Huom! Tätä internet-sivulla olevaa pöytäkirjaa on muokattu siten, etteivät kiinteistöjen omistukset tai muut yksilöidyt yksityiselämän tiedot ilmene.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Huom! Tätä internet-sivulla olevaa pöytäkirjaa on muokattu siten, etteivät kiinteistöjen omistukset tai muut yksilöidyt yksityiselämän tiedot ilmene."

Transkriptio

1 Toimitusnumero (8) Maantietoimitus rajan määräämiseksi Huom! Tätä internet-sivulla olevaa pöytäkirjaa on muokattu siten, etteivät kiinteistöjen omistukset tai muut yksilöidyt yksityiselämän tiedot ilmene. Kohde: Yleinen tie / Kunta: Lappajärvi Aika: kello 10:00 Paikka: Valtion virastotalo, valtuustosali, Kärnäntie 11, Lappajärvi Toimitusinsinööri: Taavi Kivipelto Uskotut miehet: Tuomo Viitasaari ja Kauko Ylinen Läsnäolijat: Läsnä olleet asianosaiset ilmenevät pöytäkirjan liitteenä olevasta läsnäololuettelosta. 1. Toimituksen aloittaminen ja vireilletulo Toimitusinsinööri avasi kokouksen ja totesi toimituksen aloitetuksi. Toimitusinsinööri selosti toimituksen vireilletulon. Tienpitäjä eli Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on hakemuksellaan pyytänyt maanmittauslaitosta pitämään tietoimituksen. Hakemuksessa on pyydetty määrittämään tiealueen rajat ja rakentamaan kadonneet rajamerkit tiealueen rajalle. Toimitusinsinööriksi on määrätty Taavi Kivipelto. Lainkohdat Maantielaki 503/2005, 53-54, 75 2 mom., 114. Kiinteistönmuodostamislaki 554/ Kokouksen laillisuus Kutsu kokoukseen on lähetetty kaikille maanomistajille, joiden alueet rajoittuvat po. maantiehen ja/tai sijaitsevat tien suoja- tai näkemäalueilla sekä Etelä- Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselle. Lähetetyistä kutsukirjeistä on selvitys maanmittauslaitoksen diaarijärjestelmässä. Kutsukirje arkistoidaan pysyvästi. ja arkistointi on toimituksen yhteydessä. Kokouksesta on myös kuulutettu ilmestyneessä Järviseudun Sanomatnimisessä sanomalehdessä. Toimitusinsinööri selosti säädökset toimitusmiehistä ja heidän roolista toimituksessa. Kysyttäessä kukaan ei esittänyt huomautuksia toimituksen tiedottamistapaan, toimitusmiesten esteellisyyteen tai kokouksen laillisuuteen. Kokous on laillinen. Lainkohdat Lunastuslaki 16, Kiinteistönmuodostamislaki 4, 11, Kiinteistönmuodostamisasetus 38, Edellytykset ja lähtöselvitys Toimitus perustuu maantielain 75.2 :ään, jonka mukaan maantietoimituksessa voidaan suorittaa ennestään olevan tien rajan määrääminen. Toimitusinsinööri totesi, että nyt käsiteltävä tieosuus on lunastettu ja rajattu tietoimituksessa nro 9205 (ark.nro 7:40). Tietoimitus on tehty vuosina ja rekisteröity

2 Toimitusnumero (8) Em. toimituksessa rakennetut tiepaalut ja osa rajamerkeistä on kadonnut. Tuon aikaisista mittausmenetelmistä johtuen tiealuetta rajaavien rajamerkkien koordinaatit ovat epävarmoja, joten tiealueen ulottuvuus on epäselvä. Läsnä olleet eivät esittäneet estettä toimituksen aloittamiselle. Toimitusmiehet päättivät tehdä toimituksen. Lainkohdat MTL Toimitusmenettely Toimitusinsinööri selosti asianosaisille toimitusmenettelyä ja maantielain säännöksiä. Toimituksessa rajataan nykyinen maantie kartalla ja maastossa edellisessä kohdassa mainitun tietoimituksen mukaisesti. Tien varresta kadonneiden rajapyykkien tilalle rakennetaan uudet rajapyykit. Tarvittaessa voidaan suorittaa mm. rajankäyntejä, tilusjärjestelyitä ja yksityistiejärjestelyitä. Mikäli tiealue ei ole levinnyt em. tietoimituksessa tehdystä rajauksesta, tässä toimituksessa ei ole tarpeen käsitellä korvauskysymyksiä, elleivät maanomistajat osoita korvausten käsittelyyn tarvetta. Edunvalvontakustannukset korvataan vaadittaessa. Lainkohdat Maantielaki 5, 75. Kiinteistönmuodostamisasetus Maastotyöt, tiealueen rajaus ja katselmus Kartoittajat Teppo Peltomäki ja Matti Romppainen ovat tehneet rajaamistoimituksen maastotyöt ennen alkukokousta. Mittaukset on tehty GPS-laitteella. Tiealue on rajattu tietoimituksen nro 9205 mukaisesti. Rajaaminen on tehty punaisilla muovipaaluilla (kartassa p+nro, esim. p238). Pelloille ja tonteille paaluja ei pääsääntöisesti ole asetettu, vaan siellä rajaus määritellään rajapisteen (rp) koordinaatein. Siltä osin kuin vanhat pyykit olivat kateissa, on rakennettu uudet metalliset putkipyykit tiealueen reunaan. Toimitusvalmistelija Heini Mäntyniemi on laatinut toimituskartan em. mittauksen perusteella. Asianosaisille varattiin tilaisuus tutustua alustavaan toimituskarttaan, josta ilmenee em. maastotyöt. Toimituskartta on ollut nähtävillä ennen kokousta kokouskutsussa mainitulla internet-sivulla. Edellä mainituista asioista käytiin seuraava keskustelu: Kolme asianosaista esitti huomautuksen uuden rajapyykin sijaintiin. Kts. kohta "Rajankäynnit". Maanomistaja ilmoitti, että tilan kohdalla maantieojan sisäluiskassa on kaivo. Tienpitäjän edustaja pyysi, että se merkittäisiin toimituskarttaan. Kysyttäessä ei esitetty muita huomautuksia alustavaan toimituskarttaan, alueen rajaukseen eikä maastotöihin. Tiealue rajataan tietoimituksen nro 9205 mukaisesti. Rajaaminen ilmenee maastosta ja toimituskartasta. Tilojen ja osalta rajaaminen tehdään vireillä olevan toimituksen yhteydessä, kts. kohta "Rajankäynnit" (karttaosa 5). Kaivo merkitään toimituskarttaan em. tavalla (karttaosa 2).

