Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin."

Transkriptio

1 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

2 OVI ULKOMAAILMAAN ON MYÖS OVI KOTIIN. Siksi sen pitää sopia täydellisesti sinulle ja sinun taloosi. Aivan sama, minkä tyyppinen talosi on. Selvä tyyppikysymys. Omakotitalo tai kesähuvila, kartano tai maatalo, kivitalo tai puutalo: Sinun talollasi on oma tyylinsä ja sopiva autotallinovi voi korostaa sitä. Crawford Entrematic voi tarjota sinulle tarkalleen sellaisen oven, joka vahvistaa asuinympäristösi yleisvaikutelmaa. Kaunis näkymä: sinulle ja sinun ympäristöllesi. 202 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se se sopii niin hyvin.

3 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. 3

4 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. KÄTEVÄ, YKSINKERTAINEN JA NYKYAIKAINEN. Lamellinosto-ovi Crawford Superior+ 42 Malli: Flair Sileä pinta Harmaametalli (vastaava kuin DB 703) Automaattinen, ovikoneistolla Magic Paras eristys 42 mm paneelien ansiosta Paras suojaus koteloitujen johteiden, rullien ja jousien ansiosta Erinomainen murtoturvallisuus (testattu standardin NEN 5096 mukaan) lisävarusteena Autotallin automaattinen tuuletus ilmaraoilla varustetun alatiivisteen kautta 4 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

5 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. 5

6 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. MAANLÄHEINEN, KLASSINEN JA HIENOSTUNUT. Lamellinosto-ovi Crawford Superior+ 42 Malli: Classic Viimeistelypinta Brilliant Valkoinen (vastaava kuin RAL 9016) Automaattinen, ovikoneistolla Magic Paras eristys 42 mm paneelien ansiosta Paras suojaus koteloitujen johteiden, rullien ja jousien ansiosta Erinomainen murtoturvallisuus (testattu standardin NEN 5096 mukaan) lisävarusteena Autotallin automaattinen tuuletus ilmaraoilla varustetun alatiivisteen kautta Tyylikkäästi muotoiltu musta metallikahva 6 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

7 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. 7

8 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. KODIKAS, INSPIROIVA JA LUONNOLLINEN. Lamellinosto-ovi Crawford Superior+ 42 Malli: Line Kuvioitu viimeistelypinta Woodgrain Vaalea tammi 060 Automaattinen, ovikoneistolla Magic Paras eristys 42 mm paneelien ansiosta Paras suojaus koteloitujen johteiden, rullien ja jousien ansiosta Erinomainen murtoturvallisuus (testattu standardin NEN 5096 mukaan) lisävarusteena Autotallin automaattinen tuuletus ilmaraoilla varustetun alatiivisteen kautta 8 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

9 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. 9

10 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. YLELLINEN, EDITYKSELLINEN JA TARKKAAN HARKITTU. Lamellinosto-ovi Crawford Superior+ 42 Malli: Style Sileä pinta Antrasiitinharmaa (vastaava kuin RAL 7016) Käsikäyttöinen Paras eristys 42 mm paneelien ansiosta Paras suojaus koteloitujen johteiden, rullien ja jousien ansiosta Erinomainen murtoturvallisuus (testattu standardin NEN 5096 mukaan) lisävarusteena Autotallin automaattinen tuuletus ilmaraoilla varustetun alatiivisteen kautta Nykyaikaan muotoiltu harmaa metallikahva 10 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

11 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Kun se sopii niin hyvin. 11

12 12 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

13 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. AJATON, TASAPAINOINEN JA TYYLIKÄS. Lamellinosto-ovi Crawford Smart 42 Malli: Trend Kuvioitu viimeistelypinta Brilliant Valkoinen (vastaava kuin RAL 9016) Automaattinen, ovikoneistolla Magic Paras eristys 42 mm paneelien ansiosta Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. 13

14 Crawford Superior+ 42, malli Style harmaata alumiinia (vastaava kuin RAL 9007) Crawford Smart 42, malli Classic valkoisena (vastaava kuin RAL 9016), kuvioikkuna M1 14 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

15 Crawford Superior+ 42, malli Flair valkoista alumiinia (vastaava kuin RAL 9006) Crawford Superior+ 42, malli Style antrasiitinharmaana (vastaava kuin RAL 7016), design-ikkuna D702 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. 15

16 CRAWFORD. MUUTAKIN KUIN VAIN LAATUA. Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Laatu on itsestäänselvyys Crawford. Pitkäikäisten ja kestävien autotallinovien ensiluokkaisen laadun synonyymi jo vuodesta 1960 lähtien. 16 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

17 P R E MIU M-LA AT U STA N D A R DI TAKUU 42 mm WARRANTY VUOTTA YEARS paksu eristys * * TAKUUAIKA * VUOTTA Meidän pitkäjänteisyytemme Energiaystävällinen rakenne ja puhtaanapito: Crawfordin ovipaneelien paksuus on normaalisti 42 mm. Se varmistaa tehokkaan eristyksen. Se miellyttää ympäristöä ja kukkaroa! Meidän luotettavuutemme Me tiedämme, mitä myymme. 10 vuoden tehtaan takuu todellakin kaikille oven osille, myös kuluville osille kuten rullille, jousille, saranoille ja oven pinnalle. Siihen voit luottaa! Meidän standardimme Me emme hyväksy laatupoikkeamia. Crawford-autotallinovet edustavat ensiluokkaista laatua sarjavalmistuksena. Siksi seisomme nimemme takana myös tulevaisuudessa. Meidän perinteemme Crawford on edustanut autotallinovien ja koneistojen laatua, pitkäjänteisyyttä, yksilöllisyyttä, turvallisuutta ja luotettavuutta jo yli 50 vuoden ajan. Kun valitset Crawfordin oven, teet kaiken oikein! RAL Värit Korkea murtosuojaus Sinun yksilöllisyytesi Lukemattomat muuntelumahdollisuudet takaavat sen, että löydät juuri itsellesi mieluisan oven! Valitse haluamasi toiminnalliset vaatimukset ja silmää miellyttävä ulkonäkö. Sivulla 22 on oven valintaa tukeva hakutoiminto. Sinun turvallisuutesi Autotallissa on usein tavaraa suuremmasta arvosta kuin luuletkaan. Siksi tarjoamme ovimalleihin Crawford Superior 42 ja Crawford Superior+ 42 murtosuojauksen lisävarusteena. SKG-testattu murtosuoja hollantilaisen standardin NEN 5096 mukaan. *Tarkempia tietoja löydät takuuehdoistamme osoitteessa Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. 17

18 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Tuotemallisto. Crawford Smart 42 Paras hinta/laatu-suhde Tämän oven vakiovarusteet täyttävät jo valmiiksi mieluisimmat toiveet. Kolme tuotetta, moninkertainen määrä yhdistelymahdollisuuksia. Väri Malli Pinta Ikkunat Koot 6 vakioväriä alkuperäinen pintaviimeistely 4 mallivaihtoehtoa Brilliant / Woodgrain Kuvioikkuna, ikkunalamelli 61 vakiokokoa Maksimileveys: 5000 mm, Maksimikorkeus: 3000 mm Paras eristys 42 mm paneelien ansiosta Karmiin asennettu vetojousijärjestelmä enintään 3000 x 2250 mm. Pystyjohteeseen ovet vääntöjousilla. Matalanosto Vain vähän oviaukkoa pienentävä mekanismi käsikäyttöisessä ovessa 18 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

