HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi."

Transkriptio

1 HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

2 HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Van-mallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös kotitalouden toisena autona käytettävissä olevien, erittäin näppäränkokoisten puoli-integroitujen lisääntyneeseen kysyntään. Kokonaispituuden ollessa enimmäismäärä 5,99 metriä se on kevyt ja erittäin ketterä, joten sen ohjaaminen käy myös kaupunkiliikenteessä ongelmitta. Lisäksi sen voi pysäköidä melkein minne vain. Pienestä koosta huolimatta HYMER Van -mallissa ei tarvitse olla ilman totuttua mukavuutta. Siinä on kaikki paikallaan: pesutila, suihku, keittiö, vuode ja talli. Characteristics Paino: kg Pituus: 5,45 m 5,99 m Leveys: 2,22 m Korkeus: 2,77 m Vuodepaikat + lisävarusteet: Highlights Matkailuautossa kehykselliset Seitz-S7-ikkunat HYMER Van saatavissa 4 eri ulkovärinä Kevyt, kapea ja ketterä 2,22 m ulkoleveyden ansiosta AL-KOn kevytrunko pyörien erillistuennalla HYMER Van - Matkailuauto Matkailuauton kaikki säiliöt ja vesiliitännät eristetty ja lämmitetty Matkailuautossa suuri, sisäpuolelta 100 cm korkea talli

3 HYMER Van Ulkopuoli ja säilytystilat HYMER Van Edestä Puoli-integroitu HYMER Van 314 on kompaktilla koollaan ja vain 5,45 metrin kokonaispituudella maailman pienin ja mukavin matkailuauto. Ulkovärit Ohjaamo HYMER Van on saatavissa neljänä eri ulkovärinä. Vakiona se toimitetaan valkoisella ohjaamolla Lisävarusteena HYMER Van -matkailuauto on saatavissa metallivärisellä ohjaamolla: Alumino harmaa, musta tai Profondo punainen.

4 Säilytystila Talli Talliluukku Pienestä koostaan huolimatta HYMER Vanin tallissa on tilaa polkupyörälle tai koko joukolle camping-tarvikkeita. HYMER Vanin talliin pääsee vieläkin helpommin ja paremmin, kun takaseinässä on lisävarusteinen talliluukku. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

5 HYMER Van Oleskelutila Toimivia sisustusideoita unelmamatkallesi. Viihtyisä oleskelutila HYMER Vanin sisustus on vakiona varustettu Castello-kangasverhoilulla. Tässä kuvassa on lisävarusteena saatava Palatino Apfel Creme -kalustesävy.

6 Koko joukko säilytystilaa HYMER Vanin istuinryhmän alle on keittiön suuntaan asennettu erittäin tilava säilytyslaatikko kuvassa vakiovarusteinen Trentino päärynäpuu -kalustesävy ja Santorin-kangasverhoilu. Istuinryhmä Oleskelutila Puoli-integroidun HYMER Van 314 -mallin istuinryhmässä on riittävästi tilaa neljälle henkilölle. Oleskelutila, keittiö, nukkumapaikka ja kylpyhuone mitä pienimmässä tilassa HYMER Van 314.

7 Paljon päivänvaloa Yhdellä silmäyksellä HYMER Van 314 on vakiona varustettu Midinostokallistus-kattoikkunalla, joka saa valon tulvimaan oleskelutilaan. Portaattomasti säädettävä avauskulma pitää huolen aina hyvästä tuuletuksesta. Kattoikkunan kehykseen on yhdistetty kaksoisrullaverho pimennystä varten ja suojaamaan hyttysiltä. Selkeästä käyttöpaneelista, johon näkee HYMER Vanin viihtyisästä istuinryhmästä käsin, voidaan jatkuvasti valvoa juuri senhetkistä energiansyöttötilaa, ja yksilölliset lämpötilasäädöt tehdään ajastimella varustetusta Truma CP plus -ohjauksen keskusyksiköstä. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

8 HYMER Van Nukkumistila Täydellistä, tyylikästä ja tasokasta asumistunnelmaa. Nukkumapaikka kahdelle Tässä HYMER Van -mallin Trentino päärynäpuu -kalustesävyinen, 145 cm leveä takavuode, johon mahtuu kaksi henkilöä todella mukavasti nukkumaan. Mukavat tikkaat helpottavat vuoteeseen nousua. Takavuode on valittavissa myös matalampana mallina. Kauniisti sisustettu Vaatekaappi vuoteen alla Lisävarusteena saatavat Palatino Creme -kalusteet tuovat Taitettavan vuoteen alle on HYMER Van -mallissa

9 tyyliä ja tasoa myös pieneen HYMER Van 314 -malliin. sijoitettu vaatekaappi, jonka voi avata myös tallista käsin. Lisävarusteena saatavaan takaluukkuun yhdistettynä syntyy näin tarvittaessa kätevä läpilastattava tila. Lisävaruste: riippuvuode HYMER alkuperäisosa ja lisätarvike -lisävarusteena saatava lasten riippuvuode tuo yhden 150 x 70 cm kokoisen vuodepaikan lisää HYMER Van -malliin, ja se voidaan todella helposti asentaa Fiat-ohjaamoon. Lisätietoa sivustossa Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

