HYMERCAR Sydney mallissa on valmius yhden erillisen istuimen kiinnitykseen kalusterunkoon tai kaksipaikkaisen istuinsohvan asennukseen.

17 Tasainen nopeus Hansikaslokero keskellä Asennettu vakionopeudensäädin mahdollistaa miellyttävän ja turvallisen ajon tasaisella nopeudella. Keskellä olevassa hansikaslokerossa on yksi säilytyspaikka lisää. Apukuljettajan puolen kylmälokerollinen hansikaslokero Kylmätilamahdollisuudella varustetussa hansikaslokerossa juomat pysyvät raikkaina ajon aikana. Asiakirjateline Ainutlaatuisessa ja tyylikkäässä tabletin tai älypuhelimen telineessä voidaan pitää turvallisesti erimuotoisia laitteita. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

18 HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa Lisävarusteet Tilaa jopa 5 henkilölle Viihtyisää lämpöä Raikasta kylmää Muunneltavana 5-paikkaisena HYMERCAR Sydney -mallissa on ensiluokkainen mukavuus myös ajon aikana. Siinä on kuljettajan ja apukuljettajan istuin, kaksipaikkainen istuinsohva sekä irrotettava viides istuin lisävarusteena. Lisävarusteena HYMERCAR Sydney -mallin nostokaton alueen lämmitykseen on saatavissa lämminilmaletku. Lisävarusteena on myös saatavissa 46 litran kompressorikylmälaatikko, joka sopivan telineen avulla sopii sille tarkoitettuun kohtaan HYMERCAR Sydney -mallin kaapiston rungossa. Kookkaiden nukkumapaikka Kylmältä suojassa Kun käännettävän pöydän päälle asetetaan lisävarusteena saatava tukiosa, voidaan siihen muodostaa 2,4 metriä pitkä erillinen vuode. Näin HYMERCAR Sydney takaa tässä nukkumismukavuuden myös niille, jotka ovat kooltaan yli 2 metriä pitkiä. HYMERin alkuperäislisätarvikkeena nostokattoon saatava eristys tekee HYMERCAR Sydney mallin nostokatosta talvikelpoisen nukkumis- ja lepopaikan. Lisätietoa sivulla Automatisoitu Comfort Matic vaihteisto

19 Sumuvalot LED-päiväajovalot Ajovalot mustilla kehyksillä LED-päiväajovaloilla varustetut ajovalot tuovat 40 % paremman valaisun ja lisäävät siten päivällä passiivista turvallisuutta. Autonväriset ovenkahvat Skid plate kiiltävän musta Jäähdyttimen säleikkö kiiltävän musta Mittaristo kromirenkailla Kojelaudan alumiininväriset koristeet 16 tuuman kevytmetallipyörät renkaineen 225/75 R16 Säädettävä monitoimiohjauspyörä Comfort Matic -vaihteisto Automaattinen ohjaamoilmastointi Säädettävästä monitoimiohjauspyörästä voidaan radiota ja muita liitettyjä laitteita käyttää helposti. Automatisoitu Comfort Matic vaihteisto pitää huolen mukavuudesta, paremmasta polttoainetehokkuudesta ja vähentyneistä päästöistä. Miellyttävästä lämpötilasta ajon aikana huolehtii ohjaamoon lisävarusteena saatava automaattinen ilmastointilaite kojelaudan keskikonsolissa.

