Vakiopaikka syyskauden ratsastuskalenterista on edullisin ja joustavin harrastusvaihtoehto syyskauden aikana.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Vakiopaikka syyskauden ratsastuskalenterista on edullisin ja joustavin harrastusvaihtoehto syyskauden aikana."

Transkriptio

1 SYYSKAUSI 2018 Hyvä tietää Syyskauden kesto Syyskaudella ei ole ratsastustunteja Itsenäisyyspäivänä Jouluna Pyhäinpäivänä 3.11 ratsastustunnit pidetään viikkokalenterin mukaisesti. Ratsastusmahdollisuudet ja hinnasto: Vakioratsastuspaikka kausihinnoittelulla Vakiopaikka syyskauden ratsastuskalenterista on edullisin ja joustavin harrastusvaihtoehto syyskauden aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulle on varattuna haluamaasi ryhmään vakiopaikka jokaiselle syyskauden viikolle. Syyskauden kesto on Tänä aikana pystyt peruuttamaan ja rästimään korvaustunnit kauden sisällä muilla vapailla tuntipaikoilla miten sinulle parhaiten sopii. Kausi varataan kokonaisuudeksi kerrallaan Hopoti -järjestelmän kautta. Mahdollisissa pitkissä sairaslomissa, kuten murtumat, katsotaan korvausmenettely asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti (lääkärin sairauslomatodistusta vastaan). Muussa tapauksessa maksettua kausimaksua ei hyvitetä, vaikka lopettaisi ratsastuksen kesken syyskauden. Ratsastustuntien hallinnointi (peruutukset ja korvaustuntien varaamiset) tehdään Hopotin kautta. Ratsastustunti tulee perua 1 vrk ennen ratsastustunnin alkua Hopotin kautta, jotta saat korvaustunnin tallikorttiin. Äkillisessä sairaustapauksessa samana päivänä ilmoita peruutus klo 9 mennessä osoitteeseen laura.nyman@niihamariding.fi tai tekstiviestillä Myöhemmin päivän aikana tulleista sairausilmoituksista ei tunteja hyvitetä. Vakiopaikka kausihinnoittelulla: 1 kertaa viikossa ratsastava 34 /h 2 kertaa viikossa ratsastava 32 /h 3 tai useammin viikossa ratsastava 30 /h Alennus lasketaan saman talouden sisällä olevien ratsastajien kesken

2 Halutessasi vakioratsastuspaikan kausimaksut voidaan maksaa kaikilla Hopotin tarjoamilla maksutavoilla tai myös kausipaikka voidaan jakaa korottomiin maksujaksoihin (käyttäessäsi verkkomaksua, Huom. tällä maksutavalla pystyt muokkaamaan/ rästimään vain maksettuja ratsastustunteja ja seuraava erä tulee olla maksettuna Hopotin kautta viikkoa ennen seuraavan jakson alkua. Mikäli maksua ei suoriteta, niin paikka vapautuu loppukauden osalta seuraavalle ratsastajalle): 1-2 kertaa viikossa ratsastava 1-3 erässä 3 kertaa tai useammin viikossa ratsastava 1-5 erässä Halutessasi maksaa useammassa kuin yhdessä erässä ota yhteys Lauraan (laura.nyman@niihamariding.fi) Mikäli ratsastat 2 tai useammin viikossa, ole yhteydessä Lauraan sähköpostitse laura.nyman@niihamariding.fi ennen maksua Hopotin kautta ja ilmoita seuraavat asiat: Mikä on ensisijainen toive vakioryhmäksi Kuinka monta viikkotuntia saman talouden sisällä tulee viikkotunneiksi Ketkä ratsastajat mahdollisesti kuuluvat samasta perheestä perhealennukseen Näillä tiedoilla säädämme käyttäjätilisi asetukset siten, että esimerkiksi perhealennukset ovat käytössäsi ennen maksua Hopotin kautta. Mikäli Hopotin maksun kanssa tulee jotakin haastetta asetuksien jälkeen, niin ole ystävällisesti suoraan yhteydessä Lauraan, jotta asia saadaan ratkaistua. Ratsastaessasi säännöllisesti (yli 3 kertaa kuukaudessa) ratsastajan tulee kuulua johonkin SRL:n jäsenseuraan tai hankkia Green Card-jäsenyys, näin vakuutusasiasi ovat kunnossa. Suosittelemme liittymistä Tampereen Ratsastusseuraan. Kausipaikan viimeinen mahdollinen lunastuspäivä Hopotissa on riippuen ratsastuspäivästä, tämän jälkeen kausipaikkoja ei enää myydä. Kausipaikkojen ratsastuskerrat: maanantai 20 kertaa (viimeinen lunastuspäivä 6.8. klo 13.00) tiistai 20 kertaa (viimeinen lunastuspäivä 7.8 klo 13) keskiviikko 20 kertaa (viimeinen lunastuspäivä 8.8 klo 13) torstai 21 kertaa (viimeinen lunastuspäivä 9.8 klo 13) perjantai 21 kertaa (viimeinen lunastuspäivä 10.8 klo 13) lauantai 21 kertaa (viimeinen lunastuspäivä 11.8 klo 8) Ratsastuspaikka tallikortilla (säännöllinen kymppikortti) Toinen harrastusmahdollisuus on ostaa haluamalleen ratsastustunnille tallikortti, jota kutsutaan tuttavallisemmin kymppikortiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulle on varattuna haluamallesi tuntipaikalle 10 kertaa ratsastuspaikka peräkkäisillä ratsastusviikoilla. Tallikortti on voimassa ostohetkestä 3 kuukautta, eli sinulla on mahdollisuus olla kaksi kertaa poissa ratsastustunnilta, mutta suosittelemme aina heti peruutuksen sattuessa varaamaan mahdolliset rästikerrat kuntoon ennen kuin tallikortin voimassaoloaika umpeutuu. Tallikortin hinta on 360 (10 ratsastuskertaa, tallikortti voimassa ostohetkestä 3 kuukautta). Tallikortti lunastetaan suoraan Hopotista. Tähän tallikorttiin ei saa perhealennusta.

