J Ä S E N T I E D O T E

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "J Ä S E N T I E D O T E"

Transkriptio

1 OUTOKUMMUN REUMAYHDISTYS RY 65-v J Ä S E N T I E D O T E Vuoden 2018 teema: Hyvä kohtaaminen Säilytä tämä tiedote Kiitos! 1 (12)

2 Reuma- ja tule-sairaiden asialla Reumaliitto vaikuttaa valtakunnan tasolla reuma- ja tule-sairaiden hyväksi. Aiheet kumpuavat sairastavien tarpeista. Reumaliiton yhtenä tehtävänä on valvoa reumasairaiden ja muiden tuki- ja liikuntaelinsairaiden yhteiskunnallisia etuja ja oikeuksia. Tämä tehtävä on määritelty Reumaliiton sääntöjen toisessa pykälässä. Mitä se tarkoittaa käytännössä? Vuonna 2017 olemme vaikuttaneet aktiivisesti siihen, että reuma- ja tule-sairaiden asema huomioidaan erilaisissa uudistuksissa. Reumaliitto on marraskuuhun mennessä laatinut 15 eri kannanottoa ja lausuntoa ajankohtaisiin aiheisiin. Ne ovat koskeneet muun muassa sairausvakuutuslakia, erikoissairaanhoidon keskittämistä, lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineitä, muutosta lääkkeiden toimitusvälissä ja kauppojen esteettömyyttä. Marraskuussa, kun kirjoitan tätä tekstiä, Reumaliitto valmistelee lausuntoa sote-uudistuksen valinnanvapautta koskevasta osasta. Olemme pyytäneet tähän laajasti näkemyksiä sairastavilta, reumahoitajilta ja reumatologeilta. Haluamme varmistaa, että jäsenistömme ääni saadaan esille tärkeään asiaan. Yhtenä vaikuttamisen painopisteenä ovat olleet sairastamisen kustannukset ja kansalaisaloite vuosittaisen lääkekaton jakamisesta. Nykyisellään yli 600 euron lääkekatto tulee maksettavaksi kalliita lääkkeitä käyttäville pahimmillaan yhdellä kertaa, mikä on monelle taloudellisesti liikaa. Asiasta on keskusteltu niin sosiaali- ja terveysministeriössä kuin Apteekkariliitossakin, yhdessä kahdeksan muun potilasjärjestön kanssa. Toimme ongelmaa esille myös eduskunnan pikkuparlamentissa reumaviikolla. Syksyn isoksi teemaksi nousi työttömyysturvalain kaavaillut tiukennukset, jotka toteutuessaan kurittavat erityisesti sairaita työttömiä. Saimme tuotua reuma- ja tule-sairaiden työttömien tilanteen esiin lain valmisteluvaiheessa. Tässä apunamme oli aktiivinen toimija jäsenyhdistyksestämme. Reumaliitto oli syksyn aikana asiantuntijana kuultavana eduskunnan työelämä ja tasa-arvovaliokunnassa sekä antoi kirjallisen lausuntonsa sosiaali- ja terveysvaliokunnalle. Lain käsittely on tätä tekstiä kirjoittaessani vielä kesken eduskunnassa. Miltä vuosi 2018 näyttää vaikuttamisen osalta? Eduskunta säilyy tärkeänä vaikuttamisen paikkana. Myös Eduskunnan Tules -ryhmän uutta toimintaa viritellään. Erityisellä jännityksellä odotamme, meneekö soteuudistus läpi keväällä eduskunnassa. Se muun muassa siirtäisi sosiaali- ja terveydenhuollon kunnilta 18 maakunnalle. Mikäli uudistus pysyy aikataulussa, järjestetään Suomessa ensimmäiset maakuntavaalit lokakuussa Tämä on aivan uusi vaikuttamisen paikka sekä liitolle, aluetoimikunnille että jäsenyhdistyksille. Lisätietoa Reumaliiton vaikuttamistoiminnasta löydät nettisivuiltamme. Otan mielelläni vastaan toiveitanne Reumaliiton valtakunnan tason vaikuttamisen teemoista ja suunnista. Miranna Seppälä-Saukkonen Reumaliiton sosiaali- ja terveyspolitiikan asiantuntija 2 (12)

3 YLEISTÄ Yhdistys toimii Suomen Reumaliitto ry alaisena kansanterveys-, vammais- ja liikuntajärjestönä. Yhdistyksen toimi alue on Outokumpu, Liperi ja Viinijärvi. Yhdistys on perustettu vuonna 1953 jäseniä noin 340. Yhdistyksen tarkoituksena on työskennellä reumasairauksien ja muiden tuki-ja liikuntaelinsairauksien vastustamiseksi ja niitä sairastavien elämäntilanteen tukemiseksi. Hyvä kohtaaminen ohjaa yhdistyksen toimintaa tulevana vuonna. Toiminta on vapaaehtoista toimintaa ja se rahoitetaan pääasiassa jäsenmaksuin, arpajaisin, pienellä kahvirahalla tapaamisissa, piirakoita, adresseja sekä käsityötuotteita myymällä vuosittain järjestettävissä tapahtumissa. REUMALIITTO VAIKUTTAA Reumaliiton keskeinen tehtävä on oikeuksien ja etujen valvonta. Parannamme reumaa ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia pitkäaikaisesti sairastavien ja vammautuneiden mahdollisuuksia hyvään hoitoon, kuntoutukseen ja sosiaaliturvaan. Liitto vaikuttaa sosiaali- ja terveyspolitiikassa suunnitteilla oleviin muutoksiin sekä ilmenneisiin epäkohtiin antamalla lausuntoja ja kannanottoja järjestämällä asiantuntijakuulemisia yhteistyöverkostojen, kuten Eduskunnan Tules -ryhmän kautta Lue lisää Reumaliiton vaikuttamisesta: Reumaliitto vaikuttaa valtakunnan tasolla jäsenyhdistyksemme paikallisesti Koulutusta ja neuvontaa Tarjoamme jäsenyhdistyksille ja aluetoimikunnille monia keinoja vaikuttaa sosiaalija terveyspalveluihin. Järjestämme mm. vaikuttamiseen liittyvää koulutusta, tiedotusta ja neuvonta Järjestötoiminta Suomen Reumaliiton järjestötoiminta on vaikuttamistoimintaa ja kansalaistoimintaa, jonka perustana ovat liiton strategia ja arvot. Reumaliitto tarjoaa jäsenyhdistyksilleen neuvonta-, koulutus- ja jäsenpalveluja sekä kehittää yhdessä yhdistystensä kanssa vertaistoimintaa paikallisella tasolla ettei kenenkään tarvitsisi sairautensa kanssa olla yksin. Reumaliitto ja yhdistykset toteuttavat luentoja, kursseja, kerhoja muita tilaisuuksia yhteistyössä mm. Opintokeskus Siviksen ja paikallisten ja alueellisten yhdistysverkostojen kanssa. 3 (12)

