Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte."

Transkriptio

1 Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte.

2 Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil BKlassen malleillamme matkailuautoilun ystävien sydämet. Liioittelematta voidaan sanoa: Tässä on kyseessä premium-tuote, jolle olemme myös täysin oikeutetusti antaneen nimen PremiumLine. Esittelemme ylellisen matkailuauton, jossa on innovatiiviset pohjaratkaisut, kaunis sisustus, tyylikäs ulkopuoli ja paljon vakiona olevia hienoja puolia. Se on yhtä kuin korkeaa laatua, optimaalista ajomukavuutta sekä arvon säilymistä ja siten vastaa HYMER-merkin perinteitä enemmän kuin hyvin. Characteristics Paino: kg Pituus: 7,59-8,79 m Leveys: 2,35 m Korkeus: 2,90 m Vuodepaikat: 4-5 Highlights Vakiona suuri 142 litran (B-PL 668) tai 160 litran jääkaappi (B-PL 778 ja 798) Asunto-osan 70 cm leveä ovi, jossa ikkuna ja sisäkerros Lasikuituvahvisteinen katto Asunto-osan portaaton, kaksoispohjallinen lattia ilman korokkeita Hymermobil B-Klasse PremiumLine Matkailuauto Suuri raikasvesi- (150 l) ja harmaavesisäiliö (130 l) Kevytrakennealusta ja pyörien erillistuenta

3 Hymermobil B-Klasse PremiumLine Ulkopuoli ja säilytystilat Tekninen mestarinäyte tyylikkäänä toteutuksena. Hymermobil B-Klasse PremiumLine - Edestä Hymermobil B-Klasse PremiumLine Oikea puoli Hymermobil B-Klasse PremiumLine Vasen puoli

4 Hymermobil B-Klasse PremiumLine - Takaa Säilytystila Ulkopuolen säilytyskaappi Talli Istuinryhmän alla olevan ulkosäilytyskaapin suuren luukun ansiosta Hymermobil B-Klasse PremiumLinen tekniikkatilaan pääsee vaivatta. Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallin talli on mukava lastata 90 x 114 cm (L x K) sisämittojen ansiosta.

5 Takatalli Tallin kantavuus Hymermobil B-Klasse PremiumLinen takatallissa on vakiona kaksi tallinovea. Kun Hymermobil B-Klasse PremiumLinen tallin kantokyky on vakiona 350 kg (lisävarusteena 450 kg), voidaan sen suuriin tiloihin lastata koko joukko matkatavaroita. Talli (polkupyörät) Polkupyörienkään mukaan ottaminen Hymermobil B-Klasse PremiumLinen matkaan ei tässä valtavassa tallissa tuota enää ongelmia.

6 Takaosan säilytyslokero Säilytyslokero Takaosan pesutilalla varustetussa Hymermobil BKlasse PremiumLine 668 -mallissa on WC-kasetti sijoitettu alla olevaan säilytyslokeroon. Täällä on runsaasti tilaa myös retkikalusteille ja muille matkavarusteille. Matalista erillisvuoteista ja takaosan pesutilasta huolimatta Hymermobil B-Klasse PremiumLine 668 mallissa on tilava säilytystila. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

7 Hymermobil B-Klasse PremiumLine Oleskelutila Ruhtinaallista matkantekoa. Korkealaatuista asumista Kauniin L-sohvallisen Lounge-ryhmän ja käännettävien pilotti-istuimien ansiosta Hymermobil B-Klasse PremiumLine 778 -mallissa on olohuonemainen tunnelma. Premium-tyyliä Kaikki paikallaan Oleskelutilan upea tyylimaailma kaksivärisine Kaikille järjestystä rakastaville on Hymermobil B-

8 kalusteluukkuineen ja mustakromisine kahvoineen välittää miellyttävän nykyaikaisen tunnelman. Klasse PremiumLine 668 -mallin sisääntulon vieressä mukava istuin, jossa on kätevä kenkälokero varmasti tervetulleena lisänä. Tilavuus on valttia Lounge-istuinryhmä L-sohvineen ja kääntyvine pilotti-istuimineen tarjoaa mukavasti tilaa yhteisiin hetkiin Hymermobil BKlasse PremiumLine -matkailuautossa. Käyttötaulu ja taulutelevision teline Sivukaappi Hymermobil B-Klasse PremiumLine on vakiona varustettu taulutelevision telineellä, radio-/tv-valmiudella kaiuttimineen sekä radio- ja DVB-T-antennilla. Lisävarusteena voidaan tilata 22 tuuman LEDtaulutelevisio (pohjapiirustuksesta riippuen). Sen yläpuolelle sijoitetusta käyttötaulusta voidaan milloin vain mukavasti tarkistaa matkailuauton energialaitteiden senhetkinen tila. Hymermobil B-Klasse PremiumLine on vakiona varustettu taulutelevision telineellä, radio-/tv-valmiudella kaiuttimineen sekä radio- ja Erittäin hyödyllinen on Hymermobil B-Klasse PremiumLinen sisääntulon sivukaappi. Sitä voidaan käyttää lisäsäilytystilana, jossa myssyt, sateenvarjot ja muut matkatarvikkeet löytävät paikkansa asunto-osassa.

9 Rullaverho Lisävarusteena on tuulilasiin saatavissa sähkökäyttöinen rullaverho, joka sekä estää ulkopuolisten katseet oleskelutilaan että myös niin kesällä kuin talvella vaikuttaa eristävästi Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallissa. Vaatekaappi Yläkaapit Täyskorkea, 50 cm leveä vaatekaappi on todella suuri Hymermobil B-Klasse PremiumLine 778 ja 798 -malleissa. Siihen mahtuvat kaikki lomavaatteet, mutta myös oopperailtaa varten hankittu iltapuku riippuu siellä rypyttömästi. Oleskelutilan tilavissa yläkaapeissa on runsaasti tilaa Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallissa.

10 Katon säilytyslokerot Pienet lokerot Katon säilytyslokeroissa, joiden luukkuja pidetään tukevilla metallisaranoilla, on muutettavia hyllylevyjä, jotta jako voidaan tehdä omien tarpeiden mukaan. Keulaan ylävuoteen tilalle valinnaisesti saatavien yläkaappien ohella kaksi kulmissa olevaa lokeroa tuo vielä enemmän säilytystilaa Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallissa. Istuinryhmä (aito Tortora-nahka) Hymermobil B-Klasse PremiumLinen upeassa istuinryhmässä on paljon tilaa kuvassa Tortora-nahkaverhoilu yhdistettynä vakiovarusteisiin Palatino Apfel -kalusteisiin.

11 Avarat tilat Enemmän tilantuntua tuovat Hymermobil B-Klasse PremiumLinen etuosan säilytyskaapit, jotka ovat saatavissa ylävuoteen sijasta lisävarusteena. Ulosvedettävä pöytä Oleskelutila Korkealaatuista pyöreää, ulosvedettävää pöytää jalopuurungolla, joka voidaan tilata valinnaisena Hymermobil B-Klasse PremiumLineen, voidaan kätevästi kääntää, siirtää tai tarvittaessa myös suurentaa. Hymermobil B-Klasse PremiumLine 668 -mallissa on aivan omanlaisensa pohjaratkaisu: Matkailuauton takaosassa on erillisvuoteiden takana tilava kylpyhuone.

12 Istuinryhmä Kun etuosan ylävuoteen tilalle valitaan lisävarusteena saatavat yläkaapit, Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallin viihtyisä istuinryhmä vaikuttaa vieläkin tilavammalta. Kuin olohuoneessa Hymermobil B-Klasse PremiumLine 778 -mallin erittäin tilava oleskelutila tuo valinnaisine etuosan yläkaappeineen ja ulosvedettävine pöytineen Palatino Apfel -kalustesävyllä ylellisen tunnelman.

