McAfeen tietosuojaseloste.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "McAfeen tietosuojaseloste."

Transkriptio

1 Tietosuojaseloste Tämä tietosuojaseloste on päivitetty 20. maaliskuuta 2014, jotta olemme voineet lisätä linkin McAfeen uuteen evästeselosteeseen ja tehdä luettavuuteen ja selkeyteen vaikuttavia muutoksia. Tässä tietosuojaselosteessa on lisätietoa suojaustarkoituksiin käyttämistämme tiedoista ja sitoutumisestamme käyttää keräämiämme henkilötietoja luotettavasti. Voit lukea koko tietosuojaselosteen täällä. McAfeen tietosuojaseloste. McAfee ja sen yritysperhe ("McAfee", "me") ovat Intel-osakeyhtiön kokonaan omistamia tytäryhtiöitä. Me välitämme aidosti tietosuojastasi sekä turvallisuudestasi, ja verkkoturvallisuutesi takaaminen on keskeinen tavoitteemme. Me arvostamme päätöstäsi luottaa apuumme digitaalisen elämäsi suojaamisessa varkauksilta, häiriöiltä sekä luvattomalta käytöltä. Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kertoa sinulle, miten henkilötietojasi kerätään, hallitaan ja käytetään seuraavia tarkoituksia varten: laitteittesi ja tietojesi suojaaminen asiakassuhteen personalisoiminen ja hallitseminen turvallisuuteen liittyvien tapahtumien tutkiminen, vastaaminen ja hallitseminen turvallisuustuotteiden ja -palveluiden parantaminen sekä mahdollisten turvallisuusuhkien ja -heikkouksien ennustaminen. Tietoja keräämällä ja käsittelemällä pystymme ennustamaan uhkia ja suojaamaan paremmin sinua, laitteitasi ja tietojasi. McAfee haluaa auttaa sinua ymmärtämään miten tietojasi käsitellään, miksi tietojen suojaamiseen tarvitaan tietoja ja kuinka olemme sitoutuneet käyttämään keräämiämme henkilökohtaisia tietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Aina kun käynnistät laitteen, muodostat yhteyden verkkoon tai avaat tiedoston, altistut hakkereiden, roskapostin, haittaohjelmien, vakoiluohjelmien ja muunlaisen luvattoman käytön aiheuttamaan vakavaan riskiin tietoja ja ohjelmia kohtaan. Tämän vuoksi on tärkeää käyttää esimerkiksi McAfeen turvallisuustuotteita ja -palveluja sinun ja tietojesi suojaamiseksi. McAfeen tekniikat puolustautuvat kyseisiä uhkia ja tuhansia joka päivä ilmestyviä uusia uhkia vastaan seuraavilla tavoilla: Analysoimalla laitteiltasi lähetettyjä tai vastaanotettuja tietoja riskien, uhkien, heikkouksien, epäilyttävien tapahtumien ja hyökkäyksien varalta Arvioimalla lähettävän/vastaanottavan laitteen maineen, jotta voimme määrittää pitäisikö pääsy sallia vai antaa toimenpiteen jatkua Jakamalla tietoa uhkia hallitsevien verkkojen kanssa parantaaksemme

2 tuotteitamme, palvelujamme ja kokonaisuudessaan verkkoturvallisuutta sekä Kehittämällä vastauksia uusiin uhkiin laitteeltasi kerätyn ja maailmanlaajuisen tietoverkkomme osaamisen pohjalta. Yleiskatsaus tietosuojakäytännöistämme löytyy alhaalta. Ota meihin yhteyttä jos sinulla on jotain kysyttävää. Soveltaminen. Tämä tietosuojaseloste koskee henkilökohtaisia tietoja, jotka olemme saaneet henkilöiltä, jotka ovat tekemisissä McAfeen kanssa ja käyttävät sivustojamme, tuotteitamme, palvelujamme ja sovelluksiamme. Tämä tietosuojaseloste ei koske työnantajan asemassa saatuja henkilökohtaisia tietoja: erilliset tietosuojakäytännöt ja/tai -selosteet kattavat työntekoon liittyvät tiedot. Tietoturvaseloste Tarjoamme sinulle seuraavat mahdollisuudet lukea tietosuojaselosteemme: nettisivuillamme olevan linkin kautta viittaamme siihen käyttöehdoissamme ja loppukäyttäjän lisenssisopimuksissa sekä liitämme sen kauppakirjoihimme, sopimuksiimme ja muihin asiakirjoihin, joissa se on tarpeellinen ja asianmukainen. Kerättävät tiedot McAfee kerää joitakin tietoja, jotka ovat henkilökohtaisia (eli tietoja, joiden perusteella on mahdollista tunnistaa henkilö joko yksin näiden tietojen tai yhdessä muiden tietojen kanssa). McAfee kerää myös ei-henkilökohtaisia tietoja, joiden perusteella ei ole mahdollista tunnistaa yksittäistä henkilöä. Jos ei-henkilökohtaiset tiedot yhdistetään muihin tietoihin, niin että niiden perusteella on mahdollista tunnistaa henkilö, käsittelemme tällaista yhdistelmää henkilökohtaisina tietoina. McAfee saa henkilökohtaisia tietoja, kun sinä tai joku joka toimii puolestasi antaa ne meille. Keräämme myös tietoja, kun hankit tai käytät McAfee-tuotteita tai palveluja tai kun käytät laitetta, johon on asennettu McAfee-tuotteita tai palveluja. Seuraavaksi annamme esimerkkejä henkilökohtaisista tiedoista, joita voidaan kerätä suoraan sinulta (tai henkilöltä, joka toimii puolestasi): yhteystiedot (mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite, sosiaalisen median tunnus/käyttäjänimi, postiosoite, puhelin- ja faksinumero) maksutiedot (mukaan lukien maksuun käytettävän kortin ja pankkitilin tiedot) toimitus-, laskutus- ja muut McAfee-tuotteiden ja palvelujen oston ja

3 lähetyksen yhteydessä annetut tiedot. tiedot maksutapahtumista kanssamme (kuten ostoshistoria) sekä tiedot tuotteiden ja palveluiden käytöstä antamasi tiedot McAfeen viestintäkanavilla, kuten keskustelupalstoilla, teknisessä tuessa ja asiakaspalvelussa käyttäjänimi, salasana ja muita käyttäjätietojen tarkistamista varten tarvittavia tietoja valokuvat, kuvat, biometrinen tunnistautuminen ja tarpeelliset hajautusalgoritmit. Seuraavaksi esimerkkejä henkilökohtaisista tiedoista, joita McAfee voi kerätä suoraan selaimeltasi tai sinun kanssakäymisistäsi tuotteidemme ja palvelujemme kanssa: yksityiskohdat tietokoneistasi, laitteistasi, sovelluksistasi ja verkostoistasi (mukaan lukien IP-osoite, selaimen ominaisuudet, laitteen tunnus ja ominaisuudet, käyttöjärjestelmä, kieli ja asetukset) tapahtumat sivustoillamme ja laitteiden ja palvelujen käyttötottumukset (mukaan lukien suhteelliset URL-osoitteet, nettisivustojen vierailujen päivämäärät ja kellonajat sekä clickstream-data kuten palvelinlokeihin tyypillisesti tallennetut tiedot) yksityiskohtia internetin tai verkon käytöstä (mukaan lukien vierailemiesi sivustojen URL- ja domain-osoitteet, tiedot sovelluksista, jotka yrittävät saada yhteyden verkkoosi tai verkkotapahtumiisi) tiedot tiedostoista ja viesteistä, kuten mahdolliset haittaohjelmat ja roskapostit (mukana voi olla tietokoneen tiedostoja, sähköposteja ja liitetiedostoja, sähköpostiosoitteita, metatietoja ja tietoliikennetietoja tai hajautuksien osia näistä tiedoista. Hajautustiedosto on tiedosto, joka on muutettu matemaattisen algoritmin kautta numerojonoksi). Tämä voi sisältää samanlaista tietoa kolmansilta osapuolilta, jotka ovat kanssasi tekemisissä tuotteidemme ja palvelujemme käytön yhteydessä olevia muita tietoja (mukaan lukien tarkastettujen, epäilyttävien, saastuneiden ja ei-toivottujen tiedostojen ja sähköpostien määrät, tartuntojen varsinainen määrä) ja tiedot, jotka saattavat sisältyä virus- tai haittaohjelmanäytteeseen tai tiedostoon, jonka lähetit McAfeelle tarkastettavaksi. IP-osoitteet Internet-protokollaosoite (IP-osoite) on numerosarja, joka on määritetty jokaiselle tietoverkkoon osallistuvalle ja internet-protokollaa tiedonvälityksessä käyttävälle laitteelle (esim. tietokone, tulostin, matkapuhelin, palvelin). Sen avulla laitteet löytävät toisensa verkossa.