3 Toimitusnumero (8) Toimitusinsinööri päätti, että toimituskartan laaditaan uuden GPS -mittauksen perusteella. Kartan mittausluokka on 3. Lainkohdat Maantielaki 5, 53, 57. Lunastuslaki 16. Kiinteistönmuodostamislaki 188. Kiinteistönmuodostamisasetus Pinta-alat ja kiinteistöjaon muutos Maantiealueen pinta-ala merkitään nyt ajan tasalle em. mittausten ja toimituskartan perusteella. Kunkin tienvarsikiinteistön kohdalle kiinteistörekisteriin tehdään yleismerkintä tästä toimituksesta. Toimituksen kohteena olevan maantien sekä seuraavien maantiehen rajoittuvien kiinteistöjen pinta-alat korjataan kiinteistörekisteriin. Korjauksen perusteena ovat tässä toimituksessa sekä aikaisemmin määritetyt ja tarkentuneet rajamerkkien koordinaatit. Vähintään 10 % pinta-alapoikkeamat on selvitetty. Jos rajamerkkien tarkkuuksissa on selkeitä puutteita, korjauksia ei ole tehty. Kiinteistö ,1642 2,4950 Korjattu Aikaisempi kiinteistörekisterin pinta-ala, mukainen pinta-ala, ha ha Lisätietoja ,2683 1,6000 Mittaus v ,2121 0, ,9431 2,2150 Mittaus v ,5988 0, ,0387 0, ,7197 8, ,9404 5, ,3713 1,7417 Lunastusyksikölle Yleinen tie rekisteröidään tässä ja aikaisemmissa toimituksissa mitattu pinta-ala kiinteistörekisteriin. Lainkohdat Maantielaki 58, Suoja-alueen käsittely Yllä mainittujen kiinteistöjen pinta-ala korjataan kiinteistörekisteriin. Toimitusinsinööri selosti suoja-alueen tarkoituksen ja maantielain säännöksiä asiasta voimaan astuneessa maantielaissa todetaan, että jos kiinteistöön kohdistuu suoja-alue, on se merkittävä toimituskartalle, kiinteistörekisteriin ja tarpeen mukaan maastoon. Maantielaissa suoja-alueen etäisyydeksi on määritetty 20 m ajoradan keskilinjasta, ellei tiesuunnitelmissa ole toisin määrätty. Kantatien 68 tätä tieväliä koskevan tiesuunnitelman mukaan suoja-alueen leveys on 30 m ajoradan keskilinjasta (tiesuunnitelma ).

4 Toimitusnumero (8) Näkemä-alue liittyy toisen maantien tai rautatien liittymäkohtiin ja eräisiin kaarrekohtiin, missä näkemäalan vapaana pitäminen sitä rajoittavista esteistä on tarpeen. Tienpitäjällä on lain nojalla oikeus poistaa suoja-alueilta kasvillisuutta liikenneturvallisuuden sitä vaatiessa sekä näkemäalueelta näkemäesteet. Maanomistajien oikeutta käyttää aluetta on täten lailla rajoitettu. Tienpitäjän mukaan tämän tien osalta ei ole erillisiä näkemäalueita. Suoja-alueet merkitään toimituskartalle ja kiinteistörekisteriin edellä olevan selvityksen mukaisesti siten, että se ulottuu 30 m ajoradan keskilinjasta tien molemmin puolin. Mahdolliset korvausvaatimukset suoja-alueen osalta käsitellään vireillä olevassa toimituksessa Lainkohdat 8. Rajankäynnit Maantielaki 44, 45, 46, 48, 61 Toimitusinsinööri selvitti suoritettujen rajankäyntien maastotöiden periaatteita ja säännöksiä. Asianosaisille varattiin mahdollisuus tutustua suoritettuihin rajankäynteihin alustavan toimituskartan avulla. Kiinteistöjen , ja rajapyykki 75 oli kateissa. Tämän määrittäminen oli välttämätöntä maatierajan selvittämiseksi. Em. kadonneen pyykin paikalle rakennettiin uusi putkipyykki 22. Maantien rajaa osoittamaan rakennettiin putkipaalu 323 linjalle (karttaosa 2). Maantiealueen rajat olivat epäselvät. Kaikki tiepaalut olivat hävinneet, kuten myös useat tienvarsipyykit. Koska tämän toimituksen tarkoitus on selvittää maantiealueen rajaus, rajankäyntejä ei laajenneta edellä mainittua yhtä tapausta lukuun ottamatta maantiealueen ulkopuolelle. Näin ollen pääsääntöisesti raja käydään maantiealueen ja siihen rajoittuvan kiinteistön välillä. Rajankäynneistä käytiin seuraava keskustelu: Maanomistajan mukaan tilan uusi pyykki 23 on eri kohdassa kuin vanha pyykki 2. Vanha pyykki oli noin 2 m itään päin. Toimitusinsinööri totesi, että pyykin 2 paikka on määritetty em. tilan lohkomistoimituksen mittausten mukaisesti. Maastokatselmuksessa maanomistaja hyväksyi pyykin 23 paikan (karttaosa 7). Maanomistaja kertoi, ettei löytänyt tilan uutta pyykkiä 43. Toimitusinsinööri näytti pyykin paikan maastossa ja totesi, että se on upotettu, koska se sijaitsee liittymän kaakkoisreunassa (karttaosa 5). Maanomistaja kertoi, että hänen muistikuvan mukaan tilan pyykki 86x olisi ollut noin 2 m luoteeseen päin siitä kohdasta, johon nyt on laitettu uusi metallipyykki. Hän osoitti maastossa kohdan, jossa vanha pyykki on ollut. Toimitusinsinööri totesi, että tämä asia on syytä varmistaa. Sovittiin, että tältä osin rajankäynti käsitellään vireillä olevassa toimituksessa (karttaosa 5). Kysyttäessä asianosaiset eivät muutoin halunneet rajankäyntien osalta suoritettavaksi maastokatselmusta, eivätkä esittäneet rajankäynteihin huomautuksia.