4 JÄSENENÄ HYÖDYT YHDISTYKSEN PALVELUISTA Voit osallistua luennoille, reumayhdistyksen opintojaksoille, jäseniltaan, liikuntaryhmiin, askarteluryhmään, sekä kaikkiin reumayhdistyksen järjestämiin tapahtumiin. Jäsenhinnoin virkistysretkiin. Saat myös tukihenkilöiden tukea tarvittaessa. EDUNVALVONTA Jäsenyhdistyksiä pyydetään ottamaan yhteyttä neuvonta- ja muissa yhdistysasioissa asiatuntijahenkilöiden puhelinnumeroihin. Katso Reumalehdestä puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet, ota yhteyttä omaan yhdistykseen tai Reumaliiton tukipuhelinnumeroihin, kun tarvitset tietoa sairauksistasi, oikeuksistasi, jos sinulla on keskusteltavaa, tarvitset neuvoa, kaipaat tukea tai haluat mukaan toimintaan JÄSENMAKSUT Syyskokous päätti jäsenmaksuksi 12. Jäsenmaksusta menee Reumaliitolle 7. HUOM! Jos osoitteesi on muuttunut tai aiot erota, ilmoita jäsenasioidenhoitaja Anja Pullille puh Tieto kulkee samalla reumalehden postitukseen. OUTOKUMMUN REUMAYHDISTYKSEN HALLITUS 2018 Puheenjohtaja Anneli Lavikainen puh Varapuheenjohtaja Paavo Räsänen puh Sihteeri Helena Vikström puh Rahastonhoitaja Kirsti Kesonen puh Jäsenasioidenhoitaja ja liikuntavastaava Anja Pulli puh Liikuntavastaava Anja Ruhtinas puh Kerhoemäntä Sirkka-Liisa Tuononen puh Emäntä Pirkko Koistinen puh Emäntä Sirkka Uski puh Isäntä Usko Naumanen puh Isäntä Jouko Ikonen puh (12)

5 REUMAYHDISTYKSEN OPINTOJAKSOT Kokoonnumme kaupungintalon kahviossa maanantaisin, joka toinen viikko (parillinen viikko) klo Kevätkausi Ma Tulevista tapahtumista tiedottamista Ma Eeva-Leena ja Olli Saikkonen Ma Runebergin päivä, Leo Soininen, Aimo Kinnunen ja Anja Kinnunen Ma Marjatta Ruotsalainen, runokirjastaan ja karjalan kielestä Ma Kuntoutusasiaa, Jani Heikkurinen Kunnonpaikka Ma Kevätkokous Ma Apteekkari Suvi Suvela Ma Jalkaterapeutti Eelis Kosonen Ma Äitienpäivä, mukana kirkkoherra Markku Vasara Syyskausi Ma Ma Ma Ma Ma Ma Isänpäivä Ma Syyskokous PIKKUJOULU su paikka avoin LIIKUNTA RYHMÄT Pysy liikkeessä, se kannattaa TUOLIJUMPPA maanantaisin reumatapaamisten jälkeen klo n SENIORITANSSI RYHMÄ kokoontuu torstaisin klo urheilutalolla joka toinen viikko, parillinen viikko. Ohjaajana Anja Pulli ja Kaija Naumanen. Maksu 5 kevätkausi/syyskausi VESIJUMPAT vammaisjärjestöjen yhteiset vesijumpat perjantaisin reumavesijumppa klo ja Ohjaajana Helka Turunen Selkävesijumppa keskiviikkoisin klo sekä sydänvesijumppa torstaisin klo Kaikki alle 68 vuotiaat jäsenemme saavat 4 alennuksen 10 kerran lipusta neljä kertaa vuodessa yht.16. Seniorikortista ei saa tukea. Jäsenyydestä ilmoitettava lippua ostettaessa. VESIJUOKSU tiistaisin klo Ilmoitamme poikkeuksista Outokummun Seudussa KUNTOSALI torstaisin klo puolen vuoden kausikorttia tuemme 6 SAUVAKÄVELY järjestetään sydänyhdistyksen kanssa keskiviikkoisin lähtö jäähallin edestä klo (12)

6 Liikunnasta terveyttä ja hyvinvointia, tule mukaan liikkumaan UUSIEN JÄSENTEN ILTA Kaupungintalon kahviossa ti klo 18.00, mukana tilaisuudessa suuhygienisti Heli Karvonen sekä hallitus. Tervetuloa! KELTAISEN NAUHAN PÄIVÄ viedään työpaikoille liikunnan ilosanomaa, toteutetaan kaupungin työntekijöiden kanssa ASKARTELURYHMÄ Kokoontuu kaupungintalon kahviossa torstaisin klo kokoontumiset 25.1.,15.2.,15.3. sekä jatkuen syksyllä Reuman maanantain kokoontuminen, askartelu, vesijumpat, senioritanssi ja tuolijumppa ovat Opintokeskus Siviksen tukemia ryhmiä PIIRAKKATALKOOT Keväällä ja syksyllä alkaen klo 6.30 KIRKKOPYHÄ Reumayhdistyksen kirkkopyhä ev.lut. kirkossa, reumaviikolla klo sen jälkeen kirkkokahvit seurakuntasalissa Koulutettuina tukihenkilöinä toimivat. Kaksi Reumaliiton kouluttamaa tukihenkilöä, toimivat kotonaan omasta puhelimestaan puhelintukea antaen. Kun tarvitset vertaistukea, soita rohkeasti Nivelreuma Ritva Hartikainen puh Fibromyalgia Sylvi Vaarala puh Tukihenkilöitä sitoo vaitiolovelvollisuus Edustajamme eri neuvostoissa: Vammaisneuvosto, Anneli Lavikainen Seniorineuvosto, Pekka Vikström molemmissa varajäsenenä, Kaija Naumanen Outokummun JANE (OkuJane), paikallinen järjestöasiain neuvottelukunta, Anneli Lavikainen (12)

7 YHDISTYKSEMME 65-VUOTISJUHLAA vietämme klo Kummun koululla, tervehdysten vastaanotto ja kahvitarjoilu klo alkaen YLEISÖLUENTO Reumatologi Leena Arstila, harvinaiset reumasairaudet, huhtikuun lopulla, paikka ja aika tarkentuu myöhemmin. VIRKISTYSTOIMINTA TEATTERIRETKI Joensuun kaupunginteatteri Anna Karenina la klo Lähtö klo linja-autoasemalta. KAHDEN YÖN RETKI Nurmes Suomussalmi Kuusamo Outokumpu. Matkan hinta 295 sis. kuljetuksen, matkaohjelman mukaiset majoitukset, ruokailut ja päiväkahvit. Käyntikohteet mm. Raatteen tie ja Suurpetokeskus. Yöpymiset Kiannon Kuohut Suomussalmi sekä Kuusamon Tropiikki Matkavastaava Kaija Naumanen puh HYVÄN OLON PÄIVÄ PELLINMÄELLÄ to klo seurakunnan edustaja Hanne Janhonen. Osallistumismaksu 7 Ohjelmassa mm. hyvän olon palveluja ja opiskelijoiden järjestämää ohjelmaa. Palveluista ja käytännöistä ilmoitamme kerhoissa myöhemmin. Tervetuloa! KEVÄTKOKOUS Ma klo kaupungintalon kahviossa Sääntöjen 11 mukaiset asiat SYYSKOKOUS Ma klo kaupungintalon kahviossa Sääntöjen 10 mukaiset asiat Hallitus 7 (12)

8 Opintokeskus Sivis on valtakunnallinen aikuisoppilaitos ja koulutuksen järjestäjä 67 valtakunnalliselle kansalaisjärjestölle. Toimintaan osallistuu potilas- ja kansanterveysjärjestöjä, kasvatus- ja kulttuurijärjestöjä, erityisjärjestöjä sekä neuvonta- ja luontoalan järjestöjä. Niitä yhdistää puoluepoliittinen sitoutumattomuus. on järjestökoulutuksen asiantuntija, joka tukee ja ohjaa aikuisten oppimista tukee taloudellisesti jäsenjärjestöjensä koulutustoimintaa tarjoaa koulutusta erityisesti jäsenjärjestöjensä toimijoille toteuttaa jäsenjärjestöjensä kanssa kansallisia ja kansainvälisiä hankkeita toteuttaa kulttuuritapahtumia osallistuu kansalliseen ja kansainväliseen opintokeskusten yhteistyöhön Osallistumme Pieni ele-vaalikeräykseen ja Outokummun terveysaseman uudet palvelunumerot alkaen Outokummun terveysasema ajanvaraus ja laboratoriovastaukset klo Outokummun diabeteshoitaja Hanna Rummukainen klo Outokummun diabeteshoitaja Raija Kokko klo Outokummun hammashuolto Siun Soten puhelinvaihde Yhteispäivystyksen puhelinneuvonta (12)

