RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kunnanhallitus. Maanantai 4.4.2011 klo 17.00 19.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone"

Transkriptio

1 RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai klo Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjan tarkastajat Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Lausunnon antaminen Juha Katajamäen poikkeamishakemukseen Lausunnon antaminen Esko Peltosen poikkeamishakemukseen Etuosto-oikeiden käyttö/vaajasalmen koulu Murtoniemen kaavaluonnos sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kiesimän rantayleiskaavan muutos Niiniveden ja Iisveden rantayleiskaavan muuttaminen, kaavoituksen jatkaminen Periaatteet rantayleiskaavojen muutosten käynnistämiselle Sisä-Savon Diabetes ry:n anomus terveysmessujen vuokrakustannuksiin Lautakuntien ja viranhaltijoiden pöytäkirjat Ilmoitusasiat Pauliinan ja Aapelin vuokraperusteet Oikeudenkäyntikulujen korvausvaatimus Vuoden 2010 tilinpäätös Vuoden 2010 toimintakertomus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano PUHEENJOHTAJA Pekka Hintikka

2 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/2011 Kunnanhallitus Sivu 92 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pekka Hintikka Jarmo Hänninen Axel Hämäläinen Tauno Herranen Anu Hotti Ulla Pakarinen Tapio Hänninen puheenjohtaja I varapuheenjohtaja II varapuheenjohtaja jäsen jäsen jäsen varajäsen Muut osallistujat Anneli Jalkanen Jaakko Vesterinen Sari Hintikka-Varis Eeva Ruotsalainen Tapio Kataja Ossi Maukonen Tuure Savolainen Mira Päivinen Arvo Leskinen Hannu Jyrkkänen Marita Leskinen Puheenjohtaja valtuuston puheenjohtaja valtuuston I varapuheenjohtaja valtuuston II varapuheenjohtaja vs. kunnanjohtaja hallintojohtaja osastosihteeri tekninen johtaja, klo perusturvajohtaja, klo vs. koulutusjohtaja, klo maaseutusihteeri, klo elinkeinoasiamies, klo Sihteeri Pekka Hintikka KÄSITELLYT ASIAT :t PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Aika ja paikka Maanantai klo kunnanvirasto Ossi Maukonen Allekirjoitukset Anu Hotti Tapio Hänninen PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka Maanantai klo kunnanvirasto Pöytäkirjanpitäjä Ossi Maukonen

3 Kunnanhallitus Ennen kokouksen alkua osastopäälliköt selvittivät oman sektorinsa toimintaa viime vuodelta. Lisäksi tekninen johtaja Tuure Savolainen selvitti kaavoitukseen liittyviä asioita KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kh 85 Kunnan hallintosäännön 28 :n mukaan avattuaan kokouksen puheenjohtajan tulee todeta läsnäolevat sekä kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Kuntalain 58 :n nojalla kunnanhallituksen kokous on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kokous on laillinen, kun se on kutsuttu koolle KunL:n 50 :n ja hallintosäännön :ien mukaisesti. Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT Kh 86 KunL:n 50 :n nojalla kunnan hallintosäännössä tulee antaa tarkemmat määräykset toimielimen pöytäkirjan tarkastamisesta. Hallintosäännön 36 :n nojalla pöytäkirja tarkistetaan toimielimen päättämällä tavalla. Pöytäkirjassa tulee olla merkintä tarkastuksesta ja siihen on liitettävä valitusosoitus. Kunnanhallitus on valinnut kaksi henkilöä tarkastamaan pöytäkirjan. Kunnanhallitus päättää valita tämän pöytäkirjan tarkastajiksi Anu Hotin ja Tapio Hännisen. KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kh 87 Kunnanhallitus päättää, että tässä kokouksessa asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä. Lisäksi päätettiin ottaa lisälistalta yksi asia käsiteltäväksi.

4 Ympäristölautakunta Kunnanhallitus LAUSUNNON ANTAMINEN JUHA KATAJAMÄEN POIKKEAMISHAKEMUKSEEN Ympltk 14 Liite 2 Juha Katajamäki on hakenut poikkeamislupaa uudelle vapaa-ajan asuinrakennukselle koskien Hanhitaipaleen kylässä sijaitsevaa Salminranta Rno 6:17 tilaa. Tilalla on vanha vapaa-ajan asuinrakennus ja talousrakennuksia. Hakemus on saapunut Kunta on kuullut naapurit. Hakemuksesta ei ole jätetty huomautuksia. Poikkeamislupa uudelle asuinrakennukselle tarvitaan, koska aiottu rakennuspaikka on rantavyöhykkeellä, ja koska kyseisellä alueella ei ole voimassa olevaa rantaosayleiskaavaa (MRL 171 ). Poikkeamisluvasta lausunnon antaa kunta ja päätöksen asiasta tekee ELY-keskus. Rakennustarkastajan ehdotus: Ympäristölautakunta päättää puoltaa uuden vapaa-ajan asuinrakennuksen (50 k-m 2 ) rakentamiseksi anottua poikkeamislupahakemusta Hanhitaipaleen kylässä sijaitsevalle Salminranta-tilalle (Rno 6:17) seuraavin ehdoin: 1. Vanha päärakennus puretaan tai vanhalle päärakennukselle myönnetään käyttötarkoituksen muutos talousrakennukseksi siten, ettei kiinteistön alueelle rakenneta toista päärakennusta. Perustelut: - Aiottu rakentaminen ei vaikeuta kaavan toteuttamista, koska kiinteistön alueella on ollut vanha vapaa-ajan asuinrakennus (rakennettu luvulla). - Toista rakennuspaikkaa ei muodostu, kun vanha päärakennuksen käyttötarkoitus muutetaan talousrakennukseksi tai vanha päärakennus puretaan. Hyväksyttiin yksimielisesti.

5 Kunnanhallitus Kh 88 Liite 1 Vs. kunnanjohtajan ehdotus Kunnanhallitus päättää lausuntonaan ympäristölautakunnan päätöksessään määrittelemin ehdoin ja perusteluin puoltaa poikkeamishakemusta uuden vapaa-ajan asuinrakennuksen rakentamiseksi Hanhitaipaleen kylässä sijaitsevalle Salmiranta RN:o 6:17 tilalle.