5 Toimitusnumero (8) Käydään raja (75) - rp323 kiinteistöjen , ja välillä (karttaosa 2). Käydään lunastusyksikön ja siihen rajoittuvien kiinteistöjen välinen raja toimituskartan mukaisella tavalla. Käytävä raja on merkitty toimituskarttaan punaisella katkoviivalla. Uudet rajamerkit on merkitty toimituskarttaan punaisella ja alleviivatulla numerolla. Suluissa on kadonneen rajamerkin numero. Tilojen ja osalta rajankäynti käsitellään vireillä olevassa toimituksessa Maastossa oleva metallipyykki 75 ei siis virallistu tässä toimituksessa (karttaosa 5). Lainkohdat Maantielaki 53. Lunastuslaki 16. Kiinteistönmuodostamislaki , 104, 108. Kiinteistönmuodostamisasetus 51, Tilus- ja yksityistiejärjestelyt Toimitusinsinööri selosti mahdollisuuksia tehdä tämän toimituksen yhteydessä tilus- ja yksityistiejärjestelyitä. Koska tämä toimitus ei johdu tien parannushankkeesta, em. järjestelyjä tehdään vain, mikäli sitä erikseen pyydetään. Tienpitäjän edustaja pyysi, että maantiealueesta (kantatie 68) siirrettäisiin alueita korvauksetta viereisiin kiinteistöihin seuraavasti: 1. Ammesmäentien pohjoisempi liittymä kiinteistöön (maantie 17831). Siirrettävän alueen pinta-ala on 0,1882 ha (karttaosa 6). 2. Rajamerkkien/-pisteiden p173-rp1-rp174a rajoittama alue tilaan Siirrettävän alueen pinta-ala on 0,0413 ha (karttaosa 6). Suoritetaan tienpitäjän pyytämät tilusjärjestelyt, jotka ilmenevät toimituskartasta. Alueiden siirrot toteutetaan korvauksetta. Lainkohdat 10. Korvaukset Maantielaki Toimitusinsinööri selosti lunastuslain ja maantielain säännöksiä korvauksista. Alueen luovutuksesta, haitasta ja vahingosta on mahdollisuus vaatia korvausta tienpitäjältä. Välttämättömistä edunvalvontakuluista voidaan määrätä maksettavaksi korvaus vaadittaessa. Tämä tietoimitus ei johdu mistään parannushankkeesta, vaan tarkoituksena on rajata olemassa oleva maantiealue. Maastomittausten mukaan maantiealue on pysynyt sillä alueella, joka on kohdassa 3 mainitussa toimituksessa on jo aikaisemmin lunastettu maantiealueeksi. Tienpitäjän edustaja ilmoitti, että suoja-alueen osalta tienpitäjällä ei ole tässä yhteydessä tarvetta poistaa kasvillisuutta tai rakennuksia. Mikäli tällainen tarve tulee, siitä ja sen aiheuttamista korvauksista keskustellaan etukäteen maanomistajan kanssa. Tarvittaessa pidetään erillinen maantietoimitus, jossa korvaukset käsitellään.

6 Toimitusnumero (8) Perustelut Maantiealue ei ole levinnyt. Kohteen-, haitan tai vahingonkorvausta maantiealueen osalta ei määrätä maksettavaksi. Samalla kertaa kokoustetaan myös maantietoimitus nro , jonka yhteydessä käsitellään vaaditut edunvalvontakorvaukset. Siinä yhteydessä käsitellään myös mahdolliset korvausvaatimukset suoja-alueiden osalta. Lainkohdat Lunastuslaki 29 ja 82 ja Maantielaki 21, 57.1 ja Toimituskustannukset Toimitusinsinööri selosti toimituskustannuksia koskevat säännökset tarpeellisilta osin. Lainkohdat Tienpitäjä vastaa toimituskustannuksista. Maantielaki 53, 85. Lunastuslaki 16. Kiinteistönmuodostamislaki 207. Laki kiinteistötoimitusmaksusta 3, 10 ja 12. Asetus kiinteistötoimitusmaksusta 5-6. Maa- ja metsätalousministeriön asetus kiinteistötoimitusmaksusta 13. Maakaari 20:2. Asetus lainhuuto- ja kiinnitysrekisteristä Asiakirjojen lähettäminen Toimituskartta kokonaisuudessaan oli nähtävillä kokouspaikalla sekä kokouskutsussa mainitulla internet-sivulla. Kokouksen yhteydessä ilmeni, että toimituskarttaan tulee muutama muutos (kts. kohdat "Rajankäynti" ja "Tilus- ja yksityistiejärjestelyt"). Allekirjoitettu toimituskartta laitetaan nähtäville em. internet-sivulle kahden viikon kuluessa. Pöytäkirja lisätään samalle internet-sivulle kahden viikon kuluessa. Internet-sivut poistetaan, kun toimitus on laillistunut ja rekisteröity. Toimitusinsinööri ilmoitti, että pöytäkirja ja muut asiakirjat ovat asianosaisten saatavilla 14 päivän kuluessa siitä, kun asianosainen esittää pyynnön saada asiakirjasta jäljennös. Tienpitäjälle toimitetaan täydelliset asiakirjakopiot. Toimituksen rekisteröinnistä ilmoitetaan tienpitäjälle sähköpostitse. Lainkohdat Maantielaki 53. Lunastuslaki 16. Kiinteistönmuodostamislaki 191. Kiinteistönmuodostamisasetus Lopettaminen Asianosaisille on esitetty toimituksessa tehdyt ratkaisut. Toimitusinsinööri selosti toimitusasiakirjojen laadinnan ja saatavilla olon sekä toimituksen rekisteröinnin jälkeiset toimenpiteet. Toimitusinsinööri ilmoitti läsnä olleille asianosaisille muutoksenhakuoikeudesta ja miten muutoksenhaussa on meneteltävä. Toimitusinsinööri antoi suullisen valitusosoituksen sekä lisäksi kirjallisen valitusosoituksen sitä kysyttäessä pyytäneille. Toimitus lopetetaan.

