McAfeen tietosuojaseloste.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "McAfeen tietosuojaseloste."

Transkriptio

1 Tietosuojaseloste Tämä tietosuojaseloste on päivitetty 20. maaliskuuta 2014, jotta olemme voineet lisätä linkin McAfeen uuteen evästeselosteeseen ja tehdä luettavuuteen ja selkeyteen vaikuttavia muutoksia. Tässä tietosuojaselosteessa on lisätietoa suojaustarkoituksiin käyttämistämme tiedoista ja sitoutumisestamme käyttää keräämiämme henkilötietoja luotettavasti. Voit lukea koko tietosuojaselosteen täällä. McAfeen tietosuojaseloste. McAfee ja sen yritysperhe ("McAfee", "me") ovat Intel-osakeyhtiön kokonaan omistamia tytäryhtiöitä. Me välitämme aidosti tietosuojastasi sekä turvallisuudestasi, ja verkkoturvallisuutesi takaaminen on keskeinen tavoitteemme. Me arvostamme päätöstäsi luottaa apuumme digitaalisen elämäsi suojaamisessa varkauksilta, häiriöiltä sekä luvattomalta käytöltä. Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kertoa sinulle, miten henkilötietojasi kerätään, hallitaan ja käytetään seuraavia tarkoituksia varten: laitteittesi ja tietojesi suojaaminen asiakassuhteen personalisoiminen ja hallitseminen turvallisuuteen liittyvien tapahtumien tutkiminen, vastaaminen ja hallitseminen turvallisuustuotteiden ja -palveluiden parantaminen sekä mahdollisten turvallisuusuhkien ja -heikkouksien ennustaminen. Tietoja keräämällä ja käsittelemällä pystymme ennustamaan uhkia ja suojaamaan paremmin sinua, laitteitasi ja tietojasi. McAfee haluaa auttaa sinua ymmärtämään miten tietojasi käsitellään, miksi tietojen suojaamiseen tarvitaan tietoja ja kuinka olemme sitoutuneet käyttämään keräämiämme henkilökohtaisia tietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Aina kun käynnistät laitteen, muodostat yhteyden verkkoon tai avaat tiedoston, altistut hakkereiden, roskapostin, haittaohjelmien, vakoiluohjelmien ja muunlaisen luvattoman käytön aiheuttamaan vakavaan riskiin tietoja ja ohjelmia kohtaan. Tämän vuoksi on tärkeää käyttää esimerkiksi McAfeen turvallisuustuotteita ja -palveluja sinun ja tietojesi suojaamiseksi. McAfeen tekniikat puolustautuvat kyseisiä uhkia ja tuhansia joka päivä ilmestyviä uusia uhkia vastaan seuraavilla tavoilla: Analysoimalla laitteiltasi lähetettyjä tai vastaanotettuja tietoja riskien, uhkien, heikkouksien, epäilyttävien tapahtumien ja hyökkäyksien varalta Arvioimalla lähettävän/vastaanottavan laitteen maineen, jotta voimme määrittää pitäisikö pääsy sallia vai antaa toimenpiteen jatkua Jakamalla tietoa uhkia hallitsevien verkkojen kanssa parantaaksemme

2 tuotteitamme, palvelujamme ja kokonaisuudessaan verkkoturvallisuutta sekä Kehittämällä vastauksia uusiin uhkiin laitteeltasi kerätyn ja maailmanlaajuisen tietoverkkomme osaamisen pohjalta. Yleiskatsaus tietosuojakäytännöistämme löytyy alhaalta. Ota meihin yhteyttä jos sinulla on jotain kysyttävää. Soveltaminen. Tämä tietosuojaseloste koskee henkilökohtaisia tietoja, jotka olemme saaneet henkilöiltä, jotka ovat tekemisissä McAfeen kanssa ja käyttävät sivustojamme, tuotteitamme, palvelujamme ja sovelluksiamme. Tämä tietosuojaseloste ei koske työnantajan asemassa saatuja henkilökohtaisia tietoja: erilliset tietosuojakäytännöt ja/tai -selosteet kattavat työntekoon liittyvät tiedot. Tietoturvaseloste Tarjoamme sinulle seuraavat mahdollisuudet lukea tietosuojaselosteemme: nettisivuillamme olevan linkin kautta viittaamme siihen käyttöehdoissamme ja loppukäyttäjän lisenssisopimuksissa sekä liitämme sen kauppakirjoihimme, sopimuksiimme ja muihin asiakirjoihin, joissa se on tarpeellinen ja asianmukainen. Kerättävät tiedot McAfee kerää joitakin tietoja, jotka ovat henkilökohtaisia (eli tietoja, joiden perusteella on mahdollista tunnistaa henkilö joko yksin näiden tietojen tai yhdessä muiden tietojen kanssa). McAfee kerää myös ei-henkilökohtaisia tietoja, joiden perusteella ei ole mahdollista tunnistaa yksittäistä henkilöä. Jos ei-henkilökohtaiset tiedot yhdistetään muihin tietoihin, niin että niiden perusteella on mahdollista tunnistaa henkilö, käsittelemme tällaista yhdistelmää henkilökohtaisina tietoina. McAfee saa henkilökohtaisia tietoja, kun sinä tai joku joka toimii puolestasi antaa ne meille. Keräämme myös tietoja, kun hankit tai käytät McAfee-tuotteita tai palveluja tai kun käytät laitetta, johon on asennettu McAfee-tuotteita tai palveluja. Seuraavaksi annamme esimerkkejä henkilökohtaisista tiedoista, joita voidaan kerätä suoraan sinulta (tai henkilöltä, joka toimii puolestasi): yhteystiedot (mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite, sosiaalisen median tunnus/käyttäjänimi, postiosoite, puhelin- ja faksinumero) maksutiedot (mukaan lukien maksuun käytettävän kortin ja pankkitilin tiedot) toimitus-, laskutus- ja muut McAfee-tuotteiden ja palvelujen oston ja

3 lähetyksen yhteydessä annetut tiedot. tiedot maksutapahtumista kanssamme (kuten ostoshistoria) sekä tiedot tuotteiden ja palveluiden käytöstä antamasi tiedot McAfeen viestintäkanavilla, kuten keskustelupalstoilla, teknisessä tuessa ja asiakaspalvelussa käyttäjänimi, salasana ja muita käyttäjätietojen tarkistamista varten tarvittavia tietoja valokuvat, kuvat, biometrinen tunnistautuminen ja tarpeelliset hajautusalgoritmit. Seuraavaksi esimerkkejä henkilökohtaisista tiedoista, joita McAfee voi kerätä suoraan selaimeltasi tai sinun kanssakäymisistäsi tuotteidemme ja palvelujemme kanssa: yksityiskohdat tietokoneistasi, laitteistasi, sovelluksistasi ja verkostoistasi (mukaan lukien IP-osoite, selaimen ominaisuudet, laitteen tunnus ja ominaisuudet, käyttöjärjestelmä, kieli ja asetukset) tapahtumat sivustoillamme ja laitteiden ja palvelujen käyttötottumukset (mukaan lukien suhteelliset URL-osoitteet, nettisivustojen vierailujen päivämäärät ja kellonajat sekä clickstream-data kuten palvelinlokeihin tyypillisesti tallennetut tiedot) yksityiskohtia internetin tai verkon käytöstä (mukaan lukien vierailemiesi sivustojen URL- ja domain-osoitteet, tiedot sovelluksista, jotka yrittävät saada yhteyden verkkoosi tai verkkotapahtumiisi) tiedot tiedostoista ja viesteistä, kuten mahdolliset haittaohjelmat ja roskapostit (mukana voi olla tietokoneen tiedostoja, sähköposteja ja liitetiedostoja, sähköpostiosoitteita, metatietoja ja tietoliikennetietoja tai hajautuksien osia näistä tiedoista. Hajautustiedosto on tiedosto, joka on muutettu matemaattisen algoritmin kautta numerojonoksi). Tämä voi sisältää samanlaista tietoa kolmansilta osapuolilta, jotka ovat kanssasi tekemisissä tuotteidemme ja palvelujemme käytön yhteydessä olevia muita tietoja (mukaan lukien tarkastettujen, epäilyttävien, saastuneiden ja ei-toivottujen tiedostojen ja sähköpostien määrät, tartuntojen varsinainen määrä) ja tiedot, jotka saattavat sisältyä virus- tai haittaohjelmanäytteeseen tai tiedostoon, jonka lähetit McAfeelle tarkastettavaksi. IP-osoitteet Internet-protokollaosoite (IP-osoite) on numerosarja, joka on määritetty jokaiselle tietoverkkoon osallistuvalle ja internet-protokollaa tiedonvälityksessä käyttävälle laitteelle (esim. tietokone, tulostin, matkapuhelin, palvelin). Sen avulla laitteet löytävät toisensa verkossa.