3 Ratsastustuntien hallinnointi (peruutukset ja korvaustuntien varaamiset) tehdään Hopotin kautta. Ratsastustunti tulee perua 1 vrk ennen ratsastustunnin alkua Hopotin kautta, jotta saat korvaustunnin tallikorttiin. Äkillisessä sairaustapauksessa samana päivänä ilmoita peruutus klo 9 mennessä osoitteeseen laura.nyman@niihamariding.fi tai tekstiviestillä Myöhemmin päivän aikana tulleista sairausilmoituksista ei tunteja hyvitetä. Mahdollisissa pitkissä sairaslomissa, kuten murtumat, katsotaan korvausmenettely asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti (lääkärin sairauslomatodistusta vastaan). Muussa tapauksessa maksettua tallikorttia ei hyvitetä, vaikka lopettaisi ratsastuksen kesken kortin voimassaoloaikana. Ratsastaessasi säännöllisesti (yli 3 kertaa kuukaudessa) ratsastajan tulee kuulua johonkin SRL:n jäsenseuraan tai hankkia Green Card-jäsenyys, näin vakuutusasiasi ovat kunnossa. Suosittelemme liittymistä Tampereen Ratsastusseuraan. Joustava tallikortti Kolmas harrastusmahdollisuus on ratsastaa joustavalla tallikortilla omien aikataulujen mukaisesti vapailla tuntipaikoilla. Tämä tallikortti sopii hyvin esimerkiksi vuorotyöläisille tai ratsastajille, jotka eivät pysty sitoutumaan yhteen tiettyyn vakioaikaan. Joustavan tallikortin hinta on 152 (4 ratsastuskertaa, tallikortti voimassa ostohetkestä 2 kuukautta). Tallikortti lunastetaan suoraan Hopotista. Tähän tallikorttiin ei saa perhealennusta. Suosittelemme ratsastajan liittymään SRL:n jäsenseuraan, kuten Tampereen Ratsastusseuraan tai lunastamaan Green Card-jäsenyyden vakuutusturvan vuoksi. Muut harrastusmahdollisuudet Sopimuksen mukaan pidämme omille ryhmille ratsastustunteja ja kursseja, pyydä tarjous! Sopimuksen mukaan valmennustunnit 100 /h per ratsastaja (ratsastuksenopettajat Maiju Liehu ja Päivi Arvio) Sopimuksen mukaan yksityistunnit 70 /h per ratsastaja (ratsastuksenohjaajat Aleksandra Uusitalo ja Essi Kaila) Kiinnostaako kilpaileminen? Niihama Riding kisatiimiin pääsee mukaan, kun ratsastajalla on kaksi vakioviikkotuntia kaudella, yhteyshenkilö Maiju Liehu maiju.liehu@niihamariding.fi. Kisatiimiläisillä kahden viikkotunnin lisäksi omia extratreenejä edullisempaan tuntihintaan. Tampereen Ratsastusseuran seuravalmennuksiin (este ja koulu) mahdollisuus osallistua ratsastuskoulun oppilailla, joilla on kaksi vakioviikkovuoroa kaudella. Kesken kauden ei ole mahdollisuutta osallistua TRS:n seuravalmennuksiin.

4 Maksutavat Vakioratsastuspaikka kaudeksi ja muut tallikortit ostetaan Hopotin kautta. Käyttäessäsi allaolevia maksutapoja suoraan Hopotin kautta ostaessasi koko kauden kerralla, saat näkyviin koko kauden ratsastustunnit ja pääset rästimään niitä joustavasti koko kauden aikana. Viimeinen kauden ratsastuspäivä on Käytössä ovat kaikki suomalaisten pankkien verkkomaksut, yleisimmät korttimaksut sekä erämaksut 3 24 kuukauden maksuajalla. Käytettävissä olevat maksutavat näet tapahtumaa varattaessa Hopotista. Hopotin verkkomaksukumppanina toimii Maksuturva Group Oy, joka on Finanssivalvonnan alaisuudessa toimiva kotimainen maksulaitos ja maksupalveluntarjoaja. Alla lisätietoja eri maksutavoista. Suomalaisten pankkien verkkomaksut Pankkien verkkomaksuihin kirjaudutaan pankin omilla tunnuksilla ja maksu tapahtuu välittömästi. Pankkien verkkomaksuissa ei lisäkuluja. Aktia Danske Bank Handelsbanken Nordea Oma Säästöpankki Osuuspankki POP Pankki S-pankki Säästöpankki Ålandsbanken Yleisimmät korttimaksut Korttimaksuissa on käytössä turvalliset Verified by Visa ja MasterCard SecureCode palvelut, joissa ostohetkellä todennetaan maksun molemmat osapuolet. Visa Visa Electron MasterCard Erämaksut Erämaksut mahdollistavat maksun jakautumisen pidemmälle ajalle 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukauden maksusuunnitelmalla. Laskut toimitetaan valitsemallasi tavalla joko sähköpostitse tai postilla kuukausittain. Myös maksusuunnitelmaa voi helposti vaihtaa lyhyemmäksi ja maksun voi lyhentää halutessaan vaikka kerralla loppuun. Palvelun tarjoaa Maksuturva Group Oy ja luotonantajana toimii Lindorff Invest Oy. Tarkemmat maksusuunnitelmat ja -sopimukset näet tuntia varatessa ja lisätietoja erämaksusta saat Lindorffin sivuilta.

5 Muut maksutavat osana kausipaikan tai tallikortin hintaa Huomioimme muina maksutapoina myös: Smartum liikuntasetelit Tyky liikuntasetelit /online E-passi Edenred Eazybreak Maksusitoumukset Mikäli haluat maksaa näillä osana kausi- tai tallikorttien maksussa, ota yhteyttä Lauraan sähköpostitse ennen maksua Hopotin kautta. Kerro samalla muun maksutavan arvo, niin pystymme laittamaan loppusummaa varten maksuasetuksesi kuntoon Hopotissa. (Esimerkiksi jos haluat kausipaikkaa maksaa smartum liikuntaseteleillä 400 arvosta, niin loppusumma kauden maksusta menee Hopotin kautta.) Tervetuloa ratsastamaan!

TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT SYYSKAUSI 2015

TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT SYYSKAUSI 2015 1 TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT SYYSKAUSI 2015 ILMOITTAUTUMINEN Tuntivaihdokset Kaikille tunneille on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella tanssikoulun verkkosivujen

Lisätiedot

RINGETEN SÄHKÖINEN PELAAJASIIRTO

RINGETEN SÄHKÖINEN PELAAJASIIRTO RINGETEN SÄHKÖINEN PELAAJASIIRTO 1) Uusi seura aloittaa siirron... 1 2) Pelaaja hyväksyy tai hylkää siirron... 3 3) Vanha seura hyväksyy tai hylkää siirron... 3 4) Kirjaamismaksun maksulinkki lähtee uudelle

Lisätiedot

KEVÄTKAUSI 2015 TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT KEVÄT- JA KESÄKAUSI 2015 ILMOITTAUTUMINEN

KEVÄTKAUSI 2015 TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT KEVÄT- JA KESÄKAUSI 2015 ILMOITTAUTUMINEN 1 TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT KEVÄT- JA KESÄKAUSI 2015 KEVÄTKAUSI 2015 ILMOITTAUTUMINEN Tuntivaihdokset Kaikille tunneille on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella

Lisätiedot

TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT SYYSKAUSI 2018

TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT SYYSKAUSI 2018 1 TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT SYYSKAUSI 2018 ILMOITTAUTUMINEN Tuntivaihdokset Kaikille tunneille on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella tanssikoulun verkkosivujen