6 Ympäristölautakunta Kunnanhallitus LAUSUNNON ANTAMINEN ESKO PELTOSEN POIKKEAMISHAKEMUKSEEN Ympltk 18 Liite 7 Esko Peltonen on hakenut poikkeamislupaa uudelle vapaa-ajan asuinrakennukselle koskien Ihalaiskylässä sijaitsevaa Hiekkaranta Rno 4:128 tilaa. Hakemus on saapunut Kunta on kuullut naapurit. Poikkeamislupa uudelle vapaa-ajan asuinrakennukselle tarvitaan, koska aiottu rakennuspaikka on rantavyöhykkeellä, ja koska kyseisellä alueella ei ole voimassa olevaa rantaosayleiskaavaa (MRL 171 ). Poikkeamisluvasta lausunnon antaa kunta ja päätöksen asiasta tekee ELY-keskus. Rakennustarkastajan ehdotus: Ympäristölautakunta päättää lausuntonaan puoltaa uuden vapaa-ajan asuinrakennuksen rakentamiseksi anottua poikkeamislupahakemusta Ihalaiskylässä sijaitsevalle Hiekkaranta-tilalle (Rno 4:128). Perustelut: - Kantatilatarkastelun perusteella voidaan todeta, että kantatilasta on muodostettu neljä (4) rantarakennuspaikkaa ja teoreettisella mitoituksella rantaviiva riittäisi kahdeksalle rantarakennuspaikalle. Näin ollen uuden rantarakennuspaikan muodostaminen poikkeamisluvalla ei vaikeuta kaavan toteuttamista eikä muutakaan maankäyttöä. Hyväksyttiin yksimielisesti. Kh 89 Liite 2 Kunnanhallitus päättää ympäristölautakunnan päätökseen yhtyen puoltaa poikkeamislupahakemusta Hiekkaranta RN:o 4:128 tilalle.

7 Kunnanhallitus ETUOSTO-OIKEUDEN KÄYTTÖ/VAAJASALMEN KOULU Kh 90 Liitteet 3-5 Valmistelija vs. kunnanjohtaja. Saikari-Vaajasalmen kyläyhdistys ry on päättänyt myydä omistamansa Vaajasalmen koulurakennuksen Minnariitta Pitkäselle ja Matti Kärkkäiselle. Rautalammin kunnalla on kiinteistöön etuosto-oikeus, jonka käyttämisestä kyläyhdistys pyytää päätöksen. Kyläyhdistys jää osaan kiinteistöä vuokralle. Kunnan ja kyläyhdistyksen välinen kauppakirja ja maanvuokrasopimus siihen tehtyine lisäyksineen ovat liitteenä 3 ja kyläyhdistyksen ja ostajien väliset kauppakirjat liitteenä 4. Liitteenä 5 on rakennuksesta tehty kuntokatselmus. Kunnanhallitus päättää, ettei Rautalammin kunta käytä kauppakirjassa mainittua etuosto-oikeutta.

8 Kaavoitusjaosto Kunnanhallitus MURTONIEMEN KAAVALUONNOS SEKÄ OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Kaavjsto 11 Liite 1. Liite 2. Liite 3. Murtoniemen kaavaluonnos sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelman on laatinut FCG Consulting Group Finland. Kaavoittajana on DI Timo Leskinen. Liitteessä 1 on valmistunut osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Liitteessä 2 on kaavaluonnos alueesta ja liitteessä 3 alueen kaavaselostus johon on sisällytetty myös luonto- ja maisemaselvitys. Teknisen johtajan ehdotus: Kaavoitusjaosto esittää kunnanhallitukselle, että Murtoniemen rantaasemakaavan vireille tulosta ilmoitetaan asettamalla tämä osallistumis- ja arviointi-suunnitelma virallisesti nähtäville kunnan ilmoitustaululle sekä ilmoituksella lehteen. Maanomistajille tiedotetaan kirjeellä ja pyydetään kommenttia kyselyllä. Kylätoimikunnalle tiedotetaan asiasta. Kaavasta pidetään käynnistysvaiheen viranomaisneuvottelu (MRL 26 ). Neuvottelusta laaditaan muistio, josta ilmenevät keskeiset neuvottelussa esillä olleet asiat ja kannanotot. Hyväksyttiin yksimielisesti. Kh 91 Liitteet 6-8 Kunnanhallitus päättää asettaa Murtoniemen ranta-asemakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelman julkisesti nähtäville. Maanomistajille tiedotetaan kirjeellä, jossa yhteydessä pyydetään mahdolliset kommentit ja kannanotot.

9 Kaavoitusjaosto Kunnanhallitus KIESIMÄ-SONKARIN RANTAYLEISKAAVAMUUTOS TILAN 3:38 OSALTA. OSALLISTU- MIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA JA LUONNOS.(pto. 3:80 Harjula) Kaavjsto 18 ( ) Liite 3 Kaavoittaja on maanomistajan aloitteesta laatinut Kiesimä-Sonkari rantayleiskaavan muutoksesta luonnoksen tilan 3:38 osalta (liite 3). (pto. 3:80 Harjula) Kaavamuutoksessa tilalla, joka jakautuu Kiesimä-järven rannalla kahteen eri palstaan, on tarkoitus siirtää rantayleiskaavassa olevista rakennuspaikoista yksi rakennuspaikka itärannalla olevalta palstalta länsirannalle olevalle palstalle. Teknisen johtajan ehdotus: Itärannalla olevalta tilalta rakennuspaikan siirtäminen länsirannalle tulisi tehdä siten että yleiskaavan kaavoituskäytäntö, jossa on pyritty vapauttamaan rantaalueille mahdollisimman paljon vapaata rantaa ryhmittämällä ne kortteleiksi, ei vaarannu. Siten länsirannalle siirrettävä rakennuspaikka tulisi sijoittaa tilan pohjoisrajalla olevan RA-korttelin jatkeeksi eikä siitä tulisi muodostaa omaa kortteliaan. Maanomistajan kanssa tehdään kaavoitussopimus. Hyväksyttiin luonnos ja esitetään kunnanhallituksen luonnoksen nähtäville asettamista ELY-keskuksen kanssa käydyn kaavan aloitusvaiheen neuvottelun jälkeen. KIESIMÄN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS Kaavjsto 12 ( ) Liite 4 Liite 5 Liite 6 Kiesimän rantayleiskaavan muutos on tilan Harjula 3:80 osalta ollut luonnoksena nähtävillä välisen ajan eikä siitä ole tullut huomautuksia. Kaavoittaja on lisännyt kaavamuutokseen nähtävillä olon jälkeen muutoksen, jossa naapurissa pohjoispuolella olevan tilan Rantataipale 3:68 RA rakennuspaikka muutetaan A rakennuspaikaksi (kaavakartta liite 4, selostus liite 5 ja oas liite 6 ). Rantataipale 3:68:lla oleva kiinteistö on muutettu ympärivuotiseksi asunnoksi, tilan pinta-ala on 1,06 ha. Alue kuuluu Kiesimän vesiosuuskunnan vesihuoltoalueeseen. Teknisen johtajan ehdotus: Kaavatoimikunta esittää kunnanhallitukselle, että se laittaisi kaavan ehdotuksena nähtäville sekä kuulisi asianosaisia. Hyväksyttiin yksimielisesti.