20 Kaistavahti Liikennemerkkien tunnistus Kaistavahti (LDWS) varoittaa kuljettajaa merkkiäänellä, kun auto on ajautumassa pois ajokaistalta. Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän (TSR) ansiosta edessä olevat ohjekilvet näkyvät auton näytössä. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

21 HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa Kalustesävy, kangasverhoilu ja mattosarjat Värivaihtoehdot - Fiat Pastelli White Line-Blue Yellow (Vakiovarustus) Tiziano-Red Imperial-Blue Grigio-Campovolo Värivaihtoehdot - Fiat Metallivärit Lago-Blue Golden-White Alumino-Grey

22 Fer-Grey Black Profondo-Red Denver / Yhtenäinen kangas Santorin / Tekstiili Delfi / Yhtenäinen kangas (Vakiovarustus) Tokio / Tekstiili Garbo / Ecotech Dalana / Tekstiilinahka Napoli / Täysnahka Grigio / Täysnahka Kalusteet

23 Puusävy Chiavenna Nussbaum (Vakiovarustus) Lattia Toronto

24 HYMERCAR Sydney GT60 nyt uutena erikoismallina Vapautta ilman kompromisseja. 60 vuotta innostusta ja osaamista: Tätä on juhlittava! Luotettava trio kaikille, jotka haluavat nähdä maailmaa joustavasti ja tarvitsevat paljon säilytystilaa. Kahden eri auton ominaisuudet omaava HYMERCAR Sydney GT60 on nyt saatavissa kolmena eri mallina, White Line, Silver Line ja Limited Edition -mallina, erikoishintaan jo eurosta alkaen. Kiinnitettävän istuimen ja kaksipaikkaisen istuinsohvan ansiosta näissä kolmessa, vain 4,96 metriä pitkässä erikoismallissa voi matkalla olla mukana viisikin henkilöä todistus niiden sopivuudesta arkeenkin. Kaiken huippuna: Kaikissa kolmessa erikoismallissa on vakiona mukava nostokatto! Nouse nyt yhteen niistä ja ala suunnitella seikkailuja! (Avaa 360 panoraamakuva) HYMERCAR SYDNEY GT60 MALLIVAIHTOEHDOT Varustus Sydney GT60 White Line Alusta Fiat Ducato 2.3 Multijet 110 kw / 150 hv Euro 6 Normaali myyntihinta brutto Automaatti-ilmastointi siitepölysuodattimella 400 LED-päiväajovalot 350 Alumiinivanteet, 4 kpl, 16 tuumaa 540 Sisätilojen tyylipaketti (kojelaudassa alumiininväriset koristeosat, mittaristossa kromirenkaat) 200 Ohjauspyörä ja vaihdevipu nahkaa 195 Pysäköintiavustin 350 Mukiteline lukittavan säilytyslokeron tilalla kojelaudan keskellä

25 Normaali myyntihinta brutto Kori Ulkoväri valkoinen Blackline-tyylipaketti (jäähdyttimen säleikkö kiiltävän musta, ajovaloissa mustat kehykset, skid plate kiiltävän musta) 220 Etuspoileri auton värinen 350 Markiisi antrasiitinharmaa 850 Ulkonäkö ja oleskelutilat Normaali myyntihinta brutto Kalustesävy Chiavenna Nussbaum Kangasyhdistelmä Santorin 290 Designliimaus Sydney GT60 Kaksipaikkainen istuinsohva 750 Kiinnitettävä erillinen istuin 750 Tavaratilan erottava osa Multimedia Fiat DAB radio ja CD, navigointi, Bluetooth-liitäntä, Bluetooth Audio Streaming, USB sekä AUX-liitäntä 90 Normaali myyntihinta brutto Hintaetusi HYMERCAR Sydney GT 60 White Line -mallissa Perushinta Juhlapaketin arvo Yhteensä normaalisti Tarjoushinta juhlapaketin kanssa Säästät: Varustus Sydney GT60 White Line Lisänä White Line -varustelupakettiin Ulkoväri Metallic Alumino grey 197 Hintaetusi HYMERCAR Sydney GT 60 Silver Line -mallissa Normaali myyntihinta brutto 1.790