4 Vaikka joskus onkin mahdollista liittää IP-osoitteet yksittäisen henkilön laitteeseen, useimmiten ne kuitenkin liitetään järjestelmien ryhmään, useiden käyttäjien jakamaan järjestelmään tai järjestelmien tai laitteiden ryhmän käyttämään yhdyskäytävään. Esimerkiksi sähköpostiviesteihin sisältyvät IP-osoitteet liitetään yleensä kyseiseen sähköpostin palveluntarjoajaan eikä yksittäisen käyttäjän laitteeseen. McAfeen tietoturvatuotteet ja -palvelut käyttävät IP-osoitteita turvatakseen tietosi ja laitteesi. Me saatamme esimerkiksi havaita, että tiettyyn IP-osoitteeseen liittyvä järjestelmä tai järjestelmien ryhmä on saastunut ja lähettää haittaohjelmaa tai roskapostia joillekin käyttäjillemme. Voimme saastuneen järjestelmän omistajaa tai saastuttajaa tunnistamatta määrittää IPosoitteelle pistemäärän, joka vastaa sen aiheuttamaa kohonnutta uhkaa. Tuotteemme ja palvelumme voivat sitten ohjata liikenteen pois tästä IP-osoitteesta tai estää kyseistä IPosoitetta lähettämästä haittaohjelmaa McAfeen tuotteilla suojattuun laitteeseesi, ennen kuin laite joutuu hyökkäyksen kohteeksi. IP-osoitteiden ja muiden koneen tietojen käyttö on ratkaisevan tärkeää ajantasaisen ja tehokkaan suojauksen takaamisessa, sillä verkossa piilevät uhat ja hyökkäykset kehittyvät jatkuvasti. Evästeet McAfee käyttää "evästeitä" käyttäjien asetuksien tallentamiseen sekä sivustomme ja palvelujemme suorituskyvyn parantamiseen. Evästeet auttavat meitä myös tunnistamaan sivustolle palaavat käyttäjät, joten meidän ei esimerkiksi tarvitse pyytää heitä antamaan sähköpostiosoitettaan ja salasanaansa joka käynnillä. Huomaa, että evästeiden avulla kerätyt tiedot ovat välttämättömiä joidenkin McAfeen palvelujen, kuten tietyt tilauspalvelut, tuottamisen kannalta. Emme voi tarjota palveluita käyttäjille, jotka eivät anna lupaa tietojen käsittelyyn evästeiden avulla tai joiden selaimet on asetettu hylkäämään kaikki evästeet. Jos ostat esimerkiksi verkkotekniikan tilauksen, eväste tunnistaa ohjelmiston, version ja sen voimassaoloajan päättymisen. Näiden tietojen avulla ilmoitamme sinulle, kun uudempi versio on saatavilla tai kun tilauksesi on päättymässä. Evästeitä voidaan käyttää myös hallitsemaan asiakkaalle näytettävien mainosten, erikoistarjousten tai muiden markkinointiviestien tyyppiä ja toistumistiheyttä. Mainokset voivat olla McAfeen tai toimittajinamme toimivien ulkopuolisten mainostoimistojen tekemiä. McAfee käyttää myösverkkojäljitteitä (pieniä läpinäkyviä kuvatiedostoja), joiden avulla laskemme sivustojemme kävijämäärän ja analysoimme, miten kävijät käyttävät sivujamme. Kerätyt tiedot ovat yleensä nimettömiä eikä niitä käytetä yksittäisten käyttäjien tunnistamiseen.

5 McAfee ylläpitää myös lokitiedostoja sivustoillamme tapahtuvasta tietoliikenteestä. Palvelimemme voivat esimerkiksi automaattisesti tallentaa tiedot, jotka käyttäjä tai selain lähettää sivustossa käynnin yhteydessä. Nämä lokitiedostot voivat sisältää erilaisia tietoja, kuten pyyntösi, IP-osoitteen, selaimen tyypin, selaimen kielen, pyynnön päivämäärän ja kellonajan sekä yhden tai useamman evästeen, jotka voivat mahdollistaa järjestelmäsi tunnistamisen. Lisätietoja evästeistä ja siitä, kuinka McAfee suhtautuu älä jäljitä -signaaleihin, saat evästeselosteestamme. Keräämämme henkilökohtaisten tietojen käyttö McAfee käyttää keräämiään tietoja tietoturva- ja yksityisyysasetuksien mukaisesti muun muassa seuraavilla tavoilla: ennustamalla uhkia ja tarjoamalla suojaustuotteita ja -palveluja tarjoamalla turvallisuusohjeita, tietoa ja tuotepäivityksiä suorittamalla tutkimuksia ja analyysejä (esimerkiksi markkina- ja kuluttajatutkimuksia, tietoturvatutkimuksia ja -analyysejä sekä trendianalyysejä) analysoimalla käyttäjien toimintaa kun he käyttävät McAfeen tuotteita ja palveluja, jotta asetuksia voidaan mukauttaa luomalla ja hallitsemalla McAfee-tilejä keräämällä ja käsittelemällä maksuja ja suorittamalla maksutapahtumia tarjoamalla asiakastukea, hallitsemalla tilauksia ja vastaamalla pyyntöihin, kysymyksiin ja kommentteihin tiedottamalla erityistapahtumista, ohjelmista, kyselyistä, kilpailuista, arvonnoista ja muista tarjouksista ja kampanjoista sekä hallitsemalla näihin osallistumista mahdollistamalla blogeihimme kirjoittamisen ja muun viestinnän mukauttamalla, mittaamalla ja parantamalla nettisivujamme, tuotteitamme, palvelujamme ja mainontaamme analysoimalla ja kehittämällä uusia tuotteita, palveluita ja sivustoja suorittamalla tili-, tarkastus-, laskutus-, täsmäys- ja keräämistoimintoja ehkäisemällä, havaitsemalla, tunnistamalla, tutkimalla, vastaamalla ja suojaamalla mahdollisilta ja todellisilta vaatimuksilta, vastuilta, luvattomalta toiminnalta ja rikolliselta toiminnalta noudattamalla ja valvomalla asiaankuuluvia lakisääteisiä vaatimuksia, sopimuksia ja käytäntöjä ja suorittamalla muita toimintoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

6 Tuotteiden ja palvelujen tiedonkäsittely Jos asennat tai käytät jotain tuotteistamme tai palveluistamme, ohjelmisto toimii tietokonejärjestelmän tai laitteen taustalla suorittamassa tiettyjä turvallisuus- ja tietoturvatoimintoja kuten: roskapostisuojaus virustorjunta tunkeutumisen tunnistaminen, ennaltaehkäiseminen ja suojaus uhkien ennaltaehkäiseminen ja ennustaminen verkon suojaus tietojen salaus mobiililaitteen lukitus sekä varmennuskopiointi ja tietojen palautustoiminnot Tuotteiden päivittäminen ja raportointi. Tuotteemme ja palvelumme voivat käsitellä tiettyjä tietoja tarjotakseen päivityksiä ja raportteja. Nämä päivitystoiminnot saattavat tarkistaa järjestelmästäsi, pitääkö palveluihin liittyvät tiedostot päivittää tai uudistaa. Tuotteet ja palvelut voivat esimerkiksi välittää raporttitiedostoja McAfeelle. Nämä tiedostot sisältävät tietoja, kuten tarkastettujen, epäilyttävien, saastuneiden tai ei-toivottujen tiedostojen tai sähköpostien määriä, tartuntojen määriä, tunnistettujen tartuntojen päivämääriä ja hajautusarvoja ja virheellisesti negatiivisten / virheellisesti positiivisten määriä. Näiden raporttien avulla on tarkoitus analysoida tiettyjen tartuntojen esiintymistiheys tai uhkien levinneisyys. Lisäksi McAfee käyttää tietoja muokatakseen tuotetta varsinaiseen käyttöön perustuvien käyttäjäasetuksien mukaisesti. Jaettavat henkilökohtaiset tiedot Saatamme jakaa henkilökohtaisia tietoja seuraavien osapuolien kanssa: McAfeen yritysperheen muiden jäsenien kanssa tässä tietosuojaselosteessa mainittuihin tarkoituksiin, kuten: (i) tarjoamalla palveluja ja yhteistä sisältöä (esim. rekisteröinti, myynti ja asiakastuki); (ii) auttamalla tunnistamaan ja ennaltaehkäisemään mahdollisia lainvastaisia tekoja ja käytäntöjen rikkomuksia; ja (iii) ohjaamalla tuotteisiimme, palveluihimme ja viestintäämme liittyviä päätöksiä Valtuutettujen palveluntarjoajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka tarjoavat meille palveluja (mukaan lukien tiedon tallennus, myynti, markkinointi, petostutkimukset sekä maksujenperintä) ohjeidemme perusteella. Nämä kolmannet osapuolet ovat valtuutettuja käyttämään tai julkaisemaan McAfeeltä saatuja henkilökohtaisia tietoja ainoastaan suorittaakseen meidän puolestamme palveluja tai täyttääkseen lakisääteisiä