7 Lainkohdat Kiinteistönmuodostamislaki 190 Pöytäkirja Toimitusnumero (8)

8 Toimitusnumero (8) Valitusosoitus Tämä valitusosoitus koskee toimitusta , lopettamispäivä Maantietoimitus rajan määräämiseksi Yleinen tie / Kunta: Lappajärvi Toimitukseen tai siinä annettuun ratkaisuun saa hakea muutosta kirjallisella valituksella maaoikeudelta. Määräaika valituksen tekemiseen on kolmekymmentä (30) päivää siitä päivästä, jona toimitus lopetettiin tai päätös annettiin. Muutoksenhakuasiakirjat on toimitettava puhevallan menettämisen uhalla maaoikeuteen viimeistään maanantaina viraston aukioloaikana. Tässä asiassa toimivaltainen maaoikeus toimii Pohjanmaan käräjäoikeudessa, joka on avoinna virka-aikana klo 8 16:15. käyntiosoite: Korsholmanpuistikko 43, Vaasa postiosoite: PL 251, Vaasa sähköpostiosoite: pohjanmaa.ko(at)oikeus.fi Muutoksenhakuasiakirjat voi toimittaa henkilökohtaisesti tai asiamiehen välityksellä taikka lähettää postitse, lähetin välityksellä tai sähköpostina maaoikeuteen. Muutoksenhakuasiakirjat lähetetään lähettäjän vastuulla. Muutoksenhakukirjelmässä on mainittava kaikki seuraavat asiat: toimitus tai muu päätös, jota muutoksenhakemus koskee miltä kohdin toimitukseen tai siinä tehtyyn ratkaisuun haetaan muutosta muutokset, jotka vaaditaan tehtäväksi perusteet, joilla muutosta vaaditaan todisteet, jotka aiotaan esittää ja asiat, jotka todisteilla aiotaan näyttää toteen vaatimus oikeudenkäyntikulujen korvaamisesta, jos valittaja pitää sitä aiheellisena mahdollinen pyyntö perusteluineen asian ratkaisemisesta ilman suullista pääkäsittelyä Muutoksenhakukirjelmässä on ilmoitettava muutoksenhakijan nimi ja hänen laillisen edustajansa, asiamiehensä tai avustajansa yhteystiedot sekä postiosoite, johon kutsut, kehotukset ja ilmoitukset voidaan lähettää. Myös todistajan tai muun kuultavan yhteystiedot on ilmoitettava. Jos postiosoite muuttuu, uusi osoite on ilmoitettava maaoikeudelle. Valittajan tai kirjelmän laatijan (jollei valittaja ole laatinut sitä itse) on allekirjoitettava muutoksenhakukirjelmä. Muutoksenhakukirjelmään on liitettävä tämä valitusosoitus tai sen jäljennös ja lisäksi asiakirjat, joihin muutoksenhakukirjelmässä vedotaan ja jotka eivät sisälly muutoksenhaun alaisen toimituksen tai ratkaisun käsittelyn asiakirjoihin. Jos asianosainen laillisen esteen vuoksi tai muusta hyväksyttävästä syystä ei voi määräajassa hakea muutosta, maaoikeus voi asettaa hakemuksesta uuden määräajan muutoksenhaun tekemistä varten. Uutta määräaikaa on pyydettävä kirjallisella hakemuksella, joka on osoitettava maaoikeudelle ja toimitettava ennen muutoksenhakuajan päättymistä maaoikeuteen. Hakemukseen on liitettävä selvitys hakemuksen perusteesta. Tällöin on noudatettava muutoksenhakukirjelmän laatimisohjeita. Maaoikeus voi kehottaa toimituksen asianosaista antamaan vastauksen muutoksenhakemukseen, jos hakemus koskee asianosaisen oikeutta. Vastaus ja siihen liitetyt asiakirjat annetaan tiedoksi muutoksenhakijalle. Maaoikeus voi kehottaa toimitusinsinööriä antamaan kirjallisen lausuntonsa. Lausunto annetaan tiedoksi pääkäsittelyyn kutsuttavalle asianosaiselle. Jollei asiaa ratkaista ilman pääkäsittelyä, maaoikeuden istunnosta ilmoitetaan kirjeellä, joka annetaan postin kuljetettavaksi tai muulla tavoin toimitetaan asianosaiselle vähintään 14 päivää ennen istuntoa. Jos muutoksenhakija jää pois istunnosta, muutoksenhakemus jätetään sillensä. Muun asianosaisen poissaolo ei estä asian ratkaisemista. Maaoikeus voi suorittaa paikalla katselmuksen. Valitusasian käsittelystä maaoikeudessa peritään yleensä 500 euron oikeudenkäyntimaksu. Asianosaisten oikeudenkäyntikuluihin maaoikeudessa sovelletaan riita-asioiden oikeudenkäyntikuluja koskevia oikeudenkäymiskaaren 21 luvun säännöksiä. Toimitusinsinööri: Taavi Kivipelto

4. Osuudet yhteisiin alueisiin Lohkokiinteistö ei saa osuutta yhteisiin alueisiin, koska emäkiinteistöllä ei niitä ole.

4. Osuudet yhteisiin alueisiin Lohkokiinteistö ei saa osuutta yhteisiin alueisiin, koska emäkiinteistöllä ei niitä ole. Pöytäkirja Toimitusnumero 2018-595976 2(3) Toimituksessa käydään seuraavat rajat: Rajamerkki 15 ja 14 ovat hävinnet kaivauksissa. Rajaa käydään pyykistä 29-15-70-14 kartan osoittamalla tavalla Mäntylä

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijan toimii Merja Hakamäki. Läsnäolijoista on erillinen

Toimitusvalmistelijan toimii Merja Hakamäki. Läsnäolijoista on erillinen Toimitusnumero 2016-531015 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Aura (19); Useita yksiköitä... Aika: 5.5.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Auran kunnanvirasto valtuustosali

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2017-559156 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita kiinteistöjä Aika: 30.11.2017 kello 09.00 Paikka: Pöytyän kunnan Kyrön toimipisteen valtuustosali Kyrö.

