Hymermobil B-Klasse DynamicLine

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hymermobil B-Klasse DynamicLine"

Transkriptio

1 Hymermobil B-Klasse DynamicLine

2 Hymermobil B-Klasse DynamicLine Highlights Tämän kevyempää ei ole: selvästi alle 3,5 tonnia. Paras mahdollinen mukavuus painon ollessa hyvin pieni tämän tavoitteen mukaan kehitettiin Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Tulos: uusi Hymermobil-sukupolvi, joka ajovalmiina jää selvästi alle 3,5 tonnin. Ja tätä ei kukaan tee helposti perässä! Vähennetystä painosta huolimatta Hymermobil BKlasse DynamicLine -malleista ei puutu yksikään niistä tärkeistä ominaisuuksista, jotka tekevät ensiluokkaisen matkailuauton: joustavuus, mukavuus, muotoilu, täydellisyys ja laatu. B-Klasse DynamicLine tekee vaikutuksen täysin uudella kalustesuunnittelullaan ja omaleimaisella muotoilullaan. Sen markkinoille tuominen on antanut lähtölaukauksen uuden ajoneuvosukupolven alulle. Characteristics Paino: kg Pituus: 5,99 m 7,49 m Leveys: 2,22 m Korkeus: 2,96 m Vuodepaikat: 2 5 Highlights 3,5 tonnin luokan premium-integroitu kaksoispohjalla varustettuna Luokkansa suurin tavaratila: sisämitaltaan jopa 1,22 m! Paras mukavuus pienintä yksityiskohtaa myöten: leveä sisäänkäynti, portaaton oleskelutilan lattia, lämmitetty kaksoispohja, suihku ilman pyöräkoteloa, yövalot, pilotti-istuimet, suuret, mukavat vuoteet, yms. Innovatiivinen ulkonäkö: uusi keula, suurennettu panoraamatuulilasi sekä tyylikkäät HYMER-valot, joissa LED-päiväajovalot Premium-hightech-rakenne, lasikuituvahvisteinen kevytrakennepohja ja katto, alumiinisivuseinät ja kehystetyt ikkunat Uusia lisävarusteita kuten bi-led-valot, harmaavesisäiliön tyhjennyksen huoltokamera, erillisvuoteet ylävuoteena, kaasupullojen ulosvetokelkka, yms.

3 Hymermobil B-Klasse DynamicLine Ulkopuoli ja säilytystilat Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine -malleissa huomio kiinnittyy ennen kaikkea täysin uudenlaiseen keulamuotoiluun.

4 Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588 sivulta Uusi ulkonäkö saa Hymermobil B-Klasse DynamicLinen näyttämään virtaviivaisemmalta ja selvästi urheilullisemmalta. Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588 sivulta apukuljettajan puoli

5 Hymermobil B-Klasse DynamicLine edestä Alaosan huomiota herättävät aukot ja napakampi kokonaismuotoilu muodostavat yhdessä HYMERille erikseen kehitettyjen LED-valojen kanssa uudet HYMERkasvot ja tekevät ulkonäöstä nykyaikaisen. Hymermobil B-Klasse DynamicLine takaa

6 Kätevän läpilastauslokeron kautta talliin pääsee mukavasti myös sisätiloista. Lisävarusteena tallin takaseinään on saatavissa talliluukku, jonka kautta auton sisälle voidaan lastata kätevästi. Pikakäynnistyslokerossa Pikakäynnistyslokerossa asunto-osan oven vieressä on säilytystilaa tasapainotuskiiloille, kaapelikelalle, jne. Näin pysäköintipaikalle saavuttaessa kaikki tarpeellinen on nopeasti käsillä (pohjaratkaisusta riippuen). Takatalli Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588 Valtavaan talliin, jonka kantokyky on 350 kg (valinnaisesti 450 kg), voidaan lastata mukavasti molemmilta puolilta korkeiden tallinovien kautta. Kummankin tallinoven sisämitat ovat L 99 x K 122 cm, mikä on ainutlaatuista alalla. Näin takatallissa oleviin tavaroihin päästään käsiksi ulkoapäin milloin vain.

7 Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588 -mallin takatalliin voidaan myös polkupyörät sijoittaa mukavasti. Asunto-osan 60 cm leveässä maksi-ovessa on enemmän tilaa kuin vastaavassa tavallisessa. Näin sisään pääsee erityisen mukavasti.

8 Kaasupulloihin pääsee käsiksi erittäin helposti erillisen kaasukaapin oven ja valinnaisesti saatavien erittäin kätevien vetokiskojen kautta, joiden ansiosta kaasupullot voidaan vaihtaa nopeasti ja kätevästi. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

9 Hymermobil B-Klasse DynamicLine Oleskelutila Loma-asumiseen tuo tilavuuden tuntua Lounge-pehmusteilla varustettu Komfort-L-istuinryhmä tässä kalustesävy Palatino Apfel Creme ja lisävarusteena saatava tekstiilinahka-kangasyhdistelmä Cremissimo. Aamiaisella, luettaessa, pelattaessa tai vain istuskeltaessa viihtyisästi yhdessä: Täällä on paljon tilaa rentoutumiseen.

10 Tässä kuvattuna: Valinnainen Lounge-istuinryhmä, jossa lisävarusteena saatava yhtenäinen Cristallo-kangas yhdistettynä Palatino Apfel Creme -kalustesävyyn. Tarkkaan harkitun muotoilun ansiosta B-Klasse DynamicLinen ylävuode yhdistyy huomaamattomasti oleskelutilaan. Hymermobil B-Klasse DynamicLine -mallisarjaan on vakiona jo tehtaalla asennettu TFT-pidike. Siihen voidaan lisävarusteena tilata 22 tuuman LED-taulutelevisio, johon kuuluu kaiuttimet, kaukosäädin, DVD-asema ja HYMER SmartMultimedia-järjestelmä sekä Bluetooth.

11 Kuten henkilöautoissa: Monitoimiohjauspyörä, joka on saatavissa lisävarusteena Hymermobil B-Klasse DynamicLine -malleihin. Uuden Hymermobil B-Klasse DynamicLinen painon vähentämisessä kyse oli toisinaan vain muutamista grammoista, jotka kuitenkin yhdessä tekivät useita kilogrammoja lisää suuremman lastimäärän hyväksi. HYMERin sulkemisjärjestelmässä se esimerkiksi tarkoittaa: Emme halunneet luopua metallin kauneudesta ja miellyttävästä tunnusta, vaan käytimme siksi ontoiksi tehtyjä alumiini-painevalukahvoja, jotka ovat 100 g kevyempiä kuin tavalliset kahvat. Autoa kohti tämä kaikki säästää 1,5 kg. Hymermobil B-Klasse DynamicLinen istuinryhmässä voi tuntea olonsa todella hyväksi. Luksuspöytää voidaan tarpeen mukaan siirtää hyvin helposti pituus- ja poikittaissuuntaan.

12 Laadukkaat pehmusteet ovat pehmeät ja mukavat sekä erittäin helpot hoitaa. Tekstiileissä on tahrasuojaus niin, että ne voidaan puhdistaa helposti, jos joskus jotain sattuisikin läikkymään istuimiin. Yläkaapeissa on tukevat metallisulkimet niin, että ne pysyvät ajon aikana turvallisesti kiinni eivätkä pääse helposti ponnahtamaan auki. Lämmitetyssä kaksoispohjassa on kellarilokeroineen koko joukko säilytystilaa. Lattia ja hyllyt on lämmitetty niin, että sekä jalat että myös matkatavarat on suojattu mitä parhaiten kylmältä.

13 Kaikki pehmustekankaat ja tekstiilit valmistetaan omassa ompelimossamme. Kankaissa on tahroilta suojaava käsittely ja ne täyttävät UV- ja värinkestävyyttä sekä kuuman valon kestoa koskevat standardit. Vaihtokytkimellä varustettu yövalaistus tuo pehmeän valon koko matkailuautoon niin, että voit myös pimeässä liikkua turvallisesti. Pienet ja suuret varpaat säästyvät nyt kolhuilta.

14 Hymermobil B-Klasse DynamicLinen istuinryhmän yläpuolella olevissa yläkaapeissa on todella paljon säilytystilaa. Ne voidaan sulkea metallisulkimilla varustettujen luukkujen avulla turvallisesti ja varmasti. Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588 -mallin täyskorkeaan vaatekaappiin mahtuvat myös pidemmät vaatekappaleet siistiin järjestykseen henkareihin ripustettuna.

15 Hymermobil B-Klasse DynamicLine -mallien ohjaamo voidaan vakiona pimentää laskosverholla, joka on laadukasta pliseerattua kangasta (tässä nähtävissä ohjaamon sivuikkunoissa). Tuulilasin sähkötoiminen rullaverho on saatavissa lisävarusteena ja suojaa uteliailta katseilta sekä myös ulkoapäin tulevalta kylmyydeltä. Yhdessä tuulilasin lisävarusteisen sähkötoimisen rullaverhon kanssa on Hymermobil B-Klasse DynamicLine -mallissa näkösuojaverho, joka voidaan sulkea mukavasti alhaalta ylöspäin. Täyskorkea, 24 cm leveä vaatekaappi muunneltavine hyllyineen tarjoaa Hymermobil B-Klasse DynamicLine 504 -mallissa lukuisia mahdollisuuksia vaatteiden ja liinavaatteiden säilytykseen.