7 vaatimuksia. Kolmannet osapuolet sinun suostumuksellasi. Esimerkiksi yhteismarkkinointiliikekumppanin kanssa tai jakamalla rajoitetusti tietoja tarpeen vaatiessa tutkijoiden ja analyytikkojen kanssa ja Tietoja saatetaan jakaa muille yrityksille, jotka ovat juridisessa suhteessa McAfeehin, kuten emoyhtiömme Intel, Inc. tai jokin muu ulkopuolinen taho, joka saattaa tulevaisuudessa ottaa haltuunsa kaikki McAfeen toiminnot tai osan niistä (edellyttäen, että kyseinen osapuoli suostuu käyttämään henkilökohtaisia tietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti). Me saatamme luovuttaa henkilökohtaisia tietoja myös, (i) jos laissa tai oikeusmenettelyissä niin vaaditaan, (ii) viranomaisten, kuten lainvalvontaviranomaisten tai muiden valtuutettujen ulkopuolisten tahojen, pyynnöstä, (iii) kansallisen turvallisuuden vaatiman tapauksen vuoksi tai (iv) kun uskomme tietojen luovuttamisen olevan tarpeellista ja aiheellista fyysisen, henkisen, taloudellisen tai muun vahingon, loukkaantumisen tai menetyksen estämiseksi tai (v) epäillyn tai todellisen laittoman toiminnan tutkinnan tai mahdollisen oikeudellisen vastuun yhteydessä. McAfeen yritysperhe saattaa jakaa henkilökohtaisia tietoja keskenään ja käyttää niitä tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Me saatamme myös yhdistää tietoja keskenään tuotteiden, palvelujen, sisällön ja mainosten tarjoamiseksi ja parantamiseksi. Kun jaamme henkilökohtaista tietoa sopimussuhteessa olevalle kolmannelle osapuolelle, kyseisen yrityksen on noudatettava yksityisyydensuoja- ja tietoturvastandardeja, jotka ovat vähintään yhtä tiukkoja kuin McAfeen standardit samanlaista tietoa käsitellessä. Kun tietoja välitetään suoraan kolmannelle osapuolelle, tietojen käsittely pohjautuu kyseisen yrityksen standardeihin (nämä eivät ole välttämättä samoja kuin McAfeen stardardit) ja itsenäiseen suhteeseen kyseisen palveluntarjoajan kanssa. Kalifornian Shine the Light -yksityisyydensuojalaki McAfee ei jaa henkilökohtaisia tietojasi yhtiöön kuulumattomille kolmansille osapuolille heidän markkinointitarkoituksiin ilman lupaasi. Tietoturva Käytämme hallinnollisia, rakenteellisia, teknisiä ja fyysisiä suojauksia turvataksemme keräämiämme ja käsittelemiämme henkilökohtaisia tietoja. Tietoturvatoimintomme on suunniteltu niin, että pidämme huolta asiaankuuluvasta tietoturvatasosta. Testaamme säännöllisesti sivustomme, tietokeskuksemme, järjestelmämme ja muut osa-alueemme tietoturva-aukkojen varalta. McAfee käsittelee aina maksukortin tietoja PCI-DSS-standardien (Payment Card Industry s Data Security Standards) mukaisesti. Kun maksat sivustollamme luottokortilla, käytämme SSLsalausta kun siirrämme luottokortin numeroa.

8 Henkilökohtaisten tietojen hallinta ja valvonta Tarjoamme viestintään liittyviä vaihtoehtoja käyttäjille ja mahdollisuuden valita mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme heiltä. Monien McAfeen tuotteiden kohdalla käyttäjät voivat itse valita, mitä henkilökohtaisia tietoja heiltä kerätään. Jos et halua saada meiltä markkinointisähköpostiviestejä, napsauta tilauksenperuutuslinkkiä tai seuraa markkinointisähköpostissa olevia muita ohjeita, käy sivustomme Oma tili -osiossa tai ota meihin yhteyttä alla olevan Ota yhteyttä -osion mukaisesti. Moniin McAfeen tuotteisiin liittyy asetuksia, joiden avulla käyttäjät tai järjestelmänvalvojat voivat hallita tietojen keräämistä. Katso ohjeet kunkin tuotteen käyttöoppaasta tai ota yhteyttä asianmukaisen teknisen tuen kanavan kautta. Voit poistaa henkilökohtaiset tietosi McAfeen sivustossa olevasta asiakaskertomuksesta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Jos valitset, ettet halua enää vastaanottaa markkinointiviestejä, McAfee voi silti ottaa sinuun yhteyttä tietoturvapäivityksien, tuoteominaisuuksien, palvelupyyntöjen vastauksien ja muiden tiedonsiirtoon liittyvien viestien osalta silloin kun ei ole kyse markkinoinnista tai hallinnosta. Virheiden korjaaminen Pääset käsiksi ja voit korjata henkilökohtaisia tietoja profiilissasi vierailemalla Oma Tili -osiossa. Voit myös vaihtoehtoisesti pyytää meiltä oikeuden päästä käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi ottamalla meihin yhteyttä alla mainitulla tavalla. Tietojen säilytys. Se, kuinka kauan me säilytämme henkilökohtaisia tietojasi, riippuu siitä, mihin tarkoitukseen me käytämme niitä. McAfee säilyttää henkilökohtaisia tietojasi niin kauan kun olet rekisteröitynyt tilaaja tai käyttäjä, ja sen jälkeen vain niin kauan kun se on lakisääteisesti vaadittua tai McAfeen säilytyskäytännön mukaisesti kohtuullisesti katsottuna vaadittua sisäistä tiedottamista ja sovittelua varten, sekä antaakseen sinulle pyytämääsi palautetta tai tietoja. Meidän on tietyissä tilanteissa säilytettävä tietomme sinusta (esimerkiksi verotusta tai oikeudenkäyntiä varten (mahdollinen, odotettu tai varsinainen), muista liiketoimisyistä tai viranomaisten niin vaatiessa). Kerättyjen tietojen taltiointi Kerätyt tiedot voidaan tallentaa ja käsitellä Yhdysvalloissa sijaitsevilla palvelimilla tai missä tahansa McAfeen ja palveluntuottajamme toimitiloissa ympäri maailmaa.

9 Lasten tietosuoja McAfee noudattaa yhdysvaltalaista Children s Online Privacy Protection Act -lakia sekä samanlaisia sovellettavissa olevia lakeja muualla maailmassa McAfee ei tietoisesti kerää henkilökohtaisia tietoja alle 13-vuotiailta lapsilta ilman vanhempien asianmukaista suostumusta. Tietojen siirtäminen. Voimme siirtää keräämämme henkilökohtaiset tiedot johonkin muuhun maahan, kuin missä tiedot on alun perin kerätty. Näissä maissa ei välttämättä ole yhtä kattavia tietosuojalakeja kuin siinä maassa, missä McAfee alun perin keräsi tiedot. Kun siirrämme tiedot muihin maihin, suojaamme tiedot tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Jos asut Euroopan talousalueella tai Sveitsissä, me noudatamme sovellettavia määräyksiä ja annamme henkilökohtaisten tietojen siirrolle riittävän suojan ETA:n ja Sveitsin ulkopuolisiin maihin. McAfee noudattaa Safe Harbor -tietosuojaperiaatteita, jotka on määrittänyt Yhdysvaltain Tietosuojaselosteen päivittäminen Saatamme päivittää tätä tietosuojaselostetta milloin tahansa julkaisemalla lisäyksiä tai muutoksia tällä sivustolla. Jos missään vaiheessa päätämme käyttää käyttäjien henkilökohtaisia tietoja tavalla, joka poikkeaa keräyshetken tavasta, ilmoitamme käyttäjille sähköpostin tai sivustollamme julkaistavan ilmoituksen välityksellä tai muilla keinoilla. Tarvittaessa pyydämme ennakkoon asiaankuuluvan luvan käyttäjiltä. Linkit muihin sivustoihin Sivustoillamme voi olla linkkejä muihin sivustoihin käytön helpottamiseksi ja tiedon tarjoamiseksi. Näitä sivustoja voivat hallita sellaiset yritykset, jotka eivät ole sidossuhteessa McAfeehin. Linkitetyillä sivustoilla voi olla omia tietosuojakäytäntöjä tai -selosteita, jotka suosittelemme lukemaan, jos käyt linkitetyllä sivustolla. Me emme ole vastuussa sellaisten sivustojen sisällöstä, jotka eivät ole sidossuhteessa McAfeehin, tai kyseisten sivustojen käytöstä tai tietosuojakäytännöistä. Tilanteissa, joissa kolmansien osapuolien tiedot on kerätty kolmannen osapuolen ja sinun välisen vuorovaikutuksen nojalla (kuten tiedot sellaisista henkilöistä, jotka lähettävät tietokoneellesi viestejä), luotamme, että annat kyseiselle kolmannelle osapuolelle asiaankuuluvan ilmoituksen ja että saat tarvittavan luvan. Tietosuojaselosteen hyväksyminen Hyväksyt, että McAfee käsittelee tietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti silloin kun: vierailet sivustollamme ja/tai annat meille tietoja sivustomme kautta ostat käyttöoikeuden ja käytät tuotteitamme tai palvelujamme ja hyväksyt käyttösopimuksen ehdot ja tietosuojaselosteen, tai allekirjoitat McAfeen kanssa sen tuotteiden ja palvelujen ostoa tai tilausta