19 Crawford Superior 42 Optimaalinen Tässä ovessa on muutamia lisävarusteita. Laajennettu kirjo useita lisätoimintoja, vakiona ja lisävarusteena. Crawford Superior+ 42 Monitoiminen Ylivoimainen. Oikea valinta täydellisyyteen pyrkiville ostajille. Tästä ei puutu mitään lisävarusteita. Ja paljon muuta vielä lisäksi. Sivulla 22 olevan hakutoiminnon avulla löydät helposti itsellesi sopivan oven. 6 vakioväriä alkuperäinen pintaviimeistely 12 vakioväriä - maalatut pinnat 10 vakioväriä alkuperäinen pintaviimeistely 10 vakioväriä - maalatut pinnat 5 mallivaihtoehtoa 6 mallivaihtoehtoa Brilliant / Woodgrain Kuvioikkuna, ikkunalamelli 61 vakiokokoa Valmistus mittatilauksena maksimileveyteen 5000 mm saakka ja maksimikorkeuteen 3000 mm saakka Sileä Kuvioikkuna, ikkunalamelli, design-ikkuna, koristeikkuna 66 vakiokokoa Valmistus mittatilauksena maksimileveyteen 5500 mm saakka ja maksimikorkeuteen 3150 mm saakka Paras eristys 42 mm paneelien ansiosta Alatiiviste ilmaraoilla Koteloitu vetojousijärjestelmä, asennettu vaakajohteeseen (enintään 3000 x 2500 mm). Suuremmat ovet vääntöjousilla. Erinomainen murtoturvallisuus (testattu standardin NEN 5096 mukaan) lisävarusteena Valinnaisesti käyntiovella Extramatalanosto Koteloidut rullat ja johteet Paras eristys 42 mm paneelien ansiosta Alatiiviste ilmaraoilla Koteloitu vetojousijärjestelmä, asennettu vaakajohteeseen (enintään 3000 x 2250 mm). Suuremmat ovet vääntöjousilla. Erinomainen murtoturvallisuus (testattu standardin NEN 5096 mukaan) lisävarusteena Valinnaisesti käyntiovella Extramatalanosto Koteloidut rullat ja johteet Design-sovellukset mahdollisia Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. 19

20 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Meidän ainutlaatuiset ominaispiirteemme. Sinun etusi. Crawford Smart mm 42-mm-paneelit 42 mm paksut eristetyt paneelit takaavat tukevuuden ja erinomaisen lämpöeristyksen. Kuulalaakeroidut rullat Kuulalaakeroidut rullat varmistavat oven rauhallisen ja kitkattoman liikkeen. Pystyjohteeseen asennettu vetojousijärjestelmä Helposti asennettava vetojousiyksikkö, joka kiinnitetään pystyjohteeseen. *Tarkempia tietoja löydät takuuehdoistamme osoitteessa 20 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

21 RAL Värit TAKUUAIKA * VUOTTA Crawford Superior 42 ja Crawford Superior mm 42-mm-paneelit 42 mm paksut eristetyt paneelit takaavat tukevuuden ja erinomaisen lämpöeristyksen. Koteloitu pystyjohde Paras suojaus koteloitujen rullien ja johteiden ansiosta. Kuulalaakeroidut rullat Kuulalaakeroidut rullat varmistavat oven rauhallisen ja kitkattoman liikkeen. Alatiiviste Alatiiviste toimii samalla säänsuojana ja ilman kierrättäjänä. Toiminta riippuu siitä, avataanko vai suljetaanko tuuletusaukot asennuksen yhteydessä. Suojatut vetojousikotelot Suojatut vetojousikotelot säästävät tilaa ja ovat erittäin turvallisia (enintään 3000 x 2250 mm). Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. 21

22 Jätä tämä sivu auki! Crawfordhakutoiminto Lyhin tie unelmaratkaisuun. 22 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

23 Kaikki yhdellä silmäyksellä. Crawford-hakutoiminto. Aivan yksinkertaista! Jätä tämä sivu auki ja kirjoita tähän toivomuksesi ja kysymyksesi! Tekniset vaatimukset ja ulkonäkö: Crawfordin valikoimassa on lukuisia erilaisia vaihtoehtoja. Olemme kehittäneet hakutoiminnon, jonka avulla voit valita yksinkertaisesti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Jätä tämä sivu auki ja katso seuraavalta sivulta, mitä vaihtoehtoja me voimme sinulle tarjota. Halutessasi voit tehdä muistiinpanoja ja luoda mielikuviasi vastaavan toiveoven. Koko Väri Pinta Ikkunat Sivukäyntiovet Muut lisäominaisuudet Malli Merkitse rasti ja katso, mikä tuotemallisto täyttää sinun vaatimuksesi. Toivomus Crawford Smart 42 Koko Väri Pinta Malli Ikkunat Ovet Tuotemallisto Crawford Superior 42 Crawford Superior+ 42 Crawford Smart 42 Crawford Superior 42 Crawford Superior Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

24 Kokoluokka. Ovi sopii täsmälleen. Millimetrintarkka valmistus mittatilauksena maksimileveyteen 5500 mm saakka ja maksimikorkeuteen 3150 mm saakka Minkä kokoista ovea sinä käytät. Me toimitamme tarkalleen sopivan. Mallistoon Crawford Smart 42 on hinnoiteltu 61 vakiokokoista ovea. Mallistoihin Crawford Superior 42 ja Crawford Superior+ 42 sisältyy millimetrintarkka valmistus määrämittoihin. Maks mm Maks mm 61 vakiokokoa 61 vakiokokoa, valmistus mittatilaustyönä (millimetrintarkasti maksimileveyteen 5000 mm saakka ja maksimikorkeuteen 3000 mm saakka) 66 vakiokokoa, valmistus mittatilaustyönä (millimetrintarkasti maksimileveyteen 5500 mm saakka ja maksimikorkeuteen 3150 mm saakka) 24 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

25 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. 25

26 Värit. Näin määrittelet vivahteet. Valitse rauhassa taloosi sopiva väri. Voit tietenkin valita RAL-värikartalta vapaasti haluamasi värin, jos mikään alkuperäispinnoitteista tai väreistä ei vastaa toiveitasi. Vakiovärit alkuperäinen pintaviimeistely Valkoinen (vastaava kuin RAL 9016)* Vaaleanharmaa (vastaava kuin RAL 7035) Valkoalumiini (vastaava kuin RAL 9006) Signaaliharmaa (vastaava kuin RAL 7004) Harmaa alumiini (vastaava kuin RAL 9007) Harmaa metalli (vastaava kuin DB703) Antrasiitinharmaa (vastaava kuin RAL 7016) Vaalea tammi 060 Tumma tammi 070 Mahonki 080 Seepianruskea (vastaava kuin RAL 8014) *Perusvärisävy: sarjavalmistuksena edullisimpaan hintaan 26 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

27 Vakiovärit - maalatut pinnat Vaaleanharmaa (vastaava kuin RAL 7035) Signaaliharmaa (vastaava kuin RAL 7004) Harmaa alumiini (vastaava kuin RAL 9007) Ikkunanharmaa (vastaava kuin RAL 7040) Kivenharmaa (vastaava kuin RAL 7015) Rubiininpunainen (vastaava kuin RAL 3003) Suklaanruskea (vastaava kuin RAL 8017) Seepianruskea (vastaava kuin RAL 8014) Savenruskea (vastaava kuin RAL 8003) Okranruskea (vastaava kuin RAl 8001) Kuusenvihreä (vastaava kuin RAL 6009) Sammaleenvihreä (vastaava kuin RAL 6005) Norsunluuvalkoinen (vastaava kuin RAL 1015) Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. 27

28 Pintaviimeistely. Takuu täydet 10 vuotta. Pintaviimeistely Crawford-laatua. 42 mm paksu freoniton vaahtoeriste on stabiloitu sinkityn teräspellin kanssa. Vasta sen jälkeen tehdään lopullinen pintaviimeistely. Voit valita kolmen ominaispiirteisen pintakuosin välillä. Woodgrain (puusyy), Brilliant (hohtokivi) ja sileä. Brilliant 42 mm Freoniton vaahtoeriste Sinkitty teräspelti Woodgrain Pintaviimeistely takuu 10 vuotta Sileä Viimeistelty sileä pinnanlaatu Alla olevasta taulukosta näet, mitä mahdollisuuksia kukin tuotelinja tarjoaa. 28 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

29 Woodgrain Brilliant Sileä Täydellinen puusyykuviointi teräspinnalla: Kestävä ja vain vähän huoltoa vaativa teräspelti on kohokuvioitu jäljittelemään puusyykuosia. Värivalinnan mukaan se antaa vaikutelman kestävästä puuovesta, jota ei tarvitse koskaan käsitellä uudelleen. Kestävä ja vain vähän huoltoa vaativa teräspelti on kohokuvioitu jäljittelemään hohtokivirapattua pintaa. Se on kestävä ovi, jonka pinta ilmentää jämerää ja miellyttävää kivirappausta eikä sitä tarvitse koskaan käsitellä uudelleen. Yhä useammin asiakkaat valitsevat kuitenkin hienostuneen ja sileän pinnan. Se vaikuttaa jalostuneelta ja on helppo puhdistaa. Elegantti ja kestävä ovi, jota ei tarvitse koskaan maalata uudelleen. Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. 29