4 Vaikka joskus onkin mahdollista liittää IP-osoitteet yksittäisen henkilön laitteeseen, useimmiten ne kuitenkin liitetään järjestelmien ryhmään, useiden käyttäjien jakamaan järjestelmään tai järjestelmien tai laitteiden ryhmän käyttämään yhdyskäytävään. Esimerkiksi sähköpostiviesteihin sisältyvät IP-osoitteet liitetään yleensä kyseiseen sähköpostin palveluntarjoajaan eikä yksittäisen käyttäjän laitteeseen. McAfeen tietoturvatuotteet ja -palvelut käyttävät IP-osoitteita turvatakseen tietosi ja laitteesi. Me saatamme esimerkiksi havaita, että tiettyyn IP-osoitteeseen liittyvä järjestelmä tai järjestelmien ryhmä on saastunut ja lähettää haittaohjelmaa tai roskapostia joillekin käyttäjillemme. Voimme saastuneen järjestelmän omistajaa tai saastuttajaa tunnistamatta määrittää IPosoitteelle pistemäärän, joka vastaa sen aiheuttamaa kohonnutta uhkaa. Tuotteemme ja palvelumme voivat sitten ohjata liikenteen pois tästä IP-osoitteesta tai estää kyseistä IPosoitetta lähettämästä haittaohjelmaa McAfeen tuotteilla suojattuun laitteeseesi, ennen kuin laite joutuu hyökkäyksen kohteeksi. IP-osoitteiden ja muiden koneen tietojen käyttö on ratkaisevan tärkeää ajantasaisen ja tehokkaan suojauksen takaamisessa, sillä verkossa piilevät uhat ja hyökkäykset kehittyvät jatkuvasti. Evästeet McAfee käyttää "evästeitä" käyttäjien asetuksien tallentamiseen sekä sivustomme ja palvelujemme suorituskyvyn parantamiseen. Evästeet auttavat meitä myös tunnistamaan sivustolle palaavat käyttäjät, joten meidän ei esimerkiksi tarvitse pyytää heitä antamaan sähköpostiosoitettaan ja salasanaansa joka käynnillä. Huomaa, että evästeiden avulla kerätyt tiedot ovat välttämättömiä joidenkin McAfeen palvelujen, kuten tietyt tilauspalvelut, tuottamisen kannalta. Emme voi tarjota palveluita käyttäjille, jotka eivät anna lupaa tietojen käsittelyyn evästeiden avulla tai joiden selaimet on asetettu hylkäämään kaikki evästeet. Jos ostat esimerkiksi verkkotekniikan tilauksen, eväste tunnistaa ohjelmiston, version ja sen voimassaoloajan päättymisen. Näiden tietojen avulla ilmoitamme sinulle, kun uudempi versio on saatavilla tai kun tilauksesi on päättymässä. Evästeitä voidaan käyttää myös hallitsemaan asiakkaalle näytettävien mainosten, erikoistarjousten tai muiden markkinointiviestien tyyppiä ja toistumistiheyttä. Mainokset voivat olla McAfeen tai toimittajinamme toimivien ulkopuolisten mainostoimistojen tekemiä. McAfee käyttää myösverkkojäljitteitä (pieniä läpinäkyviä kuvatiedostoja), joiden avulla laskemme sivustojemme kävijämäärän ja analysoimme, miten kävijät käyttävät sivujamme. Kerätyt tiedot ovat yleensä nimettömiä eikä niitä käytetä yksittäisten käyttäjien tunnistamiseen.

5 McAfee ylläpitää myös lokitiedostoja sivustoillamme tapahtuvasta tietoliikenteestä. Palvelimemme voivat esimerkiksi automaattisesti tallentaa tiedot, jotka käyttäjä tai selain lähettää sivustossa käynnin yhteydessä. Nämä lokitiedostot voivat sisältää erilaisia tietoja, kuten pyyntösi, IP-osoitteen, selaimen tyypin, selaimen kielen, pyynnön päivämäärän ja kellonajan sekä yhden tai useamman evästeen, jotka voivat mahdollistaa järjestelmäsi tunnistamisen. Lisätietoja evästeistä ja siitä, kuinka McAfee suhtautuu älä jäljitä -signaaleihin, saat evästeselosteestamme. Keräämämme henkilökohtaisten tietojen käyttö McAfee käyttää keräämiään tietoja tietoturva- ja yksityisyysasetuksien mukaisesti muun muassa seuraavilla tavoilla: ennustamalla uhkia ja tarjoamalla suojaustuotteita ja -palveluja tarjoamalla turvallisuusohjeita, tietoa ja tuotepäivityksiä suorittamalla tutkimuksia ja analyysejä (esimerkiksi markkina- ja kuluttajatutkimuksia, tietoturvatutkimuksia ja -analyysejä sekä trendianalyysejä) analysoimalla käyttäjien toimintaa kun he käyttävät McAfeen tuotteita ja palveluja, jotta asetuksia voidaan mukauttaa luomalla ja hallitsemalla McAfee-tilejä keräämällä ja käsittelemällä maksuja ja suorittamalla maksutapahtumia tarjoamalla asiakastukea, hallitsemalla tilauksia ja vastaamalla pyyntöihin, kysymyksiin ja kommentteihin tiedottamalla erityistapahtumista, ohjelmista, kyselyistä, kilpailuista, arvonnoista ja muista tarjouksista ja kampanjoista sekä hallitsemalla näihin osallistumista mahdollistamalla blogeihimme kirjoittamisen ja muun viestinnän mukauttamalla, mittaamalla ja parantamalla nettisivujamme, tuotteitamme, palvelujamme ja mainontaamme analysoimalla ja kehittämällä uusia tuotteita, palveluita ja sivustoja suorittamalla tili-, tarkastus-, laskutus-, täsmäys- ja keräämistoimintoja ehkäisemällä, havaitsemalla, tunnistamalla, tutkimalla, vastaamalla ja suojaamalla mahdollisilta ja todellisilta vaatimuksilta, vastuilta, luvattomalta toiminnalta ja rikolliselta toiminnalta noudattamalla ja valvomalla asiaankuuluvia lakisääteisiä vaatimuksia, sopimuksia ja käytäntöjä ja suorittamalla muita toimintoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

6 Tuotteiden ja palvelujen tiedonkäsittely Jos asennat tai käytät jotain tuotteistamme tai palveluistamme, ohjelmisto toimii tietokonejärjestelmän tai laitteen taustalla suorittamassa tiettyjä turvallisuus- ja tietoturvatoimintoja kuten: roskapostisuojaus virustorjunta tunkeutumisen tunnistaminen, ennaltaehkäiseminen ja suojaus uhkien ennaltaehkäiseminen ja ennustaminen verkon suojaus tietojen salaus mobiililaitteen lukitus sekä varmennuskopiointi ja tietojen palautustoiminnot Tuotteiden päivittäminen ja raportointi. Tuotteemme ja palvelumme voivat käsitellä tiettyjä tietoja tarjotakseen päivityksiä ja raportteja. Nämä päivitystoiminnot saattavat tarkistaa järjestelmästäsi, pitääkö palveluihin liittyvät tiedostot päivittää tai uudistaa. Tuotteet ja palvelut voivat esimerkiksi välittää raporttitiedostoja McAfeelle. Nämä tiedostot sisältävät tietoja, kuten tarkastettujen, epäilyttävien, saastuneiden tai ei-toivottujen tiedostojen tai sähköpostien määriä, tartuntojen määriä, tunnistettujen tartuntojen päivämääriä ja hajautusarvoja ja virheellisesti negatiivisten / virheellisesti positiivisten määriä. Näiden raporttien avulla on tarkoitus analysoida tiettyjen tartuntojen esiintymistiheys tai uhkien levinneisyys. Lisäksi McAfee käyttää tietoja muokatakseen tuotetta varsinaiseen käyttöön perustuvien käyttäjäasetuksien mukaisesti. Jaettavat henkilökohtaiset tiedot Saatamme jakaa henkilökohtaisia tietoja seuraavien osapuolien kanssa: McAfeen yritysperheen muiden jäsenien kanssa tässä tietosuojaselosteessa mainittuihin tarkoituksiin, kuten: (i) tarjoamalla palveluja ja yhteistä sisältöä (esim. rekisteröinti, myynti ja asiakastuki); (ii) auttamalla tunnistamaan ja ennaltaehkäisemään mahdollisia lainvastaisia tekoja ja käytäntöjen rikkomuksia; ja (iii) ohjaamalla tuotteisiimme, palveluihimme ja viestintäämme liittyviä päätöksiä Valtuutettujen palveluntarjoajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka tarjoavat meille palveluja (mukaan lukien tiedon tallennus, myynti, markkinointi, petostutkimukset sekä maksujenperintä) ohjeidemme perusteella. Nämä kolmannet osapuolet ovat valtuutettuja käyttämään tai julkaisemaan McAfeeltä saatuja henkilökohtaisia tietoja ainoastaan suorittaakseen meidän puolestamme palveluja tai täyttääkseen lakisääteisiä