10 HYMER Van Keittiö Toimivia sisustusideoita unelmamatkallesi. Hyvin varusteltu pieni keittiö HYMER Van 314 -mallin nykyaikaisesti varusteltu keittiö on saatu todella pieneen kokoon ja siinä on vakiona 2 liekin keittolevy sekä käytännöllinen astianpesuallasyhdistelmä. Paljon tilaa keittoastioille Jääkaappi Suuren ruokailuvälinelokeron sisältävän vetolaatikon ja kaapin ansiosta kaikki keittiötarvikkeet voidaan sijoittaa HYMER Van 314 -mallissa vakiona olevassa 65 litran (lisävarusteena 85 litraa) kompressorijääkaapissa

11 omille paikoilleen niin, että HYMER Vanin keittiössä vallitsee aina järjestys. voidaan ruokatarvikkeet ja juomat säilyttää viileinä ja tuoreina. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

12 HYMER Van Pesutila Täydellistä, tyylikästä ja tasokasta asumistunnelmaa. Tilaa säästävä varustus Pieni pesuhuone on varustettu erittäin laadukkaalla käännettävällä pesualtaalla, joka on komposiittimateriaalia. Tilaa säästävä rullaovi ei avatussa tilassa estä läpikulkua.

13 Päivänvaloa pesutilaan HYMER Van -mallin kompaktissa pesuhuoneessa on vakiona kaunis peilikaappi, jossa on paljon säilytystilaa. Kattoikkunasta tulee sisätiloihin raikasta ilmaa ja päivänvaloa. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

14 HYMER Van Pohjaratkaisut ja tekniset tiedot

15 HYMER Van Vakiovarustus Tarkasti räätälöity alusrakenne Hyvä ilmanvaihto Pysyvä suoja alhaaltapäin Erikoisvalmisteinen AL-KOn kevytrunko, jossa on pyörien erillistuenta, on täydellinen perusta matkailuautojen rakenteelle. Sen optimaalinen akseliväli varmistaa tasaisen painojakauman myös täyteen lastatussa ajoneuvossa. HYMER Vanin oleskelutila on vakiona varustettu Midinostokallistus-kattoikkunalla. Portaattomasti säädettävä avauskulma pitää huolen aina hyvästä tuuletuksesta. Kattoikkunan kehykseen on yhdistetty kaksoisrullaverho pimennystä varten ja suojaamaan hyttysiltä. Vettymättömän lasikuituvahvisteisen alapohjansa ansiosta matkailuautot ovat käytännössä immuuneja sääoloista johtuville vaurioille. Myöskään kiveniskut, tiesuola tai lika eivät vahingoita pohjaa mitenkään erinomainen lähtökohta pitkälle käyttöiälle. Helposti sisälle Lämmitetty alusrakenne Talliin molemmilta puolilta Asunto-osan oven sähkörappu helpottaa HYMER Vanin sisälle nousemista ja siitä poistumista. Alapohjaan on HYMER Van mallissa sijoitettu eristettyihin altaisiin (C) raikasvesi- (A) ja harmaavesisäiliöt (B), joiden ympärillä kiertää lämmin ilma (D). Kaikki vesijohdot (E) ovat jäätymiseltä suojattuina lämmitetyssä asuintilassa. Lukuisat, optimaalisesti sijoitetut lämminilmasuuttimet takaavat täydellisen hyvänolon lämpötilan koko matkailuautossa. HYMER Vanin takana sijaitsevassa tallissa on vakiona täyskorkeat ovet molemmin puolin. Näin matkatavarat saa aina helposti esille ajoneuvon kummaltakin puolen. Tänne mahtuu kokonaista 350 kg.

