HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights"

Transkriptio

1 HYMER Van S

2 HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Tässä kompaktissa puoliintegroidussa yhdistyy nykyaikaisimmat turvallisuusstandardit, näppärät mitat ja erinomainen mukavuus vaikuttavaksi kokonaispaketiksi. Myös Mercedes-Benzin tyypilliset ominaisuudet ovat vakuuttavia: Vahvasti vetävä moottori, uusimmat turvajärjestelmät ja pienien mittojen ansiosta ainutlaatuinen ohjattavuus. Täydellisen joustavaan lomailuun! Characteristics Paino: kg Pituus: 6,36 m Leveys: 2,22 m Korkeus: 2,90 m Vuodepaikat: 2 3 Highlights Kehykselliset ikkunat Kaikki säiliöt ja vesiliitännät eristetty ja lämmitetty Kevyt, kapea ja ketterä 2,22 m ulkoleveyden ansiosta Lasikuituvahvisteinen alapohja XPS-eristeellä Suuret tallinovet ajosuuntaan oikealla ja vasemmalla Valtava talli, jonka sisäkorkeus 1,21 m Asunto-osan portaaton lattia matkailuautossa

3 Ulkopuoli HYMER Van S 520 urheilullinen puoli-integroitu matkailuauto Mercedes-Benzin alustalla

4 HYMER Van S 520 sivulta, kuljettajan puoli HYMER Van S 520

5 Helppokäyttöinen huoltoaukko HYMER Van S -mallin raikasvesisäiliön huoltoaukko on helppopääsyinen lattiassa olevan luukun kautta. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

6 Oleskelutila - HYMER Van S Mukavaa asumista pienessä tilassa Neljälle henkilölle on riittävästi tilaa HYMER Van S:n viihtyisässä istuinryhmässä. Kompaktista koosta huolimatta HYMER Van S -mallissa on mukava oleskelutila, keittiö, nukkumistilat ja pesutila. Istuinryhmä on tässä Castellokankaalla verhoiltuna, jota ei ole enää saatavissa. Paljon päivänvaloa Paljon säilytystilaa HYMER Van S on varustettu istuinryhmän yläpuolella olevalla nostokallistus-kattoikkunalla, joka saa valon tulvimaan oleskelutilaan ja pitää huolen hyvästä ilmanvaihdosta. Siihen on yhdistetty kaksoisrullaverho oleskelutilan pimennystä varten ja suojaamaan hyttysiltä. HYMER Van S -mallin sohvan alla olevaan tilavaan säilytyslokeroon voidaan sijoittaa matkatavaroita hyvään järjestykseen.

7 Viihtyisät oleskelutilat HYMER Van S -mallin mukava istuinryhmä tarjoaa tilaa enintään neljälle (tässä korkealaatuisessa kangasnahkayhdistelmässä Cremissimo). Istuinsohva on lisäksi varustettu kahdella ylimääräisellä kolmipistevyöllä, jolloin myös ajo on sallittua neljän henkilön kanssa maksimikokonaispaino huomioon ottaen. Laajennettava pöytä Istuinryhmän pöytää voidaan laajentaa kätevästi ja nopeasti käännettävällä työpöydällä.

8 Istuinryhmän sohva on varustettu kahdella kolmi-pistevyöllä niin, että neljä henkilöä voi matkustaa määräysten mukaisesti ja turvallisesti HYMER Van S -matkailuautossa. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

9 HYMER Van S - Nukkumistila HYMER Van S 520 tarjoaa kompaktisuudestaan huolimatta rentouttavia unia varten kaksi isoa ja mukavaa erillisvuodetta. Leveän askelman kautta matkailuauto tarjoaa miellyttävän nousun takavuoteeseen. Valinnaisesti HYMER Van S 520 voidaan varustaa lisätyynyllä tikkaiden kanssa erillisvuoteiden välille, niin että sängyt voidaan muuttaa yhdeksi suureksi vuoteeksi. Kuljettajan penkki mukaan ottaen HYMER Van S mallissa voidaan lisäpehmusteosan avulla muodostaa yksi ylimääräinen nukkumamahdollisuus.

10 Näin saadaan ylimääräinen 162 x 72 cm:n kokoinen makuupaikka, jossa lapsi tai pienempikokoinen henkilö voi yöpyä. Takaosassa keittiöryhmän ja takaosan erillisvuoteen välissä on mallissa HYMER Van S 520 ylimääräinen vaatetangolla ja hyllyllä varustettu vaatekaappi, jonka leveys on 25 cm.

11 HYMER Van S 520 -mallin erillisvuoteiden jalkopäässä olevat kaksi vaatekaappia tarjoavat lisää säilytystilaa matkavaatteille. Vaatekaappien luo pääsee erittäin kätevästi ja nopeasti vuoteiden taitettavien jalkopäätyjen ansiosta. Kaksoiskäyttö HYMER Van S 520 -mallin takavuoteen tukevat ja kestävät askelmat tarjoavat lisää säilytystilaa esimerkiksi kengille tms. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

12 Keittiö - HYMER Van S Kätevä työtason laajennus HYMER Van S -mallin kompaktin keittiön työtasoa voidaan käden käänteessä laajentaa lisätilalla.