30 Malli. Ovellesi oikea profiili. Malli Line Malli Trend Malli Style Malli Flair Hallitsevaa tässä mallissa Vaatimaton, huoliteltu ja Rauhallisuus huokuu Tavanomaisen epätavalli- on tyylikäs ura. Yhden- siitä huolimatta trendikäs. voimaa. Tässä mallissa nen. Lamellien yläreunan suuntaiset, vaakasuorat Sen hienostuneeseen yhdistyvät tyyneys ja hieno- huomiota herättävä uritus linjat antavat dynaamisen kiiltoon yhdistyy käytän- varainen eleganssi. Yksin- yllättää miellyttävästi ja rytmikkään vaikutelman. nöllisyyttä ja täydellisyyttä kertaisen aitoa estetiikkaa. tarkemmin katsottaessa. Silmää miellyttävä läpi ilmentävä ulkonäkö. Tämä malli on tuttu ja silti koko mallin.. Vähemmän on yksinkertai- erilainen, todennäköisesti sesti enemmän. juuri siksi niin suosittu. 30 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

31 Malli Micro Malli Classic Malli E-Design Micro yllättää hauskan näköisillä rakenne-elementeillään. Sen yksityiskohtien runsaus näkyy eri tavoin katselukulman ja valaistuksen mukaan. Todellinen katseenvangitsija! Selkeät linjat, perinteinen muotoilu ja erottuva kasettikuvio: Classic henkii ajatonta ovisuunnittelua. Tämä malli on yhtälailla hallitseva kuin hienovarainen. Vaatimaton mutta kuitenkin vaikuttava. Vielä enmmän tilaa yksilöllisyydelle. Tässä mallissa erottuvat symmetristen ellipsiparien sijoittelu joko ovilamellin oikeaan tai vasempaan laitaan, Brilliant-pinnalla. Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. 31

32 Ikkuna. Yleiskatsaus. Naarmuuntumista kestävä, kirkas tai satinoitu 2-kertainen akryylilasi mikä tahansa versio antaa taatusti kodistasi ainutlaatuisen ja yksilöllisen ensivaikutelman. Kuvioikkunat Ikkunalamellit Koristeikkunat Kuvio 1 E601 San Marino E603 Florida Kuvio 2 Kuvio 3 Tämä lasitettu ovilamelli kulkee kapeana kaistana koko oven leveydeltä. Noin 400 mm ikkunalamelli sopii hyvin silloin, kun tarvitaan enemmän päivänvaloa. E604 Miami E504/2 Monaco (vas. elementti) Kuvio 4 E504/2 Monaco (oik. elementti) Kuvio 1, tuuletusristikko E 503/2 Hollywood II 32 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

33 Design-kuvio. Yksityiskohdat. Design-ikkunat D700 D702 D704 Kun valitset Crawford-autotallinoven, saat runsaasti valinnan varaa myös muuhun suunnitteluun. Sopiva koristekuvio varmistaa sen, että autotallinovi on samalla sekä toiminnallinen että kaunis. Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. 33

34 Erinomaiset tuote-edut. Yleiskatsaus. Korkea murtosuojaus TAKUU 42 mm WARRANTY * * VUOTTA YEARS paksu eristys Omaisuuden suoja Crawford-ovet ovat erittäin kestäviä ja turvallisia. Halutessasi saat malleihin Crawford Superior 42 ja Crawford Superior+ 42 lisämurtosuojauksen. Ovet on testattu hollantilaisen standardin NEN 5096 mukaan SKG:n toimesta ja luokiteltu WK2-luokkaan. Korkealuokkainen tapaturmasuoja Me haluamme myös suojella pieniä käsiä. Crawford Superior 42 ja Crawford Superior+ 42 tarjoavat korkealuokkaisen suojauksen koteloitujen rullien, johteiden ja vetojousien sekä sisäänrakennettujen vaijeriohjainten avulla. Suoja energiahävikiltä 42 mm paksut eristetyt paneelit takaavat korkean stabiliteetin ja parhaan lämpösulun. Paneelien lämpöeristys säästää energiaa ja selvää rahaa. Sen ansiosta kokoluokan 5000 x 2250 mm ovien U-arvo on 1,1. Joka puolelta tiivis mutta hyvä tuuletus Ainutlaatuinen ominaispiirre malleissa Crawford Superior 42 ja Crawford Superior+ 42: Luotettavat ja kestävät tiivisteet pitävät autotallin kauttaaltaan täysin tiivistettynä. Tarvittaessa alatiivisteen ilmaraot toimivat raittiin ilman tuuletuskanavana. * * 34 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. * Palvelu tarjotaan lisävarusteena eikä kuulu hintaan

35 Paras vetojousijärjestelmä Kaksi johteiden yläpuolella olevaa vetojousikoteloa muodostavat vetojousipaketin ja varmistavat malleissa Crawford Superior 42 ja Crawford Superior+ 42 ainutlaatuisen tasapainotuksen. Näin voimme taata ovillemme kaikkein korkeimman tasoisen turvallisuuden. Crawford-ovet liikkuvat kevyesti ja äänettömästi ja ovat myös tilaa säästäviä. Ergonomisesti muotoiltu kahva Mukavuus, toiminnallisuus, turvallisuus kaikki kädessäsi. Niin helposti voidaan ovi avata ja sulkea. Mallissa Crawford Smart 42 on musta muovikahva. Mallien Crawford Superior 42 ja Crawford Superior+ 42 kahvavaihtoehdot ovat metalli, hopea, jaloteräs ja kullattu messinki. Musta metalli Kullattu messinki Jaloteräs Musta muovi Hopea Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. 35

36 Autotallinovi ja käyntiovi Tilaa toiveillesi. Käyntiovet Menetkö usein autotallinoven kautta autotalliin etkä halua aina avata koko ovea? Käyntiovi on silloin miellyttävä ratkaisu, eikä sen kynnys ole esteenä. Teknisiä ohjeita Oviprofiilit voidaan toimittaa valinnan mukaan joko alumiinieloksoituna (vakio) tai oven väriin maalattuna (jolloin autotallin oven ja käyntioven kynnykset ovat aina alumiinieloksoitu). Oven vakiovarustukseen kuuluu suljin ja varmistin. Kaikissa enintään 3000 mm leveissä ja 2250 mm korkeissa ovissa on ylhäällä alumiiniprofiili (ks. ylempi kuva). Suuremmissa ovissa on sisäpuolella jäykistysprofiili (ks. alempi kuva). Tässä ovessa on vakiovarusteena matala kynnys, joten sen yli voi ajaa ongelmitta (esim. polkupyörällä). 36 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

37 Musta Jaloteräs Hopea Käyntiovien MALLISTO Sivukäyntiovet Jokaiseen malliin on luonnollisestikin saatavissa sopiva käyntiovi. Vain silloin voidaan säilyttää esteettisen yhtenäinen kokonaisvaikutelma. Vakiomalliset ovenkahvat ovat musta, hopea tai jaloteräs. Käyntiovi TREND Käyntiovi STYLE Käyntiovi FLAIR Käyntiovi MICRO Käyntiovi CLASSIC Käyntiovi E-DESIGN Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. 37

38 Crawford-ovikoneistot. Voimavalinta 2 TAKUUAIKA * TAKUUAIKA* VUOTTA ELEKTRONIIKALLE 5 VUOTTA MEKANIIKALLE Palkitse itsesi Crawfordin uudella miellyttävällä Magic -ovikoneistolla! Magic-mallissa on toteutettu lukuisia innovaatioita, joiden mottona voisi olla nopeampi, kauniimpi, vahvempi. Tulos: ovikoneisto, joka täyttää kaikki toiveet mukavuuden, käynnin tasaisuuden, luotettavuuden, designin ja voiman suhteen. 38 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