16 Miellyttävää lämpöä Säästeliäs LED Ilman kylmäsiltoja Vakiona asennettu Truma Combi 4 lämmitys tuottaa 4000 watin teholla vaivatta niin paljon lämpöä, että jopa pakkasilla HYMER Van matkailuauton sisällä vallitsee aina miellyttävä lämpötila. Matkailuauton koko sisävalaistus on toteutettu vakiona modernilla LEDtekniikalla. Tämä säästää 3/4 HYMER Vanin virrankulutuksesta ja lisää akkujen käyttöikää monilla tunneilla. Koska LED-valot eivät myöskään kuumene, lisäävät ne paloturvallisuutta ja vähentävät onnettomuusriskiä. Seitzin laadukkaiden S7kehysikkunoiden kaksinkertainen akryylilasitus takaa HYMER Van mallissa ihanteellisen lämmöneristyksen. Alumiinikehykset ovat erittäin kevyet ja kestävät ja myös niissä on kylmäsiltoja estävä eristekerros. Matkailuautossa on lisäksi sisäpuolella Remiflairrullaverhot. Mukava moniosaaja Hyvänolon tunne Varmaa käsittelyä HYMER Vanin ohjaamon kääntyvissä istuimissa on korkeuden- ja kallistuksensäätö ja ne on päällystetty kokonaan asuntoosan kankaalla. Erinomainen istuinmukavuus ja kallistettavat käsinojat tekevät ajamisesta tai television katselusta nautinnon. Yksilöllisiä lämpötila-asetuksia ja nopean vedensaannin ja lämmityksen boost-toimintoa voidaan HYMER Van -mallissa ohjata ajastimella Truma CP plus keskuskäyttöosasta. Kaikki keittiölaatikot on HYMER Van -mallissa laakeroitu, ja ne liukuvat erittäin kevyesti. Laadukkaan servo-softvetomekanismin ja yhdellä kädellä avattavien push-lock-sulkimien ansiosta ne eivät aukeile eivätkä pidä ääntä ajon aikana. Paras nukkumismukavuus Ulkovalaistus Radio- ja TV-valmius Kaikissa vuoteissa on laadukkaat monivyöhykkeiset kylmävaahtopatjat, jotka tukevat kehon kaikkia osia. HYMER Vanin takavuoteiden hengittävät patjanaluset takaavat hyvän ilmanvaihdon. Tehokas sadevesikourullinen LEDulkovalo kuuluu HYMER Vanin vakiovarustukseen. Se valaisee kattavasti ulko-oven ympäristön ja helpottaa pimeällä autoon nousemista. Oleskelutilojen ja makuuhuoneen kaiuttimet, johdot, pistorasiat sekä radioantenni on asennettu valmiiksi jokaiseen matkailuautoon jo tehtaalla. Radio ja televisio on siten HYMER Van -matkailuautossa helppo liittää järjestelmään.

17 Yhdellä silmäyksellä Matkailuauton selkeästä näyttöpaneelista voi HYMER Van mallissa lukea raikasvesi- ja harmaavesisäiliöiden nestemäärät, akun tilan, sekä 230 V -laitteiden käytön ja muita tietoja. Ajankohtainen tilanne on siten aina näkyvillä. Vakiovarusteiden täydellinen luettelo Ajoneuvoalusta AL-KO alusta ABS (lukkiutumattomat jarrut) / EBD (elektroninen jarruvoimansäätö) ESP, ASR, Traction Plus ja Hill Holder Taka-akselin roiskeläpät Fiat Ducato Multijet 85 KW/ 115 PS, Euro 5+ Molempien kuljettajien airbag (huomio: turvaistuinta ei saa kiinnittää selkä menosuuntaan) Valoautomatiikka integroituna ajovaloihin Sähkösäätöiset lämmitettävät ulkopeilit Ohjaamon sähköikkunat ja keskuslukitus Kori LED-ulkovalo sadevesikourulla Puhutteleva, moderni ulkomuoto pyöreän korimuodon ja sileän alumiinipellin ansiosta HYMER maitolasinen kattoluukku 40 x 40 pimennys- ja hyönteisverholla pesuhuoneessa Arvostettu PUAL-menetelmä vaahdotetulla katolla ja seinillä (katto- ja seinävahvuus 35 mm) ja raamiikkunoilla Sähköporras 1-tasoinen Nosto-kippikattoikkuna 70 x 50 cm oleskelutilan yläpuolella Korin ulko-ovessa muovinen sisäverhoilu Ohjaamon pimennysverho laadukasta pliseerattua kangasta HYMER kirkaslasinen kattoluukku 40 x 40 cm pimennys- ja hyönteisverholla takavuoteiden yllä

18 Tallin kantavuus maks. 350 kg:oon (lisähintaan 450kg) Tallinovi oikealla ja vasemmalla GFK kevytrakennelattia XPS-eristyksellä Kuljettajanistuimissa asunto-osan kangas. Kääntyvissä istuimissa korkeuden ja kallistuksen säätö sekä kaksi käsinojaa Takana monivyöhykkeiset kylmävaahtopatjat laadukkailla patjanalusilla (kudos) takaavat hyvän ilmanvaihdon Istuinryhmä edessä Lämmitys / ilmanvaihto / vesi- ja sähköjärjestelmät Abwassertank, isoliert und beheizt Kiertoilmalla lämpiävä istuinryhmän koroke Frischwassertank, isoliert und beheizt Vahvistettu AGM-akku 12 V 95 Ah Sisävalaistus kokonaan LED-tekniikkaa Säätöpaneli Truma CP plus Kiertoilmalämmitys Combi 4 Multimedia Radio-/ TV-valmius sis. 12 V pistorasian, ohjaamon kaiuttimet, radioantennin Keittiö Keittiössä Servo-Soft Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