10 Kunnanhallitus Kh 92 Liitteet 9-11 Kunnanhallitus päättää asettaa kaavan ehdotuksena nähtäville ja kuulee asianosaisia.

11 Kaavoitusjaosto Kunnanhallitus NIINIVEDEN JA IISVEDEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS. TILAT SAIKARI 7:38 JA KASPERILA 7:57. NIINIVEDEN JA IISVEDEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTTAMINEN Kaavtmk 21 ( ) Liite 3 Jouko Mannila on pyytänyt Rautalammin kuntaa muuttamaan Niiniveden ja Iisveden alueen rantaosayleiskaavaa omistamansa tilan Saikari Rn:o 7:38 osalta. Tilan ranta-alueella on ollut jo kaavoitusvaiheessa rakennuslupa saunarakennuksen rakentamista varten ja rakennustyö oli myös aloitettu. Rakennuslupa on myönnetty Yleiskaavan alueelle on Pohjois-Savon ympäristökeskus vahvistanut Jostain syystä rantasaunan rakennuspaikka on jäänyt merkitsemällä kaavaan. Alue on kaavassa nykyisin maa- ja metsätalousaluetta. Jouko Mannila haluaa, että hänen omistamansa ranta-alue muutetaan Niiniveden ja Iisveden rantaosayleiskaavaan vähintään rantasaunan rakennuspaikaksi. Vesa Nissinen on pyytänyt, että kunta muuttaisi Niiniveden ja Iisveden rantaosayleiskaavaa hänen omistamansa Kasperila Rn:o 7:56 osalta siten, että RA- 1 -merkintä muutetaan A-1 alueeksi (loma-asuntoalue muutetaan asuinalueeksi). Edelleen hän esittää, että hänen yhdessä vaimonsa kanssa omistaman Hukkala Rn:o 7:57 tilan rantaan merkittäisiin rantasaunan rakennusoikeus ja kauemmas rannasta omakotitalon rakennuspaikka. Tilat sijaitsevat lähellä toisiaan Iisveden rannalla. Karttaote alueesta on liitteenä 3. Ehdotus: Kaavoitustoimikunta esittää, että kunnanhallitus päättäisi laatia ko. alueelle kaavamuutoksen. Ehdotus hyväksyttiin. Kh 299 ( ) Liite 3 Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus päättää käynnistää ko. alueelle kaavamuutoksen kaavoitustoimikunnan esityksen mukaisesti. Kaavan muutoskustannuksista vastaavat em. maanomistajat puoleksi.

12 Kaavoitusjaosto Kunnanhallitus NIINIVEDEN JA IISVEDEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTTAMINEN Kaavtmk 3 ( ) Liite 1 Kunnanhallitus on päättänyt käynnistää Niiniveden ja Iisveden rantaosayleiskaavan muuttamisen tilojen Saikari Rn:o 7:38, Kasperila Rn:o 7:56 sekä Hukkala Rn:o 7:57 osalta. Suunnittelukeskus Oy on laatinut muutoksesta osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä alustavan luonnoksen, jotka ovat liitteenä nro 1. Ehdotus: Kaavoitustoimikunta esittää kunnanhallitukselle, että se hyväksyy laaditun osallistumis- ja arviointisuunnitelman sekä alustavan luonnoksen ja asettaisi ne nähtäville. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. HUOMAUTUKSET KOSKIEN NIINIVEDEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOSTA, TILA KASPERILA RN:O 7:56 Kaavtmk 17 ( ) Liite 1 Leena Röppänen, Timo ja Tuija Poijärvi sekä Tuula Manninen ovat jättäneet huomautukset koskien Niiniveden rantaosayleiskaavan muutosta tilan Kasperila Rn:o 7:56 muuttamisesta loma-asunnosta vakituiseksi asuinrakennukseksi. Huomautukset ovat liitteenä nro 1. Ehdotus: Kaavoitustoimikunta esittää kunnanhallitukselle että kaavamuutoksen valmistelua jatketaan. Huomautuksissa ei ole tullut esille asioita, jotka vaikuttaisivat kaavamuutoksen toteutukseen. Asia jätettiin pöydälle lisäselvityksiä varten. NIINIVEDEN JA IISVEDEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTTAMINEN Kaavjsto 8 ( ) Liite 6 Liite 7 Kunnanhallitus on päättänyt, että Niiniveden ja Iisveden rantaosayleiskavaa muutetaan tilojen Saikari RN:o 7:38 ja Kasperila RN:o 7:57 tilojen osalta maanomistajien esittämällä tavalla.