Lisätiedot

Maksupalvelun tilaus Suomisport-liitoille ja -seuroille

Maksupalvelun tilaus Suomisport-liitoille ja -seuroille Maksupalvelun tilaus Suomisport-liitoille ja -seuroille 1 Sisällysluettelo Taustaa... 2 Mikä on Maksuturva... 2 Maksutavat... 2 Verkkopankkimaksut... 2 Korttimaksut... 2 Masterpass... 2 Mobilepay... 2

Lisätiedot

Rajapintakuvaus verkkokaupalle TAPAHTUMAN TILAN KYSELY Maksuturva- ja emaksut-palvelulle

Rajapintakuvaus verkkokaupalle TAPAHTUMAN TILAN KYSELY Maksuturva- ja emaksut-palvelulle Rajapintakuvaus verkkokaupalle TAPAHTUMAN TILAN KYSELY Maksuturva- ja emaksut-palvelulle Versio 5.0.1 Lokakuu 2013 2(10) Sisältö 1 Muutokset... 3 2 Yleistä... 5 3 Tapahtuman tilan kyselyn tiedot... 5 3.1

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:24 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:24 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. Matematiikka YHT2.1. Ma Fyke

Lisätiedot

Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi

Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi emaksut Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi Sisällys Yleistä emaksut-palvelusta... 1 Näin emaksut toimii verkkokaupassa... 1 Maksutavat... 2 Liiketoiminnan

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 10.06.2015 15:43 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 10.06.2015 15:43 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 Maanantai 31.08. Tiistai 01.09. Keskiviikko 02.09. Torstai 03.09. Perjantai 04.09. Lauantai 05.09. Sunnuntai 06.09. 09:00 Palmu Riina C TVT2 Yritystoiminnan

Lisätiedot

Rajapintakuvaus verkkokaupalle TAPAHTUMAN TILAN KYSELY Maksuturva- ja emaksut-palvelulle

Rajapintakuvaus verkkokaupalle TAPAHTUMAN TILAN KYSELY Maksuturva- ja emaksut-palvelulle Rajapintakuvaus verkkokaupalle TAPAHTUMAN TILAN KYSELY Maksuturva- ja emaksut-palvelulle Versio 5.0.4 2(10) Sisältö 1 Muutokset... 3 2 Yleistä... 5 3 Tapahtuman tilan kyselyn tiedot... 5 3.1 Kenttien selitteet

Lisätiedot

Oulun yliopiston avoimen yliopiston ILPA-järjestelmä on osoitteessa https://oulu.ilpa.oodi.fi/ilpa/

Oulun yliopiston avoimen yliopiston ILPA-järjestelmä on osoitteessa https://oulu.ilpa.oodi.fi/ilpa/ Mikä ILPA on? ILPA on Oulun avoimen yliopiston sähköinen ilmoittautumis- ja maksujärjestelmä, jonka kautta on mahdollista ilmoittautua ja saada opinto-oikeus avoimen yliopiston opintoihin sekä maksaa avoimen

Lisätiedot

TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT SYYSLUKUKAUSI 2019

TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT SYYSLUKUKAUSI 2019 1 TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT SYYSLUKUKAUSI 2019 ILMOITTAUTUMINEN Tuntivaihdokset Kaikille tunneille on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella

Lisätiedot

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT Myyntisivustolta varattavien kohteiden osalta noudatetaan Rukan Salonki Varausehdot osiota seuraavissa kohteissa: Ruka Noro, Rukan Salonki 1, Rukan Salonki 2, Rukan Salonki

Lisätiedot

Oulun yliopiston avoimen yliopiston ILPA-järjestelmä on osoitteessa https://oulu.ilpa.oodi.fi/ilpa/

Oulun yliopiston avoimen yliopiston ILPA-järjestelmä on osoitteessa https://oulu.ilpa.oodi.fi/ilpa/ Mikä ILPA on? ILPA on Oulun avoimen yliopiston sähköinen ilmoittautumis- ja maksujärjestelmä, jonka kautta on mahdollista ilmoittautua ja saada opinto-oikeus avoimen yliopiston opintoihin sekä maksaa avoimen

Lisätiedot

todenna.fi todenna.fi Käyttöohje Tässä käyttäohjeessa kerrotaan mikä on todenna.fi -kirjautumispalvelu ja miten sitä käytetään.

todenna.fi todenna.fi Käyttöohje Tässä käyttäohjeessa kerrotaan mikä on todenna.fi -kirjautumispalvelu ja miten sitä käytetään. Käyttöohje Tässä käyttäohjeessa kerrotaan mikä on -kirjautumispalvelu ja miten sitä käytetään. - 0 - Mikä on? Henkilökohtaisia tietojasi sisältävä verkkopalvelu on suojattu niin, että tietosi ovat turvassa.

Lisätiedot

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana Ohje 1 (5) Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana Energiapeiliin rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisia pankkitunnuksia. Käytössä on seuraavien verkkopankkien tunnistautumispalvelut:

Lisätiedot

IRMAN OHJEET. Laatija: Marja Erkkilä. Sisällysluettelo

IRMAN OHJEET. Laatija: Marja Erkkilä. Sisällysluettelo IRMAN OHJEET Laatija: Marja Erkkilä Sisällysluettelo A. Kirjaudu IRMAAn... 1 B. Unohdin salasanani... 1 C. Omat tiedot ja salasanan muuttaminen... 1 D. Lisenssin lunastaminen... 3 E. Kilpailuun ilmoittautuminen...

Lisätiedot

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Tämä ohje on tarkoitettu niille suunnistajille joilla ei ole koskaan ollut nk. lisenssiä. Mikäli sinulla on joskus ollut lisenssi, niin ohjeet Irman käyttöön löytyvät

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 17:11 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 17:11 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. 10:15 Työskentely puutarha-alalla

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:56 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:56 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 Maanantai 31.08. Tiistai 01.09. Keskiviikko 02.09. Torstai 03.09. Perjantai 04.09. Lauantai 05.09. Sunnuntai 06.09. 37/2015 (1. jakso) 07. - 13.09.2015

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 16:27 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 0

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 16:27 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 0 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 0 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. 34/2015 (1. jakso) 17. - 23.08.2015

Lisätiedot

TV08S1E(CD) Mediatekniikan koulutusohjelma, S08, ryhmät C & 15.9. - 21.9.

TV08S1E(CD) Mediatekniikan koulutusohjelma, S08, ryhmät C & 15.9. - 21.9. TV08SE(CD) Mediatekniikan koulutusohjelma, S08, ryhmät C & 5.9. - 2.9. maanantai 5.9. tiistai 6.9. keskiviikko 7.9. torstai 8.9. perjantai 9.9. lauantai 20.9. XX00AA0 TV Orient.opinn.. Merenti-Välimäki

Lisätiedot

Tervetuloa järjestämään Penny & Friends -kilpailua 2018!

