Kesällä saimme nauttia mukavasta yhdessä tekemisestä ja tällä sivulla on muutamia muistoja kuvien muodossa tapahtumista.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kesällä saimme nauttia mukavasta yhdessä tekemisestä ja tällä sivulla on muutamia muistoja kuvien muodossa tapahtumista."

Transkriptio

1 TIEDOTE 3/2017

2 HYVÄ LUKIJA! Syyskuu 2017 Kesällä saimme nauttia mukavasta yhdessä tekemisestä ja tällä sivulla on muutamia muistoja kuvien muodossa tapahtumista. Tässä tiedotteessa kerromme: tilaisuudesta Avustajakeskuksen kanssa - Välittämö100 -sta - vertaisryhmien kokoontumisista - Oiva -teemakahviloista Olohuoneessa - hemmottelu- ja virkistyspäivistä - Ruissalon kuntoutuskursseista Seuraavassa tiedotteessa kerromme muun muassa: Hemmottelupäivän tarkemmasta ohjelmasta Tampereen kylpyläretkestä Vko 48 Valtakunnallisen omaishoitajaviikon 48 tapahtumista Yhteisestä joulujuhlasta Loimaalla TIEDOTTEEN JA TOIMINTAKALENTERIN POSTITUKSISTA Tiesithän, että voit saada tiedotteet ja toimintakalenterit kätevästi sähköisessä muodossa sähköpostiin. Ilmoita s-postiosoitteesi meille osoitteeseen toimisto.loimaanomaishoitajat@gmail.com ja lähetämme ne jatkossa ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen. JÄSENTEN LÄHELLÄ -LEHTI NETTIVERSIONA Lähellä -lehti on myös mahdollista saada selattavana nettilehtenä. Jos haluat muuttaa postitse saamasi Lähellä -lehden nettiversioksi, ilmoita tästäkin meille osoitteeseen toimisto.loimaanomaishoitajat@gmail.com Kuva: Juhani Kankare OIKEIN MUKAVAA SYKSYN ODOTUSTA JA LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN TAPAHTUMIIMME! Etukannen kuva: Taina Kaarto Tämän sivun kuvat: Ylhäällä Maatalousmuseo Sarassa Loimaan srk:n erityislapsiperheiden leiripäivässä. Keskellä ryhmäkuva 9.8. Himolan kartanossa Someron retkeltämme. Alhaalla Leikastojen näytelmää vertaisryhmien yhteisessä kauden aloituksessa Melliläjärvellä.

3 TUTUSTUTAAN TOISIIMME! Avustajakeskuksen kautta on mahdollisuus saada vapaaehtoisia avustajia. Mitä kaikkea vapaaehtoisten avustajien kanssa voi tehdä ja keitä nämä avustajat ovat? TERVETULOA TORSTAINA klo Loimaan Osuuspankin kokoustilaan os. Väinämöisenkatu 6 (2 krs.), Loimaa. Toivotamme tervetulleiksi tilaisuuden järjestävien yhdistysten toiminnassa mukana olevia, jotka ovat kiinnostuneita vapaaehtoisten avustajien käytöstä joko itselleen tai omaishoidettavalleen. Paikalla on Avustajakeskuksen vapaaehtoisia avustajia ja näin tulemme toisillemme tutuiksi. Tilaisuuden järjestää: Loimaan seudun Näkövammaiset, Loimaan Seudun Neurokerho, Loimaan Seudun Kehitysvammaiset ry, Loimaan seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry/omaisoiva ja Lounais-Suomen Avustajakeskus. *************************************************************************************** Välittämö100.fi on Omaishoitajat ja läheiset -liiton ja Orionin yhdessä kehittämä ja Orionin ylläpitämä verkkopalvelu, joka tarjoaa konkreettisen mahdollisuuden antaa hyvän kiertää. Omaishoitaja voi saada lahjoituksia kirjautumalla Välittämöön Omaishoitajat pääsevät hyödyntämään palvelun kautta tehtyjä erilaisia lahjoituksia (sekä yksityishenkilöiltä että yrityksiltä) kirjautumalla Välittämöön jäsenkortissaan olevalla jäsennumerolla ja liitolle ilmoitetulla sähköpostiosoitteella. Välittämön etusivulta voi valita itselleen mieluisan palvelun. Lahjoituksia ovat jo antaneet yksityiset henkilöt, paikalliset ja valtakunnalliset yritykset esim. Viking Line ja Orion. Lahjoituksen valinnan ja kirjautumisen jälkeen omaishoitaja saa sähköpostiinsa vahvistuslinkin, jota napsauttamalla hän pääsee sopimaan käytännön toimenpiteistä lahjoittajan kanssa. Yhteydenpidossa voi käyttää joko esitäytettyä tai henkilökohtaista viestiä. Jos olet jäsen, ilmoita sähköpostiosoitteesi liittoon Omaishoitaja, kun haluat hyödyntää Välittämön palveluita, ilmoita sähköpostiosoitteesi ja jäsenkortissa oleva jäsennumerosi Paula Väisäselle, paula.vaisanen@omaishoitajat.fi. Tiedot tarvitaan Välittämöön tunnistautumista varten. Sähköpostiosoitteita ei luovuteta ulkopuolisille. Ryhdy lahjoittajaksi Välittämössä yksityishenkilöt ja yritykset voivat lahjoittaa palveluita ja haluamiaan asioita omaishoitoperheille. Esimerkiksi lahjakorttien lisäksi voi lahjoittaa myös omaa aikaa tai apua vaikkapa pihan haravoinnissa tai kaupassa käynnissä. Lahjoittamaan pääset suoraan Välittämön etusivulta seuraamalla lahjoittajalle suunnattuja ohjeita.