13 Kaavoitusjaosto Kunnanhallitus Saikari RN:o 7:38 tilan osalta kaavaan merkitään tilan ranta-alueelle rakennuspaikka ja Kasperila RN:o 7:56 tila muutetaan RA-1 alueesta A-1 alueeksi (loma-asuntoalue muutetaan asuinalueeksi). Suunnittelukeskus, nykyisin FCG Planeko Oy, on laatinut kaavamuutoksesta osallistumis- ja arviointisuunnitelman sekä luonnoksen, jotka ovat olleet nähtävillä. Asian johdosta on naapurit kuultu ja viranomaisilta on pyydetty lausunnot. Viranomaisilla ei ole ollut huomauttamista muutoksen suhteen. Naapureista Leena Röppänen sekä Timo ja Tuija Poijärvi tilan Riihikivi RN:o 7:53 ja Tuula Manninen tilan Riihikivi RN:o 7:54 osalta ovat vastustaneet muutosta. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä luonnos kaavamuutoksesta ovat liitteenä nro 6. Naapureiden huomautukset ovat liitteenä nro 7. Rakennustarkastajan ehdotus: Kaavoitusjaosto esittää, että kunnanhallitus hyväksyisi laaditun arviointisuunnitelman sekä luonnoksen ja että kaavamuutoksesta laaditaan ehdotus luonnoksen pohjalta. Huomautuksissa ei ole esitetty sellaisia seikkoja, jotka aiheuttaisivat muutoksia laadittuun luonnokseen. Kaavoitusjaosto päätti yksimielisesti Raija Haukan esittämänä ja Jouko Pispalan kannattamana jättää asian pöydälle. Kaavoitusjaoston mielestä on syytä selvittää A-1-alueen (asuinalue) laajentaminen Saikarin alueella, varsinkin kun alueelle ollaan rakentamassa vesijohtoverkostoa ja mahdollisesti myös viemäriverkostoa. NIINIVEDEN JA IISVEDEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTTAMINEN. KAAVOITUKSEN JATKAMINEN Kaavjsto 14 ( ) Liite 7. Rantayleiskaavan muuttaminen tilojen Kasperila 7:56 sekä Saikari 7:38 on jätetty pöydälle lisäselvityksiä varten. Alueelle on ollut valmisteilla vesihuollon kehittämissuunnitelma, jolla on pyritty ratkaisemaan alueen liittäminen kunnallistekniikkaan. Vesihuollon kehittämissuunnitelmassa alue kuuluu Saikarin vesihuoltoalueeseen ja siten A-1 alueen laajentaminen alueelle on mahdollista (liite 7). Kaavaluonnoksesta on huomautettu ja huomautuksissa on todettu mm. että: - vakituisen asutuksen sijoittaminen loma-asutuksen keskelle vähentää lomakiinteistöjen arvoa.

14 Kaavoitusjaosto Kunnanhallitus vakituisen asutuksen sijoittamisella on merkittävät maisemalliset vaikutukset - vakituinen asuminen alueella rajoittaa oleellisesti alueen virkistyskäyttöä - tien käyttö rantaa lisääntyy ja aiheuttaa häiriötä, lisää kunnossapitokuluja ym. - mikäli käyttötarkoitus muutetaan kaavalla tulee tilan Kasperila 7:56 omistajalle kohtuutonta hyötyä tilan arvonnousun myötä. Tämä olisi myös rakennuslain tasa-arvoisuuspykälän vastaista. - mikäli Kasperila tilan käyttötarkoitus muutetaan kaavalla vakituiseksi asuinalueeksi, voivat alueen muutkin loma-asukkaat hakea samaa muutosta. Tällöin tulee kunnalle tulevaisuudessa suuria vaatimuksia mm. kunnallistekniikan suhteen. Teknisen johtajan ehdotus: Kaavoitusjaosto esittää kunnanhallitukselle että Niiniveden ja Iisveden rantayleiskaavan muutosta tilojen Kasperila 7:56 ja Saikari 7:38 osalta jatketaan. Jatkossa seuraavat toimenpiteet: 1. kaavamääräysten ja kaavassa esitettyjen rakennusoikeuksien osalta varmistetaan maanomistajien yhdenvertainen kohtelu. 2. viranomaispalaverin järjestäminen kaavamuutoksesta 3. luonnosta korjataan edellisten periaatteiden (kohdat 1 ja 2) mukaan 4. kuullaan naapurit ja osalliset Hyväksyttiin yksimielisesti. Kh 93 Liite 12 Kunnanhallitus päättää hyväksyä kaavoitusjaoston ehdotuksen ja antaa jaostolle tehtäväksi suorittaa pitämässään kokouksessa esittämänsä neljä toimenpidettä. Lisäksi kunnanhallitus päätti, että kaavamuutoskustannuksista vastaavat ko. maanomistajat. Axel Hämäläinen jääväsi itsensä ja poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn ajaksi.

15 Kaavoitusjaosto Kunnanhallitus PERIAATTEET RANTAYLEISKAAVOJEN MUUTOSTEN KÄYNNISTÄMISELLE Kaavjsto 13 Rantayleiskaavoihin liittyy yhä useammin muutostarpeita. Suurimmat muutostarpeet joitka ovat kiinteistöomistajasta lähteviä ovat: - Rakennuspaikan siirto kiinteistön rajojen sisällä - Rakennuspaikan siirto jollekin toiselle saman maanomistajan omistamalle maalle saman yleiskaavan sisällä. - virheen korjaaminen (unohtunut rakennuspaikka) - rakennuspaikan tai rakennuspaikkojen kaavamerkinnän muuttaminen. Teknisen johtaja ehdotus: Jotta säästyttäisiin turhalta kaavojen alkuvalmistelulta, on tarkoituksenmukaista käydä läpi perusedellytykset rantayleiskaavan muutoksen aloittamiselle. Kaavatoimikunta esittää kunnanhallitukselle seuraavien kaavoitusperiaatteiden hyväksymisen: Rantayleiskaavan muutostyö voidaan käynnistää seuraavissa tapauksissa: 1. Maanomistaja tai maanomistajat ovat selkeästi esittäneet kaavan muutostarpeen sekä hyväksyneet siitä syntyvät kustannukset maksettavakseen. 2. Muutoksen kohteena oleville alueille ei kohdistu alueen maankäyttöön liittyviä muita keskeneräisiä suunnitelmia. Maakuntakaavoitus ei ole kuitenkaan sellainen prosessi joka estäisi yleiskaavan muutoksen. 3. Kaavan muuttaminen on yleisen edun vuoksi tarpeellinen. Muutoksessa tulee huomioida se että; - maanomistajien tasapuolinen kohtelu toteutuu. Kaavamuutoksella ei voida muuttaa kiinteistöjen rakennusoikeuksia poikkeamaan voimassa olevan kaavan mukaisista rakennusoikeuksista. Muiden kaavamääräysten osalta muutokset on suhteutettava ympäristöolosuhteisiin sekä muutoksen kohteena olevan alueen tulevaan maankäyttöön kuitenkaan aiheuttamatta haittaa muulle maankäytölle. - mikäli kaavamerkintä jo rakennetun kiinteistön osalta muutetaan RA paikasta (kesäasunto) A-rakennuspaikaksi(vakituinen asunto) edellyttää se voimassa olevaa kiinteistön käyttötarkoituksen muutosta ympäri vuoden asuttavaksi. Muutos tulee tehdä pääsääntöisesti ennen kaava-muutosta mutta kuitenkin vähintään kahden vuoden sisällä kaavamuutoksen hyväksymisestä. - muutettaessa RA rakennuspaikkaa A rakennuspaikaksi tulee tontin koko olla vähintään 0,5 ha sekä tontin tulee sijaita kunnan tai vesiosuuskunnan viemäröitävällä vesihuoltoalueella. Edelliset periaatteet koskevat soveltuvin osin myös ranta-asemakaavaa.

