PURJEVENE 2015 MOOTTORIT, VARUSTEET JA UUTUUDET

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PURJEVENE 2015 MOOTTORIT, VARUSTEET JA UUTUUDET"

Transkriptio

1 PURJEVENE 2015 MOOTTORIT, VARUSTEET JA UUTUUDET

2 2 KYSE ON LUOTETTAVUUDESTA

3 LUOTETTAVUUDESTA KYSE Riippumatta siitä, haluatko purjehtia mahdollisimman helposti ja rennosti vai haastavassa merenkäynnissä ja tuulessa, on aina luotettava laitteisiin. Tästä syystä me Volvo Pentalla keskitymme siihen, että purjehdus on aina mahdollisimman turvallista ja mukavaa. Me tuotamme turvallisuutta ja mukavuutta luotettavilla ja hidaskäyntisillä moottoreilla, joiden käynti on pehmeää ja hiljaista. Ja lisäksi tehokkaalla latauksella, yhteensopivilla S-vetolaitteilla, taittolapapotkureilla sekä laajalla valikoimalla varusteita ja elektroniikkaa. 3 KYSE ON LUOTETTAVUUDESTA MAAILMANLAAJUINEN TUKI Jokaisen Volvo Penta tuotteen mukana tulee maailmanlaajuisen jälleenmyyjäverkoston tuki 130 maassa. Näitä huoltoedustajiamme pidetään jatkuvasti ajan tasalla Volvo Penta tuotteiden huoltoon ja korjaukseen liittyvissä asioissa. VOLVO PENTA ACTION SERVICE Volvo Penta Action Service on ainutlaatuinen palvelu, jonka tarjoamme Volvo Pentan omistajille niin Euroopassa kuin Pohjois Amerikassakin. Nopea tukipalvelu on saatavilla 24/7, 365 päivänä vuodessa. Volvo Penta verkkokaupan kautta on saatavilla yli osaa ja tarviketta osoitteessa volvopentashop.com.

4 4 MUKAVA S-VETOLAITE S-vetolaitteen öljynvaihto mahdollista tehdä veneen sisäpuolelta. Törmäysvaimennin pitää moottorin paikallaan mahdollisen karilleajon yhteydessä. MUKAVA S-VETOLAITE Tämän tehokkaan moottori-, vetolaite- ja potkuripaketin avulla saat hyvän ja tehokkaan ohjausvasteen. Volvo Pentan innovaatio tuottaa erinomaisen matkustusmukavuuden hiljaisen ja sulavan käynnin ansiosta. Pieni virtausvastus, suuri tehokkuus ja kestävät akselitiivisteet tuottavat turvallisen ja tehokkaan työntövoiman. Volvo Pentan S-vetolaite tarjoaa monia ainutlaatuisia ominaisuuksia. Yksityiskohtia kuvassa vasemmalla. Vankka rakenne ja käytännössä luotetta vaksi todettu toiminta. Hydrodynaamisesti optimoitu rakenne pienentää virtausvastusta purjehduksen aikana. Kolmepistekiinnitys pitää melutason ja tärinän mahdollisimman vähäisenä, eikä vaadi linjausta. Patentoitu galvaaninen vetolaitteen ja potkurin eristys vähentää korroosiota. TAITTOLAPAPOTKURIT PIENI VIRTAUSVASTUS Volvo Pentan taittolapapotkurilla purjehdusnopeus on jopa 1,5 solmua suurempi kuin kiinteälapaisella potkurilla. Tämä lisää merkittävästi purjehduksen nautitittavuutta. SUURI TYÖNTÖVOIMA Ahtaissa paikoissa ajettaessa taittolapapotkureiden suuri työntövoima erottuu edukseen kilpailijoista. Patentoidut elliptiset lavat ovat tehokkaita myös peruutettaessa. Ainutlaatuinen lavan muoto takaa myös sen, että potkuri aukeaa turvallisesti peruutuksen aikana. PATENTOITU PROFIILI Patentoitu elliptinen profiili (High Skew) takaa tehokkaan, hiljaisen toiminnan, jossa tärinä on minimaalista ja kavitaatio olematonta. 2-lapainen. Tehoille hv. Kaksiosainen anodi voidaan vaihtaa potkuria irrottamatta. ERIKOISSEOS Vuodesta 2003 alkaen kaikki Volvo Pentan taittolapapotkurit on valmistettu erikoisesta nikkeli-alumiinipronssiseoksesta (Nibral) merikasvillisuuden ja korroosion minimoimiseksi. 3-lapainen. Tehoille hv. S-VETOLAITTEEN POTKURIT D1-13 D1-20 D1-30 D2-40 D2-55 D2-75 Taittolapapotkurit, 2-lapaiset Taittolapapotkurit, 3-lapaiset Taittolapapotkurit, 4-lapaiset Toimintavarmat taittolapapotkurit tuottavat entistä enemmän työntövoimaa ja pienemmän virtausvastuksen. Kiinteät potkurit Taittolapapotkureita saatavilla myös akselivetoihin. 4-lapainen. Tehoille hv.