7 vaatimuksia. Kolmannet osapuolet sinun suostumuksellasi. Esimerkiksi yhteismarkkinointiliikekumppanin kanssa tai jakamalla rajoitetusti tietoja tarpeen vaatiessa tutkijoiden ja analyytikkojen kanssa ja Tietoja saatetaan jakaa muille yrityksille, jotka ovat juridisessa suhteessa McAfeehin, kuten emoyhtiömme Intel, Inc. tai jokin muu ulkopuolinen taho, joka saattaa tulevaisuudessa ottaa haltuunsa kaikki McAfeen toiminnot tai osan niistä (edellyttäen, että kyseinen osapuoli suostuu käyttämään henkilökohtaisia tietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti). Me saatamme luovuttaa henkilökohtaisia tietoja myös, (i) jos laissa tai oikeusmenettelyissä niin vaaditaan, (ii) viranomaisten, kuten lainvalvontaviranomaisten tai muiden valtuutettujen ulkopuolisten tahojen, pyynnöstä, (iii) kansallisen turvallisuuden vaatiman tapauksen vuoksi tai (iv) kun uskomme tietojen luovuttamisen olevan tarpeellista ja aiheellista fyysisen, henkisen, taloudellisen tai muun vahingon, loukkaantumisen tai menetyksen estämiseksi tai (v) epäillyn tai todellisen laittoman toiminnan tutkinnan tai mahdollisen oikeudellisen vastuun yhteydessä. McAfeen yritysperhe saattaa jakaa henkilökohtaisia tietoja keskenään ja käyttää niitä tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Me saatamme myös yhdistää tietoja keskenään tuotteiden, palvelujen, sisällön ja mainosten tarjoamiseksi ja parantamiseksi. Kun jaamme henkilökohtaista tietoa sopimussuhteessa olevalle kolmannelle osapuolelle, kyseisen yrityksen on noudatettava yksityisyydensuoja- ja tietoturvastandardeja, jotka ovat vähintään yhtä tiukkoja kuin McAfeen standardit samanlaista tietoa käsitellessä. Kun tietoja välitetään suoraan kolmannelle osapuolelle, tietojen käsittely pohjautuu kyseisen yrityksen standardeihin (nämä eivät ole välttämättä samoja kuin McAfeen stardardit) ja itsenäiseen suhteeseen kyseisen palveluntarjoajan kanssa. Kalifornian Shine the Light -yksityisyydensuojalaki McAfee ei jaa henkilökohtaisia tietojasi yhtiöön kuulumattomille kolmansille osapuolille heidän markkinointitarkoituksiin ilman lupaasi. Tietoturva Käytämme hallinnollisia, rakenteellisia, teknisiä ja fyysisiä suojauksia turvataksemme keräämiämme ja käsittelemiämme henkilökohtaisia tietoja. Tietoturvatoimintomme on suunniteltu niin, että pidämme huolta asiaankuuluvasta tietoturvatasosta. Testaamme säännöllisesti sivustomme, tietokeskuksemme, järjestelmämme ja muut osa-alueemme tietoturva-aukkojen varalta. McAfee käsittelee aina maksukortin tietoja PCI-DSS-standardien (Payment Card Industry s Data Security Standards) mukaisesti. Kun maksat sivustollamme luottokortilla, käytämme SSLsalausta kun siirrämme luottokortin numeroa.

8 Henkilökohtaisten tietojen hallinta ja valvonta Tarjoamme viestintään liittyviä vaihtoehtoja käyttäjille ja mahdollisuuden valita mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme heiltä. Monien McAfeen tuotteiden kohdalla käyttäjät voivat itse valita, mitä henkilökohtaisia tietoja heiltä kerätään. Jos et halua saada meiltä markkinointisähköpostiviestejä, napsauta tilauksenperuutuslinkkiä tai seuraa markkinointisähköpostissa olevia muita ohjeita, käy sivustomme Oma tili -osiossa tai ota meihin yhteyttä alla olevan Ota yhteyttä -osion mukaisesti. Moniin McAfeen tuotteisiin liittyy asetuksia, joiden avulla käyttäjät tai järjestelmänvalvojat voivat hallita tietojen keräämistä. Katso ohjeet kunkin tuotteen käyttöoppaasta tai ota yhteyttä asianmukaisen teknisen tuen kanavan kautta. Voit poistaa henkilökohtaiset tietosi McAfeen sivustossa olevasta asiakaskertomuksesta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Jos valitset, ettet halua enää vastaanottaa markkinointiviestejä, McAfee voi silti ottaa sinuun yhteyttä tietoturvapäivityksien, tuoteominaisuuksien, palvelupyyntöjen vastauksien ja muiden tiedonsiirtoon liittyvien viestien osalta silloin kun ei ole kyse markkinoinnista tai hallinnosta. Virheiden korjaaminen Pääset käsiksi ja voit korjata henkilökohtaisia tietoja profiilissasi vierailemalla Oma Tili -osiossa. Voit myös vaihtoehtoisesti pyytää meiltä oikeuden päästä käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi ottamalla meihin yhteyttä alla mainitulla tavalla. Tietojen säilytys. Se, kuinka kauan me säilytämme henkilökohtaisia tietojasi, riippuu siitä, mihin tarkoitukseen me käytämme niitä. McAfee säilyttää henkilökohtaisia tietojasi niin kauan kun olet rekisteröitynyt tilaaja tai käyttäjä, ja sen jälkeen vain niin kauan kun se on lakisääteisesti vaadittua tai McAfeen säilytyskäytännön mukaisesti kohtuullisesti katsottuna vaadittua sisäistä tiedottamista ja sovittelua varten, sekä antaakseen sinulle pyytämääsi palautetta tai tietoja. Meidän on tietyissä tilanteissa säilytettävä tietomme sinusta (esimerkiksi verotusta tai oikeudenkäyntiä varten (mahdollinen, odotettu tai varsinainen), muista liiketoimisyistä tai viranomaisten niin vaatiessa). Kerättyjen tietojen taltiointi Kerätyt tiedot voidaan tallentaa ja käsitellä Yhdysvalloissa sijaitsevilla palvelimilla tai missä tahansa McAfeen ja palveluntuottajamme toimitiloissa ympäri maailmaa.

9 Lasten tietosuoja McAfee noudattaa yhdysvaltalaista Children s Online Privacy Protection Act -lakia sekä samanlaisia sovellettavissa olevia lakeja muualla maailmassa McAfee ei tietoisesti kerää henkilökohtaisia tietoja alle 13-vuotiailta lapsilta ilman vanhempien asianmukaista suostumusta. Tietojen siirtäminen. Voimme siirtää keräämämme henkilökohtaiset tiedot johonkin muuhun maahan, kuin missä tiedot on alun perin kerätty. Näissä maissa ei välttämättä ole yhtä kattavia tietosuojalakeja kuin siinä maassa, missä McAfee alun perin keräsi tiedot. Kun siirrämme tiedot muihin maihin, suojaamme tiedot tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Jos asut Euroopan talousalueella tai Sveitsissä, me noudatamme sovellettavia määräyksiä ja annamme henkilökohtaisten tietojen siirrolle riittävän suojan ETA:n ja Sveitsin ulkopuolisiin maihin. McAfee noudattaa Safe Harbor -tietosuojaperiaatteita, jotka on määrittänyt Yhdysvaltain Tietosuojaselosteen päivittäminen Saatamme päivittää tätä tietosuojaselostetta milloin tahansa julkaisemalla lisäyksiä tai muutoksia tällä sivustolla. Jos missään vaiheessa päätämme käyttää käyttäjien henkilökohtaisia tietoja tavalla, joka poikkeaa keräyshetken tavasta, ilmoitamme käyttäjille sähköpostin tai sivustollamme julkaistavan ilmoituksen välityksellä tai muilla keinoilla. Tarvittaessa pyydämme ennakkoon asiaankuuluvan luvan käyttäjiltä. Linkit muihin sivustoihin Sivustoillamme voi olla linkkejä muihin sivustoihin käytön helpottamiseksi ja tiedon tarjoamiseksi. Näitä sivustoja voivat hallita sellaiset yritykset, jotka eivät ole sidossuhteessa McAfeehin. Linkitetyillä sivustoilla voi olla omia tietosuojakäytäntöjä tai -selosteita, jotka suosittelemme lukemaan, jos käyt linkitetyllä sivustolla. Me emme ole vastuussa sellaisten sivustojen sisällöstä, jotka eivät ole sidossuhteessa McAfeehin, tai kyseisten sivustojen käytöstä tai tietosuojakäytännöistä. Tilanteissa, joissa kolmansien osapuolien tiedot on kerätty kolmannen osapuolen ja sinun välisen vuorovaikutuksen nojalla (kuten tiedot sellaisista henkilöistä, jotka lähettävät tietokoneellesi viestejä), luotamme, että annat kyseiselle kolmannelle osapuolelle asiaankuuluvan ilmoituksen ja että saat tarvittavan luvan. Tietosuojaselosteen hyväksyminen Hyväksyt, että McAfee käsittelee tietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti silloin kun: vierailet sivustollamme ja/tai annat meille tietoja sivustomme kautta ostat käyttöoikeuden ja käytät tuotteitamme tai palvelujamme ja hyväksyt käyttösopimuksen ehdot ja tietosuojaselosteen, tai allekirjoitat McAfeen kanssa sen tuotteiden ja palvelujen ostoa tai tilausta