13 Hyvin varusteltu kompakti keittiö HYMER Van S -mallin nykyaikaisesti varustettu keittiö on vakiona varustettu 2 liekin keittolevyllä sekä kätevällä astianpesuallasyhdistelmällä. Paljon tilaa keittoastioille Kylmässä tuoreena Suuren ruokailuvälinelokeron sisältävän vetolaatikon ja kaapin ansiosta kaikki keittiötarvikkeet voidaan sijoittaa omille paikoilleen niin, että HYMER Van S:n keittiössä vallitsee aina järjestys. Ruokatarvikkeet ja juomat voidaan HYMER Van S mallissa varastoida vakiona olevaan 85 litran kompressorijääkaappiin.

14 Kätevä ulosvedettävä kaappi HYMER Van S -mallin keittiöryhmässä mukavan käytön varmistaa kätevä ulosvedettävä kaappi. Tilavassa yläkaapissa keittiöryhmän yläpuolella voidaan säilyttää matkaeväitä nopeasti saatavilla. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

15 Pesutila HYMER Van S Päivänvaloa pesutilaan HYMER Van S -mallin kompaktissa pesuhuoneessa on vakiona kaunis peilikaappi, jossa on paljon säilytystilaa. Kattoikkunasta tulee sisätiloihin raikasta ilmaa ja päivänvaloa.

16 Tilaa säästävä varustus Pieni pesuhuone on varustettu erittäin laadukkaalla käännettävällä pesualtaalla, joka on komposiittimateriaalia. Tilaa säästävä rullaovi voidaan avata täydellisesti eikä se silloin estä läpikulkua. Vaatetanko kylpyhuoneessa Kätevä vaatetanko HYMER Van S -mallin pesutilassa tarjoaa lisäksi mahdollisuuden kuljettaa pitkiä lomavaatteita vaatepuulla siististi ja kätevästi.

17 Käsi- ja suihkupyyhkeiden kuivaamiseen HYMER Van S:n pesutilassa olevaa vaatetankoa voidaan käyttää myös kätevänä pyyhetelineenä. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

18 HYMER Van S Pohjaratkaisut ja tekniset tiedot

19 HYMER Van S Vakiovarustus Vahva takaveto Lämmitetty alapohja Jatkuva suoja alapuolelta HYMER Van S -mallin takaveto selviää helposti kahden tonnin vetokuormasta. Vahvan takavetonsa ansiosta Sprinter loistaa tasaisella ja kaikissa maantieolosuhteissa suvereenilla ajokäyttäytymisellään ja tämä yhdistettynä erinomaiseen ajomukavuuteen. Alapohjaan on sijoitettu eristettyihin altaisiin raikasvesi- ja harmaavesisäiliöt, joiden ympärillä kiertää lämmin ilma. Kaikki vesijohdot ovat HYMER Van S mallissa jäätymiseltä suojattuina lämmitetyssä asuintilassa. Lukuisat, optimaalisesti sijoitetut lämminilmasuuttimet takaavat täydellisen hyvänolon lämpötilan koko matkailuautossa. Vettymättömän lasikuituvahvisteisen alapohjansa ansiosta matkailuautot ovat käytännössä immuuneja sääoloista johtuville vaurioille. Edes kiveniskut, tiesuola tai lika eivät vahingoita HYMER Van S -mallin pohjaa mitenkään erinomainen lähtökohta pitkälle käyttöiälle. Miellyttävää lämpöä Ilman kylmäsiltoja Mukava käsitellä Vakiona asennettu ja lämminvesivaraajalla varustettu lämminilmalämmitys tuottaa 4000 watin teholla vaivatta niin paljon lämpöä, että jopa pakkasilla HYMER Van S -matkailuauton sisällä vallitsee aina miellyttävä lämpötila. Laadukkaiden kehysikkunoiden kaksinkertainen akryylilasitus takaa HYMER Van S -mallissa ihanteellisen lämmöneristyksen. Jauhemaalatut alumiinikehykset ovat erittäin kevyet ja kestävät ja myös niissä on kylmäsiltoja estävä eristekerros. Kaikki keittiölaatikot on laakeroitu, ja ne liukuvat erittäin kevyesti. Laadukkaan servo-softvetomekanismin ja yhdellä kädellä avattavien push-lock-sulkimien ansiosta ne eivät aukeile HYMER Van S -mallissa eivätkä pidä ääntä ajon aikana. Hyvä ilmanvaihto Helposti sisälle ja ulos Säästöä LED-valoilla HYMER Van S -mallin oleskelutila Asunto-osan oven sähkörappu Matkailuauton koko sisävalaistus on