4 Säännöllisesti kokoontuvat omaishoitajien ryhmät sopivat kaikille, jotka kaipaavat pysyvää vertaisjoukkoa. Vertaisryhmämme ovat kaikille kiinnostuneille avoimia ryhmiä. Uudet osallistujat ovat aina tervetulleita, vaikka ryhmä olisi toiminut jo hyvinkin pitkään. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua ja siinä voi vaikkapa vain piipahtaa tutustumassa. Toimintakalenterissa kerrotaan myös aina kokoontumisista ja viime hetken muutoksista tiedotetaan paikallislehtien seuratoimintapalstoilla. TERVETULOA NIIN UUDET KUIN VANHAT OSALLISTUJAT RYHMIEMME KOKOONTUMISIIN! Hirvikosken Apurit Kokoontuu kk:n 2. tiistai klo Hirvikoskella Kitkonpuistossa os. Telkäntie 2. Syksyn 2017 kokoontumispäivät: 12.9., ja Loimaan Silmuset Kokoontuu kk:n 2. keskiviikko klo Olohuoneessa Loimaalla os. Pekankuja 4. Syksyn 2017 kokoontumispäivät: 13.9., ja Alastaron ryhmä Kokoontuu kk:n 1. perjantai klo Tuttujen tuvassa os. Loimijoentie 77. Syksyn 2017 kokoontumispäivät: 1.9., ja Huom! siirretty viikolla Olohuoneen peli-iltapäivä Kokoontuu kk:n 3. keskiviikko klo Olohuoneessa os. Pekankuja 4. Syksyn 2017 kokoontumispäivät: 20.9., , ja Huom! siirretty viikolla Entiset omaishoitajat Kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin klo Hirvikoskella Evankelisella kansalaisopistolla os. Opintie 4 ruokalan perällä sijaitsevassa tilassa. Osallistujien on mahdollista nauttia klo omakustanteisesti talon lounas, hinta 8. Syksyn 2017 kokoontumispäivät: 28.9., ja Keilausryhmä Kokoontuu syyskuun 4. päivä 2017 alkaen joka toinen maanantai klo Loimaan Keilahallissa os. Kartanomäenkatu 2 B. Osallistumismaksu 4 (sis.kengät) maksetaan kassalla ilmoittautumisen yhteydessä. Syksyn 2017 kokoontumispäivät: 4.9., 18.9., 2.10., , , , ja Yhteislauluryhmä Kokoontuu kk:n viimeinen tiistai klo Olohuoneessa os. Pekankuja 4, Loimaa. Tunnin laulamisen jälkeen kahvitellaan. Syksyn 2017 kokoontumispäivät: 26.9., ja joululauluja Ohjattu allasjumppa Kokoontuu syyskuun 11. päivä 2017 alkaen joka toinen maanantai klo Vesihovissa os. Kuusitie 1. Osallistumismaksu 5-6 maksetaan kassalla ilmoittautumisen yhteydessä. Syksyn 2017 kokoontumispäivät: 11.9., 25.9., 9.10., , 6.11., , ja

5 ERITYISLAPSIPERHEIDEN RYHMÄT Elämänlanka Kokoontuu kk:n 2. tiistai klo Olohuoneessa os. Pekankuja 4 pitkäaikaissairaiden ja vammaisten lasten ja nuorten vanhempien kanssa. Syksyn 2017 kokoontumispäivät: 12.9., ja Oiva ja Olga Kokoontuu kk:n 2. keskiviikko klo Kauhanojan koulussa os. Vanha Hämeentie 240 Loimaa erityislapsiperheiden kanssa. Paikalla on Avustajakeskuksen vapaaehtoisia avustajia. Syksyn 2017 kokoontumispäivät: 13.9., , ja Auranmaan Erityiset Kokoontuu parillisina viikkoina torstaisin klo Kyrössä seurakuntatalossa os. Kyröntie 67 erityislapsiperheiden kanssa. Syksyn 2017 kokoontumispäivät: 7.9., 21.9., 5.10., , 2.11., , , ja Toivo ja Taika Syyskuu: ko Erityislapsiperheiden yhteinen keilaus Loimaan Keilahallissa. Lokakuu: klo Luontovisa, ulkoilua ja makkaran grillausta os. Maijantien pään P-paikka. Marraskuu: klo Halloweenjuhla, juhlanaposteltavaa Kalikan leirintäalueella Hauki - mökissä os. Kalikantie 12. Joulukuu: klo Piparien leipominen ja koristelu Auran srk-talossa. HUOM! Ilmoittautuminen kaikkiin kokoontumisiin Tiina p tai tiinaleppamaki.omaisoiva@gmail.com SYYSKAUDEN TEEMAKAHVILAT OLOHUONEESSA klo ASKARTELUA Mariitta Nenosen kanssa ajankohtaan sopivista materiaaleista klo SOVELTAVA LIIKUNTA LOIMAALLA Paikalla on liikunnanohjaaja Tarja Mäki kertomassa mahdollisuuksista klo TUNNE RINTASI Paikalla on Tunne rintasi ry:n kouluttaja Ritva Grönroos ja hän pitää kaksi samansisältöistä luentoa sekä opastaa rintojen itsetarkkailuun. Klo Luento Klo Kahvittelua molempien luentojen osallistujien kanssa Klo Luento klo ASKARTELUA Mariitta Nenosen kanssa ajankohtaan sopivista materiaaleista klo KUULOKOJEET KÄYTTÖÖN Tyks Loimaan sairaalan kuulotutkija ja kuulohoitajat ovat paikalla kertomassa muun muassa Kuulokojeet käyttöön -hankkeen tuloksista ja miksi kuulokojeita kannattaa käyttää eikä säilyttää piironginlaatikossa.