16 Valoisa, miellyttävä ja kutsuva: Hymermobil B-Klasse DynamicLine -mallin istuinryhmä, tässä lisävarusteena saatava yhtenäinen Cristallo-kangas yhdistettynä kauniiseen Trentino Birnbaum -kalustesävyyn. Hymermobil B-Klasse DynamicLinen ylellistä luksuspöytää kiertää tyylikäs krominen koristelista, joka antaa pöydälle erityisen hienon ulkonäön.

17 Keittiön työtason viereinen tila on Hymermobil B-Klasse DynamicLine 444 -mallissa hyödynnetty vaatekaapin asennukseen, johon matkavaatteet ja liinavaatteet saadaan piiloon. Valinnainen viihtyisä Lounge-istuinryhmä kutsuu Hymermobil B-Klasse DynamicLinessa rattoisiin hetkiin. Pöytä voidaan käden käänteessä suurentaa käännettävällä levyllä niin, että myös apukuljettajan istuimelta ulotutaan vaivatta pöydälle.

18 Hymermobil B-Klasse DynamicLinen pohjaratkaisut 574, 588, 594 ja 678 ovat valinnaisesti varustettu etuosan kaapeilla yhdessä etuosan kattoluukun kanssa ylävuoteen sijasta. Tämä tuo ohjaamoon vielä suuremman seisomakorkeuden ja paremman tilantunteen. Valinnaista litteää LED-näyttöpäätettä Hymermobil BKlasse DynamicLine 678:n sisääntulossa voidaan kääntää kätevästi eri asentoihin, niin että sitä voi katsoa mukavasti kaikilta paikoilta. Hymermobil B-Klasse DynamicLine 678 -malliin lisävarusteena Cremissimo-kankaalla verhoillun Komfort-L-istuinryhmän yläpuolella on kuvassa etuvuoteen tilalla valinnaiset yläkaapit, jotka tuovat vielä lisää varastointi- ja säilytysmahdollisuuksia. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

19 Hymermobil B-Klasse DynamicLine Nukkumistila Takaosan erillisvuoteet ovat kooltaan 200 x 80 tai 190 x 80 cm. Vuoteissa on vakiona HYMERin mukavat lautasjousisäleiköt ja monivyöhykkeiset kylmävaahtopatjat.

20 Takaosan erillisvuoteet voidaan lisäpatjan avulla yhdistää suureksi makuualaksi, johon pääsee mukavasti tikkaita pitkin. Uudelleen suunniteltu, täydellisesti yläkaappeihin yhdistyvä ylävuode sopii hyvin Hymermobil B-Klasse DynamicLinen oleskelutilan kokonaisnäkymään. Siinä on vakiona HYMERin mukavuusjärjestelmä ja monivyöhykkeiset kylmävaahtopatjat. Jotta kaikki perheenjäsenet ja yllätysvieraat saavat nukkua yönsä rauhassa, Hymermobil B-Klasse DynamicLine -malleissa on viihtyisä, kiinteästi lukittuva ylävuode. Se on yhdistetty täydellisesti oleskelutilaan ja voidaan tarvittaessa laskea yksinkertaisesti alas. Vaihtoehtoisesti ylävuode voidaan tilata sähköisenä ja nostaa se napin painalluksesta ylös, jolloin se on huomiota herättämättömästi pois tieltä. Kaikille, jotka nukkuvat mielellään yksin, on ylävuode saatavissa myös versiona, jossa on erillisvuoteet.

21 Kaikille, jotka nukkuvat mielellään yksin, voi ylävuoteeksi valita myös joustavan erillisvuodemallin. Kun ylävuoteen jatkeet vedetään ulos ja lisäpatjaosat laitetaan paikalleen, syntyy käden käänteessä kaksi erillisvuodetta. Tällaisena ylävuode tunnetaan integroidussa matkailuautossa: Kahden hengen poikittain nukuttava vuode. Hymermobil B-Klasse DynamicLine -malleissa siinä on valtavasti tilaa pään yläpuolella niin, ettei ahtaanpaikan kammoa tule. Tämä joustava ylävuode on Hymermobil B-Klasse DynamicLine -malleissa saatavissa myös erillisvuoteiden versiona. Se kiinnittyy hihnan avulla lisäksi ajoneuvon kattoon pysyen siten erityisen tukevasti paikallaan.

22 Erillisvuoteiden välisen laskutilan päälle voidaan Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588 -mallissa sijoittaa kaikkea, mikä on saatava nopeasti käsille. Lisäpehmustepalalla erillisvuoteet voidaan helposti yhdistää suureksi vuoteeksi. Hymermobil B-Klasse DynamicLinen takaosassa on valinnaiset 12 V- ja 230 V -pistorasiat sekä USB-liitäntä.

23 Juuri ja juuri 5,99 metrin kokonaispituudestaan huolimatta Hymermobil B-Klasse DynamicLine 504 -mallin takaosassa on 200 cm x 116/90 cm kokoinen vuode. Hymermobil B-Klasse DynamicLine 504:n takavuoteeseen pääsee mukavasti kiinteitä portaita pitkin.

24 Hymermobil B-Klasse DynamicLine 678:n erillisvuoteet tarjoavat mukavat ja tilavat nukkumis- ja lepopaikat. Niiden yläpuolella oleviin yläkaappeihin ja pääskysenpesiin voidaan järjestää siististi ja kätevästi yöpuvut ja iltalukemiset. Erillisvuoteiden alapuolella on lisäksi tilava säilytystila, jota voi käyttää mukavasti suurien luukkujen kautta. Sen takana oleva kiinteä askelma tarjoaa yksinkertaisen ja mukavan nousun erillisvuoteisiin. Säilytystilat erillisvuoteiden alla on osittain varustettu vaatetangolla tai hyllyillä, niin että kaikki voidaan säilyttää hyvässä järjestyksessä.

25 Hymermobil B-Klasse DynamicLine 678:n huoneenkorkuinen vaatekaappi on myös varustettu vaatetangolla ja siirrettävillä hyllyköillä, niin että niitä voidaan järjestää kätevästi ja joustavasti tarpeen mukaan. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

26 Hymermobil B-Klasse DynamicLine Pesutila Uudelleen suunnitellussa Komfort-pesutilassa ei ole suihkun kohdalla häiritsevää pyöräkoteloa, vaan koko pesutilassa on kunnollinen seisomapinta-ala. Korkealaatuinen, Cool Glass -materiaalia oleva pesuallas ja helposti puhdistettava leveä WC-istuin täydentävät Komfort-pesutilan.

27 Laadukkaassa Cool Glass -pesualtaassa Hymermobil B-Klasse DynamicLinen Komfort-pesutilassa on sivuilla kätevät laskutilat pesunestepullolle ja muille pesutarvikkeille, jotka halutaan saada nopeasti käsille. Myös jäteveden käsittelyssä Hymermobil B-Klasse DynamicLine tarjoaa vahvan plussan mukavuudessa. Siinä on sähkökäyttöinen tyhjennysventtiili, joka toimii kojelaudasta käsin. Tilauksesta siihen on saatavissa huoltokamera, jonka avulla paikoitus ajokaivon kannen kohdalle onnistuu tarkasti innovaatio made in Bad Waldsee.

28 Lisävarusteisen, lattian alle sijoitettavan huoltokameran avulla kuljettaja voi kohdistaa auton harmaavesiulostulon tarkasti jätevesikuilun kohdalle ilman, että hänen tai jonkun toisen täytyy poistua autosta. Kuva näkyy mukavasti kojelaudan näytössä. Palatino Apfel Creme -kalustesävyinen Komfort-pesutila antaa yhdessä vaalean WC-istuimen ja Cool Glass pesualtaan kanssa miellyttävän ja nykyaikaisen vaikutelman. Hymermobil B-Klasse DynamicLinen Komfort-pesutilassa on runsaasti liikkumistilaa laadukkaan pesualtaan ja leveän WC-istuimen edessä.

29 Laadukkaassa Cool Glass -pesualtaassa Hymermobil B-Klasse DynamicLinen Komfort-pesutilassa on kätevät laskutilat pesunestepullolle ja muille pesutarvikkeille, jotka halutaan saada nopeasti käsille. Hymermobil B-Klasse DynamicLinen suihkussa on kauttaaltaan tasainen seisomapinta ilman häiritsevää pyöränkoteloa.

30 Kauniissa pesualtaassa on Hymermobil B-Klasse DynamicLine -mallissa järkevä koko käsien ja hampaiden pesua ja muuta päivittäistä hygieniaa varten. Peilin yläpuolelle integroidut LED-valot tuovat pesutilaan riittävästi valoa. Tarkoituksenmukaista: Hymermobil B-Klasse DynamicLinen Komfort-pesutilan kolmen vaatetangon päälle voidaan ripustaa esimerkiksi märät takit jne. kuivumaan.