26 Perushinta Juhlapaketin arvo Yhteensä normaalisti Tarjoushinta juhlapaketin kanssa Säästät: Varustus Sydney GT60 Limited Lisänä White Line -varustelupakettiin Ulkoväri Metallic Profondo -punainen, musta, Imperial-sininen, Campovolo-harmaa Normaali myyntihinta brutto Takapuskuri auton värisenä 395 Etuspoilerin krominen kynnyspelti 540 Lisähintaan alumiinivanteet, 4 kpl, 17 tuumaa (16 tuuman sijaan) Lisähintaan Grigio-nahkavarustelu (Santorin-kangasyhdistelmän sijaan) Hintaetusi HYMERCAR Sydney GT 60 Limited -mallissa Perushinta Juhlapaketin arvo Yhteensä normaalisti Tarjoushinta juhlapaketin kanssa Säästät:

27 Kalusteryhmän suuret vetolaatikot ja luukut HYMERCAR Sydney GT 60 -mallin takaosassa tarjoavat kaikenlaisia säilytysmahdollisuuksia. Ajon aikana sen päällä voidaan säilyttää ja kuljettaa poikittaisvuoteen patjat varmassa paikassa. Keittiöryhmän yläpuolella oleviin käteviin yläkaappeihin voidaan sijoittaa matkalla tarvittavia ruokatarvikkeita ja astioita.

28 HYMERCAR-erikoismallin keittiöryhmässä on kaksiliekkinen keitin sekä järkevänkokoinen astianpesuallas niin, että lempiruokien valmistus käy matkalla nopeasti. HYMERCAR Sydney GT -mallissa vakiona oleva nostokatto sisältää suuren makuutilan ja lupaa mukavia unia. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

HYMERCAR-retkeilyauto Fiat-alustalla ja pesutilan kanssa

HYMERCAR-retkeilyauto Fiat-alustalla ja pesutilan kanssa HYMERCAR-retkeilyauto Fiat-alustalla ja pesutilan kanssa HYMERCAR Ayers Rock, Yosemite, Yellowstone ja Grand Canyon Yksilöllisiä, monipuolisia, ainutlaatuisia HYMERCAR-retkeilyautot ovat rajattoman joustavia

Lisätiedot

HYMERCAR Free - Kohokohdat

HYMERCAR Free - Kohokohdat HYMERCAR Free - Kohokohdat Kotisi on maailma - uudessa HYMERCAR Free mallissa. HYMERCAR-malliston uudet retkeilyautot on rakennettu kaikille spontaanisesti eläville, jotka rakastavat mukavuutta. Rakastatko

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

Paras mahdollinen tiiviys

Paras mahdollinen tiiviys Hymermobil B-Klasse Vakiovarustus Yli 30 vuotta on Hymermobil B-Klassen varustusmukavuus ollut vertailukohteena. Hyvä perinne jatkuu myös tänä vuonna: vakiovarustus sisältää lukuisan määrän ainutlaatuisia

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja.

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Highlights Parasta mukavuutta. Tervetuloa automatkailun huippuryhmään ylellisen Hymermobil B-Klasse SL -mallisarjan kyydissä.

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN VALMISTETTU SAKSASSA VUODESTA 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN D-LINE MALLIT YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN ALUSTA + KG GLOBESCOUT FIAT DUCATO 3,3 t 2,0 l Mjet 85 KW/115 hv 47.150,- 2,3 l Mjet 96 KW/130

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja.

Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO & TEKNISET TIEDOT Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO ACTION Solifer Action A723 Hinta: 68 500 Solifer Action A726 Hinta: 67 700 Solifer Action T598 Hinta: 64 500 Solifer Action T693 Hinta: 67 700

Lisätiedot

HYMERCAR Mercedes-Benz pesuhuoneella (Grand Canyon S)

HYMERCAR Mercedes-Benz pesuhuoneella (Grand Canyon S) HYMERCAR Mercedes-Benz pesuhuoneella (Grand Canyon S) HYMERCAR Grand Canyon S - Kohokohdat Joskus pitää vain ottaa selville mitä oikeasti haluaa tehdä! Selvittää mahdollisuudet; uusista paikoista ja vapaudesta.