20 on vakiona varustettu nostokallistus-kattoikkunalla, joka pitää huolen hyvästä ilmanvaihdosta. Portaattomasti säädettävä avauskulma päästää ilman vapaasti kulkemaan. Kattoikkunan kehykseen on yhdistetty kaksoisrullaverho pimennystä varten ja suojaamaan hyttysiltä. helpottaa HYMER Van S matkailuauton sisälle nousemista ja siitä poistumista. toteutettu vakiona modernilla LEDtekniikalla. Tämä säästää 3/4 HYMER Van S -mallin virrankulutuksesta ja lisää akkujen käyttöaikaa monilla tunneilla. Koska LED-valot eivät myöskään kuumene, lisäävät ne paloturvallisuutta ja vähentävät onnettomuusriskiä. Valoa iltahämärään Hyvänolon tunne Helppo vedentyhjennys Myös tehokas, sadevesikourullinen LED-ulkovalo kuuluu vakiovarustukseen. Se valaisee kattavasti HYMER Van S -mallin ulko-oven ympäristön ja helpottaa pimeällä autoon nousemista. Yksilöllisiä lämpötila-asetuksia ja nopean vedensaannin ja lämmityksen boost-toimintoa voidaan HYMER Van S -mallissa ohjata ajastimella vakiona olevasta LCD-keskuskäyttöosasta, jossa on myös inet ready -järjestelmä. Harmaavesisäiliön tyhjennys voidaan HYMER Van S -mallissa ohjata mukavasti napin painalluksella. Siinä on sähköinen venttiili, joka voidaan avata ja sulkea takatallin sivulla olevasta kytkimestä. Paras nukkumismukavuus HYMER Van S -mallien kaikissa vuoteissa on vakiona laadukkaat monivyöhykkeiset kylmävaahtopatjat, jotka tukevat kehon kaikkia osia. Takavuoteiden hengittävät patjanaluset takaavat hyvän ilmanvaihdon. Ajoneuvoalusta Ajoassistentti Taka-akselin roiskeläpät ABS (lukkiutumattomat jarrut) / ASR (luistonesto) / EBV (elektroninen jarruvoimansäätö) ja ESP (elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä)

21 Molempien kuljettajien airbag (huomio: turvaistuinta ei saa kiinnittää selkä menosuuntaan) Ohjaamon sähköikkunat ja keskuslukitus Vahvistettu laturi 14 V / 180 A Sähkösäätöiset lämmitettävät ulkopeilit Valoautomatiikka integroituna ajovaloihin Mercedes-Benz 314 CDI, 105 KW/ 143 hv, Euro VI Kori Puhutteleva, moderni ulkomuoto pyöreän korimuodon ja sileän alumiinipellin ansiosta HYMER maitolasinen kattoluukku 40 x 40 pimennys- ja hyönteisverholla pesuhuoneessa LED-ulkovalo sadevesikourulla GFK-lasikuiturakenteinen lattia XPS-eristeellä HYMER kirkaslasinen kattoluukku 40 x 40 cm pimennys- ja hyönteisverholla takavuoteiden yllä Korin ovessa ikkuna ja sisäverhoilu Arvostettu PUAL-rakenne vaahdotetulla katolla ja seinillä (katto- ja seinävahvuus 35 mm) ja raamiikkunoilla Nosto-kippikattoikkuna 70 x 50 cm oleskelutilan yläpuolella Tallin kantavuus max. 350 kg (lisähintaan 450kg). Kiinnittäkää huomio akselipainoihin. Ohjaamon pimennysverho laadukasta pliseerattua kangasta Sähköporras 1-tasoinen Tallinovi oikealla ja vasemmalla Istuinryhmä edessä 2 integroidulla 3-pistevyöllä Kääntyvissä kuljettajanistuimissa asunto-osan kangas sekä korkeudensäätö Takana monivyöhykkeiset kylmävaahtopatjat laadukkailla patjanalusilla (neulos) takaavat hyvän ilmanvaihdon Lämmitys / ilmanvaihto / vesi- ja sähköjärjestelmät Kiertoilmalämmitys 4 kw lämminvesiboilerilla Eristetty ja lämmitetty harmaavesisäiliö Sähkötoiminen harmaavesisäiliön tyhjennys Sisävalaistus kokonaan LED-tekniikkaa Eristetty ja lämmitetty raikasvesisäiliö

22 LCD-ohjauspaneli lämmitykselle sekä inet ready Vahvistettu AGM-akku 12 V 95 Ah Multimedia Radio-/ TV-valmius sis. 12 V pistorasian, ohjaamon kaiuttimet, radioantennin Keittiö Keittiössä Servo-Soft -itsesulkumekanismi Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