6 HYVINVOINTIA, VIRKISTYSTÄ, KOHTAAMISIA Järjestämme seutukunnassa toiminnassamme mukana oleville hyvinvointipäiviä Ragnar Ekbergin Säätiön tuella yhteistyössä NOVIDA ammattiopiston oppilaiden ja opettajien kanssa. Lisäksi paikalliset kampaamoalan yritykset ovat mukana toteutuksessa Oripäässä, Riihikoskella ja Aurassa. Toiveemme on, että mahdollisimman moni voisi osallistua päiviin ja siksi pyydämme ystävällisesti ilmoittautumiset yhteen tapahtumaan/osallistuja Jaanalle puh tai erityisruokavaliotiedon kera. Ilmoittautumisajat ja osallistujamäärät on kerrottu tapahtumakohtaisen esittelyn yhteydessä. Omakustannushinta 10 kaikissa tapahtumissa kerätään tapahtumapaikalla. KOLME SAMANSISÄLTÖISTÄ PÄIVÄÄ, joiden aikana vanhustyön opiskelijat tekevät käsihoitoja ja järjestävät muuta virkistävää ohjelmaa. Paikalliselta kampaamoyrittäjältä voi valita joko hiusten leikkauksen tai kampauksen, ja ilmoittautumisen yhtyessä pyydetään tieto valinnasta. Lisäksi päivän aikana nautitaan lounas ja iltapäiväkahvit. Ma klo Oripäässä Palvelutalossa os. Turuntie 8. Päivä on 15 osallistujalle ja ilmoittautuminen päättyy Ti klo Aurassa Mikonpolun kerhotilassa. Päivä on 15 osallistujalle ja ilmoittautuminen päättyy Ke klo Riihikoskella Riihikodissa os. Koskitie 6. Päivä on 20 osallistujalle ja ilmoittautuminen päättyy KAKSI SAMANSISÄLTÖISTÄ ILTAA ja klo alkaen Loimaalla NOVIDASSA os. Myllykyläntie 8, hiustiimin iltaopiskelijoiden toimesta. Hemmotteluna on valittavissa hiustenhoito + leikkaus tai hiusten värjäys + leikkaus. Illan aikana nautitaan myös pikkusuolaista ja -makeaa. Illat ovat 13 osallistujalle ja ilmoittautuminen päättyy PÄIVÄTAPAHTUMA klo välisenä aikana Loimaalla NOVIDASSA os. Myllykyläntie 8, kauneudenalan opiskelijoiden toimesta. Hemmotteluna on valittavissa jalka- tai kasvohoito, ja päivän aikana nautitaan pikkusuolaista ja -makeaa. Päivä on 20 osallistujalle, kymmenelle klo alkaen ja kymmenelle klo alkaen. Ilmoittautuminen päättyy EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI, SILLÄ on tulossa koko päivän tapahtuma Loimaalla NOVIDASSA os. Turuntie 31, sairaanhoito- ja huolenpito- sekä vanhustyön opiskelijoiden toimesta. Kerromme päivästä tarkemmin aikataulujen varmistuttua seuraavassa tiedotteessa. Päivä kannattaa kuitenkin jo merkitä kalenteriin!

7 Kaipaatko apua ja tukea jaksamiseen ja omaan hyvinvointiin arjen keskellä? Tutustu mahdollisuuteen hakeutua Kelan kustantamalle Omaishoitajien parikurssille Omaishoitajien parikurssien aloituspäivät Ruissalon Kylpylässä vuonna 2017 ja 2018: aloitus , Aikuista hoitavat omaish., Ruissalo aloitus , Aikuisia hoitavat omaish., Ruissalo aloitus , Aikuisia hoitavat omaish., Ruissalo aloitus , Aikuisia hoitavat omaish., Ruissalo aloitus , Aikuisia hoitavat omaish., Ruissalo aloitus , Aikuisia hoitavat omaish., Ruissalo Kurssin tavoitteena on kuntoutujan työ- ja toimintakyvyn turvaaminen tai parantaminen sekä kuntoutujan osallisuuden ja aktiivisuuden lisääminen kuntoutujalle merkityksellisissä arjen toiminnoissa. Lisäksi tavoitteena on tiedon ja konkreettisten keinojen antaminen oman terveydentilan ja elämänlaadun parantamiseksi sekä omaishoitajan työssä olevien rasitustekijöiden ja stressin tunnistaminen ja stressin käsittelyn opetteleminen. Lue lisää tavoitteista, sisällöstä ja kurssille hakeutumisesta nettisivuiltamme kuntoutuskeskusruissalo.fi. ja tulosta esite. Hakemukseen tarvitaan vain lääkärin B- lausunto ja kuntoutujan täyttämä Kelan lomake KU132. Lisätietoja: Kuntoutussihteeri Tiina Suro p Kuntoutuskeskus Ruissalo /Ruissalon Kylpylän toimipiste, Turku

8 YHTEYSTIETOJA: Loimaan seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry / OmaisOiva Loimaan seutu Toimisto ja Olohuone: Pekankuja 4, Loimaa Sähköposti: toimisto.loimaanomaishoitajat@gmail.com Kotisivut: Facebook: LoimaanSeudunOmaishoitajat?re=hl Puheenjohtaja Satu Ketonen p / satu@kantaloimaanfysioterapia.fi Jäsenasiat ja Olohuone Jaana Boström p / jaanabostrom.omaisoiva@gmail.com Omaistoiminnan ohjaaja Jaana Boström p / jaanabostrom.omaisoiva@gmail.com Omaistoiminnan koordinaattori Tiina Leppämäki p /tiinaleppamaki.omaisoiva@gmail.com Tämä tiedote on tuotettu ja toimitettu yhteistyössä Loimipaino Oy:n ja JP Postitus Oy:n kanssa.

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 23.10.2017 OivaHetki kokeiluna jatkuu Toimintakalenteriin merkittyinä maanantai-päivinä työntekijä on paikalla Olohuoneessa klo 9.00-11.00 välisenä aikana. Lisäksi samoille

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 01.02. 30.04.2018 Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa os. Huvilakatu 32 ovat tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14.00-15.00, nimi kansioon Omaishoitajien

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 02.05.2017 Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa os. Huvilakatu 32 ovat tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14.00-15.00, nimi kansioon Omaishoitajien

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 1.11.2018 28.2.2019 Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa os. Huvilakatu 32 tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14.00-15.00, nimi kansioon Omaishoitajien

Lisätiedot

HYVÄ LUKIJA! Tammikuu 2018

HYVÄ LUKIJA! Tammikuu 2018 TIEDOTE 1/2018 HYVÄ LUKIJA! Tammikuu 2018 Tuleeko kunnon talvi lumineen? Liukasta on ainakin ollut! Loimaan Lehden täyttäessä 100 vuotta, saimme lahjoituksen jolla hankimme kenkiin laitettavia liukuesteitä

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 01.05. 30.09.2018 Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa os. Huvilakatu 32 ovat tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14.00-15.00, nimi kansioon Omaishoitajien

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 1.9.2016 Tuolijumppa syyskuusta alkaen torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 06.07.2015 HEINÄKUU 2015 Avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 Salla Harteelan taulunäyttely Ti 21.7. Päättyy ilmoittautuminen Pöytyän teatterin esitykseen

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 11.2.2019 31.5.2019 HELMIKUU 2019 Olohuone on avoinna arkisin tiistaisin ja perjantaisin klo 10.00-13.00. Visiitti keskiviikkoisin klo 10-14. Maanantai 11.2. Tiistai 12.2. Keskiviikko