10 koskevan sopimuksen. Lisäksi käyttämällä ja olemalla vuorovaikutuksessa McAfeen tuotteiden, palvelujen ja sivustojen kanssa, hyväksyt sen, että keräämme ja käsittelemme henkilökohtaisia tietoja: (a) tarjoamalla tuotteen tai palvelun luvatun toimivuuden; (b) automatisoitujen keinojen, kuten evästeiden ja jäljittimien avulla; (c) tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Hyväksyt myös, että voimme säilyttää ja siirtää tietoja mihin tahansa paikkaan, missä McAfee ja palveluntarjoajamme toimivat, mukaan luettuna Yhdysvallat. Ota meihin yhteyttä Jos sinulla on kysyttävää tähän tietosuojaselosteeseen liittyen tai jos haluat päivittää tietojasi tai asetuksiasi, ota meihin yhteyttä jollakin seuraavista tavoista: Lähetä sähköpostia McAfee Inc:in tietosuojatoimistoon osoitteeseen Soita meille numeroon Kirjoita meille osoitteeseen: Privacy Program Office - McAfee, Inc Mission College Blvd Santa Clara, CA Jos et saa pikaista vastausta, ota yhteyttä McAfee Inc:in asiakaspalveluosastoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tai lähettämällä kirjeen osoitteeseen: Consumer Privacy Response Team - McAfee, Inc Headquarters Drive Plano, Texas Jos asut Euroopan talousalueella, kirjoita osoitteeseen: Privacy Program Office - McAfee Security S.A.R.L. 26, Boulevard Royal 2449 Luxembourg, Luxembourg McAfee Inc:in lisäksi McAfee-yritys, jonka kanssa sinulla on liikesuhde, on vastuussa henkilökohtaisten tietojesi turvallisuudesta. Yhdysvallat, Meksiko, Väli-Amerikka, Etelä-Amerikka ja Karibian alue: McAfee, Inc., 2821 Mission College Blvd., Santa Clara, California Kanada, Eurooppa, Lähi-itä, Afrikka, Aasia ja Tyynenmeren alue: McAfee Security S.A.R.L., 26, Boulevard Royal, 2449 Luxembourg, Luxembourg

11 Japani: McAfee Co., Ltd., Shibuya Mark City West Building 12-1, Dogenzaka 1- Chrome, Shibuyaku, Tokyo , Japan Viimeksi muokattu 20. maaliskuuta Tarkastele aikaisempia versioita napsauttamalla tästä.

Johdanto. Henkilötietojen käsittely

Johdanto. Henkilötietojen käsittely Johdanto easyfairs Scandinavia AB suhtautuu erittäin vakavasti näytteilleasettajiensa (asiakkaidensa) sekä yrityksen sivustolla ja tapahtumissa vierailevien henkilöiden yksityisyyden ja henkilötietojen

Lisätiedot

2. Miksi keräämme käyttäjien tietoja? Fernando kerää ja käsittelee tiettyjä sivustonsa käyttäjien henkilötietoja, jotta:

2. Miksi keräämme käyttäjien tietoja? Fernando kerää ja käsittelee tiettyjä sivustonsa käyttäjien henkilötietoja, jotta: TIETOSUOJASELOSTE 1. Johdanto Avare Oy ("Avare") sitoutuu suojaamaan Fernando sivuston (sisältäen, mutta ei rajoittuen, seuraavan internetsivuston (http://fernando.fi) sekä kaikki siihen liittyvät keskustelufoorumit,

Lisätiedot

Kaikille selosteille yhteiset tietoturvaa ja rekisteröidyn oikeuksia koskevat kohdat löytyvät asiakirjan lopusta.

Kaikille selosteille yhteiset tietoturvaa ja rekisteröidyn oikeuksia koskevat kohdat löytyvät asiakirjan lopusta. 1 TIETOSUOJASELOSTE JA REKISTERISELOSTEET mysafety käsittelee henkilötietoja lainsäädännön mukaisesti huolellisesti ja turvallisesti. mysafetyn käsittelemiin henkilötietoihin. Tutustu tietosuojaselosteeseen

Lisätiedot

Ilmoitus saapuneesta turvasähköpostiviestistä

Ilmoitus saapuneesta turvasähköpostiviestistä Tullin turvasähköposti Asiakkaan ohje www.tulli.fi versio 2.2 8.1.2015 Korvaa version 2.1 22.5.2014 Tullin turvasähköposti Tulli lähettää sinulle sähköpostiviestin salattuna silloin, kun viesti tai sen

Lisätiedot

Tietosuojatyöryhmä. Työryhmän 23 päivänä helmikuuta 1999 hyväksymä. suositus 1/99

Tietosuojatyöryhmä. Työryhmän 23 päivänä helmikuuta 1999 hyväksymä. suositus 1/99 5093/98/FI/lopullinen WP 17 Tietosuojatyöryhmä Työryhmän 23 päivänä helmikuuta 1999 hyväksymä suositus 1/99 ohjelmistojen ja laitteistojen Internetissä suorittamasta ei-havaittavasta ja automaattisesta

Lisätiedot

Copyright 1999-2012 Basware Corporation. All rights reserved. Pikaopas toimittajille Supplier Portal (Toukokuu 2013)

Copyright 1999-2012 Basware Corporation. All rights reserved. Pikaopas toimittajille Supplier Portal (Toukokuu 2013) Copyright 1999-2012 Basware Corporation. All rights reserved. Pikaopas toimittajille Supplier Portal (Toukokuu 2013) 1 Rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen Sinun täytyy kirjautua Supplier Portal -sovellukseen,

Lisätiedot

Plus500 Ltd. Tietosuojamenettely

Plus500 Ltd. Tietosuojamenettely Plus500 Ltd Tietosuojamenettely Tietosuojamenettely Plus500:n tietosuojalausunto Yksityisyyden suojaaminen ja asiakkaiden sekä verkkosivustomme vierailijoiden henkilökohtaisten ja taloudellisten tietojen

Lisätiedot

Ohje luottamuksellista tietoa sisältävien sähköpostiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen

Ohje luottamuksellista tietoa sisältävien sähköpostiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen Ohje luottamuksellista tietoa sisältävien sähköpostiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen Liikenteen turvallisuusvirasto 27.9.2012 Sisällysluettelo Luottamuksellista tietoa sisältävien sähköpostiviestien

Lisätiedot

Adobe -määrälisensointi

Adobe -määrälisensointi Adobe -määrälisensointi VIP-asiakkaiden hallintakonsolin käyttöopas Value Incentive Plan -ohjelmalle (VIP) Versio 2.5 9..203 Sisältö Mikä on VIP-asiakkaiden hallintakonsoli?... 4 Näin pääset alkuun VIP-ohjelmassa...

Lisätiedot

Tietosuojakäytäntö. 1. Navicon keräämät tiedot.