Tervetuloa järjestämään Penny & Friends -kilpailua 2018! Penny & Friends kilpailusäännöt 2018 Tervetuloa järjestämään Penny & Friends -kilpailua 2018! Ratsastajainliiton jäsentalleilla ja -seuroille on tänäkin vuonna mahdollisuus järjestää Renny & Friends -

Lisätiedot

Winres ja Intres -maksutavat Osamaksu

Winres ja Intres -maksutavat Osamaksu Winres ja Intres -maksutavat Osamaksu 1 Winres/Intres maksutavat o Suomalaiset pankit: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Handelsbanken, Aktia o Netsin luottokortit o Lindorff-lasku/osamaksu o

Lisätiedot

SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT

SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT Sisällysluettelo: 1. Yleistä jäsenlajeihin ja jäsenhintoihin liittyvää 2. Jäsenlajit ja liiton hinnat v. 2016 3. Jäsenedut 4. Seuran pankkitilin lisäys / muutos 5. Jäsenlajien

Lisätiedot

Kertamatkustajan M2 ohje

Kertamatkustajan M2 ohje Kertamatkustajan M2 ohje Sisällysluettelo 1. Ohjeen sisältö...2 2. Yleistä M2 - ohjelmasta...2 3. Kirjautuminen...2 4. Matkalaskun tekeminen...4 1. Ohjeen sisältö Tässä ohjeessa kerrotaan, kuinka kertamatkustaja

Lisätiedot

12.1.2011. PalloVerkko

12.1.2011. PalloVerkko PalloVerkko SISÄÄNKIRJAUTUMINEN, jolla on PalloID, kirjautuu kohdasta Kirjaudu PalloVerkkoon PELAAJAN VALIKKO Etusivulta näet edustusoikeudet ja tuotteet (pelipassi/vakuutus) Muokkaa tietojasi kohdasta

Lisätiedot

First Card mobiilisovellus

First Card mobiilisovellus First Card mobiilisovellus 1 Yleistä First Card -mobiilisovelluksessa voit: - seurata henkilökohtaisella maksuaikakortilla tehtyjä ostotapahtumia listattuna ja toimialoittain. - saada ilmoituksen korttitapahtumista

Lisätiedot

Tervetuloa järjestämään Penny & Friends -kilpailua 2017!

Tervetuloa järjestämään Penny & Friends -kilpailua 2017! Tervetuloa järjestämään Penny & Friends -kilpailua 2017! Uudessa kisamuodossa hyödynnetään Ratsastajainliiton merkkisuoritusten ratapohjia. Samalla oppilailla on mahdollisuus suorittaa hevostaito- ja ratsastusmerkkejä.

Lisätiedot

Enemmän kuin maksutavat verkossa

Enemmän kuin maksutavat verkossa Enemmän kuin maksutavat verkossa Petri Itkonen Senior Sales Manager +358 403529919 petri@paytrail.com Meistä Perustettu 2007 (Suomen Verkkomaksut) Liikevaihto 2013: 4,5 m Henkilöstömäärä: 40 Finanssivalvonnan

Lisätiedot

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Ohje 1 (10) Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisia pankkitunnuksia. Käytössä on seuraavien verkkopankkien

Lisätiedot

Viikko 13 23.3.2015-29.3.2015

Viikko 13 23.3.2015-29.3.2015 Viikko 13 23.3.2015-29.3.2015 Maanantai 23.3. Tiistai 24.3. Keskiviikko 25.3. Torstai 26.3. Perjantai 27.3. Lauantai 28.3. Sunnuntai 29.3. Radio Channels, Luento 08:15 - TS127 Communication signal processing

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 16:11 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 0

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 16:11 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 0 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 0 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. 34/2015 (1. jakso) 17. - 23.08.2015

Lisätiedot

KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2016 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET

KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2016 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2016 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET Täydellinen syyskauden aikataulu löytyy ko sivuiltamme: www.stepup.fi Toimisto siirtää listalla olevien tun en ilmoi autumiset kevätkaudelta syyskaudelle

Lisätiedot

VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT

VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT Devoca Oy:n verkkokaupan toimitusehdot Kaupan osapuolet Hinnat Toimitusaika Näitä toimitusehtoja sovelletaan Devoca Oy:n (myyjä) ja asiakkaan väliseen kauppaan asiakkaan tilatessa

Lisätiedot

Pikaohje seurakäyttäjälle (Huom! Maksuturvasopimus tulee olla ensiksi tehtynä tehtynä, maksuturvasopimuksen ohje tämän tiedoston lopussa)

Pikaohje seurakäyttäjälle (Huom! Maksuturvasopimus tulee olla ensiksi tehtynä tehtynä, maksuturvasopimuksen ohje tämän tiedoston lopussa) Pikaohje seurakäyttäjälle (Huom! Maksuturvasopimus tulee olla ensiksi tehtynä tehtynä, maksuturvasopimuksen ohje tämän tiedoston lopussa) Jäsenyyksien ja kausimaksujen luomiseen. Ennen jäsenyyksien luomista

Lisätiedot

Seuraavilla käyttökerroilla palveluun kirjaudutaan vain puhelinnumerolla ja siihen saapuvalla kertakäyttöisellä salasanalla.

Seuraavilla käyttökerroilla palveluun kirjaudutaan vain puhelinnumerolla ja siihen saapuvalla kertakäyttöisellä salasanalla. SISÄLLYSLUETTELO 1 MIKÄ ON ENTERPAYN YRITYSLASKU?... 3 2 KIRJAUTUMINEN PALVELUUN... 3 3 KÄYTTÄJIEN HALLINNOINTI: KÄYTTÖOIKEUKSIEN MYÖNTÄMINEN... 6 4 MYYNNIN SIIRTO LASKUTUKSEEN... 8 5 LASKUTUSPÄIVÄN MUUTTAMINEN...

Lisätiedot

Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai

Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai Työjärjestys Metsäku13A StarSoft Kurre 7.20 33/2015 10. - 14.08.2015 Viikkotuntimäärä: 16 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai Ryhmänohjaus / Metsäku13

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 16:32 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 16:32 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. Koulutus TVT-palvelujen käyttöönotto

Lisätiedot

PINS MasterCard -koulutusmateriaali. Vain myyjän käyttöön

PINS MasterCard -koulutusmateriaali. Vain myyjän käyttöön PINS MasterCard -koulutusmateriaali Vain myyjän käyttöön 2 PINS MasterCard PINS-ohjelman lippulaiva! Pinssejä kahdesti, kun asiakas maksaa PINS MasterCard -kortilla! PINS-kumppanin myöntämät pinssit Lisäksi

Lisätiedot

Olemme tehneet sopimuksen, joka mahdollistaa sähköiset palkkalaskelmat henkilökunnalle. Siirrymme uuteen käytäntöön alkaen.