5 5 PURJEVENEEN LISÄVARUSTEET Suorituskykyisen moottori-, vetolaite- ja potkurivalikoimien lisäksi tarjoamme purjehtijoille paljon erilaisia varusteita entistä mukavampaan, turvallisempaan ja hallittavampaan veneilyyn. Seuraavien varusteiden käyttöönotto lisää purjehdusnautintoa entisestään. Lisätietoa osista ja varusteista löytyy osoitteessa EVC LISÄVARUSTEET D3 JA D4 MOOTTOREIHIN EVC on Volvo Pentan elektroninen alusta, jossa kaapelointia on merkittävästi vähennetty ja käytetty meriolosuhteisiin suunniteltuja raskaan sarjan liittimiä. EVC tuo veneilyyn entistä enemmän luotettavuutta ja uusia toiminnallisuuksia: Jatkuva moottorin ja vaihteen valvonta ja suojaus. Perinteisiin sähköjärjestelmiin verrattuna merkittävästi luotettavampi ja pitkäikäisempi. Valinnainen NMEA käyttöliittymä jolla moottorin tiedot voi esittää plotterissa. LISÄLATURI Volvo Pentan moottoreissa on niiden vääntömomenttia vastaavat vaihtovirtalaturit, jotka tarjoavat lisävirtaa ohjaustehon vähentymättä. Ylimääräisen vaihtovirtalaturin asentaminen tuottaa lisää latauskapasiteettia 12 V ja 24 V järjestelmissä. UUTUUS GLASS COCKPIT D3 ja D4 moottorit ovat täysin EVC-integroituja, mikä mahdollistaa ainutlaatuisen Glass Cockpit -ratkaisun siistin ja selkeän kojelauden käyttöönoton. Glass Cockpit mahdollistaa kaiken ajotiedon keräämisen yhteen paikkaan ja välittömän ohjauksen helppokäyttöisellä, nipistä ja zoomaa näytöllä. PURJEVENEEN LISÄVARUSTEET OPTIMOIDUT HALLINTALAITTEET Ergonomiset ja vankat Volvo Pentan hallintalaitteet on suunniteltu erityisesti purjeveneisiin. Mekaaniset hallintalaitteet D1/D2-SARJALLE. Elektroniset hallintalaitteet (EVC) D3/D4-SARJALLE. Kahva ja suojalevy valmistettu kiillotetusta, korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Hallintalaite on roiskesuojattu kahdella sisäänrakennetulla tiivistysrenkaalla ja kumitulpalla. Vanhempien asennusten päivittäminen on helppoa. Kompakti muotoilu ei sotkeudu köysiin. Näyttöjä on saatavilla eri kokoisina 8 19 tuuman välillä. Sivulle asennettava EVC-hallintalaite Uusi mekaaninen sivulle asennettava hallintalaite. Lisätietoa Glass Cockpit -järjestelmästä täällä! Tai käy sivulla

6 6 PURJEVENEEN MOOTTORIT PURJEVENEEN MOOTTORIT Niin Volvo Ocean Race -kilpaveneeseen kuin omaan purjeveneeseenkin asennettuna, Volvo Pentan dieselmoottori toimii yhtä luotettavasti ja tehokkaasti. Purjehtijoiden keskuudessa moottoreita arvostetaan erityisesti niiden merkittävän voiman ja hiljaisen käynnin ansiosta. Kaikki moottorit täyttävät alan tiukimman ympäristöstandardin, Tier 3:n, vaatimukset. VÄÄNTÖÄ PURJEVENEISIIN Volvo Penta moottoreiden vääntömomentti on suuri hitailla kierrosnopeuksilla. Näin ollen voimaa riittää ja ohjausvaste on nopeaa ajettaessa mm. satamissa ja ahtaissa paikoissa. Nopea ja helppo ilmaus. HIDAS KÄYNTINOPEUS HUIPPUMUKAVAA Kaikki moottorit on suunniteltu alhaisille matkakierrosnopeuksille, kierr./min. Tuloksena on minimaalinen tärinä ja alhainen melutaso, joita S-vetolaite entisestään pienentää. TEHOKAS LATAUS Nykyaikaiset purjeveneet ovat riippuvaisia sähköstä. Suurikapasiteettinen laturi on vakiovarusteena kaikissa moottoreissa. 115 ampeerin vaihtovirtalaturissa on sisäänrakennettu anturi, mikä takaa aina oikean akun latausjännitteen. D3-moottorimallissa on 180 ampeerin vaihtovirtalaturi. Kaikkiin malleihin saa myös moottoriasenteisen lisälaturin. Tehokas imuäänenvaimennin vähentää moottorin melua. LUOTETTAVA KÄYNNISTYS Automaattisen esilämmityksen ja releohjatun käynnistyssolenoidin ansiosta startit ovat luotettavia. Sähköinen pysäytys on vakiovaruste. Kestävä moniurahihna käyttäjäystävällisellä kiristimellä. 115A 115 ampeerin vaihtovirtalaturi sisäänrakennetulla lataustunnistimella. Moottorikiinnityksen suuri vaimennustilavuus lisää mukavuutta. Jäykkä moottorilohko vähentää melua. LAAJENNETTU TURVA Volvo Pentan koko moottoripaketille tarjolla oleva pidennetty suoja täydentää Volvo Pentan kansainvälistä takuuta. Tarjoamme jopa 3-5 vuoden ajan korjauksen tai osien vaihdon. Volvo Penta turvaa maailmanlaajuisesti veneilijöitä senkin jälkeen kun vakiotakuuaika on umpeutunut. Pidennetty suoja on hankittava Volvo Penta jälleenmyyjältä moottorin tilauksen yhteydessä tai viimeistään kolmen kuukauden kuluessa käyttöönotosta.