Tietosuojakäytäntö. 1. Navicon keräämät tiedot. Tietosuojakäytäntö Tätä tietosuojakäytäntöä ("tietosuojakäytäntö") sovelletaan, kun muodostat yhteyden verkkosivustoille, vierailet verkkosivustoilla tai käytät verkkosivustoja, jotka omistaa ja joita

Lisätiedot

1 Rekisterinpitäjä. 2 Yhteyshenkilö. 3 Rekisterin nimi. 4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

1 Rekisterinpitäjä. 2 Yhteyshenkilö. 3 Rekisterin nimi. 4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 1 Rekisterinpitäjä Clementia Oy (2320280-1) Kiilakiventie 1, 90250 Oulu info@clementia.fi, 0403592019 2 Yhteyshenkilö Marko Heikkilä Kiilakiventie 1, 90250 Oulu marko@clementia.fi, 0403592019 3 Rekisterin

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859496

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859496 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID. Löydät kysymyksiisi vastaukset F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID

Lisätiedot

XEROXIN TURVATIEDOTE XRX05-008 Versio 1.0 Muutettu viimeksi: 10/08/05

XEROXIN TURVATIEDOTE XRX05-008 Versio 1.0 Muutettu viimeksi: 10/08/05 XEROXIN TURVATIEDOTE XRX05-008 Xerox MicroServer -web-palvelimessa on haavoittuvuuksia, jotka saattavat mahdollistaa järjestelmän luvattoman käytön. Seuraavassa on ohjeet alla lueteltujen laitteiden tietojen

Lisätiedot

Asetusten avulla voit säätää tietokoneen suojaustasoja. Suojaustila ilmoittaa tietokoneen senhetkisen tietoturvan ja suojauksen tason.

Asetusten avulla voit säätää tietokoneen suojaustasoja. Suojaustila ilmoittaa tietokoneen senhetkisen tietoturvan ja suojauksen tason. Pikaopas ESET Cybersecurity suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta huippuluokan ominaisuuksilla. Palkitussa NOD32-virustentorjuntajärjestelmässä ensimmäisen kerran esiteltyyn ThreatSense -tarkistusohjelmaan

Lisätiedot

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Laatimispäivä: 20.2.2009 1. Rekisterinpitäjä MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1) Ilmalantori 2 00240 Helsinki Puhelin 010 300 300 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Lisätiedot

ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä

ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Cyber Security tarjoaa huippuluokan suojauksen tietokoneellesi haittaohjelmia vastaan. Alun perin palkitussa

Lisätiedot

Yksityisyyssuoja. Tiedot, joita keräämme

Yksityisyyssuoja. Tiedot, joita keräämme Yksityisyyssuoja Tulosta Tallenna PDF Päivitetty: 11 tammikuu 2012 Disney Club Penguin ("Club Penguin") on Disney Online Studios Canada Inc.:in (aikaisemmin tunnettu nimellä Club Penguin Entertainment

Lisätiedot

Basware Supplier Portal

Basware Supplier Portal Basware Supplier Portal Pikaohje Toimittajille (Toukokuu 2011) Prosessin yleiskatsaus Basware Supplier Portal on tarkoitettu toimittajaorganisaatioille (joita kutsutaan jäljempänä toimittajiksi). Järjestelmän

Lisätiedot

pikaohje selainten vianetsintään Sisällysluettelo 17. joulukuuta 2010 Sisällysluettelo Sisällys Internet Explorer 2 Asetukset Internet Explorer 8:ssa

pikaohje selainten vianetsintään Sisällysluettelo 17. joulukuuta 2010 Sisällysluettelo Sisällys Internet Explorer 2 Asetukset Internet Explorer 8:ssa 1 Sisällysluettelo 17. joulukuuta 2010 Sisällysluettelo Sivu Sisällys Internet Explorer 2 Asetukset Internet Explorer 8:ssa mozilla firefox 4 Asetukset Mozilla Firefox 3:ssa Yleisiä ongelmia 6 Selainten

Lisätiedot

Julkinen. Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan suojattu sähköposti: ulkoisen käyttäjän ohje

Julkinen. Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan suojattu sähköposti: ulkoisen käyttäjän ohje Muistio 1 (7) Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan suojattu sähköposti: ulkoisen käyttäjän ohje Sisällys 1 Johdanto... 1 2 Suojatun viestin vastaanottaminen... 1 3 Suojatun viestin lukeminen... 2 4 Vastaanotetun

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa vinkkityyliä: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa on toimittava tai miten kutakin toimintoa voi

Lisätiedot

Muokkaa otsikon perustyyliä napsauttamalla

Muokkaa otsikon perustyyliä napsauttamalla Verkkoviestinnän tietoturva Muokkaa tekstin perustyylejä toinen taso yrityksissä neljäs taso HTK NETCOMMUNICATION OY Ari Wikström 1 HTK NETCOMMUNICATION OY Muokkaa tekstin perustyylejä toinen taso neljäs

Lisätiedot

Tietoturvavinkkejä pilvitallennuspalveluiden

Tietoturvavinkkejä pilvitallennuspalveluiden Tietoturvavinkkejä pilvitallennuspalveluiden turvallisempaan käyttöön 11/2014 Sisällysluettelo Johdanto... 3 1 Mikä on pilvipalvelu?... 3 2 Mikä on pilvitallennuspalvelu?... 3 3 Ovatko pilvipalvelut turvallisia?...

Lisätiedot

F-Secure Mobile Security. Android

F-Secure Mobile Security. Android F-Secure Mobile Security Android F-Secure Mobile Security Sisällysluettelo 3 Sisällys Luku 1:Asennus...5 Asentaminen...6 Aktivointi...7 Luku 2:Luottamuksellisten tietojen suojaaminen...9 Anti-Theftin

Lisätiedot

Käyttöehdot, videokoulutukset

Käyttöehdot, videokoulutukset Käyttöehdot, videokoulutukset Edita Publishing Oy PL 700, 00043 NORDIC MORNING www.editapublishing.fi Asiakaspalvelu www.edilexpro.fi edilexpro@edita.fi puh. 020 450 2040 (arkisin klo 9 16) 1 Yleistä Tämä

Lisätiedot

Lataa-sovellus. 1. painos

Lataa-sovellus. 1. painos Lataa-sovellus 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia Oyj:n äänimerkki.

Lisätiedot

Luottamuksellinen sähköposti Trafissa

Luottamuksellinen sähköposti Trafissa OHJE 1 (8) Luottamuksellinen sähköposti Trafissa Trafi käyttää Deltagon Sec@GW -ohjelmistoa sähköpostin luottamuksellisuuden suojaamiseen. D-Envelope sovelluksen avulla viestien vastaanottaminen ei edellytä

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio 0 FIN Vinkkien selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa vinkkityyliä: Vinkeissä kerrotaan, miten eri tilanteissa on toimittava, tai annetaan ohjeita siitä, miten

Lisätiedot

Tietosuojakäytäntö Suostumus Live Chat Evästeet Räätälöidyt markkinointisähköpostit

Tietosuojakäytäntö Suostumus Live Chat Evästeet Räätälöidyt markkinointisähköpostit Tietosuojakäytäntö Tämä tietosuojakäytäntö ("Tietosuojakäytäntö") voi muuttua ajoittain. Emme välttämättä tuo muutoksia tiedoksesi, joten ole hyvä ja käy tällä sivustolla säännöllisesti lukemassa tämä

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. F-SECURE PSB E-MAIL AND SERVER SECURITY http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859688

Käyttöoppaasi. F-SECURE PSB E-MAIL AND SERVER SECURITY http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859688 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle F-SECURE PSB E-MAIL AND SERVER SECURITY. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

EUROOPAN ALH-SIVUSTOJEN TOIMINTAPERIAATE

EUROOPAN ALH-SIVUSTOJEN TOIMINTAPERIAATE EUROOPAN ALH-SIVUSTOJEN TOIMINTAPERIAATE 1 Euroopan ALH-sivustojen toimintaperiaate Lisätäkseen Amwayn, Amwayn tuotteiden ja Amwayn liiketoimintamahdollisuuden tunnettavuutta sekä ALH:ien tukemiseksi liiketoiminnan

Lisätiedot

Esi-LEI-hakemusten rekisteröintiohje NordLEI-verkkoportaalissa

Esi-LEI-hakemusten rekisteröintiohje NordLEI-verkkoportaalissa Esi-LEI-hakemusten rekisteröintiohje NordLEI-verkkoportaalissa Osana NordLEI-verkkoportaalia asiakkaat voivat hakea esi-lei-tunnisteita juridisille yksiköilleen. Lisäksi NordLEI sallii myös niin kutsutun

Lisätiedot

NÄIN OTAT F-SECURE SAFEN KÄYTTÖÖN

NÄIN OTAT F-SECURE SAFEN KÄYTTÖÖN NÄIN OTAT F-SECURE SAFEN KÄYTTÖÖN 2 REKISTERÖINTI Avaa saamasi SAFE -linkki tai mene ostamastasi tuotepakkauksesta löytyvään osoitteeseen. 2 Täytä lomake ja valitse vahva salasana. Klikkaa Luo käyttäjätili.