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 18.09.2015 Kuntosalivuoro Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa osoitteessa Huvilakatu 32 on tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14-15, nimi Omaishoitajien

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 1.10.2019 31.1.2020 *************************************************************************** YHTEYSTIETOJA: Loimaan seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry OmaisOiva Loimaan seutu Toimisto

Lisätiedot

TIEDOTE 3/2016. Kuva: Taina Kaarto

TIEDOTE 3/2016. Kuva: Taina Kaarto TIEDOTE 3/2016 Kuva: Taina Kaarto HYVÄ LUKIJA! Syyskauden toiminta alkaa ja tässä tiedotteessa kerromme monenlaisista osallistumisen mahdollisuuksista. - Syksyn teemaluennot yhteistyössä Auranlaakson kansalaisopiston

Lisätiedot

HYVÄ LUKIJA! Lokakuu 2017

HYVÄ LUKIJA! Lokakuu 2017 TIEDOTE 4/2017 HYVÄ LUKIJA! Lokakuu 2017 Omaishoitajien viikkoa vietetään 26.11. -3.12. YHDESSÄ OMAISHOIDON VUOKSI -teemalla. Omaishoito tulee näkymään mediassa ja kuulumaan puheissa. Onneksi edes yhden

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 15.08.2014 ELOKUU 2014 Avoinna arkisin ti - pe klo 10-12, lisäksi ke 6.8. ja 20.8. klo 16-18 Aila Schwartzin valokuvanäyttely Ke 20.8. klo 13.00-15.00 Peli-iltapäivä,

Lisätiedot

HYVÄÄ SYKSYN JATKOA JA TAPAAMISIIN!

HYVÄÄ SYKSYN JATKOA JA TAPAAMISIIN! JÄSENTIEDOTE 3/2015 Kuva: Taina Kaarto 18.9.2015 HYVÄ LUKIJA! Syksy etenee ja olemme saaneet nauttia pitkään lämmöstä sekä kesäkukkien jatkuvasta hehkeästä kukinnasta. Metsän antimet ovat olleet runsaimmillaan

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4 / 2014

JÄSENTIEDOTE 4 / 2014 JÄSENTIEDOTE 4 / 2014 Kuva Jaana Boström: Alastaro 3.10.2014 Tuttujen tuvan edustalta Kuva Jaana Boström: Toimiston kaktus keräsi voimaa taloyhtiön pihalla aidan vieressä ja 23.10.2014 kukinta oli todella

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 22.8.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

***************************************************************************

*************************************************************************** TIEDOTE 1/2017 HYVÄ LUKIJA, Maaliskuu 2017 Vuosi on jo edennyt hyvää vauhtia kohti kevättä, välillä tuiskussa ja auringonpaisteessa. Tässä tiedotteessa kerromme kevään tapahtumista ja ennakkotietoa kesän

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 24.10.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 2.4.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

TIEDOTE 3/2018. Loimaan seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry., Heimolinnankatu 3, Loimaa

TIEDOTE 3/2018. Loimaan seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry., Heimolinnankatu 3, Loimaa TIEDOTE 3/2018 Loimaan seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry., Heimolinnankatu 3, 32200 Loimaa Toiminnanjohtaja: Tiina Leppämäki p. 044 9747 883 / tiinaleppamaki.omaisoiva@gmail.com Omaistoiminnan ohjaaja:

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 24.01.2014 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN OMAISHOITAJIEN KIRKKOPYHÄÄ. Sunnuntaina klo HYVÄ LUKIJA, marraskuu 2016

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN OMAISHOITAJIEN KIRKKOPYHÄÄ. Sunnuntaina klo HYVÄ LUKIJA, marraskuu 2016 TIEDOTE 4/2016 HYVÄ LUKIJA, marraskuu 2016 Tiedotteen laatimisen hetkellä on luvattu ensimmäistä lumimyräkkää meidänkin toimintaalueelle. Toivotaan kuitenkin, että pääsemme liikkumaan ja osallistumaan

Lisätiedot

KEVÄTTÄ ODOTELLESSA TERVETULOA MUKAAN OSALLISTUMAAN!

KEVÄTTÄ ODOTELLESSA TERVETULOA MUKAAN OSALLISTUMAAN! JÄSENTIEDOTE 1/2016 HYVÄ LUKIJA, 29.2.2016 Vuosi 2016 on edennyt hyvää vauhtia ja yhdistyksessä on pitänyt positiivista kiirettä. Joulukuussa saimme Raha-automaattiyhdistykseltä iloisen ennakkotiedon,

Lisätiedot

********************************************************************************************

******************************************************************************************** ..!I TIEDOTE 2/2018 Huhtikuu 2018 PUHEENJOHTAJAN KYNÄSTÄ Istun tässä talomme takaterassilla ja ihmettelen luonnon ihmeellisyyttä. Joka vuosi kevään tulo on luonnon uudistumisen aikaa. Samoin me Loimaan

Lisätiedot

HYVÄ LUKIJA! Toukokuu 2017

HYVÄ LUKIJA! Toukokuu 2017 TIEDOTE 2/2017 HYVÄ LUKIJA! Toukokuu 2017 Normaalisti aloitussanat olisivat Hyvää kevään jatkoa, mutta nyt ei kyllä tätä kirjoittaessa uskalla toivottaa muuta kuin Hyvää vaihtelevien kelien kevättä. Saamme

Lisätiedot

Kulttuuria minulle -ryhmätoimintaa

Kulttuuria minulle -ryhmätoimintaa TIEDOTE 1/2019 YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS TERVETULOA Loimaan seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n kevätkokoukseen keskiviikkona 24.4. klo 18.00 Olohuone (Heimolinnankatu 3, Loimaa). Kokouksessa

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

OLOHUONE AVOINNA TIISTAISIN JA PERJANTAISIN KLO (Heimolinnankatu 3, Loimaa) ****************************************

OLOHUONE AVOINNA TIISTAISIN JA PERJANTAISIN KLO (Heimolinnankatu 3, Loimaa) **************************************** TIEDOTE 2/2019 OLOHUONE AVOINNA TIISTAISIN JA PERJANTAISIN KLO 10-13 (Heimolinnankatu 3, Loimaa) OLOHUONEELLA TAPAHTUU **************************************** Pe 7.6. klo 11.00 Eliisan Optiikasta Eliisa

Lisätiedot

Hyvät omaishoitajien parissa toimivat,

Hyvät omaishoitajien parissa toimivat, 30.9.2015 1 / 5 Hyvät omaishoitajien parissa toimivat, Omaishoitajat ja läheiset -liiton omaishoitotiedotteessa kerrotaan omaishoitoon liittyvistä asioista, liiton ja sen paikallisyhdistysten toiminnasta

Lisätiedot

Olohuoneessa jatkuvat Kyselytunnit ja Vierailupäivinä mennään uusiin kohteisiin, näistä tarkemmin tämän tiedotteen viimeisellä sivulla.