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-532005 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 18.1.2017 kello 09:00 Paikka: Loimaan kaupungintalon valtuustosali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2015-515042 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Alueellinen yksityistietoimitus/ Hausjärven (086) lounaisosa Aika: 13.10.2016 kello 10:00 Paikka: Hausjärven kunnantalo, valtuustosali

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2016-527036 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 8.5.2017 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Tehdaskatu 2, Salo Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Liikennevirasto, Merja Rajala, UUD-ELY, valtakirja Koivusalo Lähderinne

Liikennevirasto, Merja Rajala, UUD-ELY, valtakirja Koivusalo Lähderinne Toimitusnumero 2016-523794 1(6) Ratatoimitus rajan määräämiseksi Kohde: Loviisa-Lahti-Heinola, Rautatiealue 504-871-1-1, Myrskylä Sivutoimitukset: Rajankäynti: 504-871-1-1 Rautatiealue Aika: 20.6.2017

Lisätiedot

Hakijan, Väyläviraston puolesta rataisännöitsijä Kai Grönqvist. Paikalla olevat asianosaiset on esitetty pöytäkirjan liitteessä.

Hakijan, Väyläviraston puolesta rataisännöitsijä Kai Grönqvist. Paikalla olevat asianosaiset on esitetty pöytäkirjan liitteessä. Toimitusnumero 2017-548517 1(6) Ratatoimitus rajan määräämiseksi Kohde: Kerava-Porvoo rautatie, rataosa Olli - Porvoo, Järnvägsområde 638-871-1-5, Porvoo Aika: 18.2.2019 kello 10.00 Paikka: Seuratalo Högbacka

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-521684 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 7.4.2016 kello 09.00 Paikka: Koski Tl:n kunnan valtuussali Koski Tl Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-533025 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Pöytyä (636): Useita yksiköitä Aika: 29.11.2016 kello 09.00 Paikka: Pöytyän kunnan Kyrön toimipiste Toimitusinsinööri: Pekka

Lisätiedot

Tammisaaren luontokeskus, Rantapuistikko, Tammisaari (Raasepori) Metsähallitus Harri Korkeamäki Hans-Erik Nyman

Tammisaaren luontokeskus, Rantapuistikko, Tammisaari (Raasepori) Metsähallitus Harri Korkeamäki Hans-Erik Nyman Toimitusnumero 2016-532655 1(5) Hankeuusjako Kohde: Aika: 29.3.2017 kello 12.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Läsnäolijat: 710-413-1-14 Stor-Jussarö, 710-413-1-25 Gaddarna, 710-413-1-30 Valtionalue,

Lisätiedot

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5.

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5. Toimitusnumero 2017-549857 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5. Kohde: Kunta; Pöytyä (636); Useita kiinteistöjä Aika: 28.9.2017 kello 09.00 Paikka:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-575478 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 26.10.2018 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Käsityöläiskatu 2 Naantali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Kerava - Sköldvik rautatie, Rautatiealue , Sipoo. Seuratalo Mårsbacka Martinkylässä, os. Mårsbackantie 115, Sipoo

Kerava - Sköldvik rautatie, Rautatiealue , Sipoo. Seuratalo Mårsbacka Martinkylässä, os. Mårsbackantie 115, Sipoo Toimitusnumero 2017-547387 1(6) Ratatoimitus rajan määräämiseksi Kohde: Aika: 18.2.2019 kello 13.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Läsnäolijat: Kerava - Sköldvik rautatie, Rautatiealue 753-871-1-2,

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-544424 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Marttila (480); Useita yksiköitä... Aika: 7.3.2017 kello 09.00 Paikka: Marttilan kunnanvirasto valtuustosali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

-Harri Korkeamäki, erikoissuunnittelija, Luontopalvelut

-Harri Korkeamäki, erikoissuunnittelija, Luontopalvelut Toimitusnumero 2016-546193 1(6) Suojelualuekiinteistön muodostaminen, loppukokous Kohde: VASKIJÄRVEN LUONNONPUISTO: 503-431-1-127 Ruissaarensuo, 503-457-1-33 Korpi, 503-457-2-43 Kaukosuo II, 503-457-3-31

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-573644 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Pyhäranta1 Aika: 28.6.2018 kello 09.00 Paikka: Rohdaisten koulu (liikuntasali) Rantatie 7 Pyhäranta Toimitusinsinööri: Henri Wilcken

Lisätiedot

- Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

- Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-583526 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 19.2.2019 kello 12.00 Paikka: Taivassalon nuorisokoti Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat: - Toimitusvalmistelija

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2017-557569 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Liitekartan mukainen alue Tammelan kunnassa Sivutoimitukset: Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: [Useita yksiköitä] Aika: 1.11.2017

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-596212 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 27.5.2019 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo Valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-585519 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 30.1.2019 kello 12:00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2017-546760 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita kiinteistöjä Aika: 13.6.2017 kello 09.00 Paikka: Pöytyän kunnan Kyrön toimipisteen valtuustosali Kyrö.