13 Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

14 Hymermobil B-Klasse PremiumLine Nukkumistila Heittäydy huolettomasti pitkällesi. Paljon tilaa pään yläpuolella Erillisvuoteet on Hymermobil B-Klasse PremiumLine 778 -mallissa sijoitettu niin, että vuoteissa voi jopa istua mukavasti ilman, että lyö päänsä kattoon. Nouseminen vuoteeseen ja sieltä poistuminen käy helposti. Jotta vuoteeseen nousu kävisi vieläkin helpommin, voidaan erillisvuoteet tilata nukkumistilaan myös matalampana mallina. Nerokkaammat säilytystilat Mukava lepopaikka Kirjat ja muut vastaavat ovat hyvässä paikassa Erillisvuoteet voidaan Hymermobil B-Klasse

15 saarekevuoteen päädyn vasemmalla ja oikealla puolella olevilla tasoilla, malli B-PL 798. PremiumLinen nukkumistilassa muuttaa helposti ja vaivatta suureksi yhtenäiseksi lepotilaksi. Nousu tapahtuu tikkaiden avulla. Paljon liikkumatilaa Vakiona oleva ylävuode, joka alas laskettuna on päädyistään turvallisesti kiinni, tarjoaa 1,50 metrin vuodealallaan parhaan mahdollisen liikkumisvapauden nukkumistilassa. Vuoteeseen nousu käy vaivattomasti. Molemmilla puolilla olevien lukuvalojen ansiosta lepoasennon suunta on vapaasti valittavissa Hymermobil B-Klasse PremiumLine mallissa. Erillisvuoteet Virkistävää unta Mukavien erillisvuoteiden leveys on 80 cm. Ne voidaan vakiovarusteisen lisäpehmusteosan avulla muuttaa yhtenäiseksi suureksi makuutilaksi Hymermobil BKlasse PremiumLine -mallissa. HYMERin vakiovarusteisiin kuuluvat Komfort-patjat laadukkailla lautasjousialustoilla tuovat esiin monivyöhykkeisten kylmävaahtopatjojen parhaat ominaisuudet. Kehon jokaista osaa tukee tarkasti sopiva vastapaine Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallissa.

16 Saarekevuode Hymermobil B-Klasse PremiumLine 798 -mallin nukkumistilan suuresta saarekevuoteesta löytyy makuutilaa kokonaista 200 x 148 cm. Vuode voidaan työntää helposti makuu- tai lukuasentoon, aina tarpeen mukaan. Tilaa kaikelle Vaatekaapit Saarekevuoteen vasemmalla ja oikealla puolella olevien kahden tilavan vaatekaapin ansiosta ripustettaville vaatteille on riittävästi tilaa. Useimpiin Hymermobil B-Klasse PremiumLinen erillisvuoteiden alla oleviin vaatekaappeihin pääsee käsiksi edessä olevan luukun lisäksi myös ylhäältäpäin kun jaettava vuode käännetään ensin ylös.

17 Yläkaapit Kattoa kiertävissä yläkaapeissa on vakiona tunnelmavalaistus, joka luo viihtyisän tunnelman Hymermobil B-Klasse PremiumLinen nukkumistilaan. Katonkorkea vaatekaappi Hymermobil B-Klasse PremiumLine 778 -mallissa suuri, katonkorkea vaatekaappi tarjoaa uskomattomat 50 cm säilytystilat lomavaatteille vaateripustimella tai hyllyillä. Kätevää: iso, vaatekaapin oveen kiinnitetty peili.

18 Yksi nukkumapaikka lisää Valinnaisesti voidaan lisäpehmusteosan, sohvan ja alaslaskettavan pöydän avulla muodostaa yksi nukkumapaikka lisää Hymermobil PremiumLinen malleissa. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

19 Hymermobil B-Klasse PremiumLine Keittiö Viihtyisää kokkailua luksusympäristössä. Paljon tilaa Kulmakeittiömuodon ansiosta täällä on tilaa vaikka useammalle kokille. Komposiittimateriaalia oleva taso ja 6 kätevää vetolaatikkoa helpottavat ruuanvalmistusta Hymermobil B-Klasse PremiumLinen keittiössä. Helppohoitoista Hyvin piilossa Hymermobil B-Klasse PremiumLinen komposiittimateriaalia oleva uusi keittiöallas laskutiloineen on helppo pitää puhtaana ja ilahduttaa Keittiölaitteiden alas laskettava säilytyslokero on uudessa luksuskeittiössä kätevä ratkaisu saada mitä erilaisimmat pienlaitteet pois tieltä Hymermobil B-Klasse

20 silmää kauniilla pinnallaan. PremiumLine -mallissa. Vakiona kylmässä Hymermobil B-Klasse PremiumLinen (pohjaratkaisusta riippuvainen) tilava Smart Tower -jääkaappi tuo 142 litran tilavuudellaan sekä 15 litran pakastelokerollaan vapauden pidempiin matkoihin ilman kaupoissa käyntiä.

21 Tilava apteekkarinkaappi Pohjaratkaisuissa Hymermobil B-Klasse PremiumLine 778 ja 798 on vakiona Jumbo-jääkaappi (160 litraa), jonka vieressä on selkeä apteekkarinkaappi pulloille, laseille ja muille elintarvikkeille. Keittiön työtaso Vakiona Hymermobil B-Klasse PremiumLinen keittiössä on komposiittimateriaalia oleva erinomainen työtaso.

22 Keittiötarvikkeiden hylly Keittiötarvikkeiden ulos vedettävä hylly Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallissa Korkeakiiltoiset ovet Koko keittiöalue on suunniteltu tilavaksi ja avoimeksi Hymermobil B-Klasse PremiumLine 668 -mallissa.

23 Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

24 Hymermobil B-Klasse PremiumLine Pesutila Luksusta myös pesutiloissa. Kaksoistoiminto Tunnelmallinen LED-valaistus pitää huolen siitä, että Hymermobil B-Klasse PremiumLinen pesuhuoneessa viihtyy pidempäänkin.

25 Mukavuudet kuin kotona Lukuisat Hymermobil B-Klasse PremiumLinen yksityiskohdat ja lisätarvikkeet, kuten esim. hammasmukien pidikkeet seinässä tai tyylikäs vesihana tuovat mieleen kotona olevan kylpyhuoneen. Kaikella oma paikkansa. Takaosan pesutilan suhteen Hymermobil B-Klasse PremiumLine 668 loistaa suuren tilansa lisäksi myös hyvänkokoisen vaatekaapin ansiosta.

26 Pesutilan hanat Puuritilä Korkealaatuiset hanat ja tunnelmallinen valaistus saavat olon tuntumaan Hymermobil B-Klasse PremiumLinen pesutilassa yhtä hyvältä kuin kotona. Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallien suihkuun on lisävarusteena saatavissa korkealaatuinen puuritilä. Suihku (takaosan kylpyhuone) Hymermobil B-Klasse PremiumLine 668:n takaosassa olevassa kylpyhuoneessa on suuri suihku, 62 x 84 cm (L x S).

27 Vaatekaappi Pesutilan kaappi Ainutlaatuista: Hymermobil B-Klasse PremiumLine 668:n takaosan kylpyhuoneessa on myös vaatekaappi, jonka leveys on 70 cm. Näin kylpyhuoneesta tulee samalla kätevä pukeutumistila. Suihkusaippua, shampoo, kosmetiikka ja lääkkeet pysyvät tallessa kylpyhuoneen peseytymistilan kaapissa. Kaksoistoiminto Uudessa B 778 PremiumLine -mallin salonkipesutilassa WC ja pesutila ovat vastakkain. Kiinteän oven ja liukuoven ansiosta välitilaa vaatekaapin kanssa voi käyttää myös pukeutumiseen.

28 Pesupaikka Tilavan pesupaikan suuri peilikaappi ja sen alla oleva tilavalaatikosto tarjoavat paljon tilaa aamujen ja iltojen pesutarvikkeille. Tämän vieressä on suihku, joka erottuu siististi muusta pesutilasta kiinteillä lasiovilla.