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Kahdesta pohjaratkaisusta voit valita juuri sen mallin,

Lisätiedot

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA 4 5 PIENI MATKAILUVAUNU ON NYT IN Ensimmäinen oma liikkuvakoti. Kompakti LMC STYLE on monille ensiostajille se täydellinen matkailuvaunu: perhemalli kerrosvuoteilla, pieni helposti liikuteltava pohjaratkaisu

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse 504 514 534 544 554 Hinta 75.700,- 77.900,- 79.000,- 79.000,- 83.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

RAPIDO HINNASTO 2017

RAPIDO HINNASTO 2017 RAPIDO HINNASTO 2017 RAPIDO SARJA 6 FIAT Malli Hinta 650 Fiat 35 130 hv 68 200 665 Fiat 35 130 hv 72 200 666 Fiat 35 130 hv 71 100 690 Fiat 35 130 hv 71 700 604FF Fiat 35 130 hv 69 900 650FF Fiat 35 130

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition moderni, klassinen ja hienostunut Matkalla paremman tekniikan kanssa Jo vakiona mitä parhaiten varusteltu Uudet Ambition -mallit eivät ole vain katseenvangitsijoita

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT 2015 Globecar Tervetuloa matkalle (mukavasti) Kattava varustelu, laatu ja houkutteleva hinta: Näyttäisi siltä,

Lisätiedot

SARJA 70FF ALKO Malli Hinta 7065 ALDE ALKO 35L 130 hv ALDE ALKO 35L 130 hv

SARJA 70FF ALKO Malli Hinta 7065 ALDE ALKO 35L 130 hv ALDE ALKO 35L 130 hv RAPIDO HINNASTO 2019 RAPIDO SARJA 6 Malli Hinta 650 Fiat 35 L 130 hv 69 900 665 ALDE Fiat 35 L 130 hv 75 900 666 Fiat 35 L 130 hv 72 700 686 Fiat 35 L 130 hv 72 500 696 PREMIUM EDITION Fiat 35 L 130 hv

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Van-mallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse CL Ambition

Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-Klasse CL Ambition Unelmaasumista joka kohteessa Ihanteellinen malli tutustua integroitujen maailmaan Paras varustelu jo vakiona Matkalla paremman tekniikan

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 COMBI HINNASTO Hinta ilman Autoveroton Arvioitu Kokonais- Sivuovi CO2 Kokonais- veroja ohjehinta sis. alv autovero hinta

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Kahdesta pohjaratkaisusta voit valita juuri sen mallin,

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto.. (Rajattu määrä varastoautoja) BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring Voimassa 12.7.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 1 Arctic Star 565 Koti nautinnollisiin hetkiin Sadut talven ihmemaasta käyvät toteen jo pienimmällä mallilla. 250 cm kokonaisleveys

Lisätiedot

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava.

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Highlights Optimaalinen vakiovarustus. HYMER Tramp CL tulee asettumaan omassa luokassaan uudeksi vertauskohteeksi. Yksistään jo 2,12 metrin sisäkorkeus

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ

UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ UUSI DOBLÒ CARGO. UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ RADIO UCONNECT KOSKETUSNÄYTÖLLÄ KOLMAS PAIKKA OHJAAMOSSA MONITOIMISET ISTUIMET ENEMMÄN TOIMINTOJA Jopa 3 paikkaa ohjaamossa Monitoimiset

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T - Matkailuautot - Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

Kaikkiin elämän tilanteisiin.