9 Kauniit kiitokset kaikille jäsenille ja niille tahoille, jotka ovat vuosien aikana osallistuneet yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin, luennoille, erilaisiin harrastus ja liikunta ryhmiin, piirakkatalkoisiin sekä tapahtumissa järjestettäviin arpajaisiin myös kaikenlaiseen vapaaehtoistoimintaan. Toivomme yhteistyön jatkuvan samoissa merkeissä Reumanyhdistyksen hallitus YHDISTYKSEN JA YRITYSTEN TARJOAMAT EDUT JA ALENNUKSET Reumayhdistyksen jäsenille Reumayhdistyksen adresseja saatavana jäsenhintaan 10 kappale hallituksen jäseniltä maanantain tapaamisissa. Kauneus ja Terveyshoitola Merja Vänskä Kummunkatu10 C kaikista hoidoista ja hoitotarvikkeista 10 % jäsenille Ajanvaraus puh Monipuolinen Käsityöalan Erikoisliike 10 % kaikista normaalihintaisista tuotteista jäsenille puh Maijan Mattopirtti 10 % kaikista normaalihintaisista tuotteista jäsenille Kummunkatu 16. puh Optikon ja silmätautien erikoislääkäreiden palvelut Avoinna ma-pe klo 9-17 Outokummun Reumayhdistyksen jäsenille myönnämme normaalihintaisista kehyksistä, linsseistä ja aurinkolaseista -15% alennuksen Tervetuloa! 9 (12)

10 Hyvää alkanutta vuotta kaikille Outokummun reumayhdistyksen jäsenille ja yhteistyökumppaneille. Päivät pitenevät ja valoisuus lisääntyy koko ajan, vaikka nyt eletäänkin vielä keskitalvea. Reumayhdistyksen toiminta on pyörähtänyt käyntiin vilkkaasti. Kerhot ja liikuntaryhmät ovat koonneet jäsenistöämme yhteen tapaamaan toisiaan joulutauon jälkeen. Olemme osallistuneet Pieni ele-vaalikeräykseen presitentin vaalien aikaan. Tämän vuoden teemana on Hyvä kohtaaminen. - kohtaaminen on lääke. - hyvän kohtaamisen kokemus kantaa pitkälle. - huomiota tulee kiinnittää myös lääkärin ja hoitajan kanssa kohtaamisiin. - potilaan tulee tulla aidosti kuulluksi vastaanotolla. - vertaistuki on lääke. - yhdistystoiminnassa mukana olevat voivat paremmin. - vapaaehtoistyö on parhaimmillaan voimaannuttavia kohtaamisia. - liikunta on lääke. - yhdistys järjestää tänäkin vuonna tilaisuuksia joissa voimme kohdata toisemme liikunnan merkeissä. Viime syksynä oli Reumaliiton edustajakokous Helsingissä ja aluekokous Leppävirralla. Siellä valittiin luottamushenkilöt seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Täältä Pohjois-Karjalasta Reumaliiton valtuustoon valittiin Risto Savolainen Kontiolahdelta ja varajäseneksi Eija Hakulinen Kiteeltä. Reumaliiton hallitukseen valtuusto valitsi Seppo Lehikoisen Joensuusta. Aluekokouksessa valittiin aluetoimikunnan uudeksi puheenjohtajaksi Elina Eklund Siilinjärveltä. Pohjois-Karjalaa edustaa aluetoimikunnassa Eija Hakulinen Kiteeltä. Lilja Kilpeläinen Nurmeksesta, Eila Venäläinen Joensuusta, Marjatta Lappalainen Joensuusta sekä varajäsenenä Anneli Lavikainen Outokummusta. Reumayhdistyksellä on edustajat Outokummun seniorineuvostossa ja vammaisneuvostossa sekä OkuJanessa eli paikallisessa järjestöasiain neuvottelukunnassa. Seniorineuvostossa edustaja on Pekka Vikström ja vammaisneuvostossa Anneli Lavikainen sekä molemmissa varajäsenenä Kaija Naumanen. OkuJanessa yhdistystä edustaa Anneli Lavikainen. Nyt toivonkin, että otatte meihin yhteyttä, jos on joku asia, jonka haluaisitte meidän ottavan esille kyseisissä neuvostoissa. Suomessa ollaan tekemässä historiallista maakunta- ja sote uudistusta. Moni asia on vielä vailla lopullista päätöstä ja lain vahvistamista eduskunnassa. 10 (12)

11 Pohjois-Karjalassa olemme edelläkävijöitä sote uudistuksessa, kun siirryimme viime vuoden alusta Siun soteen. Vuosi on täällä sotesoppaa hämmennelty ja alkukankeutta on ollut havaittavissa palvelujen yhtenäistämisessä. Toivotaan niin, että asiat löytävät pikku hiljaa uudet paremmat uomansa. Se ainakin olisi tärkeää, että palvelut löytyisivät jatkossakin läheltä omaa asuinpaikkaa, ja ettei asiakasmaksut nousisi kohtuuttomasti. Yksi tämän hetken sotesopan puheenaiheista on valinnanvapaus. Savon Sanomien sutkauksessa asia oli hyvin tiivistetty. Topi luki lehdestä sote- mylläkän käänteistä ja mietiskeli On se hyvä tämä valinnanvappaas. Voep valita, männöökö saan kilometrin vae seihtemänkymmenen kilometrin piähän liäkäriin. Aika näyttää tuleeko tästä keitoksesta hyvä vai huono soppa. Maakuntavaalit ovat lokakuussa. Vaalissa valitaan ensimmäinen maakuntavaltuusto. Se on elin joka käyttää ylintä päätösvaltaa maakunnan toiminnassa ja vastaa budjetista. Syksyllä kannattaa mennä äänestämään ja näin vaikuttaa asioihin. Viime vuonna juhlimme 100- vuotiasta Suomea ja 70 vuotta toiminutta Suomen Reumaliittoa. Tämä vuosi on oman yhdistyksemme 65-vuotis juhlavuosi. Vietämme juhlaa sunnuntaina Kummun koululla. Hyvää juhlavuotta toivottaen. Anneli Lavikainen puheenjohtaja Ei se, miltä näytämme eikä se, mitä me aikaan saamme merkitse sen rinnalla mitään, mitä me olemme toinen toisillemme -Marleena Ansio- 11 (12)

12 Jäsenkirjeen postitusta on tukenut Outokummun Optiikka Tervetuloa ostoksille meiltä löydät kodinkoneet, sähkötarvikkeet, asennuspalvelut, Dimex-työvaatteet, Sievi-jalkineet ja paljon muuta ITÄ-SUOMEN SÄHKÖTARVIKE Liike avoinna ma-pe 8:30-17:00 la Asemakatu OUTOKUMPU (12)

J Ä S E N T I E D O T E Vuoden 2019 teema: Mielen hyvinvointi

J Ä S E N T I E D O T E Vuoden 2019 teema: Mielen hyvinvointi Säilytä tämä tiedote, kiitos! J Ä S E N T I E D O T E 2 0 1 9 Vuoden 2019 teema: Mielen hyvinvointi Ohjelma tarkentuu koko ajan ja muutokset ovat mahdollisia. Seuraa Outokummun Seutu lehden Seurat-palstaa,