29 Paljon tavaroiden säilytystasoja Tilaa sampoille, suihkugeeleille, pesusienille ym. löytyy Hymermobil B-Klasse PremiumLinen kattavista säilytystasoista. Valinnaisena suihkuun saatavana kokoon taitettava puujakkara. Peilikaappi Tilava peilikaappi on järjestetty selkeästi hyllytasoilla. Tavaroiden varmistamiseksi ajon aikana hyllytasot on varustettu kätevillä kiinnityslenkeillä, jotka estävät tavaroiden ulosputoamisen.

30 Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

31 Hymermobil B-Klasse PremiumLine Pohjaratkaisut ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse PremiumLine 668 Ajoneuvon hinta ,- Mitat 759x235 Vuodepaikat (SA) Hymermobil B-Klasse PremiumLine 778 Ajoneuvon hinta ,- Mitat 858x235 Vuodepaikat (SA) Hymermobil B-Klasse PremiumLine 798 Ajoneuvon hinta ,- Mitat 879x235 Vuodepaikat (SA)

32 Hymermobil B-Klasse PremiumLine Vakiovarustus Jos asettaa matkoillaan paljon arvoa nimenomaan mukavuudelle, ihastuu varmasti Hymermobil B-Klasse PremiumLine -malliin. Ylellinen ja samalla käytännöllinen varustuksessaan, silmiä hivelevän kaunis muotoilussaan, täynnä tyylikkäitä yksityiskohtia. Näin ajomatkasta tulee nautinto. Kokeile itse! Suuret säiliöt Viileässä säilyy Gourmet-keittiö de luxe Raikasvesisäiliön tilavuus korotettiin vakiona 160 litraan ja harmaavesisäiliö on kooltaan 140 litraa mikä tarkoittaa enemmän mukavuutta ja suurempi omavaraisuus. Kätevää on Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallissa myös harmaavesisäiliön sähkötoiminen tyhjennys. Kapeasta mallistaan huolimatta Hymermobil B-PL 668:n keittiössä vakiona olevan Smart-Towerjääkaapin tilavuus on kokonaista 142 litraa plus 15 litran pakastelokero. Sisätilat ovat selkeät ja käytännölliset. Pohjaratkaisuissa 778 ja 798 on vakiona upea Jumbojääkaappi, jonka tilavuus 160 litraa. Hymermobil B-Klasse PremiumLine on varustettu upeasti keittiöaltaalla ja tyylikästä komposiittimateriaalia olevalla työtasolla, keittiölaitteiden vetolokerolla ja ikkunaverhoilla. Uudessa kulmakeittiömallissa on paljon säilytystilaa, 6 vetolaatikkoa ja lisäksi keittiökaappi. Levähdä kunnolla Ihanteellinen alusrakenne Monitoimikaksoispohja HYMERin Komfort-patjat ja laadukkaat lautasjousialustat tuovat esiin monivyöhykkeisten kylmävaahtopatjojen parhaat ominaisuudet. Kehon jokaista osaa tukee sopiva vastapaine tehden unesta Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallissa rentouttavaa ja miellyttävää. Erikoisvalmisteinen AL-KOn kevytrunko, jossa on pyörien erillistuenta, on täydellinen perusta matkailuautojen rakenteelle. Sen optimaalinen akseliväli varmistaa tasaisen painojakauman myös integroidun matkailuauton ollessa lastattu täyteen. Lämmittävä vaikutus lattiaan, pakkassuojattu tekninen tila sekä yksi lämmin säilytystila lisää tämän tekee mahdolliseksi Hymermobil B-Klasse PremiumLinen vakiovarusteinen, arvostettu 12,5 cm paksu monitoimikaksoispohja, jossa on lämminilmasuulakkeet lattiatason (3 cm) ja alapohjan (3,5 cm) välissä.

33 Paras mahdollinen tiiviys Jatkuva suoja alapuolelta Mukava moniosaaja Tukevasta alumiinista valmistetussa katossa ei ole pitkittäissaumoja, joiden kautta kosteus pääsisi ylhäältä käsin matkailuauton sisään. Lisäsuojaa säätä ja rakeita vastaan antaa lasikuitupinnoite, joka estää Hymermobil B-Klasse PremiumLinen kattopinnan mekaanisen vahingoittumisen. Vettymättömän lasikuituvahvisteisen alapohjansa ansiosta matkailuautot ovat käytännössä immuuneja sääoloista johtuville vaurioille. Myöskään kiveniskut, tiesuola tai lika eivät vahingoita Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallien pohjaa mitenkään erinomainen lähtökohta pitkälle käyttöiälle. Ohjaamon kääntyvissä -istuimissa on korkeuden- ja kallistuksensäätö ja ne on päällystetty kokonaan asunto-osan kankaalla. Erinomainen istuinmukavuus ja suuret kallistettavat käsinojat tekevät ajamisesta tai television katselusta nautinnon Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallissa. Helppoa lastausta Mukava sisäänkäynti Ilman kylmäsiltoja Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallissa on oikealla ja vasemmalla suuret tallinovet. Tallinovissa on vakiona laadukkaat kaasujouset, jotka pitävät ovet varmasti auki lastaamisen ja purkamisen ajan. Tavallisesti ovi on matkailuautoissa 55 cm leveä. Hymermobil BKlasse PremiumLine -mallissa se on vakiona kuitenkin kokonaista 70 cm, joten asunto-osaan kulku on huomattavasti helpompaa myös porrasaskelman ansiosta. Laadukkaiden kehystettyjen ikkunoiden kaksinkertainen akryylilasitus takaa ihanteellisen lämmöneristyksen Hymermobil BKlasse PremiumLine -mallissa. Alumiinikehykset ovat erittäin kevyet ja kestävät ja myös niissä on kylmäsiltoja estävä eristekerros. Ikkunoissa on lisäksi pimennysverho ja hyttysverkko. Taloudellinen pitkällä matkalla Pelkkää hyvää oloa Energiaasäästävä LED Yksilöllisiä lämpötila-asetuksia ja nopean vedensaannin ja lämmityksen boost-toimintoa voidaan Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallissa ohjata ajastimella Truma CP plus keskuskäyttöosasta. Matkailuautojen koko sisävalaistus on toteutettu vakiona modernilla LED-tekniikalla. Tämä säästää 3/4 Hymermobil B-Klasse PremiumLinen virrankulutuksesta ja lisää akkujen käyttöikää monilla tunneilla. Koska LED-valot eivät myöskään kuumene, lisäävät ne paloturvallisuutta ja vähentävät Hymermobil B-Klasse PremiumLinen 96 kw / 130 hevosvoiman Fiat Multijet II moottorissa yhdistyy voima, pieni kulutus ja hyvät ajo-ominaisuudet. Siten se takaa taloudellisen ajonautinnon pitkilläkin matkoilla. Tehokas, kestävä turbodiesel täyttää

34 Euro 6 -standardin. onnettomuusriskiä. Tallinovet molemmin puolin Suureksi lepotilaksi Takana sijaitsevassa tallissa on vakiona täyskorkeat ovet molemmin puolin. Näin se on mukava lastata ja matkatavarat saa aina helposti esille Hymermobil B-Klasse PremiumLinen kummaltakin puolen. Tallin kantavuus on vakiona 350 kg lisävarusteena se voi olla myös 450 kg. Lisäpatjan avulla erillisvuoteet voidaan muuttaa suureksi makuutilaksi Hymermobil B-Klasse PremiumLine -malleissa. Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallien vakiovarusteiden täydellinen luettelo Ajoneuvoalusta Fiat Ducato Multijet 96 KW/ 130 PS, Euro 6 Valoautomatiikka integroituna HYMER-ajovaloihin Molempien kuljettajien airbag ABS (lukkiutumattomat jarrut) / EBD (elektroninen jarruvoimansäätö) ESP, ASR, Traction Plus ja Hill Holder Etu- ja taka-akselin roiskeläpät AL-KO-alusta Yläkiinnitteiset lämmitettävät sähköpeilit laajakulmalla ja ajoneuvon värillä 6-vaihteinen vaihteisto Kori Avattava ikkuna takana oikealla ja vasemmalla pimennysplisseellä ja hyönteisverholla Puhutteleva, moderni ulkomuoto pyöreän korimuodon ja sileän alumiinipellin ansiosta