Kaikkiin elämän tilanteisiin. 2009 Kaikkiin elämän tilanteisiin. 02 03 Globecar. Kaikkiin elämän tilanteisiin. Kotisi matkalla. Globecar tarjoaa joustavan ja huolettoman tavan liikkua. Sinä päätät määränpääsi ja olet vapaa muuttamaan

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t - Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

Svh-hinta varustein 33.841,33 NYT ERIKOISHINTAAN 31.490 - HINTAETU 2.351

Svh-hinta varustein 33.841,33 NYT ERIKOISHINTAAN 31.490 - HINTAETU 2.351 KAMPANJA-AUTOT MINI (Hinnat sisältävät toimituskulut 590 ) MINI Clubman Cooper Ulkoväri: Hot Chocolate -metalliväri / musta katto Sisustus: Kangasverhoilu, Cosmos Carbon Black CO2-päästöt: 129 g/km Nahkainen

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Tässä kompaktissa puoliintegroidussa yhdistyy nykyaikaisimmat

Lisätiedot

HYMERCAR Mercedes-Benz pesuhuoneella (Grand Canyon S)

HYMERCAR Mercedes-Benz pesuhuoneella (Grand Canyon S) HYMERCAR Mercedes-Benz pesuhuoneella (Grand Canyon S) HYMERCAR Grand Canyon S Kohokohdat Joskus pitää vain ottaa selville mitä oikeasti haluaa tehdä! Selvittää mahdollisuudet; uusista paikoista ja vapaudesta.

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M.

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Moottori Suurin sallittu kokonaismassa Iskutilavuus Teho Fiat Ducato, JTD.500 kg 180 ccm 75 kw / 100 hv Fiat Ducato, JTD.500 kg 86 ccm 96 kw / 10 hv Fiat Ducato,0

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2017. Business Exclusive Edition Kampanjamallisto: BMW 3-sarja Sedan, Touring ja Gran Turismo BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT Malli T 132 T 135 Arvonlisäverollinen perushinta 42.170 43.890

Lisätiedot

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~ Uusi TUOTEINFO TUOTESTRATEGIA historia 2004 ~ 2010 2011 ~ 2016 2017 TUOTESTRATEGIA Mitat verrattuna kilpailijoihin Uusi Pituus x Leveys x Korkeus // Akseliväli (mm) 3,595 x 1,595 x 1,485 // 2,400 Up! 3,540

Lisätiedot

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN I 9910 I 9940 PREMIUM LINER I 9910 I 9940 Hinta 172.140, 172.140, Pituus / leveys / korkeus cm 899/232/350 899/232/350 Sisäkorkeus cm 207 207 Perävaunukuorma / jarruton

Lisätiedot

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava.

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Highlights Optimaalinen vakiovarustus. HYMER Tramp CL tulee asettumaan omassa luokassaan uudeksi vertauskohteeksi. Yksistään jo 2,12 metrin sisäkorkeus

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa. Puh:

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa.  Puh: Kampanjahinnasto Business Automatic Edition BMW 1-sarjan Hatchback. BMW 2-sarjan Active Tourer. BMW 2-sarjan Gran Tourer. BMW X1. Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

Hinnasto Tekniset tiedot

Hinnasto Tekniset tiedot RETKEILYAUTOT 019 Hinnasto Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 018 BÜRSTNER RETKEILYAUTOT #asumisentuntua Sisältö City Car 4 11 City Car Harmony Line 1-15 4 8 9 1 7 10 VUODEN TIIVIYSTAKUU 6 5 Sana #asumisentuntua

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition

Kampanjahinnasto. Charged Edition Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.1.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus SONIC SUPREME 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus Uusi Sonic Supreme 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus. Integroidut Adria Sonic -matkailuautot. Dynaaminen ja vaikuttava ulkonäkö, new

Lisätiedot

INVA TAKSI. Fiat Ducato (AV.3450/H2)

INVA TAKSI. Fiat Ducato (AV.3450/H2) HINNASTO 2013 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 % INVA TAKSI Fiat Ducato (AV.3450/H2) VAKIO JA LISÄVARUSTEET VAKIOVARUSTEET 1+8/INVA Rahastusvalo ohjaamon kattoon