Lisätiedot

Vuoden 2017 teema: Mielekästä elämää. Säilytä tämä tiedote Kiitos! 1 (12)

Vuoden 2017 teema: Mielekästä elämää. Säilytä tämä tiedote Kiitos! 1 (12) Vuoden 2017 teema: Mielekästä elämää Säilytä tämä tiedote Kiitos! 1 (12) Menot nousivat, kysy rohkeasti neuvoa Valtion talouden säästöjen vuoksi useat sairastavan sosiaali- ja terveysetuudet sekä palvelut

Lisätiedot

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Jäsentiedote 1/2017 1 HALLITUS V. 2017 Puheenjohtaja Tuiri Iso-Hollo tuiri.iso-hollo@elisanet.fi p. 050-3016043 Varapuheenjohtaja Rainer Paakkonen rainer.paakkonen@pp.inet.fi

Lisätiedot

POLVIJÄRVEN REUMA JA TULES RY JÄSENTIEDOTE mielekästä elämää

POLVIJÄRVEN REUMA JA TULES RY JÄSENTIEDOTE mielekästä elämää POLVIJÄRVEN REUMA JA TULES RY JÄSENTIEDOTE 2019 mielekästä elämää Hyvät yhdistyksen jäsenet Vuosi vanha vaipui hautaan huolineen ja murheineen ja nyt olemme uuden edessä. Emme viime vuonna päässeet vielä

Lisätiedot

Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET

Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET PÄIVYSTYSAJAT TOIMISTOLLA Kuukauden ensimmäinen maanantai klo 12.00-14.00

Lisätiedot

- Invalidiliiton valtuuston kevätkokouksessa hyväksytyt toimintasuunnitelman

- Invalidiliiton valtuuston kevätkokouksessa hyväksytyt toimintasuunnitelman YHDISTYKSEN TOIMINTASUUNNITELMAN LAATIMINEN syksy 2017 ohje Yleistä Yhdistyksen mallisääntöjen mukaan yhdistyksen hallituksen on valmisteltava toimintasuunnitelma ja talousarvio syyskokoukseen, joka on

Lisätiedot

Salon Reumayhdistys ry. JÄSENTIEDOTE 1/2018

Salon Reumayhdistys ry. JÄSENTIEDOTE 1/2018 Salon Reumayhdistys ry. JÄSENTIEDOTE 1/2018 Tiedote luettavissa myös yhdistyksemme Internet-sivuilla: www.salonreumayhdistys.fi Olemme facebookissa, käy tykkäämässä Liikunta sivulla 5 Kerhot sivulla 4

Lisätiedot

Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Salon Reumayhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Perusta Toimintasuunnitelman perustana ovat yhdistyksen säännöt ja Suomen Reumaliiton vuoden toimintateema: Liikkeestä

Lisätiedot

1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta. 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet

1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta. 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Sisällys 1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta... 2 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet... 2 3. Yhdistyksen toiminnan painopisteet vuonna

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2018

Toimintasuunnitelma 2018 Toimintasuunnitelma 2018 Sisällys 1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta... 2 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet... 2 3. Yhdistyksen toiminnan painopisteet vuonna

Lisätiedot

Reumaliiton tavoitteena on saada reumasairaille oikea hoito oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa tarkoituksenmukaisella tavalla.

Reumaliiton tavoitteena on saada reumasairaille oikea hoito oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa tarkoituksenmukaisella tavalla. 19.3.2015 Reumaliiton tavoitteena on saada reumasairaille oikea hoito oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa tarkoituksenmukaisella tavalla. LIITON TOIMINTA-AJATUS KITEYTETTIIN 14.9.2015 REUMALIITON JA

Lisätiedot

Syyskokous vahvisti kuluvan vuoden jäsenmaksuksi 15. Se maksetaan oheisen laskun mukaan 1.3.2012 mennessä.

Syyskokous vahvisti kuluvan vuoden jäsenmaksuksi 15. Se maksetaan oheisen laskun mukaan 1.3.2012 mennessä. HYVINKÄÄN REUMAYHDISTYS RY JÄSENTIEDOTE 2012 Tienhaarankuja 12 A 6, 05820 Hyvinkää säilyttää. Muista HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA KAIKILLE JÄSENILLEMME! Hyvinkään Reumayhdistys ry toivottaa jälleen kaikille

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2010

TOIMINTASUUNNITELMA 2010 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Luonnos 14.10.09 Pohjois-Suomen Munuais- ja maksayhdistys ry toimii alueellisena kansanterveys- ja potilasjärjestönä eri-ikäisten pitkäaikaisia ja vaikeita munuais- ja maksasairauksia

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet Järjestötoiminta Edustajistovaalit - sähköinen tiedotus jäsenille vaaleista - mahd. yhdistyksen ehdokkaan oma alasivu yhdistyksen sivuilla Avustetaan yhdistyksen jäsentä vaalityössä tiedottamalla asiasta/mainostamalla

Lisätiedot

syksy 2015 kevät 2014

syksy 2015 kevät 2014 syksy 2015 kevät 2014 Kuva Keimiöltä 2014 /Helmi Neuvonen Vuoden tunnus: Armo tulkoon kaikkien niiden osaksi, jotka rakastavat Herraamme Jeesusta Kristusta, armo ja katoamattomuus. Ef. 6:24 Hyvä NNKY-väki

Lisätiedot

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä.

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä. Pohjois-Savon AVH-yhdistys JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 52 (II kerros) 1/2016 70110 KUOPIO 15.1.2016 HYVÄT JÄSENET Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen

Lisätiedot

TOIVALAN URHEILIJAT RY 1

TOIVALAN URHEILIJAT RY 1 TOIVALAN URHEILIJAT RY 1 I NIMI, KOTIPAIKKA JA TARKOITUS 1 Yhdistyksen nimi on Toivalan Urheilijat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Siilinjärven kunta. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää liikuntakasvatusta

Lisätiedot

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 1 SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 19.1.2018 Outokummun kaupungin alueen liikuntapalvelut yli 60-vuotiaille Kevät 2018 2 MAANANTAI SENIORISALIRYHMÄT, käyntimaksu 5,00 -klo 11.00-12.00 ja 12.00-13.00 AVUSTETTAVIEN

Lisätiedot

Järjestöjen monet roolit - Pohjois-Karjalan järjestöpäivä

Järjestöjen monet roolit - Pohjois-Karjalan järjestöpäivä Järjestöjen monet roolit - Pohjois-Karjalan järjestöpäivä 30.9.2016 Toiminnanjohtaja Elina Pajula Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen strategiset painopisteet 1. Osallisuus ihmisten äänen kuunteleminen

Lisätiedot

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU:

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU: JÄSENKIRJE 2/2010 Pohjois-Pohjanmaan epilepsiayhdistys ry Isokatu 47, 90100 Oulu, 4 krs. Puh. 044 287 1136 pp.epilepsia@luukku.com http://epilepsia.fi/pohjois_pohjanmaa TOIMISTO: Yhdistyksen toimisto sijaitsee

Lisätiedot

Porotus. Kyrönmaan reumayhdistyksen jäsentiedote. Kyrönmaan reumayhdistys ry Suomen Reumaliiton jäsenyhdistys

Porotus. Kyrönmaan reumayhdistyksen jäsentiedote. Kyrönmaan reumayhdistys ry Suomen Reumaliiton jäsenyhdistys Porotus Kyrönmaan reumayhdistyksen jäsentiedote 2017 Kyrönmaan reumayhdistys ry Suomen Reumaliiton jäsenyhdistys Kyrönmaan Reumayhdistys ry on Suomen Reumaliitto ry:n jäsenjärjestö. Yhdistys on perustettu