19 HYMER Van Lisävarusteet Paras tiiviys Nukkua hyvin Valoa ja suojaa HYMER Vanin tukevasta alumiinista valmistetussa katossa ei ole pitkittäissaumoja, joiden kautta kosteus pääsisi ylhäältä käsin ajoneuvon sisään. Lisäsuojaa säätä ja rakeita vastaan antaa matkailuauton lasikuitupinnoite, joka estää kattopinnan mekaanisen vahingoittumisen. HYMERin Komfort-patjat laadukkailla lautasjousilla tuovat esiin monivyöhykkeisten kylmävaahtopatjojen parhaat ominaisuudet. Kehon jokaista osaa tukee sopiva vastapaine tehden unesta rentouttavaa ja miellyttävää. Suuri avattava panoraamakattoikkuna HYMER Vanin ohjaamon istuinten yllä tuo lisää valoa asunto-osaan. Integroitu pimennysverho suojaa matkailuautossa auringolta ja ulkopuolisten katseilta. Yksilöllistä keveyttä Viihtyisää valoa Raikasilmatakuu Laadukkaat alumiinivanteet antavat matkailuauton ulkonäölle tyylikästä lisäarvoa. Keveytensä ansiosta alumiinivanteet lisäävät lastausvaraa ja tehostavat jousitusta ja siten ajomukavuutta. Epäsuorat LED-valot ja laadukkaat akryylilasikehykset tuovat HYMER Van -matkailuauton asunto-osaan tunnelmallisen valaistuksen. Vahva sähkötoiminen Fantastic Vent -kattotuuletin pitää huolen siitä, ettei HYMER Van -matkailuautossa leiju höyryjä tai keittiöhajuja. Näin ilma pysyy sisätiloissa raikkaana, vaikka ulkolämpötilat eivät houkuttelisi avaamaan ikkunaa. Miellyttävää istumista Poikittaisvuode Kaunis kalustesävy HYMER Vanin ohjaamon molempien istuimien istuinlämmitys on suureksi HYMER Vanin takaosan poikittaisvuode on saatavissa myös Lisävarusteena saatavat Palatine Creme -kalusteet tuovat tyyliä ja

20 avuksi ajettaessa kylmässä pakkassäässä. Yksi mukavuus lisää: Myös selkänoja lämmitetään. Istuinlämmityksiä voidaan säätää elektronisesti oman mieltymyksen mukaan. matalampana mallina. Se on silloin laskettu 15 cm alemmaksi, jolloin siihen nousu käy helpommin. tasokasta ulkonäköä pieneen HYMER Van -malliin. Helppo lastata HYMER Van on valinnaisesti saatavissa myös erittäin kätevän takaluukun kanssa. Tällöin saadaan läpilastattava lokero, joka tekee erityisesti tilaa vievien ja pitkien esineiden, kuten suksien, lastauksesta paljon helpompaa. Mahdollisten lisävarusteiden täydellinen luettelo = Vakiovarusteet = Lisävarusteet = Lisävarusteet saatavissa paketissa = pyynnöstä (ilman laskua) = ei mahdollista Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

21 HYMER Van Kalustesävy, kangasverhoilu ja mattosarjat Sisustus yhdellä silmäyksellä. Tekstiili Castello Pico Santorin Tekstiilinahka / kangas Cremissimo Santana Etna Martinique

22 Mattosarjat Roma Samara Valinnaiset lisävarusteet Valinnaiset lisävarusteet Puusävy Palatino Apfel Trentino Birnbaum

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Kahdesta pohjaratkaisusta voit valita juuri sen mallin,

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Kahdesta pohjaratkaisusta voit valita juuri sen mallin,

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Tässä kompaktissa puoliintegroidussa yhdistyy nykyaikaisimmat

Lisätiedot

Paras mahdollinen tiiviys

Paras mahdollinen tiiviys Hymermobil B-Klasse Vakiovarustus Yli 30 vuotta on Hymermobil B-Klassen varustusmukavuus ollut vertailukohteena. Hyvä perinne jatkuu myös tänä vuonna: vakiovarustus sisältää lukuisan määrän ainutlaatuisia

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen HYMER Matkailuautot SISÄLTÖ. HYMER Van sivu 06-09 HYMER Exsis-t sivu 10-13 HYMER Tramp CL sivu 14-18 HYMER Tramp SL sivu 19-23 HYMER ML-T sivu 24-27

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T 560 580 Hinta 73.000,- 73.000,- Vakioalusta Mercedes Sprinter 313 CDI Mercedes Sprinter 313 CDI Vakiomoottori 2,2 2,2 kw (PS) 95 (129) 95 (129) Kokonaispituus n. cm

Lisätiedot

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava.

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Highlights Optimaalinen vakiovarustus. HYMER Tramp CL tulee asettumaan omassa luokassaan uudeksi vertauskohteeksi. Yksistään jo 2,12 metrin sisäkorkeus

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN VALMISTETTU SAKSASSA VUODESTA 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN D-LINE MALLIT YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN ALUSTA + KG GLOBESCOUT FIAT DUCATO 3,3 t 2,0 l Mjet 85 KW/115 hv 47.150,- 2,3 l Mjet 96 KW/130

Lisätiedot

Matkailuautot hinnasto

Matkailuautot hinnasto Matkailuautot hinnasto Voimassa 01. 07. 2011 alkaen Puoli-integroidut integroidut HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Tramp HYMER Exsis-i Ford Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen HYMER Matkailuautot Arvoisa matkailuautoilija, käsite olohuone pyörillä ei ole meille pelkkiä tyhjiä sanoja. HYMER-merkkiset matkailuautot kuvastavat

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat 504 578 614 644 674 Hinta 67.900,- 72.600,- 72.600,- 72.300,- 75.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t - Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m Ihastuttavan kevyt. Ensiluokkaista keveyttä: Uusi Dethleffs Coco, jonka paino on vaivaiset 708 kg, tekee lomailusta ihanan kevyttä. Sitä kehittäessämme yhdistimme matkailuvaunuosaamisemme tehokkaimmat

Lisätiedot

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M.