35 Lämmitettävä kaksoispohja lattialokeroilla Kuljettajanovessa sähköikkuna ja porrasvalo GfK-lasikuitukattopinnoite (GfK-pinnoite ei ole ajoneuvon värinen. GfK-ulkopinta ei vastaa ulkonäöltään maalattua alumiinipeltiä) HYMER maitolasinen kattoluukku 40 x 40 pimennys- ja hyönteisverholla pesuhuoneessa Ohjaamon laskosverho laadukasta pliseerattua kangasta HYMER kirkaslasinen kattoluukku 40 x 40 cm pimennys- ja hyönteisverholla takavuoteiden yllä LED-ulkovalo sadevesikourulla GFK-lasikuiturakenteinen lattia XPS-eristeellä Korin 70 cm leveä ikkunallinen ulko-ovi, ovessa sisäverhoilu Kattoikkuna 40 x 40 cm edessä pimennys- ja hyönteisrullaverholla Keskitetty kaksoispohjalokero syvällä GFK-altaalla antaa lisäsäilytystilaa kaksoispohjaan (mallikohtainen) Tallin kantavuus max. 350 kg (lisähintaan 450kg). Kiinnittäkää huomio akselipainoihin. Suuret tallinovet oikealla ja vasemmalla Arvostettu PUAL-rakenne vaahdotetulla katolla ja seinillä (katto- ja seinävahvuus 35 mm) ja raamiikkunoilla Ulkotavaratilaluukku kuljettajan puolella L-ryhmän alla lastaamista varten (mallikohtainen) Oleskelutilan HYMER panoraama-kattoikkuna 80 x 50 cm LED-valaistuksella Sähköporras 2-tasoinen HYMER maitolasinen kattoluukku 40 x 40 cm pimennysplisseellä ja hyönteisverholla erillisen suihkutilan yläpuolella Lisäverhoilupala tikkailla erillisvuoteiden väliin (verhoilupala kaksiosainen) Kääntyvät Aguti Ergoflex pilotti-istuimet asunto-osan kankaalla, istuimissa korkeuden ja kallistuksen säätö Etuvuoteen vuodejärjestelmä lautasjousilla ja monivyöhykkeisellä kylmävaahtopatjalla Alas laskettava ylävuode (manuaalinen) Ulko-oven hyönteisverho Vuodejärjestelmä lautasjousilla ja monivyöhykkeisellä vaahtomuovipatjalla, paitsi 798 Kääntyvä design luksuspöytä 360, liikuteltavissa pitkittäin ja poikittain Komfort L-ryhmä Lounge-verhoiluilla ja 2 integroidulla 3-pistevyöllä (mallikohtainen) Sisustus

36 Nahkaverhoilu L-ryhmän alaosassa Lämmitys / ilmanvaihto / vesi- ja sähköjärjestelmät Vahvistettu AGM-akku 12 V 95 Ah Sähkötoiminen harmaavesisäiliön tyhjennys Sisävalaistus kokonaan LED-tekniikkaa Tunnelmavalaistus Eristetty ja lämmitetty harmaavesisäiliö 130 l Eristetty ja lämmitetty raikasvesisäiliö 20/ 150 l Keittiön työpöydällä LED-valaistus LCD-ohjauspaneli lämmitykselle sekä inet ready Uusi ohjaamon lämmitys vahvistetulla kiertoilmalämmityksellä sekä lämmitetyllä kojelaudalla (ei ajon aikana) Kiertoilmalämmitys 6 kw lämminvesiboilerilla Multimedia Asunto-osan kiinnitysteline litteälle näytölle Radio-/ TV-valmius sivuttaistasolla 12 V ja 230 V pistorasialla, tasoon upotetuilla kaiuttimilla makuuhuoneessa takana, radio- ja DVB-T2 antennilla) Radio-/ TV-valmius korkeassa kaapissa 12 V ja 230 V pistorasialla, makuuhuoneessa takana tasoon upotetut kaiuttimet, radio- ja DVB-T2 antenni Keittiö Keittiön yläkaapistoon integroitu laskettava taso keittiön piensähkölaitteille Keittiön koristeseinä Keittiössä Servo-Soft -itsesulkumekanismi Keittiön työtaso mineraalikuitua Syvä huuhteluallas muotoon leikatulla leikkuulaudalla ja korkealla vesihanalla Apteekkarikori (mallikohtainen) Jumbo-jääkaappi 160 (778 ja 798) Smart-Tower jääkaappi 142 l Akryylilasinen seinäverhoilu roiskesuojana Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan.

37 Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

38 Hymermobil B-Klasse PremiumLine Lisävarusteet Selkeä näkyvyys talvella Hymermobil B-Klasse PremiumLinen lisävarusteinen tuulilasin sähkölämmitys koostuu kahdesta ruudusta, joihin on laminoitu lähes näkymättömäksi lämmityslangat, jotka sulattavat lasin moottorin käynnistyttyä muutamassa minuutissa. Lämpöä vesikeskuslämmityksellä Laadukas vaihtoehto kiertoilmalämmitykselle on vesikeskuslämmitys, joka lukuisine pattereineen tuottaa erittäin miellyttävää lämpöä Hymermobil B-Klasse PremiumLine -malliin. Lisähintaan järjestelmän saa myös energiaa säästävällä lämmönvaihtimella. Miellyttävää istumista Hymermobil B-Klasse PremiumLinen ohjaamon molempien istuimien istuinlämmitys on suureksi avuksi ajettaessa kylmässä pakkassäässä. Yksi mukavuus lisää lisävarusteena: Myös selkänoja lämmitetään. Istuinlämmityksiä voidaan säätää elektronisesti oman mieltymyksen mukaan. Aja mukavasti Sähkötoiminen ylävuode Leipoa ja paistaa Fiatin Comfort-Maticissa yhdistyvät 6-portaisen käsivaihteiston tarkkuus ja automaattivaihteiston mukavuus. Vaihtaminen tapahtuu Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallissa joko manuaalisesti vaihdevivun painalluksesta tai täysin automaattisesti toimintojen ja käytön ollessa parhaat mahdolliset. 1,50 m leveä ylävuode ohjaamon yläpuolella nousee ja laskeutuu ilman voimankäyttöä. Nykäyksettömän sähkökäytön kytkin on vuoteen etupuolessa ja siten helposti käytettävissä oleskelutilasta. Keittiö on lisävarusteisen liesi- ja uuniyhdistelmän ansiosta yhtä mukava kuin kotona. Paistaa, grillata, keittää monien käyttömahdollisuuksien ansiosta kaikkien herkkujen valmistus on mahdollista Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallissa. Eri osat on myös hyvin helppoa puhdistaa.