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat 504 578 614 644 674 Hinta 67.900,- 72.600,- 72.600,- 72.300,- 75.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 1.1.2019 alkaen. Rajoitettu erä (NEDC) BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m Ihastuttavan kevyt. Ensiluokkaista keveyttä: Uusi Dethleffs Coco, jonka paino on vaivaiset 708 kg, tekee lomailusta ihanan kevyttä. Sitä kehittäessämme yhdistimme matkailuvaunuosaamisemme tehokkaimmat

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

FORD Transit Custom Van

FORD Transit Custom Van HINNASTO 1.1.2015 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24% FORD Transit Custom Van V.I.P.-luokan sisustus, 1+8 istuimet ja lisävarustelu VARUSTELUPAKETTIEN HINNAT

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 01.01.2018 500 & 500C HINNASTO Pvm 1.1.2018 Malli Käyttövoima 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop* Bensiini 99 405 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop* Bensiini 99 435 285 14

Lisätiedot

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE 16.09.2015 ADRIA MOBIL TÄYTTI 50 VUOTTA KEVÄÄLLÄ 2015 JA KASVATTAA MALLISTOAAN SUUREMMALLA AUTO- JA VAUNUMALLISTOLLA KUIN KOSKAAN KAIKKI ADRIA UUTUUDET ON NÄHTÄVISSÄ LAHDEN CARAVAN

Lisätiedot

PERSONOINTI. Tulosta Sulje

PERSONOINTI. Tulosta Sulje PERSONOINTI AJOVALOJEN KEHYKSET KATTOSPOILERI SUMUVALOJEN KEHYKSET TAKALUUKUN KORISTELISTAT PEILINKUORET OVENKAHVAN SUOJUKSET USKALLA EROTTUA TEE JUKESTASI EROTTUVA Piristä JUKEa Nissanin aidoilla lisävarusteilla.

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen HYMER Matkailuautot SISÄLTÖ. HYMER Van sivu 06-09 HYMER Exsis-t sivu 10-13 HYMER Tramp CL sivu 14-18 HYMER Tramp SL sivu 19-23 HYMER ML-T sivu 24-27

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T - Matkailuautot - Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista.

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL - Matkailuautot - Highlights Johdonmukainen korista varusteisiin. Puoli-integroitu HYMER Tramp SL täyttää mukavuuden suhteen melkein jo integroitujen

Lisätiedot

C A M P E R. Keep Rolling SUNLIGHT V A 2O2O L I G H T

C A M P E R. Keep Rolling SUNLIGHT V A 2O2O L I G H T A M P E R V A N Keep Rolling 2O2O SUNLIGHT S S U N L I G H T M A D E I N G E R M A N Y 2O2O Sunlightin matka alkoi 15 vuotta sitten. Olemme silti yhtä innoissamme kehittämässä ja keksimässä uutta, kuin

Lisätiedot

item numbers Krabat item no description Jockey

item numbers Krabat item no description Jockey Jockey Krabat Jockey ISTUMINEN Krabat Jockey Palkinnot Krabat Jockey on lasten aktiivituoli Krabatilta. Lapsi istuu satulassa jalat erillään. Alaraajojen levitetty asento ja jalkatuet antavat lantiolle

Lisätiedot

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI PROGEO -PYÖRÄTUOLIT Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI Joker Ultrakevyt kiinteärunkoinen aktiivipyörätuoli sisäja ulkokäyttöön. Erinomainen ohjailtavuus ja liikuteltavuus ovat Joker-tuolin

Lisätiedot

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 HINNASTO 2015 RETKEILYAUTOT

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 HINNASTO 2015 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 HINNASTO 2015 RETKEILYAUTOT Globecar Highlights Vuosikymmenen parhaat ideat vakiona Globecar-retkeilyautossa 2 3 Nostokatto

Lisätiedot

Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita

Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita Lisäselvitykset: C Tärkeää tietoa Tekniset tiedot HUOMIO! Teknisissä tiedoissa ilmoitettujen perushintojen lisäksi useimpiin a) Huomatkaa: lisähintaisina saatavat moottori- ja alustavaihtoehdot, kuten