Lisätiedot

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 1 SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 27.8.2018 Outokummun kaupungin alueen liikuntapalveluja yli 60-vuotiaille Syksy 2018 2 MAANANTAI TULES-RYHMÄT, käyntimaksu 5,00 - klo 11.00 ja 12.00 AVUSTETTAVIEN RYHMÄ, käyntimaksu

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Pohjois-Savo ry TOIMINTASUUNNITELMA 2010. Edunvalvonta

Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Pohjois-Savo ry TOIMINTASUUNNITELMA 2010. Edunvalvonta Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Pohjois-Savo ry TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Edunvalvonta Talentia Pohjois-Savo ry:n hallitus kokoontuu vuonna 2010 vähintään viisi kertaa. Hallitus pyritään muodostamaan

Lisätiedot

Hallinto ja aluetoiminta

Hallinto ja aluetoiminta Hallinto ja aluetoiminta Suomen Reumaliiton hallitus 2018-2020? Liiton puheenjohtajat valittiin edustajakokouksessa 25.11.2017 Helsingissä. Valtuusto valitsi hallituksen jäsenet ja varajäsenet seuraavaksi

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN NEUROYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1(4)

PÄIJÄT-HÄMEEN NEUROYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1(4) 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka, kieli, toiminta-alue ja keskusjärjestö Yhdistyksen nimi on Päijät-Hämeen neuroyhdistys ry. Yhdistyksen kotipaikka on Lahden kaupunki ja pöytäkirja- ja rekisteröintikielenä

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL n julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2017 Pääkohdat 1 / 2 Järjestötoiminta Liitto JHL;n 2017 toimintasuunnitelma ja sen strategiset tavoitteet ohjaavat myös toimintaamme.

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

Salon Reumayhdistys ry. JÄSENTIEDOTE 1/2019

Salon Reumayhdistys ry. JÄSENTIEDOTE 1/2019 Salon Reumayhdistys ry. JÄSENTIEDOTE 1/2019 KESÄJUHLAT JÄSENILLE RANTAPIRTILLÄ 12.6.2018 TALVIMYYJÄISET lauantaina 2.2.2019 kello 10-14 Salon SYTY:n tiloissa, Helsingintie 6. Kahvio Kirpputori Käsityömyyjäiset.

Lisätiedot

www.loimaanseudundiabetes.net loimaanseudundiabetes@gmail.com Yhdistyksen puh.nro 0400-169046 Löydät meidät myös facebookista! Jäsentiedote syksy 2017 Tule mukaan yhdistyksen toimintaan! Jäseneksi voit

Lisätiedot

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 1 SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 6.3.2017 Outokummun kaupungin alueen liikuntapalvelut yli 60-vuotiaille Kevät 2017 2 MAANANTAI - Klo 10.00, ohjaaja Kati Pykäläinen,044 7559573 - Klo 11.00, ohjaaja Heini Hämäläinen,044

Lisätiedot

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 KUOPION SELKÄYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 2 Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 Jäsenistö Vuoden 2016 lopussa jäsenmäärä oli 386 henkilöä. Vapaaehtoistyöntekijöiden määrä 30 henkilöä ja

Lisätiedot

JOSE TOIMINTA 2013 1/7 Joensuun seudun erilaiset oppijat ry 1.10.2013 Puosuntie 1 80170 Joensuu

JOSE TOIMINTA 2013 1/7 Joensuun seudun erilaiset oppijat ry 1.10.2013 Puosuntie 1 80170 Joensuu JOSE TOIMINTA 2013 1/7 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Josen jäseninä on erilaisia oppijoita, heidän läheisiään ja työnsä vuoksi oppimisvaikeuksista kiinnostuneita. Josen tarkoituksena on koota edellä mainitut

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta JHL 103 edustaa Jyväskylän kaupungilla ja osakeyhtiöissä työskenteleviä,

Lisätiedot

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 1 SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 7.2.2019 Outokummun kaupungin alueen liikuntapalveluja yli 60-vuotiaille Kevät 2019 2 MAANANTAI TULES-RYHMÄT, käyntimaksu 5,00 - klo 12.00 AVUSTETTAVIEN RYHMÄ, käyntimaksu

Lisätiedot

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Toimintakertomus vuodelta 2013 Nykytila: Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvoi 14.11.1013 lähes kaksinkertaiseksi, kun Helsingin sosiaaliviraston henkilöstö

Lisätiedot

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 1 SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 18.1.2013 Outokummun kaupungin alueen liikuntapalvelut yli 60-vuotiaille Kevät 2013 2 MAANANTAI SENIORISALIRYHMÄT, käyntimaksu 2 - Klo 10.00, ohjaaja Kati Pykäläinen,044 7559573

Lisätiedot

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 1 SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 6.10.2017 Outokummun kaupungin alueen liikuntapalvelut yli 60-vuotiaille Syksy 2017 2 MAANANTAI SENIORISALIRYHMÄT, käyntimaksu 5,00 -klo 11.00-12.00 ja 12.00-13.00 AVUSTETTAVIEN

Lisätiedot

Alkaa 12.9 klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani

Alkaa 12.9 klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani Alkaa 12.9 klo 13 14.30, jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, 87100 Kajaani Alkaa12.9, 24.10, 21.11, klo10 11.30 Alkaa 13.9 jatkuen 27.9, 11.10, 25.10, 8.11, 22.11,

Lisätiedot

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2014

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2014 Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2014 Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan, edistää yrittäjyyttä, tervettä

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu Järjestötoiminta Hallituksen kokoukset kuukausittain Edunvalvonnan varmistaminen ja yhdistyksen toiminnan suunnittelu, tiedon jakaminen. puheenjohtaja /sihteeri kerran kuukaudessa Kevätkokous Päätösten

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 2.4.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2018

TOIMINTAKERTOMUS 2018 1 TOIMINTAKERTOMUS 2018 Hallinto Yhdistyksen puheenjohtajana jatkoi Virpi Raivonen ja varapuheenjohtajana sekä tiedottajana Taila Helin. Sihteerinä jatkoi Minna Lahtinen ja jäsenasiainhoitajana Suvi- Tuuli

Lisätiedot

Sivu 1/6 «takaisin Tulosta Sivun sijainti: Etusivu» Liitto» Viestintä» Yhdistyskirje marraskuu 2014 Yhdistyskirje marraskuu 2014 27.11.2014 SISÄLLYS 1. Edustajakokous kokoontui Helsingissä 22.11.2014 2.

Lisätiedot

J Y T R Y Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä

J Y T R Y Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä J Y T R Y Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä TOIMINTAOHJE 2019-2020 HYVÄKSYTTY 15. 1. 2019 02 1. J Y T R Y n t a r k o i t u s j a r a k e n n e Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä JYTRY on maakunnan yhdistys-

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko.