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Moottori Suurin sallittu kokonaismassa Iskutilavuus Teho Fiat Ducato, JTD.500 kg 180 ccm 75 kw / 100 hv Fiat Ducato, JTD.500 kg 86 ccm 96 kw / 10 hv Fiat Ducato,0

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t - Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse 504 514 534 544 554 Hinta 75.700,- 77.900,- 79.000,- 79.000,- 83.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO

Lisätiedot

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista.

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL - Matkailuautot - Highlights Johdonmukainen korista varusteisiin. Puoli-integroitu HYMER Tramp SL täyttää mukavuuden suhteen melkein jo integroitujen

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen. HYMER Matkailuautot

Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen. HYMER Matkailuautot eise HYMER Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen HYMER Matkailuautot Ainoa ajoneuvomme ilman turvapakettia: Emme puhu turvallisuudesta se on meille itsestään selvä asia. Esimerkiksi HYMER StartLinessä

Lisätiedot

Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita

Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita Lisäselvitykset: C Tärkeää tietoa Tekniset tiedot HUOMIO! Teknisissä tiedoissa ilmoitettujen perushintojen lisäksi useimpiin a) Huomatkaa: lisähintaisina saatavat moottori- ja alustavaihtoehdot, kuten

Lisätiedot

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista.

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Highlights Johdonmukainen korista varusteisiin. "Uusi puoli-integroitu HYMER Tramp SL täyttää mukavuuden suhteen melkein jo integroitujen matkailuautojen

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

HYMERCAR Free - Kohokohdat

HYMERCAR Free - Kohokohdat HYMERCAR Free - Kohokohdat Kotisi on maailma - uudessa HYMERCAR Free mallissa. HYMERCAR-malliston uudet retkeilyautot on rakennettu kaikille spontaanisesti eläville, jotka rakastavat mukavuutta. Rakastatko

Lisätiedot

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava.

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Highlights Optimaalinen vakiovarustus. HYMER Tramp CL tulee asettumaan omassa luokassaan uudeksi vertauskohteeksi. Yksistään jo 2,12 metrin sisäkorkeus

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen HYMER Matkailuautot Arvoisa matkailuautoilija, käsite olohuone pyörillä ei ole meille pelkkiä tyhjiä sanoja. HYMER-merkkiset matkailuautot kuvastavat

Lisätiedot

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 www.adria.fi 360 o panoraamaesittely kaikista malleista www.adria.fi Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 Malli Alusta/Moottori SH Vakiona mm. Polaris SL Mercedes-Benz Sprinter Polaris 2012 Vakiovarusteet

Lisätiedot

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Van Vakiovarusteet HYMER Van Ajoneuvoalusta Fordin matalapohjainen alusta 2,2 TDCi, 85KW (115 PS), ABS, luistonesto,

Lisätiedot

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012.

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Enjoy the good times caradofeeling www.carado.de Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Vakiovarustus caradofeeling www.carado.de Alusta / perusajoneuvo Fiat Ducato, 2,0 Multi-Jet 85 kw / 115 PS, täyttää EURO

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT Malli T 132 T 135 Arvonlisäverollinen perushinta 42.170 43.890

Lisätiedot

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot

HYMER puoli-integroidut. HYMER Exsis-t, HYMER Tramp CL, HYMER Tramp SL ja HYMER ML-T.

HYMER puoli-integroidut. HYMER Exsis-t, HYMER Tramp CL, HYMER Tramp SL ja HYMER ML-T. HYMER puoli-integroidut HYMER Exsis-t, HYMER Tramp CL, HYMER Tramp SL ja HYMER ML-T. HYMER 3 Arvoisa matkailuautoilija, meille käsite olohuone pyörien päällä ei ole mikä tahansa mainoslause. HYMER-matkailuautot

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T - Matkailuautot - Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL Hinta 110.000,- 117.600,- 117.600,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Maxi Fiat AL-KO Ducato Maxi Fiat AL-KO Ducato Maxi Vakiomoottori a) 2,3 Multijet 2,3 Multijet

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja.

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Highlights Parasta mukavuutta. Tervetuloa automatkailun huippuryhmään ylellisen Hymermobil B-Klasse SL -mallisarjan kyydissä.

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja.

Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO & TEKNISET TIEDOT Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO ACTION Solifer Action A723 Hinta: 68 500 Solifer Action A726 Hinta: 67 700 Solifer Action T598 Hinta: 64 500 Solifer Action T693 Hinta: 67 700

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil BKlassen malleillamme

Lisätiedot

HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa

HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa Joustava istuinsuunnittelu ja älykkäät säilytystilaratkaisut. Highlights Ilman pesutilaa oleva malli, HYMERCAR Sydney, tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta ja enemmän

Lisätiedot

HYMER Compact. HYMER Compact. Hinnasto Voimassa alkaen

HYMER Compact. HYMER Compact. Hinnasto Voimassa alkaen Comp HYMER Compact Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen Hinnat ja tekniset tiedot Vakiovarusteet 404 Hinta 53.300,- Vakioalusta Fiat Ducato Vakiomoottori a) 2,0 Multijet kw (PS) 85 (115) Kokonaispituus

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T - Matkailuautot - Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta

Lisätiedot

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE 16.09.2015 ADRIA MOBIL TÄYTTI 50 VUOTTA KEVÄÄLLÄ 2015 JA KASVATTAA MALLISTOAAN SUUREMMALLA AUTO- JA VAUNUMALLISTOLLA KUIN KOSKAAN KAIKKI ADRIA UUTUUDET ON NÄHTÄVISSÄ LAHDEN CARAVAN

Lisätiedot

HYMER integroidut. HYMER Exsis-i, HYMER B-Klasse, HYMER B-Klasse SL ja HYMER StarLine S.

HYMER integroidut. HYMER Exsis-i, HYMER B-Klasse, HYMER B-Klasse SL ja HYMER StarLine S. HYMER integroidut HYMER Exsis-i, HYMER B-Klasse, HYMER B-Klasse SL ja HYMER StarLine S. HYMER Arvoisa matkailuautoilija, meille käsite olohuone pyörien päällä ei ole mikä tahansa mainoslause. HYMER-matkailuautot

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil B- Klassen malleillamme

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse CL Ambition

Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-Klasse CL Ambition Unelmaasumista joka kohteessa Ihanteellinen malli tutustua integroitujen maailmaan Paras varustelu jo vakiona Matkalla paremman tekniikan

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil BKlassen malleillamme

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot 2018

HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot 2018 HYMER Matkailuautot 2018 Hinnasto voimassa 01.07.2017 alkaen HYMER Matkailuautot 2018 Sisältö Comfort-luokka HYMER Van / Van S sivu 06-10 Comfort plus -luokka HYMER Exsis-t sivu 11-14 HYMER ML-T sivu 15-18

Lisätiedot

B-Klasse PremiumLine. Integroitujen matkailuautojen luksusversio.

B-Klasse PremiumLine. Integroitujen matkailuautojen luksusversio. B-Klasse PremiumLine Integroitujen matkailuautojen luksusversio. HYMER Arvoisa matkailuautoilija, meille käsite olohuone pyörien päällä ei ole mikä tahansa mainoslause. HYMER-matkailuautot ovat juuri sitä,

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot Matkailuautot 009 Hinnasto/tekniset tiedot Meidän käsityksemme laadusta...! Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot 2018

HYMER Matkailuautot 2018 HYMER Matkailuautot 2018 Hinnasto voimassa 01.07.2017 alkaen HYMER Matkailuautot Suomi Arvoisa matkailuautoilija, Kaukokaipuuta ilman koti-ikävää. Onko se edes mahdollista? Matkustaa toisiin maihin, tutustua

Lisätiedot

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus SONIC SUPREME 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus Uusi Sonic Supreme 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus. Integroidut Adria Sonic -matkailuautot. Dynaaminen ja vaikuttava ulkonäkö, new

Lisätiedot

TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit)

TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit) TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit) Alusta/perusajoneuvo Fiat Ducato X/250 Common-Rail-Turbodieseltekniikka ja Multijetsuorasuihkutus Uusin Fiat tekniikka EURO 5+ -moottorilla Etuvetoinen

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine Hinta 101.000,- 111.400,- 111.400,- Vakioalusta Mercedes Sprinter 316CDI Mercedes Sprinter 516CDI Mercedes Sprinter 516CDI Vakiomoottori a) 2,2 l 2,2 l 2,2

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta tarjoava, innovatiivinen

Lisätiedot

CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 2019

CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 2019 FI CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 209 Malliyhteenveto Van V 32 V 337 7 m 6 m 5 m 4 m 3 m 2 m m 0 m V 32 V 337 Arvonlisäverollinen perushinta 42.600 46.000 Pituus / leveys / korkeus cm 595 / 24 /

Lisätiedot

Hymermobil StarLine. Tähden verran parempi.

Hymermobil StarLine. Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Highlights Poikkeuksellisen mukava premium-integroitu. Mercedes Benz -alustalle rakennettu Hymermobil B-Klasse kantaa oikeutetusti nimeä StarLine.

Lisätiedot

Hymermobil StarLine S. Tähden verran parempi.

Hymermobil StarLine S. Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine S Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Highlights Poikkeuksellisen mukava premium-integroitu. Mercedes Benz -alustalle rakennettu Hymermobil B-Klasse kantaa oikeutetusti nimeä

Lisätiedot

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 01 MATKAILUAUTO MEIDÄN KÄSITYKSEMME LAADUSTA... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja

Lisätiedot

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA 4 5 PIENI MATKAILUVAUNU ON NYT IN Ensimmäinen oma liikkuvakoti. Kompakti LMC STYLE on monille ensiostajille se täydellinen matkailuvaunu: perhemalli kerrosvuoteilla, pieni helposti liikuteltava pohjaratkaisu

Lisätiedot

Hymermobil ML-I. Innovaatioiden kilometripylväät.