10 koskevan sopimuksen. Lisäksi käyttämällä ja olemalla vuorovaikutuksessa McAfeen tuotteiden, palvelujen ja sivustojen kanssa, hyväksyt sen, että keräämme ja käsittelemme henkilökohtaisia tietoja: (a) tarjoamalla tuotteen tai palvelun luvatun toimivuuden; (b) automatisoitujen keinojen, kuten evästeiden ja jäljittimien avulla; (c) tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Hyväksyt myös, että voimme säilyttää ja siirtää tietoja mihin tahansa paikkaan, missä McAfee ja palveluntarjoajamme toimivat, mukaan luettuna Yhdysvallat. Ota meihin yhteyttä Jos sinulla on kysyttävää tähän tietosuojaselosteeseen liittyen tai jos haluat päivittää tietojasi tai asetuksiasi, ota meihin yhteyttä jollakin seuraavista tavoista: Lähetä sähköpostia McAfee Inc:in tietosuojatoimistoon osoitteeseen Soita meille numeroon Kirjoita meille osoitteeseen: Privacy Program Office - McAfee, Inc Mission College Blvd Santa Clara, CA Jos et saa pikaista vastausta, ota yhteyttä McAfee Inc:in asiakaspalveluosastoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tai lähettämällä kirjeen osoitteeseen: Consumer Privacy Response Team - McAfee, Inc Headquarters Drive Plano, Texas Jos asut Euroopan talousalueella, kirjoita osoitteeseen: Privacy Program Office - McAfee Security S.A.R.L. 26, Boulevard Royal 2449 Luxembourg, Luxembourg McAfee Inc:in lisäksi McAfee-yritys, jonka kanssa sinulla on liikesuhde, on vastuussa henkilökohtaisten tietojesi turvallisuudesta. Yhdysvallat, Meksiko, Väli-Amerikka, Etelä-Amerikka ja Karibian alue: McAfee, Inc., 2821 Mission College Blvd., Santa Clara, California Kanada, Eurooppa, Lähi-itä, Afrikka, Aasia ja Tyynenmeren alue: McAfee Security S.A.R.L., 26, Boulevard Royal, 2449 Luxembourg, Luxembourg

11 Japani: McAfee Co., Ltd., Shibuya Mark City West Building 12-1, Dogenzaka 1- Chrome, Shibuyaku, Tokyo , Japan Viimeksi muokattu 20. maaliskuuta Tarkastele aikaisempia versioita napsauttamalla tästä.

2. Miksi keräämme käyttäjien tietoja? Fernando kerää ja käsittelee tiettyjä sivustonsa käyttäjien henkilötietoja, jotta:

2. Miksi keräämme käyttäjien tietoja? Fernando kerää ja käsittelee tiettyjä sivustonsa käyttäjien henkilötietoja, jotta: TIETOSUOJASELOSTE 1. Johdanto Avare Oy ("Avare") sitoutuu suojaamaan Fernando sivuston (sisältäen, mutta ei rajoittuen, seuraavan internetsivuston (http://fernando.fi) sekä kaikki siihen liittyvät keskustelufoorumit,

Lisätiedot

Rekisteriseloste. MyLyconet-verkkosivusto

Rekisteriseloste. MyLyconet-verkkosivusto Rekisteriseloste MyLyconet-verkkosivusto Tietosuojan turvaaminen on Lyonessille ja tämän MyLyconet-verkkosivuston ( Verkkosivusto ) omistajalle ( Omistaja ) [omistajan nimi] ehdottoman tärkeää. Alla olevissa

Lisätiedot

Tervetuloa Westpro cc Oy:n verkkosivuille.

Tervetuloa Westpro cc Oy:n verkkosivuille. Tervetuloa :n verkkosivuille. YKSITYISYYDEN SUOJAAMISEN PERIAATTEET JA MENETTELYT WESTPRO:N VERKKOSIVUILLA Westpro kiinnittää erityistä huomiota sinua itseäsi, yritystäsi, liiketoimiasi, tuotteitasi tai

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2 Rekisteriseloste Sisällys 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö... 2 3. Rekisterin nimi... 2 4. Rekisterin käyttötarkoitus... 2 5. Rekisterin sisältämät tiedot... 2 6. Säännönmukaiset

Lisätiedot

F-Secure Mobile Security. Android

F-Secure Mobile Security. Android F-Secure Mobile Security Android F-Secure Mobile Security Sisällysluettelo 3 Sisällys Luku 1:Asennus...5 Asentaminen...6 Aktivointi...7 Luku 2:Luottamuksellisten tietojen suojaaminen...9 Anti-Theftin

Lisätiedot

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö. osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki. p

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö. osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki. p REKISTERISELOSTE 1 REKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä FEON Oy Y-tunnus: 2733038-4 osoite: Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki kotipaikka: Helsinki

Lisätiedot

ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä

ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Cyber Security tarjoaa huippuluokan suojauksen tietokoneellesi haittaohjelmia vastaan. Alun perin palkitussa

Lisätiedot

Asetusten avulla voit säätää tietokoneen suojaustasoja. Suojaustila ilmoittaa tietokoneen senhetkisen tietoturvan ja suojauksen tason.

Asetusten avulla voit säätää tietokoneen suojaustasoja. Suojaustila ilmoittaa tietokoneen senhetkisen tietoturvan ja suojauksen tason. Pikaopas ESET Cybersecurity suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta huippuluokan ominaisuuksilla. Palkitussa NOD32-virustentorjuntajärjestelmässä ensimmäisen kerran esiteltyyn ThreatSense -tarkistusohjelmaan

Lisätiedot

BABYSITTER.FI:N TIETOSUOJALAUSUNTO

BABYSITTER.FI:N TIETOSUOJALAUSUNTO BABYSITTER.FI:N TIETOSUOJALAUSUNTO Babysitter.fi pitää yksityisyydestäsi huolehtimista erittäin vakavana asiana ja käsittelee sekä käyttää tietojasi turvallisella tavalla. Taatakseen yksityisyytesi Babysitter.fi

Lisätiedot

Maarit Pirttijärvi Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Lapin toimintayksikkö

Maarit Pirttijärvi Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Lapin toimintayksikkö Verkkokonsulttipäivä 28.11.2011 Maarit Pirttijärvi j Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Lapin toimintayksikkö www.sosiaalijaterveyspalvelut.fi Virtuaalisen sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksen käyttäjät

Lisätiedot

Julkinen. Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan suojattu sähköposti: ulkoisen käyttäjän ohje

Julkinen. Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan suojattu sähköposti: ulkoisen käyttäjän ohje Ohje 1 (10) Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan suojattu sähköposti: ulkoisen käyttäjän ohje Sisällys 1 Johdanto... 1 2 Suojatun viestin vastaanottaminen... 1 3 Suojatun viestin lukeminen... 2 4 Vastaanotetun

Lisätiedot

Käyttöehdot, videokoulutukset

Käyttöehdot, videokoulutukset Käyttöehdot, videokoulutukset Edita Publishing Oy PL 700, 00043 NORDIC MORNING www.editapublishing.fi Asiakaspalvelu www.edilexpro.fi edilexpro@edita.fi puh. 020 450 2040 (arkisin klo 9 16) 1 Yleistä Tämä