23 HYMER Van S Lisävarusteet Ajoavustinpaketti Tyylikkäät kalusteet Katseenvangitsija Lisävarusteena saatava Collision Prevention Assist ilmoittaa, kun välimatka on liian lyhyt. Kaistavahti varoittaa, kun olet ajautumassa ulos tieltä ja automaattinen kaukovaloavustin takaa parhaimman näkyvyyden yöllä. Valo- ja sadetunnistimet kytkevät hämärän laskeutuessa valot tai sateen alkaessa lasinpyyhkimet automaattisesti HYMER Van S matkailuautoon. Lisävarusteena saatavat Palatino Apfel Creme -kalusteet tuovat tyyliä ja tasokasta ulkonäköä kooltaan kompaktiin HYMER Van S -malliin. Voit valita HYMER Van S -mallin ohjaamon monista eri värivaihtoehdoista ja ehkä tuntea jopa valinnan tuskaa: grafiitinharmaa, loistava hopea, dolomiitinruskea, musta, helmenharmaa ja paljon muuta (kuvassa: ohjaamossa vakiovarusteinen ulkoväri musta/harmaa). Seitsemän vaihdetta Raikasilmatakuu Levähdä kunnolla Lisävarusteena saatava 7G-TRONIC PLUS -automaattivaihteisto takaa pehmeän, kulutuksen mukaisen ajon. Eteenpäin ajon seitsemän vaihdetta eivät salli kierroslukuhyppäyksiä vaihdetta vaihdettaessa, siten HYMER Van S:n moottori pysyy jatkuvasti suotuisalla käyntinopeusalueella. Vahva sähkötoiminen tulo- ja poistoilmatoiminnolla varustettu kattotuuletin pitää huolen siitä, ettei HYMER Van S -matkailuautossa leiju höyryjä tai keittiöhajuja. Näin ilma pysyy sisätiloissa raikkaana vaikka ulkolämpötilat eivät houkuttelisi avaamaan ikkunaa. HYMERin Komfort-patjat laadukkailla lautasjousilla tuovat esiin monivyöhykkeisten kylmävaahtopatjojen parhaat ominaisuudet. Kehon jokaista osaa tukee sopiva vastapaine tehden unesta rentouttavaa ja miellyttävää. = Vakiovarusteet = Lisävarusteet = Lisävarusteet saatavissa paketissa = pyynnöstä (ilman laskua) = ei mahdollista Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

24 HYMER Van S Kalustesävy, kangasverhoilu ja mattosarjat Sisustus yhdellä silmäyksellä. Pehmusteiden kankaat Milos / Yhtenäinen kangas Pico / Tekstiili Santorin / Tekstiili (Vakiovarustus) (Vakiovarustus) (Vakiovarustus) Cremissimo / Tekstiilinahka Santana / Tekstiilinahka (Lisävarusteet) (Lisävarusteet) Mattosarjat Roma Samara (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet)

25 Puusävy Palatino Apfel Creme Trentino Pear Wood (Valinnaiset lisävarusteet) (Vakiovarustus)

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Kahdesta pohjaratkaisusta voit valita juuri sen mallin,

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Kahdesta pohjaratkaisusta voit valita juuri sen mallin,

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Van-mallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

Paras mahdollinen tiiviys

Paras mahdollinen tiiviys Hymermobil B-Klasse Vakiovarustus Yli 30 vuotta on Hymermobil B-Klassen varustusmukavuus ollut vertailukohteena. Hyvä perinne jatkuu myös tänä vuonna: vakiovarustus sisältää lukuisan määrän ainutlaatuisia

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m Ihastuttavan kevyt. Ensiluokkaista keveyttä: Uusi Dethleffs Coco, jonka paino on vaivaiset 708 kg, tekee lomailusta ihanan kevyttä. Sitä kehittäessämme yhdistimme matkailuvaunuosaamisemme tehokkaimmat

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T - Matkailuautot - Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T 560 580 Hinta 73.000,- 73.000,- Vakioalusta Mercedes Sprinter 313 CDI Mercedes Sprinter 313 CDI Vakiomoottori 2,2 2,2 kw (PS) 95 (129) 95 (129) Kokonaispituus n. cm

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T - Matkailuautot - Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja.

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Highlights Parasta mukavuutta. Tervetuloa automatkailun huippuryhmään ylellisen Hymermobil B-Klasse SL -mallisarjan kyydissä.

Lisätiedot

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista.

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL - Matkailuautot - Highlights Johdonmukainen korista varusteisiin. Puoli-integroitu HYMER Tramp SL täyttää mukavuuden suhteen melkein jo integroitujen

Lisätiedot

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava.

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Highlights Optimaalinen vakiovarustus. HYMER Tramp CL tulee asettumaan omassa luokassaan uudeksi vertauskohteeksi. Yksistään jo 2,12 metrin sisäkorkeus

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava.