Hymermobil ML-I. Innovaatioiden kilometripylväät. Hymermobil ML-I Innovaatioiden kilometripylväät. Hymermobil ML-I Highlights Premium-integroitu 3,5 tonnin luokassa. Uusi Hymermobil ML-I on Mercedes-Benzin alustalle asennettu tyylikäs ja ketterä 3,5 tonnin

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

ON AIKA NAUTTIA! SUMMER-EDITION

ON AIKA NAUTTIA! SUMMER-EDITION ON AIKA NAUTTIA! SUMMER-EDITION NEXXO TIME SUMMER Jos haluat enemmän, nyt on juuri oikea aika toteuttaa unelmasi! Aiemmin ei ole ollut tällaista tilaisuutta saada vielä enemmän mukavuutta ja varusteita

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse DynamicLine

Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Highlights Tämän kevyempää ei ole: selvästi alle 3,5 tonnia. Paras mahdollinen mukavuus painon ollessa hyvin pieni tämän tavoitteen mukaan

Lisätiedot

Trend Puoli-integroidut Alkovit

Trend Puoli-integroidut Alkovit Trend Puoli-integroidut Alkovit Täydellinen startti Trend-mallisto takaa täydellisen startin korkealaatuiseen Dethleffs-matkailuautojen maailmaan. Lisävarusteena saatavan nostovuoteen ansiosta käytettävissä

Lisätiedot

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition moderni, klassinen ja hienostunut Matkalla paremman tekniikan kanssa Jo vakiona mitä parhaiten varusteltu Uudet Ambition -mallit eivät ole vain katseenvangitsijoita

Lisätiedot

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN I 9910 I 9940 PREMIUM LINER I 9910 I 9940 Hinta 172.140, 172.140, Pituus / leveys / korkeus cm 899/232/350 899/232/350 Sisäkorkeus cm 207 207 Perävaunukuorma / jarruton

Lisätiedot

SARJA 70FF ALKO Malli Hinta 7065 ALDE ALKO 35L 130 hv ALDE ALKO 35L 130 hv

SARJA 70FF ALKO Malli Hinta 7065 ALDE ALKO 35L 130 hv ALDE ALKO 35L 130 hv RAPIDO HINNASTO 2019 RAPIDO SARJA 6 Malli Hinta 650 Fiat 35 L 130 hv 69 900 665 ALDE Fiat 35 L 130 hv 75 900 666 Fiat 35 L 130 hv 72 700 686 Fiat 35 L 130 hv 72 500 696 PREMIUM EDITION Fiat 35 L 130 hv

Lisätiedot

HYMERCAR-retkeilyauto Fiat-alustalla ja pesutilan kanssa

HYMERCAR-retkeilyauto Fiat-alustalla ja pesutilan kanssa HYMERCAR-retkeilyauto Fiat-alustalla ja pesutilan kanssa HYMERCAR Ayers Rock, Yosemite, Yellowstone ja Grand Canyon Yksilöllisiä, monipuolisia, ainutlaatuisia HYMERCAR-retkeilyautot ovat rajattoman joustavia

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse DynamicLine

Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Highlights Tämän kevyempää ei ole: selvästi alle 3,5 tonnia. Paras mahdollinen mukavuus painon ollessa hyvin pieni tämän tavoitteen mukaan

Lisätiedot

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 HINNASTO 2015 RETKEILYAUTOT

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 HINNASTO 2015 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 HINNASTO 2015 RETKEILYAUTOT Globecar Highlights Vuosikymmenen parhaat ideat vakiona Globecar-retkeilyautossa 2 3 Nostokatto

Lisätiedot

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE KABE 2016 Design ja toiminnallisuus KABEn filosofia on aina ollut se, että haluamme olla kehityksen kärjessä. Näyttäessämme vuosimallin 2016 uutuudet, haluamme jälleen parantaa vaunujen ja autojen jo ennestään

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

Sitä kylmää mitä tarvitaan

Sitä kylmää mitä tarvitaan Sitä kylmää mitä tarvitaan Kylmiöpakastimet Kotikylmiöt Kaappipakastimet Viinikylmiöt Valitse vain ulkonäkö, kylmiö huolehtii kaikesta muusta 4-7 Kylmiöpakastimet 8-11 Kotikylmiöt 12-13 Kaappipakastimet

Lisätiedot

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-Klasse ModernComfort T innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Mercedes Benzin ja HYMERin välisen vahvan kumppanuuden seuraava matkailuautojen sukupolvi Kevyt,

Lisätiedot

FIN. Matkailuautot 2015

FIN. Matkailuautot 2015 FIN Matkailuautot 2015 Tervetuloa matkailevaan Dethleffs-perheeseen! Hyvä lukija, Tervetuloa tutustumaan Dethleffs-matkailuautoihin! 83 vuotta sitten Arist Dethleffs valmisti ensimmäisen matkailuvaunun

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT T 132 Malli Arvonlisäverollinen perushinta T 135 2.170 3.890 598

Lisätiedot

Lisävarusteet. Nimike. Hinta

Lisävarusteet. Nimike. Hinta Lisävarusteet vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Nimike Hinta Alusta Kuljettajan airbag, Fiat Ducato 8, Apukuljettajan airbag, Fiat Ducato, Ulkopeilit, sähkösäätöiset ja lämmitettävät, Fiat