31 Pesutilan kaapissa on kätevät hyllyt, jotka on pesutarvikkeiden putoamisen estämiseksi varustettu kiinnitysnauhoilla. Kaapissa on lisäksi 230 V -pistorasia sekä vesipumpun kytkin. Hymermobil B-Klasse DynamicLine 678:n tilavat pesutilat tarjoavat runsaasti liikkumatilaa. Suihku ja pesuallas ovat erotettu toisistaan ja tila voidaan erottaa asuintilasta yksityisyyden takaamiseksi kiinteällä ovella. Asuintilan kiinteän oven ansiosta suihkun ja pesutilan välinen tila muodostuu yksityiseksi pukeutumistilaksi. Suihku voidaan sulkea myös mukavasti kiinteillä lasiovilla.

32 Hymermobil B-Klasse DynamicLine 678:n pesutilan tilavassa säilytystilassa voidaan säilyttää järjestyksessä ja aina käsien ulottuvilla alusvaatteita, pesutarvikkeita, pyyheliinoja ym. Korkealaatuinen käännettävä WC ja tyylikäs Cool Glass -pesuallas korostavat Hymermobil B-Klasse DynamicLine 678:n pesutilan mukavuutta. LED-valolistat muodostavat kauniita valon vaikutelmia ja tarjoavat riittävän valaistuksen.

33 Valinnaisesti on suihkuun saatavilla puuritilä, joka tarjoaa vielä paremman tuen ja pitävyyden. Hymermobil B-Klasse DynamicLine 678:n erillinen suihku voidaan erottaa muusta pesutilasta tukevien ovien avulla. Kätevissä säilytyshyllyissä voidaan säilyttää käden ulottuvilla sampoita, suihkugeelejä, hierontaharja ym. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

34 Hymermobil B-Klasse DynamicLine Keittiö Kokkaaminen Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588 -mallin keittiössä on silkkaa huvia. Näin myös matkalla voidaan taikoa kaikenlaisia herkkuja.

35 Keittiö tyylikkäine seinäverhouksineen yhdistyy harmonisesti Hymermobil B-Klasse DynamicLinen oleskelutilaan ja kokonaisnäkymään. Keittiö on Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588 -mallissa varustettu vakiona näppärillä työtason yläpuolella olevilla LED-valoilla ja työtason jatkeella, joka tarvittaessa voidaan helposti kääntää ulos. Kätevää on myös vetolaatikoihin ripustettu roskasanko, johon ruokaa valmistettaessa esim. vihannesten jätteet voidaan heti ja vaivatta pudottaa.

36 Keittiön seinään kiinnitetyssä laadukkaassa pleksilasisessa hyllyssä voidaan säilyttää pesuainetta tai muita tarvikkeita, joiden on oltava nopeasti saatavilla. Erittäin leveät, vapaasti jaettavissa olevat keittiölaatikot helpottavat keittiötarvikkeiden turvallisessa säilytyksessä. Vetolaatikoissa on kätevä servo-softvetomekanismi ja yläkaapeissa soft-close-toiminto. Keittiölaatikoissa on kätevä servo-soft-vetomekanismi. Kaikki yläkaapit sulkeutuvat soft-close-toiminnon ansiosta pehmeästi. Suuressa ja syvässä pesualtaassa astioiden pesu käy vaivattomasti.

37 Hymermobil B-Klasse DynamicLine 444 on täydellinen pohjaratkaisu 2 hengelle ja sen 5,99 m pituuteen mahtuu suuren vuoteen (saatavissa myös erillisvuode-ylävuoteena) ja mukavan, 142 litran jääkaapilla varustetun keittiön lisäksi myös suuri Komfort-pesutila, jossa on paljon seisomatilaa. Ruokailuvälinelaatikkoon, jossa on servo-soft-vetomekanismi, voidaan laittaa veitset ja haarukat ja muut pienet tarvikkeet järjestykseen. Keittiössä on suuri työtaso niin, että suuritöisetkin ateriat voidaan valmistaa ongelmitta.

38 Suuriin, takaa tuulettuviin yläkaappeihin, jotka sulkeutuvat soft-close-toiminnolla, mahtuu runsaasti ruokavarastoja. Hymermobil B-Klasse DynamicLine 588 -mallin keittiöön on vakiona asennettu 90 litran jääkaappi. Lisävarusteena on saatavissa 160 litran Jumbo-jääkaappi tai kuten kuvassa TEC-Tower, jossa on jääkaappi/pakastinyhdistelmä ja grillillä varustettu uuni. Keittiön syvissä yläkaapeissa voidaan säilyttää kaikenlaisia astioita ja ruokatarvikkeita.

39 Vakiona Hymermobil B-Klasse DynamicLine -malleihin asennetun tilavan, kolmiliekkisen keittotason päällä valmistuvat monimutkaisetkin ja useamman ruokalajin ateriat helposti. Suuret, tilavat ja vapaasti jaettavat laatikot servo-softvetomekanismilla Hymermobil B-Klasse DynamicLine 678:n kulmakeittiössä tarjoavat tilaa keittotarvikkeille ja elintarvikkeille. Kulmakeittiön yläkaappeihin mahtuu vielä enemmän elintarvikkeita ja matkaeväitä.

40 Valinnaisena saatava TEC-Tower sisältää 160 litran jääkaappi-pakastinyhdistelmän sekä grillillä varustetun uunin, jossa voi taikoa herkullisia kakkuja iltapäiväkahville. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

41 Hymermobil B-Klasse DynamicLine Vakiovarustus Ihanteellinen alusrakenne Ajaa vakioturvallisuudella Erikoisvalmisteinen kevytrunko, jossa on pyörien erillistuenta, on täydellinen perusta matkailuautojen rakenteelle. Sen optimaalinen akseliväli varmistaa tasaisen painojakauman myös integroidun matkailuauton ollessa lastattu täyteen. Hymermobil-matkailuauton erittäin hyvään ajomukavuuteen kuuluu myös vakiona oleva turvavarustus, joka tuskin jättää enää toivomisen varaa. Siihen kuuluu muun muassa: ABS, EBD, ESP, joka sisältää luistoneston, Traction Plus ja hill holder -mäkiavustin. Kaikki näkyvissä Paras näkyvyys päivällä ja yöllä Hymermobil B-Klasse DynamicLinen ulkopeilit ovat lämmitettävät ja säädettävissä sähköisesti. Näin ne ovat aina säädetty täydellisesti kuljettajan pituuteen ja asentoon ja pysyvät pakkasellakin vapaana jäästä. Uudenlaiset HYMER-ajovalot on kehitetty nimenomaan meille. Valoihin yhdistettyjen LEDpäiväajovalojen ja vilkkujen ansiosta näkyvyys ja turvallisuus on mitä parhain ajettaessa. Kuljettajan ja apukuljettajan suojaksi Kuljettajan ja apukuljettajan turvatyynyt kuuluvat kaikissa HYMER-matkailuautoissa vakiovarustukseen. Ne suojaavat turvallisesti ja tehokkaasti törmäyksessä. Suojattu katto Lisäsuojaa säätä ja rakeita vastaan antaa lasikuitupinnoite, joka estää kattopinnan mekaanisen vahingoittumisen. Optimaalinen eristys Ilman kylmäsiltoja Asunto-osan maksi-ovi Pitkäikäisen hightech-rakenteen tärkeä osa ovat PUAL-vaahdotetut seinät, joissa sisä- ja ulkokuori on Laadukkaiden kehysikkunoiden kaksinkertainen akryylilasitus takaa ihanteellisen lämmöneristyksen Asunto-osan 60 cm leveässä maksiovessa on enemmän tilaa kuin vastaavassa tavallisessa. Näin

42 alumiinia. Huokosiltaan suljetun PUvaahdon erinomainen eristys takaa miellyttävät lämpötilat ympäri vuoden ja varmistaa talvella vähäisen kaasuntarpeen. Hymermobil B-Klasse DynamicLine mallissa. Alumiinikehykset ovat erittäin kevyet ja kestävät ja myös niissä on kylmäsiltoja estävä eristekerros. sisään pääsee mukavasti. Tilava talli Nopea ottaa esiin Lämmitetty kaksoispohja Takana sijaitsevassa tallissa on vakiona täyskorkeat ovet molemmin puolin. Talliin voidaan siten lastata mukavasti 350 kg matkatavaroita (valinnaisesti 450 kg) kummaltakin puolen ja niihin pääsee milloin vain ulkoapäin käsiksi. Pikakäynnistyslokerossa asuntoosan oven vieressä on säilytystilaa tasapainotuskiiloille, kaapelikelalle, jne. (pohjaratkaisusta riippuen). Lämmitetyssä kaksoispohjassa on kellarilokeroineen koko joukko säilytystilaa. Lattia ja hyllyt on lämmitetty niin, että sekä jalat että myös matkatavarat on suojattu mitä parhaiten kylmältä. Luonnonvaloa Huomaamaton ylävuode Tilaa rentoutua HYMERin 80 x 50 cm kokoinen panoraamakattoikkuna päästää paljon suoraa päivänvaloa oleskelutilaan ja luo siten miellyttävän valaistuksen. Integroidut LED-spotit valaisevat tilat tasaisesti pimeällä. Lujalla lukituksella varustettu viihtyisä ylävuode on integroitu täydellisesti oleskelutilaan ja nousu siihen käy helposti tikkaita pitkin. Sen laskeminen alas ja nostaminen ylös sen säilytyspaikkaan käy vaivatta käsin. Lounge-pehmusteilla päällystetty Komfort-L-istuinryhmä tuo tilantuntua ja houkuttelee viihtyisään yhdessäoloon. Levähdä kunnolla Mukava tuhattaituri Hyvää viihdettä HYMERin Komfort-patjat laadukkailla lautasjousilla tuovat esiin monivyöhykkeisten kylmävaahtopatjojen parhaat ominaisuudet. Kehon jokaista osaa tukee sopiva vastapaine tehden unesta rentouttavaa ja miellyttävää. Ohjaamon kääntyvissä Aguti Ergoflex -istuimissa on korkeudenja kallistuksensäätö ja ne on päällystetty kokonaan asunto-osan kankaalla. Niin ajettaessa kuin rentoutuessa ne ovat erittäin mukavat. TFT-näytön pidike sekä myös radio/tv-valmius, johon kuuluu 12 V ja 230 V -pistorasia, 6 kaiutinta ja radio- ja DVB-T-antenni, on vakiona asennettu jo tehtaalla (pohjaratkaisusta riippuen).

