Erityiset varotoimenpiteet, joita eläinlääkevalmistetta antavan henkilön on noudatettava

Samankaltaiset tiedostot
Tulehduksen lievittäminen ja kuumeen alentaminen yksittäisillä eläimillä.

LIITE I LÄÄKEVALMISTEEN NIMI, LÄÄKEMUOTO, VAHVUUS, ELÄINLAJI, ANTOREITIT JA MYYNTILUVAN HALTIJA

VALMISTEYHTEENVETO. Valmistetta ei saa antaa kanille, marsulle, hamsterille, gerbiilille eikä muille pienille jyrsijöille.

Ei saa käyttää tapauksissa, joissa esiintyy yliherkkyyttä vaikuttavalle aineelle tai apuaineille.

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. RIMADYL BOVIS VET 50 mg/ml injektioneste, liuos 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

Hevosilla valmiste on tarkoitettu akuutin tuki- ja liikuntaelinsairauksiin liittyvän tulehduksen lievitykseen.

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. PARVOERYSIN vet injektioneste, emulsio sialle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. Yksi 2 ml:n annos sisältää:

Tulehduksen ja kivun lievittäminen sekä akuuteissa että kroonisissa luusto-lihassairauksissa koirilla.

Kissa: Leikkauksen jälkeisen kivun lievitys kohdun ja munasarjojen poistoleikkauksen sekä pienten pehmytkudoskirurgisten toimenpiteiden jälkeen.

COMFORION VET 100 mg/ml injektioneste, liuos hevoselle, naudalle ja sialle

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Ketodolor vet 100 mg/ml injektioneste, liuos hevoselle, naudalle, sialle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Ketodolor vet 100 mg/ml injektioneste, liuos hevoselle, naudalle, sialle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Carprofelican vet 50 mg/ml injektioneste, liuos, koirille ja kissoille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

NOBIVAC RABIES VET. Adjuvantti: Alumiinifosfaatti (2 %) 0,15 ml (vastaten alumiinifosfaattia 3 mg)

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Norocarp 100 mg tabletti koiralle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. Yksi tabletti sisältää:

VALMISTEYHTEENVETO. 2 litraan vettä sekoitetussa liuoksessa ovat seuraavat ionikonsentraatiot:

Eläimiä koskevat erityiset varotoimet Jos haittavaikutuksia ilmenee, tulee hoito keskeyttää ja ottaa yhteys eläinlääkäriin.

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Dolpac vet tabletit keskikokoisille koirille (3 30 kg) 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

Farmakoterapeuttinen ryhmä: steroideihin kuulumaton anti-inflammatorinen lääkeaine, ATCvet-koodi QM01AE90

VALMISTEYHTEENVETO 1

VALMISTEYHTEENVETO. Vaikuttava(t) aine(et): Hevosen puhdistettua antiseerumia, jonka vaikuttava aine on tetanusantitoksiini.

Lihaksensisäinen antotapa ei ole hyväksytty hevoselle, koska käytettävissä ei ole riittäviä jäämäselvityksiä varoajan asettamiseksi.

VALMISTEYHTEENVETO. 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI Canidryl 50 mg tabletti koirille Karprofeeni. 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS Vaikuttava aine:

VALMISTEYHTEENVETO. Busol vet 0,004 mg/ml injektioneste, liuos naudalle, hevoselle, kanille (FI)

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Dalmarelin 25 mikrogrammaa/ml injektioneste, liuos lehmille ja kaneille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

VALMISTEYHTEENVETO. Tulehdusoireiden ja kivun lievittäminen lihas-, nivel- ja luustoperäisissä tautitiloissa sekä kirurgisten toimenpiteiden jälkeen.

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Perlutex Vet. 5 mg tabletti 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

VALMISTEYHTEENVETO. Sydän-, maksa- ja munuaisperäiset turvotukset. Hydrothorax, ascites ja epäspesifinen vesipöhö.

VETOX vet 10 IU / ml, injektioneste, liuos naudalle, sialle, hevoselle, lampaalle ja koiralle

Antimikrobisen hoidon tukena vähentämään kliinisiä akuutin hengitystieinfektion sekä akuutin utaretulehduksen oireita naudalla.