Olohuoneessa jatkuvat Kyselytunnit ja Vierailupäivinä mennään uusiin kohteisiin, näistä tarkemmin tämän tiedotteen viimeisellä sivulla. JÄSENTIEDOTE 3/2014 HYVÄ LUKIJA! 15.8.2014 Helteet jo hieman helpottavat ja katseet voidaan kääntää tulevan loppukesän ja alkusyksyn toimintaan. Monenlaista tapahtumaa on jälleen tiedossa ja niistä kerromme

Lisätiedot

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin,

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin, Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 Puh. (02) 231 9632 torstai 9:00 17:00 e-mail: toimisto@tsey.fi Internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 3 / 2013

JÄSENTIEDOTE 3 / 2013 JÄSENTIEDOTE 3 / 2013 OLE HYVÄ JA SÄILYTÄ HYVÄ JÄSEN! 21.8.2013 Kesämme on ollut hieno ilmojen puolesta ja yhdistyksen useat erittäin hyvin onnistuneet tapahtumat keräsivät paljon osallistujia. Vertaisryhmät

Lisätiedot

SYYSKAUDEN TEEMAKAHVILAT

SYYSKAUDEN TEEMAKAHVILAT TIEDOTE 4/2018 SYYSKAUDEN TEEMAKAHVILAT Oletko sinä joskus miettinyt kotisi turvallisuutta? Löytyykö kodistasi ja sen ympäristöstä turvallisuuteen liittyviä riskitekijöitä? Oletko huomioinut esimerkiksi

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4 / 2013

JÄSENTIEDOTE 4 / 2013 JÄSENTIEDOTE 4 / 2013 OLE HYVÄ JA SÄILYTÄ Kuvat: Irma Ylenius HYVÄ JÄSEN! 24.10.2013 Uskomattoman kauniin syksyn jälleen on tullut aika kertoa sinulle loppuvuoden 2013 ja alkuvuoden 2014 tapahtumista.

Lisätiedot

Yhdistyksen toiminnan esittely

Yhdistyksen toiminnan esittely Yhdistyksen toiminnan esittely Oulun Seudun yhden Vanhemman Perheet ry on valtakunnallisen Yhden Vanhemman Perheiden liitto ry:n jäsenyhdistys joka toimii Oulun seudulla, pitäen sisällään seuraavat kunnat

Lisätiedot

Vapaaehtoistoiminnan viikko 1.- 7.12.2008 Kumppanuuskeskuksessa

Vapaaehtoistoiminnan viikko 1.- 7.12.2008 Kumppanuuskeskuksessa Vapaaehtoistoiminnan viikko 1.- 7.12.2008 Kumppanuuskeskuksessa Vapaaehtoistoiminnan viikko 1. - 7.12.2008 Oulussa Viikon aikana tehdään vapaaehtoistoimintaa tunnetuksi osallistumisen väylänä ja mielekkään

Lisätiedot

POP UP kahvilapäivä

POP UP kahvilapäivä POP UP kahvilapäivä 20.5.2017 POP UP -kahvilapäivä Kansainvälisenä ravintolapäivänä 20.5 Järjestettiin toista kertaa Osa Suomi100 ohjelmaa Mukana 24 paikallisyhdistystä Mukana olleet yhdistykset: Laukaan

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan!

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien näkövammaistyö järjestää näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät tiedot näkövammaisten

Lisätiedot

Alkaa klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani

Alkaa klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani Alkaa 11.9.2018 klo 13 14.30, jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, 87100 Kajaani Alkaa 11.9.2018 klo10 11.30, jatkuen 9.10., 6.11. ja 5.12. Paikka: Osuuspankin talo,

Lisätiedot

Alkaa 12.9 klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani

Alkaa 12.9 klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani Alkaa 12.9 klo 13 14.30, jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, 87100 Kajaani Alkaa12.9, 24.10, 21.11, klo10 11.30 Alkaa 13.9 jatkuen 27.9, 11.10, 25.10, 8.11, 22.11,

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Alkaa klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani

Alkaa klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani Alkaa 9.1.2018 klo 13 14.30, jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, 87100 Kajaani Alkaa 9.1. jatkuen 6.2., 6.3., 3.4., klo10 11.30 Paikka: entinen Osuuspankki Alkaa 10.1.

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4 / 2010

JÄSENTIEDOTE 4 / 2010 JÄSENTIEDOTE 4 / 2010 OLE HYVÄ JA SÄILYTÄ HYVÄ JÄSEN! 18.10.2010 Näin olemme jo siirtyneet syksyssä hyvää vauhtia kohti loppuvuoden tapahtumia ja niistä kerromme Sinulle tässä vuoden viimeisessä jäsentiedotteessa.

Lisätiedot

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä RYHMÄKALENTERI Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä 2018 Sisällys Lukijalle... 2 Aijjoos-toiminta... 3 Eläkeliiton Evijärven yhdistys ry... 3 Eteläpohjalaiset Kylät ry... 3 Järviseudun

Lisätiedot

Leija-hanke. 10.3.2014 Ryhmänohjaajakoulutus Reetta Pauni ja Tarja Janhunen

Leija-hanke. 10.3.2014 Ryhmänohjaajakoulutus Reetta Pauni ja Tarja Janhunen Leija-hanke 10.3.2014 Ryhmänohjaajakoulutus Reetta Pauni ja Tarja Janhunen YVPL Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry Olemme lastensuojelujärjestö Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry on lastensuojelujärjestö,

Lisätiedot

Avoin Paja INSPIS. KESÄ-ELOKUU Inspis kiinni

Avoin Paja INSPIS. KESÄ-ELOKUU Inspis kiinni KESÄ-ELOKUU 2019 - Inspis kiinni 15.-26.7.2019 Inspis on kaikille 18 vuotta täyttäneille avoin matalan kynnyksen mielekkään tekemisen keskus. Toimintamme on tarkoitettu sinulle, joka koet hyötyväsi mielen

Lisätiedot

SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSET 5/2012, JULKISET TIEDOTUKSET

SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSET 5/2012, JULKISET TIEDOTUKSET SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSET 5/2012, JULKISET TIEDOTUKSET SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSIA SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N YHTEYSTIEDOT Suomen Monikkoperheet ry, Ilmarisenkatu 17 A, 40100 Jyväskylä

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma)

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Maanantai Kylpylä avoinna Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Tiistai Klo 09.00-10.00 Tuloinfo.