43 Pelkkää hyvää oloa Keskitetty lämmitys Yksilöllisiä lämpötila-asetuksia ja nopean vedensaannin ja lämmityksen boost-toimintoa voidaan ohjata ajastimella lämmityksen LCDkeskuskäyttöosasta, jossa on myös inet ready -järjestelmä. Lämmitys, jota voidaan ohjata myös takaosan nukkumatilasta, on sijoitettu istuinryhmän alle, mistä lämpö jakautuu optimaalisesti. Lukuisat lämminsuuttimet huolehtivat kaikkialla asunto-osassa miellyttävästä lämpötilasta. Energiaa säästävä LED Tunnelmavalaistus Tienviitta pimeässä Matkailuautojen koko sisävalaistus on toteutettu vakiona modernilla ja paloturvallisella LED-tekniikalla. Tämä säästää ¾ virrankulutuksesta ja lisää huomattavasti akkujen käyttöikää. Työtason alla oleva epäsuora LEDvalaistus tuo miellyttävän tunnelman Hymermobil B-Klasse DynamicLinen keittiöön. Lattianrajassa oleva yövalaistus auttaa liikkumaan pimeässä ilman, että muut heräävät kirkkaaseen valoon esimerkiksi öisellä vessakäynnillä. Huomaamattomasti sijoitetut LED-spotit voidaan sytyttää ja sammuttaa kaikista vuoteista käsin. Joustava luksuspöytä Laskospimennysverho ohjaamossa Työtason integroitu valaistus Ylellistä luksuspöytää voidaan kääntää 360 ja siirtää helposti pituus- ja poikittaissuuntaan haluamaansa asentoon." Ajoneuvoalusta Ohjaamon pimennystä varten sen ikkunoissa on vakiona laadukasta pliseerattua kangasta olevat laskosverhot. " Jäteveden hävittäminen mukavasti Jätevesi voidaan tyhjentää mukavasti napin painalluksella ilman, että autosta tarvitsee nousta ulos. Kytkin on ohjaamon kojelaudassa. LED-valaisimet Hymermobil BKlasse DynamicLinen keittiössä on integroitu huomaamattomasti ja näppärästi yläkaappien pohjaan. Lisäksi ne ovat erittäin vähän virtaa kuluttavia. "

44 Molemmille kuljettajille juomatelineet ESP, ASR, Traction Plus ja Hill Holder ABS (lukkiutumattomat jarrut) / EBD (elektroninen jarruvoimansäätö) Matala AL-KO-alusta HYMER ajovaloihin integroitu LED-päivävalot ja LED-vilkut Molempien kuljettajien airbag Fiat Ducato Multijet 96 KW/ 130 PS, Euro 6 6-vaihteinen vaihteisto Yläkiinnitteiset lämmitettävät sähköpeilit laajakulmalla ja ajoneuvon värillä Etu- ja taka-akselin roiskeläpät Kori Quickstarter-säilytystila apukuljettajan puolella keittiötä vasten (riippuen pohjaratkaisusta) Oleskelutilan HYMER panoraama-kattoikkuna 80 x 50 cm LED-valaistuksella Ohjaamon laskosverho laadukasta pliseerattua kangasta Puhutteleva, moderni ulkomuoto pyöreän korimuodon ja sileän alumiinipellin ansiosta Avattava ikkuna takana oikealla ja vasemmalla pimennysverholla (plissee) ja hyönteisverholla HYMER maitolasinen kattoluukku 40 x 40 cm pimennysplisseellä ja hyönteisverholla erillisen suihkutilan yläpuolella Suuret tallinovet oikealla ja vasemmalla Tallin kantavuus max. 350 kg (lisähintaan 450kg). Kiinnittäkää huomio akselipainoihin. 60 cm Maxi-ulko-ovi sisäverhoilulla Lämmitettävä kaksoispohja lattialokeroilla LED-ulkovalo sadevesikourulla HYMER kirkaslasinen kattoluukku 40 x 40 cm pimennys- ja hyönteisverholla takavuoteiden yllä Sähköporras 1-tasoinen GFK-lasikuiturakenteinen lattia XPS-eristeellä Arvostettu PUAL -menetelmä vaahdotetulla katolla ja seinillä (katto- ja seinävahvuus 34 mm) sekä raami-ikkunoilla takaavat optimaalisen eristyksen HYMER maitolasinen kattoluukku 40 x 40 pimennys- ja hyönteisverholla pesuhuoneessa GfK-lasikuitukattopinnoite (GfK-pinnoite ei ole ajoneuvon värinen. GfK-ulkopinta ei vastaa ulkonäöltään maalattua alumiinipeltiä)

45 Premium-luokan hightech-kori: alu/alu PUAL-korirakenne takaa optimaalisen eristyksen - täysin liimattu ilman kylmäsiltoja, 100% ilman puurakenteita HYMER-monitoimitakavalot LED-hybriditeknologialla Koristeteippaukset takana Ulkotavaratilaluukku kuljettajan puolella L-ryhmän alla lastaamista varten (mallikohtainen) Komfort L-ryhmä Lounge-verhoiluilla ja 2 integroidulla 3-pistevyöllä Takana vuodejärjestelmä lautasjousilla ja monivyöhykkeisillä kylmävaahtopatjoilla Alas laskettava ylävuode (manuaalinen) Kääntyvä design luksuspöytä 360, liikuteltavissa pitkittäin ja poikittain Kääntyvät Aguti Ergoflex pilotti-istuimet asunto-osan kankaalla, istuimissa korkeuden ja kallistuksen säätö Etuvuoteen vuodejärjestelmä lautasjousilla ja monivyöhykkeisellä kylmävaahtopatjalla Lämmitys / ilmanvaihto / vesi- ja sähköjärjestelmät LCD-ohjauspaneli lämmitykselle sekä inet ready Keittiön työpöydällä LED-valaistus Vahvistettu AGM-akku 12 V 95 Ah Yövalaistus vaihtokatkaisijalla Harmaavesisäiliön tyhjennys sähköllä, katkaisija kojelaudassa Eristetty ja lämmitetty raikasvesisäiliö 20/ 150 l Sisävalaistus kokonaan LED-tekniikkaa Eristetty ja lämmitetty harmaavesisäiliö 130 l Uusi ohjaamon lämmitys vahvistetulla kiertoilmalämmityksellä sekä lämmitetyllä kojelaudalla (ei ajon aikana) Kiertoilmalämmitys 6 kw lämminvesiboilerilla Kaasupullokoteloon pääsy ulko-oven /-luukun kautta Kiertoilmalämmitys makuuhuoneessa takana erillissäädöllä Multimedia Radio-/ TV-valmius 12 V ja 230 V pistorasialla, 2 ohjaamon kaiuttimella, 2 ylävuoteen kaiuttimella, 2 takaosan kaiuttimella, radio- ja DVB-T2 antennilla Radio-/ TV-valmius sivuttaistasolla 12 V ja 230 V pistorasialla, 2 ohjaamon kaiuttimella, 2 ylävuoteen kaiuttimella, radio- ja DVB-T2 antennilla (584)

46 Radio-/ TV-valmius sivuttaistasolla 12 V ja 230 V pistorasialla, 2 ohjaamon kaiuttimella, 2 ylävuoteen kaiuttimella, 2 kaiuttimella makuuhuoneessa takana, radio- ja DVB-T2 antennilla (594, 678) Keittiö Erityisen leveä, vapaasti osiin jaettava keittiön vetolaatikko Keittiössä Servo-Soft -itsesulkumekanismi Akryylilasinen seinäverhoilu roiskesuojana Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