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko. SISÄLLYSLUETTELO Yleistä 2 Hallituksen jäsenet 2 Jäsenedut 3 Hoitovuorokausikorvaus 3 Kuntoutus/Kurssitoiminta 4 Tukihenkilötoiminta 5 Keskusteluillat 6 Osaston toiminta 7 Liikuntaa syöpäpotilaille 8 Yhteystiedot

Lisätiedot

Kokemuksia terveydenhuollon palveluista Etelä- ja Pohjois-Savossa sekä Pohjois-Karjalassa

Kokemuksia terveydenhuollon palveluista Etelä- ja Pohjois-Savossa sekä Pohjois-Karjalassa Kokemuksia terveydenhuollon palveluista Etelä- ja Pohjois-Savossa sekä Pohjois-Karjalassa Lisää teksti tähän TAUSTATIETOJA 1. Merkit se koht a, joka ilmaisee sukupuolesi ja ikäryhmän, johon kuulut NAINEN

Lisätiedot

Kuopion kaupungin JHL yhdistys 862 TOIMINTASUUNNITELMA 2016

Kuopion kaupungin JHL yhdistys 862 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Kuopion kaupungin JHL yhdistys 862 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 1.10.2015 Kuopion kaupungin JHL 862 toimintasuunnitelma 2016 Yhdistyksen toiminnallinen tila Yhdistyksen toiminnallinen tila Jäsenmäärä Yhdistyksen

Lisätiedot

RAISION KAUPUNGIN VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA

RAISION KAUPUNGIN VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA RAISION KAUPUNGIN VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUOSILLE 2018-2020 Raision vammaisneuvosto 26.9.2018 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUOSILLE 2018-2020 Sisällys VUOSILLE 2018-2020... 0 YLEISTÄ...

Lisätiedot

Neuvokas-projekti 1996-2000 * hallinnoi Lakeuden Mielenterveysseura ry * mukana 23 sosiaali- ja terveysjärjestöä * rahoitti RAY

Neuvokas-projekti 1996-2000 * hallinnoi Lakeuden Mielenterveysseura ry * mukana 23 sosiaali- ja terveysjärjestöä * rahoitti RAY Neuvokas-projekti 1996-2000 * hallinnoi Lakeuden Mielenterveysseura ry * mukana 23 sosiaali- ja terveysjärjestöä * rahoitti RAY Järjestötalo-hanke 1999-2000 * hallinnoi Lakeuden Mielenterveysseura ry *

Lisätiedot

Mikäli numerosta ei vastata, jätä yhteistietosi merkkiäänen jälkeen vastaajaan, niin soitamme sinulle.

Mikäli numerosta ei vastata, jätä yhteistietosi merkkiäänen jälkeen vastaajaan, niin soitamme sinulle. Pohjois-Savon aivohalvausyhdistys ry JÄSENKIRJE 3/2013 Tulliportinkatu 25 B 2.krs. pihan puoli 70100 Kuopio 27.8.2013 Hyvät jäsenet Aurinkoinen, lämmin kesä alkaa olla muistoissamme. Toivon, että olette

Lisätiedot

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2015

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2015 Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2015 Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan, edistää yrittäjyyttä, tervettä

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 24.10.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

Pohjois-Savon aivohalvausyhdistys ry JÄSENKIRJE 2/2012 Tulliportinkatu 25 B 20 II krs ( pihan puoli) 70100 KUOPIO 21.3.2012

Pohjois-Savon aivohalvausyhdistys ry JÄSENKIRJE 2/2012 Tulliportinkatu 25 B 20 II krs ( pihan puoli) 70100 KUOPIO 21.3.2012 1 Pohjois-Savon aivohalvausyhdistys ry JÄSENKIRJE 2/2012 Tulliportinkatu 25 B 20 II krs ( pihan puoli) 70100 KUOPIO 21.3.2012 HYVÄT JÄSENET Kaunista kevätaikaa teille kaikille. Jatkamme toukokuun loppupuolelle

Lisätiedot

Järjestöt 2.0 -hanke. Järjestöt maakuntauudistuksessa toiminnanjohtaja Elina Pajula

Järjestöt 2.0 -hanke. Järjestöt maakuntauudistuksessa toiminnanjohtaja Elina Pajula Järjestöt 2.0 -hanke Järjestöt maakuntauudistuksessa 21.6.2017 toiminnanjohtaja Elina Pajula Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys: painopisteet 1. Osallisuus ihmisten äänen kuunteleminen ja välittäminen

Lisätiedot

Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA...

Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... TOIMINTAKERTOMUS 2018 Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto 2018... 2 Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... 3 Jäsenyydet ja osallistumiset... 3 SOTUNET Sosiaali-

Lisätiedot

PoSoTe Tuotantotyöryhmä. Loppuraportti

PoSoTe Tuotantotyöryhmä. Loppuraportti PoSoTe Tuotantotyöryhmä Loppuraportti Loppuraportti 1 (6) Sisällys 1 Johdanto 2 1.1 Työryhmän tehtävä 4 1.2 Työryhmä 5 2 Ehdotukset ja tulokset 6 3 Huomiot jatkovalmistelusta 6 Loppuraportti 2 (6) Johdanto

Lisätiedot

Itä-Suomen alueverkosto , Savonlinna

Itä-Suomen alueverkosto , Savonlinna Itä-Suomen alueverkosto 9.5.2017, Savonlinna Alueverkostot Osa toimii useamman maakunnan alueella. Yhteystietolistalla 750 henkilöä. Osallistujat sote-alan järjestöammattilaisia (ammattilaisuus ei kuitenkaan

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2012 JHL 012

JÄSENTIEDOTE 2/2012 JHL 012 JÄSENTIEDOTE 2/2012 JHL 012 Hyvääsyksynalkuakaikillejäsenillemme! KävimmeelokuunlopussaretkelläPorvoossajaHangossa.Oliupeasääjamuutenkin reissuolionnistunut.kuvassaistunmustionlinnankartanonportaikolla.enollutkäynytsiellä

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE

Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE Järjestöt maakuntauudistuksessa -tilaisuus, 21.6.2017 Hanna Kääriäinen, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry Järjestöasiain neuvottelukunta JANE

Lisätiedot

HYVINKÄÄN REUMAYHDISTYS RY

HYVINKÄÄN REUMAYHDISTYS RY HYVINKÄÄN REUMAYHDISTYS RY JÄSENTIEDOTE 2016 Hallitus ensimmäisessä kokouksessaan. Hyvää alkanutta vuotta kaikille jäsenillemme! Hyvinkään Reumayhdistys ry toivottaa kaikille jäsenilleen oikein hyvää alkanutta

Lisätiedot

EL:n PILKKIMESTARUUSKILPAILUT Anttola TULOS. MIEHET ALLE 70 VUOTTA 30 Parasta

EL:n PILKKIMESTARUUSKILPAILUT Anttola TULOS. MIEHET ALLE 70 VUOTTA 30 Parasta 1 MIEHET ALLE 70 VUOTTA 30 Parasta 1 1948 Heiskanen Veijo Pohjois-Pohjanmaan piiri alle 70 2 1881 Lindberg Kari Keski-Suomen piiri alle 70 3 1786 Neuvonen Mikko Etelä-Savon piiri alle 70 4 1374 Myyry Pertti

Lisätiedot

Esitys. Kanta-Hämeen Järjestöasiainneuvottelukunnaksi

Esitys. Kanta-Hämeen Järjestöasiainneuvottelukunnaksi Esitys Kanta-Hämeen Järjestöasiainneuvottelukunnaksi Esitys Kanta-Hämeen Järjestöasianneuvottelukunnaksi Keväällä 2018 tehdään esitys Kanta-Hämeen järjestöyhteistyön rakenteeksi Huhtikuussa kootaan pohjaesitykseen

Lisätiedot

Kirkon akateemiset Kyrkans akademiker AKI r.y:n säännöt

Kirkon akateemiset Kyrkans akademiker AKI r.y:n säännöt Kirkon akateemiset Kyrkans akademiker Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Kirkon akateemiset Kyrkans akademiker AKI r.y. ja siitä käytetään näissä säännöissä nimitystä AKI. AKIn kotipaikka on Helsingin