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja:

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa

Lisätiedot

INREACH-YKSITYISYYSTIEDOTE

INREACH-YKSITYISYYSTIEDOTE INREACH-YKSITYISYYSTIEDOTE Päivitetty viimeksi: September 1, 2016 (v 2016.2) InReach Inc. ("inreach") arvostaa yksityisyyttäsi. Olemme kehittäneet tämän yksityisyystiedotteen, jotta tiedät, miten keräämme,

Lisätiedot

Tuotetta koskeva ilmoitus

Tuotetta koskeva ilmoitus Suojaus Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan erikseen

Lisätiedot

1.1 Tieto tarkoittaa henkilön tunnistamisen mahdollistavaa informaatiota.

1.1 Tieto tarkoittaa henkilön tunnistamisen mahdollistavaa informaatiota. Document Cloud (mukaan lukien Adobe Sign) lisäkäyttöehdot Päivitetty viimeksi 16.6.2016. Korvaa aiemman version kokonaan. Näissä Document Cloud -lisäehdoissa ( Lisäehdot ) käytetyt isolla alkukirjaimella

Lisätiedot

Tuplaturvan tilaus ja asennusohje

Tuplaturvan tilaus ja asennusohje Tuplaturvan tilaus ja asennusohje 1. Kirjaudu lähiverkkokauppaan omilla tunnuksillasi tai luo itsellesi käyttäjätunnus rekisteröitymällä Lähiverkkokaupan käyttäjäksi. a. Käyttäjätunnus on aina sähköpostiosoitteesi.

Lisätiedot

Seuraavat Windowsin käyttöjärjestelmäversiot tukevat Novell Filr -työpöytäsovellusta:

Seuraavat Windowsin käyttöjärjestelmäversiot tukevat Novell Filr -työpöytäsovellusta: Novell Filr -työpöytäsovellus lueminut Huhtikuu 2015 1 Tuotteen yleiskatsaus Novell Filr -työpöytäsovelluksella voit synkronoida Novell Filr -tiedostoja tietokoneesi tiedostojärjestelmän kanssa ja muokata

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP

PIKAOPAS MODEM SETUP PIKAOPAS MODEM SETUP Copyright Nokia Oyj 2003. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310i -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN MODEEMIKSI...2

Lisätiedot

Lomarengas Oy: henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste Päivitetty 12.02.2016

Lomarengas Oy: henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste Päivitetty 12.02.2016 Lomarengas Oy: henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste Päivitetty 12.02.2016 Rekisterinpitäjä, rekisterin nimi ja yhteystiedot Lomarengas Oy ja Lomarengas Oy:n tytäryhtiöt (myöh. rekisterinpitäjä

Lisätiedot

BRIDGESTONE FIRESTONE TIETOSUOJAMENETTELY

BRIDGESTONE FIRESTONE TIETOSUOJAMENETTELY BRIDGESTONE FIRESTONE TIETOSUOJAMENETTELY Me olemme iloisia siitä, että olet kiinnostunut yhtiöstämme. Me otamme kävijöittemme tietosuojan hyvin vakavasti. Tästä syystä teemme parhaamme, jotta sinun ei

Lisätiedot

SVTSL muuttuu käytännön soveltamis- ohjeet evästeiden käyttöön

SVTSL muuttuu käytännön soveltamis- ohjeet evästeiden käyttöön SVTSL muuttuu 25.5. - käytännön soveltamis- ohjeet evästeiden käyttöön Verkkomainonnan tietosuoja IAB Finland Asianajaja, osakas Elina Koivumäki 12.5.2011 Taustaa evästeistä Internetin toiminnallisuudesta

Lisätiedot

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ VI GERMANY YHTEENVETO TIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÖ

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ VI GERMANY YHTEENVETO TIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÖ VI GERMANY TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ Vi Germany GmbH, c/o Atrium am Opernplatz, Bockenheimer Anlage 46, 60322 Frankfurt am Main ( Vi, me, meidän tai meitä ) kerää tietoja tämän verkkosivuston kautta. Vi on sitoutunut

Lisätiedot

WELHO ADSL -LAAJAKAISTAPALVELUIDEN PALVELUKUVAUS KULUTTAJA-ASIAKKAILLE (alkaen 24.8.2010)

WELHO ADSL -LAAJAKAISTAPALVELUIDEN PALVELUKUVAUS KULUTTAJA-ASIAKKAILLE (alkaen 24.8.2010) WELHO ADSL -LAAJAKAISTAPALVELUIDEN PALVELUKUVAUS KULUTTAJA-ASIAKKAILLE (alkaen 24.8.2010) WELHO-LAAJAKAISTAPALVELUIDEN PALVELUKUVAUS KULUTTAJA-ASIAKKAILLE (alkaen 19.5.2010) 2 (3) WELHO-LAAJAKAISTAPALVELUIDEN

Lisätiedot

TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT

TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT 1(5) TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT YT-neuvosto hyväksynyt 21.11.2007 Vahvistanut: kuntayhtymän johtaja Pentti Leipälä 4.1.2008 1. SÄÄNTÖJEN TARKOITUS 1 2. KÄYTÖN PERIAATTEET

Lisätiedot

LAURA TM -rekrytointijärjestelmän tietoturva. Markku Ekblom Teknologiajohtaja Uranus Oy

LAURA TM -rekrytointijärjestelmän tietoturva. Markku Ekblom Teknologiajohtaja Uranus Oy LAURA TM -rekrytointijärjestelmän tietoturva Markku Ekblom Teknologiajohtaja Uranus Oy 17.1.2014 Toimintaympäristö Uranus on Suomessa perustettu, Suomessa toimiva ja suomalaisessa omistuksessa oleva yritys.

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio TIETOSUOJAPOLITIIKKA. Yhtymähallitus 10.4.2014 41

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio TIETOSUOJAPOLITIIKKA. Yhtymähallitus 10.4.2014 41 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio TIETOSUOJAPOLITIIKKA Johdanto Tietosuojapolitiikassa kuvataan henkilöön liittyvien henkilötietojen tai muiden luottamuksellisten tietojen käytön periaatteet ja menetelmät

Lisätiedot

QuarkXPress ohjelman uudet ominaisuudet

QuarkXPress ohjelman uudet ominaisuudet QuarkXPress 10.1 -ohjelman uudet ominaisuudet SISÄLTÖ Sisältö QuarkXPress 10.1:n uudet ominaisuudet...3 Uudet ominaisuudet...4 Dynaamiset apuviivat...4 Huomautukset...4 Kirjat...4 Redline-toiminto...4

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio 0 FIN Merkintöjen selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa vinkkityyliä: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa tulee toimia tai miten toimintoa voi käyttää muiden

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Limingan Kiekko ry Yhteystiedot (osoite,

Lisätiedot

Tapahtumat.infon käyttöehdot

Tapahtumat.infon käyttöehdot Tapahtumat.infon käyttöehdot Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Tapahtumat.info:n (jäljempänä palveluntarjoaja) tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin. Verkkopalvelut tarkoittavat näissä

Lisätiedot

HIJAT HR TYÖPÖYTÄ PALVELUNA KUVAUS, SOPIMUS 22005, LIITE 2

HIJAT HR TYÖPÖYTÄ PALVELUNA KUVAUS, SOPIMUS 22005, LIITE 2 HIJAT HR TYÖPÖYTÄ PALVELUNA KUVAUS, SOPIMUS 22005, LIITE 2 HELSINGIN KAUPUNKI JA LOGICA OY 1 Palvelusopimus 22005 1 SISÄLLYSLUETTELO 1 PALVELUNA -PALVELUN TEKNINEN PALVELINYMPÄRISTÖN KUVAUS... 2 2 PALVELUNA-PALVELU...

Lisätiedot

Salasanojen hallinta. Salasanojen hallintaopas RESTAURANT ENTERPRISE SOLUTION

Salasanojen hallinta. Salasanojen hallintaopas RESTAURANT ENTERPRISE SOLUTION Salasanojen hallinta Salasanojen hallintaopas RESTAURANT ENTERPRISE SOLUTION Restaurant Enterprise Solution Asiakirjan tarkoitus Tämä asiakirja kertoo tarvittavat säännöt kuinka hallinnoida RES salasanoja

Lisätiedot

Tietokoneiden ja mobiililaitteiden suojaus

Tietokoneiden ja mobiililaitteiden suojaus Tietokoneiden ja mobiililaitteiden suojaus mikko.kaariainen@opisto.hel.fi 4.10.2016 Lataa luennon materiaali, kirjoita osoite selaimen osoitelokeroon: opi.opisto.hel.fi/mikko Haittaohjelmat (malware) Virukset,

Lisätiedot

E H D O T. Ole hyvä ja lue nämä ehdot ( Palveluehdot ) tarkasti ennen kuin käytät palveluita.