47 Hymermobil B-Klasse DynamicLine Lisävarusteet Auton bi-led-valot Paras valo kaarteissa Esimerkillistä tekniikkaa Ainutlaatuista alalla, mutta nykyautoille jo tyypillistä ovat lisävarusteena saatavat uusinta valotekniikkaa olevat bi-ledajovalot. Lisävarusteita ovat myös LEDsumuvalot ja integroidut, staattiset kaarrevalot. Niiden avulla ajoturvallisuus pimeässä lisääntyy näkökentän ollessa paremmin valaistu. Lisävarusteisen 22 tai 32 tuuman taulutelevision (pohjaratkaisun mukaan), HYMER Smart Multimedia -järjestelmän ja Bluetoothin ansiosta ei Hymermobil B-Klasse DynamicLine -mallissa tarvitse jäädä ilman viihtyisiä TV-iltoja. Nerokas huoltokamera Joustava ylävuode Yksi istumapaikka lisää Lattian alle sijoitetun huoltokameran avulla kuljettaja voi kohdistaa auton harmaavesiulostulon tarkasti jätevesikuilun kohdalle ilman, että hänen tai jonkun toisen täytyy poistua autosta. Kaikille, jotka nukkuvat mielellään yksin, on ylävuode saatavissa lisävarusteena myös versiona, jossa on erillisvuoteet. Ylävuode on laskettavissa mukavasti alas myös sähkötoimisesti napin painalluksesta (lisävaruste). Jos joskus matkalla onkin viisi henkilöä, silloin turvallisesti ja nopeasti oven viereen, pienen sohvan päälle asennettava lisäistuin tuo kätevän laajennuksen (pohjaratkaisusta riippuen). Vesikeskuslämmitys Sähkötoiminen rullaverho keulassa Suojaa uteliailta katseilta Vesikeskuslämmitys lukuisine pattereineen tuottaa erittäin miellyttävää lämpöä Hymermobil BKlasse DynamicLine -mallissa myös kojelaudasta. Se on saatavissa myös Lisävarusteena saatava tuulilasin sähkötoiminen rullaverho suojaa ulkopuolisten häiritseviltä katseilta, mutta lisäksi myös kylmyydeltä. Näkösuojaverho, joka asennetaan yhdessä lisävarusteisen sähkötoimisen rullaverhon kanssa, voidaan myös päivällä vetää eteen mukavasti alhaalta ylöspäin

48 yhdessä lisävarusteisen Arktispaketin kanssa. suojaamaan uteliailta katseilta. " Erillinen kaasukaapin ovi Kaasupullot on varastoitu turvallisesti hyvään paikkaan takatalliin. Vakiona olevasta ulkoluukusta niihin pääsee milloin vain ulkoa mukavasti käsiksi. Valinnaisena saatavien kätevien vetokiskojen ansiosta kaasupullojen vaihtaminen on hyvin helppoa. Alusta Euro Fiat Ducato 3,5 t, 2,3 Multijet, 110 KW/150 PS, Euro ,- Fiat Ducato 3,5 t, 2,3 Multijet, 130 KW/180 PS, Euro ,- Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet, 96 KW/130 PS, Euro ,- Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet, 110 KW/150 PS, Euro ,- Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet, 130 KW/180 PS, Euro ,- Kokonaispainon korotus 3,85 t Fiat Ducato 3,5 t 270,- Alennettu kokonaispaino 3,5 t ( Fiat Ducato Maxi) Automaattivaihteisto 2390,- AL-KO Comfort Suspension (ACS) - etuakselin Komfort-jousi 1340,- AL-KO taka-akselin / perän korkeudensäätö ALC 1550,- Kaksipiirinen täysilmajousitus taka-akselille, sisältäen noston ja laskun 3740,- Nelipiirinen täysilmajousitus 8850,- Erikoisvalmisteinen etuakselin spiraalijousi ja korotettu akselipaino 510,

49 Ohjaamon automaatti-ilmastointi siitepölysuodattimella Jäähdytinritilän kromi koristeraidat Bi-LED ajovalot 1970,280,1770,- Jäähdytinritilä kiiltävä 280,- Monitoimiratti 410,- Ratissa ja vaihdekepissä nahkakoriste 310,- Halogeenisumuvalot 300,- LED sumuvalot sisältäen staattisen kaarrevalon 830,- Rengaspainetunnistimet 200,- Vakionopeussäädin Fiat 300,- Kuljettajan ja apukuljettajan istuinten lämmitys 720,- Style-paketti sisäpuolelle (kojelauta alumiininvärisin aplikaatioin, mittaritaulussa kromikehät) 160,- Style-paketti sisäpuolelle (kojelauta pronssinvärisin aplikaatioin, mittaritaulussa kromikehät) 210,- Teräsvanteet 16" 4 kpl 15" sijaan 200,- HYMER alumiinivanteet 4 kpl 16" (mahdollinen ainoastaan Fiat Ducato 3,5 t) 1540,- HYMER alumiinivanteet 4 kpl 16" (mahdollinen ainoastaan Fiat Ducato Maxiin) 1340,- Teräksinen varapyörä (15") tavaratilassa takana 360,- Varapyörä (teräs 16") sis. kiinnikkeen takatavaratilassa 360,- Polttoainesäiliö 120 l 190,- Keskuslukitus kuljettajanoveen / korinoveen sekä tallin oviin 720,- Vetokoukku 1780,- Kori ulkoa Euro Sileä alumiinipelti Carrara valkoinen Ulkoväri kristallihopea metalli Sähkötoiminen keittiön kattolukku ilmanotolla ja poistolla 3120,470,

50 Tuulilasin lämmitys sähköllä 720,- Kaksoislasitettu HYMER Panoraama kattoikkuna 80 x 50 cm takavuoteen yläpuolella 510,- Kattokaiteet tikkailla ilman katon alumiiniriflapeltiä 610,- Kattoluukku 40 x 40 cm edessä pimennysplisseellä ja hyönteisverholla 200,- Kaksoispohjan säilytyslokero keskellä syvällä GFKaltaalla lisäsäilytystilaksi kaksoispohjaan 310,- Avattava ikkuna takana oikealla sis. pimennysverhon ja hyönteisverhon 310,- Avattava ikkuna takana vasemmalla pimennys- ja hyönteisverholla 310,- Takatallin ovi takaseinässä 100 x 65 cm 520,- Markiisi Omnistor adapterilla 3,5 m, kotelon väri valkoinen tai hopea 1140,- Markiisi Omnistor adapterilla 4 m, kotelon väri valkoinen tai hopea 1400,- Markiisi Omnistor adapterilla 4,5 m, kotelon väri valkoinen tai hopea 1560,- Markiisi Omnistor adapterilla 5 m, kotelon väri valkoinen tai hopea 1770,- Kuljettajanovi sähköikkunalla ja ulkovalolla 1760,- Pyöräteline 3 pyörälle 410,- Pyöräteline 4 pyörälle 470,- Ulko-ovessa ikkuna pimennysverholla 200,- Kuljettajanoven sähköporras (tulee automaattisesti ulos kuljettajanoven auetessa) 410,- Kiinteä moottoripyöräteline, käytettävissä myös 2 polkupyörälle Termopeite tuulilasin ulkopuolelle Kaksinkertaiset lasit kuljettajan oveen ja ohjaamon sivuikkunoihin 2490,340,1040,- Turvalukko asunto-osan ulko-oveen 300,- Turvalukko kuljettajanoveen 300,- Komfort-ulko-ovi ikkunalla 410,- Komfort-tukijalat takana (2 kpl) 310,-

51 Ylimääräiset koristeteippaukset sivuhelmoissa Kori sisältä 5. istuinpaikka lannevyöllä istuinpenkissä oikealla Sähkötoiminen tuulilasin rullaverho sisältäen tuulilasin alhaalta ylös vedettävän näkösuojaverhon 300,- Euro 510,1660,- Korin ovessa hyönteisovi 390,- Suihkun lattiassa puuritilä 150,- Suihkun taitettava puuistuin 170,- Yläkaapisto edessä (sis. kattoluukun edessä) ylävuoteen sijasta 520,- Esiin vedettävä pitkittäis-/sivuttaisistuin verhoilupalalla 240,- Lounge istuinryhmä 200,- L-ryhmän muodostaminen vuoteeksi (alaslaskettava pöydänjalka ja lisäverhoilupala) 410,- Keraaminen WC 520,- Riflapeltipohja ja huopaverhous takatallissa 410,- Sähkötoiminen ylävuode Manuaalisesti alas laskettava ylävuode muutettavissa erillisvuoteeksi Sähkötoiminen ylävuode muutettavissa erillisvuoteeksi 1560,930,- 2080,- Vuoteen levityskappale erillisvuoteiden väliin 200,- Ulkosuihku tallissa 300,- Mini Safe kaksoispohjassa 410,- Ohjaamon jalkatilan eristematto, irrallinen 170,- Sisustus Euro Kalustesävy Trentino Birnbaum Kalustesävy Palatino Apfel Kojelaudassa hopeiset koristeaplikaatiot Kangasyhdistelmä Fayon, Tokio, Pico, Santorin, Milos, Delfi ,