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Highlights Optimaalinen vakiovarustus. HYMER Tramp CL tulee asettumaan omassa luokassaan uudeksi vertauskohteeksi. Yksistään jo 2,12 metrin sisäkorkeus

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta tarjoava, innovatiivinen

Lisätiedot

HYMERCAR Free - Kohokohdat

HYMERCAR Free - Kohokohdat HYMERCAR Free - Kohokohdat Kotisi on maailma - uudessa HYMERCAR Free mallissa. HYMERCAR-malliston uudet retkeilyautot on rakennettu kaikille spontaanisesti eläville, jotka rakastavat mukavuutta. Rakastatko

Lisätiedot

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA 4 5 PIENI MATKAILUVAUNU ON NYT IN Ensimmäinen oma liikkuvakoti. Kompakti LMC STYLE on monille ensiostajille se täydellinen matkailuvaunu: perhemalli kerrosvuoteilla, pieni helposti liikuteltava pohjaratkaisu

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT Malli T 132 T 135 Arvonlisäverollinen perushinta 42.170 43.890

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot 2018

HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot 2018 HYMER Matkailuautot 2018 Hinnasto voimassa 01.07.2017 alkaen HYMER Matkailuautot 2018 Sisältö Comfort-luokka HYMER Van / Van S sivu 06-10 Comfort plus -luokka HYMER Exsis-t sivu 11-14 HYMER ML-T sivu 15-18

Lisätiedot

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M.

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Moottori Suurin sallittu kokonaismassa Iskutilavuus Teho Fiat Ducato, JTD.500 kg 180 ccm 75 kw / 100 hv Fiat Ducato, JTD.500 kg 86 ccm 96 kw / 10 hv Fiat Ducato,0

Lisätiedot

Hymermobil StarLine. Tähden verran parempi.

Hymermobil StarLine. Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Highlights Poikkeuksellisen mukava premium-integroitu. Mercedes Benz -alustalle rakennettu Hymermobil B-Klasse kantaa oikeutetusti nimeä StarLine.

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t - Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t - Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN VALMISTETTU SAKSASSA VUODESTA 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN D-LINE MALLIT YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN ALUSTA + KG GLOBESCOUT FIAT DUCATO 3,3 t 2,0 l Mjet 85 KW/115 hv 47.150,- 2,3 l Mjet 96 KW/130

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot 2018

HYMER Matkailuautot 2018 HYMER Matkailuautot 2018 Hinnasto voimassa 01.07.2017 alkaen HYMER Matkailuautot Suomi Arvoisa matkailuautoilija, Kaukokaipuuta ilman koti-ikävää. Onko se edes mahdollista? Matkustaa toisiin maihin, tutustua

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil BKlassen malleillamme

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja.

Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO & TEKNISET TIEDOT Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO ACTION Solifer Action A723 Hinta: 68 500 Solifer Action A726 Hinta: 67 700 Solifer Action T598 Hinta: 64 500 Solifer Action T693 Hinta: 67 700

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse CL Ambition

Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-Klasse CL Ambition Unelmaasumista joka kohteessa Ihanteellinen malli tutustua integroitujen maailmaan Paras varustelu jo vakiona Matkalla paremman tekniikan

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil B- Klassen malleillamme

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil BKlassen malleillamme

Lisätiedot

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot

Matkailuautot hinnasto

Matkailuautot hinnasto Matkailuautot hinnasto Voimassa 01. 07. 2011 alkaen Puoli-integroidut integroidut HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Tramp HYMER Exsis-i Ford Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil

Lisätiedot

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-Klasse ModernComfort T innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Mercedes Benzin ja HYMERin välisen vahvan kumppanuuden seuraava matkailuautojen sukupolvi Kevyt,

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen HYMER Matkailuautot SISÄLTÖ. HYMER Van sivu 06-09 HYMER Exsis-t sivu 10-13 HYMER Tramp CL sivu 14-18 HYMER Tramp SL sivu 19-23 HYMER ML-T sivu 24-27

Lisätiedot

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012.

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Enjoy the good times caradofeeling www.carado.de Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Vakiovarustus caradofeeling www.carado.de Alusta / perusajoneuvo Fiat Ducato, 2,0 Multi-Jet 85 kw / 115 PS, täyttää EURO

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen HYMER Matkailuautot Arvoisa matkailuautoilija, käsite olohuone pyörillä ei ole meille pelkkiä tyhjiä sanoja. HYMER-merkkiset matkailuautot kuvastavat

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot 2019

HYMER Matkailuautot 2019 HYMER Matkailuautot 2019 Hinnasto voimassa 01.07.2018 alkaen HYMER Matkailuautot Suomi Arvoisa matkailuautoilija, Kaukokaipuuta ilman koti-ikävää. Onko se edes mahdollista? Matkustaa toisiin maihin, tutustua

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT T 132 Malli Arvonlisäverollinen perushinta T 135 2.170 3.890 598

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine Hinta 101.000,- 111.400,- 111.400,- Vakioalusta Mercedes Sprinter 316CDI Mercedes Sprinter 516CDI Mercedes Sprinter 516CDI Vakiomoottori a) 2,2 l 2,2 l 2,2

Lisätiedot

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition moderni, klassinen ja hienostunut Matkalla paremman tekniikan kanssa Jo vakiona mitä parhaiten varusteltu Uudet Ambition -mallit eivät ole vain katseenvangitsijoita