Olemme tehneet sopimuksen, joka mahdollistaa sähköiset palkkalaskelmat henkilökunnalle. Siirrymme uuteen käytäntöön alkaen. Hyvä työntekijämme, Olemme tehneet sopimuksen, joka mahdollistaa sähköiset palkkalaskelmat henkilökunnalle. Siirrymme uuteen käytäntöön 1.12.2015 alkaen. Miksi sähköinen palkkalaskelma? Henkilöstöllemme

Lisätiedot

1. Yleiset sopimusehdot. 2. Hinnat ja tuotteet. 3. Tilaaminen ja tilauksen peruminen

1. Yleiset sopimusehdot. 2. Hinnat ja tuotteet. 3. Tilaaminen ja tilauksen peruminen 1. Yleiset sopimusehdot 1. Tuotteiden jakelualue on Suomi ja Ahvenanmaa. 2. Designverkkokauppa.com myy tuotteita kuluttajille sekä yrittäjille. 3. Designverkkokauppa.com pidättää oikeuden muuttaa sopimusehtoja

Lisätiedot

Seuraavilla käyttökerroilla palveluun kirjaudutaan vain puhelinnumerolla ja siihen saapuvalla kertakäyttöisellä salasanalla.

Seuraavilla käyttökerroilla palveluun kirjaudutaan vain puhelinnumerolla ja siihen saapuvalla kertakäyttöisellä salasanalla. SISÄLLYSLUETTELO 1 MIKÄ ON ENTERPAYN YRITYSLASKU?... 3 2 KIRJAUTUMINEN PALVELUUN... 3 3 KÄYTTÄJIEN HALLINNOINTI: KÄYTTÖOIKEUKSIEN MYÖNTÄMINEN... 6 4 MYYNNIN SIIRTO LASKUTUKSEEN... 8 5 LASKUTUSPÄIVÄN MUUTTAMINEN...

Lisätiedot

NIIHAMA RIDING KESÄKAUDEN RATSASTUS- JA HOITOKURSSIT 2016

NIIHAMA RIDING KESÄKAUDEN RATSASTUS- JA HOITOKURSSIT 2016 NIIHAMA RIDING KESÄKAUDEN RATSASTUS- JA HOITOKURSSIT 2016 Ratsastuskurssit Vko 26 alkeiskurssi 27.6-1.7.2016 Opettaja Heidi Kivi HINTA 195 Tehoalkeet: Onko nyt aika nousta ratsaille? Hyvä startti esimerkiksi

Lisätiedot

Maksuturva-palvelu Basic & Gold

Maksuturva-palvelu Basic & Gold Maksuturva-palvelu Basic & Gold marraskuu 2012 2 Sisällysluettelo Yleistä... 3 Maksuturvan palvelupaketit... 4 Näin Maksuturva Basic ja Gold toimivat verkkokaupassa... 6 Toimitustavat ja maksujen tilitykset...

Lisätiedot

Penny & Friends KILPAILUSÄÄNNÖT 2019

Penny & Friends KILPAILUSÄÄNNÖT 2019 Penny & Friends KILPAILUSÄÄNNÖT 2019 Tervetuloa järjestämään Penny & Friends -kilpailua 2019! Ratsastajainliiton jäsentalleilla ja -seuroilla on tänäkin vuonna mahdollisuus järjestää Penny & Friends -

Lisätiedot

SIJAISET.FI KÄYTTÖOHJE TAKSI YRITYKSILLE. 1. Palveluun rekisteröityminen... 2. 2. Palveluun kirjautuminen... 2. 3. Etusivu... 2

SIJAISET.FI KÄYTTÖOHJE TAKSI YRITYKSILLE. 1. Palveluun rekisteröityminen... 2. 2. Palveluun kirjautuminen... 2. 3. Etusivu... 2 SIJAISET.FI KÄYTTÖOHJEET TAKSIAUTOILIJAT SISÄLLYS 1. Palveluun rekisteröityminen... 2 2. Palveluun kirjautuminen... 2 3. Etusivu... 2 4. Autojen lisääminen... 3 5. Kuljettajaryhmät ja niiden perustaminen...

Lisätiedot

KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2019 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET. Täydellinen syyskauden aikataulu löytyy kotisivuiltamme:

KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2019 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET. Täydellinen syyskauden aikataulu löytyy kotisivuiltamme: KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2019 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET Täydellinen syyskauden aikataulu löytyy kotisivuiltamme: www.stepup.fi Toimisto siirtää listalla olevien tuntien ilmoittautumiset kevätkaudelta

Lisätiedot

KAUPAN LIITON EU-DIREKTIIVIAAMU 31.5.2013

KAUPAN LIITON EU-DIREKTIIVIAAMU 31.5.2013 KAUPAN LIITON EU-DIREKTIIVIAAMU 31.5.2013 Ratkaisut EU-direktiivin mukana tuomiin muutostarpeisiin Suomen Maksuturva Oy Mikael Smeds, toimitusjohtaja Puhujasta lyhyesti Kauppatieteiden maisteri (KTM),

Lisätiedot

2.3.2011. PalloVerkko

2.3.2011. PalloVerkko PalloVerkko Nippupassi SISÄÄNKIRJAUTUMINEN n sisään kirjautuminen kohdasta Kirjaudu PalloVerkkoon Nippupassi SEURAKÄYTTÄJÄN VALIKKO n valikossa näkyy seurakäyttäjän omat perustiedot / edustusoikeudet /

Lisätiedot

Tehden Liikunta -ohjelmiston käyttöönotto

Tehden Liikunta -ohjelmiston käyttöönotto Tehden Liikunta -ohjelmiston käyttöönotto Olemme keränneet avuksesi asioita, joita Tehden Liikunta ohjelmiston käyttöönotossa kannattaa huomioida. Mieti etukäteen seuraavien kohtien avulla, miten yrityksessänne

Lisätiedot

Palvelu- ja tietuekuvaus Tilinumeroiden IBAN-laskenta ja tilin voimassaolon tarkistus

Palvelu- ja tietuekuvaus Tilinumeroiden IBAN-laskenta ja tilin voimassaolon tarkistus Palvelu- ja tietuekuvaus Tilinumeroiden IBAN-laskenta ja tilin voimassaolon tarkistus 5..202 Palvelu on tarkoitettu tilin IBAN-tilinumero laskentaan sekä tilinumeroiden voimassaolon tarkistamiseen. Palvelua

Lisätiedot

Rajapintakuvaus verkkokaupalle TAPAHTUMAN TILAN KYSELY Maksuturva- ja emaksut-palvelulle

Rajapintakuvaus verkkokaupalle TAPAHTUMAN TILAN KYSELY Maksuturva- ja emaksut-palvelulle Rajapintakuvaus verkkokaupalle TAPAHTUMAN TILAN KYSELY Maksuturva- ja emaksut-palvelulle Versio 4.0.3 2(8) Sisältö 1. Muutokset... 3 2. Yleistä... 4 3. Tapahtuman tilakyselyn tiedot... 4 3.1 Kenttien selitteet