52 Kangasyhdistelmä Cristallo, Aruba 360,- Kangasyhdistelmä Grazia (Eco Tech -materiaali) 1030,- Tekstiilinahan ja kankaan yhdistelmät Cremissimo, Santana 1030,- Nahka-/kangasyhdistelmä Tobago 1550,- Nahkaverhoilu Napoli, Tortora 2800,- 4 tyynyä päällisellä 200,- Päiväpeitto 100,- Ohjaamon ja korin lattiamatto Roma/Samara, irrallisena 410,- Lämmitys ja tekniikka Euro Ulosvedettävä kelkka kaasupulloille 720,- Tunnelmavalaistus 520,- Hälytyslaite kuljettajanoveen, korin oveen, tallin ja tavaratilojen luukkuihin sekä ikkunoihin 930,- Kaasun ulosotto sulkuhanalla 200,- Korin toinen akku (95 Ah AGM) sisältää 18 A lisälaturin 470,- Kattoilmastointi 2400 W WC:n ilmanvaihto 2390,310,- Aurinkopaneli 1 x 90 W MPPT-säätimellä 1140,- Aurinkopaneli 2 x 90 W MPPT-säätimellä 1760,- Kiertoilmalämmitys 6 kw sähkövastuksella 1800 W ja lämminvesiboilerilla 600,- Automaattinen kaasupullonvaihtaja, Crash Sensor ja EisEx 360,- inet Box (Kiertoilmalämmityksen ja kattoilmastoinnin ohjaus, sekä vesisäiliöiden nestemäärän ja akkujäännitteen luku, 12 V-järjestelmän katkaisu älypuhelimen lisäosan (App) kautta) 610,- ALDE-vesikeskuslämmitys (sis. boosterin ohjaamossa) 3010,- Lämmönvaihdin vesikeskuslämmitykseen 1030,- Ohjaamon Webasto-diesellämmitys 2070,- Lisäpistorasiat 5x230V/3x12V/2xkaksinkertainen-USB 410,

53 Multimedia Euro Autoradio CD-/MP3-soitin automaattihaulla 310,- Autoradio DAB+ CD-/MP3-soitin automaattihaulla 470,- Litteän näytön kiinnitysteline 22" tai 32" (mallikohtainen) 380,- Litteä LED 22" näyttö integroiduilla kaiuttimilla, kaukosäätimellä, DVD-asemalla, HYMER Smartmultimediajärjestelmällä ja bluetoothilla (DVB-T/C, DVB-S2) 1290,- Litteä 32" LED-näyttö integroiduilla kaiuttimilla, kaukosäätimellä, DVD-asemalla, HYMER SmartMultimedia-järjestelmällä ja Bluetoothilla (DVB-T/C, DVB-S2) 1760,- Toinen LED-näyttö makuuhuoneessa: 22 " TFT,integroidut kaiuttimet, DVD-asema, DVB-T/C, DVBS2, johdot ja seinäteline 1500,- Kaksinkertainen-DIN 2-vyöhyke navigointilaite peruutuskameralla ja 3. peruutuspeilillä, harmaavesisäiliön tyhjennyksen huoltokameralla sekä HYMER Smart Control -näytöllä 3120,- Satelliittiantenni Oyster Cytrac digitaalinen (matala antenni ilman viritintä) 2800,- Satelliittiantenni Oyster 85 digitalinen, ilman viritintä 3010,- Satelliittiantenni Oyster 85 digitaalinen Twin LNB Vision, ilman viritintä 3320,- Keittiö Euro Keittiön työtaso mineraalikuitua 1240,- Liesi-/uuniyhdistelmä Thetford Aspire 910,- Jumbo jääkaappi 160 l 780,- TEC-Tower (jääkaappi-pakastinyhdistelmä 160 l, kaasu-uuni grillillä) 1440,- Paketit Euro Hymermobil B-DL Komfort-paketti (ilman Jumbo jääkaappia) 4570,- Hymermobil B-DL Komfort-paketti 4890,- Hymermobil B-DL Design-paketti light-alusta 1340,- Hymermobil B-DL Design-paketti maxi-alusta 1190,

54 Hymermobil Power-paketti 2390,- Hymermobil B-Klasse Arktis-paketti ,- = Vakiovarusteet = Lisävarusteet = Lisävarusteet saatavissa paketissa = pyynnöstä (ilman laskua) = ei mahdollista Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

55 Hymermobil B-Klasse DynamicLine Kalustesävy, kangasverhoilu ja mattosarjat Sisustus yhdellä silmäyksellä. Pehmusteiden kankaat Fayon / Tekstiili Tokio / Tekstiili Pico / Tekstiili (Vakiovarustus) (Vakiovarustus) (Vakiovarustus) Santorin / Tekstiili Milos / Yhtenäinen kangas Delfi / Yhtenäinen kangas (Vakiovarustus) (Vakiovarustus) (Vakiovarustus) Cristallo / Yhtenäinen kangas Aruba / Yhtenäinen kangas Grazia / Ecotech (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet)

56 Cremissimo / Tekstiilinahka Santana / Tekstiilinahka Tobago / Tekstiilinahka (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) Napoli / Täysnahka Tortora / Täysnahka (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) Mattosarjat Roma Samara (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) Puusävy

57 Palatino Apfel Creme Trentino Birnbaum (Haluttaessa ilman lisähintaa) (Vakiovarustus)

Hymermobil B-Klasse DynamicLine

Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Highlights Tämän kevyempää ei ole: selvästi alle 3,5 tonnia. Paras mahdollinen mukavuus painon ollessa hyvin pieni tämän tavoitteen mukaan

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse CL Ambition

Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-Klasse CL Ambition Unelmaasumista joka kohteessa Ihanteellinen malli tutustua integroitujen maailmaan Paras varustelu jo vakiona Matkalla paremman tekniikan

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL Hinta 110.000,- 117.600,- 117.600,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Maxi Fiat AL-KO Ducato Maxi Fiat AL-KO Ducato Maxi Vakiomoottori a) 2,3 Multijet 2,3 Multijet

Lisätiedot

Paras mahdollinen tiiviys

Paras mahdollinen tiiviys Hymermobil B-Klasse Vakiovarustus Yli 30 vuotta on Hymermobil B-Klassen varustusmukavuus ollut vertailukohteena. Hyvä perinne jatkuu myös tänä vuonna: vakiovarustus sisältää lukuisan määrän ainutlaatuisia

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse 504 514 534 544 554 Hinta 75.700,- 77.900,- 79.000,- 79.000,- 83.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine Hinta 101.000,- 111.400,- 111.400,- Vakioalusta Mercedes Sprinter 316CDI Mercedes Sprinter 516CDI Mercedes Sprinter 516CDI Vakiomoottori a) 2,2 l 2,2 l 2,2

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t - Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava.

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Highlights Optimaalinen vakiovarustus. HYMER Tramp CL tulee asettumaan omassa luokassaan uudeksi vertauskohteeksi. Yksistään jo 2,12 metrin sisäkorkeus

Lisätiedot

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava.

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Highlights Optimaalinen vakiovarustus. HYMER Tramp CL tulee asettumaan omassa luokassaan uudeksi vertauskohteeksi. Yksistään jo 2,12 metrin sisäkorkeus

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot 2018

HYMER Matkailuautot 2018 HYMER Matkailuautot 2018 Hinnasto voimassa 01.07.2017 alkaen HYMER Matkailuautot Suomi Arvoisa matkailuautoilija, Kaukokaipuuta ilman koti-ikävää. Onko se edes mahdollista? Matkustaa toisiin maihin, tutustua

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot 2019

HYMER Matkailuautot 2019 HYMER Matkailuautot 2019 Hinnasto voimassa 01.07.2018 alkaen HYMER Matkailuautot Suomi Arvoisa matkailuautoilija, Kaukokaipuuta ilman koti-ikävää. Onko se edes mahdollista? Matkustaa toisiin maihin, tutustua

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat 504 578 614 644 674 Hinta 67.900,- 72.600,- 72.600,- 72.300,- 75.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T 560 580 Hinta 73.000,- 73.000,- Vakioalusta Mercedes Sprinter 313 CDI Mercedes Sprinter 313 CDI Vakiomoottori 2,2 2,2 kw (PS) 95 (129) 95 (129) Kokonaispituus n. cm

Lisätiedot

Hymermobil StarLine. Tähden verran parempi.

Hymermobil StarLine. Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Highlights Poikkeuksellisen mukava premium-integroitu. Mercedes Benz -alustalle rakennettu Hymermobil B-Klasse kantaa oikeutetusti nimeä StarLine.

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja.

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Highlights Parasta mukavuutta. Tervetuloa automatkailun huippuryhmään ylellisen Hymermobil B-Klasse SL -mallisarjan kyydissä.

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot 2019

HYMER Matkailuautot 2019 HYMER Matkailuautot 2019 Hinnasto voimassa 01.07.2018 alkaen HYMER Matkailuautot Suomi Sisältö Comfort plus -luokka HYMER Exsis-t sivu 06 09 HYMER ML-T sivu 10 14 Hymermobil Exsis-i sivu 15 18 Superior-luokka

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t - Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot 2018

HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot 2018 HYMER Matkailuautot 2018 Hinnasto voimassa 01.07.2017 alkaen HYMER Matkailuautot 2018 Sisältö Comfort-luokka HYMER Van / Van S sivu 06-10 Comfort plus -luokka HYMER Exsis-t sivu 11-14 HYMER ML-T sivu 15-18

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil BKlassen malleillamme

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja.

Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO & TEKNISET TIEDOT Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO ACTION Solifer Action A723 Hinta: 68 500 Solifer Action A726 Hinta: 67 700 Solifer Action T598 Hinta: 64 500 Solifer Action T693 Hinta: 67 700

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen HYMER Matkailuautot Arvoisa matkailuautoilija, käsite olohuone pyörillä ei ole meille pelkkiä tyhjiä sanoja. HYMER-merkkiset matkailuautot kuvastavat

Lisätiedot

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista.

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL - Matkailuautot - Highlights Johdonmukainen korista varusteisiin. Puoli-integroitu HYMER Tramp SL täyttää mukavuuden suhteen melkein jo integroitujen

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

Matkailuautot hinnasto

Matkailuautot hinnasto Matkailuautot hinnasto Voimassa 01. 07. 2011 alkaen Puoli-integroidut integroidut HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Tramp HYMER Exsis-i Ford Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil

Lisätiedot

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition moderni, klassinen ja hienostunut Matkalla paremman tekniikan kanssa Jo vakiona mitä parhaiten varusteltu Uudet Ambition -mallit eivät ole vain katseenvangitsijoita

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen HYMER Matkailuautot SISÄLTÖ. HYMER Van sivu 06-09 HYMER Exsis-t sivu 10-13 HYMER Tramp CL sivu 14-18 HYMER Tramp SL sivu 19-23 HYMER ML-T sivu 24-27

Lisätiedot

HYMER Erikoismalli "Ambition" 2019

HYMER Erikoismalli Ambition 2019 HYMER Erikoismalli "Ambition" 19 Hinnasto voimassa 01.07.18 alkaen Erikoismalli "Ambition" HYMER Erikoismalli 19 Arvoisa matkailuautoilija, Kaukokaipuuta ilman koti-ikävää. Onko se edes mahdollista? Matkustaa

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T - Matkailuautot - Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Tässä kompaktissa puoliintegroidussa yhdistyy nykyaikaisimmat

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT Malli T 132 T 135 Arvonlisäverollinen perushinta 42.170 43.890

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil BKlassen malleillamme

Lisätiedot

HYMER Erikoismalli "Ambition" 2019

HYMER Erikoismalli Ambition 2019 HYMER Erikoismalli "Ambition" 2019 Hinnasto voimassa 01.07.2018 alkaen HYMER Erikoismalli 2019 lli Erikoisma " "Ambition Sisältö Alkusanat sivu 03 Erikoismallit - yhteenveto sivut 04 05 Erikoismallit -

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil B- Klassen malleillamme

Lisätiedot

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA 4 5 PIENI MATKAILUVAUNU ON NYT IN Ensimmäinen oma liikkuvakoti. Kompakti LMC STYLE on monille ensiostajille se täydellinen matkailuvaunu: perhemalli kerrosvuoteilla, pieni helposti liikuteltava pohjaratkaisu

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN VALMISTETTU SAKSASSA VUODESTA 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN D-LINE MALLIT YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN ALUSTA + KG GLOBESCOUT FIAT DUCATO 3,3 t 2,0 l Mjet 85 KW/115 hv 47.150,- 2,3 l Mjet 96 KW/130

Lisätiedot

Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen. HYMER Matkailuautot

Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen. HYMER Matkailuautot eise HYMER Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen HYMER Matkailuautot Ainoa ajoneuvomme ilman turvapakettia: Emme puhu turvallisuudesta se on meille itsestään selvä asia. Esimerkiksi HYMER StartLinessä

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen HYMER Matkailuautot Arvoisa matkailuautoilija, käsite olohuone pyörillä ei ole meille pelkkiä tyhjiä sanoja. HYMER-merkkiset matkailuautot kuvastavat

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Kahdesta pohjaratkaisusta voit valita juuri sen mallin,

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja.

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Highlights Tulevaisuutta ajatellen ja kaikki paras yhdistettynä. Oli sitten kyseessä tekniikka, mukavuus, muotoilu, turvallisuus

Lisätiedot

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-Klasse ModernComfort T innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Mercedes Benzin ja HYMERin välisen vahvan kumppanuuden seuraava matkailuautojen sukupolvi Kevyt,

Lisätiedot

SARJA 70FF ALKO Malli Hinta 7065 ALDE ALKO 35L 130 hv ALDE ALKO 35L 130 hv

SARJA 70FF ALKO Malli Hinta 7065 ALDE ALKO 35L 130 hv ALDE ALKO 35L 130 hv RAPIDO HINNASTO 2019 RAPIDO SARJA 6 Malli Hinta 650 Fiat 35 L 130 hv 69 900 665 ALDE Fiat 35 L 130 hv 75 900 666 Fiat 35 L 130 hv 72 700 686 Fiat 35 L 130 hv 72 500 696 PREMIUM EDITION Fiat 35 L 130 hv

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T - Matkailuautot - Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Mercedes-Benzin ja HYMERin välisen vahvan kumppanuuden seuraava matkailuautojen sukupolvi Kevyt, vakaa asunto-osa, joka on vieläkin

Lisätiedot

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M.

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Moottori Suurin sallittu kokonaismassa Iskutilavuus Teho Fiat Ducato, JTD.500 kg 180 ccm 75 kw / 100 hv Fiat Ducato, JTD.500 kg 86 ccm 96 kw / 10 hv Fiat Ducato,0

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Van-mallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita

Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita Lisäselvitykset: C Tärkeää tietoa Tekniset tiedot HUOMIO! Teknisissä tiedoissa ilmoitettujen perushintojen lisäksi useimpiin a) Huomatkaa: lisähintaisina saatavat moottori- ja alustavaihtoehdot, kuten

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

HYMER Compact. HYMER Compact. Hinnasto Voimassa alkaen

HYMER Compact. HYMER Compact. Hinnasto Voimassa alkaen Comp HYMER Compact Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen Hinnat ja tekniset tiedot Vakiovarusteet 404 Hinta 53.300,- Vakioalusta Fiat Ducato Vakiomoottori a) 2,0 Multijet kw (PS) 85 (115) Kokonaispituus

Lisätiedot

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Van Vakiovarusteet HYMER Van Ajoneuvoalusta Fordin matalapohjainen alusta 2,2 TDCi, 85KW (115 PS), ABS, luistonesto,

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Mercedes-Benzin ja HYMERin välisen vahvan kumppanuuden seuraava matkailuautojen sukupolvi Kevyt, vakaa asunto-osa, joka on vieläkin

Lisätiedot

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012.

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Enjoy the good times caradofeeling www.carado.de Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Vakiovarustus caradofeeling www.carado.de Alusta / perusajoneuvo Fiat Ducato, 2,0 Multi-Jet 85 kw / 115 PS, täyttää EURO

Lisätiedot

Hymermobil StarLine S. Tähden verran parempi.

Hymermobil StarLine S. Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine S Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Highlights Poikkeuksellisen mukava premium-integroitu. Mercedes Benz -alustalle rakennettu Hymermobil B-Klasse kantaa oikeutetusti nimeä

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta tarjoava, innovatiivinen

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m Ihastuttavan kevyt. Ensiluokkaista keveyttä: Uusi Dethleffs Coco, jonka paino on vaivaiset 708 kg, tekee lomailusta ihanan kevyttä. Sitä kehittäessämme yhdistimme matkailuvaunuosaamisemme tehokkaimmat

Lisätiedot

HYMER DuoMobil. Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty.

HYMER DuoMobil. Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil lyhyesti Ylellinen integroitu matkailuauto kahdestaan matkustaville pareille. HYMER DuoMobil on mukava ja miellyttävä kuin loma-asunto

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuautot

Hinnasto KABE Matkailuautot Hinnasto 2019 KABE Matkailuautot Hinnat koskevat vuosimallia 2019 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Aina askeleen

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Kahdesta pohjaratkaisusta voit valita juuri sen mallin,

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuautot

Hinnasto KABE Matkailuautot Hinnasto 2018 KABE Matkailuautot Hinnat koskevat vuosimallia 2018 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Hinnasto 2018

Lisätiedot

HYMERCAR Free - Kohokohdat

HYMERCAR Free - Kohokohdat HYMERCAR Free - Kohokohdat Kotisi on maailma - uudessa HYMERCAR Free mallissa. HYMERCAR-malliston uudet retkeilyautot on rakennettu kaikille spontaanisesti eläville, jotka rakastavat mukavuutta. Rakastatko

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista.