Lisätiedot

Home Media Server. Home Media Server -sovelluksen asentaminen tietokoneeseen. Mediatiedostojen hallinta. Home Media Server

Home Media Server. Home Media Server -sovelluksen asentaminen tietokoneeseen. Mediatiedostojen hallinta. Home Media Server 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä asiakirjassa mainitut tuotteiden ja yritysten

Lisätiedot

Turvapaketti Omahallinta.fi ka ytto ohje

Turvapaketti Omahallinta.fi ka ytto ohje Turvapaketti Omahallinta.fi ka ytto ohje 05/2015 Vaihda tämän ohjeen mukaisesti VSP Nettiturva TURVAPAKETTI-palveluun 14.6.2015 mennessä, jotta tietoturvapalvelusi säilyy voimassa! Kirjautuminen Palveluun

Lisätiedot

Pilvipalveluiden arvioinnin haasteet

Pilvipalveluiden arvioinnin haasteet Pilvipalveluiden arvioinnin haasteet Tietoturvallisuus- ja jatkuvuuden hallinnan vaatimukset ICT-hankinnoissa, 12.5.2014 Laura Kiviharju Pilvipalvelut Pilvilaskenta (CloudComputing) tarkoittaa internetissä

Lisätiedot

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Tämän ohjeen kuvakaappaukset on otettu asentaessa ohjelmistoa Windows 7 käyttöjärjestelmää käyttävään koneeseen. Näkymät voivat hieman poiketa, jos sinulla on Windows

Lisätiedot

1.1 Tieto tarkoittaa henkilön tunnistamisen mahdollistavaa informaatiota.

1.1 Tieto tarkoittaa henkilön tunnistamisen mahdollistavaa informaatiota. Document Cloud (mukaan lukien Adobe Sign) lisäkäyttöehdot Päivitetty viimeksi 16.6.2016. Korvaa aiemman version kokonaan. Näissä Document Cloud -lisäehdoissa ( Lisäehdot ) käytetyt isolla alkukirjaimella

Lisätiedot

TIETOTURVALLISUUDESTA

TIETOTURVALLISUUDESTA TIETOTURVALLISUUDESTA Tietoturvallisuus riippuu monista asioista. Tärkein niistä on käyttäjä itse! Käyttäjä voi toimia turvallisesti tai turvattomasti Tervettä harkintaa tarvitaan erityisesti Internetin

Lisätiedot

.eu-verkkotunnusta koskevat WHOIS-toimintalinjat

.eu-verkkotunnusta koskevat WHOIS-toimintalinjat .eu-verkkotunnusta koskevat WHOIS-toimintalinjat 1/7 MÄÄRITELMÄT Käsitteet, jotka on määritelty asiakirjoissa Sopimusehdot ja/tai.euriidanratkaisusäännöt, on kirjoitettu isolla alkukirjaimella tässä asiakirjassa.

Lisätiedot

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE 1 Rekisterinpitäjä If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Y-tunnus 1614120-3 Niittyportti 4, Espoo 00025 IF Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Mika Rintamäki, puh. 101 191515,

Lisätiedot

HS-Works Oy:n asiakastietokanta

HS-Works Oy:n asiakastietokanta HS-Works Oy Henkilötietolain (523/1999) 10:n mukainen rekisteriseloste HS-Works Oy:n asiakastietokanta Rekisteriseloste 8.5.2009 Sisällys 1 Rekisterinpitäjä...1 2 Rekisterin pitämisen peruste...1 3 Rekisterin

Lisätiedot

Tikon ostolaskujen käsittely

Tikon ostolaskujen käsittely Toukokuu 2013 1 (7) 6.3.0 Copyright Aditro 2013 Toukokuu 2013 2 (7) Sisällysluettelo 1. Käyttäjäasetukset... 3 2. Yleiset parametrit... 3 3. Kierrätysasetukset... 3 4. palvelimen tiedot... 4 5. lähetyksen

Lisätiedot

Internetin hyödyt ja vaarat. Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi?

Internetin hyödyt ja vaarat. Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi? Internetin hyödyt ja vaarat Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi? Linkit Chrome https://www.google.com/intl/fi/chrome/browser/ Firefox http://www.mozilla.org/fi/ Opera http://www.opera.com/fi Vertailu

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio 0 FIN Merkintöjen selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa vinkkityyliä: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa tulee toimia tai miten toimintoa voi käyttää muiden

Lisätiedot

ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1(7) ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1.0

ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1(7) ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1.0 1(7) ANVIA ONLINE BACKUP Asioita, jotka tulee huomioida ennen asennusta! Koska palvelu sisältää myös sharing-ominaisuuden, on asiakas itse vastuussa millaisia tiedostoja palvelimelle varmuuskopioi ja kenelle

Lisätiedot

Connection Manager -käyttöohje

Connection Manager -käyttöohje Connection Manager -käyttöohje 1.0. painos 2 Sisältö Tee yhteysongelmien vianmääritys 10 Tietoja yhteydenhallintasovelluksesta 3 Näin pääset alkuun 3 Avaa yhteydenhallintasovellus 3 Tarkista nykyisen yhteyden

Lisätiedot

AirPrint-opas. Versio 0 FIN

AirPrint-opas. Versio 0 FIN irprint-opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkki Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten toimintoa voi käyttää yhdessä muiden

Lisätiedot

GROUPON SUOMEN TIETOSUOJA

GROUPON SUOMEN TIETOSUOJA GROUPON SUOMEN TIETOSUOJA Voimaantulopäivä: 13.6.2014 Tässä tietosuojalausekkeessa ("Tietosuoja") selostetaan, miten Citydeal Oy, Kaivokatu 8, 00100 Helsinki, Suomi ("Groupon Suomi", "Groupon", "me", jne.),

Lisätiedot

Tikon ostolaskujen käsittely

Tikon ostolaskujen käsittely Toukokuu 2014 1 (8) Toukokuu 2014 2 (8) Sisällysluettelo 1. Käyttäjäasetukset... 3 2. Yleiset parametrit... 3 3. Kierrätysasetukset... 3 4. palvelimen tiedot... 4 5. lähetyksen aktivointi... 5 6. Eräajot

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Parempi ruoka syyskuun kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Parempi ruoka syyskuun arvonta, kilpailu 1.9.2014. 30.9.2014. Palkinto ja sen arvo:3 kpl smoothie-tuotepakettia, arvo noin 45 euroa

Lisätiedot

Varmaa ja vaivatonta

Varmaa ja vaivatonta Varmaa ja vaivatonta viestintää kaikille Suomessa Tekninen valvonta sähköisissä palveluissa Päällikkö Jarkko Saarimäki Tähän joku aloituskuva, esim. ilmapallopoika jarkko.saarimaki@ficora.fi Ennakkokysymys

Lisätiedot

KILPAILUTTAMO PALVELU

KILPAILUTTAMO PALVELU YLEISET KÄYTTÖEHDOT LAATIMALLA, ESIKATSELEMALLA, SELAAMALLA, LÄHETTÄMÄLLÄ, VASTAANOTTAMALLA TAI LUKEMALLA TARJOUSPYYNNÖN KILPAILUTTAMO:N WWW-SIVUILTA (MYÖHEMMIN PALVELU) SEN LAATIJA (MYÖHEMMIN ASIAKAS)

Lisätiedot

Kattava tietoturva kerralla

Kattava tietoturva kerralla Kattava tietoturva kerralla PROTECTION SERVICE FOR BUSINESS Tietoturvan on oltava kunnossa Haittaohjelmahyökkäyksen tai tietoturvan vaarantumisen seuraukset voivat olla vakavia ja aiheuttaa merkittäviä

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Käyttövinkit kertovat, miten eri tilanteissa on toimittava tai miten kutakin toimintoa voi

Lisätiedot

Sisältö Chat.........4

Sisältö Chat.........4 Chat 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia Oyj:n äänimerkki.