16 Kaavoitusjaosto Kunnanhallitus Kaavatoimikunta lisäsi viimeiseen kohtaan: tai kiinteistön jätevesihuolto on järjestetty muulla jätevesiasetuksen mukaisella tavalla. Kh 94 Hyväksyttiin muuten yksimielisesti. Kunnanhallitus päättää hyväksyä kaavatoimikunnan esittämät kaavoitusperiaatteet.

17 Kunnanhallitus SISÄ-SAVON DIABETES RY:N ANOMUS TERVEYSMESSUJEN VUOKRAKUSTANNUKSIIN Kh 95 Liite 13 Valmistelija hallintojohtaja. Sisä-Savon Diabetes -yhdistys anoo kunnalta 100 euron avustusta terveystapahtuman vuokrakuluihin. Liitteenä 13 avustushakemus. Kunnanhallitus päättää myöntää Sisä-Savon Diabetes ry:lle 100 euron avustuksen Suonenjoen Futuriassa järjestettävien terveysmessujen vuokrakuluihin.

18 Kunnanhallitus LAUTAKUNTIEN JA VIRANHALTIJOIDEN PÖYTÄKIRJAT Kh 96 Kunnanhallituksen tietoon esitellään seuraavat lautakuntien ja viranhaltijoiden pöytäkirjat: 1. Kaavoitusjaoston pöytäkirja Ympäristölautakunnan pöytäkirja Ympäristölauytakunnan päätös : Ympäristölautakunnan toimintakertomus v Ympäristölautakunnan päätös: Lausunto Virpi ja Henry Koivistoisen ympäristölupahakemuksesta. 5. Osastosihteerin päätös : Kunta ei käytä etuosto-oikeuttaan tehdyssä kiinteistökaupassa, ma. Savola RN:o 57:10 tilasta ja Jokiranta RN:o 57:9 tilasta Rautalammin kylässä. 6. Osastosihteerin päätös : Kunta ei käytä etuosto-oikeuttaan tehdyssä kiinteistökaupassa, Vanhatalo RN:o 9:27 tila Rautalammin kylässä. Kunnanhallitus päättää, ettei toimielinten päätöksiä siirretä kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

19 Kunnanhallitus ILMOITUSASIAT Kh 97 Kunnanhallituksen tietoon esitellään seuraavat ilmoitusasiat: 1. Valtiovarainministeriön kirje : Kuntien yhteistoimintaavustuksen hakeminen. 2. Tilastokeskuksen kuluttajahintaindeksi helmikuu. 3. Terveyden ja hyvinvoinni9n laitoksen julkaisu: Tapaturmakatsaus 2010, Pohjois-Savon pelastusalue. 4. Kuopion seudun seutuyhteistyön alueellisen jätelautakunnan kokouskutsu Kuopion kaupunginvaltuuston ote pöytäkirjasta : Alueellisen jätelautakunnan jäsenten valinta toimikaudelle Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallituksen ote pöytäkirjasta : Itä-Suomen sairaanhoitopiirin muodostamista koskevan valmistelutyön käynnistäminen. 7. Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymän hallituksen kokouskutsu Vaalijalan kuntayhtymän hallituksen pöytäkirja Kuntatyönantajien kirjeet : Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen allekirjoituspöytäkirjan 4 :n mukaiset palkantarkistukset vuonna : Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES 2010p-2011) allekirjoituspöytäkirjan 4 :n mukaiset palkantarkistukset : Kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön palkantarkistukset : Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen allekirjoituspöytäkirjan 4 :n mukaiset palkantarkistukset : Kuntien työelämän kehittämishankkeet ja niiden rahoitusmahdollisuudet.

20 - RAUTALAMMIN KUNTA Kokouspäivä Sivu Kunnanhallitus Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen allekirjoituspöytäkirjan 5 :n mukaiset palkantarkistukset vuonna : Omassa kodissaan työskentelevät perhepäivähoitajat työaikalain alaisuuteen: sovitut työaikamääräysten muutokset (KVTES liite 12) - Suomen Konepäällystönliiton jäsenten palkantarkistukset vuonna Työhyvinvoinnilla tuloksellisuutta mitä kunta voi tehdä Perhevapaita koskeva työsopimuslain muutos. 10. Valtiovarainministeriön kirje : Päätös kunnan peruspalvelujen valtionosuuden tarkistamisesta ja korjaamisesta vuosina 2010 ja 2011 elatusavun takaisinperintäasiassa 11. Pohjois-Savon pelastuslaitoksen kirje : Korjattu liite pöytäkirjan otteeseen 22, Pelastuslaitoksen vuoden 2010 tilinpäätös. 12. Kuntatyönantajien kirje : Perhevapaita koskeva työsopimuslain muutos. 13. Suomen Vesitieyhdistys ry:n kutsu yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen Tervon kunnanhallituksen pöytäkirjanote : Laajakaistarakentamisen lain 1186/2009 mukaisen tuen saajan valinta tervon kunnan hankealuelle. 15. Sisä-Savon perinneyhdistys ry:n kutsu kevätkokoukseen Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymän hallituksen pöytäkirja Kunnanhallitus päättää merkitä ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi.

21 Kunnanhallitus PAULIINAN JA AAPELIN VUOKRAPERUSTEET Kh 98 Liitteet Valmistelija hallintojohtaja. Varsinkin Pauliinan osalta on ollut epätietoisuutta asuintilojen vuokrien perusteista. Epätietoisuutta on aiheuttanut yleisten tilojen osuus asuntojen vuokrassa. Vuokran määräytymistä selvitetään tarkemmin kokouksessa. Liitteenä 14 palvelutalon vuokralaskelma ja liitteenä 15 muuta aineistoa vuokrien määräytymisestä. Kunnanhallitus päättää lähettää asian perusturvalautakunnan valmisteltavaksi seuraavaan vuokrantarkistukseen mennessä.