Lisätiedot

Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita

Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita Lisäselvitykset: C Tärkeää tietoa Tekniset tiedot HUOMIO! Teknisissä tiedoissa ilmoitettujen perushintojen lisäksi useimpiin a) Huomatkaa: lisähintaisina saatavat moottori- ja alustavaihtoehdot, kuten

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot 2019

HYMER Matkailuautot 2019 HYMER Matkailuautot 2019 Hinnasto voimassa 01.07.2018 alkaen HYMER Matkailuautot Suomi Sisältö Comfort plus -luokka HYMER Exsis-t sivu 06 09 HYMER ML-T sivu 10 14 Hymermobil Exsis-i sivu 15 18 Superior-luokka

Lisätiedot

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 www.adria.fi 360 o panoraamaesittely kaikista malleista www.adria.fi Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 Malli Alusta/Moottori SH Vakiona mm. Polaris SL Mercedes-Benz Sprinter Polaris 2012 Vakiovarusteet

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja.

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Highlights Tulevaisuutta ajatellen ja kaikki paras yhdistettynä. Oli sitten kyseessä tekniikka, mukavuus, muotoilu, turvallisuus

Lisätiedot

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus SONIC SUPREME 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus Uusi Sonic Supreme 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus. Integroidut Adria Sonic -matkailuautot. Dynaaminen ja vaikuttava ulkonäkö, new

Lisätiedot

HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa

HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa Joustava istuinsuunnittelu ja älykkäät säilytystilaratkaisut. Highlights Ilman pesutilaa oleva malli, HYMERCAR Sydney, tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta ja enemmän

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot Matkailuautot 009 Hinnasto/tekniset tiedot Meidän käsityksemme laadusta...! Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse DynamicLine

Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Highlights Tämän kevyempää ei ole: selvästi alle 3,5 tonnia. Paras mahdollinen mukavuus painon ollessa hyvin pieni tämän tavoitteen mukaan

Lisätiedot

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN I 9910 I 9940 PREMIUM LINER I 9910 I 9940 Hinta 172.140, 172.140, Pituus / leveys / korkeus cm 899/232/350 899/232/350 Sisäkorkeus cm 207 207 Perävaunukuorma / jarruton

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat 504 578 614 644 674 Hinta 67.900,- 72.600,- 72.600,- 72.300,- 75.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat

Lisätiedot

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 1 Arctic Star 565 Koti nautinnollisiin hetkiin Sadut talven ihmemaasta käyvät toteen jo pienimmällä mallilla. 250 cm kokonaisleveys

Lisätiedot

CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 2019

CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 2019 FI CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 209 Malliyhteenveto Van V 32 V 337 7 m 6 m 5 m 4 m 3 m 2 m m 0 m V 32 V 337 Arvonlisäverollinen perushinta 42.600 46.000 Pituus / leveys / korkeus cm 595 / 24 /

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL Hinta 110.000,- 117.600,- 117.600,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Maxi Fiat AL-KO Ducato Maxi Fiat AL-KO Ducato Maxi Vakiomoottori a) 2,3 Multijet 2,3 Multijet

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse 504 514 534 544 554 Hinta 75.700,- 77.900,- 79.000,- 79.000,- 83.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO

Lisätiedot

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista.

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Highlights Johdonmukainen korista varusteisiin. "Uusi puoli-integroitu HYMER Tramp SL täyttää mukavuuden suhteen melkein jo integroitujen matkailuautojen

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Mercedes-Benzin ja HYMERin välisen vahvan kumppanuuden seuraava matkailuautojen sukupolvi Kevyt, vakaa asunto-osa, joka on vieläkin

Lisätiedot

MIELESTÄNI VAPAUS ON TOISINAAN ASENNEKYSYMYS.

MIELESTÄNI VAPAUS ON TOISINAAN ASENNEKYSYMYS. SIESTA 2016 MIELESTÄNI VAPAUS ON TOISINAAN ASENNEKYSYMYS. Aung San Suu Kyi, poliitikko Vapaata arjesta. Urheilullinen surf-matka kavereiden kanssa. Tai aurinkoinen kesäloma perheen kesken. Elämänmyönteinen

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen HYMER Matkailuautot Arvoisa matkailuautoilija, käsite olohuone pyörillä ei ole meille pelkkiä tyhjiä sanoja. HYMER-merkkiset matkailuautot kuvastavat

Lisätiedot

HYMER Compact. HYMER Compact. Hinnasto Voimassa alkaen

HYMER Compact. HYMER Compact. Hinnasto Voimassa alkaen Comp HYMER Compact Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen Hinnat ja tekniset tiedot Vakiovarusteet 404 Hinta 53.300,- Vakioalusta Fiat Ducato Vakiomoottori a) 2,0 Multijet kw (PS) 85 (115) Kokonaispituus

Lisätiedot

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Van Vakiovarusteet HYMER Van Ajoneuvoalusta Fordin matalapohjainen alusta 2,2 TDCi, 85KW (115 PS), ABS, luistonesto,

Lisätiedot

Hymermobil StarLine S. Tähden verran parempi.