39 Lepokeidas Nukkumispaikka on Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallissa varustettu viehättävällä sijauspaketilla. Päiväpeite ja siihen kuuluvat tyynyt odottavat väsynyttä matkaajaa. Yksityisyyttä ilman häiriötekijöitä Tuulilasin sähkötoiminen pimennysverho suojaa ulkopuolisilta katseilta. Lisäksi se suojaa kylmältä sekä suorilta auringonsäteiltä läpi vuoden pitäen sisälämpötilan miellyttävänä Hymermobil BKlasse PremiumLine -mallissa. Etuakselin kierrejouset Suihkualtaan ritilä Matkailuautoissa, joissa etuakselin kuormitus on suuri, akselijouset joutuvat usein kovalle koetukselle matkailuauto saattaa painua alas. Etuakselin Goldschmitt-kierrejouset pitävät ajoneuvon oikeassa tasossa ja samalla lisäävät Hymermobil BKlasse PremiumLinen akselipainoa. Hymermobil B-Klasse PremiumLine -mallien suihkualtaaseen on lisävarusteena saatavissa korkealaatuinen puuritilä, joka estää liukastumiset. Tilan tuntua Kun etuosan ylävuoteen tilalle valitaan lisävarusteena saatavat säilytyskaapit, Hymermobil B-Klasse PremiumLinen viihtyisä istuinryhmä vaikuttaa vieläkin tilavammalta. Hymermobil B-Klasse PremiumLine -malliin saatavien lisävarusteiden täydellinen luettelo Alusta Euro Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet, 96 KW/130 PS, Euro 6 Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet, 110 KW/150 PS, Euro ,- Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet, 130 KW/180 PS, Euro ,- Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet, 110 KW/150 PS, Euro 6 paripyörillä 1870,- Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet, 130 KW/180 PS, Euro 6 paripyörillä 4370,- Korotettu kokonaispaino 5,5 t 680,- Automaattivaihteisto 2390,- AL-KO Comfort Suspension (ACS) - etuakselin Komfort-jousi 1340,- AL-KO taka-akselin / perän korkeudensäätö ALC 1550,

40 Kaksipiirinen täysilmajousitus taka-akselille, sisältäen noston ja laskun 3740,- Kaksipiirinen taka-akselin täysilmajousitus nostolla ja laskulla 5100,- Nelipiirinen täysilmajousitus 8850,- Nelipiirinen täysilmajousitus 10400,- Ohjaamon automaatti-ilmastointi siitepölysuodattimella 1970,- Erikoisvalmisteinen etuakselin spiraalijousi ja korotettu akselipaino 510,- Kaksoisksenon ajovalot ajovalojen pesulaitteella ja automaattisella korkeudensäädöllä 1350,- Monitoimiratti 410,- Ratissa ja vaihdekepissä nahkakoriste 310,- Vakionopeussäädin Fiat 300,- Halogeenisumuvalot 300,- Staattinen kaarrevalo sekä sumuvalot 620,- Rengaspainetunnistimet 200,- Kuljettajan ja apukuljettajan istuinten lämmitys 720,- Style-paketti sisäpuolelle (kojelauta alumiininvärisin aplikaatioin, mittaritaulussa kromikehät) 160,- Style-paketti sisäpuolelle (kojelauta pronssinvärisin aplikaatioin, mittaritaulussa kromikehät) 210,- Teräsvanteet 16" 4 kpl 15" sijaan HYMER alumiinivanteet 4 kpl 16" (mahdollinen ainoastaan Fiat Ducato Maxiin) 1340,- HYMER alumiinivanteet 6 kpl 16" 1870,- Varapyörä (teräs 16") sis. kiinnikkeen takatavaratilassa 360,- Polttoainesäiliö 120 l 190,- Keskuslukitus kuljettajanoveen / korinoveen sekä tallin oviin 720,- Vetokoukku 1760,- Kori ulkoa Euro Sileä alumiinipelti Carrara valkoinen Ulkoväri kristallihopea metalli Sähkötoiminen keittiön kattolukku ilmanotolla ja -poistolla 3120,470,

41 Tuulilasin lämmitys sähköllä 720,- Kaksoislasitettu HYMER Panoraama kattoikkuna 80 x 50 cm takavuoteen yläpuolella 510,- Takatallin ovi takaseinässä 100 x 65 cm 520,- Vetolaatikko lattian alla L-ryhmän alapuolella vasemmalla (sisämitat P x L x K: 90 x 34 x 19 cm) 470,- Kattokaiteet tikkailla ilman katon alumiiniriflapeltiä 610,- Markiisi Omnistor adapterilla 4 m, kotelon väri valkoinen tai hopea 1400,- Markiisi Omnistor adapterilla 4,5 m, kotelon väri valkoinen tai hopea 1560,- Markiisi Omnistor adapterilla 5 m, kotelon väri valkoinen tai hopea 1770,- Markiisi Omnistor adapterilla 5,5 m, kotelon väri valkoinen tai hopea 1970,- Pyöräteline 3 pyörälle Ulosvedettävä moottoripyöräteline, käytettävissä myös 2 polkupyörälle 410,2490,- Kuljettajanoven sähköporras (ohjautuu automaattisesti ulos oven auetessa) 410,- Turvalukko asunto-osan ulko-oveen 300,- Turvalukko kuljettajanoveen 300,- Komfort-ulko-ovi ikkunalla 410,- Komfort-tukijalat takana (2 kpl) 310,- Termopeite tuulilasin ulkopuolelle 340,- Kaksinkertaiset lasit kuljettajan oveen ja ohjaamon sivuikkunoihin 1040,- Kori sisältä Euro Ohjaamon sähkötoiminen pimennysverho 1340,- Suihkun lattiassa puuritilä 150,- Suihkun taitettava puuistuin 170,- Yläkaapisto edessä (sis. kattoluukun edessä) ylävuoteen sijasta 520,- 5. istuinpaikka lannevyöllä istuinpenkissä oikealla 510,- Sähkötoiminen ylävuode 930,- Laadukas pyöreä pöytä aidolla puukehyksellä 620,- L-ryhmän muodostaminen vuoteeksi (alaslaskettava pöydänjalka ja lisäverhoilupala) 410,- Keraaminen WC 520,

42 Riflapeltipohja ja huopaverhous takatallissa 410,- Ulkosuihku tallissa 300,- Mini Safe kaksoispohjassa 410,- Ohjaamon jalkatilan eristematto, irrallinen 170,- Sisustus Euro Kalustesävy Palatino Apfel Kojelaudassa hopeiset koristeaplikaatiot 130,- Kangasyhdistelmä Fayon, Tokio, Pico, Santorin Kangasyhdistelmä Paradiso (Eco Tech ) 1030,- Tekstiilinahan ja kankaan yhdistelmät Cremissimo, Santana 1030,- Nahka-/kangasyhdistelmä Tobago 1550,- Nahkaverhoilu Napoli, Tortora 2800,- Sisustuspaketti: 2 koristetyynyä ja päiväpeitto takavuoteelle /-vuoteille 200,- Ohjaamon ja korin lattiamatto Roma/Samara, irrallisena 410,- Lämmitys ja tekniikka Euro Hälytyslaite kuljettajanoveen/-iin, korin oveen sekä 2 tallinoveen tai tavaratilaluukkuun 720,- Kaasun ulosotto sulkuhanalla 200,- WC:n ilmanvaihto 310,- Lisäpistorasiat 5x230V/3x12V/2xkaksinkertainen-USB 410,- Korin toinen akku (95 Ah AGM) sisältää 18 A lisälaturin 470,- Kattoilmastointi 2400 W 2390,- Automaattinen kaasupullonvaihtaja, Crash Sensor ja EisEx 360,- Kiertoilmalämmitys 6 kw sähkövastuksella 1800 W ja lämminvesiboilerilla 600,- ALDE-vesikeskuslämmitys (sis. boosterin ohjaamossa) 3010,- Lämmönvaihdin vesikeskuslämmitykseen 1030,- Moottorin lämmönvaihdin kiertoilmatoiminnolla 3 KW (asennus apukuljettajan istuinkonsolin alle) Ohjaamon Webasto-diesellämmitys 310,2070,