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Highlights Johdonmukainen korista varusteisiin. "Uusi puoli-integroitu HYMER Tramp SL täyttää mukavuuden suhteen melkein jo integroitujen matkailuautojen

Lisätiedot

Lisävarusteet. Nimike. Hinta

Lisävarusteet. Nimike. Hinta Lisävarusteet vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Nimike Hinta Alusta Kuljettajan airbag, Fiat Ducato 8, Apukuljettajan airbag, Fiat Ducato, Ulkopeilit, sähkösäätöiset ja lämmitettävät, Fiat

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT T 132 Malli Arvonlisäverollinen perushinta T 135 2.170 3.890 598

Lisätiedot

CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 2019

CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 2019 FI CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 209 Malliyhteenveto Van V 32 V 337 7 m 6 m 5 m 4 m 3 m 2 m m 0 m V 32 V 337 Arvonlisäverollinen perushinta 42.600 46.000 Pituus / leveys / korkeus cm 595 / 24 /

Lisätiedot

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 www.adria.fi 360 o panoraamaesittely kaikista malleista www.adria.fi Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 Malli Alusta/Moottori SH Vakiona mm. Polaris SL Mercedes-Benz Sprinter Polaris 2012 Vakiovarusteet

Lisätiedot

Lisävarustehinnasto 2020 PACIFIC - GALAXY - FAMILY. Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%

Lisävarustehinnasto 2020 PACIFIC - GALAXY - FAMILY. Kaikki hinnat sisältävät alv. 24% Lisävarustehinnasto 2020 PACIFIC - GALAXY - FAMILY Kaikki hinnat sisältävät alv. 24% PUOLI-INTEGROIDUT ALUSTA - MOOTTORI 2.3 l - 140 hv Multijet 2 - EURO 6D 2.3 l - 140 hv Multijet 2 - EURO 6D sis. Eco-Pack

Lisätiedot

RAPIDO HINNASTO 2017

RAPIDO HINNASTO 2017 RAPIDO HINNASTO 2017 RAPIDO SARJA 6 FIAT Malli Hinta 650 Fiat 35 130 hv 68 200 665 Fiat 35 130 hv 72 200 666 Fiat 35 130 hv 71 100 690 Fiat 35 130 hv 71 700 604FF Fiat 35 130 hv 69 900 650FF Fiat 35 130

Lisätiedot

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN I 9910 I 9940 PREMIUM LINER I 9910 I 9940 Hinta 172.140, 172.140, Pituus / leveys / korkeus cm 899/232/350 899/232/350 Sisäkorkeus cm 207 207 Perävaunukuorma / jarruton

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 01 MATKAILUAUTO MEIDÄN KÄSITYKSEMME LAADUSTA... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja

Lisätiedot

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus SONIC SUPREME 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus Uusi Sonic Supreme 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus. Integroidut Adria Sonic -matkailuautot. Dynaaminen ja vaikuttava ulkonäkö, new

Lisätiedot

HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa

HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa Joustava istuinsuunnittelu ja älykkäät säilytystilaratkaisut. Highlights Ilman pesutilaa oleva malli, HYMERCAR Sydney, tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta ja enemmän

Lisätiedot

Matkusta ensimmäisessä luokassa 2011! Liner. Carthagon Premium-mallisarja tarjoaa luksusluokan asuinja matkustusmukavuutta

Matkusta ensimmäisessä luokassa 2011! Liner. Carthagon Premium-mallisarja tarjoaa luksusluokan asuinja matkustusmukavuutta Matkusta ensimmäisessä luokassa 2011! n tarjoaa luksusluokan asuinja matkustusmukavuutta 2 3 PREMIUM MALLISARJA CARTHAGO LINER MAN 4 5 PREMIUM MALLISARJA CARTHAGO LINER DAILY 6 7 8 9 LINER 58/62 pohjaratkaisut,

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuautot. Aina askeleen edellä

Hinnasto KABE Matkailuautot. Aina askeleen edellä Hinnasto 2020 KABE Matkailuautot Hinnat koskevat vuosimallia 2020 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Aina askeleen

Lisätiedot

TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit)

TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit) TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit) Alusta/perusajoneuvo Fiat Ducato X/250 Common-Rail-Turbodieseltekniikka ja Multijetsuorasuihkutus Uusin Fiat tekniikka EURO 5+ -moottorilla Etuvetoinen

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

NEVIRA LUX JATKO-OHJAAMO HINNASTO 2013

NEVIRA LUX JATKO-OHJAAMO HINNASTO 2013 NEVIRA LUX JATKO-OHJAAMO HINNASTO 2013 Hinnasto 28.06.2013 Jatko-Ohjaamo Nevira Lux MERCEDES-BENZ SPRINTER/VW Crafter / Fiat Ducato Nevira Lux vm. 2013 Jatko-ohjaamo VARUSTELU av. 3665 / 4325 mm, korkea

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuvaunut

Hinnasto KABE Matkailuvaunut Hinnasto 2018 KABE Matkailuvaunut Hinnat koskevat vuosimallia 2018 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Classic Hinta

Lisätiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot Matkailuautot 009 Hinnasto/tekniset tiedot Meidän käsityksemme laadusta...! Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

NEVIRA PRO 2015 HINNASTO

NEVIRA PRO 2015 HINNASTO NEVIRA PRO 2015 HINNASTO Hinnasto 01.12.2014 Kaikki hinnat sis 24% alv. Hinnat voimassa toistaiseksi.oikeudet hinnan muutoksiin pidätetään. NEVIRA PRO JATKO-OHJAAMO MERCEDES-BENZ SPRINTER/VW Crafter /

Lisätiedot

HYMER DuoMobil - Konsepti

HYMER DuoMobil - Konsepti HYMER DuoMobil - Konsepti Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil matkailuauto, joka on suunniteltu täysin kahdestaan matkustaville pareille! HYMER DuoMobil on mukava ja miellyttävä kuin loma-asunto

Lisätiedot

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212 Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon 1.1.2008 Yleistä Auto on rekisteröity 4 hengelle. Kuljettajalle ja jokaiselle matkustajalle on kolmipisteturvavyöt.

Lisätiedot

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE KABE 2016 Design ja toiminnallisuus KABEn filosofia on aina ollut se, että haluamme olla kehityksen kärjessä. Näyttäessämme vuosimallin 2016 uutuudet, haluamme jälleen parantaa vaunujen ja autojen jo ennestään

Lisätiedot

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 1 Arctic Star 565 Koti nautinnollisiin hetkiin Sadut talven ihmemaasta käyvät toteen jo pienimmällä mallilla. 250 cm kokonaisleveys

Lisätiedot

Tekniset tiedot ja hinnat

Tekniset tiedot ja hinnat Weinsberg_FIN_RM_TDsPL_2015_4630_ke 05.08.14 12:49 Seite 1 FIN ja hinnat 2014.2015 www.weinsberg.fi www.weinsberg.com Weinsberg_FIN_RM_TDsPL_2015_4630_ke 05.08.14 12:49 Seite 2 ssivulla 3 sivulla 8 sivulla

Lisätiedot

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta c trend Trendikkäästi matkalla Kolme kesäisen skandinaavista sisustusvaihtoehtoa ja erinomaisen hinta/laatu-suhteen tarjoava raikas mallisto. Yhteenveto Kokonaismassa* Kokopituus (sis. aisan) Leveys Korkeus

Lisätiedot

Tekniset tiedot ja hinnat The New Movement.

Tekniset tiedot ja hinnat The New Movement. Tekniset tiedot ja hinnat 2018 FI The New Movement. Carado Matkailuautot 2018 Sisältö Tekniset tiedot Mallivalikoima Paketit yhdellä silmäyksellä Lisävarusteet Tiedot Yhteystiedot 4 6 12 14 18 19 Tekniset

Lisätiedot

ON AIKA NAUTTIA! SUMMER-EDITION

ON AIKA NAUTTIA! SUMMER-EDITION ON AIKA NAUTTIA! SUMMER-EDITION NEXXO TIME SUMMER Jos haluat enemmän, nyt on juuri oikea aika toteuttaa unelmasi! Aiemmin ei ole ollut tällaista tilaisuutta saada vielä enemmän mukavuutta ja varusteita

Lisätiedot

Tehdaslisävarusteet 2016

Tehdaslisävarusteet 2016 Tehdaslisävarusteet 2016 ADRIA-MATKAILUAUTOT 2016 360 0 panoraamaesittely kaikista malleista www.adria.fi ADRIA-TEHDASLISÄET AKKU ASUINOSAAN 100 Ah AGM MN0401 310 O O O O O O O O O O O ALDE -LÄMMÖNVAIHDIN

Lisätiedot

MATKAILUAUTOT Hinnasto/ Lisävarusteet Painettu elokuussa 2013

MATKAILUAUTOT Hinnasto/ Lisävarusteet Painettu elokuussa 2013 MATKAILUAUTOT Hinnasto/ Lisävarusteet Painettu elokuussa 2013 Hinnat RETKEILYAUTOT CITY CAR c 550 c 600 2,0 Mjet 33 / 115 PS 48.100, 48.100, 2,0 Mjet 35 / 115 PS 48.700, 48.800, 2,3 Mjet 33 / 130 PS -

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

Meidän käsityksemme laadusta...

Meidän käsityksemme laadusta... Tekniset tiedot, Painettu Elokuussa 010 Meidän käsityksemme laadusta... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä on tarkoin

Lisätiedot