E H D O T. Ole hyvä ja lue nämä ehdot ( Palveluehdot ) tarkasti ennen kuin käytät palveluita. GLOBAALI VERSIO (7 marraskuu 2014) P A L V E L U - E H D O T 1. JOHDANTO VOLVO haluaa tarjota sinulle parhaat mahdolliset Palvelut (jotka on määritelty jäljempänä kohdassa 1), jotta VOLVO-ajokokemuksesi

Lisätiedot

Järjestelmän asetukset. Asetustiedostojen muokkaaminen. Pääkäyttäjä eli root. Järjestelmänhallinnan työkalut

Järjestelmän asetukset. Asetustiedostojen muokkaaminen. Pääkäyttäjä eli root. Järjestelmänhallinnan työkalut Järjestelmän asetukset Järjestelmänhallinnan työkalut Ubuntussa järjestelmän hallintaan ja asetusten muokkaamiseen tarkoitetut ohjelmat on koottu Järjestelmä-valikon alle Asetukset- ja Ylläpito -alavalikoista

Lisätiedot

Turun ammattikorkeakoulu 13.09.2005 1(5) Tietojärjestelmien käyttösäännöt

Turun ammattikorkeakoulu 13.09.2005 1(5) Tietojärjestelmien käyttösäännöt Turun ammattikorkeakoulu 13.09.2005 1(5) TIETOJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT Sisällysluettelo: 1 Sääntöjen tarkoitus... 2 2 Käytön periaatteet... 2 3 Käyttöoikeus ja käyttäjätunnukset... 4 4 Käyttöoikeuden

Lisätiedot

EU-rikollisia koskevien tietojen laadun parantaminen

EU-rikollisia koskevien tietojen laadun parantaminen EU-rikollisia koskevien tietojen laadun parantaminen VIITETYÖKALUN KÄYTTÖOPAS ERIC (European Request Information Capture) on viitetyökalu, joka on suunniteltu koko Euroopan lainvalvonnan avuksi ja tueksi.

Lisätiedot

IDA-tallennuspalvelun käyttölupahakemus

IDA-tallennuspalvelun käyttölupahakemus IDA-tallennuspalvelun käyttölupahakemus Uusi hakemus Käyttäjätietojen muutos Projektin vastuuhenkilön yhteystiedot: Etu- ja sukunimi: Mikäli sinulla ei ole HAKA-tunnusta, täytä seuraavat kentät: Projektin

Lisätiedot

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ v. 1. 1 Tiedot, joita saatamme kerätä

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ v. 1. 1 Tiedot, joita saatamme kerätä Oriflame Oy ("Me") olemme sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Tässä tietosuojakäytännössä, verkkosivustomme käyttöehdoissa, säännöissämme ja kaikissa muissa asiakirjoissa, joihin

Lisätiedot

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä.

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Päiväys: 25.6.2008 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Intrum Justitia Oy Y-tunnus

Lisätiedot

PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650

PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650 PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650 Copyright 2002 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään 9354501 Issue 2 Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650:N ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN

Lisätiedot

MOT-PALVELU OHJE MOT-SANAKIRJAN KÄYTTÖÖN

MOT-PALVELU OHJE MOT-SANAKIRJAN KÄYTTÖÖN MOT-PALVELU OHJE MOT-SANAKIRJAN KÄYTTÖÖN Seinäjoen koulutuskuntayhtymä tarjoaa opiskelijoilleen ja henkilökunnalleen MOT-sanakirjapalvelun. MOT-palvelu on suomalainen Kielikone Oy: n tuottama pilvipalvelu,

Lisätiedot

Tiedostojen jakaminen turvallisesti

Tiedostojen jakaminen turvallisesti Tiedostojen jakaminen turvallisesti Taustaa Tiedostojen jakaminen sähköisesti (File Sharing) on ollut joissakin organisaatioissa ongelmallista hallita. Jaettaviksi halutut viestit ovat liitetiedostoineen

Lisätiedot

Pilvipalvelujen tietoturvasta

Pilvipalvelujen tietoturvasta Pilvipalvelujen tietoturvasta It-palveluiden tilaisuus 20.3.2015 Matti Levänen Mitä pilvipalvelut ovat? Pilvipalvelu on toimintamalli, jolla tarjotaan helposti käyttöön otettavaa ja skaalautuvaa tietotekniikkaresurssia.

Lisätiedot

Ota hyödyt irti Yammerista. Viksujen tapaaminen Marja Keränen ja Asta Ruodemäki

Ota hyödyt irti Yammerista. Viksujen tapaaminen Marja Keränen ja Asta Ruodemäki Viksut 18.3.2015 Aamukahvit 9.15-9-30 Viestinnän ajankohtaisasiat/ Miikka Kimari 9.30-10.00 Painotyöt,Yliopistopaino / Ilpo Viitala 10.00-10.45 Tiedeviestintä ja mediayhteydet / Liisa Harjula ja Anitta

Lisätiedot

Tietosuojalauseke TIIVISTELMÄ TIETOSUOJALAUSEKKEESTA:

Tietosuojalauseke TIIVISTELMÄ TIETOSUOJALAUSEKKEESTA: Tietosuojalauseke TIIVISTELMÄ TIETOSUOJALAUSEKKEESTA: Olemme sitoutuneet suojaamaan käyttäjiemme yksityisyyttä. Luottamuksesi on meille tärkeää! Käsittelemämme tiedot voidaan jakaa: käyttäjän antamiin,

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä opas on tarkoitettu mustesuihkumalleille. Versio B FIN

AirPrint-opas. Tämä opas on tarkoitettu mustesuihkumalleille. Versio B FIN AirPrint-opas Tämä opas on tarkoitettu mustesuihkumalleille. Versio B FIN Soveltuvat mallit Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J40DW, MFC-J430DW/J440DW/J450DW/J460DW/J470DW Kuvakkeiden selitykset

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan ja Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy:n välillä.

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Rekisterinpitäjä Rekisterin nimi Henkilötietojen käsittelytarkoitus Rekisterin tietosisältö

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Rekisterinpitäjä Rekisterin nimi Henkilötietojen käsittelytarkoitus Rekisterin tietosisältö TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Rekisterinpitäjä Valtiokonttori Sörnäisten rantatie 13 000054 VALTIOKONTTORI Rekisterin nimi Valtiolle.fi - Valtion rekrytointijärjestelmä Henkilötietojen

Lisätiedot

Sähköinen, suojattu asiointi kirjaamon ja

Sähköinen, suojattu asiointi kirjaamon ja OHJE 1 (7) Sähköinen, suojattu asiointi kirjaamon ja potilaskertomusarkiston kanssa verkkopankkitunnistautuminen Palveluun kirjautuminen 1. Täytä tarvitsemasi tilaus / pyyntö / hakemus lomake ja tallenna

Lisätiedot

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys

Lisätiedot

AirPrint-opas. Versio 0 FIN

AirPrint-opas. Versio 0 FIN AirPrint-opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkki Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten toimintoa voi käyttää yhdessä muiden

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 7.6.2011 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Salon kaupunki liikuntapalvelut

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Dr. Oetkerin kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Dr. Oetkerin kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Koko Suomi leipoo - Joulukakkukisa Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Koko Suomi leipoo - Joulukakkukisa, kilpailu 10.11.2014. 7.12.2014. Palkinto ja sen arvo: Kilpailun pääpalkintona on 1 kpl OBH Nordica

Lisätiedot

XEROXIN TURVATIEDOTE XRX05-003 Http-palvelimen haavoittuvuus ESS:ssä/verkko-ohjaimessa saattaa mahdollistaa järjestelmän luvattoman käytön.