Lisätiedot

Matkailuautot 2012. Puoli-integroidut ı Integroidut. HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2

Matkailuautot 2012. Puoli-integroidut ı Integroidut. HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 Matkailuautot 2012 Puoli-integroidut ı Integroidut HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Exsis-i Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil B-StarLine Hymermobil S-Klasse Vapaa-aikamme

Lisätiedot

www.touringcars.eu TCMobile Matkailuautot

www.touringcars.eu TCMobile Matkailuautot www.touringcars.eu TCMobile Matkailuautot 2 Sisällys Touring Cars Sijoitustuotto TCMobile Value line TCMobile Premium line Camper Exit vaihtoautot Lomatoiminta Touring Cars Toimipisteet: Suomi, Ruotsi,

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta c trend Trendikkäästi matkalla Kolme kesäisen skandinaavista sisustusvaihtoehtoa ja erinomaisen hinta/laatu-suhteen tarjoava raikas mallisto. Yhteenveto Kokonaismassa* Kokopituus (sis. aisan) Leveys Korkeus

Lisätiedot

MATKAILUAUTOT. ALKOVIT & PUOLI-INTEGROIDUT HINNAT TEKNISET TIEDOT VARUSTEET FIN

MATKAILUAUTOT. ALKOVIT & PUOLI-INTEGROIDUT HINNAT TEKNISET TIEDOT VARUSTEET FIN MATKAILUAUTOT. ALKOVIT & PUOLI-INTEGROIDUT 206 HINNAT TEKNISET TIEDOT VARUSTEET FIN Hinnat. Tekniset tiedot. Varusteet. Tyyppi/malli T 58 T 60 T 63 T 64 T 65 T 66 Perushinta 43 900, 42 750, 47 250, 48

Lisätiedot

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212 Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon 1.1.2008 Yleistä Auto on rekisteröity 4 hengelle. Kuljettajalle ja jokaiselle matkustajalle on kolmipisteturvavyöt.

Lisätiedot

MATKAILUAUTOT Hinnasto/ Lisävarusteet Painettu elokuussa 2013

MATKAILUAUTOT Hinnasto/ Lisävarusteet Painettu elokuussa 2013 MATKAILUAUTOT Hinnasto/ Lisävarusteet Painettu elokuussa 2013 Hinnat RETKEILYAUTOT CITY CAR c 550 c 600 2,0 Mjet 33 / 115 PS 48.100, 48.100, 2,0 Mjet 35 / 115 PS 48.700, 48.800, 2,3 Mjet 33 / 130 PS -

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot 2019

HYMER Matkailuautot 2019 HYMER Matkailuautot 2019 Hinnasto voimassa 01.07.2018 alkaen HYMER Matkailuautot Suomi Arvoisa matkailuautoilija, Kaukokaipuuta ilman koti-ikävää. Onko se edes mahdollista? Matkustaa toisiin maihin, tutustua

Lisätiedot

Meidän käsityksemme laadusta...

Meidän käsityksemme laadusta... Tekniset tiedot, Painettu Elokuussa 010 Meidän käsityksemme laadusta... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä on tarkoin

Lisätiedot

HANDMADE IN GERMANY SINCE 2004 HINNASTO RETKEILYAUTOT

HANDMADE IN GERMANY SINCE 2004 HINNASTO RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen HANDMADE IN GERMANY SINCE 2004 HINNASTO RETKEILYAUTOT 2016 Globecar Highlights Vuosikymmenen parhaat ideat vakiona Globecar-retkeilyautossa 2 3 Hyttysverkko-ovi

Lisätiedot

HYMER DuoMobil. Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty.

HYMER DuoMobil. Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil Highlights Ylellinen integroitu matkailuauto pariskunnille. HYMER DuoMobil -mallissa olemme yhdessä Schleinkoferin avioparin kanssa kehittäneet

Lisätiedot

Kaikkiin elämän tilanteisiin.

Kaikkiin elämän tilanteisiin. 2009 Kaikkiin elämän tilanteisiin. 02 03 Globecar. Kaikkiin elämän tilanteisiin. Kotisi matkalla. Globecar tarjoaa joustavan ja huolettoman tavan liikkua. Sinä päätät määränpääsi ja olet vapaa muuttamaan

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Mercedes-Benzin ja HYMERin välisen vahvan kumppanuuden seuraava matkailuautojen sukupolvi Kevyt, vakaa asunto-osa, joka on vieläkin

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN HINNASTO 2016 JA TEKNISET TIEDOT SUOMI / FINLAND

MATKAILUAUTOJEN HINNASTO 2016 JA TEKNISET TIEDOT SUOMI / FINLAND MATKAILUAUTOJEN HINNASTO 2016 JA TEKNISET TIEDOT SUOMI / FINLAND TEKNISET TIEDOT PUOLI-INTEGROIDUT MALLIT T 132 Mai Arvonisäveroinen perushinta Pituus / eveys / korkeus Perävaunuk. 12 % jarru. / jarrut.

Lisätiedot