7 7 D1 / D2 Äärimmäisen luotettavasti, puhtaasti ja hiljaisesti käyviä moottoreita, joissa tärinä on minimaalista. Suuri vääntö momentti matalalla kierrosnopeudella tarjoaa vaivattoman ohjauksen. Vakiovarusteena oleva makeavesijäähdytys on sovitettu suuren lämminvesikapasiteetin tuottamiseen. D3 / D4 Luotettavat yhteispainemeridieselit, joissa on vaikuttava vääntömomentti koko kierrosalueella. Erittäin tehokkailla ja hiljaisilla vähäpäästöisillä moottoreilla on poikkeuksellisen hyvä polttoainetalous, jonka ansiosta toimintasäde on suuri. HANKI UUTTA VOIMAA JA ELÄMÄÄ VENEELLESI Anna veneellesi uusi elämä uudella moottorilla! Koe pienemmän polttoaineen kulutuksen, hiljaisemman käynnin, lisääntyneen suorituskyvyn ja latauskapasiteetin hyödyt ja lisää veneen jälleenmyyntiarvoa. Volvo Pentan kattavat uudistussarjat helpottavat moottorin uusimista. Ota yhteyttä lähimpään Volvo Penta jälleenmyyjääsi ja selvitä nykyisen vetolaitepakettisi uudistamismahdollisuudet. PURJEVENEEN MOOTTORIT D1-SARJA Tämän tehoalueen kompakteimmat moottorit ovat 2- ja 3-sylinteriset meridieselit. Moottoreita on saatavilla S-vetolaitteella tai merivaihteella suoralle tai kallistetulle akselille. D2-SARJA 4-sylinteriset meridieselit. S-vetolaite tai merivaihde suoralla tai kallistetulla akselilla. D3-SARJA Tilavuudeltaan 2,4 litran 5-sylinteriset dieselmoottorit ovat erityisen kevyitä. Moottorit on varustettu turbolla ja välijäähdytyksellä. Merivaihde kallistetulla akselilla tai V-vaihteella. D4-SARJA Tilavuudeltaan 3,7 litran 4-sylinteriset dieselmoottorit on varustettu turbolla ja välijäähdyttimellä. Merivaihde kallistetulla akselilla tai V-vaihteella. Kampiakseli kw/hv Potkuriakseli kw/hv Nimell. pyör.nop. Sylinterien lkm. Tilavuus, l. Vaihtovirtalaturi 12 V Kampiakseli kw/hv Potkuriakseli kw/hv Nimell. pyör.nop. Sylinterien lkm. Tilavuus, l. Vaihtovirtalaturi 12 V D1-13 9,0/12,2 8,6/11, ,5 115 A D /19 13/ ,8 115 A D /28 20/ ,1 115 A D /40 28/ ,5 115 A D /55 39/ ,2 115 A D /75 53/ ,2 115 A Sisäänrakennetulla latausanturilla. D /110 78/ ,4 180 A D / / ,4 180 A D / / ,7 115 A Sisäänrakennetulla latausanturilla. Kaikki moottorit täyttävät alan tiukimman Tier 3 ympäristöstandardin vaatimukset. Volvo Penta tarjoaa suurempiin jahteihin meridieseleitä aina 900 hv asti.

8 KAIKKI ON ÄÄRIMMÄISTÄ PAITSI MOOTTORI 4. lokakuuta 2014, 12. Volvo Ocean Race käynnistyy jälleen. Kuten aikaisempinakin vuosina, kaikissa kilpailuun osallistuvissa veneissä on Volvo Pentan vakiomoottorit. Vain yksi moottori S-vetolaitteella varustettu vakio Volvo Penta D2-75 saa luottotehtävän tuottaa viestinnässä, tietokoneissa sekä valaistuksessa tarvittava sähkö. Moottori tuottaa myös voiman juomaveden tuottamiseksi merivedestä sekä kääntökölin hydrauliikkaan. Siihen on voitava luottaa myös satamaan ajattaessa, siirryttäessä tapahtumapaikasta toiseen ja mahdollisissa hätätilanteissa. Volvo Penta moottori voi avata myös sinulle uusia mahdollisuuksia Finnish

VOLVO PENTA CLASSIC PARTS

VOLVO PENTA CLASSIC PARTS VOLVO PENTA CLASSIC PARTS VOLVO PENTA ALKUPERÄISOSAT VANHEMMILLE MOOTTOREILLE CLASSIC PARTS GENUINE VOLVO PENTA PARTS for CLASSIC engines Classic Parts vanhemmille Volvo Penta moottoreille Vanhemman Volvo

Lisätiedot

Sylinterit 1 Suurin teho 6,7 kw (9 hv) 3600 rpm (ISO 3046-1) 6,6 kw (9 hv) 3600 rpm (ISO 8665) Tilavuus (l) 0,318

Sylinterit 1 Suurin teho 6,7 kw (9 hv) 3600 rpm (ISO 3046-1) 6,6 kw (9 hv) 3600 rpm (ISO 8665) Tilavuus (l) 0,318 1GM10 Kevyt ja kompakti Yanmar 1GM10 on pienten moottori- ja purjeveneiden kestävä ja luotettava voimanlähde, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa - puhtaasti ja hiljaisesti. Lisäksi