43 Multimedia Euro Autoradio CD-/MP3-soittimella 310,- Autoradio DAB+ CD-/MP3-soitin 470,- 22" litteä LED-näyttö integroiduilla kaiuttimilla, kaukosäätimellä, DVDasemalla, HYMER Smart-multimediajärjestelmällä (DVB-T/C, DVB-S2) 1290,- Toinen LED-näyttö makuuhuoneessa: 19" TFT, integroidut kaiuttimet, DVDasema, DVB-T/C, DVB-S2, johdot ja seinäteline 1340,- Peruutuskamera (väri) 4" monitorilla ja kameralla ,- Kaksinkertainen-DIN navigointilaite: sis. DVD-soittimen, peruutuskameran kaksinkertaisella linssillä ja linssinsuojuksella 3120,- Satelliittiantenni Oyster 85 digitalinen, ilman viritintä 3010,- Satelliittiantenni Oyster 85 digitaalinen Twin LNB Vision, ilman viritintä 3320,- Keittiö Euro Liesi-/uuniyhdistelmä Thetford Aspire 910,- Smart TEC-Tower (jääkaappi-/pakastinyhdistelmä 142 l, uuni) 610,- TEC-Tower (jääkaappi-/pakastinyhdistelmä) 160 l, uuni grillillä) 720,- Paketit Euro Hymermobil B-Klasse PemiumLine alustapaketti 2180,- Hymermobil B-Klasse Arktis-paketti ,- Hymermobil B-Klasse Arktis-paketti , = Vakiovarusteet = Lisävarusteet = Lisävarusteet saatavissa paketissa = pyynnöstä (ilman laskua) = ei mahdollista Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

44 Hymermobil B-Klasse PremiumLine Kalustesävy, kangasverhoilu ja mattosarjat Sisustus yhdellä silmäyksellä. Tekstiili Pico / Tekstiili Santorin / Tekstiili Fayon / Tekstiili (Vakiovarustus) (Vakiovarustus) (Vakiovarustus) Tokio / Tekstiili Paradiso / Ecotech Cremissimo / Tekstiilinahka (Vakiovarustus) (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) Tobago / Tekstiilinahka Santana / Tekstiilinahka Napoli / Täysnahka (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet)

45 Tortora / Täysnahka (Valinnaiset lisävarusteet) Mattosarjat Roma Samara (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) Puusävy Palatino Apfel Creme

Paras mahdollinen tiiviys

Paras mahdollinen tiiviys Hymermobil B-Klasse Vakiovarustus Yli 30 vuotta on Hymermobil B-Klassen varustusmukavuus ollut vertailukohteena. Hyvä perinne jatkuu myös tänä vuonna: vakiovarustus sisältää lukuisan määrän ainutlaatuisia

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL Hinta 110.000,- 117.600,- 117.600,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Maxi Fiat AL-KO Ducato Maxi Fiat AL-KO Ducato Maxi Vakiomoottori a) 2,3 Multijet 2,3 Multijet

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil BKlassen malleillamme

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil B- Klassen malleillamme

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse CL Ambition

Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-Klasse CL Ambition Unelmaasumista joka kohteessa Ihanteellinen malli tutustua integroitujen maailmaan Paras varustelu jo vakiona Matkalla paremman tekniikan

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse 504 514 534 544 554 Hinta 75.700,- 77.900,- 79.000,- 79.000,- 83.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja.

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Highlights Parasta mukavuutta. Tervetuloa automatkailun huippuryhmään ylellisen Hymermobil B-Klasse SL -mallisarjan kyydissä.

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine Hinta 101.000,- 111.400,- 111.400,- Vakioalusta Mercedes Sprinter 316CDI Mercedes Sprinter 516CDI Mercedes Sprinter 516CDI Vakiomoottori a) 2,2 l 2,2 l 2,2

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat 504 578 614 644 674 Hinta 67.900,- 72.600,- 72.600,- 72.300,- 75.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat

Lisätiedot

Hymermobil StarLine. Tähden verran parempi.

Hymermobil StarLine. Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Highlights Poikkeuksellisen mukava premium-integroitu. Mercedes Benz -alustalle rakennettu Hymermobil B-Klasse kantaa oikeutetusti nimeä StarLine.

Lisätiedot

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava.

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Highlights Optimaalinen vakiovarustus. HYMER Tramp CL tulee asettumaan omassa luokassaan uudeksi vertauskohteeksi. Yksistään jo 2,12 metrin sisäkorkeus

Lisätiedot

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava.

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Highlights Optimaalinen vakiovarustus. HYMER Tramp CL tulee asettumaan omassa luokassaan uudeksi vertauskohteeksi. Yksistään jo 2,12 metrin sisäkorkeus

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T 560 580 Hinta 73.000,- 73.000,- Vakioalusta Mercedes Sprinter 313 CDI Mercedes Sprinter 313 CDI Vakiomoottori 2,2 2,2 kw (PS) 95 (129) 95 (129) Kokonaispituus n. cm

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen HYMER Matkailuautot SISÄLTÖ. HYMER Van sivu 06-09 HYMER Exsis-t sivu 10-13 HYMER Tramp CL sivu 14-18 HYMER Tramp SL sivu 19-23 HYMER ML-T sivu 24-27

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen HYMER Matkailuautot Arvoisa matkailuautoilija, käsite olohuone pyörillä ei ole meille pelkkiä tyhjiä sanoja. HYMER-merkkiset matkailuautot kuvastavat

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot 2018

HYMER Matkailuautot 2018 HYMER Matkailuautot 2018 Hinnasto voimassa 01.07.2017 alkaen HYMER Matkailuautot Suomi Arvoisa matkailuautoilija, Kaukokaipuuta ilman koti-ikävää. Onko se edes mahdollista? Matkustaa toisiin maihin, tutustua

Lisätiedot

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista.

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL - Matkailuautot - Highlights Johdonmukainen korista varusteisiin. Puoli-integroitu HYMER Tramp SL täyttää mukavuuden suhteen melkein jo integroitujen

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t - Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

HYMER Erikoismalli "Ambition" 2019

HYMER Erikoismalli Ambition 2019 HYMER Erikoismalli "Ambition" 19 Hinnasto voimassa 01.07.18 alkaen Erikoismalli "Ambition" HYMER Erikoismalli 19 Arvoisa matkailuautoilija, Kaukokaipuuta ilman koti-ikävää. Onko se edes mahdollista? Matkustaa

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot 2018

HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot 2018 HYMER Matkailuautot 2018 Hinnasto voimassa 01.07.2017 alkaen HYMER Matkailuautot 2018 Sisältö Comfort-luokka HYMER Van / Van S sivu 06-10 Comfort plus -luokka HYMER Exsis-t sivu 11-14 HYMER ML-T sivu 15-18

Lisätiedot

HYMER Erikoismalli "Ambition" 2019

HYMER Erikoismalli Ambition 2019 HYMER Erikoismalli "Ambition" 2019 Hinnasto voimassa 01.07.2018 alkaen HYMER Erikoismalli 2019 lli Erikoisma " "Ambition Sisältö Alkusanat sivu 03 Erikoismallit - yhteenveto sivut 04 05 Erikoismallit -

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot 2019

HYMER Matkailuautot 2019 HYMER Matkailuautot 2019 Hinnasto voimassa 01.07.2018 alkaen HYMER Matkailuautot Suomi Arvoisa matkailuautoilija, Kaukokaipuuta ilman koti-ikävää. Onko se edes mahdollista? Matkustaa toisiin maihin, tutustua

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Tässä kompaktissa puoliintegroidussa yhdistyy nykyaikaisimmat

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja.

Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO & TEKNISET TIEDOT Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO ACTION Solifer Action A723 Hinta: 68 500 Solifer Action A726 Hinta: 67 700 Solifer Action T598 Hinta: 64 500 Solifer Action T693 Hinta: 67 700

Lisätiedot

Matkailuautot hinnasto

Matkailuautot hinnasto Matkailuautot hinnasto Voimassa 01. 07. 2011 alkaen Puoli-integroidut integroidut HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Tramp HYMER Exsis-i Ford Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot 2019

HYMER Matkailuautot 2019 HYMER Matkailuautot 2019 Hinnasto voimassa 01.07.2018 alkaen HYMER Matkailuautot Suomi Sisältö Comfort plus -luokka HYMER Exsis-t sivu 06 09 HYMER ML-T sivu 10 14 Hymermobil Exsis-i sivu 15 18 Superior-luokka

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t - Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

B-Klasse PremiumLine. Integroitujen matkailuautojen luksusversio.