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. SUISENG vet. Injektioneste, suspensio, sioille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. Koostumus annosta kohti (2 ml):

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Equibactin vet (333 mg/g + 67 mg/g) oraalipasta hevosille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. 1 gramma sisältää:

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

1 ml injektionestettä sisältää: Vaikuttava aine: Florfenikoli 300 mg

VALMISTEYHTEENVETO. Kivun ja tulehduksen lievittäminen koiran akuuteissa ja kroonisissa tuki- ja liikuntaelimistön sairauksissa.

VALMISTEYHTEENVETO. Bentsyylipenisilliinille herkkien bakteerien aiheuttamat infektiot naudalla, sialla ja hevosella.

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Melovem 5 mg/ml injektioneste naudoille ja sioille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. Yksi ml sisältää: Vaikuttava aine

1. ELÄINLÄÄKEVALMISTEEN NIMI. AURIZON korvatipat, suspensio 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

Annosta tulee muuttaa eläimillä, joilla on munuaisten tai maksan vajaatoiminta, koska haittavaikutusriski on suurentunut.

0,5 ml rokoteannos yksittäisannosta varten tai 0,2 ml (50 annoksen tai 200 annoksen pakkaus) sisältää:

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Norocarp vet 50 mg/ml injektioneste, liuos koiralle ja kissalle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. GastroGard 370 mg/g oraalipasta hevoselle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. 1 gramma sisältää:

GEEPENIL vet 24.0 g injektiokuiva-aine ja liuotin, liuosta varten. Valmiste on yhdistelmäpakkaus, jossa on injektiokuiva-aine ja steriili vesi.

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Porceptal Vet 4 mikrog/ml injektioneste, liuos sioille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. 1 ml injektionestettä sisältää:

VALMISTEYHTEENVETO ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Propalin 50 mg/ml, siirappi koirille LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. 1 ml valmistetta sisältää:

Ääreis- ja aivoverenkierron parantaminen. Haluttomuuden ja letargian vähentäminen ja yleisen olemuksen parantaminen koiralla.

VALMISTEYHTEENVETO. Hevonen Luihin, niveliin ja lihaksiin vaikuttavat sairaudet, joihin liittyy akuutti kipu ja tulehdusreaktio:,

Carepen vet 600 mg intramammaarisuspensio lypsävälle lehmälle.

VALMISTEYHTEENVETO. Yksi millilitra käyttövalmista oraalisuspensiota sisältää amoksisilliinitrihydraattia vastaten amoksisilliinia 50 mg.

Osa I B 1 Valmisteyhteenveto 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Dilaterol vet 25 mikrog/ml siirappi hevosille. 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

Kivun ja tulehduksen lievittäminen koiran akuuteissa ja kroonisissa tuki- ja liikuntaelimistön sairauksissa koirilla.

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Loxicom 0,5 mg/ml oraalisuspensio kissalle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. Yksi millilitra sisältää: Vaikuttava aine:

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Eurican Lmulti injektioneste, suspensio. 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. Yksi annos (1 ml) suspensiota sisältää:

Veterelin vet 4 mikrog/ml injektioneste, liuos naudalle, hevoselle, sialle ja kanille

Koiran kivun ja kroonisen tulehduksen lievitys (esimerkiksi nivelrikon yhteydessä). Tabletteja voidaan käyttää myös postoperatiivisen kivun hoitoon.

VALMISTEYHTEENVETO. Ei saa käyttää tapauksissa, joissa esiintyy yliherkkyyttä penisilliineille, kefalosporiineille tai apuaineille.

Tiineys. Eläimet, joilla on akuutti tai subakuutti verenkierto-, suolisto- tai hengitystiesairaus.

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Rycarfa vet 50 mg/ml injektioneste, liuos, koirille ja kissoille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

Kivun ja tulehduksen lievittäminen koiran akuuteissa ja kroonisissa tuki- ja liikuntaelimistön sairauksissa.

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI

Actinobacillus pleuropneumoniae, serotyyppi 2, kanta RP 1*

Hevonen: Tulehdusreaktion vähentäminen ja kivun lievittäminen sekä akuuteissa että kroonisissa luustolihassairauksissa.

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Lactovac vet. injektioneste, suspensio 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. Yksi annos (5 ml) sisältää:

Pikkuporsaiden hoito Melovem ennen kastraatiota lievittää toimenpiteen jälkeistä kipua.