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-581139 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 25.9.2018 kello 12.00 Paikka: Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2016-521836 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Alueellinen tietoimitus Hausjärvi, Rutajärven ympäristö Aika: 19.4.2016 kello 11:00 Paikka: Hausjärven kunnantalo, valtuustosali (Keskustie

Lisätiedot

Aika: kello 9:30 Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste, kokoushuone: Nekala (osoite: Yliopistonkatu 38, Tampere)

Aika: kello 9:30 Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste, kokoushuone: Nekala (osoite: Yliopistonkatu 38, Tampere) Toimitusnumero 2016-521757 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Aika: 29.3.2017 kello 9:30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste, kokoushuone: Nekala (osoite:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-574854 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita kiinteistöjä... Aika: 12.11.2018 kello 9:30 Paikka: Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Tehdaskatu 2 Salo Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-531269 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Salo (734); Useita yksiköitä... Aika: 9.12.2016 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo, kokoustila Kataja Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2016-543441 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 3.5.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnanvirasto

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-529683 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta : Marttila (480); Useita yksiköitä... Aika: 16.11.2016 kello 09.00 Paikka: Marttilan kunnanvirasto valtuustosali Marttila Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2016-543570 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 27.4.2017 kello 09.00 Paikka: Hausjärven kunnanvirasto, os. Keskustie 2-4, Oitti Toimitusinsinööri: Liisa

Lisätiedot

Toimitusinsinööri päätti suorittaa pyydetyn toimituksen.

Toimitusinsinööri päätti suorittaa pyydetyn toimituksen. Toimitusnumero 2018-580160 1(5) Kiinteistönmääritys (KML 283 ) Kohde: Yhteinen vesi-alue 753-876-14-0 Kunta: Sipoo Aika: 29.11.2018 kello 10:00 Paikka: Kunnanhallituksen kokoushuone (Iso kylätie 18, 04131

Lisätiedot

Sudenpesänkangas, Evo ja Siperia / Kunnat: Hämeenlinna, Padasjoki ja Asikkala

Sudenpesänkangas, Evo ja Siperia / Kunnat: Hämeenlinna, Padasjoki ja Asikkala Toimitusnumero 2017-552779 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 24.8.2017 kello 13.00 Sudenpesänkangas, Evo ja Siperia / Kunnat: Hämeenlinna, Padasjoki ja Asikkala Paikka: Kauppakeskus Tuulonen,

Lisätiedot

Paikka: Euran osuuspankin Kiukaisten konttorin kokoushuone Eurakoskentie 38, 27400 Kiukainen.

Paikka: Euran osuuspankin Kiukaisten konttorin kokoushuone Eurakoskentie 38, 27400 Kiukainen. Toimitusnumero 2007-228546 1(5) Uusjako Kohde: Aika: 7.8.2014 kello 10.00 Alhonkulma-Laihian tilusjärjestelyn toimitusalue Paikka: Euran osuuspankin Kiukaisten konttorin kokoushuone Eurakoskentie 38, 27400

Lisätiedot

Helvetinjärven kansallispuisto / Kunta: Ruovesi. Ruoveden kunnan valtuustosali, Ruovedentie 30, Ruovesi

Helvetinjärven kansallispuisto / Kunta: Ruovesi. Ruoveden kunnan valtuustosali, Ruovedentie 30, Ruovesi Toimitusnumero 2016-524765 1(6) Hankeuusjako Kohde: Aika: 13.4.2016 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Läsnäolijat: 702-891-1-1 Helvetinjärven kansallispuisto / Kunta: Ruovesi Ruoveden

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-587547 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 25.1.2019 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo Valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-584615 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä Aika: 30.1.2019 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 Rasitetoimitus Tunnukset 91-91- Asemakaava: Tonttijako: Aika: Paikka: Toimitusinsinööri: Toimitusmääräys: Hakijat: Läsnä olleet: XXXXX / pp.kk.vvvv XXXXX / pp.kk.vvvv pp.kk.20vv

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML)

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML) Toimitusnumero 2016-533827 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Humppila (103); useita yksiköitä... Aika: 24.11.2016 kello 09.30 Paikka: Humppilan kunnanviraston valtuustosali, Kisakuja 2,

Lisätiedot

Kohde: Päärata (Helsinki-Tampere), Hyvinkää 106, Tuusulan ja Hyvinkään välinen raja - Hyvinkään AK-alue - Hausjärven raja

Kohde: Päärata (Helsinki-Tampere), Hyvinkää 106, Tuusulan ja Hyvinkään välinen raja - Hyvinkään AK-alue - Hausjärven raja Toimitusnumero 2014-477195 1(6) Ratatoimitus rajan määräämiseksi Kohde: Päärata (Helsinki-Tampere), Hyvinkää 106, Tuusulan ja Hyvinkään välinen raja - Hyvinkään AK-alue - Hausjärven raja Sivutoimitukset:

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2017-549376 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Rautasuo, Luutasuo, Komionvuori Aika: 6.11.2017 kello 10:00 Paikka: Lopen kunta, valtuustosali (Yhdystie 5, 12700 Loppi) Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-589376 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 6.6.2019 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Tehdaskatu 2, Salo Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-575011 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä Aika: 27.9.2018 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5.

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5. Toimitusnumero 2017-554661 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5. Kohde: Kunta; Pöytyä (636): Useita yksiköitä Aika: 28.9.2017 kello 12.00 Paikka: Pöytyän

Lisätiedot

Toimitusnumero (6) Ratatoimitus rajan määräämiseksi

Toimitusnumero (6) Ratatoimitus rajan määräämiseksi Toimitusnumero 2016-523828 1(6) Ratatoimitus rajan määräämiseksi Kohde: Loviisa-Lahti rautatie, Orimattilan eteläosa Sivutoimitukset: Rajankäynti Aika: 8.12.2017 kello 09.30 Paikka: Niinikosken Kerhola,

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2017-552818 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 28.8.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnanviraston

Lisätiedot

SAARISTONMEREN KANSALLISPUISTO, KEMIÖ JA PARAINEN. Niinistösali, Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2 Turku

SAARISTONMEREN KANSALLISPUISTO, KEMIÖ JA PARAINEN. Niinistösali, Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2 Turku Toimitusnumero 2016-532654 1(5) Hankeuusjako Kohde: Aika: 22.2.2017 kello 12.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Läsnäolijat: SAARISTONMEREN KANSALLISPUISTO, KEMIÖ JA PARAINEN Niinistösali, Valtion

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2016-539737 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 19.1.2017 kello 09:00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnan valtuustosali

Lisätiedot

Muut asianosaiset ilmenevät pöytäkirjan liitteestä. Lisäksi oli läsnä kartoittaja Juhani Salonen Maanmittauslaitoksesta.