B-Klasse PremiumLine. Integroitujen matkailuautojen luksusversio. B-Klasse PremiumLine Integroitujen matkailuautojen luksusversio. HYMER Arvoisa matkailuautoilija, meille käsite olohuone pyörien päällä ei ole mikä tahansa mainoslause. HYMER-matkailuautot ovat juuri sitä,

Lisätiedot

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA 4 5 PIENI MATKAILUVAUNU ON NYT IN Ensimmäinen oma liikkuvakoti. Kompakti LMC STYLE on monille ensiostajille se täydellinen matkailuvaunu: perhemalli kerrosvuoteilla, pieni helposti liikuteltava pohjaratkaisu

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Kahdesta pohjaratkaisusta voit valita juuri sen mallin,

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen HYMER Matkailuautot Arvoisa matkailuautoilija, käsite olohuone pyörillä ei ole meille pelkkiä tyhjiä sanoja. HYMER-merkkiset matkailuautot kuvastavat

Lisätiedot

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition moderni, klassinen ja hienostunut Matkalla paremman tekniikan kanssa Jo vakiona mitä parhaiten varusteltu Uudet Ambition -mallit eivät ole vain katseenvangitsijoita

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Van-mallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT Malli T 132 T 135 Arvonlisäverollinen perushinta 42.170 43.890

Lisätiedot

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M.

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Moottori Suurin sallittu kokonaismassa Iskutilavuus Teho Fiat Ducato, JTD.500 kg 180 ccm 75 kw / 100 hv Fiat Ducato, JTD.500 kg 86 ccm 96 kw / 10 hv Fiat Ducato,0

Lisätiedot

Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen. HYMER Matkailuautot

Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen. HYMER Matkailuautot eise HYMER Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen HYMER Matkailuautot Ainoa ajoneuvomme ilman turvapakettia: Emme puhu turvallisuudesta se on meille itsestään selvä asia. Esimerkiksi HYMER StartLinessä

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN VALMISTETTU SAKSASSA VUODESTA 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN D-LINE MALLIT YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN ALUSTA + KG GLOBESCOUT FIAT DUCATO 3,3 t 2,0 l Mjet 85 KW/115 hv 47.150,- 2,3 l Mjet 96 KW/130

Lisätiedot

Hymermobil StarLine S. Tähden verran parempi.

Hymermobil StarLine S. Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine S Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Highlights Poikkeuksellisen mukava premium-integroitu. Mercedes Benz -alustalle rakennettu Hymermobil B-Klasse kantaa oikeutetusti nimeä

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse DynamicLine

Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Highlights Tämän kevyempää ei ole: selvästi alle 3,5 tonnia. Paras mahdollinen mukavuus painon ollessa hyvin pieni tämän tavoitteen mukaan

Lisätiedot

SARJA 70FF ALKO Malli Hinta 7065 ALDE ALKO 35L 130 hv ALDE ALKO 35L 130 hv

SARJA 70FF ALKO Malli Hinta 7065 ALDE ALKO 35L 130 hv ALDE ALKO 35L 130 hv RAPIDO HINNASTO 2019 RAPIDO SARJA 6 Malli Hinta 650 Fiat 35 L 130 hv 69 900 665 ALDE Fiat 35 L 130 hv 75 900 666 Fiat 35 L 130 hv 72 700 686 Fiat 35 L 130 hv 72 500 696 PREMIUM EDITION Fiat 35 L 130 hv

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m Ihastuttavan kevyt. Ensiluokkaista keveyttä: Uusi Dethleffs Coco, jonka paino on vaivaiset 708 kg, tekee lomailusta ihanan kevyttä. Sitä kehittäessämme yhdistimme matkailuvaunuosaamisemme tehokkaimmat

Lisätiedot

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 www.adria.fi 360 o panoraamaesittely kaikista malleista www.adria.fi Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 Malli Alusta/Moottori SH Vakiona mm. Polaris SL Mercedes-Benz Sprinter Polaris 2012 Vakiovarusteet

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T - Matkailuautot - Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Kahdesta pohjaratkaisusta voit valita juuri sen mallin,

Lisätiedot

HYMER DuoMobil. Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty.

HYMER DuoMobil. Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil lyhyesti Ylellinen integroitu matkailuauto kahdestaan matkustaville pareille. HYMER DuoMobil on mukava ja miellyttävä kuin loma-asunto

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuautot

Hinnasto KABE Matkailuautot Hinnasto 2019 KABE Matkailuautot Hinnat koskevat vuosimallia 2019 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Aina askeleen

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse DynamicLine

Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Highlights Tämän kevyempää ei ole: selvästi alle 3,5 tonnia. Paras mahdollinen mukavuus painon ollessa hyvin pieni tämän tavoitteen mukaan

Lisätiedot

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-Klasse ModernComfort T innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Mercedes Benzin ja HYMERin välisen vahvan kumppanuuden seuraava matkailuautojen sukupolvi Kevyt,

Lisätiedot

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012.

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Enjoy the good times caradofeeling www.carado.de Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Vakiovarustus caradofeeling www.carado.de Alusta / perusajoneuvo Fiat Ducato, 2,0 Multi-Jet 85 kw / 115 PS, täyttää EURO

Lisätiedot

HYMER Compact. HYMER Compact. Hinnasto Voimassa alkaen

HYMER Compact. HYMER Compact. Hinnasto Voimassa alkaen Comp HYMER Compact Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen Hinnat ja tekniset tiedot Vakiovarusteet 404 Hinta 53.300,- Vakioalusta Fiat Ducato Vakiomoottori a) 2,0 Multijet kw (PS) 85 (115) Kokonaispituus

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuautot

Hinnasto KABE Matkailuautot Hinnasto 2018 KABE Matkailuautot Hinnat koskevat vuosimallia 2018 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Hinnasto 2018

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja.

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Highlights Tulevaisuutta ajatellen ja kaikki paras yhdistettynä. Oli sitten kyseessä tekniikka, mukavuus, muotoilu, turvallisuus

Lisätiedot

Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita

Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita Lisäselvitykset: C Tärkeää tietoa Tekniset tiedot HUOMIO! Teknisissä tiedoissa ilmoitettujen perushintojen lisäksi useimpiin a) Huomatkaa: lisähintaisina saatavat moottori- ja alustavaihtoehdot, kuten

Lisätiedot

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista.

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Highlights Johdonmukainen korista varusteisiin. "Uusi puoli-integroitu HYMER Tramp SL täyttää mukavuuden suhteen melkein jo integroitujen matkailuautojen

Lisätiedot

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus SONIC SUPREME 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus Uusi Sonic Supreme 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus. Integroidut Adria Sonic -matkailuautot. Dynaaminen ja vaikuttava ulkonäkö, new

Lisätiedot

HYMERCAR Free - Kohokohdat

HYMERCAR Free - Kohokohdat HYMERCAR Free - Kohokohdat Kotisi on maailma - uudessa HYMERCAR Free mallissa. HYMERCAR-malliston uudet retkeilyautot on rakennettu kaikille spontaanisesti eläville, jotka rakastavat mukavuutta. Rakastatko

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T - Matkailuautot - Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta

Lisätiedot

Lisävarusteet. Nimike. Hinta

Lisävarusteet. Nimike. Hinta Lisävarusteet vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Nimike Hinta Alusta Kuljettajan airbag, Fiat Ducato 8, Apukuljettajan airbag, Fiat Ducato, Ulkopeilit, sähkösäätöiset ja lämmitettävät, Fiat

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Mercedes-Benzin ja HYMERin välisen vahvan kumppanuuden seuraava matkailuautojen sukupolvi Kevyt, vakaa asunto-osa, joka on vieläkin