Lisätiedot

Sonera Laskuta palvelun käyttöohje. Rekisteröitymätön

Sonera Laskuta palvelun käyttöohje. Rekisteröitymätön Sonera Laskuta palvelun käyttöohje Rekisteröitymätön 1/5 Sonera Laskuta palvelun käyttöohje Rekisteröitymätön 05/2011 Suositeltavat selaimet Suosittelemme käytettäväksi Firefox, Safari, Chrome ja Opera

Lisätiedot

Maksuturvan pikaopas Sopranon Composer-kauppialle

Maksuturvan pikaopas Sopranon Composer-kauppialle Maksuturvan pikaopas Sopranon Composer-kauppialle 8.12.2009 1(8) Maksuturvan pikaopas Sopranon Composer-kauppialle Maksuturva-palvelun käyttö on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi ja voit tehdä kaikki

Lisätiedot

RAPORTIT. 1. Yleistä. Sisällysluettelo:

RAPORTIT. 1. Yleistä. Sisällysluettelo: RAPORTIT Sisällysluettelo: 1. Yleistä 2. Rekisteristä löytyvät raporttipohjat Normaalit Valmiit Kiinteät raportit ja työkalut 3. Uuden raportin luominen 4. Osoitetarrat ja sähköpostin lähettäminen suoraan

Lisätiedot

Nordea Black. Nordea Black -kortti tarjoaa sinulle monipuolista maksamista, yksilöllistä palvelua sekä ainut laatuisia etuja.

Nordea Black. Nordea Black -kortti tarjoaa sinulle monipuolista maksamista, yksilöllistä palvelua sekä ainut laatuisia etuja. Nordea Black Nordea Black -kortti tarjoaa sinulle monipuolista maksamista, yksilöllistä palvelua sekä ainut laatuisia etuja. Nordea Black Yhdistelmäkortilla voit maksaa ostoksesi joko luotolta (Credit)

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 23.06.2015 15:53 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 23.06.2015 15:53 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. asiakaspalvelu MATap1 Terveydenhoitajainfo

Lisätiedot

TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1

TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1 TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1 MAANANTAI 2 TIISTAI 3 KESKIVIIKKO 4 TORSTAI 5 PERJANTAI 6 Loppiainen LAUANTAI 7 SUNNUNTAI 8 1 TAMMIKUU 2017 VIIKKO 2 MAANANTAI 9 TIISTAI 10 KESKIVIIKKO 11 TORSTAI 12 PERJANTAI 13

Lisätiedot

Nordea Black. Nordea Black. Nordea Black -kortti tarjoaa sinulle monipuolista maksamista, yksilöllistä palvelua sekä ainut laatuisia etuja.

Nordea Black. Nordea Black. Nordea Black -kortti tarjoaa sinulle monipuolista maksamista, yksilöllistä palvelua sekä ainut laatuisia etuja. -kortti tarjoaa sinulle monipuolista maksamista, yksilöllistä palvelua sekä ainut laatuisia etuja. Nordea Bank AB (publ), kotivaltio Ruotsi, Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliike HKO542 10.16 Yhdistelmäkortilla

Lisätiedot

Verkkokaupan varauksen peruutus ja hyvitys

Verkkokaupan varauksen peruutus ja hyvitys 1 (6) Verkkokaupan varauksen peruutus ja hyvitys Verkkokaupassa tehdyn varauksen peruutus ja mahdolliset hyvitystoimenpiteet tulee tehdä sekä InfoGate järjestelmässä että Hotellinxissa, ja maksujen käsittelyn

Lisätiedot

LUKUKAUSI-ILMOITTAUTUMINEN

LUKUKAUSI-ILMOITTAUTUMINEN LUKUKAUSI-ILMOITTAUTUMINEN 15.8.2014 Yleistä Opiskelija voi ilmoittautua läsnä- tai poissaolevaksi myös WebOodin kautta. Läsnäolevaksi ilmoittautuva opiskelija voi maksaa ylioppilaskunnan jäsenmaksun,

Lisätiedot

Opiskelijana Suomessa tai maailmalla

Opiskelijana Suomessa tai maailmalla Opiskelijana Suomessa tai maailmalla Aalto-yliopisto opiskelijavaihto 8.5.2014 Danske opiskelijoille Danske määrittelee opiskelijoiksi kaikki 18-32 vuotiaat. Opiskelijat saavat Danske Bankista maksuttoman

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 15:48 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 28

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 15:48 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 28 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 28 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. Tuomola Anu Heinäsuo Jukka C

Lisätiedot

Luotu: 01.11.2015 02:09:23. Ajanjakso: 01.10.2015-31.10.2015. Onnistuneet yhteensä: 2752847. Keskeytetyt yhteensä: 90265

Luotu: 01.11.2015 02:09:23. Ajanjakso: 01.10.2015-31.10.2015. Onnistuneet yhteensä: 2752847. Keskeytetyt yhteensä: 90265 Luotu: 01.11.2015 02:09:23 Ajanjakso: 01.10.2015-31.10.2015 yhteensä: 2752847 Keskeytetyt yhteensä: 90265 Epäonnistuneet yhteensä: 55416 Espoon kaupunki - KUN... 34161... 1510... 866 Vetuma-rajapinta...

Lisätiedot

Syksyn tiedoite Poninaariolaisille

Syksyn tiedoite Poninaariolaisille TMI Laura Jääskeläinen Kavioura 5, Jyväskylä (Killeri) p.0504133988 Syksyn tiedoite Poninaariolaisille Syyskausi starttaa 15.8.2016 Esteratsastuksen Kilpailuharjoitukset tallilla 27.8. klo.17.00 alkaen,

Lisätiedot

VAPARIN SALIVUOROT KEVÄT 2019

VAPARIN SALIVUOROT KEVÄT 2019 VAPARIN SALIVUOROT KEVÄT 2019 MAANANTAI 15.00-16.00 Yläaste/Lukio Tuolijumppa/ Ikäihmiset 16.00-17.00 Alkaa 16.30 Naisten liikunta/vauhti 17.00-17.30 Naisten liikunta/vauhti Tuolijumppa/ Ikäihmiset Alkaa

Lisätiedot

Käyttöohje SAS TPC varaukset e-travelissa

Käyttöohje SAS TPC varaukset e-travelissa SAS TPC varaukset e-travelissa Carlson Wagonlit Travel Online Helpdesk Puhelin: +358 (0)205 615 531 Sähköposti: Copyright 2007-2013 CWT SISÄLLYSLUETTELO 1 Mikä on SAS TPC... 3 2 CWT profiilin päivittäminen...

Lisätiedot

Ratsastuksen ja hevosenhoidon yhteydessä sattuu silloin tällöin tapaturmia. Parasta tapaturmien torjuntaa on niiden ennaltaehkäisy.