Hymermobil StarLine S. Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine S Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Highlights Poikkeuksellisen mukava premium-integroitu. Mercedes Benz -alustalle rakennettu Hymermobil B-Klasse kantaa oikeutetusti nimeä

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Mercedes-Benzin ja HYMERin välisen vahvan kumppanuuden seuraava matkailuautojen sukupolvi Kevyt, vakaa asunto-osa, joka on vieläkin

Lisätiedot

HYMERCAR-retkeilyauto Fiat-alustalla ja pesutilan kanssa

HYMERCAR-retkeilyauto Fiat-alustalla ja pesutilan kanssa HYMERCAR-retkeilyauto Fiat-alustalla ja pesutilan kanssa HYMERCAR Ayers Rock, Yosemite, Yellowstone ja Grand Canyon Yksilöllisiä, monipuolisia, ainutlaatuisia HYMERCAR-retkeilyautot ovat rajattoman joustavia

Lisätiedot

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212 Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon 1.1.2008 Yleistä Auto on rekisteröity 4 hengelle. Kuljettajalle ja jokaiselle matkustajalle on kolmipisteturvavyöt.

Lisätiedot

Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen. HYMER Matkailuautot

Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen. HYMER Matkailuautot eise HYMER Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen HYMER Matkailuautot Ainoa ajoneuvomme ilman turvapakettia: Emme puhu turvallisuudesta se on meille itsestään selvä asia. Esimerkiksi HYMER StartLinessä

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse DynamicLine

Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Highlights Tämän kevyempää ei ole: selvästi alle 3,5 tonnia. Paras mahdollinen mukavuus painon ollessa hyvin pieni tämän tavoitteen mukaan

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

HYMERCAR Mercedes-Benz pesuhuoneella (Grand Canyon S)

HYMERCAR Mercedes-Benz pesuhuoneella (Grand Canyon S) HYMERCAR Mercedes-Benz pesuhuoneella (Grand Canyon S) HYMERCAR Grand Canyon S - Kohokohdat Joskus pitää vain ottaa selville mitä oikeasti haluaa tehdä! Selvittää mahdollisuudet; uusista paikoista ja vapaudesta.

Lisätiedot

Sitä kylmää mitä tarvitaan

Sitä kylmää mitä tarvitaan Sitä kylmää mitä tarvitaan Kylmiöpakastimet Kotikylmiöt Kaappipakastimet Viinikylmiöt Valitse vain ulkonäkö, kylmiö huolehtii kaikesta muusta 4-7 Kylmiöpakastimet 8-11 Kotikylmiöt 12-13 Kaappipakastimet

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta c trend Trendikkäästi matkalla Kolme kesäisen skandinaavista sisustusvaihtoehtoa ja erinomaisen hinta/laatu-suhteen tarjoava raikas mallisto. Yhteenveto Kokonaismassa* Kokopituus (sis. aisan) Leveys Korkeus

Lisätiedot

Ajattele elämää. Pieni suuri ambulanssi

Ajattele elämää. Pieni suuri ambulanssi Ajattele elämää Pieni suuri ambulanssi Neo design Profile Neo on työhönsä hiottu. Se on täynnä käytännöllisiä yksityiskohtia paikoissa, joissa olet aina toivonut niiden olevan. Ergonominen työskentelytila

Lisätiedot

SARJA 70FF ALKO Malli Hinta 7065 ALDE ALKO 35L 130 hv ALDE ALKO 35L 130 hv

SARJA 70FF ALKO Malli Hinta 7065 ALDE ALKO 35L 130 hv ALDE ALKO 35L 130 hv RAPIDO HINNASTO 2019 RAPIDO SARJA 6 Malli Hinta 650 Fiat 35 L 130 hv 69 900 665 ALDE Fiat 35 L 130 hv 75 900 666 Fiat 35 L 130 hv 72 700 686 Fiat 35 L 130 hv 72 500 696 PREMIUM EDITION Fiat 35 L 130 hv

Lisätiedot

HYMER integroidut. HYMER Exsis-i, HYMER B-Klasse, HYMER B-Klasse SL ja HYMER StarLine S.

HYMER integroidut. HYMER Exsis-i, HYMER B-Klasse, HYMER B-Klasse SL ja HYMER StarLine S. HYMER integroidut HYMER Exsis-i, HYMER B-Klasse, HYMER B-Klasse SL ja HYMER StarLine S. HYMER Arvoisa matkailuautoilija, meille käsite olohuone pyörien päällä ei ole mikä tahansa mainoslause. HYMER-matkailuautot

Lisätiedot

HYMER puoli-integroidut. HYMER Exsis-t, HYMER Tramp CL, HYMER Tramp SL ja HYMER ML-T.