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta tarjoava, innovatiivinen

Lisätiedot

Lisävarustehinnasto 2020 PACIFIC - GALAXY - FAMILY. Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%

Lisävarustehinnasto 2020 PACIFIC - GALAXY - FAMILY. Kaikki hinnat sisältävät alv. 24% Lisävarustehinnasto 2020 PACIFIC - GALAXY - FAMILY Kaikki hinnat sisältävät alv. 24% PUOLI-INTEGROIDUT ALUSTA - MOOTTORI 2.3 l - 140 hv Multijet 2 - EURO 6D 2.3 l - 140 hv Multijet 2 - EURO 6D sis. Eco-Pack

Lisätiedot

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN I 9910 I 9940 PREMIUM LINER I 9910 I 9940 Hinta 172.140, 172.140, Pituus / leveys / korkeus cm 899/232/350 899/232/350 Sisäkorkeus cm 207 207 Perävaunukuorma / jarruton

Lisätiedot

RAPIDO HINNASTO 2017

RAPIDO HINNASTO 2017 RAPIDO HINNASTO 2017 RAPIDO SARJA 6 FIAT Malli Hinta 650 Fiat 35 130 hv 68 200 665 Fiat 35 130 hv 72 200 666 Fiat 35 130 hv 71 100 690 Fiat 35 130 hv 71 700 604FF Fiat 35 130 hv 69 900 650FF Fiat 35 130

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Mercedes-Benzin ja HYMERin välisen vahvan kumppanuuden seuraava matkailuautojen sukupolvi Kevyt, vakaa asunto-osa, joka on vieläkin

Lisätiedot

HYMER DuoMobil - Konsepti

HYMER DuoMobil - Konsepti HYMER DuoMobil - Konsepti Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil matkailuauto, joka on suunniteltu täysin kahdestaan matkustaville pareille! HYMER DuoMobil on mukava ja miellyttävä kuin loma-asunto

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuvaunut

Hinnasto KABE Matkailuvaunut Hinnasto 2018 KABE Matkailuvaunut Hinnat koskevat vuosimallia 2018 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Classic Hinta

Lisätiedot

CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 2019

CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 2019 FI CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 209 Malliyhteenveto Van V 32 V 337 7 m 6 m 5 m 4 m 3 m 2 m m 0 m V 32 V 337 Arvonlisäverollinen perushinta 42.600 46.000 Pituus / leveys / korkeus cm 595 / 24 /

Lisätiedot

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Van Vakiovarusteet HYMER Van Ajoneuvoalusta Fordin matalapohjainen alusta 2,2 TDCi, 85KW (115 PS), ABS, luistonesto,

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT T 132 Malli Arvonlisäverollinen perushinta T 135 2.170 3.890 598

Lisätiedot

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 01 MATKAILUAUTO MEIDÄN KÄSITYKSEMME LAADUSTA... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuautot. Aina askeleen edellä

Hinnasto KABE Matkailuautot. Aina askeleen edellä Hinnasto 2020 KABE Matkailuautot Hinnat koskevat vuosimallia 2020 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Aina askeleen

Lisätiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot Matkailuautot 009 Hinnasto/tekniset tiedot Meidän käsityksemme laadusta...! Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

Tekniset tiedot ja hinnat

Tekniset tiedot ja hinnat Weinsberg_FIN_RM_TDsPL_2015_4630_ke 05.08.14 12:49 Seite 1 FIN ja hinnat 2014.2015 www.weinsberg.fi www.weinsberg.com Weinsberg_FIN_RM_TDsPL_2015_4630_ke 05.08.14 12:49 Seite 2 ssivulla 3 sivulla 8 sivulla

Lisätiedot

HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa

HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa Joustava istuinsuunnittelu ja älykkäät säilytystilaratkaisut. Highlights Ilman pesutilaa oleva malli, HYMERCAR Sydney, tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta ja enemmän

Lisätiedot

TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit)

TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit) TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit) Alusta/perusajoneuvo Fiat Ducato X/250 Common-Rail-Turbodieseltekniikka ja Multijetsuorasuihkutus Uusin Fiat tekniikka EURO 5+ -moottorilla Etuvetoinen

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE 16.09.2015 ADRIA MOBIL TÄYTTI 50 VUOTTA KEVÄÄLLÄ 2015 JA KASVATTAA MALLISTOAAN SUUREMMALLA AUTO- JA VAUNUMALLISTOLLA KUIN KOSKAAN KAIKKI ADRIA UUTUUDET ON NÄHTÄVISSÄ LAHDEN CARAVAN

Lisätiedot

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 1 Arctic Star 565 Koti nautinnollisiin hetkiin Sadut talven ihmemaasta käyvät toteen jo pienimmällä mallilla. 250 cm kokonaisleveys

Lisätiedot

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet Matkailuautot kaikki mallit ja uutuudet polar kodiak polar kodiak Pitkän toivelistan kanssa matkailautoa hakeva voi lopettaa etsintänsä tässä ja nyt. Polar Kodiak on nimittäin yksi markkinoiden parhaiten

Lisätiedot

Meidän käsityksemme laadusta...

Meidän käsityksemme laadusta... Tekniset tiedot, Painettu Elokuussa 010 Meidän käsityksemme laadusta... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä on tarkoin

Lisätiedot

Vantana ONTOUR K65 ET

Vantana ONTOUR K65 ET Vantana ONTOUR K65 ET www.hobby-caravan.de Kokonaispituus Teknisesti sallittu kokonaispaino Kokonaisleveys 6.363 mm 3.500 kg 2.050 mm Aikuisten vuodepaikat 2 3,5 t Jääkaappi Tekniset tiedot Malli K65 ET

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

MATKAILUAUTOT Hinnasto/ Lisävarusteet Painettu elokuussa 2013

MATKAILUAUTOT Hinnasto/ Lisävarusteet Painettu elokuussa 2013 MATKAILUAUTOT Hinnasto/ Lisävarusteet Painettu elokuussa 2013 Hinnat RETKEILYAUTOT CITY CAR c 550 c 600 2,0 Mjet 33 / 115 PS 48.100, 48.100, 2,0 Mjet 35 / 115 PS 48.700, 48.800, 2,3 Mjet 33 / 130 PS -

Lisätiedot

Fahrzeuge 2013/1 Preisinformationen Stand 04.10.2012 Enthaltene Fahrzeuge:

Fahrzeuge 2013/1 Preisinformationen Stand 04.10.2012 Enthaltene Fahrzeuge: Fahrzeuge 2013/1 Preisinformationen Stand 04.10.2012 Enthaltene Fahrzeuge: - Eriba - Nova S Hinnat ja tekniset tiedot Eriba - Nova S 485 530 540 545 650 Hinta 33.700,- 36.400,- 37.300,- 37.300,- 43.000,-

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta c trend Trendikkäästi matkalla Kolme kesäisen skandinaavista sisustusvaihtoehtoa ja erinomaisen hinta/laatu-suhteen tarjoava raikas mallisto. Yhteenveto Kokonaismassa* Kokopituus (sis. aisan) Leveys Korkeus

Lisätiedot

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE KABE 2016 Design ja toiminnallisuus KABEn filosofia on aina ollut se, että haluamme olla kehityksen kärjessä. Näyttäessämme vuosimallin 2016 uutuudet, haluamme jälleen parantaa vaunujen ja autojen jo ennestään

Lisätiedot

Kaikkiin elämän tilanteisiin.

Kaikkiin elämän tilanteisiin. 2009 Kaikkiin elämän tilanteisiin. 02 03 Globecar. Kaikkiin elämän tilanteisiin. Kotisi matkalla. Globecar tarjoaa joustavan ja huolettoman tavan liikkua. Sinä päätät määränpääsi ja olet vapaa muuttamaan

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuvaunut

Hinnasto KABE Matkailuvaunut Hinnasto 2020 KABE Matkailuvaunut Hinnat koskevat vuosimallia 2020 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Aina askeleen

Lisätiedot