22 Kunnanhallitus OIKEUDENKÄYNTIKULUJEN KORVAUSVAATIMUS Kh 99 Liitteet Valmistelija vs. kunnanjohtaja. Leena Röppänen on jättänyt Rautalammin kunnalle maksettavaksi kululaskun yhteensä ,83 euroa. Röppäsen mukaan kulut ovat aiheutuneet Kasperilan tilalla tapahtuneen kaavan vastaisen rakennushankkeen valitusprosessin edunvalvonnasta. Vaatimus on liitteenä 16. Vaatimuksen perusteina on esitetty sekä vahingonkorvauslaki että tasa-arvoinen kohtelu. Asiassa on pyydetty Kuntaliiton lausunto, joka on liitteenä 17. Kuntaliiton lausunnossa todetaan, ettei kunnalla ole korvausvelvollisuutta. Perusteena on esitetty seuraavaa: Hallintotuomioistuimissa käsitellyt asiat eivät ole olleet yksinkertaisia ja selviä. Hallinto-oikeuden ja KHO:n ratkaisuista ilmenee, että asiat ovat olleet oikeudellisesti tulkinnanvaraisia. Röppäsen vaatimukset on osaksi hylätty, minkä lisäksi hallinto-oikeus on kertaalleen jopa hylännyt Röppäsen valituksen. Vakiintuneen oikeuskäytännön mukaan oikeudenkäyntikuluja ei tulkinnanvaraisissa tapauksissa tuomita maksettavaksi. Röppänen on käyttänyt rakennuslupa- ja poikkeamisasioissa muutoksenhakijoille laissa varattua normaalia muutoksenhakumenettelyä eli hän on hakenut muutosta kokemiinsa virheellisiin ratkaisuihin. Se, että Röppäsen muutoksenhakujen johdosta osa ratkaisuista on kumottu, ei vielä merkitse sitä, että Röppänen olisi oikeutettu saamaan vahingonkorvausta. Hallintolain 6 :ssä säädetään hallinnon oikeusperiaatteista, jotka ohjaavat viranomaisten harkintavaltaa. Pykälän mukaan viranomaisen on kohdeltava hallinnossa asioivia tasapuolisesti. Kussakin tapauksessa harkinnan kohteena olevia tosiseikkoja arvioidaan samojen periaatteiden mukaan. Perusoikeutena yhdenvertaisuusperiaate voidaan ymmärtää niin, että samassa tilanteessa olevia on lähtökohtaisesti kohdeltava samalla tavoin ja eri tilanteissa olevia eri tavoin. Nissisen ja Röppäsen tilanteet ovat toisistaan siinä määrin erilaiset, ettei niitä tule arvostella samankaltaisten perusteiden mukaan. Kunnanhallitus päättää hylätä Leena Röppäsen vaatimuksen edunvalvontakulujen korvaamisesta Kuntaliiton lausunnossa esitetyillä perusteilla. Axel Hämäläinen jääväsi itsensä ja poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn ajaksi.

23 Kunnanhallitus VUODEN 2010 TILINPÄÄTÖS Kh 100 Liite 18 Valmistelija hallintojohtaja. Käyttötalouden kokonaismenot olivat ,39 euroa. Kasvua edellisen vuoden vastaavaan lukuun (ilman Vesantoa) on noin 4 %. Käyttötalouden tulot olivat ,84 euroa. Kasvua 8,7 %. Käyttötalouden ulkoiset menot olivat ,56 euroa, kasvua 3,4 % eli euroa. Kasvua oli terveydenhuollossa 3,7 %, perusturvassa 3 %, luottamushenkilöhallinnossa noin 20 %, hallinnossa 4,3 %, elinkeinotoimessa 9,9 %, kulttuuri ja vapaa-aikatoimessa noin 5.9 %. Käyttötalouden ulkoisia tuloja kertyi ,01 euroa, jossa kasvua edelliseen vuoteen on 6,1 % eli euroa. Tulot kasvoivat perusturvassa, elinkeinotoimessa ja koulutuksessa. Menolajeittain tarkasteltuna kasvua edelliseen vuoteen verrattuna oli seuraavasti: henkilöstömenot kasvoivat 1,1 %, palvelujen osto 5,4 % ja avustukset 6,3, %. Investointimenot vuonna 2010 olivat ,17 euroa, jossa kasvua edellisvuotiseen on euroa ja talousarvioon euroa. Kasvu talousarvioon verrattuna johtuu ensisijaisesti pääomalainan muuttamisesta osakepääomaksi eräissä tytäryhtiöissä. Muutoksella ei ollut kunnassa kassavaikutuksia. Investointikohteita vuona 2010 olivat nuorisotilan korjaaminen kirjaston alakerrassa, terveyskeskuksen sprinkler järjestelmän korjaus ja rakennuksen liittäminen kaukolämpöön, yhteispalvelupiste, erilaisia vesihuoltoon liittyviä korjaus ym. hankkeita. Lisäksi kunta hankki Savon Kuituverkko Oy:n osakkeita. Verotuloja kertyi ,09 euroa. Kasvua vuoden takaiseen on 3,3 %. Talousarviossa arvioitu kertymä ylittyi eurolla. Veroerien tuotot kasvoivat edellisvuoteen verrattuna seuraavasti: yhteisöveron tuotto 27,4 % eli euroa ja kunnallisveron 1,8 % eli euroa. Kunnallisveron kasvu on pieni, kun muistetaan, että kunta korotti veroprosenttia yhdellä % -yksiköllä vuodelle Valtionosuuksia kertyi euroa, jossa kasvua edellisvuoteen on 5,7 %, eli euroa. Talousarviossa arvioitu määrä ylittyi euroa. Valtionosuudet kasvoivat siis selvästi enemmän kuin käyttömenot. Tuloslaskelman mukainen vuosikate oli ,00 euroa. Vuosikatteen määrä on selvästi arvioitua parempi ja ylipäätään hyvä. Vuosikatteeseen

24 Kunnanhallitus vaikutti luonnollisesti verotuloa selvästi parantanut veroprosentin korotus sekä tietysti valtionosuuksien taso ja kasvu. Valtionosuuksien ja käyttötulojen yhteenlaskettu kasvu olikin suurempi kuin käyttömenojen. Poistojen määrä on ,40 euroa ja tilikauden tulos on ,60 euroa ylijäämäinen. Kunnalla oli vuodenvaihteessa pitkäaikaista talousarviolainaa ,05 euroa. Lyhytaikaista lainaa vuodenvaihteessa ei ollut, joten lainamäärä väheni vuoden takaisesta korollisen lainan määrästä ,95 euroa. Lainaa oli vuodenvaihteessa euroa / asukas. Kunnanhallitus päättää allekirjoittaa tilinpäätöksen ja jättää sen tilintarkastajan tarkastettavaksi.

25 Kunnanhallitus VUODEN 2010 TOIMINTAKERTOMUS Kh 101 Liite 18 Osastot ovat jättäneet kertomuksensa vuoden 2010 toiminnasta. Kertomus annetaan tarkastuslautakunnan käsiteltäväksi. Vuoden 2010 toimintakertomus on liitteenä 18. Kunnanhallitus päättää antaa vuoden 2010 toimintakertomuksen tarkastuslautakunnan käsiteltäväksi.