39 Ovikoneistot Crawford Magic 600 ja Crawford Magic 1000 Moniin ovikokoihin riittää Magic 600 -koneiston teho. Suurempii oviin ja silloin, kun halutaan lisävoimaa, suosittelemme Magic ovikoneistoa. Kaiken sisältävät ovikoneistot Jokaiseen Crawford-ovikoneistoon sisältyy kaikki, mitä tarvitaan parhaan mahdollisen käyttömukavuuden ja käytännöllisyyden takaamiseksi turvatoiminnot, hätävapauttimet, yhteensopivuus Homelink tai väyläjärjestelmien kanssa, kaukosäädin, seinäpidike jne. Mitä kaikkea koneistomme tarjoavat: Hyödylliset tarvikkeet sis. kaukosäätimet: 4-käskyinen Mini ja 2-käskyinen Micro Handsender 433 Rolling Code Maks. liikenopeus: 210 mm/s (joutokäynti) Valikko-ohjaus näytöltä Kompakti kääntyvä koneistopää Huoltovapaat hammashihnat Vankka C-johteisiin perustuva rakenne Pieni virrankulutus Väyläjärjestelmäkelpoinen (lisäkortilla) Automaattinen esteiden tunnistus Pehmeä käynnistys ja ovea säästävä, säädettävä pehmeäpysäytystoiminto Osittaisavautumisjärjestelmä (Magic 1000) Koodinäppäimistö Avainkytkin Autolähetin Magic Door Control *Tarkempia tietoja löydät takuuehdoistamme osoitteessa Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. 39

40 Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Mitat ja koot. Crawford Smart 42 Toimitetaan vain vakiokokoisina Tilauskorkeus Karmin korkeus Leveyteen, mm Vakiokoko S* Minimi ylätila Käsikäyttöinen Automaattinen Pystyvetojousilla Vääntöjousilla TOF Crawford Superior 42 Vähimmäisleveys: Vähimmäiskorkeus: 1800 mm 1875 mm Tilauskorkeus Karmin korkeus Leveyteen, mm Vakiokoko S* Minimi ylätila Käsikäyttöinen Automaattinen Lisämaksua vastaan S* Minimi ylätila Vaakavetojousilla TEN (lisävaruste) Käsikäyttöinen Automaattinen Etuvääntöjousilla TOF Vetojousi matalanostolla TEL Takavääntöjousilla TOR Takavääntöjouset TOR Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin.

41 Crawford Superior+ 42 Vähimmäisleveys: Vähimmäiskorkeus: 1800 mm 1875 mm Tilauskorkeus Karmin korkeus Leveyteen, mm Vakiokoko S* Minimi ylätila Käsikäyttöinen Automaattinen Vaakavetojousilla TEN Etuvääntöjousilla TOF Takavääntöjousilla TOR WIDE*-etuvääntöjousilla Lisämaksua vastaan S* Minimi ylätila (lisävaruste) Matalanostoinen vetojousi TEL Käsikäyttöinen 100 Automaattinen 120 Takavääntöjousilla TOR * Crawford Superior+ 42 WIDE on vahvistettu malli, jossa on kuulalaakeroidut kaksoisrullat mutta ei koteloituja johteita ja rullia. Alatiivisteen poikkileikkaus Smart 42 Superior+ 42 WIDE Superior 42 ja Superior S* ZLH =karmien välikorkeus/ tilausmitta Ovilevyn sisäänmenosyvyys = tilausmitta mm Oven asennusta varten vaadittava tila OKFF Tilantarve sivulla Oven asennusta varten vaadittava tila 130 Asennussyvyys: Käsikäyttöinen vakionosto Käsikäyttöinen matalanosto Ovikorkeus enint Ovikorkeus +650 Ovikorkeus Ovikorkeus enint Ovikorkeus +650 Ovikorkeus Automaattinen (min. 135 mm matalanostolla TEL) min. 85 Vapaa läpiajoleveys min. 85 (min. 135 mm matalanostolla TEL) Crawford-lamellinosto-ovet autotalleihin. Koska se sopii niin hyvin. 41

42 Entrematic on uusi, innovatiivinen yritys, joka valmistaa automaattisia ovi- ja porttijärjestelmiä. Crawford, Dynaco, EM, Ditec, Kelley ja Serco muodostavat yhdessä asiantuntijaryhmän, joka takaa asiakkailleen erinomaisen laadun, nopeat toimitukset ja epätavallisen asiakaspalvelun, missä ja milloin sitä tarvitsetkin. Crawford on innovatiivisten, korkealaatuisten automatisoitujen ovituotteiden valmistaja yksityiskäyttöön ja Normstahl teollisiin sovelluksiin. Jo vuodesta 1960 lähtien on ollut saatavilla laaja valikoima pitkäikäisiä Crawford-tuotteita, jotka ovat turvallisia, yksinkertaisia asentaa ja helppoja käyttää. NFI-DST/A-07/14 Oikeus muutoksiin pidätetään Painomenetelmästä johtuvat väripoikkeamat ovat mahdollisia. Tule käymään tai soita meille. Palvelemme mielellämme ja hyvin! Entrematic Finland Nimismiehenpelto Espoo Sähköposti: asiakaspalvelu.fi@entrematic.com

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimaaliset ratkaisut Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 - Kauko-ohjattavaa laatua Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu

Lisätiedot

tuotetieto marraskuu 2015 korvaa RT X31/421.6-38427 1 (6) CRAWFORD SUPERIOR 42

tuotetieto marraskuu 2015 korvaa RT X31/421.6-38427 1 (6) CRAWFORD SUPERIOR 42 RT tuotetieto RT CAD/BIM tuotetieto marraskuu 215 korvaa RT X31/421.6-38427 1 (6) RT 38731 321.6 Talo 2 421.6 Talo 9 X31 erityiset ulko-ovet fb 33 Hoito- ja huoltokoodi Crawford-autotallinovet Entrematic

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

TARVIKETIETO elokuu 2013 voimassa 30.9.2015 asti korvaa RT 38106 1 (6) LAMELLINOSTO-OVI SATIN

TARVIKETIETO elokuu 2013 voimassa 30.9.2015 asti korvaa RT 38106 1 (6) LAMELLINOSTO-OVI SATIN TARVIKETIETO elokuu 2013 voimassa 30.9.2015 asti korvaa RT 38106 1 (6) RT 38427 321.6 Talo 2000 421.6 Talo 90 X31 erityiset ulko-ovet SfB F33 Hoito- ja huoltokoodi Crawford-autotallinovet Entrematic Finland

Lisätiedot

Crawford Superior+ 42, malli Style, väri antrasiitinharmaa (RAL 7016), ikkunamalli D702 Crawford Superior+ 42

Crawford Superior+ 42, malli Style, väri antrasiitinharmaa (RAL 7016), ikkunamalli D702 Crawford Superior+ 42 Crawford Superior+ 42, malli Style, väri antrasiitinharmaa (RAL 7016), ikkunamalli D702 Crawford Superior+ 42 Vakaat ja tyylikkäät ratkaisut Crawford Superior 42+ Vaativalle ostajalle Crawford Superior+

Lisätiedot

MURTO- TURVALLINEN. Lamellinosto-ovi Secura Kaikenkattavaa turvallisuutta.

MURTO- TURVALLINEN. Lamellinosto-ovi Secura Kaikenkattavaa turvallisuutta. MURTO- TURVALLINEN Lamellinosto-ovi Secura Kaikenkattavaa turvallisuutta. www.crawfordautotallinovet.fi Securan toinen nimi on turvallisuus. Turvallisuus muuttuu jatkuvasti yhä tärkeämmäksi asiaksi. Uusissa

Lisätiedot

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi AUTOTALLIOVI 2 Sinulle mitoitettu Jokainen talo on erilainen ja vaatii yksilöllistä kohtelua. Tiivin autotalliovet ovat helposti sovitettavissa rakennuksen viimeistely- ja julkisivutyyliin. Hankkimalla

Lisätiedot

turner 800-sarja Mukava tulla kotiin www.turner.fi

turner 800-sarja Mukava tulla kotiin www.turner.fi turner 800-sarja Mukava tulla kotiin www.turner.fi Energiatehokas oviratkaisu! Turner 800-sarjan autotallin ovet on suunniteltu erityisesti pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Eristeenä käytetään ylivoimaista

Lisätiedot

Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi. ASSA ABLOY Entrance Systems

Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi. ASSA ABLOY Entrance Systems Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi Crawford OH1042 ASSA ABLOY Entrance Systems MIKSI KANNATTAA VALITA CRAWFORD OH1042 Kaunis ovilehden muotoilu luo uudenaikaisen ulkonäön. Kekseliäs kylmäsillan katkaisu

Lisätiedot

Kappale elämänlaatua. Lamellinosto-ovet g60. Tekniikan ja muotoilun edelläkävijä. www.crawfordautotallinovet.fi

Kappale elämänlaatua. Lamellinosto-ovet g60. Tekniikan ja muotoilun edelläkävijä. www.crawfordautotallinovet.fi Kappale elämänlaatua. Lamellinosto-ovet g60 Tekniikan ja muotoilun edelläkävijä. www.crawfordautotallinovet.fi Laatua elämään. Lupaus, joka velvoittaa! Yli 2 miljoonaa tyytyväistä asiakasta ympäri maailman

Lisätiedot

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys AUTOTALLIN NOSTO-OVET Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys OVI JOKAISEEN TYYLIIN Door Master ovet valmistetaan sinun toiveidesi mukaan piditpä sitten ultramodernista tai

Lisätiedot

TURNER 800-SARJA. Mukava tulla kotiin. TURNER 800. joka on suunniteltu Suomen olosuhteisiin! NOSTO-OVI 10 VUODEN TAKUULLA!