XEROXIN TURVATIEDOTE XRX05-003 Http-palvelimen haavoittuvuus ESS:ssä/verkko-ohjaimessa saattaa mahdollistaa järjestelmän luvattoman käytön. XEROXin turvatiedote XRX05-003 XEROXIN TURVATIEDOTE XRX05-003 Http-palvelimen haavoittuvuus ESS:ssä/verkko-ohjaimessa saattaa mahdollistaa järjestelmän luvattoman käytön. Seuraavassa on ohjeet alla lueteltujen

Lisätiedot

Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot

Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot 1. Yleistä Näitä verkkopalvelun käyttöehtoja sovelletaan Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen (jäljempänä Palveluntarjoaja) tuottamaan

Lisätiedot

Loppukäyttäjän ohje Asennus- ja käyttöohje Mac

Loppukäyttäjän ohje Asennus- ja käyttöohje Mac Loppukäyttäjän ohje Asennus- ja käyttöohje Mac Fujitsun mpollux DigiSign Client on kortinlukijaohjelmisto, jonka avulla voit kirjautua luotettavasti ja turvallisesti organisaation tietoverkkoon tai sähköiseen

Lisätiedot

LISÄYS BLACKBERRY-RATKAISU KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 CLOUD ("LISÄYS")

LISÄYS BLACKBERRY-RATKAISU KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 CLOUD (LISÄYS) LISÄYS BLACKBERRY-RATKAISU KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 CLOUD ("LISÄYS") TÄRKEITÄ ILMOITUKSIA: Päästäksesi ja / tai käyttää Cloud Service (kuten määritelty jäljempänä) Sinun on

Lisätiedot

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

Henkilötiedot ja tietosuoja kotipalveluyrityksissä

Henkilötiedot ja tietosuoja kotipalveluyrityksissä Henkilötiedot ja tietosuoja kotipalveluyrityksissä Valtakunnalliset kotityöpalvelupäivät 18.1.2013 Otto Markkanen, lakimies Asianajotoimisto Castrén & Snellman 1 TIETOSUOJA? YKSITYISYYS JA HENKILÖTIEDOT

Lisätiedot

Sanomapavelinohjelmiston käyttöohje (Vanha versio RO)

Sanomapavelinohjelmiston käyttöohje (Vanha versio RO) Sanomapavelinohjelmiston käyttöohje (Vanha versio 22.5.2015 RO) Asio Sanomapalvelinohjelmiston ja viestintäpalvelun käyttö nettiselaimella Kirjautuminen palveluun, Viestin lähetys, Sanomaryhmän luominen

Lisätiedot

EU Login. EU Login kirjautuminen. EU Login tilin luominen

EU Login. EU Login kirjautuminen. EU Login tilin luominen EU Login EU Login kirjautuminen EU Login järjestelmä mahdollistaa keskitetyn pääsyn useisiin eri Euroopan Komission verkkosovelluksiin yhdellä käyttäjätunnuksella ja salasanalla. EU login varmistaa identiteettisi

Lisätiedot

Tervetuloa tietosuoja-asetuskoulutukseen! JASMINA HEINONEN

Tervetuloa tietosuoja-asetuskoulutukseen! JASMINA HEINONEN Tervetuloa tietosuoja-asetuskoulutukseen! 17.1.17 1 Päivän kulku 09:40-10:20 Jasmina Heinonen: Tietosuoja-asetus: Johdatus ja rekisteröidyn oikeudet 10:20-10:35 Tauko 10:35-11:30 Lotta Kuusisto: Tietosuoja-asetus

Lisätiedot

Asiointipalvelu. Asiakkaan sisäänkirjautumisohje

Asiointipalvelu. Asiakkaan sisäänkirjautumisohje Asiointipalvelu Asiakkaan sisäänkirjautumisohje sivu 1/7 Asiointipalvelu Asiakkaan sisäänkirjautumisohje 1 Yleiskuvaus... 3 2 Asiointipalvelun pääsivu... 4 2.1 Kieli... 4 2.2 Rekisteröityminen palveluun...

Lisätiedot

Turvapaketti Asennusohje

Turvapaketti Asennusohje Turvapaketti Asennusohje 01/2017 Omahallinta.fi itsepalvelusivusto Kirjautuminen Palveluun kirjaudutaan osoitteessa https://www.omahallinta.fi/ Palvelun käyttökielien valintapainikkeet (suomi/ruotsi) Käyttäjätunnus

Lisätiedot

Käytettäväksi QR-koodin lukulaitteen/lukijan kanssa yhteensopivien sovellusten kanssa

Käytettäväksi QR-koodin lukulaitteen/lukijan kanssa yhteensopivien sovellusten kanssa Xerox QR Code -sovellus Pika-aloitusopas 702P03999 Käytettäväksi QR-koodin lukulaitteen/lukijan kanssa yhteensopivien sovellusten kanssa Käytä QR (Quick Response) Code -sovellusta seuraavien sovellusten

Lisätiedot

Tietokoneiden ja mobiililaitteiden tietoturva

Tietokoneiden ja mobiililaitteiden tietoturva Tietokoneiden ja mobiililaitteiden tietoturva mikko.kaariainen@opisto.hel.fi 8.3.2016 Lataa luennon materiaali, kirjoita osoite selaimen osoitelokeroon: opi.opisto.hel.fi/mikko Tietokoneen suojaus Palomuuri

Lisätiedot

Internet-sivustoa koskevat tietosuojaperiaatteet koskevat ainoastaan henkilöitä, jotka asuvat Suomessa käyttäessään Internet-sivustoamme.

Internet-sivustoa koskevat tietosuojaperiaatteet koskevat ainoastaan henkilöitä, jotka asuvat Suomessa käyttäessään Internet-sivustoamme. AXAn tietosuoja Yksityisyytesi suojaaminen on AXAlle erittäin tärkeää. Arvostamme luottamustasi ja haluamme kertoa, miten keräämme, suojaamme ja käytämme henkilötietojasi. Miten käytämme ja suojaamme henkilötietoja

Lisätiedot

Käyttöohje Social News

Käyttöohje Social News Käyttöohje Social News 1.1. painos FI Social News Vapauta sisäinen uutistoimittajasi ja raportoi lähiseutusi kiinnostavat tapahtumat suurelle yleisölle ammattimediakumppaneiden kautta. Lataa ja asenna

Lisätiedot

Lilli Huolenpito PALVELUKUVAUS

Lilli Huolenpito PALVELUKUVAUS 1 (6) v 2.1 Lilli Huolenpito PALVELUKUVAUS Sisällysluettelo 1 Palvelun yleiskuvaus ja palveluvaihtoehdot... 3 2 Palvelun sisältö... 3 2.1 Lilli Huolenpito Mini... 4 2.2 Lilli Huolenpito Perus... 4 2.3

Lisätiedot

kaikki muut väärään osoitteeseen tulleet viestit tulee palauttaa lähettäjälle.

kaikki muut väärään osoitteeseen tulleet viestit tulee palauttaa lähettäjälle. Sähköpostisäännöt Sähköpostisäännöt koskevat kaikkia yliopiston sähköpostijärjestelmien käyttäjiä. Henkilökunnalle merkityt osiot koskevat yliopiston yksiköitä, koko henkilökuntaa ja heihin rinnastettavia

Lisätiedot

1 Asiakastilin rekisteröiminen Väestörekisterikeskuksen

1 Asiakastilin rekisteröiminen Väestörekisterikeskuksen 1 OHJEET 1 Asiakastilin rekisteröiminen Väestörekisterikeskuksen verkkopalveluun 2 1.2 Rekisteröityminen 2 1.2 Tunnistautuminen 3 1.2.1 Tunnistautuminen henkilökortilla 3 1.2.2 Mobiilivarmenteella tunnistautuminen

Lisätiedot

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas

Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Varmuuskopiointi ja palauttaminen Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JÄRJESTÖREKISTERI / Liikuntapalvelut Laatimispvm: 31.3.2009 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Käytettäväksi Xerox ConnectKey -teknologiaa käyttävien monitoimitulostinten kanssa

Käytettäväksi Xerox ConnectKey -teknologiaa käyttävien monitoimitulostinten kanssa Xerox App Gallery -sovellus Pika-aloitusopas 702P03997 Käytettäväksi Xerox ConnectKey -teknologiaa käyttävien monitoimitulostinten kanssa Etsi Xerox App Gallery -sovelluksesta sovelluksia, joilla lisäät

Lisätiedot

Stipendi - Vanhemman / huoltajan lomake

Stipendi - Vanhemman / huoltajan lomake Stipendi - Vanhemman / huoltajan lomake Huoltajan tulee täyttää ja lähettää tämä sähköinen lomake 3.1.2014 klo 1.00 mennessä. Pyydämme teitä lukemaan huolellisesti Meksiko-stipendien hakuohjeet. Lomake

Lisätiedot

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET NOD32 Antivirus suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta

Lisätiedot

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje eläinlääkäriasemille, Omakoira-palvelun käyttö

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje eläinlääkäriasemille, Omakoira-palvelun käyttö Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje eläinlääkäriasemille, Omakoira-palvelun käyttö Suomen Kennelliitto ry. 26.5.2014 2(19) Omakoira-palvelun käyttö Sisältö: Yleistä... 3 Palvelussa tehtävät toiminnot...

Lisätiedot

Taitaja 2015 Windows finaalitehtävä

Taitaja 2015 Windows finaalitehtävä Taitaja 2015 Windows finaalitehtävä Tehtäväkuvaus Tehtävänäsi on siirtää, asentaa ja määritellä yrityksen Windows -ratkaisuihin perustuva IT-ympäristö. Käytä salasanaa Qwerty123, jos muuta ei ole pyydetty.

Lisätiedot

S-ryhmän Verkkolaskuportaali Pikaohje

S-ryhmän Verkkolaskuportaali Pikaohje S-ryhmän Verkkolaskuportaali Pikaohje 1 Yleistä Verkkolaskuportaali on internetissä toimiva sovellus, jonka kautta voi lähettää verkkolaskuja Verkkolaskuportaali soveltuu toimittajille, joilla ei ole sopimusta

Lisätiedot

Visma Nova. Visma Nova ASP käyttö ja ohjeet

Visma Nova. Visma Nova ASP käyttö ja ohjeet Visma Nova Visma Nova ASP käyttö ja ohjeet Oppaan päiväys: 2.2.2012. Helpdesk: http://www.visma.fi/asiakassivut/helpdesk/ Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai

Lisätiedot

Kilpailun järjestää MTV OY (jäljempänä "Järjestäjä"). Yhteistyökumppanina Fazer (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Kilpailun järjestää MTV OY (jäljempänä Järjestäjä). Yhteistyökumppanina Fazer (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Tanssii Tähtien Kanssa Fazer Pure Dark -kilpailun säännöt 1. Kilpailun järjestäjä Kilpailun järjestää MTV OY (jäljempänä "Järjestäjä"). Yhteistyökumppanina Fazer (jäljempänä Yhteistyökumppani ). 2. Kilpailuun

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

Prospektini. Usein kysytyt kysymykset SISÄLLYS

Prospektini. Usein kysytyt kysymykset SISÄLLYS Prospektini Usein kysytyt kysymykset SISÄLLYS Prospektini - yleistä 1. Mikä on Prospektini sovellus? 2. Mistä löydän Prospektini sovelluksen ja kuinka voin ladata sen? 3. Millä laitteilla Prospektini sovellus

Lisätiedot

WINDOWSIN ASENTAMINEN

WINDOWSIN ASENTAMINEN WINDOWSIN ASENTAMINEN Tässä dokumentissa kuvataan Windows 7:n asentaminen. Kuvaruutukaappaukset on tehty virtuaalikoneella ja asennusversiona käytetään Windows 7 Professional -versiota. Asennuksen jälkeen

Lisätiedot

Yhteisöllinen tapa työskennellä

Yhteisöllinen tapa työskennellä Yhteisöllinen tapa työskennellä Pilvipalvelu mahdollistaa uudenlaisten työtapojen täysipainoisen hyödyntämisen yrityksissä Digitalisoituminen ei ainoastaan muuta tapaamme työskennellä. Se muuttaa meitä

Lisätiedot

Nimettömien tietojen lähettäminen Lenovolle

Nimettömien tietojen lähettäminen Lenovolle Nimettömien tietojen lähettäminen Lenovolle Sisältö Nimettömien tietojen lähettäminen Lenovolle... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion 3.0... 2 Lenovo Customer Engagement Service... 3 Lenovo Experience Improvement

Lisätiedot

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan

Lisätiedot

Industrial Fire Protection Handbook

Industrial Fire Protection Handbook Industrial Fire Protection Handbook Second Edition R. Craig Schroll T-110.5690 Yritysturvallisuuden seminaari 2. esitys Antti Nilsson 23.11.2005 Industrial Fire Protection Handbook kirjoittanut R. Craig

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

päiväys tekijä tarkastaja hyväksyjä Muutoshistoria Julkunen (Marja Julkunen)

päiväys tekijä tarkastaja hyväksyjä Muutoshistoria Julkunen (Marja Julkunen) Valtiokonttori Kieku-toimiala Ohje Mikko 18.4.2016 Kieku-tietojärjestelmä Työasemavaatimukset 1 (5) Asiakirjan muutoshistoria versio päiväys tekijä tarkastaja hyväksyjä Muutoshistoria 1.5 12.2.2014 Mikko

Lisätiedot

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään ja paina Lähetä varmistusviesti -painiketta.

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään ja paina Lähetä varmistusviesti -painiketta. OHJE KÄYTTÄJÄTUNNUKSEN TEKEMISESTÄ WILMAAN Ennen kuin pääset ilmoittamaan lapsesi kouluun, tulee sinun tehdä käyttäjätunnukset wilmaan. Jos esiopetuksessa olevan lapsesi päiväkodissa on otettu wilma käyttöön,

Lisätiedot

Rekisteriseloste. Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden omaishoidon tuen asiakasrekisterin rekisteriseloste

Rekisteriseloste. Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden omaishoidon tuen asiakasrekisterin rekisteriseloste Kehitysvammaisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden omaishoidon tuen asiakasrekisterin rekisteriseloste Versiot Hyväksytty 1 Johtoryhmä 7.2.2012 2 Päivitetty 05.8.2016 SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ

Lisätiedot

DIPLOMITYÖN, PRO GRADU TUTKIELMAN, KANDIDAATIN TYÖN TAI LISENSIAATINTUTKIMUKSEN TALLENTAMINEN LUTPUBIIN (DORIA-PALVELIMELLE)

DIPLOMITYÖN, PRO GRADU TUTKIELMAN, KANDIDAATIN TYÖN TAI LISENSIAATINTUTKIMUKSEN TALLENTAMINEN LUTPUBIIN (DORIA-PALVELIMELLE) DIPLOMITYÖN, PRO GRADU TUTKIELMAN, KANDIDAATIN TYÖN TAI LISENSIAATINTUTKIMUKSEN TALLENTAMINEN LUTPUBIIN (DORIA-PALVELIMELLE) Ole hyvä ja lue nämä 15-sivuiset tallennusohjeet huolellisesti läpi. Huomaa,

Lisätiedot

Vauvakuva Käyttöehdot 1.2.2016 alkaen voimassa toistaiseksi

Vauvakuva Käyttöehdot 1.2.2016 alkaen voimassa toistaiseksi Vauvakuva Käyttöehdot 1.2.2016 alkaen voimassa toistaiseksi Yleistä Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Vauvakuva Haikara Oy:n (jäljempänä Vauvakuva) tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin.

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Nimi ja vastuualue Vastaanoton sairaanhoitaja Yhteystiedot Anttilantie 2, 37470 Vesilahti Puh. 03 565 27000

Tietosuojaseloste. Nimi ja vastuualue Vastaanoton sairaanhoitaja Yhteystiedot Anttilantie 2, 37470 Vesilahti Puh. 03 565 27000 1 28.1.2015 Selosteen laadinta-/ tarkastuspvm. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Perusturvalautakunta Yhteystiedot (osoite, puhelin, sähköposti, fax) Suupantie 11, 33960 Pirkkala puh. 03 565 2400, fax 03 565 25072

Lisätiedot

Tietosuojakäytäntö. Viimeisin päivitys 15. tammikuuta 2010

Tietosuojakäytäntö. Viimeisin päivitys 15. tammikuuta 2010 Viimeisin päivitys 15. tammikuuta 2010 Tietosuojakäytäntö Tietosuojan soveltamisala Rezidor Hotel Group konsernin asiakkaiden tietosuojakäytäntö (jäljempänä "käytäntö") tarkoittaa konsernin tapaa kerätä,

Lisätiedot

Maksupalveludirektiivi (PSD2) tietosuojan näkökulmasta. Fintech Breakfast , Technopolis, Oulu

Maksupalveludirektiivi (PSD2) tietosuojan näkökulmasta. Fintech Breakfast , Technopolis, Oulu Maksupalveludirektiivi (PSD2) tietosuojan näkökulmasta Fintech Breakfast 17.3.2017, Technopolis, Oulu Agenda I II Maksupalveludirektiivi (PSD2) mitä uutta? Yleinen tietosuoja-asetus PSD2 3 Maksupalveludirektiivi

Lisätiedot

Peltotuki Pron Lohkotietopankkimoduli tärkkelysperunalle

Peltotuki Pron Lohkotietopankkimoduli tärkkelysperunalle Peltotuki Pron Lohkotietopankkimoduli tärkkelysperunalle Versio 2008.1 15.10.2008 ohje 15.10.2008 Asennus, käyttöönotto ja päätoiminnot Ohjelmiston tarkoitus Ohjelmiston tarkoitus on yhdistää Peltotuki

Lisätiedot