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

Mielenvireys ry:n. Jäsentiedote 4/2016

Mielenvireys ry:n. Jäsentiedote 4/2016 Mielenvireys ry:n Jäsentiedote 4/2016 Taas eletään vuoden pimeintä aikaa. Loppuvuosi tuo mukanaan erilaisia tapahtumia ja juhlia. Mielenvireydessä vietämme mm. mielenterveysviikkoa, kynttilätapahtumaa,

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 Maanantai 1.1. 12.00-12.30 Katsotaan yhdessä Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe, TV1 / Tarjolla pientä naposteltavaa Tiistai 2.1. 10.30-11.15

Lisätiedot

Ryhmäkalenteri. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä 2019

Ryhmäkalenteri. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä 2019 Ryhmäkalenteri Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä 2019 Sisällys Lukijalle... 3 Aijjoos-toiminta... 4 Eläkeliiton Evijärven yhdistys ry... 4 Eteläpohjalaiset Kylät ry... 4 Järviseudun

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2 / 2013

JÄSENTIEDOTE 2 / 2013 JÄSENTIEDOTE 2 / 2013 OLE HYVÄ JA SÄILYTÄ HYVÄ JÄSEN! 2.4.2013 Pääsiäinen on vietetty ja niinpä onkin aika kertoa sinulle kevään ja kesän tapahtumista. Tässä tiedotteessa kerromme: - Omaishoitajien kuntosalivuoroista

Lisätiedot

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET syksy 2012 1 Haluatko jutella? 3 Uudet ryhmät 4 Viikoittaiset 5 Tapahtumia 6 Vapaaehtoistyö 6 Opaspalaverit ja koulutukset 7 2 Espoon seurakuntien näkövammaistyö tarjoaa

Lisätiedot

Alkaa klo Jatkuen 1.10, ja Paikka: Entinen Osuuspankki, Kajaanintie 2, Vuolijoki.

Alkaa klo Jatkuen 1.10, ja Paikka: Entinen Osuuspankki, Kajaanintie 2, Vuolijoki. Alkaa 10.9.2019 klo 13.00 14.30, jatkuen tiistaisin. 10.9, 17.9, 24.9, 1.10, 8.10, 15.10, 22.10, 29.10, 5.11, 12.11, 19.11, 3.12, 10.12. Paikka: OmaisOiva- toimisto, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani. Alkaa 10.9.2019

Lisätiedot

Koska yhdistyksen toiminta jatkuu jälleen normaaliin tapaan, perimme jäsenmaksut kuluvalta vuodelta elokuun aikana.

Koska yhdistyksen toiminta jatkuu jälleen normaaliin tapaan, perimme jäsenmaksut kuluvalta vuodelta elokuun aikana. Etelä-Hämeen lihastautiyhdistys ry Jäsenkirje, heinäkuu 2017 Yhdistyksen toiminta jatkuu ALS-vertaistukitapaaminen Lahdessa Kutsu kolmen yhdistyksen kesäpäiville Lihastautiliiton fysioterapeutti Lahdessa

Lisätiedot

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä RYHMÄKALENTERI Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä Kevät 2017 Lukijalle Tähän Ryhmäkalenteriin on koottu tietoa Evijärven alueella toimivista ikäihmisille suunnatuista ryhmistä.

Lisätiedot

Ryhmäkalenteri. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Kauhavalla

Ryhmäkalenteri. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Kauhavalla Ryhmäkalenteri Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Kauhavalla Kevät 2016 Lukijalle Tähän Ryhmäkalenteriin on koottu tietoa Kauhavan alueella toimivista ikäihmisille suunnatuista ryhmistä.

Lisätiedot

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä 2016 1 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakunnat järjestävät näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät kaikki tiedot näkövammaisten syksyn 2015

Lisätiedot

Varkauden Seudun Omaishoitajat ry/omaisoiva

Varkauden Seudun Omaishoitajat ry/omaisoiva Varkauden Seudun Omaishoitajat ry/omaisoiva tuemme jaksamistasi YHDISTYSTIEDOTE 4/2018 Lämmin tervehdys kylmiin päiviin omaishoitajat ja läheisenne Syksy alkaa olla taputeltu ja sokkomatka ja teatteri

Lisätiedot

lokakuu tiedote Laita viesti osoitteeseen info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi kuukauden viimeisenä perjantaina.

lokakuu tiedote Laita viesti osoitteeseen info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi kuukauden viimeisenä perjantaina. lokakuu tiedote Jos Sinulla on tiedotettavaa: kirjoita teksti suoraan sähköpostin viestiosaan, viestin pituus enintään 600 merkkiä, ei erikoismerkkejä ( VERSAALIA, kursiivia, lihavointeja, väriä yms.),

Lisätiedot

SPEK POHJOIS-SUOMEN / POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITON AJANKOHTAISTIEDOTE Moi! kiertue kävi Oulussa!