TURNER 800-SARJA. Mukava tulla kotiin. TURNER 800. joka on suunniteltu Suomen olosuhteisiin! NOSTO-OVI 10 VUODEN TAKUULLA! TURNER 800-SARJA Mukava tulla kotiin. NOSTO-OVI 10 VUODEN TAKUULLA! TURNER 800 TURNER 830E Valitse PEILIKUVIO-OVI nosto-ovi, joka on suunniteltu Suomen olosuhteisiin! Energiatehokas autotallinoviratkaisu

Lisätiedot

TURNER 800-SARJA. Mukava tulla kotiin. TURNER 800. joka on suunniteltu Suomen olosuhteisiin! NOSTO-OVI 10 VUODEN TAKUULLA!

TURNER 800-SARJA. Mukava tulla kotiin. TURNER 800. joka on suunniteltu Suomen olosuhteisiin! NOSTO-OVI 10 VUODEN TAKUULLA! TURNER 800-SARJA Mukava tulla kotiin. NOSTO-OVI 10 VUODEN TAKUULLA! TURNER 800 TURNER 830E Valitse PEILIKUVIO-OVI nosto-ovi, joka on suunniteltu Suomen olosuhteisiin! Energiatehokas autotallinoviratkaisu

Lisätiedot

Palo-ovet ja teräsovet

Palo-ovet ja teräsovet Palo-ovet ja teräsovet Metal Elite+ -teräsovet Novoferm tarjoaa täydellisen valikoiman teräsovia yritysten, vähittäiskaupan, teollisuuden ja julkisten rakennusten tarpeisiin. Ovia voidaan käyttää rakennusten,

Lisätiedot

PREMIUM TÄYDELLISIÄ SÄILYTYSRATKAISUJA. SUOMEKSI.

PREMIUM TÄYDELLISIÄ SÄILYTYSRATKAISUJA. SUOMEKSI. 1 PREMIUM TÄYDELLISIÄ SÄILYTYSRATKAISUJA. SUOMEKSI. PREMIUM TÄYDELLISIÄ SÄILYTYSRATKAISUJA SUOMEKSI KIRENA PREMIUM on alusta loppuun mittatilaustyönä tehty. Juuri sinun kotiasi varten. Huippulaadukkaat

Lisätiedot

Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut

Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut Tunnettua ruotsalaista laatua MidMade-ullakkoportaiden tuotesuunnittelun lähtökohtina ovat toimivuus ja hyvä muotoilu sekä laatu, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Lisätiedot

Kaso Ovi. Kaso Oven takana asuu mielenrauha.

Kaso Ovi. Kaso Oven takana asuu mielenrauha. Kaso Ovi Kaso Oven takana asuu mielenrauha. design design Kaso Ovi Kun kaipaat asumiseen turvaa, mukavuutta ja mielenrauhaa design Huolettoman ja yksilöllisen asumisen uusi taso Kason turvaovimallistosta

Lisätiedot

Kaso Ovi. Kaso Oven takana asuu mielenrauha.

Kaso Ovi. Kaso Oven takana asuu mielenrauha. Kaso Ovi Kaso Oven takana asuu mielenrauha. design design Kaso Ovi Kun kaipaat asumiseen turvaa, mukavuutta ja mielenrauhaa design design Huolettoman ja yksilöllisen asumisen uusi taso Kason turvaovimallistosta

Lisätiedot

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Hyönteisverkko Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Allergiaystävällinen verkko Onko sinulla tai jollakin perheesi jäsenellä allergioita? Luxaflex hyönteisverkko on tässä tapauksessa hyvä valinta. Olemme

Lisätiedot

Enemmän vairāk mukavuutta komforta ja turvallisuutta

Enemmän vairāk mukavuutta komforta ja turvallisuutta AUTOTALLIN GARĀŽU VĀRTI OVET Enemmän vairāk mukavuutta komforta ja turvallisuutta un drošības M.K. International autotallin ovet yllättävät sinua kehittyneellä suunnittelulla, täydellisellä mukavuudella

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

TIIVI ULKO-OVI TUOTEKORTTI

TIIVI ULKO-OVI TUOTEKORTTI 082019 TUOTEKORTTI Tiivi ulko-ovimallisto tunnetaan pohjoismaisen oviosaamisen huippuna, jonka tyylikäs ulkonäkö ja loppuun saakka hiotut yksityiskohdat takaavat sen, että kotisi saa arvoisensa pääsisäänkäynnin.

Lisätiedot

OVET JA IKKUNAT TUOTEKUVASTO / OHJEHINNASTO 2011

OVET JA IKKUNAT TUOTEKUVASTO / OHJEHINNASTO 2011 OVET JA IKKUNAT TUOTEKUVASTO / OHJEHINNASTO 2011 ULKO-OVET KASKI Ulko-ovet u-arvo 1,0 tai alle Ovilevy Hdf-levypintainen, alumiinivahvisteinen, reunalla liimapuun ja kertopuun yhdistelmä, kokonaisvahvuus

Lisätiedot

IsoMatic Automaattinen autotallin nosto-ovi

IsoMatic Automaattinen autotallin nosto-ovi IsoMatic Automaattinen autotallin nosto-ovi Made in Germany Suurempi kulkuaukko ja hyvä lämmöneristys IsoMatic-nosto-ovet avautuvat pystysuoraan ja ovat tilaasäästävästi autotallin katon alapuolella siten

Lisätiedot

Modernit ikkunat ja ovet

Modernit ikkunat ja ovet Modernit ikkunat ja ovet Kippi- ja liukuikkunat Ranskalaiset ikkunat Kiinteät ikkunat ja lasiseinät Liuku- ja pariovet Ulko- ja parvekeovet 1 Uudenlaista tila-ajattelua Edistyksellinen Iccuna muuttaa suomalaisten

Lisätiedot

ULKO-OVET SISÄOVET IKKUNAT. www.puumerkki.fi

ULKO-OVET SISÄOVET IKKUNAT. www.puumerkki.fi ULKO-OVET SISÄOVET IKKUNAT www.puumerkki.fi Ovi omaan kotiin Ovi on osa talon ulkonäköä ja sisustusta. Varastoistamme löydät laajan valikoiman tasokkaita ovia. Yhteistä kaikille oville on huolellinen suunnittelu,

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

Liukuovet t ä y d e n t ä ä t i l a s i

Liukuovet t ä y d e n t ä ä t i l a s i Liukuovet täydentää tilasi Korkealaatuisten liukuoviemme tuoteperheen teräsprofiilit ovat Montreal ja Halifax. Kun haluat siron, edullisen ja laadukkaan liukuoven, Montreal tai Halifax on Sinun valintasi.

Lisätiedot

DELTA. Kytkimet ja pistorasiat

DELTA. Kytkimet ja pistorasiat Kytkimet ja pistorasiat DELTA DELTA isystem Rungot Kerma Toiminto Kerma 1 KYTKIN 6 KYTKIN 7 KYTKIN 1 PAINIKE 1 KYTKIN 6 KYTKIN 7 KYTKIN 1 PAINIKE 5 KYTKIN 6 + 6 KYTKIN 5 + 5 PAINIKE 5 KYTKIN 5 + 5 PAINIKE

Lisätiedot

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax.

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA puh. 09 867 8450 fax. 09 867 84577 www.geberit.fi Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit by Geberit Oy Uutuus Ajatonta muotoilua kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen

Lisätiedot

Paljeovet niin käytännöllistä ja niin kaunista... DIN EN ISO 9001, 14001, 50001. Marleyn kanssa onnistuu.