Muut asianosaiset ilmenevät pöytäkirjan liitteestä. Lisäksi oli läsnä kartoittaja Juhani Salonen Maanmittauslaitoksesta. Toimitusnumero 2016-546182 1(7) Suojelualuekiinteistön muodostaminen, loppukokous Kohde: Aika: 8.11.2017 kello 12.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Kotisten ja Sudenpesänkankaan luonnonsuojelualueiden

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2017-548869 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Sivutoimitukset: Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: [Useita yksiköitä] Aika: 30.5.2017 kello 10.00 Paikka: Hausjärven

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2017-571143 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 25.9.2018 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Toimitusnumero (6) Ratatoimitus rajan määräämiseksi

Toimitusnumero (6) Ratatoimitus rajan määräämiseksi Toimitusnumero 2016-523901 1(6) Ratatoimitus rajan määräämiseksi Kohde: Loviisa-Lahti rautatie, Orimattila keskiosa Sivutoimitukset: Rajankäynti Aika: 8.12.2017 kello 14.30 Paikka: Helinäntupa, os. Kuismapolku

Lisätiedot

Liesjärven kansallispuisto, useita kiinteistöjä / Kunta: Karkkila, Somero, Tammela. Hämeen luontokeskuksen auditorio, Härkätie 818, Letku

Liesjärven kansallispuisto, useita kiinteistöjä / Kunta: Karkkila, Somero, Tammela. Hämeen luontokeskuksen auditorio, Härkätie 818, Letku Toimitusnumero 2016-524761 1(5) Hankeuusjako Kohde: Aika: 21.4.2016 kello 14.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Läsnäolijat: Liesjärven kansallispuisto, useita kiinteistöjä / Kunta: Karkkila,

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2016-533939 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 1.12.2016 kello 10.00 Paikka: Hausjärven kunnanvirasto, Keskustie 2-4, Oitti Toimitusinsinööri: Liisa Teppo

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-583313 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 15.11.2018 kello 14:00 Paikka: Rohdaisten koulu (liikuntasali) Rantatie 7 23950 Pyhäranta Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2017-557775 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä Aika: 15.11.2017 kello 10.00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Paula Rinne. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen luettelo.

Toimitusvalmistelijana toimii Paula Rinne. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen luettelo. Toimitusnumero 2016-540749 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 2.3.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Loimaan kaupungintalo

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2016-534096 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Masku (481): Useita yksiköitä... Aika: 20.6.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maskutalo, Masku Pekka

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimituksessa Tiina Miettinen.

Toimitusvalmistelijana toimituksessa Tiina Miettinen. Toimitusnumero 2016-527023 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Iskolansaaren mukainen alue Naantalin kaupungin Merimaskussa Aika: 7.10.2016 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalon valtuustosali,

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Auranmaan Viikkolehti nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Auranmaan Viikkolehti nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2016-539671 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita yksiköitä Aika: 20.3.2017 kello 09.00 Toimitusinsinööri: Pekka Heino Läsnäolijat: Toimitusvalmistelijana

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-524946 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Lieto (838); Useita yksiköitä... Aika: 10.11.2016 kello 09.00 Paikka: Liedon kunnantalon valtuustosalissa Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-574573 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Pyhäranta2 Aika: 12.9.2018 kello 09.00 Paikka: Rohdaisten koulu (liikuntasali) Rantatie 7 Pyhäranta Toimitusinsinööri: Henri Wilcken

Lisätiedot

Kunta: Loimaa (430): Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosali Alastaro.

Kunta: Loimaa (430): Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosali Alastaro. Toimitusnumero 2016-531865 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430): Useita yksiköitä... Aika: 2.12.2016 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Loimaan kaupungin Alastaron

Lisätiedot

Valtatie 3 Helsinki-Hämeenlinna parantaminen rakentamalla eritasoliittymä Arolammin kohdalla, Riihimäki 694

Valtatie 3 Helsinki-Hämeenlinna parantaminen rakentamalla eritasoliittymä Arolammin kohdalla, Riihimäki 694 Toimitusnumero 2015-500564 1(7) Maantietoimitus Kohde: Aika: 28.6.2017 kello 9.00 Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Läsnäolijat: Valtatie 3 Helsinki-Hämeenlinna parantaminen rakentamalla eritasoliittymä

Lisätiedot

Kahvila Karvion Uittotupa. Uitontie 1, Karvionkanava. Rasilainen Mikko Olavi Saukonniemi Muut asianosaiset:

Kahvila Karvion Uittotupa. Uitontie 1, Karvionkanava. Rasilainen Mikko Olavi Saukonniemi Muut asianosaiset: Toimitusnumero 2015-499612 1(7) Yksityistietoimitus Kohde: Aika: 9.6.2015 kello 11.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Saukonniemen yksityistie Kunta: Heinävesi Kahvila Karvion Uittotupa. Uitontie

Lisätiedot

Huom! Tätä internet-sivulla olevaa pöytäkirjaa on muokattu siten, etteivät kiinteistöjen omistukset tai muut yksilöidyt yksityiselämän tiedot ilmene.

Huom! Tätä internet-sivulla olevaa pöytäkirjaa on muokattu siten, etteivät kiinteistöjen omistukset tai muut yksilöidyt yksityiselämän tiedot ilmene. Toimitusnumero 2012-425396 1(5) Maantietoimitus, 2. kokous Huom! Tätä internet-sivulla olevaa pöytäkirjaa on muokattu siten, etteivät kiinteistöjen omistukset tai muut yksilöidyt yksityiselämän tiedot

Lisätiedot

Ruoveden Osuuspankki kokoustila, Ruovedentie 13, Ruovesi. Muut asianosaiset: Erillinen läsnäololuettelo on pöytäkirjan liitteenä

Ruoveden Osuuspankki kokoustila, Ruovedentie 13, Ruovesi. Muut asianosaiset: Erillinen läsnäololuettelo on pöytäkirjan liitteenä Toimitusnumero 2016-524765 1(7) Hankeuusjako Kohde: Aika: 6.9.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Läsnäolijat: 702-403-1-13 Haukkaranta, 702-403-4-5 Sinivuokko, 702-403-21-2 Haukkajärvi,