SPEK POHJOIS-SUOMEN / POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITON AJANKOHTAISTIEDOTE Moi! kiertue kävi Oulussa! Moi! SPEK POHJOIS-SUOMEN / Tässä on vuoden kolmas ajankohtaistiedote: - Palokuntien toiminta - Kampanjat - Taloyhtiöiden ja yritysten turvallisuuskoulutus - Pohjois-Suomen pelastusliitto - Toimintakalenteri

Lisätiedot

Näin homma toimii seminaari Aika: Tiistai klo Paikka: Pääkirjasto Metso, Pirkankatu Tampere

Näin homma toimii seminaari Aika: Tiistai klo Paikka: Pääkirjasto Metso, Pirkankatu Tampere 10.00 Aamukahvi 10.20 Tervetuloa Näin homma toimii seminaari Aika: Tiistai 25.9.2012 klo 10.00-15.30 Paikka: Pääkirjasto Metso, Pirkankatu 2 33101 Tampere 10.30 Omaishoitotilanteen varhainen tunnistaminen

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

Sopeutumisvalmennuskurssit 2017

Sopeutumisvalmennuskurssit 2017 -2016 Meri-karinan kurssi- ja neuvontapalvelut Seiskarinkatu 35, 20900 Turku lounais-suomen syöpäyhdistyksen Sopeutumisvalmennuskurssit 2017 KELAN SOPEUTUMISVALMENNUSKURSSIT ETURAUHASSYÖPÄPOTILAAT JA LÄHEISET

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry JÄSENTIEDOTE 2/2015 Tässä tiedotteessa Yhdistyskuulumiset... 2 Hallituksen kokoukset... 2 Toimiston kesäloma... 2 Lahden Seudun me itse... 2 Vapaa-ajan toiminta...

Lisätiedot

ri KEVÄT 2019 te n le Avoin Paja taka INSPIS inimto

ri KEVÄT 2019 te n le Avoin Paja taka INSPIS inimto Toimintakalenteri KEVÄT 2019 2018 Inspis on kaikille 18 vuotta täyttäneille avoin matalan kynnyksen mielekkään tekemisen keskus. Toimintamme on tarkoitettu sinulle, joka koet hyötyväsi mielen hyvinvointia

Lisätiedot

syksy 2015 kevät 2014

syksy 2015 kevät 2014 syksy 2015 kevät 2014 Kuva Keimiöltä 2014 /Helmi Neuvonen Vuoden tunnus: Armo tulkoon kaikkien niiden osaksi, jotka rakastavat Herraamme Jeesusta Kristusta, armo ja katoamattomuus. Ef. 6:24 Hyvä NNKY-väki

Lisätiedot

Toimistomme ei tällä hetkellä valitettavasti ole auki kuin ker hoiltoina! Puhelimeen pyrimme vastaamaan. Sähköpostitse tavoitatte varmimmin!

Toimistomme ei tällä hetkellä valitettavasti ole auki kuin ker hoiltoina! Puhelimeen pyrimme vastaamaan. Sähköpostitse tavoitatte varmimmin! Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry Vartiokuja 1 20700 TURKU puh 02 231 9632 s-posti: tsey.toimisto@gmail.com internetsivut: http://www.epilepsia.fi/fi/web/turun-seutu/etusivu JÄSENTIEDOTE 3/2016 Toimistomme

Lisätiedot

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy.

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy. ELOKUU TAPAHTUMAT: To 6.8. Klo 11.00-14.30.Virkistyspäivä Pyhännän Ahvenjärvellä. Mukana Anne Happo, Muistiluotsista. Lähtö Haapaveden toimiston pihalta klo 9.00. Mahdollisuus on nousta matkan varrelta

Lisätiedot

LEIRILÄISTEN UNELMIEN LIIKUNTATUOKIO

LEIRILÄISTEN UNELMIEN LIIKUNTATUOKIO 4 LEIRILÄISTEN UNELMIEN LIIKUNTATUOKIO Tänä vuonna leirillä kuunnellaan tavallista enemmän lasten liikuntaunelmia. Talvileirillä keräsimme lapsilta toiveita ja niiden pohjalta muun muassa leirin lajivalikoimaan

Lisätiedot

Tervehdys Omaishoitajat ja Läheiset -Liitosta, hyvät omaishoidon yhteyshenkilöt!

Tervehdys Omaishoitajat ja Läheiset -Liitosta, hyvät omaishoidon yhteyshenkilöt! Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto ry Kunta- ja seurakunta -kirje 1 (5) Tervehdys Omaishoitajat ja Läheiset -Liitosta, hyvät omaishoidon yhteyshenkilöt! Tässä kirjeessä kerrotaan ajankohtaista tietoa omaishoidon

Lisätiedot

IP-TILAUSLIIKENNE (16 opp.), syksy -15 Yht.hlö Petri Pihlajasaari 040 172 9211

IP-TILAUSLIIKENNE (16 opp.), syksy -15 Yht.hlö Petri Pihlajasaari 040 172 9211 MAANANTAI 7:30 Kaunismäenkatu 3b B 63 7:32 Harmaakalliontie 12 7:36 Turuntie 13 as. 10 Hämeentie Bussipysäkki 32200 Loimaa 7:43 Metsolantie 71 Metsolantien ja Hämeentien risteys Metsolantie 71 Metsolantien

Lisätiedot

Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta

Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta 1. Sähköpostilla 2. Puhelimella suoraan päätoimittajaan, toimitussihteeriin tai toimittajaan (numerot lehden viimeisellä aukeamalla) 3. Kirjeellä/kortilla 4. Facebookisssa,

Lisätiedot

NÄKÖVAMMAISET KEVÄT JA KESÄ 2018

NÄKÖVAMMAISET KEVÄT JA KESÄ 2018 NÄKÖVAMMAISET KEVÄT JA KESÄ 2018 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien näkövammaistyö järjestää näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät tiedot näkövammaisten kevään ja

Lisätiedot

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5 26100 Rauma puh (02) 821 1065 www.friskituult.fi friski@friskituult.fi RAUMAN MTY FRISKI TUULT RY 1 Sisällys Yhdistyksen

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 Hei! Tässä Haka Gym ry:n jäsentiedote kaikille jäsenille! Tiedotteesta löydät tietoa mm. kesän jumppa- tarjonnasta sekä leikkikenttä- ja kesäkerhoista. Muistuttelemme

Lisätiedot

Toimistomme ei tällä hetkellä valitettavasti ole auki k uin kerhoiltoina! Sähköpostin kautta pyrimme palvelemaan!