Paljeovet niin käytännöllistä ja niin kaunista... DIN EN ISO 9001, 14001, 50001. Marleyn kanssa onnistuu. Paljeovet niin käytännöllistä ja niin kaunista... DIN EN ISO 9001, 14001, 50001 Marleyn kanssa onnistuu. Kaipaatko lisää tilaa? käytännöllistä ja tyylikästä: paljeovet tuovat lisää tilaa huoneisiin! Kääntymisalue

Lisätiedot

Kaipaatko erityisratkaisua tai -rakennetta?

Kaipaatko erityisratkaisua tai -rakennetta? 7 veljeksen ovien laadun takeena on perinteinen suomalainen puusepän ammattitaito ja valikoidut materiaalit. 7 veljeksen ovet valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveitten mukaan. Kaipaatko erityisratkaisua

Lisätiedot

Autotallinovet lamelliovet rullaovet kippiovet

Autotallinovet lamelliovet rullaovet kippiovet Autotallinovet lamelliovet rullaovet kippiovet Kätevä ratkaisu Lamelliovi asennetaan välittömästi sisääntuloaukon taakse. Koska se avautuu pystyyn juuri oikeassa kulmassa, se ei tarvitse tilaa rakennuksen

Lisätiedot

Rullakaihtimet. Persoonallista tyylikkyyttä

Rullakaihtimet. Persoonallista tyylikkyyttä Rullakaihtimet Persoonallista tyylikkyyttä Moderni klassikko, jolla on oma paikkansa Rullakaihdin on klassikko, joka ei ole koskaan poissa muodista. Se ei myöskään ole niin monimutkainen tuote. Rullakaihdin

Lisätiedot

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO GARAAS AUTOTALLIT GARAAS AUTOTALLIT Garaas elementtiautotalli on valmiiksi mietitty ratkaisu autotallin rakentamista suunnittelevalle. Mallistomme tallit tarjoavat

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä!

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! www.softroll.fi Mallisto MALLI 1 MALLI 2 MALLI 3 MALLI 5 kirsikkakehys tapetoitu levy punainen kehys kirkas peili alumiinin värinen kehys

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm PANELTIM PANEELIT 51 mm mm 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 100 10 kg/m2 11 kg/m2 13 kg/m2 14 kg/m2-20 /+80 C -40 /+60 C Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP

Lisätiedot

Tekniset ovet Aina oikea sisäänkäynti

Tekniset ovet Aina oikea sisäänkäynti Tekniset ovet Aina oikea sisäänkäynti Kaikkiin käyttötarkoituksiin Maisemaan suunniteltu Omaisuuden suoja Tulvan kestävä Paineenkestävä HUBER Ovet ruostumattomasta teräksestä Oikea ratkaisu kaikki käyttötarkoituksiin

Lisätiedot

OVET JA IKKUNAT TUOTEKUVASTO / OHJEHINNASTO 2012

OVET JA IKKUNAT TUOTEKUVASTO / OHJEHINNASTO 2012 OVET JA IKKUNAT TUOTEKUVASTO / OHJEHINNASTO 2012 THERMO-OVET KASKI THERMO-ovet u-arvo 0,6-0,75. Ovilevy hdf-levypintainen, alumiinivahvisteinen, reunalla liimapuun ja kertopuun yhdistelmä, kokonaisvahvuus

Lisätiedot

FENEONE NOPEAN TOIMITUKSEN OVET Toimitusaika noin 2 viikkoa tai lisähinnasta 72 tunnissa. FENEOVIMALLISTO. PÄÄOVET Karmi 115 mm FENEONE

FENEONE NOPEAN TOIMITUKSEN OVET Toimitusaika noin 2 viikkoa tai lisähinnasta 72 tunnissa. FENEOVIMALLISTO. PÄÄOVET Karmi 115 mm FENEONE FENEOVIMALLISTO Kaskipuu Oy on vuonna 1978 perustettu toisen polven perheyritys, joka valmistaa ulko- ja parvekeovia. Kaskipuu omistaa Ylikiimingin ja Haapajärven ovitehtaiden lisäksi Viitasaaren tehtaan,

Lisätiedot

Uusi mallisarja 50. Teollisuusnosto-ovet

Uusi mallisarja 50. Teollisuusnosto-ovet Uusi mallisarja 50 Teollisuusnosto-ovet Tekniset tiedot: julkaisuajankohta 01.03.2013 Sisältö Sisältö Sivu Tuotekuvaukset 4 5 Teknisten tietojen yleiskatsaus 6 7 Nostotavat 8 9 SPU 42 Lämpöeristetty teräslamellinen

Lisätiedot

NOSTO-OVEN ASENNUSOPAS

NOSTO-OVEN ASENNUSOPAS NOSTO-OVEN ASENNUSOPAS Lue tämä asennusopas kokonaisuudessaan ennen oven asentamisen aloittamista. Noudata turvallisuusohjeita, jotta vältyt aineellisilta- ja henkilövahingoilta. Varmistaaksesi onnistunut

Lisätiedot

u l k o - o v i M a l l i s t o

u l k o - o v i M a l l i s t o ulko-ovi Mallisto MITÄ UUTTA SKANDON OVISARJAT TARJOAVAT VERRATTUNA MUIHIN MARKKINOILLA OLEVIIN PUUOVIIN? Ainakin seuraavia asioita: Peilirakenne on toteutettu piilokiinnityksin eikä peileissä ole näkyvissä

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

DOMLUX ALUMIINITUOTTEET NOSTOLIUKUOVI 77 HS

DOMLUX ALUMIINITUOTTEET NOSTOLIUKUOVI 77 HS NOSTOLIUKUOVI 77 HS NOSTOLIUKUOVI 77 HS Domlux Nostoliukuovi 77HS on täydellinen ratkaisu, kun haluat kotiisi yhtenäisen kokonaisuuden sisätilojen ja terassin, parvekkeen tai puutarhan välille. Kestävillä

Lisätiedot

Hormittomat Designtakat

Hormittomat Designtakat Medius Hormittomat Designtakat Malli Finestro K.60 L.80. S.20cm. Paino 30 kg Tämä seinälle asennettava, ruostumaton terästakka on yksi suosituimmista -malleistamme. Takassa on kaunis viimeistely ja se

Lisätiedot

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia.

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. AGILE ja CS 80 Magneo Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. Agile ja CS 80 Magneo AGILE ja CS 80 Magneo. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia liukuovia Mukavia ja tilaa

Lisätiedot

IKKUNAT JA OVET PIHLA OIVA. Hyvä perusratkaisu rakentajalle

IKKUNAT JA OVET PIHLA OIVA. Hyvä perusratkaisu rakentajalle IKKUNAT JA OVET PIHLA OIVA Hyvä perusratkaisu rakentajalle PIHLA OIVA-TUOTTEET U-ARVO 1,0 Oiva tuoteperhe tarjoaa hinta-laatu-suhteeltaan oivallisen ratkaisun uuden rakentamiseen ja vanhan korjaamisen.

Lisätiedot

Tuotekuvaukset 3 4 Alumiinikehysten täytteet 4 Teknisten tietojen yleiskatsaus 5 Nostotavat 6

Tuotekuvaukset 3 4 Alumiinikehysten täytteet 4 Teknisten tietojen yleiskatsaus 5 Nostotavat 6 Teollisuusnosto-ovet Lamellipaksuus: 67 mm Tekniset tiedot: julkaisuajankohta 01.04.2014 Sisältö Sivu Tuotekuvaukset 3 4 Alumiinikehysten täytteet 4 Teknisten tietojen yleiskatsaus 5 Nostotavat 6 SPU 67

Lisätiedot

Mesvac murtosuojat ja rulo-ovet

Mesvac murtosuojat ja rulo-ovet Mesvac murtosuojat ja rulo-ovet Mesvac murtosuojat ja rulo-ovet Monikäyttöinen Rulosec-murtosuoja Mesvacin Rulosec-murtosuojat soveltuvat kauppakeskusten myymälöiden oviksi ja kulunohjaukseen, kylmien

Lisätiedot

IKKUNAT JA OVET PIHLA OIVA. Hyvä perusratkaisu rakentajalle

IKKUNAT JA OVET PIHLA OIVA. Hyvä perusratkaisu rakentajalle IKKUNAT JA OVET PIHLA Hyvä perusratkaisu rakentajalle PIHLA -TUOTTEET U-ARVO 1,0 Oiva tuoteperhe tarjoaa hinta-laatu-suhteeltaan oivallisen ratkaisun uuden rakentamiseen ja vanhan korjaamisen. Oiva-perheen

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart.