Lisätiedot

Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry. Säännöt

Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry. Säännöt Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry Säännöt 12.1.2012 1Pohjoisen yhteisöjen tuki Majakka ry:n säännöt SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Pohjoisen yhteisöjen tuki Majakka ry

Lisätiedot

Tulokset / El Pilkit Kuusamo N Alle 70 V

Tulokset / El Pilkit Kuusamo N Alle 70 V Tulokset / El Pilkit Kuusamo 08.04.2016 N Alle 70 V 1. Heiskanen Aila Pohj Pohjanmaa 4164 G 2. Nuora Maila Pohj Pohjanmaa 4060 G 3. Aalto Eila Pirkanmaa 3608 G 4. Kurvinen Vuokko Pohj Pohjanmaa 3214 G

Lisätiedot

Ryhmäkalenteri. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä 2019

Ryhmäkalenteri. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä 2019 Ryhmäkalenteri Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä 2019 Sisällys Lukijalle... 3 Aijjoos-toiminta... 4 Eläkeliiton Evijärven yhdistys ry... 4 Eteläpohjalaiset Kylät ry... 4 Järviseudun

Lisätiedot

Pilates/syvävenyttely Aseman koulu Tiistaisin 2.2. alkaen klo Ohjaajana Satu Hokkanen Järj. Lempeät Liikkujat.

Pilates/syvävenyttely Aseman koulu Tiistaisin 2.2. alkaen klo Ohjaajana Satu Hokkanen Järj. Lempeät Liikkujat. 55+ liikuntalukkari kevät 2016 Esan Kuntosalivuorot Kunnan kuntosali maanantaisin ja perjantaisin klo 16.00-18.00 Yhteyshenkilönä Saija Niittymäki p. 040 721 9546 Järj. Nuutajärven Esa ry Pilates/syvävenyttely

Lisätiedot

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 1 SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 20.2.2014 Outokummun kaupungin alueen liikuntapalvelut yli 60-vuotiaille Kevät 2014 2 MAANANTAI SENIORISALIRYHMÄT, käyntimaksu 3.50 - Klo 10.00, ohjaaja Kati Pykäläinen,044

Lisätiedot

ME-kävely - kannustiko liikkumaan enemmän?

ME-kävely - kannustiko liikkumaan enemmän? ME-kävely - kannustiko liikkumaan enemmän? Hyvän hoidon puolesta maailmanennätyskävely oli Suomen Reumaliiton ja Roche Oy:n yhteinen hanke Hanke koostui Suomen Reumaliiton paikallisyhdistysten liikuntavastaavien

Lisätiedot

Esitys. Kanta-Hämeen Järjestöasiainneuvottelukunnaksi

Esitys. Kanta-Hämeen Järjestöasiainneuvottelukunnaksi Esitys Kanta-Hämeen Järjestöasiainneuvottelukunnaksi Esitys Kanta-Hämeen Järjestöasiain neuvottelukunnaksi Esitämme, että Kanta-Hämeeseen perustetaan osaksi maakunnan tulevia rakenteita Järjestöasiain

Lisätiedot

Yhistykset yhessä. JärjestöRalli 2016 Yhteenvetoa

Yhistykset yhessä. JärjestöRalli 2016 Yhteenvetoa Yhistykset yhessä JärjestöRalli 2016 Yhteenvetoa Yhistykset yhessä - JärjestöRalli2016 Kaikki tilaisuudet klo 17-19 6.10 Rääkkylä 8.11 Juuka 10.10 Kesälahti 9.11 Kontiolahti 12.10 Pyhäselkä 9.11 Eno 25.10

Lisätiedot

jäsenasiainhoitaja, pääluottamusmies hallituksen jäsenet jäsenhankkijat luottamusmiehet aluetoimisto hallituksen jäsenet, luottamusmiehet

jäsenasiainhoitaja, pääluottamusmies hallituksen jäsenet jäsenhankkijat luottamusmiehet aluetoimisto hallituksen jäsenet, luottamusmiehet Toiminta/tehtävä Tavoite/toimenpiteet Vastuuhenkilöt Missä ja milloin Talousarviossa varattu summa Järjestötoiminta Tehdään jäsenkartoitus ammattinimikkeistä ja työpaikoista Jäsenhankinta ja jäsenkiinnittyminen

Lisätiedot

Kansainvälinen epilepsiapäivä 8.2.

Kansainvälinen epilepsiapäivä 8.2. Jäsenkirje 1/2016 Kansainvälinen epilepsiapäivä 8.2. Teemana, Epilepsia on muutakin kuin kohtauksia. Toimittajat jäsenillassa 01.02. Julkaisut Uudenkaupungin ja Laitilan sanomissa ti 9.2. Tällä tavoin

Lisätiedot

Salon Reumayhdistys ry. JÄSENTIEDOTE 3/2012

Salon Reumayhdistys ry. JÄSENTIEDOTE 3/2012 Salon Reumayhdistys ry. JÄSENTIEDOTE 3/2012 Tiedotteen asiat luettavissa myös yhdistyksemme internet-sivuilla: www.salonreumayhdistys.fi VERTAISTUKIRYHMÄT SYKSYLLÄ VERTAISTUKIRYHMÄT kokoontuvat kello 18

Lisätiedot

1 Nimi ja kotipaikka. Yhdistyksen nimi on Hyvinkään Reumayhdistys ja kotipaikka Hyvinkään kaupunki. 2 Tarkoitus

1 Nimi ja kotipaikka. Yhdistyksen nimi on Hyvinkään Reumayhdistys ja kotipaikka Hyvinkään kaupunki. 2 Tarkoitus HYVINKÄÄN REUMAYHDISTYS R.Y. 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Hyvinkään Reumayhdistys ja kotipaikka Hyvinkään kaupunki. 2 Tarkoitus Yhdistyksen tarkoituksena on työskennellä reumasairauksien ja

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Hyväksytty JHL 212:n syyskokouksessa

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Hyväksytty JHL 212:n syyskokouksessa Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Hyväksytty :n syyskokouksessa 25.11.2016 Sivu 2 / 10 Sisällysluettelo Järjestötoiminta... 3 Edunvalvonta...

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri syksy 2017

Tapahtumakalenteri syksy 2017 Tapahtumakalenteri syksy 2017 Päivitetty viimeksi 30.8.2017 Muutoksia ja täydennyksiä tulossa, seuraa ilmoittelua Kalenteri päivitetään seuraavan kerran syyskuussa * - linkki nettisivuille Päivä & aika

Lisätiedot

JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010

JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240 /Maire Korkeamäki JHL ry. 240 2 (7) TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2010 1. JOHDANTO Tämä toimintasuunnitelma on laadittu

Lisätiedot

HYVINKÄÄN REUMAYHDISTYS RY JÄSENTIEDOTE 2014. Hyvää alkanutta vuotta kaikille jäsenillemme!

HYVINKÄÄN REUMAYHDISTYS RY JÄSENTIEDOTE 2014. Hyvää alkanutta vuotta kaikille jäsenillemme! HYVINKÄÄN REUMAYHDISTYS RY JÄSENTIEDOTE 2014 Hyvää alkanutta vuotta kaikille jäsenillemme! Hyvinkään Reumayhdistys ry toivottaa jälleen kaikille jäsenilleen oikein hyvää alkanutta vuotta 2014! Samalla

Lisätiedot

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä!