HYMER puoli-integroidut. HYMER Exsis-t, HYMER Tramp CL, HYMER Tramp SL ja HYMER ML-T. HYMER puoli-integroidut HYMER Exsis-t, HYMER Tramp CL, HYMER Tramp SL ja HYMER ML-T. HYMER 3 Arvoisa matkailuautoilija, meille käsite olohuone pyörien päällä ei ole mikä tahansa mainoslause. HYMER-matkailuautot

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet Matkailuautot kaikki mallit ja uutuudet polar kodiak polar kodiak Pitkän toivelistan kanssa matkailautoa hakeva voi lopettaa etsintänsä tässä ja nyt. Polar Kodiak on nimittäin yksi markkinoiden parhaiten

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

HYMER Erikoismalli "Ambition" 2019

HYMER Erikoismalli Ambition 2019 HYMER Erikoismalli "Ambition" 19 Hinnasto voimassa 01.07.18 alkaen Erikoismalli "Ambition" HYMER Erikoismalli 19 Arvoisa matkailuautoilija, Kaukokaipuuta ilman koti-ikävää. Onko se edes mahdollista? Matkustaa

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

HYMERCAR Mercedes-Benz pesuhuoneella (Grand Canyon S)

HYMERCAR Mercedes-Benz pesuhuoneella (Grand Canyon S) HYMERCAR Mercedes-Benz pesuhuoneella (Grand Canyon S) HYMERCAR Grand Canyon S Kohokohdat Joskus pitää vain ottaa selville mitä oikeasti haluaa tehdä! Selvittää mahdollisuudet; uusista paikoista ja vapaudesta.

Lisätiedot

Kaikelle ja jokaiselle on paikkansa.

Kaikelle ja jokaiselle on paikkansa. VAKIOVARUSTEET KAIKKI MUKANA. Fiat 2,3 l Mjet 96 kw (130 hv) Euro 6 Painonkorotus 3,5 t, Fiat light-alusta Fiat Tiziano -punainen ulkoväri Auton värinen etupuskuri 16" alumiinivanteet 120 l polttoainesäiliö

Lisätiedot

HYMER Erikoismalli "Ambition" 2019

HYMER Erikoismalli Ambition 2019 HYMER Erikoismalli "Ambition" 2019 Hinnasto voimassa 01.07.2018 alkaen HYMER Erikoismalli 2019 lli Erikoisma " "Ambition Sisältö Alkusanat sivu 03 Erikoismallit - yhteenveto sivut 04 05 Erikoismallit -

Lisätiedot

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 HINNASTO 2015 RETKEILYAUTOT

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 HINNASTO 2015 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 HINNASTO 2015 RETKEILYAUTOT Globecar Highlights Vuosikymmenen parhaat ideat vakiona Globecar-retkeilyautossa 2 3 Nostokatto

Lisätiedot

Hymermobil ML-I. Innovaatioiden kilometripylväät.

Hymermobil ML-I. Innovaatioiden kilometripylväät. Hymermobil ML-I Innovaatioiden kilometripylväät. Hymermobil ML-I Highlights Premium-integroitu 3,5 tonnin luokassa. Uusi Hymermobil ML-I on Mercedes-Benzin alustalle asennettu tyylikäs ja ketterä 3,5 tonnin

Lisätiedot

HYMER DuoMobil - Konsepti

HYMER DuoMobil - Konsepti HYMER DuoMobil - Konsepti Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil matkailuauto, joka on suunniteltu täysin kahdestaan matkustaville pareille! HYMER DuoMobil on mukava ja miellyttävä kuin loma-asunto

Lisätiedot

PARAS KOTI MAAILMALLA.

PARAS KOTI MAAILMALLA. patriknilsson2014 9m patriknilsson2014 Kaikenlaista touhua riittää. Aurinkoa, hiekkaa ja uimista koko viikko. #Pallo #Aurinkosuoja #Matkailuvaunuelämää #Cabby PARAS KOTI MAAILMALLA. CABBY 2015 SUORAA JA

Lisätiedot

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT 2015 Globecar Tervetuloa matkalle (mukavasti) Kattava varustelu, laatu ja houkutteleva hinta: Näyttäisi siltä,

Lisätiedot

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja.

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. 4 Useimmille meistä tulee hetki, jolloin ei enää halua luopua omista tarpeistaan, tehdä kompromisseja ja tyytyä vähempään.

Lisätiedot

B-Klasse PremiumLine. Integroitujen matkailuautojen luksusversio.

B-Klasse PremiumLine. Integroitujen matkailuautojen luksusversio. B-Klasse PremiumLine Integroitujen matkailuautojen luksusversio. HYMER Arvoisa matkailuautoilija, meille käsite olohuone pyörien päällä ei ole mikä tahansa mainoslause. HYMER-matkailuautot ovat juuri sitä,

Lisätiedot

FIN. Matkailuautot 2015

FIN. Matkailuautot 2015 FIN Matkailuautot 2015 Tervetuloa matkailevaan Dethleffs-perheeseen! Hyvä lukija, Tervetuloa tutustumaan Dethleffs-matkailuautoihin! 83 vuotta sitten Arist Dethleffs valmisti ensimmäisen matkailuvaunun

Lisätiedot