Ratsastuksen ja hevosenhoidon yhteydessä sattuu silloin tällöin tapaturmia. Parasta tapaturmien torjuntaa on niiden ennaltaehkäisy. Talliturvallisuusohjelma Liite 1. OHJEITA TALLILLA LIIKKUJALLE Liite 2. TURVALLISUUSOHJEITA RATSASTAJALLE Vironmäen Ponitallin TALLITURVALLISUUSOHJELMA Ratsastuksen ja hevosenhoidon yhteydessä sattuu silloin

Lisätiedot

epassin käyttöohjeet TYÖNTEKIJÄLLE: LounasPassi TyömatkaPassi SporttiPassi KulttuuriPassi HyvinvointiPassi

epassin käyttöohjeet TYÖNTEKIJÄLLE: LounasPassi TyömatkaPassi SporttiPassi KulttuuriPassi HyvinvointiPassi TYÖNTEKIJÄLLE: epassin käyttöohjeet Nykyaikaisin maksutapa, siellä missä sinäkin. LounasPassi TyömatkaPassi SporttiPassi KulttuuriPassi HyvinvointiPassi Tunnista henkilöstöetujen edelläkävijä Mikä on epassi?

Lisätiedot

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA VUOKATTI DANCE FESTIVALIIN!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA VUOKATTI DANCE FESTIVALIIN! LÄMPIMÄSTI TERVETULOA VUOKATTI DANCE FESTIVALIIN! Mukavaa, että osallistut tähän aikuisten 25+ tanssifestivaaliin Vuokatissa. Tämän tietopaketin avulla löydät oikeat workshopit, kilpailut ja tapahtumapaikat.

Lisätiedot

Paketin saapumisilmoitus lähetetään ensisijaisesti tekstiviestinä kännykkään. Muistathan siis ilmoittaa kännykkänumerosi tilauksen yhteydessä.

Paketin saapumisilmoitus lähetetään ensisijaisesti tekstiviestinä kännykkään. Muistathan siis ilmoittaa kännykkänumerosi tilauksen yhteydessä. Yleiset kauppaehdot 1. Toimitusehdot ja -kulut Toimitamme tuotteet postitse asiakkaan lähimpään postitoimipaikkaan kaikkialle Suomeen. Toimitusta varten tarvitsemme täydellisen katuosoitteen. Tilaajan

Lisätiedot

Mastercard Premium Kortinhaltijan opas

Mastercard Premium Kortinhaltijan opas Mastercard Premium Kortinhaltijan opas Onnittelut Nordea Mastercard Premium -kortin valinnasta Kortti päivittäiseen käyttöön: Nordea Mastercard Premium -kortti on monipuolinen maksuväline, joka tarjoaa

Lisätiedot

Luotu: 01.12.2015 01:50:52. Ajanjakso: 01.11.2015-30.11.2015. Onnistuneet yhteensä: 2805038. Keskeytetyt yhteensä: 94787

Luotu: 01.12.2015 01:50:52. Ajanjakso: 01.11.2015-30.11.2015. Onnistuneet yhteensä: 2805038. Keskeytetyt yhteensä: 94787 Luotu: 01.12.2015 01:50:52 Ajanjakso: 01.11.2015-30.11.2015 yhteensä: 2805038 Keskeytetyt yhteensä: 94787 Epäonnistuneet yhteensä: 52401 Espoon kaupunki - KUN... 45933... 2100... 1425 Vetuma-rajapinta...

Lisätiedot

SUOMISPORT PIKAOHJE Versio Pikaohje lisenssin ja vakuutusten ostoon.

SUOMISPORT PIKAOHJE Versio Pikaohje lisenssin ja vakuutusten ostoon. Pikaohje lisenssin ja vakuutusten ostoon. Yleistä Suomen Sulkapalloliiton kilpailulisenssit ja pelaajavakuutukset ostetaan 1.7.2017 alkaen verkko-ostona osoitteesta www.suomisport.fi Palvelun ovat toteuttaneet

Lisätiedot

SNL SYYSLIITTOKOKOUS KESKUSTELUTILAISUUS

SNL SYYSLIITTOKOKOUS KESKUSTELUTILAISUUS SNL SYYSLIITTOKOKOUS KESKUSTELUTILAISUUS 25.11.2018 Sokos Hotelli Presidentti KESKUSTELUTILAISUUS Antidoping AIBA Suomisport Muut asiat ANTIDOPING SNL:n Antidoping-ohjelma löytyy liiton verkkosivuilta

Lisätiedot

Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016

Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016 Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016 Minien ryhmät on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille. Harjoituksiin sisältyy aina kuivaharjoittelua, jossa verrytellään, jumpataan ja

Lisätiedot

Tietojen luovuttaminen luottamushenkilöille

Tietojen luovuttaminen luottamushenkilöille Tietojen luovuttaminen luottamushenkilöille YT/TS kokous Kari Väisänen 2016 11 29 Luottamusmiehelle annettavat tiedot (TES 11.6.) 1 krt/v Luottamushenkilöille toimitetaan vuoden ensimmäisessä yt/ts kokouksessa

Lisätiedot

TennisClub käyttöohje

TennisClub käyttöohje TennisClub käyttöohje SISÄLLYS 1. Järjestelmän käyttöönotto 2. Seuran perustietojen hallinta 3. Pelaajarekisteri 4. Valmennusryhmät 5. Korvausjärjestelmä 6. Tapahtumat 7. Tiedotus 8. Laskutus 9. Asiakaspalvelu

Lisätiedot

Ohje työmatkapyköintiluvan hakemiseen ja maksamiseen

Ohje työmatkapyköintiluvan hakemiseen ja maksamiseen Ohje työmatkapyköintiluvan hakemiseen ja maksamiseen 1. Rekisteröityminen Uuden asiakkaan tulee rekisteröityä lupapalveluun. Mene osoitteeseen www.eparking.fi ja rekisteröi itsesi käyttäjäksi. Rekisteröitymiseen

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:16 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:16 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. 13KOKKI,TARJOI Ryhmänohjaus

Lisätiedot

Määrä. Kertaluontoiset veloitukset: 0. Oheispalveluihin liittyvät veloitukset: 0

Määrä. Kertaluontoiset veloitukset: 0. Oheispalveluihin liittyvät veloitukset: 0 Tuotonvaihtosopimus, osake Alla kuvaus rahoitusvälineeseen ja sijoituspalvelun antamiseen liittyvistä kuluista. Kuluesimerkki Alla esimerkki kuluista, jotka on laskettu esimerkkisummalle. Kulut näytetään

Lisätiedot

Nordea Tunnusluvut -sovelluksen käyttöönotto

Nordea Tunnusluvut -sovelluksen käyttöönotto 1/7 Nordea Tunnusluvut -sovelluksen käyttöönotto Käyttöönotto lyhyesti: 1. Lataa Tunnusluvut-sovellus mobiililaitteesi sovelluskaupasta. 2. Kun sovellus on ladattu, aloita tunnuslukusovelluksen käyttöönotto

Lisätiedot

Luotu: 05.01.2016 11:53:45. Ajanjakso: 01.12.2015-31.12.2015. Onnistuneet yhteensä: 2759671. Keskeytetyt yhteensä: 89751

Luotu: 05.01.2016 11:53:45. Ajanjakso: 01.12.2015-31.12.2015. Onnistuneet yhteensä: 2759671. Keskeytetyt yhteensä: 89751 Luotu: 05.01.2016 11:53:45 Ajanjakso: 01.12.2015-31.12.2015 yhteensä: 2759671 Keskeytetyt yhteensä: 89751 Epäonnistuneet yhteensä: 51327 Espoon kaupunki - KUN... 38912... 1509... 972 Vetuma-rajapinta...