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart. K A I K E N V O I T E H D Ä F I K S U M M I N L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Smart Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart.

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart. K A I K E N V O I T E H D Ä F I K S U M M I N L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Smart Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

ULKO-OVET SISÄOVET IKKUNAT. www.puumerkki.fi

ULKO-OVET SISÄOVET IKKUNAT. www.puumerkki.fi ULKO-OVET SISÄOVET IKKUNAT www.puumerkki.fi Ovi omaan kotiin Ovi on osa talon ulkonäköä ja sisustusta. Varastoistamme löydät laajan valikoiman tasokkaita kotimaisia ovia. Yhteistä kaikille oville on huolellinen

Lisätiedot

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET VIHTAOVET OY PL44 90401 OULU Puhelin 0290 092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.fi TERVETULOA TUTUSTUMAAN SUOMALAISEEN VIHTA TUOTEPERHEESEEN.

Lisätiedot

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Ovi WIŚNIOWSKI Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Meidän takanamme on 25 vuoden tuotantohistoriaa. WIŚNIOWSKI -nimi on peräisin yrityksen perustajalta ja omistajalta Andrzej Wiśniowskilta. Hänen haaveensa

Lisätiedot

Pikarullaovi Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems

Pikarullaovi Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems Pikarullaovi Albany RR200 ASSA ABLOY Entrance Systems Pikarullaovi Albany RR200 Albany RR200 -pikarullaovi on kekseliäillä sivujohteilla varustettu ovi yleiskäyttöön sisätiloissa. PVC-kangas vetoketjujärjestelmällä

Lisätiedot

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA.

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA. Taiteoven uudet avaukset Tutustu koko mallistoomme! Diplomat on nyt uusi Diana!! Uusi upea Kartano. T I L A A. T Y Y L I Ä. TURVALLISUUTTA. diana Uusia ideoita tilanjakamiseen ja sisustukseen Ohessa FP-Tuotteet

Lisätiedot

Markkinajohtaja lemmikkieläinporteissa! Tuotekuvasto

Markkinajohtaja lemmikkieläinporteissa! Tuotekuvasto TM Markkinajohtaja lemmikkieläinporteissa! 2014 Tuotekuvasto TM Carlson Pet Products perustettiin kun me lemmikeillemme omistautuneet harrastajat huomasimme, että lemmikkiportteja ei ole olemassa. Ihmiset

Lisätiedot

ABLOY -OVENSULKIMET KÄYTTÖMUKAVUUTTA JA TURVALLISUUTTA

ABLOY -OVENSULKIMET KÄYTTÖMUKAVUUTTA JA TURVALLISUUTTA R ABLOY -OVENSULKIMET KÄYTTÖMUKAVUUTTA JA TURVALLISUUTTA ABLOY -ovensuljinten luotettavuus erilaisissa vaativissa ympäristöissä ja olosuhteissa lisää turvallisuutta ja säästää energiaa. 1 ABLOY -OVENSULKIMET

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

FENEONE NOPEAN TOIMITUKSEN OVI- JA IKKUNAMALLISTO 2013

FENEONE NOPEAN TOIMITUKSEN OVI- JA IKKUNAMALLISTO 2013 FENEONE NOPEAN TOIMITUKSEN OVI- JA IKKUNAMALLISTO 2013 FENEONE NOPEAN TOIMITUKSEN OVET FE-15 FE-21 Koko: 10 x 21 FE-26 Värit: Keskiruskea ja valkoinen FE-80 Koko: 10 x 21 FE-110 Karmi: 92 mm Värit: Keskiruskea

Lisätiedot

Ullakkoportaat Seinä- ja tarkastusluukut

Ullakkoportaat Seinä- ja tarkastusluukut Ullakkoportaat Seinä- ja tarkastusluukut Laatutuotteet valmistaa Tunnettua ruotsalaista laatua Muotoilua ja toimivuutta, joka kestää sukupolvien ajan. Näin ajattelemme kehittäessämme tuotteita. Noudatamme

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

Automaattiliukuovet. -+ Energiansäästöliukuovet. -+ Raskas automaattiovi

Automaattiliukuovet. -+ Energiansäästöliukuovet. -+ Raskas automaattiovi Automaattiliukuovet -+ Energiansäästöliukuovet Record-liukuovien System 20 -mallit STA 20 ja STA 21 mahdollistavat helppokäyttöisiä, energiatehokkaita ja esteettisiä sisäänkäyntejä erilaisiin rakennuksiin

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

KONEEN TASONOVIRATKAISUT. KONE AMD-ovet

KONEEN TASONOVIRATKAISUT. KONE AMD-ovet KONEEN TASONOVIRATKAISUT KONE AMD-ovet KONEen tasonoviratkaisut Ovien moitteeton toiminta on tärkeää jokaiselle hissinkäyttäjälle. Matkustajan on päästävä turvallisesti, helposti ja vaivattomasti kutsu-

Lisätiedot

SÄHKÖASENNUSJÄRJESTELMÄT. Minikanava ATRIANE

SÄHKÖASENNUSJÄRJESTELMÄT. Minikanava ATRIANE ! S U U T U U SÄHKÖSENNUSJÄRJESTELMÄT Minikanava TRINE INUTLTUINEN, INNOVTIIVINEN J TOIMIV Minikanava TRINE inutlaatuinen Kaarevakantisen DECOR-minikanavan menestyksen innoittamana REHU on kehittänyt uuden

Lisätiedot

AVAA OVI KOTIMAISELLE LAADULLE

AVAA OVI KOTIMAISELLE LAADULLE MALLISTO 2015 AVAA OVI KOTIMAISELLE LAADULLE AARIA DUO TENORI B TEMPO LYYRA & LYYRA URA SOINTU RUMBA DUURI PIANO KVARTETTI MAALATUT SÄVYT KALVOSÄVYT KESTOSUOSIKIT TARVIKKEET 1 2 4 6 7 8 10 12 14 16 17

Lisätiedot

Kostean tilan vedenkestävät avaukset

Kostean tilan vedenkestävät avaukset Kostean tilan vedenkestävät avaukset Valoisat ratkaisut kodin kaikkiin kosteisiin tiloihin. FP-Tuotteiden laajasta valikoimasta löydät oikeanlaiset ovet ja seinät kodin märkätiloihin. Ne suojaavat, avartavat

Lisätiedot

NOVA PRO SCALA. (ital. suora, suorakulmainen)

NOVA PRO SCALA. (ital. suora, suorakulmainen) NOVA PRO SCALA (ital. suora, suorakulmainen) SELKEÄ. AJATON. Nova Scala on uusi upea laatikostoratkaisu joka on saanut inspiraation suorista kulmista. Nova Pro Scala liukuu äänettömästi, avautuu kevyesti

Lisätiedot

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA!

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA! INSPIROIDU SUURIIN JA PIENIIN MUUTOKSIIN KYLPYHUONEESSASI. LUE LISÄÄ SVEDBERGS.FI. VALITSE OIKEA KYLPYHUONE SYKSYLLÄ. SÄÄSTÄT RAHAA! Kaikki tarjoukset voimassa niin kauan kuin varastoa riittää 12/9 6/11

Lisätiedot

Lamellikaihtimet. Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin

Lamellikaihtimet. Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin 1 Lamellikaihtimet Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin Uusi lamellileveys uusia mahdollisuuksia Suojaa tyylipuhtailla linjoilla Lamellikaihtimet ovat yksi kaikkein suosituimmista auringonsuojauskaihtimista

Lisätiedot

LiuneDoor. asumiseen TUO SISUSTUKSEEN VAPAUDEN

LiuneDoor. asumiseen TUO SISUSTUKSEEN VAPAUDEN LiuneDoor Extraneliöitä asumiseen TUO SISUSTUKSEEN VAPAUDEN Johdanto 1 Liune Door 2 Sisustuksen unelma 3 Liune Door oviratkaisulla lisätilaa asumiseen 4 D3 valkoinen sileä mdf 4 D4 valkoinen jyrsitty 3-peiliovi

Lisätiedot

Väliseinät ja väliovet

Väliseinät ja väliovet Indoor Väliseinät ja väliovet Joustavat seinäratkaisut Tank Indoor tekee alumiinirakenteiset väliseinät mittajoustavina toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Toiminnan tulee olla joustavaa, siksi myös toimitilojen

Lisätiedot

Matot halutulla designilla.