Lisätiedot

Tuotetta koskeva ilmoitus

Tuotetta koskeva ilmoitus Suojaus Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan erikseen

Lisätiedot

Kymenlaakson Kyläportaali

Kymenlaakson Kyläportaali Kymenlaakson Kyläportaali Klamilan vertaistukiopastus Tietoturva Tietoturvan neljä peruspilaria 1. Luottamuksellisuus 2. Eheys 3. Saatavuus 4. (Luotettavuus) Luottamuksellisuus Käsiteltävää tietoa ei paljasteta

Lisätiedot

Digitaalikamera Ohjelmisto-opas

Digitaalikamera Ohjelmisto-opas EPSON-digitaalikamera / Digitaalikamera Ohjelmisto-opas Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään osaa tästä julkaisusta ei saa jäljentää, tallentaa tai siirtää missään muodossa tai millään tavoin elektronisesti,

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio TIETOSUOJAPOLITIIKKA. Yhtymähallitus 10.4.2014 41

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio TIETOSUOJAPOLITIIKKA. Yhtymähallitus 10.4.2014 41 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio TIETOSUOJAPOLITIIKKA Johdanto Tietosuojapolitiikassa kuvataan henkilöön liittyvien henkilötietojen tai muiden luottamuksellisten tietojen käytön periaatteet ja menetelmät

Lisätiedot

Lomarengas Oy: henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste Päivitetty 12.02.2016

Lomarengas Oy: henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste Päivitetty 12.02.2016 Lomarengas Oy: henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste Päivitetty 12.02.2016 Rekisterinpitäjä, rekisterin nimi ja yhteystiedot Lomarengas Oy ja Lomarengas Oy:n tytäryhtiöt (myöh. rekisterinpitäjä

Lisätiedot

WELHO ADSL -LAAJAKAISTAPALVELUIDEN PALVELUKUVAUS KULUTTAJA-ASIAKKAILLE (alkaen 24.8.2010)

WELHO ADSL -LAAJAKAISTAPALVELUIDEN PALVELUKUVAUS KULUTTAJA-ASIAKKAILLE (alkaen 24.8.2010) WELHO ADSL -LAAJAKAISTAPALVELUIDEN PALVELUKUVAUS KULUTTAJA-ASIAKKAILLE (alkaen 24.8.2010) WELHO-LAAJAKAISTAPALVELUIDEN PALVELUKUVAUS KULUTTAJA-ASIAKKAILLE (alkaen 19.5.2010) 2 (3) WELHO-LAAJAKAISTAPALVELUIDEN

Lisätiedot

Vaivattomasti parasta tietoturvaa

Vaivattomasti parasta tietoturvaa Vaivattomasti parasta tietoturvaa BUSINESS SUITE Tietoturvan valinta voi olla myös helppoa Yrityksen tietoturvan valinta voi olla vaikeaa loputtomien vaihtoehtojen suossa tarpomista. F-Secure Business

Lisätiedot

MICROSOFT OFFICE KOTIKÄYTTÖOHJELMA TILAUSOHJE. Microsoft Office Home Use Program (HUP)

MICROSOFT OFFICE KOTIKÄYTTÖOHJELMA TILAUSOHJE. Microsoft Office Home Use Program (HUP) MICROSOFT OFFICE KOTIKÄYTTÖOHJELMA Microsoft Office Home Use Program (HUP) TILAUSOHJE 1. Siirry Kotikäyttöohjelma-sivustolle Kotikäyttöohjelma-sivuston osoite on https://hup.microsoft.com Valitse sijaintisi

Lisätiedot

Windows 8.1:n tietosuoja-asetukset

Windows 8.1:n tietosuoja-asetukset s. 1/5 Windows 8.1:n tietosuoja-asetukset Asennettaessa Windows 8.1 oletusasetuksin, sen tietosuoja-asetukset sallivat vapaasti käyttäjän yksilöivän tiedon lähettämisen Microsoftille. Samoin sovelluksilla

Lisätiedot

TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT

TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT 1(5) TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT YT-neuvosto hyväksynyt 21.11.2007 Vahvistanut: kuntayhtymän johtaja Pentti Leipälä 4.1.2008 1. SÄÄNTÖJEN TARKOITUS 1 2. KÄYTÖN PERIAATTEET

Lisätiedot

BLOGGER. ohjeita blogin pitämiseen Googlen Bloggerilla

BLOGGER. ohjeita blogin pitämiseen Googlen Bloggerilla BLOGGER ohjeita blogin pitämiseen Googlen Bloggerilla Sisältö Blogin luominen... 1 Uuden blogitekstin kirjoittaminen... 4 Kuvan lisääminen blogitekstiin... 5 Lisää kuva omalta koneelta... 6 Lisää kuva

Lisätiedot

Maventa Connector Käyttöohje

Maventa Connector Käyttöohje Maventa Connector Käyttöohje 17.4.2015 Sisällys 1. Esittely... 2 1.1. Käytön edellytykset... 2 1.2. Tuetut aineistomuodot... 2 2. Asennustiedosto... 3 2.1. Sisäänkirjautuminen... 7 3. Asetuksien määrittäminen...

Lisätiedot

Grillikuume Weber-kilpailu 2015

Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Grillikuume - Weber-kilpailu, 22.4.2015. 1.7.2015. Palkinto ja sen arvo: Viikkokilpailu 1: Weber-grillituotesetti, 105,5 euroa Viikkokilpailu

Lisätiedot

Amway Partner Stores. Din online-mulighed fra Amway

Amway Partner Stores. Din online-mulighed fra Amway Amway Partner Stores Pyydämme sinua lukemaan nämä sivut, ennen kuin ostat tuotteita Amivon yhteistyöyritysten verkkokaupoista. Amivon yhteistyöyrityksiä koskeva ohjelma tarjoaa ostosmahdollisuuksia, jotka

Lisätiedot

CitiManager: Siirtymisen pikaopas kortinhaltijoille

CitiManager: Siirtymisen pikaopas kortinhaltijoille Tämä pikaopas kertoo: 1. Kuinka CitiManageria varten rekisteröidytään? a) Vain nykyiset verkkotiliotteita käyttävät kortinhaltijat b) Vain paperitiliotteita käyttävät kortinhaltijat 2. Tärkeitä vinkkejä

Lisätiedot

Online-tulostus 4.0. 1. painos

Online-tulostus 4.0. 1. painos Online-tulostus 4.0 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia Oyj:n

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Limingan Kiekko ry Yhteystiedot (osoite,

Lisätiedot

Asennusopas. Huomautus. Observit RSS

Asennusopas. Huomautus. Observit RSS Asennusopas Observit RSS Versio 5.3 Huomautus Tämä opas on uusia asennuksia varten. Axis-kamerapaketti sisältää käytettävän lehtisen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tukeen: +46 60 61 67 50. Tarjoaja:

Lisätiedot

Salasanojen hallinta. Salasanojen hallintaopas RESTAURANT ENTERPRISE SOLUTION

Salasanojen hallinta. Salasanojen hallintaopas RESTAURANT ENTERPRISE SOLUTION Salasanojen hallinta Salasanojen hallintaopas RESTAURANT ENTERPRISE SOLUTION Restaurant Enterprise Solution Asiakirjan tarkoitus Tämä asiakirja kertoo tarvittavat säännöt kuinka hallinnoida RES salasanoja

Lisätiedot

Käyttöohjekirja NIBE Uplink

Käyttöohjekirja NIBE Uplink Käyttöohjekirja UHB FI 1228-1 231154 Sisällys 1 Yleistä 2 Palvelutarjonta 3 Vaatimukset 3 2 Rekisteröi NIBE Uplink 4 3 Tarvitsetko apua? 5 Aloitussivu 5 Ohjelmisto 8 Tilin asetukset 8 Uloskirjautuminen

Lisätiedot

Memeo Instant Backup Pikaopas. Vaihe 1: Luo oma, ilmainen Memeo-tili. Vaihe 2: Liitä tallennusväline tietokoneeseen

Memeo Instant Backup Pikaopas. Vaihe 1: Luo oma, ilmainen Memeo-tili. Vaihe 2: Liitä tallennusväline tietokoneeseen Johdanto Memeo Instant Backup on yksinkertainen varmuuskopiointiratkaisu monimutkaiseen digitaaliseen maailmaan. Memeo Instant Backup suojaa arvokkaat tietosi varmuuskopioimalla C-aseman tiedot automaattisesti

Lisätiedot

10 parasta vinkkiä tietokoneongelmiin

10 parasta vinkkiä tietokoneongelmiin Sisällys 10 parasta vinkkiä tietokoneongelmiin 1 Aseta salasana 2 2 Poista tarpeettomat ohjelmat 3 3 Käytä Järjestelmän määritykset -työkalua 4 4 Paranna suorituskykyä ReadyBoostilla 5 5 Lisää ulkoinen

Lisätiedot

Adobe -määrälisensointi

Adobe -määrälisensointi Adobe -määrälisensointi VIP-jälleenmyyjäkonsolin käyttöopas Value Incentive Plan -ohjelmalle (VIP) Versio 3.1 syyskuu 12, 2013 Voimassa 15.8.2013 lähtien Sisältö Mikä on VIP-jälleenmyyjäkonsoli?... 4 Aloitus...