Lisätiedot

KLO MAANANTAI 9.9 KLO TIISTAI 10.9 KLO KESKIVIIKKO 11.9 KLO TORSTAI koulut varaa koulut varaa koulut varaa koulut varaa

KLO MAANANTAI 9.9 KLO TIISTAI 10.9 KLO KESKIVIIKKO 11.9 KLO TORSTAI koulut varaa koulut varaa koulut varaa koulut varaa JÄÄHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2019-2020 vko 37 Omatalo ICE pvm 9.9-15.9 KLO MAANANTAI 9.9 KLO TIISTAI 10.9 KLO KESKIVIIKKO 11.9 KLO TORSTAI 12.9 15.00-16.15 Yleisö/mailaton (2) 15.30-16.30 IITA (5,6) 15.00-16.15

Lisätiedot

Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta.

Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta. Kertominen Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta. Kertominen Tehtävä 1 Puhelimen käyttö ennen ja nyt Mikä oli sinun ensimmäinen puhelimesi? Entä

Lisätiedot

TAMMIKUU 2016 VIIKKO 1

TAMMIKUU 2016 VIIKKO 1 TAMMIKUU 2016 VIIKKO 1 MAANANTAI 4 TIISTAI 5 KESKIVIIKKO 6 Loppiainen TORSTAI 7 PERJANTAI 8 LAUANTAI 9 SUNNUNTAI 10 Jussi Kiiskilä Valteri-koulu, Onerva 1 TAMMIKUU 2016 VIIKKO 2 MAANANTAI 11 TIISTAI 12

Lisätiedot

OPAS VERKKO- JA KORTTIMAKSUJEN KÄYTTÖÖNOTTAMISEKSI

OPAS VERKKO- JA KORTTIMAKSUJEN KÄYTTÖÖNOTTAMISEKSI OPAS VERKKO- JA KORTTIMAKSUJEN KÄYTTÖÖNOTTAMISEKSI Clover Shop Pro 3 ja Clover Shop Ultrapro 1 -verkkokauppaohjelmistoissa www.clovershop.com Clover Shop on Apilaratas Oy:n rekisteröity tavaramerkki. Tekijänoikeus

Lisätiedot

FINANSSIALAN VUOSITILASTO 2012

FINANSSIALAN VUOSITILASTO 2012 FINANSSIALAN VUOSITILASTO 2012 Pankit 31.12.2012 muutos kpl kpl Pankkien toimipaikat 1 546-29 kotimaiset pankkikonsernit 1 477-29 ulkomaisten pankkien sivukonttorit Suomessa 69 0 Pankkikonsernien henkilöstö

Lisätiedot

Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille

Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille 1 Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille 2 Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille Maksuturva-palvelun käyttö on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi Omaverkkokaupassa ja voit tehdä lähes kaikki

Lisätiedot

1 Yleistä. 2 Lähettäjän perustiedot

1 Yleistä. 2 Lähettäjän perustiedot 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Lähettäjän perustiedot... 3 3 Palkansaajat Henkilön perustiedot... 5 4 Palkkalaskelmien lähetys... 6 5 Lähetetyn palkkalaskelman tarkistus... 8 6 Visma Verkkopalkan löytyminen

Lisätiedot

Finanssialan vuositilasto 2011

Finanssialan vuositilasto 2011 Finanssialan vuositilasto 2011 5.7.2012 Pankit 31.12.11 12 kk:n muutos kpl % Pankkien toimipaikat 1 576-1,8 kotimaiset pankit 1 506-2,0 ulkomaiset pankit 70 +2,9 Pankkikonsernien henkilöstö kotimaiset

Lisätiedot

SUOMI. Lippujen hinnat

SUOMI. Lippujen hinnat SUOMI Lippujen hinnat Kausiliput HSL-kuntien asukkaille HSL-sovelluksella liput aikuisille ja opiskelijoille B B C D B C C D B C D B C D 30 vrk kertaosto 59,70 107,50 98,00 115,80 156,40 30 vrk jatkuva

Lisätiedot

Tervetuloa. ratsastamaan!

Tervetuloa. ratsastamaan! Tervetuloa ratsastamaan! Miksi ratsastus? Hevoset ovat ihania. Siihen kiteytyy, miksi 170 000 suomalaista ratsastaa. Ratsastus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia harrastaa monin eri tavoin. Hevosen kanssa

Lisätiedot

Näin käytät. epalvelua. epalvelu on sähköinen asiointikanava korttiluottoosi liittyvien asioiden hoitoon

Näin käytät. epalvelua. epalvelu on sähköinen asiointikanava korttiluottoosi liittyvien asioiden hoitoon Näin käytät epalvelua epalvelu on sähköinen asiointikanava korttiluottoosi liittyvien asioiden hoitoon Näin käytät epalvelua Mikä on epalvelu?... s. 3 epalvelu-sopimuksen tekeminen... s. 4 Saldokyselyt,

Lisätiedot

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana Ohje 1 (5) Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana Energiapeiliin rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisia pankkitunnuksia. Käytössä on yleisimpien verkkopankkien tunnistautumispalvelut:

Lisätiedot

Postimaksukonepalvelun käyttöohje

Postimaksukonepalvelun käyttöohje 1 (11) Julkinen - Public Postimaksukonepalvelun käyttöohje 2 (11) Julkinen - Public POSTIMAKSUKONEPALVELUT KÄYTTÖVARAN MAKSAMINEN POSTIMAKSUKONEELLE 1 Yleistä Postimaksukonepalvelu on postimaksukoneita

Lisätiedot

Liikuntapalveluiden liikuntaryhmien ilmoittautumislomake. Nimi Puhelinnumero Ikä

Liikuntapalveluiden liikuntaryhmien ilmoittautumislomake. Nimi Puhelinnumero Ikä Nimi Puhelinnumero Ikä Yhteystiedot saa luovuttaa Orimattilan kaupungin liikuntapalveluille liikuntaryhmiä koskevien peruutusten/muutosten tiedottamiseen (esim. ohjaajan sairastuminen). Kyllä Ei Oletko

Lisätiedot

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Ohje 1 (10) Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisia pankkitunnuksia. Käytössä on yleisimpien verkkopankkien

Lisätiedot