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä! Jyty Varkaus Ry Tammikuu 2015 Jäsentiedote 1 Hallituksen joulukuun kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Syyskokouksen päätökset 4 Yhdistyksen toimihenkilöt 2015 5 Hallitus 2015 6 Kuntokorttikausi

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2018

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 TOIMINTASUUNNITELMA 2018 EKL:n Pohjois-Karjalan piiri ry 2 YLEISTÄ: Piirin 46. toimintavuotena keskitymme jäsenyhdistysten toimintamahdollisuuksiin. Piirin tarkoituksena on tukea ja ohjata liiton hallituksen

Lisätiedot

Alkaa klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani

Alkaa klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani Alkaa 11.9.2018 klo 13 14.30, jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, 87100 Kajaani Alkaa 11.9.2018 klo10 11.30, jatkuen 9.10., 6.11. ja 5.12. Paikka: Osuuspankin talo,

Lisätiedot

JHL 495 yhdistyksen toimintasuunnitelma Järjestötoiminta. Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarviossa varattu summa

JHL 495 yhdistyksen toimintasuunnitelma Järjestötoiminta. Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarviossa varattu summa Järjestötoiminta Hallituksen kokoukset kuukausittain Kevätkokous Syyskokous Kulttuuri- tai muu vapaa-ajan tapahtuma jäsenille Uusien jäsenten rekrytointitilaisuus yhdistettynä hyvinvointitapahtumaan Kontaktoidaan

Lisätiedot

Mikkelin seudun Muisti ry. Porrassalmenkatu Mikkeli Taru Vartiainen

Mikkelin seudun Muisti ry. Porrassalmenkatu Mikkeli   Taru Vartiainen Mikkelin seudun Muisti ry Porrassalmenkatu 26 50100 Mikkeli www.mikkelinseudunmuisti.fi Taru Vartiainen 16.5.2018 Valtakunnallinen kattojärjestö, johon kuuluu 44 paikallisyhdistystä Mikkelin alueen paikallisjärjestö

Lisätiedot

YHDISTYKSEN HALLITUS KAUDELLA 2016 puheenjohtaja ja vertaistukihenkilö sihteeri

YHDISTYKSEN HALLITUS KAUDELLA 2016 puheenjohtaja ja vertaistukihenkilö sihteeri Jäsenkirje 2/2016 YHDISTYKSEN HALLITUS KAUDELLA 2016 puheenjohtaja ja vertaistukihenkilö sihteeri rahastonhoitaja varsinainen jäsen varajäsen Tony Kallioinen Anja Kontto Jaana Viilamo Eeva-Liisa Paattiniemi

Lisätiedot

Me Itse ry - Meikäläisissä on voimaa!

Me Itse ry - Meikäläisissä on voimaa! Me Itse ry - Meikäläisissä on voimaa! Me Itse ry on kehitysvammaisten ihmisten oma kansalaisjärjestö. Rahoittajamme on STEA = Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus Me Itse ry on valtakunnallinen

Lisätiedot

Liite 1 HAMINAN JHL RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017

Liite 1 HAMINAN JHL RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Liite 1 Me HAMINAN JHL RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 1. EDUNVALVONTA TAVOITE MITÄ TEHDÄÄN MISSÄ JA MILLÄ VÄLINEELLÄ työsuhdeturva palvelurakennemuutoksessa jäsenten palkkojen oikeudenmukaisuus paikallinen

Lisätiedot

Sosiaaliturvayhdistykset maakuntien järjestöyhteistyötä rakentamassa. Sosiaaliturvayhdistysten perusteet

Sosiaaliturvayhdistykset maakuntien järjestöyhteistyötä rakentamassa. Sosiaaliturvayhdistysten perusteet Sosiaaliturvayhdistykset maakuntien järjestöyhteistyötä rakentamassa Sosiaaliturvayhdistysten perusteet Taustat Sosiaali- ja sosiaali- ja terveysturvayhdistykset ovat maakunnallisia sosiaali- ja terveysalan

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2018. Epilepsialiitto Epilepsiförbundet Finnish Epilepsy Association.

JÄSENTIEDOTE 1/2018. Epilepsialiitto Epilepsiförbundet Finnish Epilepsy Association. 1 2 Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry Vartiokuja 1 20700 Turku Puh: 02-231 9632, 040-630 5651 e-mail: toimisto.turunseutu@epilepsia.fi http:///turun-seutu IBAN: FI39 5710 0450 5095 59 Turun Seudun Epilepsiayhdistys

Lisätiedot

Anne Taulu toiminnanjohtaja, FT, TtM. Virpi Pennanen soveltavan liikunnan asiantuntija, ft (AMK), liikunnanohjaaja.

Anne Taulu toiminnanjohtaja, FT, TtM. Virpi Pennanen soveltavan liikunnan asiantuntija, ft (AMK), liikunnanohjaaja. Anne Taulu toiminnanjohtaja, FT, TtM Virpi Pennanen soveltavan liikunnan asiantuntija, ft (AMK), liikunnanohjaaja Mikko Vähäniitty Tasavallan presidentti Sauli Niinistö toimii SoveLi 20 vuotta - Liiku

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Taas on vuosi vaihtunut. Yhdistys piti syyskokouksensa ilman suurempia

Lisätiedot

Toimintakalenteri 2016 Toivakan kk Martat ry Marttojen teema 2016 Martoissa arjen mahdollisuus

Toimintakalenteri 2016 Toivakan kk Martat ry Marttojen teema 2016 Martoissa arjen mahdollisuus Toimintakalenteri 2016 Toivakan kk Martat ry Marttojen teema 2016 Martoissa arjen mahdollisuus Tammikuu Toivakan kirkonkylän Marttojen 90v. Juhlavuosi. Ma 11.1 klo 16.30 hallituksen kokous Kotisillan kerhohuone

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan Henkinen yhdistys ry

Pohjois-Karjalan Henkinen yhdistys ry Pohjois-Karjalan Henkinen yhdistys ry Kevään 2011 ohjelma Säännöllisesti kokoontuvat ryhmät: Astrokerho Kerho on avoin kaikille astrologiasta kiinnostuneille. Kerhossa opimme katsomaan astrologiselta kartalta

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry JÄSENTIEDOTE 2/2015 Tässä tiedotteessa Yhdistyskuulumiset... 2 Hallituksen kokoukset... 2 Toimiston kesäloma... 2 Lahden Seudun me itse... 2 Vapaa-ajan toiminta...

Lisätiedot

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä 2016 1 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakunnat järjestävät näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät kaikki tiedot näkövammaisten syksyn 2015

Lisätiedot

ROIHUVUOREN SEURAKUNTA PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA 11/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Tulisuontie HELSINKI. Tammisalon kirkko, Väylänrinne 1, Helsinki

ROIHUVUOREN SEURAKUNTA PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA 11/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Tulisuontie HELSINKI. Tammisalon kirkko, Väylänrinne 1, Helsinki 1 ROIHUVUOREN SEURAKUNTA PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA 11/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Tulisuontie 2 00820 HELSINKI Kokousaika Tiistaina 30.10.2012 kello 18.00 Kokouspaikka Tammisalon kirkko, Väylänrinne 1, 00830 Helsinki

Lisätiedot

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä RYHMÄKALENTERI Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä Kevät 2017 Lukijalle Tähän Ryhmäkalenteriin on koottu tietoa Evijärven alueella toimivista ikäihmisille suunnatuista ryhmistä.

Lisätiedot

Taipaleen ortodoksinen seurakunta Seurakunnanvaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/ VIINIJÄRVI

Taipaleen ortodoksinen seurakunta Seurakunnanvaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/ VIINIJÄRVI 1/5 Taipaleen ortodoksinen seurakunta Seurakunnanvaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2018 83400 VIINIJÄRVI Taipaleen ortodoksisen seurakunnan seurakunnanvaltuuston kokous Aika: Tiistaina 13 päivänä marraskuuta

Lisätiedot