26 Kunnanhallitus KUNNANVALTUUSTON PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO Kh 102 Kunnanhallitukselle esitellään pidetyn kunnanvaltuuston kokouksesta laadittu pöytäkirja. Kunnanhallitus päättää todeta, että kunnanvaltuuston päätökset ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä, eivät mene valtuuston toimivaltaa ulommaksi eivätkä muutoinkaan ole lainvastaisia. Tämän vuoksi päätökset pannaan täytäntöön ja täytäntöönpanosta annetaan seuraavat määräykset: 1. Armisvesi-Vihtasen rantayleiskaavan muutos tilalle Kalmisto RN:o 2:23 kaavaehdotuksen hyväksyminen - kaavamuutoksen hyväksymisestä tiedotetaan asianomaisille ja viranomaisille. 2. Kuntien jätepoliittisen ohjelman hyväksyminen - päätöksestä ilmoitetaan Jätekukolle. 3. Johtosääntöjen hyväksyminen - kunnanhallitus päättää, että päätöksellä uudistetut johtosäännöt astuvat voimaan alkaen. 4. Jäsenen ehdottaminen alueelliseen jätelautakuntaan - päätöksestä ilmoitetaan Jätekukolle ja Sisä-Savon sekä Konneveden kunnille.

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 27.6.2013 klo 12.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 218 219

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.00 19.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 5.7.2010 klo 17.00 18.45. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 5.7.2010 klo 17.00 18.45. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 5.7.2010 klo 17.00 18.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 26.11.2018 klo 10.00 16.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 3.5.2010 klo 17.00 19.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 3.5.2010 klo 17.00 19.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 3.5.2010 klo 17.00 19.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto. Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto. Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto 1 KOKOUSTIEDOT Aika Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA 4/2011 Kunnanvaltuusto. Tiistai 7.6.2010 klo 19.30 20.15. Kunnanvirasto, valtuustosali

RAUTALAMMIN KUNTA 4/2011 Kunnanvaltuusto. Tiistai 7.6.2010 klo 19.30 20.15. Kunnanvirasto, valtuustosali RAUTALAMMIN KUNTA 4/2011 Kunnanvaltuusto Tiistai 7.6.2010 klo 19.30 20.15 Kunnanvirasto, valtuustosali 25 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 17.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.6.2017 klo 16.00 16.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 388 389

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 18/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 18/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 18/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 23.11.2015 klo 17.00 19.25 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Kunnanvirasto, alakerran kahvio. Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kunnanvirasto, alakerran kahvio. Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Ympäristölautakunta Kokouspöytäkirja 29.3.2012 Sivut 18-25 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012. klo 17.00-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Puheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- KOKOUSAIKA Torstai 6.7.2017 klo.16.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2011 Ympäristölautakunta Sivut Kunnanvirasto, lautakuntien huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2011 Ympäristölautakunta Sivut Kunnanvirasto, lautakuntien huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2011 Ympäristölautakunta Sivut 80-96 KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.12.2011. klo 16.00-17.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 23/2013 Kunnanhallitus. Maanantai 16.12.2013 klo 17.00 18.20. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 23/2013 Kunnanhallitus. Maanantai 16.12.2013 klo 17.00 18.20. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 23/2013 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 16.12.2013 klo 17.00 18.20 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2012 Kunnanhallitus. Maanantai 23.4.2012 klo 17.00 17.55. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2012 Kunnanhallitus. Maanantai 23.4.2012 klo 17.00 17.55. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2012 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 23.4.2012 klo 17.00 17.55 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Pääkirjasto, Kivijalka Pöytäkirjan Sivu 81 82 83 84 85 86 87

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 26.11.2018 klo 10.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi Pöytäkirjan

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 9) Kaavoitusjaosto

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 9) Kaavoitusjaosto Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 9) Aika 17.06.2019, klo 09:02-09:27 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 21/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 25.10.2010 klo 17.00 18.35. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 21/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 25.10.2010 klo 17.00 18.35. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 21/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 25.10.2010 klo 17.00 18.35 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2018 Ympäristölautakunta Sivut 23. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2018 Ympäristölautakunta Sivut 23. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2018 Ympäristölautakunta Sivut 23 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Torstai 3.5.2018 klo.16.00 16.08

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2018 Ympäristölautakunta Sivut 9- Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2018 Ympäristölautakunta Sivut 9- Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2018 Ympäristölautakunta Sivut 9- KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 28.3.2018 klo.16.00.

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2018 Ympäristölautakunta Sivut 43-46

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2018 Ympäristölautakunta Sivut 43-46 RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2018 Ympäristölautakunta Sivut 43-46 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Torstai 16.8.2018 klo.16.00

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010 Ympäristölautakunta Sivut 44-49. Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010 Ympäristölautakunta Sivut 44-49. Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010 Ympäristölautakunta Sivut 44-49 KOKOUSAIKA Torstaina 9.12.2010 klo 16.00-17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 20.10.2014 klo 17.00 18.55. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 20.10.2014 klo 17.00 18.55. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2014 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 20.10.2014 klo 17.00 18.55 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 25.4.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 1/2012. Torstai 15.3.2012 kello 18.00. Kunnanvirasto, alakerran varakokoushuone

Tekninen lautakunta Nro 1/2012. Torstai 15.3.2012 kello 18.00. Kunnanvirasto, alakerran varakokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 1/2012 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 15.3.2012 kello 18.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 1 2-4 1 2 3 4 5 6 Kunnanvirasto, alakerran varakokoushuone

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2011 Ympäristölautakunta Sivut 47-50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2011 Ympäristölautakunta Sivut 47-50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2011 Ympäristölautakunta Sivut 47-50 KOKOUSAIKA Torstai 16.6.2011. klo 16.00-16.22 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen hyväksyminen

Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen hyväksyminen Kunnanhallituksen 61 02.10.2014 Kunnanhallituksen 82 04.12.2014 Kunnanhallituksen 23 20.05.2015 Kunnanhallitus 119 09.06.2015 Kunnanvaltuusto 36 17.06.2015 Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 3/ ( 12) Tekninen lautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 3/ ( 12) Tekninen lautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 3/2019 1 ( 12) Aika 20.03.2019, klo 16:03-17:29 Paikka Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNI- TELMA (OAS)