Toimistomme ei tällä hetkellä valitettavasti ole auki k uin kerhoiltoina! Sähköpostin kautta pyrimme palvelemaan! Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry Vartiokuja 1 20700 TURKU puh 02 231 9632 s-posti: toimisto@tsey.fi internetsivut: http://www.epilepsia.fi/fi/web/turun-seutu/etusivu JÄSENTIEDOTE 2/2016 Toimistomme ei

Lisätiedot

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Jäsentiedote 1/2017 1 HALLITUS V. 2017 Puheenjohtaja Tuiri Iso-Hollo tuiri.iso-hollo@elisanet.fi p. 050-3016043 Varapuheenjohtaja Rainer Paakkonen rainer.paakkonen@pp.inet.fi

Lisätiedot

Kohtaamispaikka toimii Mikkelissä osoitteessa Lönnrotinkatu 3 ja on kaikille auki ke-pe ja la

Kohtaamispaikka toimii Mikkelissä osoitteessa Lönnrotinkatu 3 ja on kaikille auki ke-pe ja la Miksi Virike? Virike on mielenterveys- ja päihdekuntoutujille suunnattu yhdistys Mikkelissä. Virikkeen toiminnassa korostuvat vertaistuki, kokemusasiantuntijuus ja kohtaamispaikan toiminta. Virikkeen toiminnan

Lisätiedot

Halli. Lisätietoja: Berit Tamminen, puh Tapahtuma: Hartaus Ajankohta: klo: Hallin Palvelutalo

Halli. Lisätietoja: Berit Tamminen, puh Tapahtuma: Hartaus Ajankohta: klo: Hallin Palvelutalo Halli Lisätietoja: Berit Tamminen, puh. 040 752 1138 Tapahtuma: Hartaus Ajankohta: 3.9.2017 klo:15.00 Paikka: Helluntai SRK hartaus Helluntai srk kaikille avoin - Tapahtuma: Ajankohta: Paikka: Palvelupäivä

Lisätiedot

Vuoden tunnus: Katso, minä luon uutta. Jes. 43:19a. syksy 2018

Vuoden tunnus: Katso, minä luon uutta. Jes. 43:19a. syksy 2018 Vuoden tunnus: Katso, minä luon uutta. Jes. 43:19a syksy 2018 YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN On hyvä tietää, kuka olen. On tärkeää ja välttämätöntä on tunnistaa asioita itsestään ja omasta mielentilastaan ja tunteistaan.

Lisätiedot

Näkövammaistyö Kevät

Näkövammaistyö Kevät Näkövammaistyö Kevät 2015 1 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakunnat järjestävät näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät kaikki tiedot näkövammaisten kevään 2015 toiminnasta.

Lisätiedot

Tervetuloa Mäntyrinteeseen

Tervetuloa Mäntyrinteeseen Tervetuloa Tervetuloa Kurjenpesään! Mäntyrinteeseen Muuttajalle ja hänen läheisilleen Muuttajalle ja hänen läheisilleen Tervetuloa KURJENPESÄÄN! Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme.

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri syksy 2017

Tapahtumakalenteri syksy 2017 Tapahtumakalenteri syksy 2017 Päivitetty viimeksi 30.8.2017 Muutoksia ja täydennyksiä tulossa, seuraa ilmoittelua Kalenteri päivitetään seuraavan kerran syyskuussa * - linkki nettisivuille Päivä & aika

Lisätiedot

Hyvät omaishoitajien parissa toimivat,

Hyvät omaishoitajien parissa toimivat, 17.6.2015 1 / 5 Hyvät omaishoitajien parissa toimivat, Omaishoitajat ja läheiset -liiton omaishoitotiedotteessa kerrotaan omaishoitoon liittyvistä asioista, liiton ja sen paikallisyhdistysten toiminnasta

Lisätiedot

HYVÄ LUKIJA! 6.2.2015. Jo helmikuuta käydään ja on jälleen aika kertoa, mitä lähikuukausien aikana tapahtuu.

HYVÄ LUKIJA! 6.2.2015. Jo helmikuuta käydään ja on jälleen aika kertoa, mitä lähikuukausien aikana tapahtuu. JÄSENTIEDOTE 1/2015 HYVÄ LUKIJA! 6.2.2015 Jo helmikuuta käydään ja on jälleen aika kertoa, mitä lähikuukausien aikana tapahtuu. Välitämme myös Loimaan omaishoidon tiedotteen asiakkaille ja yhteistyötahoille,

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2 / 2017

JÄSENTIEDOTE 2 / 2017 JÄSENTIEDOTE 2 / 2017 Tervetuloa Jytyliiton jäsenille suunnatulle toimisto- ja hallintotyöntekijöiden KIILA- kuntoutuskurssille 2017 Mikä KIILA kuntoutus (kurssi numero 69310) Kuntoutuksessa saat tukea

Lisätiedot

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. syksy 2019 kevät 2020

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. syksy 2019 kevät 2020 Pieksämäen kaupungin erityisliikunta syksy 2019 kevät 2020 ERITYISLIIKUNTA Erityisliikunnan (= soveltava liikunta) ryhmät on tarkoitettu henkilöille, joiden vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen

Lisätiedot

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Lappajärvellä

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Lappajärvellä RYHMÄKALENTERI Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Lappajärvellä Kevät 2017 Lukijalle Tähän Ryhmäkalenteriin on koottu tietoa Lappajärven alueella toimivista ikäihmisille suunnatuista ryhmistä.

Lisätiedot

Koulutuksellista toimintaa. Kevät-kesä 2019

Koulutuksellista toimintaa. Kevät-kesä 2019 Koulutuksellista toimintaa Kevät-kesä 2019 28.3.2019 2 Hyvän mielen talon järjestämät koulutukset ovat maksuttomia, ellei koulutuksen kohdalla toisin mainita. HYVINVOINTIA TUKEVAT KOULUTUKSET Mielenterveyden

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2018. Epilepsialiitto Epilepsiförbundet Finnish Epilepsy Association.

JÄSENTIEDOTE 1/2018. Epilepsialiitto Epilepsiförbundet Finnish Epilepsy Association. 1 2 Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry Vartiokuja 1 20700 Turku Puh: 02-231 9632, 040-630 5651 e-mail: toimisto.turunseutu@epilepsia.fi http:///turun-seutu IBAN: FI39 5710 0450 5095 59 Turun Seudun Epilepsiayhdistys

Lisätiedot

OVET -VALMENNUS MIELENTERVEYSOMAISILLE

OVET -VALMENNUS MIELENTERVEYSOMAISILLE OVET -VALMENNUS MIELENTERVEYSOMAISILLE TIINA SILVONEN JÄRVISEUDUN OMAISHOITAJAT JA LÄHEISET RY / OMAISOIVA TEIJA MATALAMÄKI FINFAMI ETELÄ-POHJANMAA RY 16.4.2019 FINFAMI ETELÄ-POHJANMAA RY Yksi Suomen

Lisätiedot