Lisätiedot

HIJAT HR TYÖPÖYTÄ PALVELUNA KUVAUS, SOPIMUS 22005, LIITE 2

HIJAT HR TYÖPÖYTÄ PALVELUNA KUVAUS, SOPIMUS 22005, LIITE 2 HIJAT HR TYÖPÖYTÄ PALVELUNA KUVAUS, SOPIMUS 22005, LIITE 2 HELSINGIN KAUPUNKI JA LOGICA OY 1 Palvelusopimus 22005 1 SISÄLLYSLUETTELO 1 PALVELUNA -PALVELUN TEKNINEN PALVELINYMPÄRISTÖN KUVAUS... 2 2 PALVELUNA-PALVELU...

Lisätiedot

Mobiililaitteiden WiFi-vahvistin WN1000RP Asennusopas

Mobiililaitteiden WiFi-vahvistin WN1000RP Asennusopas Mobiililaitteiden WiFi-vahvistin WN1000RP Asennusopas Tuki Kiitos, että valitsit NETGEAR-tuotteen. Kun olet asentanut laitteen, rekisteröi tuotteesi laitteen pohjaan merkityn sarjanumeron avulla osoitteessa

Lisätiedot

Ohjelmistopäivitykset

Ohjelmistopäivitykset Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua

Lisätiedot

Android. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Android 4.0.3 Ice Cream Sandwichissä.

Android. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Android 4.0.3 Ice Cream Sandwichissä. Y K S I K Ä Ä N A S I A K A S E I O L E M E I L L E LI I A N P I E NI TAI M I K Ä Ä N H A A S T E LI I A N S U U R I. Android Sähköpostin määritys Määrittämällä sähköpostitilisi Android-laitteeseesi, voit

Lisätiedot

Raporttiarkiston (RATKI) käyttöohjeet Ohjeet

Raporttiarkiston (RATKI) käyttöohjeet Ohjeet Raporttiarkiston (RATKI) käyttöohjeet Ohjeet 15.11.2012 1.0 Vastuutaho TRAFI Sisällys Raporttiarkiston (RATKI) käyttöohjeet 1 1. Johdanto 3 1.1. Esitiedot 3 1.2. Käyttöoikeudet 3 1.3. Sisäänkirjautuminen

Lisätiedot

Pilvipalvelujen tietoturvasta

Pilvipalvelujen tietoturvasta Pilvipalvelujen tietoturvasta It-palveluiden tilaisuus 20.3.2015 Matti Levänen Mitä pilvipalvelut ovat? Pilvipalvelu on toimintamalli, jolla tarjotaan helposti käyttöön otettavaa ja skaalautuvaa tietotekniikkaresurssia.

Lisätiedot

Seuraavat Windowsin käyttöjärjestelmäversiot tukevat Novell Filr -työpöytäsovellusta:

Seuraavat Windowsin käyttöjärjestelmäversiot tukevat Novell Filr -työpöytäsovellusta: Novell Filr -työpöytäsovellus lueminut Huhtikuu 2015 1 Tuotteen yleiskatsaus Novell Filr -työpöytäsovelluksella voit synkronoida Novell Filr -tiedostoja tietokoneesi tiedostojärjestelmän kanssa ja muokata

Lisätiedot

Turun ammattikorkeakoulu 13.09.2005 1(5) Tietojärjestelmien käyttösäännöt

Turun ammattikorkeakoulu 13.09.2005 1(5) Tietojärjestelmien käyttösäännöt Turun ammattikorkeakoulu 13.09.2005 1(5) TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT Sisällysluettelo: 1 Sääntöjen tarkoitus... 2 2 Käytön periaatteet... 2 3 Käyttöoikeus ja käyttäjätunnukset... 4 4 Käyttöoikeuden

Lisätiedot

Opas Logitech Harmony 525 asennusohjelmistoon

Opas Logitech Harmony 525 asennusohjelmistoon Opas Logitech Harmony 525 asennusohjelmistoon Tervetuloa! Ohjattu asennus asentaa Logitech Harmony kaukoohjaimen ohjelmiston koneellesi jatkaaksesi paina NEXT. Valitse kieli ja paina ok. Ohessa on Logitech

Lisätiedot

Pilvipalvelut ja henkilötiedot

Pilvipalvelut ja henkilötiedot Pilvipalvelut ja henkilötiedot Titta Penttilä Senior information security manager Group Security, TeliaSonera Muuttuva toimintaympäristö Alihankinta, pilvipalvelut Yleisen tietoisuuden ja kiinnostuksen

Lisätiedot

Sisällönhallinta, esteettämyys, henkilötiedot,

Sisällönhallinta, esteettämyys, henkilötiedot, CT30A3201 - WWW-sovellukset Sisällönhallinta, esteettämyys, henkilötiedot, Jouni.Ikonen lut.fi 12.11.13 1 Jouni Ikonen Sisällönhallintajärjestelmät content management system (CMS) Mahdollistaa joukon ihmisiä

Lisätiedot

Johnson Controlsin tietosuojailmoitus

Johnson Controlsin tietosuojailmoitus Johnson Controlsin tietosuojailmoitus Johnson Controls, Inc. ja sen osakkuusyhtiöt (yhdessä Johnson Controls tai me), huolehtivat asiakkaidensa yksityisyydestä ja ovat sitoutuneet käsittelemään asiakkaidensa

Lisätiedot

Kaislanet-käyttöohjeet

Kaislanet-käyttöohjeet päivitetty 25.10.2013 Kaislanet-käyttöohjeet Rekisteröityminen Sisällysluettelo 1. Yleistä Kaislanetistä... 3 1.1 Tekniset vaatimukset Kaislanetin käyttöön... 3 1.2 Kaislanet-helpdesk... 3 2. Rekisteröityminen...

Lisätiedot

IDA-tallennuspalvelun käyttölupahakemus

IDA-tallennuspalvelun käyttölupahakemus IDA-tallennuspalvelun käyttölupahakemus Uusi hakemus Käyttäjätietojen muutos Projektin vastuuhenkilön yhteystiedot: Etu- ja sukunimi: Mikäli sinulla ei ole HAKA-tunnusta, täytä seuraavat kentät: Projektin

Lisätiedot

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Sisällys F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Sisällys Luku 1: Aloittaminen...3 1.1 Tilauksen hallinta...4 1.2 Tietokoneen suojauksen varmistaminen...4 1.2.1 Suojaustilakuvakkeet...4

Lisätiedot

TIETOSUOJA. Tietosuojan soveltamisala.

TIETOSUOJA. Tietosuojan soveltamisala. TIETOSUOJA Tietosuojan soveltamisala. Tämä asiakkaita koskeva tietosuojakäytäntö (jäljempänä "käytäntö") kuvaa tapoja, joilla Rezidor Hotel Group toimiessaan brändin omistavan tanskalaisen yhtiön Rezidor

Lisätiedot

E H D O T. Ole hyvä ja lue nämä ehdot ( Palveluehdot ) tarkasti ennen kuin käytät palveluita.

E H D O T. Ole hyvä ja lue nämä ehdot ( Palveluehdot ) tarkasti ennen kuin käytät palveluita. GLOBAALI VERSIO (7 marraskuu 2014) P A L V E L U - E H D O T 1. JOHDANTO VOLVO haluaa tarjota sinulle parhaat mahdolliset Palvelut (jotka on määritelty jäljempänä kohdassa 1), jotta VOLVO-ajokokemuksesi

Lisätiedot

HARJOITUS 3: Asennetaan Windows Vista koneeseen Windows 7 Professional upgrade ohjelmisto (Windows 7 käyttöjärjestelmän asennus)

HARJOITUS 3: Asennetaan Windows Vista koneeseen Windows 7 Professional upgrade ohjelmisto (Windows 7 käyttöjärjestelmän asennus) HARJOITUS 3: Asennetaan Windows Vista koneeseen Windows 7 Professional upgrade ohjelmisto (Windows 7 käyttöjärjestelmän asennus) Microsoft Windows Vista Business Microsoft Winodows 7 Professional Upgrade

Lisätiedot

WWW-PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTO LOUNEA OY

WWW-PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTO LOUNEA OY 1 WWW-PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTO LOUNEA OY 10.4.2015 Lounea Oy Tehdaskatu 6, 24100 Salo Puh. 029 707 00 Y-tunnus 0139471-8 www.lounea.fi Asiakaspalvelu 0800 303 00 Yrityspalvelu 0800 303 01 Myymälät 0800 303

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Rekisterinpitäjä Rekisterin nimi Henkilötietojen käsittelytarkoitus Rekisterin tietosisältö

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Rekisterinpitäjä Rekisterin nimi Henkilötietojen käsittelytarkoitus Rekisterin tietosisältö TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Rekisterinpitäjä Valtiokonttori Sörnäisten rantatie 13 000054 VALTIOKONTTORI Rekisterin nimi Valtiolle.fi - Valtion rekrytointijärjestelmä Henkilötietojen

Lisätiedot