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Loxicom 20 mg/ml injektioneste, liuos naudoille, sioille ja hevosille

Erityiset varotoimenpiteet, joita eläinlääkevalmisteen antavan henkilön on noudatettava

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Carprieve vet 50 mg purutabletti koiralle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. Yksi tabletti sisältää:

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. AviPro THYMOVAC Kuiva-aine, kylmäkuivattu, juomaveteen sekoitettavaksi. 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

VALMISTEYHTEENVETO. Kaikki kohde-eläinlajit: - Tiamfenikolille herkkien mikrobien aiheuttamien pinnallisten haavainfektioiden hoito.

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Revertor vet 5 mg/ml injektioneste, liuos koirille ja kissoille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

V ALM I STEYH TEEN V ETO. Dinalgen vet 150 mg/ml injektioneste, liuos, naudalle, sialle ja hevoselle

Leikkauksenjälkeisen kivunlievityksen turvallisuus kissoilla on dokumentoitu vain tiopentaali-/halotaanianestesian

CANIGEN DHPPi kuiva-aine, kylmäkuivattu, ja liuotin, injektionestettä varten, suspensio koiralle. Liuotin: Injektionesteisiin käytettävä vesi

VALMISTEYHTEENVETO. Kissa: Leikkauksenjälkeisen kivun lievittäminen ovariohysterektomian ja pienten pehmytkudosleikkausten jälkeen.

24 kuukautta 1. tehosterokotuksen jälkeen

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

Ei saa käyttää tapauksissa, joissa esiintyy yliherkkyyttä vaikuttavalle aineelle tai apuaineille.

1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Canicaral vet 160 mg tabletit koirille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS. 1 tabletti sisältää:

VALMISTEYHTEENVETO. Koira Lievän tai kohtalaisen sisäelimiin liittyvän kivun lievittämiseen. Rauhoittamiseen yhdessä medetomidiinin kanssa.

VALMISTEYHTEENVETO. Marfloquin vet 20 mg/ml injektioneste, liuos naudoille (vasikat) ja sioille

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

VALMISTEYHTEENVETO. Valmistetta käytetään seuraavien loisten häätämiseen naudalla, porolla ja sialla:

E. coli F5 adhesiini 1/20 rokoteannos stimuloi ELISA vasta-aine titteriä (OD492): > 0,64 (marsuissa).

VALMISTEYHTEENVETO 1

Osa I B 1 Valmisteyhteenveto 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. Dilaterol vet 25 mikrog/ml siirappi hevosille. 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

VALMISTEYHTEENVETO. Duramune DAPPi injektiokuiva-aine, kylmäkuivattu ja liuotin suspensiota varten

VALMISTEYHTEENVETO 1. ELÄINLÄÄKKEEN NIMI. XEDEN vet 50 mg tabletti koiralle 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS

VALMISTEYHTEENVETO. Yksi millilitra käyttövalmista oraalisuspensiota sisältää amoksisilliinitrihydraattia vastaten amoksisilliinia 50 mg.

VALMISTEYHTEENVETO. Ei saa käyttää täysikasvuisilla sonneilla, joita on tarkoitus käyttää jalostukseen.

VALMISTEYHTEENVETO. Jauhe oraaliliuosta varten. Valmisteen kuvaus: valkoinen jauhe. Veteen sekoittamisen jälkeen kirkas, väritön liuos.

Erityiset varotoimenpiteet, joita eläinlääkevalmistetta antavan henkilön on noudatettava

LIITE I VALMISTEYHTEENVETO

Lääkevalmisteella ei enää myyntilupaa

Transkriptio:

ELÄINLÄÄKKEEN NIMI Ketovet vet 160 mg/g jauhe naudoille 2. LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN KOOSTUMUS Vaikuttava aine: Ketoprofeeni 160 mg/g Täydellinen apuaineluettelo, katso kohta 6.1 3. LÄÄKEMUOTO Jauhe. 4. KLIINISET TIEDOT 4.1 Kohde-eläinlaji(t) Nauta. 4.2 Käyttöaiheet kohde-eläinlajeittain Naudan kuume- ja tulehdustilojen hoito. 4.3 Vasta-aiheet Ei saa käyttää eläimillä, jotka ovat yliherkkiä ketoprofeenille tai muille steroideihin kuulumattomille (NSAID) tulehduskipulääkkeille. Ei saa käyttää eläimillä, joilla on ruuansulatuskanavan haavaumia tai vakava munuaisten vajaatoiminta, verenvuototaipumus tai vakava hypovolemia. 4.4 Erityisvaroitukset Ei ole. 4.5 Käyttöön liittyvät erityiset varotoimet Eläimiä koskevat erityiset varotoimet Ohjeannosta ja suositeltua hoitojaksoa ei tule ylittää. Erityiset varotoimenpiteet, joita eläinlääkevalmistetta antavan henkilön on noudatettava Steroideihin kuulumattomille tulehduskipulääkkeille (NSAID) herkkien henkilöiden tulee välttää kontaktia valmisteen kanssa. Herkistymisriskin vuoksi valmisteen suoraa kosketusta ihoon, silmiin ja limakalvoille tulee välttää. Sopivan suojavaatetuksen kuten suojahanskojen, -haalarin sekä suojalasien käyttöä suositellaan. Pese saastunut alue vedellä välittömästi. Pese kädet lääkkeen annostelun jälkeen. Ota huomioon, että tällä eläinlääkevalmisteella on korkea pitoisuus vaikuttavaa ainetta ja valmisteen nieleminen vahingossa voi johtaa vakavaan myrkytykseen. Tällaisissa tapauksissa on välittömästi otettava yhteyttä lääkäriin.

4.6 Haittavaikutukset (yleisyys ja vakavuus) Steroideihin kuulumattomille tulehduskipulääkkeille tyypillisiä haittavaikutuksia, kuten ruoansulatuskanavan ärsytystä, ripulia ja syömättömyyttä saattaa esiintyä. 4.7 Käyttö tiineyden, laktaation tai muninnan aikana Laboratorioeläimillä tehdyissä tutkimuksissa ketoprofeenilla ei ole havaittu olevan teratogeenisia tai embryotoksisia vaikutuksia normaaliannoksilla. Naudalla näitä tutkimuksia ei ole tehty. Laboratorioeläimillä on synnytyksen käynnistymisen todettu viivästyvän, kun ketoprofeenia on annettu juuri ennen synnytystä. Tästä syystä valmisteen käyttöä naudoilla juuri ennen synnytystä tulee välttää. 4.8 Yhteisvaikutukset muiden lääkevalmisteiden kanssa sekä muut yhteisvaikutukset Muita steroideihin kuulumattomia tulehduskipulääkkeitä (NSAID) ei tule käyttää yhtä aikaa valmisteen kanssa eikä 24 tunnin sisään viimeisestä Ketovet-annoksesta, koska aineet voivat kilpailla proteiineihin sitoutumisesta ja siten aikaansaada toksisia vaikutuksia. Samanaikainen käyttö glukokortikoidien kanssa saattaa lisätä GI-kanavaan kohdistuvia haittavaikutuksia. Samanaikainen käyttö loop-diureettien kanssa (esim. furosemidi) saattaa vähentää diureetin vaikutusta. 4.9 Annostus ja antotapa Täysikasvuiset naudat: 4-4,5 mg ketoprofeenia/kg kerran päivässä 3-5 päivän ajan. Annospussit: Yhdestä 15 gramman pussista tulee 600 kg naudan kerta-annos. Purkki 250 g: Pakkaus sisältää mittalusikan. Yksi tasattu mittalusikallinen sisältää 4 g ja on oikea annos 140-160 elopainokiloa kohti: Lusikallisten määrä (yksi tasattu lusikallinen Eläimen paino (kg) jauhetta on 4 g) 355-400 2 ½ 426-480 3 498-560 3 ½ 568-640 4 641-720 4 ½ Jauhe voidaan antaa rehun joukossa tai se voidaan antaa juottamalla, jolloin jauhe sekoitetaan esim. ½ litran pullossa veteen voimakkaasti ravistamalla. Lääke tulee juottaa heti sekoituksen jälkeen. 4.10 Yliannostus (oireet, hätätoimenpiteet, vastalääkkeet) (tarvittaessa) Spesifistä antidoottia ei ole. Yliannostustapauksissa tulee antaa oireenmukaista hoitoa. 4.11 Varoaika Maito: Nolla vrk. Teurastus: 1 vrk.