Matot halutulla designilla. Matot halutulla designilla. Aulamaton tummat ja usein harmaat sävyt ovat luonnollisesti hyviä syksyllä ja talvella, kun matto on kovalla koetuksella. Ulkona on likaista ja jaloissa kantautuu sisälle lunta,

Lisätiedot

Liukuoviprofiilit ja komponentit. Pohjoismaiden johtava. teräsliukuoviprofiilien valmistaja

Liukuoviprofiilit ja komponentit. Pohjoismaiden johtava. teräsliukuoviprofiilien valmistaja Liukuoviprofiilit ja komponentit Pohjoismaiden johtava teräsliukuoviprofiilien valmistaja Liukuoviprofiilit ja komponentit Procons kehittää ja tuottaa komponentteja liukuovien asennukseen. Konsepti on

Lisätiedot

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä!

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! www.softroll.fi Mallisto MALLI 1 MALLI 2 MALLI 3 MALLI 5 kirsikkakehys tapetoitu levy punainen kehys kirkas peili alumiinin värinen kehys

Lisätiedot

Ovityypeihin E60 E90 E240 EW60 EI 2 60 EI 2 120

Ovityypeihin E60 E90 E240 EW60 EI 2 60 EI 2 120 Voimassa alkaen: 04.05.2017 Sivu: 1 SMU-TYYPIN METALLIOVIEN JA SMU-LUUKUN YLEINEN ASENNUSOHJE 1 OVIEN KÄYTTÖ SMU-tyypin ovia voi käyttää alla esitetyn taulukon mukaisen tai matalamman palotorjuntaluokituksen

Lisätiedot

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,-

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,- WEGA 1/2006 Toimitukseen sisältyy vakiona krominen palkki- ja nuppivedin. Wega toimivia kalusteita pieneen kylpyhuoneeseen Wega-kalustesarja tarjoaa korkealaatuista toimivaa muotoilua. Valittavana on kaksi

Lisätiedot

Ovet ja ikkunat SUOMALAISIIN OLOSUHTEISIIN. Rovaniemen Puutuote Oy

Ovet ja ikkunat SUOMALAISIIN OLOSUHTEISIIN. Rovaniemen Puutuote Oy Ovet ja ikkunat SUOMALAISIIN OLOSUHTEISIIN 1 Rovaniemen Puutuote Oy Ulko-ovet Skaala: Beeta 2 2 UO24 8 x 21 8-10 x 19/20 UO24 Tummanharmaa 7024 Ruskea RR32 Ruskea RR32 UO11 8 x 21 9 x 20 8- UO11 Ruskea

Lisätiedot

Nopean toimituksen ovet

Nopean toimituksen ovet Nopean toimituksen ovet 2012 Fenestran nopean toimituksen ovet 2012 Ulko-ovet Klassikko-mallisto 5 KOKOA JA 5 VÄRIÄ! Vakiovärit 3 viikossa Valkoinen NCS S0502-Y Keskiruskea TTM 540X Tummanharmaa RAL 7024

Lisätiedot

AVAA OVI KOTIMAISELLE LAADULLE

AVAA OVI KOTIMAISELLE LAADULLE 1989-2014 AVAA OVI KOTIMAISELLE LAADULLE AARIA DUO TENORI B TUUBA LYYRA & LYYRA URA SOPRAANO TRUMPETTI RUMBA DUURI PIANO KVARTETTI MAALATUT SÄVYT KALVOSÄVYT KESTOSUOSIKIT TARVIKKEET SISÄLLYS AVAA OVI KOTIMAISELLE

Lisätiedot

TARJOUS Numero: #27514 Tulostettu: 27.07.2015

TARJOUS Numero: #27514 Tulostettu: 27.07.2015 TARJOUS Numero: #27514 Tulostettu: 27.07.2015 Asiakas Malli Tarjous Voimassa kaksi viikkoa. 123 0504643000 jani.hirvonen@widor.fi Toimitus Malli Tarjous Voimassa kaksi viikkoa. 123 0504643000 jani.hirvonen@widor.fi

Lisätiedot

PUUSTAMO. Yksilöllistä puusepäntyötä Kuusamosta. Aidot puuovet Loimu-ovet Oma-ovi - erikoisovet Julkisten tilojen puurakenteiset ovet

PUUSTAMO. Yksilöllistä puusepäntyötä Kuusamosta. Aidot puuovet Loimu-ovet Oma-ovi - erikoisovet Julkisten tilojen puurakenteiset ovet PUUSTAMO Yksilöllistä puusepäntyötä Kuusamosta Aidot puuovet Loimu-ovet Oma-ovi - erikoisovet Julkisten tilojen puurakenteiset ovet Puustamo Ay toimisto@puustamo.fi 93600 Kuusamo P. 08 868 4236 Aito-ovetovet

Lisätiedot

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Tuotekuvasto Tervetuloa tutustumaan Suomalaiseen VIHTAOvet tuoteperheeseen. VIHTAOVET- tuotteiden avulla rakennat

Lisätiedot

UniPro -autotallinovet

UniPro -autotallinovet UniPro -autotallinovet Tervetuloa WIŚNIOWSKI autotalliovimaailmaan Meidän takanamme on 25 vuoden tuotantohistoriaa. WIŚNIOWSKI -nimi on peräisin yrityksen perustajalta ja omistajalta Andrzej Wiśniowskilta.

Lisätiedot

T1 Elegantti pistorasiakeskus

T1 Elegantti pistorasiakeskus Upeat alumiinirunkoiset TallyKey pylväät on tehty kestämään pitkään kovissakin olosuhteissa. Tuotteet toimitetaan aina asennusvalmiina kokonaisuuksina ja varustetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Pylväässä

Lisätiedot

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ 50 Kompressorijääkaapit Sopii tropiikkiin! Huippujäähdytys jopa +43 C ulkolämpötilassa 5 3 1 4 2 6 RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ Loistelias WAECO CoolMatic CR -mallisto

Lisätiedot

PARAS KOTI MAAILMALLA.

PARAS KOTI MAAILMALLA. patriknilsson2014 9m patriknilsson2014 Kaikenlaista touhua riittää. Aurinkoa, hiekkaa ja uimista koko viikko. #Pallo #Aurinkosuoja #Matkailuvaunuelämää #Cabby PARAS KOTI MAAILMALLA. CABBY 2015 SUORAA JA

Lisätiedot

Pikarullaovi Albany RR3000 ISO

Pikarullaovi Albany RR3000 ISO Pikarullaovi Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems Nopeus kohtaa erinomaisen lämmöneristyksen Lämpöeristys 50 mm paksu eristetty ovilehti. Erittäin vähäinen lämpöhäviö. Ei kosteuden tiivistymistä.

Lisätiedot

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Kangasvekkikaihtimet Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Uudista ja muuta kauniilla vekeillä Kangasvekkikaihdin yhdistää hienolla tavalla ryhdikkäät, suorat linjat ja pehmeän kauniit kankaat.

Lisätiedot

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 36 37 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Kirkas peili & tumman harmaa kalvolasi s. 44 38 39 Ovet: Kalusteliukuovi

Lisätiedot

Koneturvaovi Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems

Koneturvaovi Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems Koneturvaovi Albany RP300 ASSA ABLOY Entrance Systems Albany RP300 Avautuu ja sulkeutuu nopeasti, joten käyttöjaksoja voi olla jopa 5 minuutissa. Toimii luotettavasti myös oltuaan raskaassa käytössä vuosikausia.

Lisätiedot

KIINTEÄ PUU-ALUMIINI-IKKUNA

KIINTEÄ PUU-ALUMIINI-IKKUNA PIHLA PUU-ALUMIINI-IKKUNA RAKENNE Ikkunan sisäpinnat mäntyä n ulkoverhous alumiinia ssa lujat ja kestävät sormiliitokset n vahvuus 51 mm, välikarmin vahvuus 58 mm syvyydet, ja mm Tuulettuva rakenne karmin

Lisätiedot

ovet ulko-ovet terassi- ja parvekeovet levikkeet Arjen luksusta.

ovet ulko-ovet terassi- ja parvekeovet levikkeet Arjen luksusta. ovet ulko-ovet terassi- ja parvekeovet levikkeet Arjen luksusta. Arjen luksusta Lammin Ovet tarjoavat monipuolisen valikoiman juuri Sinun kotiasi varten. Lammin ovien rakenne on suunniteltu ja teknisesti

Lisätiedot