Lisätiedot

MOOTTORIVENE 2015 2014 MOOTTORIT, VARUSTEET JA JA UUTUUDET UUTISET

MOOTTORIVENE 2015 2014 MOOTTORIT, VARUSTEET JA JA UUTUUDET UUTISET MOOTTORIVENE 2015 2014 MOOTTORIT, VARUSTEET JA JA UUTUUDET UUTISET 2 HELPPOA VENEILYÄ SISÄLTÖ 2 HELPPOA VENEILYÄ 4 EASY BOATING KOHOKOHDAT 6 VOLVO PENTA KIPPARIN KÄYTTÖLIITTYMÄ 8 HELPPOA HALLINTAA 10 KEKSELIÄS

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

UUSI VENEILYKAUSI. Vinkkejä Volvo Penta jälleenmyyjältäsi Syksy 2015. UUDISTA Lisää luotettavuutta ja turvallisuutta peruskunnostuksella

UUSI VENEILYKAUSI. Vinkkejä Volvo Penta jälleenmyyjältäsi Syksy 2015. UUDISTA Lisää luotettavuutta ja turvallisuutta peruskunnostuksella ETUJA Keskimoottorilla on useita kiinnostavia etuja UUDISTA Lisää luotettavuutta ja turvallisuutta peruskunnostuksella MOOTTORIKAMPANJA Hyödynnä monia houkuttelevia moottorikampanjoitamme. UUDET TAKUUT

Lisätiedot

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu Puristustyökalut Alkuasentoon palautus varmistaa aina saman luotettavan, vedenpitävän liitoksen. Tuottavat erinomaista laatua ja kestävyyttä tukena RIDGIDin elinikäinen takuu. Mallien määrä Kapasiteetti

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

ERGONOMISET & TEHOKKAAT PÖYTÄKONEET P20X, P32X, P20NMS, P32NMS, 20MS, 32MS

ERGONOMISET & TEHOKKAAT PÖYTÄKONEET P20X, P32X, P20NMS, P32NMS, 20MS, 32MS ERGONOMISET & TEHOKKAAT PÖYTÄKONEET P20X, P32X, P20NMS, P32NMS, 20MS, 32MS P20X FINN-POWER P20X JA P32X PURISTIMET HUOLTOKÄYTTÖÖN P20X & P32X ERINOMAINEN HANKALISSA OLOSUHTEISSA Vankkarakenteiset Finn-Power

Lisätiedot

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 -

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 - 725DT 25hv diesel 130-150cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytteinen diesel Leikkuuleveydet: 130-150cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN Saumauspistoolit, 2012/2013 Huippuluokan ladattavat työkalut ammattikäyttöön SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN UUSI 4,2 Ah 14,4 V / 4,2 Ah: ENNENNÄKEMÄTÖN AKKUKAPASITEETTI TUO TEHOA TOIMINTAAN TEHOA, KÄYTÄNNÖLLISYY

Lisätiedot

7745289 Finnish 05-2005

7745289 Finnish 05-2005 TARKISTUSLISTA Pelaa varman päälle! Suunnittele moottorin vaihto hyvissä ajoin, ennen kuin vanha moottorisi pettää sinut. Ajoita moottorin vaihto veneilyalan hiljaiseksi kaudeksi. Valitse tunnettu jälleenmyyjä,

Lisätiedot

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain 1 TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain DIMMINUTOR seuloo ja murskaa automaattisesti veden mukana liikkuvat kiintoaineet läpi avokanavan. Laitetta voidaan käyttää

Lisätiedot

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Työvälineet Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Täydellinen yhteensopivuus. Volvo-minikaivukoneiden uuden kauhavalikoiman esittely. Nämä kestävät työvälineet on suunniteltu toimimaan

Lisätiedot

e xt treemisti parempi!

e xt treemisti parempi! e xt treemisti parempi! Uusi Truma Mover XT Truma Mover -vaununsiirtojärjestelmät Truma on huipputason tuote Karavaanarit ovat jo yli 15 vuoden ajan käyttäneet matkailuvaunuissaan luotettavia Mover -vaununsiirtojärjestelmiä.

Lisätiedot

Kannettavat putkentyostokoneet

Kannettavat putkentyostokoneet .... Kannettavat putkentyostokoneet Lastuavaan kylmätyöstöön Katkaisu Viisteytys Sisä- ja ulkopuolinen kalibrointi Laipanoikaisu LW COLD CUTTER Nopea kiinnitys Tehokas työstö Kevyt ja kompakti rakenne

Lisätiedot

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm 623T 23hv bensiini 120cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kohler Command Pro 2-syl 23hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 120cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai kerääjän.

Lisätiedot

UUTEEN KAUTEEN AINA VALMIINA MAHTAVA VENEKAUSI EI OIKEASTAAN LOPU KOSKAAN

UUTEEN KAUTEEN AINA VALMIINA MAHTAVA VENEKAUSI EI OIKEASTAAN LOPU KOSKAAN AINA VALMIINA UUTEEN KAUTEEN VIHJEITÄ VOLVO PENTA JÄLLEENMYYJÄLTÄSI SYKSY 2014 MAHTAVA VENEKAUSI EI OIKEASTAAN LOPU KOSKAAN Kuka on väittänyt, että venekausi loppuu veneen maihinnostoon? Monelle veneilijälle

Lisätiedot

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv)

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AUTOMAN Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AH-SUORAVETOSARJA: PIENI, NÄPPÄRÄ JA ÖLJYTÖN AH-sarjan öljyttömät kompressorit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden kunnossapitotarve

Lisätiedot

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Lyömätön kaukoliikenneauto Polttoaineesta puhuttaessa kyse ei ole pelkästään säästöjen suuruudesta vaan myös siitä, miten

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen!