5. FARMAKOLOGISET OMINAISUUDET Farmakoterapeuttinen ryhmä: steroideihin kuulumaton tulehduskipulääke (NSAID) ATCvet-koodi: QM01AE03 5.1 Farmakodynamiikka Ketoprofeeni on steroideihin kuulumaton tulehduskipulääke (NSAID), jolla on anti-inflammatorinen, antipyreettinen ja analgeettinen vaikutus. Ketoprofeenin anti-inflammatorinen vaikutus perustuu syklo-oksygenaasi- ja lipo-oksygenaasientsyymien estoon. Syklo-oksygenaasi-entsyymin salpaaminen estää tulehduksen välittäjäaineiden prostaglandiini PGE 2 ja PGI 2 muodostumisen. Lipo-oksygenaasientsyymin esto vähentää leukotrieenien synteesiä. Ketoprofeeni estää bradykiniinin, joka on kemiallinen kivun ja tulehduksen välittäjäaine, erittymisen. Ketoprofeenin on todettu stabiloivan lysosomaalisia solukalvoja. Ketoprofeenilla on myös todettu olevan endotoksiinin vaikutuksia estäviä ominaisuuksia, sillä sen on osoitettu estävän naudoilla laskimonsisäisesti annetun E. coli endotoksiinin indusoimaan tromboksaani B 2 tuotantoa. 5.2 Farmakokinetiikka Kun naudoille annettiin ketoprofeenia ohjeannos 4 mg/kg suun kautta ennen väkirehuruokintaa, suurin ketoprofeenipitoisuus plasmassa (C max 3,9 mikrog/ml) saavutettiin noin 2 tunnissa. Vaihtelu yksilöiden välillä oli 1-3 h. Puoliintumisaika oraalisen annostelun jälkeen oli noin 4,5 tuntia. Mitattavia pitoisuuksia (yli 0,1 mikrog/ml) plasmassa oli vielä 24 tuntia annostelun jälkeen. Anti-inflammatorisen vaikutuksen on kudoksissa todettu jatkuvan vielä sen jälkeen, kun pitoisuus plasmassa on laskenut. Oraalisen annon jälkeen hyväksikäytettävyys on noin 76 %. Jakautumistilavuus oli 0,7 l/kg, eli oraalisen annostelun jälkeen ketoprofeeni jakautuu hyvin elimistöön. 6. FARMASEUTTISET TIEDOT 6.1 Apuaineet Maltodekstriini Natriumkarboksimetyyliselluloosa 6.2 Yhteensopimattomuudet Ei tunneta. 6.3 Kestoaika Avaamattoman pakkauksen kestoaika: Annospussit 3 vuotta. Purkki 3 vuotta. Purkin ensimmäisen avaamisen jälkeinen kestoaika 1 vuosi. 6.4 Säilytystä koskevat erityiset varotoimet Annospussi: ei erityisiä säilytysohjeita. Purkki: säilytä avattu purkki kuivassa paikassa tiiviisti suljettuna alle 25 C:ssa. 6.5 Pakkaustyyppi ja sisäpakkauksen kuvaus Yksittäispakatut annospussit: 15 g alumiini-laminaatti annospussi ja kartonkikotelo. 3 x 15 g, 5 x 15 g ja 20 x 15 g.

Moniannos purkki 250 g: 500 ml:n valkoinen HD-polyetyleenimuovipurkki, jossa valkoinen LDpolyetyleenikansi. Purkki on pakattu pahvikoteloon, joka sisältää 4 gramman polypropyleenimuovisen annoslusikan. 6.6 Erityiset varotoimet käyttämättömien lääkevalmisteiden tai niistä peräisin olevien jätemateriaalien hävittämiselle Käyttämättä jäänyt valmiste toimitetaan hävitettäväksi apteekkiin tai ongelmajätelaitokselle. 7. MYYNTILUVAN HALTIJA Provivo Oy, PL 26, 04601 Mäntsälä 8. MYYNTILUVAN NUMERO(T) MTnr 21381FI 9. ENSIMMÄISEN MYYNTILUVAN MYÖNTÄMISPÄIVÄMÄÄRÄ /UUDISTAMISPÄIVÄMÄÄRÄ 22.12.2005 / 23.8.2011 10. TEKSTIN MUUTTAMISPÄIVÄMÄÄRÄ 18.4.2013 MYYNTIÄ, TOIMITTAMISTA JA/TAI KÄYTTÖÄ KOSKEVA KIELTO Ei oleellinen.