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML) Kiinteistönmuodostamisasetus (KMA) 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML) Kiinteistönmuodostamisasetus (KMA) 38, 42, 43 Toimitusnumero 2018-574885 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Forssa (061); useita yksiköitä Aika: 10.10.2018 kello 09.30 Paikka: Forssan kaupungintalon valtuustosali, osoite Turuntie 18,

Lisätiedot

Erillisen liitteen mukaisesti: Läsnäololuettelo

Erillisen liitteen mukaisesti: Läsnäololuettelo Toimitusnumero 2016-522275 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 18.8.2016 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Toimitusalue rajoittuu etelässä Ryttyläntiehen, lännessä Helsinki-Tampere

Lisätiedot

Toimitusalue käsittää useita kiinteistöjä Vesilahden kunnassa ja 6 kiinteistöä Urjalan kunnan puolella.

Toimitusalue käsittää useita kiinteistöjä Vesilahden kunnassa ja 6 kiinteistöä Urjalan kunnan puolella. Toimitusnumero 2016-523029 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 20.6.2016 kello 9:30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Toimitusalue käsittää useita kiinteistöjä Vesilahden kunnassa ja

Lisätiedot

Harju Hannu Rasinniemi Jokioinen 2008-K15493 Joki-Lavian yksityistie. Harju Heikki Kiukkallio

Harju Hannu Rasinniemi Jokioinen 2008-K15493 Joki-Lavian yksityistie. Harju Heikki Kiukkallio Toimitusnumero 2017-547599 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä. Aika: 14.3.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Sysmän teatteritalo, Väihkyläntie 1 Sysmä. Pauli

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2016-544930 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä, 433-895-2-14 Yleinen tie Kunta: Loppi Aika: 8.2.2018 kello 10:00 Paikka: Lopen kunnantalo, valtuustosali (Yhdystie

Lisätiedot

Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanviraston valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi

Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanviraston valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi Toimitusnumero 2016-538645 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: 6.3.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nurmijärven kunnanviraston

Lisätiedot

Alueellinen tietoimitus Pääradan, Puujoen, Hiidenjoen ja Turengin asemakaava-alueen rajaama alue, 165 Janakkala

Alueellinen tietoimitus Pääradan, Puujoen, Hiidenjoen ja Turengin asemakaava-alueen rajaama alue, 165 Janakkala Toimitusnumero 2016-530336 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 10.8.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Alueellinen tietoimitus Pääradan, Puujoen, Hiidenjoen ja Turengin

Lisätiedot

Kunta; Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosali Alastaro.

Kunta; Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosali Alastaro. Toimitusnumero 2016-540178 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 28.2.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Loimaan kaupungin Alastaron

Lisätiedot

Kohde: Lietsa, Longankulma ja Ruokojoki / Kunta: Hämeenlinna (109) Aika: kello Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko

Kohde: Lietsa, Longankulma ja Ruokojoki / Kunta: Hämeenlinna (109) Aika: kello Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko Toimitusnumero 2017-549626 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Lietsa, Longankulma ja Ruokojoki / Kunta: Hämeenlinna (109) Aika: 9.11.2017 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Rengon

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaan Lehti nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaan Lehti nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2017-559114 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 21.11.2017 kello 09.00 Paikka: Loimaan kaupungintalon valtuustosali Loimaa. Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Kokous on laillinen eikä muutakaan estettä kokoukselle ole olemassa.

Kokous on laillinen eikä muutakaan estettä kokoukselle ole olemassa. Toimitusnumero 2015-495738 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Akaa (20), Useita yksiköitä Aika: 24.4.2015 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste,

Lisätiedot

Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto / Kunta: Huittinen, Kokemäki, Sastamala

Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto / Kunta: Huittinen, Kokemäki, Sastamala Toimitusnumero 2016-524759 1(6) Hankeuusjako Kohde: Aika: 21.4.2016 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Uskotut miehet: Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto / Kunta: Huittinen, Kokemäki, Sastamala

Lisätiedot

- lisäksi maanmittauslaitoksen kartoittaja Janne Airiainen

- lisäksi maanmittauslaitoksen kartoittaja Janne Airiainen Toimitusnumero 2016-536578 1(8) Maantietoimitus Kohde: Vt 12 Lahden eteläinen kehätie; HOLLOLA 98 Aika: 12.12.2017 kello 9.00 Paikka: Hollolan kunnanvirasto, valtuustosali, Virastotie 3 Hollola Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-543291 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita yksiköitä. Aika: 25.4.2017 kello 9:00 Paikka: Pöytyän Kyrön toimipisteen valtuustosali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

- lisäksi maanmittauslaitoksen kartoittaja Janne Airiainen

- lisäksi maanmittauslaitoksen kartoittaja Janne Airiainen Toimitusnumero 2016-534611 1(8) Maantietoimitus Kohde: Vt12 Lahden eteläinen kehätie; LAHTI 398 Aika: 13.12.2017 kello 9.30 Paikka: Maanmittauslaitos, Lahden palvelupiste, II krs:n iso kokoushuone, Kirkkokatu

Lisätiedot

Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko. Läsnäololista pöytäkirjan liitteenä Toimitusvalmistelija Virpi Salmela Maanmittauslaitokselta

Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko. Läsnäololista pöytäkirjan liitteenä Toimitusvalmistelija Virpi Salmela Maanmittauslaitokselta Toimitusnumero 2017-546724 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 7.9.2017 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nummenkylä ja Ylimmäinen / Kunta: Hämeenlinna Rengon Pitopalvelu

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2017-547508 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Koski Tl (284): Useita yksiköitä... Aika: 6.6.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnan valtuustosali

Lisätiedot

Toimitusnumero (5) Alueellinen tietoimitus (budj.)

Toimitusnumero (5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Toimitusnumero 2016-544103 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä. Aika: 21.3.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Sysmän teatteritalo, Väihkyläntie 1 Sysmä. Pauli

Lisätiedot