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Carlton on USA:ssa toimiva laadukas valmistaja, jonka tuotteet tuovat tehokkuudellaan yritykseesi kilpailukykyä ja uusia mahdollisuuksia. Kaikki

Lisätiedot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot 24.TOUKOKUUTA 2013 Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot Maksimaalista suorituskykyä ja pidennettyä käyttöaikaa uudella 4.0Ah akulla. Johdotonta vapautta: Ei polttoainetta,

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA TUOTE-ESITE M4 TUTUSTU SEURAAVAAN SUKUPOL MOFFETT M4 NX VEEN Seuraavan sukupolven MOFFETT M4 NX nostaa Euroopan luotetuimman ajoneuvotrukin suorituskyvyn

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm 616T 16hv bensiini 110cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Briggs&Stratton Vanguard 2-syl 16hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 110cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

PUSH YOURSELF FURTHER AWAY EDISTYKSELLISTÄ 4T TEKNIIKKAA

PUSH YOURSELF FURTHER AWAY EDISTYKSELLISTÄ 4T TEKNIIKKAA perämoottorit PUSH YOURSELF FURTHER AWAY EDISTYKSELLISTÄ 4T TEKNIIKKAA Blue Whale, Killer Whale, Narwhal, Kingfish kaikki merten valtiaita. Selva 4t-moottorit ovat nimiensä veroisia; vahvan persoonallisia

Lisätiedot

päivää vapaa pistorasiasta!

päivää vapaa pistorasiasta! 365 päivää vapaa pistorasiasta! Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Jännite (V) EXTURN 130 1, EXTURN 180 1, EXTURN 230 2, ,

Jännite (V) EXTURN 130 1, EXTURN 180 1, EXTURN 230 2, , TEKNISET TIEDOT Pituus: 55 cm Paino: 19 kg Suurin halkaisija: 16,5 x 16,5 cm Käyttölaite; kosketuspaneeli, joy-stick-ohjain tai kauko-ohjain Runko; meriveden kestävä alumiini, erikoiseloksoitu Huoltovapaa

Lisätiedot

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI UUSI Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen -

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

ENGCON ASETTAA ALAN UUDEN STANDARDIN KAIVUKONEIDEN AUTOMAATTISILLE TYÖLAITEKIINNIKKEILLE

ENGCON ASETTAA ALAN UUDEN STANDARDIN KAIVUKONEIDEN AUTOMAATTISILLE TYÖLAITEKIINNIKKEILLE ENGCON ASETTAA ALAN UUDEN STANDARDIN KAIVUKONEIDEN AUTOMAATTISILLE TYÖLAITEKIINNIKKEILLE AUTOMAATTISESTA, EC-OILILLA VARUS- TETUSTA PIKAKIINNIKEJÄRJESTELMÄSTÄ MARKKINOIDEN UUSI VAKIOVARUSTE ILMAN LISÄKUSTANNUKSIA

Lisätiedot

Mikään ei ole kestävämpi. Saatikka tehokkaampi. Viritetty maksimaalisen kiihtyväksi ja kaasuherkäksi. Vähintään 90RON:n lyijytöntä

Mikään ei ole kestävämpi. Saatikka tehokkaampi. Viritetty maksimaalisen kiihtyväksi ja kaasuherkäksi. Vähintään 90RON:n lyijytöntä FOURSTROKE 80-115 hv Mikään ei ole kestävämpi. Saatikka tehokkaampi. Viritetty maksimaalisen kiihtyväksi ja kaasuherkäksi. Moottorityyppi Kahdeksanventtiilinen yhdellä kannen yläpuolisella nokka-akselilla

Lisätiedot

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA METALLI Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA Uudet FEIN-hiomakoneet FEIN ErgoGrip-kahvalla väsymättömään hiontaan. Pidon lisääminen lisää turvallisuutta,

Lisätiedot

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle LÖYDÄ TÄYSIN UUSI SUKUPOLVI Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Uusi TX-sukupolvi:

Lisätiedot

Mutteriväännin iskevä M18 CIW12-402C

Mutteriväännin iskevä M18 CIW12-402C yhdistää POWERSTATE hiiliharjattomat moottorit, REDLITHIUM-ION akkuteknologian ja REDLINK PLUS suoja- ja ohjauselektroniikan. Nämä muodostavat täysin uuden kategorian työkalujen käyttövarmuudessa, suorituskyvyssä

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät 1½" - 8" (40-200 mm) putket 200' (61 m) asti 2" - 12" (50-300 mm) putket 325' (99 m) asti Kuulaohjain Mutterinavain RIDGIDin SeeSnake-videotarkastusjärjestelmät

Lisätiedot

KAESER-tuotevalikoima. Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla. www.kaeser.com

KAESER-tuotevalikoima. Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla. www.kaeser.com KAESER-tuotevalikoima Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla www.kaeser.com Tuotteemme yhdellä silmäyksellä Kompressorit käsityöammattien ja verstaiden tarpeisiin CLASSIC-sarja Paineenkorotuskompressorit

Lisätiedot

Keskuspölynimurit FLEXIT CVR

Keskuspölynimurit FLEXIT CVR Keskuspölynimurit FLEXIT CVR Flexit CVR-mallit Laadukkaat Flexit-keskuspölynimurit jokaiseen kotiin. Energiatehokkaat ja innovatiiviset ratkaisut ovat tehneet CVR-sarjan keskuspölynimureista myös erittäin

Lisätiedot

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN RAUTAKESKO 1 Mukavaa lämpöä - miten ja miksi? Lämpö on yksi ihmisen perustarpeista. Lämpöä tarvitaan asuinhuoneissa: kotona ja vapaa-ajanasunnoissa, mökeillä, puutarhassa,

Lisätiedot

NIBE maalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja suunnittelu. Lämpöpumppu+lämpökaivo+lattialämmitys+käyttövesikaivo.

NIBE maalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja suunnittelu. Lämpöpumppu+lämpökaivo+lattialämmitys+käyttövesikaivo. NIBE maalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja suunnittelu Lämpöpumppu+lämpökaivo+lattialämmitys+käyttövesikaivo. Kaikki yhdeltä toimittajalta!! KYSY ILMAINEN MITOITUSSUUNNITELMA JA KUSTANNUSARVIO.

Lisätiedot

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K K-SARJAN VAUNUKUIVURI TALOUDELLISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava lämminilmakuivuri.

Lisätiedot

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360 Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet ja rakentaneet kuormaajia

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

Lombardini moottorit. Lombardini Marinen sarja keveitä ja kompakteja venemoottoreita takaavat luotettavuuden kaikissa veneilyolosuhteissa.

Lombardini moottorit. Lombardini Marinen sarja keveitä ja kompakteja venemoottoreita takaavat luotettavuuden kaikissa veneilyolosuhteissa. Lombardini moottorit Lombardini Marinen sarja keveitä ja kompakteja venemoottoreita takaavat luotettavuuden kaikissa veneilyolosuhteissa. Moottoreiden pieni polttoaineen kulutus sekä alhaiset saastepäästöt

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA Liikkuvuus Tuottavuus Monitoimisuus Ympäristövastuu Luo mahdollisuuksia www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. Tähän eivät muut pysty. Kaiva, kuormaa, nosta ja

Lisätiedot

ÖLJYTIIVISTETYT RUUVIKOMPRESSORIT GX 2 7 EP G 7-15 EL

ÖLJYTIIVISTETYT RUUVIKOMPRESSORIT GX 2 7 EP G 7-15 EL ÖLJYTIIVISTETYT RUUVIKOMPRESSORIT UUSI G-SARJA Uusimmassa G-sarjassa on vakiona Atlas Copcon tehokas ruuvielementti ja -mallissa pitkälle kehitetty elektroninen ohjain se tekee kaiken tarvittavan ja enemmänkin.

Lisätiedot

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA. SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI:

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA.   SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI: SOLIS NUMEROINA TUOTANTO- KAPASITEETTI 300 000 TRAKTORIA VUODESSA KUUDEN SUURIMMAN TRAKTORIVALMISTAJAN JOUKOSSA MAAILMASSA TYÖNTEKIJÖITÄ YLI 5000, TUOTEKEHITYKSESSÄ YLI 300 HENKILÖÄ SOLIS-traktorit - laatua

Lisätiedot

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille FAG PowerPull TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille A Member of the Schaeffler Group FAG PowerPull Tehokas, helppo, nopea Käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

Sisilisko Sähköskootterit

Sisilisko Sähköskootterit Sisilisko Sähköskootterit P u h t a a s t i s ä h k ö i n e n a j o n a u t i n t o. Ekologinen. CO2-päästöt 0 g / 100 km. Ei päästöjä. Ei melua. Ei katkua. Edullinen. Lataus tavallisesta pistorasiasta.

Lisätiedot

Tilauskoodi CJBD/EW /2 B T. Vaihtoehto E.C. TEKNOLOGIA

Tilauskoodi CJBD/EW /2 B T. Vaihtoehto E.C. TEKNOLOGIA CJBD/EW CJBD/EW/AL E.C. TEKNOLOGIA CJBD/EW: Ilmanvaihtoyksiköt, joissa on akustinen eristys ja CBD/EW-puhaltimet ja E.C. Teknologia-moottorit. CJBD/EW/AL: Alumiiniprofiiliset ja ennalta viimeistellyt ilmanvaihtoyksiköt

Lisätiedot

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin.

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. 2 LC4-laajakulmakattokaiutin Pieni koko, laatu ja ainutlaatuinen peittoalue ff Alan laajin avauskulma vähentää tarvittavien kaiuttimien

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

When Innovation & Nature Combine

When Innovation & Nature Combine When Innovation & Nature Combine Yhdellä pystyruuvilla 8 14 16 sto Mixell 8 10 12 14 16 Kahdella pystyruuvilla 20 22 sto Mixell 20 22 24 26 30 Kolmella pystyruuvilla 40 30 sto Mixell 30 35 40 45 RMH lla

Lisätiedot

Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet

Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet 2015 Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet 1 119 Cadet sarjassa valittavanasi on 3 erilaista lattiaversiota tarpeesi ja halujesi mukaan. Ilmatäytteinen H2P korkeapainelattia (Aero) on helppokäyttöinen,

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen 3. Helmikuu ta2012 Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen voima! Puutarhan hoito ja siivous on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi Ryobisähkötyökalujen valikoima sisältää pensasleikkureita

Lisätiedot

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l Electroluxin HD-Sarjan jää/pakastekaapit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kaappeja kylmäsäilytykseen. Kaapit ovat niin sisältä kuin ulkoa ruostumatonta terästä, teräsovella, ja kapasiteetti alkaen

Lisätiedot

Momenttiruuvitaltat. Asennustyössä vaaditaan päivä päivältä suurempaa tarkkuutta. Täyttääksemme ammattimiesten vaativat tarpeet tarjoamme uuden

Momenttiruuvitaltat. Asennustyössä vaaditaan päivä päivältä suurempaa tarkkuutta. Täyttääksemme ammattimiesten vaativat tarpeet tarjoamme uuden Momenttiruuvitaltat Asennustyössä vaaditaan päivä päivältä suurempaa tarkkuutta. Täyttääksemme ammattimiesten vaativat tarpeet tarjoamme uuden momenttiruuvitalttojen valikoiman. Näillä työkaluilla piirilevyjen

Lisätiedot

Elektra - C/F/V/H Kulutusta kestävät lämpöpuhaltimet erittäin vaativiin ympäristöihin

Elektra - C/F/V/H Kulutusta kestävät lämpöpuhaltimet erittäin vaativiin ympäristöihin 3 3-15 kw Sähkölämmitys 14 mallit Elektra - C/F/V/H Kulutusta kestävät lämpöpuhaltimet erittäin vaativiin ympäristöihin Käyttökohteet Elektra-lämpöpuhallinmallisto soveltuu vaativiin ympäristöihin. Lämpöpuhaltimia

Lisätiedot

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00 LATTIANHOITOKONEET MS 17-1600 Yhden laikan lattiakone Kierrokset 154/min, harjakoko 430 mm Testattu vaativissa työolosuhteissa Tarkat ja vakaat liikkeet Karkaistusta teräksestä valmistettu planeettavaihteisto

Lisätiedot

Hvordan fejrer en Klippo 60 år? Ved at arbejde som sædvanligt.

Hvordan fejrer en Klippo 60 år? Ved at arbejde som sædvanligt. Hvordan fejrer en Klippo 60 år? Ved at arbejde som sædvanligt. Tästä Klippo tunnetaan Klippo on kovis, joka pitää työnteosta. Vuodesta toiseen se on aina valmiina käynnistymään. Kun Klippo nyt täyttää

Lisätiedot

Veneen sähköt ja akusto. Akkujen valinta Lataus ja -laitteet Kaapelointi ja kytkentä Yleisimmät viat sähköjärjestelmissä

Veneen sähköt ja akusto. Akkujen valinta Lataus ja -laitteet Kaapelointi ja kytkentä Yleisimmät viat sähköjärjestelmissä Veneen sähköt ja akusto Akkujen valinta Lataus ja -laitteet Kaapelointi ja kytkentä Yleisimmät viat sähköjärjestelmissä Akku Akku on laite, joka ladattaessa muuttaa sähköenergian kemialliseksi energiaksi

Lisätiedot

ITAB-KASSAPÖYDÄT. Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin.

ITAB-KASSAPÖYDÄT. Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin. KASSAPÖYDÄT Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin. Kaikkien F-2000 mallien pakkaustasot kestävää korkeapainelaminaattia. F-2000 Laatua ja tehokkuutta ITAB Pan-Ostonin

Lisätiedot

Tuotteen keskeiset ominaisuudet

Tuotteen keskeiset ominaisuudet Iskuporakoneet AdvancedImpact 900 Uusi AdvancedImpact 900, joka on varustettu Boschin innovatiivisella Kickback Control -ominaisuudella ja 2-vaihteisella vaihteistolla kaikille kotinikkareille, jotka haluavat

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

Uusi Actros Loader. Uusi Actros Volumer.

Uusi Actros Loader. Uusi Actros Volumer. Uusi Actros Loader. Uusi Actros Volumer. Kantavuuden uusi ulottuvuus: Actros Loader ja Actros Volumer. Jotta kapasiteettirajat tulisivat hyötykuorman ja tilavuuden osalta hieman myöhemmin vastaan: Uudesta

Lisätiedot

Kuivausrummut T-sarja

Kuivausrummut T-sarja Kuivausrummut T-sarja Nortec T-sarjan kuivausrummut Nortec tarjoaa laajan tuotevalikoiman laadukkaita kuivausrumpuja. Nortec on tunnettu tyylikkäistä ja korkealaatuisista tuotteistaan. Laitteiden valmistajana

Lisätiedot

VESILLELASKUN AIKA. Tarjoukset - Kevät 2016

VESILLELASKUN AIKA. Tarjoukset - Kevät 2016 VESILLELASKUN AIKA Tarjoukset - Kevät 2016 Volvo Penta D1-D2 15% ALENNUS Ei sis. potkuria. Kampanjahinta alk. 6.589 (Sh. alk. 7.752 ) Sisältää mekaanisen hallintalaitteen Ruostumattomasta teräksestä valmistettu

Lisätiedot

juha.haavisto@suomen-vibrakone.inet.fi http://www.vibrakone.com BETONITÄRYKALUSTO SUOMEN VIBRAKONE OY

juha.haavisto@suomen-vibrakone.inet.fi http://www.vibrakone.com BETONITÄRYKALUSTO SUOMEN VIBRAKONE OY SUURTAAJUUSSAUVAT SUURTAAJUUSMUUTTAJAT MEKAANISET- JA PAINEILMASAUVAT SAUVAPAKETIT DUO SCREED HIERTOKONEET TÄRYPALKIT BETONITÄRYKALUSTO SUURTAAJUUSSAUVAT PEA MINI 4 Invertterillä varustetut suurtaajuussauvat

Lisätiedot

iloq S10 Digitaalinen lukitus. Ei paristoja.

iloq S10 Digitaalinen lukitus. Ei paristoja. iloq S10 Digitaalinen lukitus. Ei paristoja. 1 iloq Oy Oululainen iloq Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi innovatiivisia korkean turvallisuustason elektronisia lukitusratkaisuja, jotka tarjoavat ylivoimaisia

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

Teho 2400 W Paino 4,4 kg Jännite 230 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 40 cm Ketju 3/8 sh. 165. Teho 1.5 kw Komposiittirunko, paino 3,6 kg

Teho 2400 W Paino 4,4 kg Jännite 230 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 40 cm Ketju 3/8 sh. 165. Teho 1.5 kw Komposiittirunko, paino 3,6 kg 05 MOOTTORISAHAT. CS-00 SÄHKÖSAHA Teho 00 W Paino, kg Jännite 0 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 0 cm Ketju /8 sh. 65 Sähkösaha vaativaan käyttöön Kevyt yläkahvasaha ammattilaisille YLÄKAHVASAHAT.

Lisätiedot

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN Modul-Express JAKELUAUTOIHIN TAITTUVAT HYLLYT TAITTUVAT HYLLYT Järjestelmä on valmistettu erittäin lujasta teräksestä ja on sekä kevyt että kestävä. Järjestelmä sopii yrityksille, jotka tarvitsevat hyvää

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

Gege pextra Monipuolinen ja suojattu lukitusjärjestelmä

Gege pextra Monipuolinen ja suojattu lukitusjärjestelmä Gege pextra Monipuolinen ja suojattu lukitusjärjestelmä Gege pextra -avain on juridisesti suojattu sekä patentilla että mallisuojalla Gege pextra - Ainutlaatuisella patentoidulla avainprofiililla - Patentti

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

Sekoittimet, virtauskehittimet, siilot ja säiliöt

Sekoittimet, virtauskehittimet, siilot ja säiliöt Sekoittimet, virtauskehittimet, siilot ja säiliöt Pystysekoittimet Laaja valikoima pystysekoittimia erilaisiin käyttökohteisiin. Stamo pystysekoittimet on yksilöllisesti suunniteltuja ja valmistettuja

Lisätiedot

Putken korjaus ja huolto

Putken korjaus ja huolto Putken korjaus ja huolto Laaja valikoima samalta toimittajalta. Ainutlaatuisen kestävät rakenteet. Nopeaa ja luotettavaa suorituskykyä. Tyyppi Mallien määrä Sivu Koepainepumput 2 9.2 Putkenjäädyttimet

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

RULMECA yhtiöt. Rumpumoottori 250kW massatavaran käsittelyyn ESITTELY FI 10/10

RULMECA yhtiöt. Rumpumoottori 250kW massatavaran käsittelyyn ESITTELY FI 10/10 ESITTELY RULMECA yhtiöt Rumpumoottori 250kW massatavaran käsittelyyn FI 10/10 Sisältö Esittely sivu 3 Rakenne sivu 4 Lisävarusteet sivu 5 Mitat sivu 6 Tehot sivu 7 Käyttökohteita sivu 8 Yhteystiedot sivu

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

WITRAKTOR & CATERPILLAR

WITRAKTOR & CATERPILLAR WITRAKTOR & CATERPILLAR Wihuri Oy Tekninen Kauppa / Witraktor Osa Wihuri-konsernia, kansainvälistä moniala-perhe-yritystä Caterpillar edustaja Suomessa vuodesta 1947 Toimialueena Suomi, Viro, Latvia ja

Lisätiedot

Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä. öljyntäyttö/huohotinkorkki. Klassinen lohkoroottoripumppu

Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä. öljyntäyttö/huohotinkorkki. Klassinen lohkoroottoripumppu Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä Valurautainen laakeripesä antaa vakautta kautta pumpun käyttöalueen Järeät perän neulalaakerien vierintäpinnat antavat täyttä vakautta hihna- tai ketjukäyttöisille

Lisätiedot

INVESTOI AJOAIKAAN VOLVO PENTA HUOLTOSOPIMUS TURVALLISEMPAA JA VAIVATTOMAMPAA OMISTUSTA

INVESTOI AJOAIKAAN VOLVO PENTA HUOLTOSOPIMUS TURVALLISEMPAA JA VAIVATTOMAMPAA OMISTUSTA INVESTOI AJOAIKAAN VOLVO PENTA HUOLTOSOPIMUS TURVALLISEMPAA JA VAIVATTOMAMPAA OMISTUSTA NELJÄ PALVELUTASOA LIIKETOIMINTASUHDE VOLVO PENTA JÄLLEENMYYJÄN KANSSA Olet juuri investoinut Volvo Penta tuotteeseen.

Lisätiedot

Hieman muutettu, ratkaisevasti parempi Yhden käden höylä EHL 65 EQ

Hieman muutettu, ratkaisevasti parempi Yhden käden höylä EHL 65 EQ Hieman muutettu, ratkaisevasti parempi Yhden käden höylä EHL 65 EQ Ergonominen, nopea, tarkka Todella kevyt Paras käsiteltävyys Vain 2,4 kg:n painollaan ja kompaktilla rakenteellaan se on jo ennestään

Lisätiedot