1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNI- TELMA (OAS) FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 ( 6 ) RAUTALAMMIN KUNTA SONKARI-KIESIMÄ RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS-

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76 KOKOUSAIKA Torstai 25.6.2015 klo.16.00 16.40. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00. Vesannon kunnanviraston yläsali

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00. Vesannon kunnanviraston yläsali RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Vesannon kunnanviraston yläsali Pöytäkirjan Sivu 57 58 59

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 9.12.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Kunnanhallitus. Maanantai 23.5.2011 klo 17.00 19.10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Kunnanhallitus. Maanantai 23.5.2011 klo 17.00 19.10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 23.5.2011 klo 17.00 19.10 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2014 Perusturvalautakunta. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2014 Perusturvalautakunta. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2014 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 7.4.2014 klo 17.00- KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Paikka Kokkatoiminta, Tallivirrantie 4 Pöytäkirjan Sivu 31 32 33 34

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 30.1.2017 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 33 34

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 24.2.2016 klo 9.00 11.10 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä Iitin kunta Pöytäkirja 7/2014 103 Kaavoitustoimikunta 08.12.2014 Aika 08.12.2014 klo 18:00-18.50 Paikka Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala Saapuvilla Poissa Laitinen Juha Kare Terhi

Lisätiedot

- RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2012 Kunnanhallitus. Maanantai 20.2.2012 klo 17.00 18.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

- RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2012 Kunnanhallitus. Maanantai 20.2.2012 klo 17.00 18.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone - RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2012 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 20.2.2012 klo 17.00 18.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 15.10.2016 klo 9.00 11.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (7) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009 Ympäristölautakunta Sivut 23-33. Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009 Ympäristölautakunta Sivut 23-33. Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009 Ympäristölautakunta Sivut 23-33 KOKOUSAIKA Tiistaina 11.8.2009 klo.17.30 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2011 Kunnanhallitus. Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2011 Kunnanhallitus. Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2011 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 24.4.2017 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 132

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai 26.11.2018 kello 17.00 19.20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 19/2016 Kunnanhallitus. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 19/2016 Kunnanhallitus. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 19/2016 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 17.11.2016 klo 17.00 19.02 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 7 KOKOUSTIEDOT. Keskiviikko 7.4.2010 kello 16.30-17.55

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 7 KOKOUSTIEDOT. Keskiviikko 7.4.2010 kello 16.30-17.55 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2 /2010 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 7 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 7.4.2010 kello 16.30-17.55 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 15.11.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 201 Kokousaika 30.03.2009 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 21.3.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2011 Kunnanhallitus. Torstai 30.6.2011 klo 15.00 15.25. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2011 Kunnanhallitus. Torstai 30.6.2011 klo 15.00 15.25. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2011 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 30.6.2011 klo 15.00 15.25 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro 183 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Luettelo selostuksen liiteasiakirjoista Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Tilastolomake Kaavakartta ja määräykset

Luettelo selostuksen liiteasiakirjoista Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Tilastolomake Kaavakartta ja määräykset RAUTALAMMIN KUNTA 1(7) SISÄLLYSLUETTELO 1 TIIVISTELMÄ...2 1.1 KAAVAPROSESSIN VAIHEET...2 1.2 ASEMAKAAVAN MUUTOS...2 1.3 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN TOTEUTTAMINEN...2 2 LÄHTÖKOHDAT...2 2.1 SELVITYS SUUNNITTELUALUEEN

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2018 Ympäristölautakunta Sivut 47. Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2018 Ympäristölautakunta Sivut 47. Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2018 Ympäristölautakunta Sivut 47 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Tiistai 18.9.2018 klo.16.00

Lisätiedot

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ)

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK:156/2011 KV 58 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK 5.4.2011 27 Oheismateriaali Liite 4 Kaj Strandberg hakee muutosta voimassa olevaan Järvimaan rantaasemakaavaan 15.03.2011

Lisätiedot

Kotasaari, Niiniveden rantaosayleiskaavan muutos

Kotasaari, Niiniveden rantaosayleiskaavan muutos S U U N N IT T EL U JA T E K N IIK K A RAUTALAMMIN KUNTA Kotasaari, Niiniveden rantaosayleiskaavan muutos Kaavaselostus FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P20667 Kaavaselostus Lilian Savolainen Sisällysluettelo

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2015 Kunnanhallitus. Maanantai 9.11.2015 klo 17.00 19.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2015 Kunnanhallitus. Maanantai 9.11.2015 klo 17.00 19.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 9.11.2015 klo 17.00 19.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2010 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2010 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 16.8.2010 klo 17.00 18.20 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.4.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 28.2.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus RAUTALAMMIN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 11.12.2014 klo 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia KOKOUSKUTSU Laatimispäivä 04.12.2014 Nro 9/ 2014 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 13/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 16.6.2014 klo 17.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 13/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 16.6.2014 klo 17.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 13/2014 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 16.6.2014 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 156

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 5/2011. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tekninen lautakunta Nro 5/2011. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 5/2011 KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.12.2011 kello 16.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 1-2 3 4 41 42 43 44 45 46 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 18/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 18/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 18/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 22.8.2017 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 281 282

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 26.4.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 13/2012 Kunnanhallitus. Maanantai 6.8.2012 klo 17.00 19.05. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 13/2012 Kunnanhallitus. Maanantai 6.8.2012 klo 17.00 19.05. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 13/2012 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 6.8.2012 klo 17.00 19.05 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 20.4.2016 klo 9.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT. Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-17.15

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT. Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-17.15 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-.15 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 23.11.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Rautalammin lukio, Rautalampi 28.3.2013

Rautalammin lukio, Rautalampi 28.3.2013 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2013 Sivistyslautakunta Sivu 1 (15) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka 27.3.2013 klo 16.00-16.46 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen Helena

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 4/2016 Kokousaika: 5.9.2016 klo 13.00 15.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 14.2.2012

OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 14.2.2012 OAS 1 (6) KONNEVEDEN KUNTA PUKARAJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN Hannu Heiskanen OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 14.2.2012 MIKÄ ON OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA? Maankäyttö- ja rakennuslain

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 3/2015 Kokousaika: 18.5.2015 klo 13.00-16.00 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2017 Ympäristölautakunta Sivut Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2017 Ympäristölautakunta Sivut Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2017 Ympäristölautakunta Sivut 48-54 KOKOUSAIKA Torstai 11.5.2017 klo.16.00 16.11 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20 Kokousaika 21.03.2012 klo 15.00-15.21 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla,

Lisätiedot