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

BMW Motorrad Lisävarusteet. Hinnasto Tammikuu 2010. Ajamisen iloa

BMW Motorrad Lisävarusteet. Hinnasto Tammikuu 2010. Ajamisen iloa BMW Motorrad Lisävarusteet Hinnasto Tammikuu 2010 Ajamisen iloa Sisallysluettelo Sivu G 450 X 3 F 650 GS 3-4 F 800 R 5 F 800 GS 6-7 F 800 S 8 F 800 ST 9 R 1200 R 10-11 R 1200 GS 12-13 R 1200 GS Adventure

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

FORD Transit Custom Van

FORD Transit Custom Van HINNASTO 1.3.2014 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24% FORD Transit Custom Van V.I.P.-luokan sisustus, 1+8 istuimet ja lisävarustelu VARUSTELUPAKETTIEN HINNAT

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

Hinnasto voimassa alkaen HYMERCAR 2018

Hinnasto voimassa alkaen HYMERCAR 2018 HYMERCAR 2018 Hinnasto voimassa 01.07.2017 alkaen HYMERCAR 2018 Monimuotoisuutta laadukkaasti Hyvät maailmanmatkaajat, hyvät viikonloppureissaajat, HYMERCARimme on suunniteltu kaikille, jotka arkisin hoitelevat

Lisätiedot

HYMERCAR Retkeilyautot 2019

HYMERCAR Retkeilyautot 2019 HYMERCAR Retkeilyautot 2019 Hinnasto voimassa 01.07.2018 alkaen HYMERCAR Suomi Monimuotoisuutta laadukkaasti Hyvät maailmanmatkaajat, hyvät viikonloppureissaajat, HYMERCARimme on suunniteltu kaikille,

Lisätiedot

Matkailuautot hinnasto

Matkailuautot hinnasto Matkailuautot hinnasto Voimassa 01. 07. 2011 alkaen Puoli-integroidut integroidut HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Tramp HYMER Exsis-i Ford Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil

Lisätiedot

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE KABE 2016 Design ja toiminnallisuus KABEn filosofia on aina ollut se, että haluamme olla kehityksen kärjessä. Näyttäessämme vuosimallin 2016 uutuudet, haluamme jälleen parantaa vaunujen ja autojen jo ennestään

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

Sitä kylmää mitä tarvitaan

Sitä kylmää mitä tarvitaan Sitä kylmää mitä tarvitaan Kylmiöpakastimet Kotikylmiöt Kaappipakastimet Viinikylmiöt Valitse vain ulkonäkö, kylmiö huolehtii kaikesta muusta 4-7 Kylmiöpakastimet 8-11 Kotikylmiöt 12-13 Kaappipakastimet

Lisätiedot

FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm

FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm 2016 FCA Finland Oy FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm 5.2.2016 Autoveroton Käyttövoima g/km* massa kg m 3 hinta (sis.alv CO2 Kokonais Tavaratila Malli 24%) 002909LG4 Ducato 2.0 Multijet 115 8m3 (H1L1)

Lisätiedot

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ 50 Kompressorijääkaapit Sopii tropiikkiin! Huippujäähdytys jopa +43 C ulkolämpötilassa 5 3 1 4 2 6 RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ Loistelias WAECO CoolMatic CR -mallisto

Lisätiedot

VOLKSWAGEN TRANSPORTER T6 BUSSIPAKETIT (av. 3400 mm)

VOLKSWAGEN TRANSPORTER T6 BUSSIPAKETIT (av. 3400 mm) VOLKSWAGEN TRANSPORTER T6 BUSSIPAKETIT (av. 3400 mm) Autoissa on täysin kotimainen, muunneltava ja pikakiinnitteinen istuinjärjestelmä. Istuimissa on myös portaaton sivuttaissäätö. HINNASTO 1.6.2015. Hinnat

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot