1. Mene osoitteeseen: www.turkukalenteri.fi



Samankaltaiset tiedostot
Sähköinen Express Import -palvelu

FACEBOOK-KURSSI Aloittelijoille

HENKILÖTIEDOT SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä 2. Henkilötiedot 2.1 Pikahaku 2.2 Henkilön lisääminen Jäsenen vanha sportti-id / hetu

5. Sijainnin määrittäminen olemassa olevalle liikuntapaikalle

Seppo Luhtasaari SUKUTUTKIJAN ATK-OPAS

Tiedon tuonti. Sisältö

Järjestävän seuran toimenpiteet kilpailun ilmoittautumisen avaamiseksi (kansallinen, SM ja avoin sekä AM)

Automaation ohjaus- ja hallintapalvelu

Käyttäjän ohje

LIIKUNTA-/TYKYSETELIEN TAI TYKY ONLINEN KÄYTTÖ KOKKOLA CITY RUNILLA

Tervetuloa Internetpankkiin. Olemme aina auki.

DNA Vastaaja käyttöohje

Tiedote on osa tiedotussuunnitelmaa

Huawei B593s DDNS ja portinohjaus. Johdatus dynaamiseen nimipalveluun

1. ETUKÄTEISVALMISTELUT

1. Asennus Asennus

SISÄLLYSLUETTELO: JOHDANTO 3 SUUNNITTELU JA ORGANISOINTI NÄIN PÄÄSET ALKUUN 6

Luo ensimmäisenä uusi kansio sellaiseen paikkaan esim. työpöydälle, että löydät kansion helposti. Nimeä kansio esim. Uusin tallennusohjelma 2012.

Palautuskansio moduuli, ja sen vuorovaikutukset tehtävien annossa!

oma.riistakolmiot.fi - käyttöohje

Sisällysluettelo Tietokoneen osat... Hiiri... 8 Tietokoneen oheislaitteita...

Ovaport. Käyttöohje. ID6640 V Ohjelmaversiot

TD käyttöohje Kisakone versio 2.0

Sivut 1-5 voi tehdä järjestelmässä jo etukäteen ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMENPITEET ENNEN OTTELUA

2. Ohjelmiston asennus

oma.riistakolmiot.fi - talvilaskennan käyttöohje

1 (5) TYÖNANTAJAN / TYÖPAIKKAKOULUTTAJAN KÄYTTÖLIITTYMÄ

EXCEL - TAULUKKOLASKENTA...2 ALOITUS...2 PERUSTAULUKKO...3 TYÖKIRJA...3

Oma Elisa käyttöohjeet. Elisa Ring

Sähköinen verkkopalvelu on kätevä tapa pitää yhteyttä työttömyyskassaan

Transkriptio:

1. Mene osoitteeseen: www.turkukalenteri.fi 2. Klikkaa vasemmasta reunasta Ilmoita oma tapahtumasi

3. Klikkaa keskeltä ruutua Ilmoita tapahtuma ilman tunnistautumista.

Täytä kohdat järjestyksessä 4. Klikkaa avautuvalta sivulta kohdat: Ensisijainen tapahtumaluokka: - > valitse tähän avautuvasta pudotusvalikosta Kivakesä-esite. (Tämä on tärkeää merkitä, muuten tapahtuma ei tule Kivakesäesitteeseen.) Kohderyhmä: -> Klikkaa hiirellä sitä ikäryhmää, jonka ikäisille tapahtumasi on tarkoitettu. Alue: Klikkaa hiirellä millä alueella tapahtumasi järjestetään. Tapahtuman ajankohta: Merkitse minä päivänä tapahtumasi on (alkamis- ja päättymispäivämäärä ja kellonajat.) Mikäli tapahtumasi toistuu samanlaisena useana eri päivänä ja mukaan voi tulla kun itselle sopii (esim. perhekahvilat, retket, jne.) kannattaa tapahtumalle merkitä toistuvuudet. Tutustu sivulta linkistä avautuviin ohjeisiin.

Mikäli teet kurssi- tai leiri-ilmoitusta (kyseessä monipäiväinen tapahtuma) toimi näin: Tapahtuman alkamis- ja päättymispäivämääriksi merkitään VAIN ensimmäinen päivä. Jos tapahtuma jatkuu yön yli, päättymiskellonajaksi merkitään 23:59. (Tämä sen vuoksi, ettei tapahtumakalenterissa ja esitteessä näkyisi virheellisesti nekin leiripäivät, joille uusi asiakas ei enää voi kesken leirin osallistua.) Se, että kyseessä on monipäiväinen leiri, kirjataan syöttölomakkeeseen esim. tapahtuman esittely- tai aukioloaikakohtiin. Tapahtuman otsikkoon merkitään alkaa esim. Kivakesä leiri alkaa tai Kivakesä kuviskurssi alkaa. Jollet ole varma kuuluuko tapahtumaasi merkitä toistuvuus vai ei, ota yhteyttä tapahtumasihteeri Eevi Rannikkoon, puh. 040 184 4257. Paina: Tallenna ja jatka. 5. Tarkista, että antamasi tiedot ovat oikein. Mikäli tiedot eivät ole oikein, klikkaa Muokkaa napista ja tee tarvittavat muutokset.

6. Tämän jälkeen klikkaa : Suomeksi välilehteä. 7. Klikkaa Avaa syöttölomake nappia. 8. Täytä lomake suomeksi tai ruotsiksi riippuen siitä, millä kielellä toiminto järjestetään. Jos toiminto on kaksikielinen, siitä tehdään suomenkielinen ilmoitus, jossa tulee mainita toiminnon kaksikielisyys, esim. betjäning också på svenska.

9.Kirjoita Tapahtuman nimi -kohtaan sellainen lyhyt nimi, joka kuvaa tapahtumaasi. (Esim. Päiväretki Särkänniemeen, tai Tyttöjen leiri Inarissa. ) Mikäli kyseessä on monipäiväisen leirin ilmoitus, niin kirjoita nimeksi leiri alkaa. Monipäiväisistä leireistä ei kuulu ilmoittaa kuin pelkkä aloituspäivä. 10.Kirjoita Tapahtumapaikka -kohtaan missä tapahtumasi tai toimintosi järjestetään. (Esim. Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma, tai Moision nuorisotalo, jne.) 11.Kirjoita Katuosoite -kohtaan tapahtumapaikan tarkka osoite. (Esim. Linnankatu 41) Muuten asiakkaat eivät välttämättä tiedä missä tapahtuma järjestetään. 12.Kirjoita Postitoimipaikka -kohtaan tapahtumapaikan postitoimiosoite. Muuten asiakkaat eivät välttämättä tiedä missä kunnassa tapahtuma järjestetään. 13.Kirjoita Tapahtuman kuvaus -kenttään lyhyt kuvaus tapahtumastasi. Se saa olla enint. 250 merkkiä. Kirjoita ainakin mitä tapahtumassa on luvassa, eli mitä mahdolliseen hintaan kuuluu. 14.Kirjoita Hinta -kohtaan lyhyesti tapahtumaan osallistumisen hintatiedot. Jos tapahtuma on maksuton, kirjoita: Maksuton. Euroa merkitään: e. 15.Kirjoita Tapahtuman järjestäjä -kohtaan mikä taho tapahtumasi järjestää. (Esim. Turun kaupungin nuorisopalvelut) 16.Kirjoita Ensisijainen puhelinnumero -kohtaan sellainen puhelinnumero, josta osataan vastata tapahtumaasi koskeviin kysymyksiin. Numeron alkuun pitää kirjoittaa Suomen maakoodi +358 ja poistaa omasta puhelinnumerosta ensimmäinen nolla. Kirjoita kaikki numerot ilman välilyöntejä. 17.Kirjoita Sähköposti -kohtaan sellainen sähköpostiosoite, josta osataan vastata tapahtumaa koskeviin kyselyihin. 18.Kirjoita www-osoite -kohtaan mahdollinen oman järjestösi kotisivuosoite, josta saa lisätietoja järjestämistänne tapahtumista. 19.Kirjoita Tapahtuman kirjaajan nimi -kohtaan oma nimesi. (Nimi ei näy asiakkaalle) 20.Kirjoita Tapahtuman kirjaajan puhelinnumero -kohtaan oma puhelinnumerosi Numeron alkuun pitää kirjoittaa +358 ja poistaa oman puhelinnumeron ensimmäinen nolla. (Puhelinnumero ei näy asiakkaalle) 21.Kirjoita Tapahtuman kirjaajan sähköposti -kohtaan oma sähköpostiosoitteesi. (Sähköpostiosoitteesi ei näy asiakkaalle) HUOM! Tapahtumakalenteriohjelma ei tunnista ajatusviivoja (=pitkä väliviiva) ja muuttaa ne jostain syystä kysymysmerkeiksi. Käytä siis tarvittaessa tavuviivaa ajatusviivan sijaan!) Tapahtumakalenteriohjelma ei tunnista -merkkiä. Käytä siis hintatiedoista merkkiä e. 22.Paina tallenna.

23. Nyt voit vielä halutessasi muokata antamiasi tietoja Muokkaa napista. 24. Mikäli tiedot ovat valmiita ja kunnossa, paina Lähetä tapahtuma nappia.

25. Klikkaa Lähetä tapahtuma nykyisillä tiedoilla. Ilmoitus on valmis, kun lomake ilmoittaa Kiitos tapahtumailmoituksesta! Tapahtumasi julkaistaan 2 arkipäivän kuluessa tapahtumakalenterissa. Mikäli tapahtumakalenterin täyttäminen herättää kysymyksiä, huomaat lähettäneesi tapahtuma ilmoituksessa virheellisiä tietoja, tai tarvitset käytännön ohjeita, ota ystävällisesti yhteys tapahtumasihteeri Eevi Rannikkoon, puh. 040 184 4257